ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ

 

Bd07.jpg

Bd129.jpg

Bg533.jpg

Bd07  Reflections of our hopes

Αντικατοπτρισμοί των ελπίδων μας

Bd129  Stormy coast at night

Φουρτουνιασμένη ακτή την νύχτα

Bg533  The river of serenity

     Το ποτάμι της ηρεμίας

Ce08.jpg

C1n40.jpg

Ce17.jpg

Ce08  The aura of Santorini    

    Η αύρα της Σαντορίνης  

C1n40 A garden in paradise

Ένας κήπος στον παράδεισο

Ce17  The waterfall of our resources

Ο καταρράχτης των αποθεμάτων μας

An06.jpg

An36.jpg

Bg221.jpg

An06  Dens branches in a strange forest

Πυκνά κλαδιά σε ένα παράξενο δάσος

An36  Hidden strange creatures

  Κρυμμένα παράξενα πλάσματα   

Bg221  Faces emerging from the hot liquid

Πρόσωπα που ξεπροβάλουν απ’ το καυτό υγρό


       Κατωτέρω δίδονται οι ως άνω τεχνικές που σκοπό έχουν κατά την μεταβατική περίοδο (μέχρι το 2012), να μας διατηρήσουν υγιείς και εν ζωή και να μας προστατεύσουν από τον βιολογικό πόλεμο που μας εξαπολύουν κατά καιρούς οι σκοτεινές δυνάμεις (Ιλουμινάτοι κλπ, δείτε την σελίδα μου II.2.D10) με αεροπορικούς ψεκασμούς, μεθοδευμένες πανδημίες, επικινδύνους εμβολιασμούς, μεταλλαγμένα και επικίνδυνα τρόφιμα και φάρμακα, κλπ, (δείτε την σελίδα μου II.2.D9), καθώς και να διατηρήσουν ψηλά τις δονήσεις του σώματος μας για την σίγουρη και άνετη μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση (δείτε την σελίδα μου II.2.D1). ΟΙ πιο κάτω τεχνικές βασικά περιλαμβάνουν: Α) Έναν διαλογισμό. Β) Παρασκευάσματα, βιταμίνες, συσκευές, κλπ, που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού αλλά και μας θεραπεύουν σε περίπτωση ασθένειας. Γ) Κανόνες σχετικά με το τι πρέπει να τρώμε και πως να τρώμε. Δ) Μηνύματα που προέρχονται από τους φίλους μας εξωγήινους της Γαλακτικής Συνομοσπονδίας, οι οποίοι είναι εδώ στη Γη για να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματά μας.

 

       Α) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΦΩΤΙΣΗ,  ΕΥΤΥΧΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

       Α) Γενικά: Με τις ενεργειακές αλλαγές πού συμβαίνουν σήμερα στον πλανήτη μας, πολύ συχνά εμφανίζουμε μια ανεξήγητη κόπωση, έλλειψη ενέργειας, υπνηλία, αδράνεια, κλπ, πού εμποδίζουν ή περιορίζουν τις δραστηριότητες μας. Επειδή αυτό μειώνει την αποδοτικότητα μου στην αποστολή που έχω αναλάβει, μαζί με πολλούς άλλους, για την ενημέρωση και προετοιμασία του κόσμου για την άνετη είσοδο του στην πέμπτη διάσταση, ζήτησα από τις επουράνιες δυνάμεις που με φροντίζουν, να μού δώσουν ένα τρόπο να ξεπερνώ το πρόβλημα αυτό ώστε να παραμένω το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας δραστήριος και παραγωγικός. Η μέθοδος λοιπόν που υποσυνείδητα μου υπέδειξαν, είναι ο διαλογισμός που ακολουθεί, που τον κάνω τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα (ή και συχνότερα εάν αισθανθώ ότι χρειάζεται) ξαπλωμένος στο κρεβάτι, το βράδυ πριν κοιμηθώ, ή το πρωί μόλις ξυπνήσω, ή κατά την μεσημεριανή μου ανάπαυση μετά το φαγητό, κλπ. Αφού διαπίστωσα ότι έχει για μένα τα αποτελέσματα που περίμενα, τον προτείνω και σε όποιον αισθάνεται ότι έχει πεσμένη ενέργεια, με την ελπίδα ότι θα μπορεί και αυτός να βοηθηθεί, όχι μόνον σε θέματα ενδυνάμωσης αλλά ενδεχομένως και σε ότι άλλες βοήθειες επικαλούμαστε να μας δώσει.

       Β) Πηγές που επικαλούμαστε: Επιλέγουμε τις πηγές που θέλουμε να επικαλεστούμε να μας δώσουν την ενέργεια και την βοήθεια τους, που την λαμβάνουμε σαν φώς που γεμίζει την αύρα μας και ολόκληρο το σώμα μας και το χρωματίζει με το χρώμα που έχουμε επιλέξει για την κάθε πυγή. Τέτοιες πυγές εγώ έχω επιλέξει 16, τις οποίες επικαλούμαι ή όλες (την μία μετά την άλλη) στον ίδιο διαλογισμό, ευ όσον έχω τον χρόνο, ή τμηματικά αρχίζοντας από τις πρώτες, για να συνεχίσω μια άλλη στιγμή με τις επόμενες κ.ο.κ. Η πρώτη πυγή που επικαλούμαι είναι του Θεού-Πρώτου Δημιουργού (με χρώμα λευκό) ενώ οι επόμενες 15, σε ομάδες των τριών, είναι οι εξής: 1) Του Αρχάγγελου Μιχαήλ που εποπτεύει τον Γαλαξία μας (με χρώμα λουλακί). 2) Του Χριστού που εκπροσωπεί την χρηστική αλλά και την αρσενική ενέργεια του σύμπαντος (με χρώμα χρυσό). 3) Της Παναγίας και της Μαρίας Μαγδαληνής συγχρόνως, που εκπροσωπούν την θηλυκή ενέργεια του σύμπαντος (με χρώμα μωβ). 4) Του Άρχοντα Σουρέα, που διευθύνει το θείο σχέδιο της ανάληψης μας και που τον αισθάνομαι γεμάτο αγάπη (με χρώμα ροζ). 5) Του Άγιου Γερμανού (Saint Germaine) που με έχει υπό την προστασία του (με χρώμα κόκκινο). 6) Του Σέραπης Μπέι (Serapis Bey) που είναι ο εκπροσωπών την γνώση και την σοφία δάσκαλος (με χρώμα κεραμιδί). 7) Του ανώτερου εαυτού μας, που γνωρίζει τα πάντα για εμάς διότι είμαστε τμήμα του (με χρώμα μπλε). 8) Των επουράνιων συμβούλων μας που μας καθοδηγούν (με χρώμα γαλάζιο). 9) Των (ή του) Αγγέλων μας που μας προστατεύουν (με χρώμα χακί). 10) Του Αντάμα (ιερέα της πόλης Τέλος) και των κατοίκων της (της Κοίλης Γης) που μας αγαπάνε και μας θεωρού αδελφούς τους  (με χρώμα πράσινο). 11) Του Μίκος φύλακα των γνώσεων του Γαλαξία και των κατοίκων της αιθερικής πρωτεύουσας της Κοίλης Γης Σιαμπάλα (με χρώμα λαχανί). 12) των εξωγήινων που βοηθούν τον πλανήτη μας, και ιδιαίτερα των ‘‘φερόντων το φως’’ Πλειάδιων (με το χρώμα του χαλκού). 13) Των φωτισμένων προγόνων μας που μας αγαπούν και ενδιαφέρονται για εμάς (με χρώμα μπεζ). 14) Των λοιπών Αγίων και αναληφθέντων διδασκάλων με τους οποίους έχουμε επαφή (με χρώμα καφέ ανοιχτό). Και 15) Της μητέρας Γης, του πατέρα Ήλιου και των άλλων ουράνιων σωμάτων που μας αφορούν και μας επηρεάζουν με τις ενέργειες τους (με χρώμα καφέ σκούρο). Βεβαίως ο καθένας, αναλόγως της κουλτούρας του, της θρησκείας του και των ιδιαιτέρων σχέσεων που τυχόν έχει με επουράνια και λοιπά όντα, μπορεί να επιλέξει τις πηγές, τα χρώματα και την  σειρά που θέλει να ακολουθήσει, ή άλλως να εφαρμόσει ως έχουν τις 16 πυγές που προτείνω, που σημειωτέον βοηθούν και ισχύουν εξ ίσου καλά για όλα και για όλους.

       Γ) Τεχνική: Ξαπλώνουμε αναπαυτικά με τα μάτια κλειστά, ηρεμούμε και χαλαρώνουμε αναπνέοντας βαθειά. Στη συνέχεια οραματιζόμαστε να μας λούζει η ενέργεια της πυγής πού έχουμε επιλέξει και το φως της (με το χρώμα του) να πλημυρίζει και να χρωματίζει τόσο την αύρα μας όσο και ολόκληρο το σώμα μας ενώ ακολουθούμε τα εξής επτά βήματα: α) Λέμε μέσα μας ότι η ενέργεια και το φως του/της (αναφέρουμε το όνομα της πυγής) μας θωρακίζει και μας προστατεύει διαρκώς από κάθε κίνδυνο, ασθένεια και από κάθε τι κακό-αρνητικό καθώς και από κάθε αρνητική πνευματική ή ψυχική επίδραση. β) Νιώθουμε το φως να λούζει και να καθαρίζει όλα μας τα κύτταρα, τα όργανα και τα συστήματα του σώματος μας απομακρύνοντας κάθε τι βλαβερό ή περιττό και να τα κάνει να λάμπουν, και λέμε μέσα μας ότι είναι θεραπευμένα ενεργοποιημένα και απόλυτα υγιή, τόσο αυτά όσο και το πνεύμα μας και ή ψυχή μας, αλλά και τα τσάρκα μας ένα-ένα και όλα τα ενεργειακά μας σώματα και ότι έτσι θα παραμένουν. γ) Νιώθουμε το φώς να γεμίζει με απέραντη ανιδιοτελή και αμοιβαία (αμφίδρομη) αγάπη όλο μας το είναι, και λέμε μέσα μας ότι αισθανόμαστε την αγάπη αυτή για τον εαυτό μας, για τους άλλους ανθρώπους γύρω μας (συγγενείς, φίλους, συμπολίτες, κλπ), αλλά και σε ολόκληρη την Γη (τόσο για τους καλούς όσο και για τους κακούς), άλλα για όλα τα άλλα υλικά όντα και για όλα τα άυλα του πλανήτη, καθώς και για όλα τα βασίλεια (ζώα, φυτά, κλπ). δ) Νιώθουμε το φως να μας δίνει την φώτιση και λέμε μέσα μας ότι μας γεμίζει με γνώσεις και σοφία, αναπτύσσει την διαίσθησή μας και την τηλεπαθητική μας ικανότητα επικοινωνίας, ανοίγει την καρδιά μας στην απέραντη εσωτερική γνώση που κρύβουνε μέσα μας, και μας καθοδηγεί σωστά στο να κάνουμε όλα όσα πρέπει για το απώτερο καλό μας, στα πλαίσια πάντα του Θεϊκού σχεδίου στο οποίο και αφηνόμαστε. ε) Νιώθουμε το φώς να μας γεμίζει με μια απέραντη χαρά (καλό είναι να φέρουμε συγχρόνως στην μνήμη μας και στιγμές έντονης χαράς πού έχουμε νιώσει στο παρελθόν), και λέμε μέσα μας ότι είμαστε γεμάτοι κέφι, ευθυμία, ξεγνοιασιά, χαρά, αισιοδοξία, ευτυχία και ευδαιμονία που διαρκεί. στ) Νιώθουμε το φώς να μας γεμίζει με υψηλή ενέργεια που διαρκεί και λέμε μέσα μας ότι νοιώθουμε γεμάτοι δύναμη (σωματική, πνευματική και ψυχική), σφρίγος, όρεξη για εργασία καθώς και ενέργεια και ικανότητα για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία κάθε κατάσταση, καθώς και για να αποκτήσουμε ότι επιθυμούμε και να επιτύχουμε με ευκολία όλους τους στόχους μας. ζ) Νιώθουμε το φώς να μας γεμίζει δονήσεις και αισθανόμαστε μέσα μας την ύλη μας να γίνεται όλο και πιο αιθερική, ενώ η συχνότητα μας κάθε φορά να ανεβαίνει και παραμένει υψηλή, για να εξασφαλίσει την γρήγορη, σίγουρη και άνετη είσοδο μας στην πέμπτη διάσταση.

       Ακόμη μπορούμε να εξειδικεύουμε τον διαλογισμό εάν έχουμε κάποιο ειδικό θέμα ή πρόβλημα που μας απασχολεί. Έτσι στο βήμα (β) μπορούμε να ρίχνουμε περισσότερο φως και ενεργεία στα όργανα εκείνα, κλπ που έχουνε (ή νομίζουμε ότι έχουνε) κάποιο πρόβλημα που θέλουμε να θεραπεύσουμε και τα φανταζόμαστε υγιή. Ομοίως στο βήμα (γ) μπορούμε να στέλνουμε αγάπη και σε συγκεκριμένα πρόσωπα, με τις σχέσεις των οποίων έχουμε προβλήματα, και να φανταζόμαστε ότι οι σχέσεις μας έχουν αποκατασταθεί. Στο βήμα (δ) μπορούμε να στέλνομε το φως της φώτισης σε συγκεκριμένες καταστάσεις, για τις οποίες θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για το τι δρόμο θα ακολουθήσουμε. Τέλος στο βήμα (στ) ρίχνουμε το φώς και σε συγκεκριμένα προβλήματα μας που τα βλέπουμε λυμένα, καθώς και σε συγκεκριμένους στόχους μας που τους βλέπουμε να έχουν πραγματοποιηθεί. Σημειωτέον  (και πολύ σημαντικό) ότι σε όλα τα ανωτέρω βήματα δεν ζητούμε κάτι να γίνει, (όπως θα κάναμε σε μια προσευχή), αλλά νιώθουμε ότι αυτό που θέλουμε όντως γίνεται και πλέον ισχύει. Στο τέλος αφού κάνουμε τα ως άνω βήματα και για την τελευταία πηγή, μπορούμε να οραματιστούμε ότι μας λούζουν ένα-ένα τα χρώματα από την κάθε πυγή και να επαναλάβουμε άλλη μια φορά τα επτά βήματα για όλα μαζί τα χρώματα από όλες μαζί τις πυγές, παίρνοντας έτσι την συντονισμένη ενέργεια και βοήθεια που μας δίδουν. Το σύνολο αυτό των χρωμάτων το φανταζόμαστε σαν ένα κουβάρι από παρά πολλές χρωματιστές φωτεινές ίνες, που στροβιλίζονται (διατηρώντας τα χρώματα τους), μέσα στο μεγάλο ‘‘αυγό’’ που περικλείει το σώμα μας και την αύρα μας, διαπερνώντας το σώμα μας και γεμίζοντας το με τις ευεργετικές ιδιότητες των ενεργειών που περιέχουν. Αυτό μπορούμε ακόμη να το κάνουμε και μόνο του, αν κάποια στιγμή αισθανθούμε ότι μας λείπει η ενέργεια και νιώθουμε πεσμένοι, ή ότι είμαστε υπό την επήρεια αρνητικών επιρροών (μάτιασμα, κλπ) και δεν έχουμε τον χρόνο να κάνουμε την διαδικασία για μια-μια τις πυγές. Ακόμη, γιατί όχι, αν θέλουμε να βοηθήσουμε και κάποιον συνάνθρωπο μας (έναν ή και δυο-τρεις συγχρόνως), θα μπορούμε να οραματιζόμαστε ότι την ώρα του διαλογισμού μας βρίσκεται δίπλα μας (ενώ μπορεί ακόμη να είναι και φυσικά δίπλα μας), και να φανταζόμαστε ότι λαμβάνει και αυτός συγχρόνως με εμάς όλες τις ευεργετικές ενέργειες που επικαλούμαστε. Τέλος επισημαίνω ότι είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούμε λίγες σε κάθε διαλογισμό μας πυγές, ευ όσον ο χρόνος μας πιέζει, ώστε να νιώσουμε βαθειά τις ενέργειες μέσα μας, αντί να τις περάσουμε όλες βιαστικά και επιφανειακά.

       Β) ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΚΛΠ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

       Επειδή συνεχώς έπαιρνα τηλεφωνήματα από ανθρώπους που ρωτούσαν, είτε το πώς θα προφυλαχθούν από την γρίπη των χοίρων (δείτε σελίδα μου II.2.D9), είτε το τι μπορούν να κάνουν σε περίπτωση που οι ίδιοι ή κάποιος δικός τους είχαν την ατυχία να έχουν κάνει ήδη το εμβόλιο, απαντώ ως εξής: Βάσει των όσων λέει η διάσημη Γερμανίδα ιατρός Gabriele Stähler (δείτε την συνέντευξη της στο βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=HH1rB-Ya2UQ&feature=player_embedded) αλλά και πολλοί άλλοι, ένα επαρκές απόθεμα της σωτήριας βιταμίνης D3 είναι ένα πολύ καλό μέσο προστασίας από κάθε ιό και λοίμωξη γενικότερα, αλλά και ένα καλό αντίδοτο στο εμβόλιο. Η καλύτερη πηγή της είναι η ηλιοθεραπεία, γυμνοί για 20-30 λεπτά (τον χειμώνα στο δωμάτιο αλλά με ανοιχτό παράθυρο χωρίς να μεσολαβεί το τζάμι), που μας δίνει καθημερινώς 10.000 με 20.000 μονάδες D3. Για τον λόγο αυτό και δεν αρρωσταίνουμε εν γένει το καλοκαίρι που η D3 είναι άφθονη στο σώμα μας. Τις μέρες που έχει συννεφιά παίρνομε οι μεγάλοι 5.000 μονάδες σε χάπια βιταμίνης D3 ημερησίως για τους πρώτους τρείς μήνες και 2.000 μετά, και 2.000 τα παιδιά, (κατά προτίμηση αυτές που γίνονται από δέρμα προβάτου), ώσπου να βγει ο χειμώνας. Ακόμη βοηθούν η βιταμίνη Ε σε συνδυασμό με το σελήνιο (προληπτικώς), και η βιταμίνη C (σε περίπτωση λοίμωξης) σε μεγάλη δόση π.χ. 4000 mgr.    

       Επίσης αντί για το κοινό εμβόλιο της γρίπης (το οποίο δυστυχώς από το 2010 θα εμπεριέχει και στελέχη του ιού της γρίπης των χοίρων, άρα δεν πρέπει να το κάνουμε), μπορούμε να παίρνομαι κάθε φθινόπωρο για 10 ημέρες από ένα χάπι κάθε πρωί νηστικοί του σκευάσματος Grip-Heal που θα το λιώνουμε στο στόμα, αν όμως παρ όλα αυτά αρρωστήσουμε από γρίπη ή κρυολόγημα, θα παίρνουμε μέχρι 5 χάπια Grip-Heal κατά την διάρκεια της ημέρας ώσπου να γίνουμε καλά. Ακόμη υπάρχουν και πολλά άλλα πρόσθετα διατροφής και βιταμίνες που βοηθούν στην υγεία, τα οποία οι μεγάλες φαρμακευτικές επιχειρούν να μας αποστερήσουν με τους διεθνείς κανόνες του ‘‘Codex Alimentarious’’ (Κώδικας διατροφής, δείτε την σελίδα μου II.2.D9). Ως μια τέτοια αναφέρω την βιταμίνη Β17 (ή αμυγδαλίνη) που προλαμβάνει (και σε αρκετές περιπτώσεις θεραπεύει) τον καρκίνο. Αυτή βρίσκεται στα κουκούτσια των φρούτων, (μήλα, βερίκοκα, δαμασκηνά, κλπ), στη φακή, στο σουσάμι, τις φράουλες, τα μούρα, τα πικραμύγδαλα, τα κάσιου, στο άλφα-άλφα, το κουάκερ, το μαύρο ρύζι, κλπ. Έχει την ιδιότητα, όταν έρχεται σε επαφή με ‘‘άρρωστα’’ κύτταρα, όπως είναι τα καρκινικά, να διασπάται απελευθερώνοντας την κυανίνη που περιέχει, η οποία και καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα. Στο Μεξικό υπάρχουν ειδικά νοσοκομεία για καρκινοπαθείς που στηρίζονται στην χορήγηση σκευασμάτων βιταμίνης Β17 (και λοιπών συνοδευτικών) με θαυμάσια αποτελέσματα. Εκεί καταφεύγουν και πολλοί καρκινοπαθείς από τις ΗΠΑ, καθ’ ότι στην χώρα τους αυτό το σκεύασμα δεν κυκλοφορεί (καθ’ ότι οι φαρμακοβιομηχανίες αντιτίθενται σε σκευάσματα που δεν μπορούν να πατινάρουν ή που είναι πολύ φθηνό). Λεπτομέρειες θα βρείτε στο site ‘‘κόσμος χωρίς καρκίνο’’ http://worldwithoutcancer.org.uk  με αναλυτικές οδηγίες, εκ των οποίων παραθέτω μία: Αν τρώμε π.χ. τρία μήλα την ημέρα, να τρώμε μαζί και τα κουκούτσια τους, (αφού του βγάλουμε τον φλοιό τους).

       Παράλληλα ένα θαυματουργό σκεύασμα είναι το Oxysilver, που είναι ένα κολλώδες διάλυμα αργύρου (δείτε το site http://www.healthyworldaffiliates.com) που προκύπτει από ηλεκτρόλυση ράβδων καθαρού αργύρου σε αποσταγμένο νερό που περιέχει και ελάχιστο αλάτι. Αυτό, (που το χρησιμοποιεί και η NASA για τους αστροναύτες της), είναι ένα πολύ καλό ενισχυτικό του ανοσοποιητικού μας συστήματος, ενώ σκοτώνει ταχύτατα και κάθε είδους ιούς, μικρόβια, βακτήρια και παράσιτα, τόσο στο σώμα μας (πίνοντας το ή επαλείφοντας πληγές, ερεθισμούς, ή εγκαύματα του δέρματος), όσο και εκτός αυτού (π.χ. για άμεση απολύμανση αντικειμένων και τροφών). Αυτό μπορούμε να το πάρουμε κατά δύο τρόπους: α) Έτοιμο συμπυκνωμένο σε μπουκάλια που προμηθευόμαστε από το πιο πάνω site, οπότε πίνουμε ένα έως δύο κουταλάκια του γλυκού κάθε πρωί, ή β) Το φτιάχνουμε μόνοι μας σε ένα ποτήρι αποσταγμένο νερό με την βοήθεια της ειδικής (φθηνής) συσκευής που προμηθευόμαστε από την Αμερική (Colloidal Silver Generator, email address: pfloburnham@yahoo.com), οπότε μόλις το παρασκευάσουμε (μέσα σε πέντε λεπτά) το πίνουμε ολόκληρο κάθε μέρα. Η μέθοδος (β) για να το φτιάχνει κανείς στο σπίτι του δωρεάν όπως κάνουν ήδη πολλοί εις ΗΠΑ, είναι φθηνότερη και καλύτερη διότι το πίνουμε φρέσκο και αναλλοίωτο από τυχόν κακή συντήρηση. Έχω ήδη προμηθευθεί 4 τέτοιες συσκευές για το σπίτι μου και τους φίλους μου). Κάθε ποσότητα Oxysilver παραμένει στο σώμα μας για μια περίπου εβδομάδα από την στιγμή που θα το πάρουμε, και στην συνέχεια αποβάλλεται εξ ολοκλήρου. Εν συγκρίσει με τα αντιβιοτικά που σκοτώνουν ένα μικρό αριθμό μικροβίων κλπ το καθένα, το Oxysilver σκοτώνει περί τα 650 διαφορετικά μικρόβια, ιούς, βακτήρια και παράσιτα, ενώ δεν είναι τοξικό. Ένα άλλο ενδιαφέρον προϊόν που μπορούμε να προμηθευτούμε από το site στην αρχή της παραγράφου, είναι το Zeolife το οποίο καθαρίζει το σώμα μας και το αίμα μας από τα βαριά μέταλλα και άλλα τοξικά δηλητήρια που παίρνουμε με της τροφές, το νερό, τα φάρμακα, τα εμβόλια και την ατμόσφαιρα (και μάλιστα με τους αεροπορικούς ψεκασμούς). Πίνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού την ημέρα, (δηλαδή από μισό μετά από κάθε κύριο γεύμα μας), για κάποιο διάστημα (π.χ. για ένα μήνα) και το επαναλαμβάνουμε άλλη μία ή και δύο φορές μέσα στο έτος για να διατηρούμε το σώμα μας καθαρό. (Το έχω ήδη δοκιμάσει για ένα μήνα, και στην αρχή μπορεί να εμφανίσει τα συμπτώματα που μπορεί να έχει μία δίαιτα αποτοξίνωσης).

       Δύο επίσης ενδιαφέρουσες συσκευές που μπορούμε να προμηθευτούμε από το ως άνω  email είναι οι κάτωθι (τις έχω ήδη παραγγείλει και τις περιμένω): α) Ο ενισχυτής του θύμου και του θυρεοειδούς αδένα και της σωματικής μας ενεργείας (Thymus and Thyroid Booster). Πρόκειται για μια μικρή και φθηνή ηλεκτρομαγνητική συσκευή υπερύθρου ακτινοβολίας, που διοχετεύει ρεύμα στο σώμα μέσω μιας δωδεκάβολτης μπαταρίας, (που μπορεί να προέρχεται και από πρίζα του αυτοκινήτου την ώρα που οδηγούμε), πράγμα που βοηθά στην ενίσχυση της λειτουργίας τόσο του θυρεοειδούς όσο και του θύμου αδένα, (δείτε περί των αδένων αυτών στην σελίδα μου II.2.D5), με αποτέλεσμα την ενίσχυση της σωματικής μας ενέργειας και του μεταβολισμού, αλλά και την εξάλειψη πολλών συναφών προβλημάτων όπως έχει αποδειχθεί. β) Ο Σαρωτής Σώματος που εντοπίζει και σκοτώνει κάθε είδος μικροβίων, βακτηρίων, παρασίτων και ιών (AC/DC Zapper). Πρόκειται βασικά για ηλεκτροθεραπεία (μια αρκετά παλαιά μέθοδος που τελευταία εξελίχτηκε), όπου διοχετεύοντας στο σώμα μας παλλόμενο ρεύμα χαμηλής τάσεως και ισχύος, μπορούμε να σκανάρουμε το σώμα μας με αυτό, συντονίζοντας τους παλμούς διαδοχικά στην συχνότητα των διαφόρων ιών κλπ, μπορούμε με τρία ολιγόλεπτα περάσματα να τα καταστρέφουμε. Λεπτομέρειες για την μέθοδο και την πληθώρα των ασθενειών που έχουν επιτυχώς αντιμετωπισθεί, μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο “The Cure for all diseases” της ιατρού Dr. Clark, ή οποία συνδυάζει μάλιστα την θεραπεία αυτή και με βοτανοθεραπεία. γ) Τέλος μια τρίτη απλή και φθηνή συσκευή είναι αυτή του χαρισματικού εφευρέτη (που έχει ασχοληθεί και με άλλες εφευρέσεις) Dr. Pete Peterson (δείτε το http://divinecosmos.com/index.php/videos/44-2012-return-to-camelot/487-awesome-new-disclosure-videos , όπου χρησιμοποιώντας στενόμακρα μεταλλικά πλακίδια σαν ηλεκτρόδια, τρίβει τα διάφορα σημεία της παλάμης και των δακτύλων, επηρεάζοντας έτσι θετικά και ενισχύοντας τα διάφορα όργανα που συνδέονται με τα σημαία αυτά, βάσει χάρτου που συνδέει το κάθε όργανο του σώματος με το αντίστοιχο σημείο (όπως κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την ρεφλεξολογία).

       Τέλος, άλλο ένα πολύ χρήσιμο θεραπευτικό εργαλείο είναι το “Zero Point wand” (ραβδί του σημείου μηδέν) το οποίο βασίζεται στην ''Zero Point” ενέργεια (η οποία είναι μια επαναστατική τεχνολογία, δείτε τη σελίδα μου II.2.D7). Είναι ένα ραβδί στο μέγεθος ενός μεγάλου στυλό που περιέχει διάφορα ενεργά κρύσταλλα και τα άλλα ενεργά υλικά και παράγεται (μαζί με άλλα προϊόντα Zero Point) από την εταιρεία Global Amega (www.eamega.com). Τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του εργαλείου είναι: Να εξουδετερώνει τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα στο σώμα μας ώστε να αποκτά αυτό μια ομοιοστατική και ισορροπημένη κατάσταση. Να καθαρίζει τη στρέβλωση του βιο ενεργειακού μας πεδίου και να διευκολύνει τη ροή της ενέργειας και την θεραπεία του οργανισμού μας. Να εξαλείφει ταχέως τους διαφόρους πόνους και ενοχλήσεις, καθώς και την δυσφορία. Να ενεργοποιεί τις τροφές, τα υγρά, τις κρέμες, τα λάδια, κλπ, και να εξουδετερώνει (ενεργά) τα επιβλαβή στοιχεία τους. Να συμπληρώνει την χαμηλή ενέργεια σε κατοικίδια ζώα και σε φυτά και να ενεργοποιεί το περιβάλλον μας γενικότερα. Χρησιμοποιούμε το ραβδί περιστρέφοντας το δεξιόστροφα 3, 9, ή 18 φορές πολύ κοντά στο σημείο του σώματός (ή το υλικό) που θέλουμε να θεραπεύσουν (ή να ενεργοποιήσουμε). Μπορούμε επίσης να το χρησιμοποιούμε σε επαφή με το πρόσωπό μας για να αναζωογονήσουμε το δέρμα μας, καθώς επίσης και να το πιέζουμε περιστρέφοντας το τρεις τουλάχιστον φορές γύρω από όλες τις άκρες των δάκτυλων τόσον των χεριών όσο και των ποδιών για να απεμπλακεί η ενέργεια (δείτε λεπτομέρειες στο http://www.amegazero.com/uploads/AM-Wand_AM -Pendant.pdf). Έχω ήδη παραγγείλει το (μαγικό από ότι λένε) αυτό ραβδί και πρόκειται να το χρησιμοποιήσει για να δω και ο ίδιος το πόσο αποτελεσματικό είναι. 

       Ακόμη θέλω να επισημάνω τον σημαντικό ρόλο που μπορούν να παίξουν οι εναλλακτικές μέθοδοι πρόληψης και θεραπείας, είτε παράλληλα, είτε προτού αναγκαστούμε να καταφύγουμε στην κλασική ιατρική, όπως είναι η ομοιοπαθητική, οι διάφορες ενεργειακές θεραπείες, οι ‘‘κινητικές’’ θεραπείες (γιόγκα, μασάζ, ρεφλεξολογία, τάι τσί, τσι κουνκ, κλπ), ο βελονισμός, η χρωματο-θεραπεία, η αρωματο-θεραπεία, η κρυσταλλο-θεραπεία, η θεραπεία με βότανα, η ηλεκτρομαγνητική θεραπεία, το Ρέικι, Σεκίμ, Σεκέμ (που αναλύω στην σελίδα μου II.2.D3), η θεραπεία με κρυστάλλινους ήχους (που αναλύω στην σελίδα μου II.2.D6), και πολλές άλλες. Είναι προτιμότερο να εργαζόμαστε για την διατήρηση της υγείας του σώματος μας προληπτικά, με τις πιο πάνω μεθόδους, αντί να αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε αυτές και την κλασική ιατρική αφού αρρωστήσουμε. Εδώ θα πρέπει να αναφερθώ στο πλίθος των ευχαριστηρίων emails που έχω πάρει από πλίθος επισκεπτών της σελίδας μου II.2.D6, που ακούν τακτικά τους κρυστάλλινους ήχους που έχω ηχογραφήσει εκεί, καθαρίζοντας έτσι και ενεργοποιώντας τα τσάκρα τους και θεραπεύοντας και ενισχύοντας τα όργανα και τις λειτουργίες (σωματικές, πνευματικές και ψυχικές) που επηρεάζονται από το κάθε τσάκρα. Τέλος ίσως ό σημαντικότερος τρόπος διατήρησης της υγείας και πρόληψης των ασθενειών, όπως όλοι ξέρουμε, βασίζεται στην διατροφή μας, για την οποία ορισμένους βασικούς κανόνες δίνω περιληπτικά πιο κάτω, ενώ οι αρχαίοι έλεγαν ‘‘Η τροφή σου να είναι το φάρμακο σου’’.

         Γ} ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ.

       Επειδή πάρα πολλά έχουν γραφεί περί διατροφής και είναι ήδη γνωστά, θα επικεντρωθώ εδώ περιληπτικά σε τέσσερα μόνον σημεία που τα θεωρώ τα πιο σημαντικά. α) Να τρώμε κατά βάση φρέσκα βιολογικά προϊόντα, και να αποφεύγουμε: Τα κονσερβοποιημένα, πολυκαιρισμένα, μεταλλαγμένα, με πολλά συντηρητικά και φυτοφάρμακα, μαγειρεμένα από μέρες και διατηρημένα στο ψυγείο ή την κατάψυξη, αλλοιωμένα, πολυεπεξεργαζμένα (τσιπς κλπ), τα πολλά ζωικά λίπη, και τους τρείς ‘‘λευκούς θανάτους’’ που είναι το πολύ αλάτι, η ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι (και τα προϊόντα τους). β) Το μεγαλύτερο ποσοστό της διατροφής μας να είναι φρούτα και φρέσκα λαχανικά (κατά προτίμηση ωμά ή ελαφρά μαγειρεμένα), που περιέχουν τις απαραίτητες βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τις φυτικές ίνες, πλυμένα καλά, και να πίνουμε άφθονο καθαρό νερό (1.5 με 2 λίτρα ημερησίως). Αν αμφιβάλουμε για την καθαρότητα του νερού ή των τροφών, καλό είναι να τα πλένουμε-απολυμαίνουμε με το όζον που δημιουργεί στο νερό μια μικρή οικιακή συσκευή ο οζονιστής (δείτε λεπτομέρειες στο www.wisegeek.com/what-are-ozonizers.htm που σε μεγάλη κλίμακα χρησιμοποιείται για τις πισίνες). Επίσης καλό είναι κατά καιρούς να αποτοξινώνουμε το σώμα μας τρώγοντας για λίγες μέρες μόνο φρούτα, εάν μάλιστα πίνουμε μόνο τους φρέσκους χυμούς τους (π.χ. για μία εβδομάδα), επειδή δεν υπάρχει στερεά τροφή στο πεπτικό μας, παύει και η αίσθηση της πείνας ενώ χάνουμε και βάρος. γ) Καλό είναι να διαχωρίζουμε τις τροφές μας σε κάθε μας γεύμα, για να διευκολύνουμε την χώνευση και να μην καταστρέφονται οι βιταμίνες. Έτσι σε ένα γεύμα μας να αποφεύγουμε να τρώμε συγχρόνως πρωτεΐνες και υδατάνθρακες (π.χ. κρέας με μακαρόνια), αλλά μόνον ένα από τα δύο είδη, συνοδεύοντας το με άφθονα λαχανικά, και αν θέλουμε και με λίγα λίπη (ή καλύτερα με λάδι), ενώ τα φρούτα πρέπει να τρώγονται μόνα τους μεταξύ των γευμάτων (δηλαδή τουλάχιστον μισή ώρα πριν, ή δύο με τρείς ώρες μετά το γεύμα). Ακόμη πρέπει να μασάμε καλά και να λιώνουμε την τροφή μας και να τρώμε αργά για να προλαβαίνει ό εγκέφαλος να πάρει το σήμα ότι χορτάσαμε (απαιτούνται 20 λεπτά), ώστε να μην παρατρώμε χωρίς λόγο.

       δ) Τέλος επειδή η παχυσαρκία είναι μια ύπουλη αιτία πολλών ασθενειών και δυσλειτουργιών (πέραν της αισθητικής), υπάρχει πληθώρα διαιτών που μας βοηθά να χάσουμε βάρος (συχνά με μεγάλη προσπάθεια στα τελευταία κυλά), το οποίο όμως τις περισσότερες φορές, αργά ή γρήγορα το ξαναπαίρνουμε. Όταν ελαττώνουμε τις θερμίδες που προσλαμβάνουμε, τότε το σώμα μας (για λογούς αυτοσυντήρησης) ελαττώνει σιγά-σιγά και της θερμίδες που καίει (τον μεταβολισμό μας) και δημιουργείται έτσι ένας φαύλος κύκλος που περιορίζει την καύση του λίπους μας. Για τον λόγο αυτό προτείνω έναν τρόπο διατροφής που να τον χρησιμοποιούμε σαν μόνιμη συνήθεια μας, που να ξεγελά τον μεταβολισμό μας. Συνίσταται το να κάνουμε κανονική δίαιτά την μία ημέρα, ενώ την επομένη να προσθέτουμε ένα κανονικό γεύμα στην δίαιτα μας, (μη διαιτητικό αλλά χωρίς υπερβολές, με διάρκεια όχι μεγαλύτερη της μισής ώρας για να μην παραφάμε), κ.ο.κ. συνεχίζουμε εναλλάξ από μέρα σε μέρα, ώστε αφ ενός να μην πάρει ο εγκέφαλος το μήνυμα ότι είμαστε σε δίαιτα, και αφ’ ετέρου να μην στερούμαστε τα αγαπημένα μας φαγητά, πράγμα που αργά ή γρήγορα θα μας κούραζε και θα το σταματούσαμε. Παράλληλα τόσο για την ενίσχυση των καύσεων, όσο και για την υγεία μας γενικότερα, θα πρέπει να κάνουμε καθημερινά και κάποια άσκηση ή σπορ, που θα μπορούσε να είναι και μόνον μισή ώρα έντονο περπάτημα την ημέρα, είτε έξω (οπότε καλό είναι να φτάνει και την  μία ώρα), είτε στον κυλιόμενο ιμάντα στο σπίτι. Παρ’ όλο που ο καθένας θα μπορούσε να επιλέξει την δίαιτα που προτιμάει, ακολουθώντας όμως τους ως άνω κανόνες (α έως δ), θεωρώ σκόπιμο να δώσω πιο κάτω ένα παράδειγμα μιας τέτοιας δίαιτας που είναι το εξής.

       Τρώμε το πρωί με το ρόφημα μας λίγη πρωτεΐνη (αυγό ή γιαούρτι κλπ) ή υδατάνθρακα (βουτήματα, δημητριακά, κλπ), και για κολατσιό (όταν πεινάσουμε) ένα ή δύο φρούτα, κατά προτίμηση μήλα (για να φάμε και τα κουκούτσια που είδανε στο κεφάλαιο Β προηγουμένως). Τα δύο επόμενα γεύματα μεσημεριανό και βραδινό (κατά προτίμηση ενωρίς το βραδινό, εκτός αν πρόκειται να φάμε έξω), να είναι λιτά, χαμηλών θερμίδων συνοδευόμενα από πολλά λαχανικά, που αν ξεκινήσουμε με αυτά γεμίζουμε το στομάχι μας και τρώμε λιγότερο από τα άλλα. Το ένα από αυτά μπορεί να είναι πρωτεϊνικό και το άλλο υδατανθρακικό, χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητο. Εάν προτιμούμε μπορούμε να συνενώσουμε τα δύο αυτά γεύματα σε ένα κάπως πλουσιότερο (είτε πρωτεϊνικό είτε υδατανθρακικό), και να αντικαταστήσουμε το άλλο με λίγα φρούτα ή (όσα θέλουμε) λαχανικά, πράγμα που καλόν είναι να κάνουμε τις ημέρες που τρώμε το μη διαιτητικό γεύμα μας, το οποίο σημειωτέον για να το ευχαριστηθούμε μπορεί και να μην ακολουθεί πολλές φορές τον κανόνα του διαχωρισμού των τροφών. Επίσης καλό είναι κάθε πρωί να βάζουμε σε ένα ποτήρι νερό καμιά εικοσαριά μύγδαλα ωμά και με την φλούδα τους να φουσκώσουν, που τα τρώμε κατά την διάρκεια της ημέρας ανά δύο ή τρία ξεφλουδισμένα, για να κόψουμε (αν χρειαστεί) την τυχόν λιγούρα μας και να αποφύγουμε τον πειρασμό να φάμε κάτι άλλο. Ακόμη αν κάποια στιγμή που αισθανόμενοι πείνα δεν βιαστούμε να φάμε κάτι και περιμένουμε λίγο, τότε πολύ συχνά η πείνα σε λίγο περνάει διότι ο οργανισμός αρχίζει να καίει από τα αποθέματα λίπους που έχει. Ακόμη επειδή το λίπος καίγεται κυρίως τις βραδινές ώρες, πρέπει να αποφεύγουμε να τρώμε οτιδήποτε άλλο εκτός από λίγα λαχανικά ή τον χυμό τους (π.χ. χυμό καρότου στον αποχυμωτή), τις ώρες αυτές. Αν πάλι βιαζόμαστε να χάσουμε κυλά στην αρχή της δίαιτας μας, μπορούμε για ένα διάστημα να τρώμε το ένα μη διαιτητικό γεύμα μας, όχι κάθε δεύτερη αλλά κάθε τρίτη ημέρα. Τέλος όταν είμαστε σε ταξίδι ή διακοπές (και το βάρος μας μας το επιτρέπει), μπορούμε να διακόπτουμε για λίγο την δίαιτα αυτή, χωρίς όμως υπερβολές που θα μας δημιουργήσουν κακές συνήθειες τις οποίες θα είναι πιο δύσκολο μετά να αποβάλουμε.

       Δ) ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΡΙΟΥΣ

       Τα ακόλουθα μηνύματα προέρχονται 1) Από τους Σίριους φίλους μας της Γαλακτικής Συνομοσπονδίας, οι οποίοι είναι εδώ στη Γη για να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματά μας (και ειδικά τα προβλήματα που δημιουργούν οι «σκοτεινές δυνάμεις» που μας κυβερνούν), να ανέλθουμε σε πλήρως συνειδητές οντότητες και να εισέλθουμε επιτυχώς στην «πέμπτη διάσταση». Έχουν αντιγραφεί από τις «ενημερώσεις» του Δρ Sheldan Nidle (δείτε την ιστοσελίδα του: www.paoweb.com ), ο οποίος έχει τακτική επικοινωνία μαζί τους και λαμβάνει αυτά τα μηνύματα. 2) Από έναν άλλο Σίριο της Γαλακτικής Συνομοσπονδίας, που ονομάζεται SALUSA, ο οποίος ομιλεί μέσω του καναλιού Michael Quisey (δείτε το www.treeofthegoldenlight.com). 3) Από έναν ακόμη εξωγήινο τον SAUL που ομιλεί μεσω του καναλιού John Smallman (δείτε το http://johnsmallman.wordpress.com). 4) Πληροφορίες που έλαβα από τον φίλο μου Gabriel, έναν εξωγήινο από τον πλανήτη Altone, ο οποίος είναι εδώ στη Γη για να μας βοηθήσει με την ανάληψη και ο οποίος μιλά μέσω της αδερφής του στη Γη, της Sharon η οποία μου έστειλε τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά μηνύματα. (δείτε επίσης τις αγγλικές σελίδες μου II.1.D, II.1.D1, II.1.D2, II.1.D4, II.1.D5 και II.2.D11 καθώς και τις Ελληνικές II.2.D7 και II.2.D10). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για πολλά μηνύματα έχει γίνει επιλογή ορισμένων παραγράφων των, γι’ αυτό και οΙ τελείες στο τέλος ενός μηνύματος φανερώνουν ότι αυτό συνεχίζεται, ενώ για οικονομία χώρου η συνέχεια δεν περιλαμβάνεται στην παρούσα σελίδα.

       NIDLE-27-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-2010

       Ερχόμαστε με περισσότερες πληροφορίες για αυτό που συμβαίνει στον κόσμο σας. Αυτή η τελική φάση των προσπαθειών της σκοτεινής σκευωρίας να αποφευχθεί το αναπόφευκτο τελειώνει. Είμαστε απασχολημένοι καταρτίζοντας τις προτάσεις, οι οποίες θα αποτελέσουν τις πρώτες συμφωνίες μεταξύ των νέων υπηρεσιακών κυβερνήσεων και της πρώτης ομάδας επαφής μας, και επιλέγουμε το προσωπικό που μπορεί να μας αντιπροσωπεύσει καλύτερα σε αυτές τις αρχικές συνεδριάσεις. Χρησιμοποιούμε τις γνώσεις που έχουν συσσωρευτεί από τις παρατηρήσεις μας ως προς εσάς με την πάροδο του χρόνου για να συναρμολογήσουμε μια κίνηση σε τρία στάδια που θα επιτρέψει σε αυτές τις νέες κυβερνήσεις να δεχτούν επίσημα την παρουσία μας. Μόλις γίνει αυτό, σκοπεύουμε να κάνουμε τις ανακοινώσεις μας ώστε να μπορέσετε αμέσως να γνωρίσετε ποιοι είμαστε και γιατί βρισκόμαστε εδώ. Η πρώτη επαφή μπορεί να προχωρήσει έτσι με πιο ομαλό τρόπο. Θέλουμε να σας δώσουμε μια σειρά τεχνολογιών που θα συνδυαστούν με ευκολία με τις τεχνολογίες που θα δημοσιοποιήσουν οι υπηρεσιακές κυβερνήσεις. Στο πλαίσιο των συμφωνιών μιας σύμβασης ανταλλαγής, οι σκοτεινές δυνάμεις των μυστικών κυβερνήσεων σας έχουν λάβει προ καιρού μια σειρά τεχνολογιών από μέλη της παλαιότερης συμμαχίας των εξωγήινων, της Anchara.

       Αυτές οι τεχνολογίες μπορούν γρήγορα να μετασχηματίσουν τον τρόπο με τον οποίο οι επιστήμες σας και τα ξεπερασμένα πλαίσιά τους βλέπουν την λειτουργία της πραγματικότητάς σας. Στην πραγματικότητα, ο κόσμος σας έχει περιοριστεί πολύ από τους καθορισμούς που έκαναν για το τι είναι δυνατό και τι όχι, και αυτά τα απαρχαιωμένα όρια πρέπει να επεκταθούν για να συμπεριλάβουν έννοιες όπως η σκοτεινή ενέργεια και η σκοτεινή ύλη, καθώς επίσης και τις ευρύτερες έννοιες για το τι αποτελεί το ‘‘φυσικό’’ και τι το ‘‘πνευματικό’’. Καθώς αρχίζετε να ενσωματώνετε αυτές τις νέες έννοιες στην έως τώρα άποψή σας για τον κόσμο, θα γίνετε ικανοί να εξετάσετε ιδέες οι οποίες προηγουμένως σας είχαν φανεί φανταστικές. Τότε μπορεί η τεχνολογία μας να γίνει κατανοητή σε εσάς. Ζούμε σε έναν πολύ διαφορετικό κόσμο από το δικό σας και θα θέλαμε να βιώσετε ένα κομμάτι από τη δική μας πραγματικότητα. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τους δυο κόσμους και να ανακαλύψετε το πόσο εύκολο είναι να προσαρμοστείτε και να υποδεχτείτε όλα αυτά που σας προσφέρουμε. Η τεχνολογία μας μπορεί να διαμορφώσει τον πρώτο πυλώνα μιας γέφυρας ανάμεσά μας, ενώ ο δεύτερος θα είναι η αυξανόμενη συνειδητότητα σας. Η συνειδητότητα είναι βασική, καθώς τα εργαλεία μας στηρίζονται στην τηλεπάθεια και την τηλεκίνηση και στην αμοιβαία αλληλεπίδραση, που αυτή δημιουργείται ανάμεσα στα εργαλεία μας και σε εμάς τους ίδιους.

       Από τη δική μας οπτική γωνία, δεν υπάρχει πραγματικός διαχωρισμός ανάμεσα στην τεχνολογία μας και σε εμάς. Εάν το ‘‘εργαλείο’’ είναι σκάφος, ή μεταφορέας, ή ‘‘εξομοιωτής’’ κλπ, όλα αυτά είναι κατά κάποιο τρόπο ζωντανές οντότητες που συνενώνουν την αισθητήρια δυνατότητά τους με τη δική μας για να δημιουργήσουν κάτι. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι ένα ταξίδι στον κόσμο, η δημηουργία ενός ειδικού μέσου για να καταστήσει τη ζωή ευκολότερη, ή ένα γεύμα, κλπ. Το θέμα είναι να κινηθείτε πέρα από την παρούσα έννοια ότι υπάρχουν ζωντανές και μη-ζωντανές καταστάσεις. Ο πλανήτης σας και ο Ήλιος σας είναι ζωντανοί! Και καθώς προοδεύετε στις επιστήμες της νανοτεχνολογίας, της νανοβιολογίας, και της τεχνητής νοημοσύνης, νέοι ορισμοί αισθήσεων θα εμφανιστούν σίγουρα. Αυτό που κάνουμε είναι ότι ξεπερνούμε αυτές τις έννοιες και καταδεικνύουμε τις δυνατότητες τους. Η χρήση μιας τεχνολογίας όπως η δική μας βασίζεται στον έως τώρα αναξιόπιστο σύνδεσμό σας μεταξύ μυαλού και συνείδησης, και σκοπός μας είναι να προάγουμε αυτή τη λανθάνουσα δυνατότητά σας, δεδομένου ότι αποτελεί ένα από τα σκαλοπάτια στο δρόμο σας πίσω στην πλήρη συνειδητότητα. Κατόπιν, καθώς συνδυάσετε τις τεχνολογίες σας με τις δικές μας, κάτι θαυμάσιο θα θα προκύψει.

       Η δραστηριότητα της εξάσκησης στον τρόπο χειρισμού των συσκευών μας, επιδρά στην ενίσχυση του πεδίου της ‘‘ζωτικής σας ενέργιας’’. Πολλές συσκευές που έλαβαν και επεξεργάστηκαν οι σκοτεινές κυβερνήσεις σας έχουν παρόμοια επίδραση. Καθώς τελειοποιείστε στην χρήση τους, θα διαπιστώσετε ότι κατέχετε πελώρια κρυμμένα ταλέντα, για τα οποία έχουμε προϊδεάσει. Αυτά τα ταλέντα είναι κατάλοιπα του παλαιότερα πλήρως συνειδητού εαυτού σας, και μόλις πατήσετε το πόδι σας σε αυτό το μονοπάτι, δε θα υπάρχει απόκρυψη του γεγονότος ότι είστε πολύ σπουδαιότερα όντα από ότι σήμερα πιστεύετε. Έχουμε αποφύγει να σας αποκαλύψουμε αυτές τις τεχνολογίες νωρίτερα, επειδή το να το κάνουμε σωστά, θα απαιτούσε ένα ειρηνικό και συνεργάσιμο περιβάλλον, έτσι ώστε να είναι εξασφαλισμένο ότι θα είναι ωφέλιμες για εσάς. Γι’ αυτό περιμένουμε μέχρι τα νέα καθεστώτα σας να ωθήσουν τις κοινωνίες σας πέρα από τον πόλεμο και την επιθετικότητα. Μόλις η παγκόσμια συνεργασία αποκατασταθεί, τότε μπορούμε να φέρουμε πληθώρα τέτοιων τεχνολογιών, που θα καθορίσουν τις παραμέτρους μιας νέας πνευματικής επιστήμης για εσάς.

       Η δημιουργία αυτής της νέας επιστήμης σας καθιστά ικανούς να αντιληφθείτε την πραγματικότητά σας κάτω από ένα νέο πρίσμα. Η πνευματική επιστήμη σας μεταφέρει σε έναν κόσμο που αφήνει πίσω του τις διαφορές που σας περιβάλλουν. Εξετάζετε εκ νέου την έννοια της συνείδησης και η αναζήτησή της αλήθειας παίρνει για σας μια βαθύτερη έννοια. Αυτή η ξαφνική επέκταση της αντίληψής σας, σας φέρνει πιο κοντά στη δική μας, και αρχίζετε να καταλαβαίνετε τη σημασία της μοναδικότητάς σας με όλη την Πλάση και τη σημασία της προσωπικής σας κυρίαρχης ανεξαρτησίας. Μπορείτε επίσης να αρχίσετε να βλέπετε γιατί η ‘‘πρώτη επαφή’’ μαζί μας παίζει καίριο ρόλο στο ταξίδι σας πίσω στην πλήρη συνειδητότητα. Είμαστε εδώ για να σας εισαγάγουμε σε δυνατότητες που σαστίζουν το νου και να σας βοηθήσουμε να τις πετύχετε. Ως εκ τούτου, η πρώτη επαφή είναι ο καταλύτης που μπορεί να σας επιτρέψει να επανακτήσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας και να φέρει την παγκόσμια κοινωνία σας σε μια υγιή κατάσταση. Από εκεί, ο κόσμος σας μπορεί να μεταμορφωθεί ομαλά σε μια πλήρως λειτουργική γαλακτική κοινωνία.

       Η γαλακτική κοινωνία είναι ένα τέλειο εργασιακό περιβάλλον για πλήρως συνειδητά άτομα. Παρέχει μια δομή υποστήριξης που σας βοηθά να αποκαλύψετε ποιοι είστε και να αναπτύξετε πλήρως τα ταλέντα σας. Προωθεί δημιουργικές λύσεις στις προκλήσεις της κοινωνίας και παρακινεί τα μέλη της να κάνουν σημαντικές ανακαλύψεις για την επίτευξη του σκοπού της ζωής τους. Υποστηρίζει την σωστή αλληλεπίδραση ανάμεσα στην προστασία που παρέχετε στον πλανήτη κατ στα εσωτερικά πνευματικά σας καθήκοντά. Αυτό το είδος κοινωνίας μας φέρνει μεγάλη προσωπική και δημιουργική ικανοποίηση, ενώ συγχρόνως παρέχει την αναγνώριση και την αποδοχή που δημιουργεί μια εγκάρδια αίσθηση ενότητας της ομάδας. Η γαλακτική κοινωνία τιμάει καθημερινά την ξεχωριστότητα μας, καθώς επίσης και τα καθήκοντά και τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στην υλική φύση, στον πνευματικό κόσμο, και που έχουμε ο ένας στον άλλο. Σε αυτόν τον χαρούμενο ιστό αμοιβαιότητας βρίσκουμε τις πραγματικές ταυτότητές μας και τα μοναδικά μονοπάτια μας προς την φώτιση.

       Το να ξετυλίγοντας τις αλήθειες της κάθε μιας ζωής μας είναι ένας από τους λόγους ύπαρξης της γαλακτικής κοινωνίας. Εδώ έχει εδραιωθεί μια ειρήνη που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα  και προωθεί την πάλλουσα ευημερία, και περιβάλλεστε από μια πραγματική αφθονία του κέρατος της Αμάλθειας γεμάτη από υλικά και πνευματικά στηρίγματα. Απολαμβάνουμε τις τελετουργίες που κάνουμε και τον σημαντικό χρόνο που ξοδεύουμε με τους πνευματικούς και φυσικούς συμβούλους μας. Ζούμε μακροχρόνιες ωφέλιμες ζωές χιλίων ή περισσότερων ετών, και στο τέλος τους, όταν το αποφασίσουμε, αναχωρούμε σαν Φως σε μια ειδική τελετή με τους πνευματικούς μας συμβούλους. Πριν φύγουμε επισκοπούμε την ζωή μας, πολλές φορές για να καταλάβουμε τον τρόπο με τον οποίο συνδέεται με όλες τις προηγούμενες ζωές μας. Αυτό αποκαλύπτει εάν χρειάζεται να δημιουργήσουμε περαιτέρω ζωές, και σε αυτή την περίπτωση, πού θα πάμε και πότε θα γίνει. Μετά το θάνατο πηγαίνουμε σε μέρη Φωτός και αναλαμβάνουμε εκεί ένα άλλο σύνολο ευθυνών απέναντι στο Δημιουργό και τους εαυτούς μας, και αυτό μας προετοιμάζει για τις ζωές μας που θα ακολουθήσουν.

       Για εμάς η παιδική ηλικία είναι ιερή. Φέρνουμε τα παιδιά μας σε ένα περιβάλλον στήριξης που τα ανατρέφει και αναδεικνύει τα ταλέντα τους και την μοναδικότητά τους από νωρίς. Τονίζουμε σε βάθος τη δύναμη της αγάπης και την ενθάρρυνση, και τα παιδιά μας περιβάλλονται από εκείνους που γνωρίζουν το πώς να τα αναθρέψουν. Κολυμπάνε σε έναν απέραντο ωκεανό γνώσης και σοφίας στον οποίο ενθαρρύνονται να κωπηλατήσουν με τη θέλησή τους, ο καθένας προς την εσωτερική του πορεία. Όλα τα ταλέντα επιδοκιμάζονται και τιμώνται από την τοπική κοινωνία στην οποία κατοικούν, και όλα τα μέλη της είναι κατ’ ουσία συγγενείς κάθε παιδιού και πρόθυμα συνεργάζονται μαζί τους όταν χρειάζεται. Κατά συνέπεια, κάθε παιδί μεγαλώνει με μια υγιή καθοδήγηση για να εκφράσει την ατομικότητά του και για να υπηρετήσει την κοινότητά του και το Δημιουργό. Είμαστε περήφανοι και όμως ταπεινοί για να διακηρύξουμε ως μέγιστη χαρά μας το να προσφέρουμε την θεία υπηρεσία.

       Σήμερα, αγγίξαμε μερικές πτυχές της θαυμάσιας φύσης της γαλακτικής κοινωνίας. Ερχόμαστε σε εσάς με θεία υπηρεσία και ως σύμβουλοι και ως στοργική διαστημική οικογένειά σας. Παράδεισε και συμπονετική πνευματική οικογένεια σου, ενωθείτε μαζί μας σε αυτό, και ανυπομονούμε με μεγάλο ενθουσιασμό για τους εορτασμούς που θα φέρει η ένωσή μας. Να ξέρετε, αγαπητοί, στην καρδιά των καρδιών σας ότι τα αμέτρητα αποθέματα και η ατέρμονη ευημερία του Παραδείσου είναι πράγματι δικά σας! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Στα Σιριακά: Να είμαστε ένα! Να είμαστε χαρούμενοι!)

      NIDLE-18-ΜΑΙΟΥ-2010 

       Ερχόμαστε με πολλά θέματα για συζήτηση. Αυτή τη στιγμή, μια σειρά συζητήσεων πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο σας για να οριστικοποιήσει τις λεπτομέρειες για την παραίτηση από την εξουσία της ‘‘σκοτεινής σκευωρίας’’. Αυτές οι επιτροπές εξουσιοδοτούνται επίσης να εξετάσουν διεξοδικά το πώς θα μοιάζει ο κόσμος μετά τη σκευωρία. Ενεργούμε ως μεσάζοντες και μεσολαβητές αυτών των αναρίθμητων συζητήσεων, και μόλις ολοκληρωθούν και υπογραφούν, σας εξασφαλίζουμε ότι όλα θα πραγματοποιηθούν όπως έχουν διαπραγματευτεί. Οι σύνδεσμοί μας έκαναν θαυμάσια δουλειά επιτηρώντας αυτές τις συνεδριάσεις. Η σκευωρία τώρα καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να συνεχίσει όπως πριν, και έτσι η τελευταία της ανησυχία είναι να βρει διέξοδο από τις τρομερές συνέπειες που αντιμετωπίζει. Οι επικεφαλής των σημαντικότερων οικογενειών που αποτελούν τη σκοτεινή σκευωρία, φοβούνται για το τι μπορεί να τους συμβεί, και έτσι, προκειμένου οι λαοί αυτού του πλανήτη να κερδίσουν την αναγνώριση που τόσο απεγνωσμένα χρειάζονται και θέλουν, οι γήινοι σύμμαχοί μας απάλυναν αυτόν τον φόβο, που είχε ως αποτέλεσμα έναν αριθμό συμφωνιών που είναι κοντά στην υπογραφή κάποιων εγγράφων. Μόλις γίνει αυτό, θα παραδώσουμε την εφαρμογή των λεπτομερειών των συμβάσεων στους Agarthans (εννοεί τους αδελφούς μας της κοίλης Γης).

       Είναι βασικό ότι τα δυο αυτά ‘‘βασίλεια’’ των ανθρώπων του πλανήτη σας θα συνεργαστούν και θα γνωριστούν πραγματικά μεταξύ τους. Αυτή η νέα σχέση μπορεί να διαμορφώσει την ίδρυση του κόσμου μετά την άφιξή μας, καθώς ο καθένας από εσάς έχει βιώσει διαφορετικές πτυχές από αυτό που αποτελεί την ανθρώπινη ύπαρξη. Υπάρχει επίσης το επείγον θέμα να ξαναφέρουμε στον κόσμο που ζει στην επιφάνεια της Γης μια αληθινή πνευματικότητα. Ο επιφανειακός κόσμος έχει χειραγωγηθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 13 χιλιετιών, πρώτα από τους Anunnaki και μετά από τους υποτακτικούς τους. Αυτό που αισθάνεστε τώρα ότι είναι πραγματικό, στα πνευματικά τελετουργικά και στις μεθόδους σας, έχει απελευθερωθεί από μέσα σας με την πρόσφατη αφύπνισή σας. Οι Agarthans μπορούν να γίνουν σύμβουλοί σας και να σας δώσουν βαθύτερη γνώση για αυτούς τους πολλούς τομείς του πνεύματος. Επιπλέον, θα τους ζητήσουμε να δημιουργήσουν προγράμματα σχεδιασμένα για να σας εισάγουν στη λειτουργία της γαλακτικής κοινωνίας. Από τη μεριά μας, η καρδιά της αποστολής μας είναι, όπως πάντα, να σας εισάγουμε στην πλήρη συνειδητότητα το συντομότερο δυνατόν. Όλα τα άλλα που συμβαίνουν τώρα είναι απλώς ένας προθάλαμος στις πραγματικές μαζικές αφίξεις μας, και από μια άποψη αποτελούν μόνο χρονοβόρες παρεκτροπές που μπορούμε να τις αφήσουμε πίσω μας, μόλις τεθούν σε ενέργεια όλες οι προαναφερθείσες συμφωνίες.

       Ένα άλλο θέμα υπό συζήτηση είναι το νέο οικονομικό σύστημα και η εφαρμογή των προγραμμάτων αφθονίας. Ένα στοιχείο κλειδί στις ΗΠΑ είναι οι ‘‘αγροτικές αξιώσεις’’, που αποτελούν μέρος της νομιμοποίησης του νέου τραπεζικού συστήματος στην Αμερική. Είναι βασικό να αποσυναρμολογηθεί το παράνομο Κεντρικό Τραπεζικό Σύστημα που αποτελεί το θεμέλιο του παρόντος οικονομικού συστήματος, που είχε καθιδρυθεί πρώτα στο Ντάμπαρτον Όουκς το 1944. Αυτές οι αξιώσεις ανατρέπουν ολόκληρο το παρόν σύστημα, αφήνοντας ανοιχτό το δρόμο για ένα σωστό διάδοχο σύστημα. Για αυτό το λόγο, διάφορες νέες προτάσεις θεσπίστηκαν από ποικίλες οικονομικές επιτροπές. Αυτό περιφερειοποιεί το σύστημα του Ντάμπαρτον Όουκς, δημιουργεί μια νέα σειρά νομισμάτων με κάλυψη τον χρυσό, και επανιδρύει σωστά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Μόλις δημοσιοποιηθεί αυτό το σύστημα, θα επαναπροσδιορίσει δραστικά την διεθνή οικονομία. Ξεκινώντας με την παγκόσμια παραγραφή των χρεών, μπορεί αυτή να χρησιμεύσει ως μια μεταβατική κατάσταση προς μια αληθινή οικονομία, που θα βασίζεται στην παγκόσμια αφθονία και της καθολική παγκόσμια ευημερία. Αυτές οι συνθήκες οδηγούν σε αυτό που ονομάζουμε ‘‘οικονομία της συνειδητότητας’’.

       Η οικονομία της συνειδητότητας είναι μια κατάσταση όπου τα χρήματα δεν ισχύουν πλέον, καθώς οι συνθήκες διαβίωσής σας έχουν ανέλθει από την τεχνολογία της ‘‘ελεύθερης ενέργειας’’, (ή του ‘‘μηδενικού σημείου’’), σε ένα επίπεδο που είναι πέρα από την εξάρτηση από τη Μητέρα Γη (πέρα π.χ. από την καλλιέργεια, την αλιεία, την κατασκευή, κτλ). Εδώ τα βασικά μέσα της επιβίωσης όπως το νερό, τα τρόφιμα, η στέγη κλπ δεν προέρχονται πλέον από τους πόρους του πλανήτη αλλά τα δημιουργείτε. Επιπλέον, έχετε περάσει σε μια κατάσταση πνευματικής σοφίας που σας επιτρέπει να χειρίζεστε τη σχέση σας με την ύλη, κατά τέτοιο τρόπο ώστε να κινήστε πέραν από την εξάρτηση σας από το πλανητικό οικοσύστημα, ενώ μπαίνετε και στον καινούριο ρόλο ως φύλακες αυτού. Αυτός ο τρόπος χειρισμού της ύλης είναι φυσιολογικός για τους Agarthans, ενώ είναι κάτι που εσείς δεν έχετε βιώσει ως τώρα. Αυτός είναι ένας άλλος λόγος που σας φέρνουμε σε επαφή με τους Agarthans. Θα γίνουν οι δάσκαλοί σας και θα σας εισάγουν στο μεγαλείο της πλήρους συνειδητότητας, όπου θα αρχίσετε να θυμάστε τις πλήρως συνειδητές ζωές που ζήσατε στο παρελθόν και θα αρχίσετε να τις ενσωματώνετε στις περιορισμένης συνειδητότητας τριτοδιάστατες ζωές σας…..

       SALUSA-14-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-2010

       Οι Σκοτεινές δυνάμεις συνεχίζουν να διαπιστώνουν ότι οι συγκαλυμμένες ενέργειές τους αποκαλύπτονται, και σε έναν καιρό της αλήθειας αυτό θα συνεχιστεί. Ο βαθμός και η κλίμακα στην οποία έχετε χρησιμοποιηθεί και χειραγωγηθεί, είναι πέρα από την πλήρη κατανόησή σας. Ωστόσο θα διδαχθείτε αρκετά για να γνωρίσετε ότι κάτι ριζικό και διεξοδικό πρέπει να γίνει, για να αποκόψετε τον καρκίνο της διαφθοράς που έχει εξαπλωθεί στην πολιτική και στις επιχειρήσεις. Τέτοια γνώση θα σας εξασφαλίσει πως ότι αλλάξει θα είναι πλέον βασισμένο στην τιμιότητα και τη δικαιοσύνη με σκοπό να κάνει ότι καλύτερο για όλους. Το ότι ένας μικρός αριθμός ανθρώπων έχει συσσωρεύσει μεγάλο πλούτο, ενώ οι περισσότεροι από εσάς εργάζεστε σκληρά για λιγότερα από ότι οι κόποι σας αξίζουν, πρέπει να αλλάξει. Πράγματι θα αλλάξει αγαπητοί, και τα σχέδια είναι έτοιμα να εφαρμοστούν. Με τόσους πολλούς τρόπους έχετε οδηγηθεί να πιστεύετε ότι είστε υποχείρια εκείνων που βρίσκονται στην εξουσία, και τα δικαιώματά σας έχουν φθαρεί για να σας περιορίσουν. Πάλι αυτό θα αλλάξει και παρόλο που θα πάρει χρόνο για να αντιστραφεί η κατάσταση, τελικά θα γίνετε αυτεξούσια όντα και πάλι.

       Σε μια εποχή που έχετε ένα τόσο καλό σύστημα επικοινωνίας, είναι ειρωνικό το ότι αυτό ελέγχεται από εκείνους που πίσω από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σας καθορίζουν το τι επιτρέπεται να γνωρίζετε. Σε αυτό που πρέπει να γίνει μια δημόσια συζήτηση επεμβαίνει η λογοκρισία που οδηγεί στην απόκρυψη τόσων πολλών σημαντικών θεμάτων εθνικού ενδιαφέροντος. Δεν έχει υπάρξει για πολύ καιρό η λεγόμενη ελευθερία του τύπου, για να εκθέσει όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Πράγματι οι τα νέα παραποιούνται για να ικανοποιήσουν τους στόχους των Illuminati (των ‘‘πεφωτισμένων εκλεκτών’’), και οι δημοσιογράφοι συμμορφώνονται για να μην κινδυνεύσουν να χάσουν τις θέσεις τους. Όταν μάλιστα απειλούνται η ζωή και η οικογένεια κάποιου, χρειάζεται ένα γενναίο άτομο για να ορθώσει το ανάστημά του απέναντί τους. Ωστόσο η αλήθεια τελικά πολλές φορές δημοσιεύεται, κυρίως χάρις στο Διαδίκτυο, το οποίο χρειάζεται να προστατευθεί για να εξασφαλιστεί η αρχή του ελεύθερου λόγου. Οι παραπλανητικές ενέργειες όπως του 9/11, (εννοεί την καταστροφή των δύο πύργων της Νέας Υόρκης) είναι ένα καλό παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει το διαδίκτυο για να αποκαλύψει την αλήθεια. Είναι αλήθεια όμως ότι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για να αντικαταστήσει την αλήθεια με την παραπληροφόρηση, αλλά με τη διάκριση και τη διαίσθηση σας γνωρίζετε το τι είναι αληθινό και τι όχι.

       Ορισμένοι από εσάς αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε προσωπικά για να βοηθήσετε να αλλάξουν τα πράγματα, και η απάντησή μας είναι να σας συμβουλέψουμε να συνομιλείτε μεταξύ, σας ώστε η αλήθεια να γίνει γνωστή σε όσο το δυνατόν περισσότερους. Εάν μπορούν να διαμορφωθούν ομάδες δράσης τόσο το καλύτερο, και μαζί με άλλους να συνεχίσετε να ασκείτε πίεση για να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια. Ακόμη επικεντρωθείτε ο καθένας διαλογιζόμενοι τον τρόπο με τον οποίο οραματίζεστε το μέλλον, όπου γίνεστε ελεύθεροι και αυτεξούσιοι, και έτσι θα το βοηθήσετε αυτό να πραγματοποιηθεί. Φυσικά και εμείς έχουμε μεγάλη συμμετοχή στα θέματα αυτά, και συνεργαζόμαστε με τους Γήινους συμμάχους μας στα παρασκήνια για να επιταχύνουμε την εφαρμογή των θεμάτων αυτών, έτσι ώστε το σχέδιό μας για το μέλλον σας να μπορεί πλήρως να εξελιχτεί. Μην έχετε κανένα φόβο για την έκβαση του διότι αυτό έχει αποφασιστεί στις υψηλότερες διαστάσεις από τα Επουράνια Όντα που βλέπουν από την θέση τους την πλήρη εικόνα. Αυτό που έχουν αποφασίσει θα πραγματοποιηθεί, και όλα θα φανερωθούν ώσπου να κλίσει αυτός ο κύκλος της διπολικότητας. Είστε πολύ κοντά στις σημαντικές αυτές αλλαγές πάνω στη Γη, ενώ και ο Ήλιος και το ηλιακό σας σύστημα συνεχίζουν να εισέρχονται σε υψηλότερες δονήσεις. Αυτό έχει ήδη διαπιστωθεί, αλλά πάλι τέτοιες πληροφορίες δεν δημοσιοποιούνται εύκολα αλλά καλύπτονται. Υπάρχει πολιτική μυστικότητας εδώ και πολλά χρόνια, όπως τα πορίσματα της NASA που έχουν συγκαλυφτεί σκόπιμα, για να σας εμποδίσουν να γνωρίσετε την ύπαρξη μας και τις δραστηριότητές μας.

       Αγαπητοί, είμαστε πλέον κοντά στις ανακοινώσεις που θα αποκαλύψουν την αλήθεια για εμάς. Καμία προσπάθεια άρνησης δε θα καρποφορήσει, και τα μυστικά για τις επαφές μας με εσάς και τις κυβερνήσεις σας θα αποκαλυφθούν. Ξέρουν για μας πολλά, εδώ και πολλά χρόνια, και έχουν αρνηθεί επανειλημμένα τις προσφορές μας για βοήθεια. Τα οφέλη που σας προσφέρουμε θα μπορούσαν να είναι κτήμα σας πολύ καιρό πριν, ενώ αντίθετα σας έχουν εμποδίσει να προοδεύσετε για να ικανοποιήσουν την απληστία τους για πλούτο και εξουσία οι προνομιούχοι. Είναι καιρός να απομακρυνθούν οι σκοτεινές δυνάμεις και οι συνεργάτες τους, ενώ δε θα είναι πλέον σε θέση να σταματήσουν την παλίρροια της αλλαγής που εισβάλλει στα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια. Οι κυβερνητικές αλλαγές είναι μια προτεραιότητα και θα εξασφαλίσουμε ότι θα σας αντιπροσωπεύουν οι κατάλληλοι άνθρωποι όταν θα καταφτάσουμε φανερά στη Γη. Οι αρχές μας είναι αυτές της αγάπης και της ειρήνης για ολόκληρη την ζωή, και εκείνοι στην εξουσία που δεν εργάζονται μέσα στις υψηλές αυτές δονήσεις, θα απομακρυνθούν. Θα χρησιμοποιήσουμε νομικά μέσα για να επιφέρουμε αυτές τις αλλαγές, και δε θα υπάρχουν καταφύγια ή τρόποι για να μην αποδοθεί η δικαιοσύνη. Ξέρουμε ακριβώς τι έχει κάνει κάθε άτομο κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αντιπρόσωπός σας, και έχουμε και αποδείξεις εάν χρειαστούν……

       Οι Σκοτεινές Δυνάμεις είχαν τις ευκαιρίες τους να αλλάξουν την συμπεριφορά τους και να κινηθούν προς το Φως. Είναι δική τους η επιλογή για την έκβασή του μέλλοντός τους, και δεν επιδιώκουμε τίποτα άλλο παρά την απομάκρυνσή τους από την εξουσία. Όπως κάθε ψυχή, θα κρίνουν μια μέρα τον εαυτό τους, και δεν υπάρχει καμία άλλη εκδίκηση η τιμωρία, εκτός απ’ το ότι μπορεί να λογοδοτήσουν στους ανθρώπινους νόμους. Έχετε μάθει πολλά μέσω του κύκλου της διπολικότητας (εννοεί μεταξύ του καλού και του κακού) που ζήσατε, και που έχει εξυπηρετήσει το σκοπό του να σας κάνει να κατανοήσετε τα αντίθετα  και μέσα από αυτά να εξελιχθείτε. Είστε σαφώς πνευματικά ισχυρότεροι από ότι όταν αρχίσατε το επικό αυτό ταξίδι σας στο σκοτάδι και στην έλλειψη του Φωτός. Είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτο ότι παρ’ όλης της απώλειας της πραγματικής σας ταυτότητάς, εν τούτοις κατορθώσατε να βρείτε το δρόμο σας, και σήμερα στέκεστε στην πόρτα της Ανάληψης. Είναι πραγματικά ένα θαυμάσιο επίτευγμα σας και πρόκειται να επιδοκιμαστείτε γι’ αυτό.

       Να εστιάζεστε συνέχεια στο μέλλον, και το παρελθόν θα φροντίσει τον εαυτό του. Η ενέργειά σας αξιοποιείται καλύτερα κατά αυτόν τον τρόπο, καθώς όσο περισσότεροι το εφαρμώζετε, τόσο γρηγορότερα θα ανέβουν οι δονήσεις σας. Θα αυξήσετε επίσης την προστασία σας ενάντια σε οποιαδήποτε επιρροή των Σκοτεινών Δυνάμεων, και θα τις αντιμετωπίσετε εύκολα. Καθώς εξελίσσεστε, τα επίπεδα συνειδητότητας σας αυξάνον και διαμορφώνεται ένας ισχυρότερος δεσμός με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Αυτό είναι μόνο ένα βήμα στην πορεία σας προς την ανώτερη συνειδητότητα και την επιστροφή σας στις υψηλότερες διαστάσεις, όπου η αφύπνισή σας θα ολοκληρωθεί. Ακόμη και τώρα η επίγνωσή σας αυξάνεται και γίνεστε πιο διαισθητικοί. Βαθμιαία θα διαπιστώσετε ότι δε χρειάζεστε πλέον εξωτερική βοήθεια στο βαθμό που χρειαζόσασταν προηγουμένως. Αυτά είναι σίγουρα σημάδια ότι προοδεύετε πολύ γρήγορα, και θα επιτύχετε αναμφισβήτητα την Ανάληψη.

       Είμαι ο SALUSA από το Σείριο, και είναι χαρά μου να σας στέλνω μηνύματα, καθώς βοηθούν να δημιουργηθεί ένας δεσμός μεταξύ μας που θα μας μεταφέρει μπροστά. Έχουμε τόσα πολλά κοινά ώστε να μήν χρειαστεί πολύς χρόνος για να φτάσετε τα επίπεδά μας, και αυτό θα σας επαναφέρει εκεί που θα έπρεπε να είστε, σαν ίσος ανάμεσα μας. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και θα αποκτήσετε πολλά από αυτά που σας διατίθενται ήδη. Η ευτυχία και η ελευθερία πρόκειται να επιστρέψουν σε εσάς, προτού εγκαταλείψετε τη Γη.

       SALUSA 3-ΜΑΙΟΥ-2010

       Μόλις φανερωθούμε δημοσίως πολύ περισσότερα θα προστεθούν στην κατανόησή σας, και οποιεσδήποτε προσπάθειες της τελευταίας στιγμής για να στρέψουν την προσοχή σας  μακριά από την αλήθεια θα είναι άκαρπες. Πιστέψτε μας αγαπητοί, οι Γήινοι σύμμαχοί μας κάνουν γρήγορη πρόοδο για να διευκολύνουν την αποκάλυψη μας αυτή, και δε χρειάζεται να περιμένετε περισσότερο. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος με τον οποίο να μπορεί να αποτραπεί, και καλά θα κάνετε να περιμένετε υπομονετικά μέχρι να έρθουμε. Οι δυνάμεις του Φωτός είναι πάρα πολύ ισχυρές για να συγκρατηθούν, και το να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτό θα είναι μεγάλη βοήθεια. Όλα τα προβλήματά σας τελικά θα ξεπεραστούν μέσω των αλλαγών που προγραμματίζονται, και θα δείτε ότι αξίζει τον κόπο. Υποσυνείδητα ο καθένας από εσάς γνώριζε πως ο κύκλος αυτός θα τελείωνε με τη νίκη για το Φως. Ενδόμυχα σημαίνει πως έχετε πάρει την υπόσχεση για ένα τέλος στη διπολικότητα. Είναι το Σχέδιο του Δημιουργού που έτσι θα έπρεπε να είναι, και ποιος θα τολμούσε να προτείνει κάτι διαφορετικό. Όλα τελικά κινούνται επιστρέφοντας στο Φως, και είναι τώρα η ώρα σας να αλλάξετε την πορεία σας σε εκείνη που σας παρέχει την ολοκλήρωση σας. Είναι αυτό που ονομάζουμε Ανάληψη, και οι ενέργειες που ακτινοβολούνται τώρα στην Γη, θα σας οδηγήσουν να αρπάξετε αυτή την θαυμάσια ευκαιρία για να κάνετε ένα κβαντικό άλμα μπροστά.

       Υπάρχουν πολλά αφύσικα γεγονότα που έχουν προκληθεί σκόπιμα για να δημιουργήσουν αμφιβολίες και ανησυχία. Ωστόσο, είναι καιρός για σταθερά νεύρα και αντίσταση κάνοντας οτιδήποτε θα αποκαταστήσει την δικαιοσύνη. Μείνετε ήρεμοι και βρείτε λύση να βγείτε από αυτή τη δοκιμασία με ειρηνική απάντηση σε οτιδήποτε και αν συμβεί. Σύντομα το Φως θα αναδυθεί σαν αληθινή δύναμη που θα αλλάξει το τωρινό σας πεπρωμένο, ακόμη κι αν φαίνεται τώρα ότι γίνεται πιο χαοτικό. Να είστε σίγουροι ότι δεν παραμένουμε αδρανείς όταν βρίσκεστε σε κατάσταση απειλής, και θα ελαχιστοποιήσουμε την επιρροή της απειλής όσο το δυνατόν περισσότερο. Όσο κι αν το θέλουμε, δεν μας επιτρέπεται απλά να επεμβαίνουμε κάθε φορά που αντιμετωπίζετε δυσκολίες. Μερικές φορές τα γεγονότα πρέπει να αφεθούν να διεκπεραιωθούν μόνα τους και με φυσικό τρόπο.

       Σαφώς θα υπάρξει κάποιος φόβος μόλις σας συστηθούμε, καθώς για μεγάλη χρονική περίοδο μας  έχουνε παρουσιάσει σε σας σαν επιδρομείς από το μακρινό διάστημα. Εάν σχεδιάζαμε να καταλάβουμε τη Γη σας, προφανώς θα το είχαμε κάνει εύκολα οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούσαμε. Όσοι έχετε εξοικειωθεί με τα μηνύματά μας γνωρίζετε το αντίθετο, και ότι μόνο θετική ενέργεια μεταφέρεται σε κάθε μας λέξη καθώς τη διαβάζετε. Αφήστε τη διαίσθησή σας να γίνει ο οδηγός σας και είμαστε σίγουροι ότι θα δεχτείτε την αλήθεια που μεταφέρουν τα μηνύματα μας……

       SALUSA 12-ΜΑΙΟΥ-2010

       Η πρόσκληση για να έρθουμε γίνεται ισχυρότερη κάθε μέρα που περνά, καθώς οι απειλές για το περιβάλλον σας δημιουργούν μεγάλα προβλήματα για το μέλλον σας. Ωστόσο ο άνθρωπος  κάποιες φορές πρέπει να βιώσει από πρώτο χέρι το αποτέλεσμα της απληστίας και της αμέλειάς του για το περιβάλλον, πριν ξυπνήσει και διαπιστώσει την εκτεταμένη ζημιά που έχει προκαλέσει. Αυτό ακριβώς είναι το θέμα του να ζεις στη διπολικότητα, και η εμπειρία σε βοηθά να εισέλθεις σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης της μοναδικότητας κάθε ζωής, και της αλληλεξάρτησής της μιας με την άλλη. Έχετε εισαχθεί στις φυσικές ζωές σας κατ’ επανάληψη, και τώρα με τις προσπάθειές σας έχετε φτάσει στο τέλος του δρόμου αυτού. Όλα πρόκειται να  αλλάξουν σύντομα και θα σας εισάγουν σε υψηλότερες διαστάσεις, όπου η Ανάληψη είναι ο προορισμός σας.

       Δε χρειάζεται πλέον να εναποθέτετε πολλή ενέργεια στις καθημερινές σας δραστηριότητες, και ζήστε αντ’ αυτού το χρυσό μέλλον που σας αναμένει. Όσο περισσότεροι οραματίζεστε την απεικόνιση του μέλλοντος αυτού, τόσο γρηγορότερα θα το φέρετε στην ζωή σας. Αφήστε τους παλιούς τρόπους να φύγουν ήσυχα, και να ξέρετε πως οτιδήποτε απαιτείται για να σας ανυψώσει βρίσκεται στη διαδικασία της πραγματοποίησης. Είναι μια μαζική ομαδική προσπάθεια που υποστηρίζεται από τους Γήινους συμμάχους μας, οι οποίοι πράγματι διαδραματίζουν πολύ σημαντικούς ρόλους τη στιγμή αυτή. Έχουν θέσει τα θεμέλια για τον ερχομό μας, και αυτό ήδη δίδει καρπούς. Όπως μπορείτε να δείτε κοιτάζοντας γύρω σας, γίνονται παγκόσμιες αλλαγές, και πολλοί ηγέτες, που έχουν αποτύχει στο να υπηρετήσουν τους συμπατριώτες τους, απομακρύνονται. Αυτά τα μεταβατικά μέτρα μας βοηθούν, και καθιστούν τις εκτεταμένες κυβερνητικές αλλαγές ευκολότερες. Σκοπός είναι να απομακρυνθούν νόμιμα εκείνοι που δεν έχουν υπηρετήσει σύμφωνα με τους όρκους τους, και να αντικατασταθούν από ανθρώπους που ξέρουμε ότι είναι ειλικρινείς και ότι έχουν πνευματικά κίνητρα.

       Με τη συνεργασία που είναι βέβαιο ότι θα έχουμε με τους νέους ανθρώπους στα ηνία της διοίκησης, θα μπορούμε εύκολα να αντιμετωπίσουμε τα επείγοντα θέματα που απειλούν ακόμη περισσότερο την σταθερότητά σας. Μη φοβάστε Αγαπητοί, παρόλο που έχετε σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσετε που καταστρέφουν το περιβάλλον σας, διότι μπορούμε να αναστρέψουμε την ζημιά και να καθαρίσουμε οποιαδήποτε ρύπανση κλπ έχει προκληθεί. Ένα μεγάλο μέρος από αυτό μπορεί να επιτευχθεί κατ ευθείαν από τα διαστημόπλοια μας, μας χωρίς να χρειαστεί να προσγειωθούν στην επιφάνεια της Γης. Είναι μία εργασία που ήδη κάνουμε για εσάς σε πολλές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Είχε ιδιαίτερη σχέση με την επικίνδυνη ακτινοβολία που απειλούσε όλες τις μορφές ζωής, και αναφερόμαστε εδώ σε πυρηνικές εγκαταστάσεις. Ο άνθρωπος έχει μία απερίσκεπτη συμπεριφορά όταν πρόκειται για την έρευνα και ανάπτυξη οπλικών συστημάτων, και δεν διστάζει να κάνει δοκιμές στον ανυποψίαστο λαό και στο στρατιωτικό προσωπικό. Αυτό θα τελειώσει πλέον οριστικά, καθώς δε θα υπάρξει καμία θέση για οποιοδήποτε τύπο όπλων στο κοντινό μέλλον…… 

       SALUSA-14-ΜΑΙΟΥ-2010

       Τελικά ο χρόνος δε θα περιμένει κανέναν επειδή ορισμένοι στόχοι πρέπει να επιτευχθούν για να σας προετοιμάσουν για την Ανάληψη. Ο καθαρισμός της Γης είναι ζωτικής σημασίας και απαραίτητος για να καθαρίσει τις καρμικές ευθύνες σας απέναντι στη Μητέρα Γη, και δεν επιθυμούμε πραγματικά να τον συμπιέσουμε πολύ τους τελευταίους μήνες που απομένουν, πριν το τέλος του 2012. Μπορούμε βέβαια να το καταφέρουμε, αλλά θέλουμε να λάβετε και εσείς σημαντικά μέρος σε αυτό τα τελευταία αυτά χρόνια. Καθώς παίρνετε πίσω την εξουσία σας και γίνεστε ανεξάρτητοι και αυτεξούσιοι, οι ενέργειές σας πρέπει να κατευθυνθούν προς την εγκαθίδρυση μιας νέας κοινωνίας, που θα κυβερνάται από νόμους που αφ’ ενός θα είναι δίκαια και αφ’ ετέρου θα εφαρμόζονται τίμια. Υπάρχουν πάρα πολλά που δεν είναι σύμφωνα με αυτούς τους στόχους, και είναι η επιρροή σας και οι απαιτήσεις σας αυτές που θα μπορέσουν να τα αλλάξουν. Μιλήστε πιο δυνατά αγαπητοί και οι φωνές σας θα εισακουστούν και θα υπάρξουν ευνοϊκές αλλαγές.

       Σας έχει πάρει πολύ καιρό για να φτάσετε σε αυτό το σημείο της εξέλιξής σας, γι’ αυτό τώρα αναλάβετε τις ευθύνες σας. Τέτοια ευκαιρία δε θα σας ξαναπαρουσιαστεί μέχρι το τέλος του επόμενου ηλιακού κύκλου, και αυτό θα πάρει πάνω από 26.000 έτη. Είναι αλήθεια ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να εισέλθει στην Ανάληψη οποιαδήποτε στιγμή, εφ’ όσον φτάσουν οι δονήσεις του σε ορισμένα υψηλά επίπεδα. Ωστόσο, στο τέλος του ηλιακού κύκλου πάντα προγραμματίζεται να επιτραπεί μια μαζική ευκαιρία ανάληψης. Όπως συμβαίνει και τώρα, αυτό επιτυγχάνεται ανεβάζοντας τις δονήσεις σας, έτσι ώστε κάθε ψυχή ενισχύεται για να εισέλθει εύκολα στην Ανάληψη. Μην ξεχνάτε το γεγονός ότι είστε προνομιούχοι που βρίσκεστε στη Γη σε μια τέτοια ειδική εποχή. Αν μπορούσατε να βιώσετε τη χαρά και την απόλυτη ειρήνη της πέμπτης διάστασής στην οποία βρισκόμαστε εμείς, δε θα διστάζατε καθόλου να αρπάξετε την ευκαιρία που σας δίνεται τώρα. Παρ’ όλα αυτά ενώ κάποιες ψυχές έχουν προσχεδιάσει να δεχθούν το εισερχόμενο Φως, εν τούτοις δεν αισθάνονται ακόμα έτοιμες να πάνε παραπέρα.

       Προς το παρόν παίζουμε το παιχνίδι της αναμονής, γνωρίζοντας ότι οι σημαντικές αλλαγές επέρχονται. Στο τέλος τα θέματα επιταχύνονται και βλέπουμε τα γεγονότα να καταφτάνουν πολύ σύντομα. Όλα αυτά θα είναι συναρπαστικά και συγκλονιστικά καθώς θα αποκαλύπτεται η αλήθεια, και θα συνειδητοποιείτε πόσο χειραγωγημένοι και ελεγχόμενοι ήσασταν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν διαπραχθεί και τόσα πολλά εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, που η ιστορία σας θα πρέπει να ξαναγραφτεί κατά ένα μεγάλο μέρος της από την αρχή. Είναι τόσο μεγάλη η κλίμακα της εξαπάτησης και των σκοτεινών σχεδίων να σας έχουν στρέψει τον έναν εναντίον του άλλου, που θα σας συγκλονίσει. Πολλοί πόλεμοι έχουν προκληθεί σκόπιμα και έχουν οργανωθεί καταστάσεις για να μειώσουν τον πληθυσμό, και να σας εμποδίσουν να αποκτήσετε γνώση που θα σας απελευθέρωνε από τον έλεγχο των σκοτεινών δυνάμεων. Ο αποκαλούμενος Τρίτος Κόσμος έχει κρατηθεί στο επίπεδο της ανέχειας και δεν του επιτρέπεται να επωφεληθεί από πραγματικές ευκαιρίες για μόρφωση. Επίσης τους φυσικούς του πόρους τους εκμεταλλεύτηκαν άλλες χώρες, χωρίς να του αποδώσουν την οφειλόμενη αποζημίωση…… 

       SALUSA 17-ΜΑΙΟΥ-2010

       Βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση και παροτρύνουμε τους Γήινους συμμάχους μας να συνεχίσουν να πιέζουν, και το κάνουν αφού έχουν λάβει την διαβεβαίωση της βοήθειάς μας σε κάθε στάδιο. Κάνουμε πολλά περισσότερα κατά αυτόν τον τρόπο από αυτά που μπορεί να εμφανίζονται, και η σημαντικότερη λειτουργία μας είναι ο συνεχής έλεγχος της Μητέρας Γης. Εξασφαλίζουμε ότι υπάρχει μια τρέχουσα ισορροπία για να αποφευχθούν ακραίες συνέπειες, και ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για τις περιοχές που υπόκεινται στις δραστηριότητες σεισμών. Μπορούμε να προβλέψουμε με ακρίβεια πού και πότε μπορεί να συμβούν, και παρόλο που δεν μας επιτρέπεται να επέμβουμε με απαραίτητες αλλαγές στα προγράμματα της Μητέρας Γης, μπορούμε όμως να ελαττώσουμε τις επιπτώσεις τους. Για πολλά χρόνια, γυρίζοντας πίσω στον τελευταίο αιώνα, αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα που προέκυψαν από τη μόλυνση και μάλιστα από την πυρηνική ραδιενεργό τέφρα. Έχουμε περιορίσει τη μόλυνση για να αποφύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη γενετική ζημιά στις μελλοντικές γενιές. Ωστόσο ο άνθρωπος χρησιμοποιεί ποικίλες ενέργειες για να τροφοδοτήσει τις εφευρέσεις του που ακτινοβολούν επιβλαβείς ακτίνες για την υγεία του. Τα περισσότερα από αυτά είναι γνωστά σε σας, αλλά πολύ λίγη προσοχή δίνουν εκείνοι που ωφελούνται τις εφευρέσεις αυτές. Οι τεχνολογίες μας θα αντιμετωπίσουν αυτά τα προβλήματα, και θα σας εισάγουμε σε καθαρές, υγιεινές και ασφαλείς συσκευές και συστήματα.

       Το λυπηρό μέρος της εμποδισμένης προόδου σας όσον αφορά στις τεχνολογίες, είναι ότι τόσες πολλές από τις χρήσιμες ανακαλύψεις σας έχουν σκοπίμως αποκρυφτεί και απαγορευθεί. Σας έχουν στερήσει τις εφευρέσεις που θα είχαν βελτιώσει τρομερά την ποιότητα ζωής σας. Έχετε χωρίς λόγο περιορισθεί σε μια κατάσταση όπου έχετε υποφέρει λόγω της έλλειψης προόδου, και έχετε αναγκαστεί να ζήσετε σε ένα πολύ χαμηλό επίπεδο ζωής. Ωστόσο όλα αυτά θα αλλάξουν μόλις φτάσουμε επίσημα στη Γη. Διάφορες ευκαιρίες εμφανίζονται οι οποίες θα επιταχύνουν το γεγονός αυτό, και περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε ποια κυβέρνηση θα είναι η πρώτη που θα αναγγείλει επίσημα την παρουσία μας. Περιμένουμε ότι σύντομα θα συμβεί αυτό, αλλά αν το καθυστερήσουν ξανά, τότε έχουμε την εξουσία να επέμβουμε πλέον και να το κάνουμε μόνοι μας. Θα προτιμούσαμε να προηγηθούν οι επίσημες ανακοινώσεις, καθώς δεν θέλουμε να φανεί πως επιβάλλουμε την παρουσία μας. Ωστόσο το Θείο Σχέδιο δεν επιτρέπει συνεχείς καθυστερήσεις και υπάρχει μια τελική ημερομηνία κατά την οποία πλέον θα απαιτηθεί δράση. Το Σύμπαν ανεβαίνει και όλα προχωρούν καλά και σύμφωνα με το Θείο πρόγραμμα, συνεπώς δεν μπορεί να επιτραπεί στη μικρή Γη να υπαγορεύσει αυτή καθυστερήσεις στον κατάλληλο χρόνο. Όσο σημαντικοί κι αν είστε, στο σύνολο δεν είστε παρά ένα σχετικά μικρό κομμάτι προσκολλημένο στον μεγάλο τροχό που προχωρεί.

       Επισημαίνουμε ότι οι πιέσεις για μια πλήρη οικονομική αλλαγή αυξάνονται, με σκοπό την εισαγωγή ενός εντελώς καινούριου οικονομικού συστήματος. Ενθαρρύνουμε τέτοιες κινήσεις καθώς τα παλαιά συστήματα έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή, και δε λειτουργούν πλέων προς όφελος των ανθρώπων. Το τραπεζικό σας σύστημα έχει καταβροχθίσει βαθμιαία τα χρήματά σας τα κερδισμένα με την σκληρή εργασία σας, ενώ έχει πολύ λίγη έως καμία εκτίμηση για τις δυσκολίες σας που προκύπτουν από την πλεονεξία του. Αυτή η εξουσία πλέον σιγά–σιγά αφαιρείται, αλλά μόνο μια πλήρης αλλαγή θα εξυπηρετήσει τα πραγματικά σας συμφέροντα και θα καθιερώσει ένα δίκαιο και τίμιο σύστημα. Θα αποζημιωθείτε, καθώς η αφθονία θα αποκαταστήσει την ευημερία σας και θα γίνει μια δίκαιη κατανομή του πλούτου σας. Θα μεταφερθείτε βαθμιαία σε μια νέα φάση ζωής που θα είναι το προοίμιο της Ανάληψης, και θα σας φέρει πιο κοντά στη Μοναδικότητα που θα απολαύσετε. Αγαπητοί, εμείς στην κοινωνία μας δεν έχουμε καμία απαίτηση για χρήματα, αφού όλα είναι μοιρασμένα, και οι απαιτήσεις κάθε ψυχής καλύπτονται πλουσιοπάροχα για να εξασφαλιστεί ότι έχει το καλύτερο δυνατόν επίπεδο ζωής. Όταν δεν έχετε καμία τέτοια ανάγκη, η ποιότητα ζωής σας είναι ειδυλλιακή και προσφέρει άφθονο χρόνο για την ενασχόληση με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Οι κόποι της ζωής όπως τους βιώνετε τώρα δε θα υπάρχουν πλέον, και δε θα χρειάζεται να εργάζεστε και να κοπιάζετε για να ζείτε. Υπήρξε ως μόνη αιτία η απληστία για εξουσία και πλούτο των πλουσιότερων οικογενειών στον κόσμο σας, η οποία έχει περιορίσει την πρόοδο σας και έχει αποτρέψει την δημιουργία μιας τέτοιας ιδανικής κοινωνίας στη Γη……

       SALUSA 28-ΜΑΙΟΥ-2010

       Η αλήθεια ξεκινά με τον ένα παντοδύναμο Θεό του Σύμπαντος. Πολλοί θνητοί μπορεί να είχαν εμφανιστεί ως θεοί, και να είχαν ονομαστεί έτσι αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο ο Ένας ο Ανώτατος Θεός. Διαφορετικά ονόματα μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί, και μερικές ψυχές άξιζαν να θεωρηθούν Άγιοι, ωστόσο ακόμη υπάρχει μόνο η Μια Αλήθεια, και ο Ένας Θεός. Είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσουμε που θα ενώσει τους ανθρώπους, και θα σταματήσει τους ισχυρισμούς ότι ο Θεός του ενός ανθρώπου είναι καλύτερος από του άλλου. Το επόμενο βήμα είναι να απαλειφθούν οι διδασκαλίες που δεν έχουν προέλθει από το Θεό ή τους αληθινούς υπηρέτες του. Οι Νόμοι του Θεού είναι αρκετά σαφείς και βασίζονται στην ‘‘αγάπη άνευ όρων’’, και οτιδήποτε λιγότερο δεν είναι Θεία θέληση, Πρόσθετοι νόμοι θα συνοδεύσουν τον Άνθρωπο καθώς θα ανέρχεται, και στα υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας θα του επιτρέψουν ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία από πριν. Η ζωή στο γαλαξία ποικίλει τόσο πολύ και έχει διαφορετικά στάδια εξέλιξης, τα οποία ο Άνθρωπος θα χρειαστεί να μάθει πώς να τα χειρίζεται.

       Η ζωή στη Γη δεν είναι σίγουρα μονότονη, αλλά δεν είστε ποτέ τελείως ελεύθεροι να κάνετε ότι επιθυμείτε. Η πραγματική ελευθερία είναι όταν ο Γαλαξίας θα είναι δικός σας για να ταξιδέψετε, και αυτό θα γίνει εν καιρώ. Με τις προηγμένες μορφές μεταφοράς μας, η απόσταση δεν είναι πρόβλημα και μπορούμε να κάνουμε συχνά ταξίδια σε μακρινά αστέρια όποτε θέλουμε. Επίσης βοηθά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που να μας εμποδίζει, καθώς έχουμε μια τέλεια κατάσταση υγείας και δε γερνάμε όπως εσείς. Επίσης τα διαστημόπλοιά μας είναι αυτάρκη και καλύπτουν όλες μας τις ανάγκες. Πράγματι θα μπορούσαμε εύκολα να ζήσουμε σε αυτά για εκατοντάδες χρόνια, όπως εσείς αντιλαμβάνεστε τον χρόνο. Ο χρόνος δεν είναι σταθερός και θα βρίσκατε το διαστρικό ταξίδι περίεργο στην αρχή, αλλά τώρα θα κατανοείτε την ιδέα ότι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον βρίσκονται όλα στο τώρα……

       Επιστρέφοντας στο θέμα της Γης, ο παρόν χρόνος σας λήγει και στο μέλλον θα χρησιμοποιείτε όλες σας τις εμπειρίες για το καλό. Έχετε βυθιστεί στο έσχατο όριο, αλλά τώρα θα αναδυθείτε θεαματικά με ένα κβαντικό άλμα στα ανώτερα βασίλεια. Το μέλλον σας δε θα ανεχτεί πλέον σε καμία ομοιότητα με τη διπολικότητα, ενώ αντίθετα θα σας δώσει κάθε ευτυχία και ευκαιρίες να μοιραστείτε με τους άλλους την σοφία που αποκτήσατε. Θυμηθείτε ότι θα έχετε γίνει οι αυτεξούσιοι Κύριοι που πραγματικά είστε, και θα είστε καλοδεχούμενοι από τις  άλλες μορφές πολιτισμών. Η ζωή είναι γενναιόδωρη και υπάρχει παντού, κάνοντας την διαδρομή της ένα εξελικτικό μονοπάτι, όπως ακλουθείτε και εσείς. Πολλά από τις μορφές αυτές είναι αόρατες για εσάς, επειδή πάλλονται με διαφορετική συχνότητα από την δική σας. Ως ανερχόμενο Ον και μέσω της δύναμης της σκέψης, θα είστε σε θέση να συντονιστείτε με αυτές τις μορφές, όπως ακριβώς κάνουμε κι εμείς. Θα έχετε πολλές δυνατότητες που θα είναι σημαντικές, όπως π.χ. το να βρίσκεστε σε δυο διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα.

       Τα ζητήματα στη Γη οδεύουν σε έντονη αντιπαράθεση, και είναι θέμα μηνών πριν μπορέσει να γίνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Υπάρχει πάντα φυσικά ένας βαθμός αβεβαιότητας λόγω του αριθμού των ανθρώπων που συμμετέχουν στην δημιουργία των σαρωτικών αλλαγών. Βεβαίως τα πάντα βρίσκονται σε ετοιμότητα κι εμείς συνεχώς ρυθμίζουμε τα σχέδιά μας σύμφωνα με τις αλλαγές που γίνονται στη Γη. Η εμφάνισή μας θα είναι οργανωμένη και θα ακολουθήσει τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις, οι οποίες κοντεύουν να πραγματοποιηθούν. Αυτό είναι σημαντικό για την άφιξή μας, καθώς οποιοσδήποτε άλλος τρόπος θα μπορούσε να ερμηνευτεί σαν επίδειξη δύναμης από την πλευρά μας πράγμα που δεν είναι ο τρόπος που ενεργούμε. Ακόμα και όταν φτάσει η τελική ημερομηνία που θα ξεκινήσουμε, αυτό θα είναι καλό να γίνει μέσω των ηγετών σας. Είναι διαφορετικό το να παρουσιάσουμε τα διαστημόπλοια και τον εαυτό μας με έναν πρόχειρο τρόπο, ενώ είναι σημαντικό να έχουμε την σύμφωνη γνώμη σας σε μια μαζική προσγείωση και επίσημη επαφή μαζί σας.

       Οτιδήποτε και να συμβεί στη Γη, μην ξεχάσετε ποτέ το λόγο που βρίσκεστε στο ‘‘τέλους του χρόνου’’. Η Ανάληψη είναι η σημαντικότερη πτυχή των μελλοντικών σας εμπειριών. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι το χάος διαιωνίζεται από τις σκοτεινές δυνάμεις. Έχουν χάσει το δρόμο τους και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο αποτρέποντάς μας να έρθουμε. Αυτό το τέχνασμα δε θα λειτουργήσει, και όσο περισσότερο συνεχίζεται, τόσο μεγαλύτερη αρνητική έκβαση θα έχει για αυτούς δημιουργώντας μεγαλύτερη διαφωνία στις τάξεις τους. Καταρρέουν και μάχονται για να επιβιώσουν, αλλά θα είναι ανώφελο καθώς η συνθηκολόγησή τους είναι προδιαγεγραμμένη. Αυτή η διαδικασία είναι όπως θα λέγατε μια άχαρη δουλειά, αλλά είναι αναπόφευκτο να γίνει όταν συναλλάσσεστε με άτομα που δεν έχουν καμία συνείδηση όσον αφορά τις ενέργειές τους. Στερούνται επίσης συμπόνιας για εκείνους των οποίων τις ζωές έχουν καταστρέψει, αλλά μια μέρα θα κληθούν για να λογοδοτήσουν για όλα τα εγκλήματα τους……

       Συνεχίστε όσο καλύτερα μπορείτε, γνωρίζοντας ότι τα βάσανά σας δε θα διαρκέσουν πολύ και σύντομα θα δείτε τη νέα κατεύθυνση στην οποία οδηγείται η ανθρωπότητα. Ήδη τα θεμέλια για μια γρήγορη αλλαγή έχουν τεθεί, όσον αφορά στα οικονομικά συστήματά σας. Οι Γήινοι σύμμαχοί μας σε πολλές χώρες είναι σύμφωνοι με το σχέδιο για νομίσματα που η αξία τους θα καλύπτεται από πολύτιμα μέταλλα, και για την κατάργηση των μη καλυπτομένων χαρτονομισμάτων που σας οδήγησαν στη χρεοκοπία. Αυτές είναι οι ουσιαστικές αλλαγές για να οργανωθεί ένα δίκαιο σύστημα, το οποίο θα προστατεύει τα έσοδα σας και την ιδιοκτησία σας από αντισυνταγματικούς νόμους. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν ολόκληρο τον κόσμο και αυτός είναι πράγματι ο σκοπός, έτσι ώστε να απελευθερωθείτε από άδικα συστήματα που περιλαμβάνουν και τους φορολογικούς σας νόμους. Υπάρχει τουλάχιστον μια λάμψη στον ορίζοντα καθώς το Φως εισχωρεί σε κάθε γωνιά του κόσμου σας. Είμαι ο SALUSA από το Σίριο και σας φέρνω τους χαιρετισμούς από τη Γαλακτική Ομοσπονδία, ευχαριστώντας σας για την πίστη σας σε εμάς και στις υψηλότερες δυνάμεις του Φωτός. Είστε εξαιρετικές ψυχές που θαυμάζουμε πολύ, και στέλνουμε την αγάπη μας για την ανάληψη σας.

       SAUL 5-ΜΑΙΟΥ-2010 (Το Νέο Παγκόσμιο Νομισματικό Και Οικονομικό Σύστημα)

       Τα βιομηχανοποιημένα έθνη βρίσκονται σε μια κατάσταση αναταραχής λόγω των υπερβολικών δανείων που άλλα έχουν πάρει και άλλα έχουν δώσει. Οι αγορές νομισμάτων είναι μπερδεμένες και ανίκανες να αποφασίσουν ποιο νόμισμα, αν υπάρχει κάποιο, είναι ισχυρό. Η αναταραχή θα συνεχιστεί για μερικούς μήνες, οδηγώντας σε περαιτέρω οικονομικές κρίσεις, πριν από την τελική κατάρρευση των παγκόσμιων χρηματοοικονομικών αγορών στα τέλη του 2010. Θα υπάρξει πολύς θυμός, φόβος, επίπληξη, και γενική σύγχυση πριν επιστρέψει η σταθερότητα και η αξιοπιστία στις αγορές στις αρχές του 2011, όταν ένα νέο νομισματικό και οικονομικό σύστημα, το οποίο έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να παρέχει μακροπρόθεσμη σταθερότητα αντί βραχυπρόθεσμης διαστρέβλωσης, θα τεθεί σε λειτουργία.

       Μη ταράζεστε καθώς οι αγορές αναστατώνονται και έπειτα ναυαγούν, καθώς αυτό θα είναι μόνο μια προσωρινή αποσταθεροποίηση που είναι ο απαραίτητος πρόδρομος στην καθιέρωση νέου παγκόσμιου νομισματικού και οικονομικού συστήματος. Το νέο σύστημα θα δώσει τη δυνατότητα στις διαστρεβλώσεις και τα λάθη (τα οποία οι ανεπάρκειες του παρόντος συστήματος επέτρεψαν και ενθάρρυναν) να αποκατασταθούν. Κατόπιν μια πραγματική παγκόσμια και απολύτως αρμονική συνεργασία θα καταστεί δυνατή και θα τεθεί σε λειτουργία, και αυτό θα είναι καλό για όλους και καλό για τον πλανήτη. Καθώς θα επιστρέφει η οικονομική σταθερότητα, βαλβίδες ασφάλειας θα εγκατασταθούν για να εξασφαλίσουν ότι η ρευστότητα του οικονομικού συστήματος δεν θα μπορεί πλέον να απειληθεί, ή να φθαρεί από απρόβλεπτες και απροσδόκητες διαρροές. Η επένδυση στις απαραίτητες, περιβαλλοντικά υγιείς, βιομηχανίες θα αυξηθεί, ενώ μη αποδεκτές και επιζήμιες βιομηχανίες θα μειώσουν τους ρυθμούς τους και έπειτα θα πάψουν να λειτουργούν.

       Με άφθονη ελεύθερη ενέργεια άμεσα διαθέσιμη όπου απαιτείται, τα ανθρακωρυχεία και η άντληση πετρελαίου καθώς και η αναζήτηση του, πρώτα θα μειωθούν σε μεγάλο βαθμό, και τελικά θα σταματήσουν, καθώς οι βιομηχανίες που θα χρειάζονται αυτού του είδους ενέργεια θα φθίνουν. Η απομάκρυνση και η αποκατάσταση των ζημιών που αυτές οι βασικά βάρβαρες πολυεθνικές βιομηχανικές προκάλεσαν θα είναι μια κύρια αποστολή τα επόμενα χρόνια, και για τον σκοπό αυτό θα σας παρασχεθεί πολύ προηγμένη τεχνολογική βοήθεια για να εξασφαλίσει ότι αυτό θα γίνει κατά τρόπο καθαρό και αποτελεσματικό. Η παγκόσμια φτώχια θα εξαλειφθεί πλήρως καθώς η ενέργεια για τον καθένα και οι ανάγκες του διατροφής θα διατίθενται τοπικά και σε αφθονία, αφαιρώντας την ανάγκη (για ένα πολύ μεγάλο μέρος) μεταφοράς φορτίου παγκοσμίως. Η ταχύτητα με την οποία το κατεστραμμένο περιβάλλον σας θα αποκατασταθεί και θα εξυγειανθεί θα σας καταπλήξει.

       Καθώς η ειρηνική, ευφυής, και αρμονική συνεργασία σε όλους τους τομείς της ζωής σας θα αντικαθιστούν την αγχωτική, ανταγωνιστική, και αντιπαραθετική δυσαρμονία που είναι καθιερωμένη στον πλανήτη για τόσο καιρό, το προσωπικό άγχος και η αγωνία θα εξαλειφθούν, οδηγώντας σας σε μια τεράστια μείωση της ασθένειας και της κακής υγείας. Ανθυγιεινοί τρόποι ζωής θα εξαφανιστούν καθώς όλοι θα βρείτε τη χαρά, την ειρήνη, και την αγάπη σε κάθε στιγμή της ύπαρξής σας, και αυτό θα απομακρύνει την ανάγκη για διαφυγή από την συνεχή πίεση των προβλημάτων επιβίωσης, για τα οποία τόσοι πολλοί από σας τώρα αγωνίζεστε. Ένα από τα αποτελέσματα των αλλαγών αυτού του τρόπου ζωής θα είναι μια καταπληκτική μείωση της εθιστικής συμπεριφοράς κάθε είδους (ναρκωτικά, αλκοόλ, φαγητό, θυμός, κατάχρηση), καθώς και άλλης μορφής αρνητικής συμπεριφοράς (όπως ντροπή και εκμετάλλευση, έλεγχος, επίπληξη, και κακομεταχείριση των άλλων), και θα αντικατασταθεί από μιας μεγάλης κλίμακας αποδοχή του ενός από τον άλλο, σαν όντα που τιμώνται, γίνονται σεβαστά, και υπολογίζονται.

       Η ανάγκη για επιβολή κρατικών υπηρεσιών και οργανισμών καταστολής θα εξαλειφτεί, επειδή όταν οι άνθρωποι σέβονται και δέχονται ο ένας τον άλλο ως ίσα και σημαντικά μέλη της κοινωνίας, δεν θα υπάρχει πλέον προβατική συμπεριφορά που οι κρατικές υπηρεσίες να πρέπει να εντοπίσουν και να αποτρέψουν. Ειρηνική, φιλική, και ενθουσιώδης συνεργασία θα αντικαταστήσει παντού τους οργανισμούς επιβολής του νόμου αλλά και χειραγώγησης και εκμετάλλευσης των ανθρώπων.

       Αυτή η ραγδαία μεταβολή στις στάσεις και τις πεποιθήσεις που θα έχει και θα εκφράζει η ανθρωπότητα, θα γίνει με την καθοδηγούμενη σοφία που θα σας μεταφέρει σταθερά, θετικά, και με ενθουσιασμό στη Χρυσή Εποχή που τόσον καιρό περιμένατε. Η άφιξή της είναι επικείμενη. Έτσι αρχίστε να ρυθμίζετε την στάση σας προετοιμαζόμενοι για την μετάβαση σας στην πλήρη συνειδητότητα, χωρίς να παίρνετε τα πράγματα προσωπικά, και χωρίς να προσβάλλεστε από την συμπεριφορά των άλλων. Αν οι άλλοι συμπεριφέρονται άσχημα ή απερίσκεπτα, κατανοείστε ότι παρασύρονται από το δικό τους πόνο, και αντί να αντιδράτε με τον ίδιο τρόπο, να τους προσφέρετε συμπόνια και βοήθεια. Πράγματι πολλοί από σας το κάνετε ήδη. Όλοι έχετε συναντήσει ανθρώπους που αποκρίνονται ειρηνικά και ευγενικά σε αντιπαραθετικές καταστάσεις, και όλοι έχετε μέσα σας την φρόνηση της αγάπης για να σας ωθήσει να κάνετε το ίδιο. Αφήστε αυτή τη φρόνηση να κατευθύνει την συμπεριφορά σας σε κάθε κατάσταση, και απολαύστε την ειρήνη και την χαρά που αυτή η συμπεριφορά φέρνει στη ζωή μας.

       Είναι η ώρα να τελειώσει το παιχνίδι του να κατηγορούμε τους άλλους. Είναι πολύ επώδυνο, έχει συνεχιστεί για πάρα πολύ καιρό, και αποτυγχάνει ολοκληρωτικά στο να επιλύσει τα ζητήματα που υποτίθεται ότι έρχεται να επιλύσει. Όταν κάνετε λάθη παραδεχτείτε τα, ζητήστε συγνώμη, και συνεργαστείτε για να επανορθώσετε. Όταν άλλοι κάνουν λάθη, αντί να τους κατηγορείτε και να τους κρίνετε, προσφέρετε τους βοήθεια για να διορθωθεί η όλη υπόθεση. Η αγαπημένη και μελετημένη σωστά συνεργασία είναι το θεραπευτικό αντίδοτο που επιτρέπει σε κάθε λάθος να αποκατασταθεί με τον ελάχιστο βαθμό παράπλευρης ζημιάς. Όλοι έχετε τη δύναμη, τη σοφία, και την αγάπη για να συμπεριφερθείτε έτσι, και  γι’ αυτό κάντε το, και δείτε με έκπληξη πόσο καλά αποκρίνεται και ο κόσμος. Η αγάπη είναι η απάντηση σε κάθε πρόβλημα…….

       GABRIEL 15-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-2010

       Το ερώτημά μου ήταν: Παρακαλώ Sharon ρώτα τον Gabriel εάν η συντριβή του πολωνικού αεροσκάφους ήταν ατύχημα, και αν όχι πώς συνέβη. Επίσης εάν η απώλεια τόσο πολλών πολωνών αξιωματούχων θα αλλάξει την συμπεριφορά της Πολωνίας απέναντι στους εξωγήινους και στις ανακοινώσεις που θα κάνανε γι’ αυτούς. Η απάντηση είναι: Αγαπητέ Γιώργο, εδώ Gabriel. Θέλω να σε ενημερώσω ότι δυστυχώς δεν ήταν ατύχημα. Ο πιλότος ήξερε τι έκανε, ακολουθώντας εντολές. Ο Πολωνός Πρόεδρος δε συνεργαζόταν με τα άλλα έθνη και με τα σκοτεινά σχέδιά τους, έτσι ή αυτοί ή αυτός έπρεπε να απομακρυνθούν. Δεν θα έχει ιδιαίτερη σημασία ούτως ή άλλως, εάν ο νέος Πρόεδρος έχει καλή συμπεριφορά απέναντι στους εξωγήινους ή όχι. Τα πράγματα θα συμβούν με ή χωρίς αυτούς και θα συμβούν πολύ σύντομα. Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί άνθρωποι ανυπομονούν σκεπτόμενοι ότι θα έπρεπε να είμαστε ήδη εδώ, αλλά να είστε σίγουροι ότι τα πράγματα προχωρούν όπως θα έπρεπε. Προσέξτε τους σεισμούς. Γίνονται όλο και περισσότεροι αλλά κανείς δε δίνει σημασία, γιατί θεωρούν πως αν δε δώσουν σημασία θα σταματήσουν και πως όλοι θα είναι καλά. Ξέρουμε πως δεν είναι έτσι τα πράγματα και θα το ξέρουν κι αυτοί σύντομα. Ο ήλιος αρχίζει επίσης να αλλάζει όπως αναμένονταν αυτήν την ιστορική στιγμή. Να έχεις Ειρήνη Γιώργο. O φίλος σας Gabriel.

       GABRIEL 6-ΜΑΙΟΥ-2010

       Επέστρεψα με περισσότερες ερωτήσεις προς τον Gabriel για το παραπάνω θέμα, μετά από άρθρα που έχω δει, και εδώ είναι οι απαντήσεις. Ερώτηση 1): Είναι αλήθεια ότι το αεροπλάνο που συνετρίβη στη Ρωσία είχε μόνο το πλήρωμα εν πλω, ενώ τα 90 ή παραπάνω άτομα της πολωνικής ηγεσίας (ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της χώρας) είχαν εκτελεστεί προηγουμένως; Απάντηση: Δεν υπήρχε καμία εκτέλεση, ήταν όλοι στο αεροπλάνο. Δεν ήταν ατύχημα, δεν υπήρχε κανένας λόγος για να σκηνοθετήσουν τέτοιο πράγμα. Έφεραν εις πέρας αυτό που σκόπευαν να εκτελέσουν και αυτό ήταν να ξεφορτωθούν τον πρόεδρο. Τους ήταν εμπόδιο ενώ ήταν εύκολο να εξοντώσουν συγχρόνως και μέρος του υπουργικού συμβουλίου. Το έκαναν στη Ρωσία όπου η διεθνής έρευνα θα ήταν περιορισμένη. Ερώτηση 2): Εάν είναι έτσι, ποιος το έκανε, πότε, πού, και για ποιους συγκεκριμένους λόγους; Απάντηση: Υπήρχαν διάφοροι λόγοι γιατί έγινε. Η Πολωνία πραγματικά δεν ήθελε να είναι μέρος της νέας παγκόσμιας κυβέρνησης, και επίσης δεν ήθελαν να συμβεί η αποκάλυψη (ο Gabriel αναφέρεται στην αποκάλυψη των εξωγήινων), όπου στις περισσότερες κυβερνήσεις του κόσμου αρέσουν τα πράγματα όπως είναι χωρίς εξωγήινες παρέμβασεις. Ο Πρόεδρος μίλησε εκ μέρους των πολιτών έτσι η απάντηση ήταν να ξεφορτωθούν τον Πρόεδρο και να τον αντικαταστήσουν με κάποιον που θα μιλούσε εκ μέρους της σκοτεινής σκευωρίας. Δεν ακούγονται πολλά από την Πολωνία από τότε. Όσο για το ποιος το έκανε, ήταν καλά εκπαιδευμένοι και πρόθυμοι να δώσουν τις ζωές τους γιατί πίστευαν πως αυτό που έκαναν ήταν το σωστό, επομένως ήταν η σκοτεινή σκευωρία η οποία αποτελείται από υψηλά ιστάμενους ανθρώπους σε όλες τις χώρες. Ελπίζω αυτό να σε βοηθά. Ερώτηση 3): Οι λόγοι που έγινε το έγκλημα ήταν για να επιτραπεί η επέμβαση του ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) στη Πολωνία, ή για να υπογραφούν οι συμβάσεις πετρελαίου με τη Ρωσία, ή και τα δυο; Απάντηση: Η πραγματική απάντηση θα έρθει στο φως στο μέλλον, μην ξοδεύεις τόσο χρόνο αναρωτώμενος γιατί. Ερώτηση 4): Ήταν οι Πολωνοί ή οι Ρώσοι αυτοί που διέπραξαν το έγκλημα; Απάντηση: Οι Πολωνοί δεν ήξεραν τι επρόκειτο να συμβεί. Οι Ρώσοι συμφώνησαν να το επιτρέψουν να συμβεί στη χώρα τους, έτσι γνώριζαν γι’ αυτό. Όσο για το ποιος ή ποια χώρα σκέφτηκε το σχέδιο, πάλι θα πρέπει να περιμένεις καθώς θα αποκαλυφθεί αργά ή γρήγορα. Gabriel της Γαλακτικής Ομοσπονδίας.

       GABRIEL 27-ΜΑΙΟΥ-2010

       Για να ελέγξω και να επιβεβαιώσω τα όσα λέω στη σελίδα μου II.2.D1 για την Ελλάδα ρώτησα τον Gabriel. Ερώτηση: Τι συμβαίνει με τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα, ποιούς θα πρέπει να κατηγορήσουμε για αυτά, και τι θα συμβεί στο εγγύς μέλλον, καθώς και τη γνώμη του σχετικά με το τι λέω στο άρθρο μου αυτό. Απάντηση: Το άρθρο σου για την Ελλάδα ήταν πολύ συγκινητικό, για να πούμε το λιγότερο, και χαρακτηρίζεται αληθινό σε όλα. Γιώργο είμαι σίγουρος ότι μπορείς να δεις ότι η παγκόσμια οικονομική κατάσταση βρίσκεται σε σημείο που δεν επιδέχεται επιδιόρθωση. Ο λόγος που η Ελλάδα δεν έλαβε κανένα χρηματικό ποσό από τις χώρες του Ιράν, της Κίνας, κλπ, είναι επειδή δεν ήταν μέρος του γενικού σχεδίου που οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν καθορίσει για την ανθρωπότητα. Θέλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, και θα προσπαθήσουν να κάνουν το κάθε τι για να το πετύχουν. Οι κυβερνήσεις του πλανήτη, με τον τρόπο που λειτουργούν τώρα έχοντας τους άπληστους ανθρώπους που τις διοικούν, ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. Αυτό σημαίνει ότι οι κυβερνήσεις ως έχουν σήμερα, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος, είναι υποχρεωμένες να πέσουν και να αντικατασταθούν από καινούριες. Αυτές οι νέες κυβερνήσεις έχουν ήδη επιλεγεί και είναι σε αναμονή. Δεν πρόκειται να σου αρέσουν αυτά που θα σου πω εδώ, αλλά θα ήθελα να σου τα πω έτσι και αλλιώς. Γιώργο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, (ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ) ΑΛΛΙΩΣ, ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ, ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ. Η κυβέρνησή σας θα σας τα πάρει, και αν όχι η ίδια τότε κάποιοι άλλοι. Τα προβλήματα βέβαια θα τελειώσουν, αλλά πριν να γίνει αυτό θα μεσολαβήσει μια άσχημη περίοδος, που δεν θα ήθελες να βρεθείς μέσα της. Κάθε μέρος του κόσμου διέρχεται κάποια κρίση. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών διαπραγματεύεται με μια κυβέρνηση που θα προέλθει από το λαό, και αυτό έχει ήδη ξεκινήσει. Επέρχονται τα χειρότερα από τα χειρότερα, αλλά κατόπιν όλα θα ξεπεραστούν. Τότε θα έχετε μια περίοδο μεγάλης ειρήνης πολύ-πολύ σύντομα. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Ο κόσμος σας, όπως τον ξέρετε, πρόκειται να αλλάξει δραματικά και μάλιστα πολύ σύντομα, νωρίτερα από την άφιξή μας. Να είσαι έτοιμος. Αποθηκεύστε κάποια πρόσθετη προμήθεια τροφίμων. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ. Υπάρχει ένας τελικός στόχος. Επικεντρώσου στον στόχο αυτό και μην φοβάσαι, και να πεις και στους συνανθρώπους σου να μην φοβούνται. Πες στα παιδιά σου να μην φοβούνται διότι μια υπέροχη εποχή πρόκειται σύντομα να έρθει. Κράτησε την οικογένειά κοντά σου και να τους καθησυχάζεις. Δεν θα είναι θαυμάσιο όταν όλα θα περάσουν και όλα θα γίνουν όπως πρέπει να είναι, με τη σκοτεινή σκευωρία να έχει φύγει για πάντα, και θα ζείτε σε ειρήνη με τον κόσμο και θα είστε πλήρως στην 5η διάσταση; Να είστε ήρεμοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές γνωρίζοντας ότι σύντομα θα περάσουν. Ο πάντα φίλος σου από την Γαλακτική Συνομοσπονδία, Gabriel.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ indexB

 

                                                                                                                                                                                            

Be08.jpg

Ce20.jpg

Be09.jpg

 

Be08  The living jewel

Το ζωντανό κόσμημα

Ce20 A pair dancing in the sky

Ένα ζεύγος που χορεύει στον ουρανό

Be09  The magic lamp of Aladdin

Το μαγικό λυχνάρι του Αλαντίν

 

An66.jpg

C1n21.jpg

An38.jpg

 

An66  The flowers of our heart

Τα λουλούδια της καρδιάς μας

C1n21  Trees in the vortex of our life

Δένδρα στον ανεμοστρόβιλο της ζωής μας

An38  A tribe in a planet of Pleiades

Μια φυλή σε πλανήτη των Πλειάδων

 

Bg512.jpg

Bd31.jpg

Bg535.jpg

 

Bg512  River covered by the autumn leafs

Ποτάμι σκεπασμένο με φθυνοπωρινά φύλλα

     Bd31 Angry waters

        Θυμωμένα νερά

Bg535  River in the green forest

Ποτάμι στο πράσινο δάσος

 

C920.jpg

Bd26.jpg

Bg590.jpg

 

C920  Strange rocks by the seaside

   Παράξενα βράχια στην παραλία

Bd26  The gohst of the seaside

  Το φάντασμα της παραλίας

Bg590 A snow covered landscape

       Ένα χιονοσκεπές τοπίο

 

Cd589

Cd407

Cd592

 

Cd589 A beautiful view in the 4th and 5th dimensions

Μια όμορφη θέα στην 4η και 5η διάσταση

Cd407 Red islands in the 4th and 5th dimensions

Κόκκινα νησιά στην 4η και 5η διάσταση

Cd592 A colorful landscape in the 4th and 5th dimen.

Ένα πολύχρωμο τοπίο στην 4η και 5η διάσταση

 

Cd305

Bh83

Cd229

 

Cd305 Calm yellow waves in the 4th and 5th dimens.

Ήρεμα κίτρινα κύματα στην 4η και 5η διάσταση

Bh83 A fertile valley by the lake

Μια εύφορη κοιλάδα δίπλα στην λίμνη

Cd229 A yellow sea in the 4th and 5th dimensions

Μια κίτρινη θάλασσα στην 4η και 5η διάσταση

 

An20.jpg

Bn08.jpg

An22.jpg

Ae12

An20 Landscape in a planet of Libra

Τοπίο σε πλανήτη του Ζυγού

Bn08 Desert in another planet

Έρημος σε άλλον πλανήτη

An22  The monsters’ kiss                

Το φιλί των τεράτων

Ae12  On a planet of Orion              

Σε έναν πλανήτη του Ωρίωνα