ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΔΙΑΣΤΑΣΗ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

 Για να ακούσετε τον καθοδηγούμενο διαλογισμό χρησιμοποιείστε την πρώτη ακουστική μπάρα στο τέλος της σελίδας. Η σελίδα αυτή έχει συμπληρωθεί και με καινούριες πληροφορίες τον Φεβρουάριο του 2010.

DSCF9381a

DSCF9373a

DSCF9385a

Το Σύμβολο της Αγάπης

Το Σύμβολο της Χαράς

Το Σύμβολο της Θεραπείας

Bm265a

Bm582a

Bm863a

Bm265 Η Μαντάλα των Υψηλών Συχνοτήτων

Bm582 Η Μαντάλα της Συμπαντικής Βοήθειας

Bm863 Η Μαντάλα της Θείας Συνδρομής

DSCF9376a

grid2[2]

Be01

Η Γη στο Κρυσταλλικό Πλέγμα

Η Γη στην δέσμη των φωτονίων

Η Γη στην Πέμπτη Διάσταση

 

       Α) ΓΕΝΙΚΑ. Ο παγκόσμιος αυτός διαλογισμός σκοπό έχει να εξασφαλίσει την πλήρη μετάβαση της Γης στην πέμπτη διάσταση (από το τέλος του 2012), αλλά και να μας προετοιμάσει να την ακολουθήσουμε στην μετάβαση της αυτή κατά τον πιο σίγουρο, γρήγορο, εύκολο, άνετο και ανώδυνο τρόπο. (δείτε περί πέμπτης διάστασης σε προηγούμενη σελίδα του site μου II.2.D1). Κατά τον διαλογισμό αυτό στέλνουμε τις σκέψεις μας και τις ενέργειές μας σε ένα ενεργειακό ‘‘Κρυσταλλικό Πλέγμα’’ που περιβάλει ολόκληρη την Γη, (δείτε την πιο πάνω σχηματική απεικόνιση του) και λειτουργεί σαν αντένα, που λαμβάνει ότι της στέλνουμε και το αναμεταδίδει ενισχυμένο σε ολόκληρο τον πλανήτη και στα όντα που ζουν σε αυτόν. Το πλέγμα αυτό χρησιμοποιούν πολλές χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο σε έναν συγχρονισμένο ομαδικό διαλογισμό (ώστε η ενεργεία τους να πολλαπλασιάζεται και να γίνονται έτσι πιο αποτελεσματικοί), και γίνεται από όλους σε κάθε πανσέληνο και σε κάθε νέα σελήνη (δηλαδή κάθε 14 περίπου ημέρες) στις κάτωθι ώρες. Σύδνεϋ Αυστραλίας 8.00 μμ, Παρίσι Γαλλία 8.00 μμ, (ήτοι 9.00 μμ ώρα Ελλάδος), και Νέα Υόρκη ΗΠΑ 9.00 μμ. Για το 2010 οι ημερομηνίες είναι: 15.Ιαν.10 (νέα σελήνη), 30.Ιαν.10 (πανσέληνος), 14 & 28 Φεβ.10, 15 & 30.Μαρ, 14 & 28.Απρ, 14 & 27.Μαί, 12 & 26.Ιουν, 11 & 26.Ιουλ, 10 & 24.Αυγ, 8 & 23.Σεπ, 7 & 23.Οκτ, 6 & 21.Νοε, and 5 & 21.Δεκ.10. Ο ατομικός διαλογισμός κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες μπορεί να γίνεται οποτεδήποτε μέσα στο 24-ωρο, ενώ ο συγχρονισμένος   ομαδικός μπορεί να γίνεται στις προαναφερθείσες ώρες. Τις ώρες αυτές όχι μόνον στέλνουμε αλλά συγχρόνως λαμβάνουμε τις ενέργειες που μας στέλνουν οι άλλοι, ενώ όσοι ‘‘τεμπελιάζουμε’’ μπορούμε απλώς να περιοριστούμε στο να λαμβάνουμε τις ενέργειες που μας στέλνουν οι άλλοι τις ώρες αυτές. Για να λάβουμε καλύτερα τις ενέργειες αυτές ανοίγουμε διάπλατα την καρδιά μας και λέμε ‘‘ναι’’ στην αποδοχή των ενεργειών αυτών, που μπορεί να είναι συγχρόνως απέραντη αγάπη, φώτιση, θεραπεία για κάποιο πρόβλημα που έχουμε σωματικό ή ψυχικό, λήψη κάποιου μηνύματος - οδηγίας που χρειαζόμαστε, και ότι άλλο επικαλεστούμε.

       Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κρυσταλλικό πλέγμα δείτε πιο κάτω σχετική παράγραφο, ενώ  και τους σχετικούς με αυτό διαλογισμούς, αλλά και για πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για πάρα πολλά (μεταφυσικά) θέματα, μπορούν, (όσοι καταλαβαίνουν Αγγλικά ή Ισπανικά), να γραφούν ως μέλη (δωρεάν) στους συλλόγους που έχω γραφεί στο internet όπως: “Extraterrestrials http://extraterrestrials.ning.com,Humanity Healing Network”, “For a better world”, “Aloha Twin Souls”, Powerful intensions, “iPeace”, “Hijos del sol”, “Planeta Luz Tierra”, “Healing International”, κλπ (62 τέτοιοι σύλλογοι εν συνόλω, οι περισσότεροι των οποίων είναι ning communities), που αριθμούν πλέον περισσότερα από 2.000.000 μέλη. Στους συλλόγους αυτούς, απόκτησα περισσότερους από 2300 ‘‘ηλεκτρονικούς φίλους’’, που καθημερινώς αυξάνονται, (οι περισσότεροι των οποίων είναι από τα ning communities), ενώ δημιούργησα και τα δικά μου γκρουπ με τίτλο “The new Earth in the Fifth Dimension” (Η νέα Γη στην Πέμπτη Διάσταση), τα μέλη των οποίων κάνουν τον διαλογισμό που περιγράφω πιο κάτω. Γι’ αυτό προσκαλώ τους επισκέπτες αυτής της σελίδας, να γίνουν μέλη των νέων αυτών γκρουπ μου, (μέσω των πιο πάνω συλλόγων), για να συμμετάσχουν στην σημαντική αυτή προσπάθεια. Πάντως και όσοι δεν γίνουν μέλη, μπορούν το ίδιο καλά να βοηθήσουν και να βοηθηθούν κάνοντας τον διαλογισμό, είτε συγχρονισμένα στις ώρες που ανέφερα, είτε και οποιαδήποτε ημέρα και ώρα τους βολεύει, (και κυρίως σε πανσέληνο και νέα σελήνη), δεδομένου ότι ό διαλογισμός αυτός πέραν του γενικότερου καλού που δημιουργεί μέσω του κρυσταλλικού πλέγματος για τον πλανήτη, πρωτίστως βοηθά αυτόν που το κάνει προετοιμάζοντας τον να μπει στην πέμπτη διάσταση κατά τον πιο σίγουρο, γρήγορο, εύκολο, άνετο και ανώδυνο τρόπο.

       Πολύ χρήσιμο είναι κατά την διάρκεια του διαλογισμού να έχουμε μαζί μας και έναν (ει δυνατόν μεγάλο) κρύσταλλο, ο οποίος αφ ενός ανεβάζει τις δονήσεις μας και αφ ετέρου μας συντονίζει καλυτέρα με το κρυσταλλικό πλέγμα, ώστε ο διαλογισμός να είναι πιο αποτελεσματικός. Αλλά ανεξάρτητα από τον διαλογισμό, μας βοηθά πολύ να έχουμε στο σπίτι μας κρυστάλλους που ανεβάζουν τις δονήσεις μας και μας γεμίζουν ενεργεία, (ή και να τους φοράμε όταν βγαίνουμε έξω), ενώ μας προστατεύουν από αρνητικές επιρροές τόσο φυσικές όσο και πνευματικές, όπως δεν παραλείπουν να κάνουν τα αδέλφια μας της ‘‘Κοίλης Γης’’ (δείτε πιο κάτω σχετικές παραγράφους μου και προσεχώς στη σελίδα μου II.2.D7), οι οποίοι και αυτοί διαλογίζονται μαζί μας και κάνουν τελετές, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν εμάς και τον πλανήτη γενικότερα στις αλλαγές που συντελούνται. Γι αυτό καλό είναι τις Κυριακές που κάνουν τις τελετές τους για να μας βοηθήσουν, να συγκεντρώνουμε για λίγο την σκέψη μας σε αυτούς και να τους στέλνουμε και εμείς την αγάπη μας, πράγμα που δημιουργεί έναν υποσυνείδητο δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους, μέσω του οποίου μας δίδουν πληροφορίες και χρήσιμες οδηγίες και μας γεμίζουν ενέργεια.  Επίσης καλό είναι τις ημέρες αυτές να πίνουμε και πολύ νερό που βοηθά στην αποτοξίνωση που προκαλείται από την διαδικασία αυτή του διαλογισμού στο σώμα μας.

       Ο διαλογισμός αυτός δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία και μια τυπική διάρκεια του είναι 15 λεπτά, αλλά αν κάποιας θέλει και τον ευχαριστεί μπορεί να τον παρατείνει για όση ώρα θέλει. Ένας που δεν έχει μάθει να κάνει διαλογισμό αρκεί να χαλαρώσει, να αφεθεί και να συγκεντρώσει την σκέψη του και την πρόθεση του σε αυτό που κάνει. Για όσους έχουν δυσκολία στο να χαλαρώσουν, ας δουν την τεχνική που περιγράφω σε προηγούμενη σελίδα μου II.2.D3 κεφ. Β, η οποία μαζί με τις τεχνικές του κεφ. C βελτιώνει επίσης και την σωματική και ψυχική μας υγεία. Τον συγκεκριμένο αυτόν διαλογισμό των 15 (ή όσων κανείς θέλει) λεπτών, μπορούμε να τον συμπληρώνουμε με οποιαδήποτε άλλη τεχνική διαλογισμού που μας υπαγορεύει το υποσυνείδητο μας, ή που έχουμε μάθει να κάνουμε π.χ. στα γκρουπ των πιο πάνω συλλόγων. Τέλος για να μην φανούν εξωπραγματικά αυτά που περιγράφω πιο κάτω, επισημαίνω ότι η φαντασία μας δημιουργεί την πραγματικότητα μας, και παραθέτω την φράση που είπαν για μας οι εξωγήινοι (δείτε σελίδα μου II.2.D1). ‘‘Όταν οι γήινοι καταλάβουν ότι η φαντασία είναι το θεϊκό μέρος του νου, τότε θα ανοίξουν τις πύλες της αθανασίας και να ξαναγίνουν οι θεοί που ήσαν’’. Εξ άλλου αυτοί είναι που, κατά κάποιον τρόπο, υπαγόρευσαν στο υποσυνείδητο μου ως ένα πολύ δυνατό εργαλείο, και την τεχνική του διαλογισμού που δίδω πιο κάτω.

       Β) ΤΕΧΝΙΚΗ. Δίδονται τα βήματα του διαλογισμού και η διάρκεια τους, μαζί με τις απαραίτητες επεξηγήσεις. Την τεχνική αυτή μπορείτε να την ακούσετε και ηχογραφημένη από την ηχητική μπάρα στο τέλος της σελίδας. (υπό μορφή ενός καθοδηγούμενου διαλογισμού) που την ξεκινάτε και την σταματάτε κατά βούληση.

       1ο λεπτό. Χαλαρώνουμε με τα μάτια κλειστά καθισμένοι αναπαυτικά ή ξαπλωμένοι, και οραματιζόμαστε να κρέμεται από μια χρυσή αλυσίδα πάνω από το κεφάλι μας μια μεγάλη σφαίρα γεμάτη από λαμπερό άσπρο υγρό φως, που περιέχει την ‘‘χρηστική’’ ενεργεία, και ζητούμε την άδεια από τον Θεό –‘‘Πρώτο Δημιουργό’’ να πάρουμε την ενεργεία του αυτή και να την χρησιμοποιήσουμε για να εισάγομε μέσα μας και να ενεργοποιήσουμε το ‘‘Φωτεινό Σώμα’’ μας.  Τότε η αλυσίδα σπάει και η μπάλα πέφτει και το φως της γεμίζει όλη μας την αύρα, ενώ σιγά-σιγά περνάει μέσα από το δέρμα μας και γεμίζει και όλο μας το σώμα, που λάμπει έντονα και αποτελεί το ενεργοποιημένο φωτεινό σώμα μας.

       2ο λεπτό. Οραματιζόμαστε όλα τα κύτταρα μας να λάμπουν, να πάλλονται σε υψηλή συχνότητα ενεργοποιούμενα, και να καθαρίζουν μέσα από το λευκό αυτό φως, και ότι περιττό και άχρηστο να πέφτει σαν γκρίζα σκόνη και να απομακρύνεται από το σώμα μας. Στη συνέχεια φανταζόμαστε ένα-ένα τα διάφορα όργανα συστήματα και μέρη του σώματος μας καθώς και τα τσάκρα μας (δείτε πληροφορίες για τα τσάκρα στην σελίδα μου II.2.D6), να λάμπουν και να ενεργοποιούνται, αυτά δε τα μέρη που τυχόν έχουν κάποιο πρόβλημα, (όπου και επιμένουμε για περισσότερη ώρα), να θεραπεύονται από την χρηστική αυτή ενέργεια.

       3ο λεπτό. Οραματιζόμαστε το φωτεινό μας σώμα να διαστέλλεται και να ξεπερνάει το μέγεθος της Γης, την όποια φανταζόμαστε σαν μία σφαίρα μαζί με το κρυσταλλικό πλέγμα της, διαμέτρου 60-70 εκατοστών περίπου, να περιβάλει το σώμα μας ξεκινώντας από το βασικό τσάκρα (στο περίνεο) και φθάνοντας σχεδόν μέχρι το τσάκρα του λαιμού. Την σφαίρα αυτή αγκαλιάζουμε με τα δύο μας (φωτεινά) χέρια με αγάπη και της στέλνουμε, μέσω του κρυσταλλικού της πλέγματος, τους κωδικούς του DNA του φωτεινού μας σώματος, που περιέχουν πολύτιμες πληροφορίες για την ‘‘ανάληψη’’ (άνοδο της συνειδητότητας) όσων συμμετέχουν στον διαλογισμό (δείτε σχετική παρατήρηση στο τέλος της σελίδας). Για όσους δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς σημαίνει αυτό, ας σκεφτούν απλώς ότι στέλνουν αυτούς τους κωδικούς του DNA, ή ας διαβάσουν την σχετική παράγραφο της σελίδας μου II.2.D για το πώς οι εξωγήινοι επηρεάζουν θετικά με τα ατομικά τους DNA το συλλογικό DNA του πλανήτη τους. Επί πλέον οραματιζόμαστε τα τσάκρα μας να συνδέονται μέσω φωτεινών δεσμών ακτινών με το κρυσταλλικό πλέγμα.

       4ο λεπτό. Οραματιζόμαστε το ‘‘Σύμβολο της Αγάπης’’ (δείτε το στην πιο πάνω εικόνα του, ενώ υπάρχουν λεπτομέρειες για τις ιδιότητες του στην σελίδα μου II.2.D3 σύμβολο b3), να μπαίνει από το τρίτο μας μάτι και να γεμίζει το σώμα μας, και στην συνέχεια τους δικούς μας ανθρώπους γύρω μας, με αγάπη άνευ όρων, συμπόνια, αποδοχή και κατανόηση. Αυτό το επαναλαμβάνουμε για δεύτερη φορά αλλά για τους ανθρώπους (καλούς ή κακούς συμπεριλαμβανομένων οπωσδήποτε και των τυχόν εχθρών μας) ολόκληρης της Γης μέσω του κρυσταλλικού της πλέγματος. Τέλος το επαναλαμβάνουμε για τρίτη φορά αλλά για τον ίδιο τον εαυτό μας (το σώμα μας και τον χαρακτήρα μας), που τον αποδεχόμαστε και τον αγαπούμε με όλα τα τυχόν ελαττώματα του.

       5ο λεπτό. Οραματιζόμαστε το ‘‘Σύμβολο της Χαράς’’ που μου έδωσαν οι εξωγήινοι, (δείτε το στην πιο πάνω εικόνα του, ενώ υπάρχουν λεπτομέρειες για τις ιδιότητες του στην σελίδα μου II.2.D3), να μπαίνει από το τρίτο μας μάτι και να γεμίζει το σώμα μας και στην συνέχεια όλη την Γη, μέσω του κρυσταλλικού της πλέγματος, με χαρά, ευτυχία, κέφι, ξεγνοιασιά, αισιοδοξία, κλπ, που να τα νιώθουμε και να μας γεμίζουν, και αυτό το κάνουμε τρείς φορές όπως προηγουμένως. Βοηθάει για να νοιώσουμε εντονότερα το συναίσθημα της χαράς (αλλά και της αγάπης που είδαμε προηγουμένως), το να φέρνουμε στην μνήμη μας έντονες στιγμές των συναισθημάτων αυτών που έχουμε ζήσει παλαιότερα.

       6ο λεπτό. Οραματιζόμαστε το ‘‘Σύμβολο της Θεραπείας’’ (δείτε το στην πιο πάνω εικόνα του, ενώ υπάρχουν λεπτομέρειες για τις ιδιότητες του στην σελίδα μου II.2.D3, σύμβολο c5), να μπαίνει από το τρίτο μας μάτι και να γεμίζει το σώμα μας και στην συνέχεια όλη την Γη, μέσω του κρυσταλλικού της πλέγματος, με τις θεραπευτικές του ενέργειες, για κάθε είδους πρόβλημα υγείας, ή ακόμη και για δύσκολες καταστάσεις που τυχόν υπάρχουν σε περιοχές του πλανήτη (όπου επιμένουμε για περισσότερη ώρα), και νιώθουμε τις θεραπευτικές του ενέργειες να μας γεμίζουν και να θεραπεύουν εμάς και τον πλανήτη. Αυτό το επαναλαμβάνουμε για δεύτερη φορά θεραπεύοντας τα τσάκρα μας και για τρίτη φορά θεραπεύοντας πνευματικά και ψυχικά μας προβλήματα και τυχόν προβλήματα στα ενεργειακά μας σώματα. Εάν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα σε κάποια περιοχή του πλανήτη (όπως φυσική καταστροφή, πόλεμος, επιδημία, κλπ) τότε συγκεντρώνουμε την προσοχή και την πρόθεση μας εκεί για όσα λεπτά απαιτείται, οραματιζόμενοι το πρόβλημα να διορθώνεται.

       7ο λεπτό. Οραματιζόμαστε την ‘‘Μαντάλα των Υψηλών Συχνοτήτων’’ (δείτε την στην πιο πάνω εικόνα της), ενώ υπάρχουν και λεπτομέρειες για τις μαντάλες γενικά, (που ανήκουν στην ‘‘Ιερή Γεωμετρία’’, δείτε τις στην προηγούμενη σελίδα μου II.2.D4), οι οποίες λειτουργούν σαν αντένες που προσελκύουν και γειώνουν μέσα μας ευεργετικές ενέργειες από την εβδόμη διάσταση, να μπαίνει από το τρίτο μας μάτι και να γεμίζει το σώμα μας και στην συνέχεια όλη την Γη, μέσω του κρυσταλλικού της πλέγματος, με τις υψηλές συχνότητες που απαιτείται να έχουμε, τόσο εμείς όσο και η Γή, για να εισέλθουμε επιτυχώς στην πέμπτη διάσταση. Οραματιζόμαστε αυτό να γίνεται τρεις φορές, και κάθε φορά αισθανόμαστε η συχνότητα των δονήσεων του σώματος μας, αλλά και της Γης γενικότερα, να ανεβαίνει κατά μία οκτάβα.

       8ο λεπτό. Οραματιζόμαστε την ‘‘Μαντάλα της Συμπαντικής Βοήθειας’’ (δείτε την στην πιο πάνω εικόνα της), να μπαίνει από το τρίτο μας μάτι και να λαμβάνει και να γειώνει στο σώμα μας και στην συνέχεια σε όλη την Γη, μέσω του κρυσταλλικού της πλέγματος, την βοήθεια που επικαλούμαστε να μας δώσουν τα ‘‘πλάσματα του φωτός’’ από την πέμπτη και ανώτερες διαστάσεις, και ειδικότερα οι ‘‘Εκπέμποντες το Φως’’ εξωγήινοι, από τις Πλειάδες, τον Σείριο, τον Ωρίωνα, τον Α του Κενταύρου, την Λύρα, την Ανδρομέδα, κλπ, της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας, που πολλοί από αυτούς (από 50 αστερισμούς) βρίσκονται ήδη για τον σκοπό αυτό με τα διαστημόπλοια τους στην Γη, αλλά και από τους αδελφούς μας που κατοικούν στην ‘‘Κοίλη Γη’’ μας (δείτε πιο κάτω παραγράφους) και που προσπαθούν να μας βοηθήσουν και να μας καθοδηγήσουν, για την ομαλή πορεία τόσον ημών, όσον και της Γης γενικότερα, στην πέμπτη διάσταση. Αισθανόμαστε μέσα μας την βοήθεια αυτή και τους ευχαριστούμε με ευγνωμοσύνη, στέλνοντας τους την αγάπη μας και παίρνοντας την αγάπη που μας στέλνουν, και αυτό γίνεται τρεις συνολικά φορές.

       9ο λεπτό. Οραματιζόμαστε την ‘‘Μαντάλα της Θείας Συνδρομής’’ (δείτε την στην πιο πάνω εικόνα της), να μπαίνει από το τρίτο μας μάτι και να γειώνει στο σώμα μας και στην συνέχεια σε όλη την Γη, μέσω του κρυσταλλικού της πλέγματος, την βοήθεια αλλά και την προστασία που επικαλούμαστε να μας δώσει ο Θεός – ‘‘Πρώτος Δημιουργός’’ για την ομαλή πορεία τόσον ημών, όσον και της Γης γενικότερα, στην πέμπτη διάσταση. Αισθανόμαστε μέσα μας την βοήθεια και την προστασία αυτή και τον ευχαριστούμε με ευγνωμοσύνη. Επαναλαμβάνομε την όλη διαδικασία επικαλούμενοι αυτή την φορά την βοήθεια και την προστασία αγγέλων και αρχαγγέλων, (και μάλιστα του αρχάγγελου Μιχαήλ που μας έχει υπό την προστασία του), και ακόμη μια (τρίτη) φορά επικαλούμενοι την βοήθεια και την προστασία του ανώτερου εαυτού μας, και των άλλων όντων (όπως των επουρανίων συμβούλων μας, κλπ) που μας υποστηρίζουν. 

       10ο έως 12ο λεπτό. Οραματιζόμαστε όλες αυτές οι ευεργετικές ενέργειες που επικαλεστήκαμε και συγκεντρώσαμε, να μεταδίδονται μέσω του φορτισμένου με αυτές κρυσταλλικού πλέγματός, για μία ακόμη φορά σε ένα έκαστο ξεχωριστά των ‘‘συστημάτων’’ (βασιλείων) που αποτελούν τον πλανήτη μας ήτοι: α) Στους ανθρώπους, ξεκινώντας από την οικογένεια μας, τους φίλους μας (συμπεριλαμβανομένων και των ‘‘ηλεκτρονικών φίλων’’ που αποκτήσαμε μέσω του διαδικτύου), το περιβάλλον μας, την πόλη μας, την χώρα μας και τέλος σε όλη την Γη. β) Στα άλλα νοήμονα όντα που κατοικούν (συμπεριλαμβανομένων και των αδελφών μας της Κοίλης Γης), ή βρίσκονται ως επισκέπτες (εξωγήινοι) στην Γη. γ) Στο βασίλειο των πνευμάτων. δ) Στο βασίλειο των ζώων. ε) Στο βασίλειο των φυτών. στ) Στους κρυστάλλους (που περικλείουν πολύτιμες για μας πληροφορίες και ενέργειες). ζ) Στα νερά. η) Στα πετρώματα και εν γένει σε όλα τα άλλα υλικά του πλανήτη. Το τελευταίο τμήμα αυτών των τριών (ή όσων επί πλέον επιθυμούμε) λεπτών, το αφιερώνουμε κυρίως στο να πάρουμε σαν δέκτες, να γειώσουμε και να νοιώσουμε μέσα μας, ότι ευεργετικό μας στέλνουν μέσω του κρυσταλλικού πλέγματος, τα όντα που επικαλεστήκαμε και οι άλλοι άνθρωποι της Γης που συμμετέχουν μαζί μας στον συγχρονισμένο αυτόν διαλογισμό.

       13ο έως 15ο λεπτό. Οραματιζόμαστε την Γη να ‘‘λούζεται’’ από μια λαμπερή δέσμη φωτονίων (δείτε πιο κάτω σχετική παράγραφο) που εκπορεύεται από το διάστημα (δείτε την πιο πάνω σχηματική απεικόνιση), και έτσι να περνά την τελική φάση και να μπαίνει θριαμβευτικά στην πέμπτη διάσταση. Στην συνέχεια οραματιζόμαστε να πλησιάζουμε από ψηλά την πεμπτοδιάστατη πλέον Γη (δείτε επίσης την πιο πάνω σχηματική απεικόνιση της), και σε όποιο μέρος και αν πάμε, βλέπουμε παντού να λαμβάνει χώρα μια ξέφρενη γιορτή, ένα αδιάκοπο γλέντι από ανθρώπους κάθε ηλικίας, χρώματος και μορφής, που χορεύουν, τραγουδούν, γελούν, χαίρονται, διασκεδάζουν, αγκαλιάζονται και φίλιουνται, ξέγνοιαστοι και ευτυχισμένοι, μέσα σε έναν υπέροχο διάκοσμο με πρωτόγνωρα λαμπερά χρώματα, απόκοσμες μουσικές και φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα. Προς το τέλος της υπέροχης αυτής πανδαισίας αισθανόμαστε την ακατανίκητη επιθυμία να λάβουμε και εμείς μέρος στο ‘‘πάρτι’’ αυτό (που από ότι λένε οι εξωγήινοι θα κρατήσει τουλάχιστον 1000 χρόνια, δείτε την σελίδα μου II.2.D). Κατεβαίνουμε λοιπόν και χορεύουμε και γλεντάμε μαζί με τους άλλους, πίνουμε εξωτικούς χυμούς, και όπου πατούν τα πόδια μας, φανταζόμαστε να ξεπετάγονται αμέσως υπέροχα λουλούδια και φυτά, διαφορετικά κάθε φορά, με μεθυστικά αρώματα και με χρώματα που μεταβάλλονται και μας δημιουργούν την αίσθηση ότι τα λουλούδια αναπνέουν. Έτσι ικανοποιούμε πλήρως και τις πέντε μας αισθήσεις και απολαμβάνουμε αυτήν την κατάσταση, (που εκτός των άλλων ανεβάζει και τις δονήσεις μας) για όσην ώρα θέλουμε. 

       Γ) ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Οι χρόνοι που δόθηκαν πιο πάνω είναι ενδεικτικοί και τους καθόρησα σεβόμενος τον χρόνο που ο καθένας μπορεί να διαθέσει, ενώ όποιος επιθυμεί, και ευ όσον αυτό τον ευχαριστεί, μπορεί να διαθέσει πολύ περισσότερο χρόνο, (κυρίως κατά τα δύο τελευταία τρίλεπτα, και όπου αισθάνεται, ή γνωρίζει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα). Μετά τις πρώτες εφαρμογές του και τα πολλά και ενθουσιώδη σχόλια που έλαβα, (και μάλιστα από την χρήση των συμβόλων της αγάπης και της χαράς, και την μεγάλη γιορτή στο τέλος), προέκυψε ότι τις πρώτες φορές (μέχρι κανείς να το συνηθίσει), απαιτείται ο διπλάσιος χρόνος (δηλαδή μισή ώρα). Όμως όποιος έχει να διορθώσει και σωματικά του προβλήματα, ή θέλει να στείλει ενέργεια σε μέρη της Γης που έχουν πρόβλημα, τότε μπορεί να χρειαστεί και άλλα 15 λεπτά, ή και περισσότερο. Αρκετοί μάλιστα μου είπαν ότι απήλαυσαν τον διαλογισμό για μια ολόκληρη ώρα, ενώ ορισμένοι ότι τον κάνουν επί σχεδόν καθημερινής βάσεως, καθ’ ότι γεμίζει τις αισθήσεις με ευχαρίστηση και δίνει ενέργεια και δύναμη για το υπόλοιπο της ημέρας. Ακόμη από τα σχόλια προέκυψε ότι, κατά την χρήση των συμβόλων της αγάπης, της χαράς και κατά την μεγάλη γιορτή στο τέλος, ορισμένοι έφεραν στην μνήμη τους αντίστοιχες έντονες στιγμές αγάπης, χαράς και διασκέδασης που είχαν βιώσει στην ζωή τους, πράγμα που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τα  αντίστοιχα συναισθήματα που ένοιωσαν κατά τον διαλογισμό. Τα σύμβολα και οι μαντάλες εδόθησαν για να βοηθήσουν τον καθένα να συγκεκριμενοποιήσει καλύτερα την πρόθεση του και να συγκεντρώσει σε αυτήν την θέληση του. Όμως, όπως στο Ρείκι υπάρχουν άτομα που μπορούν και θεραπεύουν με την σκέψη τους και μόνον, χωρίς την χρήση των αντιστοίχων σύμβολων, έτσι και εδώ θα υπάρχουν ασφαλώς χαρισματικά άτομα που να μπορούν να κάνουν τον διαλογισμό, εκδηλώνοντας την πρόθεση τους, χωρίς σύμβολα και μαντάλες. Παρ’ όλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω ότι εάν τελικά και αυτοί θελήσουν να τα χρησιμοποιήσουν, θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματικοί, (χρησιμοποιώντας τα  παράλληλα και με ότι άλλους διαλογισμούς έχουν συνηθίσει να κάνουν).

       Κατά τον διαλογισμό της 10.01.09 μου συνέβη κάτι πραγματικά ‘‘μαγικό’’, που θέλω να το μοιραστώ κυρίως με τους ηλεκτρονικούς μου φίλους που είχα τότε και που αποκτώ με ολοένα αυξανόμενο ρυθμό, Στο βήμα του 10ου έως 12ου λεπτού ‘‘κόλλησα’’ ασυναίσθητα για αρκετή ώρα στο να στέλνω αγάπη και χαρά στους ηλεκτρονικούς μου φίλους, που οι φωτογραφίες του διαδικτύου πολλών από αυτούς περνούσαν με ταχύτητα από μπροστά μου σαν κινηματογραφική ταινία. Όταν λοιπόν προς το τέλος του βήματος αυτού, επικεντρώθηκα στο να δέχομαι την ενεργεία από τους άλλους, ένοιωσα ένα ποτάμι αγάπης, χαράς και ευτυχίας να με γεμίζει και να με συνεπαίρνει και να αισθάνομαι ότι πετάω, πράγμα που δεν είχα νοιώσει σε κανένα προηγούμενο διαλογισμό μου. Έτσι κατάλαβα ότι ήσαν οι ηλεκτρονικοί μου φίλοι που μου ανταπέδιδαν ότι τους είχα στείλει, είτε έκαναν είτε όχι την ώρα εκείνη διαλογισμό, γι’ αυτό και τους ευχαριστώ για αυτό που μου προσέφεραν. Συνεπώς συνιστώ και στα άλλα μέλη των οργανώσεων αυτών να το δοκιμάσουν και πιθανών να έχουν και αυτοί τα ίδια εντυπωσιακά αποτελέσματα.

       Κλείνω την σελίδα μου αυτή προσθέτοντας κατωτέρω και άλλες μαντάλες που δημιούργησα οι οποίες, όπως αναφέρω στην σελίδα των μαντάλων (II.2.D4), λειτουργούν σαν αντένες που ελκύουν και μας μεταφέρουν ευεργετικές για μας ενέργειες, ενώ πολύ περισσότερες θα δείτε στο Γκρουπ 4Α του site μου. Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω όσους έχουν σχόλια, συμπληρώσεις, διορθώσεις, ή ενδιαφέρουσες εμπειρίες από τον ως άνω διαλογισμό, να με ενημερώσουν για να τις λάβω υπόψη μου για την βελτίωση της τεχνικής, και τους ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο που θα διαθέσουν.

       Δ) ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. Στις πολλές ερωτήσεις που πήρα για την σημασία του ‘‘στέλνουμε τους κωδικούς (δηλαδή την μορφή) του DNA μας’’ (στο 3ο λεπτό του διαλογισμού) απαντώ ως εξής: Πειράματα που έγιναν απέδειξαν ότι όταν είμαστε ευχαριστημένοι και χαλαροί τα σπιράλ του DNA των κυττάρων μας έχουν την μορφή διατεταμένων χαλαρών ελατηρίων, ενώ όταν είμαστε στενοχωρημένοι και υπό ένταση παίρνουν την μορφή συμπιεσμένων ελατηρίων. Ακόμη σε ένα σωλήνα κενού αέρος, όπου τα λίγα εναπομένοντα μόρια έχουν τυχαία διάταξη, όταν εισάγουμε κύτταρα ενός ατόμου τότε τα μόρια παίρνουν την μορφή των σπιράλ που έχουν τα κύτταρα αυτά. Επίσης εάν αλλάζει η διάθεση του δότη των κυττάρων, την ίδια στιγμή αλλάζει και η μορφή του DNA των κύτταρων του σωλήνα και η μορφή των σπιράλ των μορίων του σωλήνα, είτε ο σωλήνας είναι δίπλα στον δότη είτε είναι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά. Εξ αυτού συμπεραίνουμε ότι το πώς νιώθουμε επηρεάζει το DNA μας και στη συνέχεια επηρεάζει θετικά ή αρνητικά και το περιβάλλον μας, πολύ δε περισσότερο όταν γίνεται συγχρόνως από πολλούς ανθρώπους και μεταδίδεται μέσω του κρυσταλλικού πλέγματος σε όλον τον πλανήτη. Εστί εξηγείται και το πείραμα που έγινε σε 24 πόλεις της Αμερικής (δείτε λεπτομέρειες στην σελίδα μου II.2.D1) όπου τα θετικά συναισθήματα ολίγων σχετικώς ανθρώπων, μείωσαν (κατά την διάρκεια του πειράματος) την εγκληματικότητα, τα ατυχήματα, κλπ στις πόλεις αυτές.

       Ένα άλλο σημαντικό συμπέρασμα που προέκυψε από τα πειράματα αυτά είναι ότι το DNA μας και κατ’ επέκταση το περιβάλλον μας δεν επηρεάζεται τόσο από το τι σκεπτόμαστε και το τι θέλουμε, αλλά κυρίως από το πώς αισθανόμαστε. Συνεπώς τόσο στον παρόντα διαλογισμό, όσο και στην ζωή μας γενικότερα, για να επιτύχουμε κάτι (π.χ. μία θεραπεία), ή για να αποκτήσουμε κάτι που θέλουμε, κλπ, δεν βοηθά τόσο το να το ζητούμε (όπως οι διάφορες θρησκείες επιτάσσουν), που αυτό υπονοεί και δημιουργεί την κατάσταση στο σύμπαν ότι δεν το έχουμε. Αντίθετα βοηθά αποφασιστικά το να αισθανόμαστε ότι ήδη το επιτύχαμε ή το αποκτήσαμε και το απολαμβάνουμε (όπως π.χ. επιχειρεί να κάνει και η μέθοδος Σίλβα στο mind control”), και ευχαριστούμε τον Θεό – ‘‘πρώτο δημιουργό’’ που μας το έδωσε (την ειρήνη, αγάπη, υγεία, χαρά, αφθονία, μια καλή σχέση, κλπ). Ακόμη θα πρέπει να έχουμε απεξάρτηση από το αποτέλεσμα, δηλαδή να μην αγωνιούμε και αγχωνόμαστε αν αυτό που θέλουμε θα συμβεί ή όχι, αλλά να το βλέπουμε ψύχραιμα  σαν να πρόκειται για κάτι που αφορά σε ένα άλλο πρόσωπο. Όσο μάλιστα πλησιάζουμε στην πέμπτη διάταση και οι δονήσεις μας αλλά και ή ύλη γύρω μας αλλάζει, τόσο πιο αποτελεσματική γίνεται η αντιμετώπιση αυτή που προτείνω. Γι’ αυτό και οι εξωγήινοι υποστηρίζουν (δείτε την σελίδα μου II.2.D), ότι μπαίνοντας στην πέμπτη διάσταση το συναισθηματικό μας σώμα είναι αυτό που θα αποκτήσει την μεγαλύτερη σπουδαιότητα. Σημειωτέον πάντως ότι και οι ινδιάνοι της Αμερικής όταν χορεύουν τον χορό της βροχής, δεν επικαλούνται τα διάφορα πνεύματα για να βρέξει, αλλά νιώθουν την βροχή να πέφτει επάνω τους, και τα γυμνά πόδια τους χορεύοντας τα νιώθουν να βυθίζονται στην υγρή λάσπη που δημιουργεί μία έντονη βροχή, και ‘‘ω του θαύματος’’ υπάρχουν μαρτυρίες ότι αυτή η απίθανη μέθοδος σε αρκετές περιπτώσεις απέδωσε.

       Ε) ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. 1) ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ, η απάντηση είναι: Το κρυσταλλικό πλέγμα είναι ένα ενεργειακό πλέγμα που περιβάλει την Γή (ή οποία θεωρείτε σαν πελώριος κρύσταλλος μορφής κούφιου κανονικού δωδεκάωρου), και αποτελείται από 12 κύρια κομβικά σημεία μεγάλης ενέργειας, όπου συγκλίνουν οι κύριες ενεργειακές γραμμές, και από 144 δευτερεύοντα κομβικά σημεία όπου συγκλίνουν οι δευτερεύουσες ενεργειακές γραμμές (δείτε σχηματική παράσταση στην πιο πάνω εικόνα του) καθώς και από τριτεύοντα κλπ που ξεπερνούν τις 4000. Ονομάζεται κρυσταλλικό, διότι η ενεργεία του προέρχεται από κρυστάλλους που βρίσκονται μέσα στην Γη και αντιστοιχούν σε κάθε κομβικό σημείο, οι οποίοι κρύσταλλοι με την σειρά τους παίρνουν συμπληρωματική ενεργεία και από τον μεγάλο κρύσταλλο που βρίσκεται στο κέντρο της Γης και αποτελεί τον ‘‘Κεντρικό Ήλιο’’ της. Το πλέγμα αυτό ανταλλάσει ενεργεία (παίρνει και δίνει) με όλα τα βασίλεια (έμψυχα και άψυχα) του πλανήτη. Τα πρωτεύοντα κομβικά σημεία βρίσκονται (κατά σειρά σπουδαιότητας) στην Γκίζα της Αιγύπτου, στην Λάσα του Νεπάλ, και στην Χαβάη (πάνω από την αρχαία πρωτεύουσα της Λεμούρια). Ακόμη στην Αμερικανική ήπειρο στην πόλη του Μεξικού, στην Βενεζουέλα και στο Περού. Στην Ευρώπη στο βουνό Όλυμπος της Ελλάδας, και στην Ανατολή στον Περσικό κόλπο, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και τον Ειρηνικό ωκεανό. Πολλοί από τους αρχαίους ναούς και μνημεία έχουν κτιστεί στις θέσεις των διαφόρων κομβικών σημείων (ακόμη και τριτευόντων), όπου υπάρχει συγκεντρωμένη ενέργεια, γι αυτό και αν ελέγξει κανείς τις μεταξύ τους αποστάσεις (και τις έχω ελέγξει με το  Google Earth για την Ελλάδα), θα δει ότι βρίσκονται εν γένει σε κορυφές ισοσκελών τριγώνων. Τα κομβικά αυτά σημεία αποτελούν συγχρόνως και χρόνο-χωρικές πύλες και για όσους τυχαίνει να βρίσκονται στα σημεία αυτά, λόγω της υψηλής ενεργείας που εκλύουν, ο πιο πάνω διαλογισμός θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικός. Σημειωτέον τέλος ότι αντίστοιχο κρυσταλλικό πλέγμα με κομβικά σημεία στις ίδιες θέσεις, υπάρχει και στην εσωτερική επιφάνεια της Γης, δηλαδή στην ‘‘Κοίλη Γη’’, και στα σημεία αυτά έχουν κτιστεί και οι ‘‘κρυστάλλινες πόλεις’’ της (δείτε περιγραφή περί Κοίλης Γης στην σελίδα μου II.2.D7).

       Τα κρυσταλλικά πλέγματα  αποτελούν βασικά στοιχεία της ‘‘Ιερής Γεωμετρίας’’ που εδράζεται στην έβδομη διάσταση (δείτε σελίδα μου II.2.D4), και περιβάλουν όχι μόνον όλα τα ουράνια σώματα αλλά και όλα τα ηλιακά συστήματα και τους γαλαξίες, συνδεόμενα μεταξύ τους και επηρεάζοντας το ένα το άλλο, σε τρόπο ώστε π.χ. η Γη να συνδέεται με το κέντρο του γαλαξία μας (τον ‘‘Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο’’). Με το πλέγμα αυτό συνδεόμαστε καλυτέρα και το επηρεάζουμε όταν τα κύματα του εγκεφάλου μας κατεβούν στο επίπεδο ‘‘άλφα’’ (και χαμηλότερα) πράγμα που συμβαίνει στον διαλογισμό, η δε επιρροή πολλαπλασιάζεται όταν ο διαλογισμός είναι σύγχρονος και ομαδικός. Από το 2008 (όπως δείχνουν και οι μετρήσεις που γίνονται στην Αγγλία) και όσο πλησιάζουμε στο 2012, η ενεργεία του πλέγματος αυξάνεται λογαριθμικά και οι ενεργειακές γραμμές του διευρύνονται, πράγμα που επηρεάζει θετικά τις σκέψεις και τις πράξεις όσων συνδεόμαστε με αυτό, αλλά σε κάποιο χαμηλότερο βαθμό και των υπολοίπων. Ακόμη μεγάλη σημασία έχει να αφηνόμαστε, να αναπνέουμε βαθειά, να ξεχνούμε την ατομικότητα μας και να αισθανόμαστε την ενότητα με όλους τους άλλους, όπως π.χ. μια σταγόνα νερού που πέφτει σε ένα δοχείο χάνει την ατομικότητα της και ενώνεται με το υπόλοιπο νερό.

       Ένα άλλο χαρακτηριστικό του κρυσταλλικού πλέγματος είναι ότι μέσω αυτού μπορούμε να στέλνουμε τους κωδικούς του DNA μας, ώστε να διαμορφώσουν το βέλτιστο συλλογικό DNA του πλανήτη μας, που τον θεωρούμε και αυτόν σαν (άλλης κλίμακας) ζωντανό όν, πράγμα που κάνουν και οι εξωγήινοι στις διάφορες τελετουργίες τους (δείτε σελίδα μου II.2.D). Σημειωτέον ότι το DNA μας περιλαμβάνει στους κώδικες του, όχι μόνον τα φυσικά μας χαρακτηριστικά αλλά και την προϊστορία μας από προηγούμενες ζωές μας και διαστάσεις, καθώς και τις εμπειρίες μας και την σοφία που αποκτήσαμε μέσω αυτών. Τέλος ένα ακόμη χαρακτηριστικό του κρυσταλλικού πλέγματος είναι ότι συνδέεται με την δημιουργία του σύμπαντος. Έτσι όταν ο Θεός (Πρώτος Δημιουργός) αποφάσισε να δημιουργήσει αυτό που ονομάζουμε φυσική πραγματικότητα (για την συλλογή μέσω αυτής των πάσης φύσεως εμπειριών), έστειλε φώς και αγάπη που διοχετευτήκαν μέσω πελώριων κρυσταλλικών πελμάτων, και στην συνεχεία το φώς συμπυκνώθηκε δημιουργώντας έτσι τον υλικό κόσμο, με τους γαλαξίες, τα άστρα, τους πλανήτες, κλπ, μέσω του κρυσταλλικού πλέγματος που περιβάλει το κάθε ένα ουράνιο σώμα.  

       2) ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΔΕΣΜΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ, η απάντηση είναι: Τα φωτόνια προέρχεται από την σύγκρουση ηλεκτρονίων και ποζιτρονίων που η μάζα τους μετατρέπεται σε φωτεινή ενεργεία, τα φωτόνια. Από της δημιουργίας του γαλαξία η δέσμη αυτή φωτονίων επισκέπτεται το ηλιακό μας σύστημα κάθε 13.000 περίπου χρόνια (που είναι το ήμισυ της περιόδου των 26.000 ετών που χρειάζεται το ηλιακό μας σύστημα για ένα πλήρη κύκλο μέσα στον γαλαξία μας). Αυτό θα γίνει το 2012 και οι εξωγήινοι φρόντισαν η ένταση του να μην είναι επικίνδυνη για την ζωή στην Γη. Αντίθετα κατά την επαφή μας με την πολύ-διαστασιακη αυτή δέσμη πολύ υψηλής συχνότητας, θα πέσει το πέπλο που μας παρεμπόδιζε να θυμόμαστε προηγούμενες ενσαρκώσεις μας, καθώς και να γίνουμε πλήρως συνειδητά όντα, και θα επιταχυνθεί έτσι η μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση, ενώ συγχρόνως η δέσμη θα μας αναζωογονήσει, θα μας γεμίσει ενέργεια και θα μας κάνει να ξανανιώσουμε και να μπορούμε (υπό ορισμένες προϋποθέσεις) να ζούμε απεριόριστα. Σημειωτέον τέλος ότι η αλληλοεπίδραση πυρηνικής ενεργείας και δέσμης φωτονίων δημιουργεί μεγάλης κλίμακας εκρήξεις, γι’ αυτό οι εξωγήινοι θα φροντίσουν να απενεργοποιήσουν εγκαίρως τόσο όλες τις πυρηνικές κεφαλές όσο και όλους τους πυρηνικούς αντιδραστήρες παράγωγης ρεύματος, κλπ.

              3) ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΛΗ ΓΗ, η απάντηση δίδεται αναλυτικά στην σελίδα μου II.2.D7. 

       ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΡΙΟΥΣ

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προς υποστήριξή των αισιόδοξων αυτών πληροφοριών παραθέτω στην αντίστοιχη Αγγλική μου σελίδα ΙΙ.1.D5 πληροφορίες (στα Αγγλικά) που έδωσαν οι εξωγήινοι από τον Σίριο στον χαρισματικό Δρ. Sheldan Nidle (www.paoweb.com) ο οποίος έχει εκτός από το ‘‘channelling’’ και τα αστρικά ταξίδια, και πολλές φυσικές επαφές μαζί τους (δείτε επίσης τις αγγλικές σελίδες μου II.1.D, II.1.D1, II.1.D2 και II.1.D7, II..D10 καθώς και στις Ελληνικές μου σελίδες II.1.D7 και II.2.D10 για παρόμοια μηνύματα). Οι πληροφορίες αυτές αναφέρεται κυρίως στην πρώτη επίσημη επίσκεψη τους στην Γη και στην επαφή τους με εμάς (που την προετοιμάζουν με την βοήθεια και ανθρώπων του πλανήτη μας και των αδελφών μας που ζουν στην Κοίλη Γη, και ενάντια προς τα συμφέροντα των σήμερα διοικούντων), η οποία επαφή, καθώς και η μεγάλη και σωτήρια βοήθεια που θα μας δώσουν, επίκειται σύντομα να συμβεί. Οι πληροφορίες αυτές περιλαμβάνονται στις 18 παραγράφους τριών τέτοιων μηνυμάτων της 30.6.09 της 14.7.09, και της 28.7.09. (Ίσως βρω τον χρόνο να μεταφράσω κάποια στιγμή στα Ελληνικά μια περίληψη των σημαντικών αυτών πληροφοριών που μας στέλνουν).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ indexB

 

Bm688

Bm830

Bm628

Bm688

Bm830

Bm628

Bm31

Bm384

Bm856

Bm31

Bm384

Bm856

Bm77

Bm57

Bm70

Bm77

Bm57

Bm70

Bm409

Bm23

Bm69

Bm409

Bm23

Bm69

Bm59

Bm868

Bm841

Bm59

Bm868

Bm841

Bm197

Bm815

Bm622

Bm197

Bm815

Bm622

Bm781

Bm17

Bm58

Bm781

Bm17

Bm58