ΜΑΝΤΑΛΕΣ-ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΙ ΗΧΟΙ-ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ- ΤΣΟΛΚΙΝ

   (Η Σελίδα περιλαμβάνει στο τέλος της μια ηχητική μπάρα για να ακούσετε ηχογραφημένα το κείμενο που      μπορείτε να  την ξεκινάτε και να την σταματάτε κατά βούληση)

Bm47a

Bm803a

Bm266a

Bm47

Bm803

 Bm266

Bm508a

Bm823a

Bm639a

Bm508

Bm823

Bm639

Bm61

Bm714a

Bm02a

Bm61

Bm714

Bm114

 

       Α) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ. Τα αγρογλυφικά  (crop circles) είναι μεγάλης εκτάσεως σχήματα που σχηματίζονται σε χωράφια με σπαρτά (συνήθως σιτηρά), μέσα σε μια νύχτα από ‘‘φωτόμπαλες’’ που πετούν για λίγα δευτερόλεπτα πάνω από τα χωράφια. Έχουν φωτογραφηθεί και δημοσιευθεί σε βιβλία και το διαδίκτυο και αποτελούν πληροφορίες και γειώνουν ενέργειες που στέλνουν οι εξωγήινοι διαφόρων προελεύσεων, (δείτε λεπτομέρειες στο αποκαλυπτικό βίντεο www.youtube.com/watch?v=8mAdrSvOgwI). Τις κοσμικές αυτές ενέργειες μπορούν να τις αισθανθούν και να τις διαβάσουν χαρισματικά άτομα που περπατούν στα  αγρογλυφικά, (όπως είναι και η φίλη μου η Καλλιστώ, δείτε πιο κάτω). Σημειωτέον ότι τα σπαρτά δεν κόβονται (καταστρέφονται) αλλά γέρνουν (λιγίζουν) για την δημιουργία των σχημάτων, με την βοήθεια ενέργειας ‘‘μηδενικού σημείου’’ (δείτε την σελίδα μου II.1.D7) που παραμορφώνει τις αρθρώσεις που έχουν τα στάχια, πράγμα που αποδεικνύει την καλή πρόθεση των εξωγήινων. Τα σχήματα αυτά, που καλύπτουν δεκάδες στρεμμάτων το κάθε ένα, είναι συνήθως στρογγυλά και μοιάζουν με τις ‘‘μαντάλες’’ που υπάρχουν από αρχαιοτάτων χρόνων κυρίως στις θρησκείες της Ανατολής, γι’ αυτό ονομάζονται και ‘‘μαντάλες των εξωγήινων’’. Αποτελούν μηνύματα που μας στέλνουν οι εξωγήινοι, η σημασία πολλών των οποίων είναι προφανής ή έχει ερμηνευτεί.

       Β) ΜΑΝΤΑΛΕΣ. Οι μαντάλες είναι γεωμετρικά σχήματα (συνήθως κυκλικά συμμετρικά ως προς το κέντρο, αλλά υπάρχουν και οβάλ και τετράγωνα) που δημιουργούνται είτε δια της ζωγραφικής (δισδιάστατες), είτε με διάφορα υλικά όπως η χρωματιστή άμμος, τα βότσαλα, οι κρύσταλλοι και άλλα αντικείμενα (τρισδιάστατες). Τις χρησιμοποιούν οι άνθρωποι και μάλιστα οι πιστοί των ανατολικών θρησκειών (υπάρχουν όμως πολλές και στις δυτικές εκκλησίες), για να προσελκύουν τις θετικές ενέργειες που η κάθε μαντάλα αντιπροσωπεύει, λειτουργώντας σαν κεραίες που μας συντονίζουν με τις ενέργειες αυτές όταν τις κοιτάμε, ή ακόμη εντονότερα όταν τις κατασκευάζουμε. Γι’ αυτό πολλοί μοναχοί της Ανατολής έχουν σαν άσκηση την κατασκευή τους (συνήθως με άμμο διαφόρων χρωμάτων), και αφού τις τελειώσουν και τις ελέγξει κάποιος επιθεωρητής τις καταστρέφουν και προχωρούν στην επόμενη, θεωρώντας ότι η αξία έγκειται κυρίως στην διαδικασία παραγωγής και όχι στο προϊόν της. Μαντάλες υπάρχουν σε πολλά σχετικά βιβλία και στο διαδίκτυο όπου δίνονται και οι ιδιότητες που μεταφέρει η κάθε μία από αυτές (π.χ. υγεία, αφθονία, ψυχική ηρεμία κλπ). 

       Γ) ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ.  Στην έβδομη διάσταση (που είναι εντελώς άυλη) εδράζονται μεταξύ άλλων τα διάφορα σύμβολα, τα γεωμετρικά σχήματα (επίπεδα και στερεά), και γενικά οι διάφορες εικόνες που απαρτίζουν όλα μαζί την ‘‘Ιερή Γεωμετρία’’. Κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία έχει τις δικές του συχνότητες στις οποίες μας ‘‘συντονίζει’’ σαν κεραία και μας ‘‘γειώνει’’ (δηλαδή μας μεταφέρει) τις δικές του κοσμικές ενέργειες από την έβδομη διάσταση.  Έτσι π.χ. τα σύμβολα του Ρέϊκι κλπ. όταν τα οραματιζόμαστε, ή τα σχεδιάζουμε, ή τα επικαλούμαστε, μας μεταφέρουν τις θεραπευτικές και λοιπές ενέργειες τους που χρησιμοποιούμε. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις μαντάλες (πράγμα που πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν από αρχαιοτάτων χρόνων και χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα), μόνο που αυτές εκτός από θεραπευτικές μπορούν να μας φέρουν σε επαφή η κάθε μία τους και με πολλές άλλες ευεργετικές για μας ενέργειες, οι οποίες σημειωτέον δεν απευθύνονται στον συνειδητό νου αλλά μιλούν κατ ευθείαν στο ασυνείδητο.

       Δ) ΟΙ ΜΑΝΤΑΛΕΣ ΤΟΥ SITE ΑΥΤΟΥ. Επηρεασμένος από τα αγρογλυφικά των εξωγήινων (των οποίων 30 φωτογραφίες περιλαμβάνω στους φακέλους F4A.59 και F4A.60 του ΓΚΡΟΥΠ 4Α του site), αλλά και από τις ωραιότατες μαντάλες της Ανατολής, απεφάσισα να δημιουργήσω και εγώ ζωγραφικά τις δικές μου μαντάλες (που περιλαμβάνονται στους φακέλους F4A.1 έως F4A.58 του ΓΚΡΟΥΠ 4Α του site, ενώ 30 από αυτές φαίνονται στην παρούσα σελίδα), δίδοντας βάρος όχι μόνον στα σχήματα αλλά και στην επιλογή των χρωμάτων και στην τεχνική μέσω του υπολογιστή που χρησιμοποίησα. Οι μαντάλες αυτές πέραν της τυχόν καλλιτεχνικής τους αξίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν κεραίες για να μας συνδέουν με ενέργειες, (όπως κάνουν και τα σύμβολα του Ρέϊκι που φαίνονται στην σελίδα II.2.D3), και για τον λόγο αυτό τις παρέχω στο site μου σε αρχεία tiff για να μπορεί κάποιος να τις τυπώνει σε αρκετά μεγάλο μέγεθος. Έτσι κοιτώντας τις μπορεί κανείς να επιλέξει εκείνη ή εκείνες που τυχόν μιλούν μέσα του, και να τις χρησιμοποιεί βιώνοντας τα συναισθήματα που του προκαλούν και αισθανόμενος τις ενέργειες που του μεταδίδουν, και σιγά-σιγά μπορεί να ανακαλύψει και την συγκεκριμένη ευεργετική ιδιότητα που μπορεί να έχει γι’ αυτόν η κάθε μάνταλα που επέλεξε. Ακόμη κρεμώντας τις κανείς στους τοίχους ενός χώρου, μπορεί με τις ενέργειες που γειώνουν, να έχει μια σημαντική βελτίωση του Feng-Shui (ευνοϊκής χωροθέτησης) του κάθε χώρου. Τέλος, επειδή θεωρώ ότι πολλά πράγματα είναι υποκειμενικά δεν επιχείρησα να συνδέσω τις μαντάλες μου με συγκεκριμένες ιδιότητες, αλλά δίδω πιο κάτω 120 ‘‘θετικές λέξεις’’ που θα μπορούσε κανείς χρησιμοποιώντας την διαίσθησή του να συνδέσει, όσες τον ενδιαφέρουν, με συγκεκριμένες μαντάλες που θα του μεταφέρουν τις ενέργειες που περιγράφουν οι λέξεις.

       Ε) ΘΕΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. Τις λέξεις αυτές τις είχα περιλάβει σε ένα βιβλίο που είχα γράψει προ ετών όταν είχα ασχοληθεί με την υγεία και τις εναλλακτικές θεραπείες, και τις είχα συνδέσει με τον ‘‘Δημιουργικό Οραματισμό’’ που περιέγραφα εκεί. Το βιβλίο αυτό με τίτλο ‘‘Διατροφή Υγεία Τόνωση και Επιτυχία’’ που περιελάμβανε κανόνες υγιεινής διατροφής και υγείας γενικότερα, δίαιτες αποτοξίνωσης και αδυνατίσματος, τις τεχνικές και τα βήματα του δημιουργικού οραματισμού και του σιάτσου μασάζ, ρεφλεξολογία, χρωματοθεραπεία, κλπ. το είχα τυπώσει σε 3000 αντίτυπα και το είχα μοιράσει δωρεάν σε φίλους και σε μέλη των σχετικών με το περιεχόμενο του συλλόγων. Επειδή λοιπόν μία εικόνα (που μιλάει απ ευθείας στο πέραν του συνειδητού νου), είναι πολύ πιο ισχυρή από μια λέξη, μπορεί κανείς αντί απλώς να οραματίζεται μια λέξη, να βλέπει και το σύμβολο-κεραία που τον συντονίζει με την συχνότητα και τον συνδέει με την ενέργεια της ιδιότητας που περιλαμβάνει η λέξη αυτή. Τέτοιες θετικές λέξεις είναι μεταξύ άλλων και οι κάτωθι:

- Γαλήνη, ηρεμία, ειρήνη, ησυχία, ξεκούραση, χαλάρωση, ανακούφιση, ασφάλεια, προστασία.

- Υγεία, ευεξία, ενέργεια, ζωντάνια, τόνωση, δύναμη, αντοχή, αναζωογόνηση, σφρίγος, σθένος.

- Χαρά, ευτυχία, ικανοποίηση, πληρότητα, άνεση, ευχαρίστηση, απόλαυση, ευφορία, ευδαιμονία.

- Ευθυμία, ανεμελιά, ξεγνοιασιά, διασκέδαση, γλέντι, κέφι, γέλιο, τραγούδι, ξεφάντωμα.

- Αγάπη, αφοσίωση, στοργή, φιλία, έρωτας, τρυφερότητα, καλοσύνη, αποδοχή.

- Αφθονία, ευημερία, ευμάρεια, πλούτος, επιτυχία, εκτίμηση, αναγνώριση, δόξα, τύχη.

- Αισιοδοξία, ενθουσιασμός, εμπιστοσύνη, πίστη, ελπίδα, υπομονή, σιγουριά, θάρρος.

- Αυτοπεποίθηση, αυτοσεβασμός, αυτοεκτίμηση, αγάπη του εαυτού μας, αυτοαποδοχή.

- Εκπλήρωση προσδοκιών, επιμονή, δράση, βελτίωση, απεξάρτηση, απελευθέρωση, σωτηρία.

- Ομορφιά, τελειότητα, μαγεία, έλξη, χάρις, κομψότητα, ζεστασιά, ευγένεια ψυχής, ακτινοβολία.

- Γενναιοδωρία, αλληλεγγύη, προσφορά, κατανόηση, συμφιλίωση, εγκαρδιότητα, ενότητα.

- Σοφία, δημιουργία, έμπνευση, φαντασία, πρωτοτυπία, διαύγεια, πρόοδος, αποτελεσματικότητα.

- Εξυπνάδα, μόρφωση, καλλιέργεια, ευφυΐα, κρίση, ικανότητα, ταλέντα, χαρίσματα.

- Παραγωγικότητα, απόδοση, συνέπεια, τιμιότητα, ειλικρίνεια, υπευθυνότητα, αρχές.

- Αρμονία, ισορροπία, εξέλιξη, ολοκλήρωση, αναγέννηση, φώτιση, τελείωση.

       ΣΤ) ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΙ HΧΟΙ. 1) Γενικά: Οι ήχοι, όπως και η Ιερή Γεωμετρία, είναι δονήσεις που εδράζονται και αυτές στην έβδομη διάσταση και που επίσης δεν απευθύνονται στον συνειδητό νου, αλλά μιλούν κατ ευθείαν στο ασυνείδητο, και που (υπό ορισμένες προϋποθέσεις) έχουν ισχυρές καθαριστικές, ενεργοποιητικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Τις πολύτιμες αυτές ιδιότητες έχουν κυρίως οι καθαροί κρυσταλλικοί ήχοι, και η συνηθέστερη πηγή δημιουργίας τους είναι τα κρυστάλλινα μπολ, που γίνονται από εξαιρετικά καθαρό χαλαζία 99.99%, δείτε σελίδα μου ΙΙ.2.D6.

       2) Θεραπείες: Όπως αναφέρεται και στην σχετική βιβλιογραφία, η ηχοθεραπεία βασίζεται στην αντήχηση, την διείσδυση, και την δόνηση που δημιουργούν μεταβολές στα κύτταρα, στους ιστούς και τα όργανα. Όταν κάτι πάλλεται τα ηχητικά κύματα διασκορπίζονται και διεισδύουν σε όλα τα όργανα. Όταν λοιπόν ‘‘τρίβουμε’’ ένα μπολ ο ήχος, με τις ανώτερες αρμόνικες που τον συνοδεύουν, διεισδύει στους ιστούς, τα νεύρα, τα κόκκαλα, κλπ, ώστε όχι μόνον να τον ακούμε αλλά και να τον αισθανόμαστε με το σώμα μας, πράγμα που αρχικά μας χαλαρώνει, στη συνέχεια όμως και μας γεμίζει με ενέργεια, όπως και επιβεβαιώνεται από όσους το δοκιμάζουν. Έτσι το σώμα μας σιγά-σιγά συντονίζεται με τους ήχους αυτούς και η δόνηση του ανεβαίνει, και εδώ είναι που ξεκινάει ή θεραπεία τόσο του σώματος, όσο και του πνεύματος και των τσάκρα. Όταν π.χ. ένα όργανο ασθενεί στο φυσικό, αλλά ακόμη και στο ενεργειακό μόνον σώμα, (δηλαδή πριν η ασθένεια προλάβει να εκδηλωθεί στο φυσικό και να έχουμε συμπτώματα της), τότε η δόνηση που παράγει (διότι σημειωτέον ότι κάθε τι στην φύση δονείται), δεν είναι αυτή του υγιούς οργάνου, και πρέπει να την διορθώσουμε συντονίζοντας την με την κατάλληλη δόνηση των κρυστάλλινων ήχων, ώστε να προλάβουμε, ή να θεραπεύσουμε την ασθένεια.

        3) Βασικό τσάκρα. Ως παράδειγμα για την θεραπευτική επίδραση που έχει ο κρυστάλλινος ήχος στα διάφορα τσάκρα θα πάρω το βασικό τσάκρα (που αν αυτό δεν θεραπευτεί πρώτα, κανένα άλλο από τα υπόλοιπα τσάκρα δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά). Αυτό βρίσκεται στο περίνεο, αποτελεί το κέντρο της δύναμης της ζωής, και από αυτό μπαίνουν στο σώμα μας (όταν δεν είναι κλειστό) όλες οι γήινες ενέργειες. Αυτό ‘‘κτίζεται’’ κατά τα πρώτα τριάμισι χρόνια της ζωής του παιδιού. Εάν στην περίοδο αυτή το παιδί είχε κάποιο ατύχημα, ή κακοποίηση, ή έλλειψη αγάπης, ή εγκατάλειψη, ή έλλειψη παιχνιδιού, ή έτυχε να έχει υπερπροστατευτικούς, ή αυστηρούς γονείς που τον μάλωναν συνεχώς και του απαγόρευαν το κάθε τι, τότε το τσάκρα που δημιουργείται δυσλειτουργεί και προξενεί σοβαρά προβλήματα στον ενήλικα (δείτε σελίδα μου ΙΙ.2.D6).

       4) Εφαρμογή της Θεραπείας. Είναι πρωταρχικής σημασίας, προτού προχωρήσουμε στα άλλα κέντρα, να θεραπεύσουμε (καθαρίσουμε και διευρύνουμε) το κέντρο αυτό, χρησιμοποιώντας το μπολ της νότας Ντο, (διαμέτρου καλλίτερα 50 εκ.) το οποίο διεγείρουμε αριστερόστροφα για αρκετή ώρα, και μετά το ενεργοποιούμε (με αυτό ή με κάποιο μικρότερο Ντο) δεξιόστροφα, και αυτό το επαναλαμβάνουμε για μέρες και εάν χρειασθεί (για πολύ κατεστραμμένο τσάκρα) και για μήνες. Εάν έχουμε δύο μπολ της νότας Ντο, ένα μεγάλο (π.χ. 50 εκ) και ένα μικρό (π.χ. 20 εκ), τότε επιτυγχάνουμε πολύ καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το μεγάλο (χαμηλή οκτάβα) για τον καθαρισμό και την διεύρυνση, και το μικρό (υψηλή οκτάβα) για την ενεργοποίηση.  Μπορούμε να ενισχύσουμε την ‘‘ηχοθεραπεία’’ αυτή με ‘‘αρωματοθεραπεία’’ (χρησιμοποιώντας τα αιθέρια έλαια: κέδρος, γαρίφαλο, λεβάντα, υάκινθος), και με ‘‘κρυσταλλοθεραπεία’’ (χρησιμοποιώντας τους κρυστάλλους: αχάτης, αιματίτης, ροζ χαλαζίας, ρουμπίνι, καπνιάς, κόκκινο κοράλλι). Όταν τελειώσουμε με το 1ο τσάκρα πηγαίνουμε στο αντίστοιχο του που είναι το 7ο (1+7=8) με το μπολ της αντίστοιχης νότας (το Σι), και μετά στο ζεύγος που επιλέγουμε, όπως το 2ο και το 6ο (6+2=8) ή το 3ο και 5ο (3+5=8) ή το 4ο, ενώ ο χρόνος που θα απαιτηθεί για το καθένα εξαρτάται από την κατάσταση πού βρίσκεται το κάθε τσάκρα.

       5) Λοιπά τσάκρα: Λεπτομέρειες για τις ιδιότητες των υπολοίπων τσάκρα, και για το ποια όργανα και ποιές λειτουργίες μας επηρεάζει το καθένα (όταν δεν λειτουργεί σωστά), θα βρείτε στην σελίδα μου ΙΙ.2.D6 και στην σχετική βιβλιογραφία περί τσάκρα. Ακόμη λεπτομέρειες για τα κρυστάλλινα μπολ και τους ήχους γενικότερα θα πάρετε από την φίλη μου Καλλιστώ (δείτε τα site της : http://kallisto-bluesirius.com και επίσης το http://galacticthea.weebly.com) και από ένα κατάστημα στην Αγγλία που τα πουλάει (δείτε το www.e-q.uk.com) καθώς και στην Ελλάδα (δείτε το www.albandakis.gr). Τέλος για να διευκολύνω εκείνους που δεν προτίθενται να προμηθευθούν τα ίδια τα μπολ, έχω αγοράσει επτά μεγάλα και οκτώ μικρά (για τα επτά τσάκρα), και αφού έκανα μια καλή ηχογράφηση τα πέρασα στην σελίδα του site μου ΙΙ.2.D6. ώστε να μπορούν να τα ακούν και να επωφελούνται όλοι από τις θεραπευτικές τους ενέργειες.

       Ζ) CHANELING ΑΠO TON SAINT GERMAINE - ΤΑΞΙΔIA ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

 

       Ο χρόνος στην πέμπτη διάσταση (σύμφωνα με τους Εξωγήινους) δεν είναι γραμμικός αλλά μάλλον κυκλικός και παρόν, παρελθόν και μέλλον μπορούν να συνυπάρχουν. Επιπλέον, θα έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδεύομε μπροστά και πίσω στο χρόνο. Αν και δεν καταλαβαίνω πλήρως όλα αυτά για το χρόνο και για το νέο ημερολόγιο (το "Tzolk'in" που περιγράφω πιο κάτω κεφ. Η) που θα έχουμε τότε, τα αναφέρω επειδή άνθρωποι πιο προχωρημένοι από εμένα μπορεί να έχουν τις κεραίες για να κατανοήσουν, ή τουλάχιστον να αισθανθούν το πως θα είναι τότε ο χρόνος. Από την άλλη πλευρά, η καλή μου φίλη Suzanne (μέλος της κοινότητας Ning "Children of the Sun") επικοινώνησε για μένα (λειτουργώντας σαν κανάλι) με τον Άγιο Γερμανό (St. Germaine), ο οποίος μιλάει, μεταξύ άλλων, σχετικά με τη δημιουργία μιας ομάδας που θα ασχοληθεί με τα ταξίδια στον χρόνο μέσω χρονο-χωρικών πυλών. Επειδή είναι πολύ ενδιαφέρον να μπορούμε να ταξιδεύουμε στο παρελθόν (για να δούμε πώς ήταν τότε τα πράγματα στην πραγματικότητα), και στο μέλλον (για να δούμε τι βρίσκεται μπροστά μας), θα ήθελα εδώ να περιλάβω ολόκληρο το κείμενο του channeling αναλλοίωτο, και να προσκαλέσω όσους ενδιαφέρονται για ταξίδια στον χρόνο, να συμμετάσχουν μαζί μας στις δραστηριότητες μιας τέτοιας ομάδας, που θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε (πιθανών και   με την βοήθεια της Suzanne), η οποία ομάδα θα έχει επί πλέον τον ρόλο του τοποτηρητή, ώστε να διατηρούνται ανοιχτές οι πύλες αυτές (όπως ήδη κάνουν δύο φίλες μου από την Κρήτη για τις εκεί πύλες, από τις οποίες επίσης λαμβάνουν πολύτιμες πληροφορίες τόσο για γενικά όσο και για προσωπικά θέματα).

 

       Channeling από τον St. Germaine - 27 Ιούλιου 09. Καλησπέρα, είμαι ο St Germaine με ένα μήνυμα για τον Γιώργο Κοεμτζόπουλο. Γιώργο, το μήνυμα αυτό θα είναι αυστηρά συγκεκριμένο, επισημαίνοντας τις υπηρεσίες που προσφέρεις στον πλανήτη και πως θα μπορούσες να επεκτείνεις το έργο που κάνεις.


       Πρώτον, θέλω να σε τιμήσω και να σε συγχαρώ για την πλατιά και υπεύθυνη ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΩΣ. Γνωρίζω ότι η Διοίκηση, η Οργάνωση, και η Διαχείριση είναι δεξιότητες πολύ πολύτιμες που προσφέρεις στην ιστοσελίδα "Children of the Sun", αλλά και στον πλανήτη γενικότερα. Αυτά θα είναι πολύ σημαντικά για τα χρόνια που έρχονται διότι τόσο οι ‘‘εργάτες του φωτός’’ όσο και οι ‘‘σπόροι των άστρων’’ χρειάζονται απεγνωσμένα αυτά τα ταλέντα σου - πολλοί από αυτούς είναι πολύ δημιουργικοί και διαισθητικοί αλλά απουσιάζουν από αυτούς οι δεξιότητες του αριστερού τμήματος του εγκεφάλου, (ή ίσως δεν θέλουν να αναπτύξουν αυτές τις δεξιότητες).  Έχεις έναν εξαιρετικό συνδυασμό  δεξιοτήτων του  αριστερού  και του δεξιού τμήματος του εγκεφάλου, καθώς και την ικανότητα να είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στην εργασία σου. Νομίζω ότι το έργο σου με το site "Children of the Sun" θα συνεχίσει να είναι εξαιρετικά σημαντικό, αλλά ότι επίσης θα επεκταθείς εξίσου καλά και προς  άλλες κατευθύνσεις. Απλά βεβαιώσου να διατηρείς μια καλή ισορροπία με το τι κάνεις ώστε να μην παρακουράζεσαι. Αν το σώμα σου ή το μυαλό σου δείχνουν ότι έχουν ανάγκη ανάπαυσης, πρέπει να τα υπακούσεις αμέσως ώστε να μην τα εξαντλήσεις.


       Τώρα είναι η ώρα να αρχίσεις να εμπιστεύεσαι περισσότερο τους οδηγούς σου. Λαμβάνεις μια τεράστια ποσότητα πληροφοριών, και έχεις εξαιρετικά λεπτομερή προσανατολισμό, (για παράδειγμα στα αστρικά σου ταξίδια - περισσότερα για αυτό αργότερα). Ήρθε η ώρα τώρα για τα άτομα να γίνουν σαν τους ... καθοδηγητές τους. Με άλλα λόγια, καθώς πλησιάζει η 5η διάσταση, δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε σας και σε αυτούς που σας καθοδηγούν. Γίνεστε ‘‘μάστερς’’ στην 5η διάσταση, και έτσι απλά γινόμαστε συν-δημιουργοί μαζί σας - στην περίπτωση της Suzanne, μπαίνει απλώς στην ‘‘βιολετή ακτίνα’’ και συγχωνευόμαστε μαζί μέσα στην ακτίνα και διαχωριζόμαστε όταν πρέπει να έχουμε διάλογο / συνομιλία . Έτσι δεν θα πρέπει να βλέπεις κανένα "πάνω από εσένα" ή ανώτερο σου με οποιοδήποτε τρόπο.


       Αν αυτή τη στιγμή χρειάζεσαι  ακόμα έναν οδηγό που θα επιθυμούσες να έχεις διάλογο μαζί του, ίσως να πρέπει να σκεφτούμε το μάστερ Serapis Bey που θα ήταν  χρήσιμος συνεργάτης. Ο Serapis Bey είναι γνωστός ως ο "μάστερ της σοφίας" και δίδασκε σύμφωνα με την ‘‘4η Ακτίνα’’. Ήταν ένας ανώτατος ιερέας του ναού της ‘‘Ιερής Φλόγας’’ στην Ατλαντίδα καθώς και πολύ ενεργός στην Αίγυπτο, στο Λούξορ, και είναι ένας από τους μεγαλύτερους ’’Αναληφθέντες  Δασκάλους’’ διαθέσιμους αυτή τη στιγμή. Και πάλι, μην τον φαντάζεσαι "πάνω από σένα" ή ανώτερό σου, αλλά να τον καλείς στο ενεργητικό σου πεδίο σαν δάσκαλο. Μπορείς πολύ εύκολα να πάρεις ‘‘υπαγόρευση’’ ή "channeling" από τον ίδιο, ή μπορείς απλά να πάρεις πληροφορίες από την ενέργεια του. Αλλά τώρα είναι η στιγμή να κάνεις το βήμα στην δική σου δύναμη  και να γίνει εσύ μάστερ, Γιώργο.


       Οι πληροφορίες που δίνεις θα εξακολουθήσουν να είναι ανεκτίμητες, έτσι ώστε να ξυπνήσουν τους ανθρώπους για να μπουν με την δύναμη τους στην πέμπτη διάσταση. Θα πρέπει να συνεχίσεις να διευκολύνεις τους ανθρώπους στα πολυδιαστασικά επίπεδα, έτσι ώστε μια βασική ομάδα ορισμένου αριθμού ατόμων να είναι προετοιμασμένη για τον πλανήτη που εισέρχεται στην 5η διάσταση.


       Είναι σημαντικό να συνεχίσεις να εργάζεσαι με τα ‘‘δίκτυα’’. Ο πλανήτης προσπαθεί να αναγεννηθεί στην 5η διάσταση και ήδη υπάρχουν θύλακες. Αλλά οι άνθρωποι που εργάζονται με τα δίκτυα αφ’ ενός θα αφυπνιστούν και αφ’ ετέρου θα βοηθήσουν τον πλανήτη, ώστε η Γη να μην υποστεί μεγάλες τραυματικές αλλαγές. Το κλίμα αλλάζει ήδη, αλλά για το μέλλον δεν είναι αναγκαίο τεράστιες περιοχές, χώρες και ήπειροι να καταστραφούν, όπως είχαν νωρίτερα προβλέψει οι προφητείες. Να έχουμε εμπιστοσύνη ότι ο πλανήτης γνωρίζει τι πρέπει να κάνει – αλλά είναι όπως ακριβώς και μια νεαρή μητέρα που στην πρώτη της γέννα χρειάζεται στην αρχή μια μικρή βοήθεια, ενώ η ίδια είναι που θα εκτελέσει την όλη διαδικασία. Ο πλανήτης έχει προβλήματα, ακριβώς γιατί μερικοί άνθρωποι τον έχουν κακομεταχειριστεί τόσο άσχημα. Επίσης και η μετακίνηση των πόλων θα επηρεάσει σίγουρα κάποια πράγματα. Παρόλα αυτά, μπορούμε να διευκολύνουμε τον πλανήτη να περάσει ομαλά την μεταβατική αυτή κατάσταση.


       Το ενδιαφέρον σου για τους ‘‘Σπόρους των Άστρων’’ είναι σημαντικό και επίκαιρο. Ορισμένες διαπλανητικές επαφές έχουν ήδη γίνει σε αυτόν τον πλανήτη. Επίσης, θα πρέπει να εξετάσεις περαιτέρω τη σημασία της κληρονομιάς των εν λόγω εξωγήινων εδώ στον πλανήτη, με τη μορφή των ‘‘Σπόρων των Άστρων’’. Όλοι φέρουμε εξωγήινη κληρονομιά (όλοι μας ήρθαμε από κάπου αλλού, ακόμη και ο πρώτος cro-magnon άνθρωπος), αλλά εκείνοι που έχουν ξυπνήσει στην 5η διάσταση, σαφώς θυμούνται την διαστημική κληρονομιά τους και θα λειτουργήσουν ως αστρικοί εκπρόσωποι. Έτσι, όταν οι εξωγήινοι από άλλους πλανήτες έλθουν, οι εκπρόσωποι αυτοί θα είναι εκεί να τους περιμένουν.


       Ωστόσο, ενδέχεται να έχει αγνοηθεί το γεγονός ότι ορισμένες από τις εδώ φυλές όπως "η φυλή των πουλιών’’ ή ophanic, υψηλής αγγελικής κληρονομιάς, θα μπορούν να ταξιδεύουν πίσω στο σπίτι τους, στους πλανήτες τους,  μέσω ‘‘Σαμανικής πλοήγησης’’ και με τα ταξίδια στο χρόνο. (δηλαδή να κάνουν πραγματικά ταξίδια αλλά χωρίς διαστημόπλοια). Η Suzanne μπορεί να σε ενημερώσει γι' αυτό. Έτσι, θα ήταν ίσως σημαντικό να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας στο να ξεκινήσετε μια ομάδα για τα ταξίδια στο χρόνο μέσω χρονο-χωρικών (αστρικών) πυλών (Stargates). Ρώτησε την Suzanne εάν θα ήθελε να αρχίσει μια ομάδα με εσένα ή για εσένα. Σκοτεινές δυνάμεις σε αυτόν τον πλανήτη έχουν επηρεάσει κατά τρόπο αρνητικό  μερικές αστρικές πύλες και αυτός είναι ένας λόγος που η διατήρηση ενός υγιούς δικτύου είναι τόσο σημαντική, αλλά είναι σημαντικό επίσης να διατηρούμε ανοιχτή την πρόσβαση στις αστρικές πύλες, για τους ανθρώπους του φωτός που τις χρειάζονται για τα ταξίδια στο χρόνο. Ορισμένοι μπορούν να ταξιδεύουν στο χρόνο χωρίς να χρειάζονται αστρικές πύλες, αλλά αυτοί είναι σπάνιοι.


       Θα πρέπει να εξακολουθήσει να υπάρχει μία συνεχής έμφαση με το γράψιμό σου. Έχεις ένα μεγάλο χάρισμα. Το να συνεχίζεις να γράφεις με μεγάλη λεπτομέρεια για τα αστρικά σου ταξίδια είναι πολύ σημαντικό. Ίσως θα μπορούσε να γίνει ένα βιβλίο για ενήλικες και στη συνέχεια, μια ειδική έκδοση και για τους νέους (Indigos, κρυστάλλινα παιδιά και γαλάζια, που έχον αφυπνισθεί, αλλά έχουν  τόσο απελπιστικά την ανάγκη από ένα θετικό μοντέλο και από ένα θετικό όραμα για το μέλλον), συνοδευόμενο με εικόνες της τέχνης σου. Τα έργα της τέχνης σου ενεργοποιούν πολλά άτομα κατά μη λεκτικούς (πρωτογενείς) τρόπους. Σκέψου σοβαρά την ιδέα αυτού του βιβλίου, Γιώργο. Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ σημαντικό.


       Σε ευχαριστούμε και πάλι για τις υπηρεσίες που ακούραστα παρέχεις, και είμεθα διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή για ερωτήσεις, ή ενθάρρυνση, ή για να σου δώσουμε ενέργεια για την μετάβαση σου, αλλά και των συνάδελφων σου, στην 5η διάσταση.

       Μετά το τόσο κολακευτικό για μένα Channeling από τον St. Germaine, ρώτησα τον ανώτερο εαυτό μου για το τι εκπαίδευση θα πρέπει να ακολουθήσω για να επεκτείνω τις γνώσεις μου και τις ικανότητες μου στους μεταφυσικούς αυτούς τομείς που με απασχολούν, και η απάντηση που έλαβα είναι η εξής: ‘‘Τόσο εσύ όσο και όλοι οι συνάνθρωποι σου έχετε λίγο-πολύ όλη την γνώση βαθειά μέσα σας, και αρκεί με τον διαλογισμό και με το να εμπιστεύεστε την διαίσθηση και το υποσυνείδητο σας να μπορέσετε σιγά-σιγά να την φέρνετε στην επιφάνεια για να παίρνεται τις απαντήσεις που σας χρειάζονται. Ακόμη αν κάποιο βιβλίο ή κάποια πληροφορία γενικότερα σας είναι χρήσιμη την δεδομένη στιγμή, το σύμπαν θα φροντίσει να ‘‘πέσετε’’ επάνω της και να την λάβετε.’’

       Η) ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΕΙΟ (ΤΣΟΛΚΙΝ) – ΗΜΕΡΟΛΟΓΕΙΑ: ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ (ΧΑΑΜΠ)  ΚΑΙ ΤΩΝ 13 ΚΥΚΛΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΝΗΣ (ΝΤΡΙΜ ΣΠΕΛ) –  ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ.

     Κατωτέρω θα προσπαθήσω να δώσω μια περιληπτική αλλά όσον το δυνατόν πιο κατανοητή περιγραφή της πραγματικής σημασίας του χρόνου, αλλά και του ημερολογίου που θα έχουμε στην πέμπτη διάσταση (του Τσόλκιν), και πως αυτό προσαρμόζεται στον Γήινο χρόνο (το Χααμπ). Η πρακτική σημασία των νέων ημερολογίων είναι τριπλή. Πρώτον καθορίζεται για κάθε συγκεκριμένη ημέρα της ζωής μας το τι σημαίνει η ημέρα αυτή για μας, και ποιες από τις δραστηριότητες μας ευνοεί και υποστηρίζει και ποιες όχι. Έτσι μπορούμε να προγραμματίζομε καθημερινώς με το τι μας συμφέρει να ασχοληθούμε, και το τι θα είναι άσκοπο ή ακόμη και επιζήμιο να κάνουμε, για να βαδίζουμε σύμφωνα με τον χρόνο και όχι ενάντια προς αυτόν, πράγμα που αυξάνει τα μέγιστα την αποδοτικότητα μας και τις επιτυχίες μας στην ζωή. Δεύτερον, και πολύ σημαντικό, καθορίζεται το πότε και το τι είδους τελετουργιών θα πρέπει να κάνουμε για να στείλουμε τις ενέργειες μας και τις προθέσεις μας τόσο στον πλανήτη μας, όσο και σε ολόκληρο τον Γαλαξία μας που τις χρειάζονται για την εξέλιξη τους. Στις τελετουργίες αυτές, που θα μας τις διδάξουν οι εξωγήινοι (που τις κάνουν σχεδόν καθημερινώς), αλλά που θα δημιουργήσουμε και μόνοι μας (κυρίως όταν γίνουμε πεμτοδιάστατοι), όχι μόνον στέλνουμε αλλά κυρίως λαμβάνουμε ενέργειες από τον πλανήτη και τον Γαλαξία για την ενδυνάμωση μας, την βελτίωση μας, και την ολοκλήρωση μας σαν πλήρως συνειδητά όντα. Αυτές γίνονται συγχρονισμένα και ομαδικά (για να είναι έτσι πιο αποτελεσματικές, όπως και ο διαλογισμός που προτείνω στην σελίδα μου II.2.D5), είτε κατά τόπους, είτε (αραιότερα) σε ορισμένα ενεργειακά κομβικά σημεία του κρυσταλλικού πλέγματος, τόσο της έξω όσο και της μέσα επιφάνειας του πλανήτη, που παίζουν τον ρόλο ναών. Τρίτον συναρτήσει της ημέρας και του έτους γεννήσεως μας και λοιπών χαρακτηριστικών, καθορίζεται ένας λεπτομερής αστρολογικός χάρτης για μας, που περιγράφει τον χαρακτήρα μας, τα δυνατά και αδύνατα σημεία μας, τις σχέσεις μας με τα άλλα άτομα, κλπ που ισχύει όλο και περισσότερο καθώς πλησιάζουμε στην πέμπτη διάσταση, και αντικαθιστά τις προηγούμενες αστρολογίες καθ ότι και οι πλανήτες αλλάζουν χαρακτηριστικά. Το πώς και γιατί επηρεάζουν οι ενέργειες του Γαλαξία μας κατά την γέννηση μας την περαιτέρω εξέλιξη μας το επεξηγώ στην σελίδα μου II.2.D2. Το τρίτο αυτό κομμάτι θα με απασχολήσει πολύ λίγο εδώ, γι' αυτό παραπέμπω τους ενδιαφερόμενους στην σχετική βιβλιογραφία, π.χ. Αστρολογία Μάγια, της Αλούνα Χόη Γιάσκιν, εκδόσεις Κέδρος, (μεταφρασμένο στα Ελληνικά). 

       Ο Γαλακτικός Χρόνος, που θα ισχύει και για εμάς μετά το 2012, δεν είναι γραμμικός για να καθορίζουμε απλώς διάρκειες και γεγονότα, (όπως μας δίδασκαν επί 13000 χρόνια οι Ανουνάκοι), αλλά ‘‘κυκλικός’’ όπου το παρελθόν, το παρών και το μέλλον μπορούν να συνυπάρχουν και μπορούμε να μετακινούμεθα μπρος και πίσω στον χρόνο. Την σημασία αυτών (που μου είπαν οι εξωγήινοι) δεν μπορώ να πω ότι την έχω πλήρως κατανοήσει, περιμένω όμως ότι θα την κατανοήσουμε όλοι όταν θα έχουμε την εμπειρία του χρόνου αυτού στην πέμπτη διάσταση. Πάντως ο χρόνος με τους παλμούς του, όπως και το φώς, η Θεϊκή αγάπη και τα ενεργειακά (κρυσταλλικά) πλέγματα είναι από τα βασικά στοιχεία της Δημιουργίας, που υλοποίησε την σημερινή Έκτη Πραγματικότητα που διανύουμε (δείτε σελίδα μου II.2.D). Ο χρόνος αυτός με τις αρμονικές του οδηγεί τα βήματα μας κατά την διάρκεια της ζωής μας, μας βοηθά να προγραμματίζουμε σωστά το μέλλον μας, ενώ είναι το μέσον που μας κάνει να κατανοούμε καλύτερα τον εαυτό μας, να αντιλαμβανόμεθα πλήρως την πραγματικότητα γύρω μας, καθώς και να ερμηνεύουμε σωστά της εμπειρίες και τα μαθήματα που αυτή μας δίνει. Ακόμη, όπως έχω ξαναπεί, ο χρόνος επιταχύνεται (η πραγματική διάρκεια της ημέρας μικραίνει), αλλά και οι αλλαγές ακλουθούν επιταχυνόμενο ρυθμό. Αλλαγές, και μάλιστα στην συνειδητότητα μας, που παλαιά χρειάζονταν χιλιάδες χρόνια, αργότερα περιορίστηκαν σε εκατοντάδες και στην συνέχεια σε δεκάδες χρόνια. Έτσι οι αλλαγές που γίνονταν από γενεά σε γενεά (π.χ. κάθε 30 χρόνια) σήμερα γίνονται κάθε χρόνο, και ακόμη ταχύτερα όπως πλησιάζουμε στο 2012.

       ΤΣΟΛΚΙΝ: Το Γαλακτικό ημερολόγιο Τσόλκιν, που προέρχεται κυρίως από τις Πλειάδες, περιλαμβάνει έτος 260 ημερών όπου ο χρόνος της κάθε ημέρας έχει τις ιδιαίτερες για εμάς επιρροές του, οι οποίες προέρχονται από τις ιδιαίτερες κοσμικές ενέργειες που επικρατούν (περιοδικώς και αδιαλείπτως) στον Γαλαξία μας την κάθε συγκεκριμένη ημέρα. Αυτές καθορίζονται από δύο ομάδες χαρακτηριστικών. Η πρώτη αφορά στους ‘‘13 τόνους (ή βήματα) της Δημιουργίας’’ που ο καθένας έχει τις δικές του για εμάς ιδιότητες, που  αν θελήσουμε να τις αποδώσουμε με μόνον δυο-τρεις λέξεις είναι οι κάτωθι. 1) Ενότητα-έλξη-σκοπός. 2) Πρόκληση-μαθήματα-εξισορρόπηση 3) Ενεργοποίηση-σύνδεση-υπηρεσίες. 4) Μέτρηση-καθορισμός-μορφή. 5) Ενδυνάμωση-διοίκηση-ακτινοβολία. 6) Οργάνωση-ισότητα-ισορροπία 7) Μύηση-έμπνευση-επικοινωνία (Channelling). 8) Ακεραιότητα-αρχές-εναρμόνιση 9) Πρόθεση-συνειδητοποίηση-παλμός. 10) Πραγματοποίηση-παραγωγή-τελειοποίηση. 11) απελευθέρωση-απεξάρτηση-ελευθερία. 12) Αφοσίωση-συνεργασία-διεθνοποίηση. 13) Επιμονή-παρουσία-υπομονή στις δυσκολίες-υπέρβαση. Οι τόνοι αυτοί, που είναι τα διαδοχικά βήματα της Δημιουργίας, συμβολίζονται με τους αριθμούς 1 έως 13 και αποτελούν τα βήματα στο σπιράλ του χρόνου που συνεχώς στροβιλίζεται, ενώ αντιστοιχούν και στις 13 κύριες αρθρώσεις του σώματος μας (τρεις σε κάθε χέρι και πόδι και μία στο λαιμό). Η δεύτερη ομάδα αποτελείται από 20 ηλιακές σφραγίδες (ή απλούστερα ‘‘Ήλιους’’) που χωρίζονται αφενός σε 4 ομάδες αρμονικών ή χρωμάτων και αφετέρου σε 5 ομάδες ‘‘αρμονικών κύκλων’’ (4Χ5=20). Οι 4 ομάδες αρμονικών αντιστοιχούν σε 4 χρώματα και στα 4 σημεία του ορίζοντα και έχουν τα εξής χαρακτηριστικά. 1η αρμονική οι κόκκινοι Ήλιοι (Ανατολή) με χαρακτηριστικά το ξεκίνημα και την δύναμη της δημιουργίας. 2η αρμονική οι άσπροι (Βοράς) με τον εξαγνισμό-καθαρισμό σκέψεων και πράξεων. 3η αρμονική οι μαύροι (ή κατά άλλους οι μπλε) (Δύση) με την πραγματοποίηση-υλοποίηση. 4η αρμονική οι κίτρινοι (Νότος) με την ολοκλήρωση-τελειοποίηση μέσω της θείας σοφίας. Οι 5 ομάδες των αρμονικών κύκλων που κάθε μία περιλαμβάνει 4 Ήλιους με την εξής σειρά, κόκκινος-άσπρος-μαύρος-κύτρινος είναι: 1) Της γέννησης και της μωρουδιακής ηλικίας. 2) Της παιδικής ηλικίας. 3) Της εφηβείας. 4) Της ενηλικίωσης. 5) Της ωριμότητας, όπου συγχωνεύονται οι σκέψεις με την ύλη και το πνεύμα. Η πλήρης περιγραφή των επιρροών που ο καθένας από τους 20 Ήλιους έχει επάνω μας χρειάζεται τουλάχιστον δύο σελίδες κειμένου. Γι’ αυτό εδώ, χάριν συντομίας, θα δώσω μόνον ένα δύο βασικά χαρακτηριστικά για τον καθένα από τους 20 Ήλιους, με την σειρά των 5 τετράδων αρμονικών κύκλων (και των τεσσάρων χρωμάτων μέσα σε αυτές) που προανέφερα, μαζί με τα ονόματα που τους έδωσαν οι Μάγια (με κεφαλαία), ενώ μια πληρέστερη εικόνα μπορείτε να πάρετε από την σχετική βιβλιογραφία π.χ. που αναφέρω πιο πάνω (Αστρολογία Μάγια).

       1) Κόκκινος δράκος IMIX (τροφοδοτεί το ξεκίνημα, την ενότητα, και την πηγή της δημιουργίας). 2) Άσπρος άνεμος IK (γεννά το πνεύμα και επικοινωνεί με την έμπνευση). 3) Μαύρη νύχτα AKBAL (μας ενώνει με την προσωπική μας αφθονία και μας συνδέει με την έμπνευση). 4) Κίτρινος σπόρος KAN (αναπτύσσει τις ιδέες, και τις σκέψεις και τις προετοιμάζει για την πραγματοποίηση τους). 5) Κόκκινο ερπετό CHICCHAN (δύναμη και ζωτική ενέργεια που διατηρεί την ζωή και την επιβίωση). 6) Άσπρος θάνατος CIMI (μετατρέπει τις ιδέες σε πεποιθήσεις, δημιουργεί ευκαιρίες και γεφυρώνει το πνεύμα με την ύλη). 7) Μαύρο χέρι MANIK (αυτογνωσία που οδηγεί στην πραγματοποίηση των στόχων μας και την θεραπεία). 8) Κίτρινο άστρο LAMAT (αρμονία με το σύμπαν, κομψότητα και ομορφιά μέσω της τέχνης). 9) Κόκκινη Σελήνη MULUC  (εξαγνισμός και τελετουργία, ενώ οργανώνει την ροή των σκέψεων μας για να καταλαβαίνουμε τον εαυτό μας). 10) Άσπρος σκύλος OC (δύναμη της αγάπης και της αφοσίωσης, και διαλογισμός για πίστη και καλές σχέσεις). 11) Μαύρος πίθηκος BATZ (μαγική χαρά της δημιουργίας με αυθορμητισμό και παιδικό πνεύμα). 12) Κίτρινος άνθρωπος EB (σοφία που διερευνά τα όρια της ελεύθερης βούλησης και την σύνδεση σκεπτομορφών-πεποιθήσεων με πραγματικότητα). 13) Κόκκινος χορευτής των άστρων BEN (αφύπνιση και εξερεύνηση που συνδέει τον προσωπικό μας ρυθμό με το άπειρο και τις σκέψεις μας με την ‘‘αχρονία’’). 14) Άσπρος μάγος IX (δημιουργεί την μαγεία των ιδεών, την ευχαρίστηση, την διασκέδαση και την αποδοχή του θεϊκού εαυτού μας). 15) Μαύρος αετός MEN (αφοσίωση και επιτυχία σε ένα όραμα-στόχο μας και εκπλήρωση του ταξιδιού μας προς τον εσώτερο εαυτό μας). 16) Κίτρινος πολεμιστής CIB (διερευνά την λογική καθώς και τις αιτίες της ύπαρξης μας και ταξιδεύει με θάρρος αλλά και σύνεση στα ουράνια μονοπάτια). 17) Κόκκινη Γη CABAN (διερευνά την εξέλιξη της πραγματικότητας και την χρησιμότητα των σκεπτομορφών μας και συγχρονίζει τα γήινα με το άπειρο). 18) Άσπρος καθρέφτης ETZNAB (αποκαλύπτει τον εσωτερικό μας εαυτό και αναλύει την αξιοπιστία των σκέψεων μας και τις θέτει σε τάξη). 19) Μαύρη θύελλα CAUAC (αναγέννηση, αναζωογόνηση, ενέργεια και τελική μεταμόρφωση σώματος και πνεύματος για προετοιμασία για την ανάληψη). 20) Κίτρινος Ήλιος AHAU (ολοκλήρωση, ενότητα με το άπειρο, φώτιση της ψυχής, και καθοδήγηση της ανάληψης μας σε ανώτερα επίπεδα).  

       ΧΑΑΜΠ: Ο συνδυασμός του πρώτου αρμονικού κύκλου (των 4ρων Ήλιων) με τους 13 τόνους που εναλλάσσονται διαδοχικά, δίδουν τις πρώτες 52 μέρες του ημερολόγιου Τσόλκιν των 260 ημερών (13Χ4=52). Ομοίως οι επόμενες 4 τετράδες  δίνουν τις επόμενες 4 ομάδες των 52 ημερών του Τσόλκιν (5Χ52=260 εν συνόλω). Οι ιδιότητες και η σημασία που έχει η κάθε ημέρα για μας καθορίζεται από τον συνδυασμό των ιδιοτήτων του κάθε τόνου με τις ιδιότητες του κάθε Ήλιου. Επειδή όμως στην Γη ο χρόνος διαρκεί 365 ημέρες αντί για 260, οι υπεύθυνοι για τα ημερολόγια εξωγήινοι έδωσαν στους κατοίκους της Λειμούρια, (όταν πριν από 900.000 χρόνια την δημιούργησαν), το ημερολόγιο που πολύ αργότερα κληρονόμησαν και οι Μάγια που το ονόμασαν Χάαμπ, (το οποίο όμως διαφέρει ελαφρώς από το αρχικό της Λεμούρια). Το ημερολόγιο αυτό έχει ως πρωτοχρονιά την 26η Ιουλίου του Γρηγοριανού, και η μέρα ξεκινάει την στιγμή που ο Ήλιος μας ανατέλλει πάνω από το βουνό Heleakala στο Maui της Χαβάης, όπου υπάρχει και ο ναός του ηλίου που είναι κοντά στην βυθισθείσα πρωτεύουσα της Λαιμούρια. Η επιλογή αυτή έγινε προς τιμή των Σίριων, που ήταν οι πρώτοι ανθρωποειδείς που αποίκησαν την Γη, διότι την ημερομηνία αυτή ο Ήλιος μας ‘‘ευθυγραμμίζεται’’ με το άστρο του Σίριου από όπου ξεκίνησαν.

       Η διάρκεια του Χάαμπ είναι 365 ημέρες και χωρίζεται σε 18 μήνες των 20 ήμερών έκαστος (20Χ18=360), ενώ υπάρχει και ένας τελευταίος μήνας 5 ημερών (6 για τα δίσεκτα έτη), που είναι μήνας εορτασμών και τελετουργιών για το κλείσιμο του τρέχοντος έτους και την προετοιμασία για το επόμενο (21-25 Ιουλίου). Η αντιστοιχία των δύο ημερολογίων είναι 52 χρόνια επί 365 ημέρες που ισούνται με 73 έτη επί 260 ημέρες (52Χ365=18980=73Χ260). Το πέρας τον 52 ετών είναι στις 21.12.2012. Για να δούμε κάθε μέρα του Γρηγοριανού σε ποια μέρα του Τσολκιν αντιστοιχεί υπάρχουν σχετικοί πίνακες όπου διπλά σε κάθε μέρα του Γρηγοριανού υπάρχει η μέρα του Τσόλκιν, που δίδεται με τον αριθμό του τόνου και το όνομα (των Μάγια) του Ηλίου της. Για να δούμε πως προκύπτουν οι πίνακες ας φανταστούμε μια μετροταινία με 18980 υποδιαιρέσεις όπου αντί για εκατοστά επάνω και ίντσες κάτω να έχει τις ημέρες των δύο ημερολογίων, το ένα επάνω και το άλλο κάτω, (με αντίστοιχες μικρό-προσαρμογές για τα δίσεκτα έτη). Έτσι μπορούμε να ξέρουμε τις ιδιότητες της κάθε Γρηγοριανής ημέρας, (παίρνοντας τες από την αντίστοιχη ημέρα του Τσολκιν) για να κανονίζουμε αναλόγως την πορεία μας και τις δραστηριότητες μας (δηλαδή το τι μας συμφέρει να κάνουμε και το τι να αποφεύγουμε κλπ την κάθε ημέρα), και αυτή η αντιστοιχία να χρησιμοποιείται τουλάχιστον μέχρις ότου το Γρηγοριανό ημερολόγιο καταργηθεί εντελώς. Επί πλέον οι νέες εμπειρίες μας με τον Γαλακτικό χρόνο μας οδηγούν (με την βοήθεια και των διαλογισμών που συνδέονται με τις διάφορες ημέρες του ημερολογίου) στην εσωτερική μας ανάπτυξη, και στο να ανακαλύψουμε τον πραγματικό σκοπό στην ζωή μας. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον γαλακτικό χρόνο και το ημερολόγιο Χάαμπ μπορείτε να πάρετε (όπως πήρα και εγώ) αγοράζοντας το ημερολόγιο (από 26.7.09 έως 25.7.10)  από τον Δρ Sheldan Nidle (site www.paoweb.com  ).

       ΝΤΡΙΜ ΣΠΕΛ: Στην σημερινή εποχή έχουμε και μια τροποποίηση του Χάαμπ όπου αντί για 18 μήνες έχουμε 13 σεληνιακούς μήνες με 28 ημέρες έκαστος, ήτοι σύνολον 13Χ28=364 ημέρες συν μία ημέρα (η 25.07, ή δύο ημέρες τα δίσεκτα έτη) για γιορτές, δείτε ημερολόγιο Dream spell (site www.lowoftime.org ). Και εδώ κάθε ημέρα του ημερολογίου αυτού συνδέεται με τον αντίστοιχο Ήλιο και τόνο του ημερολογίου Τσόλκιν, από την οποία παίρνει και τις ιδιότητες της, ενώ η επί πλέον ημέρα των δίσεκτων ετών δεν λαμβάνεται καθόλου υπόψη ούτε στην ημερομηνία ούτε στις ημέρες της εβδομάδας. Το ημερολόγιο αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι για κάθε ημέρα του έτους των 364 ημερών αντιστοιχεί η ίδια πάντα ημέρα της εβδομάδος σε κάθε έτος, ενώ η 365η ημέρα δεν υπεισέρχεται στις ημέρες της εβδομάδας. Ακόμη οι 7 αυτές ημέρες την εβδομάδας συνδέονται σταθερά με τις ημέρες του σεληνιακού μηνός, αλλά και με το ‘‘ηλεκτρομαγνητικό πλάσμα’’ εκάστου των τσάκρα μας, με την εξής σειρά: 1η του στέμματος (1,8,15,22), 2η το βασικό τσάκρα (2,9,16,23), 3η του τρίτου ματιού (3,10,17,24), 4η το σεξ τσάκρα (4,11,16,25), 5η του λαιμού (5,12,19,26), 6η του ηλιακού πλέγματος (6,13,20,27), και 7η του τσάκρα της καρδιάς (7,14,21,28). Οι 7 αυτές ημέρες, που χαρακτηρίζονται αντιστοίχως με τις ιδιότητες: 1 στόχοι, 2 ροή, 3 ηρεμία, 4 δημιουργία, 5 απελευθέρωση, 6 εξαγνισμός, και 7 εκτόνωση, προσφέρονται για να ενεργοποιήσουμε τις ημέρες αυτές και το αντίστοιχο τσάκρα μας και τις συνδεόμενες με αυτό ιδιότητες του και όργανα και συστήματα του σώματος μας. (Δείτε περί ιδιοτήτων των τσάκρα και ενεργοποίησης τους με τους κρυστάλλινους ήχους στην σελίδα μου II.2.D6).

       Για το τελευταίο αυτό ημερολόγιο έχει δημιουργηθεί εδώ και δεκαετίες μια παγκόσμια οργάνωση που προσπαθεί να το επισημοποιήσει εις αντικατάσταση του Γρηγοριανού, για να επωφελείται ο κόσμος από τις πληροφορίες που παρέχει, προσαρμόζοντας ανάλογα την ζωή του. Ακόμη στο ημερολόγιο αυτό επισημαίνονται με ιδιαίτερο χρώμα οι ημέρες της ‘‘Γαλακτικής ενεργοποίησης των χρονο-χωρικών πυλών’’ (που είναι 52 κάθε 260 ημέρες του ημερολογίου Τσόλκιν), οι οποίες κατ εξοχήν προσφέρονται για κάθε είδους δράση και για τελετουργίες-διαλογισμούς, κλπ, καθώς και οι ‘‘ημέρες πυρήνα’’ (που είναι 20 κάθε 260 ημέρες) πολύ ευνοϊκές για τους ανθρώπους που έχουν γεννηθεί σε μία από αυτές. Ακόμη δίδονται και συγκεκραμένοι διαλογισμοί που μας βοηθούν, και που τους κάνουμε κατά την διάρκεια ορισμένων ημερών του ημερολογίου. Τέλος συναρτήσει της ημερομηνίας και του χρόνου γεννήσεως μας καθορίζονται ορισμένα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα μας και της πορείας μας στην ζωή γενικότερα (όπως είναι π.χ. και η ‘‘Οδηγός μας Ηλιακή Σφραγίδα’’ που μας οδηγεί, η φράση “spell”, που μας χαρακτηρίζει, κλπ, δείτε λεπτομέρειες στο ημερολόγιο). Μια δωρεάν έγχρωμη έκδοση του ημερολογίου Dream Spell μπορεί κανείς να παραγγέλνει, η να κατεβάζει (αλλά ασπρόμαυρη) κάθε χρόνο από το ιντερνέτ στην πιο πάνω διεύθυνση. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή το ημερολόγιο αυτό θα επισημοποιηθεί λόγω των πλεονεκτημάτων του αντικαθιστώντας το Γρηγοριανό.

       ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ: Ακόμη σχετικά με τα αστρολογικά, η ημέρα και το έτος γεννήσεως μας, (που από το Γρηγοριανό μεταφέρεται στο Τσόλκιν) καθορίζει τόσο τον κεντρικό μας Ήλιο που κυρίως μας χαρακτηρίζει, όσο και τους τέσσερεις περιφερικούς μας Ήλιους (ενδυνάμωσης της Ανατολής, πρόκλησης της Δύσης, συμβατός του Βορρά και μυστηριώδης του Νότου), που αναλόγως της θέσεως τους μας ενδυναμώνουν, ή μας διδάσκουν, ή επηρεάζουν τις σχέσεις μας, ή μας αποκαλύπτουν τον κρυμμένο εαυτό μας, κλπ. Οι πέντε αυτοί Ήλιοι μας (από τους 20 που περιέγραψα προηγουμένως), μαζί με τον αριθμό του τόνου μας (έναν από τους ανωτέρω 13), και την θέση που έχει η ημερομηνία γέννησης μας σε έναν σχετικό πίνακα (π.χ. αν έχουμε γεννηθεί σε ‘‘πύλη’’, ή στον ‘‘κεντρικό πυρήνα’’ του πίνακα, κλπ), καθορίζουν τον νέο αστρολογικό μας χάρτη στον Γαλακτικό πλέον χρόνο (δείτε την πιο πάνω βιβλιογραφία στην πρώτη παράγραφο). Για όσους έχουν γεννηθεί την 29 Φεβρουαρίου ενός δίσεκτου έτους, (ημέρα που δεν λαμβάνουμε υπόψη στο ημερολόγιο) ισχύει ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών των δύο γειτονικών ημερομηνιών (28,02 και 01.03), εάν μάλιστα γνωρίζουμε και την ώρα γέννησης τότε μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι θεωρείται ότι γεννήθηκε στις 28.2, και μετά τις 12.00 στην 01.03. Τέλος επειδή κυκλοφορούν διάφορα ημερολόγια των 365 ημερών (π.χ το Kiche), που ορισμένα συνδέουν κάθε μια από τις ημέρες τους με διαφορετικό τρόπο έκαστο με κάθε μία από τις 260 ημέρες του Τσόλκιν (η οποία είναι αυτή που καθορίζει όπως είδαμε τις ιδιαίτερες ιδιότητες της ημέρας), ο τρόπος για την σωστή αντιστοιχία είναι αυτός που υπέδειξα πιο πάνω με το παράδειγμα της μετροταινίας, ώστε ο αστρολογικός χάρτης που προκύπτει από την ημερομηνία γέννησης μας να είναι ένας και ο σωστός.

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προς υποστήριξή των πληροφοριών που μου έδωσαν οι Πλειάδιοι για την 5η διάσταση που προανέφερα, παραθέτω στην Αγγλική μου σελίδα ΙΙ.1.D4 πληροφορίες (στα Αγγλικά) που έδωσαν οι εξωγήινοι από τον Σίριο στον χαρισματικό Δρ. Sheldan Nidle (info@paoweb.com και site www.paoweb.com) ο οποίος έχει εκτός από το ‘‘channelling’’ και τα αστρικά ταξίδια, και πολλές φυσικές επαφές μαζί τους (δείτε επίσης τις αγγλικές σελίδες μου II.1.D, II.1.D1, II.1.D2, II.1.D5, II.1.D6, II.1.D7, II.1.D8, και II.1.D10 καθώς και στις Ελληνικές II.2.D7 και II.2D10). Οι πληροφορίες αυτές αναφέρεται κυρίως στην πρώτη επίσημη επίσκεψη τους στην Γη και στην επαφή τους με εμάς, (που την προετοιμάζουν με την βοήθεια και ανθρώπων του πλανήτη μας και των αδελφών μας που ζουν στην Κοίλη Γη, και ενάντια προς τα συμφέροντα των σήμερα διοικούντων), η οποία επαφή, καθώς και η μεγάλη και σωτήρια βοήθεια που θα μας δώσουν, επίκειται σύντομα να πραγματοποιηθεί. Οι πληροφορίες αυτές περιλαμβάνουν τις 24 παραγράφους των 3 μηνυμάτων της 1, 8, και 15.Σεπτ.09  (Ίσως βρω τον χρόνο να μεταφράσω κάποια στιγμή στα Ελληνικά μια περίληψη των σημαντικών αυτών μηνυμάτων που μας στέλνουν).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ indexB

 

Bm866a

http://www.e-q.uk.com/Images/BOWLS.gif

Bm867a

Bm866

Κρυστάλλινα μπολ με τα σφυριά-ραβδιά τους

Bm867

Bm02a

Bm727a

Bm612a

Bm02

Bm727

Bm612

Bm423a

Bm699a

Bm83

Bm423

Bm699

Bm83

Bm322a

Bm175a

Bm459a

Bm322

Bm175

Bm459

Bm41a

Bm742a

Bm298a

Bm41

Bm742

Bm298

Bm447a

Bm739

Bm390a

Bm447

Bm739

Bm390

Bm561a

Bm835

Bm358a

Bm561

Bm835

Bm358