ΡΕΪΚΙΣΕΪΚΙΜΣΕΚΕΜSSRΑΥΤΟΜΥΗΣΕΙΣ

 Πίνακες συμβόλων των Ρέϊκι (κωδικός a), Σεϊκίμ (κωδ. b), και SSR (κωδ. c)

 

DSCF9160a.jpg

 

DSCF9164a.jpg

   

       Στην σελίδα αυτή συνεχίζω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις της προηγούμενης σελίδας (II.2.D2) για το πώς δηλαδή θα διευκολύνουμε την είσοδο μας στην πέμπτη διάσταση. Δίδω λοιπόν κατά τρόπο συνοπτικό και απλουστευμένο τις τεχνικές χρησιμοποιήσεως κοσμικών ενεργειών υψηλών δονήσεων όπως είναι το Reiki, το Seichim και το Sechem και ο συνδυασμός τους SSR, (Ρέϊκι-Σεϊκίμ- Σεκέμ), και μάλιστα με την μέθοδο της ‘‘αυτομύησης’’ που την κάνει ο καθένας μόνος του. Έτσι δεν θα χρειάζεται να πηγαίνει κανείς και να πληρώνει εκατοντάδες και χιλιάδες ευρώ στις διάφορες σχολές του Ρέϊκι, που κρατούν την γνώση αυτή μυστική και την μεταδίδουν στους μαθητές τους έναντι αδράς αμοιβής (π.χ. το κόστος μύησης στον τρίτο βαθμό του Ρέϊκι, είναι συνήθως από 10.000 δολάρια έως 3.000 ευρώ). Με την χρίση των ενεργειών αυτών μπορούμε να αναπτύξουμε και να θεραπεύουμε τόσο το φυσικό, όσο και τα ενεργειακά μας σώματα που βρίσκονται στην αύρα μας (που και αυτά επηρεάζουν την υγεία μας), και να ανεβάζουμε τις δονήσεις μας και να τις κρατούμε υψηλά, ώστε με τα υγιή σώματα και τις υψηλές δονήσεις της ύλης μας, να εξασφαλίσουμε το πέρασμα μας στην πέμπτη διάσταση και μάλιστα κατά τον πλέον εύκολο και ανώδυνο τρόπο. Σημειωτέον ότι τα ενεργειακά μας σώματα περιλαμβάνουν το ‘‘αιθερικό’’, όπου κυκλοφορούν οι ενέργειες των μεσημβρινών που κρατούν το σώμα μας ζωντανό (γι’ αυτό το θεωρούμε να ενσωματώνεται στο φυσικό), το συναισθηματικό ή αστρικό όπου εδράζονται τα συναισθήματα και τα samskaras (δείτε παράγ. Γ.2), το νοητικό, όπου εδράζονται οι σκέψεις μας, και το πνευματικό όπου εδράζεται το πνεύμα μας (η ψυχή).

       Α) ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Το Ρέϊκι, το Σεϊκίμ, το Σεκέμ και ο συνδυασμός τους (SSR) είναι κοσμικές ενέργειες υψηλών δονήσεων που συμπληρώνει η μία την άλλη πολλαπλασιάζοντας την αποτελεσματικότητα τους, οι οποίες εκπορεύονται από την έβδομη, την πλήρως ενεργειακή (δηλαδή άυλη) διάσταση, όπου εδράζονται και τα διάφορα γεωμετρικά ενεργειακά σύμβολα. Με της ενέργειες αυτές συντονιζόμαστε για να μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε λειτουργούντες σαν κανάλια, και τις διοχετεύουμε στους εαυτούς μας και στους άλλους, (αλλά και σε ζώα, φυτά, χώρους, κρυστάλλους και άλλα αντικείμενα),  με την βοήθεια ειδικών συμβόλων που χρησιμοποιούνται για τις ενέργειες αυτές. Για να μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα σύμβολα, και συνεπώς και τις ενέργειες τους, πρέπει πρώτα να ‘‘μυηθούμε’’ σε αυτά, μύηση που μέχρι τώρα δίδονταν από δάσκαλο σε μαθητή. Με την είσοδο μας όμως στην τέταρτη διάσταση και τις νέες ενέργειες που φτάνουν στην Γη προετοιμάζοντας την για την πέμπτη διάσταση (οι οποίες μάλιστα ενισχύθηκαν σημαντικά τον μήνα Αύγουστο 2008), μπορούμε πλέον να κάνουμε όλες της μυήσεις-συντονισμούς μόνοι μας με κατάλληλη ενεργειακή προετοιμασία και την βοήθεια των επουρανίων (αντί των γήινων) δασκάλων. Οι ενέργειες αυτές διοχετεύονται τόσο στο σώμα μας, όσο και στο σώμα του άλλου, είτε ακουμπώντας στα διάφορα σημεία του σώματος τις παλάμες μας για λίγα λεπτά στην κάθε θέση, με έμφαση εκεί όπου εντοπίζουμε κάποιο οργανικό πρόβλημα, είτε, εάν το άλλο άτομο βρίσκεται μακριά, στέλνοντάς του με την σκέψη μας τα κατάλληλα σύμβολα. Σημειωτέον ότι όση ενεργεία και να στείλουμε δεν μπορεί να βλάψει (καθ’ ότι ο οργανισμός κρατεί μόνον όση του χρειάζεται) αλλά αντιθέτως να ωφελήσει παράλληλα με την όποια ιατρική αγωγή. Τέλος για την ιστορία, (προσπαθώντας πάντα να είμαι όσον το δυνατόν πιο σύντομος) πρέπει να πω ότι τα σύμβολα αυτά μας δόθηκαν από τους εξωγήινους εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια (π.χ. στις πυραμίδες της Αιγύπτου υπάρχουν χαραγμένα σύμβολα του Seichim), αλλά ξεχάστηκαν και ξαναανακαλύφθηκαν τελευταία από φωτισμένους ανθρώπους, όπως ο Usui και ο Zeigler αντιστοίχως. 

       Β) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Η πιο κάτω προετοιμασία είναι σκόπιμο να γίνεται πριν από κάθε μύηση για κάθε βαθμό των Ρέϊκι, Σεϊκίμ, και SSR . Ανεξάρτητα όμως από αυτό, καλό είναι να την κάνουμε και όταν έχουμε χρόνο και διάθεση, μαζί με τις τεχνικές του επομένου κεφαλαίου Γ, διότι μεταξύ άλλων, βοηθά στο ξεμπλοκάρισμα της ενέργειας και στην ομαλή ροή της μέσω των τσάκρας (ενεργειακών κέντρων) και των ενεργειακών μεσημβρινών του σώματος μας, πράγμα που επίσης βοηθά στο να διατηρούμεθα υγιείς, γεμάτοι ενέργεια και σε καλή φόρμα. Ακόμη μας προφυλάσσει από τυχόν αρνητικές ενέργειες των γύρω μας, ή από το να μας απορροφούν ενέργεια, ενώ αυξάνει τις διορατικές και τηλεπαθητικές μας ικανότητες, βοηθώντας μας σιγά-σιγά να μπορούμε να επικοινωνούμε με τον ανώτερο εαυτό μας, τους ουράνιους συμβούλους μας, του αγγέλους, τους εξωγήινους και άλλα όντα. Γίνεται ως εξής:

      Καθόμαστε ανάμεσα σε δύο μαλακές καρέκλες ώστε το περίνεο (μεταξύ πρωκτού και γεννητικών οργάνων) να είναι ελεύθερο και χαλαρώνουμε κλίνοντας τα μάτια και παίρνοντας βαθιές αναπνοές. Αν δυσκολευόμαστε να χαλαρώσουμε τις πρώτες φορές, συγκεντρώνουμε την προσοχή μας στα διάφορα μέρη του σώματος μας, αρχίζοντας από τα πέλματα και καταλήγοντας στα μάτια, δίδοντας τους κάθε φορά την εντολή (μέσα μας) ‘‘χαλαρώστε’’ τρεις φορές. Αν συνοδεύουμε της αναπνοές μας με έναν ελαφρό μπάσο ήχο (σαν ελαφρό αγκομαχητό), αυτό βοηθά και μεγεθύνει την κάθε διαδικασία που κάνουμε. Μετά φανταζόμαστε ένα σωλήνα να ξεκινάει από το περίνεο και να συναντά στο κέντρο της γης ένα πελώριο κρύσταλλο στον οποίο γειωνόμαστε και ερχόμαστε σε επαφή με τις αστρικές ενέργειες των κατωτέρων διαστάσεων. Μετά συγκεντρώνουμε την προσοχή μας στην αύρα μας που την φανταζόμαστε να μας περιβάλει σαν ένα πολύ μεγάλο αυγό, που το περιορίζουμε σιγά-σιγά στο ύψους των τριών μέτρων περίπου, οπότε φανταζόμαστε το αυγό να γεμίζει με ένα χρυσοκίτρινο λαμπερό φως, και στην συνέχεια την ‘‘σφραγίζουμε’’, για προστασία μας από αρνητικές ενέργειες, καλύπτοντας το αυγό με ένα πυκνό βιολετί χρώμα.

       Μετά ενεργοποιούμε το τρίτο μας μάτι (που βρίσκεται ανάμεσα στα φρύδια μας), συγκεντρώνοντας για λίγο την προσοχή μας εκεί και παρατηρώντας τα χρώματα και τα σχήματα που δημιουργούνται, και στην συνεχεία μετακινούμε την προσοχή μας προς τα πίσω (περίπου 15 εκατοστά) στο κέντρο του εγκεφάλου (όπου είναι το κέντρο του τρίτου ματιού) και συγκεντρωνόμαστε σε αυτά που βλέπουμε. Και τώρα, το πιο σπουδαίο, προσπαθούμε να δούμε πίσω από τα χρώματα τον χώρο (το κενό υπόβαθρο), που συνήθως εμφανίζεται με ένα μαύρο ή πολύ σκούρο χρώμα, και να φανταστούμε το σώμα μας να ευρίσκεται, ή να στροβιλίζεται μέσα στον χώρο αυτό. Τώρα καλούμε στον χώρο αυτό να έλθουν για να μας βοηθήσουν σε ότι θέλουμε να επιτύχουμε (στην προκειμένη περίπτωση να μας βοηθήσουν στο να συντονισθούμε-μυηθούμε, ή να μυήσουμε), κατά τον καλλίτερο τρόπο στην κοσμική ενέργεια που επιλέγουμε, όντα από ανώτερες διαστάσεις που είναι: α) Ο ανώτερος εαυτός μας (δηλαδή η ψυχή μας μικρό μέρος της οποίας έχει ενσαρκωθεί σε εμάς), που μας φροντίζει και μας οδηγεί σωστά όταν τον ρωτούμε (συνήθως στον διαλογισμό μας). β) Οι σύμβουλοι μας (δύο ή τρείς) που είναι συνήθως αναληφθέντες (αποθανόντες) δάσκαλοι που επίσης μας συμβουλεύουν όταν το ζητήσουμε. γ) Οι άγγελοι μας που μας προστατεύουν και μας βοηθούν όταν τους το ζητήσουμε (είναι φορείς της θείας ενέργειας). δ) Όντα του φωτός από την πέμπτη και ανώτερες διαστάσεις και πιο συγκεκριμένα οι ‘‘Εκπέμποντες το φως Πλειάδιοι’’. Όλους αυτούς τους φανταζόμαστε (όπως ο καθένας μας θέλει) να έρχονται και να κάθονται γύρω μας έτοιμοι να μας βοηθήσουν σε ότι τους ζητήσουμε, αρκεί αυτό να είναι όντως για το γενικό μας καλό και να μην βλάπτει τους άλλους. Στο σημείο αυτό έχουμε ολοκληρώσει την προετοιμασία μας και μπορούμε να προχωρήσουμε στην μύηση, ή αυτομύησή μας (δείτε κεφάλαιο Ε).

       Μια παραλλαγή της ως άνω προετοιμασίας, που μπορεί να γίνεται και ανεξάρτητα από μυήσεις για να διατηρεί υψηλά τις δονήσεις μας (και καλό είναι να την δοκιμάσουμε για τριάντα συνεχόμενες ημέρες) είναι η εξής: Το χρυσοκίτρινο φως που μπαίνει στην αύρα μας (στο σχήμα μεγάλου αυγόυ), φανταζόμαστε ότι μεταφέρει την ‘‘χρηστική ενέργεια’’ και ότι αφού την γεμίσει, μπαίνει από το δέρμα μας και γεμίζει όλο μας το σώμα το οποίο λάμπει έντονα. Φανταζόμαστε ένα-ένα τα διάφορα όργανα μας να λάμπουν και να καθαρίζουν και αυτό να φτάνει μέχρι τα κύτταρα μας και να τα φωτίζει και να τα  καθαρίζει, και ότι άχρηστο να αποβάλλεται σαν γκρίζα σκόνη. Φανταζόμαστε την ύλη μας να γίνεται πιο αραιά, και τα άτομα που την απαρτίζουν να πάλλονται (κάθε φορά που κάνουμε την άσκηση) σε υψηλότερη συχνότητα.

       Γ) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Η ως άνω προετοιμασία, εκτός από της μυήσεις, μπορεί να μας βοηθήσει και σε πολλές άλλες τεχνικές καθαρισμού και θεραπείας των τεσσάρων σωμάτων μας (πράγμα επίσης χρήσιμο για την εύκολη μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση), καθώς και σε θέματα επικοινωνίας, κλπ, γι’ αυτό θεωρώ σκόπιμο να παραθέσω λίγες από αυτές τις τεχνικές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με ορισμένες από αυτές τις τεχνικές και την ως άνω προετοιμασία, αλλά και με πολλά άλλα μεταφυσικά θέματα, μπορείτε να απευθυνθείτε στην έγκυρη βιβλιογραφία ενός χαρισματικού ανθρώπου από την Αυστραλία του Ethan Vorly (website www.alchemyrealm.com ).

       1) Καθαρισμός των χορδών: Στις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους δίνουμε και παίρνουμε ενέργεια. Υπάρχουν όμως ορισμένα άτομα (συνήθως του στενού μας περιβάλλοντος) που συστηματικά μας απομυζούν ενέργεια με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε ‘‘πεσμένοι’’. Γι’ αυτό φανταζόμαστε μια χονδρή χορδή να ξεκινάει από το ηλιακό μας πλέγμα (τρία δάκτυλα πάνω από τον αφαλό) και να διακλαδίζεται συνδεόμενη με όλους αυτούς (καλούς ή κακούς) που μπορεί να μας απομυζούν. Τότε ζητώντας από τα όντα που καλέσαμε στην ως άνω προετοιμασία (και μάλιστα από τους Πλειάδιους),  να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από τις χορδές αυτές, κατεβάζουμε το χέρι μας σαν τσεκούρι με φόρα εμπρός από το ηλιακό μας πλέγμα δύο τρείς φορές και φανταζόμαστε να κόβεται η χορδή και να διαλύεται, ενώ βάζουμε το χέρι μας πάνω από το ηλιακό πλέγμα για να σφραγίσουμε την εκροή της ενέργειας μας. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε (απλοποιημένο) και κατά την διάρκεια της ημέρας εάν αισθανθούμε ότι κάποιος μας απομυζά ενέργεια. Τότε κλείνουμε τα μάτια, φανταζόμαστε την χορδή που μας συνδέει με αυτόν και την κόβουμε με το χέρι μας, που κατεβαίνει σαν τσεκούρι δύο τρείς φορές εμπρός από τα ηλιακό μας πλέγμα. Στη συνέχεια προστατεύουμε την αύρα μας (για να μην ξανασυμβεί) γεμίζοντας την με χρυσοκίτρινο φως και σφραγίζοντας την με βιολετί χρώμα, πράγμα που μπορούμε να το κάνουμε και εκ των προτέρων κάθε πρωί, ή πριν από μια ‘‘δύσκολη’’ συνάντηση.

      2) Απαλλαγή από παλαιά τραύματα: Τόσο σε αυτή μας την ζωή όσο και στις προηγούμενες ενσαρκώσεις μας πολλές φορές δημιουργούνται τραυματικές καταστάσεις (ευκολότερα στην παιδική μας ηλικία), οι οποίες ‘‘κρυσταλλώνονται’’ στο αστρικό-συναισθηματικό μας σώμα, μεταφερόμενες από ενσάρκωση σε ενσάρκωση οι οποίες, ευ όσον μάλιστα επαναληφτούν, μεγαλώνουν υπέρμετρα και επηρεάζουν την συμπεριφορά μας και μας ταλαιπωρούν εμάς και τους γύρω μας, χωρίς να μπορούμε να βρούμε το τι φταίει. Τα τραύματα αυτά (samskaras) εφ’ όσον τα εντοπίσουμε με την ψυχανάλυση, τον υπνωτισμό, τις αναδρομές σε προηγούμενες ζωές μας, ή με μια τεχνική που μπορούμε να την εφαρμόσουμε μονοί μας (ή οποία όμως ξεφεύγει των ορίων της σελίδας μου αυτής), τότε μπορούμε να τα βγάλουμε από το υποσυνείδητο, φέρνοντας τα στο συνειδητό και να τα απαλείψουμε εύκολα ως εξής: Ζητούμε από τα όντα που καλέσαμε στην προετοιμασία να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από το συγκεκραμένο τραύμα που εντοπίσαμε (ένα κάθε φορά), και ζητούμε από τους ‘‘Εκπέμποντες το φως Πλειάδιους’’ να τοποθετήσουν πάνω από το κεφάλι μας τον ‘‘Διαδιαστασιακό Κώνο του φωτός’’. Αυτός αποτελείται από ένα σπιράλ που δημιουργεί έναν κώνο από χρυσό φως. Μετά φανταζόμαστε ο κώνος αυτός να απορροφά και να εξουδετερώνει διασπώντας το σε κομμάτια το αποκολλώμενο από το αστρικό μας σώμα samskaras (στο οποίο είχαμε επικεντρώσει την προσοχή μας) απαλλάσσοντας μας από αυτό.

       3) Καθαρισμός της Ενεργειακής μας Στήλης. Φανταζόμαστε τον ανώτερο εαυτό μας να μπαίνει στο σώμα μας και να μας βοηθά να ευθυγραμμισθούμε στη σωστή (καθιστή) θέση, ώστε να είναι η πλάτη μας κατακόρυφη και φανταζόμαστε τον κώνο του φωτός να τον βάζουν οι Πλειάδιοι πάνω από το κεφάλι μας. Μετά φανταζόμαστε έναν κατακόρυφο σωλήνα μέσα στο σώμα μας, να περνά μέσα από τα τσάκρας μας (δείτε περιγραφή των τσάκρας κατωτέρω), και αφ’ ενός να βγαίνει από το περίνεο και να καταλήγει σε ένα πελώριο κόκκινο κρύσταλλο στο κέντρο της Γης, και αφ ετέρου να βγαίνει από το κεφάλι μας και στην συνέχεια να ανεβαίνει στον ουρανό όπου να συναντά ένα λαμπερό αστέρι. Φανταζόμαστε το αστέρι να εκπέμπει ένα χρυσό φως το οποίο να κατεβαίνει από τον σωλήνα (την ‘‘Ενεργειακή μας Στήλη’’), να περνά μέσα από το σώμα μας και να φθάνει μέχρι το κέντρο της Γης ενεργοποιώντας τον εκεί κρύσταλλο. Ο κρύσταλλος τότε αρχίζει να εκπέμπει ένα κόκκινο φως  που ανεβαίνει, περνά από το σώμα μας, φτάνει στο αστέρι και από εκεί επιστρέφει χρυσό, και αυτό συνεχίζεται πάνω-κάτω όσο θέλουμε, ενώ όπως οι δυο αυτές φωτεινές δέσμες διέρχονται μέσα από το σώμα μας, διευρύνουν την στήλη μας και καθαρίζουν την στήλη μας και τα τσάκρας, ενώ ο κώνος απορροφά τα ‘‘σκουπίδια’’ που βγαίνουν. Όταν τελειώσουμε φανταζόμαστε το κόκκινο και το χρυσό φως να επιστρέφουν στις πηγές τους. Ο καθαρισμός αυτός επαναλαμβανόμενος κάθε τόσο μπορεί να μας απαλλάξει από χρόνια κόπωση και άλλα προβλήματα, ενώ η διεύρυνση της Στήλης μας βοηθά στην επικοινωνία με άλλα όντα και ενέργειες. Σημειωτέον ότι τον καθαρισμό αυτό εάν θέλουμε είναι σκόπιμο να τον ενσωματώνουμε και στο τέλος της προετοιμασίας που κάνουμε προ των μυήσεων (δείτε κεφάλαιο Β).

       Στην καθαρή πλέον Στήλη μπορούμε να φανταστούμε την  συνειδητότητα  μας να μπαίνει, και είτε να κατεβαίνει κάτω για να συνδεθεί και απορροφήσει τις αστρικές ενέργειες των κατωτέρων διαστάσεων, είτε, σε μια άλλη περίπτωση, να ανεβαίνει προς τον ουρανό για να μπει και να επικοινωνήσει με τις ανώτερες (άυλες) διαστάσεις. Στην περίπτωση αυτή είναι δυνατόν, με την επανάληψη της άσκησης, να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με όντα των ανώτερων αυτών διαστάσεων, και να πάρουμε πολύτιμες πληροφορίες για θέματα που μας απασχολούν (προσωπικά και γενικά).

       4) Ενεργοποίηση των τσάκρας. Τα τσάκρας είναι πολυδιάστατα ενεργειακά κέντρα, επτά των οποίων βρίσκονται μέσα στο φυσικό μας σώμα, για τα οποία θα δώσουμε (για συντομία) μόνο τις πληροφορίες που απαιτούνται για την ενεργοποίησή τους, που είναι σημαντικότατη τόσο για την υγεία μας και τον καθαρισμό μας από τα samskaras, όσο και για την επικοινωνία μας με τις ανώτερες διαστάσεις και μάλιστα με τον ανώτερο εαυτό μας, (για περισσότερες πληροφορίες δείτε την σελίδα μου II.2.D6). Τα τσάκρας μπορούμε να τα φανταζόμαστε σαν φωτεινές σφαίρες, ή σαν φωτεινούς τροχούς, ή καλύτερα σαν φωτεινά κανονικά πολύεδρα (τετράεδρο, 6εδρο-κύβος, 8εδρο, 12εδρο, 24εδρο, 12εδρο με τις 12 πλευρές πενταγωνικές πυραμίδες και 24εδρο με τις 24 πλευρές τριγωνικές πυραμίδες, ένα για κάθε τσάκρα, ξεκινώντας από το βασικό τσάκρα), που περιστρέφονται προς διάφορες διευθύνσεις και άξονες. Το πρώτο (βασικό τσάκρα) βρίσκεται στο περίνεο και έχει χρώμα κόκκινο. Το δεύτερο (σεξ τσάκρα) βρίσκεται πέντε εκατοστά κάτω από τον αφαλό και είναι πορτοκαλί. Το τρίτο (του Ηλιακού Πλέγματος) βρίσκεται τρία δάκτυλα πάνω από τον αφαλό και είναι κίτρινο. Το τέταρτο (της Καρδιάς) βρίσκεται στο κέντρο του στέρνου στο ύψος της καρδιάς και είναι πράσινο. Το πέμπτο (του Λαιμού) βρίσκεται στο λαιμό και είναι μπλε. Το έκτο (του Τρίτου Ματιού) βρίσκεται στο τρίτο μάτι και είναι μωβ σκούρο (indigo). Το έβδομο (του Στέμματος)  βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού και έχει χρώμα μωβ ανοιχτό (βιολετί). Κάθε τσάκρα συνδέεται με σημαντικές φυσικές, πνευματικές, και μεταφυσικές λειτουργίες και όργανα (που μπορείτε να τις βρείτε σε σχετικά βιβλία και στην σελίδα μου II.2.D6). Για την ενεργοποίηση τους μετά την προετοιμασία (κεφάλαιο Β) κάνουμε τον καθαρισμό της στήλης (παράγραφος 3) και αφού καλέσουμε και πάλι τους Πλειάδιους να μας βοηθήσουν στην ενεργοποίηση ενός συγκεκριμένου τσάκρα, φροντίζουμε η πλάτη μας να είναι σε απόλυτα κατακόρυφη θέση. Τότε φανταζόμαστε το τσάκρα που επιλέξαμε, σαν μπάλα, ή τροχό, ή κανονικό πολύεδρο, (δείτε τον πίνακα) στην θέση που κατέχει και με το χρώμα του, και το βλέπουμε να αρχίζει να περιστρέφεται και να αλλάζει χρώματα και το αισθανόμαστε με την φαντασία μας για αρκετή ώρα χωρίς να επεμβαίνουμε στην ελεύθερη περιστροφή του. Αυτό το επαναλαμβάνουμε για κάθε τσάκρα χωριστά, μπορούμε δε να το ενισχύσουμε και με την αναπνοή που προαναφέραμε (κεφάλαιο Β) φανταζόμενοι με την εισπνοή να ρουφάμε ενέργεια και φως μέσω του τσάκρα από ανώτερες διαστάσεις, και με την εκπνοή να ενισχύουμε την περιστροφή του. Τέλος αν κατά την διάρκεια της ημέρας όταν συγκεντρώνουμε την σκέψη μας σε ένα συγκεκριμένο τσάκρα το βλέπουμε να περιστρέφεται, αυτό σημαίνει ότι είναι ξεμπλοκαρισμένο και ενεργό, ενώ εάν το βλέπουμε ακίνητο σημαίνει ότι κάποια στιγμή πρέπει να το ξαναενεργοποιήσουμε. Σημειωτέον ότι επίσης την ενεργοποίηση αυτή, εάν θέλουμε, είναι σκόπιμο να την ενσωματώνουμε και στο τέλος της προετοιμασίας που κάνουμε προ των μυήσεων (δείτε κεφάλαιο Β). Σημειωτέον τέλος ότι μια άλλη πιο ισχυρή μέθοδος ενεργοποίησης των τσάκρας γίνεται με την βοήθεια των κρυστάλινων ήχων της σελίδας μου II.2.D6).

       5) Προσθήκη σελίδων στο βιβλίο της ζωής. Μια ακόμη τεχνική (διαφορετική αυτή την φορά), που όμως θεωρώ σκόπιμο να την συμπεριλάβω, καθότι μας βοηθάει κατά πολλούς τρόπους, και ενεργοποιεί το υποσυνείδητο μας ώστε να επιδιώξουμε και να επιτύχουμε αυτά που επιθυμούμε, είναι η εξής: Κλείνουμε τα μάτια και χαλαρώνουμε (δείτε χαλάρωση εις κεφ. Β) και φανταζόμαστε να πλανόμαστε στο διάστημα αποκρινόμενοι από την Γη και πλησιάζοντας με ταχύτητα σε ένα λαμπερό αστέρι που μας έλκει. Εκεί φτάνουμε σε έναν φωτεινό ναό, σαν τον Παρθενώνα, με πολλές αίθουσες και μπαίνουμε σε μία από αυτές, όπου ζητούμε από τον άγγελο που την φυλάει να μας φέρει το βιβλίο της ζωής μας για να προσθέσουμε μία νέα σελίδα. (Σημειωτέον ότι κάθε ψυχή πριν ενσαρκωθεί αποφασίζει το ποιες εμπειρίες και μαθήματα θέλει να βιώσει σε αυτή την ενσάρκωση της, που καταγράφονται στο ’’βιβλίο της ζωής της). Όταν μας φέρει το φωτεινό βιβλίο μας, το ανοίγουμε στην τελευταία (λευκή του) σελίδα και με ένα φωτεινό στυλό που μας δίνει γράφουμε: ‘‘Από αυτή την στιγμή και μετά θέλω να βιώσω τις εμπειρίας μου σε αυτή την ζωή μέσα σε’’…. (και προσθέτουμε αυτό που θέλουμε να έχουμε π.χ. ‘‘μέσα σε πλήρη υγεία’’, ή  ‘‘μέσα σε μεγάλη υλική αφθονία’’ ή ‘‘μέσα σε μεγάλη επιτυχία στον ‘τάδε’ τομέα’’ κλπ.), φροντίζοντας κάθε φορά να βάζουμε ένα μόνον πράγμα και να μην ξαναβάλουμε το ίδιο στο μέλλον, διότι αυτό το αποδυναμώνει (καθότι δείχνει ότι δεν εμπιστευόμαστε αυτό που κάναμε). Μετά επιστρέφουμε το βιβλίο και το στυλό στον άγγελο, που το βάζει στην θέση του και τον ευχαριστούμε, και γυρίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο στην Γή, όπου αναλογιζόμαστε για λίγη ώρα το τι έγινε και τι ζητήσαμε, προτού ανοίξουμε πάλι τα μάτια μας.

       6) ‘‘Επιδιόρθωση’’ της αύρας μας. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε την αύρα μας αρραγή, διότι αυτό μας προστατεύει όχι μόνον από αρνητικές ενέργειες, ή κακές επιρροές των γύρω μας, αλλά και από πιο ‘‘χειροπιαστούς’’ κινδύνους όπως είναι π.χ. οι ασθένειες (τα μικρόβια), τα ατυχήματα, κλπ. Υπάρχουν πολλές αιτίες που κάθε τόσο διαρρηγνύουν την αύρα μας και μας αφήνουν εκτεθειμένους για μεγάλο διάστημα, μέχρις ότου η συνοχή της να αποκατασταθεί. Τέτοιες είναι οι αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα (θυμός, μίσος, φόβος, λύπη, πόνος, κλπ.) αλλά και εξωτερικοί παράγοντες όπως είναι π.χ. η ακτινοβολία από την συνομιλία μας με κινητά τηλέφωνα. Για άμεση αποκατάσταση της συνοχής της αύρας μας (ώστε να την έχουμε όσον περισσότερο χρόνο γίνεται αρραγή), πρέπει αφού σταματήσουμε την αιτία που την προκάλεσε, να φέρουμε στο μυαλό μας κάτι ευχάριστο όπως είναι π.χ. ένα ωραίο λουλούδι, ή ζωγραφικός πίνακας, ή τοπίο, ή τραγούδι, κλπ.

       Δ) ΣΥΜΒΟΛΑ Τα σύμβολα συντονισμού με τις ενέργειες του Ρέϊκι, του Σεϊκίμ, και ορισμένα του συνδυασμού Ρέϊκι–Σεϊκίμ-Σεκέμ (SSR) δίνονται στους πιο πάνω πίνακες, τους οποίους είναι σκόπιμο να τυπώσετε, (όπου φαίνονται και οι κωδικοί τους a1,a2,… b1,b2,… c1.c2,…), ενώ εδώ δίνεται μια σύντομη περιγραφή τους. Η σχεδίαση των συμβόλων γίνεται από αριστερά προς τα δεξιά και από πάνω προς τα κάτω, ενώ για ορισμένα από αυτά δίδεται στον πίνακα η σειρά που πρέπει να ακολουθείται κατά την σχεδίαση. Για να εμπεδώσουμε τα σύμβολα και να συνδεθούμε καλλίτερα με τις ενέργειες τους πρέπει συχνά να τα σχεδιάζουμε, να τα κοιτάμε αρκετή ώρα με προσοχή και να τα οραματιζόμαστε, (κατά προτίμηση στο τρίτο μας μάτι). Το σε τι μας βοηθάει η κάθε ενέργεια φαίνεται και από το τι κάνουν τα σύμβολα της, (προφανώς το SSR περιλαμβάνει και  όλα τα σύμβολα του Ρέϊκι και Σεϊκίμ).

       a) Σύμβολα του Ρέϊκι: 1) Τσο-κου-ρέϊ (cho-ku-rei). Το σύμβολο της δύναμης και το συχνότερα χρησιμοποιούμενο. Αυξάνει την ικανότητα πρόσβασης στις ενέργειες του Ρέϊκι, ανοίγει τα τσάκρας, αυξάνει την δύναμη όλων των  άλλων συμβόλων και μας προστατεύει από αρνητικές επιρροές. Είναι το σύμβολο για ‘‘όλες τις δουλειές’’ (ακόμη και για να μας βοηθήσει να βρούμε να παρκάρουμε). Καθαρίζει χώρους (δωμάτια, σπίτια, αυτοκίνητα, κλπ.), κρυστάλλους κλπ. και τους προστατεύει από αρνητικές ενέργειες. Καθαρίζει και ενεργοποιεί τροφές, φάρμακα, βότανα, λοσιόν, κλπ. ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα τους και περιορίζοντας τις παρενέργειες τους. Περιορίζει τις αιμορραγίες και απαλύνει τους πόνους, την λύπη, το στρες, τον θυμό και την κατάθλιψη. Χρησιμοποιείται επίσης στην αρχή και το τέλος κάθε θεραπείας.

       2) Χον-ςα-ζε-ςο-νεν (hon-sha-ze-sho-nen). (το ‘‘ς’’ το βάζω για να δήξω ότι το ‘‘σ’’ προφέρεται ‘‘παχύ’’ όπως το Αγγλικό ‘‘sh’’). Χρησιμοποιείται για θεραπεία και μάλιστα που γίνεται από μακριά, προς άτομα ή αντικείμενα ασχέτως τόπου και χρόνου. Έτσι μπορούμε να στείλουμε Ρέϊκι και λοιπές ενέργειες στο παρελθόν για να διορθώσουμε ένα παλαιό τραύμα, ή μια σχέση, ή μια κατάσταση, ή και σε κάποιο σημείο στο μέλλον όταν ξέρουμε ότι κάποιος από εμάς τότε θα το χρειασθεί, οπότε το στέλνουμε ακολουθούμενο και από ότι άλλα σύμβολα του Ρέϊκι, Σεϊκίμ ή  SSR θέλουμε. Τέλος χρησιμοποιείται προκειμένου να κάνουμε μύηση από μακριά.

       3) Σέϊ-χέϊ-κι (sei-he-ki). Είναι το σύμβολο της φυσικής προστασίας (π.χ. τοποθετούμενο σε πρόσωπα, ή οχήματα, κλπ. προστατεύει από ατυχήματα, και σε συσκευές από βλάβες), αλλά και της προστασίας μας από αρνητικές ενέργειες και επιρροές. Θεραπεύει συναισθηματικά και διανοητικά προβλήματα ενώ καθαρίζει το υποσυνείδητο, εξισορροπεί το αριστερό (της λογικής) με το δεξιό (των συναισθημάτων) μέρος του εγκεφάλου, και μας βοηθά να ξεφύγουμε από τυχόν εξαρτήσεις μας σε κακές συνήθειες (ποτό, κάπνισμα, ναρκωτικά, κλπ). Τοποθετούμενο στο τρίτο μάτι (και μάλιστα μέσα σε αριστερόστροφο κύκλο) επιφέρει χαλάρωση, ηρεμία και γαλήνη. 

       4) Ταμ-α-ρα-ςα (tam-a-ra-sha). Είναι ο εξισορροπητικός παράγων που εναρμονίζει το φυσικό, το συναισθηματικό το νοητικό και το πνευματικό και  γειώνει και εξισορροπεί την ενέργεια ξεμπλοκάροντας τα τσάκρας και επιτρέποντας της να ρέει ελεύθερα. Τοποθετούμενο στα πόδια, ή τα πέλματα μας, τα ξεμπλοκάρει, και σε μέρη όπου υπάρχει πόνος, τον απαλύνει.

       5) Ντάϊ-κο-μίο (dai-ko-mio). Το σύμβολο του δασκάλου. Είναι το πιο δυνατό σύμβολο του Ρέϊκι και χρησιμοποιείται  για την θεραπεία της ψυχής. Μπορεί να θεραπεύσει ασθένειες στην πυγή τους, που έχουν ξεπεράσει τα άλλα τρία σώματα και έχουν φτάσει στο πνευματικό, γι’ αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε όλες τις θεραπείες της οποίες και θα ενισχύει σημαντικά. Περιλαμβάνει επίσης τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες και των υπολοίπων συμβόλων του Ρέϊκι (χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι υποκαθιστά την ανάγκη χρησιμοποιήσεως των). Ακόμη καθαρίζει την ενεργειακή μας στήλη και μας προετοιμάζει να δεχθούμε και τα άλλα σύμβολα του Ρέϊκι, Σεϊκίμ, SSR. Τέλος μας βοηθά να ξεπεράσουμε την τρίτη διάσταση και το φυσικό μας σώμα, και μας ενώνει με ανώτερες διαστάσεις και με την θεϊκή μας υπόσταση μέσω του τσάκρα της καρδιάς.

       b) Σύμβολα του Σεϊκίμ: 1) σύμβολο του Απείρου (infinity). Μας ενώνει με τον θεό, με την φύση και τον ανώτερο εαυτό μας. Δυναμώνει την ροή της δημιουργίας μέσω του θεϊκού Ying και Yang που δεν έχει τέλος. Σχεδιάζοντας το προ της θεραπείας στις παλάμες μας, ενισχύει την ροή της ενέργειας  των Σεϊκίμ και Σεκέμ.

       2) Σεϊκίμ Τσο-κου-ρέϊ (cho-ku-rei).  Ο μεγεθυντής. Δυναμώνει και μεγεθύνει όλα τα άλλα σύμβολα και ενεργοποιεί τις ιδιότητες της ολοκλήρωσης. Στο σχήμα εμφανίζεται με τρείς κύκλους που σημαίνει ενεργοποίηση στην δύναμη του τρία. Για να το ενεργοποιήσουμε στην δύναμη του εννέα (που χρησιμοποιούμε και στις μυήσεις) προσθέτουμε έξη ακόμη κύκλους.

       3) Μάι-γιουρ-μα (mai-yur-ma). Η καρδιά και η πύλη προς την ψυχή. Είναι πολυδιαστασιακό και ανοίγει την καρδιά, εναρμονίζει την αγάπη, καθαρίζει συναισθηματικά τραύματα και δημιουργεί εμπιστοσύνη και κατανόηση. Αυξάνει τις φυσικές, συναισθηματικές και πνευματικές πλευρές της αγάπης και δυναμώνει την αγάπη άνευ όρων. Ακόμη μπορεί να μετατρέψει μια δύσκολη κατάσταση σε χρήσιμο μάθημα, και να επιταχύνει την διαδικασία του να αποκτήσουμε καλή υγεία, υλική αφθονία, ή μια καλή προσωπική σχέση με ένα άτομο. Ομοίως μπορούμε να το ενεργοποιούμε στην δύναμη του εννέα προσθέτοντας άλλα έξη σύμβολα του απείρου, ξεκινώντας πάντα από μέσα (το μικρό) προς τα έξω (το μεγαλύτερο). Είναι το σύμβολο της αγάπης που χρησιμοποιείται στον ‘‘Παγκόσμιο Διαλογισμό’’ της σελίδας II.2.D5)

       4) Ο Κεραυνός (lightning bolt). Ξεμπλοκάρει την ενέργεια, φέρνει νέα ενέργεια και απαλύνει τον πόνο. Εξουδετερώνει το να αισθάνεται κανείς πεσμένος και κατηφής και εξουδετερώνει τις ανεπιθύμητες παλαιές πεποιθήσεις.

       5) Τα Φτερά του Αγγέλου (angel wings). Μας ‘‘δίνει φτερά’’ αυξάνοντας την αυτοεκτίμηση μας και μας δίδει ενέργεια να φτάσουμε στο μέγιστο της αποδόσεως μας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού για πρόσωπα και καταστάσεις.

       6) Ιφ-τερ-τσα (Eeef-Tchay). Ατέλειωτη εσωτερική σοφία. Χρησιμοποιείται για να ανοίγει το τρίτο μάτι επιτυγχάνοντας την διόραση, και επιτρέπει να βγάζουμε τα πέπλα των ψευδαισθήσεων και να βλέπουμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι.

       7) Αρσενική/Θυλική ισορροπία (male/female balance). Απομακρύνει την  δυαδικότητα και βοηθά στο να εξισορροπήσουμε το Ying και το Yang μέσα μας, ώστε να μην είμαστε ούτε υπερβολικά απαθείς ούτε υπερβολικά εμπαθείς, ενώ βοηθά και στην θεραπεία συναισθηματικών εξάρσεων.

       8)Σύνδεση με τον Θεό (Align with god). Βοηθά στο να ευθυγραμμιζόμαστε με τον ανώτερο εαυτό μας και την θεία βούληση για το απώτερο καλό μας, και μας επιτρέπει να έχουμε μια καθαρή αντίληψη του προβλήματος σε κάθε θεραπεία.

       c) Επιλογή από τα σύμβολα συνδυασμού Ρέϊκι-Σεϊκίμ-Σεκέμ (SSR)

       1) Τσο-κου-ρετ (cho-ku-ret). (από την πυγή στο άπειρο). Δυναμώνει τον κόσμο γύρω μας, πράγματα και πρόσωπα. Είναι πολυδιαστασιακό, ξυπνά την συνειδητότητα μέσα μας και γύρω μας, διαλύει το πέπλο που καλύπτει την ψυχή μας, και μας κάνει να βλέπουμε και να παίρνουμε οδηγίες κλπ. από τον ανώτερο εαυτό μας, τους συμβούλους μας, τους αγγέλους, τα ακασικά (αιθερικά) αρχεία, και όντα των υψηλοτέρων διαστάσεων. Δουλεύει καλύτερα όταν η ενεργειακή μας στήλη είναι ανοιχτή, γι’ αυτό και καλόν είναι να χρησιμοποιείται (για τον ανωτέρω σκοπό) μετά από το Ντάϊ-κο-μίο. Ενεργοποιεί αντικείμενα (π.χ. κρυστάλλους) όπου βάζουμε σε αυτούς τις θετικές μας σκέψεις, π.χ. για μια θεραπεία, μία καλή σχέση, ή θέση, ή για την απόκτηση ενός αγαθού, ή χρημάτων, κλπ (μια επιθυμία για κάθε κρύσταλλο). Τις σκέψεις αυτές τις στέλνουμε τρεις φορές μαζί με το σύμβολο (και με τυχόν άλλα σύμβολα που θα μας έρθουν στο μυαλό), στον κρύσταλλο που κρατάμε (καλόν είναι να είναι μεγαλούτσικος), και μετά τον φυλάγουμε, βάζοντας από κάτω (για ενίσχυση) και ένα χαρτί όπου έχουμε καταγράψει την επιθυμία μας. Εάν χρειασθεί τον ‘‘ξαναενεργοποιούμε’’ με τον ίδιο τρόπο, μέχρις ότου η επιθυμία μας να πραγματοποιηθεί. Μπορεί να χρησιμοποιείται σε κάθε περίπτωση και συνδέει το Ρέϊκι με το Σεϊκίμ. Καλό είναι το σύμβολο του απείρου στο κέντρο του να το σχεδιάζουμε τουλάχιστον τρείς φορές (αντί για μία που δείχνει το σχήμα).

       2) Η Καρδιά του Χριστού (Heart of Christos): (σύμβολο του Σεκέμ). Συνδέει και εναρμονίζει τα τέσσερα σώματα μας (φυσικό + αιθερικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό) καθώς και την ενεργειακή μας στήλη και ενισχύει και ‘‘ενοποιεί’’ (δείτε κεφ. Ε παράγ. α3) το τσάκρα της καρδίας, δίνοντας μας αγάπη, φώτιση, δύναμη και σοφία. Εξομαλύνει τις σχέσεις μας με τους άλλους και βοηθά στις σχέσεις μας με καταστάσεις (όπως είναι π.χ. η αφθονία και η επιτυχία). Χρησιμοποιείται και στις επτά μυήσεις του SSR, και κάθε νέα μύηση αυξάνει την δύναμη του.

       3) Η καρδιά της Γης (Heart of Gaia): Μας γειώνει με την Γή και μας συνδέει με τις ενέργειες της και μας βοηθάει να καθαρίζουμε τις τροφές που τρώμε, σχεδιάζοντας το πάνω από αυτές.

       4) Θεϊκή Αρμονία (Divine Balance): Είναι ο συνδυασμός των δύο προηγουμένων συμβόλων. Δημιουργεί αρμονία και μας βοηθάει να κινούμεθα στην ενεργειακή μας στήλη (κεφάλαιο Γ παράγ. 3) συνδεόμενοι με ενέργειες και άλλες διαστάσεις και επικοινωνώντας με όντα που βρίσκονται σε αυτές.

       5) Η τριπλή σπείρα: (Οι λάμπουσες αιώνιες ζωντανές όψεις της παντοτινής συμπόνιας, σοφίας και θεραπευτικής δύναμης). Περιλαμβάνει την δύναμη και όλων των άλλων συμβόλων τις γκάμας των συχνοτήτων του Σεϊκίμ (χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι υποκαθιστά την αναγκαιότητα των λοιπών), συνδέει το Ρέϊκι, το Σεϊκίμ, και το Σεκέμ και μας βοηθάει να νιώσουμε καλύτερα την συχνότητα του κάθε συμβόλου. Περιστρέφοντας το, στα διάφορα τσάκρας, δεξιόστροφα περί άξονα κάθετο στο επίπεδο του που περνάει από το κέντρο του, (εκτός αν το αισθανθούμε να περιστρέφεται διαφορετικά, οπότε καλώς έχει), καθαρίζει τα τσάκρας και τα ισορροπεί.  Περιστρέφοντας το μέσα στην ενεργειακή μας στήλη (πάνω κάτω) την καθαρίζει και την διευρύνει, ενώ μας βοηθά να επικοινωνούμε με άλλες διαστάσεις. Επίσης βοηθά στο να καθαρίζουμε καρμικά θέματα οδηγώντας μας στην φώτιση. Ακόμη τα τρία ‘‘πλοκάμια’’ του (σπείρες), μπορούμε να τα οραματιστούμε ότι επεκτείνονται (ενώ αυτό περιστρέφεται μέσα στην στήλη), και εντοπίζουν συχνότητες άλλων διαστάσεων και ενεργειακών θεραπευτικών συστημάτων (που επικαλούμεθα), τις οποίες μας μεταδίδουν σαν πρόσθετη βοήθεια στην θεραπεία που προσπαθούμε να κάνουμε. Καμιά φορά μάλιστα κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και από μόνο του (απλώς χρησιμοποιώντας το σύμβολο), χωρίς να επικαλεσθούμε κάποια ενέργεια συνειδητά, αλλά την επικαλείται το υποσυνείδητο μας στην προσπάθεια μας να θεραπεύσουμε. Τέτοιες θεραπευτικές συχνότητες μπορεί να είναι, (όπως με διαβεβαίωσαν οι επουράνιοι σύμβουλοί μου) θεραπευτικοί ήχοι (ηχοθεραπεία), χρωματικές ακτινοβολίες (χρωματοθεραπεία), αιθέρια έλαια (αρωματοθεραπεία) ή ακόμη και οι συχνότητες που εκπέμπουν τα διάφορα ομοιοπαθητικά σκευάσματα (ομοιοπαθητική), που χρησιμοποιούμε για την αντιμετώπιση μιας ασθένειας, σωματικής ή ψυχικής. Είναι το σύμβολο της θεραπείας που χρησιμοποιείται στον ‘‘Παγκόσμιο Διαλογισμό’’ της σελίδας II.2.D5).

 

       Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα σκίτσα, σχέδια, εικόνες, έργα ζωγραφικής, κάρτες, κλπ. (που όλα προέρχονται από την ‘‘Ιερή Γεωμετρία’’ της έβδομης διάστασης) έχουν μία συχνότητα η οποία μπορεί να μας επηρεάζει (ή όχι) όταν τα κοιτάμε ή τα χρησιμοποιούμε (χαρτιά ταρώ κλπ.). Γι’ αυτό και μερικοί φίλοι μου κοιτάζοντας τους ζωγραφικούς μου πίνακες με το τρίτο τους μάτι, βλέπουν και αισθάνονται διάφορα πράγματα, που συνήθως σχετίζονται με την πρόθεση και τα οράματα που είχα όταν σχεδίαζα τον πίνακα.

 

       Ε) ΜΥΗΣΕΙΣ: Κατωτέρω περιγράφονται οι μυήσεις όπως τις κάνουμε σε τρίτον και στο τέλος σημειώνονται οι αλλαγές αν τις κάνουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας (αυτομύηση ή επαναμύηση). Τα σύμβολα (χάριν συντομίας), εμφανίζονται στα διάφορα βήματα μόνο με το όνομα τους, καλό όμως είναι εμείς σε μία σελίδα μαζί με τις οδηγίες των βημάτων να τα έχουμε επίσης ήδη σχεδιάσει, για να τα εφαρμόζουμε (αν δεν τα θυμόμαστε) την ώρα της μύησης. Ξεκινούμε με την προετοιμασία που κάνουμε στον εαυτό μας (κεφάλαιο Β) ζητώντας από τα όντα που καλέσαμε να ενεργοποιήσουν αυτά την μύηση που κάνουμε (είτε στον εαυτό μας είτε σε τρίτους) κατά τον καλλίτερο τρόπο. Μετά σηκωνόμαστε, ανοίγουμε τα μάτια, πλησιάζουμε τον μειούμενο που κάθεται χαλαρωμένος σε μία καρέκλα με τα μάτια κλειστά, και ξεκινούμε την μύηση συμβουλευόμενοι (αν δεν θυμόμαστε απ’ έξω όλα τα βήματα) την αντίστοιχη για την μύηση σελίδα που φκιάσαμε, βάσει των πιο κάτω  οδηγιών και των σχημάτων των σύμβολων που αντιγράψαμε από τους πιο πάνω πίνακες.

       Σημειωτέον ότι, αν δεν υπάρχει άλλη λύση, μπορούμε να κάνουμε την μύηση και από μακριά, αρκεί ο μειούμενος να το ξέρει και να την δέχεται, χαλαρωμένος σε μία καρέκλα με τα μάτια κλειστά. Τότε παίρνουμε και εμείς μία καρέκλα, (κατά προτίμηση περιστρεφόμενη για να μην χρειάζεται να μετακινούμεθα) και τον φανταζόμαστε να κάθεται σε αυτήν, του στέλνουμε τρείς φορές το Χον-ςα-ζε-ςο-νεν, και στη συνέχεια κάνουμε πάνω στο ‘‘αόρατο’’ σώμα του ότι θα κάναμε εάν ήταν παρών, και όταν τελειώσουμε του τηλεφωνούμε να τον ενημερώσουμε ότι η μύηση έχει ολοκληρωθεί. Καλό είναι στα βήματα που υποτίθεται ότι τον ακουμπούμε και του διοχετεύουμε ενέργεια, να επιμένουμε λίγη περισσότερη ώρα ώστε να την αισθανθεί. Έκανα τέτοιες μυήσεις (για όλους τους βαθμούς Ρέϊκι, Σεϊκίμ, και SSR) από την Αθήνα στην κόρη μου που βρίσκεται στο Λονδίνο, η οποία και αισθάνονταν έντονα την ενέργεια στα διάφορα μέρη του σώματος της, και ιδιαίτερα στις παλάμες της όπου της έβαζα τα διάφορα σύμβολα.

       α) Ρέϊκι: Περιλαμβάνει μυήσεις 1) στον πρώτο βαθμό (σε τέσσερα σταδία), 2) στον δεύτερο βαθμό, και 3) στον τρίτο βαθμό (του δασκάλου-master), που γίνεται σε 15 βήματα για κάθε στάδιο και βαθμό.

       α1) Μύηση στον πρώτο βαθμό.

       α1.1) Πρώτο στάδιο: 1) Στεκόμαστε πίσω του (αυτού που θα μυήσουμε) και βάζουμε τα χέρια μας στους ώμους του. 2) Σχεδιάζουμε με το χέρι μας στην πλάτη του το Ταμ-α-ρα-ςα τρεις φορές (είτε ακουμπώντας το δάκτυλο μας στην πλάτη του είτε όχι). 3) Σχεδιάζουμε (όπως προηγουμένως) το Τσο-κου-ρέϊ μία φορά ενώ συγχρόνως λέμε με τον νου μας το όνομα του συμβόλου τρείς φορές. 4) Σχεδιάζουμε το Ντάϊ-κο-μίο μία φορά. 5) Ίδιο με το βήμα 3. 6) Σχεδιάζουμε το Χον-ςα-ζε-ςο-νεν μία φορά. 7) Ίδιο με το βήμα 3. 8) Βάζουμε τα χέρια μας στο κεφάλι του, νιώθουμε την ενέργεια που μπαίνει και του λέμε ‘‘νιώσε την ενέργεια’’ 9) Προχωρούμε εμπρός του και ακουμπούμε ελαφρά τους ώμους του. 10) Σχεδιάζουμε το Τσο-κου-ρέϊ (χωρίς να τον ακουμπάμε) από μία φορά, πρώτα στο τσάκρα του στέμματος (πάνω από το κεφάλι), μετά στο τσάκρα της καρδίας και τέλος στου λαιμού, λέγοντας από τρεις φορές το όνομα του συμβόλου σε κάθε σχεδίαση. 11) Πιάνουμε τις παλάμες του (ενωμένες) μέσα στις παλάμες μας και του στέλνουμε ενέργεια μέσα από αυτές, σχεδιάζοντας με την φαντασία μας το Ταμ-α-ρα-ςα και στις δύο παλάμες του. 12) Ίδιο με το βήμα 10. 13) Φυσάμε από μία φορά στα τσάκρας του στέμματος της καρδιάς και του λαιμού. 14) Ίδιο με το βήμα 10. 15) Ενημερώνουμε τον μειούμενο ότι η μύηση τελείωσε και μπορούμε (αν θέλουμε) να κάνουμε ένα μικρό διάλυμα πριν συνεχίσουμε.

       α1.2) Δεύτερο στάδιο: Είναι ακριβώς η ίδια μύηση με του σταδίου 1 με μόνη διαφορά στα βήματα 1 και 8 ήτοι: 1) Βάζουμε τα χέρια μας στο μέτωπο του (αντί για τους ώμους του). 8) Βάζουμε τους αντίχειρες μας στην βάση του λαιμού του και αισθανόμαστε την ενέργεια να ρέει κλπ.

       α1.3) Τρίτο στάδιο: Ομοίως διαφέρει μόνον στα βήματα 1 και 8 ήτοι: 1) Βάζουμε τα χεριά μας στους ώμους του και φανταζόμαστε εκεί το Ταμ-α-ρα-ςα. 8) Βάζουμε τα χέρια μας στην βάση του λαιμού του και αισθανόμαστε την ενέργεια να ρέει κλπ.

       α1.4) Τέταρτο στάδιο: Ομοίως διαφέρει μόνον στα βήματα 1 και 8 ήτοι: 1) Βάζουμε τα χέρια μας στο κεφάλι του. 8) Βάζουμε το αριστερό μας χέρι στον σβέρκο του και το δεξή μας στο τσάκρα του στέμματος.

       Μετά το τέλος και του τετάρτου σταδίου ή κάνουμε ένα μεγάλο διάλειμμα για να χαλαρώσει ο μυούμενος και ενδεχομένως να αισθανθεί και να βιώσει τις ενέργειες που έλαβε, για να συνεχίσουμε (μετά  από νέα δική μας προετοιμασία) στην μύηση στον δεύτερο και στην συνέχεια στον τρίτο βαθμό, ή συνεχίζουμε μια άλλη ημέρα. Παντός είναι σκόπιμο όλες οι μυήσεις να γίνονται σε σύντομο διάστημα (μιας ή ολίγων ημερών) ώστε να μπορεί ο μειούμενος (που μπορεί να είναι και ο εαυτός μας) να είναι εξ αρχής ένα ισχυρό κανάλι ροής των κοσμικών αυτών ενεργειών, (όσο υψηλότερος ο βαθμός τόσο ισχυρότερη και αποτελεσματικότερη η ενεργεία). Επίσης για να μπορεί να χρησιμοποιεί όλα τα σύμβολα και να μπορεί επίσης και να στέλνει την ενέργεια από μακριά ευθύς εξ αρχής.

       α2) Μύηση στον δεύτερο βαθμό. Είναι ακριβώς η ίδια με την μύηση στο τέταρτο στάδιο του πρώτου βαθμού με μόνη διαφορά στα βήματα 1 και 11 ήτοι: 1) Βάζουμε τα χέρια μας στους ώμους του (αντί για το κεφάλι του). 11) Σχεδιάζουμε στις παλάμες του, (αντί του Ταμ-α-ρα-ςα) την εξής σειρά συμβόλων: Τσο-κου-ρέϊ, Ταμ-α-ρα-ςα, Τσο-κου-ρέϊ, Σέϊ-χέι-κι, Τσο-κου-ρέϊ, Χον-ςα-ζε-ςο-νεν, Τσο-κου-ρέϊ.

       α3) Μύηση στον τρίτο βαθμό (του δασκαλου-master). Είναι ακριβώς η ίδια με την μύηση στο τέταρτο στάδιο του πρώτου βαθμού με μόνη διαφορά στο βήμα 11 ήτοι. 11) Σχεδιάζουμε στις παλάμες του, (αντί του Ταμ-α-ρα-ςα) την εξής σειρά συμβόλων: Τσο-κου-ρέϊ, Ντάϊ-κο-μίο, Τσο-κου-ρέϊ. Σημειωτέον ότι για να μπορούμε να μυούμε άλλους πρέπει πρώτα να έχουμε μυηθεί (ή να έχουμε αυτομυηθεί) στον βαθμό του δασκάλου.

       Σε όλα τα διαλειμματα (αλλά και όποτε άλλοτε θέλουμε) βοηθάει να κάνουμε την ‘‘ενοποίηση των τσάκρας’’ (εμείς και ο μυούμενος): Χαλαρώνουμε και παίρνουμε βαθιές αναπνοές (φανταζόμενοι να εισπνέουμε φως από το τσάκρα της καρδιάς), και με τις εκπνοές φανταζόμαστε το τσάκρα της καρδιάς να μεγαλώνει και να συμπεριλαμβάνει μέσα του και τα άλλα δύο γειτονικά τσάκρας (του λαιμού και του ηλιακού πλέγματος), και αυτό να συνεχίζεται μέχρις ότου σιγά-σιγά να συμπεριλάβει μέσα του και τα επτά τσάκρας. Επειδή δε έχουμε τσάκρας και σε άλλες διαστάσεις (επτά στην τέταρτη, οκτώ στην πέμπτη, κλπ.), φανταζόμαστε στη συνέχεια να μεγαλώνει ακόμη πιο πολύ για να περιλάβει και άλλα οκτώ τσάκρας ακόμη (τέσσερα επάνω και τέσσερα κάτω από τα επτά αρχικά τσάκρας). Αυτό εάν το κάνουμε συχνά θα βελτιώσει σημαντικά την διάθεση μας και τον τρόπου που βιώνουμε την ζωή μας.

       β) Σεϊκίμ: Περιλαμβάνει μύηση στον πρώτο βαθμό, που γίνεται σε 18 βήματα, και μύηση στον βαθμό του δασκάλου (master) πού γίνεται σε 13 βήματα. Σημειωτέον ότι για να μπορούμε να μυηθούμε ή να αυτομυηθούμε  στους βαθμούς του Σεϊκίμ, πρέπει πρώτα να έχουμε μυηθεί (ή αυτομυηθεί) στον βαθμό του δασκάλου στο Ρέϊκι.

       β1) Μύηση στον πρώτο βαθμό: 1) Στεκόμαστε πίσω του και βάζουμε τα χέρια μας στους ώμους του. 2) Σχεδιάζουμε (με το χέρι μας στην πλάτη του) το Σεϊκίμ Τσο-κου-ρέϊ (το b.2 του πίνακα) μία φορά (είτε ακουμπώντας το χέρι μας είτε όχι) ενεργοποιώντας το στην δύναμη του 9, δηλαδή συνεχίζοντας τους κύκλους του για άλλες 6 φορές (6+3=9), που σημαίνει ότι το συνδέουμε κατ ευθείαν με την πηγή της ενέργειας. 3) Σχεδιάζουμε το Ρέϊκι Τσο-κου-ρέϊ (το a.1 του πίνακα) μία φορά ενώ συγχρόνως λέμε με τον νου μας το όνομα του συμβόλου τρείς φορές. 4) Σχεδιάζουμε το Ταμ-α-ρα-ςα μία φορά. 5) Σχεδιάζουμε το Ντάϊ-κο-μίο μία φορά. 6) Ίδιο με το βήμα 2. 7) Σχεδιάζουμε τον κεραυνό μία φορά και εάν εκείνη την στιγμή μας έρθουν και άλλα σύμβολα στο μυαλό τα σχεδιάζουμε επίσης. 8) Ίδιο με το βήμα 2. 9) Σχεδιάζουμε το Χον-ςα-ζε-ςο-νεν μία φορά. 10) Ίδιο με το βήμα 2. 11) Βάζουμε τα χέρια μας στο κεφάλι του ώσπου να νιώσουμε ότι δεν χρειάζεται άλλο, και αν μας έρθουν ορισμένα σύμβολα τα οραματιζόμαστε επάνω του. 12) Βάζομε τα χέρια μας στον σβέρκο του και μετά μετακινούμε μόνο το δεξί μας χέρι και το βάζομε: α) στο τσάκρα του λαιμού, β) της καρδιάς του και γ) του τρίτου ματιού του. 13) Σταματούμε και για λίγο οραματιζόμαστε τα τσάκρας του λαιμού, της καρδιάς και του τρίτου ματιού. 14) Ίδιο με το βήμα 2. 15) Ερχόμαστε από εμπρός του, παίρνουμε μέσα στα χέρια μας τα χέρια του (με ενωμένες τις παλάμες του), και  οραματιζόμαστε στις  παλάμες του το Μάι-γιουρ-μα (να ενεργοποιείται στην δύναμη του 9 που σημαίνει ότι σχεδιάζουμε το σύμβολο του απείρου που υπάρχει στο κέντρο αντί για τρεις, 9 φορές), καθώς και ‘‘κάθε άλλο σύμβολο’’ (δείτε κεφ. Η) που τυχόν θα μας έρθει στο μυαλό. 16) Σχεδιάζουμε το Σεϊκίμ Τσο-κου-ρέϊ να ενεργοποιείται στην δύναμη του 9 (όπως κάναμε και προηγουμένως), πάνω στα τσάκρας του στέμματος, της καρδίας και του λαιμού. 17) Φυσάμε από μια φορά στα τσάκρας του στέμματος, της καρδίας και του λαιμού. 18) τον ενημερώνουμε ότι έχει μυηθεί στον πρώτο βαθμό του Σεϊκίμ. Κάνουμε ένα μεγάλο διάλειμμα για να χαλαρώσει (ή να χαλαρώσουμε αν πρόκειται για αυτομύηση) και συνεχίζουμε (μετά από νέα προετοιμασία μας) για τον βαθμό του δασκάλου την ίδια ή μιαν άλλη ημέρα.

       β2) Μύηση στον βαθμό του δασκάλου: 1) Στεκόμαστε πίσω του και βάζουμε τα χέρια μας στους ώμους του. 2) Σχεδιάζουμε με το χέρι μας στην πλάτη του το Ταμ-α-ρα-ςα τρεις φορές (είτε ακουμπώντας το χέρι μας στην πλάτη του είτε όχι). 3) Σχεδιάζουμε (όπως προηγουμένως) το Ρέϊκι Τσο-κου-ρέϊ μία φορά. 4) Σχεδιάζουμε το Ντάϊ-κο-μίο μία φορά. 5) Ίδιο με το βήμα 3. 6) Σχεδιάζουμε το Χον-ςα-ζε-ςο-νεν μία φορά. 7) Βάζουμε τους αντίχειρες στην βάση του λαιμού και διοχετεύουμε ενέργεια οραματιζόμενοι εκεί τον κεραυνό. 8) Πηγαίνουμε δίπλα του και σχεδιάζουμε το Ρέϊκι Τσο-κου-ρέϊ από μία φορά στα τσάκρας του στέμματος, της καρδίας και του λαιμού. 9) Πηγαίνουμε μπροστά του και παίρνουμε μέσα στα χέρια μας τα χέρια του (με ενωμένες τις παλάμες του) και διοχετεύουμε μέσα σε αυτά  ενέργεια οραματιζόμενοι εκεί τον κεραυνό. 10) Οραματιζόμαστε το Ταμ-α-ρα-ςα και στα δυο του χέρια. 11) Σχεδιάζουμε το Ρέϊκι Τσο-κου-ρέϊ από μία φορά στα τσάκρας του στέμματος, της καρδίας και του λαιμού. 12) Φυσούμε από μία φορά στα τσάκρας του στέμματος, της καρδίας και του λαιμού. 13) Τον ενημερώνουμε ότι έχει μυηθεί στον βαθμό του δασκάλου του Σεϊκίμ.

       γ) Συνδυασμός Ρείκι-Σεϊκίμ-Σεκέμ (SSR): Το Σεκέμ είναι μια τρίτη παρόμοια ενέργεια η οποία συμπληρώνει, συνδέει και εναρμονίζει τις άλλες δύο ώστε να ομιλούμε για συνδυασμό του Ρείκι, Σεϊκίμ, και Σεκέμ (SSR): Σημείωση: Λόγω της πολυπλοκότητας του SSR  (περιλαμβάνει επτά μυήσεις και πολλά και πολύπλοκα σύμβολα), θεωρώ προς το παρόν σκόπιμο να μην περιλάβω τις μυήσεις του στην παρούσα σελίδα, διότι θα την φόρτωνα υπέρμετρα, παρ όλο που έχω βιώσει την μεγάλη δύναμη που έχει. Εξ άλλου αυτό μου συνέστησαν και οι ουράνιοι σύμβουλοι μου (αλλά για άλλους λόγους). Αντί αυτού επέλεξα και παρουσιάζω ορισμένα σύμβολα που τα θεωρώ απλά και ενδιαφέροντα (δείτε παράγραφο c του κεφαλαίου Δ), που θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν όσοι πάρουν όλες τις άλλες μυήσεις που περιγράφω, (υπό τις προϋποθέσεις που αναφέρω στο τέλος της σελίδας αυτής).

       Ε1) ΑΥΤΟΜΥΗΣΕΙΣ: (Προσαρμογή των μυήσεων όταν πρόκειται να τις κάνουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας). Καθόμαστε αναπαυτικά σε μια πολυθρόνα, κατά προτίμηση εμπρός σε έναν καθρέφτη (που διπλασιάζει την δύναμη των συμβόλων), όπου έχουμε κωλύσει την σελίδα με τα βήματα και τα σύμβολα της συγκεκριμένης μύησης για να μην κάνουμε λάθη. Αφού κάνουμε την προετοιμασία μας (Κεφάλαιο Β), ζητώντας από τα όντα που καλέσαμε να ενεργοποιήσουν αυτά την μύηση που κάνουμε στον εαυτό μας, ξεκινούμε τα βήματα με τις εξής διαφορές: 1) Τα σύμβολα που σχεδιάζαμε στην πλάτη του, τώρα τα σχεδιάζουμε μπροστά μας και τα φανταζόμαστε να τα ‘‘ρουφάει’’ το σώμα μας και να φτάνουν μέχρι την πλάτη μας. 2) Τα σύμβολα που σχεδιάζαμε στα τσάκρας τα σχεδιάζουμε πάλι κανονικά εμπρός από τα τσάκρας και τα φανταζόμαστε να περιστρέφονται ώστε να αντικρίζουν το σώμα μας και να‘‘κολλούν’’ στο δέρμα μας. 3) Για τα σύμβολα στις παλάμες, ενώνουμε τις παλάμες μας, φανταζόμαστε την ενεργεία να ρέει από την δεξιά προς τα αριστερή και οραματιζόμαστε τα σύμβολα στην αριστερή, και μετά αντιστρέφομε την ροή (από την αριστερή προς την δεξιά) και βάζουνε τα σύμβολα στην δεξιά. 4) Όταν φυσάμε στα τσάκρας, βάζουμε τα χέρια μας εμπρός από τα στόμα μας ώστε να κατευθύνουμε τον αέρα σ’ αυτά, ενώ συγχρόνως οραματιζόμαστε ότι ο αέρας όντως πηγαίνει εκεί πού τον στέλνουμε.

       Σημείωση: Αφού μυηθούμε και στους πέντε βαθμούς (τρεις του Ρέϊκι και δύο του Σεϊκίμ), είτε μονοί μας (αυτομύηση), είτε από άλλους δασκάλους, καλό είναι λίγο αργότερα  (έχοντας πλέον τα δύο ‘‘masters’’) να ξανακάνουμε τις μυήσεις αυτές στον εαυτό μας, και αυτό να το επαναλαμβάνουμε (επαναμυήσεις) κατά διαστήματα (π.χ. ανά έτος). Αυτό, αφ’ ενός αυξάνει και βελτιώνει την σύνδεση μας με τις δυνάμεις αυτές, και αφ ετέρου είναι μια εξάσκηση για να μπορούμε να μυούμε χωρίς λάθη άλλους, που δεν έχουν την υπομονή, ή δεν νιώθουν εμπιστοσύνη να μπουν στην διαδικασία να μελετήσουν και να κάνουν τις μυήσεις μόνοι τους.

       Ζ) ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ: (Πως διοχετεύουμε τις δυνάμεις αυτές για την βελτίωση, ενδυνάμωση και θεραπεία των τεσσάρων σωμάτων μας, και την διατήρηση της δόνησης μας σε υψηλά επίπεδα). Επειδή οι εφαρμογές είναι πάμπολλες (και μπορούμε πάντα να επινοούμε και άλλες) θα περιοριστούμε εδώ στις πιο χαρακτηριστικές. Κατ’ αρχήν είναι πολύ σημαντικό και ενισχύει κατά πολύ κάθε θεραπεία, είτε πρόκειται για εμάς τους ίδιους είτε για τρίτους, (άσχετα εάν ευρίσκονται δίπλα μας ή μακριά), να ξεκινούμε στέλνοντας όλα τα σύμβολα πού ξέρουμε και όχι μόνον τρία ή τέσσερα που γίνεται συνήθως. Αυτό εμπλέκει από την αρχή όλες τις δυνάμεις του Ρέϊκι του Σεϊκίμ και (όσα μάθαμε) του SSR, και ο οργανισμός χρησιμοποιεί εκείνα τα σύμβολα που του χρειάζονται και στον βαθμό που του χρειάζονται, (πράγμα που είναι πολύ δύσκολο για μας να το προβλέπουμε).

       Τα σχήματα των συμβόλων τα οραματιζόμαστε (συνήθως στο τρίτο μας μάτι, ή όπως μπορούμε), ένα-ένα (στο περίπου γιατί η πρόθεση μας είναι αυτή πού κυρίως μετράει στην θεραπεία), και λέμε τρεις φορές το όνομά τους (φωναχτά ή μέσα μας), και στην συνέχεια τα στέλνουμε (φανταζόμαστε να πηγαίνουν και να μπαίνουν) στο σώμα μας, ή στο σώμα αυτού που ξαπλώνει δίπλα μας (για να του κάνουμε κατόπιν την θεραπεία με τα χέρια μας), ή σε αυτόν πού βρίσκεται μακριά μας. Για τον μακριά μας στέλνουμε τρείς φορές το κάθε σύμβολο (λέγοντας κάθε φορά τρεις φορές το όνομα του), και θα πρέπει (αν είναι εφικτό) να έχουμε και την έγκριση του για την θεραπεία. Η σειρά που στέλνουμε τα σύμβολα δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία πάντως βρίσκω ότι είναι πλεονεκτικότερη η εξής: Ξεκινούμε απ’ το 1) Χον-ςα-ζε-ςο-νεν, ακολουθούμενο από το 2) Ρέϊκι-Τσο-κου-ρέϊ, 3) το Ντάϊ-κο-μίο, 4) το σύμβολο του απείρου, 5) το Σέϊ-χέϊ-κι, 6) το Τσο-κου-ρετ, και 7) όλα τα υπόλοιπα με όποια σειρά θέλουμε και κλίνουμε με την Τριπλή Σπείρα και ξανά το Ρέϊκι-Τσο-κου-ρέϊ. Επίσης είναι σκόπιμο στα σημεία που ξέρουμε το πρόβλημα (π.χ. πόνος στη μέση), να στέλνουμε εκεί το κατάλληλο σύμβολο (ή σύμβολα) από τρεις φορές (π.χ. για τον πόνο, το Ρέϊκι-Τσο-κου-ρέϊ, το Ταμ-α-ρα-ςα, και τον Κεραυνό). Εδώ θα πρέπει να επισημάνω ότι αυτός που δέχεται την θεραπεία, εφ’ όσον έχει σοβαρά θέματα που απελευθερώνει, πιθανόν να αισθανθεί για κάποιες μέρες κάπως άβολα και να έχει ορισμένες ενοχλήσεις, (όπως π.χ. συμβαίνει με κάποιον που κάνει μια αυστηρή δίαιτα αποτοξίνωσης). Όμως δεν πρέπει να ανησυχεί και πρέπει να κάνει λίγη υπομονή, διότι αυτό είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού που απελευθερώνει και απομακρύνει τα ‘‘ενεργειακά σκουπίδια’’ που κουβαλούσε μέσα του. Σε λίγο όλες αυτές οι θεραπευτικές αντιδράσεις θα έχουν κοπάσει και θα αισθάνεται πολύ καλλίτερα από πριν.

       Επίσης εάν θέλουμε να στείλουμε τις ενέργειες αυτές σε πολλά άτομα συγχρόνως (π.χ. για θεραπεία, ή προστασία, ή φώτιση, κλπ, ή για όλα αυτά μαζί, σε όλα τα μέλη της οικογενείας μας), τότε οραματιζόμαστε τα άτομα αυτά να μικραίνουν και να χωρούνε όλα μαζί στην αριστερή μας παλάμη, ενώ με το δεξί μας χέρι οραματιζόμαστε ότι τους στέλνουμε ένα-ένα (από τρείς φορές το κάθε ένα) όλα τα σύμβολα, (λέγοντας και το όνομά των συμβόλων κάθε φορά, πάλι από τρείς φορές το κάθε ένα). Ακόμη ένας άλλος τρόπος θα ήταν να βάλουμε την φωτογραφία του ατόμου (ή των ατόμων) μέσα στις παλάμες μας, και να οραματιζόμαστε στις παλάμες μας τα διάφορα σύμβολα (όπως προηγουμένως), με την πρόθεση μας τα άτομα αυτά να παίρνουν την ενέργεια που τους στέλνουμε. Αντί για φωτογραφία θα μπορούσαμε ακόμη να βάλουμε αντίγραφο της εικόνας με τα τσάκρας (του πιο πάνω πίνακα) θεωρώντας ότι αυτό είναι το άτομο πού θέλουμε να βοηθήσουμε. Μπορούμε επίσης να επινοήσουμε και άλλους τρόπους να στείλουμε τα σύμβολα, ενώ εκείνο που κυρίως μετράει είναι ή πρόθεσή μας να βοηθήσουμε. Ακόμη επισημαίνω ότι η ενασχόληση με τις ενέργειες αυτές και οι ενεργοποιήσεις στο τρίτο μάτι, πιθανόν να ενισχύσουν σε ορισμένους (που διαθέτουν τις ‘‘κεραίες’’), τις τηλεπαθητικές τους ικανότητες, και να αρχίσουν να βλέπουν το τι συμβαίνει στους γύρω τους. Προσοχή όμως, δεν πρέπει τότε να ‘‘καβαλήσουν το καλάμι’’ και να χρησιμοποιούν της πληροφορίες που παίρνουν κατά τρόπο που δεν πρέπει, διότι τότε γρήγορα θα χάσουν την σπάνια αυτή ικανότητα.

       Ακόμη εάν θέλουμε να καθαρίσουμε από αρνητικές ενέργειες έναν χώρο (δωμάτιο, σπίτι, κλπ.) όπως απαιτεί το Fenk-Sui, ή προκειμένου να κάνουμε σε αυτόν (με καλλίτερες συνθήκες), μια μύηση ή μια θεραπεία, ή απλώς για να αισθανόμαστε καλύτερα εκεί, τότε στέλνουμε σύμβολα στις τέσσερεις (ή περισσότερες) γωνίες του (κινούμενοι από την είσοδο του χώρου προς τα δεξιά), και τέλος στο κέντρο του χώρου ως εξής: Ανοίγουμε τα παράθυρα και οραματιζόμαστε το Ρέϊκι-Τσο-κου-ρέϊ και το στέλνουμε στην πρώτη γωνία λέγοντας δυνατά το όνομα του τρείς φορές και μετά τις λέξεις ‘‘Δύναμη, Κάθαρση, Προστασία’’, και αμέσως μετά το Χον-ςα-ζε-ςο-νεν λέγοντας το όνομα του τρεις φορές και τις λέξεις, ‘‘Θεραπεία και Εναρμόνιση σε όλα τα επίπεδα’’, και το ίδιο γίνεται και σε όλες τις άλλες γωνίες και τέλος στο κέντρο του χώρου. Εάν καθαρίζουμε ένα σπίτι, τότε συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία από δωμάτιο σε δωμάτιο, αρχίζοντας από την κεντρική είσοδο και κινούμενοι προς τα δεξιά. Μπορούμε να ενισχύσουμε τα αποτελέσματα του καθαρισμού, αν τον συνοδεύουμε με τον ήχο ενός κουδουνιού, και με το να καίμε (σε καρβουνάκι) αιθέρια έλαια (όπως βασιλικό, δενδρολίβανο, φασκόμηλο, μύρο, κλπ).

       Αφού τελειώσουμε στέλνουμε το σύμβολο του απείρου σε όλα τα ανοίγματα του χώρου (πού ήσαν από την αρχή ανοιχτά), αρχίζοντας από την πόρτα και κινούμενοι δεξιόστροφα και λέμε ‘‘Καλωσορίζω τις νέες ενέργειες του εκδηλωμένου φωτός σε αυτόν τον χώρο’’, προσθέτοντας το τι θέλουμε οι ενέργειες αυτές να φέρουν (π.χ. ‘‘αγάπη, υγεία, σοφία, φώτιση, ευτυχία, χαρά και αφθονία σε όλα τα επίπεδα’’). Μετά κλίνουμε τα παράθυρα και στέλνουμε στο κέντρο του χώρου το Ταμ-α-ρα-ςα. Για πολύ μικρούς χώρους (π.χ. αποθηκούλες, χωλάκια, ασανσέρ, αυτοκίνητα, κλπ.) αγνοούμε τις γωνίες και κάνουμε την διαδικασία μόνον στο κέντρο του χώρου, και το ίδιο ισχύει και για τον καθαρισμό. Εάν πρόκειται για ένα  σπίτι, τότε συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία από δωμάτιο σε δωμάτιο. Μπορούμε να ενισχύσουμε την διαδικασία αυτή εάν και εδώ καίμε αιθέρια ελαία, τα οποία επιλέγουμε ανάλογα με το τι θέλουμε οι νέες ενέργειες να μας φέρουν (π.χ. για την υλική αφθονία καίμε χαμομήλι, κανέλλα, γιασεμί, πορτοκάλι, κλπ). Καλόν είναι τέλος, εάν έχουμε στο σπίτι μας ένα χώρο όπου κάνουμε θεραπείες, να τον προετοιμάζουμε προηγουμένως με τις μεθόδους αυτές, και να τον διατηρούμε καθαρό επαναλαμβάνοντας από καιρού εις καιρόν την διαδικασία.

       Διοχέτευση των ενεργειών εξ επαφής: Ο δεχόμενος τις ενέργειες ξαπλώνει ανάσκελα κλίνει τα μάτια και χαλαρώνει, (ή μπορεί να χαλαρώσει και σε μια καρέκλα), και αφού του στείλουμε όλα τα σύμβολα όπως είπαμε προηγουμένως), τοποθετούμε τα δύο μας χεριά σε διάφορα μέρη του σώματος του και αφήνουμε τις ενέργειες να εισρέουν στο σώμα του, χωρίς εμείς να καταβάλουμε κάποια προσπάθεια (διότι απλώς λειτουργούμε σαν κανάλι και οι ενέργειες έρχονται από το σύμπαν), για τρία λεπτά περίπου στην κάθε θέση, (εκτός αν αισθανθούμε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και χρειάζεται κάποιο σημείο περισσότερη ώρα). Αρχίζουμε από το κεφάλι και τον λαιμό, προχωρούμε στο εμπρός μέρος του σώματος μετά κάνουμε το πίσω και τέλος τα γόνατα και τις πατούσες σε μία διαδικασία που κρατεί γύρω στην μία ώρα, αλλά μπορεί πολλές φορές να κρατήσει και περισσότερο. Πολλά σχετικά βιβλία δείχνουν τις θέσεις που πρέπει να βάζουμε τα χέρια μας (το κάθε ένα διαφορετικές), εκείνο όμως που πιστεύω ότι ενδείκνυται είναι να καλύπτομε σχεδόν όλο το κεφάλι και τον λαιμό, να κινούμεθα πυκνότερα στο εμπρός μέρος (με έμφαση στα τσάκρας)  και αραιότερα στην πλάτη, καταλήγοντας τέλος (από τα πόδια) στα γόνατα, γύρω από το κότσι, και πάνω και κάτω από τις πατούσες. Δυο θέσεις που θεωρώ σημαντικές είναι: 1) Να βάζουμε το ένα χέρι στην βάση του κρανίου, όπου βρίσκεται ή δεύτερη αντλία κυκλοφορίας της ενέργειάς μας (η πρώτη είναι στον κόκκυγα), και το άλλο χέρι επάνω α) από το τρίτο μάτι β) τον λαιμό και γ) το τσάκρα της καρδιάς (ενισχύοντας έτσι τα τρία αυτά τσάκρας), και 2) το ένα χέρι στο τσάκρα της καρδίας και το άλλο στο ηλιακό πλέγμα, συνδέοντας έτσι την δύναμη με την αγάπη, (ώστε να χρησιμοποιείται η δύναμη για το καλό).

       Με την εξάσκηση θα αρχίσουμε να νιώθουμε σε ποια σημεία ο άλλος έχει περισσότερη ανάγκη για θεραπεία. Επίσης με την εξάσκηση αυξάνεται και η αποτελεσματικότητα μας στην θεραπεία, καθ ότι ο πρωτομυούμενος (και μάλιστα στους ανώτερους βαθμούς), δεν προλαβαίνει πολλές φορές να γειώσει και να αφομοιώσει την ενέργεια όλων των συμβόλων. Σύντομα όμως με την εξάσκηση θα φτάσει στο υψηλό επίπεδο που αντιστοιχεί στον βαθμό της μύησης του. Όταν κάνουμε την θεραπεία στον εαυτό μας και δεν μπορούμε να φτάσουμε ορισμένα σημεία της πλάτης μας, τότε τοποθετούμε τα χεριά μας εκεί κοντά, και τα φανταζόμαστε να μακραίνουν και να καλύπτουν τα σημεία αυτά, πράγμα που επίσης έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Όταν έγραφα το παρόν μου ήρθε (από τους ουράνιους συμβούλους μου) η οδηγία, να σχεδιάζουμε με το νου μας στις παλάμες μας και κάποιο σύμβολο, (όποιο μας αρέσει) πράγμα που ενισχύει την ροή της ενέργειας που κάνουμε εξ’ επαφής, και με τον καιρό το υποσυνείδητο μας συχνά θα μας υποδεικνύει το σύμβολο που χρειάζεται η κάθε θέση. Σημειωτέον ότι και όταν κάνουμε θεραπείες σε τρίτους, όχι μόνον δεν εξαντλούμαστε αλλά αντιθέτως επωφελούμαστε και εμείς από την ενέργεια που περνάει από μέσα μας. Συνεπώς όσο περισσότερο εξασκούμε την διαδικασία (είτε για εμάς είτε για τρίτους) τόσο περισσότερο ωφελούμεθα σε όλα τα επίπεδα. Ακόμη και όταν κάθομαι στην πολυθρόνα μου, χωρίς να κάνω κάτι που απαιτεί συγκέντρωση, συνηθίζω να βάζω τις παλάμες μου σε διάφορα σημεία  του σώματός μου που με βολεύουν, (και μάλιστα στα τσάκρας) και να στέλνω ενέργεια, σχηματίζοντας συχνά στις παλάμες μου και το Σύμβολο της Χαράς (δείτε τις τελευταίες παραγράφους αυτής της σελίδας), πράγμα που με ευχαριστεί και με ξεκουράζει.

      Η) ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: Κλίνοντας θέλω ακόμη να προσθέσω τα εξής: Είχα μυηθεί στο πρώτο και δεύτερο βαθμό του Ρέϊκι παλαιά, αλλά όταν ζήτησα να πάρω και τον τρίτο μου ζήτησαν 3.000.000 δραχμές που το θεώρησα αισχροκέρδεια για την μία ώρα που θα διέθεταν. Όταν πολύ αργότερα άρχισα τα αστρικά ταξίδια, μου δόθηκε η πληροφορία ότι μια πολύ καλή προετοιμασία για την πέμπτη διάσταση την κάνουν οι κοσμικές αυτές δυνάμεις. Έτσι διάβασα σχετικά βιβλία για όλες αυτές τις ενέργειες, τα σύμβολα και τις μυήσεις τους, και βρεθήκαν (από το πουθενά) δυο δασκάλες, η Βενετία Σχοινά από την Ερμιόνη (vensxoin@otenet.gr ) και την Καλλιστώ Νικολαϊδου από το Ελληνικό της Αθήνας (http://kallisto-bluesirius.com και http://galacticthea.weebly.com) που η πρώτη με μύησε στον τρίτο βαθμό του Ρέϊκι και η δεύτερη (ανεξάρτητα από την πρώτη) επρόκειτο να με μυήσει στον πολύ ισχυρό συνδυασμό του Ρέϊκι -Σεϊκίμ-Σεκέμ, (SSR) και μάλιστα χωρίς καμία αμοιβή, λέγοντας ότι θα θεωρούσαν τιμή τους να είναι αυτές που θα με μυήσουν. Η Βενετία μάλιστα μου ζήτησε να την επαναμυήσω και εγώ στον τρίτο βαθμό του Ρέϊκι, και ενώ το έκανα μου είπε ότι αισθάνονταν την πλάτη της να καίει, πράγμα που της συνέβαινε για πρώτη φορά. Ακόμη η Βενετία μου διηγήθηκε (ανάμεσα σε άλλες ιστορίες θεραπειών που έκανε) και δυο δύσκολες (διαφορετικές χρονικά) περιπτώσεις δικών της ανθρώπων που βρίσκονταν σε κακή κατάσταση στην εντατική. Ζήτησε τότε από τις επουράνιες δυνάμεις να της δημιουργήσουν ένα συνεχές κανάλι ροής με τον ασθενή, για να λαμβάνει αυτός Ρέϊκι όταν και όσο του χρειάζονταν (πράγμα που το ένιωθε εκείνες τις στιγμές και η ίδια και το υποβοηθούσε), με αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις οι ασθενείς σε λίγες ημέρες να αναρρώσουν, παρά τις απαισιόδοξες προβλέψεις των γιατρών.

       Λίγο αργότερα πήρα την (επουράνια) πληροφορία ότι τις μυήσεις μπορεί να τις πάρει κανείς μονός του (χωρίς επίγειο δάσκαλο), με κατάλληλη προετοιμασία που περιλαμβάνει επουράνιους δασκάλους και όντα της πέμπτης διάστασης, αρκεί κανείς να τους καλέσει και να τους το ζητήσει. Με αυτή μάλιστα την πληροφορία συμφώνησαν (ανεξάρτητα η μία από την άλλη) και οι δυο δασκάλες μου που έχουν το χάρισμα να επικοινωνούν με ‘‘χωροχρονικές πύλες’’ και να παίρνουν πληροφορίες από αυτές, αλλά και να επισκέπτονται (όπως και εγώ) άλλες διαστάσεις και πλανήτες. Μετά από αυτό (σαν μια αόρατη δύναμη να μου το επέβαλε), στρώθηκα μετά μανίας στον υπολογιστή, εγκαταλείποντας άλλες μου υποχρεώσεις (κτηματολόγιο κλπ.), και επί έξη ημέρες ξυπνούσα στις πέντε το πρωί και μέχρι τις οκτώ (μεταξύ ξύπνιου και ονείρου) μου ερχόταν ιδέες για το τι πρέπει να βάλω και πώς να οργανώσω την σελίδα αυτή, και μου λύνονταν πολλές απορίες μου, ενώ όλη την υπόλοιπη ημέρα δούλευα στον υπολογιστή να τα διατυπώσω και να τα μεταφράσω στα Αγγλικά.

       Περιμένοντας την Καλλιστώ να με μυήσει στο SSR, σκεφτικά έναν τρόπο να ενεργοποιήσω και τα πρόσθετα 5 σύμβολα (του SSR) χρησιμοποιώντας τα βήματα 7, 11 και 15 της μύησης στον πρώτο βαθμό του Σεϊκίμ (δείτε παράγ. β1, κεφ. Ε). Στα βήματα αυτά εκεί που λέει ‘‘προσθέστε και ότι άλλο σύμβολο σας έρχεται στο μυαλό’’, εγώ προσέθεσα τα πέντε αυτά σύμβολα του SSR, και μάλιστα στο βήμα 15 (για να είμαι σίγουρος) έβαλα και τα 16 σύμβολα των  Ρείκι- Σεϊκίμ-Σεκέμ σε κάθε μία από τις δύο παλάμες μου, και αυτή την συμπλήρωση συνιστώ να κάνει στα βήματα αυτά  και όποιος θέλει να μπορεί να χρησιμοποιεί και τα 16 σύμβολα. Όταν την επομένη μίλησα με την Καλλιστώ, που θα ξεκινούσε την προετοιμασία για την μύηση, μου είπε, (προς μεγάλη μου έκπληξη), ότι οι ουράνιοι σύμβουλοι της της είπαν να μην κάνει καμία προετοιμασία ή μύηση, διότι είχα πάρει ήδη την μύηση, όχι μόνον στα πέντε σύμβολα αλλά και σε όλη την γκάμα των συμβόλων του SSR όπου έγινα master. Το μόνον πλέον που χρειαζόμουν ήταν να μου κάνει μια ‘‘ευθυγράμμιση’’ των τσάκρας μου στις νέες ενέργειες που έλαβα. Με την ευθυγράμμιση αυτή (που ήρθε και μου την έκανε), συνδέονται τα (πολυδιαστασιακά) τσάκρας μας με τις 7η, 8η, 9η, και 10η, διαστάσεις, και με την θεϊκή δύναμη της ‘‘Μονάδας’’, ώστε να αισθανόμαστε πιο ολοκληρωμένοι σαν όντα, και να μπορούμε να παίρνουμε πληροφορίες κατ ευθείαν από την ‘‘Πηγή’’.

       Επίσης δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε με μία νέα διαδικασία (που μπορούν να την κάνουν φωτισμένα άτομα όπως η Καλλιστώ), να συνδέσουμε (στο αιθερικό μας σώμα), εκτός από τους δύο έλικες που έχουμε, και όσους μπορέσουμε από τους υπόλοιπους 10 έλικες του DNA μας που έχουν αποσυνδεθεί, (σχεδόν όλοι οι εξωγήινοι έχουν 12 έλικες), πλησιάζοντας έτσι σιγά-σιγα του θεϊκό εαυτό μας.  Οι 12 αυτοί έλικες που αντιστοιχούν στις 12 διαστάσεις (υλικές και άυλες) περιέχουν πολλά και πολύτιμα στοιχεία και δυνατότητες για κάθε όν. Σημειωτέον ότι σήμερα το 97% του DNA μας δεν είναι ενεργοποιημένο ενώ αποτελεί μια ζωντανή βάση δεδομένων, μια βιβλιοθήκη της ανθρώπινης δυνατότητας, που αν ενεργοποιηθεί και ανακτηθεί, θα θέσει ένα τέλος στη ταλαιπωρία, τα δεινοπαθήματα, την σύγχυση, την σύγκρουση και τη δυαδικότητα, αναδεικνύοντας τον άνθρωπο σε μια πλήρως συνειδητοποιημένη οντότητα, με την ικανότητα να προσεγγίζει και να εισχωρεί σε οποιοδήποτε χρόνο, και σε οποιοδήποτε ενεργειακό επίπεδο, που τυχόν θα χρειασθεί ως Γαλαξιακό Ον.

              Και εδώ αρχίζουν οι ‘‘ιστορίες για αγρίους’’: Μελετώντας το τι κάνουν τα διάφορα σύμβολα, διαπίστωσα ότι έλειπε κάποιο σύμβολο που να μας γεμίζει χαρά, ευθυμία, ευχαρίστηση, ξεγνοιασιά, (συναισθήματα που ανεβάζουν πολύ τις δονήσεις μας), και αποφάσισα να το δημιουργήσω. Σημειωτέον ότι με ότι ασχολούμαι θέλω πάντα να το αναπτύσσω περεταίρω, προσθέτοντας την προσωπική μου σφραγίδα, συνήθεια που απέκτησα ως ερευνητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, (δείτε το βιογραφικό μου στη σελίδα II.1.B του site μου).Το οραματίστηκα λοιπόν το βράδυ και το ονόμασα το ‘‘Σύμβολο της Χαράς’’, και το πρωί το σχεδίασα και για να το ενεργοποιήσω το προσέθεσα στα βήματα 7, 11, και 15 της επαναμύησης που έκανα στον πρώτο βαθμό του Σεϊκίμ. Μετά το σχεδίασα στην παλάμη μου και το ακούμπησα στα διάφορα τσάκρας μου για να ιδώ τι θα αισθανθώ, και όταν διαπίστωσα ότι ‘‘δουλεύει’’ το έστειλα στις δύο δασκάλες μου να το δοκιμάσουν και αυτές. Και οι δύο μου είπαν ότι τους άρεσε ιδιαίτερα και είναι πολύ δυνατό, η Καλλιστώ μάλιστα προσέθεσε ότι απλώς με την θέα του, ένοιωσε μια έντονη χαρά συνδεόμενη με το τσάκρα της καρδιάς.  Δείτε το στον κατωτέρω πίνακα, και αν θέλετε συμπεριλάβετε το στην μύησή σας και δείτε αν δουλεύει και για σας. Σημειωτέον ότι το σύμβολο του απείρου το επαναλαμβάνουμε τέσσερεις φορές, διότι αποτελεί τμήμα και τριών άλλων συμβόλων του SSR, από τα επτά που έχω ενσωματώσει στο Σύμβολο της Χαράς. (Αυτό είναι και το σύμβολο της χαράς που χρησιμοποιείται στον ‘‘Παγκόσμιο Διαλογισμό’’ της σελίδας II.2.D5).

       Ακόμη η Καλλιστώ μου είπε ότι δεν είναι περίεργο που ανακαλύπτω νέα σύμβολα (αν και δεν είμαι ο Usui ή ο Zeigler), διότι σε μια ενσάρκωση μου, πριν από χιλιάδες χρόνια, ήμουν ο ‘‘φύλακας’’ του ναού των Πλειάδων, οπότε είχα πάρει αυτή την γνώση που τώρα σιγά-σιγά επανέρχεται. Ακόμη μου είπε ότι, μία από τις αποστολές μου στην σημερινή μου ενσάρκωση είναι να ενεργοποιήσω αυτόν τον ναό, ώστε να μπορούν και πολλοί άνθρωποι της Γης να μπαίνουν και να παίρνουν γνώσεις, πράγμα όμως που δεν έχω καταλάβει ακόμη ούτε τι σημαίνει, ούτε πως θα γίνει, αλλά μου είπε η Καλλιστώ ότι όλα αυτά θα μού τα εξηγήσουν εν καιρώ οι επουράνιοι σύμβουλοι μου.

       Και τώρα το πιο εκπληκτικό. Όταν προ ετών είχα επισκεφθεί τις πυραμίδες με ένα γκρουπ που είχε ασχοληθεί με αναδρομές στην αρχαία Αίγυπτο, (με οδηγό τον φύλο μου Γιώργο Κυπριωτάκη που είχε καθοδηγήσει τις αναδρομές), με συνάντησε ένας εξωγήινος ο οποίος από τότε με ακολουθεί και με ‘‘φροντίζει’’, χωρίς όμως εγώ να έχω καθόλου αισθανθεί την παρουσία του, μέχρι πρόσφατα που ενεργοποιήθηκαν μέσα μου οι κοσμικές αυτές δυνάμεις, οι οποίες προφανώς ανέβασαν την δόνηση μου. Τώρα λοιπόν μπορώ και επικοινωνώ μαζί του, κυρίως με την μεσολάβηση της Καλιστώς (που προφανώς βρίσκεται σε πολύ υψηλότερη δόνηση από την δική μου) και μου δίνει πληροφορίες για το κάθε τι. Μου είπε λοιπόν ο εξωγήινος σχετικά με το σύμβολο μου της Χαράς, ότι αυτό υπάρχει σε (εξωγήινα) βιβλία και ότι ενεργοποιείται καλλίτερα με την βοήθεια και ενός συγκεκριμένου ήχου, (που θα μου τον δώσει για να τον περιλάβω στο site μου), και ότι για μένα δουλεύει καλλίτερα (δίνοντας μου χαρά κλπ), όταν το εφαρμόζω στο τσάκρα του Στέμματος. Διερωτώμαι μάλιστα αν και άλλα σύμβολα δουλεύουν καλύτερα με την βοήθεια συγκεκριμένων ήχων, πράγμα που θα διερευνήσω.

       Ακόμη μου δίνει και πολλές άλλες πληροφορίες όπως π.χ. ότι τον λένε Χομάϊ και προέρχεται από τον πολιτισμό των Τσεντάϊ, ότι τα διαστημόπλοιά τους θα έρθουν στην Γή το 2010 (ενώ το 2009 θα έρθουν, όπως μου είπε, τα διαστημόπλοια του Ωρίωνα), και θα εμφανιστούν στα πιο ανεβασμένα από πλευράς δονήσεων μέρη της Γης, και τότε θα επιστρέψει στην πατρίδα του.  Ότι έχει επισκεφτεί άλλες τρείς φορές την Γή μας σε ‘‘ηλιακούς’’ πολιτισμούς της, όπως είναι της Ελλάδας και της Αιγύπτου, ότι έχει πάρει εντολή από το ‘‘Γαλαξιακό Συμβούλιο’’ να επικοινωνήσει με συγκεκριμένους ανθρώπους, και να εκτελέσει μαζί με ομοίους του συγκεκριμένες εργασίες, και άλλα πολλά που προτίθεμαι να τα περιλάβω σε προσεχή σελίδα του site μου. Η Καλλιστώ μάλιστα που τον είδε, μου σχεδίασε το επάνω του μέρος μαζί με ένα μήνυμα που μού έστειλε σαν αφιέρωση στην γλώσσα του (με μετάφραση στα Αγγλικά), οδηγώντας το χέρι της να το γράψει, που λέει ‘‘Ο Χομάϊ από τις μπλε  Πλειάδες μέσα από την Καλλιστώ στον Γιώργο’’, (δείτε την εικόνα στο τέλος της σελίδας αυτής).

      Τέλος προς επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας των αυτομυήσεων παραθέτω και ένα από τα πολλά μηνύματα που λαμβάνω όπως αυτό της φίλης μου Δέσποινας: Καλημέρα κ. Κοεμτζόπουλε. Είμαι η Δέσποινα από τα Γρεβενά, είχαμε πρόσφατα αλληλογραφήσει για την προώθηση της εγγραφής μου στο Συμβουλευτικό Κέντρο Ζευς. Είχα το δεύτερο βαθμό στο Ρέικι, και ενώ εδώ και καιρό, είχα όλες τις οδηγίες αυτομύησης στην ιστοσελίδα σας δεν το είχα τολμήσει, φοβούμενη κάποιο λάθος. Όμως κάτι μέσα μου με προέτρεπε δυνατά να το κάνω. Μετά από 15ημερη νηστεία διαφόρων ειδών τροφής και την προετοιμασία που συστήνετε στην ιστοσελίδα σας, έκανα την αυτομύησή μου στον Τρίτο βαθμό του Ρέικι. Ήταν μια υπέροχη πνευματική εμπειρία και σας ευχαριστώ θερμά για αυτό! Στη φάση της επίκλησης των ουράνιων βοηθών μου, για κάθε έναν που ονομάτιζα, ένιωθα ηλεκτρικό ρεύμα να με διαπερνάει. Είχα την αίσθηση της πραγματικής παρουσίας τους. Πιστεύω πως η αυτομύηση μου ήταν απόλυτα επιτυχής, γιατί δίνοντας ρέικι πια, χρησιμοποιώ και το dai-ko-mio,και δουλεύει πολύ δυνατά. Είναι υπέροχο σύμβολο, πραγματικός ήλιος μέσα στο σκοτάδι των ματιών μου...Σας ευχαριστώ πολύ!

       Κλίνοντας ελπίζω η προσπάθεια μου αυτή να είναι χρήσιμη και όσον το δυνατόν περισσότερος κόσμος να επωφεληθεί από τις πληροφορίες που δίνω. Γι’ αυτό παρακαλώ τους αναγνώστες αυτής της σελίδας να την κοινοποιήσουν και σε άλλους, ώστε να επωφεληθούν και εκείνοι και μάλιστα σύντομα, διότι ο χρόνος τρέχει και το 2012 πλησιάζει. Πάντως οι επουράνιοι σύμβουλοι μου με καθησυχάζουν λέγοντας μου ότι, όσοι είναι έτοιμοι θα οδηγηθούν και θα βρουν το site μου και τις σελίδες μου αυτές, ενώ όσοι είναι προσκολλημένοι και παγιδευμένοι στην τρίτη διάσταση, και αν ακόμη μπουν στο site μου λόγω των πινάκων, δεν θα προσέξουν, ή ακόμη και δεν θα δουν τις ‘‘μεταφυσικές’’ αυτές σελίδες.  

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ indexB

 

DSCF9176c.jpgDSCF9173b.jpg