ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2018. ΕΤΟΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ  

 

        ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από την παρούσα σελίδα αφαιρεθησαν τα κειμενα που έχουν σχέση με υγεία και θεραπειες, καθότι μπηκαν στο καινουργιο κεφάλαιο που ανοιξα για ιατρικά θέματα (σελίδες ΙΙ.2.Η10, ΙΙ.2.Η26 και ΙΙ.2.Η27).

 

       ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Επέστρεψα από το ξενοδοχείο ΑΛΚΥΟΝ στο Βραχάτι, όπου το ξενοδοχείο είχε θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο, υδρομασάζ, σάουνα, και χαμάμ, τα οποία χρησιμοποιούσα επί καθημερινής βάσεως, για αυτό και παρέτεινα την παραμονή μου εκεί για 25 μέρες, ενώ ξεκίνησα και νέα δίαιτα  την λεγομένη intermittent fasting, δηλαδή ενδιάμεση καθημερινή νηστεία, που μου υπέδειξαν οι ανώτεροι σύμβουλοι μου για να συνεχίσω ως τρόπο διατροφής από εδώ και πέρα, αφενός για να κάψω το επιπλέον λίπος που δεν χρειάζομαι, και αφετέρου και σημαντικότερο για να κάνω μια αναμόρφωση των κυττάρων μου, καίγοντας όσα κύτταρα είναι άχρηστα και περιττά και αντικαθιστώντας τα με καινούργια υγιή κύτταρα. Αναρτώ κατωτέρω δυο συνεδρίες που έκανα στις 9 και 11.1.18 την πρώτη με τον ΑΕ μου, και την δεύτερη συμπληρωματική με τον ΑΕ του καναλιού μου. Σχετικά με την θαυματουργή δίαιτα που προανέφερα, όπου περιορίζουμε τα γεύματα μας σε μια διάρκεια 8 ωρών αρχικά (πχ. 12 με 8 ή 2 με 10), ενώ τις υπόλοιπες 16 ώρες δεν τρώμε τίποτα, όμως πίνουμε άφθονα υγρά που ενισχύουν τον μεταβολισμό μας, ενώ το παράθυρο αυτό των 8 ωρών το μειώνουμε σταδιακά στις 6 ώρες και στην συνέχεια στις 4, όπου τα ευεργετικά αποτελέσματα και ο τρόπος που γίνετε περιγράφονται στο YouTube στα αγγλικά σε πάρα πολλά βίντεο τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε όσοι γνωρίζετε αγγλικά. Για τους υπόλοιπους αναλαμβάνω την υποχρέωση να δώσω μια αναλυτική περιγραφή της δίαιτας σε προσεχή μου ανάρτηση, του τρόπου που λειτούργει, των ευεργετικών και θεραπευτικών της αποτελεσμάτων, και το πώς την εφαρμόζω εγώ.

         Συνεχίζω με τις 2 συνεδρίες που προανέφερα οι οποίες αφενός λόγο του πολύ χρόνου που χρησιμοποίησα σε αυτές για να με καθοδηγήσουν οι 2 ΑΕ όσον αφορά την διατροφή μου, την δίαιτα και την βελτίωση όλων των οργάνων και συστημάτων του οργανισμού μου, και αφετέρου επειδή τα πράγματα δεν έχουν διαφοροποιηθεί αισθητά από όσα είπα στις αναρτήσεις μου στην προηγούμενη σελίδα, περιλαμβάνουν μικρό μόνο κομμάτι αναφερόμενο σε Ελλάδα, Πλανήτη, και την πορεία μας προς την Πέμπτη Διάσταση. Κλείνω την εισαγωγή μου αυτή πρώτον με την ελπίδα ότι το 2018 θα είναι επιτέλους το έτος στο οποίο θα ξεκινήσουν και θα προχωρήσουν οι ανατροπές, ώστε μετά ένα σύντομο χάος που θα δημιουργηθεί, (που το περιέγραψα σε προηγούμενη ανάρτηση μου), να προχωρήσει με ραγδαίο ρυθμό η ανάκαμψη αφενός στην Ελλάδα, (για την οποία επίσης περιέγραψα αναλυτικά το τι περιλαμβάνει σε αρκετά παλαιότερη ανάρτηση μου), και για τον πλανήτη γενικότερα. Δεύτερον κάτι σημαντικό που μου είπαν οι ΑΕ, που μπορεί να ισχύσει και για όποιον άλλον ακολουθήσει μια υγιεινή διατροφή και υγιεινή ζωή σωματική και πνευματική γενικότερα, είναι ότι σε περίπου 2 χρόνια από σήμερα θα έχω μια κάθετη πτώση της βιολογικής μου ηλικίας κατά 10 με 15 χρόνια, και μια κάθετη άνοδο της υγείας μου ώστε να μην έχω κανένα πρόβλημα σε κανένα όργανο και κανένα σύστημα του οργανισμού μου, πράγμα που θα προσεγγίζει την απόλυτη υγεία.

        ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΑΕ ΜΟΥ ΤΗΣ 9.1.2018

        Συνεχίζω με το γνωστό σύστημα Ερωτήσεων (Γ γιώργος) και απαντήσεων (Κ κανάλι) Γ Ο όρος Μακεδονία θα υπάρχει μέσα στην συμφωνία για το όνομα για τα Σκόπια; Κ Νομίζω πως Ναι, θα υπάρχει. Γ Η Τουρκία θα πάρει τα S-400 και τα F-35, και αυτό θα έχει επίπτωση στις σχέσεις της με την Ελλάδα; Κ Μάλλον θα τα πάρει, αλλά είτε τα πάρει είτε όχι δεν πρόκειται να την βοηθήσουν σε κάτι σχετικά με την Ελλάδα. Γ Τα μεγάλα σκάνδαλα όπου χρηματίζονται ορισμένοι πολιτικοί για να κρατήσουν τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, και για να μην αντιδρούν στις διώξεις των Ελλήνων στην Βόρειο Ήπειρο, που όπως μου είπες όταν βγουν στην φόρα θα πάρουν σβάρνα όλο το αρρωστημένο σήμερα καθεστώς, θα αποκαλυφθούν στο 2018, ή πότε; Κ Θα αποκαλυφθούν με κάποιο χαζό τρόπο από κάτι που θα ξεφύγει συμπτωματικά, και όχι από ενδελεχή έρευνα που θα κάνουν κάποιοι για την αποκάλυψη τους.  Γ Η διάλυση της Τουρκίας και η λύση του κυπριακού θα γίνει στο 2018 ή αργότερα; Κ Δεν μπορώ να δώσω ημερολογιακό χρόνο, αλλά θα ξεκινήσει μια αλληλουχία γεγονότων, και όταν αυτό γίνει, όλοι θα καταλαβαίνουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι τελικά η διάλυση της Τουρκίας και η άνετη λύση του κυπριακού. Επιπλέον θα μπείτε όλοι σε μεγαλύτερη διόραση και θα μπορείτε να δείτε εκ τον προτέρων την εξέλιξη των γεγονότων. Γ Η Συρία θα χωριστεί σε 3 κομμάτια λόγο της δημιουργίας του Κουρδιστάν, και λόγο του ότι οι ΗΠΑ έχουν κρατήσει μια περιοχή για τους αντιφρονούντες του Άσαντ; Κ Το πρόβλημα της Συρίας θα αργήσει να λυθεί και θα περάσει από πολλές καταστάσεις μέχρι να ισορροπήσει σε μια τελική μορφή. Γ Η μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό που έχει καθυστερήσει 2 χρόνια θα προχωρήσει με την Lamda ή θα πάει για το απώτερο μέλλον; Κ Όχι θα προχωρήσει. Γ Η Βόρεια Κορέα θα ηρεμήσει, και θα ενωθεί τελικά με την Νότια χωρίς να έχουμε πολέμους και χρήσεις πυρηνικών; Κ Ναι κάποια στιγμή θα ενωθεί.

        Γ Πότε το σκάνδαλο του ΟΠΑΠ για το τζόκερ κλπ. που μου προανέφερες θα βγει στην φόρα μέσα στο 2018; Κ Θα προηγηθούν πολλά άλλα σκάνδαλα μικρότερα και μεγαλύτερα που θα βγουν στην φόρα πριν έρθει η σειρά του. Με τις νέες ενέργειες που κατακλύζουν την Γη τα πράγματα είναι δύσκολο να κρυφτούν, και η αλήθεια θα βγαίνει στην επιφάνεια. Γ Το πετροδολάριο που καθορίζει τις συναλλαγές σε πετρέλαιο κλπ θα καταρρεύσει σύντομα και μάλιστα στις χώρες της Ανατολής; Κ Δεν το βλέπω να καταρρέει σύντομα. Γ Στο Ιράν οι διαδηλώσεις κλπ υποκινήθηκαν από τις ΗΠΑ ή ξεκίνησαν από μόνες τους; Κ Από μόνο του δεν ξεκινάει τίποτα. Όλα υποκινούνται από τους Σκοτεινούς και στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι μόνο από ΗΠΑ αλλά και από άλλους. Γ Πότε θα οριοθετηθούν και επισημοποιηθούν οι ΑΟΖ της Ελλάδας και της Κύπρου, αυτά θα γίνουν σύντομα και ποια η αντίδραση της Τουρκίας; Κ Αυτά θα γίνουν σύντομα, παρά την αντίδραση της Τουρκίας. Γ Επανέρχομαι στην κλασσική ερώτηση για το πότε θα ξεκινήσουν οι ανατροπές, που ήταν να γίνουν μέσα στο 2017. Θα γίνουν επιτέλους μέσα στο 2018; Κ Επειδή οι ανατροπές είναι αλληλουχία αλληλοεξαρτημένων γεγονότων που συμβάλουν σε αυτές δεν είναι εύκολο να καθοριστεί ο ακριβείς χρόνος που αυτές θα ξεκινήσουν. Επίσης δεν μπορούμε ακόμη να προσδιορίσουμε ποια από όλες θα είναι τελικά η αιτία που θα τα πυροδοτήσει. Πάντως υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσουν μέσα στο 2018. Γ Για την Ελλάδα θα ισχύσει το να είναι έτοιμη να βγει κανονικά στις αγορές το 2018; Κ Δεν θα ισχύσει  διότι δεν θα είναι έτοιμη. Γ Με το χρέος τι θα γίνει, θα υποχρεωθούμε τελικά να το πληρώσουμε; Κ Με τα γεγονότα θα πάνε να το μειώσουν αλλά τελικά το χρέος δεν θα ισχύει διότι αυτοί στους όποιους χρωστάμε θα πάψουν να είναι  αυτοί που χρωστάμε. Γ Η τραπεζική κρίση όπου περιμένουμε οι τράπεζες να κλείσουν έστω και για λίγο μπορεί να γίνει μέσα στο 2018; Κ Είναι πάρα πολύ πιθανό.

        Γ Το πολεμικό γεγονός μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, έστω και μικρής εκτάσεως, μπορεί να γίνει μέσα στο 2018; Κ Εντάσσεται και αυτό μέσα στην αλληλουχία των γεγονότων που προαναφέραμε, όπου όμως περιλαμβάνονται και άλλης φύσεως γεγονότα όπως, φυσικά γεγονότα, (πχ ένας πιθανός μεγάλος σεισμός). Γ Στην περίπτωση μιας τέτοιας εμπλοκής ποιά θέση θα πάρουν η Ρωσία, οι ΗΠΑ, και η ΕΕ; Κ  Η Ελλάδα θα έχει βοήθεια και από την Ρωσία, αλλά ακόμη και από τις ΗΠΑ, ενώ από την ΕΕ θα έχει την μικρότερη ή ακόμη και μηδενική βοήθεια. Γ Υπάρχει περίπτωση πολεμικού επεισοδίου μεταξύ Τουρκίας και Κύπρου; Κ Δεν βλέπω τέτοια περίπτωση. Γ Αυτό που λέει και ο Παίσιος ότι το 2022 η Ελλάδα θα είναι ένας επίγειος παράδεισος έχει πιθανότητες να συμβεί; Κ Έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί. Γ Η Ρωσία, η Κίνα, ή κάποια άλλη χώρα θα βοηθήσει έμμεσα ή άμεσα την Ελλάδα; Κ Από την Κίνα δεν βλέπω, από την Ρωσία βλέπω, αλλά πιο πολύ θα βοηθήσει την Ελλάδα το Ισραήλ. Γ Η βοήθεια αυτή θα είναι και οικονομική; Κ Όχι κατά ανάγκη. Θα μπορεί να είναι μια καλή συμφωνία που θα βοηθήσει και οικονομικά την Ελλάδα ή και απλώς και μια εμφανής υποστήριξη λέγοντας μια χώρα ότι είναι στο πλευρό της Ελλάδος σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

        ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΑΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 11.1.2018

        Γ Οι ανατροπές που περιμένουμε στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσουν επιτέλους μέσα στο 2018 και τι θα τις πυροδοτήσει, τα σκάνδαλα, ταραχές, οικονομικά προβλήματα, πολεμικά γεγονότα, ή κάτι άλλο; Κ Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνουν στο 2018, αλλά θα γίνουν ξαφνικά και όχι με αλυσίδα γεγονότων. Γ Αυτό που λέει ο Παίσιος  ότι στο 2022 η Γη θα είναι ένας επίγειος παράδεισος, το επιβεβαιώνει ο ΑΕ σου; Κ Ναι αυτό θα συμβεί αλλά δεν ξέρω αν θα είναι το 2022, ή κάπου εκεί γύρω. Όμως θα προηγηθούν τα γεγονότα που περιμένουμε και τώρα είμαστε στο μεταίχμιο για την έναρξη των γεγονότων αυτών, ώστε στην συνέχεια να μπούμε σε μια χρυσή εποχή στην πέμπτη διάσταση 5Η.  Γ Μέσα σε αυτήν την χρυσή εποχή γύρω στο 2022, η μεγάλη μάζα του κόσμου θα είναι πλήρως στην 5Η; Κ Ναι κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος. Γ Θα έχουμε τα δώρα που περιμένουμε στην 5Η, δηλαδή να έχουμε ευεξία, τέλεια υγεία, κομψά σώματα, να είμαστε νέοι, να μην έχουμε πρόβλημα χρημάτων, να έχουμε τους έλικες μας συνδεδεμένους, όλους στην αύρα και αρκετούς στο υλικό σώμα; Θα έχουν γίνει όλα αυτά τότε; Κ Ούτως ή άλλως σαν πεμπτοδιάστατα όντα θα μπορείτε να υλοποιείτε  σε μεγάλο ποσοστό με την σκέψη σας, ότι θέλετε και επιθυμείτε, συμπεριλαμβανόμενων και των δώρων που προανέφερες. Γ Θα έχουμε δονήσεις που θα βρίσκονται συνέχεια στην 5Η; Κ οι δονήσεις σας δεν θα είναι συνέχεια στην 5Η, διότι θα χρειάζεται να τις κατεβάζεται συνηδειτά στην 4Η, οσάκις θα θέλουμε να λειτουργούμε μέσα σε αυτήν την διάσταση. Γ Η συνείδητότητα μας θα είναι πιο αυξημένη, και θα έχουμε φώτιση και επίγνωση; Κ Ναι ως πεμπτοδιάστατα όντα θα τα έχετε όλα αυτά. Γ Η υλη μας θα γίνει πιο λεπτοφυείς όπως είναι και των εξωγήινων; Κ Ναι θα γίνει. Γ Η βιολογική μας ηλικία θα μπορεί να μειώνετε κατά βούληση ώστε να είμαστε, να φαινόμαστε, και να αισθανόμαστε αρκετά νεώτεροι από την πραγματική μας ηλικία; Κ Ναι θα μπορείτε να το κάνετε και αυτό.  Γ Θα έχει γίνει η κρυσταλλοποίηση των κυττάρων μας όπου η βασική τους υλη που είναι σήμερα ο άνθρακας να αντικατασταθεί από την σιλικόνη; Κ Αυτό έχει ξεκινήσει ήδη διότι η κρυσταλλοποίηση αυτή απαιτεί πάρα πολύ χρόνο. Όταν αυτή ολοκληρωθεί θα μπορείτε να επεμβαίνετε ουσιαστικότερα στο σώμα σας, πχ αλλάζοντας το ύψος σας, ή αντικαθιστώντας τυχόν μέλη που σας λείπουν.

         Γ Θα μπορούμε με το μυαλό μας να υλοποιούμε διάφορα αντικείμενα που μας χρειάζονται; Κ Ως 5Η άτομα θα μπορείτε άνετα να υλοποιείτε, αλλά και να απο-υλοποιείτε σχεδόν ότι θέλετε, όχι όμως ζωντανούς οργανισμούς. Γ θα μπορούμε να έχουμε στο σπίτι μας εξομοιωτές και ολογραφικά θέατρα, κλπ, που είναι συσκευές που χρησιμοποιούν σήμερα οι εξωγήινοι; (δείτε την σελίδα μου ΙΙ.2.D0) Κ Ναι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τέτοιες συσκευές όταν τις χρειάζεστε, οι οποίες κατά τρόπο συγχρονικό θα τίθενται στην διάθεση σας. Γ Θα έχουμε τότε την δυνατότητα του διακτινισμού; Κ Ακόμη όχι, αυτό θα το έχετε αργότερα, σε άλλη κλίμακα της 5Η, αλλά θα μπορείτε πολύ εύκολα να έχετε εξωσωματική μεταφορά σας, ή να περνάτε από πύλες για να βρεθείτε κάπου αλλού. Γ Θα έχει την δυνατότητα ο καθένας να έχει ιπτάμενο όχημα δικό του; Κ  Αυτό επίσης είναι σε άλλες οκτάβες της 5Η, ήτοι μετά το 2022 και το όχημα αυτό θα είναι το ενεργειακό Μέρκαμπα. Γ Υλικά οχήματα που να κινούνται χωρίς καύσιμα και να ίπτανται, πότε θα έχει ο καθένας μας; Κ Και αυτό θα γίνει αργότερα όταν θα έχει δημιουργηθεί πλήρες δίκτυο εναέριας μεταφοράς πάνω στο οποίο θα κινούνται υποχρεωτικά  τα οχήματα, ώστε να αποφεύγονται οι συγκρούσεις.  Γ Θα έχουν κατέβει εξωγήινοι και θα έχουμε επαφή μαζί τους; Κ Οι εξωγήινοι είναι ήδη ανάμεσα σας, αλλά εσείς δεν τους βλέπετε διότι η ενέργεια σας και οι δονήσεις σας δεν μπορούν ακόμη να συντονιστούν με τις δικές τους. Όμως τότε που θα έχουν ανέβει οι δονήσεις σας θα μπορείτε πολύ εύκολα και να τους βλέπετε, και να μιλάτε μαζί τους, και να τους ζητάτε διάφορα πράγματα.

        Τώρα λίγες ακόμη ερωτήσεις για τον πλανήτη που πρόεκυψαν από τα τελευταία γεγονότα. Γ Το πάγωμα που συμβαίνει στην Αμερική και γενικότερα οι φυσικές καταστροφές εκεί οφείλονται σε ανθρώπινες ενέργειες που τις επιδίωξαν οι σκοτεινοί (HARP κλπ); Κ Όχι ακριβώς. Οι σκοτεινοί δεν επιδίωξαν τις καταστροφές αλλά αλλοίωσαν με τα μέσα που διέθεταν το φυσικό περιβάλλον (κλίμα, καιρός κλπ), για δικούς τους σκοτεινούς λογούς, ενώ οι καταστροφές πρόεκυψαν ως παρενέργειες των επιδράσεων αυτών. Άρα τελικά πρόεκυψαν από ανθρώπινο παράγοντα. Επειδή κάλυψα τις βασικές ερωτήσεις  στην πιο πάνω συνέδρια μου με τον ΑΕ μου, ενώ πολλές άλλες ερωτήσεις έχουν απαντηθεί στην προηγούμενη σελίδα μου ΙΙ.2.D25 και οι απαντήσεις που δοθήκαν εκεί παραμένουν προς το παρών ίδιες, κλείνω αυτή μου την συνεδρία επιλέγοντας δυο από τις πολλές ερωτήσεις μικροτέρου ενδιαφέροντος που έκανα για να ικανοποιήσω την περιέργεια μου. Γ Η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητο της στην περιοχή του Αγρινίου αυτοκτόνησε όπως υποστηρίζει η αστυνομία ή δολοφονήθηκε; Κ Ασφαλώς δεν αυτοκτόνησε. Γ Το κανάλι MEGA που δεν έλαβε μέρος για διεκδίκηση άδειας θα σβήσει οριστικά; Κ Θα ενσωματωθεί σε κάποιο άλλο κανάλι.

        ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΙΣ 16.2.2018

        Αυτή την φορά κάλεσα τον Στρατηγό, οντότητα από την Εβδόμη Διάσταση, ο οποίος έχει λάβει εντολή εδώ και καιρό να βρίσκεται δίπλα μου και να με καθοδηγεί  σε αυτά που κάνω και σε αυτά που γράφω, ώστε να είναι αλήθειες (δείτε λεπτομέρειες για τον Στρατηγό σε προηγούμενες αναρτήσεις μου). Αυτό το έκανα ώστε αφενός να διασταυρώσω αυτά που μου είπαν ο ΑΕ μου και ο ΑΕ του καναλιού μου, (που ανήρτησα πιο πάνω), και αφετέρου να συμπληρώσω με ότι, νεώτερα μεσολάβησαν στον μήνα που πέρασε, που είναι πολύ λίγα, καθότι τα όσα έγραψα προηγουμένως εξακολουθούν να ισχύουν. Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίας το αφιέρωσα σε θέματα υγείας, διατροφής, και αναβάθμισης της πορείας μου προς την 5Η, σκοπεύω στο μέλλον να αναρτήσω ένα εκτεταμένο άρθρο που αναλύει όλα αυτά, με πρόθεση να βοηθήσω όποιον θέλει να τα ακολουθήσει. Πάντως εδώ αναφέρω 3 σημαντικά θέματα που τα θεωρώ επείγοντα. Πρώτον: Με τις νέες ενέργειες που κατακλύζουν την Γη, έρχεται συγχρόνως και πλήθος φωτεινών οντοτήτων, με σκοπό, (κατά την ώρα που κοιμόμαστε), να θεραπεύουν το ενεργειακό μας σώμα των περισσότερων από εμάς (αύρα κλπ), το οποίο όμως βοηθά και στην θεραπεία του υλικού μας σώματος. Δεδομένου ότι οι οντότητες αυτές εργάζονται από την δύση του Ηλίου μέχρι τις 02:00 τα ξημερώματα, είναι πολύ σημαντικό κατά την διάρκεια που τα ‘’συνεργεία’’ αυτά δουλεύουν, να διαθέτουμε τουλάχιστον δυο ώρες ύπνου (πχ. 12:00 έως 02:00). Αν το κάνουμε θα παρατηρήσουμε ότι το πρωί ξυπνάμε πιο ξεκούραστοι, πιο κεφάτοι, και με περισσότερη ενέργεια από όταν δεν το κάνουμε.

        Δεύτερον: Μου συνέστησαν να ξαναχρησιμοποιήσω τα κρυστάλλινα μπολ με τους θεραπευτικούς τους ήχους, (που χρησιμοποιούσα παλιά), για τα οποία έχω μιλήσει αναλυτικώς στην σελίδα μου ΙΙ.2D6 (δείτε την), όπου περιλαμβάνονται και 30 ηχογραφήσεις των ήχων αυτών, πράγμα που όπως μου είπαν, αν το κάνω καθημερνώς θα αποτελεί μια πολύ σημαντική ενεργειακή θεραπεία και αναβάθμιση του σώματος, του πνεύματος και της ψυχής μου. Για τον λόγο αυτό και επειδή το κάθε τσακρα συνδέεται με ορισμένα όργανα και λειτουργίες του σώματος, συνιστώ, αφού διαβάσετε με προσοχή το άρθρο μου, να τους ακούτε, με έμφαση στους ήχους εκείνους που ανοίγουν, καθαρίζουν και ενεργοποιούν τα όργανα στα οποία έχετε πρόβλημα. Για να σας βοηθήσω, στο τέλος της σημερινής μου ανάρτησης, βάζω ένα αντίγραφο του τμήματος της σελίδας ΙΙ.2D6, που συνδέει το κάθε τσακρα με τα αντίστοιχα όργανα που επηρεάζει. Τρίτον: Για να καταδείξω, ότι παρόλο που δεν το έχουμε αντιληφθεί είμαστε όλοι, (καλοί και κακοί), μεγάλες αθάνατες ψυχές που έχουμε μέσα μας την θεϊκή σπίθα, παραθέτω αυτό που μου είπε ο Στρατηγός: Σύντομα θα με δεις και όταν οι ματιές μας διασταυρωθούν θα αντιληφθείς ότι είμαστε ίσος προς ίσον, και ότι δεν έχω εγώ κάτι περισσότερο από εσένα. Μα του είπα ότι εσύ είσαι Στρατηγός και εγώ Λοχίας, καθότι εσύ είσαι στην Έβδομη Διάσταση και εγώ μόλις στην Τέταρτη Διάσταση. Μου απάντησε ότι όταν συναντηθούμε θα κατανοήσεις ότι είσαι και εσύ Στρατηγός, και θα ανταλλάσουμε απόψεις. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ανακάλυψα ότι στο YouTube εκτός από τα αγγλικά βίντεο, υπάρχουν και αρκετά ελληνικά βίντεο, που επεξηγούν το τι κάνουν οι διάφορες υπερτροφές, και τα συμπληρώματα διατροφής, για όσους δεν ξέρουν αγγλικά.

        Και τώρα έρχομαι σε ορισμένα χαρακτηριστικά σημεία που θέτω υπόψη σας, με το γνωστό σύστημα των ερωτήσεων (Γ-Γιώργος) και απαντήσεων (Κ-Κανάλι). Γ Το όνομα Μακεδονία θα δεχτούμε να μπει τελικά σε μια σύνθετη ονομασία των Σκοπίων; Κ Ναι. Γ Εις αντάλλαγμα τα Σκόπια θα αλλάξουν το σύνταγμα τους και τις αλυτρωτικές αναφορές που περιέχει; Κ Αυτό θα προκαλέσει μεγάλες πολιτικές αναταραχές στα Σκόπια, με αποτέλεσμα να μεσολαβήσουν και άλλα γεγονότα που θα μεταφέρουν την λύση του προβλήματος για αργότερα. Γ Θα δώσουμε την έγκριση μας για ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και ΕΕ; Κ Όχι, δεν βλέπω αυτό να γίνεται, τουλάχιστον έως ότου το όλο θέμα διευθετηθεί, καθότι θα υπάρξουν ρήγματα στο κράτος και υπάρχει και πιθανή ανάμειξη και της Ρωσίας. Γ Το σκάνδαλο της Novartis ξεκίνησε επίτηδες για να απομακρύνει το ενδιαφέρον από το πρόβλημα της ονομασίας, ή πρόεκυψε φυσιολογικά, και ποια η εξέλιξη του; Κ Όχι ξεκίνησε εσκεμμένα και θα συνεχίσει ανατρεπτικά, φέρνοντας αποτελέσματα που δεν τα περιμένει κανένας, με αποτέλεσμα να γυρίσει εις βάρος ολόκληρου του πολιτικού κόσμου. Γ Μπορεί να αποτελέσει το φυτίλι και για την έναρξη των ανατροπών ; Κ Ναι είναι πολύ πιθανό. Γ Θα επιβληθούν και τιμωρίες, ή οι ένοχοι θα την γλυτώσουν; Κ Το όλο θέμα θα γίνει τόσο πασιφανές που δεν θα μπορεί να μην μπουν τιμωρίες.

         Το σκάνδαλο Novartis ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και για άλλα σκάνδαλα μικρότερα, αλλά και μεγαλύτερα, που θα βγουν στην φόρα, με αποτέλεσμα να σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμα τους. Είναι σαν να ανοίγει μια τρύπα, από όπου με διάφορες αιτίες ξεπετάγονται σκάνδαλα το ένα πίσω από το άλλο. Γ Μέσα σε αυτά, ένα από τα μεγαλύτερα είναι αυτό που είπαμε και παλαιότερα, ότι Έλληνες πολιτικοί χρηματίζονται για να κρατούν στην Ελλάδα τους μετανάστες, που κανονικά θα έφευγαν προς Βορρά; Κ Αυτό είναι το πιο εγκληματικό από όλα, διότι έχουν πάρει οδηγίες και δίνουν ιθαγένειες αλλοιώνοντας τον πληθυσμό της Ελλάδος. Γ Τελικά τις ιθαγένειες αυτές θα μπορέσουμε να τις ανακαλέσουμε; Κ Επειδή το σκάνδαλο είναι πολύ μεγάλο, τελικά θα γίνουν διευθετήσεις και πολλές ιθαγένειες θα ανακληθούν. Το πιο εγκληματικό στην περίπτωση μας είναι ότι εκμεταλλεύονται την συμπόνια και φιλευσπλαχνία των Ελλήνων προς άτομα που υποφέρουν, ενώ στην πραγματικότητα η πλειονότητα των ατόμων αυτών ήρθε με συγκεκριμένο σκοπό, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Νέας Τάξης. Γ Ένα άλλο σκάνδαλο που προαναφέραμε, ότι Έλληνες πολιτικοί χρηματίζονται για να μην αντιδρούν έντονα στους διωγμούς που υφίστανται οι ομογενείς μας στην Βόρεια Ήπειρο, θα βγει και αυτό στην φορά; Κ Ναι θα βγει και αυτό μαζί με όλα τα άλλα.

        Γ Το γεγονός ότι οι Αμερικανοί βομβάρδισαν Συριακές δυνάμεις, όπου ανάμεσα τους σκοτώθηκαν και πολλοί εθελοντές Ρώσοι, που είχαν καταταγεί στον Συριακό Στρατό, θα μείνει αναπάντητο από την Ρωσία; Κ Όχι, διότι ο Πουτιν τους περιμένει στην γωνία και θα τους περιποιηθεί καταλλήλως. Γ Αυτή η απάντηση θα δοθεί μέσα στους προσεχείς ένα με δυο μήνες; Κ Όχι, θα δοθεί λίγο αργότερα όταν θα  έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες συνθήκες, και  για να μην φανεί ότι πρόκειται για αντεκδίκηση. Γ Ποια θα είναι τα αποτελέσματα του πόλεμου μεταξύ Τουρκίας και Κούρδων στο Αφρίν της Συρίας; Κ Το βασικό αποτέλεσμα θα είναι ότι αυτή η σύγκρουση θα επιταχύνει την δημιουργία Κουρδικού κράτους, με όλες τις αρνητικές συνέπειες για την Τουρκία, που περιλαμβάνουν και την έναρξη του διαμελισμού της Τουρκίας. Όσο για τον διαμελισμό, η Τουρκία είναι ήδη στην ουσία διαμελισμένη, ενώ απλώς αυτή την στιγμή το καλύπτει, εξού και οι προκλήσεις της προς κάθε κατεύθυνση. Γ Ποιά η στάση ΗΠΑ και Ρωσίας έναντι των Κούρδων; Κ Οι ΗΠΑ τους βοηθούν φανερά, ενώ η Ρωσία κινείται αφανώς. Γ Και τώρα επαναλαμβάνω την μεγάλη ερώτηση που λέμε κάθε φορά, αν οι ανατροπές που περιμένουμε θα γίνουν, με μεγάλες πιθανότητες, μέσα στο 2018, δεδομένου ότι το ίδιο λέγαμε και για το 2017; Κ Πράγματι και φέτος περιμένουμε ότι θα γίνουν οι ανατροπές στο 2018, και μάλιστα με μεγαλύτερη πιθανότητα από ότι στο 2017.

        Γ Τα προβλήματα που δημιουργούν σήμερα οι Τούρκοι με τον στόλο τους, εμποδίζοντας το γεωτρύπανο να πάει και να ξεκινήσει την γεώτρηση στο οικόπεδο 3 της Κυπριακής ΑΟΖ, θα έχουν κάποιο αποτέλεσμα; Κ Όχι, διότι τελικά η γεώτρηση θα ξεκινήσει κανονικά, και οι Τούρκοι θα αποχωρήσουν, εξευτελιζόμενοι διεθνώς, διότι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο την Κύπρο και την Ελλάδα, αλλά και τους Ευρωπαίους, οι οποίοι θα ασκήσουν πάσης φύσεως πιέσεις, καθότι έχουν  τα συμφέροντα τους σε αυτές τις γεωτρήσεις. Γ Η Ρωσία θα παίξει κάποιο ρόλο σε αυτήν την διαμάχη; Κ Όχι τώρα αλλά αργότερα, ενώ ούτε θερμό επεισόδιο θα υπάρξει μεταξύ Τουρκίας και Κύπρου, ούτε οι γεωτρήσεις θα σταματήσουν. Γ Αναμένετε θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, μετά από αυτό που συνέβη με τον εμβολισμό στα Ίμια; Κ Ναι αναμένετε, και μάλιστα αυτή την φορά θα το προωθήσει η Ελλάδα, ή οποία και θα απαντήσει άμεσα και  δυναμικά στην επόμενη πρόκληση των Τούρκων, οπότε και θα ξεκινήσει έτσι η σύγκρουση. Γ Και ποια θα είναι η εξέλιξη; Θα υποχωρήσουμε; Θα βοηθήσουν και οι ξένοι για να κάτσει η Τουρκία στα αυγά της; Κ Η πιο σημαντική βοήθεια θα είναι ότι, με την έναρξη της σύγκρουσης θα ξεσηκωθούν από τα Νότια οι Κούρδοι, αλλά και άλλοι εντός και εκτός της Τουρκίας, που θα την πάρουν σβάρνα και θα επιφέρουν το ουσιαστικό πλήγμα, ενώ αυτοί θα είναι απασχολημένοι με την Ελλάδα. Γ Και ποια θα είναι η στάση της Ρωσίας στην σύγκρουση αυτή; Κ Η στάση της Ρωσίας θα είναι καταλυτική και θα μας βοηθήσει, ενώ ήδη έχουν πάρει εντολή οι ένοπλες δυνάμεις της να είναι με το μέρος της Ελλάδας. Γ Και ποια θα είναι η στάση των ΗΠΑ ; Κ ΟΙ ΗΠΑ θα βοηθήσουν την Ελλάδα μόνο διπλωματικά χωρίς άλλη εμπλοκή.

        Επειδή οι επόμενες ερωτήσεις είναι ίσονος σημασίας δεν θέλω να κουράσω τους αναγνώστες μου, και για αυτό θα παραθέσω δειγματοληπτικά μόνο μια που αφορά την κομπίνα των λαχείων. Όπως είπα σε προηγούμενη ανάρτηση, και επιβεβαιώνει και εδώ ο Στρατηγός, όσον αφορά στο τζοκερ, οι κληρώσεις είναι ελεγχόμενες, και δεν μπορεί κάποιος, μη ημέτερος, να κερδίσει τον πρώτο αριθμό, ή ένα μεγάλο ποσό. Αντίθετα για ‘’ξεκάρφωμα’’, επιτρέπουν σε τρίτους να κερδίζουν μικρότερα ποσά. Αντίθετα με το Λαϊκό λαχείο μπορεί κάποιος ελευθέρα αν είναι τυχερός να κερδίσει τον πρώτο αριθμό, ενώ ο έλεγχος που γίνετε αφορά σε πλατύτερα διασκορπισμένα μικρότερα ποσά. Κλείνοντας την παρούσα ανάρτηση μου, παραθέτω όπως υποσχέθηκα, την σχέση τσάκρας και οργάνων από την σελίδα μου ΙΙ.2D6, ενώ για τον τρόπο που γίνετε η θεραπεία με τους κρυστάλλινους ήχους, και για πολλές άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, απευθυνθείτε στις λεπτομέρειες που δίνει η σελίδα μου II.2D6. Θερμά σας συνιστώ να μην αμελήσετε, και μάλιστα αυτήν την περίοδο, την σημαντική ενεργειακή θεραπεία που παρέχουν οι κρυστάλλινοι ήχοι για την υγεία μας (σωματική, πνευματική, ψυχική) και για την αναβάθμιση μας προς την πορεία μας προς την Πέμπτη Διάσταση.

        ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

        Επειδή διάφορα γεγονότα ξεκινούν και ελπίζουμε ότι αυτήν την φορά θα πυροδοτήσουν και τις ανατροπές που με αγωνία όλοι μας περιμένουμε, έκανα αυτήν την συνεδρία μου με Στρατηγό για να επισημάνω το πώς εξελίσσονται ορισμένα από τα πιο σημαντικά θέματα, τα οποία έχω περιγράψει ήδη και στην προηγούμενη συνεδρία μου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, για να μην χρησιμοποιήσω τον τρόπο που εγώ μεταφράζω τις διάφορες πληροφορίες, αλλά να αφήσω τους αναγνώστες να βγάλουν αυτοί τα συμπεράσματα τους, παραθέτω τον πλήρη διάλογο που κάνω εγώ με το Κανάλι μου και μέσω αυτού με τον Στρατηγό, όπου Γ-Γιωργος μιλώ εγώ, και Κ-Καναλι μιλάει το κανάλι κατ εντολή του Στρατηγού. Ξεκινώ από ορισμένες προσωπικές ερωτήσεις που όμως αφορούν και ενδιαφέρουν τον καθένα από εμάς, για να προχωρήσω σε ερωτήσεις σχετικές με την Ελλάδα και τον Πλανήτη. Γ Επειδή πολύς λόγος γίνεται για γεγονότα που λένε ότι θα γίνουν στις 25 Μαρτίου, μεταξύ των οποίων ότι θα κλείσουν οι τράπεζες, τι έχει να πει ο Στρατηγός  περί αυτών; Κ Το ότι είμαστε κοντά στις εξελίξεις, αυτό ισχύει, αλλά δεν μου δίνει ημερομηνία. Γ Πάντως εγώ πήρα ορισμένα χρήματα από την τράπεζα για κάθε ενδεχόμενο, και τα τρόφιμα κλπ. που έχω στο σπίτι μου με καλύπτουν για ένα 20ήμερο, και αυτό συνιστά να κάνει ο καθένας μας. Το 20ήμερο επαρκεί; Κ Κανονικά επαρκεί. Γ Οι πληρωμές των φόρων και του ΕΝΦΙΑ στο 2018 πως θα είναι εν σχέση με αυτά που πλήρωσα το 2017; Κ Θεωρητικά προγραμματίζεται να είναι κατά τη αυξημένα, όμως αν προλάβουν και μεσολαβήσουν τα γεγονότα τότε ξέχασε τα. Γ  Για το τζόκερ είπαμε ότι είναι μεγάλη κομπίνα και σταμάτησα να παίζω, το ίδιο ισχύει και για το Λαϊκό Λαχείο, που έχει αυτόν τον καιρό ένα μεγάλο τζακποτ; Δηλαδή μπορεί κάποιος που δεν ανήκει στους ημετέρους να κερδίσει τον πρώτο λαχνό; Κ Για το Λαϊκό μπορεί να κερδίσει διότι εκεί η κομπίνα εντοπίζεται στα μικρότερα κέρδη.

        Γ Ποιος θα υπερισχύσει στην σύγκρουση στο Αφρίν μεταξύ Τουρκίας από την μια μεριά, και Συρίας και Κούρδων από την άλλη; Κ Κανείς. Διότι για μεγάλο διάστημα θα υπερισχύει πότε ο ένας και πότε ο άλλος, ενώ τα Ηνωμένα Έθνη δεν θα μπορέσουν να επιβάλουν οριστική κατάπαυση των εχθροπραξιών. Συνεχίζω με δυο ερωτήσεις που με παρακάλεσε κάποιος να ρωτήσω. 1) Λέγεται ότι στην Συρία υπάρχει μια υπόγεια βάση κακών εξωγήινων με τους οποίους συγκρούστηκαν πέρσι οι Αμερικανοί, και φέτος οι Ρώσοι, χωρίς όμως να μπορέσουν να τους εξουδετερώσουν. Αυτό ισχύει; Κ Δεν μου ακούγεται καθόλου  αλήθεια. Σημείωση: Συνιστώ κατόπιν τούτου να μην παίρνει κάποιος της μετρητής ότι κυκλοφορεί στο Ιντερνέτ. 2) Είναι αλήθεια ότι κάτω από το Βατικανό υπάρχει βάση που περιλαμβάνει καμία 80αριά σαυροειδής, ενώ στην Αμερική, αλλά και σε άλλα μέρη του πλανήτη, κυκλοφορούν υβρίδια σαυροειδούς προέλευσης που έχουν πάρει την μορφή ανθρώπων και που κατέχουν σημαντικές θέσεις (πχ. Μπους, Χίλαρι Κλίντον, και πολλοί άλλοι). Κ Αυτό είναι αλήθεια, και όσον αφορά την βάση στο Βατικανό, και όσον αφορά στα υβρίδια ανάμεσα μας. Γ Τι θα γίνει με όλους αυτούς τώρα που θα ξεκινήσουν οι ανατροπές; Κ Κοίταξε να δεις, έχει ξεκινήσει μια έκρηξη φωτονίων από έναν δίαυλο που ξεκινά από τον Ήλιο, που κατακλύζει την Γη, κυρίως αυτήν την εποχή, (την οποία η ΝΑΣΑ χαρακτηρίζει έντονη ηλιακή ακτινοβολία). Αυτή είναι η νέα ενεργεία που περιμένουμε όλοι μας, η οποία με απλά λόγια έρχεται και διαλύει οτιδήποτε είναι σκοτεινό, οτιδήποτε. Αυτό σημαίνει ότι αν έχω εγώ μια εμπλοκή το κύμα φωτονίων θα έρθει και θα την διαλύσει.

         Το πως θα το διαχειριστούμε εμείς μετά εναπόκειται στην δική μας ευχέρεια και εκπαίδευση, διότι αυτή η διάλυση θα μας προκαλέσει μεγάλες αναστατώσεις και ανισσοροπίες. Έτσι εμείς οι απλοί άνθρωποι που βλέπουμε τα σκοτάδια μας να διαλύονται, όπου αποκαλύπτεται ο πραγματικός εαυτός μας, εάν το αποδεχτούμε θα προχωρήσουμε με επιτυχία στην συνέχεια. Αυτοί όμως που δεν θα μπορούν να αποδεχτούν την νέα τους κατάσταση, θα έρθουν σε μεγάλη συνειδησιακή σύγκρουση, και μη αποδεχόμενοι τον νέο τους εαυτό που τους αποκαλύπτεται, θα αποφασίσουν να φύγουν, δηλαδή να πεθάνουν. Γ Άρα θα έχουμε και αρκετούς θανάτους από την ακτίνα των φωτονίων; Κ Ναι διότι αυτοί που δεν μπορούν να διαχειριστούν το σκοτάδι τους και δεν θα θελήσουν να αλλάξουν, θα προτιμήσουν να φύγουν. Γ Και τι αποτέλεσμα θα έχει η ακτίνα στους σαυροειδής που προαναφέραμε; Κ Θα γίνει και σε αυτούς η έκρηξη, (τους οποίους χαρακτηρίζω ευγενικά όχι μαύρους αλλά γκρίζους), η οποία θα τους δημιουργήσει ανισσοροπία  και θα προσπαθούν να πάρουν φως από το φως, δηλαδή από εμάς. Γ Και πως θα το επιτύχουν αυτό; Κ Θα προσπαθήσουν να διασπείρουν σε εμάς τον φόβο, κυρίως μέσω των υβριδίων που προαναφέραμε, και ως γνωστόν ο φόβος μας κάνει να χάνουμε την δύναμη μας, πράγμα το οποίο αυτοί εκμεταλλεύονται όχι μόνο σήμερα, αλλά και από το απώτερο παρελθόν του ανθρώπου. Συνεπώς όσο εμείς παραμένουμε ψύχραιμοι και αντιμετωπίζουμε χωρίς φόβο τις οποιεσδήποτε καταστάσεις, τόσο διατηρούμε την δύναμή μας, η οποία μάλιστα ενισχύεται σημαντικά και από την ακτίνα των φωτονίων που δεχόμαστε και που μας απαλλάσσει από την ‘’σκλαβιά’’ που μας επέβαλαν οι Σκοτεινοί, εδώ και αιώνες. Γ Και ποια θα είναι η τύχη των σαυροειδών; Κ Άλλοι θα δεχθούν να αλλάξουν προς το καλό, άλλοι θα φύγουν εκτός του πλανήτη, και άλλοι θα πεθάνουν. Γ Και ποια η τύχη των υβριδίων; Κ Τα υβρίδια, που στην πραγματικότητα είναι τα υποχείρια των σαυροειδών, και είναι μαύρα, θα βγουν στην φόρα και θα υποστούν τυχόν τιμωρίες, ενώ όσοι από αυτούς αποφασίσουν να αλλάξουν και να έρθουν στο φως, θα επιβιώσουν, ενώ οι υπόλοιποι θα πεθάνουν.

        Γ Επανέρχομαι σε παλαιότερη ερώτηση μου για το τι θα γίνει με επικείμενο θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, όπου, όπως μου είπες, η μεν Τουρκία θα προκαλέσει και πάλι, αλλά όμως τώρα η Ελλάδα θα απαντήσει δυναμικά, και θα ξεκινήσει έτσι η σύγκρουση. Στην σύγκρουση αυτή η Ελλάδα θα είναι μόνη της, ή θα έχει συμπαραστάτες και ποιους; (Ισραήλ, Ρωσία, ΗΠΑ, ΕΕ, Κούρδους κλπ); Κ Η βλακεία που μας δέρνει θα αποτελέσει και την ασπίδα μας, διότι δεν θα προλάβουμε εμείς να συγκρουστούμε με την Τουρκία, αλλά την σύγκρουση θα την αναλάβουν οι άλλοι, όπως το Ισραήλ, η Ρωσία, και κυρίως οι λαοί Νοτιοανατολικά που βρίσκονται είτε εντός, είτε εκτός των Τουρκικών συνόρων. Ενώ η Τουρκία είχε παλαιότερα  μια ικανή διπλωματία, τώρα με τον Ερντογάν έχει αναπτύξει μια ύπουλη διπλωματία, η οποία θα της γυρίσει μπούμερανγκ, που αντί να επιλύει θέματα, δημιουργεί παντού εχθρούς, και έτσι θα χτυπηθεί από παντού, ακόμη και από την Αρμενία. Γ Τι ρόλο θα παίξουν στην σύγκρουση οι ΗΠΑ και η ΕΕ; Κ Η ΕΕ σαν συνασπισμός θα είναι ουσιαστικά θεατής, ενώ οι ΗΠΑ, παρόλο που θα κινηθούν κυρίως διπλωματικά, σε ορισμένες περιπτώσεις θα αντικαταστήσουν την Ρωσία, και οι δυο χώρες θα εναλλάσσονται στον ρόλο τους κατά της Τουρκίας. Έτσι ενώ θα γίνει επιστράτευση στην Ελλάδα, όλα θα έχουν τελειώσει πριν ακόμη ο Ελληνικός Στρατός προλάβει να εμπλακεί στα γεγονότα της σύγκρουσης, που το βάρος θα έχουν αναλάβει για εμάς οι άλλοι. Ο λόγος της συμπαράστασης των όσων προαναφέραμε, δεν είναι άλλος από το ενδιαφέρον που έχουν αυτοί  για τους υδρογονάνθρακες, και μάλιστα της Κυπριακής ΑΟΖ, διότι αν δεν υπήρχαν τα συμφέροντα αυτά, πολύ λίγο ενδιαφέρον θα έδειχναν για την σύγκρουση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.  Γ Θα παίξει αποφασιστικό ρόλο στην τύχη της Τουρκίας ο ξεσηκωμός των λαών στην Νοτιοανατολική κυρίως πλευρά, εντός και εκτός συνόρων (Κούρδων κλπ.), που θα αρπάξουν την ευκαιρία λόγο της σύγκρουσης με την Ελλάδα; Κ Ναι διότι αυτοί θα είναι και ο κύριος λόγος που θα πυροδοτήσει τη διάλυση της Τουρκίας σε επιμέρους κομμάτια. Γ Και αυτό μπορεί να γίνει και φέτος; Κ Ναι μπορεί να γίνει, και σαν παράπλευρο αποτέλεσμα θα είναι και η ικανοποιητική λύση του Κυπριακού, που θα γίνει κατά τρόπο απλό χωρίς κανείς πραγματικά να το καταλάβει.

        Γ Οι γεωτρήσεις στην Κύπρο θα συνεχιστούν κανονικά; Και η Τουρκία θα κάνει πίσω στις επιδιώξεις της; Κ Ναι θα συνεχιστούν, με μια μικρή διακοπή λόγο των γεωπολιτικών γεγονότων που θα επηρεάσουν και την περιοχή αυτή, ενώ θα ολοκληρωθούν προς όφελος της Κύπρου. Γ Οι ΗΠΑ που στέλνουν τον στόλο τους εκεί, θα έχουν ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού; Κ Αυτό ακριβώς μας σώζει. Τα πλούσια κοιτάσματα στα οικόπεδα της Κύπρου είναι που γυρίζουν την κατάσταση προς όφελος του Ελληνισμού. Γ Το ότι η Κύπρος έκανε στρατιωτική συμφωνία με την Γαλλία, ώστε η Γαλλία να υπερασπιστεί στρατιωτικά τα κοινά συμφέροντα στην ΑΟΖ της Κύπρου, βοήθησε ουσιαστικά την Κύπρο; Κ Αυτή είναι η κίνηση ματ που έκανε η Κύπρος καλώντας τις διάφορες χώρες (μεταξύ των οποίων και την Ιταλία), να έχουν κοινά συμφέροντα στην εκμετάλλευση του θησαυρού των υδρογονανθράκων. Γ Έτσι λοιπόν η Τουρκία θα τα μαζέψει και θα γελοιοποιηθεί; Κ Ναι αλλά αυτή η κρίση θα φέρει και μεγάλες αλλαγές στην Ελλάδα. Έτσι ο Τσίπρας θα φύγει από Πρωθυπουργός, και η Ελλάδα θα αποκτήσει κυβέρνηση συνασπισμού, όπου θα συμμετέχουν μέσα και ένστολοι, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση που θα έχει δημιουργηθεί με την σύγκρουση. Γ To σκάνδαλο της  Novartis θα ξεκαθαριστεί; Οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν, και θα μπουν λεφτά στα ταμεία; Κ Δεν θα μπουν λεφτά στα ταμεία, το δε σκάνδαλο της Novartis, όπως και πολλά άλλα σκάνδαλα μικρότερα ή μεγαλύτερα, θα ξεκαθαριστούν αρκετά αργότερα, και μάλιστα από μια άλλη σωστή κυβέρνηση με καινούργιους πολιτικούς, διότι σήμερα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες και τα σκάνδαλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Γ Υπήρχε σκοπιμότητα που το σκάνδαλο Novartis βγήκε τώρα στην φόρα; Κ Ναι υπήρχε, και το έβγαλε η κυβέρνηση ως αντιπερισπασμό για το ενδιαφέρον του κόσμου σχετικά με το όνομα Μακεδονία. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι όπως η Τουρκία έτσι και η σημερινή κυβέρνηση χρησιμοποιεί μια ύπουλη, κουτοπόνηρη θα έλεγα διπλωματία, που θα αποβεί εις βάρος της.

        Γ Είναι αλήθεια ότι με τα Σκόπια τελικά δεν θα συμφωνήσουμε, παρόλο που θα δώσουμε σύνθετη ονομασία, διότι οι πολιτικές δυνάμεις των Σκοπίων δεν θα δεχτούν την αλλαγή συντάγματος κλπ.; Κ Ναι είναι αλήθεια, και ως εκ τούτου τα Σκόπια δεν θα προλάβουν να μπουν ούτε στην ΕΕ, ούτε στο ΝΑΤΟ. Γ Θα επηρεαστούν και αυτά από τα γεγονότα, και μπορεί και να διαλυθούν ως κράτος; Κ Ναι θα επηρεαστούν και μπορεί και να διαλυθούν. Πάντως και το Σκοπιανό, αλλά και τα υπόλοιπα σκάνδαλα που θα βγουν στην φόρα, θα μπουν σε δεύτερη μοίρα ενδιαφέροντος, λόγο πολύ πιο σημαντικών γεγονότων. Γ Οι υπόλοιποι Βόρειοι γείτονες μας, Αλβανία και Βουλγαρία, μπορεί να μας δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα; Κ Θα προσπαθήσουν αλλά δεν θα τους βγει, και δεν θα χτυπήσουν στρατιωτικά την Ελλάδα, παρόλο που θα το ήθελαν πολύ. Γ Η Σερβία θα παραμείνει σταθερά με την Ρωσία, ή θα αγκαλιάσει την ΕΕ; Κ Θα παραμείνει με την Ρωσία. Γ Θα γίνουν αλλαγές συνόρων στο Μαυροβούνιο κλπ; Κ Ναι θα γίνουν πολλές αλλαγές συνόρων στους Βόρειους γείτονες μας. Γ Οι Ολύμπιοι, (αυτοί οι πολύ ισχυροί εξωγήινοι που είχαν βοηθήσει στην αρχαιότητα την Ελλάδα), θα παίξουν και τώρα κάποιο ρόλο στις ανατροπές βοηθώντας την Ελλάδα; Κ Κοίταξε, ούτως ή άλλως το Αρχαιοελληνικό αρχέτυπο είναι πάνω από την Ελλάδα σαν ένα πελώριο διαστημόπλοιο, που την καλύπτει, και οι Ολύμπιοι εκπέμπουν μέσω αυτού. Γ Άρα βοηθούν την Ελλάδα, έστω και έμμεσα; Κ Σαφέστατα. Γ Υπάρχει κάποιος ρόλος του Σώρρα στις ανατροπές, ή δεν πρόκειται να συμμετάσχει; Κ Και όμως υπάρχει, διότι η σημερινή κυβέρνηση του σβήνει καταγεγραμμένα αδικήματα, προκειμένου να τον φέρει στην πολιτική σκηνή, ενώ ο Τσίπρας τον θέλει σύμμαχο του, για αυτό και δεν συλλαμβάνεται. Ομοίως η κυβέρνηση σβήνει καταγεγραμμένα αδικήματα, και για άλλους συνεργάτες της, όπως πχ. για τον Καρανίκα, όπου χρησιμοποίησαν φωτογραφικές αποφάσεις για να τον απαλλάξουν από ότι αδικήματα έχει κάνει. Γ Ποιος είναι ο Καρανίκας; Κ Ο σύμβουλος του Τσίπρα.

        Γ Θα γίνει κάποιο πολεμικό επεισόδιο μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας, όπου η Αμερική απειλεί ότι θα βομβαρδίσει την Δαμασκό με δικαιολογία την προβοκάτσια ότι ο Ασαντ χρησιμοποιεί αέρια στον πόλεμο, και την Ρωσία να απειλεί ότι θα βυθίσει τα πλοία από όπου θα ξεκινήσουν αεροπλάνα και πύραυλοι εναντίον της Δαμασκού; Κ Όχι δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Κλείνοντας την σύντομη αυτή ανασκόπηση με τα θέματα που ανέπτυξα, και μάλιστα απότομα, διότι το κανάλι μου είχε σημαντικές υποχρεώσεις και δεν μπορούσε να συνεχίσει στις επόμενες ερωτήσεις, (πράγμα που ελπίζω να το ολοκληρώσω  με συνεδρία μου πριν από το Πάσχα), προσθέτω και μια προσωπική μου εμπειρία, που περιγράφει το τι συμβαίνει σήμερα σε εμάς που μας κατακλύζουν οι κοσμικές ενέργειες, που έρχονται στην Γη. Επειδή ξυπνώντας, είχα στο νου μου την εικόνα του νησιού Ψέριμος, στο οποίο ουδέποτε έχω πάει, ρώτησα τον Στρατηγό αν το νησί έχει σχέση με επιχείρηση Τουρκικής απόβασης σε αυτό; Η απάντηση ήταν ότι είχα την εικόνα του νησιού αυτού διότι στον ύπνο μου το αστρικό μου σώμα μεταφέρθηκε εκεί, και έτσι που διευρύνεται το τρίτο μας μάτι, βλέπουμε και θυμόμαστε εμπειρίες μας που ζήσαμε με το αστρικό μας σώμα. Αυτή μου η εμπειρία δεν έχει σχέση με την Τουρκία. Κατόπιν τούτου συνιστώ σε όσους βλέπουν όνειρα να προσπαθούν να τα θυμούνται και να τα αναλύουν διευρύνοντας έτσι το τρίτο τους μάτι που συνδέετε με την διαίσθηση, την επικοινωνία με ανώτερα όντα, την επαφή μας με προηγούμενες ζωές, και την τηλεπάθεια, (είδε πιο πάνω για το τι κάνει το τρίτο μάτι).

                        ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Επειδή ορισμένοι αναγνώστες μου παραπονέθηκαν ότι δεν βάζω καινούργιες φωτογραφίες στις σελίδες μου αλλά επαναλαμβάνω τις παλιές (το κάνω για εξοικονόμηση χρόνου μου), προσθέτω εδώ ένα link για ένα βίντεο 12 λεπτών με πολλές δεκάδες πίνακες μου,  https://www.youtube.com/watch?v=kI2WVIi8480&feature=youtu.be . Το βίντεο αυτό είχε την έμπνευση και την καλοσύνη να το δημιουργήσει ο Κύριος Δημήτρης Παπαναστασίου το 2011, και τώρα που το χρειάστηκα, ως απάντηση στους αναγνώστες μου, ο Ανώτερος Εαυτός μου με οδήγησε στο να το ανακαλύψω. Το προσθέτω λοιπόν στην σελίδα μου αυτή, καθώς και σε μερικές προηγούμενες σελίδες..

        ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΙΣ 1.4.2018 ΚΑΙ 25.4.2018

        Στις 2 αυτές συνεδρίες οι ερωτήσεις μου περιστράφηκαν κυρίως σε θέματα διατροφής και υγείας γενικότερα, που χρειάζονται για την αναβάθμιση του σώματος μου, γιαυτό οι ερωτήσεις που έκανα για Ελλάδα κλπ περιορίστηκαν σε λίγες που παραθέτω παρακάτω, δεδομένου εξάλλου ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από ότι έχω πει στις προηγούμενες αναρτήσεις μου. Όσον αφορά στα θέματα υγείας κλπ, θα παραθέσω πιο κάτω μια εκτεταμένη περιγραφή με οδηγίες για όσους ενδιαφέρονται, (και πρέπει όλοι να ενδιαφερόμαστε), την οποία μπορεί και σε επόμενη ανάρτηση να χρειαστεί να συμπληρώσω. Στην ερώτηση (Ε) γιατί ο Nidle εξαφανίστηκε από το προσκήνιο στα ηλεκτρονικά του σεμινάρια, και τα έχει αναλάβει πλέον η σύντροφος του Koleen, η απάντηση (Α) είναι ότι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ε Αυτό οφείλεται σε ενεργειακή επίθεση που του έκαναν οι Σκοτεινοί για αυτά που λέει και γράφει, (όπως λένε στο διαδίκτυο), και μήπως κινδυνεύω και εγώ από παρόμοια επίθεση; Α Υπάρχει μια πιθανότητα  να επηρέασε την υγεία του μια τέτοια επίθεση που υπέστη, όσο για εσένα Γιώργο δεν κινδυνεύεις ούτε από επίθεση, ούτε από άλλη αιτία, και κανείς δεν μπορεί να  σε βλάψει εκτός από τον ίδιο τον εαυτό σου, διότι έχεις απόλυτη προστασία. Ε Τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς τους έπιασαν σε ενέδρα, και πότε θα ελευθερωθούν; Α Στην περιοχή συχνά μπαινοβγαίνουν Έλληνες και Τούρκοι, διότι τα σύνορα δεν είναι ξεκάθαρα, ενώ τους έστησαν παγίδα. Όσο για την απελευθέρωση τους δεν την βλέπω σύντομα, και αυτό θα είναι ένα μελανό σημείο που θα εξελιχτεί εις βάρος της Τουρκίας, διότι θα υπάρξει έντονη ανθρωπιστική αντίδραση και από χώρες και φορείς και εκτός της Ελλάδος.

         Ε Ο Πρέσβης της Αμερικής συνέστησε στην Ελλάδα να κάνει το πρώτο χτύπημα καταστρέφοντας πλοία και αεροπλάνα της Τουρκίας. Υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να κάνει κάτι τέτοιο; Α Με τίποτα. Ε Το θερμό επεισόδιο θα ξεκινήσει στον Έβρο ή στο Αιγαίο, και θα προκαλέσει και τις ανατροπές στην Ελλάδα; Α Θα ξεκινήσει στο Αιγαίο ενώ οι ανατροπές θα προηγηθούν του επεισοδίου. Ε Το επεισόδιο και οι ανατροπές έχουν πιθανότητες να γίνουν μέσα στο 2018; Α Ναι έχουν πολλές πιθανότητες. Ε Εγώ και οι γύρω μου είμαστε προετοιμασμένοι από πλευράς χρημάτων, τροφίμων και άλλων εφοδίων για να καλύψουμε ανώδυνα την σύντομο περίοδο του χάους που θα δημιουργήσουν οι ανατροπές; Α Εσύ ούτως ή άλλως έχεις καθοδήγηση, και αν κάτι επιπλέον χρειαστείς θα πάρεις έγκαιρα την πληροφορία να το καλύψεις, όπως έγινε πχ με το θέμα των capital controls, που μετέφερες εγκαίρως τα λεφτά σου σε θυρίδες. Ε Θα πάρουμε την επόμενη δόση των 6,1 δις Ευρώ μέχρι τον Ιούνιο όπως λένε; Α Αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη και δεν εξαρτάται από εσάς. Ε Θα πληρώσει με αυτά τα λεφτά το Δημόσιο τις υποχρεώσεις του προς Έλληνες ιδιώτες κλπ; Α  Μόνο ένα μικρό μέρος θα πληρώσει, διότι το Κράτος μπαίνει όλο και περισσότερο μέσα. Ε Οι πλειστηριασμοί που ξεκινούν θα περιλαμβάνουν και την πρώτη κατοικία, και μάλιστα σε πολίτες που πραγματικά δεν έχουν  την δυνατότητα να πληρώσουν τα χρέη τους; Α Ναι θα περιλαμβάνουν, αλλά σε ένα μικρό σχετικά ποσοστό. Ε Το θερμό επεισόδιο που θα γίνει στο Αιγαίο, θα περιλαμβάνει και βύθιση πλοίων και κατάρριψη αεροπλάνων, ή ακόμα και βομβαρδισμούς σε εδάφη Ελληνικά ή Τουρκικά; Α Μπορεί να μην έχουμε βύθιση πλοίων, αλλά απλώς πλήγματα σε πλοία, ενώ δεν θα υπάρξουν βομβαρδισμοί σε εδάφη Ελληνικά ή Τουρκικά. Εδώ τελειώνουν οι λίγες ερωτήσεις της συνεδρίας της 1.4.2018, και συνεχίζω με τις ερωτήσεις της δεύτερης συνεδρίας της 25.4.2018.

        Ε Σε περίπτωση που ο Ερντογάν αντικατασταθεί από άλλη διακυβέρνηση, η νέα αυτή διακυβέρνηση θα είναι πιο φιλική, ή πιο εχθρική για την Ελλάδα; Α Πιο εχθρική. Ε Τελικά θα βγει ο Ερντογάν Πρόεδρος; Α Πριν από τις εκλογές θα γίνουν πολλά γεγονότα που θα ανατρέψουν την κατάσταση. Ε Θα μπει Σαουδαραβικός στρατός, ή άλλος στρατός (πχ. Ισραηλινός) στην Συρία για ανατροπή του Ασαντ; Α Όχι διότι υπάρχει η Ρωσία. Ε Θα γίνει στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας; Α Ναι κάποια στιγμή θα γίνει. Ε Ομοίως θα γίνει σύγκρουση Ρωσίας και Ισραήλ; Α Όχι δεν θα γίνει. Ε Οι ΗΠΑ θα φύγουν σύντομα από την Συρία; Α Όχι ακόμα. Ε Θα βγει η Ελλάδα στις αγορές το καλοκαίρι όπως υπολογίζει; Α Δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Ε Θα μοιραστεί κάτι από το σημαντικό πλεόνασμα του 2017 σε πολίτες που έχουν μεγάλες ανάγκες; Α Όχι σπουδαία πράγματα. Ε Ο Καρατζαφέρης, ο Βελόπουλος και ο Σώρρας θα συμμετάσχουν στα νέα πολιτικά πράγματα; Α Μόνο ο Σώρρας θα συμμετάσχει, και αυτό διότι θέλει να τον προσαιτεριστει ο Τσίπρας, και για τον λόγο αυτό δεν τον συνέλαβαν ενώ θα μπορούσαν, ενω αντιθέτως μείωσαν την ποινή του την οποίαν  την εξαγόρασε και είναι ελεύθερος. Όμως δεν εμφανίζεται διότι έχει πολλούς εχθρούς και κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε προσεχή μου ανάρτηση θα ρωτήσω περισσότερα πράγματα για τον Σώρρα, μια που όπως μου λένε, θα λάβει και αυτός, μαζί με άλλους, ενεργό μέρος στις εξελίξεις. Συνεχίζω με τις οδηγίες που σας υποσχέθηκα.         

        ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΙΣ 22.05.2018

        Πριν φύγω για Κύπρο, όπου θα παραμείνω όλο τον Ιούνιο, έκανα μια τελευταία συνεδρία για να επικαιροποιήσω τις εξελίξεις των γεγονότων σε Ελλάδα και πλανήτη, οι οποίες είναι λίγες, διότι ουσιαστικά δεν υπάρχουν ακόμη σημαντικές διαφοροποιήσεις. Προχωρώ ως συνήθως με ερωτήσεις (Γ-Γιώργος) και απαντήσεις (Κ-Κανάλι). Γ Πλησιάζουν οι πολυπόθητες ανατροπές, που όλο έρχονται και όλο αναβάλλονται, και θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2018; Κ Ναι, αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο. Γ Θα γίνουν εκλογές, ή θα προκύψει καινούργια κυβέρνηση χωρίς να γίνουν εκλογές; Κ Δεν βλέπω να γίνονται εκλογές, αλλά θα γίνουν έκρυθμα γεγονότα που θα ανατρέψουν την παρούσα πολιτική κατάσταση. Γ Ο Σώρρας θα παίξει ρόλο στην νέα πολιτική κατάσταση; Κ Ναι θα βγεί σιγά σιγά στο προσκήνιο. Γ Πότε προβλέπεται να έχουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία; Κ Θα προηγηθούν τα έκρυθμα γεγονότα σε Ελλάδα και Τουρκία, και μετά θα έρθει το θερμό επεισόδιο, (που θα γίνει για εσωτερική κατανάλωση της Τουρκίας), σε μια προσπάθεια της να εξαγάγει τα εσωτερικά της προβλήματα προς τα έξω. Γ Σε αυτήν την περίπτωση θερμού επεισοδίου, ποια θα είναι η στάση της Ρωσίας, των ΗΠΑ, της ΕΕ, και του Ισραήλ; Κ Οι σημερινοί συσχετισμοί ανατρέπονται, και ενώ εμφανίζεται π.χ. η Ρωσία υπέρ της Τουρκίας, αυτό θα αλλάξει, το δε Ισραήλ οπωσδήποτε θα βοηθήσει την Ελλάδα, διότι έχει ξεκάθαρα συμφέροντα. Γ Η Ελλάδα θα βγει κανονικά στις αγορές το καλοκαίρι, όπως λέει ο Τσίπρας; Κ Δεν το βλέπω. Γ Με το δημόσιο χρέος τι θα γίνει, θα έχουμε μείωση του, ή ακόμα, (μετά τις ανατροπές), και εξαφάνιση του; Κ Στην πραγματικότητα χρέος δεν υπάρχει, καθότι δημιουργήθηκε τεχνητά, για αυτό και μετά τις ανατροπές θα πάψει να υφίσταται. Γ Θα έχουμε κόψιμο συντάξεων, όπως έχει προβλεφτεί με το νέο μνημόνιο; Κ Όχι, διότι δεν θα προλάβουν. Γ Τι θα γίνει με τις αλλαγές στο αφορολόγητο; Κ Ούτε  αυτό θα προλάβουν να το κάνουν. Γ Η Κύπρος θα συνεχίσει τις γεωτρήσεις της κανονικά; Κ Ναι, διότι  όλες οι εμπλεκόμενες στις γεωτρήσεις δυνάμεις, λόγο των συμφερόντων τους, είναι υπέρ της Κύπρου, και συνεπώς, όπως προείπαμε, δεν προβλέπεται  ούτε καν θερμό επεισόδιο μεταξύ Τουρκίας και Κύπρου. Γ Οι δυο κρατούμενοι στρατιωτικοί, που τώρα πήραν την ιδιότητα των διπλωματικών υπαλλήλων της Ελλάδος στην Τουρκία, θα απελευθερωθούν; Κ Όχι, αυτό θα γίνει αργότερα.

         Γ Ο Ερντογάν θα φτάσει σε εκλογές, ή θα ανατραπεί νωρίτερα; Κ Πάντως εκεί κοντά θα ξεκινήσουν και οι αναστατώσεις στην Τουρκία. Γ Η οικονομία της Τουρκίας θα καταρρεύσει; Κ Ήδη είναι σε κατάρρευση. Γ Θα γίνει επίθεση από το Ισραήλ μέσα στο κράτος του Ιράν, ή θα συνεχίσει το Ισραήλ να χτυπά Ιρανικές βάσεις εγκατεστημένες στην Συρία, και ποια η θέση της Ρωσίας σε αυτό; Κ Το Ισραήλ δεν βλέπω ότι θα τολμήσει να χτυπήσει το Ιράν στο έδαφος του, αλλά θα συνεχίσει να κτυπάει Ιρανικές βάσεις στην Συρία, καθότι έγινε μυστική συμφωνία με Ρωσία, να μην αναμιχτεί η Ρωσία σε αυτήν την διαμάχη. Γ Οι Κούρδοι θα δημιουργήσουν το Κουρδιστάν, και σε αυτό θα περιλαμβάνεται και μέρος των Τουρκικών εδαφών; Κ Ναι θα το δημιουργήσουν, διότι οι εμπλεκόμενες μεγάλες δυνάμεις θα το βοηθήσουν, επειδή του το έχουν υποσχεθεί.  Γ Η Ιταλία με την νέα κυβέρνηση, που πρόεκυψε με συνεργασία δεξιάς και ακροδεξιάς, θα επιχειρήσει έξοδο από την ενωμένη Ευρώπη, ή απλώς θα επιχειρήσει να επιβάλει τους όρους της; Κ Δεν θα προλάβει να το κάνει, διότι ούτως ή άλλως, θα υπάρξουν μεγάλες αναταραχές στην ευρωπαϊκή ένωση. Γ Στο σκοπιανό θα δοθεί κάποια λύση με κάποιο όνομα αποδεκτό από τις δυο πλευρές, και τα Σκόπια θα μπουν στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, όπως πιέζουν οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι; Κ Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο σημείο, αλλά όποια συμφωνία και να γίνει, αυτή δεν θα γίνει τώρα, αλλά αργότερα, και συνεπώς δεν προβλέπεται τώρα η ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ. Γ Προκειμένου να πει η Ελλάδα το ναι, θα περιμένει να αλλάξει πρώτα και το σύνταγμα των σκοπιανών, και αυτοί θα το αλλάξουν; Κ Όχι δεν θα θελήσουν να το αλλάξουν, (διότι θέλουν και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολάκαιρη), και για αυτό δεν θα υπάρξει συμφωνία. Γ Για το μεταναστευτικό θα δοθεί κάποια λύση, και θα φύγουν οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα; Κ Όχι, προς το παρών δεν θα δοθεί, και οι λαθρομετανάστες θα φύγουν όταν θα το αποφασίσουν οι ίδιοι. Γ Το μεγάλο σκάνδαλο που προαναφέραμε, ότι Έλληνες πολιτικοί χρηματίζονται από τους ξένους, για να κρατήσουν πάση θυσία τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, (και μάλιστα, όπως προείπαμε, έχουν πάρει και αυστηρά χρονοδιαγράμματα για το τι υποχρεούνται να κάνουν), θα βγει σύντομα στην φόρα και μάλιστα φέτος; Κ Ναι θα βγει φέτος, και θα προκαλέσει μεγάλη οργή στους Έλληνες πολίτες, που υποφέρουν από αυτό, (οικονομικά ως χώρα και προσωπικά από πλευράς ασφάλειας και εγκλημάτων). Η οργή αυτή, που άλλα γεγονότα δεν μπόρεσαν να την πυροδοτήσουν, αυτή την φορά θα βγει στην επιφάνεια και θα σαρώσει. Σαν απόδειξη των μέτρων που λαμβάνουν καθ υπόδειξη των ξένων οι πουλημένοι Έλληνες πολιτικοί, είναι μια προσωπική εμπειρία του καναλιού μου, όπου μια φίλη της που εργάζεται στο μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου, της είπε με αγανάκτηση, ότι κάλεσαν το προσωπικό του μαιευτηρίου και του έδωσαν σαφείς  εντολές να δίνει προτεραιότητα στα άτομα που προέρχονται από τα hot spots, δηλαδή στους λαθρομετανάστες έναντι των Ελλήνων. (Για να πολλαπλασιάζονται πιο άνετα από τους γηγενείς, σχολιάζω εγώ).

         Γ Ο Τραμπ θα επιβιώσει και θα συνεχίσει την θητεία του, παρά τις επιθέσεις που δέχεται από το σκοτεινό κατεστημένο; Κ Προς το παρών δεν βλέπω η πορεία του να κινδυνεύει. Γ Η οικονομία της Κίνας διατηρείται ακόμη καλή, και πως πάνε οι οικονομικές συγκρούσεις της με τις ΗΠΑ; Τελικά τα βρήκαν; Κ Η οικονομία της Κίνας, παρόλους του κινδύνους που διατρέχει, διατηρείται καλή, και προς το παρόν τα βρήκαν με τις ΗΠΑ. Γ Η Κίνα βοηθάει την Ελλάδα οικονομικά αμέσως ή εμμέσως; Κ Την βοηθάει στο εμπορικό κομμάτι και όχι σαν άμεση οικονομική βοήθεια. Γ Ο Μπουτάρης γιατί υποστηρίζει την Τουρκία, έχει κάποιο συμφέρον; ΣΗΜ: Η απάντηση που έλαβα ήταν ένας καταπέλτης για τον Μπουτάρη, που θεωρώ σκόπιμο να μην την αναφέρω. Γ Ποια σκάνδαλα παίρνουν τώρα σειρά για να βγουν στην φόρα; Είναι η Novartis; Κ Τα οικονομικά σκάνδαλα που θα βγουν στην φόρα, είναι τόσο μεγάλα, που μπροστά σε αυτά η Novartis δεν είναι παρά μια παρανυχίδα. Όμως, εκτός από τα οικονομικά σκάνδαλα είναι και άλλα μεγάλα, όπως οι διωγμοί στην Βόρειο Ήπειρο (όπως είπαμε, όπου Έλληνες πολιτικοί χρηματιστήκαν για να μην αντιδράσουν έντονα), και το επίσης μεγάλο σκάνδαλο, που έχει να κάνει με προσλήψεις.  Γ Από τις ανατροπές που πρόκειται να γίνουν, εγώ έχω κάτι να χάσω, και πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για αυτές; Κ Όχι, δεν έχεις κάτι να χάσεις, και αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας, είναι να είμαστε αφημένοι στην ροη, και αυτή θα μας οδηγήσει. Έτσι πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να παραμείνουμε στο κέντρο μας, χωρίς φόβους και ανησυχίες, και να έχουμε εμπιστοσύνη στον ανώτερο εαυτό μας. Αυτος θα μας οδηγήσει, μέσω της διαίσθησης μας, στο τι πρέπει να κάνουμε ανά πάσα στιγμή, αποφεύγοντας όλη αυτήν την αρνητικότητα που θα κυκλοφορεί γύρω μας. Γ Πότε το Ελβετικό Φράγκο, που όπως είπε ο Στρατηγός, θα κοιτάει από ψηλά τα άλλα νομίσματα που καταρρέουν, θα πάρει την σωστή του ισοτιμία; Κ Αυτό θα γίνετε προς το παρόν σιγά σιγά, αλλά θα προχωρήσει απότομα όταν θα έχουμε τα γεγονότα στην Ευρώπη για το Ευρώ, και στις ΗΠΑ για το Δολάριο.

        ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΙΣ 18.7.2018

      Γυρίζοντας από την Κύπρο, όπου πέρασα πάλι μια αναμόρφωση στο σώμα, στο πνεύμα, και στην ψυχή, (συναισθήματα κλπ), παράλληλα με την μακρά συνεδρία που είχα με τον Ανώτερο Εαυτό μου, (ο οποίος μου επιβεβαίωσε τις βελτιώσεις όλων των δεικτών μου, πράγμα που το επικύρωσαν και οι αιματολογικές και λοιπές εξετάσεις μου), προχώρησα σε μια σύντομη συνεδρία με τον Στρατηγό, (σύντομη διότι δεν μεσολάβησαν πολλές αλλαγές από την προηγούμενη συνεδρία μου μαζί του). Αυτήν την παραθέτω, πριν φύγω για το Σούνιο, όπου θα συνεχίσω τα μπάνια μου,  το γυμναστήριο, κλπ, μέχρι το τέλος Αυγούστου. Προχωρώ ως συνήθως με ερωτήσεις (Γ-Γιώργος) και απαντήσεις (Κ-Κανάλι). Γ Τα γεγονότα και οι ανατροπές που περιμένουμε προβλέπεται να γίνουν μέσα στο 2018; Κ Ενώ ο χρόνος των γεγονότων είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων που επηρεάζουν τον γραμμικό χρόνο μας στον οποίο τελικά θα συμβούν, εν τούτης οι προοπτικές λένε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει μέσα στο 2018. Γ Βεβαίως τα ίδια λέγαμε κάθε χρόνο από 2014 μέχρι σήμερα για το ότι θα συμβούν εντός του κάθε έτους όπου έκανα την ερώτηση, αλλά δεν συνέβησαν μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα να εξακολουθώ να κρατώ ‘’μικρό καλάθι’’. Γ Εγώ είμαι προετοιμασμένος για τα γεγονότα, ή κάτι πρέπει να κάνω; Κ Η κύρια προετοιμασία που πρέπει να κάνουμε όλοι μας, είναι να είμαστε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι και να ακολουθούμε την ροη τους ήρεμα και χωρίς παροξυσμούς. Ιδιαίτερα εμείς οι θεωρούμενοι καλύτερα ενημερωμένοι, έχουμε υποχρέωση να καθοδηγούμε τους γύρω μας, καθησυχάζοντάς τους ώστε να παραμένουν ψύχραιμοι, και οδηγώντας τους στο δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν τον οποίο εμείς θα γνωρίζουμε καθοδηγούμενοι από τους ανώτερους εαυτούς μας. 

        Γ Στην συνάντηση Πουτιν και Τραμπ, υπήρξε κάποια συμφωνία για Συρία, Ουκρανία, Βαλκάνια, αγωγούς, οικονομία, κλπ; Κ Ναι υπήρξε συμφωνία για ένα γενικότερο πλαίσιο του παιχνιδιού που παίζετε, η οποία θα επικρατήσει και θα εφαρμοστεί, παρόλο που τα γεγονότα όπως θα εμφανίζονται, και μάλιστα από τα media, θα παρουσιάζουν πολλές προστριβές και συγκρούσεις, οι οποίες στην πραγματικότητα δεν θα υπάρχουν, αλλά αντίθετα χρειάζονται να εμφανίζονται έτσι για να προστατεύουν την βασική συμφωνία. Γ Τα οικονομικά προβλήματα μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής θα έχουν επιλυθεί; Κ Έχουν γίνει σχετικές συμφωνίες, οι οποίες τελικά φέρνουν Ρωσία και Αμερική στην ίδια πλευρά, έχοντας αντιμέτωπη την Ευρώπη. Γ Λένε τα νέα ότι Ρωσικοί παράγοντες έδωσαν 400 εκατομμύρια στην εκλογική καμπάνια της Κλίντον. Αυτό είναι αλήθεια; Κ Δεν φαίνετε τόσο αλήθεια, κυρίως όσον αφορά την πραγματική προέλευση των χρημάτων. Γ Που οφείλεται η απέλαση των 2 ρώσων διπλωματών, και η Ρωσία θα απαντήσει με αντίποινα και μάλιστα οικονομικά, (σχετικά με τον τουρισμό κλπ); Κ Η απέλαση των ρώσων διπλωματών οφείλεται σε συγκεκριμένη εντολή που έδωσαν προς την κυβέρνηση οι δυτικοί, προκειμένου να χαλάσουν τις σχέσεις Ελλάδος – Ρωσίας, ενώ παρόλα αυτά η Ρωσία δεν θα ανταποδώσει με οικονομικά αντίποινα και μάλιστα ως προς τον Ρώσικο τουρισμό (εν αντιθέσει με ρωσική φήμη που κυκλοφόρησε). Γ Οι 2 στρατιωτικοί μας που κρατούνται παράνομα στην Τουρκία, θα έχουν κάποια εξέλιξη, θα περάσουν από δίκη, και πότε θα απελευθερωθούν; Κ Αυτό θα πάει αρκετά αργότερα διότι ο Ερντογάν το χρησιμοποιεί, και θα λυθεί τελικά δια της διπλωματικής οδού κατόπιν και διεθνών πιέσεων προς την Τουρκία. Γ Οργανώνεται από τους Τούρκους κάποιο θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα προκειμένου να εξαγάγουν τα εσωτερικά τους προβλήματα στο εξωτερικό; Κ Ναι οργανώνεται, μόνο που το επεισόδιο δεν θα γίνει στον χρόνο που αυτοί έχουν επιλέξει, αλλά σε άλλη χρονική στιγμη. Γ Το θερμό επεισόδιο θα το προκαλέσουμε εμείς, ή η Τουρκία; Κ Η Τουρκία.

        Γ Σχετικά με τους Βόρειους γείτονές μας Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, πρόκειται να έχουμε προβλήματα, και μάλιστα κατά την διάρκεια του θερμού επεισοδίου με την Τουρκία; Κ Ναι, η Αλβανία, τα Σκόπια, και η Βουλγαρική μειονότητα που ζει στις δυο αυτές χώρες, θα επιχειρήσουν να επωφεληθούν εδαφικά εις βάρος της Ελλάδας, ενώ δεν θα τους βγει, και μάλιστα όχι τόσο λόγω Ελληνικής αντιδράσεως, όσο λόγω παρεμβάσεων  τρίτων παραγόντων. Γ Την δόση των 16 δις θα την πάρουμε μέσα στον Αύγουστο; Κ Βλέπω περισσότερο να την παίρνουμε αρχές του φθινοπώρου. Γ Στον οικονομικό τομέα ο ΦΠΑ στα νησιά, το κόψιμο των συντάξεων, η μείωση του αφορολογήτου, και άλλα σχετικά μέτρα θα ισχύσουν όπως έχει προγραμματιστεί; Κ Όχι δεν θα προλάβει να ισχύσει τίποτε από αυτά, διότι εν τω μεταξύ θα παρεμβληθούν άλλα πολύ πιο σημαντικά γεγονότα που θα ανατρέψουν τα πράγματα. Γ Θα έχουμε αλλαγή κυβερνήσεως μέσα στο 2018, και αυτή θα προκύψει από εκλογές, ή με άλλο τρόπο; Κ Δεν βλέπω εκλογές μέσα στο 2018, η δε αλλαγή κυβερνήσεως δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια μέσα στον γραμμικό χρόνο στον οποίο ζείτε. Γ Τα Σκόπια θα ψηφίσουν στην βουλή τους την Συμφωνία Των Πρεσπών και θα αλλάξουν αντίστοιχα και το σύνταγμα τους; Κ Δεν βλέπω να διεκπεραιώνεται τουλάχιστον προς το παρών αυτό το κομμάτι. Γ Δηλαδή τα Σκόπια θα μπουν στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ; Κ Όχι στο άμεσο μέλλον. Γ Μήπως δεν θα μπουν ποτέ; Κ Για το ποτέ δεν μπορώ να απαντήσω σήμερα, όμως ενώ οι προοπτικές δείχνουν ότι όλα βαίνουν ομαλά, τελικά αυτό δεν θα ισχύσει. Γ Στην Ελληνική βουλή θα εγκριθεί η συμφωνία των Πρεσπών; Κ Εδώ βλέπω ένα ανακάτεμα και δεν βλέπω να εγκρίνεται.

        Γ Τα διάφορα σκάνδαλα που προαναφέραμε, όσον αφορά τους μετανάστες, τους διωγμούς στην Βόρειο Ήπειρο, τις προσλήψεις, και τις οικονομικές λαμογιές κλπ, αυτά θα βγουν στην φόρα φέτος, και πως θα ξεκινήσουν; Κ Ναι θα βγουν στην φόρα φέτος, και θα ξεκινήσουν από μεγάλες οικονομικές λαμογιές. Και ενώ ως τώρα τα σκάνδαλα τα κουκούλωναν κατά κάποιον τρόπο (π.χ. για την Novartis δεν ακούγεται πλέον τίποτα), από εδώ και πέρα, με τις ενέργειες που κατακλύζουν την Γη, δεν θα μπορούν να κουκουλώσουν τίποτα. Γ Συνεπώς, μια που δεν θα μπορούν πλέον να τα κουκουλώσουν, τα μεγάλα αυτά σκάνδαλα θα σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμα τους και θα είναι και η αιτία των ανατροπών; Κ Ναι, διότι οι νέες ενέργειες δεν επιτρέπουν κουκουλώματα πλέον. Γ Η Ελλάδα ,όπως διατυμπανίζουν, θα βγει τον Αύγουστο στις αγορές παίρνοντας δάνεια με ευνοϊκούς όρους  από πλευράς επιτοκίου; Κ Πολύ χλωμό το βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο. Γ Τέλος το θέμα του δημοσίου χρέους  θα λυθεί και αυτό οριστικά συγχρόνως με τις ανατροπές, ή θα πάει για αργότερα; Κ Προβλέπω ότι θα πάει για αργότερα. Εδώ τελειώνω το σύντομο ερωτηματολόγιο μου σχετικά με Ελλάδα και Πλανήτη, και θα συνεχίσω περί το τέλος Αυγούστου που θα επιστρέψω, με περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με διατροφή και υγεία γενικότερα, εκτός αν έχει εντωμεταξύ μεσολαβήσει κάτι σημαντικό που θα πρέπει άμεσα να το καλύψω. Προς το παρών εύχομαι σε όλους καλές διακοπές, επισημαίνοντας την μεγάλη σημασία που έχει στην υγεία μας, παράλληλα με όλα τα άλλα που προανέφερα, η ξεκούραση και η καλή διάθεση που εκδηλώνεται με χαρά και αισιοδοξία.

       ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Σε σημερινή ερώτηση 24.7.2018 που έκανα στον ΑΕ μου, τόσο εγώ μέσω του καναλιού μου, όσο και άλλοι μέσω των δικών τους καναλιών, η στερεότυπη απάντηση που παίρνουμε είναι: «Πρόκειται για την εξέλιξη των γεγονότων», χωρίς να δίδονται διευκρινήσεις για το πώς προεκλίθησαν οι πυρκαγιές στο Μάτι και για ποιο λόγο.

        ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΑΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΙΣ 13.9.2018

        Λόγω κολλήματος του καναλιού μου, καθυστέρησα την συνεδρία μέχρι χθες και σπεύδω σήμερα να κάνω μια σύντομη ανάρτηση, διότι αύριο φεύγω για Κύπρο, όπου θα παραμείνω για 5 εβδομάδες. Όπως έχω πει και σε προηγούμενη ανάρτηση μου, πάνω από τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο έχει εγκατασταθεί ένα πελώριο  Μητρικό διαστημόπλοιο αόρατο, το οποίο με τα μικρά διαστημόπλοια που περιέχει ελέγχει όλο τον Ευρωπαϊκό χώρο. Όπως πέρσι που είχα μείνει στο Σούνιο έτσι και φέτος, από ό,τι μου είπε ο ΑΕ μου, με πήραν οι εξωγήινοι στον ύπνο μου (το αστρικό μου σώμα) στο διαστημόπλοιο επανειλημμένως για θεραπείες, και για να μου μεταφέρουν διάφορες χρήσιμες γνώσεις. Με βάση αυτές τις γνώσεις προτίθεμαι να κάνω περί το τέλος Οκτωβρίου, που θα επιστρέψω, μια πληρέστερη ενημέρωση σε θέματα υγείας και αναμόρφωσης του σώματος μας, προετοιμαζόμενοι για την Πέμπτη Διάσταση. Τώρα, λόγω ελλείψεως χρόνου, θα αναφερθώ σε ένα μόνο θέμα που αφορά στην διατροφή, και αυτό είναι το σιταρόχορτο (weatgrass) και οι πολλές θεραπευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες που έχει.         

        Αφού έδωσα προηγουμένως  ένα από τα στοιχεία που αφορούν διατροφή, κατά την γνώμη μου το σημαντικότερο από όσα μου υπέδειξαν, προχωρώ στις συνηθισμένες ερωτήσεις για Ελλάδα και πλανήτη σε μια σύντομη συνεδρία με τον Στρατηγό, καθώς ό,τι έχουμε σε προηγούμενες συνεδρίες παραμένουν αναλλοίωτα, και εξακολουθούμε να περιμένουμε ‘’στο ακουστικό μας’’ για την έναρξη των Γεγονότων. Συνεχίζω με το γνωστό σύστημα ερωτήσεων (Γ-Γιώργος)  και απαντήσεων (Κ-κανάλι). Γ Η Ρωσία με την Συρία θα χτυπήσουν και θα ξεκαθαρίσουν τους Τζιχαντιστες που έχουν συγκεντρωθεί στο Ιντιμπλίκ της Συρίας; Κ Ναι θα το κάνουν και θα είναι αποτελεσματικοί. Γ Η Τουρκία, η οποία αντιδρά έντονα, θα κάνει κάτι, ή θα ΄’κάτσει στα αυγά της΄΄; Κ Τελικά θα αναγκαστεί να κάτσει στα αυγά της. Γ ΟΙ ΗΠΑ και οι σύμμαχοι της θα χτυπήσουν με πυραύλους τις δυνάμεις του Ασαντ, με πρόσχημα ότι δήθεν χρησιμοποίησε δηλητηριώδη αέρια (για το οποίο προετοιμάζουν ολόκληρη σκηνοθεσία); Κ Όντως προετοιμάζονται για κάτι τέτοιο αλλά για κάποιους λόγους δεν φαίνετε να προλαβαίνουν να το κάνουν. Γ Θα γίνει κάποια στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ στην Συρία, ή σε άλλο μέρος του κόσμου; Κ Εμφανής τέτοια σύγκρουση δεν θα γίνει. Οι συγκρούσεις περιορίζονται υπογείως και με ΄΄αντιπροσώπους΄΄ (π.χ. ΑσαντΤζιχαντιστες). Γ Το Κουρδιστάν ως κράτος θα δημιουργηθεί σύντομα, ή θα καθυστερήσει σημαντικά; Κ Δεν μπορεί να δοθεί ακριβής χρόνος δημιουργίας του, (είμαστε σε κατάσταση εγκυμοσύνης), αν και αυτό δεν θα αργήσει να γίνει, διότι θα δημιουργηθούν γεγονότα που θα του το επιτρέψουν, τα οποία αυτή την στιγμή δεν είναι ακόμη ορατά. Τα γεγονότα αυτά όπου το ένα θα πυροδοτεί το άλλο, θα είναι γεμάτα εκπλήξεις.

        Γ ΟΙ ΗΠΑ θα δημιουργήσουν βάσεις στην Κύπρο για να υπερασπιστούν την Κυπριακή ΑΟΖ και τις γεωτρήσεις, ορισμένες μάλιστα των οποίων συνδέονται με τα συμφέροντα αμερικανικών εταιριών; Κ Ήδη εξελίσσεται μια τέτοια διαδικασία.  Γ Η Τουρκία θα προχωρήσει σε γεώτρηση μέσα στην Κυπριακή ΑΟΖ όπως έχει δηλώσει, και όπως προετοιμάζεται να κάνει; Κ Η Τουρκία θα ήθελε πολύ να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά τελικά δεν θα μπορέσει να το κάνει. Γ Τι θα γίνει με τις  κόντρες που έχουμε με τους Τούρκους ψαράδες που μπαίνουν στα χωρικά μας ύδατα; Κ Αυτές γινόντουσαν εδώ και πολύ καιρό και θα εξακολουθήσουν να γίνονται, απλώς τώρα είναι πιο εμφανείς. Γ Θα έχουμε πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία μεταξύ Ουκρανών και Ρωσώφωνων τις Ανατολικής πλευράς; Κ Η κατάσταση σήμερα θα μείνει σε καταστολή. Γ Η Ρωσία με τα καινούργια αεροπλάνα και τους υπέρ – υπερηχητικούς πυραύλους υπερτερεί των ΗΠΑ στους τομείς αυτούς; Κ Σε πολλά υπερτερεί, όμως σε άλλα υπερτερούν οι Αμερικανοί. Πάντως σε ένα γενικό μέσο όρο οι Ρώσοι είναι πιο πειθαρχημένοι και πιο focus (επικεντρωμένοι) σε αυτά που κάνουν.

        Γ Η Ελλάδα θα βγει στις αγορές για να πάρει δάνεια με λογικά επιτόκια, και μάλιστα φέτος, ή δεν θα τα καταφέρει; Κ Από ό,τι φαίνεται δεν θα τα καταφέρει. Γ Τελικά θα γίνει η περικοπή συντάξεων όπως είναι νομοθετημένο να γίνει, και για αυτό θα αλλάξει η νομοθεσία, ή θα προλάβουν οι ανατροπές; Κ Είτε για τον ένα είτε για τον άλλον λόγο, δεν θα γίνει η περικοπή συντάξεων. Γ Θα γίνει αλλαγή κυβέρνησης μέσα στο 2018, και αν Ναι, αυτό θα γίνει με εκλογές, ή με άλλο τρόπο; Κ Θα γίνει με άλλο τρόπο. Γ Η Κυβέρνηση που θα προκύψει θα είναι μονοκομματική, πολυκομματική, ή οικουμενική; Κ Θα είναι πολυκομματική διότι σε αυτήν θα συνεισφέρουν περισσότερα από ένα κόμματα. Γ Το κράτος ενήργησε ικανοποιητικά όσον αφορά στην τραγωδία που έγινε στο Μάτι, ή υστέρησε σημαντικά; Κ Υστέρησε πολύ πολύ σημαντικά. Γ Θα αποδοθούν ευθύνες και θα τιμωρηθεί κόσμος; Κ Θα υπάρχουν κάποιες, θα έλεγα απομακρυσμένες τιμωρίες για το θεαθήναι, και όχι αυτές που θα έπρεπε να είναι. Γ Θα δοθούν τα υποσχεθέντα στους πληγέντες της πυρκαγιάς, ή θα παραμείνουν σε μεγάλο βαθμό στα λόγια; Κ Ορισμένα πράγματα θα δοθούν, αλλά σε βάθος χρόνου και με γραφειοκρατικές διαδικασίες, ενώ συγχρόνως θα είναι και ‘’κουρεμένα’’. Γ Το Μάτι θα αποκατασταθεί πλήρως τελικά; Κ Πολύ αργότερα και δεν θα είναι ποτέ όπως ήταν. Γ Ο Φλώρος που βγήκε προς στιγμήν από την φυλακή, τα κατάφερε με παράνομες πράξεις που έκανε ο ίδιος, ή χρειάστηκε να δωροδοκήσει και γιατρούς, δικαστικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες; Κ Συνέβησαν και τα δυο συγχρόνως, και χρειάστηκε να δωροδοκήσει όλους αυτούς. Γ Ακόμη και τους δικαστικούς; Κ Ναι διότι όλοι αυτοί συνδέονται σε ένα κύκλωμα γιατροί – δικαστικοί – υπηρεσιακοί παράγοντες. Γ Θα μείνει συνέχεια μέσα; Κ Όχι, με διάφορα άλλα τερτίπια θα ξαναβγεί, αλλά τελικά θα μπει στην κατηγορία όλων αυτών που έχουν κάνει και πολλές άλλες παρανομίες και θα πληρώσει για τις πράξεις του.

        Γ Τα Σκόπια στο δημοψήφισμα θα πουν ΝΑΙ στην συμφωνία των Πρεσπων; Κ Θα πουν ΝΑΙ με οριακή πλειοψηφία, και παρόλα αυτά δεν βλέπω το θέμα να κλείνει. Γ Η Ελληνική Βουλή θα υπερψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών; Κ Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προλάβει να την επικυρώσει νομοθετικά, διότι θα μεσολαβήσουν διαφορά γεγονότα. Γ Τα Σκόπια θα μπουν τελικά στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ; Κ Όχι δεν θα μπουν και ένας λόγος είναι ότι σε λίγα χρόνια τα Σκόπια θα πάψουν να υπάρχουν. Γ Δηλαδή θα διασπαστεί σε διάφορα τμήματα που θα ενσωματωθούν στους γείτονες, και η Ελλάδα θα συμμετάσχει στην μοιρασιά; Κ Ναι θα διασπαστεί, και δεν αποκλείεται και η Ελλάδα να συμμετάσχει, αν και σήμερα δεν έχει τέτοιες βλέψεις. Γ Η Ρωσία θα επιχειρήσει να εμποδίσει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ; Κ Ναι αλλά μόνο με διπλωματικά μέσα. Γ Όπως φαίνεται από τα Αμερικανικά αρχεία που ανακοινώθηκαν, υπήρχε η άποψη ότι για να λυθεί το θέμα του ονόματος των Σκοπίων, πρέπει να φύγει από την μέση ο Χριστόδουλος. Συνεπώς ο Χριστόδουλος δολοφονήθηκε, ή πέθανε από φυσικό θάνατο; Κ Σαφώς και δολοφονήθηκε, αλλά κατά τρόπο που να εμφανίζεται ότι πρόκειται για φυσιολογικό θάνατο, και αυτό είναι σε όλους γνωστό.

         Γ Το θερμό επεισόδιο με την Τουρκία το βλέπει μέσα στο 2018 ο Στρατηγός, ή αργότερα; Κ Στον γραμμικό χρόνο της τρίτης διάστασης, δεν μπορεί να δοθεί ημερομηνία με ακρίβεια, διότι συμμετέχουν πολλοί παράγοντες και μάλιστα της ελεύθερης βούλησης των ανθρώπων που το επηρεάζουν. Όμως αναμένεται να γίνει σύντομα και κατά τον τρόπο που αναφέρθηκε σε προηγούμενη ανάρτηση μου. Γ Σε ένα τέτοιο επεισόδιο ποια θέση θα πάρουν, θετικά ή αρνητικά, απέναντι στην Ελλάδα η Ρωσία, οι ΗΠΑ, η ΕΕ, το Ισραήλ και η Αίγυπτος; Κ Η Ρωσία θα ξεκινήσει αρνητικά, αλλά θα συνεχίσει σύντομα πολύ θετικά. Οι ΗΠΑ θα ξεκινήσουν θετικά και στην συνέχεια, αφού αναλάβει η Ρωσία θα γίνει ουδέτερη βάση κοινής συμφωνίας. Η ΕΕ θα κινηθεί ουδέτερα και στην ουσία θα γυρίσει την πλάτη στην Ελλάδα. Το Ισραήλ θα κινηθεί πολύ θετικά, διότι αποβλέπει να προσεγγίσει την Ευρώπη, και θεωρεί την Ελλάδα ως πύλη μιας τέτοιας προσέγγισης. Τέλος η Αίγυπτος θα κινηθεί και αυτή θετικά, λόγο ενεργειακής συνεργασίας με την Ελλάδα. Γ Η στάση της Ελλάδας ποια θα είναι σε αυτό το επεισόδιο; Κ Εμείς θα αντιδράσουμε από βλακεία και αυτό είναι που θα μας σώσει. Γ Τι εννοεί ο Στρατηγός ‘’θα αντιδράσουμε από βλακεία και αυτό θα μας σώσει’’; Κ η Κατάσταση είναι τόσο μπερδεμένη (λέει το κανάλι) που δεν μπορώ να σου περιγράψω τι ακριβώς θα γίνει. Γ Γίνεται κάποια κίνηση στην Βόρειο Ήπειρο, θα αποκτήσει αυτονομία; Κ Όχι δεν θα αποκτήσει. Γ ΟΙ Βόρειοι γείτονες μας τι θα κάνουν όταν ξεσπάσει το επεισόδιο, θα επιχειρήσουν να έχουν εδαφικά πλεονεκτήματα εις βάρος της Ελλάδος; Κ Ναι θα επιχειρήσουν αλλά δεν θα τους βγει, διότι είναι διαλυμένοι.

        Γ Σήμερα η οικονομία της Ελλάδος πως εξελίσσεται, έχει ανοδική πορεία; Κ Η μικρή ανοδική πορεία που εμφανίζεται, είναι στην πραγματικότητα πλασματική. Γ Η ανεργία μειώνεται; Κ Όχι δεν μειώνεται. Γ Επενδύσεις γίνονται; Κ Γίνονται κάποιες κινήσεις, αλλά δεν είναι αυτό που θα περίμενε κανείς σε ένα περιβάλλον με τόσο χαμηλούς μισθούς και τέτοια εξαθλίωση του κόσμου. Γ Η γραφειοκρατία βελτιώνεται; Κ κάθε άλλο. Γ Άρα δεν πρόκειται να γίνει ποτέ το περιουσιολόγιο που ανακοινώνουν; Κ πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα. Γ Οι λαμογιές και οι κομπίνες συνεχίζονται ακάθεκτες από τους Έλληνες; Κ Όχι μόνο συνεχίζονται αλλά αυξάνονται κιόλας. Κ Το ίδιο ισχύει και με την εγκληματικότητα ότι και αυτή αυξάνεται; Κ Κατακόρυφα. Γ Η αύξηση οφείλεται κυρίως στους μετανάστες; Κ Σε όλους αυτούς που έρχονται μέσα στην χώρα υπό οποιανδήποτε μορφή. Γ Η Ελλάδα επιβαρύνεται από τους πρόσφυγες, ή καλύπτει τα έξοδα η ΕΕ; Κ Επιβαρύνετε, και μάλιστα  μεγαλύτερο ποσοστό των δαπανών καλύπτει η Ελλάδα από ότι η ΕΕ. Γ Υπάρχει κάποια προοπτική εξέλιξης για το πότε θα φύγουν αυτοί οι άνθρωποι, ή θα μείνουν εδώ για πάντα; Κ Θα φύγει ένας πολύ μεγάλος αριθμός με την ανακατωσούρα που θα προκαλέσουν οι ανατροπές. Γ Τα μεγάλα σκάνδαλα θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται και θα βγαίνουν στην φόρα; Κ Ναι, όταν η ενέργεια του πλανήτη λεπτύνει και άλλο. Τότε δεν θα μπορούν να κρυφτούν. Γ Και αυτό μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο 2018; Κ Είναι πολύ πιθανό. Γ Και αυτά τα σκάνδαλα είναι που θα πυροδοτήσουν και τις ανατροπές; Κ Φυσικά. Γ Ο κόσμος θα μπορέσει να πληρώσει τους φόρους του για να δημιουργηθεί το πλεόνασμα που λέει ο Τσίπρας; Κ Θα υπάρξει μεγάλο άνοιγμα στις πληρωμές, διότι πολλοί δεν θα μπορέσουν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. Γ Υπάρχει έντονη οργή του κόσμου, με αποτέλεσμα πολλές διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ και μείωση του ποσοστού του σε ενδεχόμενες εκλογές; Κ Ναι υπάρχει, αλλά υπάρχουν και οι φανατικοί οπαδοί του που έχουν επωφεληθεί από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Γ Θα έχουμε και άλλα καταστροφικά φυσικά γεγονότα όπως αυτά της πλημμύρας και των πυρκαγιών; Κ Ναι θα έχουμε και μεγάλο σεισμό. Γ Η Τουρκία θα μπει στους BRICS όπως ζήτησε; Κ Όχι δεν το βλέπω να μπαίνει. Γ Η Ελλάδα θα μπει στους BRICS; Κ Η Ελλάδα κοιμάται και ούτε καν το έχει ζητήσει.

        Εδώ ολοκληρώνω την σύντομη σημερινή μου ανάρτηση, ενώ πολλά θέματα τα οποία δεν τα έθιξα μπορείτε να τα δείτε σε προηγούμενες αναρτήσεις μου σε αυτήν την σελίδα, διότι όσα είπα εκεί εξακολουθούν εν γένει να ισχύουν. Ακόμη με εξαίρεση το θέμα του Φλώρου, που απασχόλησε έντονα την Ελληνική κοινωνία, δεν περιέλαβα, για να μην σας κουράσω, διάφορες κουτσομπολίστικες ερωτήσεις και απαντήσεις που πήρα για πρόσωπα και γεγονότα, που έκανα για να ικανοποιήσω την περιέργεια μου. Κλείνοντας θέλω να επισημάνω και πάλι την σημασία του σιταρόχορτου για την υγεία μας και την ζωή μας. Πολύ περισσότερο μάλιστα  που βάση προδιαγεγραμμένου σχεδίου της Νέας Τάξης, βομβαρδιζόμαστε με κάθε τρόπο μολύνοντας τον αέρα, το νερό (φθόριο), τις τροφές και το έδαφος γενικότερα. Ακόμη βομβαρδιζόμαστε με εμβόλια και φαρμακευτικά σκευάσματα, που δεν στοχεύουν στην αντιμετώπιση της ασθένειας, αλλά μόνο στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της, ώστε να υποχρεωνόμαστε συνεχώς να  παίρνουμε ο,τι μας σερβίρουν οι μεγάλες φαρμακευτικές. Κατά αυτόν τον τρόπο μας κρατούν νωθρούς, άρρωστους και απρόθυμους να αντιδράσουμε στα καταχθόνια σχέδια τους. Όλα αυτά που κάνουν στοχεύουν στο να περιορίσουν την λειτουργία του σημαντικότατου αδένα της επίφυσης  (pineal gland, δείτε τον στο YouTube), o οποίoς αδένας παίζει σημαντικότατο ρόλο  τόσο στην σωματική μας υγεία, όσο και στην πνευματική μας υγεία και συμπεριφορά. Περί του αδένα αυτού,  και για το πώς τον καθαρίζουμε, θα αναφερθώ σε προσεχή μου ανάρτηση. Ευχόμενος σε όλους καλό και δημιουργικό φθινόπωρο, αναχωρώ αύριο για Κύπρο, και θα έχω την επόμενη ανάρτηση μου περί το τέλος Οκτώβριου. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τότε θα υπάρχει κάτι σημαντικό και αισιόδοξο προς ανακοίνωση..

        EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ. ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ Α.Ε ΜΟΥ ΤΗΝ 29.11.2018

        Επειδή αντικατέστησα το βασικό μου υπολογιστή που είχα αγοράσει προ 15ετιας με ταχύτερο και πιο ευέλικτο καινούργιο, καθυστέρησα να αναρτήσω καινούργια θέματα. Κατωτέρο δίνω τις εξής πέντε ενότητες. Α) Ένα σημαντικό μήνυμα που πήρε το κανάλι μου και που λέει ότι η ανατροπές ήδη ξεκίνησαν και θα αναπτύσσονται σιγά σιγά, ενώ μου δίνονται οδηγίες για το πώς θα τις εκμεταλλευτούμε κατά τον καλύτερο τρόπο, και μάλιστα όσον αφορά στα πακέτα αφθονίας που αποδεσμεύονται και που πολλοί από εμάς τα έχουν άμεση ανάγκη. Αυτό αποτελεί και το σπουδαιότερο μήνυμα που έχω πάρει τα τελευταία χρόνια που περιμένουμε τις αλλαγές. Β) Επικαιροποίηση των γεγονότων τις προηγούμενης αναρτήσεως μου  σε Ελλάδα και πλανήτη, βάση των πρόσφατων εξελίξεων. Όταν είπα ότι ο ΑΕ μου με καθοδήγησε στο να μπαίνω στο YouTube επί καθημερινής βάσεως και να μελετώ τις ιδιότητες των διαφόρων τροφών, αλλά και τις διατροφικές ανάγκες για την αντιμετώπιση της κάθε ασθένειας, ενώ μου επιβεβαίωνε, ή διόρθωνε τις πληροφορίες που λάμβανα, προκειμένου να φροντίσω τόσο για την υγεία μου, όσο και για την υγεία των συγγενών μου, η απάντηση που έλαβα ήταν ότι αυτό δεν γίνετε μόνο για το περιβάλλον μου, αλλά και για τις χιλιάδες των αναγνωστών μου, που μπορούν να αξιοποιήσουν τις πληροφορίες  και να επωφεληθούν και για την δική τους υγεία. Κατόπιν τούτου με προέτρεψε, μαζί με τις άλλες πληροφορίες περί Ελλάδος και πλανήτη, να προσθέτω στο site μου τις πληροφορίες αυτές αφού περάσουν από την έγκριση του (όπως κάνω ήδη στην παρούσα σελίδα ΙΙ.2.D26),  ώστε να επωφεληθούν των πληροφοριών αυτών και οι 70.000 περίπου αναγνώστες που έχω κάθε μήνα. Ακόμη αν κάθε αναγνώστης μου ενημερώσει 10 ακόμη άτομα που έχουν πρόσβαση στο internet με την διεύθυνση του site μου, (και μάλιστα την διεύθυνση της παρούσης σελίδας μου ΙΙ.2.D26), τότε δεν θα μιλάμε πλέον για 70.000 με 90.000, αλλά για 700.000 ατόμων, που έχουν ανάγκη αυτές τις πληροφορίες, την στιγμή μάλιστα που βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με κάθε είδους τοξικά στοιχεία στον αέρα, στο νερό, και τις τροφές μας, όπου συμπεριλαμβάνονται φάρμακα, εμβόλια με βαριά μέταλλα, αεροψεκασμοί κλπ. Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα (όπως αποδεικνύουν μελέτες στις ΗΠΑ), ο προσδόκιμος χρόνος ζωής μας αντί να αυξάνεται, συνεχώς να ελαττώνεται. 

        Α) ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ

        Το μήνυμα που ακολουθεί δεν το πήρα εγώ, αλλά το κανάλι μου, για αυτό και είναι κάπως μπερδεμένο και σε πολλά σημεία κάπως δυσνόητο. Για το λόγο αυτό παραθέτω την κουβέντα που έκανα εγώ (Γ) με το κανάλι μου (Κ), όπως ακριβώς έγινε χωρίς συντομεύσεις, ή προσθήκες από μέρους μου, και ότι καταλάβατε καταλάβατε, πράγμα που ισχύει και για εμένα τον ίδιο. Κ Βγήκε στην επιφάνεια με τα χρυσά, τα κλοπιμαία, τον Ριχάρδο, και όλα αυτά που είναι ένα σκοτεινό πλοκάμι ενέργειας, και η ενέργεια αυτή σε αντιστάθμισμα θα απελευθερώσει μια άλλη ενέργεια που μεταφράζεται σε σημαντικά ποσά, (τα funds αφθονίας), τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα και υλοποιήσιμα, όχι γενικά σαν ενέργειες, αλλά σαν ζωντανό χρήμα, που θα μπορούν άμεσα να τα χρησιμοποιήσουν, με προτεραιότητα εκείνοι που είναι συντονισμένοι. Γ Τι εννοείς συντονισμένοι; Κ Δεν θέλω να πω φωτεινοί, αλλά αυτοί που έχουν δουλέψει σχετικά με τους συμπαντικούς νόμους και έχουν επίγνωση το πώς  κινούμαστε στην πορεία μας προς την πέμπτη διάσταση. Γ Οι αναγνώστες μου περιλαμβάνονται σε αυτούς; Κ Όσοι πιστεύουν συνειδητά σε αυτά τα θέματα περιλαμβάνονται. Γ Τι εννοείς άμεσα υλοποιήσιμα και από πού θα προκύψουν τα χρήματα αυτά; Κ Την ίδια ερώτηση έκανα και εγώ, που η μόνη πηγή που μου έρχεται στο νου είναι να κερδίσω κάποιο λαχείο, αλλά μου είπαν μην βιάζεσαι και την απάντηση, σου την επιφυλάσσουμε σαν μια έκπληξη, που θα είναι ομολογουμένως μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για εσένα. Αφήσου λοιπόν να σε εκπλήξει. Κατά τον ίδιο τρόπο όταν θα ακούμε να βγαίνουν διάφορα σκάνδαλα σε διαφόρους τομείς, όσο η σαπίλα της Γης θα βγαίνει στην επιφάνεια, τόσο θα υπάρχουν ανταποδοτικές φωτεινές ενέργειες τις οποίες θα μπορούμε άμεσα να χρησιμοποιούμε. Γ Δώσε μου παραδείγματα. Κ πχ. Αν το σκάνδαλο αφορά φαρμακοβιομηχανία, η ανταπόδοση θα είναι να βγαίνουν στην φόρα φάρμακα και μέθοδοι για θεραπείες ασθενειών. Σημειωτέον ότι το φάρμακο για τον καρκίνο έχει ήδη βρεθεί και σύντομα θα αρχίσει να διαδίδεται, ώστε ο καρκίνος από μια πολύ σοβαρή ασθένεια να μετατραπεί σε μια κοινή ασθένεια. Γ Το φάρμακο αυτό θα μπορεί να το παίρνει ο καθένας, ή θα διατίθεται μόνο σε νοσοκομεία; Κ Προς το παρόν θα διατίθεται μόνο σε νοσοκομεία, και ήδη έχει ξεκινήσει δειλά δειλά η χρησιμοποίηση του, (παρά την αντίδραση των μεγάλων φαρμακευτικών οι οποίες θέλουν να προωθήσουν τις δικές τους ακριβές μεθόδους χημειοθεραπείας και ακτινοβολιών).

        Κ Άλλο παράδειγμα είναι το εξής: Αν βγει στην φόρα ένα μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο, τότε ανταποδοτική φωτεινή ενέργεια θα είναι στο να δοθούν κομμάτια εξουσίας σε όλους μας, δηλαδή στον κόσμο. Άλλο παράδειγμα είναι το εξής: Αν βγει στην φόρα ένα μεγάλο δικαστικό σκάνδαλο που περιλαμβάνει τιμωρίες ενόχων, η ανταποδοτική φωτεινή ενέργεια θα είναι να βρίσκουμε το δίκιο μας, και να αισθάνεται αλλά και να είναι ο κόσμος δικαιωμένος και ικανοποιημένος, χωρίς αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα ότι αδικήθηκε. Κάτι ανάλογο ισχύει και για άλλα σκάνδαλα όπως πχ. Για σκάνδαλα που έχουν σχέση με το προσφυγικό κλπ. Σημασία έχει, όταν μαθαίνουμε για κάποιο σκάνδαλο που να βγαίνει στην φόρα, η αντιμετώπιση που θα πρέπει να έχουμε είναι όχι το «αχ τι παθαίναμε τόσο καιρό και δεν το ξέραμε», αλλά η ικανοποίηση ότι ξεκαθάρισε ένα ακόμη σκοτεινό πλοκάμι από την σαπίλα της Γης, το οποίο θα έχει σαν συνέπεια ανταποδοτικά οφέλη για όλους μας. Γ Επί του σημαντικού αυτού θέματος των σκανδάλων και των ανταποδοτικών ενεργειών της Γης, στο οποίο αναφέρθηκα και το οποίο μου πέρασε το κανάλι μου κατόπιν εγκρίσεως του ΑΕ μου, (ο οποίος επιπλέων έδωσε την έγκριση του να αναφερθώ σε αυτό μέσα στο site μου), προτίθεμαι σε προσεχή  συνεδρία μαζί του να ζητήσω μεγαλύτερη ανάλυση και περισσότερες πληροφορίες, στον βαθμό που θα μου επιτρέπεται να μου δοθούν, για πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών μου. 

        Β) ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

        Συνεχίζεται ο τρόπος ερωτήσεων Γ- Γιώργος Κ- Κανάλι. Γ Έχει κάτι να μου πει ο ΑΕ μου για το μήνυμα που μου πέρασες και το έγραψα πιο πάνω; Κ Αυτό που γίνετε είναι κάτι πολύ μεγαλειώδες, όσο και απλό, και θα κρατήσει καιρό, διότι όσο θα βγαίνουν στην φόρα οι σκοτεινές ενέργειες, τόσο θα αντικαθίστανται με αντίστοιχες φωτεινές, που θα χρησιμοποιούμε προς όφελός μας. Γ Η Συμφωνία των Πρεσπών θα εγκριθεί στην Ελληνική Βουλή; Κ Όχι, διότι κατά πάσα πιθανότητα θα προηγηθούν τα γεγονότα των ανατροπών. Γ Η Ρωσία θα επέμβει, ή δεν θα χρειαστεί; Κ Όχι θα σταματήσει από μόνη της. Γ Τα Σκόπια θα μπουν στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ; Κ Δεν το βλέπω να γίνετε, εκτός αν για το ΝΑΤΟ επισπεύσουν τα πράγματα οι ΗΠΑ. Γ Η διάλυση των Σκοπίων είναι σύντομη και η Ελλάδα θα επωφεληθεί κατά κάποιο τρόπο; Κ Η Ελλάδα θα επωφεληθεί, αλλά για το σύντομη δεν μπορώ να πω. Γ Ο Τσίπρας, εκτός του ότι πλήρωσε με το να πέσει η δημοτικότητα του, θα πληρώσει και δικαστικά; Κ Ναι θα του καταλογιστούν και δικαστικά άλλα πράγματα. Γ Ο Παπαντωνίου που συνελήφθη θα τιμωρηθεί; Κ Νομίζω ναι, όμως δεν είναι μόνο αυτός αλλά και πολλοί άλλοι. Γ Σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο Σημίτης; Κ Ναι. Γ Οι γεωτρήσεις στην Κύπρο θα συνεχιστούν κανονικά, παρά τις απειλές της Τουρκίας; Κ Ναι θα συνεχιστούν. Γ Η Τουρκία θα μπορέσει να κάνει γεώτρηση στην ΑΟΖ της Κύπρου; Κ Όχι. Γ Ούτε θα έχει θερμό επεισόδιο η Τουρκία με την Κύπρο; Κ Η Τουρκία θα έχει άλλα προβλήματα και δεν θα προλάβει. Γ Το Κυπριακό είπες θα λυθεί κατά τρόπο απλό και θα φύγει ο στρατός κατοχής; Κ Ναι αλλά θα προηγηθούν άλλα γεγονότα, που θα του επιτρέψουν μια τέτοια λύση. Γ Εμείς θα κάνουμε γεωτρήσεις στην Κρήτη, στο Ιόνιο, και στο Αιγαίο; Κ Ναι αλλά όχι ακόμα. Γ Η Τουρκία θα μπορέσει να μας εμποδίσει; Κ Δεν θα υπάρχει η Τουρκία τότε. Θα γίνουν με άλλο καθεστώς και με άλλες προδιαγραφές. Γ Στην διάλυση της Τουρκίας θα συντελέσει και θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα, οπότε θα βρουν ευκαιρία να ξεσηκωθούν λαοί στην Νοτιοανατολική πλευρά της εντός και εκτός της Τουρκίας; Κ Θα υπάρξει ένα μπαράζ γεγονότων που θα προκαλέσει την διάλυση της όπου το ένα γεγονός θα πυροδοτεί το άλλο.

        Γ Όντως νοτίως της Κρήτης υπάρχει ένα πελώριο κοίτασμα φυσικού αερίου; Κ Ναι υπάρχει. Γ Όλα αυτά τα κοιτάσματα θα προλάβουν κάπως να αποδώσουν, ή θα έρθει η δωρεάν ενέργεια να τα αντικαταστήσει και να τα καταστήσει μη απαραίτητα; Κ Πράγματι είναι πολύ πιθανόν να προλάβει η ανάπτυξη της δωρεάν ενέργειας να καταστήσει τα κοιτάσματα αυτά διεθνώς μη απαραίτητα. Αυτό θα αποτελέσει και την προστασία της Ελλάδας. Διότι αν τα κοιτάσματα αυτά εξακολουθούσαν να έχουν την μεγάλη γεωστρατηγική σημασία που έχουν τέτοια κοιτάσματα σήμερα, θα ήταν πολύ πιθανόν να βλέπαμε την περιοχή της Ελλάδος να εξελίσσεται σε Μέση Ανατολή, όπου θα συγκρούονται τα διάφορα μεγάλα συμφέροντα. Γ Στο θερμό επεισόδιο που θα γίνει μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, τι θέση θα πάρουν το Ισραήλ, η Αίγυπτος, οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η ΕΕ; Κ Το Ισραήλ θα βοηθήσει και στρατιωτικά, όχι όμως και η Αίγυπτος. Οι ΗΠΑ θα εμπλακούν και αυτές υπέρ της Ελλάδος. Η Ρωσία θα αλλάξει στρατόπεδο και θα πάρει το μέρος της Ελλάδος. Τέλος η ΕΕ θα γυρίσει την πλάτη της στην εν λόγο υπόθεση. Γ Η Αλβανία και οι Βόρειοι γείτονες μας, θα μας δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα; Κ Ναι θα μας δημιουργήσουν. Γ Θα μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε χωρίς απώλειες από μέρους μας; Κ Ναι αλλά με τις ενισχύσεις που θα έχουμε από τρίτους. Γ Σερβία, Αλβανία, Κόσσοβο, θα γίνει εκεί μακελειό, ή θα μείνουν στα λόγια; Κ Κάποιες ανακατατάξεις θα γίνουν εκεί. Γ Με πόλεμο, ή χωρίς πόλεμο; Κ Κάποια γεγονότα θα λάβουν χώρα. Γ Το ΝΑΤΟ και η Ρωσία θα συγκρουστούν στρατιωτικά; Κ Ναι αλλά ότι και να γίνει, θα είναι πολύ σύντομο. Γ Μεταξύ Ρωσίας, Συρίας, και Ισραήλ, θα έχουμε στρατιωτικά γεγονότα; Θα πέσουν Ισραηλινά αεροπλάνα; Θα καταστραφούν Συριακές βάσεις των S300; Κ Είναι ακόμη θολά τα πράγματα εκεί. Γ Οι Τζιχαντιστές στη Συρία μειώνονται, και ο Συριακός στρατός και η Ρωσική αεροπορία τους αποδεκατίζουν; Κ Ναι όσον αφορά στη Συρία, αλλά είναι σαν ένα σπυρί που έχει σπάσει, και το πύον έχει πεταχτεί σε άλλες περιοχές. Γ Το Κουρδιστάν θα δημιουργηθεί; Κ Ναι θα δημιουργηθεί. Γ Εντός του επομένου έτους; Κ Θα δημιουργηθεί μετά την λήξη των γεγονότων που αναμένονται. Γ Στην Ουκρανία όπου τα πράγματα σκουραίνουν, θα έχουμε κάποιο πόλεμο και μάλιστα μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ;  Κ Δεν βλέπω να γίνετε κάτι τέτοιο, παρά την ένταση που σήμερα υπάρχει. Γ Υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή η Ουκρανία να γίνει Ρωσόφιλη και να ξεκολλήσει από την Δύση, για να στραφεί προς την Ανατολή; Κ Ναι είναι πολύ πιθανόν. Γ Η Ιταλία θα επιβάλει τις θέσεις της στην ΕΕ, θα φύγει από την ΕΕ, ή θα προβεί σε υποχωρήσεις; Κ Δεν θα φύγει από την ΕΕ και θα προβεί σε ορισμένες υποχωρήσεις. Γ Το Ισραήλ με το Ιράν θα έχουν πολεμική σύγκρουση; Κ Ούτε αυτό έχει ακόμα ξεκαθαριστεί. Γ Η Κίνα με τις ΗΠΑ θα έχουν πολεμική σύγκρουση στον Ειρηνικό; Κ Είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν ορισμένα επεισόδια.

        Στην Ελλάδα θα έχουμε αλλαγή κυβέρνησης, και αυτό θα γίνει με εκλογές; Κ Δεν βλέπω εκλογές, παρόλα αυτά θα έχουμε νέα κυβέρνηση συνασπισμού κομμάτων, και ο Τσίπρας θα φύγει από Πρωθυπουργός. Γ θα δοθεί ο 13ος μισθός και η 13η σύνταξη; Κ Αυτά αποτελούν προεκλογικές υποσχέσεις. Όμως κάποια κομμάτια από τις υποσχέσεις αυτές θα δοθούν, αλλά όχι το σύνολο. Γ Το σκάνδαλο με τους μετανάστες, που οι Έλληνες πολιτικοί πληρώνονται για να τους κρατούν στην χώρα, θα βγει και αυτό στην φόρα; Κ Ναι θα βγει και θα είναι μεγάλο. Γ Ποια θα είναι η ανταποδοτική φωτεινή ενέργεια που θα προκύψει; Κ Κάτι σχετικό με την ισορροπία και την δικαιοσύνη. Γ Και οι μετανάστες θα μείνουν, ή θα φύγουν; Κ Θα αναγκαστούν να φύγουν, διότι αφού βγει το σκάνδαλο, θα κοπούν όλα αυτά που τους παρέχονται και πλέον δεν θα μπορούν να επιβιώσουν στην χώρα μας. Γ Η εγκληματικότητα θα αυξάνεται εδώ στην Ελλάδα, ή τώρα με τις ανατροπές θα αρχίσει να πέφτει; Κ Θα προηγηθεί μια έξαρση, και μετά θα αρχίσει η ύφεση. Γ Με το χρέος τι θα γίνει. Θα συνεχίσουμε να το πληρώνουμε και ως ποτέ; Κ Για λίγο ακόμη θα το πληρώνουμε, αλλά στο 2019 θα αρχίζει να εμφανίζεται η διαύγεια σε αυτό το κομμάτι, που ξεκαθαρίζει ότι το χρέος δεν είναι πραγματικό αλλά είναι εικονικό. Γ Η Ελλάδα θα βγει στις αγορές το 2019 και θα χρειαστεί νέα δάνεια; Κ Δεν το βλέπω πιθανό. Γ Οι Ελληνικές τράπεζες θα ανταπεξέλθουν ή θα καταρρεύσουν; Κ Άλλες θα καταρρεύσουν και άλλες θα συγχωνεύθουν.  Γ Η Eurobank που συγχωνεύτηκε με κάποια άλλη τράπεζα, ενισχύει την θέση της με αυτόν τρόπο; Κ Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Γ Τα λεφτά στις θυρίδες έχουν κάποιο κίνδυνο; Κ Όχι κανένα. Εδώ σταματώ περί Ελλάδας και πλανήτη, και από ότι φαίνεται δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα από την προηγούμενη συνεδρία μου, που έκανα με Στρατηγό, όμως η πλέον σημαντική είδηση των τελευταίων ετών, (που γράφω και αναφέρομαι στα αναμενόμενα γεγονότα των αλλαγών), είναι αυτή που ανέφερα πιο πάνω (ενότητα Α), εφόσον βέβαια αποδειχτεί ότι το μήνυμα που πήρε το κανάλι μου, αυτή την φορά θα βγει αληθινό και υλοποιήσιμο.

    ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. Τις τελευταίες  ημέρες το site μου είχε σβηστεί από το internet, όπως ορισμένοι από εσάς το παρατηρήσατε, και μου τηλεφωνήσατε. Σε επαφή που είχα με την Αμερική όπου βρίσκεται ο server μου, μου είπαν ότι ο server είχε καταστραφεί, και ψάχνουν να βρουν την αιτία, ενώ από το back up που είχαν κρατήσει, μου φόρτωσαν το site σε άλλο server και τώρα λειτουργεί κανονικά. Το αν πρόκειται για βλάβη, ή για επίθεση που μου έγινε επειδή έγραψα για τα σκάνδαλα με τις αρνητικές ενέργειες, και σε αντιστάθμισμα τις θετικές ενέργειες που ενεργοποιούνται με τα πακέτα αφθονίας κλπ, θα το ξέρω στις αρχές του επομένου μήνα που θα κάνω την επόμενη συνεδρία μου. Πάντως προ ετών είχα δεχθεί επίθεση, όπως μου επιβεβαίωσαν οι επουράνιοι σύμβουλοι μου, οπότε έκαψαν όλο το κτίριο που φιλοξενούσε το server και τα backup. Έτσι αναγκάστηκα τότε να αλλάξω provider, και να φορτώσω πάλι το site μου σε καινούργιο server. Αν θυμάμαι καλά, ήταν η εποχή που οι σκοτεινοί είχαν δημιουργήσει τεχνητά και διασπείρει την γρίπη των χοίρων, αφενός για να πουλήσουν τα εμβόλια τους, και αφετέρου για να χτυπήσουν με τον υδράργυρο κλπ. που περιείχαν αυτά, το αμυντικό μας σύστημα, ώστε να είμαστε συνεχώς εξαρτημένοι από τα φάρμακα τους. Τότε μου είχε πάρει ο Χαρδαβέλας μια μαγνητοφωνημένη συνέντευξη,  που εξηγούσα τους λόγους γιατί δεν έπρεπε να κάνουμε το εμβόλιο πράγμα που του απαγόρευσαν να την βγάλει στον αέρα ενώ, του έκλεισαν και την αντίστοιχη εκπομπή. Νομίζω ήταν ‘’Οι πύλες του ανεξήγητου’’. Τότε εγώ αντιδρώντας, πλήρωσα μια εταιρία να στείλει 1 με 2 εκατομμύρια emails με το άρθρο μου περί  του εμβολίου, (δείτε την σελίδα μου II.2.D9, στο indexB), που είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν στην Ελλάδα πολύ λίγοι εμβολιασμοί, εν σχέση με τα 10 και πλέον εκατομμύρια εμβόλια που παραγγέλθεισαν, τα οποία τελικά έληξαν στις αποθήκες, προς σημαντικό όμως όφελος όμως των φαρμακευτικών και τον μεσαζόντων που τα παρήγγειλαν.     

        1) Γ Διάβασα ότι εδώ και 25 χρόνια έχει βρεθεί κάτω από την Αθήνα μια υπόγεια στοά με αγάλματα κλπ, που οι αρμόδιοι δεν θέλουν να την αποκαλύψουν. Κάτι τέτοιο ισχύει;  Κ Ναι και υπάρχει όχι μόνο μια αλλά δίκτυο τέτοιων στοών. Γ Τι λόγο έχουν και την κρύβουν, και το κάνουν οι αρχαιολόγοι, το δημόσιο, ή και τρίτοι; Κ Υπάρχουν παράνομα και παράλογα συμφέροντα, όπου παρεμβαίνουν οι αρχαιολόγοι, το δημόσιο και τρίτοι εμπλεκόμενοι, όπως έκαναν και στην Αμφίπολη, όπου δεν αποκάλυψαν τα ευρήματα που βρήκαν. Γ Αυτά θα βγουν στην φόρα με τις νέες ενέργειες που έρχονται; Κ Ναι θα βγουν στην φόρα από μόνα τους, και μάλιστα σύντομα. 2) Γ Διάβασα ακόμη ότι προετοιμάζουν να κάνουν 300.000 ελληνοποιήσεις αλλοδαπών, για να βοηθήσουν με την ψήφο τους τον Σύριζα. Αν κάτι τέτοιο γίνει, σε περίπτωση αλλαγής κυβέρνησης μπορούν αυτές οι ελληνοποιήσεις να ανατραπούν; Κ Προετοιμάζουν όχι μόνο 300.000 αλλά πολύ περισσότερες, που αλλοιώνουν και τον Ελληνικό πληθυσμό της χώρας, και αυτό αποτελεί ένα ακόμη μεγάλο σκάνδαλο που προαναφέραμε. Όμως αμφιβάλλω για το αν θα προλάβουν να το κάνουν. 3) Γ Υπάρχει κανένα νέο σκάνδαλο που θα αρχίσει να βγαίνει στην φόρα μέχρι το τέλος του έτους, ώστε να προκύψει και μια αντίστοιχη θετική αντισταθμιστική ενέργεια; Κ Ναι υπάρχει, αλλά δεν το βλέπω να ξεκινάει μέχρι το τέλος του έτους, διότι η περίοδος αυτή είναι μια κρυφή και μυστική. Έτσι από την αρχή του επόμενου έτους θα βγουν στην φόρα πράγματα. Γ Γιατί είδους σκάνδαλο μιλάμε; Κ Πρόκειται για στρατιωτικό και συγχρόνως και πολιτικό σκάνδαλο. 4) Γ Διάβασα ακόμη ότι υπάρχουν 3 εναλλακτικά σενάρια ώστε ο Τσίπρας να φύγει από πρωθυπουργός. Υπάρχει μια τέτοια περίπτωση; Κ Ναι μου ακούγεται πολύ αλήθεια αυτό. Επειδή οι επόμενες ερωτήσεις που έκανα στον ΑΕ μου, σε μια πρόσθετη σύντομη συνεδρία μαζί του στις 14.12.2018, αφορούν προσωπικά μου θέματα, δεν τις αναρτώ. Με την επιστροφή μου από τις διακοπές των εορτών, θα προχωρήσω στην ανάρτηση της πέμπτης ενότητας που σας υποσχέθηκα, «ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΥΓΕΙΑ», στην καινούργια μου σελίδα για το 2019 την ΙΙ.2.D27. Κλείνοντας εύχομαι σε όλους Καλές Γιορτές, και να απολαύσουμε τα «πακέτα αφθονίας» που επαγγέλλονται οι επουράνιοι σύμβουλοι μας, όπως περιέγραψα πιο πάνω..      

 

     ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ (indexA)