ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017

 

Cd770.jpg

Cd637.jpg

C2g839.jpg

 

Cd469  Ζωντανοί κρύσταλλοι στην 4η και 5η διάσταση

Cd637  Μια πολύχρωμη νύχτα στην 5η διάσταση

C2g839   Μια χρυσή νύχτα πανω από την θάλασσα

 

C2n179

Cd607

C818.jpg

 

C2n179  Κρυστάλλινο δένδρο υπό το σεληνόφως

Cd607 Κίτρινος ουρανός πάνω από την κόκκινη θάλασσα

C818 Μια μαγεμένη νύχτα στα χιονισμένα βουνά

 

Bd129.jpg

Ce20.jpg

C2g1057.jpg

 

Bd129  Φουρτουνιασμένη ακτή την νύχτα

Ce20 Ένα ζεύγος που χορεύει στον ουρανό

C2g1057  Exploding clouds

 

An23

C2n230.jpg

C2n43.jpg

 

An23   Βροχή αχτίνων απ το σύμπαν        

C2n230 Πορτοκαλί, μπλε και πράσινοι αντικατοπτρισμοί

 

  C2n43   Η βελούδινη πεταλούδα της ευαισθησίας      μας

 

       ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Επιστρέφοντας από την Κύπρο όπου πέρασα τις γιορτές των Χριστουγέννων-πρωτοχρονιάς και γέμισα τις μπαταρίες μου με τις ενέργειες που μου δίνει το νησί, έκανα μια συνεδρία μέσω του καναλιού μου με τον ΑΕ μου, για να επικαιροποιήσω τα γεγονότα και τις αναμενόμενες εξελίξεις μέσα στο 2017. Πριν μπω στην συνεδρία θέλω να υπενθυμίσω, όπως είπα και παλιότερα, ότι η Γη ξεκίνησε την πορεία της προς την πέμπτη διάσταση (5Η) στο τέλος του 2012, η οποία θα διαρκέσει (όπως επιβεβαιώνουν όλα τα κανάλια) 5 χρόνια, που συμπληρώνονται στο τέλος του 2017. Συνεπώς μέσα στο 2017 αναμένουμε να δούμε τις αλλαγές που υφίσταται η Γη. Επειδή όμως η μετάβαση των ανθρώπων της στην 5Η  δεν ακολουθεί άμεσα την πορεία της Γης, αλλά γίνεται με διαφορά φάσεως, (κυρίως λόγο της σθεναρής αντίδρασης των σκοτεινών που βλέπουν ότι έχει φτάσει το τέλος τους), παρόλο που ορισμένοι άνθρωποι είναι ήδη πεμτοδιάστατοι, το σύνολο του πληθυσμού της Γης θα χρειαστεί ορισμένα ακόμη χρόνια προσαρμογής, και ο καθένας μας θα μπαίνει στην 5Η  με τον δικό του ρυθμό. Δεν μπορώ να προσδιορίσω πόσο θα κρατήσει αυτή η περίοδος προσαρμογής, τουλάχιστον για το 90% του πληθυσμού της Γης, όμως αν στηριχτώ στην προφητεία του Αγίου Παίσιου, που λέει ότι το 2022 η Γη θα είναι ένας παράδεισος, εκτιμώ ότι αυτή η περίοδος προσαρμογής δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 5 χρόνια.

        ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 19.1.2017

        Αυτή η τρίωρος χθεσινή συνεδρία μου αποτελείτε από δυο μέρη. Το πρώτο αφορά προσωπικά μου θέματα σχετικά με την πορεία της αναβάθμισης μου προς την 5Η,  και τα σημεία στα οποία θα πρέπει να επικεντρωθώ περισσότερο, τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου, ενώ το δεύτερο μέρος είναι γενικού ενδιαφέροντος, για αυτό και το παραθέτω χρησιμοποιώντας όπου είναι σκόπιμο το σύστημα των ερωτήσεων (Γ-ΓΙΩΡΓΟΣ) και απαντήσεων (Κ-ΚΑΝΑΛΙ), δεδομένου ότι όσα έχω πει στην τελευταία συνεδρία μου τις 12.12.2016 (είδε προηγούμενη σελίδα μου ΙΙ.2.D24), εν γένει ισχύουν χωρίς ουσιαστικές αλλαγές, για αυτό θα επικεντρωθώ εδώ κυρίως σε ότι καινούργια θέματα έχουν προκύψει για τον πλανήτη και την Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας συγχρόνως και ορισμένα από τα προηγούμενα θέματα. Πριν μπω στην ροη των γεγονότων, επιλέγω ορισμένες από τις γενικές ερωτήσεις που έκανα και που θεωρώ ότι θα ενδιαφέρουν και τους αναγνώστες μου. 1) Μου επιβεβαίωσαν ότι αυτό που λέγεται στο ιντερνέτ ότι δηλαδή τα τυχερά παιχνίδια του Τζόκερ κλπ. είναι εν γένει στημένα, και ότι τα μεγάλα κέρδη από τα τζάκποτ επιστρέφουν ουσιαστικά στους ημετέρους, πράγματι ισχύει, γιαυτό και σταμάτησα να παίζω Τζόκερ. Το παρήγορο είναι ότι αυτή η απάτη βγαίνει σιγά σιγά στην φόρα, και θα ληφθούν ανάλογα μέτρα. 2) Ο Βγενόπουλος παρόλα όσα ισχυρίζονται στο ιντερνέτ είναι πράγματι πεθαμένος. 3) Τον Σώρρα ενώ παλιότερα δεν τον εμφάνιζαν καθόλου τα κανάλια, τελευταία πήραν εντολή και τον εμφανίζουν συνεχώς, (εν γένει με αρνητική διαφήμιση), και αυτό γίνετε διότι άρχισαν να τον φοβούνται, μια που το ρεύμα του ως πολιτικός φορέας αυξάνει σημαντικά και τα εξώδικα πληθαίνουν, που τελευταία μάλιστα περιλαμβάνουν και πληρωμές προς ΔΕΗ.

        Η ορκωμοσία του Τράμπ αύριο θα γίνει χωρίς σημαντικά παρατράγουδα, ενώ το χτύπημα που ετοιμάζουν οι Σκοτεινοί της νέας τάξης, (όπως έκαναν στην Ουκρανία για να ρίξουν τον πρόεδρο της), το προετοιμάζουν για αργότερα, αλλά εδώ όμως δεν θα τους περάσει. Γ Θα κυβερνήσει για κάποια διετία όπως μου είπες παλιότερα; Κ Θα κυβερνήσει για κάποιο διάστημα ενώ θα παίξει το ρόλο καταλύτη μεταξύ της σκοτεινής κυβέρνησης που διαδέχτηκε, και της φωτεινής που θα ακολουθήσει. Η παρουσία του στις ΗΠΑ είναι αυτή που πρέπει να είναι. Γ Θα βελτιώσει τις σχέσεις του με την Ρωσία για το καλό του πλανήτη; Κ Ναι θα γίνουν προσπάθειες και τελικά θα βελτιωθούν οι σχέσεις. Γ Θα μπορέσει να αναμορφώσει τις 17 μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων την FBI, NSA και κυρίως την CIA; Κ Εκεί είναι που θα παιχτεί το παιχνίδι των συγκρούσεων και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, διότι πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Γ Θα μπορέσει να αναμορφώσει την κεντρική τράπεζα (FED) και ενδεχομένως να την εθνικοποιήσει; Κ Εκεί είναι που θα δοθούν πολλές μάχες και θα γίνουν ανατροπές που οι επόμενες θα ανατρέπουν τις προηγούμενες και κ.ο.κ, και το σίγουρο είναι ότι παρακολουθώντας αυτές τις εξελίξεις δεν θα πλήξουμε. Γ Θα μπορέσει να χαλιναγωγήσει τις τράπεζες που σήμερα κάνουν ότι θέλουν; Κ Πάντως θα κάνει πράγματα που θα αρέσουν στο Αμερικανικό λαό που σήμερα είναι πολύ δυσαρεστημένος με τις τράπεζες.

        Γ Θα μπορέσει να ακυρώσει την συμφωνία που έκανε ο Ομπάμα για την περίθαλψη (Obamacare) που θεωρήθηκε μεγάλο σκάνδαλο; Κ Μπορεί να μην την ακυρώσει τελείως αλλά θα την ξεδοντιάσει σε τέτοιο βαθμό που να μην αποτελεί πλέον σκάνδαλο. Γ Θα σταματήσει τους αεροψεκασμούς στην Αμερική, όπως λέει ; Κ Γενικά θα ξεκινήσει να κάνει πολλά πράγματα, τελικά όμως θα καταλήγει να κάνει όχι αυτά ακριβώς που είπε, αλλά κάτι παρεμφερή ή  διαφορετικά. Γ Θα καταργήσει το codex Alimentarius που απαγορεύει στους πολίτες να καλλιεργούν στον κήπο τους και να εκτρέφουν κότες κλπ, ενώ όλα αυτά ανατίθενται σε μεγάλες πολυεθνικές; Κ Ναι αυτό θα το επιτύχει πλήρως. Γ Θα σταματήσει πλήρως τα μεταλλαγμένα προϊόντα; Κ Αυτό το βλέπω δύσκολο έως ακατόρθωτο. Γ Θα καταργήσει την εμπορική συνθήκη με τη Ευρώπη ITTP που μεταφέρει τα δικαιώματα στις μεγάλες πολυεθνικές και υποβαθμίζει ακόμη και τα κράτη; Κ Ναι αυτό θα το καταφέρει, που άλλωστε ακόμη δεν ξεκίνησε. Γ Θα ακυρώσει διάφορες πράξεις του Ομπάμα που αφορούν στην υπερθέρμανση του πλανήτη, στους περιβαλλοντολογικούς φόρους και στους φόρους γενικότερα; Κ Ναι θα μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα πάνω σε αυτά. Γενικά  οι πράξεις του Τράμπ θα δημιουργήσουν ρωγμές στο παλιό σκοτεινό σύστημα, πράγμα που θα διευκολύνει και θα επιταχύνει την κατάρρευση του, για αυτό και θεωρείται σαν ένας χρήσιμος καταλύτης. Σε ότι συμβαίνει και κάνει δεν αρκεί να εξετάζουμε αν είναι σωστό ή όχι, αλλά να βλέπουμε πίσω από τα γεγονότα τον τελικό στόχο στον οποίον οδηγει.

        Γ Θα μπορέσει να επαναπατρίσει Αμερικανικές εταιρείες που έφυγαν στο εξωτερικό (Μεξικό κλπ.), λόγο της υψηλής φορολογίας, απειλώντας ότι θα επιβάλει υψηλούς δασμούς στα εισαγόμενα στις ΗΠΑ προϊόντα; Κ Ναι θα μπορέσει και ήδη δήλωσαν ορισμένες μεγάλες εταιρείες (HYUNDAI, GENERAL MOTORS, κλπ.), ότι θα επενδύσουν πίσω εις ΗΠΑ, όμως δεν θα μπορέσει να επιβάλει τους υψηλούς δασμούς που προτίθεται. Γ Οι πολίτες της Αμερικής θα είναι ευχαριστημένοι από την προεδρία του; Κ Ναι μια πολύ μεγάλη ομάδα θα είναι ευχαριστημένη και ενεργοποιημένη, και θα αισθάνονται δικαιωμένοι που τον υποστήριξαν. Γ Η Ελλάς έχει κάτι να κερδίσει από την προεδρία του άμεσα ή έμμεσα; Κ Επειδή όλος ο πλανήτης είναι ουσιαστικά ένας οργανισμός, αν κάτι καλό συμβαίνει κάπου, αυτό επηρεάζει περισσότερο ή λιγότερο και τα άλλα κομμάτια του. Γ Η Ρωσία όντως βοήθησε με χακάρισμα στην εκλογή του, ή αυτά είναι λόγια του αέρα; Κ Όχι είναι λόγια του αέρα. Γ Θα είναι ασφαλής κατά την διάρκεια τις θητείας του, ή κινδυνεύει η ζωή του; Κ Εδώ θα βάλει το χεράκι της και η Ρωσία, που εξάλλου και της το ζήτησε, για αυτό και έχει στείλει εκατοντάδες πράκτορες για την προστασία του.

        Γ Η Ρωσία θα έχει άνοδο της οικονομίας της, ενίσχυση των εξοπλισμών της με νέα όπλα, και ο Πουτιν θα παραμείνει στην εξουσία; Κ Ναι θα έχει τα προαναφερθέντα, και ο Πούτιν δεν πρόκειται να φύγει. Γ Η Μολδαβία θα πάει με το μέρος της Ρωσίας και θα αλλάξουν τα σύνορα της, με προσαρτήσεις που θα γίνουν προς όφελος της από Ρουμανία και Ουκρανία; Κ Ναι νομίζω ότι αυτό θα γίνει και θα αλλάξουν αρκετά πράγματα στην περιοχή. Γ Η Σερβία θα πάει με το μέρος της Ρωσίας, και τι θα γίνει με το Κόσσοβο όπου, ετοιμάζεται σύγκρουση Σέρβων με Αλβανούς; Κ Ναι θα πάει, και όσον αφορά το Κόσσοβο εκεί θα υπάρξει τελικά μια ισορροπία μεταξύ των αντιμαχομένων πλευρών. Γ Η Αλβανία πρόκειται να επιτύχει καμία από τις επιδιώξεις της για την «Μεγάλη Αλβανία»; Κ Όχι καμία. Γ Θα δημιουργηθεί συμμαχία υπό μορφή αντί-ΝΑΤΟ μεταξύ του γκρουπ της Ρωσίας (Καζακστάν, Λευκορωσία κλπ), Κίνας - Ινδιών και ενδεχομένως και άλλων κρατών (πχ. του Ιράν κλπ); Κ Ναι αλλά αυτό θα γίνει αρκετά αργότερα διότι όλοι είναι απασχολημένοι με πιο άμεσα και επείγοντα θέματα. Γ Η φρουρά που υπερασπίζεται την πόλη Deir Ezzor στην Συρία και το αεροδρόμιο της, θα ανταπεξέλθει στην σφοδρή επίθεση 14.000 τζιχανιστών που την περικύκλωσαν; Κ Ναι θα ανταπεξέλθει.

         Γ Η Τουρκία θα διαλυθεί σε κομμάτια για λόγους εσωτερικούς ή εξωτερικούς (πόλεμος), και τι θα γίνει με τον Ερντογάν; Κ Μέσα στα προσεχή δυόμιση χρόνια θα διαλυθεί για λόγους εσωτερικούς, και τον Ερντογάν θα τον σκοτώσουν. Γ Στο Κυπριακό, όπως μου είχες παλιά πει, θα δοθεί μια απλή λύση που θα ικανοποιήσει συναισθηματικά τους Ελληνοκυπρίους, και ο στρατός κατοχής, θα αποχωρήσει, άρα οι συνομιλίες που γίνονται στην Γενεύη τώρα δεν πρόκειται να δώσουν λύση; Κ Ναι η λύση θα δοθεί αργότερα όπως είπαμε. Γ Τα 28 ξερονήσια που λέει η κυβέρνηση ότι θα αξιοποιήσει, θα αξιοποιηθούν; Κ Όχι αυτά που λέει είναι μπούρδες και απλώς θα δημιουργήσουν διαπληκτισμούς με την Τουρκία που δεν θα έχουν κανένα νόημα. Γ Εδώ επαναλαμβάνω δια πολλοστή φορά ότι δεν θα υπάρξουν θερμά επεισόδια μεταξύ Ελλάδος - γειτόνων – Τουρκίας, Ρωσίας – ΗΠΑ – ΝΑΤΟ, ΗΠΑ-ΚΙΝΑΣ . Γ Οι κυρώσεις για Ρωσία θα σταματήσουν και μάλιστα με την προεδρία του Τράμπ; Κ Ναι θα σταματήσουν και σιγά σιγά και άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, θα τις σταματούν αμοιβαία. Γ Η επιστροφή των 8 Τούρκων στην Τουρκία  θα γίνει; Κ Δεν θα γίνει διότι θα μεσολαβήσουν άλλα γεγονότα κατά την διάρκεια της διαδικασίας απόφασης από πλευράς της Ελλάδος.

        Για την κατάσταση της οικονομίας, της πολιτικής, και των συνθηκών διαβίωσης στην Ελλάδα δεν έχω να πω πολλά πράγματα, διότι τα είπα στην προηγούμενη συνεδρία μου. Η δεύτερη αξιολόγηση είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί. Ενδεχομένως να πάρουμε την επόμενη δόση, αλλά και τότε αυτή θα διατεθεί για τοκοχρεολύσια, ενω ψίχουλα θα δοθούν στην χώρα. Γ Θα υπογράψουμε νέο μνημόνιο; Κ Κάτι τέτοιο σχεδιάζεται να γίνει, αλλά νομίζω ότι με τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν δεν θα προλάβουμε να το κάνουμε. Γ Θα μεταβούμε στην δραχμή ή σε διπλό νόμισμα; Κ Όχι ακόμη. Γ Θα συνεχιστούν τα capital controls; Κ Ναι τουλάχιστον για όλο το 2017 αλλά και πέραν αυτού. Γ Θα εφαρμοστεί το περιουσιολόγιο για το ευρύ κοινό;  Κ Δεν προβλέπω να γίνει φέτος, αλλά μπορεί και να μην γίνει ποτέ, διότι θα μεσολαβήσουν πολλά γεγονότα.  Γ Θα έχουμε κάποια μείωση του δημοσίου χρέους; Κ Ναι θα έχουμε μείωση, τελικά όμως με τις ανατροπές και για διαφόρους λόγους δεν θα πληρώσουμε το δημόσιο χρέος, διότι στην ουσία το έχουμε ξεπληρώσει και δεν το χρωστάμε. Γ Το ΔΝΤ μένει στο παιχνίδι ή φεύγει; Κ Μένει. Γ Το πρωτογενές πλεόνασμα θα είναι στο 1,5%, στο 3,5%, ή που; Κ Θα διαμορφωθεί αρκετά χαμηλότερα από αυτό που έχουν αρχικά ζητήσει οι θεσμοί.

        Γ Η Ελλάδα θα φύγει από την ΕΕ πριν ή κατά την διάλυση της; Κ Όλα ταυτόχρονα γίνονται και όλα θα ξεκινήσουν από την Γερμανία. Γ Ποιες χώρες θα φύγουν πρώτες από την ΕΕ; Κ Προηγούνται αυτές που ανήκαν παλιά στην  Σοβιετική Ένωση και τώρα δεν είναι καθόλου ευχαριστημένες, αλλά και άλλες Δυτικές χώρες. Θα γίνει ένα ντόμινο που η μια διαδικασία θα πυροδοτεί την επόμενη. Γ Η αλλαγή κυβέρνησης θα γίνει φέτος και πριν ή μετά τις εκλογές; Κ Η αλλαγή κυβέρνησης θα γίνει φέτος και θα ακολουθήσει τις εκλογές, που θα αναγκαστούν να κάνουν. Γ Μια απόφαση που λένε στο ιντερνέτ ότι έβγαλε κάποιο πρωτοδικείο ότι όσοι έχουν πάρει στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια από τις τράπεζες δεν χρωστούν τίποτα σε αυτές, διότι αυτές έχουν πάρει τα λεφτά τους με τα πολλά δισεκατομμύρια αναχρηματοδοτήσεις που έκαναν, και μάλιστα οι 4 συστημικές τράπεζες, εις βάρος του Δημοσίου, μπορεί να προστατεύσει τους οφειλέτες αν δεν πληρώνουν τις δόσεις τους; Κ Όχι δεν μπορεί. Γ Τι θα γίνει με τα κόκκινα δάνεια και όλους αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν; Θα γίνουν εξώσεις; Θα μπουν φυλακή; Και τι θα γίνει και με την πρώτη κατοικία; Κ Ναι θα γίνουν εξώσεις, και κάποτε θα φτάσουν και στην πρώτη κατοικία, και θα βρεθούν άστεγοι, και αυτό το κάνουν διότι θέλουν να δημιουργήσουν τον φόβο στους οφειλέτες. Οι θέσεις μας είναι ότι δεν μασάμε, διότι ότι και αν γίνει θα είναι προσωρινό.

        Γ Τι θα γίνει με το προσφυγικό; Οι ροές αυξάνουν ή ελαττώνονται; Θα τους διοχετεύουμε προς την ΕΕ, ή η ΕΕ θα τους στέλνει πίσω; Κ Οι ροές αυξάνονται και η ΕΕ θα μας στέλνει πρόσφυγές. Γ Ποιος καλύπτει την δαπάνη παραμονής τους στην χώρα μας; Η ΕΕ ή η Ελλάδα; Κ Αυτό είναι μια μεγάλη παγίδα για την Ελλάδα, και προστίθεται στις πολλές και ασταμάτητες λάθος αποφάσεις που παίρνει η χώρα, διότι θα δοθεί στην αρχή κάποιο ποσό από την ΕΕ και από εκεί και πέρα θα πρέπει να τα βγάλει μόνη της πέρα η χώρα, παίζοντας οι ξένοι το παιχνίδι  βασιζόμενοι στην ευαισθησία και στην ευσπλαχνία των Ελλήνων. Γ Θα έχουμε ταραχές και αύξηση της εγκληματικότητας λόγο των ξένων; Κ Ναι θα έχουμε . Γ Υπάρχει περίπτωση να μεταφερθούν οι ξένοι σε μια τρίτη χώρα, ή να επαναπατριστούν; Κ Όχι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι να σταματήσουν οι ροές, πράγμα όμως που δεν το βλέπω να  γίνεται. Γ Πότε θα έχουμε τις ανατροπές στην Ελλάδα που θα αλλάξουν όλα όσα είπαμε προηγουμένως; Θα γίνουν μέσα στο 2017; Κ Θα γίνουν πολύ σύντομα, πολύ σύντομα. Γ Κινδυνεύει η εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας ; Κ Όχι, όχι. Γ Η εθνική μας κυριαρχία που τη έχουμε παραχωρήσει με τα μνημόνια θα επανέλθει; Κ Ναι πολύ σταδιακά και θα ολοκληρωθεί μόνο μετά τις ανατροπές. Γ Πότε θα σταματήσει το πάρτυ των τραπεζών που κάνουν σήμερα ότι θέλουν; Κ Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γκρεμιστούν προηγουμένως πολλά συστήματα.

        ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Κάθε φορά που κάνω μια αναφορά για τον Σώρρα τα σκοτεινά κέντρα χτυπούν το site μου, λόγο της μεγάλης επισκεψιμότητας που έχω. Έτσι και τώρα χρειάστηκε να δουλεύω πολλές ώρες για να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση. Σημειωτέων ότι διεξάγεται σήμερα ένας σφοδρός πόλεμος μεταξύ του συστήματος Σώρρα και των σκοτεινών για το ποιος θα επικρατήσει. Ο ΑΕ μου με συμβούλεψε, για την προστασία του site μου, να μην αναφέρω προσωρινά  αναρτήσεις σχετικά με τον Σώρρα, ώστε να μην θεωρηθεί ότι συμμετέχω σε αυτόν τον πόλεμο. Γιαυτό σας απευθύνω προσωρινά στις άλλες πηγές που σας έδωσα σχετικά με το σύστημα Σώρρα, όπως πχ. είναι ο «ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ». Επόμενη συνεδρία και ανάρτηση μου θα ακολουθήσει μέσα στον Φεβρουάριο και ελπίζω να έχω σημαντικά νέα να ανακοινώσω.

        ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Επί τη ευκαιρία των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στο site μου και μάλιστα στην Ελληνική σελίδα, ο ΑΕ μου με συμβούλεψε να την αναμορφώσω και να την σπάσω σε τρεις τουλάχιστον χωριστές σελίδες, πράγμα το οποίο πρόκειται να με απασχολήσει κατά τις προσεχείς ημέρες. Το πρώτο μέρος και σημαντικότερο θα περιλαμβάνει τα γεγονότα των τεσσάρων τελευταίων ετών 2014 έως 2017, τις τεχνικές για την αναβάθμιση μας στη 5Η, την περίληψη που δίνει την συνολική εικόνα της πέμπτης διάστασης, και ορισμένα ακόμη ενδιαφέροντα θέματα όπως είναι η κοίλη Γη, οι φυλές των εξωγήινων, οι κρυστάλλινοι θεραπευτικοί ήχοι, κλπ. Το δεύτερο μέρος θα περιλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα δημοσιεύματα παλαιοτέρων ετών σχετικά με τα γεγονοτα στη Γη και την τότε πορεία μας προς την 5Η, καθώς και όλες τις άλλες σχετικές αναρτήσεις που έχω κάνει (όπως πχ. ενεργειακές μέθοδοι θεραπείας - reiki, διαλογισμοί, ιερή γεωμετρία, ταξίδια στον χρόνο, κλπ.). Το τρίτο μέρος θα περιλαμβάνει την ζωγραφική μου δραστηριότητα καθώς και τα ποιήματα μου και τα πεζά, αλλά και ότι άλλο δεν σχετίζεται με την 5Η. Με αυτή την διάσπαση  ο αναγνώστης θα μπορεί να ξεκινάει από το πρώτο μέρος διαβάζοντας αφενός την περίληψη και αφετέρου την σελίδα του εκάστοτε τρέχοντος έτους, η οποία σελίδα θα αναμορφώνεται συνεχώς με νεώτερες αναρτήσεις. Στην συνέχεια εφόσον έχει τον χρόνο και την διάθεση θα μπορεί να μπαίνει και στα άλλα δυο μέρη. Ελπίζω σύντομα να έχω κάνει αυτήν την αναμόρφωση προς διευκόλυνση των αναγνωστών μου, οπότε πατώντας το ΕΔΩ θα πηγαίνετε στην Ελληνική σελίδα η οποία θα σας οδηγεί στα τρία προαναφερθέντα μέρη που θα επιλέξετε, ενώ τα files με τους χιλιάδες πίνακες θα τα βρίσκετε μόνο στην Αγγλική σελίδα στην οποία μεταβαίνετε από την αρχική σελίδα πατώντας το HERE.

        ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕ ΜΟΥ ΤΗΣ 6.3.17

        Καθυστέρησα τη συνεδρία μου αυτή λόγω ασθενείας του καναλιού μου. Πρίν ξεκινήσω με ερωτήσεις (Γ) και απαντήσεις (Κ), θέλω να επισημάνω ότι έκανα μια πρώτη διόρθωση στο site μου, ώστε να γίνει πιο φιλικό προς τον αναγνώστη, χωρίζοντάς το σε τρία κομμάτια, όπως περιέγραψα πιο πάνω. Η μόνη πλέον παρατήρηση του ΑΕ μου, είναι ότι πολλές φορές επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα, και αυτό το κάνω για να δείξω αφενός ότι παρά τις χρονικές μεταβολές, ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν, και αφετέρου για να καλύψω αυτούς που για πρώτη φορά μπαίνουν στο site μου και πηγαίνουν κατευθείαν στη τελευταία μου ανάρτηση. Ξεκινώ με ερωτήσεις για τον πλανήτη και στη συνέχεια για την Ελλάδα, και στο τέλος δίδω τα links για ορισμένα ενδιαφέροντα video του συστήματος Σώρρα. Συνιστώ στους αναγνώστες να ξαναδιαβάσουν την πιο πάνω ανάρτησή μου που δίδει μια αναλυτική εικόνα για τα γεγονότα του πλανήτη και της Ελλάδος, διότι τα περισσότερα από αυτά, στο δίμηνο που πέρασε δεν άλλαξαν, γι’ αυτό συνεχίζω επικεντρωνόμενος κυρίως στις τυχόν αλλαγές. Γ Το νομοσχέδιο που υπέγραψε εχθές 7.3.17 ο Τραμπ θα εγκριθεί αυτή τη φορά? Κ Θα προσπαθήσουν να το σταματήσουν αλλά τελικά θα περάσει με ορισμένες πρόσθετες αλλαγές που θα υποχρεωθεί να κάνει ο Τραμπ. Γ Θα μπορέσει να σταματήσει τους αεροψεκασμούς όπως είπε προεκλογικά? Κ Όχι δεν θα μπορέσει διότι οι ψεκασμοί στηρίζονται σε κάποιο νομικό υπόβαθρο και θεωρείται ότι γίνονται για το καλό των ΗΠΑ.

        Γ Θα μπορέσει να τιθασεύσει τις μυστικές υπηρεσίες και μάλιστα την CIA? Κ Εδώ παίζεται ένα παιχνίδι εξουσίας, στο οποίο το μεγάλο ποσοστό θα το κερδίσει ο Τραμπ, αλλά και ένα σημαντικό ποσοστό θα παραμείνει στις μυστικές υπηρεσίες. Γ Θα μπορέσει να τιθασεύσει την κεντρική τράπεζα (FED), η ακόμη και να την εθνικοποιήσει?. Κ Εκεί δεν θα τα καταφέρει, ακόμη και αν αλλάξει την διευθύντρια της τράπεζας, διότι πίσω από την τράπεζα βρίσκεται το μεγάλο κύκλωμα των σκοτεινών, και σε τελική ανάλυση δεν είναι ο πρόεδρος το αφεντικό της τράπεζας, αλλά η τράπεζα το αφεντικό των εκάστοτε προέδρων, για να μπορούν οι σκοτεινοί μέσω αυτής να παίζουν το βρώμικο παιχνίδι τους. Γ Θα τα βρεί με τη Ρωσία και θα σταματήσουν οι κυρώσεις? Κ Με τη Ρωσία τα βρήκε ήδη, αλλά οι κυρώσεις θα σταματούν σταδιακά για να μην στοχοποιηθεί ο Τραμπ, και αυτό ήταν ιδέα του Πουτιν, που αποδεικνύεται η αλεπού σε όλα τα παιχνίδια που παίζονται. Γ Στη θεωρητική περίπτωση που η Τουρκία θα χτυπήσει την Ελλάδα ο Τραμπ θα προσπαθήσει να την αντιμετωπίσει προστατεύοντας την Ελλάδα? Κ Ναι αλλά θα το κάνει κατά τρόπο έμμεσο και όχι άμεσο, διότι προσαρμόζεται σιγά σιγά στο να μην είναι τόσο απόλυτος με τις αποφάσεις του, αλλά να ελίσσεται με διπλωματία.

        Γ Τον περίφημο νόμο για τον κωδικό διατροφής (codex alimentarius), που απαγορεύει στους ανθρώπους να καλλιεργούν στον κήπο τους, να χρησιμοποιούν θεραπευτικά βότανα, και περιορίζει την ισχύ των βιταμινών, ώστε όλα να ελέγχονται από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, (δείτε προηγούμενες αναρτήσεις μου), θα μπορέσει να τον καταργήσει πλήρως προς όφελος του λάου? Κ Δεν θα κοπεί ο codex alimentarius με το μαχαίρι, αλλά πολλά άρθρα του δεν θα ξεκινήσουν να εφαρμόζονται, και άλλα που ξεκίνησαν σιγά σιγά θα ατονήσουν. Τα πράγματα στις ΗΠΑ είναι έτσι δομημένα που δεν είναι εύκολο να τα αλλάξει κανείς από τη μία μέρα στην άλλη, και αυτό ισχύει και για τις επόμενες ερωτήσεις. Γ Θα μειώσει τους φόρους όπως υποσχέθηκε και θα αναπτύξει την αμερικάνικη οικονομία? Κ Θα ξεκινήσει με πρόθεση να τους μειώσει άμεσα, ή τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον, αλλά τελικά θα πει ότι δεν βγαίνουμε και θα τους αφήσει όπως είναι, ενώ δεν θα τους αυξήσει. Πάντως θα ανεβάσει την αμερικάνικη οικονομία και οι πολίτες θα είναι ευχαριστημένοι. Γ Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των ΗΠΑ στρατηγός Μπάλφορντ είναι αυτός που γράφει τα ανατρεπτικά κείμενα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, και τι ρόλο θα διαδραματίσει στα επερχόμενα γεγονότα? Κ Όχι δεν έχει σχέση με αυτά τα κείμενα, ο δε ρόλος του είναι αυτός που πρέπει να είναι, βάση των οδηγιών και της προστασίας που παίρνει από τις επουράνιες δυνάμεις, με σκοπό, χωρίς να βγαίνει στο προσκήνιο τουλάχιστον προς το παρόν, να βοηθήσει να διευρυνθεί το ρήγμα που ξεκίνησε ο Τραμπ εναντίον της νέας τάξης που υποστηρίζουν οι σκοτεινοί.

       Γ Οι ΗΠΑ θα στείλουν σημαντικά στρατεύματα στη μέση ανατολή, πέραν των συμβούλων που στέλνουν και της αεροπορίας που χρησιμοποιούν? Κ Όχι δεν θα στείλουν. Γ Τα έχουν βρει με τους Ρώσους για την αντιμετώπιση των τζιχαντιστών και την υποστήριξη των κούρδων? Κ Ναι τα έχουν βρει και δεν είναι αντίπαλοι. Γ Θα υπάρξει σύγκρουση ΗΠΑ με Τουρκία? Κ Ναι μεγάλη αλλά μόνο στο διπλωματικό επίπεδο και όχι σε στρατιωτικό. Γ Θα υπάρξει σύγκρουση μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας? Κ Ναι και αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνο σε διπλωματικό επίπεδο, αλλά και σε στρατιωτικό επίπεδο, όπου η Ρωσία, όχι μόνη της αλλά ως επικεφαλής μιας ομάδος, θα χτυπήσουν στρατιωτικά την Τουρκία για να την υποχρεώσουν να παραιτηθεί από τις παράλογες αξιώσεις της. Γ Το isis θα σβήσει σύντομα σε Συρία και Ιράκ? Κ Όχι θα κρατήσει για πολύ ακόμη, παρ’ όλο το σκληρό πόλεμο που του γίνεται, και πριν σβήσει θα δημιουργήσει επικίνδυνες εστίες σε πολλά άλλα μέρη του πλανήτη. Γ Η Τουρκία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της προς την ΕΕ σχετικά με τη διακίνηση προς Ευρώπη των μεταναστών-προσφύγων? Κ Όχι δεν θα τις τηρήσει ούτε ως προς την μείωση των προσφυγικών ροών, ούτε στο να παίρνει πίσω αυτούς που πρέπει.

       Γ Η συνάντηση των τεσσάρων πρωθυπουργών της ΕΕ έγινε για να προχωρήσουν στην διάσπαση της Ευρώπης σε χώρες πολλών ταχυτήτων, διαχωρίζοντας πλούσιους και φτωχούς, και αυτό θα το καταφέρουν? Κ Δεν θα το καταφέρουν προς το παρόν, αλλά τελικά όπως ξαναείπαμε κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανόν να γίνει. Γ Έχουν ξεκινήσει στις ΗΠΑ αθρόες συλλήψεις και περιορισμοί κατ’ οίκον των σκοτεινών, καθώς και αθρόες παραιτήσεις των διευθυντών τραπεζών για να αποφύγουν την τιμωρία για τις λαμογιές που έχουν κάνει εις βάρος των πελατών των τραπεζών? Κ Όχι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα αθρόες συλλήψεις των σκοτεινών, ενώ παραιτήσεις διευθυντών τραπεζών γίνονται τα δύο τελευταία χρόνια. Γ Έχουμε κάποια ένδειξη για το πότε θα γίνουν οι ανατροπές στις ΗΠΑ? Κ Οι ανατροπές δεν θα ξεκινήσουν από τις ΗΠΑ αλλά από άλλη χώρα, και οι ΗΠΑ θα ακολουθήσουν. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εδώ υπενθυμίζω στους αναγνώστες μου ότι, όπως υποστηρίζουν οι εξωγήινοι, οι ανατροπές προβλέπεται να ξεκινήσουν από την Ελλάδα, και για το λόγο αυτό επέτρεψαν η Ελλάδα να χτυπηθεί σκληρά σε όλα τα μέτωπα, ώστε ο λαός να πιάσει πάτο και να ξεσηκωθεί. Γ Υπάρχει κάποια ένδειξη για το πότε θα δοθούν τα περίφημα οικονομικά πακέτα αφθονίας που όλοι περιμένουμε? Κ Αυτά θα δοθούν όταν θα αλλάξουν οι ενέργειες και θα γίνουν οι ανατροπές, ενώ θα κατευθυνθούν κυρίως προς τους ανθρώπους που έχουν αναπτύξει υψηλή συνειδητότητα, οι οποίοι αναμένεται να τα διαμοιράσουν και στους υπολοίπους.

        Γ Η Ευρώπη θα δημιουργήσει τον περίφημο ευρώ-στρατό? Κ Νομίζω ότι θα τον δημιουργήσει αλλά όμως θα είναι ουσιαστικά άνευ σημασίας. Γ Ο Πούτιν θα εθνικοποιήσει παίρνοντας πίσω την κεντρική του τράπεζα, η οποία βάση συμφωνίας είχε δοθεί στον Ρότσιλντ, και η οποία συμφωνία έληξε στο τέλος του έτους 2016? Κ Ναι θα την πάρει, διότι είναι αποφασισμένος να το κάνει και κινείται μεθοδικά προς τον σκοπό αυτό, όπως μεθοδικά επιδιώκει και όλους τους άλλους στόχους του, εν αντιθέσει προς τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και την κυβέρνηση ΗΠΑ, που λένε ότι θέλουν να εθνικοποιήσουν τις κεντρικές τους τράπεζες, ενώ απλώς περιορίζονται στα λόγια. Γ Υπάρχει περίπτωση η Ρωσία να πάρει πίσω τα εδάφη που κάποιος τσάρος είχε παραχωρήσει προσωρινά στην Τουρκία με συμφωνία που ανανεώνεται κάθε 25 χρόνια, (και γι’ αυτό η Τουρκία τα έχει αναξιοποίητα και χωρίς υποδομές), η οποία συμφωνία λήγει αυτό τον καιρό και ενδεχομένως η Ρωσία δεν θα θελήσει να την ανανεώσει? Κ Ναι αλλά αυτά τα εδάφη είναι το πιο μικρό πράγμα σε σχέση με άλλες διεκδικήσεις που θα ζητήσει και θα πάρει η Ρωσία από την Τουρκία για λογαριασμό των συμμάχων της. Γ Η Ρωσία θα φτιάξει στρατιωτική βάση στην Αίγυπτο, πέραν της άλλης οικονομικής συνεργασίας που έχει αναπτύξει με αυτήν? Κ Ναι θα φτιάξει. Γ Οι Ρώσοι πρεσβευτές που πέθαναν προσφάτως, δολοφονήθηκαν και από ποιους? Κ Οι περισσότεροι δολοφονήθηκαν από στοιχεία των τζιχαντιστών, τα  οποία όμως πήραν εντολές και χρηματοδοτήθηκαν από κυβερνήσεις της Μέσης Ανατολής.

        Και τώρα φεύγουμε από τις γενικές αυτές ερωτήσεις για τον πλανήτη που θεώρησα σκόπιμο να αναρτήσω, επιλέγοντας από πολλές άλλες που προέκυψαν από τη μακρά συνεδρία μου με τον ΑΕ μου, και πηγαίνουμε στις καυτές ερωτήσεις για Ελλάδα. Γ Η περίφημη αξιολόγηση που περιμένουμε να κλείσει, και που όλο αναβάλλεται, έχει κλείσει επιτέλους? Κ Δεν βλέπω να έχει κλείσει παρ’ όλα όσα γράφονται στο internet. Γ Θα πάρουμε επόμενη δόση με τα λεφτά που περιμένουμε? Κ Θα πάρουμε ένα κομμάτι, το οποίο όμως όπως έρθει θα φύγει και δεν θα μείνει τίποτα για την Ελλάδα, ενώ με αυτό θα πληρωθούν τα τοκοχρεολύσια των δανειστών. Παρ’ όλα αυτά οι Ευρωπαίοι θα θεωρήσουν ότι είναι φιλεύσπλαχνοι που βοήθησαν με τη δόση αυτή τη χώρα και τους ανθρώπους της. Γ Θα γίνουν περικοπές μισθών και συντάξεων? Κ Θα προγραμματίσουν να τις κάνουν αλλά αυτές θα συμπέσουν χρονικά με τα γεγονότα των ανατροπών και δεν θα γίνουν. Όμως η αφορμή για τις ανατροπές, που έχουν ως βάση ότι ο κόσμος αισθάνεται ότι δεν πάει άλλο, δεν είναι ότι κόβονται περαιτέρω μισθοί και συντάξεις, αλλά άλλοι μη οικονομικοί λόγοι όπως πιθανόν να είναι η προσπάθεια παραβίασης των συνόρων μας και η αδράνεια των κυβερνόντων επ’ αυτού.

        Γ Θα γίνει κάποια μείωση του δημοσίου χρέους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο? Κ Ναι θα γίνει κάποια μεθόδευση που θα καταλήγει σε μείωση. Γ Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα ξεκινήσουν και θα έχουμε άστεγους? Κ Ναι θα ξεκινήσουν και θα έχουμε και άστεγους. Γ Το περιουσιολόγιο για όλους τους πολίτες θα γίνει τελικά? Κ Τελικά μάλλον δεν θα γίνει διότι με τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν δεν θα υπάρχει η δομή για να το στηρίξει. Γ Θα πάμε σε 4ο βαρύ μνημόνιο? Κ Ναι και το έχουν ήδη συμφωνημένο. Γ Θα δοθεί κάποια ικανοποιητική λύση για τους πρόσφυγες, ή θα τους έχουμε στο κεφάλι μας συνέχεια? Κ Θα τους έχουμε και θα έχουμε κι άλλους ακόμη. Λύση από την Ευρώπη δεν βλέπω. Δείχνουν μια τέλεια ανικανότητα και πελαγοδρομούν ενώ στρέφουν την προσοχή τους προς άλλα θέματα και έχουν κάνει άλλες συμφωνίες. Όμως όλα αυτά γίνονται για κάποιο λόγο, και ο λόγος αυτός σύντομα θα φανεί. Γ Θα έχουμε εκλογές το 2017 και αν ναι, η νέα κυβέρνηση θα είναι καλύτερη ? Κ Τελικά θα στριμωχθούν και θα αναγκασθούν να κάνουν εκλογές, όσο δε αφορά στη νέα κυβέρνηση, αυτή  θα είναι λίγο διαφορετική στη διαχείριση των προβλημάτων, και θα δίδει έτσι την εικόνα μιας μετρίας ανακούφισης.

        Γ Θα πάρει η Ελλάδα τα αμερικάνικα αεροπλάνα F-35, ή τα ρωσικά αντιπυραυλικά SS-300 και SS-400 και τα αεροπλάνα Su-35 που είναι πολύ φθηνότερα και καλύτερα από τα αμερικάνικα? Κ Μάλλον κλείνει στο να πάρει κάτι από την Αμερική, για λόγους που ξέρει η ίδια η κυβέρνηση. Γ Η υπόθεση της Siemens που είναι τώρα στα δικαστήρια θα ξεκαθαρίσει, θα επιβληθούν τιμωρίες, και θα επιστραφούν χρήματα? Κ Αυτή η υπόθεση θα τραβήξει για καιρό. Γ Πότε η πείνα και η κακή περίθαλψη των ελλήνων θα πάρει τέλος? Κ Και αυτά θα πάρουν τον χρόνο τους. Θα έχουν μια έξαρση το 2017 και μετά θα αρχίσουν να υποχωρούν. Γ Πότε θα έχουμε μείωση της ανεργίας και μείωση της μετανάστευσης? Κ Και αυτό θα γίνει αργότερα. Γ Πότε θα έχουμε επενδύσεις στην Ελλάδα? Κ Πολύ αργότερα. Γ Αυτό που ξεκίνησαν να κάνουν πολλοί να επιστρέφουν στα χωριά τους και να αναπτύσσουν εκεί γεωργικές και κτηνοτροφικές επιχειρήσεις, είναι καλό και βοηθάει την οικονομία της χώρας? Κ Ναι είναι πολύ καλό και βοηθάει και τη χώρα αλλά και τους ίδιους. Γ Η εκκλησία μπορεί να βοηθήσει και θα βοηθήσει τον κόσμο? Κ Ναι, παρ’ όλο το πλήγμα που θα δεχθεί και αυτή, θα βοηθήσει τον κόσμο. Γ Οι ανατροπές είπαμε ότι θα ξεκινήσουν το 2017, αλλά θα συνεχίσουν και τα επόμενα χρόνια? Κ Ναι θα συνεχίσουν.

        Εδώ σταματώ τα θέματα που αφορούν την Ελλάδα, από αυτά που έχω επιλέξει από τη μακρά συνεδρία μου, ενώ περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην προηγούμενη ανάρτηση μου (συνεδρία με ΑΕ μου στις 19.1.2017). Πιο κάτω δίδω τα links για τέσσερα βίντεο όπου μιλάει ο Καλογερόπουλος του συστήματος Σώρρα σε ελληνόφωνο κανάλι της Στουτγκαρδης (Greek pulse), για τέσσερεις συνεχείς εκπομπές κάθε Πέμπτη, όπου αναφέρει τον Γολγοθά που ακολούθησε η Ελλάδα από ιδρύσεως της μέχρι σήμερα λόγω των ανθελλήνων ιθυνόντων της και της εγκληματικής στάσης των ξένων δυνάμεων. Για τα θέματα αυτά μου είπε ο ΑΕ μου ότι είναι όλα αλήθεια, αλλά δεν τα λέει μόνο ο Σώρρας αλλά και πολλοί άλλοι, διότι η αλήθεια για την ταλαίπωρη πατρίδα μας άρχισε ήδη να φαίνεται. Επίσης ρώτησα τον ΑΕ μου αν αυτά που λέει ο Καλογερόπουλος για το τι έκανε και το τι επιδιώκει να κάνει το σύστημα Σώρρα για να βοηθήσει τη χώρα μας, και η απάντηση είναι ότι και αυτά είναι αλήθεια. Γι’ αυτό ακούστε τα τέσσερα βίντεο για να πάρετε μια ολοκληρωμένη και σωστή εικόνα, παρ’ όλα όσα λένε τα ΜΜΕ που είναι μαριονέτες των σκοτεινών. Επίσης προσθέτω τα links για 2 ακόμη βίντεο το 1ο για τα παζάρια που κάνει η τράπεζα προκειμένου ο οφειλέτης να μην καταθέσει τα αντίστοιχα εξώδικα, μειώνοντας πολύ την οφειλή, και το 2ο που αποδεικνύει ότι στον τελευταίο ισολογισμό έχουν μπει στο ενεργητικό τα 600 δις δολάρια με το αντίστοιχο ποσό τους εις ευρώ, πράγμα το οποίο μου το επιβεβαίωσε ο ΑΕ μου.

              www.youtube.com/watch?v=qT7uX7-nf-w Πρώτο μέρος

              www.youtube.com/watch?v=gMIHLaFpzu8 Δεύτερο μέρος

              www.youtube.com/watch?v=V-SKRPJpcbI  Τρίτο μέρος

              www.youtube.com/watch?v=upmb14iSn8k  Τέταρτο μέρος

             www.youtube.com/watch?v=BGkRyrO06bs  Συνομιλία με τράπεζα

             ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3. 1) Η αναγραφή των 600 δις δολαρίων στον προϋπολογισμό αναφέρεται στο 3ο βίντεο ως άνω με το αντίστοιχο ποσό του σε ευρώ τον περίπου 574 δις ευρώ. 2) Ο Καλογερόπουλος θα δώσει και 5η συνέντευξη στο ως άνω κανάλι δύο εβδομάδες μετά από την 4η συνέντευξη. Πιθανόν και αυτή να έχει αντίστοιχο ενδιαφέρον. 3) Παραθέτω την αναφορά των εξωγήινων στις δύο πρώτες παραγράφους του πιο κάτω μηνύματος, που αναφέρεται στα κατασχεμένα καταπιστεύματα των διαφόρων χωρών, τα οποία συνδέονται και με τα πακέτα αφθονίας που περιμένουμε, η οποία αναφορά έγινε το 2010 και καταδεικνύει την αλήθεια των λεγομένων του Σώρρα, που πολλά χρόνια μετά μιλάει για Ελληνικά καταπιστεύματα, που σήμερα διαχειρίζονται άλλοι και όχι Έλληνες (είδε σελίδα μου ΙΙ.2.D24 του 2016).

        MHNYMA της 2 Μαρτίου 2010: Ερχόμαστε και πάλι και έχουμε πολλά να συζητήσουμε μαζί σας. Η Μητέρα Γη εξακολουθεί να παραμένει ενεργή, κάνοντας εκείνες τις τροποποιήσεις που απαιτούνται για τις τεράστιες αλλαγές στην επιφάνειά της που επιφυλάσσει το μέλλον. Το πιο σημαντικό βήμα είναι η σταθεροποίηση των τεκτονικών πλακών της με απώτερο σκοπό την αναδιαμόρφωση αυτών των κινητών πλακών της επιφάνειας. Αυτή η κινητικότητα έχει προκαλέσει μερικούς ισχυρούς σεισμούς σε διάφορα μέρη τον τελευταίο χρόνο, και αναμένονται και άλλοι τους ερχόμενους μήνες. Η Μητέρα Γη προειδοποιεί τους Γήινους συμμάχους για το τι μέλλει να συμβεί στην ανθρωπότητα και είναι υποχρέωση όλων σας να επιταχύνετε αυτά που πρέπει να συμβούν πριν προσγειωθούμε. Στο μεταξύ, είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να έρθουμε ενώπιών σας αν η κινητικότητα  της γης γίνει υπερβολική για την παγκόσμια κοινωνία σας. Παρακολουθούμε και καταγράφουμε προσεκτικά τι συμβαίνει κάτω στον πλανήτη. Η Μητέρα Γη έχει ανάγκη να ολοκληρώσει αυτά που τόσο υπομονετικά έχει θέσει σε αναμονή για να σας δώσει χρόνο να αντιληφθείτε τη συμμετοχή σας στις αλλαγές. Οι αλλαγές είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με εκπομπές που θα μας βοηθήσουν, αν αυτό κριθεί αναγκαίο, να προσγειωθούμε ξαφνικά.

        Οι οικονομικές δυσκολίες σας είναι μόνο η αρχή. Το μέγεθος του κρυφού χρέους είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι έχει δηλωθεί και φθάνει σε ένα σημείο όπου μπορεί να κατακλύσει τα εναπομείναντα οικονομικά κεφάλαια. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι ο τεράστιος πλούτος που υπάρχει με τη μορφή κατασχεμένων καταπιστευμάτων και ενός τεράστιου βουνού χρυσού μπορεί εύκολα να αναστρέψει αυτή τη δεινή κατάσταση. Οι Γήινοι σύμμαχοί μας διαφυλάττουν αυτά τα αποθέματα και είναι έτοιμα για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν, εφόσον δημοσιοποιηθούν οι μυριάδες αλλαγές στη διακυβέρνηση. Από την υπέρτερη θέση μας έχουμε δει τις προσπάθειες της σκοτεινής κλίκας να αρπάξουν αυτά τα κεφάλαια, αλλά όλες απέτυχαν. Οι κάτοικοι της Κοίλης Γης (οι Αγκάθιοι) συνεργαζόμενοι με τους Γήινους συμμάχους μας έχουν εγκαθιδρύσει τέτοια επίπεδα ασφάλειας και εποπτείας που δεν μπορούν να αλωθούν από τα ποταπά σχέδια του σκότους. Πολύ σύντομα, το σκότος θα αναγκαστεί να παραδεχθεί αυτό που από καιρό είναι εμφανές: Το γλέντι τους τελείωσε, και ο καιρός να παραιτηθούν και να αποδεχθούν τις συνέπειες πλησιάζει. Τότε, αυτό το εμπόδιο που επιβραδύνει την εξέλιξη θα εξαλειφτεί και οι πολυαναμενώμενες αλλαγές θα προχωρήσουν απρόσκοπτα! ( Το μήνυμα συνεχίζεται και τόσο αυτό όσο και άλλα μπορείτε να τα δείτε στη σελίδα μου ΙΙ.2D7 που μιλάει για τη κοίλη Γή).

        Συνέχεια της συνεδρίας μου με ΑΕ μου της 6.3.2017

        Κατωτέρω παραθέτω ορισμένες απαντήσεις και συμβουλές που μου έδωσε ο ΑΕ μου σε προσωπικό μου επίπεδο, οι οποίες όμως πιστεύω ότι είναι γενικού ενδιαφέροντος γι’ αυτό και τις αναρτώ. 1) Ο ΑΕ μου με συμβούλεψε λόγω των γεγονότων και των ανατροπών που αναμένονται γύρω στον Ιούνιο φέτος, να προβώ έγκαιρα σε προμήθεια τροφίμων (μακράς διαρκείας), απορρυπαντικών, χαρτικών, και λοιπών αγαθών πρώτης ανάγκης, όχι τόσο διότι με τα γεγονότα θα υπάρξει πραγματική έλλειψη, όσο για τον πανικό που θα προκληθεί με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές έξω από σούπερ μάρκετ και λοιπά, στις οποίες ουρές δεν θα ήθελα να συμμετέχω. Σε ερώτηση για το τι διάρκεια πρέπει να καλύψουν αυτά τα αποθέματα για τα οποία ο NIDLE μιλάει για διάρκεια μιας έως δύο εβδομάδων για την Αμερική, η απάντηση είναι ότι για την Ελλάδα τα αποθέματα θα πρέπει εν γένει να καλύψουν μεγαλύτερο διάστημα.

        2) Σχετικά με τα χρήματα στις τράπεζες παρ’ όλο που παλιά μου είπε ότι δεν κινδυνεύουν, τώρα με συμβουλεύει να έχω ένα μικρό ποσό σε κάθε τράπεζα ορισμένων χιλιάδων ευρώ για να καλύπτω ηλεκτρονικά λογαριασμούς κάρτες και λοιπά, και το κύριο ποσό των χρημάτων μου στην Ελλάδα να είναι σε θυρίδες. Ακόμη μου είπε ότι πρέπει να ακολουθώ κατά γράμμα την συνχρονικότητα των γεγονότων και να εφαρμόζω τις οδηγίες που μου δίδει όπως (πχ για το πότε θα πρέπει να επιστρέψω από Κύπρο, ασχέτως των εβδομάδων που έχω προγραμματίσει να μείνω εκεί). Ακόμη να ακολουθώ και όποια άλλη οδηγία μου δίδει ώστε να εξακολουθεί η ζωή μου, παρά τα γεγονότα, να είναι άνετη και χωρίς προβλήματα.

        3) Τον ρώτησα να μου ξεκαθαρίσει πόσα χρόνια μπορούμε να ζήσουμε αφού μπούμε στην 5η Διάσταση. Προς μεγάλη μου έκπληξη μου απάντησε ότι όσοι θα γεννηθούν μέσα στη 5η Διάσταση θα μπορούν να ζουν όσο και οι εξωγήινοι, (δηλαδή από 1000 έως 3000 χρόνια). Το καινούργιο είναι ότι όσοι, όπως όλοι εμείς, έχουμε γεννηθεί τριτοδιάστατοι, τότε επειδή το σώμα μας έχει καταπονηθεί θα ζούμε μεν άνετα μέχρι τα 200 περίπου χρόνια, και μετά θα προτιμούμε να φεύγουμε για την 9η Διάσταση και να ξανά ενσαρκωνόμαστε σε νέα σώματα εκεί όπου επιλέγουμε. Ο λόγος που μας κάνει να ακολουθούμε αυτή την προτίμηση είναι ότι για να ζήσουμε πολύ περισσότερο μέσα στο υπάρχον σώμα μας πρέπει αυτό να υποστεί και να υφίσταται προσαρμογές (πχ μέσω των θαλάμων μεταμορφώσεως), πράμα που καταναλώνει πολλή ενέργεια μας και δεν μας είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο. Πάντως όταν μπούμε στη 2η οκτάβα της 5ης Διάστασης θα μπορούμε και μόνοι μας να επεμβαίνουμε και να προσαρμόζουμε το σώμα μας καταλλήλως.

        4) Στην ερώτηση που έκανα τι σημαίνει η αναβάθμιση μου προς την 5η Διάσταση, η οποία αναβάθμιση μου γίνεται κατά καιρούς (πχ όταν είμαι στη Κύπρο), η απάντηση είναι η εξής. Η αναβάθμιση στηρίζεται στο ότι περισσότερα τμήματα των ελίκων του DNA, κατά κύριο λόγω στην αύρα μας, και με αργότερο ρυθμό στο υλικό μας σώμα, ενεργοποιούνται και συνδέονται μεταξύ τους, ώστε στο τέλος να γίνουμε πλήρως συνειδητοποιημένα άτομα (φυσικοί άγγελοι που λέει ο NIDLE), με όλους τους 12 έλικες πλήρως ενεργοποιημένους, τόσο στην αύρα μας, όσο και στο υλικό μας σώμα, και τα κύτταρά μας πλήρως κρυσταλοποιημένα. Για να υποβοηθήσουμε αυτή την αναβάθμιση και την ενεργοποίηση των ελίκων πρέπει να ανεβάσουμε την συνειδητότητα μας. Αυτή ανεβαίνει από τον τρόπο που σκεπτόμαστε και διαχειριζόμαστε τα διάφορα θέματα (με σύνεση και αγάπη), από την φώτιση και επίγνωση που ζητάμε να μας δώσουν οι ανώτερες δυνάμεις, από το να είμαστε ανοικτοί στις κοσμικές ενέργειες που κατακλύζουν τελευταία τη Γη, αλλά και από τις ενέργειες της Γης όταν γειωνόμαστε, και από την επίκληση που κάνουμε να μας βοηθήσουν οι δώδεκα Ακτίνες που περιέγραψα σε προηγούμενη σελίδα μου. Με την αναβάθμιση, πλην των ελίκων που προαναφέραμε, αυξάνονται οι δονήσεις μας, η ύλη μας γίνεται πιο λεπτοφυής και τα κύτταρά μας ξανανιώνουν. Σχετικά με το τελευταίο ο ΑΕ μου, μου είπε ότι αυτό το ξανάνιωμα είναι κάτι που ξεκίνησε αργά αλλά όσο πάει επιταχύνεται, και το καλοκαίρι του 2017 θα κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και δεν θα τον αναγνωρίζεις.

        Άλλα ευεργετικά αποτελέσματα που προκύπτουν από την αναβάθμιση μας αλλά και που αντιστρόφως επιταχύνουν αυτή, είναι κατά βάση τα εξής. α) Να αγαπάμε περισσότερο τον εαυτό μας (δείτε την άσκηση του καθρέφτη) και να έχουμε σεβασμό για το σώμα μας, πράγμα που αποδεικνύεται από το πώς του συμπεριφερόμαστε (υγιεινή διατροφή, υγιεινή ζωή, αποχή από βλαβερές ουσίες και συνήθειες και λοιπά). β) Με το να προσπαθούμε να είμαστε συνέχεια χαρούμενοι με αυτά που κάνουμε και με αυτά που σκεφτόμαστε αποφεύγοντας σκέψεις και καταστάσεις που μας δυσαρεστούν, καθώς επίσης και να απαλλαγούμε όσο το δυνατόν περισσότερο από τα διάφορα βαρίδια που μας βαραίνουν και μας ταλαιπωρούν, (όπως πχ προερχόμενα από πρόσωπα της οικογενείας μας, από την επαγγελματική μας δραστηριότητα και λοιπά).

        γ)με το να νιώθουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλείς και να γινόμαστε παρατηρητές, χωρίς να συμμετέχουμε συναισθηματικά στα διάφορα γεγονότα, όσο άσχημα και αν είναι, αλλά να τα αντιμετωπίζουμε σαν να βλέπουμε ένα έργο στην τηλεόραση. Αυτό βοηθάει και στην επίτευξη του προηγουμένου στόχου (β). Εάν κάποιο γεγονός είναι ιδιαίτερα βαρύ (πχ θάνατος συγγενούς), να μάθουμε να επιδεικνύουμε αποδοχή και να σκεφτόμαστε ότι ο θάνατος ήταν επιλογή του ιδίου του προσώπου, ως προς τις εμπειρίες που ήρθε να πάρει επί της Γής. δ) Με το να αισθανόμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας και να είμαστε ανοικτοί προς τις ενέργειες που παίρνουμε από το σύμπαν και τη Γή. ε) Με το να αφήνουμε περισσότερο χώρο για να μένει μέσα μας ο ΑΕ μας πράγμα που μας βοηθάει σε θέματα θεραπείας, αύξησης των δονήσεων, και ανόδου της νοημοσύνης μας. Εδώ κλείνω αυτά που είχα να πώ σχετικά με τη συνεδρία μου στις 6.3.2017, και θα επανέλθω με νέα ανάρτηση όταν κάνω την επόμενη συνεδρία μου ή αν προκύψει κάτι έκτακτο.  

         ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕ ΜΟΥ ΤΗΣ 7.4.17

        Χθές έκανα μία πολύ ενδιαφέρουσα συνεδρία με τον ΑΕ μου, μόλις επέστρεψε το κανάλι μου από το ταξίδι του, η οποία επικεντρώθηκε κυρίως στην αναβάθμισή μου, η οποία προχωρεί (όπως μου είπε ο ΑΕ μου), με πολύ γρήγορο ρυθμό, και το καλοκαίρι «θα κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και δεν θα τον αναγνωρίζω». Επίσης έμαθα ότι το δώρο που μου είχαν υποσχεθεί είναι ότι έχω γεμίσει με ενέργεια, για να κάνω πολλά πράγματα συγχρόνως χωρίς να κουράζομαι, και μάλιστα τόση ενέργεια που δεν είχα (όπως μου είπαν) ούτε όταν ήμουν αρκετά νεότερος. Όμως παρόλο που μεθαύριο φεύγω για διακοπές στις Σπέτσες, πρόλαβα και έκανα και ορισμένες βασικές ερωτήσεις για την Ελλάδα και τον πλανήτη, οι οποίες εν γένει κινούνται στα πλαίσια των όσων έχω πει και στη προηγούμενη ανάρτηση μου.

        Πρίν αναφερθώ σε αυτά ξεκινώ με τρία πράγματα, μεταξύ πολλών άλλων, που μου είπαν σχετικά με τον Σώρρα 1) Η αστυνομία έχει εντοπίσει την γενικότερη περιοχή όπου βρίσκεται ο Σώρρας, αλλά δεν προχωρεί στην επιχείρηση για τη σύλληψη του, διότι θέλουν οι σκοτεινοί να διαιωνίζουν στα κανάλια το ενδιαφέρον αυτό θέμα, προκειμένου να καλύψουν άλλα σημαντικότερα θέματα που μηχανεύονται για τη χώρα μας, ώστε αυτά να περάσουν κατά το δυνατόν απαρατήρητα. 2) Στην αναλυτική συζήτηση που κάναμε σχετικά με τα ‘πακέτα αφθονίας’ τα οποία θα εμφανιστούν αμέσως μετά τις ανατροπές, μου επιβεβαίωσαν ότι τα 600δις του Σώρρα υπάγονται και αυτά στα πακέτα αφθονίας. 3) Το βίντεο που δείχνει τη συγκέντρωση που έγινε στη Πάτρα για τη δίκη του Σώρρα η οποία ανεβλήθη, το οποίο βίντεο ανέβασε ο Ευαγγελάτος στο Έψιλον, είχε τραβηχτεί προ διετίας, γι’ αυτό δείχνει πολύ λιγότερο κόσμο από αυτόν  που πραγματικά παραβρέθηκε, ενώ τα πραγματικά βίντεο του γεγονότος μπορείτε να τα δείτε στο facebook. Τέλος θέλω να παρατηρήσω ότι οι ιθύνοντες μας θεωρούν τελείως ηλίθιους,  διότι για να αποδείξουν ότι τα 600δις δεν υπάρχουν, χρησιμοποιούν ανακοίνωση της τράπεζας της Ελλάδας ότι καμία από τις τράπεζες στη χώρα μας δεν έχει 600δις, ενώ ο Σώρρας έχει δηλώσει εξαρχής ότι τα λεφτά βρίσκονται στην τράπεζα MODREAL του Καναδά (και όχι στην Ελλάδα), σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, που αφορά εις όλους τους έλληνες. Επί τη ευκαιρία παραθέτω και δύο ακόμη links το 5ο και 6ο από τις συνεντεύξεις που δίδει ο Καλογερόπουλος στο ελληνόφωνο κανάλι της Στουτγκαρδης (τα 4 πρώτα τα έδωσα πιο πάνω). www.youtube.com/watch?v=it7-bvoFOi4 το πέμπτο μέρος.   www.youtube.com/watch?v=TFLj860wE1c το έκτο μέρος. Και έπεται μελλοντικώς και συνέχεια με καινούργιες συνεντεύξεις.

        Συνεχίζω με άλλες ερωτήσεις. Γ Σχετικά με τις ανατροπές, πότε θα γίνουν, τι θα περιλαμβάνουν, και πώς θα γίνουν? Κ Το πότε θα γίνουν δεν το ξέρει κανείς διότι είναι σαν ένα παχύρευστο τζέλ που κινείται και δεν ξέρεις που και πότε θα τρέξει. Ακόμη υπάρχει και μία περίπτωση η κατάσταση να εκτονωθεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και οι ανατροπές να αναβληθούν για αργότερα. Πάντως μετά τις ανατροπές, όποτε και αν αυτές γίνουν, θα ξεκινήσουν οι αλλαγές και θα έρθει η ανάκαμψη ταχύρυθμα σε όλους τους τομείς. Γ Τα εφόδια στα οποία αναφερθήκαμε, πόσα πρέπει να είναι και πόσο θα πρέπει να κρατήσουν? Κ Τα εφόδια που έχει συνήθως ένα σπίτι κρατούν, ή τουλάχιστον πρέπει να κρατούν, για μια περίοδο ολίγων εβδομάδων, ώσπου να εκλείψει ο πανικός και να επανέλθουν τα πράγματα στον κανονικό τους ρυθμό. Το ίδιο ισχύει και για τα χρήματα και για τις τράπεζες, οι οποίες για κάποιο μικρό σχετικά χρονικό διάστημα μπορεί να κλείσουν, και έτσι να μην έχουμε πρόσβαση ούτε στους λογαριασμούς μας αλλά ούτε ακόμη και στις θυρίδες. Δεν πρόκειται εν γένει να χαθούν χρήματα, αλλά απλώς να καθυστερήσει η πρόσβαση σε αυτά. Για αυτό καλό είναι να κρατάμε ένα ποσό καλά κρυμμένο εκτός τραπεζών για μία τέτοια περίπτωση, (που μπορεί πχ να είναι ακόμη και ένας μεγάλος και καταστρεπτικός σεισμός).

        Γ Σχετικά με το δημοψήφισμα για τον Ερντογάν μπορώ να ξέρω αν θα επικρατήσει το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ? Κ Εμφανίζεται τελικά να επικρατεί το ΝΑΙ αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, διότι μπορεί ο κόσμος να έχει ψηφίσει κατά πλειοψηφία το ΟΧΙ, και τελικά να εμφανιστεί το ΝΑΙ. Πάντως το δημοψήφισμα θα το ακολουθήσουν έκρυθμα γεγονότα από τις αντιδράσεις των πολιτών στην Τουρκία, ενώ θα βγει στη φόρα και μεγάλο σκάνδαλο νοθείας, που θα ταρακουνήσει τα θεμέλια του καθεστώτος. Αντίστοιχα για την Ελλάδα η προσπάθεια να κλείσει η αξιολόγηση θα δημιουργήσει και αυτή παρομοίως έκρυθμα γεγονότα τα οποία και αυτά θα δυναμιτίσουν τελικά την υφισταμένη κατάσταση. Γ Το Κουρδιστάν αρχίζει και σχηματίζει κράτος? Αυτό είναι κάτι που θα γίνει σύντομα? Κ Όχι σύντομα αλλά θα γίνει. Γ Στα Βαλκάνια θα έχουμε ανατροπές και συγκρούσεις? Κ Τελικά θα επέλθει μια ισορροπία η οποία όμως θα εδραιωθεί εις βάρος κάποιου λαού ο οποίος και αδικείται. Γ Η Ελλάδα θα εμπλακεί σε αυτά? Κ Όχι θα μείνει απ’ έξω.

        Γ Σχετικά με την Κύπρο και τους υδρογονάνθρακες που σκοπεύει να βγάλει, το θέμα θα προχωρήσει ομαλά? Κ Δεν θα το έλεγα ομαλά, υπό την έννοια ότι τελικά το εκάστοτε πλάνο εξορύξεων θα καθυστερεί, λόγω έκρυθμων γεγονότων που θα δημιουργούνται, αν και τελικά θα φθάνει στην ολοκλήρωσή του. Γ Θα εκδηλωθούν επιθετικές ενέργειες εκ μέρους της Τουρκίας εναντίον της Κύπρου? Κ Η Τουρκία θα προσπαθήσει να προβεί σε διάφορες επιθετικές ενέργειες, οι οποίες όμως θα συναντούν ένα αδιαπέραστο τείχος, το οποίο θα προέρχεται έξω από την Ελλάδα και την Κύπρο, όπως είναι οι ΗΠΑ, η Ρωσία, και το Ισραήλ, που έχουν τα δικά τους συμφέροντα στην περιοχή, και η βοήθεια που θα δώσουν θα είναι πέρα για πέρα εμφανής και ξεκάθαρη. Γ Η αξιολόγηση θα κλείσει επιτέλους κάποια στιγμή? Κ Όπως είπαμε και προηγουμένως τόσο το δημοψήφισμα στην Τουρκία όσο και η αξιολόγηση στην Ελλάδα, θα είναι οι αιτίες ώστε να  ξεκινήσει μια κάθαρση από μέσα. Γ Θα πάρουνε κάποια δόση και θα βοηθηθεί από αυτήν η Ελλάδα? Κ Ναι θα πάρουμε τελικά, και μάλιστα χωρίς να έχει κλείσει και η αξιολόγηση. Γ Θα γίνουν μειώσεις στις συντάξεις και στους μισθούς στο άμεσο μέλλον? Κ Δεν το βλέπω να γίνονται, όσο και αν αυτό φαίνεται παράξενο.

        Γ Θα γίνουν εκλογές και θα έχουμε καινούργια κυβέρνηση? Κ Ναι θα έχουμε καινούργια κυβέρνηση μέσα στο τρέχον έτος. Γ Αυτή θα κάνει κάτι ή ‘άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς’ ? Κ Θα είναι σε κάποιο μικρό βαθμό διαφορετική από την προηγούμενη, μια ανάμεικτη κυβέρνηση, η οποία θα προσπαθήσει να προωθήσει τα συμφέροντα της μεσαίας τάξης, ενώ η υπάρχουσα υποτίθεται (τρομάρα της), ότι υπερασπίζεται τα συμφέροντα των ‘πεινασμένων’. Γ Σχετικά με την αντιμετώπιση του χρέους, θα γίνει κάτι ή πάμε για αργότερα? Κ Πάμε για αργότερα. Γ Όσον αφορά στην ΕΕ θα έχουμε σύντομα και άλλες αποχωρήσεις πέραν της Μεγάλης Βρετανίας? Κ Προς το παρόν θα υπάρξει μια συσπείρωση των χωρών της ΕΕ, διότι οι περισσότερες χώρες έχουν τόσα εσωτερικά προβλήματα, που δεν θέλουν να επωμιστούν κι’ άλλα που θα μπορούσαν να προκύψουν από την αποχώρησή τους.

        Γ Δεν πρόκειται να πάμε στη δραχμή, έτσι δεν είναι? Κ Δεν βλέπω δραχμή. Γ Η Αμερική και η Ρωσία και πιθανόν και άλλες χώρες πρόκειται να βοηθήσουν οικονομικά την Ελλάδα? Κ Δεν πρόκειται να το κάνουν εν γένει υπό μορφή παροχής ρευστού, όμως θα βοηθήσουν θεσμικά τη χώρα μας, με διάφορες συμβάσεις που θα την ευνοούν και θα βοηθούν την οικονομία της. Γ Είναι αλήθεια ότι τα εξώδικα που έχουν υποβάλει οι οπαδοί του Σώρρα ξεπερνούν τις 50.000? Κ Ναι είναι αλήθεια, είναι πάρα πολλά. Γ Πως θα τα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση? Κ Προσπαθεί να δημιουργήσει νομικό πλαίσιο για την αντιμετώπισή τους, ακυρώνοντας την πηγή των χρημάτων. Γ Είναι αλήθεια ότι τα ενεργά γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσης έχουν ξεπεράσει τα 200 στην Ελλάδα, ενώ υπάρχουν και πολλά στο εξωτερικό, και ότι είναι προς δημιουργία και καμιά εκατοστή ακόμη? Κ Ναι γίνεται μια τέτοια προσπάθεια. Γ Στο προσφυγικό βλέπεις κάποια βελτίωση, ή κάποια χειροτέρευση? Κ Κάποια χειροτέρευση. Γ Η εγκληματικότητα θα αυξηθεί? Κ Ναι πολύ. Βλέπω ακόμη να κυκλοφορούν όπλα και μεταξύ των προσφύγων, και να έχουμε και εξεργέσεις.

        Γ Θα βγουν πολλές λαμογιές στη φόρα όπως και αυτή του τζόκερ που είναι στημένο? Κ Θα βγαίνουν συνέχεια λαμογιές στη φόρα (όπως πχ αυτή του τζόκερ) και μάλιστα βασιζόμενες σε αποδεικτικά στοιχεία και όχι απλά σε φήμες. Έτσι καθετί που φαινόταν ακέραιο, τελικά θα καταρρέει,  και ο κόσμος θα απελπιστεί αισθανόμενος ότι ζει σε ένα τελείως σαθρό σύστημα, που ‘μπάζει από παντού’ και δεν υπάρχει κάτι σταθερό πάνω στο οποίο να μπορεί να βασιστεί και να το εμπιστευτεί. Αυτό δημιουργεί στον πολίτη μια απογοήτευση και μια ψυχική καταρράκωση που να μην μπορεί να εμπιστευτεί σε τίποτα, ούτε ακόμη και στη δικαιοσύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Εδώ παραθέτω την εξωφρενική ποινή των 21 ετών κάθειρξης που επεβληθεί στον ηγούμενο της μονής Εσφιγμένου, ως ηθικό αυτουργό, διότι κάποιος μοναχός έριξε μια φλεγόμενη μπάλα εναντίον της μπουλντόζας που προσπαθούσε να ρίξει τη σιδερένια πύλη της μονής, η οποία θα σκότωνε τους πίσω από αυτήν συγκεντρωμένους μοναχούς, ενώ ο ίδιος εβρίσκετο 40 χιλιόμετρα μακριά από την μονή. Σε αντίθεση αναρχικοί που πετάνε βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών, τιμωρούνται από την ίδια δικαιοσύνη με ολιγόμηνο φυλάκιση και αυτή με αναστολή.

      Γ  Σχετικά με τον πρώην υπουργό Παπαντωνίου ο οποίος εμπλέκεται και αυτός σε μίζες και προμήθειες εξοπλιστικών, θα βγει η υπόθεση του στη φόρα και θα τιμωρηθεί? Κ Γενικά πάρα πολύς κόσμος που εμπλέκεται σε προμήθειες και μίζες, και μάλιστα πολλοί πολιτικοί, θα βγουν στη φόρα και η έρευνα θα πάει όχι μόνο στο πρόσφατο αλλά και στο απώτερο παρελθόν. Σχετικά με την τιμωρία τους δεν θα υπάρχει ούτε ασυλία, ούτε παραγραφή, ούτε φιλίες, ενώ θα μπει πολύ ‘βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο’. Αυτό είναι απαραίτητο να γίνει και να προηγηθεί των αλλαγών, ώστε να υπάρξει η απαιτούμενη ισορροπία από την οποία θα ξεκινήσει και το καθετί καινούργιο και υγειές. Γ Στρατιωτικά η Ελλάδα θα εμπλακεί με την Τουρκία και θα έχουμε απώλειες εδαφών, πλοίων, αεροπλάνων, ζωών, και μάλιστα αμάχων? Κ Δεν βλέπω να γίνεται κάτι από αυτά που λες, παρόλο που θα υπάρξει θερμό επεισόδιο, περιορισμένης όμως κλίμακας και διάρκειας. Γ Το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, οι ΗΠΑ, η Ρωσία και λοιποί θα επέμβουν υπέρ της Ελλάδος και κατά της επιθετικότητας της Τουρκίας? Κ Θα επέμβουν διότι δεν θα μπορούν να κάνουν και αλλιώς, και τα θερμά επεισόδια θα αποσοβηθούν.

        Γ Σχετικά με τα ‘πακέτα αφθονίας’ που όλοι τα περιμένουμε πως και πως, πότε προβλέπεις να τα έχουμε? Κ Μόλις γίνει το ξεκαθάρισμα που προαναφέραμε, το οποίο πρόκειται να γίνει σύντομα και με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς μακροχρόνιες δικαστικές και λοιπές διαμάχες, τότε θα εμφανιστούν και τα πακέτα αφθονίας, τα οποία ήδη υπάρχουν, και τα οποία θα γίνουν ευχερώς προσβάσιμα στο ευρύ κοινό. Γ Τελευταία είδα στο ιντερνέτ ότι η Αμερική χτύπησε με πύραυλο Τόμαχοκ από πλοία της στη Μεσόγειο στόχους του Συριακού στρατού, ως αντίποινα, διότι όπως ισχυρίζεται η Αμερική, ο Άσαντ χρησιμοποίησε χημικά εναντίον των τζιχαντιστών. Αντίθετα τόσο η Συρία και η Ρωσία, όσο και πολλοί αναλυτές που σχετίζονται με το εν λόγω θέμα,  αναφέρουν ότι ο Συριακός στρατός ούτε έχει ούτε χρησιμοποιεί αέρια, αλλά αυτό που έγινε είναι να βομβαρδιστούν αποθήκες των τζιχαντιστών, όπου παρήγαγαν και αποθήκευαν τέτοια αέρια, τα οποία και απελευθερώθηκαν με τον βομβαρδισμό. Ποιος λέει την αλήθεια? Η Ρωσία ή οι ΗΠΑ? Κ Προφανώς η Ρωσία.

        Γ Τότε γιατί το έκανε αυτό ο Τραμπ, και σε τι αποσκοπούσε? Κ Δεν το έκανε ο Τραμπ αλλά η προηγούμενη σκοτεινή κυβέρνηση, η οποία ακόμη κινεί ‘ορισμένα νήματα’, κι η οποία πρώτα το έκανε και μετά ενημέρωσε τον Τραμπ. Όσο το γιατί το έκανε, είναι ότι η παλιά τάξη προσπαθεί απεγνωσμένα να δημιουργήσει καταστάσεις αντίστοιχες με αυτές που δημιούργησε με την πτώση των δύο πύργων στη Νέα Υόρκη,  ώστε με τέτοια έκρυθμα γεγονότα να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία. Γ Θα κάνει κάτι για αυτό η Ρωσία, η οποία έστειλε ήδη ένα πλοίο της στην περιοχή που βρίσκονται τα δυο αντιτορπιλικά των ΗΠΑ που εκτόξευσαν τους πυραύλους? Κ Όχι δεν θα κάνει τίποτα, διότι ο Τραμπ με τον Πούτιν έχουν μυστική και υπόγεια επικοινωνία, ώστε να αποφεύγονται οι συγκρούσεις μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων. Απλώς εγένετο συμφωνία, ένα τέτοιο συμβάν να μην επαναληφθεί. ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Εδώ κλείνω την ανάρτησή μου, και ζητώ συγνώμη που λόγω της εσπευσμένης αναχώρησής μου για Σπέτσες δεν προφταίνω να ελέγξω τα γραφόμενά μου για να κάνω τυχόν διορθώσεις, είτε ορθογραφικές, είτε φραστικές. Αυτό θα το κάνω μετά την επιστροφή μου και εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα με αγάπη για τους γύρω μας και αισιοδοξία για το μέλλον. –

        ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ 26.4.17 ΜΕ ΑΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟ

        Προχθές έκανα μια συνεδρία όπου κάλεσα αφενός τον ΑΕ μου να μου πει για την πορεία της ενεργοποίησης μου, της υγείας μου, και της αναβάθμισής μου προς την 5Η (Πέμπτη διάσταση), όπου τα σχόλια που πήρα ήταν πολύ κολακευτικά, δεδομένου μάλιστα ότι πήρα ήδη και το δώρο που μου είχαν υποσχεθεί για τη δουλειά που έκανα το καλοκαίρι πέρσι στην Τουρκία, και στη συνέχεια κάλεσα τον Στρατηγό (την ανωτέρων διαστάσεων ενέργεια που βρίσκεται συνεχώς δίπλα μου και με καθοδηγεί ώστε να γράφω τα σωστά), στον οποίο ζήτησα να απαντήσει στις ερωτήσεις μου για τον πλανήτη και την Ελλάδα, συμπληρώνοντας και διευκρινίζοντας όσα είπε στην προηγούμενη ανάρτηση μου και ο ΑΕ μου, τα οποία και παραθέτω κατωτέρω υπό μορφή ερωτήσεων (Γ-Γιώργος) και απαντήσεων (Κ-Κανάλι). Ξεκινώ πρώτα με τον πλανήτη. Γ Σχετικά με τη Συρία ο Τράμπ θα ξαναχτυπήσει όπως έκανε με τους πυραύλους? Κ Όχι δεν θα ξαναχτυπήσει, αλλά θα χτυπήσει αλλού εκτός Συρίας, και το χτύπημα δεν έγινε με δική του πρωτοβουλία, αλλά από το σκοτεινό κράτος των ΗΠΑ, που ακόμη διοικεί, για να χαλάσει τις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας, και στη συνέχεια ζήτησαν από τον Τράμπ να το υιοθετήσει (ότι δήθεν αυτός πήρε την απόφαση), διότι αν δεν το έκανε θα έβγαινε στη φόρα ότι δεν είναι αυτός που διοικεί τα πράγματα σε όλους τους τομείς, και μάλιστα στην εξωτερική πολιτική. Γ Σχεδιάζεται επίθεση από τον Νότο (Ισραήλ, Αραβικές χώρες κλπ) εναντίον της Συρίας για να ρίξουν τον Άσαντ? Κ Ναι σχεδιάζεται αλλά τελικά δεν θα γίνει διότι θα μεσολαβήσουν γεγονότα και ανατροπές που θα καθιστούν μια τέτοια επίθεση πλέον χωρίς νόημα.

        Γ Θα γίνει καινούργια προβοκάτσια από τον ISIS με αέρια για να ενοχοποιήσουν τον Άσαντ? Κ Όχι, κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί. Γ Όσο αφορά στην Ελλάδα και στην Κύπρο, η Τουρκία θα χτυπήσει δημιουργώντας θερμό επεισόδιο? Κ Όσον αφορά στην Κύπρο θα δημιουργεί προβλήματα που θα καθυστερούν την εξόρυξη των υδρογονανθράκων, αλλά δεν θα μπορούν να την σταματήσουν, διότι υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα των εταιριών που κάνουν την εξόρυξη, που θα δημιουργήσουν τείχος αδιαπέραστο για τους τούρκους. Ούτε πρόκειται να κάνει καινούργιο Αττίλα. Όσον αφορά στην Ελλάδα και ειδικότερα στο Αιγαίο, επειδή στο εσωτερικό ο Ερντογκάν θα βρίσκεται πολύ στριμωγμένος, λόγω αντιδράσεων των πολιτών, κυρίως ως προς το μεγάλο σκάνδαλο της νοθείας στις εκλογές, κλπ, θα θελήσει να εξαγάγει την κρίση στο εξωτερικό, για να συσπειρώσει τον λαό, πράγμα που όμως θα αποβεί το μεγάλο λάθος του. Συνεπώς θα δημιουργήσει θερμά επεισόδια μικρής έντασης και διάρκειας, που όμως  δεν θα περιλαμβάνουν απώλεια πλοίων και αεροπλάνων, ούτε εν γένη ζωές αμάχων και στρατιωτών. Γ Πώς θα αντιδράσουν σε αυτό η Ελλάδα, η ΕΕ, οι ΗΠΑ, και η Ρωσία? Κ Την μεν Ελλάδα την βλέπω να τρώει ένα χαστούκι και να γυρνάει το πρόσωπό της αλλού, σαν να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει, αλλά η αντίδραση θα έρθει από αλλού εκτός Ελλάδας και Κύπρου. Την ΕΕ άφησε την διότι έχει τα δικά της προβλήματα να ασχοληθεί. Τις ΗΠΑ τις βλέπω σαν  μια μεγάλη κλώσα που κάθεται στα αυγά της. Έτσι μένει κυρίως η Ρωσία η οποία θα αντιδράσει και μαζί και με άλλες δυνάμεις θα αποσβέσει τις συγκρούσεις.

        Γ Όσον αφορά στα Βαλκάνια θα γίνει κάποια σύγκρουση-πόλεμος ανάμεσα σε Αλβανία, Σερβία, Σκόπια, και Κοσσυφοπέδιο? Κ Αναταραχές βλέπω να γίνονται αλλά δεν βλέπω πόλεμο. Γ Θα γίνουν αλλαγές συνόρων? Κ Βλέπω να προσχωρούν ορισμένες ομάδες από τη μία πλευρά στην άλλη, και αυτό είναι όλο. Γ Η βόρειος Κορέα και η Αμερική θα έρθουν σε θερμή σύγκρουση και θα ανταλλάξουν πυραύλους? Κ Και οι δύο είναι με το χέρι στη σκανδάλη, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι πόλεμος και μάλιστα πυρηνικός, αλλά αυτά γίνονται για να πριονίσουν τα πόδια του δικτάτορα Κιμ. Δεν αποκλείεται να γίνει κάποια εσωτερική αναταραχή που να καταλήξει και σε δολοφονία του Κιμ. Γ Στη Βαλτική και ιδιαίτερα στην Ουκρανία θα γίνει σύγκρουση Ρωσίας με ΝΑΤΟ, ή Ρωσίας με Ουκρανία? Κ Όχι τα πράγματα θα συνεχίσουν να εξελίσσονται όπως γίνεται μέχρι σήμερα, ώσπου κάποια στιγμή η Ουκρανία να διασπαστεί στα δύο. Γ Όσον αφορά στην Μολδαβία και στις φήμες για αλλαγή συνόρων προς όφελος της, τι βλέπεις? Κ Βλέπω ορισμένες ομάδες να προσχωρούν προς αυτήν συγχρόνως με ταραχές που μπορεί να γίνουν, όχι όμως πόλεμο. Γ Στον Ειρηνικό η Κίνα με τις ΗΠΑ θα συγκρουστούν πολεμικά, ή θα λύσουν το θέμα δια της διπλωματικής οδού? Κ Θα το λύσουν διπλωματικά.

        Γ Λέγεται ότι ο Τράμπ έχει ψυχολογικά προβλήματα και είναι απρόβλεπτος, αυτό ισχύει? Κ Ναι έχει ψυχολογικά προβλήματα. Γ Τα στελέχη ελληνικής προελεύσεως γύρω από τον Τραμπ, βοηθούν την Ελλάδα? Κ Βοηθούν αλλά σε δευτερεύοντα θέματα, διότι δεν μπορούν να επηρεάσουν τον κεντρικό κορμό της πολιτικής των ΗΠΑ. Γ Τις ΗΠΑ τις κυβερνάει ο Τραμπ, ή το βαθύ κράτος? Κ Το πάνω χέρι το έχει το βαθύ κράτος και γι’ αυτό έριξε τους πυραύλους στη Συρία για να δείξει στον Τράμπ ότι, ότι και να κάνει άλλοι κατευθύνουν τα πράγματα. Γ Η αεροπορία της Ρωσίας και τα αντιαεροπορικά συστήματά της υπερτερούν των αντιστοίχων των ΗΠΑ και μπορούν να δημιουργήσουν ζώνες απαγορευμένης πτήσεως? Κ Σε πολλά σημεία υπερτερούν αλλά όχι σε όλα, διότι κάθε χώρα έχει τα πλεονεκτήματα της. Ως προς την δημιουργία ζωνών απαγορευμένης πτήσεως, ναι σε πολλές περιπτώσεις μπορούν. Γ Η Λεπέν έχει πιθανότητες να επικρατήσει στον δεύτερο γύρο? Κ Όχι καμία, όμως ο κόσμος που την υποστηρίζει θα συσπειρωθεί εντονότερα γύρω της, διότι ο Μακρόν που προβλέπεται να επικρατήσει είναι κάθε άλλο παρά το καλό παιδί, και όπως ο Ομπάμα ανήκε στο ‘βαθύ κράτος’ αυτός ανήκει στις ‘βαθιές τράπεζες’. Γ Η Βουλγαρία και η Μολδαβία θα αποχωρήσουν από την Δύση και θα προσχωρήσουν στη Ρωσική επιρροή? Κ Υπάρχει σήμερα μια τέτοια τάση, η οποία όμως θα καρποφορήσει αργότερα όταν θα έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες συνθήκες τέτοιων αποχωρήσεων. Γ Το Κοσσυφοπέδιο θα μπει στο ΝΑΤΟ όπως επιδιώκουν? Κ Είναι πολύ πιθανόν να μπει. Γ Η Ιταλία που η οικονομία της είναι σε κακά χάλια, θα χρεοκοπήσει? Κ Κάποια παρέμβαση θα γίνει για να αποφευχθεί η χρεωκοπία.

        Και τώρα ερχόμαστε σε ορισμένες συμπληρωματικές ερωτήσεις για την Ελλάδα, ενώ εν γένει ισχύουν όσα είπα στις δύο προηγούμενες αναρτήσεις μου, και ζητώ συγγνώμη για τυχόν επαναλήψεις κατά την επικαιροποίηση των όσων συμβαίνουν και θα συμβούν. Γ Τι θα γίνει με την αξιολόγηση? Κ Αγελαδοκούρεμα. ΣΗΜ: Το κανάλι στην ερώτηση αυτή μου είπε ότι ένιωσε ένα σφίξιμο στο στομάχι, που το ερμήνευσε ότι τα πράγματα είναι τόσο μπλεγμένα που υπάρχει περίπτωση να μην γίνει και ποτέ. Γ Θα πάρουμε επόμενη δόση? Κ Κάποια λεφτά θα πάρουμε κυρίως να καλύψουμε δανειακές μας υποχρεώσεις. Γ Θα γίνει 4ο μνημόνιο? Κ Έχει προγραμματιστεί κάτι τέτοιο αλλά με τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα βγούμε από τις ράγες και όλα θα αλλάξουν. Γ Οι περικοπές σε συντάξεις κλπ θα γίνουν μέσα στο έτος, ή πάνε για αργότερα? Κ Εάν πάνε για αργότερα όπως το σχεδιάζουν, λόγω των γεγονότων που θα μεσολαβήσουν, δεν θα γίνουν και ποτέ. Σχεδιάζουν να πάνε τις περικοπές μετά τις εκλογές που ελπίζουν ότι θα κερδίσουν (μαύρο φίδι που τους έφαγε). Από εδώ και πέρα τα πράγματα δεν θα κατευθύνονται από τον τρόπο που σχεδιάζονται, αλλά θα διαμορφώνονται από τα ίδια τα γεγονότα που θα καθορίζουν την εξέλιξη τους.

        Γ Θα έχουμε μείωση του χρέους, και πότε θα γίνει αυτό, πρίν τις ανατροπές? Κ Θα έχουμε, αλλά θα γίνει μετά τις ανατροπές. Σχετικά με το χρέος οι ξένοι είναι απασχολημένοι με τα προβλήματά τους διότι ‘καίγεται το σπίτι τους’ και δεν μας δίδουν σημασία. Γ Εξοπλιστικά η Ελλάδα θα βοηθηθεί και θα αποκτήσει καινούργιο εξοπλισμό, και θα συντελέσουν σε αυτό η Ρωσία και οι ΗΠΑ? Κ Ναι θα αποκτήσει, αλλά αυτός ο εξοπλισμός δεν βλέπω να προέρχεται από αγορά, αλλά από δωρεάν παραχώρηση, προκειμένου να δείξουν οι μεγάλες δυνάμεις ότι βοηθούν τη χώρα μας, διότι την έχουν ανάγκη. Γ Αυτές οι ανατροπές που αναμένονται και μπορεί μάλιστα να ξεκινήσουν και τον Ιούνιο, μπορεί ο Στρατηγός να μας πει σε τι ακριβώς συνίστανται και τι περιλαμβάνουν? Κ Οι ανατροπές που θα προκληθούν είναι ένα ζωντανό πράγμα που μεταβάλλεται και επηρεάζεται από το επίπεδο των δονήσεων και τη συνειδητότητα μας. Δεδομένου ότι γίνονται για να μας προωθήσουν προς τη 5Η, όσο πιο ανεβασμένοι είμαστε, τόσο σε μικρότερη ένταση απαιτείται η ύπαρξή τους, και όσο πιο πολλοί άνθρωποι έχουμε προχωρήσει, τόσο πιο πολύ θα ανοίγουμε τον δρόμο και στους άλλους για την ομαλή μετάβαση τους στην 5Η.

        Γ Ο αγωγός αερίου από Ισραήλ εις Κύπρο και Ελλάδα, που θα παίρνει τα αποθέματα σε αέριο τον χωρών αυτών και θα τα μεταφέρει στην Ιταλία και στη συνέχεια στην Ευρώπη, για τον οποίο πολλά λέγονται, θα γίνει τελικά? Κ Δεν τον βλέπω να γίνεται λόγω του υψηλού του κόστους, τουλάχιστον στο προσεχές μέλλον, αλλά και αν αργότερα η κατασκευή του θα είναι τότε οικονομικώς εφικτή, ίσως πάλι να μην γίνει διότι θα έχουν ήδη εμφανιστεί άλλες πηγές καθαρής δωρεάν ενέργειας. Γ Δυνατότης ελεύθερης εισαγωγής συναλλάγματος στην Ελλάδα σε μετρητά από χώρες της ΕΕ που ισχύει σήμερα, θα εξακολουθεί να ισχύει τουλάχιστον για όλο το 2017, και τα capital controls για τις καταθέσεις μας θα παραμείνουν για όλο το έτος? Κ Ναι θα ισχύουν και τα capital controls, που αναγκάζουν όσους έχουν λεφτά στο εξωτερικό να τα βάζουν σε θυρίδες αντί στις τράπεζες, θα παραμείνουν. Γ Ο Σώρρας που παραμένει κρυπτόμενος θα συλληφθεί από την αστυνομία? Κ Σαν να μην ενδιαφέρεται και πολύ, για (διαφόρους λόγους), η αστυνομία να τον συλλάβει. Η οργάνωσης Ε.ΣΥ (Ελλήνων Συνέλευσης) θα λάβει μέρος στις εκλογές και θα μπει στη βουλή? Κ Ναι, όταν γίνουν εκλογές, αλλά όχι με τη σημερινή της μορφή, ενώ το όνομα Σώρρας δεν θα αναφέρεται πουθενά, για να παρακαμφτούν τα εμπόδια που υπάρχουν σήμερα. Εδώ σταματώ την ανάρτησή μου και θα επανέλθω με καινούργια μεταξύ 15-20 Μαΐου προτού φύγω στις 20 Μαΐου για 6 εβδομάδες στην Κύπρο, όπως συνηθίζω λόγω του κλίματος της και των παραλιών που διαθέτει, αλλά κυρίως λόγω της ενέργειας και των αναβαθμίσεων μου στην Πέμπτη διάσταση που μου παρέχει η Κύπρος, όπως σας έχω ήδη ξαναπεί.

        ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 16.5.17

        Σαν τελευταία συνεδρία πριν αναχωρήσω το Σάββατο για Κύπρο, όπου θα μείνω έξι εβδομάδες, οπότε δεν θα μπορώ να ανεβάζω κάτι στο site μου, παρόλο που αναμένονται γεγονότα, παραθέτω εν συντομία τα κάτωθι για Ελλάδα και πλανήτη, απλώς σαν μια επιβεβαίωση που κάνει ο ΑΕ μου στα όσα είπε στην προηγούμενη συνεδρία μου περί αυτών ο Στρατηγός, το οποίο μπορείτε να το θεωρήσετε και σαν μια επικαιροποίηση των όσων ανέφερα παλαιότερα. Συνεχίζω όπως προηγουμένως με το σύστημα ερωτήσεων (Γ-Γιώργος) και απαντήσεων (Κ-κανάλι). Ξεκινούμε από τις ανατροπές. Γ Θα γίνουν οι ανατροπές τον Ιούνιο ή αργότερα? Κ Κάτι θα γίνει και τον Ιούνιο, αλλά οι σημαντικότερες θα γίνουν αργότερα. Γ Θα γίνουν μέσα στο έτος? Κ Ναι μέσα στο έτος. Γ Τί ακριβώς περιλαμβάνουν οι ανατροπές σε πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό επίπεδο και λοιπά? Θα έχουμε ελλείψεις χρημάτων, ελλείψεις αγαθών και λοιπές ελλείψεις? Κ Θα ξεκινήσουν σε πολιτικό επίπεδο, αλλά θα έχουν και οικονομική προέκταση. Οι ελλείψεις αγαθών που θα είναι σύντομες σχετικά, θα οφείλονται κυρίως σε χρηματική στενότητα, που θα προέλθει από βραχυπρόθεσμο κλείσιμο των τραπεζών. Γ Θα έχουμε ταραχές, ή άλλες αναστατώσεις? Κ Αναταραχές θα υπάρξουν αλλά μικρής εκτάσεως και διάρκειας, αλλά και αυτές θα οφείλονται στη χρηματική στενότητα. Τα διάφορα προβλήματα είναι ανακατωμένα και αλληλένδετα το ένα με το άλλο, ώστε πρόβλημα σε κάποιο τομέα να δημιουργεί προβλήματα και στους υπόλοιπους τομείς, και αντιστρόφως.

        Γ Θα υπογραφεί το τέταρτο μνημόνιο όπως το έχουν ετοιμάσει? Κ Ναι. Γ Θα γίνουν περικοπές συντάξεων, ή αυτές έχουν προγραμματισθεί για αργότερα, οπότε δεν θα προλάβουν να γίνουν? Κ Θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα σταματήσουν τελείως να πληρώνουν συντάξεις, και αυτός θα είναι ένας από τους κύριους λόγους που θα προκαλέσει τις ανατροπές, οπότε θα γίνει και το ‘μάλε βράσε’. Όμως ότι γίνει δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια, διότι θα δημιουργηθούν γεγονότα που θα αλλάξουν τα πράγματα. Γ Θα μπουν πρόσθετοι φόροι πέρα των όσων έβαλαν ήδη, και ο ΕΝΦΙΑ θα αλλάξει και αυτός? Κ Θα προσπαθήσουν να βάλουν, αλλά με τις ανατροπές όλα θα αλλάξουν. Γ Πέρα των κατασχέσεων λογαριασμών που γίνονται ήδη, θα υπάρξουν και πλειστηριασμοί ακινήτων και μάλιστα της πρώτης κατοικίας? Κ Ναι θα υπάρξουν. Γ Θα έχουμε εκλογές φέτος και θα αλλάξει η κυβέρνηση? Κ Αλλαγή κυβέρνησης βλέπω για φέτος, αλλά χωρίς να μεσολαβήσουν εκλογές. Ίσως να πρόκειται για κάποιο είδος υπηρεσιακής κυβερνήσεως. Γ Στο στρατιωτικό τομέα θα έχουμε θερμό επεισόδιο με Τουρκία? Κ Ναι θα έχουμε. Γ Θα είναι σημαντικό, ή θα είναι περιορισμένης ισχύος? Κ Θα είναι περιορισμένης ισχύος, ενώ ήδη γίνονται διάφορα επεισόδια που μπορούν να θεωρηθούν ως θερμά, τα οποία όμως αποκρύπτονται από το ευρύ κοινό. Γ Άρα δεν θα βυθιστούν πλοία, δεν θα πέσουν αεροπλάνα, και δεν θα έχουμε σημαντικές απώλειες ζωών στρατιωτών και αμάχων? Κ Όντως, δεν προβλέπεται να υπάρξουν τέτοιες απώλειες, και το πολύ-πολύ να καταστραφούν κάποια στρατιωτικά οχήματα.

        Γ Η στάση της Ρωσίας και των ΗΠΑ ποιά θα είναι σε μια τέτοια σύγκρουση? Κ Οι στάσεις και των δύο δυνάμεων θα περιορισθούν στο διπλωματικό επίπεδο και δεν θα χρειασθεί να επέμβουν στρατιωτικώς. Γ Η Ελλάς πως θα το αντιμετωπίσει αυτό? Θα στρίψει αλλού το πρόσωπο της σαν να μην συνέβη τίποτα, όπως είχαμε πει πιο πάνω? Κ Οι ιθύνοντες μέσα στη βλακεία τους θα κάνουν ανοησίες, αλλά ‘ώ του θαύματος’ τελικά αυτές οι ανοησίες θα τους βγουν σε καλό. Η βλαμμένη αποστασιοποίηση της διοίκησης  τελικά της βγαίνει σε καλό, αλλά δεν πρόκειται για έξυπνο διπλωματικό χειρισμό. Γενικότερα πολλές βλακείες που κάνει η κυβέρνηση τελικά αποδεικνύονται ότι της βγαίνουν σε καλό. Γ Σχετικά με τους βόρειους γείτονες μας (Αλβανία και Σκόπια) θα έχουμε προβλήματα? Κ Αυτοί έχουν τόσα πολλά εσωτερικά προβλήματα και απειλές, που αν πάνε να κάνουν κάποιο βήμα προς τα έξω, στην ουσία θα κάνουν ένα βήμα μπροστά και τρία βήματα πίσω. Γ Σχετικά με τους πρόσφυγες θα έχουμε κάποια διαφοροποίηση? Κάποια βελτίωση? Κάτι να γίνει? Κ Με τις αναταραχές που θα γίνουν θα υπάρξει διαφοροποίηση, η οποία πάλι δεν θα προκύψει από σωστό διπλωματικό χειρισμό, ή σωστή διαχείριση των πραγμάτων, αλλά τα ίδια τα γεγονότα θα καταστήσουν τη χώρα μας μη επιθυμητή για τους πρόσφυγες, με αποτέλεσμα να υπάρξει προσπάθεια των ιδίων να φύγουν. Γ Επιβαρύνεται τελικά η Ελλάδα από τους πρόσφυγες, ή καλύπτεται με κονδύλια από την ΕΕ? Κ Βεβαίως και επιβαρύνεται, όσο δε αφορά τα κονδύλια από την ΕΕ, ενώ προορίζονται για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, τελικά τα περισσότερα από αυτά ακολουθούν άλλες κατευθύνσεις.

        Γ Τα λαμόγια θα βγουν στη φόρα και θα υποστούν τιμωρίες? Κ Ναι πολλά λαμόγια θα βγουν στη φόρα, αλλά και πάλι όχι από συστηματική έρευνα των αρχών, αλλά από τυχαία γεγονότα και συγκυρίες. Είναι απίστευτο αυτό που βλέπω να υπάρχει, πέρα της απάτης και κομπίνας, παράλληλα και τόση ανικανότητα σε όλες τις βαθμίδες της διοίκησης. Γ Αυτοί που εμφανίζονται στις διάφορες λίστες ως αδικαιολόγητοι μεγαλοκαταθέτες μπορεί να επιστρέψουν χρήματα στο δημόσιο ταμείο? Κ Όχι βέβαια, ελάχιστα χρήματα θα επιστραφούν. Γ Η οργάνωση Ε.ΣΥ του Σώρρα θα κατέβει στις εκλογές και θα μπει στη βουλή? Κ Όχι, μια και δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές στο άμεσο μέλλον. Γ Ο Σώρρας θα συλληφθεί και θα μπει φυλακή? Κ Όπως προείπαμε υπάρχει μια απροθυμία της αστυνομίας (για διαφόρους λόγους) να τον συλλάβει, και τώρα το θέμα Σώρρα έχει κοπάσει από τα κανάλια. Όμως θα ξανά κινηθεί το θέμα όταν θα έρθει η στιγμή που πρέπει να προσελκύσουμε εκεί την προσοχή του κόσμου, για να περάσουν πολύ σοβαρότερα θέματα χωρίς να γίνουν αντιληπτά. Γ Θα προχωρήσουν γεωτρήσεις στην Κύπρο με συμβάσεις με ξένες εταιρείες παρά τις απειλές του Ερντογκάν? Κ Θεωρώ ότι θα προχωρήσουν όπως προαναφέραμε. Γ Τί θα γίνει με τις γεωτρήσεις στην Ελλάδα? Κ Θα προηγηθούν οι γεωτρήσεις της Κύπρου, για δε την Ελλάδα (για διαφόρους λόγους), δεν προβλέπονται θεαματικά αποτελέσματα.

        Γ Θα έχουμε οικονομική βοήθεια από Ρωσία, ΗΠΑ, Κίνα κλπ? Κ Άμεση βοήθεια (σε ρευστό) δεν θα έχουμε, όμως θα έχουμε κάθε είδους έμμεσες εξυπηρετήσεις. Γ Οι Ρωσικές επενδύσεις, για τις οποίες ο Πούτιν παραπονέθηκε στον Τσίπρα ότι δεν προχωρούν, θα προχωρήσουν? Κ Ναι θα προχωρήσουν. Γ Ομοίως θα προχωρήσουν και επενδύσεις της Κίνας στην Ελλάδα? Κ Ναι θα προχωρήσουν και αυτές. Γ Θα παραχωρήσει η Ελλάδα και η Κύπρος στρατιωτικές βάσεις σε Ρωσία και Κίνα? Κ Φανερά και στο εγγύς μέλλον όχι. Μπορούν όμως να κάνουν εξυπηρετήσεις υπό μορφή κοινής χρήσεως των βάσεων, ανάμεσα στις δυνάμεις των χωρών (Ελλάδας ή Κύπρου), και των ξένων δυνάμεων (Ρωσίας ή Κίνας). Εδώ ολοκληρώνω τη σύντομη επικαιροποίηση για τα θέματα κυρίως της Ελλάδος, δεδομένου ότι σε γενικές γραμμές όλα όσα είπα αναλυτικά, τόσο για την Ελλάδα όσο και για τον πλανήτη, ισχύουν και μπορείτε να τα διαβάσετε στις προηγούμενες αναρτήσεις μου. Εδώ σταματώ ευχόμενος σε όλους καλή προετοιμασία, πίστη, κουράγιο και αισιοδοξία για τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν (ελπίζω όντως να ακολουθήσουν αυτή τη φορά), και θα επανέλθω τον Ιούλιο.

        ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ.17

        Επιστρέφοντας από Κύπρο σπεύδω να αναρτήσω τις δύο συνεδρίες που έκανα τη μία με τον Ανώτερο Εαυτό μου (ΑΕ), και την άλλη με το Στρατηγό (Σ) τις οποίες παραθέτω ξεχωριστά διότι η δεύτερη επιβεβαιώνει και συμπληρώνει την πρώτη. Γι’ αυτό ζητώ συγνώμη για τυχόν επαναλήψεις. Σε ερώτηση (Ε) που έκανα στον ΑΕ μου τι μου προσέφερε αυτή τη φορά η Κύπρος, η Απάντηση (Α) είναι ότι αυτή τη φορά δεν πήγες για να σου προσφέρει κάτι η Κύπρος, αλλά για να τη βοηθήσεις (μαζί με άλλους με τις ενέργειες που θα γειώνετε), για να πραγματοποιηθούν τα γεγονότα που πρόκειται να γίνουν. Σε Ε ποια είναι αυτά τα γεγονότα, η Α είναι ότι θα τα πληροφορηθώ από την τηλεόραση, πάντως πρόκειται για πολύ θετικά γεγονότα για τη Κύπρο. Σε Ε αν θα πάρω κάποιο δώρο για τη δουλειά που έκανα όπως πήρα για τη δουλειά που έκανα στη Τουρκία το περασμένο καλοκαίρι, βοηθώντας με τις ενέργειες που γείωνα να εξομαλυνθούν τα έκρυθμα γεγονότα του πραξικοπήματος, η Α είναι ότι και εδώ θα πάρω κάποιο δώρο, αλλά το δώρο δεν θα είναι στην 4Η  διάσταση όπως ήταν εκείνο που αναφέρονταν στην υγεία μου, το βάρος μου και την ηλικία μου, αλλά θα είναι σε ανώτερες διαστάσεις που τώρα δεν μπορώ να το αντιληφθώ.

        Πριν συνεχίσω με τις συνεδρίες θέλω να αναφέρω τρία πολύ σημαντικά πράγματα που νομίζω ότι όλοι τα περιμένουμε, που μου επιβεβαίωσαν τόσο ο ΑΕ μου όσο και ο Σ. 1) Οι ανατροπές προβλέπεται να ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο δίμηνο και θα είναι θετικές και λυτρωτικές για τη χώρα. Παρόλο που θα δημιουργήσουν αναστατώσεις θα πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι αποφεύγοντας τον πανικό και μεταδίδοντας αυτή μας την ψυχραιμία και στους άλλους. Παρόλο που έχω συνηθίσει να κρατώ μικρό καλάθι ως προς τους χρόνους των γεγονότων, αυτή τη φορά επειδή μου συνέστησαν να κάνω προμήθειες τροφίμων και χρημάτων, πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανόν οι χρονικές προβλέψεις να επαληθευτούν. Λεπτομέρειες θα αναφέρω πιο κάτω. 2) Αυτό που όλοι περιμένουμε, να αντικατασταθούν δηλαδή οι σημερινές σάπιες κυβερνήσεις με άλλες αποτελούμενες αποκλειστικά από ικανούς και τίμιους κυβερνόντες, για να ακολουθήσει η αλλαγή του νομισματικού, του τραπεζικού, του οικονομικού, του φορολογικού, και λοιπών συστημάτων, πρόκειται να συντελεστεί στα επόμενα δύο με τρία χρόνια. Όσο αφορά τις κυβερνήσεις αυτές θα ακολουθήσουν ένα μεταβατικό στάδιο, όπου οι επόμενες θα είναι πιο σωστές από τις προηγούμενες ώσπου να καταλήξουμε στις πραγματικά τίμιες κυβερνήσεις που θα φροντίζουν για το καλό της χώρας, και όχι για τη τσέπη τους. Στη περίπτωση αυτή η Ελλάδα (όσο και αν φαίνεται παράξενο), θα είναι από τις πρώτες που θα το επιτύχουν, για να ακολουθήσει το domino και σε άλλες χώρες. 3) Τρίτο και σημαντικότερο είναι ότι ο ΑΕ μου και ο Σ μου επιβεβαίωσαν τη προφητεία του Αγίου Παϊσίου ότι το 2022 η γη θα είναι παράδεισος, λέγοντας ότι κάπου εκεί γύρω αυτό θα γίνει για τη μεγίστη πλειοψηφία των κατοίκων της. Συνεχίζω με τις δύο συνεδρίες χρησιμοποιώντας συχνά το σύστημα ερώτηση (Γ-Γιώργος), και απάντηση (Κ-Κανάλι).

        ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 10.6.17

        Γ Υπάρχει περίπτωση να επιτεθεί ο αραβικός κόσμος στο Κατάρ και ποιά η στάση Ρωσίας, Τουρκίας και Ιράν σε αυτή τη περίπτωση? Κ Μπορεί και να γίνει. Τα πράγματα είναι ένα μπάχαλο. Αυτά που σχεδιάζουνε θα ανατραπούν και όλοι θα περιμένουν τις κινήσεις του άλλου για να καθορίσουν τη στάση τους η οποία συνεχώς θα αλλάζει. Γ Η συμφωνία για το κυπριακό θα κλείσει με τις συνομιλίες που θα γίνουν εντός του μηνός και στις αρχές του Ιουλίου? Και ποια λύση θα δοθεί στο κυπριακό? Κ Δεν θα δοθεί τώρα λύση, αλλά η λύση θα δοθεί λίγο αργότερα από άλλη πηγή, και σε αυτή σημαντικό ρόλο θα παίξει και το Ισραήλ. Τα τουρκικά στρατεύματα θα φύγουν από μόνα τους, είτε λόγω προβλημάτων στη χώρα τους, είτε για άλλους λόγους, και το κυπριακό θα λυθεί κατά τρόπο εύκολο, σύντομο, απλό και ικανοποιητικό για τους ελληνοκύπριους, σε τρόπο που (όπως είπαμε και παλαιότερα), όλοι να λένε μα αυτό ήταν το δύσκολο πρόβλημα που είχαμε?  Γ Η Τουρκία θα δημιουργήσει θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα. Και αυτό θα είναι σημαντικό? Κ Θα προσπαθήσει, αλλά δεν θα της βγει, και ότι γίνει θα είναι μικρής διάρκειας και έντασης, και θα αντιμετωπιστεί κυρίως από τρίτους. Γ Η Τουρκία θα δημιουργήσει επεισόδιο με τη Κύπρο με αφορμή την ΑΟΖ και τις γεωτρήσεις? Κ Όχι δεν θα τολμήσει να το κάνει για διαφόρους λόγους διότι έχει ήδη πολλά εσωτερικά προβλήματα, και ότι λέει το λέει κυρίως για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.

        Γ Η αξιολόγηση θα κλείσει μέχρι τον Ιούνιο? Κ Δεν το αισθάνομαι. Γ Θα πάρουμε κάποια δόση? Κ Ναι περιορισμένη όσο χρειάζεται για να καλύψουμε τα χρέη μας και να μην χρεοκοπήσουμε, ενώ η όλη κατάσταση θα είναι ασφυκτική. Γ Θα έχουμε κάποια μείωση του χρέους? Κ Όχι τώρα, και αυτό δεν θα γίνει από τις ήδη υπάρχουσες εμπλεκόμενες δυνάμεις, (π.χ. δεν θα έρθει το ΔΝΤ να πει μειώνω το χρέος), αλλά θα γίνει από εξωτερικούς περιφερειακούς παράγοντες που θα συντελέσουν στη μείωση και εξαφάνιση του χρέους. Γ Θα έχουμε μείωση συντάξεων και μισθών? Κ Θα προσπαθήσουν αλλά δεν θα προλάβουν να το κάνουν. Γ Θα βάλουν νέους φόρους? Κ Ομοίως θα προσπαθήσουν αλλά δεν θα προλάβουν. Γ Οι πλειστηριασμοί θα γίνουν, και θα περιλάβουν και τη πρώτη κατοικία? Κ Ναι θα γίνουν και μάλιστα με αυξανόμενη ένταση.

        Και τώρα ερχόμαστε στο μεγάλο θέμα των ανατροπών. Γ Πότε προβλέπεται αυτές να ξεκινήσουν και να κορυφωθούν? Κ Μέσα στο επόμενο δίμηνο ( Ιούλιος-Αύγουστος). Γ Θα έχουμε πρόβλημα με την ροή των χρημάτων και με τα ήδη πρώτης ανάγκης? Κ Ναι διότι οι τράπεζες θα κλείσουν, όχι για μεγάλο διάστημα, αλλά δεν θα έχουμε πρόσβαση ούτε σε καταθέσεις, ούτε σε ATM, ούτε σε θυρίδες. Όσο αφορά στα ήδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα και λοιπά), ενώ δεν θα υπάρχει πραγματική έλλειψη, λόγω του πανικού θα δημιουργούνται ουρές, στις οποίες δεν θα θέλουμε να συμμετέχουμε. Γι’ αυτό θα πρέπει να διατηρούμε την ψυχραιμία μας, και να τη μεταδίδουμε στους άλλους, διότι τα γεγονότα θα είναι σύντομα και λυτρωτικά. Γ Θέλει να πει ο ΑΕ μου τι θα προκαλέσει τις ανατροπές? Κ Όχι. Γ Μπορεί να πει τι θα περιλαμβάνουν? Κ Θα περιλαμβάνουν πολλά πράγματα, μεταξύ των οποίων θα υπάρχουν και φυσικά φαινόμενα. Γ Εννοεί σεισμούς, πλημύρες, πυρκαγιές και λοιπά? Κ Ναι θα υπάρχουν και τέτοια. Γ Θα κηρυχτεί στρατιωτικός νόμος? Κ  Ναι αλλά όχι υπό μορφή χούντας, αλλά για να βοηθήσει την κατάσταση, όπως γίνεται σε μια περίπτωση έκτακτης ανάγκης, και όλοι θα το επικροτούν ως κάτι αναγκαίο.

        Γ Η οικονομία της Ελλάδος θα έχει βελτίωση ή χειροτέρευση? Κ Αρχικά θα υπάρξει μια κάμψη που συνεχίζεται από καιρό, αλλά αμέσως μετά θα έχουμε ανάκαμψη. Γ Θα βγούμε και στις αγορές? Κ Αργά και σταθερά και θα βλέπουμε αυτή την άνοδο, ότι τα πράγματα όσο πάνε καλυτερεύουν. Γ Πότε θα σταματήσουν τα capital controls? Κ Με όλες αυτές τις ανατροπές τα πάντα θα αναπροσαρμοστούν και μέσα σε αυτά και τα capital controls. Γ Υποστηρίζεται ότι Νότια της Κρήτης εντός της ελληνικής ΑΟΖ υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κοίτασμα υδρογονανθράκων. Αυτό θα το εκμεταλλευτούμε και πότε? Κ Ναι υπάρχει και είναι όντως πολύ μεγάλο, αλλά με τους σημερινούς λεχρίτες που μας κυβερνούν δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, και αυτό τελικά συντελεί στο να προστατευτεί το κοίτασμα από το να ξεπουληθεί σήμερα. Η σωστή εκμετάλλευση θα γίνει την εποχή της ανάπτυξης, όταν θα υπάρχουν οι κατάλληλες κυβερνήσεις και οι κατάλληλες συνθήκες. Γ Η Ελλάδα μπορεί να ενσωματώσει ένα μέρος των Σκοπίων, όπου κατοικούν Έλληνες, όταν τα Σκόπια διαλυθούν? Κ Όχι τώρα διότι δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες της. Τα σύνορα αλλάζουν αλλά είναι τόσο κινητά και τόσο ρευστά που δεν μπορούμε να πούμε από τώρα το τι θα γίνει.

        Γ Τι γίνεται με τον Σώρρα? Πρόκειται να τον συλλάβουν? Κ Δεν έχουν καμία πρόθεση να τον συλλάβουν για διαφόρους λόγους. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επί τη ευκαιρία θεωρώ σκόπιμο να προσθέσω και ένα ακόμη link με ομιλία του Καλογερόπουλου της Ε.ΣΥ στο ελληνόφωνο κανάλι της Στουτγγαρδης που αποτελεί το 7ο μέρος των προηγουμένων έξι ομιλιών τα links των οποίων έδωσα σε προηγούμενη ανάρτηση. https://www.youtube.com/watch?v=W-2hpfJ9GQ0  Γ Στο προσφυγικό διαφαίνεται κάποια λύση, και θα φύγουν οι πρόσφυγες, ή θα παραμείνουν εδώ για πάντα? Κ Οι πρόσφυγες θέλουν να φύγουν, αλλά τους κρατάνε εδώ ορισμένοι έλληνες κυβερνόντες οι οποίοι έχουν λαδωθεί και τους έχουν τάξει μεγάλα δώρα για να κρατήσουν τους πρόσφυγες στην Ελλάδα. Όμως τα πράγματα θα αλλάξουν σχετικά με τους πρόσφυγες όταν αυτή η μεγάλη προδοσία θα βγει σύντομα στη φόρα με αποτέλεσμα να εκνευρίσει φοβερά τους Έλληνες που θα τους κάνει θηρία διότι θα θεωρήσουν ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο ξεπούλημα και η μεγαλύτερη προδοσία που τους έχει γίνει μέχρι τώρα. Γ Οι κυρώσεις στη Ρωσία θα σταματήσουν? Κ Θα αρχίσουν να εξασθενούν και στο τέλος θα σταματήσουν. Γ Το Κουρδικό κράτος θα δημιουργηθεί σε κάποια περιοχή και πότε θα γίνει αυτό? Μέσα στο 2017-2018? Κ Ναι θα δημιουργηθεί και θα είναι και πολύ ενδυναμωμένο. Ίσως αυτό να ξεκινήσει και μέσα στο 2017.

       ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ 5.7.17

        Επειδή πολλοί αναγνώστες με ρώτησαν ποιος είναι ο Στρατηγός και τι ρόλο παίζει, ξεκίνησα τη συνεδρία μου ερωτώντας τον ίδιο τις ερωτήσεις που πήρα από αυτούς. Στην Ε αν προέρχεται από το αγγελικό μέρος, ή είναι εξωγήινος, η Α είναι ότι είναι εξωγήινος από πλανήτη που βρίσκεται στην έβδομη διάσταση. Στην Ε αν ήρθε αυτοβούλως ή του έδωσαν εντολή να έρθει δίπλα μου, η Α είναι ότι αυτό αποφασίστηκε από γαλαξιακή επιτροπή έξω από τη γη όπου συμμετείχε και ο ίδιος και ο ΑΕ μου. Στην Ε πόσο καιρό θα είναι μαζί μου η Α είναι ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την αποστολή που πρόκειται να επιτελέσει και μπορεί να περιλαμβάνει εκτός από τη σημερινή μου ζωή και επόμενες ενσαρκώσεις μου. Στην Ε σε ποιά θέματα με βοηθάει και τι ήρθε να κάνει δίπλα μου, η Α είναι ότι στο επίπεδο που μπορώ με το τεταρτοδιάστατο μυαλό μου να κατανοήσω, με βοηθάει και με κατευθύνει να γράφω αλήθειες, όμως η βοήθεια που μου δίδει είναι πολύ ευρύτερη σε ανώτερες διαστάσεις, που δεν μπορώ ακόμη να κατανοήσω, και που μου παρέχεται κυρίως κατά τη διάρκεια του ύπνου μου. Στην Ε γιατί διάλεξε να βοηθήσει εμένα? Η Α είναι ότι η βοήθεια δεν αφορά τόσο εμένα προσωπικά αλλά τον πλανήτη γη γενικότερα, και μου διευκρίνισε ότι αυτά που μαθαίνω τα μεταφράζω σε γλώσσα που καταλαβαίνουν στη γη και μέσω των λεγόμενών μου μεταφέρονται και ενέργειες, που εγώ δεν τις αντιλαμβάνομαι, και που επηρεάζουν αυτούς που με διαβάζουν. Έτσι οι αναγνώστες με έναυσμα τις πληροφορίες που τους δίδω, ανάλογα με το back ground του καθενός, δημιουργούν νέες πληροφορίες, οι οποίες αν και ξεκινούν από τις πληροφορίες που πήραν, στην πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετικές. Με αυτές επηρεάζουν και άλλους ανθρώπους και έτσι δημιουργείται μια αλυσιδωτή αντίδραση η οποία σκοπό έχει την γρήγορη αφύπνιση των κατοίκων της γης για να προλάβουν τα γεγονότα που έρχονται. Συνεπώς εγώ δεν είμαι ο τελικός στόχος της βοήθειας που προσφέρει ο στρατηγός αλλά ένας φορέας για να μεταδώσω μέσω του site μου τις ενέργειες που πρέπει να μεταδοθούν.

        Συνεχίζω με ορισμένες ακόμα ερωτήσεις που αν και αφορούν εμένα προσωπικά νομίζω ότι αφορούν και πολλούς άλλους ανθρώπους που ακολουθούν, ή που πρόκειται να ακολουθήσουν, αντίστοιχη με εμένα πορεία προς τη 5Η. Στην Ε αν πρόκειται να ζήσω με αυτό το σώμα δεκαετίες, εκατονταετίες ή χιλιετίες, η Α είναι ότι αυτό θα είναι μια ζωντανή, εξελίξιμη  συνισταμένη πολλών παραγόντων, όπου θα υπεισέρχεται και η δική μου βούληση, το οποίο μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό. Πάντως θα είναι πάρα πολυ περισσότερα χρόνια από αυτά που γνωρίζουμε ότι ισχύουν στη γήινη πραγματικότητα. Στην Ε αν η βιολογική μου ηλικία στην οποία αντιστοιχεί η λειτουργία των διαφόρων οργάνων μου έχει κάποια μεταβολή προς τα πάνω ή προς τα κάτω εν σχέση με την βιολογική ηλικία που μου είχε πει σε αντίστοιχη συνεδρία πέρση, (η οποία σημειωτέον ήταν πολύ μικρότερη από την ηλικία που λέει η ταυτότητα μου), η Α είναι ότι τα όργανα μου βρίσκονται σε συνεχή διαδικασία ενίσχυσης και ανανέωσης. Όμως στα προσεχή δύο χρόνια από σήμερα θα υπάρξει μια κατακόρυφη πτώση της βιολογικής μου ηλικίας, και όλα τα όργανά μου θα έχουν ανανεωθεί ώστε να λειτουργούν τέλεια. Γι’ αυτό μου συνιστά να έχω υπομονή και να μην βιάζομαι.

        Συνεχίζω με ερωτήσεις για την Ελλάδα και τον πλανήτη, ρωτώντας για το αν θα γίνει το γεγονός που αναφέρω, και πότε θα γίνει αυτό. Ξεκινώ με ερωτήσεις για τις ΗΠΑ. Γ Πότε οι ΗΠΑ θα έχουν μια σωστή κυβέρνηση που προαναφέραμε και ποιός ο ρόλος του στρατηγού Ballford. Κ Τέτοια κυβέρνηση θα αποκτήσει αργότερα οπότε και ο στρατηγός θα παίξει εκεί ένα σημαντικό ρόλο. Γ Θα υπάρξει στρατιωτική σύγκρουση με Ρωσία ή με Βόρεια Κορέα? Κ Όχι, η δε Βόρεια Κορέα θα ενωθεί με τη Νότια σε μια χώρα. ΣΗΜ: Την ένωση αυτή προέβλεψε και ο Έρικ σε συνεδρία που είχα μαζί του προ ετών. Γ Η εφαρμογή της συνθήκης της NESARA, θα εφαρμοστεί έστω και μερικώς (που αναφέρεται σε σβήσιμο χρεών, αλλαγή φορολογικού, σταμάτημα των πολέμων και λοιπά, δείτε τη σελίδα μου II.2.D1) ή αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός? Κ Και βέβαια θα εφαρμοστεί όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Γ Οι σχέσεις ΗΠΑ με Ρωσία βελτιώνονται ή χειροτερεύουν? Κ Βελτιώνονται. Γ Θα υπάρξει στρατιωτική συμμαχία μεταξύ Ρωσίας, Κίνας και Ινδιών? Κ Μεταξύ Ρωσίας και Ινδιών οπωσδήποτε. Η Κίνα μπορεί να προστεθεί στη συνέχεια. Γ Είναι αλήθεια ότι η αεροπορία της Ρωσίας και το πυραυλικό της σύστημα, από πλευράς τεχνολογίας και δυνατοτήτων, υπερέχει όλων των άλλων ακόμη και αυτής των ΗΠΑ? Κ Ναι είναι αλήθεια. Γ Η Ρωσία θα έχει άνοδο της οικονομίας της, και ο Πούτιν θα παραμείνει στα πράγματα? Κ Ναι θα έχει, και ο Πούτιν θα παραμείνει.

        Γ Το ISIS θα εξαλειφθεί τελείως από Συρία και Ιράκ? Κ Όχι τελείως. Γ Οι σχέσεις της Ρωσίας με τη Τουρκία πώς είναι?   Μπορεί να προκληθεί και πόλεμος μεταξύ τους? Κ Οι σχέσεις δεν είναι σταθερές και μπορεί να προκληθεί και πόλεμος. Γ Θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας και πότε? Και θα δημιουργηθεί και ποντιακό κράτος? Κ Ναι θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας κατά τα προσεχή χρόνια ώστε να υπάρξει μια ισορροπία ανάμεσα στους πληθυσμούς που την αποτελούν σήμερα, και θα δημιουργηθούν πολλά κράτη μεταξύ των οποίων και το ποντιακό. Γ Θα διεθνοποιηθούν τα στενά και η Αγία Σοφία θα επιστρέψει στην ορθοδοξία και στους Έλληνες? Κ Ναι θα γίνουν και τα δύο. Γ Το Κουρδιστάν που θα δημιουργηθεί θα περιλαμβάνει και εδάφη που σήμερα ανήκουν στην Τουρκία? Κ Ναι θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος τουρκικών εδαφών. Γ Στην Κύπρο θα μπορέσει η Τουρκία να καθυστερήσει τις γεωτρήσεις στα θαλάσσια οικόπεδά της? Κ Θα προσπαθήσει αλλά θα εμποδιστεί από δυνάμεις που βρίσκονται εκτός της Κύπρου, και αυτό θα αποτελέσει και την απαρχή της λύσης του κυπριακού. Δηλαδή θα πάει για ‘μαλλί και θα βγει κουρεμένη’. Γ Ποιες οι σχέσεις Τουρκίας με ΗΠΑ? Κ Θα έχουν πολλές διακυμάνσεις αλλά τελικά οι δύο χώρες απομακρύνονται.

        Γ Η οικονομία της Κίνας θα ανθίσει ή θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος που λέγαμε παλιά? Κ Δεν νομίζω ότι θα ανθίσει. Γ Η Κίνα θα βοηθήσει την Ελλάδα οικονομικά? Κ Μπορεί να βοηθήσει με επενδύσεις και άλλους τρόπους, όμως δεν πρόκειται να δώσει πακέτο οικονομικής βοήθειας. Γ Η Κίνα θα συγκρουστεί πολεμικά με τις ΗΠΑ, κυρίως το θέμα των νησιών στον Ειρηνικό? Κ Όχι. Γ Η Κίνα θα έχει οικονομική σύγκρουση με τις ΗΠΑ? Κ Ναι θα έχει, και από τη σύγκρουση αυτή θα προέλθει και μια γενικευμένη οικονομική κατάρρευση. Γ Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις Ρωσίας και Κίνας? Κ Όχι. Γ Τι θα γίνει με την ΕΕ? Θα διασπαστεί? Κ Μέχρι τις γερμανικές εκλογές προσπαθούν να κρατήσουν τα πράγματα σε ισορροπία και καλύπτουν με πέπλο τις διάφορες διαφωνίες. Μετά όμως τις γερμανικές εκλογές αυτή η διαιρετότητα των χωρών της ΕΕ θα γίνει καταφανώς ορατή. Γ Ποιες είναι οι πρώτες χώρες που φεύγουν από την ΕΕ? Κ Πιο πολύ βλέπω τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, που έχουν και τα πιο πολλά παράπονα. Γ Η Ελλάδα τι θα κάνει? Θα μείνει, ή θα φύγει? Κ Η Ελλάδα δεν πρόκειται να βιαστεί να φύγει. Γ Τι θα γίνει με το ευρώ? Κ Το ευρώ θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμη έως ότου να επέλθει μια γενική νομισματική αλλαγή.

        Γ Θα έχουμε οικονομική κατάρρευση στις τράπεζες της Γερμανίας και της Ιταλίας? Κ Εμείς καταρχήν δεν έχουμε τίποτα άλλο να χάσουμε διότι ότι ήταν να χάσουμε το χάσαμε ήδη. Όμως οι χώρες αυτές που έχουν μια οικονομική ευρωστία, η οποία όμως είναι πλασματική, έχουν πολλά να χάσουν με την οικονομική κατάρρευση των τραπεζών τους. Γ Στις εκλογές θα βγει ο Σόιμπλε ή η Μέρκελ? Κ Δεν θα βγει η Μέρκελ. Γ Η Σερβία θα πάει με τη Ρωσία ή με την ΕΕ? Κ Ούτε ξέρει η ίδια που θα πάει διότι μία μερίδα της θέλει τη Ρωσία και μια άλλη την Ευρώπη, και εξαρτάται ποια κυβέρνηση θα είναι στα πράγματα όταν θα ληφθεί η απόφαση. Το πιθανότερο είναι να πάει τελικά με τη Ρωσία. Γ Η ιδέα της μεγάλης Αλβανίας θα ευδοκιμήσει ή δεν θα γίνει τίποτα? Κ Θα το επιδιώξει αλλά δεν θα της βγει. Γ Θα υπάρξει πολεμική σύγκρουση μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας? Κ Η Αλβανία κάτι θα προσπαθήσει να κάνει όμως θα εμποδιστεί από τρίτες δυνάμεις. Γ Η Ελλάδα θα πάρει τίποτα εδάφη από τον διαμελισμό των Σκοπίων? Κ Δεν θα διεκδικήσει. Γ Η Βουλγαρία θα πάει με την Ρωσία ή με την ΕΕ? Κ Με τη Βουλγαρία θα παιχτεί ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι, αλλά παρόλα αυτά τελικά θα πάει με τη Ρωσία. Γ Τι θα κάνουν η Ρουμανία και η Μολδαβία? Κ Αυτές οι δύο χώρες τελικά θα πάνε με τη Ρωσία η οποία θα τους δώσει ένα πολύ καλό κομμάτι με αποτέλεσμα να τις εξαγοράσει. Γ Τέλος τι θα γίνει με την Ουκρανία? Θα διαμελιστεί σε Ανατολική και Δυτική όπως είχαμε πει? Κ Ναι θα διαμελιστεί.

        Και τώρα προχωρούμε στο τελευταίο τμήμα της συνεδρίας που αφορά σε ερωτήσεις σχετικά με την 5Η, και την πορεία μας προς αυτή. Οι ερωτήσεις περιλαμβάνουν το αν θα γίνουν αυτά που ρωτώ και πότε θα γίνουν. Γ Πότε προβλέπεται να έρθουν οι καθόλα υγιείς και σωστές κυβερνήσεις? Κ Θα ξεκινήσουν σύντομα και η μια κυβέρνηση μετά την άλλη θα αναμορφώνονται ενώ θα δημιουργηθεί ένα domino που θα πραγματοποιείται από χώρα σε χώρα, η δε Ελλάδα θα είναι από τις πρώτες που θα το ξεκινήσουν. Γ Πότε ξεκινάει η αναμόρφωση των κυβερνήσεων και πότε ολοκληρώνεται το domino? Κ Οι σχετικές διεργασίες ξεκινάνε σύντομα αλλά η τελική ολοκλήρωση μπορεί να πάρει αναλόγως της χώρας δυο με τρία χρόνια. Το διάστημα αυτό είναι απαραίτητο για να γίνει πλήρως η εξυγίανση των κυβερνήσεων που έχουν συνηθίσει τις κομπίνες και τις λαμογιές διεθνώς. Γ Πότε θα γίνει το value reset των νομισμάτων, δηλαδή να αλλάξουν οι ισοτιμίες όπως θα πρέπει να είναι και τα νομίσματα να έχουν κάλυψη από αντίστοιχο χρυσό και άλλα πολύτιμα μέταλλα? Κ Αυτό θα γίνει σχεδόν παράλληλα με τις νέες σωστές κυβερνήσεις. Γ Πότε θα γίνει η εξυγίανση του τραπεζικού και οικονομικού συστήματος γενικότερα? Κ Και αυτό θα γίνει παράλληλα με τη δημιουργία των νέων υγειών κυβερνήσεων διότι δεν νοείται να συνυπάρχει μια σωστή κυβέρνηση, με ένα σαθρό τραπεζικό και οικονομικό σύστημα.

        Γ Τι θα γίνει με τη διανομή των πακέτων αφθονίας στον ευρύ πληθυσμό που τα χρειάζεται για να καλύψει τις ανάγκες του, (για τα οποία μιλάει και ο NIDLE)?. Μήπως αποτελούν όνειρα θερινής νυκτός? Κ Όχι είναι κάτι που θα πραγματοποιηθεί καθώς σιγά-σιγά ανεβαίνουν οι δονήσεις ορισμένων πρωτοπόρων οι οποίοι φθάνουν τις ανώτερες οκτάβες της τέταρτης διάστασης και μπαινοβγαίνουν και στην 5Η. Αυτοί παρασύρουν πίσω τους αρχικά μικρές μάζες άλλων ανθρώπων, οι οποίοι με τη σειρά τους παρασύρουν μεγαλύτερες μάζες ανθρώπων, ώστε να ανέβει το συνολικό επίπεδο δονήσεων της κάθε χώρας και του πλανήτη γενικότερα. Τότε θα εμφανιστούν και τα πακέτα αφθονίας που προαναφέραμε. Γ Η διαγραφή χρεών δημοσίων και ιδιωτικών θα γίνει? Κ Η διαγραφή χρεών που έχει το δημόσιο προς δανειστές θα γίνει. Όσο αφορά τα χρέη που έχουν τα άτομα προς τράπεζες και λοιπά, λόγω κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος, θα διαγραφούν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, ενώ ορισμένα μπορεί να παραμείνουν αφού περάσουν από λογιστικό έλεγχο για το κατά πόσο είναι βάσιμα, με βάση τις καινούργιες υγιείς αρχές που θα ισχύουν τότε και όχι αυτές που με δόλο έχουν δημιουργήσει οι τράπεζες.

        Γ Η αλλαγή της φορολογίας και η επιστροφή φόρων και κατασχεθέντων χρημάτων και ακινήτων, θα γίνει, και πότε? Κ Ενώ η επιβολή των ως άνω έγινε κατά τρόπο άμεσο και βάρβαρο, η επιστροφή τους θα γίνει σταδιακά λίγο-λίγο, και θα περιλαμβάνει και επιστροφή πολλών κατασχεθέντων ακινήτων. Προτού όμως γίνουν αυτά θα έχουμε αύξηση κατασχέσεων, διότι δεν φτάσαμε ακόμη στο pick των κατασχέσεων. Γ Ανακοινώσεις για την ύπαρξη των εξωγήινων γύρω από τον πλανήτη, αλλά και πάνω σε αυτόν, και για τις φιλικές και ευεργετικές προς την ανθρωπότητα διαθέσεις τους, θα γίνουν και πότε? Κ Θα αρχίσουν να βγαίνουν όλο και περισσότερες πληροφορίες για αυτούς. Γ Θα αρχίσουν να βγαίνουν ή θα δοθούν και από επίσημα κυβερνητικά χείλη? Κ Θα αρχίσουν να βγαίνουν διότι με τις νέες ενέργειες δεν θα μπορούν να καλυφθούν, όπως καλύπτονται σε πολλές περιπτώσεις σήμερα, ενώ όσο αφορά σε πληροφορίες από επίσημα χείλη αυτές θα περιμένουν να εδραιωθούν πρώτα οι σωστές κυβερνήσεις που προαναφέραμε. Γ Πότε θα σταματήσουν οι πόλεμοι και θα επιστρέψουν οι στρατοί στις χώρες τους, κυρίως όσο αφορά στις ΗΠΑ? Κ Προηγουμένως θα υπάρξει μια έξαρση των πολέμων σε τοπικό όμως επίπεδο και μεμονωμένα ενώ η ολοκληρωτική διακοπή τους θα γίνει λίγο μετά την εδραίωση των σωστών, και μη εξαρτημένων από κανέναν παράγοντα, κυβερνήσεων.

        Γ Οι προηγμένες τεχνολογίες για καθαρή δωρεάν ενέργεια, προώθηση οχημάτων χωρίς καύσιμα, θεραπείες ασθενειών, και λοιπά και λοιπά που είχαν κατασχεθεί από τους κυβερνώντες, για να εξυπηρετηθούν τα μεγάλα συμφέροντα στο χώρο των πετρελαϊκών, των φαρμακευτικών, και λοιπών πολυεθνικών εταιρειών, πότε θα βγουν στη φόρα για ευρεία χρήση από το πλατύ κοινό? Κ Αυτό θα γίνει σύντομα, διότι με τις νέες ενέργειες όλα βγαίνουν στη φόρα, και δεν μπορεί να μείνει τίποτα κρυφό, ενώ εργάζονται προς αυτό το στόχο πολλές φωτεινές οντότητες ανθρώπων. Απλώς μετά από κάθε αποκάλυψη της νέας τεχνολογίας θα απαιτηθεί και κάποιος εύλογος χρόνος, και ορισμένα κεφάλαια, για την μαζική βιομηχανική τους παραγωγή. Επίσης ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού ενεργοποιούμενο θα κατεβάζει αυτές τις πληροφορίες συμπεριλαμβανομένων (και τεχνολογιών για επικοινωνία και λοιπά) και έτσι τίποτα δεν θα μπορεί να μένει κρυφό. Γ Η μαζική προσγείωση διαστημοπλοίων των εξωγήινων σε μεγάλους αριθμούς θα γίνει και πότε? Κ Αυτή θα γίνει αργότερα αφού ολοκληρωθούν τα προηγούμενα και γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, ώστε αφενός να μην φοβηθεί ο κόσμος με τη παρουσία τους, και αφετέρου οι δονήσεις των ανθρώπων της γης να πλησιάσουν τις δονήσεις των εξωγήινων, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα επαφής τους.

        Γ Οι νέες τεχνολογίες που θα φέρουν οι εξωγήινοι, όπως είναι π.χ. οι εξομοιωτές που δημιουργούν ύλη και πάσης φύσεως αντικείμενα και τρόφιμα από την ενέργεια, ή τα ολογραφικά θέατρα που δημιουργούν σε διάστημα ωρών ή ολίγων ημερών σπίτια, κτήρια, τεχνικά έργα και λοιπά πάλι από την ενέργεια, καθώς και πλήθος άλλων που αναφέρω στη σελίδα μου II.2.D0, θα μας δοθούν και πότε? Κ Αυτά θα δοθούν προφανώς μετά την προσγείωση των διαστημοπλοίων αλλά και εφόσον θα έχει ανεβεί η συνειδητότητα μας διότι η χρήση τους απαιτεί υψηλά επίπεδα κατανόησης και υποστήριξης. Θα ακολουθήσουν δε χρονικά την ανάπτυξη των άλλων τεχνολογιών, που αναφέραμε προηγουμένως, ώστε ο κόσμος να είναι προετοιμασμένος για αυτές. Γ Η μεταφορά μας στη κοίλη γη για να περάσουμε από τους θαλάμους μεταμορφώσεως ώστε να γίνουμε πλήρως πεμτοδιάστατοι  (δείτε τη σελίδα μου II.2.D0), πότε θα γίνει, και θα αφορά μεγάλο αριθμό ανθρώπων? Κ Αυτό θα ξεκινήσει αρχικά από μικρό αριθμό ατόμων με έμφαση κυρίως σε ορισμένα άτομα που επείγει να γίνουν πεμτοδιάστατα για να εκπληρώσουν ορισμένες αποστολές οι οποίες απαιτούν τις πεμπτοδιάστατες ιδιότητές τους. Όμως σιγά-σιγά θα μεταβαίνουν στην κοίλη γη για να περνούν από τους θαλάμους μεταμόρφωσης όλο και περισσότεροι, όλο και περισσότεροι, ώσπου η μετάβαση να γίνει μαζική για τη μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού.

        Γ Όσο αφορά τις παλιές ηπείρους που καταποντίστηκαν-εξαφανίστηκαν, όπως είναι η Λεμούρια στον Ειρηνικό, η Ατλαντίς στον Ατλαντικό, και η μεγάλη Σρι-Λάνκα στον Ινδικό, αυτές θα εμφανιστούν, και η εμφάνιση τους θα απαιτήσει δεκαετίες? Ομοίως τι θα γίνει με τις δύο παλιές σελήνες-δορυφόρους που είχε κάποτε η γη? Κ Όλα αυτά δεν έπαψαν ποτέ να υπάρχουν, απλώς ευρίσκονται σε άλλα επίπεδα συχνότητας, για αυτό και δεν τα βλέπουμε, και είναι σαν να μην υπάρχουν. Όταν όμως η ενέργεια της γης γίνει πιο λεπτοφυής ώστε να συμπέσει με την ενέργεια των σωμάτων αυτών, και οι δονήσεις μας ανεβούν μέσα στην 5Η, τότε θα μπορούμε και να τα δούμε και να επισκεφθούμε. Γ Τα εξαφανισθέντα είδη ζωών και φυτών που υπήρχαν παλιά στη γη και τώρα δεν υπάρχουν, θα εμφανιστούν εκ νέου? Κ Θα εμφανιστούν μόνο όσα εναρμονίζονται με τις υψηλές δονήσεις του σήμερα ενώ πολλά έχουν εξαφανιστεί και δεν θα επανέλθουν λόγω του ότι οι δονήσεις τους ήσαν χαμηλές και δεν εναρμονίζονταν με τις δονήσεις της γης. Γ Τα ζώα που θα επανεμφανιστούν θα είναι όλα φυτοφάγα ή θα υπάρχουν και σαρκοφάγα και θα τρώει το ένα το άλλο? Κ Σε πρώτη φάση θα υπάρχουν και σαρκοφάγα. Γ Θα γίνει κατάργηση του χρήματος κάποια στιγμή και δεν θα υπάρχουν ούτε χαρτονομίσματα, ούτε το ηλεκτρονικό χρήμα και λοιπά? Κ Θα γίνει αλλά όμως θα υπάρχει κάποιο ενεργειακό μέσο για τις συναλλαγές μας.

        Και τώρα ερχόμαστε στην είδηση που με χαροποίησε περισσότερο από όλες τις σημερινές πληροφορίες και που ελπίζω ότι θα χαροποιήσει και εσάς, όσα προβλήματα και βάσανα και αν περνάτε αυτή τη στιγμή. Γ Ο Άγιος Παϊσιος προφήτευσε ότι το 2022 η γη θα είναι ένας επίγειος παράδεισος. Αυτή η προφητεία ισχύει ή πρόκειται για ευσεβείς πόθους? Κ Ισχύει και θα πραγματοποιηθεί για την μεγάλη μάζα των ανθρώπων εκεί γύρω στο 2022. Γ Άλλες πιο υψηλές τεχνολογίες όπως είναι η υλοποίηση με μόνη τη σκέψη μας αντικειμένων και λοιπά που επιθυμούμε να έχουμε, ο διακτινισμός μας που σε χρόνο μηδέν βρισκόμαστε σε όποιο σημείο του γαλαξία θέλουμε, πλεονεκτήματα που θα προκύψουν από την κρυσταλλοποίηση των κυττάρων μας, (όπως είναι π.χ. το να αντικαθιστούμε μέλη του σώματος μας που έχουμε χάσει, να μεταβάλουμε το ύψος μας και λοιπά) είναι στο πρόγραμμα να τα αποκτήσουμε, και πότε? Κ Αφού προηγηθούν όλα τα προηγούμενα που αναφέραμε είναι στο πρόγραμμα να τα αποκτήσουμε και αυτά, σαν μια κβαντική εξέλιξή μας (για όσους όμως περάσουν από τους θαλάμους μεταμόρφωσης θα τα αποκτήσουν μόλις βγουν από τους θαλάμους). Αυτό θα γίνει ως αποτέλεσμα της ψηλής δόνησης που θα αποκτήσουμε ώστε να είμαστε δημιουργοί της πραγματικότητάς μας, όπου θα υλοποιείται η αρμονική σκέψη. Επειδή όμως πολλοί άνθρωποι μπορεί για διαφόρους λόγους (κυρίως δέσμιοι της νοοτροπίας τους και των συνηθειών τους), δημιουργούν όχι αρμονική αλλά δυσαρμονική σκέψη. Αυτό έχει αποτέλεσμα οι άνθρωποι αυτοί να μην περάσουν στη 5Η, διάσταση αλλά να φύγουν και να πάνε ως ψυχές στην ένατη διάσταση όπου είναι οι ψυχές περιμένοντας τη νέα τους ενσάρκωση, για αυτό την εποχή εκείνη θα έχουμε πολλούς θανάτους, πολλές φορές ανεξήγητους.

         Τέλος σε Ε που έκανα στον Σ ανησυχώντας για κάποιο μέλος της οικογενείας μου που δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για την 5Η, διάσταση και για όλα αυτά που γράφω η απάντηση είναι. Όταν ένα μέλος της οικογενείας προχωρεί προς την 5Η, διάσταση ανεβάζοντας τις δονήσεις του, τότε αυτόματα συμπαρασύρει και τις δονήσεις των άλλων μελών της οικογενείας του (αλλά και των κολλητών του) ώστε να βοηθήσει να περάσουν όλα τα μέλη σαν οικογένεια στην 5Η,. Παρόλα αυτά δεν παύω να προσπαθώ να μυήσω και τους ξεροκέφαλους της οικογενείας μου σε αυτά που γράφω και να αλλάξουν νοοτροπία. Εδώ τελειώνω προς το παρόν τις αναρτήσεις για γεγονότα και λοιπά, ενώ όσο αφορά τις πληροφορίες που πήρα σε θέματα υγείας και αναβάθμισής μας προς την 5Η, θα τα αναρτήσω, ελπίζω εντός του μηνός, για να βοηθήσω τους αναγνώστες μου, όπως βοηθήθηκα και εγώ. Ελπίζω τα αισιόδοξα μηνύματα που προανέφερα να πραγματοποιηθούν και να σας κάνω και εσάς αισιόδοξους όπως είμαι εγώ.

        ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΣΟΥΝΙΟ. ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕ ΜΟΥ ΤΙΣ 25.8.17

        Επιστρέφοντας από Σούνιο όπου έκανα τα μπάνια μου, τη γυμναστική μου, και την δίαιτα μου στο ξενοδοχείο, ρώτησα τον ΑΕ μου αν κάτι μου προσέφερε η διαμονή μου στο Σούνιο. Η απάντηση που έλαβα ήταν ότι το Σούνιο σου προσέφερε πολλά για την πορεία σου προς την Πέμπτη διάσταση ( 5Η), διότι πάνω από το ναό του Ποσειδώνος είχε σταθμεύσει ένα πελώριο αόρατο διαστημόπλοιο που ήταν σαν ένας μικρός πλανήτης, και φιλοξενούσε πλήθος μικρών διαστημοπλοίων, τα οποία εμφανίζονταν το βράδυ ως φωτεινά σημεία, (και πολλοί άνθρωποι τα έχουν ήδη δει), τα οποία ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη, μέχρι και τη Σκανδιναβία, για να γειώσουν εξωγαλαξιακές ενέργειες που έρχονται  στον γαλαξία μας, και να βοηθήσουν έτσι τη γη στη πορεία της προς την 5Η, δίδοντας συγχρόνως πληροφορίες και οδηγίες προς ορισμένους ανθρώπους. Στο διαστημόπλοιο αυτό  ανέβαζαν οι εξωγήινοι (ΕΤς) την συνειδητότητα μου τα βράδια όταν κοιμόμουν, χωρίς να το αντιλαμβάνομαι, όπου αναμόρφωναν το σώμα μου και τα όργανά μου και με γέμιζαν με πολύτιμες πληροφορίες, ενώ όταν ξυπνούσα δεν θυμόμουν τίποτα από αυτά, απλώς ένιωθα μια ευφορία και γεμάτος ενέργεια. Στη συνεδρία μου ξεκίνησα με διάφορες προσωπικές ερωτήσεις, που δεν ενδιαφέρουν άμεσα τους αναγνώστες μου, και συνέχισα με ορισμένες ερωτήσεις για την Ελλάδα και τον πλανήτη, οι οποίες δεν ήταν πολλές, διότι την αναλυτική εικόνα για το τι θα γίνει, την έδωσα στην προηγούμενη συνεδρία μου που ανήρτησα πιο πάνω, που έκανα με τον στρατηγό (Σ).

        Ξεκινώ από τις περιβόητες ανατροπές που θα γίνονταν τον Αύγουστο. Από όσα μου είχε πει ο Σ ότι θα γίνονταν το μόνο στο οποίο έπεσε μέσα για τον Αύγουστο, αφορά στις φυσικές καταστροφές που προήλθαν από τις πυρκαγιές. Σε Ε εάν οι πυρκαγιές ήταν τυχαίες, ή από μεμονωμένους εμπρηστές, ή έγιναν βάση σχεδίου, η Α ήταν ότι ασφαλώς έγιναν βάση σχεδίου υποκινούμενες από δύο Βαλκάνιες χώρες, οι οποίες και πλήρωναν έλληνες και λοιπούς εγκατεστημένους στην Ελλάδα για τους εμπρησμούς. Οι χώρες αυτές ήσαν αφενός η Αλβανία και αφετέρου τα Σκόπια, ή η Βουλγαρία, με στόχο να αποδυναμώσουν την Ελλάδα, δημιουργώντας καταστροφές και αποσταθεροποίηση, ενώ πρόκειται να συνεχίσουν να χτυπούν τη χώρα μας και με άλλους τρόπους, όπως π.χ. διαδηλώσεις, συγκρούσεις, όχι όμως τρομοκρατικά χτυπήματα που γίνονται στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Όσον αφορά στα άλλα γεγονότα για τα οποία εγώ πάντα κρατούσα μικρό καλάθι, αλλά που πίστευα ότι επιτέλους κάτι θα συμβεί, και δεν συνέβη, (τουλάχιστον μέσα στον Αύγουστο), αναφερόμενες σε πολιτικά γεγονότα με επιπτώσεις στην οικονομία και τελικά στην διαβίωση μας, μου είπε τα παρακάτω.

        Αυτή τη στιγμή στη χώρα αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη υπάρχει μια μεγάλη ανισορροπία, η οποία πρέπει να απαλειφθεί, προκειμένου οι χώρες και ο πλανήτης γενικότερα να μπορέσουν να προχωρήσουν χωρίς εμπόδια προς την 5Η. Αυτό μπορεί να γίνει είτε βεβιασμένα με ανατροπές στο πολιτικό, οικονομικό, αλλά και στρατιωτικό πεδίο, οπότε οι άνθρωποι αναγκάζονται να ξυπνήσουν και να αλλάζουν νοοτροπία, είτε ομαλότερα, διότι όσο περισσότερο η μεγάλη μάζα του κόσμου αφυπνίζεται και αλλάζει νοοτροπία, τόσο οι απαιτούμενες ανατροπές θα είναι ηπιότερες, άρα και οι αναστατώσεις και τα προβλήματα που τις ακολουθούν θα είναι μικρότερα. Στην ιδανική δε περίπτωση που η αφύπνιση των ανθρώπων θα προχωρήσει με την ίδια ταχύτητα που προχωράει η γη προς τη 5Η, τότε πιθανόν και οι ανατροπές να μην είναι απαραίτητες. Άρα από εμάς εξαρτάται, (και από το βαθμό που συντονιζόμαστε με τις ενέργειες που έρχονται), για το  αν θα προκαλέσουμε ή όχι τις ανατροπές και σε ποιο βαθμό έντασης, δεδομένου ότι τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν τις ανατροπές δεν θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστα. Όμως αμέσως μετά από αυτές θα ξεκινήσει η ανάκαμψη και η βελτίωση σε όλους τους τομείς. Όσο και αν αυτό ακούγεται παράξενο, η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι από τις πρώτες χώρες από τις οποίες θα ξεκινήσουν οι ανατροπές, (γι’ αυτό υπέστη και τόσα δεινά), ώστε να αρχίσει το ντόμινο που θα εξαπλωθεί σιγά-σιγά και στις άλλες χώρες. Πάντως τα γεγονότα θα εξελιχθούν ξαφνικά και ενώ όλα θα φαίνονται ήρεμα και ήσυχα από τη μια στιγμή στην άλλη όλα θα αλλάξουν.

        Συνεχίζω με το σύστημα ερώτησης (Γ-Γιώργος) και απάντησης (Κ-Κανάλι). Γ Μέσα στο έτος θα αλλάξει η κυβέρνηση και αυτό θα γίνει με εκλογές? Κ Εκλογές δεν βλέπω, μάλλον θα πρόκειται για κυβέρνηση κοινής αποδοχής. Γ Μια υπηρεσία με τα αρχικά ΟΔΔΗΧ έχει εγγράψει στο ενεργητικό της το ποσό των 563 δις ευρώ, που αντιστοιχεί στα 600 δις δολάρια που ο Σώρρας ισχυρίζεται ότι κατέθεσε υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας. Εκπρόσωπος του Σώρρα έκανε αίτηση προς τον εισαγγελέα για να εξακριβωθεί ποια είναι η προέλευση αυτών των 563 δις, και αν είναι προϊόν μαύρου χρήματος. Θα γίνει σχετική έρευνα και θα βγάλει απόφαση ο εισαγγελεύς? Κ Και αν ακόμη γίνει σχετική έρευνα αυτή θα πάρει πολύ χρόνο, ενώ (μιλάει το κανάλι) είχα προ πολλών ετών ρωτήσει τον δικό μου ΑΕ και με είχε διαβεβαιώσει ότι τα 600 αυτά δις δολάρια υπάρχουν και είναι συνδεδεμένα με την Ελλάδα, αλλά όχι άμεσα (προς αξιοποίηση), αλλά έμμεσα, διότι πρέπει να τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις και η κυβέρνηση να τα ζητήσει. Γ Γιατί τόσο καιρό δεν το κάνει? Κ Διότι στη αρχή δεν της το επέτρεπαν οι ξένοι και ότι τώρα  δεν τη συμφέρει πλέον να βγει στη φόρα η ολιγωρία της όλο αυτόν τον καιρό, για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, επειδή κάτι τέτοιο θα ξεσήκωνε όλο τον κόσμο εναντίον των κυβερνώντων.

        Γ Στη σημαντικότατη ερώτηση για το αν θα ισχύσει η προφητεία του Αγίου Παϊσιου, ότι το 2022 η γη για τη μεγάλη μάζα των ανθρώπων θα γίνει ένας επίγειος παράδεισος, ποια η απάντηση του ΑΕ μου? Κ Ναι θα είναι παράδεισος όταν εμείς απελευθερωθούμε και οδηγηθούμε τροχάδην προς την 5Η. Γ Αυτό θα γίνει το 2022? Κ Ναι εκεί γύρω προβλέπεται να γίνει, αλλά το πότε ακριβώς πάλι εξαρτάται από εμάς. Γ Ο Trump θα παραμείνει για ένα-δύο χρόνια στην προεδρία ή θα τον φάνε όπως τον Κένεντυ? Κ Ναι θα παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά θα έχει προβλήματα μεγάλα και θα βάλλεται από παντού. Γ Για το OBAMACARE που επέβαλλε ο Obama για την περίθαλψη στην Αμερική, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των φαρμακευτικών και λοιπά εις βάρος των ασφαλισμένων, θα κάνει κάτι ο Trump? Κ Από εκεί ξεκινούν τα χτυπήματα προς αυτόν, ο οποίος θα βάλει το χέρι σε αυτή τη μεγάλη πληγή και θα ματώσει και ο ίδιος, χωρίς θεαματικά αποτελέσματα.

         Γ Με τους αεροψεκασμούς θα κάνει κάτι οι οποίοι κατά κοινή ομολογία γίνονται εις βάρος και όχι προς όφελος του πληθυσμού? Κ Δεν θα μπορέσει να τους καταργήσει τελείως, αλλά επειδή θέτει το θέμα, οι αεροψεκασμοί θα περιορισθούν. Γ Την περίφημη εμπορική συμφωνία μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ, η οποία γίνεται για να βοηθήσει τις πολυεθνικές εις βάρος των κρατών και των κυβερνήσεων τους, θα μπορέσει να τη σταματήσει? Κ Αυτό θα το καταφέρει και θα τη σταματήσει, διότι εξάλλου η συμφωνία αυτή δεν έχει ολοκληρωθεί. Γ Τον νόμο Codex Alimentarius που καθορίζει ότι δεν μπορείς να καλλιεργείς προϊόντα στο σπίτι σου και να τα πουλάς, και περιορίζει την χρήση βοτάνων και βιταμινών και εν γένει την εναλλακτική ιατρική μεταφέροντας όλα αυτά στη δικαιοδοσία των πολυεθνικών, θα μπορέσει να τον ακυρώσει? Κ Σε ορισμένα θέματα, όπως το προηγούμενο, η παρέμβαση τού θα είναι ουσιαστική και θα ανατρέψει τον νόμο, ενώ σε άλλα θέματα, παρ’ όλη την προσπάθειά του να κλείσει πληγές, η παρέμβαση του θα είναι μικρή. 

        Γ Η Τουρκία θα πάρει τους αντιαεροπορικούς πυραύλους SS-400 από τη Ρωσία, και τα αεροπλάνα F-35  από την Αμερική? Κ Τους SS-400, παρ’ όλο που η συμφωνία δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, τελικά θα τους πάρει, ενώ δεν θα πάρει τα F-35. Γ Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα θα βρίσκεται πλέον σε μειονεκτική θέση? Κ Η Ελλάδα από πλευράς εξοπλισμού ήταν πάντα σε μειονεκτική θέση έναντι της Τουρκίας, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει καθόλου να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση σε περίπτωση σύγκρουσης, διότι υπάρχουν και πολλοί άλλοι παράγοντες και δυνάμεις που την υποστηρίζουν. Γ Η Ελλάδα θα πάρει τα F-35  από τις ΗΠΑ? Κ Δεν βλέπω αυτή η συμφωνία τελικά να ολοκληρώνεται. Γ Στην Ευρώπη θα έχουμε μια γενική οικονομική κατάρρευση και αυτό θα γίνει σύντομα? Κ Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές εστίες για πρόκληση οικονομικής κατάρρευσης που προσπαθούν να τις κουκουλώσουν, κυρίως στο διάστημα που μεσολαβεί πριν τις γερμανικές εκλογές. Όμως ορισμένες από αυτές θα ξεφύγουν τον έλεγχο και θα προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα, και αυτό θα ξεκινήσει από τις γερμανικές τράπεζες.

       Γ Ομοίως οι ΗΠΑ θα έχουν μια οικονομική κατάρρευση σύντομα, θα έχουμε εμφύλιο, ή απόσχιση των πολιτειών? Κ Δεν βλέπω κάτι τέτοιο ενώ τα προβλήματα που θα έχει θα οφείλονται κυρίως σε γεωφυσικά φαινόμενα (ΣΗΜ: είδε πρόσφατους τυφώνες), τρομοκρατικά χτυπήματα, και διάφορες συγκρούσεις. Γ Ομοίως για την Κίνα, η οικονομία της θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος που λέγαμε παλιά? Κ Προς το παρόν ορισμένοι μεγάλοι ορατοί κίνδυνοι έχουν κάπως διευθετηθεί  και αυτό το ενδεχόμενο απομακρύνεται σχετικά, αλλά οι κίνδυνοι να συμβεί παραμένουν ακόμα μεγάλοι. Γ Η Τουρκία θα διαλυθεί σύντομα σε διάφορα κομμάτια όπως λέγαμε παλιά, και τι θα γίνει με τη λύση του Κυπριακού? Συνδέεται με τη διάλυση της? Κ Η Τουρκία θα διαλυθεί σύντομα, χωρίς να προσδιορίζεται ακριβής χρόνος που θα γίνει, αλλά και η λύση του Κυπριακού ώστε να ενωθούν οι δύο κοινότητες και να φύγουν τα κατοχικά στρατεύματα θα γίνει και αυτό σχετικά σύντομα και θα συμπέσει χρονικώς με τη διάλυση της Τουρκίας. Σημειωτέον ότι η Τουρκία διαλυόμενη, τότε είναι που θα επιχειρήσει επεμβάσεις προς τους γείτονες της (Ελλάδα, Κύπρο κλπ), προσπαθώντας να μεταφέρει προς τα έξω τα εσωτερικά της προβλήματα, και αυτό θα είναι μια από τις αιτίες της καταστροφής της.

        Γ Είπε ο Σ ότι ένα μεγάλο σκάνδαλο είναι ότι οι έλληνες πολιτικοί, παίρνοντας μεγάλες μίζες, προσπαθούν να κρατήσουν στην Ελλάδα τους πρόσφυγες και για να μην φύγουν τους δίδουν επιδόματα, στέγη, γη, ιθαγένειες  και λοιπά, διότι έχουν πάρει εντολές από το εξωτερικό να το κάνουν αυτό σύντομα και μέσα σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, προκειμένου να απολαύσουν τα δώρα που τους τάζουν οι ξένοι, και η ερώτηση είναι αν αυτό είναι αληθές, γιατί γίνεται, και αν το σκάνδαλο αυτό θα βγει γρήγορα στη φόρα? Κ Όλα αυτά είναι αληθή, το σκάνδαλο ήδη άρχισε να διαφαίνεται σιγά-σιγά, και όταν διαφανεί πλήρως θα εξοργίσει αφάνταστα τους Έλληνες με ανυπολόγιστες συνέπειες για την κυβέρνηση. Το κάνουν αυτό οι ξένοι διότι θέλουν να δημιουργήσουν μια μόνιμη εστία μουσουλμανικού πληθυσμού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες χώρες, προκειμένου τα έτσι  αποσταθεροποιούμενα κράτη, να είναι πιο ευάλωτα στις επιταγές των σκοτεινών. Αυτοί που το κάνουν γίνονται ολοένα πιο προκλητικοί και αυτό θα τους ξεσκεπάσει. Γ Όταν το σκάνδαλο ξεσπάσει θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα πολλοί από τους πρόσφυγες? Κ Ναι θα φύγουν πολλοί από την Ελλάδα και η Ελλάδα θα αναπνεύσει κάπως, αλλά μέχρι τότε οι προτάσεις προς τους έλληνες ιθύνοντες πέφτουν βροχή σαν να βιάζονται να εδραιώσουν τους πρόσφυγες. Επίσης μέχρι τότε ο αριθμός των προσφύγων θα αυξάνεται.

        Γ Στη Σούδα έχουν μεταφέρει οι αμερικάνοι πυρηνικές βόμβες? Κ Δεν υπάρχουν σήμερα αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν αργότερα, διότι βλέπω την Κρήτη να αποτελεί το νησί που θα βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων. Γ Η Ελλάδα θα φύγει από την ΕΕ και θα πάει με τη Ρωσία και τους BRICS, και αυτό θα γίνει σύντομα? Κ Όχι, αν είναι θα γίνει πολύ αργότερα όταν θα έχουμε την νέα Ελλάδα. Γ Καθαρή δωρεάν ενέργεια υπό μορφή κάποιου είδους ηλεκτρισμού που παράγεται χωρίς κατανάλωση ύλης, θα την έχουμε σύντομα, π.χ. μέσα σε ένα χρόνο? Κ Ήδη λειτουργούν πολλές εφευρέσεις τέτοιων συσκευών και κάποια στιγμή όλες αυτές θα ενωθούν, θα βρουν την κατάλληλη χρηματοδότηση και με μαζική παραγωγή θα καλύψουν όλες τις ενεργειακές μας ανάγκες με ένα είδος παράλληλου ηλεκτρισμού, χωρίς έξοδα και χωρίς ρύπανση του περιβάλλοντος. Εντωμεταξύ όμως μέχρι να εδραιωθούν θα δεχθούν πάμπολλες επιθέσεις από τις πολυεθνικές και μάλιστα τις πετρελαϊκές, διότι θίγονται τα συμφέροντα των εταιρειών αυτών.

         Γ Τι θα γίνει με το χρέος, θα το πληρώσουμε ή θα διαγραφεί? Κ Κάποια στιγμή δεν θα υπάρχει. Γ Οι μισθοί και οι συντάξεις θα κοπούνε κι’ άλλο, και θα προλάβουν να το κάνουν αυτό? Κ Δεν θα προλάβουν να το κάνουν, διότι θα τους προλάβουν τα γεγονότα των ανατροπών. Γ Οι πλειστηριασμοί θα συνεχιστούν και θα περιλάβουν και την πρώτη κατοικία? Κ Ναι θα συνεχιστούν και θα περιλάβουν ορισμένες κατηγορίες πρώτων κατοικιών. Γ Θα συνεχιστεί το ξεπούλημα της χώρας, να πωλούνται περιουσίες αξίας για ένα κομμάτι ψωμί, και αυτοί που το κάνουν παίρνουν και τις μίζες τους? Κ Ναι θα συνεχιστεί και αυτοί που το κάνουν παίρνουν πολύ μεγάλες μίζες. Γ Θα έχουμε πολεμικό επεισόδιο με Τουρκία? Κ Ναι αλλά σε απομακρυσμένο σημείο μικρής έντασης και μικρής διάρκειας, που γίνεται για να εξαγάγει η Τουρκία εσωτερικά της προβλήματα προς τα έξω. Γ Στη περίπτωση αυτή οι ΗΠΑ θα πάρουν το μέρος της Ελλάδας ή της Τουρκίας? Κ Θα πάρουν το μέρος της Ελλάδος διότι οι ΗΠΑ έχουν αποφασίσει ήδη οριστικά τη διάλυση της Τουρκίας. Γ Ομοίως η Ρωσία θα πάρει το μέρος της Ελλάδας ή της Τουρκίας? Κ Θα πάρει το μέρος της Ελλάδος, διότι εκεί βρίσκονται τα συμφέροντα της. Γ Μπορεί η Αλβανία να χτυπήσει κατά κάποιο τρόπο την Ελλάδα? Κ Όχι διότι δεν έχει τα φόντα, απλώς θα περιορισθεί σε προπαγάνδα, λεκτικές επιθέσεις και μικροεπεισόδια.

        Γ Σε περίπτωση ανατροπών οι τράπεζες μας θα κλείσουν για ένα διάστημα, και οι καταθέσεις μας κινδυνεύουν ή θα κουρευτούν? Κ Ναι θα κλείσουν για ένα μικρό διάστημα, ενώ τα λεφτά μας δεν κινδυνεύουν, απλώς είναι θέμα διαδικασιών για να τα πάρουμε. Γ Θα έχουμε και έλλειψη αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης? Κ Η έλλειψης θα είναι τεχνητή και θα προέρχεται κυρίως από πανικό, τον οποίο θα ενισχύει το σύστημα, για να υπάρχει εκφοβισμός των ανθρώπων και να είναι πιο πειθήνιοι. Εμείς στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να μην πανικοβληθούμε και να παραμείνουμε ψύχραιμοι, και αυτή τη ψυχραιμία μας να προσπαθούμε να τη μεταδίδουμε και στους γύρω μας. Γ Οι ΗΠΑ θα βοηθήσουν οικονομικά την Ελλάδα? Κ Βοήθεια υπάρχει αλλά όχι υπό την καθαρά μορφή οικονομικής βοήθειας. Γ Η Ρωσία θα βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα? Κ Θα βοηθήσει έμμεσα με εμπορικές συμφωνίες και άλλα μέσα. Γ Ποια η θέση του Ισραήλ σε σχέση με Ελλάδα και Κύπρο? Κ Όσο και αν φαίνεται περίεργο το Ισραήλ θα βοηθήσει και στις δύο περιπτώσεις, και μάλιστα στην Κύπρο όπως είπαμε και παλαιότερα. Γ Η Ελλάδα πότε βγαίνει από το μνημόνιο? Κ Όλα αυτά θα αλλάξουν ριζικά μετά τις ανατροπές και η διευθέτηση τους θα είναι πολύπλοκη και θα πάρει και κάποιο διάστημα. Συνεχίζω με τεχνικές αναβάθμισης του σώματος μας που μου δίδαξαν οι ανώτεροι σύμβουλοι μου προκειμένου να προχωρήσουμε με άνεση προς τη 5Η 

        ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η.

       Σαν δώρο που μου έδωσαν οι ανώτερες δυνάμεις για την δουλειά που έκανα στην Τουρκία πέρσι μαζί με πολλούς άλλους, όπου γειώναμε ενέργειες για να γίνουν πιο ήπια τα αποτελέσματα των γεγονότων (πραξικόπημα), είναι και η κατωτέρω περιγραφόμενη πορεία μου προς αναβάθμιση. Η πορεία αυτή  περιλαμβάνει τέσσερεις τομείς. Ο πρώτος αναφέρεται στη διατροφή με έμφαση σε θέματα απώλειας του περιττού λίπους. Ο δεύτερος αναφέρεται στη λήψη ορισμένων πολυτίμων συμπληρωμάτων διατροφής που μας βοηθούν ποικιλοτρόπως. Ο τρίτος αναφέρεται στην άσκηση για ένα γυμνασμένο σώμα. Και ο τέταρτος αναφέρεται στις πνευματικές ασκήσεις που περιέγραψα σε προηγούμενη σελίδα μου. Χρησιμοποιώντας αυτές τις τεχνικές και με το ρυθμό που προχωρώ, μου είπαν οι ανώτεροι σύμβουλοι μου (ΑΣ) ότι στα δύο χρόνια θα έχω μια απότομη ανανέωση όλων των οργάνων και λειτουργιών του σώματος μου, και συγχρόνως μια κάθετη μείωση της βιολογικής μου ηλικίας, (άσχετα τι λέει η ταυτότητα μου),  της ηλικίας που αισθάνομαι, και τέλος της ηλικίας που εμφανίζομαι ότι έχω. Νομίζω ότι με τέτοια “δώρα” ο καθένας μας αξίζει να κάνει μια ανάλογη προσπάθεια, προσαρμόζοντας αυτά που περιγράφω πιο κάτω στη δική του ιδιοσυγκρασία και προτιμήσεις. Όταν είπα στον ανώτερο εαυτό μου ότι θα συνεχίσω τον αγώνα βάση των οδηγιών που πήρα, μου είπε να αντικαταστήσεις τη λέξη αγώνας με τη λέξη παιχνίδι, διότι αυτό που κάνεις είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να σε γεμίζει με ευχαρίστηση, προχωρώντας στο δρόμο που έχεις επιλέξει και έχεις καταγράψει στο βιβλίο της ζωής σου.

      Α  ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Η διατροφή αυτή που παρακολουθείται και από ιατρό διατροφολόγο, τον οποίο μου συνέστησαν οι ΑΣ, περιλαμβάνει επτά γεύματα μέσα στην ημέρα, τα τέσσερα των οποίων είναι τα βασικά και τα τρία είναι συμπληρωματικά, και τα γεύματα αυτά πρέπει να απέχουν τουλάχιστον δύο ώρες το ένα από το επόμενο. Τα τέσσερα βασικά γεύματα, στη φάση που είμαι σήμερα, (σημειωτέον ότι στους έξι μήνες Μάρτιο με Αύγουστο που εφαρμόζω τη διατροφή αυτή έχασα 22 κιλά που αντιστοιχούν σε περίπου 3,5 κιλά βάρους το μήνα), περιλαμβάνουν τρία ασπράδια σφιχτών αυγών, έκαστον κομμένα σε μικρά κομματάκια και αναμεμιγμένα με ξερό κρεμμύδι, βραστό κολοκυθάκι, και βραστά πλατιά φασολάκια, όλα κομμένα ομοίως, ενώ συμπληρώνονται με το χυμό ενός λεμονιού, 35-40γρ μηλόξυδο, 20 ψεκασμούς με ελαιόλαδο, (υπάρχουν μπουκάλια που ρυθμίζουν ο κάθε ψεκασμός να αντιστοιχεί σε μία θερμίδα), και ρίγανη, ή βασιλικό, ή θυμάρι, ενώ στο δεύτερο πρωινό γεύμα ρίχνω μαζί με τα προηγούμενα μυρωδικά και λίγο τριμμένο κύμινο.

        Τα δύο πρωινά γεύματα συνοδεύονται με φρούτα που τα τρώω πριν από τα αυγά. Τα φρούτα αυτά είναι για το πρώτο γεύμα, μια φέτα ανανάς, ένα ακτινίδιο, και πέντε κουταλιές της σούπας ρόδι, ενώ για το δεύτερο γεύμα προστίθεται ακόμη ένα φρούτο εποχής, που μπορεί να είναι δέκα κεράσια, δύο βερίκοκα, ένα ροδάκινο, ή ένα αχλάδι και λοιπά. Τα φρούτα που απαγορεύονται για τη δίαιτα αυτή είναι το σύκο, η μπανάνα και το σταφύλι. Στο πρώτο πρωινό γεύμα μαζί με τα αυγά τρώω και δυο παξιμαδάκια crispy ολικής αλέσεως χωρίς ζάχαρη. Τα δύο απογευματινά γεύματα που είναι το ένα ανάμεσα στις 4:00-5:00 το πρώτο και γύρω στις 9:00 το δεύτερο, συνοδεύονται όχι με φρούτα (τα οποία εδώ απαγορεύονται), αλλά από μια μεγάλη σαλάτα χωρίς λάδια και αλάτι, που εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ αγγουράκια, μαρούλια, ραπανάκια και βραστά χόρτα. Τα χορταρικά που απαγορεύονται για όσους θέλουν να κάνουν αυτή τη δίαιτα είναι η ντομάτα, το παντζάρι, το μπρόκολο, το κουνουπίδι, το λάχανο, καθώς και το βρασμένο καρότο, ενώ επιτρέπεται το ωμό.

        Το βραδινό γεύμα μαζί με την πρωτεΐνη που παρέχουν τα ασπράδια, συμπληρώνεται με τη φυτική πρωτεΐνη που δίδουν τα ψητά μανιτάρια, (χωρίς λάδι και αλάτι πάντα), είτε στρογγυλά, είτε πλευρότους. Το μεσημεριανό γεύμα που είναι και το βασικό, περιλαμβάνει τρεις ημέρες υποχρεωτικά ψάρι (ψητό ή βραστό χωρίς λάδι και αλάτι), μία μέρα θαλασσινά (χταπόδι, γαρίδες κλπ) και άλλες τρείς μέρες επιλογή από τις κάτωθι δυνατότητες. 1 Σπαγγέτι νερόβραστο όπου βάζουμε γαρίδες και ζουμί από φρεσκοκομμένη ντομάτα, ή βάζουμε μια μεγάλη κουταλιά της σούπας cottage cheese. 2 Κρέας μοσχαρίσιο (μπριζόλα, φιλέτο, μπιφτέκι σκέτο με μόνο μυρωδικά, κοτόπουλο ψητό ή σχάρας, αρνάκι  κλπ). 3 Όσπρια που βράζουν χωρίς λάδι που ρίχνουμε λίγο εκ των υστέρων, ή με λίγο λάδι (φακές, φάβα, φασόλια, ρεβίθια, μπιζέλια). 4 Λαδερά (μπάμιες, φασολάκια, μελιτζάνες κλπ), που μαγειρεύονται με λίγο λάδι. Καλό είναι στις τρείς ημέρες για να συμπληρωθούν τα επτά μεσημεριανά γεύματα μέσα στην εβδομάδα, να διαλέγουμε και ένα διαφορετικό από τις πιο πάνω 4 κατηγορίες, αν και μπορούμε και τα τρία να τα πάρουμε από την ίδια κατηγορία, όταν όμως πρόκειται για κρέας, πρέπει αυτά να τρώγονται ανάμεσα σε δύο γεύματα με ψάρι ή θαλασσινά και όχι συνέχεια το ένα μετά το άλλο.

        Τα 3 συμπληρωματικά γεύματα είναι τα εξής: Το πρώτο αποτελείται από δύο φέτες φρέσκο ανανά που τρώγεται δύο ώρες μετά το δεύτερο πρωινό. Το δεύτερο που αποτελείται από ένα μήλο (κατά προτίμηση πράσινο) που κόβουμε σε φέτες μαζί με τη φλούδα, (αφού το πλύνουμε καλά) και με λίγο ξύδι για να φύγουν τα φυτοφάρμακα, και που το πασπαλίζουμε με κανέλα, τρώγεται ανάμεσα στο μεσημεριανό και το βραδινό, δηλαδή γύρω στις 7:00. Το τρίτο γεύμα τρώγεται δύο ώρες μετά το βραδινό και αποτελείται από ένα ποτήρι χυμό ντομάτας (όχι φρέσκο-στυμμένη αλλά χυμός από κουτί του εμπορίου, ώστε να περιέχει το λυκοπένιο που βοηθάει την κυκλοφορία), συνοδευόμενο με τρία καρύδια, ή πέντε αμύγδαλα, τα οποία όμως αμύγδαλα  έχουμε βουτήξει από νωρίς στο νερό και τα ξεφλουδίζουμε πριν τα φάμε. Όσο λιγότερο βάρος έχουμε τόσο λιγότερα ασπράδια απαιτούνται, (τα οποία πυροδοτούν τις καύσεις και δεν πρέπει να τα παραλείπουμε), ενώ όσο περισσότερο υπέρβαροι είμαστε, τόσο περισσότερα ασπράδια απαιτούνται. Εγώ συγκεκριμένα ξεκίνησα από τέσσερα ασπράδια ανά γεύμα, τώρα είμαι στα τρία, και ολοκληρώνοντας τη δίαιτα μου θα περιορισθώ στα δύο. Ο αριθμός των ασπραδιών που απαιτούνται κάθε φορά, καθορίζεται από την διατροφολόγο μου, η οποία έχει ένα ειδικό μηχάνημα που μετράει το ποσοστό λίπους στο σώμα μου. Όσο προχωρεί η δίαιτα, και έχει αποτελέσματα τόσο η διατροφή  γίνεται και πιο ελεύθερη.

        Β ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: Πρόκειται για θαυματουργά στοιχεία που βοηθούν κατά πολλούς τρόπους το σώμα μας, αλλά και τον εγκέφαλό μας όπου αναλύεται για ποια πράγματα βοηθάει το καθένα, μπορείτε να το δείτε στο internet και μάλιστα στα video του youtube. Αυτά πρέπει να παίρνονται σε συγκεκριμένες ποσότητες χωρίς υπερβολές, και να μην είναι πάρα πολλά σε αριθμό, διότι τότε μπερδεύεται το σώμα με τις πολλές πληροφορίες που παίρνει και δεν έχουν αποτέλεσμα. Γι’ αυτό καλό είναι να τα παίρνουμε για ένα τρίμηνο-τετράμηνο, ώστε να ολοκληρώσουν το έργο τους τα κύτταρά μας, και στη συνέχεια να αντικαθιστούμε ορισμένα από αυτά με άλλα εξίσου χρήσιμα για το επόμενο τετράμηνο, κ.ο.κ. Έτσι ειδικώς σε εμένα οι ΑΣ μου επέτρεψαν να χρησιμοποιώ οχτώ από αυτά, αντί για 4-5 που είναι ο κανόνας, και αυτά να τα παίρνω σε διαφορετικές ώρες σπαστά μέσα στην ημέρα και όχι όλα μαζί.

        Έτσι το πρωί παίρνω βασιλικό πολτό και 25 σταγόνες πρόπολης μέσα σε λίγο νερό (που προέρχεται και αυτό από τις μέλισσες και είναι ισχυρό αντιφλεγμονώδες). Το μεσημέρι παίρνω ένα χάπι μαύρου σκόρδου. Στο πρώτο απογευματινό γεύμα βάζω μισό κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά (στα αγγλικά θα το βρείτε ως tumerik), το οποίο συνοδεύω με λίγο μαύρο πιπέρι και δέκα ακόμη ψεκασμούς με λάδι, διότι ο κουρκουμάς για να απορροφηθεί καλύτερα χρειάζεται την πιπερίνη και λάδι ή λίπος. Το απόγευμα, όπως είπα, παίρνω την κανέλα, ενώ σε ένα ποτήρι νερό βάζω μισή κουταλιά σόδα μαγειρέματος, που παίρνω από κατάστημα βιολογικών προϊόντων, ώστε να μην περιέχει αλουμίνιο που έχει η σόδα του εμπορίου. Στο βραδινό γεύμα βάζω μισή κουταλιά του γλυκού σκόνη ginger, και πριν κοιμηθώ πίνω ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι από μαύρο κύμινο, που είναι πανάκια για πληθώρα ασθενειών.

        Στην έρευνα που έκανα και κάνω στο internet, διαπίστωσα ότι προς αντιμετώπιση του καρκίνου χρησιμοποιούνται από ορισμένα νοσοκομεία, αντί για χημειοθεραπεία το ginger, η μαγειρική σόδα, και τα αμύγδαλα, που καταπολεμούν τα καρκινικά κύτταρα, που κατά καιρούς εμφανίζονται στον οργανισμό μας και με το βασικό (αντιόξινο) περιβάλλον που δημιουργούν στο σώμα, δεν επιτρέπουν στα κύτταρα αυτά να τραφούν. Στα συμπληρώματα διατροφής προσθέτω και δύο τσάγια που πίνω επί καθημερινής βάσεως. Το ένα αφορά στην  λουΐζα, όπου βάζω δύο δόσεις σε ένα λίτρο νερό και αυτό ελαττώνει την κατακράτηση υγρών και βοηθάει στο ουροποιητικό και λεμφικό σύστημα. Το άλλο αφορά στον ταραξάκο, όπου βάζω επίσης δύο δόσεις σε ένα λίτρο νερό και αυτό βοηθάει στη καταπολέμηση των φλεγμονών στο σώμα και στην αποτοξίνωση. Αραιώνοντας έτσι τα δύο τσάγια επιτυγχάνω με αυτά να καλύπτω δύο λίτρα νερό την ημέρα και με μισό λίτρο που καλύπτω με τη σόδα και λοιπά, συμπληρώνω τα 2,5 λίτρα που χρειάζομαι τώρα το καλοκαίρι για να είναι σωστά ενυδατωμένο το σώμα μου. Όλα όσα ανέφερα προηγουμένως που αφορούν είτε στα ασπράδια, είτε στα φρούτα, είτε στα λαχανικά που έχω επιλέξει, είτε στις ρίγανες, λεμόνι, μηλόξυδο κλπ, είναι και αυτά υπέρ-τροφές, όπως είναι και τα συμπληρώματα διατροφής, και μπορεί να δει κανείς τις ευεργετικές τους ιδιότητες, στα video του youtube στο  internet, που έχουν γραφεί επανειλημμένως σε σχετικά video, βάση ερευνών που έκαναν πάνω σε ανθρώπους, πολλά ινστιτούτα και πανεπιστήμια.

        Γ ΚΙΝΗΣΗ-ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Μου είπαν οι ΑΣ ότι με την καθιστική ζωή που κάνω όλα τα προηγούμενα δεν πρόκειται να αποδώσουν στο μέγιστο, αν δεν αρχίσω να κινούμαι με περπάτημα, κολύμπι και λοιπά. Επειδή τα διάφορα ξενοδοχεία που πηγαίνω έχουν γυμναστήρια με κυλιόμενο ιμάντα (διάδρομο), ενώ έχω και εγώ στο σπίτι μου αντίστοιχα όργανα, ξεκίνησα ήδη από το ξενοδοχείο που έμενα στο Σούνιο, να κάνω καθημερινά τρείς φορές διάδρομο, τις δύο πριν από το μεσημέρι διάρκειας 25 λεπτών έκαστο, όπου τα πρώτα 20 λεπτά είναι με κανονική ταχύτητα και τα τελευταία 5 σε τρείς φάσεις επιταχυνόμενα, ενώ το απόγευμα κάνω 15 λεπτά, 10 με σταθερή ταχύτητα και 5 επιταχυνόμενα, συμπληρώνοντας έτσι πάνω από μία ώρα περπάτημα. Επειδή με ενοχλεί το περπάτημα στη ζέστη και στον ήλιο, προτίμησα το διάδρομο τον οποίο οι ΑΣ  εγκρίνουν. Παράλληλα όταν είμαι σε παραθαλάσσια περιοχή, μπαίνω και για μια ώρα στη θάλασσα, όπου τα τρία τέταρτα κολυμπώ και το ένα τέταρτο κάνω γείωση στον πυθμένα της θάλασσας (την άσκηση που περιέγραψα σε προηγούμενη σελίδα μου).

       Δ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ : Αναφέρομαι αφενός στις 16 ασκήσεις που περιγράφω αναλυτικά σε προηγούμενη σελίδα μου και που μας βοηθούν σημαντικότατα στη πορεία μας προς τη 5Η διάσταση, και αφετέρου στην άσκηση που ρουφάμε το θεραπευτικό πράνα με την εισπνοή από τον ομφαλό μας και με την εκπνοή το στέλνουμε στα διάφορα όργανα για να τα καθαρίσουμε, ενεργοποιήσουμε, και θεραπεύσουμε. Τις ασκήσεις αυτές τις κάνω όταν έχω χρόνο και όρεξη, συνήθως ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου πριν κοιμηθώ, και όχι επί καθημερινής βάσεως, αλλά όταν έχω τη διάθεση, διότι μου είπαν οι ΑΣ ότι οι ασκήσεις αυτές για να έχουν αποτέλεσμα θα πρέπει να γίνονται με όρεξη και όχι σαν αγγαρεία. Ακόμη πολλές από αυτές, κυρίως όσο αφορά την άσκηση με το πράνα, τη συνοδεύω με το ΤΑΠΙΝ που μου δίδαξε το κανάλι μου, και που περιγράφω αναλυτικά σε προηγούμενη ανάρτηση μου, που συνίσταται στο να χτυπάμε με τα δάχτυλα μας διάφορα κέντρα στα διάφορα σημεία του σώματος μας (δίδω σχετικό διάγραμμα), πράγμα το οποίο ενισχύει την αποτελεσματικότητα αυτού που σκεφτόμαστε ότι θέλουμε να γίνει.

        Εδώ ολοκληρώνω αυτά που είχα υποσχεθεί παλαιότερα ότι θα δώσω σαν ένα από τους τρόπους που μπορούν να μας βοηθήσουν να προχωρούμε άνετα και χωρίς καθυστέρηση προς τη 5Η, ακολουθώντας από κοντά την πορεία που ακολουθεί η Γη με τη βοήθεια των ενεργειών που λαμβάνει από το σύμπαν. Εκείνο που έχει σημασία και θέλω να το επαναλάβω είναι αυτό που είπα και προηγουμένως, ότι όταν ένα άτομο ανεβάζει με διάφορες τεχνικές το επίπεδο των δονήσεων του, τότε συμπαρασύρει και άνοδο των δονήσεων των μελών της οικογενείας του, καθώς και των μελών του άμεσου περιβάλλοντος του (σύντροφοι, κολλητοί κλπ), τους οποίους επηρεάζει με την αύρα του, ώστε να μπορέσουν και αυτοί να περάσουν άνετα στη 5Η. Αυτό επιτείνει τη σημασία το να προχωρούμε μπροστά αποτελώντας το παγοθραυστικό, για να βοηθήσουμε και τους ανθρώπους γύρω μας, που δεν έχουν ενημερωθεί και που δεν πιστεύουν σε όλα αυτά και στην 5Η, τους οποίους αγαπάμε και θέλουμε να εξακολουθήσουμε να τους έχουμε μαζί μας στην ΝΕΑ ΓΗ που δημιουργείται. Σε λίγο θα φύγω για την Κύπρο για έξι εβδομάδες, και προς το τέλος Νοεμβρίου θα επανέλθω με νέες αναρτήσεις, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα έχω κάτι πιο ουσιαστικό να πω για τα γεγονότα και τις ανατροπές που περιμένουμε. Εύχομαι σε όλους καλό φθινόπωρο.

       ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ. ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΑΕ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 16.11.17

       Γυρίζοντας από Κύπρο έκανα μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεδρία με τον ΑΕ μου, ο οποίος διαπίστωσε ότι με την διατροφή που έκανα, τα συμπληρώματα που έπαιρνα και παίρνω, και την εν γένει ζωή μου στην Κύπρο, η ενέργεια μου αυξήθηκε πολλαπλώς και η υγεία μου έφθασε σε ένα υψηλό επίπεδο. Σε προσεχή ανάρτηση μου θα αναφέρω λεπτομέρειες σχετικά με τη δίαιτα μου και τα συμπληρώματα διατροφής που μου συνέστησαν και που κυρίως συνετέλεσαν στις ως άνω αλλαγές. Παραλείπω τις προσωπικές μου ερωτήσεις και τυχόν κουτσομπολίστικες απορίες μου για το ότι συμβαίνει στον πλανήτη και κυρίως στην Ελλάδα, και προχωρώ σε ερωτήσεις γενικού ενδιαφέροντος. Επειδή στις προηγούμενες δύο συνεδρίες με Στρατηγό και ΑΕ μου (δείτε τες πιο πάνω), τα όσα ειπώθηκαν ισχύουν εν γένει και σήμερα, περιορίζω εδώ τις ερωτήσεις μου κυρίως σε ότι καινούργιο προέκυψε και σε ότι δεν είχε επαρκώς αναλυθεί στις προηγούμενες συνεδρίες μου. 

       Ξεκινώ με τις ανατροπές, (οι οποίες τελικά δεν έγιναν, στους μήνες που πέρασαν, παρά τις προβλέψεις), διότι δεν πήρα επαρκής και ικανοποιητικές απαντήσεις στις προηγούμενες συνεδρίες μου. Συνεχίζω ως συνήθως με ερωτήσεις (Γ-Γιώργος) και απαντήσεις (Κ-Κανάλι). Γ Τελικά πότε θα γίνουν οι περιβόητες ανατροπές, ή μήπως δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ? Κ Ανατροπές θα έχουμε, αλλά επειδή πρόκειται για μια πολύπλοκη συνισταμένη από πολλές ενέργειες και από πολλούς παράγοντες, δεν μπορεί να προβλεφθεί ο γήινος ακριβής χρόνος. Οι παράγοντες αυτοί λειτουργούν για πολύ μεγάλο διάστημα και η προετοιμασία που γίνεται είναι πολλή μεγάλη, διότι αυτό που πρόκειται να γίνει είναι πρωτόγνωρο, μεγαλειώδες, και με πολλή μεγάλη δυναμική οπότε η προετοιμασία ανατρέπεται και μεταλλάσσεται κάθε στιγμή.

       Γ Οι αλλαγές που περιμένουμε πρώτον που οφείλονται, και δεύτερον τι περιλαμβάνουν? Κ Οι αλλαγές αυτές είναι ενεργειακές, δηλαδή αλλάζουν οι ενέργειες που κατακλύζουν τη Γη, και που ανεβάζουν τη συχνότητα της. Περιλαμβάνουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Πρώτα-πρώτα θα είναι γεωφυσικές (σεισμοί καταστροφές κλπ). Θα είναι οικονομικές. Θα είναι πολιτικές. Θα είναι αλλαγές σχημάτων και χωρών. Θα είναι πολεμικές, και γενικότερα όλα τα συστήματα θα  επηρεαστούν. Γ Δηλαδή θα έχουμε θερμά επεισόδια και στην περιοχή μας? Κ Ναι θα έχουμε αλλά δεν μπορεί να δώσει ακριβής χρόνους για το πότε αυτά θα γίνουν. Εκείνο που μπορεί να πει, είναι ότι όλα θα αρχίσουν με την ανατροπή της κυβέρνησης. Βεβαίως και τώρα γίνονται μεγάλες υπόγειες διαδικασίες, ενώ η επιφάνεια παραμένει προς το παρόν φαινομενικά ήρεμη, μέχρις ότου το κέλυφος αυτό να σπάσει και όλα να βγουν στην επιφάνεια. Θα βγουν πολλά σκάνδαλα στην επιφάνεια, και από εκεί θα αρχίσει η ανατροπή της κυβέρνησης.

       Γ Θα υπάρξουν επιπτώσεις και στις τράπεζες, και θα κινδυνέψει ο κόσμος να χάσει τα λεφτά του? Κ Από την αρχή θα δημιουργηθεί μια πολλή καλή κατάσταση στις τράπεζες, και δεν κινδυνεύει ο κόσμος να χάσει τα λεφτά του, μπορεί απλώς να κλείσουν για ένα διάστημα, αλλά και αυτό θα είναι σύντομο. Όσο περισσότερο είμαστε στο κέντρο μας, και είμαστε αισιόδοξοι, τόσο ευκολότερα θα περάσουμε τις δυσκολίες που θα δημιουργήσουν οι ανατροπές. Όμως δεν θα τη περάσουν όλοι ανώδυνα. Όσοι καθοδηγούνται από τα κατώτερα κέντρα τους, τον φόβο και την απαισιοδοξία, θα συντονίζονται με αυτά που συμβαίνουν και θα ανισορροπούν, με αποτέλεσμα να υποφέρουν. Γι’ αυτό και το έργο σου Γιώργο θα είναι επιτελικό στο να εμπνέει στον κόσμο την αισιοδοξία και να του δημιουργείς τη πεποίθηση ότι όλα αυτά συμβαίνουν για ένα καλό σκοπό και όλα θα πάνε καλά.

       Πάμε τώρα σε ερωτήσεις για τον πλανήτη και την Ελλάδα. Γ Οι τυφώνες στην Αμερική ήσαν φυσικοί ή τεχνητοί ( HARP)? Κ Δημιουργήθηκαν και οι δύο κατηγορίες, δηλαδή και φυσικοί και τεχνητοί. Γ Οι πυρκαγιές στην Αμερική ήσαν τυχαίες, ήσαν εμπρησμοί, ή ήσαν βάση σχεδίου με υψηλή τεχνολογία ( leiser κλπ) ? Κ Οι πυρκαγιές εν γένει είχαν φυσική αιτία, όμως η εξάπλωσή τους ήταν τεχνητή και κατευθυνόμενη από το σκοτεινό κράτος. Εκείνο πάντως που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι με τις πυρκαγιές αυτές κάηκε μεγάλο μέρος του κάρματος που επιβαρύνει την Αμερική, από το οποίο και αυτή ξελάφρωσε. Κατά συνέπεια οι πυρκαγιές αυτές έπρεπε να συμβούν για να καεί το κάρμα. Γ Ο Τραμπ παραμένει για ένα διάστημα σαν πρόεδρος στην εξουσία, και προσαρμόζεται με το σκοτεινό κράτος ή επιμένει στις δικές του καινοτομίες? Κ Ο Τραμπ  παραμένει για ένα διάστημα και κάνει λίγα βήματα εμπρός αλλά και λίγα βήματα προς τα πίσω, συμβιβαζόμενος με τη νέα τάξη, προκειμένου να επιβιώσει.

       Γ Τι συμβαίνει με τις σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας. Όσο πάνε βελτιώνονται? Κ Οι σχέσεις τελικά δεν είναι στην ουσία αυτές που φαίνονται. Γ Οι σχέσεις Ρωσίας-Ελλάδας? Κ Κάποια στιγμή θα είναι καταλυτικός ο ρόλος της Ρωσίας προς όφελος της Ελλάδας, όπου θα βοηθήσει ουσιαστικά και αυτό θα γίνει ξαφνικά. Γ Ελλάδας με ΕΕ? Κ Οι σχέσεις θα παραμείνουν υποτακτικές της Ελλάδας ως προς την ΕΕ. Όμως αυτό που περνάει η Ελλάδα, και που θα βγει από αυτό στη συνέχεια θα αρχίσει να το περνάει η Ευρώπη. Δηλαδή αυτό που περνάει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή και το οποίο θα αποτινάξει με τα έκρυθμα γεγονότα που προαναφέραμε, αφού η Ελλάδα βγει από αυτό το σκοταδισμό, θα αρχίσει να το υφίστανται μια-μια και οι χώρες της Ευρώπης και θα ξεκινήσει έτσι το ντόμινο των αλλαγών.

       Και τώρα ερχόμαστε στους αγωγούς. Γ Ο αγωγός που προγραμματίζεται Ρωσία-Τουρκία-Ελλάδα-Ιταλία θα κατασκευαστεί και θα λειτουργήσει? Κ Αυτός ο αγωγός θα γίνει και θα λειτουργήσει. Γ Ο αγωγός TAAP που προορίζεται να μεταφέρει το αζέρικο αέριο στην Ευρώπη θα κατασκευασθεί και θα λειτουργήσει? Κ Αυτός υλοποιείται μέχρι ένα βαθμό και στη συνέχεια δημιουργείται κάποιο πρόβλημα και θα διακοπεί. Γ Ο αγωγός North Stream που σχεδιάζεται για να παρακάμψει την Ουκρανία και να δώσει ρωσικό αέριο σε Γερμανία και άλλα κράτη που το θέλουν όλοι αλλά που αντιδρά η Αμερική θα πραγματοποιηθεί τελικά? Κ Ναι αλλά πολύ αργότερα. Γ Ο αγωγός που προγραμματίζεται να συνδέσει Αίγυπτο-Ισραήλ-Κύπρο και Ελλάδα, (που σε προηγούμενη συνεδρία μου είπες ότι προκύπτει πολύ ακριβός), θα γίνει τελικά, ή θα μεταφέρεται το αέριο υγροποιημένο? Κ Θα μεταφέρεται υγροποιημένο. Γ Τέλος ο αγωγός που θέλανε οι αμερικάνοι να μεταφέρει το αέριο από το Κατάρ στην Μεσόγειο, και που γι’ αυτό τον λόγο έγιναν οι πολεμικές επιχειρήσεις στη Συρία η οποία αντιδρούσε, θα γίνει τελικά? Κ Όχι διότι αλλάζουνε οι συνθήκες, οι συσχετισμοί και οι ισορροπίες στην περιοχή, και μάλιστα σε αυτή την αλλαγή σημαντικό ρόλο θα παίξει και η Ελλάδα.

       Γ Μια πρόσφατη συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας για παραγωγή σχιστολιθικού αερίου, αυτή θα αποδώσει? Κ Αυτό ενώ φαίνεται πολύ αληθινό δεν προβλέπεται τελικά να πραγματοποιηθεί. Γ Θα υπάρξει κάποια πολεμική δραστηριότητα Σαουδικής Αραβίας και Ισραήλ, εναντίον Συρίας και Λιβάνου? Κ Δεν προβλέπεται να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, διότι αλλάζουν ριζικά οι συνθήκες. Γ Η Ελλάδα θα οριστικοποιήσει την ΑΟΖ της σε συνεργασία με Κύπρο και Αίγυπτο για το οποίο αντιδρά η Τουρκία? Κ Ναι αυτό τελικά θα επιτευχθεί αφού περάσει από σειρά γεγονότων. Γ Οι διωγμοί στη Βόρειο Ήπειρο θα συνεχισθούν? Θα αντιδράσει η Ελλάδα και θα τους σταματήσει? Κ Ναι θα συνεχισθούν, διότι αυτή τη στιγμή δεν θα αντιδράσει η Ελλάδα για να τους σταματήσει, επειδή έχει γίνει σχετική κρυφή  συμφωνία, καθότι  ορισμένοι έλληνες πολιτικοί  έχουν δωροδοκηθεί αδρά για να μην αντιδράσουν. Αυτό θα αποτελέσει επίσης ένα μεγάλο σκάνδαλο, το οποίο πρόκειται να βγει στη φόρα και να εξοργίσει αφάνταστα τους Έλληνες πολίτες.

      Ένα άλλο σκάνδαλο που μου είπες σε προηγούμενη συνεδρία, ότι θα βγει στην επιφάνεια, είναι ότι ορισμένοι έλληνες πολιτικοί έχουν δωροδοκηθεί αδρά από το σκοτεινό ευρωπαϊκό κράτος για να κρατήσουν τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, παρόλο που αυτοί θέλουν να φύγουν, και να πάνε προς βορρά και μάλιστα έχουν τεθεί σε αυτούς τους πολιτικούς και αυστηρά χρονοδιαγράμματα για την εκτέλεση των στόχων που θα κρατήσουν τους πρόσφυγες εδώ. Κ Αυτό, από ότι λέει ο ΑΕ σου, θα είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που θα βγει σύντομα στην επιφάνεια  και που θα αποτελέσει τον κύριο λόγο της ανατροπής της παρούσης κυβέρνησης. (Έχω ανατριχιάσει ολόκληρη λέει το κανάλι). Γ Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις Ελλάδος-ΗΠΑ? Κ Οι ΗΠΑ δεν θα είναι αντίπαλες προς την Ελλάδα. Γ Ποια η συμπεριφορά των ευρωπαϊκών κρατών προς την Ελλάδα? Κ Εδώ υπάρχει η εξής ιδιαιτερότητα. Υπάρχει το σκοτεινό ευρωπαϊκό κράτος, ( αντίστοιχα με το σκοτεινό αμερικάνικο), το οποίο και ταλαιπωρεί την Ελλάδα, και υπάρχουν και οι ευρωπαϊκοί λαοί που συμπεριφέρονται προς την Ελλάδα τελείως διαφορετικά. Θα υπάρξει σοβαρή σύγκρουση μεταξύ σκοτεινού ευρωπαϊκού κράτους και λαών της Ευρώπης, και ο κόσμος θα ταλαιπωρηθεί και θα χάσει τις σταθερές του. Και αν εμείς χάσαμε μία φορά τη σταθερή μας, που δεν είχαμε ποτέ στην Ελλάδα, αυτοί θα χάσουν πραγματικά τη γη κάτω από τα πόδια τους. Εμείς ήμασταν υποψιασμένοι και είμαστε τρελοί ως έλληνες, ενώ οι ευρωπαίοι είχαν συνηθίσει διαφορετικά και όλα αυτά θα τους είναι πολύ πιο βαριά και δεν θα τους είναι δυνατόν να τα ξεπεράσουν.

       Γ Οι σχέσεις με τους γειτόνους μας Αλβανία-Σκόπια-Βουλγαρια και Τουρκία πως εξελίσσονται? Κ Επεισοδιακές. Όλοι θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν εδάφη τόσο από την Ελλάδα όσο και ο ένας από τον άλλον. Γ Θα επιτύχουν κάτι όσο αφορά την Ελλάδα? Κ Ενώ θα φανεί ότι κάτι πάνε να κάνουν, τελικά δεν θα μπορέσουν να το κάνουν και η Ελλάδα θα διατηρήσει όλα τα εδάφη της. Η επιθετικότητα των γειτόνων θα κορυφωθεί όταν ξεκινήσουν οι ανατροπές προσπαθώντας να επωφεληθούν από την έκρυθμη κατάσταση που θα υπάρχει στην Ελλάδα, χωρίς όμως να επιτύχουν κάτι ουσιαστικό. Γ Οι λίστες ελλήνων που βγήκανε σε ξένες τράπεζες, και το θέμα της Siemens θα βγάλει ενόχους που θα μπουν φυλακή, και θα επιστραφούν χρήματα στα ταμεία του κράτους? Κ Αυτά θα είναι η μύτη από το σπυρί των σκανδάλων, ενώ τα μεγάλα σκάνδαλα θα είναι από κάτω, σε βαθμό που να λέμε <<ποιά Siemens τώρα>>, τη στιγμή που θα υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκάνδαλα.

       Γ Τα έγγραφα που βγήκανε σχετικά με τη δολοφονία του Κένεντυ, και θα ολοκληρωθούν σε 180 μέρες θα δείξουν ότι τον δολοφόνησε το σκοτεινό κράτος και η CIA, ή δεν θα δείξουν τίποτα? Κ Θα δείξουν ότι τον δολοφόνησε το σκοτεινό κράτος. Γ Λέγεται ότι με το υπέρ-πλεόνασμα που βγήκε δεν θα πληρωθεί η τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ. Αυτό θα γίνει ή είναι λόγια? Κ Είναι λόγια. Γ Τα γλυπτά του Παρθενώνα πρόκειται ποτέ να επιστρέψουν στην Αθήνα? Κ Ναι, πολύ αργότερα, όταν θα έχουμε τη Νέα Ελλάδα. Όταν λέμε Νέα Ελλάδα εννοούμε την Ελλάδα όπου θα έχει τη σωστή κυβέρνηση και συστήματα που θα είναι ειλικρινή, αυθεντικά και βοηθητικά προς τον κόσμο, με σεβασμό προς τον πολιτισμό, προς τον άνθρωπο, χωρίς σκάνδαλα και λαμογιές. Στη δε κυβέρνηση της Νέας Ελλάδας δεν θα συμμετέχει κανένας, μα κανένας, μα κανένας από τους πολιτικούς που συμμετείχαν σε μια προηγούμενη κυβέρνηση.

       Γ Θα πάρουμε τίποτα από γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο? Κ Σαν επέρχεται μια ισορροπία σε αυτό. Στην έκρηξη των σκανδάλων θα συμμετέχει με κάποιο τρόπο και αυτό. Γ Ο νέος πολιτικός φορέας της κεντροαριστεράς που δημιουργήθηκε πρόσφατα θα ευδοκιμήσει και θα ανδρωθεί? Κ Όχι κάποια στιγμή θα διαλυθεί. Γ Έχει το Ιράν πυρηνικά όπλα τώρα ή θα αποκτήσει στο μέλλον? Κ Ναι έχει τώρα πυρηνικά όπλα, ατομικές βόμβες δηλαδή, τις οποίες κρύβει επιμελώς. Γ Το ISIS στη Συρία και το Ιράκ θα σβήσει οριστικά? Κ Έχει περιορισθεί σημαντικά αλλά έχει ακόμη ζωή, ενώ έχει διεισδύσει με τη μορφή τρομοκρατίας και σε πολλές άλλες χώρες. Γ Ποιοι ενορχήστρωσαν την Αραβική Άνοιξη και τον πόλεμο στη Συρία? Κ Οι σκοτεινοί που ζουν εν κρυπτώ και κινούν όλους τους πολέμους. Όμως δεν θα μείνουν για πολύ στο σκοτάδι ακόμη, αλλά θα αποκαλυφθούν και θα βγουν στο φώς, πράγμα που θα αποτελέσει και την καταστροφή τους. Γ Τι καινούργια οπλικά συστήματα θα πάρει η Ελλάδα, ή δεν πρόκειται να της χρειαστούν? Κ Ότι και να πάρει από αλλού θα έρθουν τα οπλικά συστήματα που θα τη βοηθούν, και δεν θα είναι τα δικά της.

        ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Επειδή ορισμένοι αναγνώστες μου παραπονέθηκαν ότι δεν βάζω καινούργιες φωτογραφίες στις σελίδες μου αλλά επαναλαμβάνω τις παλιές (το κάνω για εξοικονόμηση χρόνου μου), προσθέτω εδώ ένα link για ένα βίντεο 12 λεπτών με πολλές δεκάδες πίνακες μου,  https://www.youtube.com/watch?v=kI2WVIi8480&feature=youtu.be . Το βίντεο αυτό είχε την έμπνευση και την καλοσύνη να το δημιουργήσει ο Κύριος Δημήτρης Παπαναστασίου το 2011, και τώρα που το χρειάστηκα, ως απάντηση στους αναγνώστες μου, ο Ανώτερος Εαυτός μου με οδήγησε στο να το ανακαλύψω. Το προσθέτω λοιπόν στην σελίδα μου II.2D25 που αφορά γεγονότα του 2017, καθώς και σε μερικές προηγούμενες σελίδες για τα γεγονότα προηγούμενων ετών….

         

   ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ (indexA)