ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2016 

Cd770.jpg

Cd637.jpg

C2g839.jpg

 

Cd469  Ζωντανοί κρύσταλλοι στην 4η και 5η διάσταση

Cd637  Μια πολύχρωμη νύχτα στην 5η διάσταση

C2g839   Μια χρυσή νύχτα πανω από την θάλασσα

 

C2n179

Cd607

C818.jpg

 

C2n179  Κρυστάλλινο δένδρο υπό το σεληνόφως

Cd607 Κίτρινος ουρανός πάνω από την κόκκινη θάλασσα

C818 Μια μαγεμένη νύχτα στα χιονισμένα βουνά

 

Bd129.jpg

Ce20.jpg

C2g1057.jpg

 

Bd129  Φουρτουνιασμένη ακτή την νύχτα

Ce20 Ένα ζεύγος που χορεύει στον ουρανό

C2g1057  Exploding clouds

 

An23

C2n230.jpg

C2n43.jpg

 

An23   Βροχή αχτίνων απ το σύμπαν        

C2n230 Πορτοκαλί, μπλε και πράσινοι αντικατοπτρισμοί

 

  C2n43   Η βελούδινη πεταλούδα της ευαισθησίας      μας

 

       ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση 3 τριών μηνών αφότου επέστρεψα από Κύπρο η όποια οφείλεται σε δυο κύριους λόγους: Πρώτος και βασικός είναι ότι έχασα όλα τα κανάλια επικοινωνίας που είχα με τον ανώτερο εαυτό μου και τις επουράνιες δυνάμεις, διότι τους αφαιρέθηκε το χάρισμα της επικοινωνίας προκειμένου να κάνουν διάλειμμα για να χρησιμοποιηθούν για άλλους σημαντικότερους σκοπούς. Έτσι ο Ερικ έφυγε για την Αυστραλία όπου και εργάζεται ως διευθυντής μιας εταιρείας, και  οι μόνοι που μου έδιναν πληροφορίες ήταν ο Gabriel μέσω της αδελφής του Sharon (δείτε παλαιότερες σελίδες μου) και ο Νidle με τα εβδομαδιαία μηνύματα του και τα μηνιαία διαδικτυακά του σεμινάρια, τα όποια ήταν πάντα πολύ αισιόδοξα ως προς τους χρόνους των αλλαγών, χρησιμοποιώντας συνεχώς τον όρο επίκεινται. Δεύτερος λόγος είναι ότι ο ανώτερος εαυτός μου(ΑΕ) είπε ότι καταναλώνω όλες μου τις δυνάμεις με το να βοηθώ και να ενημερώνω τους άλλους με αποτέλεσμα ενώ το πνευματικό μου σώμα είναι πολύ ισχυρό το υλικό μου σώμα και το συναισθηματικό υστερούν, ώστε παρόλο που ανέβηκα αρκετά επίπεδα να μου λείπουν ακόμη τρία επίπεδα αναβάθμισης για να εισέρθω στην πέμπτη διάσταση (5Η).Έτσι μου επέτρεψε να ανακαλύψω ένα επίσης πολύ αξιόπιστο κανάλι τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου, στο όποιο όμως έδωσε εντολή να μου επιτρέπει συνεδρίες μαζί του μόνο κάθε δώδεκα ημέρες, έτσι ώστε αφενός οι πληροφορίες που παίρνω και αναρτώ στο site μου να έχουν το χρόνο για να γειώνονται, και αφετέρου για να έχω τον χρόνο να ασχολούμαι με τον εαυτό μου.

      Προτού ξεκινήσω τις ερωτήσεις (Ε) και απαντήσεις(Α) που πήρα στις 30 Μαρτίου 2016, παρεμβάλω εν συνεχεία των όσο είπα στις προηγούμενες σελίδες μου σχετικά με θέματα υγείας τα έξης: Καλό είναι κάθε πρωί να ξεκινάμε πίνοντας νηστικοί ένα ποτήρι νερό όπου έχουμε στύψει ένα λεμόνι, πράγμα που αλκαλοποιεί το σώμα μας καταστρέφοντας ελεύθερες ρίζες. Ακόμη υπάρχουν και μικρές απλές συσκευές που αλκαλοποιουν το νερό που πίνουμε Ακόμη καλό είναι από βραδύς να βάζουμε σε ένα μπολ μια χούφτα τσουκνίδες (ωμές ή αποξηραμένες), όπου θα ρίχνουμε ένα λίτρο βραστό νερό, και το πρωί θα το στραγγίζουμε και θα το πίνουμε όπως θέλουμε φυλάγοντας το στο ψυγείο. Αυτό είναι ένα ισχυρό μέσο αποτοξίνωσης κυρίως του κάτω μέρους του σώματος μας (συκώτι,  ουροποιητικό, παχύ έντερο κλπ). Αυτό θα το κάνουμε για 40 μέρες κάθε άνοιξη. Επίσης, όπερ και σημαντικότερο, καλό είναι να βάζουμε 200γρ. ακατέργαστο σουσάμι αφού το ξεπλύνουμε σε 2 λίτρα νερό και να το αφήνουμε εκτός ψυγείου για τρία  24ωρα, και στην συνέχεια το στραγγίζουμε και βάζουμε το νερό στο ψυγείο για να πίνουμε 2 ποτήρια την ήμερα (ένα πρωί-ένα βράδυ) τον πρώτο μηνά και ένα ποτήρι εφ εξής. Αυτό αναζωογονεί και καθαρίζει τα κύτταρα και βοηθά ποικιλοτρόπως όλα μας τα όργανα. Τέλος καλό είναι ανάμεσα στα τσάγια που πίνουμε να βάζουμε το Κραταιγος, το Βαλσαμοχορτο και την Εχινατσια που βοηθάει το καθένα με τον δικό του τρόπο.

        ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

        Πριν μπω στις επιμέρους ερωτήσεις για την Ελλάδα θέλω να κάνω μια ανακεφαλαίωση για την πορεία της Γης. Η Γη ξεκίνησε μια πενταετή πορεία (όπως συμφωνούν όλα τα κανάλια) μετάβασης της στην 5Η  η οποία άρχισε στο τέλος του 2012 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2017. Από παρανόηση όλων μας θεωρήσαμε ότι η μετάβαση θα γίνει άμεσα δηλαδή στους πρώτους μήνες του 2013 πράγμα το οποίο απεδείχθη μεγάλη πλάνη. Με την ελπίδα ότι στο τέλος του 2017 η Γη θα μπει στην 5Η είναι πιθανών ότι μέσα στο 2016 θα πρέπει να ξεκινήσουν οι πάσης φύσεως ανατροπές για να επιτευχτεί ο στόχος του τέλους του 2017. Βεβαίως αφού η Γη μπει στη 5Η τόσο αυτή όσο και οι κάτοικοι της θα πρέπει να ανέβουν διάφορες βαθμίδες εντός της 5Η ώστε να φτάσουν στην τελειότητα, οπότε θα χρειαστούν άλλα πέντε χρόνια ήτοι μέχρι το 2022. Τότε όπως λέει και ο  Άγιος Παίσιος αλλά και ο Ινδός Άγιος Σαι Μπάμπα, η Γη με τους κατοίκους της θα είναι ένας παράδεισος. Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι προβλέψεις που διασταυρώνονται από πολλές πηγές θα πραγματοποιηθούν χωρίς αναβολές.

        Στην συνέχεια επιχειρώ να επικαιροποιήσω τα όσα είπα για την Ελλάδα στις προηγούμενες σελίδες μου, ενώ δεν είδα να προέκυψαν εντυπωσιακές αλλαγές. Προχωρώ με την σειρά που έθεσα τις ερωτήσεις (Ε) και πήρα τις απαντήσεις (Α). Η ροη των προσφύγων παρόλες τις προσπάθειες που γίνονται θα εξακολουθήσει και μάλιστα αυξημένη, ενώ τα σύνορα θα παραμένουν κλειστά, το δε ΝΑΤΟ βοηθά περισσότερο θεαματικά και λιγότερο ουσιαστικά. Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) θα συμμετέχει στο κόστος του προσφυγικού, αν και το πρόβλημα δεν είναι τόσο οικονομικό, δεδομένου ότι οι πρόσφυγες που έρχονται σε υπολογίσιμο  ποσοστό επιλέγονται για να διαδραματίσουν συγκεκριμένο σκοπό. Αυτοί που τους στέλνουν επιλέγουν εκείνους που (όπως λέει ο ΑΕ μου) «δεν έχουν θεό μέσα τους». Παρόλο που οι τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν καταρχήν ως στόχο άλλες χώρες, εν τούτης δεν αποκλείεται η περίπτωση κάποιες από αυτές να εκδηλωθούν και στην Ελλάδα. Ανάμεσα στους μετανάστες υπάρχουν και Τζιχανιστές οι οποίοι έχουν στόχο την Ευρώπη και θα προσπαθήσουν οργανωμένα να περάσουν εκεί, ενώ σε σημαντικό αριθμό θα το επιτύχουν. Η παρουσία των μεταναστών αυξάνει κάπως την εγκληματικότητα και έχει και κάποια δυσμενή επίπτωση στον τουρισμό. Εν τούτης κάτι περίεργο που είπε ο ΑΕ μου είναι ότι το μεταναστευτικό αποτελεί την σαμπρέλα που εμποδίζει την βάρκα που αντιπροσωπεύει την χώρα μας να χτυπήσει στην αποβάθρα και να βουλιάξει. Σε εξηγήσεις που ζήτησα μου είπε ότι παρόλα τα πολλά προβλήματα που δημιουργεί στην χωρά το μεταναστευτικό τελικά θα αποτελέσει την προστασία της Ελλάδος έναντι χειρότερων κακών.

        Στην Ε αν θα έχουμε αλλαγή συνόρων, αυτονόμηση της Θράκης, ή απώλεια νήσων, η Α είναι ότι θα προσπαθήσουν για κάτι τέτοιο αλλά τελικά (όπως είπα και σε προηγούμενες σελίδες μου) δεν θα επιτύχουν τίποτα από αυτά. Ούτε θα έχουμε θερμό επεισόδιο με Τουρκία, η οποία παρά τις απειλές της δεν είναι σε θέση για κάτι τέτοιο, ενώ αντίθετα μπορεί να υπάρξουν επεισόδια στα βόρεια σύνορα μας με Σκόπια ή με Αλβανία, τα οποία όμως γενικότερα γεγονότα που αναμένονται μπορεί να ακυρώσουν τα σχέδια των ως άνω δυο χώρων. Στο σημείο αυτό υπάρχει και προδοσία, όχι από μέρους του στρατού, αλλά από τους πολιτικούς. Δεν θα υπάρξει συμφωνία με τους θεσμούς για το ασφαλιστικό, ούτε με το φορολογικό, αλλά θα υπάρξει μπάχαλο και ανατροπή. Θα επιχειρηθεί κόψιμο συντάξεων αλλά γεγονότα και ανατροπές θα το σταματήσουν, ενώ ούτε με τους αγρότες θα εφαρμοστούν τα μετρά που έχουν εξαγγελθεί. Ο ΕΝΦΙΑ δεν θα μεταβληθεί και επειδή θα υπάρχει αναταραχή δεν θα μπορέσει να αυξηθεί. Όλα αυτά θα συμβούν και ούτε πρόσθετοι φόροι θα μπορέσουν να επιβληθούν, όχι διότι θα συμφωνήσουν οι ευρωπαίοι αλλά λόγω ανοργανωσιάς και αναταραχής. Άρα και εγώ θα πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ και τους φόρους που πλήρωσα και πέρσι. Τα βασικά νομοσχέδια θα αρχίσουν να περνάμε αλλά όχι περισσότερα από δυο (όπως βλέπει ο ΑΕ), ενώ τα υπόλοιπα θα κολλήσουν λογω αναταραχής.

        Στην Ε αν το πρόβλημα με τα νομοσχέδια θα ρίξει την κυβέρνηση και θα γίνουν εκλογές, ο ΑΕ δεν προβλέπει εκλογές αλλά κυβέρνηση που θα προκύψει από την υπάρχουσα Βουλή. Δεν θα γίνουν πολλές εξώσεις και μάλιστα στην πρώτη κατοικία.   Η ΕΕ θα πληρώσει και επόμενη δόση. Στην Ε αν το ντόμινο των ανατροπών μπορεί να ξεκινήσει από την Ελλάδα για να επεκταθεί και στις άλλες χώρες η Α είναι ότι αυτό είναι πολύ πιθανό ενώ στην Ε αν θα προηγηθεί η Αμερική, η Α είναι ότι αυτό είναι απίθανο. Στην Ε πότε χρονικά τοποθετείτε το μπαμ και οι ανατροπές, η Α είναι ότι αυτό θα είναι έκρυθμο και θα γίνει ξαφνικά και αναπάντεχα, εκεί που όλα θα φαίνονται νορμάλ. Αυτό το μπαμ δεν προβλέπεται να γίνει μέσα στο 2016 αλλά πιθανών να γίνει μέσα στο 2017. Στην Ε αν θα υπάρχει κάποια ελάφρυνση η κάποιο κούρεμα σχετικά με το δημόσιο χρέος, η Α είναι Ναι. Στην Ε άν η Ελλάδα τελικά θα πληρώσει το χρέος της, η Α είναι ένα ηχηρό Όχι, διότι απλούστατα πλέον δεν το χρεωστάει. Στην Ε αν η Ελλάδα θα παραμείνει στο Ευρώ ή θα πάει σε άλλο νόμισμα, η Α είναι ότι δεν θα υπάρχει Ευρώ. Στην Ε αν η Ρωσία θα δώσει βοήθεια στην Ελλάδα οικονομική ή και άλλης φύσεως, η Α είναι ότι η Ρωσία θέλει να δώσει βοήθεια και θα το κάνει, αλλά όχι από την καλή της καρδιά (που το ερμηνεύω ότι θα έχει συμφέροντα). Στην Ε αν και άλλα κράτη όπως η Κίνα θα δώσουν βοήθεια στην Ελλάδα η Α είναι Ναι, ενώ η Ελλάδα θα δώσει τελικά στρατιωτικές βάσεις στην Ρωσία και ενδεχομένως στην Κίνα.

        Η Ελλάδα θα πάρει βοήθεια από τις τράπεζες των BRICS και πολύ πιθανών μελλοντικά να γίνει και μέλος των BRICS. Στην Ε αν η Ελλάδα θα συμφωνήσει να επεκταθούν οι κυρώσεις προς την Ρωσία, η Α είναι ένα ηχηρό Όχι, ενώ και άλλες χώρες θα αντιδράσουν και οι κυρώσεις προς την Ρωσία θα σταματήσουν διότι απεδείχθησαν δώρων άδωρον και μπούμερανγκ για την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Οι υδρογονάνθρακες που προβλέπει να βγάλει η Ελλάδα δεν θα προλάβουν να βοηθήσουν οικονομικά την χώρα, για δε τους υδρογονάνθρακες της Κύπρου η οποία προηγείται τις Ελλάδος, θα προκύψουν και εκεί γεγονότα με άλλες προτεραιότητες που δεν θα ευνοούν την εξόρυξη τους για την οποία θα υπάρξει πάγωμα .Ο αγωγός South stream που πρόεκυψε από συμφωνία Ρωσίας, Βουλγαρίας, Ελλάδος και Ιταλίας για να τροφοδοτήσει την Ευρώπη με Ρωσικό αέριο θα πραγματοποιηθεί πράγμα που θα ωφελήσει την Ελλάδα. Αντίθετα ο αγωγός TAP με το  Αζέρικο αέριο που υπογράφει συμφωνία να περάσει από Ελλάδα, αυτός για κάποιο λόγο θα σταματήσει και δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά. Η πρόσφατη ενεργειακή συμφωνία Αιγύπτου, Ισραήλ, Κύπρου και Ελλάδος για μεταφορά αέριου (υποτίθεται υγροποιημένου) στην Ευρώπη έχει μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον και παρά τις προσπάθειες που θα κάνει η Τουρκία δεν θα μπορέσει τελικά να το σαμποτάρει, καθ ότι πλέον η Τουρκία έχει χάσει ουσιαστικά την ισχύ της τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ενώ έχει τόσα προβλήματα που δεν θα τα προλαβαίνει. 

        Μέσα στο 2016 δεν θα έχουμε αλλαγή πολιτεύματος στην χώρα μας, ούτε είναι πιθανές και οι εκλογές. Πάντως για όποια Ελληνική κυβέρνηση και αν προκύψει ισχύει αυτό που είπε παλαιοτέρα ο ΑΕ μου ότι «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Σήμερα βλέπει προβάδισμα της ΝΔ αλλά μια που δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές προβλέπει μια σύμπραξη ή μια οικουμενική που θα δημιουργήσει ένα μπάχαλο το οποίο ομοίως δεν θα αποδώσει. Στην Ε αν η Χρυσή Αυγή θα παραμείνει ως κόμμα ή θα την καταργήσουν διότι την φοβούνται, η απάντηση είναι ότι δεν θα μπορέσουν να την καταργήσουν και αντίθετα η δύναμη της θα αυξάνεται. Στην Ε αν ο Καρατζαφερης θα μπει στην βουλή η Α είναι όχι, διότι απλούστατα δεν προβλέπονται εκλογές. Τα  Capital controls θα συνεχιστούν όλο το 2016 αλλά και αργότερα όμως  με χαλαρότερους όρους. Η σκέψη για κούρεμα καταθέσεων υπήρχε αρχικά για τις μεγάλες καταθέσεις. αλλά πλέον έχει παγώσει και δεν θεωρείτε πιθανή ούτε κινδυνεύουν τα χρήματα μας στις θυρίδες, τουλάχιστον για αυτούς που δεν χρωστούν ή δεν είναι υπόλογοι στην εφορία. Υπάρχει περίπτωση χρεωκοπίας μιας Ελληνικής Τράπεζας, αλλά τότε θα γίνει συνένωση για να μην χάσει ο κόσμος τα λεφτά του. Στην Ε αν θα έχουμε χρεωκοπία της Ελλάδος η Α είναι ότι αυτό που θα γίνει θα είναι να χρεοκοπήσει όλη η Ευρώπη πιο μπροστά, ή θα ισχύσει κάποιο άλλο γενικότερο σενάριο. Οι ιδιωτικοποιήσεις γενικά αποτελούν ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, και ορισμένες από αυτές θα προλάβουν να γίνουν. Στην Ε αν υπάρχει περίπτωση τα ιδιωτικοποιηθέντα να επιστρέψουν αργότερα στο δημόσιο, η Α είναι ότι τότε θα υπάρχουν άλλες εκκρεμότητες με μεγαλύτερη προτεραιότητα. Στις ιδιωτικοποιήσεις θα προσπαθήσουν να βάλουν και τις υποδομές του νερού αλλά από ότι φαίνετε δεν θα το κατορθώσουν.

        Στην Ε αν το νομοσχέδιο με τις 4 άδειες για τα κανάλια θα ισχύσει η θα ανατραπεί, η Α είναι ότι θα ανατραπεί. Στην Ε αν οι Έλληνες θα πληρώσουν τα χρέη τους προς εφορία, τράπεζες, ΔΕΗ, κλπ η Α είναι ότι πολλοί δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν, χωρίς να σημαίνει ότι τα χρέη τους θα παραγραφούν, ενώ η πλειοψηφία θα πληρώσει. Οι καταχραστές και τα λαμόγια θα βγουν στην φόρα ο ένας μετά τον άλλον, όπου λίγοι από αυτούς θα υποστούν δικαστική τιμωρία, ενώ οι υπόλοιποι θα τιμωρηθούν εκ του ότι δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν από την κατακραυγή του κόσμου. Επίσης λίγα χρήματα από τα καταχρασθέντα θα επιστρέψουν στα δημόσια ταμεία. Οι λίστες καταθετών του εξωτερικού δεν θα αξιοποιηθούν και πολύ λίγα χρήματα από αυτά θα μπουν στα δημόσια ταμεία, ενώ πρόκειται ουσιαστικά για πυροτεχνήματα και έτσι τα αντιμετωπίζουν και οι ιθύνοντες, διότι τελικά και πολλοί από αυτούς εμπλέκονται σε αυτές. Πραγματική ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας προβλέπεται να προκύψει σταδιακά μέσα στα επόμενα δυόμιση χρόνια. Οι τουρίστες προβλέπονται λιγότεροι φέτος από πέρσι, κυρίως λόγο φόβου τρομοκρατικών ενεργειών όπου, η Ρωσία θα στείλει πολλούς ενώ η Ευρώπη θα περιορίσει τις αφίξεις της. Η ανεργία θα αυξηθεί καθώς και η μεταναστευτική ροη των Ελλήνων προς το εξωτερικό, ομοίως δε και η εγκληματικότητα. Με το Μπαμ που όπως είπαμε θα γίνει ξαφνικά και αναπάντεχα θα υπάρξουν για μικρό διάστημα ελλείψεις τροφίμων και άλλων αγαθών (καύσιμα, φάρμακα κλπ), ενώ θα κλείσουν για μερικές μέρες και οι τράπεζες και τα ΑΤΜ .

        Σχετικά με την Ε αν θα εφαρμοστεί σε μεγάλη κλίμακα η ηλεκτρονική ταυτότητα, η Α είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα την προλάβουν άλλα γεγονότα τα οποία θα επέμβουν και σε πολλά άλλα θέματα για τα οποία ρώτησα προηγουμένως. Ομοίως το περιουσιολόγιο που αναμένεται να αρχίσει σύντομα (στις αρχές του 2017) στην πραγματικότητα θα καθυστερήσει σημαντικά και ίσως να μην γίνει και καθόλου. Στην Ε πότε οι Έλληνες θα πιάσουν πάτο η Α είναι ότι ο πάτος είναι αιωρούμενος (που εγώ το ερμηνεύω ότι άλλοι έπιασαν πάτο και άλλοι όχι ακόμη). Στην Ε αν ισχύει αυτό που έλεγα παλαιοτέρα ότι όταν οι Έλληνες πιάσουν πάτο θα υποστούν μια συνηδισιακη επανάσταση, θα ξαναβρούν τον πραγματικό τους εαυτό και θα αντιδράσουν αγνοώντας τις αρχές και την κυβέρνηση (η όποια πλέον θα αποκτήσει καθαρά τυπική παρουσία), οργανωμένοι αποκεντρωτικά κατά δήμους και περιφέρειες (δείτε παλαιότερες σελίδες μου), η Α είναι Ναι, μόνο που ο πάτος δεν είναι μια ξεκάθαρη διαχωριστική γραμμή, και ενώ ήδη πολύ από εμάς τον έχουμε πιάσει άλλοι όχι ακόμη, για αυτό αναμένεται ότι η αντίδραση αυτή θα γίνει ξαφνικά και αναπάντεχα. Στην Ε αν θα ισχύσει αυτό που είπα αναλυτικά σε προηγούμενη σελίδα μου βάσει οδηγιών που μου έδωσε μια ανώτερη οντότητα που προήλθε από ανώτερες της πέμπτης διαστάσεις και ζήτησε να διευκρινίσει ποια είναι τα οκτώ σημεία στα όποια θα στηριχτεί το ξεπέταγμα της Νέας Ελλάδος ώστε να καταστεί παγκόσμιο κέντρο παροχής υπηρεσιών, η Α είναι ότι καθαρά αυτό θα ισχύσει. Τότε όμως κανείς από όλους τους πολιτικούς που υπήρξαν μέλη είτε ενεργά είτε όχι όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων δεν θα λάβει μέρος στην νέα διοίκηση του κράτους της Νέας Ελλάδας και όλοι θα παραμεριστούν είτε φέρουν ευθύνες είτε όχι.

        Στην προηγούμενη σελίδα μου είχα περιγράψει  τις δυνάμεις-ικανότητες που θα αποκτήσουμε στην 5Η (σχετικά με δωρεάν καθαρή ενέργεια, προώθηση οχημάτων άνευ καυσίμων, θεραπείες, τηλεπάθεια, τηλεκίνηση, διακτινισμός, υλοποίηση αντικειμένων κλπ, καθώς και συσκευές που θα μας φέρουν οι εξωγήινοι όπως εξομοιωτές, ολογραφικά θέατρα, κλπ), και είχα δώσει την χρονική σειρά που θα τα αποκτήσουμε. Όπως διαμορφώνονται σήμερα τα πράγματα υπάρχει η περίπτωση μιας διετούς καθυστέρησης, με απώτερη ημερομηνία για ορισμένα εξ αυτών το 2022, όπου θα έχει ολοκληρωθεί η πλήρης μετάβασης μας στην 5Η από πλευράς δονήσεων, τσάκρας, συνείδητότητας, ελίκων στο DNA μας, λεπτοφυούς ύλης του σώματος μας και κρυσταλλοποίηση των κυττάρων μας. Επίσης όσων άφορα στην συνθήκη της NESARA που υπέγραψαν πολλές χώρες (και περιγράφω στην σελίδα μου II.2.D1) η οποία ήταν να ξεκινήσει πολύ νωρίτερα αλλά η σκοτεινοί με την πτώση των 2 πύργων στην Νέα Υόρκη την καθυστέρησαν κατά πολλά χρόνια. Αυτή προβλέπει όπως είπαμε να παραγραφούν άμεσα όλα τα χρέη δημόσια και ιδιωτικά, να αλλάξει το τραπεζικό, οικονομικό, νομικό, πολιτικό, και λοιπά συστήματα, να αντικατασταθούν οι κυβερνήσεις με άλλες αποτελούμενες από σωστούς ανθρώπους, να σταματήσουν οι πόλεμοι, κλπ, (δείτε τις σελίδες μου ΙΙ.2D1 και στο τελος της σελιδας μου II.2D0). Σε Ε αν θα ισχύσει η συνθήκη ο ΑΕ επιβεβαίωσε αυτή την φόρα ότι η συνθήκη αυτή τελικά θα ισχύσει κάποια στιγμή, τουλάχιστον στα βασικά της σημεία.

        Τέλος τα πακέτα αφθονίας τα όποια έχουν συγκεντρώσει οι λευκές αδελφότητες της Δύσης και της Ανατολής, που αφορούν χρήματα η αξία των όποιων καλύπτεται πλήρως από χρυσό και αλλά πολύτιμα μέταλλα, τελικά θα διαμοιραστούν σε όλους όσους έχουν ανάγκες, ώστε να καλύπτονται άνετα οι βασικές ανάγκες όλων των ανθρώπων, (δια το σύντομο διάστημα που θα χρησιμοποιούμε ακόμη κάθε είδους χρήματα και αξίες στις συναλλαγές μας). Η  απελευθέρωση και διανομή των πακέτων αυτών θεώρει τόσο ο Nidle όσο και ο Gabriel ότι θα γίνει  εντός των προσεχών ετών ενώ στην Ε που έκανα στον ΑΕ αν αυτά αποτελούν όνειρα θερινής νυκτός η Α είναι ότι δεν αποτελούν όνειρα θερινής νυκτός και ότι οι Ουράνιοι Αδελφοί ήδη έχουν οριστικοποιημένο το σχέδιο της βοηθείας. Χωρίς όμως ο ΑΕ  να  προσδιορίζει χρονικό ορίζοντα. Ακόμη είχα ρωτήσει τον Gabriel αν πρέπει να πουλήσω ένα οικόπεδο που έχω στην Σαντορίνη και μου απάντησε να μην το κάνω διότι δεν θα χρειαστώ τα χρήματα, αφού πρόκειται να διανεμηθούν αργά ή γρήγορα τα πακέτα αφθονίας και είμαι από τους πρώτους που θα τα λάβω, προκειμένου να τα μοιράσω και στους γύρω μου που έχουν ανάγκες.       

        ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD (USA CORPORATION) ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ!

        Πληθαίνουν από διάφορες πηγές οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο στρατηγός Dunford, που ηγείται των δημοκρατικών στρατευμάτων που υποστηρίζουν την αλλαγή στις ΗΠΑ και την απαλλαγή της χώρας από την Cabal, υπέστη πολλαπλές απόπειρες δολοφονίας την περασμένη βδομάδα. Ο Dunford θεωρείται ως ο προσωρινός πρόεδρος της Δημοκρατίας των ΗΠΑ και συντονίζει τις ενέργειες του με τα «Λευκά Καπέλα» του Πενταγώνου, την Ρωσία και την Κίνα, για να επιτευχθεί η μετάβαση σε ένα παγκόσμιο νομισματικό σύστημα με αξία τον χρυσό και μια ειρηνική μετάβαση των ΗΠΑ σε ένα δημοκρατικό καθεστώς, καθώς και η απεξάρτηση τους από την ιδιωτική εταιρεία – ναι, όπως το διαβάζετε – που ανήκει στους Rothschild και στην Cabal! Επιπρόσθετες φήμες – πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπάρακ Ομπάμα παρέδωσε την CEO USA Corporation στους Κινέζους από τον Αύγουστο του 2013 και υποτίθεται ότι θα συμμορφωθεί τώρα σε μια ειρηνική μετάβαση στη Δημοκρατία. Ο Dunford επιδιώκει να εξασφαλίσει ότι αυτή η μετάβαση θα γίνει με ειρηνικό τρόπο μετακινώντας στρατεύματα πιστά σ’ αυτόν τον σκοπό. Ήδη στις 8 Φεβρουαρίου μετακινήθηκαν μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις και ελικόπτερα Chinook και Apache σε διάφορες θέσεις.

        Κύριο μέλημα του Dunford είναι η αποφυγή μιας άλλης ψεύτικης επίθεσης όπως αυτή που διενήργησε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 η Νέα Παγκόσμια Τάξη, ημέρα κατά την οποία προγραμματίστηκε η μεγάλη επαναφορά στο νέο νομισματικό σύστημα, με αποτέλεσμα να αποτύχει και να εδραιώσει την κυριαρχία της η Cabal.Η Νέα Αμερικανική Δημοκρατία έχει την στήριξη του Reno και της Νεβάδα. Ένας πρώην ναύαρχος ασκεί καθήκοντα σκιώδους Υπουργού Οικονομικών και έχει την εμπιστοσύνη των Κινέζων Γερόντων, καθ’ ότι στο παρελθόν ήταν επιφορτισμένος με την φύλαξη των πυρηνικών όπλων και τον θεωρούν αξιόπιστο για τον διακανονισμό του χρέους των ΗΠΑ προς την Κίνα σε χρυσό στα πλαίσια του νέου συστήματος. Το δολάριο των ΗΠΑ είναι υπό κατάρρευση από το 2012. Οι ΗΠΑ προσέφυγαν στο Διεθνές Δικαστήριο χωρίς να έχει επιλυθεί μέχρι το 2014 η διαφορά τους με την Κίνα. Τον Αύγουστο του 2013, η Rancho Mirage Corporation της Καλιφόρνιας παραδόθηκε στον μεγαλύτερο πιστωτή της, που ήταν η Κίνα. Υπάρχουν εικόνες μεταξύ του προέδρου της USA Corporation Μπάρακ Ομπάμα και του Xi Jinping, να κάνουν συμφωνία για μια ειρηνική μετάβαση των Ηνωμένων Πολιτειών στο νέο σύστημα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ο ΑΕ μου επιβεβαίωσε χθες 11-4-2016 μέσω τού νέου μου καναλιού τα ως άνω για τον στρατηγό, μόνο που προσέθεσε ότι οι σκοτεινοί κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τον αφήσουν να κάνει αυτά που επιχειρεί, είτε δολοφονώντας τον, είτε αναγκάζοντας τον να εξαφανιστεί, για να γλυτώσει την ζωή του.

       ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

       Στην πρόσφατη δίωρη συνεδρία μου επικοινωνίας με τον ΑΕ μου προέκυψαν οι κάτωθη πληροφορίες που επιβεβαιώνουν ή επικαιροποιούν και συμπληρώνουν τα όσα έχω πει σχετικά σε παλαιότερες αναρτήσεις μου. O  ΑΕ μου ζήτησε σε αυτή την συνεδρία να φαίνονται τόσο οι Ε που κάνω εγώ που ξεκινούν με το Γ (Γιώργος), όσο και οι Α όπως της δίνει ο ΑΕ μέσω του καναλιού που ξεκινούν με το γράμμα Κ (Κανάλι). Ξεκινώ συμπληρώνοντας τέσσερις ερωτήσεις που επαναλαμβάνω για την Ελλάδα διότι οι Α μου φάνηκαν περίεργες. 1) Γ θα γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους; Κ Θα γίνει αλλά θα μπουρδουκλωθεί λόγο συμφερόντων και δεν θα βγει ουσιαστικό αποτέλεσμα. 2) Γ τι γίνεται με το προσφυγικό; Κ παρά τα πολλά προβλήματα που θα προκαλέσει, θα αποτελέσει τελικά την σαμπρέλα που θα προστατεύει το σκάφος της Ελλάδος από το να χτυπήσει στην αποβάθρα. 3) Γ θα γίνει πολεμικό επεισόδιο με την Τουρκία ή κάποια άλλη χώρα; Κ με την Τουρκία όχι διότι η Τουρκία δεν είναι σε θέση λόγο κυρίως εσωτερικών γεγονότων, πάρα τις απειλές που εκτοξεύει, αλλά θα υπάρξει εισβολή από τα βόρεια σύνορα μας από Αλβανία και Σκόπια, η οποία όμως λόγο κακής εκτιμήσεως της Ελλάδος και λόγο ολιγωρίας των ιθυνόντων της δεν θα αντιμετωπιστεί στρατιωτικά, και αυτό θα βγει προς όφελος της, διότι έτσι θα αποφευχθεί αιματοχυσία, ενώ για κάποιο λόγο οι δυνάμεις που θα εισβάλουν θα αναγκαστούν αναίμακτα να υποχωρήσουν. Προγραμματίζεται να συμβεί αυτό, εκτός  αν αλλά γενικότερα γεγονότα στην περιοχή  το αποτρέψουν. 4) Γ εάν θα ισχύσουν οι προφητείες του Παισιου να αποδοθούν η Κωνσταντινούπολη και η Αγία Σοφία στην Ελλάδα; Κ αυτό που θα γίνει είναι όλη η περιοχή των στενών να ανήκει αντί για την Τουρκία σε ένα συνασπισμό κρατών όπου θα περιλαμβάνεται η Ρωσία , η Ευρώπη, και η Ελλάδα , ενώ η Αγία Σοφία θα αποδοθεί τιμής ένεκεν εκεί όπου ανήκει δηλαδή στην Ελλάδα.

        Συνεχίζω με Ε για τον πλανήτη. Γ η Ρωσία με το Ιράν και τους Κούρδους, τις ΗΠΑ κλπ θα μπορέσει να νικήσει την ISIS και να την εξαλείψει από τον χάρτη σε Σύρια και Ιράκ; Κ αυτό δεν θα γίνει σε μια μάχη αλλά σε σειρά μαχών που μπορούν να κρατήσουν και ένα χρόνο ενώ ο ΑΕ σου μου δείχνει την εικόνα ενός σπυριού που ενώ σπάει το πύον πετάγεται σε διάφορα σημεία. Αυτό σημαίνει ότι ο πόλεμος κατά του ISIS θα μεταφερθεί στην Λιβύη, όπου επίσης θα επέμβουν Ρωσία κλπ. ενώ θα δημιουργηθούν και θα ενισχυθούν πυρήνες του ISIS σε πολλές χώρες πέραν της Μέσης Ανατολής (Ευρώπη, ΗΠΑ, κλπ), οι οποίες θα διεξάγουν τον δικό τους πόλεμο με τρομοκρατικά χτυπήματα. Γ ο πόλεμος στην Λιβύη θα δημιουργήσει καινούργια ροή μεταναστών; Κ η ροή μεταναστών δεν πρόκειται να σταματήσει η δε μετανάστες δεν θα προέρχονται μόνο από τις εμπόλεμες ζώνες αλλά από πάρα πολλές χώρες. Γ θα δημιουργηθεί Κουρδικό κράτος το οποίο να περιλαμβάνει και μέρος Τουρκικών εδαφών; Κ ναι τελικά θα δημιουργηθεί. Γ θα υπάρξει θερμό επεισόδιο μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας ή ολοκληρωτικός πόλεμος; Κ θα υπάρξουν μόνο πολεμικά επεισόδια τα οποία  θα δημιουργηθούν και θα αποσβεσθούν κατ επανάληψη. Γ τελικά θα γίνει διαμελισμός της Τουρκίας; Κ ο ΑΕ μου μου δείχνει ότι ενώ όλα θα φαίνονται υπό έλεγχο, υπόγεια σκουλήκια θα διαβρώνουν την χώρα και ξαφνικά η χώρα θα σπάσει σε κομμάτια, διότι εκτός από τους Κούρδους υπάρχουν και διάφοροι άλλοι πληθυσμοί με διαφορετικές απόψεις, θρησκείες, κουλτούρα, κλ. Έτσι ενώ όλα θα δείχνουν ότι υπάρχει ακόμη κάποια συνοχή, αυτό δεν θα ισχύει και πολλοί πληθυσμοί και μάλιστα σε απομακρυσμένες περιοχές θα διερωτώνται «εμείς τώρα που ανήκουμε;»

         Γ θα τολμήσει η Τουρκία να εισβάλλει μαζικά στην Συρία; Κ όχι δεν θα τολμήσει και αυτό της είχε γίνει συνείδηση εδώ και καιρό και απλώς περιορίζεται σε απειλές και σε συνοριακά επεισόδια περιορισμένης σημασίας, καθώς και σε ενίσχυση της ISIS και λοιπούς ποικιλοτρόπως. Γ Θα γίνει οικονομική κατάρρευση της Τουρκίας; Κ θα γίνει. Γ στην Ουκρανία θα συνεχιστούν οι συγκρούσεις; Κ ναι αλλά θα φθίνουν. Γ θα γίνει εκεί εισβολή της Ρωσίας; Κ δεν θα χρειαστεί. Αυτό που θα γίνει στην Ουκρανία είναι η Ανατολική πλευρά των Ρωσόφωνων να προσεγγίσει την Ρωσία και να αποτελέσει προτεκτοράτο της, ενώ η Δυτική πλευρά να προσεγγίσει την Ευρώπη, και πιθανότατα την Γερμανία, και να γίνει προτεκτοράτο της. Έτσι η Ουκρανία αλλάζει χέρια και αυτό  θα γίνει «δια ροπάλου», ενώ η οικονομία της Ουκρανίας είναι χειρότερη από αυτή της Ελλάδος και εγκυμονεί κινδύνους για χρεωκοπία της. Γ στην διαμάχη Αρμενίας Αζερμπαϊτζάν θα γίνει πόλεμος η απλώς θα έχουμε συνοριακά επεισόδια, και η Ρωσία θα εισβάλει; Κ θα έχουμε επεισόδια και η Ρωσία θα βοηθήσει εμμέσως την Αρμενία χωρίς άμεση συμμέτοχη της. Γ η Υπερδνιστερια θα παραμείνει ανεξάρτητη η θα καταλειφθεί; Κ παραμείνει ανεξάρτητη διότι την υποστηρίζει η Ρωσία. Γ η Σερβία θα ενταχθεί στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ ή στο άρμα της Ρωσίας. Κ δεν θα ενταχθεί στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ αλλά θα προσεγγίσει την Ρωσία. Γ ομοίως η Βουλγαρία θα παραμείνει στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ η θα προσεγγίσει και αυτή την Ρωσία; Κ θα προσεγγίσει και αυτή την Ρωσία. Η Πολώνια που αρχικά είχε φίλορωσική ηγεσία η οποία σε αεροπορικό δυστύχημα εξουδετερώθηκε ολοκληρωτικά, πιθανών λόγο σαμποτάζ, θα παραμείνει στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ η τελικά με νέα ηγεσία θα προσεγγίσει την Ρωσία, και έγινε όντως σαμποτάζ; Κ και αυτή τελικά θα προσεγγίσει την Ρωσία και το δυστύχημα έγινε από δάχτυλο των σκοτεινών. Γενικότερα όλες σχεδόν οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένες από την ένταξη τους στην ΕΕ, και βαθμιδών θα αλλάζουν ηγεσίες και θα προσεγγίζουν την Ρωσία, όχι όμως με τον τρόπο που ήσαν συνδεδεμένες μαζί της επί Σοβιετικής ενώσεως, αλλά με έναν πιο ισότιμο τρόπο.

        Γ στην Γεωργία θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν μικροεπεισόδια και θα επέμβει η Ρωσία; Κ ναι θα εξακολουθήσουν και δεν θα επέμβει η Ρωσία. Γ θα υπάρξει θερμό πολεμικό επεισόδιο στον Ειρηνικό μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ; Κ δεν θα υπάρξει θερμό επεισόδιο στον Ειρηνικό και η στρατιωτική αντιπαράθεση Κίνας και ΗΠΑ θα εκδηλωθεί στην Μέση Ανατολή όπου η Κίνα θα εμφανιστεί ως σύμμαχος της Ρωσίας. Γ θα υπάρξει στρατιωτική συμμαχία μεταξύ Ρωσίας, Κίνας και Ινδιών υπό την μορφή ενός ανατολικού ΝΑΤΟ; Κ ναι θα υπάρξει για ένα μεγάλο διάστημα, όπου μπορούν να ενταχθούν και άλλες χώρες, μόνο που στο τέλος η Κίνα θα αποχωρήσει. Γ θα γίνει κανάλι που θα συνδέει την Κασπία με τον Περσικό κόλπο; Κ υπάρχει σχετική συμφωνία και σχεδιασμός που όμως δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί λόγο τεχνικών δυσκολιών, ενώ θα πραγματοποιηθεί πολύ αργότερα. Γ θα γίνει παράλληλο κανάλι που να παρακάμπτει τον Βόσπορο; Κ αυτό θα γίνει αλλά αφού αλλάξει η διοίκηση της περιοχής όπως αναφέραμε πιο πάνω. Γ θα γίνει άρση των κυρώσεων κατά τις Ρωσίας και πως; Κ η άρση των κυρώσεων οι οποίες υπήρξαν δώρον άδωρον για την Δύση θα γίνεται άτυπα και οι χώρες θα επαναλάβουν τις εμπορικές συναλλαγές με την Ρωσία χωρίς τυμπανοκρουσίες, όσον δε αφορά τις ΗΠΑ τα αμερικανικά προϊόντα θα διοχετεύονται στην Ρωσία με την μεσολάβηση τρίτων. Γ στις χώρες των BRICS μπορεί να προσχωρήσουν και άλλες χώρες και ποιές; Κ κάποια στιγμή θα προσχωρήσουν η Ινδονήσια, η Αίγυπτος, η Αργεντινή και άλλες; Η δε Ελλάδα θα επωφεληθεί από τις τράπεζες των ΒRICS και μπορεί αργότερα να γίνει και αυτή μέλος των; Γ οι χώρες των BRICS θα αποκτήσουν κοινό νόμισμα; Κ υπάρχει τέτοια πρόθεση αλλά υπάρχουν πολλές αντιδράσεις διότι πολλοί φοβούνται ότι το κοινό νόμισμα θα ακολουθήσει το φιάσκο του Ευρώ για αυτό κάτι τέτοιο πολύ πιθανών να μην γίνει.

        Γ θέλω να ρωτήσω για το μέλλον των βασικών νομισμάτων, Ελβετικό φράγκο, Ευρώ, λίρα Αγγλίας, Δολάριο, Ρούβλι, και γουάν της Κίνας. Κ το ελβετικό φράγκο δεν έχει κανένα πρόβλημα, το Ευρώ θα υποστεί μεγάλες διακυμάνσεις και υποτιμήσεις, η λίρα Αγγλίας θα υποστεί και αυτή διακυμάνσεις αλλά λιγότερες από το Ευρώ, το Δολάριο θα καταρρεύσει, το ρούβλι σε γενικές γραμμές θα πάει καλά και το νόμισμα της Κίνας και αυτό κάποια στιγμή θα καταρρεύσει. Η δε Κίνα είναι πιθανών πολύ αργότερα να αποχωρήσει και από τους ΒRICS. Γ προβλέπεται σύμφωνα με την συνθήκη της NESARA να μηδενιστούν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά χρέη που όλες οι χώρες χρωστούν δισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια; Κ δεν θα γίνει έτσι αλλά απλώς τα χρέη θα χάσουν την σημασία τους λόγω μεγάλης υποτίμησης των νομισμάτων βάση των οποίων συνήφθησαν οι δανειακές συμβάσεις και αντιθέτως λόγω μεγάλης ανάπτυξης της οικονομίας γενικότερα, ενώ θα υπάρξουν και κουρέματα, λογιστικοί έλεγχοι κλπ. Γ η Αγγλία θα παραμείνει μέλος της ΕΕ η θα αποχωρήσει; Κ παρόλο που ο λαός στην πλειοψηφία του θέλει να αποχωρήσει εν τούτης μετά το δημοψήφισμα λόγο παρασκηνιακών ενεργειών η αποχώρηση δεν θα είναι άμεση αλλά θα πάρει κάποιο διάστημα. Γ σχετικά με την χρεωκοπία ορισμένων χωρών τι θα συμβεί για, Βραζιλία, Βενεζουέλα, Τουρκία και Ελλάδα; Κ η Βραζιλία παρά τα προβλήματα της δεν θα χρεοκοπήσει, για την Βενεζουέλα είναι πολύ πιθανών και για την Τουρκία σίγουρο μόνο που για αυτήν ανάμεσα στα πολλά προβλήματα της η χρεωκοπία θα είναι το λιγότερο. Για την Ελλάδα είπαμε ότι πριν αυτή χρεοκοπήσει θα έχει ήδη χρεοκοπήσει η ΕΕ.

        Γ το προ διετίας δυστύχημα με τις Μαλαισιανές αερογραμμές στον Ινδικό που οφείλεται; Κ χτυπήθηκε από πύραυλο και πίσω από αυτό κρύβονται όχι μόνον οι ΗΠΑ αλλά και γενικότερα οι σκοτεινές δυνάμεις. Γ τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Παρίσι και Βρυξέλες ήσαν μόνο πρωτοβουλία των ISIS, ή υπήρξε και δάχτυλος από πίσω; Κ ήταν καθαρά πρωτοβουλία των ISIS και όχι κάτι ανάλογο που έχει έγινε με τους δυο πύργους στην Αμερική, ενώ θα εξακολουθήσουν να γίνονται τέτοια τρομοκρατικά χτυπήματα. Γ η Κλίντον θα κάνει ουσιαστικές ανακοινώσεις για τους εξωγήινους; Κ μπούρδες θα πει διότι η Αμερική δεν είναι ακόμη έτοιμη για τέτοιες ανακοινώσεις. Οι ΗΠΑ θα είναι μια από τις τελευταίες χώρες που η κυβέρνηση της θα αντικατασταθεί με μια άλλη σωστή κυβέρνηση που θα αποσύρει τις δυνάμεις της από το εξωτερικό και θα αλλάξει το τραπεζικό, οικονομικό, νομικό, πολιτικό κλπ σύστημα, όπως ορίζει η συνθήκη της NESARA  (παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις του Νidle), διότι εκεί είναι πολύ καλά εγκατεστημένοι οι Σκοτεινοί. Έτσι οι ΗΠΑ θα βρίσκονται σε ένα από τα τελευταία βαγόνια του συρμού των αλλαγών, εν αντιθέση με άλλες χώρες που θα προηγηθούν, και μέσα σε αυτές πολύ πιθανών πρώτη να ξεκινήσει η Ελλάδα. Γ πρόκειται να γίνουν ένοπλες αναταραχές και συγκρούσεις στις ΗΠΑ και ποιο το αποτέλεσμα; Κ θα γίνουν και πολλές μάλιστα, αλλά τοπικά και μεμονωμένα και θα κατασταλούν και για αυτό τον λόγο η κυβέρνηση προσπαθεί να αποσύρει τα όπλα που κατέχουν σε μεγάλο αριθμό οι πολίτες. Γ πρόκειται η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (FED) να περιέλθει στο δημόσιο και να σταματήσουν οι λαμογιές της; Κ όχι διότι αυτό δεν θα γίνει λόγω του ότι το πάνω χέρι έχουν οι Rothschild και η παρέα τους. Γ θα αλλάξει το φορολογικό σύστημα στις ΗΠΑ ώστε να επιστραφούν οι φόροι, να ανακληθούν οι κατασχέσεις και οι μόνοι φόροι που θα εισπράττονται να είναι μέσω του ΦΠΑ επί των αγαθών; Κ όχι αυτό θα γίνει πολύ αργότερα.

        Γ τι θα γίνει με τα πακέτα αφθονίας για τα οποία τόσος λόγος γίνεται και όλοι οι αφυπνισμένοι τα περιμένουν με αγωνία; Κ πέραν των όσων είπαμε στο κεφάλαιο περί Ελλάδας ένα μεγάλο μέρος των πακέτων αφθονίας θα δοθεί σε επιλεγμένα άτομα που έχουν ανεβάσει τις δονήσεις τους σε υψηλές οκτάβες (για να τα διανέμουν και στους γύρω τους) κατά τρόπο μεμονωμένο και υποτίθεται συμπτωματικό, όπως είναι μια απρόσμενη κληρονομία, η ανακάλυψη ενός θησαυρού, η έμπνευση για το ξεκίνημα μιας επιχείρησης που θα αποδειχθεί άμεσα ως ιδιαίτερα επικερδής, η πώληση σε πολύ καλή τιμή ενός ακινήτου κλπ. Ακόμα όσο περισσότερο οι ανωτέρω τα διαμοιράζουν, τόσο περισσότερα θα τους έρχονται από τις Λεύκες Αδελφότητες που τα έχουν συλλέξει υπό την αιγίδα του Άγιου Γερμανού για την Δύση και της Quαn Yιn για την Ανατολή. Γ Η διάσπαση των ΗΠΑ σε πολιτείες-κράτη που είχα προειπει θα γίνει; Κ θα γίνει αλλά πολύ αργότερα. Γ πως θα εξελιχτεί η οικονομία της Ρωσίας; Κ την οικονομία της Ρωσίας την βλέπω ανοδική και πιο σταθερή από όλες ενώ έχει και την συμπαράσταση των επουράνιων δυνάμεων. Γ είναι αλήθεια ότι ο Πουτιν έχει σύνδεση με τις επουράνιες δυνάμεις και για αυτό τον βοηθούν εν αντιθέσει με τον Ομπαμα και πολλούς άλλους ηγέτες που είναι μαριονέτες των σκοτεινών; Κ είναι αλήθεια διότι ο Πουτιν είναι υψηλής πνευματικότητας άτομο και ενώ έχει αυτήν την υποστήριξη προσπαθεί να την κρύβει και να εμφανίζεται σαν όλους τους άλλους ηγέτες, για να αποφύγει να γίνει ακόμη μεγαλύτερος στόχος από τους σκοτεινούς.

        Γ πως βλέπεις την οικονομία της Γερμανίας; Κ η οικονομία της Γερμανίας προβλέπω να κλονίζεται και βλέπω τους πολίτες της να μένουν με ανοιχτό το στόμα από έκπληξη για το πώς κατάντησε η ισχυρή οικονομικά χώρα τους σε αυτά τα χάλια. Γ τι βλέπεις για την οικονομία της Αγγλίας; Κ θα υποστεί και αυτή πολλούς κλυδωνισμούς αλλά στο τέλος προβλέπω να ανταπεξέρχεται. Γ η οικονομία της Ιταλίας; Κ  έχει και αυτή τα προβλήματα της αλλά είναι πιο ευέλικτη. Γ η οικονομία της Ισπανίας; Κ αυτή δεν κινδυνεύει. Γ πρόκειται να γίνει αυτονόμηση της Καταλονίας που είναι οικονομικώς ισχυρότερη επαρχία της Ισπανίας; Κ ναι πρόκειται να γίνει. Γ πως θα εξελιχτεί η οικονομία της Κίνας που είναι σήμερα πολύ ισχυρή; Κ η οικονομία της Κίνας θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος και όσο ισχυρότερη είναι σήμερα τόσο μεγαλύτερος θα είναι ο πάταγος από την κατάρρευση της. Γ πως θα εξελιχτεί η οικονομία των Ινδιών; Κ αυτή είναι το outsider που βγαίνει από την γωνία και θα ανέβει γρήγορα ενώ δεν το περιμένει κανείς. Γ πως θα εξελιχτεί η οικονομία της Ιαπωνίας; Κ και αυτή θα περάσει από κάποιες διακυμάνσεις αλλά δεν καταρρέει όπως η Κίνα. Γ τι πρόκειται να γίνει σχετικά με τους προβλεπόμενους αγωγούς αέριου από Μέση Ανατολή προς Ευρώπη; Κ είπαμε για τον South stream  και τον TAP. O αγωγός από Ιράν προς Ευρώπη και αυτός προγραμματίζεται να γίνει.  Δεν πρόκειται να γίνει ο αγωγός από Κατάρ, έτσι που εξελίχθησαν τα πράγματα στην Συρία, για τον οποίο έγινε και όλη αυτή η σύγκρουση. Ο αγωγός από Ισραήλ μέσω Κύπρου Κρήτης Ελλάδος και Ιταλίας επίσης δεν πρόκειται να γίνει λόγο αυξημένου κόστους ενώ μπορεί να μεταφέρεται από τις χώρες αυτές το αέριο υγροποιημένο.

        Γ αν συγκρίνουμε τις δυνάμεις πεζικού, ναυτικού, αεροπορίας, πυραυλικών συστημάτων και πυρηνικών μεταξύ αφενός της ΗΠΑ και αφετέρου της Συμμαχίας Ρωσίας-Κίνας-Ινδιων τι προκύπτει; Κ στο πεζικό προφανώς υπερτερεί η Συμμαχία. Στο ναυτικό προφανώς υπερτερούν οι ΗΠΑ, Στην αεροπορία προφανώς υπερτερεί η Συμμαχία με προεξέχουσα την Ρωσία. Στα πυραυλικά συστήματα υπάρχει ισορροπία. Τέλος στα πυρηνικά η κατάσταση είναι συγκεχυμένη διότι στα πυρηνικά της Αμερικής προστίθενται τα πυρηνικά της Αγγλίας, της Γαλλίας και του καθόλου μικρού αποθέματος του Ισραήλ, ενώ έχουν μεταφερθεί από τις μεγάλες δυνάμεις και πολλά πυρηνικά σε διαφορές μικρές χώρες σε βάσεις των μεγάλων δυνάμεων εκεί. Γ θα γίνουν χρεωκοπίες τραπεζών και θα χάσει ο κόσμος τα χρήματα του; Κ ορισμένες τράπεζες θα χρεοκοπήσουν και πρώτες από όλες εμφανίζονται τράπεζες της Γερμανίας, αλλά θα γίνουν πολλές συγχωνευσεις ώστε να περιοριστούν οι απώλειες των χρημάτων των καταθετών. Γ ειδικά για τις τράπεζες του Μονακό, του Λουξεμβούργου και της Κύπρου βλέπεις κανένα πρόβλημα; Κ όχι κανένα. Γ το Κυπριακό θα λυθεί θετικά για τους Έλληνες φέτος η του χρόνου; Κ φέτος με τίποτα για του χρόνου πολύ πιθανών. Όσο για την θετική κατάληξη είναι όπως το πάρει κανείς διότι αφενός η ψυχές των Ελληνοκυπρίων δεν θα αισθανθούν δικαιωμένες όμως τα κέρδη από την λύση του θα είναι πολύ περισσότερα για τους Ελληνοκύπριους από ότι είναι σήμερα. Η δε λύση του θα γίνει με τέτοια απλότητα που όλοι θα λένε καλά αυτό ήταν το πολύπλοκο πρόβλημα του Κυπριακού. Γ η οικονομία της Κύπρου πάει καλά και έχει ξεπεράσει το πρόβλημα; Κ η οικονομία της έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και  ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία. Γ βλέπεις κανένα θερμό επεισόδιο μεταξύ Κύπρου και Τουρκίας; Κ ΟΧΙ. Γ για τις προφητείες του Παισιου σχετικά με Κωνσταντινούπολη και Αγία Σοφία η οποία τιμής ένεκεν θα αποδοθεί στην Ελλάδα είναι γεγονότα που θα γίνουν σύντομα; Κ ναι θα είμαστε μάρτυρες και θα τα δούμε.

         ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 5Η.

        Πριν προχωρήσω στον διάλογο Γ και Κ θα αναπτύξω ορισμένα θέματα τα όποια προέκυψαν προς το τέλος του διαλόγου, αλλά πρέπει να προηγηθούν για την καλύτερη κατανόηση των πραγμάτων. Οι πλάνητες Άρης και Αφροδίτη που βλέπουμε αποτελούν το τριτοδιάστατο αποτύπωμα τους, ενώ σε μια σαν παράλληλη πραγματικότητα βρίσκεται το πεμπτοδιάστατο αποτύπωμα τους (το οποίο θα βλέπουμε και εμείς όταν γίνουμε πεμτοδιάστατοι), όπου υπάρχουν βλάστηση, θάλασσες κλπ,  και οι πεμτοδιάστατοι κάτοικοι τους, και όπως είπε ο ΑΕ μου επικρατεί μια παραμυθένια κατάσταση. Ομοίως και η Γη που ζούμε τώρα αποτελεί το τριτοδιάστατο αποτύπωμα της, ενώ όταν μπει στην πέμπτη διάσταση θα έχει παράλληλα και το πεμπτοδιάστατο αποτύπωμα της. Στην πεμπτοδιάστατη Γη θα περνούν κατά κύματα όσοι από εμάς γίνονται πεμτοδιάστατοι και η μετάβαση αυτή θα γίνεται επιταχυνόμενη με τα κύματα να γίνονται συχνότερα και μεγαλύτερα. Έτσι πχ. η Αθήνα με την περιφέρεια της που έχει σήμερα πέντε εκατομμύρια μπορεί στο μέλλον να έχει ένα εκατομμύριο στο τριτοδιάστατο αποτύπωμα της, και τέσσερα στο πεμπτοδιάστατο, τα οποία συνεχώς θα αυξάνονται. Για να γίνει κάποιος πεμπτοδιάστατες πρέπει να ανεβάσει τις δονήσεις του και να ενεργοποιήσει τους έλικες του DNA του. Αυτό επιτυγχάνεται με το να εξαλείψει τα διάφορα μπλοκαρίσματα που έχει τόσο από αυτή, όσο και από τις προηγούμενες ζωές του, δηλαδή το κάρμα του, πράγμα που αυτήν την εποχή γίνετε πολύ ευκολότερα από παλαιοτέρα, και να επιλέξει συνειδητά την μετάβαση του στην 5Η.

        Σημειωτέον ότι σε μια οικογένεια όταν κάποιος προχωρήσει στην πορεία του προς την 5Η, τότε παρασύρει και την ενεργοποίηση των συγγενικών του DNA (των παιδιών του κλπ), αλλά και το DNA των συντρόφων του με τους όποιους ζει μαζί επί μακρόν. Έτσι το κανάλι (Κ) μου λέει ότι όπως αυξάνει τις δονήσεις του με την τεχνική Taping που μου δίδαξε, παρατηρεί ότι αυξάνουν και οι δονήσεις των δυο παιδιών της, αλλά και του συζύγου της, τις οποίες μέσω της τεχνικής αυτής μπορεί να μετρήσει. Αυτό σημαίνει ότι οι οικογένειες θα μεταβούν εν γένει στην 5Η με όλα τους τα μέλη συγχρόνως. Σε Ε αν εγώ είμαι ο πρώτος που παρασύρω την οικογένεια μου, η Α είναι ναι, αλλά αυτή (το Κ) δεν θα ήθελε να είναι πρώτη, διότι ο πρώτος ξοδεύει πολύ ενέργεια εν αντιθέσει με αυτούς που ακολουθούν. Ακόμη και αν κάποιος από τους σκοτεινούς την τελευταία στιγμή αλλάξει επιλογή και επιλέξει να είναι φωτεινός, και να περάσει στην 5Η θα μπορεί να το επιτύχει, όπως ακριβώς ο ληστής που μετάνιωσε στον σταυρό δίπλα στον Χριστό. Ένα ακόμη στοιχείο που θέλω να προσθέσω είναι ότι όταν ο ΑΕ μου απαντά με την φράση «πολύ αργότερα» αυτό σημαίνει (όπως έδειξε στο Κ) την περίοδο 2020 με 2022.

        Τώρα συνεχίζω τον διάλογο. Γ Μέσα στο 2017 θα πέσει το πέπλο και θα μπορούμε να δούμε τις παλαιότερες ζωές μας; Κ αυτό ήδη γίνεται για ορισμένα άτομα που όσο πάνε και πληθαίνουν, και μάλιστα δεν καταλαβαίνουν μερικές φορές ότι μια ανάμνηση που έχουν αναφέρεται σε προηγούμενη ζωή τους. Γ θα έχουμε πολλοί από εμάς το δικό μας όχημα που θα κινείται χωρίς καύσιμα; Κ αυτό θα γίνει αργότερα ενώ σύντομα θα έχουμε συσκευές που θα μας δίνουν καθαρή δωρεάν ενέργεια, (μια μορφή ηλεκτρισμού), που ορισμένες από αυτές βρίσκονται ήδη σε πειραματικό στάδιο, για να τελειοποιηθούν και να πάρουν εμπορική οντότητα. Γ θα έχουμε κάποια στιγμή ιπτάμενους διάδρομους όπου θα κινούμαστε με τα ιπτάμενα οχήματα μας; Κ αυτό θα γίνει αλλά πολύ αργότερα. Γ θα μπορούμε κάποια στιγμή να διαμορφώνουμε το σώμα μας όπως θέλουμε, (μορφή, βάρος, ύψος κλπ), και να αντικαθιστούμε τα μέλη μας που μας λείπουν; Κ όσο η υλη μας γίνετε πιο λεπτοφυής και όσο καθαρίζουμε τα μπλοκαρίσματα μας, τόσο περισσότερο θα μπορούμε να διαμορφώνουμε το σώμα μας, αλλά ο χρόνος που θα απαιτηθεί για να το επιτύχει ο καθένας μας, θα διαφέρει σημαντικά από άτομο σε άτομο. Όμως όταν κάποιοι το πετύχουν, αυτό θα επηρεάσει και θα βοηθήσει και τους γύρω τους.

        Γ πότε θα υποχωρήσουν οι ασθένειες και πως; Κ θα αρχίσουν να βγαίνουν στην φόρα παλαιές  (κατασχεθείσες) και νέες μέθοδοι θεραπείας, για αποτελεσματική αντιμετώπιση ασθενειών, ενώ και η άνοδος των δονήσεων μας θα αυξάνει την προστασία μας έναντι ασθενειών. Όμως πριν γίνει αυτό θα υπάρξει μια αύξηση των ασθενειών, η οποία ενδεχομένως να γίνεται ήδη. Προϊόντος του χρόνου θα αυξάνονται και οι δονήσεις μας, τόσο με πνευματικές ασκήσεις (Τaping κλπ, δείτε προηγούμενες σελίδες μου), όσο και από τις ενέργειες που κατακλύζουν αυτήν την εποχή την Γη, αρκεί κανείς να είναι ανοιχτός προς αυτές και να επιθυμεί να τις πάρει μέσα του συντονισμένος με αυτές. Γ κάποια στιγμή θα αποκτήσουμε τους εξομοιωτές που μετατρέποντας την ενέργεια σε υλη μας παρέχουν διάφορα υλικά αντικείμενα, τρόφιμα κλπ, και τα ολογραφικά θέατρα, όπου δίνοντας τα σχέδια ενός σπιτιού, η ενός τεχνικού έργου, η συσκευή το κατασκευάζει μέσα σε λίγες ημέρες; (δείτε την σελίδα μου ΙΙ.2.D0). Κ ναι αυτά θα τα αποκτήσουμε όταν ανέβει αρκετά η συνείδητότητα μας και οι δονήσεις μας, και αποκτήσουμε συγχρόνως και την ικανότητα να επικοινωνούμε τηλεπαθητικά με τις συσκευές αυτές. Όπως στους υπολογιστές γίνονται αναβαθμίσεις, έτσι και εμείς θα αναβαθμιζόμεθα και θα περνάμε σε ανώτερα επίπεδα της 5Η, που το καθένα θα μας παρέχει και νέες ιδιότητες-δυνάμεις-δώρα. Επαναλαμβάνω ότι προϋπόθεση των αναβαθμίσεων είναι το καθάρισμα των μπλοκαρισμάτων και η αλλαγή της νοοτροπίας μας.

        Γ πόσα επίπεδα μου λείπουν για να μπω μόνιμα στην 5Η; Κ αυτήν την στιγμή και εσύ και εγώ (εννοείται το Κ) μπαινοβγαίνουμε στην 5Η. Γ σε δυο χρόνια από σήμερα θα είμαι πλήρως πεμπτοδιάστατος; Κ Ναι. Γ το να υλοποιούμε αντικείμενα με μόνη την σκέψη μας, (όπως κάνει ήδη σε μικρή κλίμακα ο Σάι Μπάμπα), πχ. να σκεφτόμαστε ένα ποδήλατο και να επιθυμούμε να το έχουμε, και αυτό να εμφανίζεται μπροστά μας, ή να μετακινούμε αντικείμενα, πότε αυτά θα τα κατορθώσουμε; Κ το να μετακινούμε αντικείμενα είναι πολύ εύκολο, ενώ την υλοποίηση θα την επιτύχουμε επίσης πολύ αργότερα, και θα πρέπει να έχουν προηγηθεί και άλλες προϋποθέσεις που συνεπικουρούν σε αυτό.  Γ πότε θα μπορούμε να διακτινιζόμαστε ώστε να μεταβαίνουμε άμεσα σε άλλα σημεία, ακόμα και σε άλλους πλάνητες; Κ ο διακτινισμός θα ακολουθήσει μετά και την ικανότητα υλοποίησης. Γ πότε θα έχουμε ενεργοποιημένους και τους δώδεκα έλικες του DNA μας; Κ οι έλικες έχουν αρχίσει να ενεργοποιούνται για αρκετά άτομα, και το σημαντικό είναι ότι όσο περισσότεροι άνθρωποι ενεργοποιούν τους έλικες τους σε κάποιο βαθμό, τόσο τραβούν και τους άλλους να ακολουθήσουν, και αυτό γίνετε με επιταχυνόμενο ρυθμό.

        Γ τα τσάκρα μας που από 7 που είχαμε γίνονται 13, καθώς και τα πολλά δευτερεύοντα άρχισαν να ενεργοποιούνται, με αποτέλεσμα τις διάφορες παρενέργειες που αισθανόμαστε  (δυσανεξία, κούραση, πονάκια κλπ), και πότε θα ενεργοποιηθούν πλήρως; Κ άρχισαν να ενεργοποιούνται για πολλά άτομα και στροβιλίζονται με ταχύτητα δημιουργώντας μια φωτεινή στήλη, όμως όπως στα οικοδομικά έργα, πριν αρχίσει να εμφανίζεται το κτίριο γίνονται πολλά έργα υποδομής (θεμέλια κλπ), έτσι και με την ενεργοποίηση των τσάκρα, πριν αρχίσουν και εμφανίζονται τα αποτελέσματα (ικανότητα υλοποίησης, κλπ), υπάρχει μακρά προεργασία με την προετοιμασία τους. Γ θα μπορούμε κάποια στιγμή να αιωρούμεθα και να πετάμε, ή θα χρειάζονται τυχόν συσκευές για αυτά εδώ; Κ η μόνη συσκευή που θα χρειαζόμαστε θα είναι το μέρκαμπα μας, που είναι ένα ενεργειακό όχημα που έχουμε μέσα μας και το οποίο θα χρησιμοποιούμε ανάλογα με το τι θέλουμε να κάνουμε. Όλες αυτές τις ιδιότητες θα τις αποκτήσουμε σιγά σιγά και με το δικό του ρυθμό ο καθένας μας.

        Γ όσον αφορά στις μεταβολές της Γης, ανάδυση της Ατλαντίδος, της Λεμούρια, και τις Μεγάλης Σρι Λάνκα, της μεταβολές σε χλωρίδα και πανίδα, και τις σελήνες της, τι πρόκειται να συμβεί; Κ η Ατλαντίδα θα αναδυθεί πρώτη στον Ατλαντικό αλλά όχι όλη μαζί ενώ θα εμφανίζονται διάφορα σημεία της υπό μορφή νησιών. Η Λεμούρια θα ακολουθήσει στον Ειρηνικό, καθώς και η Μεγάλη Σρι Λάνκα στον Ινδικό Ωκεανό. Όσον αφορά στην χλωρίδα και στην πανίδα, νέα είδη θα εμφανίζονται που υπήρχαν στο πρόσφατο παρελθόν της Γης, ενώ ορισμένα θα εξαφανίζονται. Τα ζώα θα εξακολουθούν για ένα διάστημα να είναι και σαρκοφάγα, μέχρις ότου πολύ αργότερα να καταλήξουν όλα φυτοφάγα, ενώ θα μπορούμε να επικοινωνούμε τηλεπαθητικά  μαζί τους. Για την υπάρχουσα Σελήνη, που είναι τεχνητό αστερόπλοιο θα αποκαλυφθούν σύντομα πολλές πληροφορίες, ενώ οι δυο παλαιότερες πεμπτοδιάστατες Σελήνες, (η μια εκ των οποίων κατοικείται από πεμτοδιάστατους ανθρώπους), που είχε η Γη παλιά όταν ήταν πεμπτοδιάστατη, προτού μεταπέσει στην τρισδιάστατη μορφή της, θα εμφανιστούν εκ νέου ως αντιδιαμετρικοί δορυφόροι της, όταν η Γη γίνει πάλι πλήρως πεμπτοδιάστατη. Αυτές μάλιστα έχουν και αρχαία ελληνικά θηλυκά ονόματα.

        Γ οι κάτοικοι της κοίλης Γης (δείτε σελίδα μου περί κοίλης Γης ΙΙ.2.D7) θα έρθουν στην επιφάνεια και ένας που έχω καλέσει θα έρθει να τον φιλοξενήσω; Κ ήδη ορισμένοι από αυτούς βρίσκονται ανάμεσα μας εν κρυπτώ και μας μελετούν, διότι μας θεωρούν αδέλφια τους, και κάποια στιγμή θα εμφανιστούν μαζικά και φανερά για να μας βοηθήσουν με την τεχνολογία τους και να παίξουν τον ρόλο συμβούλων μας. Γ Ομοίως κάποια στιγμή θα εμφανιστούν οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι, ενσαρκωμένοι με τα ανθρώπινα σώματα τους, για να μας συμβουλεύουν σαν μέντορες, και έχουν τις βάσεις τους στην Κοίλη Γη; Κ ναι θα τους βλέπουμε και θα αναλάβουν την εκπαίδευση μας στην Νέα Γη, ενώ πολλοί έχουν τις βάσεις τους στην Κοίλη Γη και άλλοι όχι, μια που ως άυλα όντα δεν χρειάζονται βάσεις. Γ ομοίως θα εμφανιστούν μαζικά οι εξωγήινοι για να μας βοηθήσουν με την τεχνολογία τους και τις γνώσεις τους; Κ Ναι θα έρθουν και πολλοί από αυτούς και θα δράσουν επικουρικά βοηθώντας την Γη και τους ανθρώπους της, ενώ άλλοι δεν θα ασχοληθούν ιδιαίτερα μαζί μας, και τέλος ορισμένοι από αυτούς είναι αρνητικοί (σαυροειδής, κλπ). Γ οι σκοτεινοί (σαυροειδής κλπ) τεταρτοδιάστατοι εξωγήινοι δεν έγιναν φωτεινοί μετά την συνθήκη της Άνκαρα στην δεκαετία του 1990; Κ Ναι αλλά ορισμένοι δεν ακολούθησαν την συνθήκη και εκπέμπουν ενέργειες που επηρεάζουν και κατευθύνουν τους σκοτεινούς γήινους (κυβερνήτες, ολιγάρχες, τραπεζίτες, κλπ) έτσι το παιχνίδι το παίζουμε εμείς οι ίδιοι αν θέλουμε να είμαστε συντονισμένοι με τους φωτεινούς εξωγήινους η με τους (λίγους) σκοτεινούς, οι οποίοι και αυτοί σιγά σιγά ξεκινούν να αλλάζουν στρατόπεδο. Γ αρά το κακό δεν θα εξαλειφτεί τελείως από την Γη; Κ Στην τρισδιάστατη Γη θα εξακολουθεί να υπάρχει αλλά εμείς είμαστε εκείνοι που με την ελεύθερη βούληση μας θα καθορίζουμε το παιχνίδι.

        Γ οι άνθρωποι της κοίλης Γης σε ποια διάσταση ανήκουν; Κ η πλειοψηφία είναι πεμπτοδιάστατη και με προηγμένη τεχνολογία, υπάρχουν όμως και άυλοι άνθρωποι στην έκτη διάσταση στην πρωτεύουσα Σιαμπαλα, καθώς και ορισμένοι στην τεταρτη διάσταση μεταξύ των οποίων και λίγοι σκοτεινοί οι οποίοι αναμένεται σύντομα να εγκαταλείψουν την  κοίλη Γη. Γ στην κοίλη Γη υπάρχουν οι θάλαμοι μεταμορφώσεως που μπαίνοντας μέσα σε αυτούς ένα άτομο μπορεί μέσα σε τρεις μόνο μέρες να αποκτήσει όλες τις ιδιότητες-ικανότητες-δώρα της 5Η, καθώς και όλους τους έλικες, τα τσάκρα και την κρυσταλλοποίηση των κυττάρων του, και μπορεί να γίνει αυτό για όποιον το ζητήσει; Κ φυσικά και υπάρχουν όπως και σε όλους τους πεμτοδιάστατους πλανήτες (πχ. Αφροδίτη κλπ), ενώ θα υπάρξουν και στην εξωτερική επιφάνεια της Γης όταν αυτή γίνει πλήρως πεμπτοδιάστατη. Όμως δεν θα μπορεί να μπει όποιος το ζητήσει, αλλά θα μπαίνουν μόνο όσοι έχουν να εκπληρώσουν κάποια σημαντική αποστολή και γι αυτό απαιτείτε σύντομα να αποκτήσουν τις ως άνω ιδιότητες για την αποστολή τους, (και αυτό το αποφασίζει ο ΑΕ τους), ενώ οι πολλοί θα ακολουθούν την αργή πορεία ανόδου τους με τις προσπάθειες που θα κάνουν. Ακόμη προϋπόθεση είναι για αυτόν που θα επιλεγεί για τον θάλαμο, να είναι ήδη σε μεγάλο βαθμό ενεργοποιημένος, ενώ ορισμένοι μπορεί να μπουν κατόπιν εντολής του ΑΕ τους και χωρίς να το ζητήσουν, και να μεταφερθούν εκεί ενώ κοιμούνται η βρίσκονται σε λήθαργο.

        Γ Είναι αλήθεια ότι πολλοί από εμάς που ενσαρκωνόμασταν παλιότερα σε άλλους πλάνητες, ενσαρκωθήκαμε στην Γη αυτήν την φόρα για να βιώσουμε αυτό το μοναδικό πείραμα που γίνετε  στο σύμπαν, να περάσει δηλαδή η Γη από την τρίτη στην πέμπτη διάσταση με τους κατοίκους της εν ζωή και με το υλικό τους σώμα, ώστε να μπορούν να μεταφέρουν και στους άλλους πολιτισμούς το τι σημαίνει πόνος, δυστυχία, ανέχεια, κλπ, που αυτοί έχουν εκατομμύρια χρόνια να νιώσουν, ενώ στην περίπτωση των άλλων πλανητών που μετέβαιναν από την τρίτη στην πέμπτη διάσταση, όλος ο πληθυσμός του πλανήτη πέθαινε, για να ενσαρκωθεί αργότερα ως πεμπτοδιάστατος στον πεμπτοδιάστατο πλέον πλανήτη. Για την επιτυχία του πειράματος αυτού καθόρισε ο ουρανός να έρθουν προς βοήθεια μας οι εξωγήινοι, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι, οι Αγκάθιοι (κάτοικοι κοίλης Γης), και άλλες επουράνιες οντότητες; Κ Ναι είναι αλήθεια ότι για αυτό και θεωρείτε η Γη τόσο σημαντική στον γαλαξία μας, και για αυτό θα την επισκέπτεται πληθώρα εξωγήινων.

        Γ είναι αλήθεια ότι τα μη ανθρωποειδή νοήμονα όντα του γαλαξία μας που αποτελούν το 60% του συνόλου των όντων, ενώ έχουν εμφάνιση που πολλές φορές για εμάς τους ανθρώπους φαίνετε αποκρουστική και μας φοβίζει, ως πεμπτοδιάστατα όντα είναι γεμάτα ανιδιοτελή αγάπη; Κ ναι είναι αλήθεια . Γ ακόμη είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Nidle ότι όταν φτύσουμε στο αποκορύφωμα της τελειότητας στη 5Η, τότε όλοι θα είμαστε «φυσικοί άγγελοι», ήτοι όντα γεμάτα ανιδιοτελή αγάπη προς όλους, και τότε πράγματι η Γη θα είναι ένας αληθινός παράδεισος; Κ Ναι είναι αλήθεια.  Γ είναι αλήθεια ότι σήμερα οι εξωγήινοι που συνεργάζονται με γήινες κυβερνήσεις και έχουν υπόγειες βάσεις στον Άρη, έχουν επιτρέψει την μετάβαση εκεί αξιωματούχων αμερικανών στα  διαστημόπλοια τους η με διακτινισμό, και πολλοί από αυτούς που ανήκουν στο disclosure project (πρότζεκτ αποκαλύψεων), έχουν περιγράψει τις εμπειρίες τους σε παρουσίαση που έκαναν στο Κέντρο Τύπου της Ουάσινγκτον (δείτε 2ωρο βίντεο στην σελίδα μου II.2.D); Κ ναι είναι αλήθεια.   Γ ακόμη είναι αλήθεια ότι σε υπόγειες βάσεις μεγάλων χωρών και μάλιστα της Αμερικής ζουν εξωγήινοι που συνεργάζονται με γήινους επιστήμονες, κατευθύνοντας τους στην ανάπτυξη νέον τεχνολογιών, (πχ. ανακάλυψη των μικροτσίπ, των οπτικών ινών, κλπ) Κ ναι είναι αλήθεια και οι εξωγήινοι αυτοί γειώνουν πληροφορίες που έχουν πάρει από τους πλανήτες τους, και που είναι χρήσιμες στην Γη για την αναβάθμιση της στην 5Η.

        Όμως άσχετα από τις βάσεις γειώνονται πληροφορίες σε ολόκληρη την Γη και οι ευαίσθητοι άνθρωποι, (που έχουν ανεπτυγμένες τις κεραίες τους), τις λαμβάνουν και τις θεωρούν σαν εμπνεύσεις που είχαν. Γ μήπως αυτό συνέβη και σε έμενα που ενώ είμαι πολιτικός μηχανικός και δίδασκα στο Ε.Μ. Πολυτεχνείο και διεύθυνα μια τεχνική εταιρεία, ξαφνικά έγινα ζωγράφος και ζωγράφισα σε 4 χρόνια 10.000 έργα που έχω αναρτήσει στο site μου; Κ ναι για κάποιο λόγο που οι εξωγήινοι ξέρουν, σου έδωσαν την έμπνευση να γίνεις ξαφνικά ζωγράφος και να ζωγραφίσεις σε σύντομο διάστημα όλα αυτά τα έργα, προτού αρχίσεις να γράφεις για αυτούς και την 5Η. Γ είναι αλήθεια ότι στην 5Η θα μπορούμε να ζούμε όσα χρόνια θέλουμε, μια που οι εξωγήινοι ζούνε από 1000 έως 3000 χρόνια, και να διατηρούν την εμφάνιση νέων ανθρώπων; Κ είναι αλήθεια και θα πεθαίνουμε όταν εμείς το αποφασίσουμε. Γ Τέλος αυτά που γράφω στο site μου, με την καθοδήγηση του «Στρατηγού» (δείτε προηγούμενη σελίδα μου), είναι εν γένει αλήθειες; Κ είναι αλήθειες μόνο που επαναλαμβάνεις συχνά τα ίδια πράγματα, και αντί για μια λιτή λακωνική παράθεση, συχνά τα στολίζεις. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η επανάληψη που κάνω είναι για να επικαιροποιήσω τα γεγονότα μια που πολλά πράγματα με την πάροδο του χρόνου μπορεί να έχουν μεταβληθεί, ως εξαρτώμενα από την ελεύθερη βούληση των παραγόντων που τα χειρίζονται. Το ότι τα στολίζω γίνετε για να γίνουν όσο το δυνατών πιο κατανοητά και πιο εύπεπτα ακόμη και στους ανθρώπους που τα ακούνε για πρώτη φορά. Γ θα μου επιτρέψει ο ΑΕ μου να έχω μια επομένη συνεδρία μαζί σου πριν φύγω για την Κύπρο μια που υπάρχει το περιθώριο να μεσολαβήσουν 12 ημέρες από αυτήν εδώ; Κ ναι θα έχουμε άλλη μια μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα.

        ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΑΕ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 25.4.2016

        Ξεκινώ με ορισμένες διευκρινήσεις και συμπληρώσεις σε όσα έγραψα πιο πάνω ήτοι.. 1) Ο λόγος για τον οποίον το προσφυγικό τελικά θα βοηθήσει την Ελλάδα είναι ότι όντας αυτή απασχολημένη με το προσφυγικό δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος σε γενικότερες συγκρούσεις που θα γίνουν στην ευρύτερη περιοχή, αποφεύγοντας έτσι τις οδυνηρές συνέπειες που θα έχουν όσοι θα λάβουν μέρος. Ένα πιθανό σενάριο που πιστεύω εγώ θα μπορούσε να είναι μια σύγκρουση ΝΑΤΟ και Ρωσίας. 2) Ο λόγος για τον οποίον η Ελλάδα δεν θα αντιδράσει με μετωπική στρατιωτική σύγκρουση με τους βόρειους γείτονες Αλβανία και Σκόπια, που θα εισβάλουν προσωρινά, είναι διότι αυτή και οι πολιτικοί της ζουν στην κοσμάρα τους, και τους βλέπει ο ΑΕ μου σαν ένα προβληματικό παιδάκι που παίζει με τα κουβαδάκια του στην άμμο, ενώ γύρω του συμβαίνουν σημεία και τέρατα. Ο λόγος για τον οποίον θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν με την ουρά στα σκέλη χωρίς στρατιωτική επέμβαση της Ελλάδος, είναι διότι θα πιεστούν από άλλες δυνάμεις, ενώ θα έχουν διαπιστώσει ότι ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσαν να επιτύχουν τον αντικειμενικό τους στόχο να βγουν στο Αιγαίο. Εδώ υπενθυμίζω αυτό που είπα ότι η κατάσταση των ιθυνόντων στην χώρα μας είναι τόσο χαμηλού επιπέδου, που όταν θα γίνουν οι ανατροπές κανείς πολιτικός από νυν η τους παλιούς δεν θα συμμετέχει στην νέα διοίκηση είτε έφερε ευθύνες είτε όχι.

        Γ Οι άνθρωποι ως 5Η θα μπορούν άνετα να ταξιδεύουν σε άλλους πλανήτες; Κ Θα μπορούν εφόσον ανέβουν τις οκτάβες της 5Η που θα τους δίδει αυτήν την δυνατότητα, (πχ. διακτινισμός χρήση διαστημοπλοίων), ή θα μεταβαίνουν εκεί με πρόσκληση των πλανητών  που θα τους παίρνουν με τα διαστημόπλοια τους, μόνο που τότε πηγαίνουν με συγκεκριμένη αποστολή, (πχ. για να διδάξουν εμπειρίες τους ή να διδαχτούν από ανωτέρους πολιτισμούς). Γ Οι 5Η άνθρωποι θα μπορούν να επισκέπτονται την 3Η Γή; Κ Μια μεγάλη ομάδα από αυτούς θα το κάνει ως αποστολή για να βοηθαει τους 3Η  ανθρώπους να μεταβαίνουν στην 5Η, ενώ άλλοι που έχουν άλλες αποστολές στην 5Η δεν θα μπορούν να το κάνουν. Αντίθετα οι άνθρωποι της 3Η Γης ούτε θα βλέπουν ούτε θα μπορούν να επισκέπτονται την 5Η. Γ οι άνθρωποι της 5Η θα μπορούν να καλούν τις ψυχές των νεκρών και να επικοινωνούν μαζί τους; Κ και τώρα ορισμένοι το κάνουν, όμως πολλές φορές οι ψυχές των νεκρών δεν είναι διαθέσιμες, είτε διότι έχουν ενσαρκωθεί εκ νέου, είτε διότι είναι  απασχολημένες σε άλλα πεδία, είτε διότι δεν επιθυμούν την συγκεκριμένη αυτή επικοινωνία. Γ τι θα γίνει με την 3Η Γη, θα εξακολουθεί να υπάρχει; Κ η 3Η Γη θα εξακολουθεί να υπάρχει και θα ξεκινήσει πάλι το παιχνίδι να ανέβει στην 5Η και να συμπέσει με την 5Η Γη, ενώ πολλοί από τους ανθρώπους της που θα πεθαίνουν θα επιλεγούν να ενσαρκώνονται, (πχ. για λόγους καρμικούς κλπ), και πάλι ως 3Η στην 3Η Γη.

        Γ Στην 5Η θα δούμε και άλλους πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα πέραν των εννέα που ξέρουμε ήδη; Κ ναι θα υπάρξουν και αρκετοί άλλοι και μάλιστα συμπλέγματα μικρών πλανητών, που όμως θα είναι ιδιαίτερα εξελιγμένοι. Γ Υπάρχουν πολλοί πλανήτες στον γαλαξία μας που να βρίσκονται ακόμα στην 3Η ; Κ ναι υπάρχουν. Γ το σύνολο των πλανητών όπου ζουν νοήμονα όντα στον γαλαξία μας είναι χιλιάδες, εκατομμύρια, η δισεκατομμύρια; Κ εκατομμύρια. Γ οι 5Η  άνθρωποι θα χρειάζονται τροφή όπως σήμερα η θα παίρνουν ενέργεια από άλλες πηγές, και θα χρησιμοποιούν την τροφή μόνο για ικανοποίηση της γεύσης τους; Κ δεν θα χρειάζονται παρά ελάχιστη έως και καθόλου τροφή, διότι θα τρέφονται από ενέργεια, και ούτε θα έχουν ιδιαίτερη ανάγκη εν γένει να ικανοποιήσουν την γεύση τους. Γ υπάρχει περίπτωση πλανήτες που καταστράφηκαν από τους αστρικούς πολέμους και αποτέλεσαν τα συντρίμμια τους την ζώνη των αστεροειδών να ξαναδημιουργηθούν; Κ ναι μπορούν ορισμένα συντρίμμια να ξαναενωθούν σε διάρκεια εκατοντάδων ετών, όμως οι πλανήτες που θα δημιουργηθούν δεν θα είναι ίδιοι με τους αρχικούς. Γ Ο Nidle που κάνει τα διαδικτυακά σεμινάρια και στέλνει τα εβδομαδιαία μηνύματα των ΕΤς και των ΑΔ, έχει όντως επικοινωνία με αυτούς και αυτά που λέει είναι εν γένει αλήθειες; Κ ναι έχει όντως επικοινωνία και αυτά που λέει, αν και υπερβολικά αισιόδοξα, ως προς τους χρόνους που θα πραγματοποιηθούν, είναι σε μεγάλο βαθμό αλήθειες.

        ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Το διαδικτυακό σεμινάριο του Απριλίου που παρακολούθησα σήμερα 29.4.2016 τα ξημερώματα, όπως λέει ο Nidle ευελπιστεί ότι θα είναι το τελευταίο αυτού του τύπου, δηλαδή του να κάνει προβλέψεις για αυτά που θα συμβούν, ενώ τα επόμενα θα αναλύουν και θα σχολιάζουν πραγματικά γεγονότα που θα έχουν ήδη λάβει χώρα πχ. σε θέματα αλλαγής στο νομισματικό, το τραπεζικό, το φορολογικό το οικονομικό, κλπ. (Εγώ πάντως κρατάω μικρό καλάθι)

        Γ οι σημερινοί άνθρωποι στην Γη έχουν κάποιες αποστολές να επιτελέσουν, και τι συμβαίνει συγκεκριμένα με εμένα, έχω κάποια αποστολή; Κ ναι έχεις τρεις αποστολές μια μεγάλη (ως προς το αντικείμενο και όχι προς την σπουδαιότητα διότι όλες είναι εξίσου σημαντικές), και δυο μικρότερες. Η μεγάλη (που αποτελεί και καρμικη σου υποχρέωση), είναι να ενημερώνεις και να αφυπνίζεις τον κόσμο (σε ομάδες ή μεμονωμένα κατά άτομο), οδηγώντας τους προς την 5Η, με τον τρόπο που εσύ πολύ καλά ξέρεις. ΣΗΜ. Οι δυο μικρές αφορούν σε εμένα προσωπικά για αυτό δεν θέλω να κουράσω τους αναγνώστες μου. Πάντως μου είπε ο ΑΕ μου ότι μέχρι το τέλος του 2016 θα έχω καλύψει τα δυο από τα τρία επίπεδα που με χωρίζουν από την 5Η και σε αυτό θα βοηθήσει πολύ η γείωση που θα κάνω ξαπλώνοντας στο γρασίδι ή στην άμμο της παραλίας και διαλογιζόμενος. Γ είναι αλήθεια ότι στην 5Η ισχύει η «εσωτερική διάσταση», δηλαδή μπαίνοντας πχ. σε ένα διαστημόπλοιο ή σε ένα διαμέρισμα με περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις, ο εσωτερικός του χώρος να μεγαλώνει όσο εμείς επιθυμούμε, χωρίς όμως να αλλάζουν οι εξωτερικές του διαστάσεις; Κ Ναι είναι αλήθεια.

        Γ Οι χώρες των BRICS και οι συνεργαζόμενες με αυτές χώρες  φεύγουν από το τραπεζικό σύστημα SWIFT που ισχύει μέχρι σήμερα, και χρησιμοποιούν ένα δικό τους σύστημα. Το γεγονός αυτό εν συνδυασμό με το ότι οι ως άνω χώρες φεύγουν επίσης  σιγά σιγά από το πετροδολάριο και χρησιμοποιούν τα δικά τους νομίσματα,  θα συντελέσει στην κατάρρευση της οικονομίας των ΗΠΑ και της Δύσεως γενικότερα; και αυτό μπορεί να γίνει μέσα στο 2016 ή στο 2017; Κ ναι οι δυο ανωτέρω παράγοντες θα συντελέσουν στην κατάρρευση της οικονομίας, εν συνδυασμό όμως και με το ντόμινο που θα προκληθεί από χώρα σε χώρα (το οποίο πολύ πιθανόν είναι να ξεκινήσει  από την Ελλάδα), εγώ δε, ως κανάλι, θεωρώ πιθανό η κατάρρευση αυτή να ξεκινήσει το 2017, δεδομένου ότι ως γνωστό οι επουράνιοι αποφεύγουν να δίνουν γραμμικούς χρόνους για τα θέματα αυτά, καθότι στην 5Η οι χρόνοι έχουν άλλη μορφή. Γ συγκρίνοντας την πυρηνική ισχύ Ρωσίας και ΗΠΑ, ποια υπερτερεί; Κ οι πυρηνικές κεφάλες των ΗΠΑ είναι πιο εξαπλωμένες σε όλο των πλανήτη, αλλά σαν συνολική πυρηνική ισχύ η Ρωσία υπερτερεί. Όμως αυτά δεν έχουν καμία σημασία, δεδομένου ότι οι ΕΤς με τον στόλο τους έχουν αποτρέψει επανειλημμένως στο παρελθόν να ξεσπάσει πυρηνική σύγκρουση, αδρανοποιώντας για μεγάλα διαστήματα τις αντίστοιχες πυρηνικές εγκαταστάσεις. Έτσι και στο μέλλον δεν πρόκειται να επιτρέψουν να γίνουν πυρηνικές συγκρούσεις.

         Γ η φίλη μου Sharon μέσω της οποίας επικοινωνούσα με τον εξωγήινο αδελφό της Gabriel και έπαιρνα πληροφορίες για τον πλανήτη, γιατί έχει εξαφανιστεί και αν θα μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί της και πάλι; Κ έχει αναλάβει μια σημαντική αποστολή και είναι προσωρινός απασχολημένη, αλλά εν καιρό θα αποκατασταθεί η επικοινωνία σας. Γ είναι αλήθεια ότι οι τροφές που θα παίρνουμε από τους εξομοιωτές, δεδομένου ότι προέρχονται από ενέργεια, θα αφομοιώνονται στο 100% στο σώμα μας, και δεν θα έχουμε ανάγκη να πάμε στην τουαλέτα; Κ ναι είναι αλήθεια μόνο που τις τροφές αυτές θα τις παίρνουμε πολύ αργότερα όταν θα έχουμε και τους εξομοιωτές. Γ Σχετικά με τα πακέτα αφθονίας που αναφέραμε πιο πάνω, τι πρέπει να κάνει κανείς για να συντονιστεί με αυτά και να τα πάρει όταν αυτά έρθουν; Κ αρκεί να  επιλέξει συνειδητά ότι τα θέλει και να τα ζητήσει, οπότε θα δημιουργηθούν και οι συνθήκες για να τα πάρει. Το σύμπαν δεν έχει περιορισμούς αλλά υπάρχει αφθονία και είναι σαν μια αχλαδιά που έχει άπειρα αχλάδια, αλλά για να τα πάρουμε πρέπει να απλώσουμε το χέρι μας, όπως δείχνει ο ΑΕ σου. Γ όπως είπαμε προηγουμένως όταν κάποιος προχωρεί πρώτος προς την 5Η, συμπαρασύρει και τους ανθρώπους του συγγενικού του DNA, αλλά και αυτούς του στενού του περιβάλλοντος. Εγώ έχω συμπαρασύρει τα άτομα της οικογένειας μου, έστω και αν ορισμένα δεν αποδέχονται πλήρως αυτά που πιστεύω; Κ ναι τα έχεις συμπαρασύρει και θα σε ακολουθούν είτε το πιστεύουν είτε όχι, και αν ακόμη είναι πολέμιοι των ιδεών σου.

        Γ Μεταξύ των άλλων δώρων που θα πάρουμε στην 5Η θα έχουμε κέντρα επικοινωνίας, όπου θα φέρουμε το ολόγραμμα του αλλού δίπλα μας για να μιλάμε, μικρές συσκευές που θα μεταφράζουν την μια γλώσσα στην άλλη, και δονητικά ντους που θα μας καθαρίζουν και ξεκουράζουν, κλπ; Κ ναι τα δυο πρώτα θα τα έχουμε σύντομα, ενώ το τρίτο θα καθυστερήσει κάπως και θα έρθει μαζί με τις άλλες εξωγήινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι τόσο πολλές και τόσων διαφορετικών μορφών, που το σημερινό 3Η μυαλό μας δεν μπορεί να συλλάβει. Γ σχετικά  με τις ανακοινώσεις για τους ΕΤς τι πρόκειται να γίνει; Κ σύντομα θα έρθουν στο φως πάρα πολλές πληροφορίες για τους ΕΤς, αλλά από τεκμηριωμένα στοιχεία που υπάρχουν ήδη και έχουν αποκρυβεί, έτσι, πέραν πάσης αμφιβολίας, ο κόσμος θα κατανοήσει τι πραγματικά συμβαίνει, άσχετα το τι ομολογούν η δεν ομολογούν οι επίσημες κυβερνήσεις. Ήδη εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει διαστημόπλοια όχι υπό μορφή φωτεινών σημείων αλλά με το κανονικό τους σχήμα. ΣΗΜ. ο Nidle σε κάθε διαδικτυακό του σεμινάριο αναρτεί και φωτογραφίες διαστημοπλοίων που τραβιούνται σε διάφορα μέρη του πλανήτη, και που τα έχουν δει, εκτός από τον φωτογράφο, και χιλιάδες άλλοι άνθρωποι. Γ κάτι που λένε τα κανάλια για γεγονότα στις 25 Ιουλίου ισχύουν; Κ το αν γίνουν γεγονότα αυτά θα ξεκινήσουν  αρκετά νωρίτερα. Γ Σεπτέμβριο και Οκτώβριο που θα ξανάπαω στην Κύπρο, μήπως τα γεγονότα στην Ελλάδα εμποδίσουν αυτό το ταξίδι; Κ όχι μόνο δεν θα το εμποδίσουν, αλλά θα είναι καλύτερα αυτήν την εποχή να είσαι στην Κύπρο παρά στην Ελλάδα.

        Γ Σχετικά με εκλογές, αλλαγή κυβερνήσεως και δημοψηφίσματα, τι βλέπει ο ΑΕ μου για φέτος; Κ δεν φαίνετε να γίνονται εκλογές, αλλά και αν αυτές γίνουν θα πρόκειται για παρωδία εκλογών, ή για δημοψήφισμα, όπου ενώ ο κόσμος θα έχει ψηφίσει Όχι, τελικά αυτό θα μετατραπεί σε Ναι. Αλλαγή κυβέρνησης θα γίνει αλλά όπως φαίνετε μέσα από την ίδια Βουλή, διότι οι βουλευτές είναι απρόθυμοι να διακινδυνεύσουν την έδρα τους (που τόσο βολεύτηκαν), με  νέες εκλογές. Γ τέλος είναι αλήθεια ότι οι 5Η αρκούνται σε δυο ώρες ύπνου- διαλογισμού το 24ωρο; Κ ναι είναι αλήθεια. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εδώ σταματώ τις αναρτήσεις μου προς το παρόν, διότι αύριο ταξιδεύω και θα επανέλθω στα μέσα Ιούνιου που επιστρέφω από Κύπρο. Στον περιορισμένο χρόνο που είχα, έκανα ότι μου ήταν δυνατόν για να δώσω μια στοιχειώδη ενημέρωση στους αναγνώστες μου, πράγμα που πολλές φορές έγινε εις βάρος άλλων σημαντικών δραστηριοτήτων μου που έπρεπε να καλύψω. Κλείνοντας εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα, υπομονή και αισιοδοξία, και σταθερή πορεία προς την 5Η .

        ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

        Κατά την διάρκεια της παραμονής μου στην Κύπρο έκανα τρεις συνεδρίες, με τον ΑΕ μου, συνολικής διάρκειας 5 ωρών όπου εκτός από προσωπικές απαντήσεις πήρα και πολλές ενδιαφέρουσες απαντήσεις σχετικά με την Ελλάδα και τον πλανήτη. Ξεκινώ με ορισμένες από αυτές υπό μορφή ερωτήσεων (Ε) και απαντήσεων (Α) που κάνω εγώ (Γ) με το κανάλι (Κ) όπως έγινε και προηγουμένως. Ζήτω συγγνώμη αν ορισμένες ερωτήσεις θεώρησα σκόπιμο να τις επαναλάβω φορτώνοντας έτσι το κείμενο διότι θέλησα να ελέγξω δεδομένου ότι μεσολάβησε σημαντικό διάστημα αν κάτι έχει μεταβληθεί. Γ θα γίνει θερμό επεισόδιο μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδος; Κ Θα προσπαθήσουν να γίνει διότι το έχει η Τουρκία στο πρόγραμμα αλλά δεν βλέπω εξέλιξη. Και αν ακόμη γίνει κάτι αυτό θα σβήσει η θα το σβήσουν και δεν θα έχει την εξέλιξη για την οποία δημιουργήθηκε. Γ Η επίσκεψη του Πούτιν στην Ελλάδα μπορεί να βοηθήσει οικονομικά κλπ. την χώρα μας ή θα είναι απλώς τυπική; Κ Θα βοηθήσει και μάλιστα σε ένα επίπεδο ακόμα πιο βαθύ από αυτό που θα φαίνετε. Γ Η διάλυση της Τουρκίας θα γίνει από εσωτερικούς παράγοντες ή θα επιβληθεί από το εξωτερικό πχ. με πόλεμο; Κ Θα γίνει εσωτερικά και θα είναι σαν να δημιουργούνται διαχωριστικές ρωγμές στην χώρα όπως συμβαίνει συχνά σε ένα σεισμό. Γ Μέσα σε αυτή την διάλυση προβλέπεται να αυτονομηθούν περιοχές στα στενά , στα παράλια του Αιγαίου, στην περιοχή των Κούρδων, και θα δημιουργηθεί μεταξύ των άλλων και κράτος των Ποντίων; Κ Η περιοχή των Στενών θα περιέλθει σε διεθνή διοίκηση (όπως είπαμε) και η Αγία Σοφία θα επιστραφεί στην Ελλάδα. Η Σμύρνη και τα παράλια του Αιγαίου θα αυτονομηθούν (σε περισσότερες διοικήσεις) ενώ το καθαρό Τουρκικό κράτος θα μετακινηθεί στα ενδότερα. Οι Κουρδικές περιοχές θα ανεξαρτητοποιηθούν  και θα ενωθούν με τις αντίστοιχες κουρδικές των γειτονικών χωρών. Και τέλος όντως θα δημιουργηθεί Ποντιακό κράτος στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας το οποίο όμως δεν θα έχει εξάρτηση από Ελλάδα.

       Κ Η διάλυση της Τουρκίας θα έχει ως αποτέλεσμα οι δυνάμεις κατοχής της Κύπρου να αποχωρήσουν, διότι θα θεωρήσουν ότι κινδυνεύει η ζωή τους και μαζί με αυτές θα φύγουν και πολλοί Τούρκοι έπικοι από το νησί ώστε το περιβόητο Κυπριακό πρόβλημα να λυθεί πολύ απλά αφού θα τα βρουν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι με αμοιβαίες υποχωρήσεις και μάλιστα με σημαντικό όφελος υπέρ των Ελληνοκυπρίων. Γ  Η Ελλάδα θα δώσει τελικά στρατιωτικές βάσεις στην Ρωσία και το ίδιο θα κάνει και η Κύπρος; Κ Ναι θα δώσει και μάλιστα οι βάσεις θα είναι ενιαίες και δεν θα είναι άλλες από την Ελλάδα και άλλες από την Κύπρο. Γ Μήπως θα συμμετάσχει και η Κίνα σε αυτές τις βάσεις; Κ Στην αρχή θα συμμετάσχει αλλά αργότερα θα αποχωρήσει. Γ Ο αγωγός southstream που υπογράφηκε συμφωνία μεταξύ Ρωσίας, Βουλγαρίας, Ελλάδας και Ιταλίας τελικά θα γίνει για να τροφοδοτήσει την Ευρώπη; Κ Ναι τελικά θα γίνει. Γ Ο αγωγός TAP του οποίου έκανε τα εγκαίνια ο Τσίπρας θα κατασκευαστεί και θα λειτουργήσει; Κ Θα κατασκευαστεί τουλάχιστον μεγάλο τμήμα του αλλά δεν πρόκειται να λειτουργήσει διότι δεν βλέπω να γίνεται ροή αερίου. Ομοίως δεν πρόκειται, λόγο των γεγονότων της Συρίας, να γίνει και ο αγωγός που θα έφερνε το αέριο του Κατάρ στην Ευρώπη. Γ Η ενεργειακή συμφωνία μεταξύ Αιγύπτου, Ισραήλ, Κύπρου και Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί και θα αποβεί προς όφελος της Ελλάδος; Κ Θα περάσει από διάφορες φάσεις και αλλαγές, αλλά στο τέλος  θα είναι ωφέλιμος για την Ελλάδα.

        Γ Οι Ευρωσκεπτικιστές θα επικρατήσουν και μετά την έξοδο της Αγγλίας θα αποχωρήσουν και άλλες χώρες από την ΕΕ (όπως Γαλλία, Ολλανδία κλπ); Κ Ναι θα αποχωρήσουν αλλά όχι άμεσα. Γ Με την Ελλάδα τι θα γίνει; Κ Την Ελλάδα θα την προλάβουν τα γεγονότα των άλλων που σημαίνει ότι δεν θα τα προκαλέσει η ίδια αλλά θα ακολουθήσει την ροή. Γ υπήρχε μια σκέψη να παγώσει το δάνειο της Ελλάδος και οι τόκοι για 40 χρόνια. Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει; Κ Όχι και εξάλλου θα μεσολαβήσουν πολλά άλλα γεγονότα σχετικά με το δάνειο. Γ κάποια άλλη ρύθμιση του χρέους ή ελάφρυνση, η κούρεμα προβλέπεται να γίνει και θα είναι ουσιαστική; Κ Θα γίνει αλλά αρκετά αργότερα και εν τω μεταξύ εμείς θα επιβαρυνόμαστε με την αποπληρωμή του. ΣΗΜ. Πάντως υπενθυμίζω (δείτε προηγούμενη ανάρτηση μου) ότι το Ελληνικό χρέος δεν πρόκειται να αποπληρωθεί και στην Ε στον ΑΕ μου γιατί θα γίνει αυτό η Α ήταν διότι απλούστατα τελικά δεν το χρωστάει. Γ για πόσο διάστημα θα λειτουργήσει το ασφαλιστικό και το φορολογικό που υπογράφηκαν και επηρεάζουν σημαντικά και τους αγρότες; Κ Δεν βλέπω να λειτουργούν για μεγάλο διάστημα αλλά θα γίνουν  αλλαγές και μάλιστα κατά έκρυθμο τρόπο και θα ανατραπούν εντός του τρέχοντος έτους.

        Γ Στην Γερμανία θα χρεοκοπήσει η Ντοϊτσε bank ή κάποια άλλη Γερμανική τράπεζα και θα χάσει ο κόσμος τα χρήματα του; Κ Ναι κάποιοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί θα χρεοκοπήσουν αλλά θα γίνουν συγχωνεύσεις για να περιοριστεί η χασούρα, ενώ θα βγουν και πολλά οικονομικά σκάνδαλα στην επιφάνεια. Γ Αυτά θα έχουν αντίκτυπο και στις τράπεζες στην Ελλάδα; Κ Δεν βλέπω επικίνδυνη επιρροή στις Ελληνικές τράπεζες. Γ Μπορεί η Ελλάδα να φύγει από το ΝΑΤΟ και να ενταχτεί στις χώρες των BRICKS σύντομα ή αργότερα; Κ Προς το παρόν δεν βλέπω κάτι τέτοιο αργότερα όμως που θα υπάρξουν διαφορετικές συμμαχίες θα ενταχτεί σε αυτές. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει με την παρούσα κυβέρνηση. Γ Η Ρωσία , η Κίνα και οι Ινδίες θα προχωρήσουν σε στρατιωτική συμμαχία (εναντίον της Αμερικής) εις την οποία θα προσχωρήσουν εν συνεχεία και άλλες χώρες σαν ένα αντιΝΑΤΟ; Κ Υπάρχουν σχετικές διαβουλεύσεις για αυτό και πάρα πολλές πιθανότητες ότι κάτι τέτοιο θα γίνει. Γ Η κατάρρευση του Δολαρίου και του Ευρώ θα βοηθήσει στο να ανέβει η αξία του Ελβετικού Φράγκου; Κ Το Ελβετικό Φράγκο βρέξει χιονίσει είναι στην κορυφή του βουνού και αγναντεύει. ΣΗΜ: ένα μήνα πριν ανατιμηθεί το Ελβετικό Φράγκο με συμβούλευσε ο ΑΕ μου να μετατρέψω τα Ευρώ που είχα σε Ελβετικό νόμισμα και με την ανατίμηση που έγινε συνέπεσαν οι προβλέψεις του για τα λεφτά που είχα στην τράπεζα που εγώ τα έβλεπα λιγότερα. Επίσης ένα μήνα περίπου πριν επιβληθούν τα capital controls με συμβούλεψε να βγάλω τα λεφτά από τις τράπεζες και να τα βάλω σε θυρίδες αφήνοντας λίγα για να καλύπτουν πάγιες εντολές πληρωμής λογαριασμών.

        Γ Η κεντρική τράπεζα της Αμερικής (FED) που είναι ιδιωτική και κατευθύνεται από τον Rothschild και τους συνεργάτες του υπάρχει περίπτωση να γίνει κρατική; Κ Δεν έχει λόγο να κρατικοποιηθεί προς το παρόν, ενώ αναμένετε να υποστεί και αυτή τις αλλαγές όταν θα γίνουν οι μεγάλες ανατροπές στην Αμερική. Γ Η κυβέρνηση δεν μπορεί να την πιέσει; Κ Όχι διότι αυτή και ο Rothschild με τους συνεργάτες του καθορίζουν και κατευθύνουν την κυβέρνηση και όχι η κυβέρνηση την τράπεζα. Και αυτό θα ισχύει ώσπου να γίνει το μεγάλο κραχ. Γ Θα έχουμε γεγονότα το φθινόπωρο διότι μου είπες ότι καλύτερα το φθινόπωρο να είμαι στην Κύπρο παρά στην Ελλάδα; Κ θα σκάνε γεγονότα από εδώ και από εκεί και αυτό θα δημιουργεί μια ενεργειακή αστάθεια. Γ Αυτό σημαίνει ότι μεγάλες αλλαγές που περιμένουμε ξεκινούν το φθινόπωρο; Κ Οι αλλαγές έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό αλλά προχωρούν αργά και είναι διάσπαρτες.  Οι πραγματικές ανατροπές αναμένονται κατά πάσα πιθανότητα την άνοιξη του 2017. Γ Υπάρχει περίπτωση τότε να ξεκινήσει και το ντόμινο των ανατροπών από την Ελλάδα επεκτεινόμενο και στις άλλες χώρες; Κ Ναι υπάρχει τέτοια πιθανότητα διότι έτσι είναι προγραμματισμένο από παλιά. Γ Θα γίνει αλλαγή κυβέρνησης έστω και χωρίς εκλογές και θα μπουν τίμιοι άνθρωποι στα πράγματα ή θα πούμε πάλι άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς; Κ Δεν βλέπω τέτοια αλλαγή παρά μόνο μετά τις ανατροπές οπότε θα υπάρχει και αυστηρή ρήτρα ότι όποιος υπήρξε πολιτικός παρούσης ή παλαιοτέρων Βουλών θα απαγορεύεται δια ροπάλου να ξαναμπεί στην Βουλή. Παράλληλα όμως θα προηγηθούν πολλά γεγονότα και πολλοί βουλευτές και υπουργοί θα κυνηγηθούν, θα δικαστούν, και θα τιμωρηθούν και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

        Γ Πότε θα τιμωρηθεί ο Ερντογάν , με την κατάρρευση της Τουρκίας; Κ Ναι αυτό θα γίνει συγχρόνως με την κατάρρευση της Τουρκίας και θα τιμωρηθεί για όσα έκανε και δεν έκανε ενώ κινδυνεύει και η ζωή του. Γ Η κατάρρευση θα γίνει μέσα στο 2017; Κ Και αν δεν ολοκληρωθεί τουλάχιστον θα ξεκινήσει μέσα στο 2017. Γ θερμό επεισόδιο μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής ή Κίνας και Αμερικής βλέπεις να υπάρχει; Κ Όχι, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Γ Οι πρόσφυγες θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην Ελλάδα και πως θα την προφυλάξουν όπως είπες προηγουμένως; Κ Ναι θα δημιουργήσουν και θα μας επιβαρύνουν οικονομικά ενώ τα λεφτά που θα πάρουμε από την ΕΕ δεν θα καλύπτουν τις δαπάνες μας. Όσο για τον τρόπο που θα δημιουργήσουν σαμπρέλα προστασίας αυτός είναι πολύπλοκος και πολυσχιδής και ο ΑΕ σου δεν μου το ξεκαθαρίζει το πώς θα γίνει. Γ Σχετικά με την Visa που ζητάει η Τουρκία από την ΕΕ θα δοθεί; Κ κάτι τέτοιο δεν θα δοθεί; Γ την συμφωνία που έκανε η Τουρκία με την ΕΕ για τους πρόσφυγες θα την τηρήσει; Κ Όχι και αυτό το ξέρουν ήδη οι αρμόδιοι της ΕΕ. Γ οι ροές προσφύγων προς την Ελλάδα θα αυξηθούν; Κ Οι ροές θα αυξομειώνονται. Γ Το ΝΑΤΟ θα κάνει τίποτα για να βοηθήσει ή είναι τυπική η παρουσία του; Κ Απολύτως τίποτα.

        Γ γιατί είπες ότι οι Βόρειοι γείτονες μας (Αλβανοί κλπ) θα εισβάλουν στην Ελλάδα (όπως αναφέρει και ο Άγιος Πα’ι’σιος) και στην συνέχεια θα αποχωρήσουν χωρίς πολεμική σύγκρουση; Και ποιοι θα τους διώξουν; Κ Ο ΑΕ σου γελάει και λέει πάντως όχι οι Έλληνες που με άλλα ασχολούνται αλλά θα πιεστούν να φύγουν με την ουρά στα σκέλη από τρίτους  οι οποίοι τρίτοι συν της άλλοις θα τους απειλήσουν και με οικονομικά αντίποινα, ενώ δεν θα έχουν πραγματοποιήσει και τον αντικειμενικό τους σκοπό να βγουν στο Αιγαίο. Αυτά προβλέπεται να συμβούν εκτός εάν ευρύτερα γεγονότα τα προλάβουν και τα αποτρέψουν. Γ Αυτοί οι τρίτοι μπορεί να είναι οι Ρώσοι; Κ είναι πολύ πιθανών. Γ Μπορεί να επέμβει και η ΕΕ ; Όχι διότι αυτή είναι πνιγμένη με τα δικά της προβλήματα. Γ ο Στρατηγός Dunford εξακολουθεί και βρίσκεται στα πράγματα και αγωνίζεται για τις αλλαγές ή τον έχουν εξουδετερώσει ή και καθαρίσει; Κ Εξακολουθεί και βρίσκεται στα πράγματα παρά τις επανειλημμένες απόπειρες εναντίων του διότι έχει μεγάλη προστασία από επουράνιες φωτεινές δυνάμεις. Γ ομοίως ο Πουτιν προστατεύεται από τις επουράνιες δυνάμεις, την γαλαξιακή συνομοσπονδία, τους αναληφθέντες διδασκάλους κλπ; Κ Όχι μόνο προστατεύεται αλλά έχει και ανοιχτή επικοινωνία μαζί τους και τον κατευθύνουν και τον καθοδηγούν στο τι να κάνει.

        Γ Η περιβόητος εμπορική συμφωνία  TTPI μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής που θα μας καθιστά υποχείρια των μεγάλων πολυεθνικών πρόκειται τελικά με όλες τις δωροδοκίες που γίνονται προς τους ιθύνοντες της ΕΕ να υπογραφεί; Κ κάνουν προσπάθειες για να υπογραφεί και υπό κάποια μορφή θα υπογραφεί αλλά δεν θα διαρκέσει η εφαρμογή της διότι διάφορα γεγονότα θα την ανατρέψουν. Γ Οι διαδηλώσεις που γίνονται σε 400 πόλεις του πλανήτη εναντίων της Monsanto, των φυτοφάρμακων της και των μεταλλαγμένων προϊόντων της θα έχουν αποτέλεσμα; Κ προς το παρόν δεν θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την Monsanto που έχει γιγαντωθεί και είναι πολύ καλά οργανωμένη. Αυτό θα γίνει αργότερα στα πλαίσια των γενικότερων ανατροπών. Γ Οι ακροδεξιοί στην Ευρώπη θα ενισχυθούν όπως έγινε στην Γαλλία, στην Αυστρία κλπ και ομοίως θα ενισχυθεί και η Χρυσή Αυγή; Κ Ναι οι ακροδεξιοί γενικά θα ενισχυθούν και η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει το ποσοστό της. Γ είναι αλήθεια ότι η Κίνα έχει αγοράσει πολλές γεωργικές εκτάσεις στην Αμερική και μεγάλες εταιρείες σπόρων ανά τον κόσμο (πχ στην Ελβετία) με στόχο να ελέγχει την παγκόσμια διακίνηση τροφίμων; Κ Ναι αλλά δεν θα προλάβει να το επιτύχει. Γενικότερα  πολλά σενάρια που έχουν κτιστεί επιμελώς και βρίσκονται εν εξελίξει θα ανατραπούν από έκρυθμα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν και θα τα σταματήσουν και θα έρθουν γενικά τα πάνω κάτω.

        Γ θα προλάβουν οι δικοί μας να ξεπουλήσουν τον πλούτο της Ελλάδος και μάλιστα τα σημαντικά κομμάτια αυτού; Κ Θα προσπαθήσουν πυρετωδώς να ξεπουλήσουν διότι θα κερδίζουν και αυτοί το κάτι τι τους αλλά τα σημαντικά κομμάτια δεν θα προλάβουν να τα ξεπουλήσουν διότι θα τους πάρουνε στο κυνηγητό. Γ τα πωληθέντα θα μπορούν να ανακτηθούν και να επιστρέψουν στο δημόσιο. Κ Ναι  πολλά θα ανακτηθούν και μάλιστα βιαίως. Γ στην Γουατεμάλα όπου με την επέμβαση του ΔΝΤ η χώρα σαν κράτος ευημερεί αλλά οι πολίτες πεθαίνουν από την πείνα υπό την εκμετάλλευση μεγάλων πολυεθνικών θα γίνουν ανατροπές, και κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και στην Ελλάδα; Κ Οι ανατροπές θα καθυστερήσουν ενώ για την Ελλάδα που προγραμματίζονταν κάτι ανάλογο δεν θα προλάβουν να το κάνουν. Η Ελλάδα έχει απόλυτη προστασία. Η προστασία της είναι απίστευτη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: αυτό το τελευταίο με χαροποίει όλως ιδιαιτέρως και ελπίζω να χαροποιήσει και όλους όσους με διαβάζουν ώστε να ενισχυθεί η αισιοδοξία τους, η υπομονή τους και το κουράγιο τους. 

        Γ η οικονομία της Ρωσίας πως εξελίσσεται; Κ Ραγδαία ανοδικά. Γ Η οικονομία της Κίνας; Κ θα προχωρήσει και αυτή ανοδικά μέχρις ότου ξαφνικά να γίνει κάποιο κραχ και να γκρεμιστεί σαν χάρτινος πύργος. Γ Η οικονομία των ΗΠΑ; Κ αυτή θα παλινδρομεί ανάμεσα σε κατάρρευση και μερική ανάκτηση των απολεσθέντων. Γ η οικονομία της ΕΕ; Κ η ΕΕ αλλάζει τελείως σχήμα με αποτέλεσμα άλλες χώρες να επιβιώνουν και άλλες να καταποντίζονται. Γ η Βραζιλία θα ξεπεράσει τα σοβαρά οικονομικά της προβλήματα; Κ θα τα ξεπεράσει διότι έχει γερά θεμέλια. Γ Ο τουρισμός φέτος θα είναι καλύτερος από πέρυσι; Κ Ναι σε πολλά μέρη της Ελλάδος θα είναι ανοδική η πορεία του και βοηθούν και οι Ρώσοι σε αυτό.  Γ  το 2017 θα πάει ακόμα καλύτερα ο τουρισμός στην Ελλάδα; Κ Το 2017 επειδή θα συμβούν τα έκρυθμα γεγονότα δεν μπορεί ο ΑΕ σου να προδιαγράψει από τώρα την πορεία του τουρισμού. Γ Το πρόβλημα με την Visa πως προέκυψε ώστε οι Ρώσοι να κάνουν ουρές στα προξενεία και έχει τώρα λυθεί; Κ Υπήρξε σαμποτάζ από αυτούς (που ήταν μια μικρή μερίδα) που θέλανε να περιορίσουν την ροη των Ρώσων στην Ελλάδα. Γ Η κυβέρνηση δεν έκανε κάτι για αυτό; Κ Καθυστέρησε να επέμβει διότι μέρος της ήταν αναμεμειγμένο στο σαμποτάζ. Το θέμα όμως τώρα λύθηκε διότι τους πήραν χαμπάρι και τους εξουδετέρωσαν. Γ θα μπορούν οι Ρώσοι να επισκέπτονται την Ελλάδα χωρίς Visa; Κ προς το παρόν όχι αλλά θα δοθούν διευκολύνσεις όπως είναι πχ. Visa πολλαπλών ταξιδίων.

        Γ θα αρθούν οι οικονομικές κυρώσεις προς την Ρωσία;  Κ Προς το παρόν τυπικά θα παραμείνουν ενώ στην ουσία θα παρακαμφθούνε με διαφόρους τρόπους ώστε να αποκατασταθούν πλήρως οι εμπορικές συναλλαγές και όσων αφορά την Αμερική αυτές θα γίνονται με την μεσολάβηση τρίτων. Γ κάποιος εξωγήινος με το κωδικό όνομα COBRA που μιλάει μέσω καναλιών στο internet πράγματι υπάρχει και αυτά που λέει είναι αλήθειες; Κ ναι υπάρχει και κάποια από αυτά που λέει είναι αλήθειες, κάποια ανήκουν στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, και κάποια τα δημιουργούν με το μυαλό τους τα κανάλια που επικοινωνούν μαζί του. Γ η συνθήκη της NESARA (για την οποία μιλάει ο Nidle και υπέρ της οποίας υπάρχουν πολλές οργανώσεις σε πολλές χώρες) η οποία μιλάει μεταξύ των άλλων για μηδενισμό όλων των χρεών ιδιωτικών και δημοσίων, επιστροφή φόρων και κατασχέσεων, κλπ πρόκειται ποτέ να εφαρμοστεί; Κ Γίνεται μεγάλος αγώνας να εφαρμοστεί αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρονικός ορίζοντας για αυτό η απάντηση είναι <<εν ευθέτω χρόνω>> ενώ άλλα κομμάτια της θα εφαρμοστούν νωρίτερα, άλλα αργότερα, και ορισμένα καθόλου.

        Γ Από τα 10 περίπου δισεκατομμύρια που πρόκειται να πάρουμε σε δυο δόσεις από την ΕΕ τι ποσοστό περίπου πρόκειται να δοθεί στην πραγματική οικονομία και όχι στην εξόφληση υφιστάμενου δημοσίου χρέους. Κ θα ξεκινήσει το ποσοστό αυτό να είναι σημαντικό αλλά στην πορεία όλο και θα μειώνεται ώστε τελικά στην πραγματική οικονομία( πχ. εξόφληση αυτών που χρωστάει το κράτος σε ιδιώτες από εργασίες και προμήθειες αγαθών κλπ) να καταλήξει να είναι ελάχιστο. Γ η πτώση του ελικοπτέρου στην Κύναρο προήρθε από εχθρική πράξη η από άλλη αιτία; Κ Δεν υπήρξε εχθρική πράξη αλλά εσωτερική αμέλεια και μάλιστα εγκληματική αμέλεια για αυτό και δεν τολμούν να πουν την αιτία.

         Γ Τις δόσεις που μας οφείλει η ΕΕ θα τις πάρουμε; Κ Την πρώτη θα την πάρουμε οπωσδήποτε ΣΗΜ:(η ερώτηση έγινε πριν από ενάμισι μήνα ενώ σήμερα 23-6-2016 που κάνω την παρούσα ανάρτηση την έχουμε ήδη πάρει) ενώ για τις υπόλοιπες δεν είναι τίποτα σίγουρο λόγω του ότι θα μεσολαβήσουν έκρυθμα γεγονότα. Γ Ο Πουτιν δήλωσε ότι σε συνάντηση με την Βασίλισσα Ελισάβετ την έβλεπε ορισμένες στιγμές το δέρμα της να παίρνει σαυροειδή μορφή. Αυτό όντως μπορεί να συνέβη; Κ Ναι μπορεί διότι και εγώ (λέει το κανάλι) συχνά βλέπω στην τηλεόραση ορισμένους σαυροειδής όπως η πρώην μαύρη υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολιζα Ραις να παίρνει το δέρμα της τέτοια μορφή και αυτό οφείλεται στο ότι τα άτομα αυτά εκπέμπουν έντονα την σαυροειδή τους ενέργεια και όσοι από εμάς έχουν τις κεραίες μπορούν και την αντιλαμβάνονται. Γ είναι αλήθεια ότι οι σκοτεινοί χτυπούν τον κόσμο με χαμηλές συχνότητες  για να τον έχουν νωθρό και του χεριού τους; Και δημιουργούν και τοξικά νέφη για τον ίδιο σκοπό; Κ Είναι αλήθεια για να έχουν τους ανθρώπους νωθρούς και να μπορούν να τους χειρίζονται.

        Γ αν η Τουρκία προκαλέσει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο μπορεί να επέμβει η Ρωσία υπέρ της Ελλάδος; Κ ναι μπορεί να επέμβει. Γ υπάρχει περίπτωση ο Ευρωπαϊκός Στρατός που ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τυχόν λαϊκές ταραχές; Κ Ένα μικρό μέρος του βρίσκεται ήδη εδώ ανεπίσημα και θα έρθουν και άλλοι. Γ Θα μπορέσει να καταστείλει τις ταραχές; Κ όχι διότι οι επίσημες αρχές θα πάρουν το μέρος του κόσμου. Γ θα χωριστεί η Ουκρανία όπως είπες η Ανατολική προς το μέρος της Ρωσίας και η Δυτική προς το μέρος της Ευρώπης – Γερμανίας; Κ ναι αλλά θα γίνουν και άλλες αλλαγές στην γενικότερη περιοχή. Γ η Σερβία , η Βουλγαρία , και οι άλλες  χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ θα φύγουν από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ και θα προσεγγίσουν την Ρωσία; Κ Ναι αλλά όχι όλες. Γ ο Ερντογαν θα καταφέρει να απομακρύνει τον διευθυντή των μυστικών υπηρεσιών ΜΙΤ  με τον οποίον έχει κοντραριστεί; Κ Όχι διότι αυτός είναι σκληρό καρύδι. Γ είναι αλήθεια ότι υπέρ της συμφωνίας ΤΤPI έχει πάρει θέση και ο Πάπας; Κ Ναι διότι βλέπω πολύ έντονη την παρουσία του εκεί.

        ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 1: όπως είπα σε δυο σημεία προηγουμένως η Αγγλία θα ψηφίσει υπέρ του BREXIT αλλά η τελική αποδέσμευση της από την ΕΕ θα πάρει κάποιο διάστημα. Χθες που γινόταν το δημοψήφισμα και όλα έδειχναν ότι θα επικρατούσε η παραμονή της στην ΕΕ πολλοί με πήραν τηλέφωνο να μου επισημάνουν ότι ο ΑΕ μου έκανε λάθος. Εγώ σίγουρος για το αντίθετο τους έλεγα να περιμένουν μέχρι το τέλος του δημοψηφίσματος και τελικά δικαιώθηκα. Επί τη ευκαιρία αυτή επισημαίνω ότι ο ΑΕ μου δεν με έχει γελάσει πλην των σπανίων περιπτώσεων που εμείς με την ελεύθερη βούληση μας αλλάζουμε την πορεία των γεγονότων. Εδώ ολοκληρώνεται το περιεχόμενο των τριών συνεδρίων που προανέφερα ενώ θα ακολουθήσει μια σύντομη στις 28-6-2016 με συμπληρωματικές ερωτήσεις και αν κάποιος έχει να ρωτήσει κάτι σημαντικό ας μου στείλει την ερώτηση με e-mail για να την περιλάβω στην συνεδρία μου. Πριν φύγω για ένα νέο ταξίδι μου στο Αιγαίο τον Ιούλιο θα προσθέσω και μια σύντομη ανάρτηση σχετικά με θέματα υγείας και ενίσχυσης του υλικού μας σώματος βάση των γνώσεων που πήρα κατά την διάρκεια της παραμονής μου των έξι εβδομάδων στην Κύπρο όπου δυο  επουράνιες οντότητες με εντολή του ΑΕ μου με  συνόδευαν για καλύτερο συντονισμό του υλικού μου σώματος και την αναβάθμιση μου προς την 5Η .

         ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ 

        Όπως προανέφερα στην Κύπρο εφήρμοσα ορισμένες πρόσθετες οδηγίες και ξεκινώ από την μέθοδο  tapin , για την οποία μου είχε μιλήσει και ο Εric  παλαιότερα, αλλά δεν είχα ασχοληθεί. Αυτή μου την δίδαξε προ του ταξιδιού μου μια φίλη μου από την Ελλάδα η οποία μπορεί να την διδάξει και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η άσκηση εν κατακλείδι προσθέτει σε αυτά που σκεπτόμαστε και λέμε μέσα μας για να θεραπεύσουμε, ενεργοποιήσουμε, ενισχύσουμε, και βελτιώσουμε κάθε όργανο, σύστημα, και λειτουργία του σώματος μας, και να απαλείψουμε κάθε μπλοκάρισμα που τυχόν υπάρχει σωματικό, πνευματικό η ψυχικό, το να συνοδεύουμε τις σκέψεις μας αυτές με το να χτυπάμε με τα δάχτυλα του ενός ή του άλλου χεριού ορισμένα σημεία του σώματος μας, ώστε το σώμα μας να πάρει καλύτερα το μήνυμα που η σκέψη μας του μεταδίδει. Τα σημεία αυτά είναι βασικά 22 και επιλέγουμε κάθε φορά ένα η περισσότερα που θέλουμε να χτυπάμε ελαφρά με τα δάχτυλα πότε του ενός και πότε του άλλου χεριού προσπαθώντας να επέμβουμε είτε σε ένα μόνο είτε με την σειρά σε περισσότερα ή και σε όλα τα προβλήματα, όργανα, συστήματα, ή λειτουργίες που θέλουμε να βελτιώσουμε. Το τι λέμε η σκεπτόμαστε το έχω αναφέρει στις ασκήσεις στις προηγούμενες δυο σελίδες μου. Όσον αφορά τα σημεία υπάρχει σχετικό διάγραμμα που δίνει η θεραπεύτρια, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρω ορισμένα από αυτά όπως είναι η κορυφή του κεφαλιού, το τρίτο μάτι, το πηγούνι, οι δυο κλείδες, το στέρνο στο ύψος της καρδιάς κλπ.

        Η δεύτερη οδηγία αφορά σε θέματα ενίσχυσης της ενέργειας και των λειτουργιών του σώματος μας καθώς και αποτοξίνωσης του που φτάνει βαθειά μέχρι και την πλήρη αποτοξίνωση του κάθε κυττάρου μας. Η οδηγία αυτή προέκυψε όταν ρωτώντας τον ΑΕ μου μέσω του καναλιού για το αν θα με βοηθήσει να παίρνω το ένα η το άλλο συμπλήρωμα διατροφής αυτός έδειχνε στο κανάλι 2 φακελάκια που κάνουν αποτελεσματικά αυτήν την δουλειά χωρίς να είναι απαραίτητα αλλά συμπληρώματα. Τα φακελάκια αυτά που περιέχουν κάποιο υγρό τα παίρνω επί καθημερινής βάσεως ένα το πρωί για ενδυνάμωση και ένα το απόγευμα για αποτοξίνωση, θα πρέπει δε να τα παίρνω για ένα διάστημα δυο έως τριών μηνών για πλήρη θεραπεία. Κατασκευάζονται στο εξωτερικό και περιέχουν μια πλειάδα των λεγομένων super food  ορισμένα εκ των οποίων εξάλλου ήδη έπαιρνα. Επειδή δεν θέλω να κάνω διαφήμιση από το site μου απλώς αναφέρω ότι όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου ζητήσει να του δώσω τα links στο internet για να έρθει σε επαφή με διάφορες πηγές προμηθείας σε διάφορες χώρες και να επιλέξει την φθηνότερη. Εκείνο που θα μπορούσα να κάνω σε προσεχή μου ανάρτηση θα ήταν να έδινα ένα    ένα τα διάφορα προϊόντα (φυτικά πάντα) που ενσωματώνονται στα φακελάκια

        Η τρίτη οδηγία αναφέρεται στην γείωση που είναι η σύνδεση μας με τις ευεργετικές ενέργειες της μητέρας Γης οι οποίες, μας θεραπεύουν , μας αποτοξινώνουν και απομακρύνουν τις ελεύθερες ρίζες, μας γεμίζουν ενέργεια, απομακρύνουν τους διάφορους πόνους που τυχόν έχουμε σε μύς και αρθρώσεις, απομακρύνουν το βάρος και την ένταση που τυχόν αισθανόμαστε στο κεφάλι μας, ενώ επιπλέον ανεβάζουν την συνείδητότητα μας και τις δονήσεις μας. Γίνετε κατά δυο τρόπους. Στον πρώτο καθόμαστε σε μια καρέκλα και πατάμε τα πόδια μας στο γρασίδι ή στο χώμα και φανταζόμαστε από τις πατούσες να βγαίνουν ρίζες  οι οποίες πάνε και περιβάλουν τον μεγάλο κεντρικό κρύσταλλο που βρίσκεται στο κέντρο της κοίλης Γης (δείτε την σελίδα μου II.2.D7 περί κοίλης Γής) στον οποίον κρύσταλλο γειώνουμε τις ενέργειες που έχουμε πάρει από το σύμπαν, οι οποίες αυτήν την εποχή κατακλύζουν όλο και εντονότερα τον πλανήτη μας για να μας αναβαθμίσουν και εις αντάλλαγμα παίρνουμε μέσα μας τις ευεργετικές ενέργειες από τον κρύσταλλο που προαναφέραμε σκεπτόμενοι συγχρόνως μια μια το τι κάνουν στο σώμα μας οι ενέργειες αυτές. Το ίδιο μπορεί να γίνει αντί στο γρασίδι στεκόμενοι όρθιοι μέσα στην θάλασσα και πατώντας στην άμμο του πυθμένα. Ο δεύτερος τρόπος είναι να ξαπλώνουμε με τα ρούχα είτε ανάσκελα είτε μπρούμυτα στο γρασίδι ή στην άμμο της παραλίας για 15 με 20 λεπτά κάνοντας τις ως άνω σκέψεις , ενώ μπρούμυτα φανταζόμαστε ειδικά την καρδιά μας να συνδέεται με τον κρύσταλλο.

        Παράλληλα με τα ανωτέρω θέλω να επισημάνω ότι κατά την διάρκεια των έξι εβδομάδων στην Κύπρο έκανα επιπλέον τα εξής 1) έκανα ερωτήσεις για απλά πράγματα στον ΑΕ μου μια κάθε φορά και κατέγραφα την πρώτη σκέψη που ερχόταν στο μυαλό μου ως απάντηση ελέγχοντας στην συνέχεια κατά πόσο αυτό που δέχτηκα σαν απάντηση ήταν το σωστό. Το κανάλι μου λέει ότι αυτή η άσκηση θα με βοηθήσει κάποια στιγμή να έχω απευθείας σύνδεση με τον ΑΕ μου και να μην  χρειάζομαι πλέον να μεσολαβούν κανάλια. 2) έκανα μια ώρα καθημερινώς κολύμπι (παρόλα τα προβλήματα στην Ελλάδα ο καιρός εκεί παρέμενε συνεχώς καλός) ενώ επίσης περπατούσα 2 ημίωρα , ένα πρωί και ένα απόγευμα  στην ύπαιθρο. 3) όπως έχω ήδη αναφέρει εδώ και δυο χρόνια έχω κόψει τελείως το κρέας , ενώ τελευταία έχω κόψει και τα γαλακτοκομικά διότι όπως μου είπε ο ΑΕ μου αυτά δημιουργούν φλεγμονές. Έτσι περιορίστηκα σε άφθονα ψάρια και θαλασσινά (τα οποία μου αρέσουν ιδιαίτερα) σε αυγά, σε όσπρια, σε δημητριακά ολικής αλέσεως κλπ, καθώς και σε άφθονα φρούτα που τα έτρωγα ξεχωριστά από τα γεύματα μου. Την άσκηση tapin αλλά και τις άλλες ασκήσεις που αναφέρω στις προηγούμενες σελίδες μου την έκανα σχεδόν επί καθημερινής βάσεως συνήθως χουζουρεύοντας στο κρεβάτι μου. Στην επόμενη συνεδρία της 29-6-2016 περιμένω ο ΑΕ μου να μου δώσει τα αποτελέσματα  των έξι εβδομάδων που πέρασα στην Κύπρο. 

        ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΑΕ ΜΟΥ ΤΙΣ 28-6-2016

        Πριν φύγω μεθαύριο για ένα μήνα στο Αιγαίο παραθέτω ορισμένες ερωτήσεις που έκανα σχετικά με τα τελευταία γεγονότα, απαντώντας και σε ερωτήσεις που έλαβα από αναγνώστες μου. Ο Ερντογάν με τους Ιμάμηδες θα κοντραριστεί όμως υπάρχουν και πολλές άλλες κόντρες τις οποίες επιμελώς κρύβουν. Το ΒREXIT θα  αργήσει να ολοκληρωθεί πέραν του προβλεπόμενου χρόνου διότι θα υπάρξουν πολλές αναταράξεις και θα έχουμε και ρηγματώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από τα τρία εξελιγμένα οπλικά συστήματα  που μας πρότεινε ο Πουτιν με πολύ ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής κάτι θα πάρουμε αλλά όχι όλα όπως θα έπρεπε διότι η παρούσα κυβέρνηση είναι μαριονέτα αυτών που μας εξουσιάζουν. Όσο για τις χώρες που επίσης θα προχωρήσουν σε αποχώρηση αυτές θα μπουν στην σειρά η μια μετά την άλλη ξεκινώντας από τις Βόρειες Χώρες όπως είναι πχ. η Φιλανδία. Η Πολωνία αν και δεν θα βιαστεί να φύγει θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ΕΕ την οποία βλέπει με κακεντρέχεια. Η Γαλλία θα φύγει εάν στις επόμενες εκλογές βγει η Λεπέν πράγμα που είναι πιθανών. Άλλες υποψήφιες χώρες είναι η Ολλανδία , η Ουγγαρία , και η Σλοβενία. Γενικά οι ανατολικές χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως , οι οποίες είναι δυσαρεστημένες με την ΕΕ σιγά σιγά θα απομακρυνθούν από αυτήν και θα ενταχθούν σε συμμαχίες με την Ρωσία.

        Στο χθεσινό μήνυμα που διάβασα του Νidle (ο οποίος ως γνωστόν στα εβδομαδιαία μηνύματα του μεταδίδει πληροφορίες από τους εξωγήινους και τους αναληφθέντες διδασκάλους), αυτοί χαιρετίζουν σαν μια πολύ θετική ενέργεια το BREXIT το οποίο χτυπάει την ΕΕ διότι τόσο η ΕΕ όσο και οι άλλες παγκόσμιες οργανώσεις έχουν δημιουργηθεί από τους σκοτεινούς με στόχο την παγκοσμιοποίηση και την καταδυνάστευση των λαών. Επίσης μιλάει για τις σημαντικές αλλαγές στις οποίες προβαίνουν οι χώρες των BRICS και της Ασίας γενικότερα αντικαθιστώντας το δυτικό σύστημα συναλλαγών SWIFT (που χρεώνει υπερβολικές προμήθειες για τις τράπεζες) με το αντίστοιχο CIPS, καθώς και την αντικατάσταση του IMF (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) με την Ασιατική τράπεζα AIIB  ενώ περιγράφει και άλλες αλλαγές οι οποίες προδικάζουν τις ανατροπές που πλησιάζουν. Όσο αφορά στα σχόλια που μου ζητήσατε να κάνω για το BREXIT αυτό που λέω είναι <<άντε σύντομα και στα δικά μας>>.

        Η Ελλάδα θα ωφεληθεί από το ΒREXIT διότι θα πάψει να είναι στο επικεντρο του ενδιαφέροντος και των πιέσεων και ίσως μάλιστα επωφεληθεί και από κάποιο μπόνους που θα τις δώσουν για λόγους σκοπιμότητας. Η οικονομία στην Αγγλία στην αρχή θα χειροτερέψει αλλά αργότερα θα υποστεί σημαντική βελτίωση. Το Ευρώ δεν θα καταρρεύσει μέσα στο 2016 διότι θα υπάρχει μια συμφωνία για σταθερή σχέση μεταξύ Δολαρίου , Ευρώ , και Γουάν της Κίνας, ενώ το Ελβετικό Φράγκο μέσα στο 2016 ή το αργότερο στις αρχές του 2017 θα ανατιμηθεί προς μεγάλη χαρά όσων έχουν μετατρέψει τα χρήματα τους σε Ελβετικά Φράγκα. Στην είδηση ότι Γερμανοί ένστολοι κάνουν μπλόκο και ελέγχους στα Ελληνικά νησιά, υποτίθεται για τους λαθρομετανάστες, ο ΑΕ μου απάντησε ότι γίνετε για τελείως διαφορετικούς σκοπούς οι οποίοι όμως δεν θα ευοδωθούν διότι θα βγουν στην φόρα και θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν. Η Ισπανία κατά πάσα πιθανότητα θα σχηματίσει κυβέρνηση και μάλιστα με το πρώτο κόμμα του Rahoy. Αυτά όσο αφορά τα θέματα στον πλανήτη ενώ θα ακολουθήσει και άλλη συνεδρία στο τέλος Ιουλίου με την επιστροφή μου από το ταξίδι μου. Εύχομαι σε όλους κουράγιο, αισιοδοξία και εποικοδομητικές διακοπές.

       ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΣ ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

       Βάση εντολών που πήρα από τον ΑΕ μου έφυγα την 1η Ιούλιου για παραθαλάσσιο συγκρότημα για να εκτελέσω υπηρεσία που μου ανέθεσαν οι επουράνιες δυνάμεις ενόψει των γεγονότων που θα συνέβαιναν στην Τουρκία από όπου επέστρεψα πρόσφατα και σήμερα 9-8-2016 έχω προγραμματίσει συνεδρία με τον ΑΕ του καναλιού μου για ότι γεγονότα μεσολαβήσαν ή πρόκειται να συμβούν το προσεχές διάστημα. Δεδομένου ότι αύριο 10-8-2016 φεύγω για 20 ημέρες διακοπών σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στην Αττική, σήμερα θα γράψω όσο προλάβω τα σημαντικότερα σημεία που θα προκύψουν από την συνεδρία καθώς και αυτά που συνέβησαν εις Τουρκία, ενώ αναλυτικότερη περιγραφή θα δώσω μετά την 1-9-2016 που επιστρέφω στον υπολογιστή μου, μαζί με ότι νεωτέρες πληροφορίες προκύψουν από επομένη συνεδρία μου μέσα στο 20ήμερο. Σήμερα έχω ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την Ελλάδα να αναφέρω για αυτό θα περιοριστώ εις αυτό ενώ για περισσότερες πληροφορίες σας δίνω links με σχετικά βίντεο που μπορείτε κατά την διάρκεια της απουσίας μου να ακούσετε και να εμπεδώσετε.

       Όσον αφορά την αποστολή μου στο Κουσάντασι με επέλεξαν μαζί με πολλούς άλλους οι ανώτερες δυνάμεις να πάω υπό την επίβλεψη τους για να γειώνω μια ειδική μεταλλική ενεργεία που διαθέτω από την γέννηση μου, (για την οποία είχε μιλήσει παλαιότερα και ο Eric λέγοντας ότι θα με στέλνουν σε διάφορα σημεία της Γης που χρειάζεται η Γη αυτήν την ενεργεία , δείτε παλαιότερες αναρτήσεις μου), η οποία θα χρειαζόταν εν όψη των γεγονότων που θα ακολουθούσαν (τα οποία όντως ακολούθησαν στις 15 Ιουλίου). Μάλιστα αυτή μου η αποστολή απαιτούσε όλη μου την ενέργεια με αποτέλεσμα να αισθάνομαι εξαντλημένος καθόλη την διάρκεια της παραμονής μου εκεί, αλλά και τώρα που επέστρεψα , ενώ στην Ε μου εγώ τι θα έχω κερδίσει από αυτή μου την προσπάθεια η Α είναι ότι θα μου έδιναν ένα σημαντικό δώρο (την φύση του οποίου το κανάλι δεν θέλησε να μου αποκαλύψει για να το πάρω σαν έκπληξη) μου είπε όμως στην επιμονή μου ότι θα μου αρέσει τόσο πολύ ώστε θα πηδώ από την χαρά μου. Οψόμεθα.

        ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΑΕ ΜΟΥ 18-7-2016 ΚΑΙ ΜΕ ΑΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ  9-8-2016

        Λόγο του περιορισμένου χρόνου που μου απομένει , και της μεγάλης σημασίας ενός εκ των πραγμάτων που έχω να αναφέρω δεν θα επεκταθώ σήμερα σε περιγραφή γεγονότων που αφορούν την οικονομία, την πολιτική, και τις εξελίξεις στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στην Μέση Ανατολή, στην ΕΕ, στην Αμερική, στην Ρωσία και στον πλανήτη γενικότερα τα οποία θα αναπτύξω διεξοδικώς μετά την 1-9-2016. Το σημαντικό γεγονός που σπεύδω να αναφέρω το όποιο μου επεσήμαναν πρόσφατα αν και είχα ακούσει ορισμένα περί αυτού από παλιά θα το δείτε αναλυτικά αν μπείτε στο Google η στο yahoo ,κλπ και γράψετε το όνομα <<Επιστήμων Γιάννης Καλογερόπουλος>> το όποιο είναι πλούσιο με βίντεο που περιλαμβάνουν ομιλίες του ιδίου και του Αρτέμη Σωρρα. Τα λεγόμενα αυτών των ανθρώπων μου τα επιβεβαίωσε κομμάτι κομμάτι ο ΑΕ του καναλιού μου σήμερα για αυτό και τολμώ να τα αναφέρω και να τα αναρτήσω, παρά την αντίθετη γνώμη που έχει για αυτούς όλο το κατεστημένο πολιτικό, τραπεζικό, εκκλησιαστικό, και δικαστικό οι οποίοι έχοντας στην μέγιστη πλειοψηφία τους λερωμένη την φωλιά τους και όντας μαριονέτες και εκβιαζόμενοι από αυτούς που μας εξουσιάζουν σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να γονατίσουν την Ελλάδα, υπακούουν τυφλά σε έξωθεν εντολές για να μην σπάσει το κατεστημένο που τους ανέδειξε.

        Επειδή τα βίντεο αυτά περιλαμβάνουν πάρα πολλά σημεία που δεν έχω ούτε τον χρόνο σήμερα αλλά ούτε και τον χώρο να τα αναπτύξω και να τα ερμηνεύσω συνιστώ θερμώς σε κάθε Έλληνα να τα ακούσει με προσοχή και να τα εμπεδώσει ενώ για κάθε καινούργια πληροφορία συνιστώ τον τοίχο στο Facebook της φίλης μου <<Aikaterini Nikolaou>> η οποία παίρνοντας από της ανώτερες δυνάμεις εντολή ήρθε σε επαφή μαζί μου και με ενημέρωσε και με ενημερώνει επί των σχετικών εξελίξεων. Γινόμενοι φίλοι στο Facebook μαζί της μπορείτε να βλέπετε στον τοίχο της όλες τις τελευταίες εξελίξεις ή και να παίρνετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας στις οποίες θα ανταποκρίνεται ακούραστα. Εγώ πάντως εδώ συνοψίζοντας τα κυριότερα σημεία έχω να πω τα κάτωθι: Ξεκίνησαν και δημιουργούνται σε κάθε Δήμο της χώρας οργανώσεις με τον τίτλο <<Ελλήνων Συνέλευσις>> οι οποίες έχουν ξεπεράσει σήμερα τους 200 Δήμους εκ των οποίων οι 20 αναφέρονται σε δήμους ομογενών του εξωτερικού, ενώ άλλες τέτοιες οργανώσεις είναι υπό σύσταση με στόχο να καλύψουν και τους 910 Δήμους της Ελλάδος και πολλούς του εξωτερικού.

        Οι οργανώσεις αυτές εν συνεργασία με τους αντιστοίχους δημάρχους θα έχουν εις την διάθεση τους το αναλογούν μέρος των 600 δισεκατομμυρίων Δολαρίων τα οποία ο Αρτέμης Σωρρας κατέθεσε αμετάκλητα επ ονόματι της <<Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας>> από το 2012 και είναι υπό μορφή χρεογράφων του Αμερικανικού Δημοσίου ( treasury bills ποιότητος AAA+) αναρτημένα στις οθόνες των αρμοδίων Τραπεζών. Τα 600 δισεκατομμύρια κατατεθήκαν για την εξόφληση αφενός του δημοσίου χρέους που μας επέβαλαν οι δανειστές και αφετέρου των ιδιωτικών χρεών που εμφανίζονται στα ΑΦΜ των πολιτών προς την εφορία και άλλους δημόσιους οργανισμούς και προς τις τράπεζες οι οποίες όσον αφορά στα κόκκινα δάνεια απειλούν τον κόσμο με πλειστηριασμούς. Και ως προς  το δημόσιο χρέος αρκεί  μια υπογραφή από τον Πρωθυπουργό, ή τον Υπουργό Οικονομικών , ή τον Αρχιεπίσκοπο, ή τον Στουρνάρα της Τράπεζας Της Ελλάδος, υπογραφή την οποία με διάφορες υπεκφυγές αρνούνται να την βάλουν πιεζόμενοι από το κατεστημένο του εξωτερικού.

        Όσον αφορά στο ιδιωτικό χρέος των πολιτών έχουν συγκεντρωθεί τα επίσημα έγγραφα (περίπου 100 των αριθμό δια κάθε εξώδικο) και αποστέλλονται με δικαστικούς κλητήρες σε εφορίες, τράπεζες, και λοιπούς οργανισμούς, εξουσιοδοτώντας τους να εισπράξουν οι ως άνω φορείς  την οφειλή από τα 600 δισεκατομμύρια. Τέτοιες εξουσιοδοτήσεις έχουν ξεπεράσει τις  100.000 σήμερα και συνεχώς αυξάνονται ενώ το κόστος για κάθε αιτούντα είναι μερικές δεκάδες ευρώ βάση του τρόπου που έχουν οργανωθεί για ομαδικές επιδόσεις των εξωδίκων. Ήδη η φίλη μου η Κατερίνα αντί να πληρώσει των ΕΝΦΙΑ έχει υποβάλει εξωδίκως τέτοια εξουσιοδότηση και καθημερινός κάνει το ίδιο για άλλους συμπολίτες μας ενώ μου λέει ότι θα είμαι κουτός να μην κάνω το ίδιο και εγώ όταν θα προκύψει ο δικός μου ΕΝΦΙΑ. Ηδη οι εφορίες , τα ασφαλιστικά ταμεία , και οι τράπεζες έχουν γεμίσει από όγκους τέτοιων εξωδίκων που οι υπάλληλοι τους ευρίσκονται σε αμηχανία και δεν ξέρουν πώς να τα χειριστούν. Ήδη σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις που οι διευθυντές των τραπεζών και οι αρμόδιοι συμβολαιογράφοι αγνόησαν τα εξώδικα αφενός παρά την προσπάθεια τους οι πλειστηριασμοί ακυρωθήκαν ενώ οι ίδιοι πήγαν αυτόφωρο με βαριές κατηγορίες που αγνόησαν τα εξώδικα. Υποστηρίζετε ότι ο Σάλας της Τράπεζας Πειραιώς παραιτηθεί από Διοικητής για να μην του καταλογιστούν ευθύνες.

        Πέραν των 600 δισεκατομμυρίων που ανήκουν στον Σωρρα κατεχει και 8 μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής αξίας εκάστης 670 δισεκατομμυρίων περίπου και ενώ έκανε δωρεά μιας μετοχής στην Εκκλησία Της Ελλάδος για την οποία υπολογίστηκε από την εφορία φόρος δωρεάς 0,5% ύψους μερικών δισεκατομμυρίων δολαρίων όπως υπολόγισε η εφορία, η εκκλησιά απέρριψε  μετά από ένα μήνα την δωρεά με την δικαιολογία ότι δεν έχει πληρωθεί ο φόρος δωρεάς ενώ βάση της κείμενης νομοθεσίας  μπορούσε να εισπράξει την αξία της μετοχής και από το ποσό αυτής να πληρώσει τον φόρο. Πέραν όμως αυτών των ποσών υπάρχουν τα λεγόμενα   καταπιστεύματα στο όνομα της <<Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας>> (και όχι της σημερινής Ελληνικής Δημοκρατίας που δεν είναι παρά μια ιδιωτική εταιρεία)τα  οποία ανέρχονται σε πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια και τα οποία ανήκουν ως προς την κυριότητα στους <<κυρίαρχους Έλληνες ιθαγενείς απανταχού της Γης>> των οποίον όμως την διαχείριση αυτήν την στιγμή έχουν οι επικυρίαρχοι μας τράπεζες κλπ. και αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα αλλά ισχύει και για όλες τις άλλες χώρες

        Υπό κατάλληλες προϋποθέσεις οι οποίες δημιουργούνται με την σύσταση των ως άνω οργανώσεων (Ελλήνων Συνέλευσις) θα δοθεί η δυνατότητα οι Δήμοι να αποκτήσουν  πέραν της κυριότητος και την διαχείριση των πελώριων αυτών ποσών για την κατασκευή έργων και μάλιστα έργων τόσο υποδομής όσο και έργων που παράγουν εισόδημα και υπάρχουν σήμερα ήδη για τους Δήμους Ελλάδος και Κύπρου μελέτες για 49000 έργα που εκπονήθηκαν επί σειρά ετών από το επιτελείο του Αρτέμη Σωρρα που η κατασκευή τους θα καλυφτεί από τα λεφτά που θα πάρει  κατά αναλογία ο κάθε Δήμος. Παράλληλα με τα έργα τα λεφτά αυτά πρόκειται να διατεθούν για ανθρωπιστική βοήθεια , για την παροχή άτοκων δανείων προς όσους επιθυμούν να αναπτύξουν  επιχειρηματική δραστηριότητα κλπ.

        Τα ανωτέρω συμπίπτουν απόλυτα με όσα υποστηρίζει o Nidle για την εμφάνιση και την διανομή των <<πακέτων αφθονίας>> τα οποία για την Ελλάδα προήρθαν από τον χρυσό που είχε στην κατοχή της εδώ και παρά πολλά χρόνια και τα εισοδήματα που πρόεκυψαν από αυτόν, διότι οι διαχειριστές των χρημάτων υποχρεούνται να πληρώνουν στον ιδιοκτήτη ένα 4% ετησίως. Ακόμη όπερ και σημαντικότερο τα ανωτέρω συμπίπτουν με αυτά που είπε ο καλεσμένος από τον ΑΕ μου ( οντότητα από υψηλοτέρα της 5Η  διάσταση) στις ερωτήσεις μου για το πώς θα είναι διαμορφωμένη η διακυβέρνηση στην χώρα μας μετά τις ανατροπές. Εκεί η απάντηση ήταν ότι η διοίκησης θα είναι αποκεντρωμένη όπου το ρόλο του κράτους θα παίζουν οι δήμοι οι οποίοι θα εισπράττουν και θα διαχειρίζονται κεφάλαια ,θα εκτελούν έργα, θα πληρώνουν μισθούς και συντάξεις, ενώ η κεντρική κυβέρνηση θα έχει καθαρό διακοσμητικό χαρακτήρα όπως έχει πχ. η Βασίλισσα της Αγγλίας. Κατά συνέπεια αποτελεί καθήκον και υποχρέωση του κάθε Έλληνα να επιταχύνει το έργο αυτό της απελευθέρωσης της χώρας από τους δυνάστες της, αλλά και από τους πολιτικούς της ενισχύοντας τόσο την προσπάθεια των οργανώσεων (Ελλήνων Συνέλευσις) εντασσόμενοι σε αυτές όσο και την προσπάθεια να ξεφύγουμε από το σύστημα ώστε να καταρρεύσει από μόνο του πράγμα που επιτυγχάνετε με τα εξώδικα που προανέφερα.

        Τέλος ένα πολύ ενδιαφέρον συμπέρασμα που μου είπε ο ΑΕ του καναλιού μου είναι ότι το ως άνω σενάριο είναι και το πιθανότερο να ισχύσει όσον  αφορά στις ανατροπές που περιμένουμε , στις οποίες επί λέξη του <<θα έρθουν τα πάνω κάτω>> για την Ελλάδα και όπερ σημαντικότερο προβλέπει ότι ενώ τα γεγονότα θα ξεκινήσουν ήδη από το τέλος του 2016 αναμένεται να προχωρήσουν σημαντικά  εντός του 2017 οπότε θα ξεκινήσει τόσο το ντόμινο με τις άλλες χώρες όσο και η απελευθέρωση της Ελλάδος. Όσον πάλι αφορά στην απομάκρυνση όλων των πολιτικών που μας κυβερνούν ή μας κυβέρνησαν προβλέπει να υπάρξει μια σύντομη περίοδος όπου την κυβέρνηση θα έχουν αναλάβει ένστολοι, για να αντικατασταθούν σε σύντομο διάστημα από καινούργιους σωστούς πολιτικούς που θα μας εκπροσωπούν επαξίως. Κλείνοντας ελπίζω οι αναγνώστες μου να έχουν πάρει το σωστό μήνυμα και αγνοώντας όσα λένε τα παπαγαλάκια του κατεστημένου να ακούσουν με προσοχή τα βίντεο και να προχωρήσουν με ταχύ ρυθμό στην απελευθέρωση της χώρας μας η οποία επαναλαμβάνω ότι έχει απέραντη προστασία  από τις επουράνιες δυνάμεις (όπου επί λέξει λέει ο ΑΕ μου ότι η προστασία που έχει η Ελλάδα είναι απίστευτη). Για αυτό θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι , να δείξουμε κουράγιο και υπομονή και να σηκωθούμε επιτελούς από τους καναπέδες μας δραστηριοποιούμενοι τόσο για το καλό το δικό μας όσο και της χώρας μας αλλά και του πλανήτη γενικότερα. Εύχομαι σε όλους καλές και εποικοδομητικές διακοπές, ενώ στις αρχές Σεπτεμβρίου θα προσθέσω και νέα άρθρα που βοηθούν στην  αναβάθμιση μας 5Η διάσταση.

        ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ 20ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

        Επέστρεψα σήμερα στην Αθήνα και σπεύδω να αναρτήσω 6 επιλεγμένα βίντεο που αναλύουν διεξοδικά, αποδεικνύουν και επεξηγούν τα χρήματα που έχουν στην διάθεση τους σήμερα οι Έλληνες για να ξεπληρώσουν τόσο το δημόσιο χρέος της χωρας όσο και τα ιδιωτικά τους χρέη προς εφορίες , τράπεζες , δημόσια ταμεία (ΙΚΑ,ΤΕΒΕ,ΚΛΠ). Επίσης και το γιατί οι μαριονέτες των δανειστών μας που μας διοικούν και που εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα, (τα οποία δεν ενδιαφέρονται τόσο για τα χρήματα που έχουν δώσει όσο για το να κρατούν την Ελλάδα υπόδουλη) , προβάλουν προσκόμματα και απροθυμία να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα αυτά που θα σώσουν τόσο την χώρα μας όσο και τους πολίτες της. Παροτρύνω τους αναγνώστες να ακούσουν με προσοχή τα βίντεο αυτά , ενώ εγώ με την σειρά μου μέσα στο 20ήμερο των διακοπών μου επιβεβαίωσα σε συνεδρία με τον ΑΕ του καναλιού μου στις 25-8-2016 αυτά που ισχυρίζονται οι ομιλούντες στα βίντεο. Ακόμη προγραμματίζω για τις 6-9-2016 συνεδρία με τον ΑΕ μου όπου θα διερευνήσω τις προοπτικές και την εξέλιξη που θα έχει όλη αυτή η προσπάθεια με την δημιουργία των γραφείων των (Ε.ΣΥ) που σήμερα ξεπερνούν τα 200 και έχουν σαν στόχο σύντομα να ξεπεράσουν τα 1000 ώστε να αντιστοιχεί ένα τουλάχιστον τέτοιο γραφείο σε κάθε έναν από τους 910 Καποδιστριακούς Δήμους. Στην συνέχεια οι Έλληνες ενωμένοι μέσω αυτών των γραφείων θα οργανώσουν Εθνοσυνέλευση η οποία θα ανατρέψει όλα τα κακώς κείμενα. Παράλληλα έχει ξεκινήσει καταιγίδα από εξώδικα , που μόνο στις εφορίες έχουν ξεπεράσει τις 100.000 ,όπου οι Έλληνες ζητούν να γίνει η πληρωμή των χρεών τους από τα δισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια των καταπιστευμάτων που έχουν κατατεθεί στο όνομα τους , αντί να υπόκεινται σε κατασχέσεις λογαριασμών, πλειστηριασμούς των ακινήτων τους, και εν γένει πιέσεις των δανειστών.

        Τα 6 αυτά βίντεο τα περιγράφω περιληπτικά ενώ μεγαλύτερη ανάλυση θα δώσω προσεχώς και όπερ σημαντικότερο θα διερευνήσω μέσω των επουράνιων δυνάμεων που υποστηρίζουν την χώρα μας πως θα εξελιχτεί η μεγάλη αυτή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και τι αποτελέσματα θα έχει παρά την λυσσώδη αντίσταση που προβάλουν οι Σκοτεινοί. Το πρώτο βίντεο που θα το ακούσετε στο link https://www.youtube.com/watch?v=LoZoAxEI_sc  είναι διάρκειας τριών ωρών και αφορά πρόσφατη εκδήλωση που έγινε στο Ε.ΣΥ του Νομού Πέλλας. Στο δεύτερο βίντεο διάρκειας σαράντα λεπτών με link https://www.youtube.com/watch?v=sJkQUVpLGLE μιλάει μια δικαστικός κλητήρας και περιγράφει και περιπτώσεις που οι τραπεζίτες που προσπάθησαν παρά τα εξώδικα να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς πήγαν στο αυτόφωρο μαζί με τους αντίστοιχους συμβολαιογράφους, και οι πλειστηριασμοί ακυρώθηκαν. Στο τρίτο βίντεο με link https://www.youtube.com/watch?v=iC3CZyBgqe0   διάρκειας σαράντα λεπτών μιλάει ο Αρτέμης Σωρρας με μια δημοσιογράφο όπου της εξηγεί πως θα έρθει σε ένα γραφείο των Ε.ΣΥ και θα υποβάλει το πολυσέλιδο εξώδικο για να πληρώσει με αυτό τα χρέη της από τα  Ελληνικά καταπιστεύματα. Στο τέταρτο βίντεο διάρκειας σαράντα λεπτών με link https://www.youtube.com/watch?v=rqjIkwiJ8wM γίνεται μια γενική περιγραφή της όλης προσπάθειας και αναφέρονται οι μελέτες που έχουν γίνει για 69.000 δημοτικά έργα σε Ελλάδα και Κύπρο η εκτέλεση των οποίων θα χρηματοδοτηθεί από τα 2 τρισεκατομμύρια 300 δισεκατομμύρια που έχουν διατεθεί για τα έργα αυτά. Το πέμπτο βίντεο διάρκειας 2 ωρών με link https://www.youtube.com/watch?v=uKH-puLOVF4 αναφέρεται σε μια πρόσφατη ομιλία που έγινε στο Ε.ΣΥ Αμυνταίου του Νομού Φλωρίνης και δίνει μια γενική εικόνα του συστήματος του Αρτέμη Σωρρα. Τέλος το έκτο βίντεο διάρκειας τεσσάρων ωρών με link https://www.youtube.com/watch?v=ks86Y65LtW0  δίνει μια λεπτομερή εικόνα του πως υποδουλώθηκε η χώρα μας από την εποχή της Επαναστάσεως και πως παραμένει υποδουλωμένη όλο και περισσότερο μέχρι σήμερα στους Σιωνιστές τραπεζίτες δανειστές και στα τσιράκια τους που είναι οι εκάστοτε διοικούντες, όπου παράλληλα με τις λαμογιές και την προδοσία που γίνεται στην Ελλάδα περιγράφονται και οι εξίσου λαμογιές και προδοσία που έγινε στην Κύπρο και που οδήγησαν Ελλάδα και Κύπρο στα μνημόνια και στην φτωχοποίηση. Το μακροσκελές αυτό βίντεο απαντά σε κάθε απορία και αμφιβολία που μπορεί να έχει κανείς ενώ δίνει την πραγματική ιστορία της νεωτέρας Ελλάδος από την Επανάσταση μέχρι σήμερα σε αντίθεση με αυτά που μας έχουν σερβίρει και έχουμε μάθει.

         ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Την τρίτη 6 Σεπτεμβρίου έχω προγραμματίσει συνεδρία με τον ΑΕ μου για να επιβεβαιώσει όσα μου είπε προηγουμένως ο ΑΕ του καναλιού μου. Κυρίως όμως για να κάνει προβλέψεις για το ποια θα είναι η εξέλιξη του σεναρίου «τις αναμενόμενες ανατροπές για την Ελλάδα να επιφέρουν τελικά οι Ελλήνων Συνελεύσεις Ε.ΣΥ.» που πληθαίνουν συνεχώς ανά την χώρα πράγμα που, θεωρήθηκε προηγουμένως ως το «πιο φωτεινό σενάριο», ως επίσης και το τι πρέπει να κάνουμε εμείς για να βοηθήσουμε την ομαλή του εξέλιξη, δεδομένου ότι οι Σκοτεινοί εγχώριοι και ξένοι πρόκειται να πολεμήσουν με νύχια και με δόντια για να το σταματήσουν. Επί τη ευκαιρία θέλω να επισημάνω ότι η οργάνωση Σώρρα προγραμματίζει να διενεργήσει 1000 ομιλίες  ανά την χώρα από 5-9-2016 έως 30-9-2016 με σκοπό να προσελκύσει όσο γίνετε περισσότερα μέλη να εγγραφούν στις Ε.ΣΥ. Ακόμη επειδή πολλοί με παίρνουν και μου ζητούν τα τηλέφωνα της Αικατερίνης Νικολάου και του Ε.ΣΥ. της Καλλιθέας (όπου πήγα και γράφτηκα στις 31-8-2016 ως μέλος της Ε.ΣΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και υπέγραψα και τα σχετικά εξώδικα για τα χρέη μου σημερινά και μελλοντικά), τα τηλέφωνα αυτά είναι 2114074597 Καλυψους 70 για το Ε.ΣΥ και 6944966940 το κινητό της Κατερίνας που θα απαντά προθύμως στις ερωτήσεις σας. Τέλος επισημαίνω ότι το κόστος εγγραφής στα Ε.ΣΥ   είναι 10 ευρώ το άτομο και το κόστος των εξωδίκων που περιλαμβάνει το κόστος των φωτοτυπιών και τις ομαδικής επιδόσεως δια δικαστικού κλητήρα ανέρχεται σε 25 ευρώ.

        ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΑΕ ΜΟΥ 6-9-2016

        Επειδή πολλοί που άκουσαν τα βίντεο που έβαλα πιο πάνω μου ζήτησαν περισσότερα κυρίως όσον αφορά τα γραφεία Ε.ΣΥ.  παραθέτω ένα έβδομο βίντεο διάρκειας 37 λεπτών που μιλάει κυρίως για τα Ε.ΣΥ με link  https://www.youtube.com/watch?v=fecQRul8vBY .Σήμερα 6-9-2016 είχα μια ενδιαφέρουσα συνεδρία με τον ΑΕ μου για διάφορα θέματα και περιγράφω κατωτέρω τα κυριότερα σημεία ξεκινωντας απο αυτα που αφορούν στον μηχανισμό Σώρρα με την σειρά που υπέβαλα τις ερωτήσεις. ΕΡΩΤΗΣΗ (Γ-Γιώργος). Ποιο είναι το όφελος που αναμένει να έχει ο Σώρρας για τον εαυτό του με την κίνηση που κάνει; ΑΠΑΝΤΗΣΗ (Κ- κανάλι) Ο Σώρρας έχει μεγάλες προσδοκίες ως προς την θέση που θα έχει μετά τις ανατροπές όχι μόνο στα εθνικά πλαίσια της χώρας μας αλλά μέσω της Ελλάδος και στα διεθνή πλαίσια. Γ Έχουν όντως κατατεθεί τα 600 δισεκατομμύρια ευρώ στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας και τα 49 δις ευρώ για την Κύπρο και είναι άμεσα διαθέσιμα για την αποπληρωμή χρεών δημοσίου και ιδιωτικών και γιατί οι κυβερνήσεις Ελλάδος και Κύπρου δεν τα χρησιμοποιούν και μάλιστα για να αποφύγουν την υπογραφή του τρίτου μνημονίου για την Ελλάδα και του πρώτου για την Κύπρο; Κ Ναι υπάρχουν και είναι άμεσα διαθέσιμα το δε γιατί δεν τα χρησιμοποιούν το είπαμε επανειλημμένως και να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια διότι εάν τα χρησιμοποιήσουν το όλο σύστημα θα καταρρεύσει και οι ιθύνοντες δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.

        Γ Έχουν γίνει μελέτες για 49.000 έργα στους Δήμους Ελλάδος και Κύπρου και θα απορροφηθούν κονδύλια από τα 2 τρισεκατομμύρια 300 δισεκατομμύρια Ελληνικά καταπιστεύματα; Κ Μελέτες έχουν γίνει αλλά δεν βλέπω να απορροφούνται κονδύλια τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον διότι η διαδικασία αυτή θα αργήσει να ξεκινήσει . Γ Γιατί η μέγιστη πλειοψηφία των Δημάρχων δεν ενεργοποιούνται για τον σκοπό αυτό και ζητούν οδηγίες από τους πολιτικούς τους φίλους-προισταμενους τους ; Κ Διότι και αυτοί όπως και οι πολιτικοί έχουν εξίσου λερωμένη την φωλιά τους και ενεργούν ως μαριονέτες . Γ Ισχύουν αυτά που λέει ο Σώρρας για τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής και για την δωρεά που έχει κάνει για 8 από αυτές προς εξόφληση δημοσίου χρέους και λοιπών χρεών; Κ Ισχύουν αλλά δεν βλέπω να μπορούν τα ποσά αυτά που τώρα κοιμούνται να αξιοποιηθούν και όταν κάποτε ξαναζωντανέψουν θα έχουν συμβεί τόσα γεγονότα που δεν θα τα έχουμε πλέον ανάγκη. Γ Υπάρχουν τα 150 τρισεκατομμύρια χρημάτων των Ελλήνων κατατεθειμένα σε Ελληνικές Τράπεζες των οποίων όμως την διαχείριση έχουν οι Σκοτεινοί Τραπεζίτες (Rothschild κλπ.) και κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τις άλλες χώρες και γιατί γίνετε αυτό; Κ Ναι υπάρχουν σε κάποια μικρότερη κλίμακα και αυτό αποτελεί την υποδούλωση μας και το γεγονός ότι όλα τα κράτη είναι καταχρεωμένα. Γ Αυτό το καθεστώς πρόκειται να ανατραπεί; Κ Ναι θα ανατραπεί αλλά πολύ αργότερα.

        Γ Είναι αλήθεια ότι όλες οι συστημικές Τράπεζες μας και η Τράπεζα Της Ελλάδος δεν ανήκουν στους Έλληνες αλλά σε Σκοτεινούς Τραπεζίτες (Rothschild κλπ.); Κ Ναι αλλά αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα αλλά σχεδόν για όλες τις χώρες.  Γ Ο Σώρρας έχει προστασία από τους Φωτεινούς και καθοδηγούν αυτόν και τους συνεργάτες του; Κ Όλοι έχουν προστασία και ο Σώρρας έχει καθοδήγηση (από αυτούς με τους οποίους είναι συντονισμένος), ενώ καθοδηγεί ο ίδιος τους συνεργάτες του. Γ μήπως κινδυνεύει η ζωή του; Κ Θα κάνουν προσπάθειες οι Σκοτεινοί να τον εξοντώσουν αλλά δεν βλέπω οι προσπάθειες τους να ευοδώνονται. Γ Το παιχνίδι που παίζει ο Σώρρας είναι φωτεινό; Κ Δεν είναι και τόσο φωτεινό, είναι γκρι, και έτσι πρέπει να είναι για να μπορέσει να αντιμετωπίσει με επιτυχία τους Σκοτεινούς που δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε παράνομο μέσο. Γ Εγώ υπάρχει κάποιος λόγος να τον συναντήσω και να μιλήσω μαζί του; Κ Άμα θέλεις να το κάνεις κάντο αλλά μην αρχίσεις τις ερωτήσεις για να μπορέσεις να αφεθείς και να μπεις τηλεπαθητικά στις σκέψεις του και στα προγράμματα του και να πάρεις τις εικόνες που θα σου μεταδώσει η παρουσία του, πράγμα που θα διευρύνει την οπτική σου για το όλο σύστημα και τους τελικούς στόχους του, τώρα μάλιστα που ανοίγει το τρίτο σου μάτι και μπορείς να βλέπεις και να αισθάνεσαι πράγματα που παλαιότερα με την τεχνοκρατική σου αντίληψη δεν μπορούσες.

        Γ Είναι αλήθεια ότι τα γραφεία που ανοίγονται το ένα πίσω από το άλλο με τίτλο Ελλήνων Συνελεύσεις (Ε.ΣΥ.) με προοπτική να καλυφτούν με ένα η περισσότερα γραφεία όλοι οι  Δήμοι της χώρας, θα επιτύχουν και με τον πολιτικό φορέα που έχει συσταθεί να πάρουν τις προσεχής εκλογές και να κάνουν μια σωστή κυβέρνηση , ακόμη δε να προχωρήσουν στο να κάνουν την πρώτη πραγματική Ελληνική Εθνοσυνέλευση μετά τον Καποδίστρια η οποία θα ανατρέψει όλα τα κακώς κείμενα και θα βάλει την χώρα στον σωστό δρόμο;  Κ Από όλα τα σενάρια που συνδέονται με το με ποιο τρόπο η Ελλάδα θα κάνει τις ανατροπές και θα αποτινάξει τον ζυγό στον οποίο σήμερα βρίσκετε, το ως άνω σενάριο είναι αφενός το πιο φωτεινό και αφετέρου το πιο πιθανό, αρκεί να ενεργοποιηθούν οι Έλληνες και να συνδράμουν δια της συμμετοχής τους σε αυτό τον σκοπό. Γ Αυτό ταιριάζει και με το σενάριο που είπε σε προηγούμενες συνεδρίες μου «ο επισκέπτης» που τον κάλεσε ο ΑΕ μου και περιέγραψε το μελλοντικό σύστημα της χώρας ως αποκεντρωτικό με κάθε Δήμο να αποτελεί ένα μικρό κράτος και η κεντρική κυβέρνηση να έχει απλώς μια τυπική παρουσία. Κάτι τέτοιο θα ισχύσει; Κ Ναι θα ισχύσει αλλά αυτό δεν θα γίνει από την μια μέρα στην άλλη αλλά θα απαιτήσει τον χρόνο του για την υλοποίηση του.

        Γ Μέσα στις ανατροπές περιλαμβάνεται και η αποπληρωμή του Δημοσίου Χρέους ; Κ Βλέπω ένα κομμάτι να αποπληρώνεται και ένα μεγαλύτερο να διαλύετε , ενώ μπορεί και ίδιοι οι δανειστές να σπεύσουν να απομειώσουν με διαφόρους τρόπους το Δημόσιο Χρέος  που κρύβει πάρα πολλές λαμογιές τόσο των Ελλήνων όσο και των ξένων. Γ Το γιατί, όπως είπαμε, οι Δήμαρχοι δεν προχωρούν να κατεβάσουν τα χρήματα για τα έργα είναι γιατί έχουν και αυτοί λερωμένη την φωλιά τους; Κ Ναι διότι δεν μπορούν να πάνε απέναντι στο σύστημα αφού οι ίδιοι είναι το σύστημα. Γ οι Σκοτεινοί θα αντιδράσουν στην προσπάθεια που γίνετε με των Ε.ΣΥ. ; Κ Ναι και ήδη αντιδρούν. Και τώρα πάμε στο μεγάλο κεφάλαιο των εξωδίκων. Γ Τα εξώδικα θα έχουν αποτέλεσμα στο να πληρωθούν τα χρέη και μάλιστα όσων δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν και να αποφευχθούν έτσι κατασχέσεις λογαριασμών και πλειστηριασμοί ακινήτων; Κ Εδώ η εικόνα είναι κάπως θολή διότι οι Σκοτεινοί προετοιμάζουν νομοθετικά τερτίπια που να παρακάμπτουν τα εξώδικα και να ανατρέπουν την περαιτέρω εφαρμογή τους, για αυτό όποιος προλάβει πρόλαβε, ενώ αργότερα τα πράγματα θα είναι πιο μπλεγμένα , καθότι αν επιτρέψουν αυτό να γίνει τότε θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι που τίποτα δεν το σταμάτα , και θα τους πάρει σβάρνα όλους.

        Γ Ακόμη θα γίνει προσπάθεια όσοι δεν πληρώσουν με τον γνωστό τρόπο αλλά χρησιμοποιήσουν τα εξώδικα να υποστούν παράλληλες οχλήσεις σε άλλα θέματα με πρόθεση των Σκοτεινών (συνήθως ανεπιτυχή) να τους πιέσουν; Κ Ναι θα γίνει τέτοια προσπάθεια εκ μέρους των Σκοτεινών. Γ Η Καταιγίδα των εξωδίκων θα έχει το αποτέλεσμα που αναφέραμε προηγουμένως ότι θα έχουν  τα γραφεία των Ε.ΣΥ. ; Κ Όχι δεν θα είναι τόσο ισχυρή η επιρροή τους όμως θα συντελέσουν και αυτά σημαντικά πληγώνοντας το θηρίο με τα δικά τους βέλη ώστε να γίνει πιο εύκολη η πτώσης του θηρίου που θα το χτυπούν και τα άλλα συστήματα. Αυτοί που το κάνουν του συστήματος Σώρρα ξέρουν ότι αυτό από μόνο του δεν μπορεί να επιφέρει την αλλαγή αλλά επίσης ξέρουν ότι αυτό θα διευκολύνει πολύ στο να επικρατήσουν από κοινού όλα τα συστήματα που παράλληλα επεξεργάζονται για να επιτευχτεί η ανατροπή. Γ Τα βίντεο του συστήματος Σώρρα των οποίων τα links έχουν μπει πιο πάνω θα ακουστούν και θα επηρεάσουν τον κόσμο στο να συμμετάσχει στο όλο εγχείρημα δεδομένου του μεγάλου πλήθους των αναγνωστών που έχει το site μου; Κ Ναι θα επηρεάσουν αλλά μην περιμένεις αυτοί που θα σηκωθούν από τους καναπέδες τους και θα ενεργοποιηθούν να ξεπεράσουν το 10% με 20% των αναγνωστών σου. Αντίθετα ευρύτερη επιρροή θα έχει η προοπτική σου  να εμφανιστείς εσύ στην τηλεόραση και μάλιστα σε σειρά εκπομπών όπου θα μιλάς για την πέμπτη διάσταση  τους εξωγήινους και τα γεγονότα και τις προοπτικές στην Ελλάδα και τον πλανήτη.

        Γ Μπορεί τα 600 δις. Δολάρια που κατατέθηκαν υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας καθώς και τα άλλα πολύ μεγαλύτερα Ελληνικά καταπιστεύματα που προαναφέραμε να αποτελέσουν  (λόγο του ότι περιλαμβάνουν και την ανθρωπιστική βοήθεια) τα πακέτα «αφθονίας» που περιγράφει ο Nidle στα διαδικτυακά του σεμινάρια ότι επίκεινται για να δώσουν οικονομική άνεση σε όλο τον κόσμο; Κ Αυτά μπορεί να έχουν δρομολογηθεί και να υπάρχουν σαν ένα παράλληλο σενάριο η υλοποίηση όμως του οποίου  θα περάσει από πολλές φάσεις  και οπωσδήποτε δεν θα είναι άμεση. Γ Είναι αλήθεια ότι αυτοί που κυβερνούν από τον Καποδίστρια και μετά είναι Σκοτεινοί, Ανθέλληνες, Εβραίοι, κλπ; Κ Όχι απλώς η πλειοψηφία αλλά σχεδόν το 100% είναι, και μάλιστα  πολλοί από αυτούς είναι και σαυροειδής ως προς την προέλευση τους. Γ Είναι αλήθεια ότι και οι εκάστοτε Αρχιεπίσκοποι της Ελλάδος που έβαλε ο Rothschild ως εκτελεστικούς αντιπροέδρους στην Εθνική Τράπεζα που του ανήκει είναι και αυτοί στην ίδια κατηγορία των πολιτικών που αναφέραμε; Κ ναι είναι αλήθεια και όχι μόνο αυτοί αλλά και πολλοί άλλοι στην ανώτερη ιεραρχία του κλήρου. Γενικά κανείς δεν παίρνει σημαντική θέση στην πολιτική και λοιπή ιεραρχία αν δεν είναι υποχείριο του Συστήματος και μάλιστα εκβιάσιμος από αυτό, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις περισσότερες χώρες του κόσμου.   

      Γ Η Ελλάδα έχει όντως τον πλούτο σε χρυσό που λένε ότι κατέχει; Κ Ο πραγματικός και άμεσα υλοποιήσιμος πλούτος της Ελλάδος είναι στα σπλάχνα της με όλα αυτά που περιέχει όχι μόνον τους υδρογονάνθρακες αλλά και πολλά άλλα πολύτιμα πετρώματα. Γ Τον πλούτο αυτό θα μπορέσει να τον αξιοποιήσει η ίδια ή θα τον ξεπουλήσει στους ξένους; Κ Θα αρχίσει να τον ξεπουλά αλλά  σύντομα θα αναλάβει η ίδια την διαχείριση αυτού του πλούτου προς μεγάλο οικονομικό όφελος της χώρας. Γ Αυτά που θα έχει ξεπουλήσει θα μπορέσει να τα πάρει πίσω; Κ Κατά ένα  ποσοστό ναι αλλά και για πολλά άλλα όχι. Γ Θα τιμωρηθούν και μάλιστα για εσχάτη προδοσία οι πολιτικοί που υπέγραψαν τα μνημόνια και μας έφεραν σε αυτά τα χάλια όπως λέει ο Σώρρας που έχει υποβάλει και σχετική μήνυση; Κ Ναι θα τιμωρηθούν. Γ Θα γίνει λογιστικός έλεγχος του Δημοσίου Χρέους ; Κ Ναι θα γίνει καθότι μάλιστα το πώς δημιουργήθηκε το χρέος είναι ήδη γνωστό και προφανές. Αυτό δε θα αποτελέσει και έναν σοβαρό παράγοντα για το ξήλωμα του συστήματος. Γ Η Ελλήνων Πολιτεία (ο πολιτικός φορέας του Σώρρα) θα επηρεάσει και τις άλλες χώρες και μάλιστα της ΕΕ; Κ Οι χώρες αυτές έχουν ήδη τόσα δικά τους προβλήματα και σαπίλα που δεν τους περισσεύει διάθεση να ασχοληθούν με το τι γίνεται στη Ελλάδα.

        Κλείνοντας το κεφάλαιο περί Σώρρα για να συνεχίσουμε τα γεγονότα ανα τον κόσμο παραθέτω τέσσερα ακόμη σύντομα βιντεάκια όπου μιλάει ο Σώρρας για την επίθεση που κάνει στις τράπεζες, για την τιμωρία που επιφυλάσσει για τους ενόχους πολιτικούς όταν έρθει στα πράγματα κλπ. Τα link των τεσσάρων αυτών βίντεο είναι  https://www.youtube.com/watch?v=cDlU9JsrbOE διάρκειας 17 λεπτών το πρώτο, https://www.youtube.com/watch?v=ttfKAt0hgvk διάρκειας 12 λεπτών το δεύτερο, https://www.youtube.com/watch?v=tVx_8SkTX8k διάρκειας 10 λεπτών το τρίτο, https://www.youtube.com/watch?v=_3hDr7c71PA διάρκειας 6 λεπτών το τέταρτο. Στις τρεις τελευταίες συνεδρίες μου ρώτησα πολλά πράγματα για τα γεγονότα και τις προβλεπόμενες εξελίξεις στην Ελλάδα, την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και τον πλανήτη γενικότερα, επί θεμάτων οικονομίας, πολιτικής, πολέμων, κλπ. Από τις απαντήσεις που πήρα παραθέτω μια σύντομη περίληψη διότι πρώτον αύριο 10-9-2016 φεύγω για Κύπρο όπου θα μείνω έξι εβδομάδες στο ξενοδοχείο  Malama beach resort στην Παραλίμνι (για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου όπως γίνετε συνήθως) και διότι δεύτερον πολλές δυσοίωνες προβλέψεις ιδιαίτερα για την Ελλάδα είναι πολύ πιθανών να ανατραπούν εάν οι Έλληνες ξυπνήσουν, ενεργοποιηθούν και κινηθούν έγκαιρα  σπεύδοντας να ενισχύσουν το σύστημα Σώρρα. Περισσότερες λεπτομέρειες περί αυτών θα αναρτήσω περί τα τέλη Οκτωβρίου επιστρέφοντας από Κύπρο. Τα παραθέτω με την σειρά που έγιναν οι πιο πρόσφατες ερωτήσεις.

        Γ Η ανατροπή της κυβέρνησης μπορεί να γίνει και πριν από την επίδραση των Ελλήνων Συνέλευσης πηγαίνοντας σε εκλογές ή με άλλο τρόπο; Κ Εκλογές δεν βλέπω αλλά θα έχουμε γεγονότα και αλλαγές ενδεχομένως και μέσα στο 2016. Γ Οι σχέσεις Τουρκίας με ΗΠΑ πως πάνε , χειροτερεύουν; Κ Μπάχαλο. Γ Οι σχέσεις της με την Ρωσία καλυτερεύουν; Κ Άλλο μπάχαλο. Εκεί που ορισμένα κλιμάκια Ρωσίας-Τουρκίας συμφωνούν, κάτι άλλα κλιμάκια των χωρών αυτών είναι σε διαμάχη και μπλοκάρουν τα συμφωνηθέντα. Έτσι υπάρχει ένα συνονθύλευμα το οποίο θα καταλήξει σε έκρηξη όπως ακριβώς  σπάει ένα σπυρί. Γ Θα υπάρξει συμφωνία Ρωσίας, Ιράκ, Συρίας, Υεμένης, Αιγύπτου και Λιβύης για την αντιμετώπιση του ISIS ; Κ Θα υπάρξει συντονισμένη ενέργεια κατά του ISIS αλλά θα έχει ως αποτέλεσμα το ότι γίνετε με τον καρκίνο σε ένα σώμα όπου μετά την εγχείριση σε ένα όργανο έχουμε μεταστάσεις σε άλλα σημεία. Έτσι θα δημιουργούνται μικροεστίες αλλού από τα υπολείμματα των κύριων εστιών που εξουδετερώνονται. Γ Η Κίνα θα φέρει μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις στην Μέση Ανατολή; Κ Όχι μεγάλες. Γ Θα γίνει εμπλοκή Ρωσίας και Αιγύπτου στην Λιβύη κατά του ISIS; Κ Της Ρωσίας ναι αλλά η εμπλοκή της Αιγύπτου δεν θα είναι εμφανής. Γ Θα υπάρξει πόλεμος στην Ουκρανία και εισβολή της Ρωσίας τουλάχιστον στις ρωσόφωνες περιοχές για να τις υποστηρίξει; Κ Αυτό με κάποιο τρόπο θα αποφευχθεί και έτσι δεν θα χρειαστεί να γίνει εισβολή.

        Γ Τι θα γίνει με τους μετανάστες και αν θα τηρηθεί η συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας; Κ Άσχετα αν τηρηθεί ή όχι η συμφωνία βλέπω τις ροές των μεταναστών προς Ελλάδα να αυξάνονται. Γ Αυτό που λένε ότι θα ζητήσει η Ευρώπη να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι παράνομοι μετανάστες που πέρασαν από Ελλάδα εις Ευρώπη θα γίνει; Κ Θα προσπαθήσουν με κάθε μέσο να το επιτύχουν . Γ  Και τι θα γίνει η Ελλάδα με τόσους μετανάστες; Κ Σκουπιδοτενεκές. Γ γιατί η κυβέρνηση δεν κάνει κάτι σοβαρό να αντιμετωπίσει το πρόβλημα; Κ όχι τόσο γιατί δεν μπορεί όσο γιατί δεν θέλει υπακούοντας ως υποχείριο σε ξένες εντολές. Γ Γιατί όπως είπες προηγουμένως, το μεταναστευτικό θα αποτελέσει την σαμπρέλα που θα προφυλάξει το σκάφος της Ελλάδος να χτυπήσει στην προκυμαία; Κ Διότι εκτός των άλλων κανείς δεν θα ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με έναν σκουπιδοτενεκέ. Γ Η Ρωσία, η Κίνα και η Ινδια και ίσως και το Ιράν θα δημιουργήσουν μια στρατιωτική συμμαχία σαν ένα αντιΝΑΤΟ; Κ Ναι αυτό θα γίνει και μάλιστα ξαφνικά η Ινδία θα αναλάβει και πρωταγωνιστικό ρόλο. Γ Θα εκδώσουμε τους οχτώ του ελικοπτέρου που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα; Κ Δεν το βλέπω να γίνεται αυτό τουλάχιστον προς το παρόν.

        Γ Θα χάσουν τα σπίτια τους πολλοί Έλληνες τώρα που ξεκινούν οι πλειστηριασμοί ακόμη και στις πρώτες κατοικίες; Κ Ναι θα τα χάσουν, αλλά για την πρώτη κατοικία δεν το βλέπω διότι θα υπάρξει μια ευαισθησία των αρχών σε αυτόν τον τομέα. Γ Και ποιοί θα τα πάρουν οι τράπεζες η τα ξένα funds; Κ Για μένα οι τράπεζες και τα ξένα funds είναι λίγο πολύ ένα και το αυτό. Γ Θα μπορέσουν κάποτε οι ιδιοκτήτες να τα ξαναπάρουν πίσω ; Κ Δύσκολα. Γ Οι ιδιοκτήτες δεν θα αντιδράσουν; Κ Δεν έχουν και πολλά περιθώρια αν και μπορεί να αισθανθούν σε ειδικές περιπτώσεις ακινήτων και ανακουφισμένοι μερικοί. Γ Θα δοθούν οι τέσσερις άδειες των καναλιών της τηλεόρασης και μάλιστα σε αυτούς που πλειοψήφησαν; Κ Το όλο θέμα θα αποδειχθεί ένα μεγάλο φιάσκο και ότι έγινε θα ανατραπεί. Γ Η Τράπεζα Της Ελλάδος αλλά και όλες οι συστημικές μας τράπεζες είναι αλήθεια ότι δεν ανήκουν στους Έλληνες αλλά σε ξένους τραπεζίτες και μάλιστα στην οικογένεια Rothschild; Κ Ναι αλλά αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα αλλά και για τις περισσότερες μεγάλες τράπεζες ανά τον κόσμο.

        Γ Είναι αλήθεια ότι όταν χρεοκόπησαν οι ΗΠΑ πήραν την μορφή εταιρείας και παραδόθηκαν  στην ιδιωτική κεντρική τράπεζα Federal Bank η οποία και  δανείζει τις ΗΠΑ για αυτό έχει δυσθεώρητα χρέη ενώ την εξουσία δεν την έχουν πλέον ο Ομπάμα και οι υπουργοί του αλλά μια κλίκα σκοτεινών τραπεζιτών (Rothschild κλπ.), οι οποίοι ουσιαστικά διορίζουν με αμφιλεγόμενες εκλογές τον Πρόεδρο της αρεσκείας τους και τον έχουν υποχείριο τους; Κ Όπως είπαμε πολλές φορές προηγουμένως αυτοί είναι η πικρή αλήθεια. Γ Είναι αλήθεια ότι οι κυβερνήσεις των περισσότερων κρατών και τα ίδια τα κράτη έχουν πάρει πλέον την μορφή εταιρειών  με καταστατικό ιδρύσεως και ΑΦΜ κλπ, όπως πχ. η εταιρεία Ελλάδα ιδρύθηκε με έδρα το Βερολίνο; Κ Ναι είναι αλήθεια και τα καταστατικά ιδρύσεως των περισσοτέρων κρατών πολύ λίγο διαφέρουν από τα καταστατικά ιδρύσεως των εταιρειών. Γ θα πάρουμε πίσω την εθνική μας κυριαρχία που έχουμε παραχωρήσει; Κ Ναι αυτό θα γίνει αλλά αργότερα αφού μεσολαβήσουν πολλά και διάφορα γεγονότα. Γ Παίρνοντας πίσω την εθνική μας κυριαρχία θα πάρουμε πίσω και τις αποκρατικοποιήσεις που έχουν γίνει; Κ κάποιες ναι, κυρίως όσον αφορά υποδομές κλπ, αλλά και κάποιες όχι. Γ Πως εξελίσσονται οι εκλογές της Αμερικής όπου δεν έβλεπες ως πρόεδρο ούτε τον Τράμπ ούτε την Κλίντον; Κ Εδώ τα πράγματα αλλάζουν από την μια μέρα στην άλλη και τώρα βλέπω ως πιθανότερο πρόεδρο   πάλι τον Τράμπ.

        Γ Ο περίφημος Στρατηγός Balford που προαναφέραμε και που προσπαθεί να βελτιώσει τα πράγματα είναι ακόμη εν ζωή ή τον έχουν εξουδετερώσει; Κ είναι ακόμη εν ζωή και οικειοθελώς έχει προσωρινά αδρανοποιηθεί για την προστασία του αλλά δεν αποκλείεται να επανέλθει δριμύτερος δεδομένου ότι έχει και την υποστήριξη των Φωτεινών. Γ Είπες ότι πρόκειται να γίνουν γεγονότα και για αυτό καλύτερα είναι που θα βρίσκομαι αυτήν την εποχή στην Κύπρο. Μπορεί να προσδιοριστεί καλύτερα το τι είδους γεγονότα περιμένουμε; Στο σημείο αυτό το Κανάλι ως άτομο είπε ότι δεν βλέπει ξεκάθαρα το είδος των γεγονότων το οποίο θα μπορούσε να είναι μια φυσική καταστροφή ή μια πολιτική ανατροπή ή τέλος μια λαϊκή εξέγερση στα πλαίσια μάλιστα των εγκαινίων της έκθεσης Θεσσαλονίκης και το ίδιο το κανάλι αισθάνεται μια εσωτερική ανησυχία που δεν μπορεί να δικαιολογήσει. Ακόμη είπες παλαιότερα ότι στο 2016 θα γίνουν ορισμένα γεγονότα μικροτέρας κλίμακας, θα μεσολαβήσει  μια περίοδος σχετικής ηρεμίας και μέσα στο 2017 θα γίνουν τα μεγαλύτερης κλίμακας γεγονότα. Αυτό εξακολουθεί να ισχύει;  Κ Ναι εξακολουθεί ακόμη να ισχύει. Γ Τα γεγονότα αυτά του 2017 θα μας δώσουν πίσω και την εθνική μας κυριαρχία; Κ Πρώτα θα ολοκληρωθούν τα γεγονότα και στην συνέχεια θα ξεκινήσει η αναδόμηση της χώρας παίρνοντας πίσω και την εθνική μας κυριαρχία.

       ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ. ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΥ (ΦΑ), ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ (ΑΕ), ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΟΥ(ΣΤ), ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΟΥ  (Κ)

       Επέστρεψα από Κύπρο στις 15-10-2016, δηλαδή νωρίτερα από ότι είχα υπολογίσει, διότι οι Σκοτεινοί κατέστρεψαν το server που ήταν το site μου και χρειάστηκαν 10 μέρες να το φορτώσω σε καινούργιο server λόγο του μεγάλου όγκου του. Είναι η 3η φορά που χτυπάνε το server που περιείχε και το site μου, χτυπώντας και ότι αλλά sites υπήρχαν σε αυτό, την πρώτη φορά προ ετών όταν έβγαλα στην φόρα τις λαμογιές των ΗΠΑ με το ατύχημα στον Κόλπο του Μεξικού κλπ, την δεύτερη φορά όταν έγραψα εναντίον του εμβολίου της γρίπης που είχε σκοπό να χτυπήσει το αμυντικό μας σύστημα και να μας έχει εφ όρου ζωής δέσμιους των φαρμάκων των πολυεθνικών, δείτε σχετική μου σελίδα (αυτή την φορά έκαψαν το κτίριο που είχε τον server στην Αμερική), και η τρίτη φορά είναι τώρα που άρχισα να μιλώ για τον Σώρρα, πράγμα που όπως φαίνετε ενόχλησε έντονα τους Σκοτεινούς. Σχετικα με τον Σώρρα επειδή ότι είχα να πω το είπα πιο πάνω και μου το επιβεβαίωσαν στις 3 ως άνω συνεδρίες ο ΦΑ, ο ΑΕ μου, και ο ΣΤ, (όσον αφορά την ύπαρξη των χρημάτων, την άρνηση των ιθυνόντων να τα ακουμπήσουν για να μην ξεφτίσει το κουβάρι και πάνε από εκεί που ήρθαν, το φωτεινό σενάριο για τις ανατροπές με τα γραφεία των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ –ΕΣΥ, των εξώδικων, κλπ), εδώ θα προσθέσω  ορισμένα  ενημερωτικά βίντεο καθώς και ορισμένα sites για να παρακολουθείτε την εξέλιξη των γεγονότων από εδώ και πέρα, δεδομένου ότι ο κύριος ρόλος του site μου είναι η αφύπνιση του κόσμου για την πορεία του προς την Πέμπτη Διάσταση 5Η.

     Τα links των βίντεο είναι τα εξής: https://www.youtube.com/watch?v=KCfto7bq1HQ Διάρκειας 12 λεπτών. https://www.youtube.com/watch?v=0pTZRmzqC0s  Διάρκειας 17 λεπτών.  https://www.youtube.com/watch?v=Z2vYGZvQ0Ak  Διάρκειας 16 λεπτών. https://www.youtube.com/watch?v=qmM9DbTOuSo Διάρκειας 23 λεπτών. https://www.youtube.com/watch?v=KyFnu5dttGU Διάρκειας 27 λεπτών. https://www.youtube.com/watch?v=Rkx7oWyyROE  Διάρκειας 14 λεπτών . https://www.youtube.com/watch?v=snhpj5SBvpk  Διάρκειας 24 λεπτών. https://www.youtube.com/watch?v=LOw5PPrfPAs  Διάρκειας 33  λεπτών. https://www.youtube.com/watch?v=gzXFVZF6Bkc  Διάρκειας 50 λεπτών.  https://www.youtube.com/watch?v=GAG7KU-Bxzs  Διάρκειας 46 λεπτών. https://www.youtube.com/watch?v=8O37bmRsUnY  Διάρκειας 69 λεπτών. Πέραν τον ως άνω links, τα οποία καλό είναι να τα αποθηκεύσετε γιατί μπορεί οι Σκοτεινοί να μου ξαναρίξουν το site μου, ότι περαιτέρω πληροφορίες θέλετε να δείτε για την εξέλιξη του συστήματος Σώρρα, θα μπορείτε να τις παίρνετε από τα κάτωθι sites και facebook. 1) ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ  2) ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ  3)ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ  4)ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ  5)ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ.

       Ο ΣΤ ο οποίος θα βρίσκετε μαζί μου καθόλη την διάρκεια της τωρινής μου ενσάρκωσης για να κατευθύνει σωστά αυτά που γράφω και αυτά που κάνω, μου δήλωσε τα εξής τα οποία θεωρώ σκόπιμο να τα αναφέρω. Πρώτον: αυτά που γράφω για τον Σώρρα, την διεθνή οικονομία, τις ανατροπές που περιμένουμε, την διεθνή πολιτική, τις πολεμικές συγκρούσεις, την εξέλιξη των πραγμάτων στην Ελλάδα, τις λαμογιές των ιθυνόντων, τους μετανάστες, την πείνα και την εξαθλίωση της χώρας, τα χρέη, τους πλειστηριασμούς και τις αποκρατικοποιήσεις, τις τράπεζες, κλπ, δεν είναι παρά τελείως δευτερεύοντα αντικείμενα τις ενέργειας που διαθέτω, τα οποία είναι όλα προσωρινά και πολύ σύντομα θα πάψουν να έχουν την οποιαδήποτε σημασία για όλους μας. Ακόμη και αν ορισμένοι πεθάνουν λόγο των δυσμενών συνθηκών, ενώ για τους δικούς τους αυτό θα είναι μια σοβαρή απώλεια, οι ίδιοι δεν έχουν τίποτα να φοβούνται, διότι αυτό που έγινε και οι συνθήκες που πέρασαν  τα επέλεξαν στο βιβλίο της ζωής τους όταν αποφάσισαν να ενσαρκωθούν, ενώ με τον θάνατο τους επιστρέφουν στο σπίτι τους, που είναι η ένατη διάσταση όπου ζουν οι ψυχές περιμένοντας να πάρουν την νέα τους ενσάρκωση, κατάσταση που στην θρησκεία μας ονομάζεται παράδεισος.

       Δεύτερον: Η κύρια αποστολή μου, όπου πρέπει να διαθέτω το 80% της ενέργειας μου, (έναντι του 20% που αφορά την πιο πάνω ενημέρωση), είναι να αφυπνίζω τον κόσμο για να προχωρήσει με άνεση, ταχύτητα, και σιγουριά προς την πέμπτη διάσταση, συγχρόνως προς την πορεία που κάνει η Γαία, η οποία πλησιάζει ταχύρυθμα προς αυτήν, για να ζήσουν την χρυσή εποχή, που δεν είναι πλέον προσωρινή όπως τα πιο πάνω, αλλά μόνιμη τόσο για την παρούσα όσο και για τις μέλλουσες ενσαρκώσεις τους. Όσοι δεν αφυπνιστούν και δεν επιλέξουν αυτόν τον δρόμο, θα ξαναγεννηθούν στον κόσμο της δυαδικότητας  καλού-κακού που υπάρχει στην τρίτη διάσταση. Για την αφύπνιση αυτή έχω ως αποστολή να εμπνέω αισιοδοξία, εσωτερική χαρά και ενδυνάμωση (σωματική και ψυχική) αφενός, και μάλιστα στον απλό κόσμο, πράγμα που ανεβάζει τις δονήσεις μας, και αφετέρου άνοδο της συνείδητότητας που επιτυγχάνεται μεταξύ άλλων με το να αρχίζουμε να αισθανόμεθα αγάπη προς τους γύρω μας και μάλιστα ανιδιοτελή και να ταυτιζόμεθα με το περιβάλλον μας. Με αυτούς τους δυο παράγοντες, δονήσεις και συνείδητότητα, θα επιτύχουμε τελικά την ανάληψη μας στην 5Η  με ότι δώρα αυτό συνεπάγεται.

       Τρίτον: Επειδή ο πολύς κόσμος, και μάλιστα ο απλός, προς τον οποίον θα πρέπει να επικεντρώσω τις προσπάθειες μου, δεν έχει σχέση με το ιντερνέτ, (εν αντιθέσει με αυτούς που μπαίνουν στο ιντερνέτ, οι οποίοι εκτός από εμένα έχουν  και χιλιάδες άλλες πηγές και άτομα πολύ πιο προχωρημένα από εμένα για να πάρουν την σωστή καθοδήγηση),  για αυτό μου συνέστησε ο ΣΤ να επικοινωνήσω μαζί τους δια ζώσης, και όχι μόνο γραπτώς, ήτοι μέσω τηλεόρασης και ραδιόφωνου, αλλά αυτήν την επικοινωνία θα αφήσω να προκύψει από προτάσεις που θα μου κάνουν τρίτοι, προς τις οποίες θα ανταποκριθώ θετικά, και να μην την επιδιώξω ο ίδιος, διότι με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλιστεί ότι αυτή η επικοινωνία θα ξεκινήσει όταν οι συνθήκες θα είναι ώριμες για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα και όχι νωρίτερα. Ακόμη μου συνιστά σε αυτήν μου την επικοινωνία να μιλώ όσο γίνεται πιο απλά και να μην φορτώνω το ακροατήριο ούτε με πολύπλοκες έννοιες, αλλά ούτε και με πολλές πληροφορίες μαζί, αλλά να τις παρέχω λίγες λίγες ώστε να γίνονται κατανοητές και πιστευτές. Κατόπιν αυτής της γενικής εισαγωγής προχωρώ στις πληροφορίες που όλοι περιμένετε, οι οποίες ουσιαστικά δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια επικαιροποιήση των όσον έχω αναλύσει σε προηγούμενες αναρτήσεις μου, και μια επιβεβαίωση που κάνει πλέον ο ΣΤ σε όσα έχει πει ο ΑΕ μου, ο ΦΑ μου και ο ΑΕ του καναλιού μου.

       Στις κατωτέρω ερωτήσεις (Γ-Γιώργος) και απαντήσεις (Κ-Κανάλι) ο ΣΤ επισημαίνει ότι οι απαντήσεις που δίνει αφορούν σε σενάρια που θα ισχύσουν με πιθανότητες κοντά στο 99%, ενώ πάντα υπάρχει και η περίπτωση του 1% κάτι να αλλάξει την τελευταία στιγμή, και οι εξελίξεις να μην είναι ακριβώς αυτές που έχει προβλέψει, δεδομένου ότι υπάρχει πάντα και η ελευθέρα βούληση των ανθρώπων. Γ Θα υπάρξει θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ή άλλης χώρας; Κ Οχι. Γ Θα χάσουμε νησιά ή θα αυτονομηθεί η Θράκη όπως επιδιώκει η Τουρκία; Κ Η πρόθεση τους είναι αυτή, αλλά κανένα τμήμα Ελληνικής Γης δεν πρόκειται να χαθεί, αν και υπάρχει περίπτωση ορισμένα να υποστούν μια κάποια προσωρινή ταλαιπωρία, όμως κανένα τμήμα της Ελλάδος δεν θα αποκολληθεί. Όσο πιο επικεντρωμένοι είμαστε εμείς στις θετικές ενέργειες και στις επιδιώξεις μας, τόσο μικρότερη επιρροή θα μπορούν να έχουν οι αντίπαλοι μας. Γ Θα υπάρξει θερμό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ ή ΝΑΤΟ και Ρωσίας σε Μέση Ανατολή ή σε Ουκρανία; Κ Θα εξακολουθήσουν να γίνονται αυτά που γίνονται και σήμερα, ήτοι τίποτα περισσότερο. Γ Πως εξελίσσονται οι σχέσης Τουρκίας και Ρωσίας; Κ Είναι καθαρά διπλωματικές σχέσεις που μεταβάλλονται από καλές σε μπάχαλο,  ή συγχρόνως σε ένα τμήμα είναι καλές ενώ σε κάποιο άλλο είναι κακές. Γ Το ίδιο ισχύει και για σχέσεις ΗΠΑ με Τουρκία; Κ Ακριβώς το ίδιο, ώσπου και οι δυο μεγάλες δυνάμεις να απομονώσουν την Τουρκία, οπότε ‘’μαύρο φίδι που την έφαγε’’. Γ Το ίδιο και με την ΕΕ; Κ Η ΕΕ θα είναι ακόμη πιο ξεκάθαρη απέναντι στην Τουρκία.

       Γ Η Ρωσία θα εισβάλει στην Ουκρανία και θα χωριστεί αυτή σε δυο κομμάτια ανατολικό και δυτικό τμήμα; Κ Δεν θα εισβάλει και θα γίνουν απλά τα πράγματα,  διότι πλην τον άλλων λόγων η Ρωσία  επικεντρώνεται κυρίως νοτιότερα στην Μέση Ανατολή κλπ. Γ Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα χρεοκοπήσουν και το Δολάριο θα πέσει; Κ Θα έχουμε μια σημαντική πτώση. Γ Αυτό θα γίνει το 16 το 17 ή πότε; Κ Κατά πάσα πιθανότητα το 2017. Γ Το ίδιο θα συμβεί και με το Ευρώ και πότε; Κ Ναι επίσης στο 2017. Γ Το Ελβετικό Φράγκο θα έχει κάποια ανατίμηση ως προς τα αλλά νομίσματα, όπως συνέβη σχετικά πρόσφατα; Κ Ναι στις αρχές του 2017. Γ Η Γερμανία θα έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα με την Deutsche Βank και λοιπές τράπεζες, και θα γίνουν κουρέματα, και θα χάσει ο κόσμος τα λεφτά του; Κ Ναι, και για αυτό προσπαθεί να κουκουλώσει και τα κουκούλωσε ήδη σε κάποιο βαθμό, αλλά παρόλα αυτά πολλά χρήματα θα χαθούν. Γ Η Ρωσία θα μπορέσει να εξουδετερώσει τελικά τους Τζιχανιστές από την Μέση Ανατολή (Συρία, Ιράκ ή και Λιβύη); Κ Ναι σε μεγάλο βαθμό, αλλά όχι 100%, διότι είναι όπως ο καρκίνος που ενώ αφαιρείς τον κύριο όγκο δημιουργούνται μεταστάσεις οι οποίες θα επεκταθούν όχι μόνο στην Μέση Ανατολή αλλά και στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, κλπ.

       Γ Θα υπάρξει συμμαχία μεταξύ Ρωσίας, Κίνας,  Ινδιών, ενδεχομένως και Ιράν, μαζί και με τις άλλες πρώην Σοβιετικές χώρες, που έχει ήδη συμμαχία η Ρωσία, στην δημιουργία ενός είδους αντιΝΑΤΟ; Κ Ναι θα υπάρξει και η Ινδία θα έχει ένα πολύ ενεργό μέρος. Γ Και αυτό το βλέπεις το 16 ή το 17 ; Κ Βλέπω να καθυστερεί κάπως. Γ Οι Αγωγοί southstream μέσω Μαύρης Θάλασσας, και turkstream μέσω Τουρκίας, θα πραγματοποιηθούν και θα δώσουν αέριο μέσω Ελλάδας και Αδριατικής στην Ιταλία και στην Νότια Ευρώπη; Κ Ναι θα πραγματοποιηθούν, αλλά όχι δυο αγωγοί αλλά μόνο ένας μέσω Μαύρης θάλασσας, Βουλγαρίας, Ελλάδας, Αδριατικής και Ιταλίας. Γ Ο Αγωγός ΤΑΠ που υπογράφηκε και από Ελλάδα  για να φέρει το Αζερικο αέριο στην Ιταλία θα πραγματοποιηθεί και θα λειτουργήσει; Κ Μέρος του θα κατασκευαστεί, αλλά για διαφόρους λόγους αέριο δεν πρόκειται να περάσει. Γ  Η ΑΟΖ Ελλάδος και η ΑΟΖ Κύπρου, που προσπαθεί η Τουρκία να τις αλλοιώσει, πρόκειται να αλλάξουν; Κ Όχι, παρόλες τις προσπάθειες της Τουρκίας θα παραμείνουν ως έχουν.

       Γ Η Ελλάδα θα προλάβει να βγάλει πετρέλαιο και αέριο και να τα αξιοποιήσει, ή θα την προλάβουν άλλες μορφές ενέργειας; Κ Θα την προλάβουν άλλες  μορφές ενέργειας, αλλά και αυτές θα έχουν σχέση με την Ελλάδα. Γ Εννοείς την αιολική και ηλιακή ενέργεια; Κ Οχι πρόκειται για ενέργειες που έχουν σχέση με ορυκτά της Ελλάδας που βρίσκονται παντού, τα οποία εν συνεχεία, όσο γειώνονται και άλλες πληροφορίες, θα συνδεθούν με κβαντική ενέργεια, (εκτιμώ ότι αναφέρεται στην zero point energy που αναφέρει ο Nidle). Γ Το ίδιο ισχύει και για την Κύπρο, ή αυτή που ξεκίνησε νωρίτερα θα προλάβει να εκμεταλλευτεί τους υδρογονάνθρακες της; Κ Θα προλάβει, διότι θα υπάρχει μια παράλληλος κατάσταση, όπου θα χρησιμοποιούνται συγχρόνως και οι παλιές μέθοδοι (υδρογονάνθρακες), και οι καινούργιες (οικολογικές), με τις πρώτες να μειώνονται βαθμιδόν ώσπου να σβήσουν, όσο οι δευτέρες θα αυξάνονται. Γ Η Τουρκία που θέλει να αγνοήσει την Συνθήκη της Λωζάννης θα καταφέρει κάτι τελικά; Κ Οχι τίποτα απολύτως. Γ Η περιοχή των Στενών θα διεθνοποιηθεί συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης και της Ευρωπαϊκής Τουρκίας, ώστε να μην ανήκει στην Τουρκία αλλά σε μια διεθνή δύναμη; Κ Ναι αλλά αυτό θα γίνει αρκετά αργότερα.

       Γ Το Κυπριακό θα λυθεί και μάλιστα προς όφελος των Ελληνοκυπρίων και πότε; Κ Το πότε δεν μπορώ να το προσδιορίσω, όμως θα λυθεί ξαφνικά κατά τρόπο πολύ απλό και εύκολο, πράγμα που θα προβληματίσει τον κόσμο για το τι παιχνίδια παιζόντουσαν εις βάρος και των δυο κοινοτήτων όλον αυτό τον καιρό. Γ Θα έχουμε διάσπαση της ΕΕ και θα αρχίσουν και άλλες χώρες να απομακρύνονται; Κ Ναι και οι επόμενες χώρες θα είναι από αυτές που ανήκαν στην πρώην Σοβιετική Ένωση. Γ Στις προσεχείς εκλογές μεταξύ Τραμπ και Κλιντον ποιος θα είναι ο νικητής από τους δυο; Κ Παρόλες τις προσπάθειες που κάνω (λέει το κανάλι), ρωτώντας τώρα τον ΣΤ όσο και επανηλλειμένα τον ΑΕ μου, παίρνω την στερεότυπη απάντηση ‘’κανένας από τους δυο’’. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει οτι δεν θα γίνουν εκλογές, ή αν θα γίνουν και ο νικητής θα αποσυρθεί, ή κάτι άλλο θα συμβεί. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εδώ επισημαίνω ότι ο Νidle στο τελευταίο διαδικτυακό του σεμινάριο που παρακολούθησα προχθές Παρασκευή 28-10-2016 μιλάει ότι τα γεγονότα και οι ανατροπές είναι πολύ πιθανό να προηγηθούν των εκλογών της 9ης Νοεμβρίου, πράγμα που υποστηρίζουν και άλλα κανάλια στην Αμερική. (πράγμα όμως για το οποίο όμως πολύ αμφιβάλω).

       Γ Οι τράπεζες στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι ασφαλείς, και τα λεφτά μας δεν κινδυνεύουν από κούρεμα, κλπ; Κ Οι τράπεζες αυτές εν γένει είναι ασφαλείς, όμως πρόκειται να γίνει κάποιο κραχ, το οποίο θα έρθει σαν παλιρροιακό κύμα και θα σαρώσει τα πάντα, ακόμη και τους πιο ασφαλείς προορισμούς όπως είναι πχ. το Μονακό. Γ Αυτό το κύμα που θα φέρει τα πάνω κάτω σημαίνει ότι θα χάσουμε τα λεφτά μας και θα πεινάσουμε; Κ Κάθε άλλο αυτό το κύμα θα το ακολουθήσει η εξυγίανση του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος. Γ Θα γίνει κάποιο κούρεμα ή απομείωση του δημοσίου Ελληνικού χρέους; Κ Θα γίνει διότι δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Γ Θα γίνει μέσα στο 16,17,18 ; Κ Θα γίνει με την επόμενη κυβέρνηση. Γ Θα έχουμε και λογιστικό έλεγχο του χρέους; Κ Θα έχουμε, διότι πολλά πράγματα σχετικά με το χρέος είναι κραυγαλέα. Γ Τι θα γίνει με την κραυγαλέα περίπτωση της αποκρατικοποιήσεως του ΤΡΑΙΝΟΣΕ για ελάχιστα εκατομμύρια, θα επέμβει το Συμβούλιο Της Επικρατείας; Κ Το ΣτΕ επενέβει ήδη στο θέμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, που έβγαλε τον νόμο αντισυνταγματικό και αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου. Η νέα επέμβαση του θα γίνει μετά από κάποιο διάστημα, αλλά αμέσως μετά θα ακολουθήσει μπαράζ επεμβάσεων που θα φέρει και ανατροπές.

       Γ Τι θα γίνει με τους πλειστηριασμούς, θα χαθούν πολλά σπίτια πρώτης κατοικίας; Κ Δεν βλέπω να χάνονται. Θα υπάρξει ευαισθησία τουλάχιστον ως προς την πρώτη κατοικία. Γ Οι ανατροπές που περιμένουμε  θα ξεκινήσουν το 16, το 17 η πότε; Κ Το 2016 θα γίνουν ορισμένες, αλλά στο 2017 θα γίνουν περισσότερες. Γ Με τις αποκρατικοποιήσεις τι πρόκειται να γίνει; Θα ξεπουληθεί όλη η Ελλάδα και τι θα γίνει με το ρεύμα και το νερό; Κ Και εκεί θα μπει κάποιο φρένο, και αρκετές που αποτελούν χτυπητό σκάνδαλο θα επανέλθουν στο δημόσιο, το δε ρεύμα και το νερό δεν κινδυνεύουν. Γ Θα γίνουν ταραχές στην Ελλάδα από τους Έλληνες, ή ο κόσμος θα μείνει στους καναπέδες του; Κ Ναι κάποιο μπάχαλο θα γίνει, πάντως είμαστε πολύ κοντά στα γεγονότα. Γ Θα έχουμε ταραχές από τους μετανάστες; Κ Ναι από αυτούς θα έχουμε περισσότερες ταραχές. Γ Τα λεφτά που ξοδεύονται για τους μετανάστες τα πληρώνει η ΕΕ, ή τα πληρώνουμε εμείς από τα λίγα χρήματα που έχουμε; Κ Ενα μεγάλο μέρος το πληρώνει η ΕΕ, αλλά οπωσδήποτε ξοδεύονται χρήματα και από το Ελληνικό κράτος, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Γ Θα έχουμε πρόβλημα με την Αλβανία; Κ Ναι και οι Αλβανοί θα ξεσηκωθούν, αυτοί που βρίσκονται στην Αλβανία, αλλά και ορισμένοι πυρήνες που έχουν οι Αλβανοί στην χώρα μας.

       Γ Μπορεί η Ελλάδα να φύγει από την ΕΕ, να προσεγγίσει την Ρωσία και να ενταχτεί στους BRICKS; Κ Αυτό είναι πολύ δύσκολο προς το παρόν. Γ Την ίδια ερώτηση θέτω για το τι θα κάνει η Σερβία; Κ Και για αυτήν είναι πολύ δύσκολο προς το παρόν. Γ Μετά την απόφαση του ΣτΕ θα λειτουργούν όλα τα κανάλια, ή θα επανέλθουμε στις τέσσερεις άδειες; Κ Οι τέσσερεις άδειες δεν υπήρξαν πότε, και όλο το μπάχαλο που δημιουργήθηκε θα είναι μια από τις αιτίες ανατροπής της κυβέρνησης. Γ Το θέμα απαξίωσης της ιστορίας μας και της θρησκείας μας στα μαθητικά βιβλία  και διδασκόμενα μαθήματα που επιβλήθηκε από τον Φίλη, τον Σύριζα και όχι μόνο θα ανατραπεί; Κ Θα γίνουν κάποιες βελτιώσεις από εσωτερικούς παράγοντες, αλλά η μεγάλη αλλαγή και επαναφορά της ιστορίας και της θρησκείας μας στην αρμόζουσα θέση τους θα προέλθει από ινστιτούτα του εξωτερικού, που θα προβάλουν της πολιτισμικές αξίες της Ελλάδας, και θα αναγκάσουν τα λαμόγια στο εσωτερικό να τις αποδεχτούν. Γ Η Ρωσία και οι BRICKS θα βοηθήσουν οικονομικά την Ελλάδα, και η Ρωσία θα παρέχει τα υψηλά εξοπλιστικά της μέσα για την άμυνα της χώρας μας, ή θα μείνουμε προσκολλημένοι στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ; Κ Με την παρούσα κυβέρνηση θα μείνουμε προσκολλημένοι. Γ Μπορεί αυτό να γίνει με την επόμενη κυβέρνηση; Κ Ναι είναι πολύ πιθανόν.

       Γ Πότε βλέπουμε να έρθουν σωστοί κυβερνήτες, που να μην είναι ανθέλληνες, λαμόγια και μαριονέτες των ξένων; Κ Οταν έρθουν σωστοί άνθρωποι στην κυβέρνηση, που ενδιαφέρονται για το καλό του λαού και της χώρας και όχι για την καρέκλα τους και την τσέπη τους. Γ Και πότε βλέπεις να έρθουν οι άνθρωποι αυτοί; Όχι στην επόμενη κυβέρνηση αλλά στην μεθεπόμενη όταν θα είναι όλα καινούργια πρόσωπα, τίμιοι και ικανοί τεχνοκράτες, και δεν θα υπάρχει ανάμεσα τους κανένας από αυτούς  που υπήρξαν πολιτικοί όλα τα προηγούμενα χρόνια, είτε ασκούσαν εξουσία είτε όχι. Γ Σε αυτούς βλέπεις να υπάρχουν και πολλοί που να προέρχονται από το σύστημα Σώρρα; Κ Ναι, αλλά εκτός από αυτούς θα υπάρχουν και πολλοί άλλοι εξειδικευμένοι επιστήμονες με γνώσεις και ικανότητες και διοικητικά προσόντα. Εδώ τελειώνω τις βασικές πληροφορίες για Ελλάδα και πλανήτη που ουσιαστικά συμπληρώνουν και επιβεβαιώνουν όσα είπα και προηγουμένως, και ας με συγχωρούν οι αναγνώστες που τυχόν ξαναδιαβάζουν τα ίδια, αλλά θεώρησα σκόπιμο, ενόψει των επερχόμενων γεγονότων, να έχω και μια άλλη γνώμη από τις επουράνιες οντότητες, όπως είναι ο ΣΤ που όπως είπε το κανάλι είναι πολύ αυστηρός στις απόψεις του. Ελπίζω σύντομα να έχω ευχάριστα νέα που προδικάζουν τις πολυπόθητες ανατροπές.

       Πριν κλείσω θέλω να δώσω μια τελευταία συμβουλή που μου έδωσε τόσο ο ΑΕ μου, όσο και ο ΣΤ, και αυτή είναι να φροντίσουμε, παρόλες τις δυσμενής συνθήκες που επικρατούν, να διώχνουμε από πάνω μας εντάσεις και άγχη και να αισθανόμαστε χαλαροί, ευδιάθετοι και χαρούμενοι, (όσο είναι αυτό εφικτό, αποστασιοποιούμενοι από τα δυσάρεστα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας, και βλέποντας τα σαν ψυχροί παρατηρητές), διότι οι εντάσεις επιβαρύνουν τα κύτταρα του οργανισμού μας και μπλοκάρουν τα διάφορα όργανα μας, δημιουργώντας με τον χρόνο δυσανεξίες και ασθένειες, ενώ η χαρά, η ικανοποίηση, η αισιοδοξία και κυρίως το γέλιο ξεμπλοκάρουν σιγά σιγά τα πάντα, πράγμα που αφενός εμποδίζει την δημιουργία ασθενειών, και αφετέρου απαλύνει και εξουδετερώνει σιγά-σιγά αυτές που έχουν ήδη εγκατασταθεί. Αν συνδυάσουμε αυτήν την συμβουλή με τις πνευματικές ασκήσεις που έχω περιγράψει σε προηγούμενες σελίδες μου, τότε αυτό αποτελεί ένα ισχυρό παράγοντα του να παραμένουμε υγιείς, και η υγεία με την σειρά της είναι ένας ισχυρός παράγοντας που ανεβάζει τις δονήσεις μας και διευκολύνει τον δρόμο μας προς την 5Η. Περισσότερες συμβουλές και ολιστικές θεραπείες για διάφορα προβλήματα προτίθεμαι να δώσω σε προσεχείς μου αναρτήσεις.

       ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ 12-12-2016

       Πέρασε ενάμιση μήνας από την πιο πάνω ανάρτηση που έκανα διότι το κανάλι μου (Κ) έλειπε στο εξωτερικό και ξεκινώ από το ότι η πιο πάνω ανάρτηση μου, για όσα συμβαίνουν σε Ελλάδα και πλανήτη, εξακολουθεί να είναι ακριβής, και για αυτό συνιστώ να την ξαναδιαβάσετε, ενώ σήμερα 18-12-2016 θα προχωρήσω σε μια επικαιροποίηση, όπου απαιτείτε, και ζητώ συγνώμη αν ορισμένα σημεία επαναλαμβάνονται. Εφαρμόζω και εδώ το σύστημα ερωτήσεων (Γ-Γιώργος) και απαντήσεων (Κ-Κανάλι). Γ Τα γραφεία Ε.ΣΥ του Αρτέμη Σωρρα έχουν πλέον ξεπεράσει τα 300 και συνεχίζουν με στόχο τα 1000, και τι γίνετε με την Κύπρο; Κ Ναι αλλά πριν φτάσουμε στον στόχο των 1000, ενδεχομένως θα μεσολαβήσουν οι ανατροπές οι οποίες και θα επιφέρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, ενώ η Κύπρος προχωρεί πιο υποτονικά, καθότι υπάρχουν λιγότερες ανάγκες από ότι στην Ελλάδα. Γ Τα εξώδικα για αποπληρωμή χρεών προς εφορία, τράπεζες, και ασφαλιστικά ταμεία θα επεκταθούν και για πληρωμές προς ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, και δημοτικούς φόρους, και ποια τα αποτελέσματα των εξωδίκων αυτών; Κ Ναι θα επεκταθούν, ενώ το κράτος προετοιμάζει νομική αντιμετώπιση για να εξουδετερώσει την λαίλαπα των εξωδίκων που δημιουργεί κίνδυνο να αλώσει το κατεστημένο. Όμως όσοι ούτως ή άλλως αδυνατούν να πληρώσουν, θα επωφεληθούν από τις καθυστερήσεις που τα εξώδικα θα προκαλέσουν σε πλειστηριασμούς κλπ, ώστε να προλάβουν τα γεγονότα των ανατροπών, που αναμένονται μέσα στο 2017, να ακυρώσουν τα πάντα (πλειστηριασμούς, κατασχέσεις, κλπ). Αντιθέτως όσοι έχουν την οικονομική άνεση να εξοφλήσουν τα (μικρά) χρέη τους, καλό είναι παράλληλα με τα εξώδικα να το κάνουν, διότι έτσι αποφεύγουν παράπλευρες ενοχλήσεις που θα επιχειρήσει το κράτος να τους προκαλέσει υπό μορφή αντιποίνων σε άλλα θέματα τους.

       Παρόλο που έχω δώσει στην προηγούμενη ανάρτηση μου τους τίτλους διαφόρων πηγών από τις οποίες μπορείτε να δείτε τα εκατοντάδες βίντεο που κυκλοφορούν για τις επιδιώξεις του συστήματος Σωρρα, αλλά και για τις απάτες, λαμογιές και προδοσίες των ιθυνόντων από συστάσεως του Ελληνικού κράτους, δίνω κατωτέρω και μερικά ακόμη links για βίντεο που μου έστειλαν από το σύστημα Σωρρα. Η αρχή του τέλους τους https://www.youtube.com/watch?v=gzXFVZF6Bkc διάρκειας 50 λεπτών. Αποκαλύψεις του Αρτέμη Σωρρα https://www.youtube.com/watch?v=8O37bmRsUnY διάρκειας 69 λεπτών. Ομιλία στο Ηράκλειο Κρήτης https://www.youtube.com/watch?v=GAG7KU-Bxzs διάρκειας 46 λεπτών. Ομιλία στο Ε.ΣΥ Περάματος https://www.youtube.com/watch?v=9pWL_OvO4e8 διάρκειας 66 λεπτών. Ομιλία στο Κιλκίς https://www.youtube.com/watch?v=GsrhKFbu7a0 διάρκειας 43 λεπτών. Γ Ο πολιτικός φορέας Ε.ΣΥ που λειτούργει σαν κόμμα, και τον οποίον έχουν αποκλείσει από τις δημοσκοπήσεις, όταν γίνουν εκλογές θα μπει στην Βουλή; Κ Ναι θα μπει με τα τσαρούχια. Γ Επί τη ευκαιρία οι δημοσκοπήσεις που αφορούν στην Χρυσή Αυγή είναι σωστές ή  πειραγμένες και αν η Χρυσή Αυγή έχει ποσοστό άνω του 10%; Κ Ναι είναι πειραγμένες και παρόλο που τα ποσοστά παίζονται από μέρα σε μέρα έχει άνοδο και είναι όντως άνω του 10%.

       Γ Ο Τράμπ θα προλάβει να κυβερνήσει και για ποιο διάστημα, διότι παλιά μου έλεγες ότι ενώ θα βγει, θα υπάρξουν τελικά τρίτοι που θα αναλάβουν την προεδρία; Κ Εκτιμώ ότι όπως είναι τώρα τα πράγματα, διότι αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, θα κυβερνήσει για δυο περίπου χρόνια πριν αντικατασταθεί. Γ Τι θα επιφέρουν οι αλλαγές που θα κάνει; Κ Από ότι μου λέει ο Στρατηγός (ΣΤ) αλλά και ο ΑΕ μου (λέει το κανάλι) οι αλλαγές που θα κάνει θα είναι ρήγματα για την κατάρρευση της Νέας Τάξης, τα οποία όμως θα είναι καταλυτικά και για τον ίδιο. Γ Υπονοείς ότι κινδυνεύει η ζωή του και μπορεί να τον σκοτώσουν όπως έγινε και με τον Κένεντυ; Κ Ναι κινδυνεύει χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουν να τον σκοτώσουν. Γ Για αντικαταστάτη του αναφέρουν το στρατηγό Μπάλφορντ που προανέφερα, ο οποίος απεσύρθη για να προστατευθεί, επίσης τον Πρόεδρο της Βουλής Ryane, αλλά και την ίδια την Κλίντον παρά την άσχημη υγεία της που την κάνει να σέρνεται. Γ Βλέπεις κανέναν από αυτούς; Κ Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Γ Ο Τράμπ υποστηρίζει ότι θα σταματήσει την εμπορική συμφωνία ΗΠΑ-ΕΕ που δίνει δικαιώματα στις πολυεθνικές και περιορίζει σημαντικά την εξουσία των κρατών, την οποία συμφωνία υποστηρίζουν οι αξιωματούχοι της ΕΕ καθότι λαδώνονται από τις πολυεθνικές. Θα γίνει κάτι τέτοιο; Κ Ναι μπορεί να το κάνει, διότι η συμφωνία αυτή δεν έχει ξεκινήσει ώστε να έχει εδραιωθεί, και αν ακόμη δεν την σταματήσει ολοσχερώς, τουλάχιστον θα την πληγώσει κατά το μεγαλύτερο ποσοστό της, πράγμα σωτήριο για όλους εμάς.

       Γ Θα βελτιώσει ο Τράμπ τις σχέσεις ΗΠΑ με Ρωσία; Κ Ναι θα τις βελτιώσει. Γ Αυτό που λέει ότι θα εθνικοποιήσει την Κεντρική Τράπεζα (FED) θα τα καταφέρει, ή δεν θα του το επιτρέψει το σύστημα; Κ Δεν θα προλάβει να το κάνει, διότι θα το κάνουν άλλα γεγονότα που θα προκύψουν από τις ανατροπές, και θα του βγουν μπροστά πριν αυτός ολοκληρώσει την προσπάθεια του. Γ Ως Πρόεδρος της Αμερικής μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα; Κ Δεν πρόκειται να ασχοληθεί ιδιαίτερα με την Ελλάδα, αλλά βοηθώντας γενικά παγκοσμίως θα βοηθηθεί εμμέσως και η Ελλάδα. Γ Θα βοηθήσει γενικά τον λαό των ΗΠΑ με τις εξαγγελίες που έχει κάνει να βελτιώσει σημαντικά την ζωή του; Κ Ένα μεγάλο κομμάτι του λαού θα είναι εξαιρετικά ευχαριστημένο, αλλά και ένα άλλο κομμάτι θα είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένο, και δεν είναι ως μοναδικό κριτήριο που καθορίζει της δυο αυτές ομάδες η οικονομική τους κατάσταση, αλλά υπεισέρχονται και άλλα κριτήρια που δημιουργούν την διαφοροποίηση (πχ. ρατσιστικά).

       Γ Το ISIS θα σβήσει στην Συρία στους επόμενους ένα δύο μήνες, η θα πάει για κανένα χρόνο, και τι θα γίνει συγκεκριμένα με το Χαλέπι; Κ Βλέπω να χρειαστούν πολλοί μήνες ακόμη, διότι όταν κάτι σβήνει, κάπου αλλού κάτι θα ξεπετάγεται, όσο δε αφορά στο Χαλέπι, παρόλο που όλα επισήμως έχουν τελειώσει, όλο και κάποιες εστίες θα δημιουργούνται από καιρού εις καιρόν. Γ Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στο Ιράκ και στην Λιβύη με το ISIS; Κ Ναι διότι το ISIS δεν τελειώνει έτσι εύκολα. Γ Ποιες οι σχέσεις Τουρκίας και ΗΠΑ; Κ Είναι ερμαφρόδιτες και ενώ σε ορισμένα σημεία φαίνετε να υπάρχει κάποια συμφωνία, στα περισσότερα υπάρχει έντονη αντιπαλότητα και μάλιστα υπόγεια. Γ Ποιές οι σχέσεις Τουρκίας–Ρωσίας;  Κ Εδώ οι σχέσεις είναι ακόμη πιο ανισσόροπες και υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα,  ενώ ακόμη και σε σημεία που φαίνετε να υπάρχει κάποια συμφωνία, στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι έτσι. Γ Οι σχέσεις ΕΕ με Τουρκία πως είναι; Κ Σε πληροφορώ ότι είναι πολύ πιο αρμονικές από ότι με ΗΠΑ και Ρωσία. Γ Η Τουρκία που εισέβαλε στην Συρία και Ιράκ θα παραμείνει μόνιμα εκεί ή θα αναγκαστεί να φύγει; Κ Θα αναγκαστεί να φύγει, κυρίως λόγω σημαντικών γεγονότων που θα προκύψουν στο εσωτερικό της. Γ Ο Ερντογάν πότε προβλέπεται να πέσει και πως; Κ Μάλλον θα τον σκοτώσουν. Γ Με νέο πραξικόπημα; Κ Όχι μάλλον πράκτορες που θα χρησιμοποιηθούν για αυτό τον σκοπό.

       Γ Η Τουρκία θα διαλυθεί στα επόμενα ένα δυο χρόνια ή θα πάρει καιρό, και τότε εκτός από το Κουρδικό κράτος, την αυτονόμηση των Στενών, κλπ θα δημιουργηθεί και Ποντιακό κράτος; Κ Ναι θα διαλυθεί στα δυο, δυόμιση επόμενα χρόνια, αλλά και εκτός από το Ποντιακό και τα τμήματα που προανέφερες θα δημιουργηθούν και αλλά κρατίδια. Γ Το Κυπριακό θα λυθεί και μάλιστα σύντομα, και ο κατοχικός στρατός θα φύγει, η δε λύση θα είναι προς όφελος των Ελληνοκυπρίων; Κ Δεν είναι καθορισμένος ο χρόνος της επίλυσης του, παρόλο που φαίνετε ότι θα επιλυθεί σχετικά σύντομα. Ο κατοχικός στρατός θα φύγει ενδεχομένως για να χρησιμοποιηθεί κάπου αλλού, η δε λύση του θα είναι εξαιρετικά  απλή, παρόλη την πολυπλοκότητα που σήμερα παρουσιάζει, θα είναι προς όφελος των Ελληνοκυπρίων, αλλά κυρίως ως προς την συναισθηματική πλευρά, διότι στο οικονομικό επίπεδο δεν θα υπάρξουν, τουλάχιστον στην αρχή, σημαντικά οφέλη. Γ Θα υπάρξει θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, θα χαθούν νησιά του Αιγαίου, θα αυτονομηθεί η Θράκη, ή θα αλλάξουν τα σύνορα της Ελλάδος; Κ Όπως έχουμε ξαναπεί, παρόλες τις προσπάθειες της Τουρκίας, τίποτα από αυτά δεν θα γίνει, και ενώ θα κοιμόμαστε με μια σοβαρή είδηση, το πρωί που θα ξυπνάμε η είδηση αυτή θα έχει αποσοβηθεί, και όλα θα περιορίζονται στα λόγια.

       Γ Τι θα γίνει με την Βόρειο Ήπειρο. Θα υπάρξει κάποια βελτίωση των συνθηκών των Ελλήνων εκεί; Κ Όχι προς το παρών η Βόρειος Ήπειρος θα είναι μια ανοιχτή πληγή. Γ Τελικά η Ελλάδα και η Κύπρος θα επιτύχουν να καθορίσουν τις δικές τους ΑΟΖ βάση των διεθνών κανόνων; Κ Ναι παρόλες τις αντιδράσεις της Τουρκίας θα το επιτύχουν. Γ Η Κύπρος και η Ελλάδα θα βγάλουν υδρογονάνθρακες και θα επωφεληθούν οικονομικά από αυτούς, ή θα τους προλάβουν οι καινούργιες ενεργειακές τεχνολογίες; Κ Η Κύπρος που ξεκίνησε πρώτη θα επωφεληθεί για μικρό διάστημα, όταν παράλληλα με τις τεχνολογίες για ελεύθερη ενέργεια, θα χρησιμοποιούνται και υδρογονάνθρακες, ενώ η Ελλάδα που καθυστερεί, δεν θα προλάβει να έχει ουσιαστική οικονομική αξιοποίηση τους. Γ Θα υπάρξει θερμό επεισόδιο μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ ή μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας στον Ειρηνικό; Κ Δεν θα υπάρξει θερμό επεισόδιο μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, αλλά ούτε στο άμεσο μέλλον και μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ στον Ειρηνικό. Για την Ουκρανία τα είπαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, ομοίως και για την τύχη των αγωγών από Εύξεινο Πόντο, από Τουρκία, από Αζερμπαϊτζάν, από Ισραήλ, και από Κατάρ. Υπενθυμίζω ότι από αυτούς, ο μόνος που θα κατασκευαστεί και θα λειτουργήσει, έστω και με κάποια καθυστέρηση, είναι ο southstream (Εύξεινος Πόντος, Βουλγαρία, Ελλάδα, Αδριατική Ιταλία). Επίσης αυτός που θα γίνει πιο σύντομα και πιο εύκολα είναι ο Burgas - Αλεξανδρούπολης που θα μεταφέρει πετρέλαιο παρακάμπτοντας τα στενά που έχουν ήδη σχετικό μποτιλιάρισμα.

       Γ Στην Ιταλία ο Πέπε Γκρίλο που έχει το κόμμα των πέντε αστέρων  μπορεί να είναι ο επόμενος κυβερνήτης της, και η Ιταλία να κάνει δημοψήφισμα για το αν θα μείνει η θα φύγει από την ΕΕ; Κ Ο Πέπε Γκρίλο έχει μεγάλη άνοδο τελευταία, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα του επιτρέψουν τα άλλα κόμματα να αποκτήσει αυτοδυναμία και να κυβερνήσει, ενώ όπως είπαμε και παλιότερα μετά το BREXIT  και άλλες χώρες θα αρχίσουν να κινούνται για να βγουν από την ΕΕ, και μια από αυτές είναι και η Ιταλία. Γ Οι τράπεζες της Ιταλίας που έχουν πρόβλημα θα καταρρεύσουν, ή θα διασωθούν, και γενικά η οικονομία της θα καταρρεύσει; Κ Οι περισσότερες τράπεζες θα διασωθούν και η οικονομία της δεν θα καταρρεύσει. Γ Η Λεπέν στην Γαλλία θα βγει πρώτο κόμμα και θα αναλάβει την εξουσία, και η Γαλλία θα παραμείνει στην ΕΕ; Κ Η Γαλλία θα παραμείνει στην ΕΕ και η Λεπέν έστω και ως πρώτο κόμμα δεν είναι σίγουρο ότι θα την αφήσουν τα άλλα κόμματα να κυβερνήσει. Γ Στην Αυστρία που το δεξιό κόμμα, ανέβηκε σημαντικά και στις επόμενες βουλευτικές εκλογές προβλέπεται να είναι το πρώτο κόμμα, μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε η Αυστρία να φύγει από την ΕΕ; Κ Δεν είναι πιθανό κάτι τέτοιο. Γ Η Σερβία θα πάει με την Ρωσία η με την ΕΕ τελικά; Κ Στην Σερβία υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι (το μεγαλύτερο) το οποίο είναι προς το παρών στο παρασκήνιο, και  είναι σαφώς με το μέρος της Ρωσίας, και αυτό θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο για το με ποιόν θα πάει τελικά η χώρα. Γ Το ίδιο ερώτημα σχετικά με την Βουλγαρία και το Ρωσόφιλο κόμμα της. Κ Η Βουλγαρία είναι στενά δεμένη με την ΕΕ και δεν πρόκειται να απομακρυνθεί, τουλάχιστον προς το παρών.

       Γ Η Ελλάδα θα προμηθευτεί τους Ρωσικούς αντιαεροπορικούς πύραυλους SS-400  που αποτελούν την καλύτερη και την οικονομικότερη λύση για την προστασια του Αιγαίου, αλλά και τα αεροπλάνα SU-35 που δίνονται υπό πολύ ευνοικους οικονομικούς όρους στην χώρα μας, ή θα μείνει προσκολλημένη στα πολύ ακριβότερα και μικροτέρας απόδοσης αμερικανικά; Κ Δυστυχώς η Ελλάδα δεν θα δεχτεί την πρόταση της Ρωσίας διότι τις αποφάσεις τις παίρνουν κέντρα έξω από την χώρα και οι ιθύνοντες υπουργοί κλπ αρκούνται στο να παίρνουν την μίζα τους για να κρατούν τα στόματα τους κλειστά. ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Γ Βεβαίως το μόνο γεγονός που με παρηγορεί για όλη αυτήν την εξωφρενική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας και στις κυβερνήσεις της είναι το γεγονός ότι τα όπλα αυτά Ρώσικα ή Αμερικανικά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσουμε. Γ Θα δώσει η Ελλάδα στρατιωτικές βάσεις στην Ρωσία και ενδεχομένως και στην Κίνα; Κ Ναι η Ρωσία θα πάρει στρατιωτικές βάσεις από την Ελλάδα και θα μεταφέρει εκεί ισχυρό πολεμικό της εξοπλισμό, πράγμα που θα αποτελεί απόλυτη ασπίδα και για την χώρα μας, και αυτές τις βάσεις θα αναγκαστούν οι ιθύνοντες της χώρας μας να τις παραχωρήσουν, παρά τις μεγάλες πιέσεις και τις δωροδοκίες που θα υφίστανται από τα προηγουμένως προαναφερθέντα κέντρα εξουσίας. Αυτό διότι είναι τόσο προφανή τα οφέλη για τα Ελληνικά συμφέροντα και την ασφάλεια της χώρας, που δεν μπορούν ούτε να αποκρυβούν, ούτε να παραμεριστούν από οποιονδήποτε ιθύνοντα.

       Γ Η Ρωσία, η Κίνα η Ινδία και ενδεχομένως και το Ιράν μαζί με τις χώρες του COS ( Λευκορωσία, Αρμενία, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, κλπ, της πρώην Σοβιετικής Ένωσης), μπορεί να συμπτύξουν μια στρατιωτική συμμαχία υπό μορφή ΑΝΤΙ-ΝΑΤΟ; Κ Ναι πρόκειται να το κάνουν και η Ινδία σε αυτό θα έχει πολύ ενεργό μέρος. Γ Θα εχεί η Ελλάδα σοβαρή οικονομική βοήθεια από Ρωσία, από Κίνα, ή από BRICS; Κ Θα έχει αλλά όχι από αυτήν την κυβέρνηση, αλλά από άλλη λιγότερο χειραγωγημένη. Γ Η Ελλάδα μπορεί να μπει και αυτή στους BRICS; Κ Όχι προς το παρών.  Γ Οι κυρώσεις προς την Ρωσία, και μάλιστα με την επικράτηση του Τράμπ, θα σταματήσουν και πότε; Κ Οι κυρώσεις θα σταματούν τμηματικά, που σημαίνει ότι μια μια χώρα θα την σταματά, και θα επανέρχονται οι σχέσεις της με την Ρωσία όπως ήταν παλιότερα για την χώρα αυτή, η δε Ελλάδα θα είναι μια από τις πρώτες χώρες που θα σταματήσει αμοιβαία τις κυρώσεις προς την Ρωσία.  Γ Οι τράπεζες της Γερμανίας θα καταρρεύσουν και θα χάσει ο κόσμος τα λεφτά του; Κ Ναι ορισμένες θα καταρρεύσουν και ορισμένα λεφτά θα χαθούν. Γ Αυτό θα έχει επιπτώσεις και στις άλλες τράπεζες της ΕΕ; Κ Ναι αλλά όχι τέτοιες που να μην μπορούν να αντιμετωπιστούν. Γ Οι οικονομίες των κάτωθι χωρών πως θα εξελιχτούν, καλύτερα η χειρότερα; Γ α) της Ρωσίας  Κ Καλύτερα – ανοδικά. β) της Κίνας Κ Καλύτερα, αλλά κάποια στιγμή θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. γ) της Ινδίας Κ Εντυπωσιακά καλύτερα. δ) της Ιαπωνίας Κ Στην ίδια περίπου κατάσταση. ε) της Βραζιλίας Κ Καλύτερα. ζ) των ΗΠΑ Κ Είναι ο μεγάλος ασθενής που προσπαθούν απεγνωσμένα να τον κρατήσουν σε καταστολή για να μην καταρρεύσει.

       Γ Τώρα ερχόμαστε στα θέματα που αφορούν καθαρά την Ελλάδα. Γ Τους 8 Τούρκους του ελικοπτέρου θα τους κρατήσουμε, ή θα τους παραδώσουμε; Κ Τελικα θα μεσολαβήσουν αλλά σημαντικά γεγονότα τα οποία θα υπερκεράσουν το θέμα της παράδοσης των 8 Τούρκων. Γ Ο Τσίπρας θα εκπληρώσει στο ακέραιο τις υποσχέσεις του για τον 13ο  μισθό – επίδομα που υποσχέθηκε για τους συνταξιούχους, ή τελικά δεν θα τον αφήσουν να το κάνει; Κ Υπάρχει πάντα μια σημαντική πιθανότητα να υπαναχωρήσει από την υπόσχεση του, (που γίνετε για καθαρά δημαγωγικούς λόγους), αλλά και αν ακόμη το κάνει, αυτό θα δημιουργήσει μεγάλες αναταραχές και στις υπόλοιπες κατηγορίες ατόμων που υποφέρουν από την κρίση, και που θα πουν γιατί αυτοί μόνο και όχι και εμείς να μην επωφεληθούμε από τα κεφάλαια του πρωτογενούς πλεονάσματος που έχουν προκύψει. Αυτό θα αποτελέσει ένα σοβαρό γεγονός που ίσως να δυναμιτίσει και τα θεμέλια της ίδιας της κυβέρνησης. Γ Εκλογές και αλλαγή κυβέρνησης θα έχουμε εντός του 2017, και η αλλαγή θα γίνει πριν ή μετά τις εκλογές; Κ Ναι θα έχουμε εκλογές εντός του 2017 και η αλλαγή κυβέρνησης θα γίνει μετά τις εκλογές.

       Γ Θα γίνουν πλειστηριασμοί ακινήτων και μάλιστα της πρώτης κατοικίας, για την οποία προηγουμένως υπήρχε μια ευαισθησία για να μην μείνουν οι άνθρωποι στον δρόμο; Κ Ναι θα γίνουν πλειστηριασμοί και μάλιστα για ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και της πρώτης κατοικίας, αν δεν προλάβουν οι ιδιοκτήτες να προστατευτούν (νομικά, με τα εξώδικα Σωρρα, κλπ) Γ Εκτός από την κατάσχεση καταθέσεων που έχει ξεκινήσει. θα προχωρήσουν και σε κούρεμα καταθέσεων στις τράπεζες; Κ Θα προσπαθήσουν να το κάνουν αλλά δεν βλέπω να το επιτυγχάνουν. Γ Τι θα γίνει με τους φόρους που συσσωρεύονται και που οι πολίτες δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν; Κ Θα ενταχθούν και αυτοί μέσα στις αναμενόμενες εξελίξεις που θα επιφέρουν στο 2017 οι ανατροπές. Γ Θα γίνουν αναταραχές στην Ελλάδα με όλη αυτήν την κατάσταση και θα χυθεί και αίμα; Κ Θα γίνουν, όσο για το αίμα θα αφορά σε μεμονωμένες ατυχείς περιπτώσεις κατά την διάρκεια ορισμένων συμπλοκών. Γ Θα προκαλέσουν οι πρόσφυγες αναταραχές; Κ Ναι αυτοί θα προκαλέσουν αρκετά μεγαλύτερες. Γ Θα γίνει κούρεμα των κόκκινων δανείων; Κ Μικρά πράγματα, εκτός αν θεωρήσουμε ότι και ο νόμος Κατσέλη που δημιουργεί κάποια ελάφρυνση, αποτελεί ένα είδος κουρέματος.

       Γ Η δεύτερη αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί σύντομα ή θα πάει για τον επόμενο χρόνο 2017;  Κ Δεν θα ολοκληρωθεί σύντομα, ή επί το ακριβέστερων μπορεί και να μην ολοκληρωθεί ποτέ. Γ Η επόμενη δόση θα δοθεί σύντομα, ή πότε θα δοθεί, και αν θα καλύπτει κατά βάση κυρίως τοκοχρεολύσια των δανείων; Κ Η επόμενη δόση, που όντως θα καλύπτει κυρίως τοκοχρεολύσια των δανείων, θα δοθεί μόλις μπούν και οι τελευταίες υπογραφές στο τέταρτο μνημόνιο που θα μας δεσμεύει, το οποίο εν πολύς έχει ήδη υπογραφεί. Γ Ποιο θα είναι το ποσοστό του πρωτογενούς πλεονάσματος το 1,5%, το 3,5% ή κάτι άλλο; Κ Με τις ανατροπές που θα γίνουν όλα θα αλλάξουν και δεν θα υπάρχει πλέον η έννοια του πρωτογενούς πλεονάσματος, άρα και των ποσοστών αυτού. Γ Οι ανατροπές για τις οποίες μιλάμε θα γίνουν κυρίως εντός του 2017 ή πάμε για αργότερα; Κ Θα ξεκινήσουν εντός του 2017 αλλά θα συνεχιστούν και αργότερα. Γ Θα γίνει κούρεμα του χρέους ή μπορεί και να διαγραφεί τελείως; Κ Με τις ανατροπές θα αλλάξουν οι συνθήκες, θα αλλάξουν οι συμφωνίες, θα αλλάξουν οι καταστάσεις, και όλες αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν και το χρέος, το οποίο όπως είπαμε και παλιότερα δεν θα το πληρώσουμε, διότι σε τελική ανάλυση και δεν το χρωστάμε πλέον. Γ Θα γίνει και λογιστικός έλεγχος του χρέους; Κ Ναι θα γίνει διότι πολλά πράγματα είναι κραυγαλέα και μαζί με τον έλεγχο θα αποδοθούν και ευθύνες εκεί που υπάρχουν.

       Γ Και τώρα ερχόμαστε σε ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με την πορεία μας προς την πέμπτη διάσταση: Γ Οι αλλαγές των κυβερνήσεων για να καταλήξουμε σε κυβερνήσεις με σωστούς, ικανούς και τίμιους ανθρώπους, που πρωτίστως ενδιαφέρονται για το καλό του λαού τους, θα γίνουν εντός του 2017, του 2018 του 2019 ή πότε; Κ Οι αλλαγές δεν θα γίνονται μια και έξω, αλλά μέχρι να φτάσουμε στην τελική επιθυμητή κυβέρνηση, θα μεσολαβούν ενδιάμεσες κυβερνήσεις με προοδευτικά βελτιωμένη σύνθεση των μελών τους. Γ Οι ανακοινώσεις για την ύπαρξη των εξωγήινων και για τις καλές τους προθέσεις, όσον αφορά στον πλανήτη μας, πότε προβλέπεται να γίνουν; Κ Οι ανακοινώσεις αυτές διαρρέουν ήδη ανεπίσημα, και πολύς κόσμος έχει ενημερωθεί και τις καταλαβαίνει, όμως για να γίνουν από επίσημα κυβερνητικά χείλη πρέπει πρώτα να αλλάξουν οι κυβερνήσεις και να καταλήξουμε σε αυτές που ονομάσαμε πιο πάνω σωστές.  Γ Το σβήσιμο-μηδενισμό  των χρεών τόσο των δημοσίων (από κράτος προς δανειστές), όσο και των ιδιωτικών (προς εφορίες, τράπεζες, κάρτες, ταμεία, κλπ, πλην των ιδιωτικών από άτομο προς άτομο), όπως προβλέπει μεταξύ άλλων και η συνθήκη NESARA, (που περιγραφώ στην σελίδα μου  II.2.D1), πότε πρόκειται να γίνει; Κ Μετά τις ανατροπές θα γίνουν οι διάφορες προσαρμογές από χώρα σε χώρα, που θα ακολουθεί η μια την άλλη, χωρίς όμως να μπορεί από τώρα να προσδιοριστεί ο χρόνος που θα γίνει αυτό και τα κριτήρια που θα ακολουθηθούν.

       Γ Πότε θα σταματήσουν τελείως οι πόλεμοι και τα Αμερικανικά στρατεύματα αλλά και των άλλων μεγάλων δυνάμεων θα αποσυρθούν εις τις χώρες τους; Κ Αυτό θα γίνει, αλλά αρκετά αργότερα. Γ Η οικονομική κατάρρευση διεθνώς και η αλλαγή του τραπεζικού, του νομισματικού και γενικότερα του οικονομικού συστήματος μήπως θα γίνει πιο άμεσα; Κ Ναι αυτό θα γίνει σύντομα σχετικώς, και είναι κάτι που θα προκαλέσει και θα ενσωματωθεί στις ανατροπές που περιμένουμε. Γ Πότε προβλέπεται η μαζική κάθοδος των διαστημόπλοιων των εξωγήινων προκειμένου να βοηθήσουν τον πλανήτη από άκρου εις άκρο; Κ Τα διαστημόπλοια ήδη κατεβαίνουν εν κρυπτό και έχουν επαφή με άτομα που έχουν ανεβασμένες τις δονήσεις τους, ώστε να μπορούν να βλέπουν τους εξωγήινους και να επικοινωνούν μαζί τους. Προϊόντος του χρόνου όλο και περισσότερα άτομα θα έχουν αυτήν την δυνατότητα και περισσότερα διαστημόπλοια θα κατεβαίνουν. Για ομαδική κάθοδο κατά εκατομμύρια διαστημόπλοιων, θα πρέπει τόσο ο πλανήτης όσο και τα άτομα να είναι πλήρως προετοιμασμένα από πλευράς δονήσεων και συνείδητότητας. Γ Οι γήινες τεχνολογίες που έχουν αναπτυχτεί και στην συνέχεια κατασχεθεί και αποκρυβεί, πότε θα αρχίσουν να εμφανίζονται; Κ Ήδη πολλές τέτοιες τεχνολογίες άρχισαν να εμφανίζονται, και οι επιστήμονες μπορούν ελεύθερα να τις προβάλουν, χωρίς να κινδυνεύει, όπως παλιότερα, η ζωή τους, ενώ βρίσκονται σιγά σιγά και οι χρηματοδότες που θα βοηθήσουν στην εμπορική παραγωγή και διάθεση τους.

       Γ Τα πακέτα αφθονίας που έχουν συγκεντρωθεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια από τις Λευκές Αδελφότητες  με σκοπό να διαμοιραστούν στον κόσμο, ώστε να υπάρξει μια άμεσος ανακούφιση από τα οικονομικά του προβλήματα, τουλάχιστον για το διάστημα όπου το χρήμα θα αποτελεί απαραίτητο στοιχείο  για την επιβίωση μας προτού γίνουμε πλήρως πεμτοδιάστατοι, πότε πρόκειται να διανεμηθούν; Κ Από ότι όλα δείχνουν αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να καθυστερήσει πολύ, και που θα ακολουθήσει αμέσως μετά τις ανατροπές. Γ Η γενική ευφορία σε ολόκληρο τον πλανήτη, ώστε όλος ο κόσμος να περνάει καλά, πόσο χρόνο προβλέπεται να πάρει, πενταετία δεκαετία, ή πόσο; Κ Μια πενταετία. ΣΗΜΕΙΩΣΗ :Γ Αυτό συμπίπτει με τα λόγια του Παίσιου, ο οποίος προφήτευσε ότι το 2022 η ΓΗ θα είναι ένας παράδεισος, όπου θα ζούμε πανευτυχείς και με αγάπη. Γ Πότε προβλέπεται οι κάτοικοι του πλανήτη μας να γίνουν πλήρως πεμτοδιάστατοι, με ότι αυτό συνεπάγεται όπως έχω αναφέρει επανειλημμένα παλιότερα σε θέματα υγείας και γενικότερα σε θέματα των δώρων που παρέχει η πέμπτη διάσταση; Κ Αυτό θα γίνει σταδιακά, και ο χρόνος εξαρτάται από το πόσο προετοιμασμένος είναι ο καθένας μας, από πλευράς δονήσεως και συνείδητότητας, ενώ θα μπαινοβγαίνουμε μεταξύ πέμπτης και τέταρτης διάστασης, μέχρι ότου τα σώματα μας να προσαρμοστούν πλήρως προς την πέμπτη διάσταση, ενώ όλο και περισσότερο χρόνο θα βρισκόμαστε μέσα στην πέμπτη διάσταση.

       Εδώ κλείνω τις βασικές ερωτήσεις που ενδεχομένως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μου, δεδομένου ότι σε λίγες μέρες ξαναφεύγω για την Κύπρο, (που μου δίνει τις αναβαθμίσεις και τις ενέργειες που έχω αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις μου), και θα επανέλθω τον Ιανουάριο με την νέα μου σελίδα II.2.D25 για το 2017, που αναμένεται να είναι ένα πολύ ενδιαφέρον έτος, όπου ελπίζω ότι θα βιώσουμε επιτέλους τις αναμενόμενες εδώ και αρκετό καιρό ανατροπές. Όμως αύριο 19.12.2016, θα έχω μια ακόμη συνεδρία  με ένα καινούργιο μου κανάλι, και επαφή μέσω αυτού με άλλες επουράνιες οντότητες, για να αναλύσω περισσότερο και να καταλάβω καλύτερα τα όσα μου είπε εν συντομία στις ερωτήσεις μου ο Στρατηγός, ώστε αν προκύψει κάτι σημαντικό, να μπορώ να το περιλάβω, πριν φύγω, σαν τελευταία παρατήρηση στην παρούσα ανάρτηση μου.

       ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 2: Mετά την χθεσινή (19.12.2016) συνεδρία που είχα με ένα καινούργιο μου κανάλι, διευκρίνισα ορισμένα σημεία τα οποία και παραθέτω. Αυτή που χτύπησαν τα γραφεία των Ε.ΣΥ είναι όργανα των σκοτεινών κέντρων που φοβούνται την οργάνωση Σώρρα, και όχι της κυβέρνησης, διότι η κυβέρνηση (όπως μου είπαν) ουσιαστικά δεν κυβερνά. Το φωτεινό σενάριο Σώρρα για την ανατροπή μόνο του δεν θα μπορέσει να επικρατήσει αν δεν ενισχυθεί από τον κόσμο και από αλλά παράλληλα γεγονότα. Η διοίκηση θα είναι όντως αποκεντρωμένη, αλλά οι Δήμοι θα έχουν εντελώς διαφορετική από την σημερινή μορφή. Τα capital controls δεν θα σταματήσουν πλήρως μέσα στο 2017, όμως θα αναγκαστούν να τα σταματήσουν αργοτερα, καθότι ο κόσμος δεν θα κάνει πλέον καταθέσεις. Ενέκριναν το γεγονός ότι εγώ παίζω τζόκερ στην Κύπρο, και όχι στην Ελλάδα ώστε αν κερδίσω τα χρήματα μου να είναι ελεύθερα στο ακέραιο. Ο Τσίπρας δεν προβλέπεται να εφαρμόσει στο 100% τις εξαγγελίες που έκανε για το 13ο μισθό κλπ. Η αλλαγή κυβέρνησης προβλέπεται να γίνει ακόμη και προ των εκλογών. Οι πλειστηριασμοί για πρώτη κατοικία προβλέπονται πολύ περιορισμένοι. Ο κόσμος που δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του είναι κυρίως αυτός που δεν έχει κάτι να χάσει, δεδομένου ότι δεν έχει πλέον τίποτα να του κατασχέσουν. Μέρος των μεταναστών που είναι στην Ελλάδα θα καταστεί δυνατόν να διοχετευτεί και αλλού. Η δόση που πρόκειται να πάρουμε θα διοχετευτεί στο πολύ μεγάλο ποσοστό σε πληρωμή τοκοχρεολυσίων. Οι ανατροπές προβλέπεται να ξεκινήσουν μεν το 2017, αλλά θα χρειαστεί να επεκταθούν τουλάχιστον και στο 2018, όταν οι κυβερνώντες θα καταλάβουν ότι τα μέτρα που παίρνουν δεν πάνε άλλο, και θα αναγκαστούν να τα αποσύρουν ολοκληρωτικά. Τον Τράμπ θα προσπαθήσουν να τον προσεταιριστούν σε κάποιο βαθμό τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας, και έτσι ορισμένες από τις εξαγγελίες του δεν θα πραγματοποιηθούν όπως ακριβώς τα έχει πει, πέραν του ότι ορισμένα από όσα λέει δεν τα εννοεί. Αυτά είναι μερικά από τα καινούργια που προέκυψαν, πέραν των πολλών και ενδιαφερόντων πληροφοριών που πήρα για έμενα, και κλείνω εδώ την σελίδα μου για το 2016, ευχόμενος σε όλους καλές γιορτές και καλή χρόνια, ευελπιστώντας ότι το 2017 θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον έτος, όπως το περιγράφουν οι προβλέψεις..

        ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Επειδή ορισμένοι αναγνώστες μου παραπονέθηκαν ότι δεν βάζω καινούργιες φωτογραφίες στις σελίδες μου αλλά επαναλαμβάνω τις παλιές (το κάνω για εξοικονόμηση χρόνου μου), προσθέτω εδώ ένα link για ένα βίντεο 12 λεπτών με πολλές δεκάδες πίνακες μου,  https://www.youtube.com/watch?v=kI2WVIi8480&feature=youtu.be . Το βίντεο αυτό είχε την έμπνευση και την καλοσύνη να το δημιουργήσει ο Κύριος Δημήτρης Παπαναστασίου το 2011, και τώρα που το χρειάστηκα, ως απάντηση στους αναγνώστες μου, ο Ανώτερος Εαυτός μου με οδήγησε στο να το ανακαλύψω. Το προσθέτω λοιπόν στην σελίδα μου II.2D25 που αφορά γεγονότα του 2017, καθώς και σε μερικές προηγούμενες σελίδες για τα γεγονότα προηγούμενων ετών.

 

        

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ (indexA)

 

 

DSCF0198m

NEWHolowm

                   1) Η Νέα Γη στην πέμπτη Διάσταση,

                    2)  Η  Κοίλη Γη.

 

NEWChakram

Presentsmin1

DSCF9417.JPG

                 3)  Τα 13 Chakras

4) Συσκευές νέας τεχνολογίας (από τον Dr. Nidle

5) Κρυστάλλινα μπολς (από τον σπίτι μου)

 

Chambermin

Cristal min

       6) Αναπαράσταση θαλάμου μεταμώρφωσης

           7) Αναπαράσταση κρυστάλλινης πόλης

 

 

Cd817

Bg945

Ce18.jpg

Cd817 Ένα φωτεινό τοπίο στην 4η και 5η διάσταση

Bg945 Μπλε κύματα κάτω από τον κίτρινο ουρανό

  Ce18 Το μυθικό δάσος των παιδικών ονείρων

Ce10.jpg

Be06.jpg

Cd317

Ce10  Η ανοιχτή καρδιά του τριαντάφυλλου 

Be06    Χρυσά κύπελλα της αρχαίας Περσίας

Cd317 Κινούμενοι απ’ την 4η στην 5η διάσταση

C2n06.jpg

Bn30.jpg

Bg520.jpg

 C2n06       Το ποτάμι των νέων ιδεών

Bn30  Ένα κόσμημα από την κορώνα του μαχαραγιά

Bg520a Θέα από την σπηλιά στην παραλία

Ce17.jpg

Be09.jpg

Ce08.jpg

Ce17  Ο καταρράκτης των εφοδειών μας

Be09  Το μαγικό λυχνάρι του Αλαντίν

Ce08  αύρα της ΅αντορίνης

C2g700.jpg

A810.jpg

Bg184.jpg

C2g700    Το στενό πέρασμα στην πέμπτη διάσταση

A810   Ο καφέ δίσκος της Φαιστού

 BgΈκρηξη-σε-εξωγήινο-ουρανό                              

Ce12.jpg

Ae07.jpg

Bg237.jpg

Ce12  Εξωγήινοι μητέρα και τέκνο

Ae07 Αρμονία και γαλήνη

 Bg237   Ο φύλακας των πολυτίμων λίθων

Ce11.jpg

C2n16.jpg

Bd33.jpg

     Ce11 Η ανοιχτή καρδιά μαργαριταρένιου όστρακου

C2n16  Ένα μπαλέτο στον ουρανό

Bd33  Παραλία στο παραδεισένιο νησί