ΓΕΓΟΝΟΤΑ 2015

 

Ae15.jpg

Be10.jpg

Ce06.jpg

Ae15  The bell in the bottom of the sea

   Η καμπάνα στο βυθό της θάλασσας

Be10  The dawn of a galaxy

      Η γένεση ενός γαλαξία

Ce06  High on the mountains of glory

          Ψηλά στα βουνά της δόξας

C2n131.jpg

An55.jpg

An23

C2n131  The bursting horses of our ambitions

     Τα εκρηκτικά άλογα των φιλοδοξιών μας

    An55  Burning passions

                Φλογερά πάθη       

An23  Rain of rays of light from universe   

           Βροχή αχτίνων απ το σύμπαν        

Bg345.jpg

C2g1057.jpg

Bg353.jpg

Bg345  Figures that spy on us

Φιγούρες που μας κατασκοπεύουν

C2g1057 Exploding clouds

    Εκρηγνιόμενα σύννεφα

Bg363   Fading dreams

     Ξεθωριασμένα όνειρα        

    

       ΕΙΣΑΓΩΓΗ

        Η καθυστέρηση στην ανάρτηση της σελίδας μου αυτής οφείλεται στο περίεργο γεγονός ότι ακυρώθηκαν ξαφνικά όλες οι προγραμματισμένες συνεδρίες μου, διότι εκτός από την ‘Άντα, που είχε ήδη δηλώσει προσωρινό κώλυμα, και ο Έρικ, που είχαμε προγραμματίσει να μου κάνει συνεδρία, ζήτησε ξαφνικά ‘ενός μηνός άδεια για να ξεκουραστεί λέει’, ενώ και ο Χρίστος που είχα χρησιμοποιήσει παλαιότερα, ήρθε μεν σπίτι μου αλλά δεν θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις για την Ελλάδα, και τέλος ο εξωγήινος Γκαμπριέλ (που χρησιμοποιούσα παλαιότερα μέσω της αδελφής του Σάρον) δεν ασχολείται με την Ελλάδα, αλλά κυρίως με τις ΗΠΑ και τον πλανήτη γενικότερα, όπως κάνει και ο Nidle στα μηνιαία σεμιναρίου και τα εβδομαδιαία μηνύματα του. Έτσι αναγκάστηκα να εφαρμόσω τελικά αυτό που μου συνέστησε ο ΑΕ του Έρικ σε τελευταία συνεδρία μου μαζί του, να απαγκιστρωθώ δηλαδή από τα κανάλια και να στρωθώ να γράφω χρησιμοποιώντας την διαίσθηση μου και την υποσυνείδητη βοήθεια που θα μου δίνει ο ‘Στρατηγός’ (δείτε προηγουμένη μου σελίδα γι’ αυτόν). Δεν αποκλείεται μάλιστα για τον λόγο αυτό να ‘σήκωσαν τα χέρια’ τα διάφορα κανάλια κατ’ εντολή του ΑΕ μου, ώστε να αναγκαστώ να το κάνω, και ως εκ τούτου ξεκινώ και ο θεός βοηθός.

        ΤΡΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

       Πριν μπω στα ‘βαθειά νερά’ μιλώντας για την Ελλάδα, ξεκινώ με κάτι που το ξέρω καλά, και μάλιστα από προσωπική εμπειρία, που αναφέρεται σε τρείς πολύτιμες, κατά την γνώμη μου, ασκήσεις, ήτοι 1) της θηλυκής ενέργειας, 2) της επικοινωνίας με τον ΑΕ κλπ, και 3) της ευτυχίας.

       ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΗΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

       Ως γνωστόν μέσα μας λειτουργούν δύο ενέργειες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά έκαστη, η αρσενική (με κύριο χαρακτηριστικό την ισχύ) και η θηλυκή (με κύριο χαρακτηριστικό την αγάπη και την συμπόνια), και αυτές δεν συνδέονται καθόλου με το φύλο του κάθε ατόμου. Η παρουσία τους γίνεται ολοένα και πιο σημαντική γι’ αυτό και έχουν ενεργοποιηθεί και τα δύο καινούργια μας τσάκρα της θηλυκής ενέργειας (πάνω από το κεφάλι μας αριστερά), και της αρσενικής (πάνω από το κεφάλι μας δεξιά), που τις περιγράφω στις ασκήσεις μου της προηγούμενης σελίδας. Ενώ μέχρι πρότινος επικρατούσε η αρσενική ενέργεια, στην οποία και κυρίως επικεντρωνόμασταν, τώρα που η Γη εισέρχεται στην 5Η επικρατεί η θηλυκή ενεργεία, στην οποία πρέπει να επικεντρωθούμε για να υπάρξει αρμονία μεταξύ αρσενικής και θηλυκής, και μάλιστα με έμφαση στην θηλυκή, προκειμένου να προχωρήσουμε με άνεση και ασφάλισα στην 5Η. Αυτό επιτυγχάνεται με την πιο κάτω άσκηση που πρέπει να την κάνουμε κάθε φορά που ενεργοποιούμε τα νέα μας τσάκρα στα πλαίσια της άσκησης των 12 ακτίνων της προηγούμενης σελίδας μου, ή και ανεξάρτητα από αυτήν. Κλείνουμε τα μάτια και χαλαρώνουμε, ενώ φανταζόμαστε από το τσακρα της θηλυκής ενέργειας να κατεβαίνει ένα κίτρινο υγρό, που είναι η θηλυκή ενέργεια, και να γεμίζει κατ αρχήν τα δισεκατομμύρια κύτταρα του εγκεφάλου μας και στην συνέχεια τα κύτταρα της καρδιάς μας και την ψύχη μας γενικότερα, με αγάπη και συμπόνια και να εξαπλώνεται σιγά-σιγά σε όλο μας το σώμα, αισθανόμενοι ότι είμαστε όλο αγάπη. Μένομε σε αυτή την κατάσταση όση ώρα μας κάνει ευχαρίστηση, και στην συνέχεια ανοίγουμε τα μάτια μας. Πολλοί θα παρατηρήσουμε, με την επανάληψη της άσκησης, ορισμένες αλλαγές στην συμπεριφορά μας, αλλά και στον τρόπο που βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε πλέον την πραγματικότητα.

       ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

       Όπως έχουμε προαναφέρει, υπάρχουν και άλλα κομμάτια του εαυτού μας που ευρίσκονται στον πλανήτη μας, ή στο σύμπαν, ή σε άλλες παράλληλες πραγματικότητες, που όλα αυτά έχουν τον ίδιο ΑΕ, και συνεπώς αποτελούν τμήματα της ίδιας (ευρύτερης) ψυχής μας. Πολλά από τα τμήματα αυτά τυγχάνει να έχουν άνετη επικοινωνία με τον ΑΕ μας (όπως π.χ. έχει ο Έρικ με τον ΑΕ του), και για να εκμεταλλευτούμε και εμείς αυτήν την ιδιότητα-χάρισμα, κλίνουμε τα μάτια, βάζουμε το χέρι μας στο τσακρα της καρδιάς και καλούμε μέσα μας όλα αυτά τα ιδιαίτερα τμήματα να έλθουν και να εγκατασταθούν μέσα μας, για να αποκτήσουμε σιγά-σιγά τις ίδιες με αυτά δυνατότητες, είτε αυτά ευρίσκονται στον πλανήτη, είτε στο σύμπαν, είτε είναι ψυχές που ενσαρκώθηκαν στο παρελθόν, είτε θα ενσαρκωθούν στο μέλλον. Μετά το πέρας κάθε φοράς που κάνουμε την άσκηση, αλλά και πολλές άλλες φορές ανεξάρτητα από αυτήν, κάνουμε προσπάθεια να επικοινωνήσουμε με τον ΑΕ μας, θέτοντας του μια ερώτηση (Ε) και παίρνοντας και εμπιστευόμενοι ως απάντηση (Α) την πρώτη σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό, ενώ αργότερα επιβεβαιώνουμε την ορθότητα ή μη της Α από τα αποτελέσματα που θα ακολουθούσαν. Στην αρχή μπορούμε να κάνουμε και το εξής: Μετά την Ε μένουμε για ένα λεπτό ήρεμοι και παρατηρούμε το πώς αισθανόμαστε. Αν αισθανθούμε μια έξαρση ή έναν ενθουσιασμό, αυτό σημαίνει ότι η Α είναι θετική, ενώ αν δεν αισθανθούμε τίποτα σημαίνει ότι η Α είναι αρνητική, ή ότι δεν έχουμε Α.

       Με την εξάσκηση η Α θα χρειάζεται όχι ένα λεπτό αλλά λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Επίσης είναι σημαντικό με το άνοιγμα του τρίτου ματιού να φανταζόμαστε ότι βλέπουμε τον ΑΕ μας και να παρατηρούμε τις αντιδράσεις του, όπως κάνει ο Έρικ, διότι ο ΑΕ μας μπορεί να απαντά όχι μόνο με λόγια άλλα και με εικόνες που μας δείχνει, και εμείς πρέπει να τις ερμηνεύουμε. Τέλος ο Έρικ βλέπει όταν παίρνει θετική Α, να ανεβαίνει η ενέργεια, η όποια εκφράζεται σαν τον αέρα που ανεβαίνει από την ζεστή άσφαλτο που την κτυπάει ό ήλιος το καλοκαίρι. Ακόμη η Άντα έχει την ικανότητα να βάζει μέσα της την οντότητα που επικαλείται για να την ερωτήσει, και έτσι και αν ακόμη δεν έχει συγκεκριμένη Α, μπορεί να έχει μια αίσθηση για το τι μπορεί να συμβαίνει. Δοκιμάστε το διότι μπορεί κάποιοι από εσάς να έχουν αυτό το ιδιαίτερο χάρισμα της Άντας. Εγώ πάντως, παρ όλο που χρησιμοποιώ όλα αυτά για προσωπικά μου θέματα, προκειμένου για Ε που έχουν σχέση με την Ελλάδα και τον πλανήτη, που μπορούν να επηρεάσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο χιλιάδες κόσμο, προτιμώ να έχω Α από εξωγήινους και έγκυρα κανάλια, ως πιο αντικειμενικές, καθότι δεν υπεισέρχονται οι απόψεις και οι επιθυμίες μου. Όμως θα επιχειρήσω στην συνέχεια να μιλήσω για την Ελλάδα, μια που προσωρινά δεν έχω πρόσβαση σε αξιόπιστα κανάλια, όπως μου συνέστησε και ο ΑΕ του Έρικ, και όπως είπαμε ‘και ο Θεός βοηθός.

       ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

       Το να αισθανόμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι μας βοηθάει, όπως είπαμε, από πολλές πλευρές, όπως στο να διατηρεί υψηλά τις δονήσεις μας, προσκαλώντας έτσι τον ΑΕ μας να παραμένει περισσότερο μέσα μας, (πράγμα που, μεταξύ άλλων, ενισχύει και την νοημοσύνη μας), ως επίσης και στο να προάγει την υγεία μας, κάνοντας όλα τα όργανα του σώματος μας να λειτουργούν σωστά, και ας μην ξεχνάμε ότι όταν γελάμε όλες οι λειτουργίες του σώματος μας απογειώνονται. (Γι αυτό έχω προσθέσει στο site μου, από την δημιουργία του, σελίδες με σατυρικά ποιήματα μου, καθώς και με επιλεγμένα ανέκδοτα που μπορείτε να τα διαβάσετε, να γελάσετε και να τα διαδώσετε). Γι αυτό είναι σημαντικό, την στιγμή που πολλά δυσάρεστο πιθανόν να συμβαίνουν γύρω μας, να διατηρούμε, έστω και προσωρινά, την καλή μας διάθεση και να δημιουργούμε μέσα μας μια εσωτερική ευτυχία, ζώντας στο τώρα και αγνοώντας (έστω και προς στιγμή), τόσο το τι συνέβη στο παρελθόν, όσο και κυρίως το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Δοκιμάστε την άσκηση που ακολουθεί, όπως την δοκιμάζω και εγώ, αφήνοντας ελεύθερο τον εαυτό σας, και θα με θυμηθείτε. Πέραν όμως της άσκησης καλό είναι να ψάχνουμε κάθε ευκαιρία για να γελάμε (θέατρο, τηλεόραση, διαδίκτυο, εύθυμες παρέες, ανέκδοτα, κλπ), καθώς και να φροντίζουμε για τις μικρές απολαύσεις των πέντε αισθήσεων: Όσφρηση (αρώματα), ακοή (τραγούδια, μουσική, κλπ), γεύση (νόστιμα αλλά υγιεινά εδέσματα), όραση (θεάματα, έργα, εκπομπές, πίνακες ζωγραφικής, κλπ), και αφή (κολύμπι, σπορ, ανάπαυση, σεξ, κλπ), καλύπτοντας ένα σημαντικό ποσοστό της ημέρας μας με αυτές τις μικρές (ή μεγαλύτερες) απολαύσεως. Ακόμη μπορούμε να φέρνουμε στην μνήμη μας ευτυχισμένες στιγμές από το παρελθόν και να τις βιώνουμε, ή και να οραματιζόμαστε ωραίες στιγμές για το μέλλον, τις οποίες επίσης να βιώνουμε.

       Η άσκηση γίνεται ως εξής: Κλείνουμε τα μάτια, χαλαρώνουμε και καλούμε την ενέργεια της ευτυχίας να έρθει και να ενσωματωθεί μέσα μας. Τότε οραματιζόμαστε μια μικρή λιμνούλα που να περιέχει το κρυστάλλινο νερό της ευτυχίας να δημιουργείται δίπλα μας, και αμέσως βυθιζόμαστε μέσα σε αυτήν. Στη συνέχεια λέμε στην ενέργεια της ευτυχίας: ‘Θέλω να είμαστε εραστές, θέλω να είσαι το πρώτο πράγμα στην ζωή μου, ενώ θέλω να εκδηλωθείς και μέσα μου και να παραμείνεις όσο περισσότερο γίνεται’. Συγχρόνως αισθανόμαστε το κρυστάλλινο νερό της ευτυχίας να μπαίνει από την μύτη και το στόμα μας και να γεμίζει τα δισεκατομμύρια κύτταρα του εγκεφάλου μας, καθώς και τα δισεκατομμύρια κύτταρα της καρδιάς μας, και σιγά-σιγά να γεμίζει και να δροσίζει όλο μας το σώμα που αιωρείται μέσα στην λίμνη. Επικεντρωνόμαστε στο πως αισθανόμαστε και λέμε στο σώμα μας: ‘Σώμα μου έτσι θέλω να αισθάνεσαι πάντα, γεμάτο χαρά, ευτυχία και ευεξία σωματική, πνευματική και ψυχική, και να ζεις μόνο το τώρα, αγνοώντας τελείως παρελθόν και μέλλον’, Μένουμε σε αυτήν την κατάσταση όση περισσότερη ώρα μας κάνει ευχαρίστηση, λικνιζόμενοι στο δροσερό νερό, και μετά ανοίγουμε τα μάτια. Στην συνέχεια παρατηρούμε μέσα στην ημέρα αν κάτι άλλαξε στον τρόπο που βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε καταστάσεις και δραστηριότητες μας. Επαναλαμβάνουμε την άσκηση όποτε και όσες φορές μας κάνει ευχαρίστηση.

       ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

       Ξεκινώ από την γενική παρατήρηση που έκανα και στην προηγούμενη σελίδα μου, ότι η Γη ξεκίνησε το ταξίδι προς την 5Η στο τέλος του 2012, το οποίο ολοκληρώνεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του, [όπως συμφωνούν όλα τα κανάλια που επικοινωνούν με εξωγήινους (ΕΤς) και Αναληφθέντες Διδασκάλους (ΑΔ)], μέσα σε  πέντε χρόνια, ήτοι μέχρι το τέλος του 2017. Όμως επειδή η πορεία των ανθρώπων προς την  5Η, δεν ακολουθεί την πορεία της Γης αλλά έχει μια διαφορά φάσεως (καθυστέρηση) για να γίνουν όλοι σχεδόν οι άνθρωποι πλήρως πεμτοδιάστατοι θα περάσουν μερικά χρόνια ακόμη, ενώ ο καθένας θα προχωρεί με τον δικό του ρυθμό. Αν λάβω υπόψη την προφητεία του Παίσιου που λέει ότι η Γη για τους κατοίκους της θα είναι παράδεισος το 2022 συμπεραίνω ότι αυτό το διάστημα μετάβασης δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 5 χρόνια. Συνεπώς  ότι συμβεί ενδιάμεσα (καλό ή κακό) δεν θα είναι παρά προσωρινές παρενθέσεις. Γι αυτό δεν χρειάζεται να χολοσκάμε πολύ για το πώς θα εξελιχτούν οι καταστάσεις στην χώρα και τον πλανήτη, μια που γνωρίζουμε εκ των προτέρων την θριαμβευτική τους κατάληξη, ενώ το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί στην πορεία αυτή, είναι να πεθάνουμε (αν αυτό έχουμε προγραμματίσει στο βιβλίο της ζωής μας και δεν σπεύσουμε να το αλλάξουμε ζητώντας συνειδητά να περάσουμε στην 5Η), όποτε πεθαίνοντας απλώς θα επιστρέψουμε στην θαλπωρή που απολαμβάνουν οι ψυχές στην 9η διάσταση. Όσον πάλι αφορά στο μπαμ, που θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα πρώτα από την Ελλάδα και θα τροφοδοτήσει το ντόμινο των ανατροπών σε ολόκληρο τον πλανήτη, αυτό αναμένεται, κατά μέγιστη πιθανότητα, να γίνει μέσα στο 2017. Πάντως εγώ που κρατώ πάντα μικρό καλάθι, επιμένω ότι και αν ακόμη σε μια ακραία περίπτωση το μπαμ δεν γίνει μέσα στο 2017 που διανύουμε, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να καθυστερήσει περάν του επομένου ήτοι του 2018. Γι αυτό προτείνω σε όλους υπομονή, κουράγιο και αισιοδοξία, ασχέτως όποιας καλής ή κακής τροπής δείχνουν να παίρνουν τα πράγματα, ενώ όσοι πιστεύουν ότι όλα αυτά που πιστεύω ακράδαντα, εγώ και πολλά ακόμη εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη, είναι παραμύθια της Χαλιμάς, ας μείνουν να βράζουν στο ζουμί τους, κάνοντας κακό του κεφαλιού τους. Μετά την γενική αυτή τοποθέτηση μου ερχόμαστε στις λεπτομέρειες για την Ελλάδα και τον πλανήτη.

       Ξεκινώ από την γενική παρατήρηση ότι ούτε η Ελλάδα τολμά να φύγει από την ΕΕ και το ευρώ (κακώς κατά την γνώμη μου διότι έπρεπε να το είχε κάνει εδώ και καιρό), αλλά ούτε και η ΕΕ και οι δανειστές θέλουν να αφήσουν την αγελάδα που επί χρόνια την αρμέγουν, ή να μπουν σε περιπέτειες αποσταθεροποίησης σε περίπτωση που και άλλες χώρες θελήσουν να ακολουθήσουν το (αντάρτικο) παράδειγμα της Ελλάδας. Έτσι τα πράγματα θα εξακολουθούν να κυλούν σχεδόν όπως και παλαιά, ενώ όποια περιορισμένη βελτιωτική για τον λαό συμφωνία που θα προκύψει, η Ελλάδα θα την παρουσιάσει ως μεγάλη επιτυχία της, αλλά έτσι θα την παρουσιάσει και η ΕΕ ως δική της επιτυχία, ενώ κατ’ ουσία μπορώ να πω ότι απλώς ‘άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, εν αναμονή της ουσιαστικής αλλαγής που θα ακολουθήσει μετά το πολυπόθητα μπαμ, οπότε δάνεια, μνημόνια, κλπ πηγαίνουν στο καλάθι των αχρήστων. Πολλές ατασθαλίες βγαίνουν και θα βγουν στην φόρα, (τώρα που με τις νέες ενέργειες η αλήθεια δεν κρύβεται), αλλά δυστυχώς λίγα από τα χρήματα που εκλάπησαν ή καταχράστηκαν θα επιστρέψουν κάποτε στα δημόσια ταμεία. Πολύ λίγες εξώσεις θα πραγματοποιηθούν, ασχέτως τού ποιοι νόμοι θα ψηφιστούν ή δεν θα ψηφιστούν. Οι καταθέσεις στις τράπεζες δεν κινδυνεύουν από κούρεμα, τουλάχιστον για ένα αρκετά μεγάλο ποσό ανά καταθέτη και τράπεζα. Δεν θα γίνει νέα περικοπή μισθών και συντάξεων, και ο φόρος ακίνητης περιουσίας θα εξακολουθεί να εφαρμόζεται υπό κάποια μορφή, ενώ θα προστεθούν και ορισμένοι ακόμη φόροι, μικρής όμως σημασίας για το ευρύ κοινό.

       Όπως επανειλημμένα έχω πει, δεν πρόκειται να εμπλακεί σε πόλεμο ούτε η Ελλάδα ούτε η Κύπρος, ούτε θα αυτονομηθεί η Θράκη, ούτε θα γίνει αλλαγή συνόρων, όμως αργά ή γρήγορα όλα τα σύνορα στον πλανήτη θα καταργηθούν. Τόσο στην Κύπρο όσο και κυρίως στην Ελλάδα δεν πρέπει να αναμένουμε μεγάλα οφέλη από τους υδρογονάνθρακες, αφ’ ενός λόγω του μεγάλου κόστους εξορύξεως σε σχέση με τις μειωμένες τιμές, και αφ’ ετέρου λόγω της ανάπτυξης νέων πηγών φθηνής καθαρής ενέργειας. Οι μετανάστες δεν επηρεάζουν σημαντικά το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, κάποτε μάλιστα βοήθησαν και στην οικονομική της ανάπτυξη. Ούτε η Ρωσία ούτε η Κίνα θα δημιουργήσουν πραγματική στρατιωτική βάση στην Ελλάδα ή στην Κύπρο, ενώ ούτε θα δώσουν σημαντική οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, όπως όλοι ελπίζαμε. Πάντως ο Πούτιν, (όπως υποστηρίζουν οι επουράνιες οντότητες με τις οποίες επικοινωνεί ο Nidle), είναι φωτεινό πρόσωπο (που υποστηρίζεται από τους ΕΤς και τους ΑΔ) και που συνεργάζεται με τις χώρες των BRICS (5 σήμερα και 8 ή περισσότερες σύντομα, δείτε την προηγούμενη σελίδα μου), ώστε να ανατρέψει το σάπιο και σαθρό οικονομικό σύστημα της Δύσης που επέβαλαν οι σκοτεινοί, και ελπίζεται ότι θα τα καταφέρουν οι BRICS, που δημιουργούν ήδη τις δικές τους παγκόσμιες και τις επενδυτικές τους τράπεζες, και αρχίζουν να χρησιμοποιούν τα δικά τους νομίσματα αντί του δολαρίου το οποίο και θα καταρρεύσει.

       Και τώρα επανερχόμαστε στο μπαμ που πρέπει να μονοπωλεί και το κύριο ενδιαφέρον μας. Η καινούργια συγκυβέρνηση της χώρας, παρόλο που δεν αποτελεί (ακόμη) ανδρείκελο των συμφερόντων της ξένης και της εγχώριας ελίτ, εν τούτοις δεν δείχνει να έχει το θάρρος να χτυπήσει την γροθιά στο τραπέζι και να υψώσει το ανάστημα της χώρας μας στο επίπεδο που της αρμόζει, ασχέτως συνεπειών. Εξ άλλου όπως λέει ό Έρικ, αλλά και πολλά άλλα κανάλια, ‘ότι εμφανίζεται ότι είναι το χειρότερο για την χώρα, στην πραγματικότητα είναι η σωτηρία της, διότι θα αναγκάσει τους Έλληνες να πιάσουν γρήγορα πάτο, να πάρουν πίσω την δύναμη τους και να ξεκινήσουν τις ανατροπές’. Ένα τεστ για την αποφασιστικότητα της παρούσης συγκυβέρνησης είναι το αν θα τολμήσει να ξεκινήσει αλλά και να ολοκληρώσει τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, πράγμα που θα το μειώσει σε επίπεδο κάτω από το ήμισυ, όπως έκανε και χώρα της Νότιας Αμερικής που περιέγραψα σε προηγούμενη σελίδα μου. Για τις ανατροπές αυτές με επισκέπτεται από το Β εξάμηνο του 2012 μια οντότητα από ανώτερες διαστάσεις, για να απαντήσει λεπτομερώς και υπεύθυνα σε Ε για την Ελλάδα, συμπληρώνοντας τις περιορισμένες δυνατότητες του ΑΕ μου. Την οντότητα αυτή, που ο Έρικ σε μια παλιά συνεδρία μου είπε, προς μεγάλη μου έκπληξη, ότι αυτός θα μου δώσει τις Α, την ονόμασα Υψηλό Επισκέπτη (ΕΠ), και επανειλημμένως απήντησε σε Ε μου στις σελίδες μου II.2.D18, II.2.D19, και II.2.D20.

       Ειδικότερα στην σελίδα μου II.2.D20 στην συνεδρία μου με τίτλο ‘ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ 6.10.13 ΜΕ ΑΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠ’, δίνει λεπτομέρειες για το πώς θα είναι οργανωμένη η αποκεντρωμένη διοίκηση με βάση τους δήμους, η συρρικνωμένη κυβέρνηση, οι τράπεζες, οι εταιρίες, οι δημόσιες υπηρεσίες, κλπ, που μπορείτε να τα διαβάσετε, καθότι ισχύουν και σήμερα, και δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνω. Ακόμη στην ίδια σελίδα με τίτλο ‘ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΟΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ’ θα διαβάσετε ποια είναι τα 8 βασικά σημεία που ο ΕΠ έχει περιγράψει ότι θα ανεβάσουν ταχύρυθμα την Ελλάδα σε παγκόσμιο κέντρο παροχής υπηρεσιών, συνεπώς πάλι δεν χρειάζεται να τα επαναλάβω. Επίσης για να διασταυρώσω και επιβεβαιώσω, αυτά που μου λέει ο ΕΠ, και από άλλη πηγή, σας παραπέμπω να διαβάσετε την συνθήκη της NESARA (National Economic Stabilization And Reformation Act) που σημαίνει ‘Πράξη εθνικής οικονομικής σταθεροποίησης και αναμόρφωσης’ στη σελίδα μου II.2.D1 με τίτλο ‘Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ N.E.S.A.R.A’. Η συνθήκη αυτή, που υπογράφηκε από πολλές χώρες, ενώ υπάρχουν πολλές οργανώσεις (δείτε τες στο διαδίκτυο) στις χώρες αυτές που προωθούν την έναρξη της εφαρμογή της, περιλαμβάνει για τις ΗΠΑ μεταξύ άλλων και τα κάτωθι άρθρα, ενώ την πλήρη εικόνα μπορείτε να δείτε στην σελίδα μου II.2.D1:

       1) Όλα τα δάνεια προς τράπεζες, πιστωτικούς οργανισμούς και κάρτες θα μηδενιστούν (εις αντιστάθμισμα της εκμετάλλευσης που οι τράπεζες εφάρμοσαν όλα αυτά τα χρόνια), ενώ τα δάνεια που θα δίδονται εφ’ εξής θα έχουν πολύ χαμηλό επιτόκιο. 2) Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserve Bank, η μόνη ιδιωτική κεντρική τράπεζα του πλανήτη, που ευθύνεται σημαντικά για το σημερινό οικονομικό χάος), θα κρατικοποιηθεί και το νόμισμα που θα τυπώνει θα καλύπτεται από πολύτιμα μέταλλα και άλλες πραγματικές αξίες. 3) Το σύνταγμα των ΗΠΑ θα ξαναγίνει όπως αρχικά ήταν, και όλοι οι νόμοι που έγιναν, με διάφορες δικαιολογίες (κατάσταση πολέμου, τρομοκρατία, κλπ), για τον περιορισμό των ελευθεριών και την χειραγώγηση και εκμετάλλευση των πολιτών θα καταργηθούν. 4) Η κυβέρνηση των ΗΠΑ (που ελέγχεται από την οικονομική ελίτ, Ιλουμινάτοι, κλπ), θα υποχρεωθεί σε παραίτηση (μαζί με το κογκρέσο) και θα αντικατασταθεί με προσωρινή, για να γίνουν ελεύθερες και αδιάβλητες εκλογές εντός τεσσάρων μηνών, αφού ενημερωθεί ο κόσμος για όσες πληροφορίες και παράνομες πράξεις διέπραξαν οι κυβερνήσεις, τις οποίες απέκρυβαν. 5) Ο νέος πρόεδρος θα ανακοινώσει την ειρήνη ανακαλώντας στην χώρα όλες τις επιθετικές στρατιωτικές δυνάμεις που ευρίσκονται στο εξωτερικό. 6) Το σημερινό φορολογικό σύστημα θα καταργηθεί και τα έσοδα του κράτους θα βασίζονται κυρίως σε έμμεσους φόρους επί των πωλήσεων (εξαιρουμένων των ειδών πρώτης ανάγκης, όπως είναι π.χ. τα τρόφιμα, κλπ) και σε άλλες πηγές που δεν προέρχονται από τους πολίτες. Κλπ. κλπ.

       Πιο κάτω θα επιχειρήσω να δώσω μια εικόνα για το πώς κατανέμονται οι διάφορες ιδιότητες που θα αποκτήσουμε και οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν κατά τα προσεχή χρόνια, ώσπου να γίνουμε η μεγίστη πλειοψηφία 5Η,  αλλά και τα επόμενα δυο-τρια χρόνια που θα τελειοποιηθούμε τόσο ως κοινωνία όσο και ως πλανήτης (χλωρίδα, πανίδα κλπ). Ξεκινώ παίρνοντας ως βάση αυτά που είπα σε συνεδρία μου της σελίδας μου II.2.D21, κάνοντας όμως τις απαραίτητες προσαρμογές λόγο καθυστερήσεων. Από την άλλη, όσον αφορά σε εμένα τον ίδιο, η εξέλιξη που αναμένω για τα επομενα έτη  φαίνεται από τον τρόπο που κατανέμω τα διάφορα δώρα (ιδιότητες μου της 5Η), που ζητώ και περιμένω ότι θα μου δοθούν (δείτε την προηγούμενη σελίδα μου II.2.D22). Έτσι μέσα στο 2018 προβλέπεται να έχουν γίνει τα εξής: Οι δονήσεις μας θα έχουν μπει στην 5Η σε μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων και η συνειδητότητα μας θα είναι σε υψηλό επίπεδο. Οι ασθένειες θα έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό για τρείς κυρίως λόγους. Πρώτον με την άνοδο των δονήσεων θα έχουμε βγει από τις χαμηλές ενέργειες που τις προκαλούν. Δεύτερον θα τις καταπολεμήσουμε με την νέα τεχνολογία, και τρίτον θα πάψουμε να παίζουμε τον ρόλο του θύματος και να τις προκαλούμε. Θα έχουμε πιο έντονη επαφή με τις άλλες οντότητες σε συνάρτηση με το πόση εμπιστοσύνη τους δείχνουμε. Η ενέργεια που θα χρησιμοποιούμε τότε θα έχει κόστος πολύ μικρότερο του σημερινού, όμως δεν θα είναι ακόμη η zero point energy αλλά κάποια παρόμοια. Επίσης δεν θα έχουμε τόσο έντονα τότε προβλήματα επιβίωσης και γενικότερα από εκεί και πέρα δεν θα μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο ρυθμός που θα αποκτούμε τις διάφορες ιδιότητες και δυνάμεις της 5Η, διότι η ζωή μας θα είναι εν γένει πιο άνετη. Ακόμη θα έχει πέσει το ‘πέπλο’ και θα αρχίσουμε να βλέπουμε τους ΕΤς και τους Αγκάθιους, που είναι ήδη γύρω μας σε μεγάλους αριθμούς, αλλά τους βλέπουν και επικοινωνούν μαζί τους μόνο ορισμένα χαρισματικά άτομα.

       Μέσα στο 2019 αναμένεται να έχουν γίνει τα εξής: Θα έχει πέσει ακόμη περισσότερο το πέπλο, και θα μπορούμε να βλέπουμε και τις προηγούμενες ζωές μας, αλλά στην αρχή με την βοήθεια συσκευής, και αυτό τμηματικά για να μην πελαγώσουμε. Θα έχουμε πολλοί τότε δικό μας όχημα που θα κινείται χωρίς καύσιμα κλπ. Ακόμη μέσα στο 2019 ορισμένοι μπορεί να αποκτήσουν και ιπτάμενα οχήματα, αρκεί στην χώρα τους να έχουν δημιουργηθεί οι ιπτάμενοι διάδρομοι προς αποφυγή συγκρούσεων. Θα έχουμε πρόσβαση στα ακασικά αρχεία για να παίρνομε κάθε πληροφορία. Τα κύτταρα μας θα έχουν αρχίσει να γίνονται κρυσταλλικά, διαδικασία που θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2021.  Μέσα στο 2020 αναμένεται να έχουν γίνει τα εξής: Θα έχουμε αρκετοί ολογραφικά θέατρα , για λόγους κυρίως δημιουργίας παραθύρων εκπαίδευσης, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και για κατασκευές. Εξομοιωτές θα υπάρχουν σε ειδικά κέντρα και θα τους χειρίζονται τηλεπαθητικά εκπαιδευμένοι άνθρωποι που θα έχουν υψηλές δονήσεις και υψηλή συνειδητότητα, για να παρέχουν οι εξομοιωτές μαζικά διάφορα αγαθά για τον κόσμο. Ακόμη τότε θα μπορούν πολύ λίγα χαρισματικά άτομα να διαμορφώνουν το σπίτι τους όπως θέλουν (προσθέτοντας ορόφους, έπιπλα κλπ), χρησιμοποιώντας μόνον την σκέψη τους, εφόσον το ποσοστό ενεργοποίησης του εγκεφάλου για αυτούς του λίγους θα έχει ανεβεί πολύ υψηλά. Όσο για μένα, θα μπορώ (μου λένε) τότε να δημιουργήσω και την σπηλιά στο βουνό, (που προανέφερα σε προηγούμενη σελίδα μου). Τότε μάλιστα θα μπορούν να την επισκέπτονται και άλλα άτομα.

       Μέσα στο 2021 αναμένεται να έχουν γίνει τα εξής: Θα έχουμε οι περισσότεροι όλους τους 12 έλικες του DNA μας  ενεργοποιημένους στην αύρα μας, καθώς και τους περισσότερους από αυτούς στο υλικό μας σώμα με τα πολλά πλεονεκτήματα που αυτό συνεπάγεται. Θα μπορούμε έτσι να διακτινιζόμαστε αλλά με την χρήση συσκευών όπου θα μπαίνουμε για να διακτινιστούμε. Θα μπορούμε να αιωρούμαστε ή να πετούμε, αλλά πάλι με την χρήση πολύ μικρών φορητών συσκευών. Θα μπορούμε να διαμορφώνουμε το σώμα μας όπως θέλουμε (μορφή, εμφάνιση, ηλικία, κλπ), για δε το ύψος μας, μέχρι να ολοκληρωθεί η κρυσταλλοποίηση των κυττάρων μας, αυτό θα γίνεται με την βοήθεια κατάλληλης συσκευής. Στο 2021 ανοίγονται πολλοί δρόμοι μπροστά μας από τους οποίους μπορούμε να επιλέξουμε βάσει της τότε συνειδητότητας μας. Υπάρχει ο δρόμος ή του να πάρουμε πλήρως όλες μας τις δυνάμεις της 5Η (όπως π.χ. η δυνατότητα υλοποίησης με μόνη την σκέψη μας, κλπ), και εκεί ολοκληρωνόμαστε, ή άλλοι δρόμοι που δημιουργούν ενδιαφέρουσες προκλήσεις όπως π.χ. χωρίς να έχουμε όλες μας τις δυνάμεις της 5Η, να αντιμετωπίζουμε προβλήματα και να δίνουμε λύσεις πράγμα που αυξάνει τις εμπειρίες μας και (όπως λέει ο ΑΕ μου) ‘μεγαλώνει’ την ψυχή μας. Ακόμη στην παρατήρηση του Nidle ότι στο τέλος της πορείας μας στην 5Η θα γίνουμε πλήρως συνειδητοποιημένα όντα γεμάτα ανιδιοτελή αγάπη προς όλους, δηλαδή Φυσικοί Άγγελοι, ο ΑΕ λέει: Η μεγίστη πλειοψηφία των ανθρώπων που ενσαρκώθηκε αυτή την εποχή στην Γη, ήρθαν για να παίξουν το ‘παιχνίδι- πείραμα’ που παίζεται στην Γη (και που είναι όπως εξηγήσαμε το μοναδικό στο σύμπαν). Αν λοιπόν φτάσουν γρήγορα στο υψηλό αυτό επίπεδο τελειότητας (να γίνουν φυσικοί άγγελοι), δεν θα μπορούν πλέον να παίζουν εδώ το παιχνίδι αυτό, και θα επιστρέψουν στους πλανήτες από όπου προήλθαν, όπου εκεί ισχύουν ήδη όλα αυτά. Άρα και εδώ είναι θέμα της επιλογής που θα κάνουμε με βάση τις τότε επιθυμίες μας. Βέβαια σε όλες αυτές τις διαδικασίες της τετραετίας που ακολουθεί, (2018-2021), βασικό ρόλο θα παίξουν και σημαντική βοήθεια θα δοθεί από τους ΕΤς, τους ΑΔ, και τους Αγκάθιους, ενώ για την επικείμενη  μαζική άφιξή τους εξακολουθούν να μην προσδιορίζονται ακόμη ημερομηνίες.

       Πέραν των τριών αυτών παραγράφων που ανέφερα, όσον αφορά στην μετά το 2017 περίοδο μου είπε παλαιότερα ο ΑΕ μου τα εξής. Η καινούργια χλωρίδα και πανίδα θα συνεχίσει να εμφανίζεται καθώς και νέες ήπειροι να αναδύονται, αλλά αυτό θα πάρει δεκαετίες και θα συμβαδίζει με την πορεία αφενός των δονήσεων της Γής, και αφ ετέρου των δικών μας δονήσεων σε ανώτερες οκτάβες της 5Η, ώστε να είμαστε πλέον σε θέση να τα βλέπουμε, διότι όλα αυτά πάντα υπήρχαν εκεί, αλλά σε άλλη διάσταση-πραγματικότητα. Μάλιστα οι νέες ήπειροι έχουν και τους κατοίκους τους που είναι πλήρως 5Η. Το ίδιο θα ισχύσει και για τους άλλους πλανήτες (Άρη, Αφροδίτη, κλπ), που επίσης θα τους δούμε ζωντανούς με τους 5Η πολιτισμούς τους, στις επόμενες δεκαετίες, και θα μπορούμε να τους επισκεπτόμαστε παίρνοντας την άδεια από τους κατοίκους τους, καθώς και τις δύο, νέες ‘σελήνες’ που θα πλαισιώσουν την Γη. Ένα άλλο σημαντικό που προέκυψε από την συνεδρία μου αυτή, που θα ισχύσει για μένα αλλά και για κάθε άλλον που ακολουθεί την πορεία προς την 5Η, είναι και το εξής: Όσο ανεβαίνουμε τα σκαλοπάτια συνειδητότητας, τόσο διαφοροποιούνται και οι επιλογές (συνειδητά ή υποσυνείδητα) που κάνουμε για το μέλλον μας, άρα διαφοροποιείται και το μέλλον μας.

        Έτσι εγώ στο σκαλοπάτι που βρίσκομαι σήμερα επέλεξα να γίνω δάσκαλος για να βοηθήσω τον κόσμο, αλλά για ένα περίεργο (και δυσάρεστο για μένα λόγο), ο ΑΕ μου μου είπε ότι οι ιδιότητες ενός δασκάλου δεν πρέπει (για να είναι πιο αποτελεσματικός), να διαφέρουν πολύ από αυτές των μαθητών του, άρα και η πορεία μου ολοκλήρωσης της απόκτησης των δυνάμεων της 5Η δεν θα πρέπει να διαφέρει πολύ από την πορεία των μαθητών. Στην αγανακτισμένη Ε μου αν θα μπορώ, παρ’ όλα αυτά, να επιλέξω να πάω και να ζήσω στην μακαριότητα της Κοίλης Γης με όλες μου τις δυνάμεις της 5Η, η Α είναι ότι θα μπορώ αλλά δεν θα το κάνω, διότι η πρώτη επιλογή μου θα μου προσφέρει μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα ζωή από ότι αυτή της ηρεμίας στην Κοίλη Γη. Σε προσεχείς μου συνεδρίες με όσες επουράνιες οντότητες μπορέσω, θα προσπαθήσω να εκμαιεύσω (πιθανές) ημερομηνίες για γεγονότα που αφορούν κυρίως στην Ελλάδα, (τα οποία σημειωτέον εξαρτώνται και μεταβάλλονται ανάλογα με την συλλογική ελεύθερη βούληση μας), τα οποία και θα αναρτήσω, σε μια προσπάθεια να δώσω μια όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένη εικόνα. Το κακό πάντως είναι ότι, σήμερα την πλειονότητα των Ελλήνων την χαρακτηρίζει ακόμη μία νωθρότητα και κυρίως ό φόβος για ριζικές αλλαγές, ενώ η λαμογιά και η κομπίνα έχει ριζώσει βαθειά μέσα μας σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, και αυτό είναι που πρέπει να αλλάξει πρώτα πρώτα.

       ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο NIDLE ΟΤΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ

        Επειδή ο καλός μου φίλος ο Άλκιμος, που επιμελείται με τις διορθώσεις των λέξεων στα κείμενα μου (γι αυτό αν κάπου δεν βγάζετε νόημα ξαναδιαβάστε το διορθωμένο κείμενο τρεις μέρες μετά), με ρώτησε ποιες είναι οι αλλαγές που ήδη συμβαίνουν στον πλανήτη και στους ανθρώπους, αντιγράφω (από την σελίδα μου II.2.D21) μέρος από το σεμινάριο Μαρτίου 2014 του Nidle, που περιγράφει 16 βασικές αλλαγές, ενώ εν τω μεταξύ έχουν συμβεί πολλές ακόμη άλλες, όπως π.χ. στο τι αισθανόμαστε στο σώμα μας που μεταβάλλεται, ώστε η ύλη του να γίνει πιο λεπτοφυής και τα κύτταρα μας να αρχίσουν να κρυσταλλοποιούντε. Το σεμινάριο περιγράφει τις διαπιστωμένες αλλαγές που έχουν ξεκινήσει, οι κυριότεροι τομείς των οποίων είναι οι κάτωθι. 1) Οι θεάσεις των διαστημοπλοίων την ημέρα γίνονται όλο και πιο συχνές και πιο καθαρές και λεπτομερείς, όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που παρουσιάζει ο Nidle, και αυτό γίνεται για να εξοικειώνεται ο κόσμος και να πάψει ο φόβος. 2) Ξεκίνησε η μετατόπιση του άξονος περιστροφής της Γης, ώστε να έχουμε τελικά ένα πιο ομοιογενές κλίμα. 3) Αυξάνει η θερμοκρασία του πλανήτη (που λιώνει και τους πάγους), ώστε να καταλήξουμε τελικά στο υποτροπικό κλίμα που έχουν οι 5Η πλανήτες. 4) Διαπιστώνεται άνοδος του πυθμένα των ωκεανών στις θέσεις όπου καταποντίστηκαν οι τρεις μεγάλες ήπειροι (Ατλαντίδα, Λεμούρια, Μεγάλη Σριλάγκα), οι οποίες θα αναδυθούν, και μαζί με άλλες αλλαγές που θα γίνουν (επέκταση ορισμένων ακτών, συρρίκνωση της μεσογείου, κλπ), η αναλογία ξηράς-θαλάσσης θα γίνει 50-50. Εδώ σημειώνω ότι δεν θα ανέβει η επιφάνεια της θάλασσας, λόγω του ότι πολύ νερό θα αποτελέσει τις δυο μεμβράνες παγωμένων υδρατμών στην ατμόσφαιρα, που θα περιβάλουν την Γη και θα την προστατεύουν από ακτινοβολίες, όπως υπήρχαν παλαιά και όπως αναλυτικά εξηγώ στην σελίδα μου II.2.D0.

       5) Η εμφάνιση μεγάλων σεισμών και ηφαιστειακών εκρήξεων (που θα συνεχιστούν) στα λεγόμενα ‘δακτυλίδια της φωτιάς’ που περιβάλουν τις καταποντισθείσες ηπείρους. 6) Διάφορες αποδείξεις και μαρτυρίες της ύπαρξης της Κοίλης Γης που δίνει ο Nidle. 7) Κίνηση του βορείου μαγνητικού πόλου προς τα νότια κατά μερικές μοίρες, που θα συνεχιστεί ώστε να καλύψει όλη την εξωτερική επιφάνεια του πλανήτη, ενώ ο νότιος πόλος κινείται προς το κέντρο της Γης, ώστε ο πλανήτης να εμφανίζεται εξωτερικά ως μονοπολικός, όπως όλοι οι 5Η πλανήτες. 8) Εμφάνιση σιγά-σιγά νέων ειδών ζώων και φυτών που υπήρχαν παλαιά. 9) Εμφάνιση, (λόγω των νέων ενεργειών που κατακλύζουν την Γη και των αλλαγών που υφίσταται το σώμα μας), κούρασης, αδιαθεσίας, διαφόρων πόνων κλπ, σε μεγάλο αριθμό του πληθυσμού (και μάλιστα των αφυπνισμένων), χωρίς να υπάρχει ιατρική αιτιολογία. 10) Εμφάνιση των παιδιών Ίντιγκο, των ‘κρυστάλλινων παιδιών’ και των ‘παιδιών του ουράνιου τόξου’, (με τρεις έλικες στο DNA τους, και με υπερφυσικές ιδιότητες, κυρίως για τις δύο τελευταίες κατηγορίες), για τα οποία δίδει αρκετά παραδείγματα, ενώ έχω και εγώ συναντήσει δυο τέτοια παιδιά (δείτε περιγραφές σε προηγούμενες σελίδες μου). 11) Περιγράφει την οργάνωση Disclosure Project (Πρόγραμμα Αποκάλυψης), όπου τα μέλη της (απόστρατοι στρατηγοί, πρώην στελέχη των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, επιστήμονες, κλπ), πιέζουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ να αποκαλύψει επίσημα, τόσο την ύπαρξη των ΕΤς με τους οποίους τα μέλη είχαν συνεργασία (στις υπόγειες βάσεις των ΗΠΑ, κλπ), όσο και την τεχνολογία που έχει και αποκρύπτει η κυβέρνηση, που την πήρε αφ’ ενός από τους ΕΤς και αφ’ ετέρου από γήινους εφευρέτες που την κατέσχεσε. Για το Disclosure Project, με σχετικό δίωρο βίντεο, δείτε την σελίδα μου II.2.D.

       12) Σχετικά με το νομισματικό σύστημα ορισμένα νομίσματα θα ανατιμηθούν σημαντικά για να ανταποκριθούν στην πραγματική τους αξία (όπως π.χ. το δηνάριο του Ιράκ για να ανταποκριθεί στα τεράστια αποθέματα πετρελαίου που έχει η χώρα). Επί πλέον, δεδομένου ότι οι μεγάλες ποσότητες χρυσού, που συνελέγησαν από την Νότιο Αμερική και αλλού, βρίσκονται στα χέρια των λευκών μυστικών οργανώσεων, ο Nidle υποστηρίζει ότι θα αποτελέσουν (μαζί με άλλες πηγές), την βάση για να έχουν πραγματική αξία τα νέα νομίσματα που θα δημιουργηθούν. 13)  Επίσης το τραπεζικό σύστημα αλλάζει και ξεκίνησαν να θεσπίζονται νέες αρχές για την λειτουργία με διαφάνεια των τραπεζών, ενώ η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (που αποτελεί και την κύρια ‘πέτρα του σκανδάλου’), έχει ήδη (ανεπίσημα) χρεοκοπήσει, (καθώς και πολλές άλλες μεγάλες τράπεζες ανά τον κόσμο), και οι λειτουργίες της αντικαθίστανται από άλλα τραπεζικά ινστιτούτα που δημιουργούνται στις ΗΠΑ και αλλού. Υπενθυμίζω (όπως έγραψα και σε προηγούμενες σελίδες μου), ότι εκατοντάδες ανώτερα τραπεζικά στελέχη διεθνώς έχουν παραιτηθεί και εξαφανιστεί με τις οικογένειες τους, για να γλιτώσουν την τιμωρία για τις λαμογιές που έχουν κάνει, (δείτε σχετικές δημοσιεύσεις για τις πολυάριθμες παραιτήσεις στις σελίδες μου). Ήδη ό πρόεδρος Kennedy το 1963 είχε επιχειρήσει να εξυγιάνει το σάπιο τραπεζικό σύστημα, και συγκρούστηκε με την κεντρική τράπεζα (FED), αλλά το πλήρωσε με την ζωή του (τόσο γι’ αυτό, όσο και για άλλους λόγους που αναλύω σε προηγούμενη σελίδα μου).

       14) Μια σημαντική αλλαγή στο οικονομικό κατεστημένο είναι και η δημιουργία της ομάδος των κρατών BRICS (που ανέφερα και παλαιότερα), που αφορά στις 5 μεγάλες χώρες Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, και Νότιο Αφρική, στις οποίες προστίθεται πρόσφατα και η Ινδονησία, (ενώ ακολουθούν η Αργεντινή και άλλες), οι οποίες ανεξαρτητοποιούνται από το δολάριο και την παγκόσμια τράπεζα κλπ (ενώ έχουν δημιουργήσει και τις δικές τους παρόμοιες τράπεζες), που αποτελούν τον βασικό πονοκέφαλο για το υπάρχον οικονομικό σύστημα, το οποίο πιέζεται έτσι να κάνει αλλαγές και βελτιώσεις, ώστε ανάγκασαν την Λαγκάρτ του Νομισματικού Ταμείου να κάνει πρόσφατα σχετικές δηλώσεις. Τέλος ας μην ξεχνάμε ότι η Ρωσία και η Νότιος Αφρική είναι οι μεγαλύτεροι παραγωγοί χρυσού παγκοσμίως. 15) Ακόμη οι ανά τον κόσμο οργανώσεις που έχουν υπογράψει την συνθήκη της NESARA (την οποία και αρκετά κράτη είχαν υπογράψει στο παρελθόν, και μέρος της οποίας περιέγραψα πιο πάνω), πιέζουν ήδη έντονα τις κυβερνήσεις για την άμεση εφαρμογή της συνθήκης λόγω και της οικονομικής κρίσης σε συνάρτηση με την υπερβολική διόγκωση των πάσης φύσεως χρεών διεθνώς, οπότε τους κλαίω τους δανειστές τοκογλύφους (άτομα, τράπεζες, κράτη, κλπ) που θα χάσουν ξαφνικά τα λεφτά τους.

       16) Σχετικά με τις επίσημες ανακοινώσεις για τους ΕΤς και τον ρόλο τους, χώρες όπως η Βραζιλία, το Μεξικό, η Νέα Ζηλανδία, οι Κάτω Χώρες, κλπ, που έχουν πειστεί σχετικά, πιέζουν τις ΗΠΑ και άλλες μεγάλες χώρες να προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις, ενώ έχουν υπογραφεί και προκαταρτικές συμφωνίες με τις κυβερνήσεις των μεγάλων χωρών για από κοινού και σύγχρονες ανακοινώσεις περί των ΕΤς. Σημειωτέον ότι οι ανακοινώσεις θα επιτρέψουν στους ΕΤς να προχωρήσουν στην ομαδική και επίσημη κάθοδό τους (που από καιρό ανυπόμονα περιμένουμε), αντί της επιλεκτικής και εν κρυπτό καθόδου ορισμένων διαστημοπλοίων για να συναντηθούν με μυημένες ομάδες, (που γίνονται σήμερα). Το σεμινάριο δίνει και διάφορες άλλες αποδείξεις, που δεν αναφέρω εδώ, είτε διότι είναι μικρότερης σημασίας, είτε διότι δεν είναι τόσο χειροπιαστές και αυταπόδεικτες. Εκείνο πάντως που θέλω να τονίσω είναι ότι με την ανεργία, την φτώχεια, την εγκληματικότητα, τις ταραχές, κλπ, που συνεχώς αυξάνουν αφ’ ενός, και την μόλυνση της ατμόσφαιρας, των νερών και της Γής που συνεχώς επιδεινώνεται αφ’ ετέρου, η ζωή στην επιφάνεια της Γης οδηγείται προς την καταστροφή, ενώ πλησιάζει και σε μη αναστρέψιμη κατάσταση, γεγονός που το έχουν αντιληφθεί, όχι μόνον οι ‘καλοί’ αλλά και οι ‘κακοί’ που μας κυβερνούν, και έτσι περιμένω ότι σύντομα θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε αλλαγές.

       ΤΑ ΔΩΡΑ-ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ-ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 5Η

       Απαντώντας σε Ε αναγνωστών για μια ανακεφαλαίωση των δώρων κλπ που θα αποκτήσουμε στην 5Η, παραθέτω εδώ και πάλι τα σημαντικότερα από αυτά: (Α) συσκευές για: 1) Καθαρή δωρεάν ενέργεια (και με ασύρματη μετάδοση). 2) Προώθηση οχημάτων χωρίς καύσιμα (επίγειων και ιπτάμενων). 3) Ολογραφική επικοινωνία με άλλα άτομα. 4) Δονητικά ντουζ καθαριότητος και αναζωογόνησης. 5) Τρένα πολύ μεγάλων ταχυτήτων σε υπερυψωμένες ράγες. 6) Αεροπλάνα αντιβαρύτητας πολύ μεγάλων ταχυτήτων κινούμενα στην στρατόσφαιρα. 7) Μικρές συσκευές για να πετάμε ή να αιωρούμαστε. 8) Μικρές θεραπευτικές συσκευές. 9) Εξομοιωτές (για υλοποίηση αντικειμένων αλλά και τροφών από την ενέργεια, καθώς και μετατροπή των υπολειμμάτων-σκουπιδιών πάλι σε ενέργεια). 10) Ολογραφικά θέατρα για δημιουργία παραθύρων προς ενημέρωση-μόρφωση, και για μεγάλες κατασκευές (σπίτια, κτήρια, γέφυρες κλπ), αλλά και για ολογραφικές απεικονίσεις τοπίων για τις διακοπές μας. 11) Συσκευές και συστήματα που αυξάνουν ή βελτιώνουν τις νοητικές και ψυχικές μας δυνάμεις. 12) Υπερκομπιούτερς. 13) Συσκευές-ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης. 14) Συσκευές που μας επιτρέπουν να περνάμε μέσα από τοίχους κλπ. 15) Διαστημόπλοια διαφόρων κατηγοριών για διαστημικά ταξίδια. 16) Συσκευές που καθαρίζουν το χώμα, το νερό και την ατμόσφαιρα από ρυπογόνους ουσίες, ακόμη και από ραδιενέργεια. Καθώς και πολλές άλλες ήσσονος σημασίας συσκευές, όπως π.χ. αυτόματης μετάφρασης ομιλίας από γλώσσα σε γλώσσα, (όταν π.χ. μιλάμε με ΕΤς), και πολλές άλλες συσκευές, που  θα επινοήσουμε τότε ότι μας είναι χρήσιμες και θα τις κατασκευάσουμε. Πολλές από τις συσκευές αυτές περιγράφω αναλυτικά στην σελίδα μου II.2.D0 και αλλού, καθώς και τις ιδιότητα]ες κλπ που ακολουθούν.

       Συνεχίζω με (Β) τις δυνάμεις-ιδιότητες που θα έχουμε στην 5Η: 1) Πτώση του πέπλου για να δούμε καθαρά την παρούσα αλλά και προηγούμενες ζωές μας, αλλά και τους ΕΤς κλπ που βρίσκονται γύρω μας, καθώς (όπερ σημαντικότατο) και για να αναγνωρίσουμε τον πραγματικό εσωτερικό εαυτό μας, ποιοι είμαστε πραγματικά και ποια η αποστολή μας και οι στόχοι μας σε αυτή μας την ενσάρκωση. 2) Τηλεπάθεια (για επικοινωνία με άλλους, για να μιλούμε με εικόνες, και για να ενεργοποιούμε συσκευές). 3)’Άνοιγμα του τρίτου ματιού (για να βλέπουμε άυλες οντότητες, κλπ). 4) Τηλε-όραση (για να μπορούμε να βλέπουμε γεγονότα που συμβαίνουν μακριά). 5) Τηλεκίνηση (να μετακινούμε και να αποστέλλουμε αντικείμενα, να θέτουμε σε λειτουργία συσκευές, κλπ, με τον νου μας). 6) Διαμόρφωση του σώματος μας όπως θέλουμε (μορφή, βάρος, πρόσωπο, και αργότερα και ύψος). 7) Προσθήκη μελών κλπ που λείπουν σε ανάπηρους. 8) Άνοιγμα πυλών για να μεταφερόμεθα άμεσα μέσω αυτών όπου θέλουμε. 9) Πλήρης επικοινωνία με φωτεινά όντα για να παίρνουμε πληροφορίες και οδηγίες. 10) Πλήρης ενεργοποίηση του υποσυνείδητου για να παίρνομε γρήγορα σωστές αποφάσεις. 11) Πλήρες φιλτράρισμα των συναισθημάτων μας, για να επικεντρωνόμαστε μόνον στα θετικά. 12) Καθολική συχώρεση των πάντων (καλών ή κακών, εχθρών ή φίλων). 13) Άνοδος της συνειδητότητας μας, ώστε να είμαστε πλήρως συνειδητοποιημένα άτομα στην 5Η. 14) Ολοκλήρωση της Ανάληψης μας (με φώτιση, επίγνωση, κλπ). 15) Άνοδο των δονήσεων μας ώστε να παραμένουν συνεχώς στην 5Η. 16) Διακτινισμός, ήτοι από-υλοποίηση του σώματος μας και μετά άμεση επανυλοποίηση σε άλλο σημείο (στην αρχή με την βοήθεια καταλλήλων θαλάμων εισόδου και εξόδου).

        17) Υλοποίηση μέσω μόνης της σκέψης μας αντικειμένων κλπ, (εκτός ζώντων οργανισμών της πανίδας, όπως ζώα γενικά), απλών πραγμάτων στην αρχή και πιο σύνθετων αργότερα (μέχρι και μεγάλων κατασκευών αναλόγως του ποσοστού ενεργοποίησης του εγκεφάλου μας). 18) Πλήρης κρυσταλλοποίηση των κυττάρων μας (με τις μεταφυσικές ιδιότητες που αυτό συνεπάγεται). 19) Ένωση με το περιβάλλον (δηλαδή να αισθανόμαστε ένα με όλους). 20) Ενεργοποίηση και σύνδεση μας και με όλα τα νέα τσάκρα του σώματος μας, 21) Ενεργοποίηση και ένωση ανά δύο στο υλικό μας σώμα, και των 12 ελίκων του DNA μας, (για πολλούς από εμάς που θα το επιλέξουμε για όλα τα ζεύγη), πράγμα που θα μας κάνει πολλαπλώς υπεράνθρωπους. 22) Ολοκλήρωση της εξέλιξης μας, γινόμενοι ‘Φυσικοί Άγγελοι’ (που λέει και ο Nidle), γεμάτοι με ανιδιοτελή αγάπη προς όλους και προς όλα. Και εδώ έχουμε και άλλα δευτερεύοντα δώρα, όπως π.χ. το να μπορούμε να διαβάζουμε τα ακασικά αρχεία, κλπ. Βεβαίως υπάρχουν και πολλά άλλα θέματα (δώρα), τόσο στην κατηγορία Α όσο και στην Β, που είτε μου διαφεύγουν αυτή την στιγμή, είτε (η μεγάλη πλειοψηφία), θα προκύψουν και θα ενημερωθούμε γι αυτά όταν θα γίνουμε πλήρως 5Η. Σχετικά με τους χρόνους που οι μεγάλες μάζες των ανθρώπων θα ξεκινήσουν να απολαμβάνουν όλα αυτά τα ‘δώρα’, (συμπληρώνοντας όσα είπα προηγουμένως), έχω να πω και τα εξής: Πρώτον, τα δώρα που προανέφερα προβλέπεται να έχουν δοθεί-πραγματοποιηθεί κατά το μεγαλύτερο ποσοστό μέχρι το τέλος του 2021, πλην ορισμένων εξαιρέσεων, όπου θα καθυστερήσουν κάπως, πράγμα που όμως (λόγω της φύσεως τους) δεν πρόκειται καθόλου να μας ενοχλήσει.

       Δεύτερον, τα δώρα δεν θα τα πάρουν όλοι συγχρόνως οι άνθρωποι, αλλά ο χρόνος θα καθορισθεί σε συνάρτηση με το επίπεδο της συνειδητότητας τους. Αυτό δεν ισχύει μόνο για την κατηγορία Β (όπου είναι προφανές) αλλά και για ορισμένα δώρα της κατηγορίας Α. Τούτο διότι δεν μπορεί κάποιος με χαμηλή συνειδητότητα και έλλειψη επαρκούς τηλεπαθητικής ικανότητας, να οδηγεί ιπτάμενο όχημα που κατευθύνεται τηλεπαθητικά, ούτε να έχει εξομοιωτή, η ολογραφικό θέατρο, όπου εκτός από την τηλεπάθεια απαιτούνται και άλλες σημαντικές προϋποθέσεις συνειδητότητας (π.χ. να μην παράγει προϊόντα καταστροφής, κλπ). Αντίθετα, ασχέτως συνειδητότητας, μπορεί κάποιος να έχει ελεύθερη, καθαρή και δωρεάν ενέργεια. Συνεπώς αν θέλετε να απολαύσετε σύντομά τα δώρα, προστίθεται και ένας ακόμη λόγος για να σπεύσετε να ανεβάσετε την συνειδητότητα σας, πράγμα που σήμερα υποβοηθούν στο να το επιτύχετε πιο γρήγορα, οι ενέργειες που έρχονται και κατακλύζουν την Γή. Εκμεταλλευτείτε τες τώρα, κάνοντας στο σημερινό ευνοϊκό περιβάλλον όλες τις ασκήσεις που περιέγραψα προηγουμένως κυρίως στην σελίδα μου II.2.D22, τις οποίες καλά θα κάνετε να ξαναδιαβάσετε μετά τις 20.3.15 διότι πρόκειται να κάνω εκεί ορισμένες συμπληρώσεις. Τρίτον, εν γένει όσο μικρότερος είναι ο αριθμός που έδωσα σε κάθε κατηγορία δώρων, τόσο πιθανότερο είναι τα δώρα αυτά να προηγηθούν αυτών που έχουν μεγαλύτερο αριθμό, πράγμα που δίδει μια χονδρική εικόνα του ρυθμού και της κατανομής της άφιξης των δώρων μέχρι το 2021.

       ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΕΡΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ 23.3.15

       Μετά από ενός μηνός διάλλειμα που θέλησε να κάνει ο Έρικ, επανέρχομαι με μια διεξοδική συνεδρία για Ελλάδα και πλανήτη, λίγο πριν από το ταξίδι μου για Κύπρο. Πριν κάνω την συνεδρία μου παραθέτω ορισμένες σκέψεις μου, που προέρχονται από την διαίσθηση μου, και που με την συνεδρία θα αποδειχθεί αν έχουν κάποια βάση. Κατ’ αρχήν δεν πιστεύω ότι κάτι συνταρακτικό ή ανατρεπτικό πρόκειται να συμβεί, έκτος από μερικές μικρό-βελτιώσεις που η νέα κυβέρνηση θα επιχειρήσει (και εύχομαι να καταφέρει) να κάνει. Γι’ αυτό συνιστώ υπομονή και ακλόνητη πίστη στο τελικό (λυτρωτικό) αποτέλεσμα, που αργά ή γρήγορα δεν μπορεί πάρα να εμφανιστεί. Ακόμη διαισθάνομαι μια απροθυμία των Επουράνιων Όντων να απαντούν τα ίδια και τα ίδια για την Ελλάδα, ίσως διότι τους έχει κουράσει η νοοτροπία και η νωθρότητα των Ελλήνων, στους οποίους έχουν στηρίξει τις προβλέψεις τους για το μπαμ και το ξεκίνημα του ντόμινο και για τις άλλες χώρες. Εγώ πάντως προσωπικά θα προτιμούσα, (πράγμα που δυστυχώς δεν προβλέπεται να συμβεί) αντί για έναν ‘έντιμο συμβιβασμό’, να έχουμε μια ‘έντιμη χρεοκοπία’ (η οποία ήδη έχει αργήσει). Έτσι το δημόσιο χρέος θα έπεφτε στο 5% με 15% του σημερινού, (όπως έχει συμβεί και σε άλλες πιο θαρραλέες χώρες), για να ξαναβρεί η Ελλάδα τον δρόμο της, (με την προϋπόθεση χριστής πλέον διοίκησης σε όλα τα επίπεδα), αφήνοντας τους δανειστές, με τις παράλογες απαιτήσεις τους (για λιτότητα, επιτόκια, ξεπουλήματα, κλπ) ‘να κουρεύονται, αφού οι πλεονέκτες δεν θέλησαν να κουρέψουν το χρέος σε βιώσιμα για την χώρα επίπεδα, (ήτοι θα έλεγα στο 25% του αρχικού). Τα γράφω αυτά σήμερα 21.3.15 και περιμένω να δω σε λίγες μέρες το τι από την συνεδρία θα προκύψει.

       Λόγω πιέσεως των αναγνωστών μου να έχουν σύντομα απαντήσεις γι αυτά που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες, ζήτησα από Έρικ και η συνεδρία αντί στις 25 έγινε χθες στις 23.3.15. Ξεκινώ από την γενική παρατήρηση ότι ‘ότι είναι να πάρουμε θα το πάρουμε με το σταγονόμετρο, απλώς για να μην χρεοκοπήσουμε, ώστε να εξακολουθούν οι δανειστές να αρμέγουν την αγελάδα που λέγεται Ελλάδα’. Κατά μία άποψη θα λέγαμε ότι ευτυχώς που δεν θα χρεοκοπήσουμε, διότι αυτό θα επιδείνωνε (τουλάχιστον προσωρινά) την φτώχια μας, κατά άλλη όμως άποψη θα λέγαμε δυστυχώς που δεν μας αφήνουν να χρεοκοπήσουμε, γιατί μια χρεοκοπία θα επιτάχυνε το μπαμ και την ανάκαμψη. Προχωρώ με ερωτήσεις (Ε) και απαντήσεις (Α) όπως ακριβώς έγιναν, για πιο αυστηρή απόδοση της συνεδρίας, ενώ αυτή την φορά οι Ε απευθύνθηκαν στον ΕΤς που αποκαλώ Στρατηγό, (δείτε παλαιότερες αναρτήσεις μου), που βρίσκεται δίπλα μου για να με βοηθάει (μεταξύ πολλών άλλων) και στην ακρίβεια των όσων γράφω. Αυτό το κάνω για να διασταυρώσω όσα που είπε παλαιότερα ο ΑΕ μου, ενώ δεν είχα την ευκαιρία να τσεκάρω κατά πόσον οι Α που πα πάρω από τον Στρατηγό θα είναι σωστές, πράγμα που θα το τσεκάρω σε αυτήν την συνεδρία, βάσει του τι τελικά θα συμβεί. Ε Θα γίνει συμφωνία επωφελής για την Ελλάδα, ή θα γίνει ρήξη; Α Μάλλον το δεύτερο. Ε Η ρήξη θα φέρει χρεοκοπία και επιστροφή στην δραχμή; Α Όχι ακριβώς. Ε Δηλαδή θα χαλαρώσουν τα μέτρα προς όφελος του κόσμου; Α Πολύ λίγο, στην ουσία θα μείνουν όπως είναι.

       Ε Θα γίνει πρόσθετη χρηματοδότηση στην Ελλάδα από την κεντρική τράπεζα (ΕΚΤ), ή από τους ευρωπαίους; Α Ναι αλλά πολύ μικρή ίσα-ίσα για να μην χρεοκοπήσουμε, με λίγα χρήματα και με μέτρα λιτότητας. Ε Θα γίνει νέο μνημόνιο, ή θα ισχύσει αυτό που υπάρχει; Α Αυτό που υπάρχει. Ε Θα γίνει κάποιο κούρεμα του χρέους, ή κάποια μείωση του επιτοκίου; Α Πολύ μικρή, ώστε  να φανεί ότι κάτι έγινε. Ε Θα γίνει επιμήκυνση του χρόνου πληρωμής των δόσεων; Α Όχι (τουλάχιστον προς το παρόν). Ε Τα δύο δις. ευρώ που έχει η ΕΚΤ από τα κέρδη των Ελληνικών ομολόγων, αυτά θα μας δοθούνε; Α Όχι. Ε Τα δύο δις. ευρώ που υποσχέθηκε η Ευρώπη να δώσει από το ΕΣΠΑ για ανθρωπιστική βοήθεια, αυτά θα δοθούν; Α Ένα ποσό ναι. Ε Θα γίνουν σημαντικές προσλήψεις του κόσμου που απολύθηκε; Α Λίγα πράγματα. Ε Θα προστατευτεί η πρώτη κατοικία; Α Όχι ουσιαστικά δεν προστατεύεται. Ε Θα γίνουν πολλές εξώσεις; Α Όχι πολλές διότι αυτό έχει και πολιτικό κόστος. Ε Θα έχουμε σημαντική αύξηση του ΦΠΑ. Α Όχι σημαντική. Ε Θα γυνών επενδύσει από Έλληνες και ξένους; Α Όχι (προς το παρόν). Ε Θα έχουμε αύξηση του τουρισμού; Α Ναι σαφώς. Ε Θα επιστρέψουν τα λεπτά που φυγών από τις τράπεζες και θα αυξηθούν οι καταθέσεις; Α Κάτι λίγα ναι. Ε Θα επιτευχθεί η πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων; Α Δεν κολλάμε εκεί, κάνε μου πιο ουσιαστικές Ε. ΣΗΜ: Την ίδια Α πήρα και για άλλες Ε που ο Στρατηγός τις θεώρησε ως μη σημαντικές (ίσως για να μην κουράσει τον Έρικ που, όπως θα εξηγήσω. λειτουργούσε υπό ειδικές συνθήκες), και γι αυτό και δεν τις αναφέρω.

       Ε Ο περίφημος λογιστικός έλεγχος του χρέους για να μειωθεί σημαντικά, (όπως συνέβη στον Ισημερινό όπου μειώθηκε εκεί στο 30% του αρχικού, προς μεγάλη οργή και αγανάκτηση των δανειστών), αυτός θα προχωρήσει; Α Ναι αλλά πολύ αργά. Ε  Από το κατοχικό δάνειο που μας χρεωστάει η Γερμανία και από τις πολεμικές αποζημιώσεις θα πάρουμε τίποτε από αυτά; Α Όχι (ΣΗΜ: Το όχι μου το είπε έτσι ξερά, αν και εγώ πιστεύω ότι με ναι πιο αποφασισμένη κυβέρνηση θα μπορούσαμε να πάρουμε πολλά). Ε Από τα δις. στη λίστα Λαγκάρτ και από άλλες λίστες καταθέσεων στο εξωτερικό, θα επιστρέψουν λεπτά στην Ελλάδα και θα μπουν και στα δημόσια ταμεία; Α Ναι αλλά μόνον για όσα αποδειχτεί ότι είναι κλεμμένα (ή μαύρα, πράγμα που θα αποδειχθεί για λίγα από αυτά). Ε Θα πιαστούν πολλοί φοροφυγάδες και θα βάλουν πρόστυμμα για να μπουν πολλά λεφτά στα ταμεία; Α Ναι αλλά θα μπουν πολύ λίγα στα ταμεία. Ε Θα μπουν προσθετοί φόροι; Α Κάτι λίγοι ναι. Ε Θα γίνουν περικοπές στα ασφαλιστικά και στην υγεία, και θα έχει περισσότερα προβλήματα ο κόσμος; Α Ναι. Ε Θα μειωθεί η ανεργία; Α Όχι σύντομα. Ε Θα γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας που όλοι περιμένουμε; Α Όχι αν δεν περικοπούν οι φόροι (κυρίως το ΦΠΑ) και τα μέτρα λιτότητας; Ε Θα έχουμε ρευστότητα ώστε να δοθούν δάνεια σε επιχειρήσεις κλπ; Α Σαν να μην φαίνεται ότι εκεί είναι το πρόβλημα, (σαν να μην κολάει εκεί το πράγμα). Ε Οι εφοπλιστές και άλλοι πλούσιοι θα βάλλουν κάποιο χεράκι να βοηθήσουν, και θα δώσουν κάποια λεπτά; Α Όχι. Ε Θα πάψου οι ξένοι προμηθευτές να ζητούν προπληρωμή των εμπορευμάτων από Ελλάδα, όπως δεν ζητούν από άλλες χώρες; Α Αυτό θα γίνει όταν ανεβεί κάπως η οικονομία της χώρας.

       Ε Κάτι επιτροπές που γίνονται για να πιάσουν τους ενόχους που μας έβαλαν στο μνημόνιο, ή έπαιξαν άλλα βρώμικα παιχνίδια εις βάρος της χωράς, κλπ, αυτές πα αποδώσουν και θα τιμωρηθεί κανείς: Α Όχι. Ε ΟΙ τιμές των προϊόντων που εισάγονται θα ομαλοποιηθούν, ή θα εξακολουθούν κα είναι υψηλότερες από τις έξω; Α Θα εξακολουθούν κα είναι υψηλότερες από τις έξω. Ε Η Χρυσή Αυγή πα αποκατασταθεί και οι βουλευτές της θα αθωωθούν; Α Όχι σύντομα. Ε Οι πληγέντες από τις πρόσφατες πλημύρες θα αποζημιωθούν; Α Αυτό θα αργήσει πολύ. Ε Η ΕΡΤ θα ξαναδημιουργηθεί και θα γίνουν προσλήψεις; Α Ναι αλλά πολύ λίγες σε σχέση με το προσωπικό που είχε παλαιά. Ε ΟΙ μισθοί των στρατιωτικών κλπ που πετσοκόπηκαν άγρια, θα αποκατασταθούν όπως επιτάσσει το δικαστήριο; Α Όχι σπουδαία πράγματα. Ε Θα έχουμε κάποια βελτίωση των νοσοκομείων και της νοσοκομειακής περίθαλψης ή θα εξακολουθούν τα ίδια χάλια. Α Ουσιαστικά θα εξακολουθούν τα ίδια χάλια. Ε Θα ενισχυθεί η εθνική άμυνα με νέα όπλα και πολεμοφόδια; Α Όχι παρά μόνον από όσες συμβάσεις προμηθειών έχουν ήδη υπογραφεί. Ε Θα ανταποκριθεί η Μέρκελ σε αίτηση που κάνουμε να αποκαλύψει τα ονόματα όσων Ελλήνων πήραν μίζες από την Ζήμενς; Α Όχι διότι δεν τα γνωρίζει, και ούτε είναι εύκολο να τα βρει. Ε Θα γίνει ουσιαστικός έλεγχος στις offshore εταιρίες και θα προκύψουν έσοδα από αυτόν για το δημόσιο; Α ‘Όχι δεν θα προκύψουν ουσιαστικά έσοδα.

       Ε Υπάρχει περίπτωση να γίνουν εκλογές και να αλλάξει η κυβέρνηση μέσα στο 2015; Α Ναι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα. Ε Θα μπουν άλλοι πολιτικοί στην φυλακή για οικονομικά σκάνδαλα κλπ; Α Όχι. Ε Θα βοηθήσει καθόλου οικονομικά την Ελλάδα η Ρωσία. Α Όχι, μόνον λίγο η Τουρκία. Ε Μήπως βοηθήσει οικονομικά η Κίνα ή οι άλλες χώρες των BRICS. Α Όχι ουσιαστικά. Ε Γιατί δεν προχωρούμε σε χρεοκοπία τώρα, ώστε να μειώσουμε άμεσα τις δανειακές υποχωρήσεις μας στο 5% με 20%, για να καταστεί εύκολα το χρέος βιώσιμο; Α Αυτό συνέφερε να είχε γίνει προ ετών όταν μπαίναμε στο μνημόνιο, διότι τώρα αφ’ ενός δεν θα μας αφήσουν εύκολα να το κάνουμε, και αφ’ ετέρου θα πέσει για κάποιο διάστημα μεγάλη έλλειψη αγαθών στην Ελλάδα, μέχρι ότου να ορθοποδήσουμε πάλι, (και ο σύγχρονος Έλληνας δεν θέλει περιπέτειες). Ε Ο χρυσός που είχε η Ελλάδα και που τώρα βρίσκεται στο εξωτερικό θα επιστρέψει στην Ελλάδα; Α Όχι (ΣΗΜ: Το γιατί όχι για τον χρυσό το έχω εξηγήσει εγώ σε παλαιότερες αναρτήσεις μου). Ε Το αυτοκίνητο υδρογόνου που έφεραν Κρητικοί επιστήμονες θα μπει σε κυκλοφορία ξεπερνώντας την γραφειοκρατία; Α Δεν το σταματά η γραφειοκρατία, αλλά οι υψηλές αρχικές επενδύσεις που απαιτούνται για μαζική παραγωγή, διότι το να παράγεται ένα-ένα το καθιστά πολύ ασύμφορο. Ε Η Ζήμενς θα πληρώσει τα υψηλά πρόστιμα που θα της επιβληθούν; Α Θα πληρώσει πολύ λίγα. Ε Η Γερμανική εταιρία που λειτουργεί υο νέο αεροδρόμιο θα πληρώσει το ΦΠΑ που χρεωστάει; Α Βάσεις της σύμβασης που υπογράφηκε δεν πληρώνει ΦΠΑ.

       Ε Θα ιδιωτικοποιηθούν αεροδρόμια στην Ελλάδα. Α Μερικά ναι. Ε Θα ιδιωτικοποιηθεί ακόμη ένα μέρος της ΔΕΗ. Α Ναι ένα μεγάλο μέρος. Ε Θα ιδιωτικοποιηθούν οι σιδηρόδρομοι; Α Ναι αλλά μετά το μπαμ. Ε Θα ιδιωτικοποιηθούν εταιρίες υδάτων. Α Ναι ορισμένες. Ε Θα πάρουμε νέους πύραυλους S-300  και S-400 για να ενισχύσουμε την άμυνα μας; Α Όχι με αυτήν την κυβέρνηση. Ε Μια συνάντηση που θα γίνει μεταξύ Τσίπρα, Καμένου και Πούτιν θα μας βοηθήσει σε τίποτα; Α Αυτή γίνεται κυρίως ‘για τα μάτια’. Ε Θα προκύψει κάτι καλό από την σημερινή συνάντηση Τσίπρα με Μέρκελ; Α Θα προκύψει ένα πολύ μικρό ‘κάτι’. Ε Θα δοθούν βάσεις στην Ρωσία, είτε στην Ελλάδα είτε στην Κύπρο; Α Δεν βλέπω κάτι τέτοιο (προς το παρόν). ΣΗΜ: Έκανα και άλλες Ε για θέματα που έχει απαντήσει ο ΑΕ μου παλαιοτέρα (π.χ. για αλλαγές συνόρων, πολεμικά γεγονότα στην περιοχή μας, υδρογονάνθρακες και αγωγούς, καταθέσεις στης τράπεζες, για Αμφίπολη κλπ), τα οποία όμως επειδή δεν αλλάζουν δεν τα επαναλαμβάνω, αλλά παραπέμπω σε προηγούμενες συνοδείες μου. Ακόμη για γεγονότα στην Ελλάδα δεν βάζω τις Α εδώ, διότι τα θεωρώ δευτερεύοντα, ή κουτσομπολιά για να ικανοποιήσω την περιέργεια μου, με εξαίρεση τον θάνατο του Βαγγέλη στα Γιάννενα, όπου η Α είναι ότι το βλέπει για αυτοκτονία με ηθικούς αυτουργούς. Σχετικά με την τύχη της πορείας του $, του ευρώ, της λίρας Αγγλίας, και του Ελβετικού φράγκου, οι Α είναι οι Εξής: Το $ θα πέσει, και το ίδιο θα γίνει και με το ευρώ που θα ακολουθήσει, ενώ η Αγγλική λίρα θα υποτιμηθεί λίγο, και τέλος το Ελβετικό φράγκο θα πάει πολύ καλά. Και τώρα προχωρούσε σε Ε για τον πλανήτη.

       Ε Η οικονομία των ΗΠΑ θα διαλυθεί; Α Δεν θα διαλυθεί τόσο η οικονομία άλλα οι ίδιες οι ηνωμένες πολιτείες, οι οποίες πολιτείες θα αυτονομηθούν και θα αποτελέσουν (σχεδόν) ανεξάρτητα κράτη. Ε Η οικονομία της Ηνωμένης Ευρώπης (ΕΕ) θα διαλυθεί, και θα έχουμε και εκεί ανεξαρτητοποιήσεις και χωρισμό του Βορρά από τον Νότο; Α Ναι αλλά αυτό θα γίνει μετά το μπαμ. Ε Η οικονομία της Ρωσίας θα έχει άνοδο; Α Ναι αλλά κυρίως στο εσωτερικό της και όχι τόσο στον διεθνή χώρο. Ε Τι θα γίνει με την οικονομία της Κίνας; Α Και αυτή θα έχει άνοδο και μάλιστα σημαντική. Ε Οι χώρες των BRICS θα κάνουν τις δικές τους παγκόσμιες τράπεζες και τράπεζες επενδύσεων και θα φύγουν από το $; Α Τελικά ναι, ίσως μάλιστα εισαγάγουν και το δικό τους κοινό νόμισμα. Επαναλαμβάνω την Ε, (για κάτι που εγώ το θεωρώ πολύ πιθανόν), αν δηλαδή η Ρωσία, για λόγους γεωπολιτικής επιρροής, θα βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα και την Κύπρο; Η Α που εξακολουθώ να παίρνω είναι ‘όχι τουλάχιστον προς το παρόν’. Ε Η Κύπρος και η Ελλάδα θα βγάλουν τελικά υδρογονάνθρακες; Α Ναι αλλά είναι ακόμη πολύ μακριά (χρονικώς). Στη Συρία θα συνεχιστούν οι μάχες, ή θα γίνει κάποιου είδους ειρήνη; Α Θα συνεχιστούν οι Μάχες. Ε Το ISIS θα δυναμώνει ή θα φθίνει; Α Τελικά δεν είναι τόσο ισχυρό όσο οι σκοτεινοί θέλουν να το παρουσιάζουν; Ε Το ISIS θα συνεχίσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις του ανά τον κόσμο. Α Ναι αλλά δεν τις διοργανώνει το ίδιο το ISIS, αλλά οι σκοτεινοί που θέλουν πάντα να εμφανίζουν ότι υπάρχει κάποιος εχθρός, διότι αυτό εξυπηρετεί τα σχέδια τους. Ε Στην Ουκρανία θα γίνει ειρήνη και θα αυτονομηθούν οι ρωσόφωνοι; Α Τελικά ναι αλλά αυτό ακόμη αργεί. Ε Οι BRICS θα γίνουν σύντομα 8 ή περισσότεροι; Α Περισσότεροι, τουλάχιστον 10 τους βλέπω. Ε Σε άλλες περιοχές που υπάρχουν εντάσεις, όπως Γεωργία, Υπερδνυπερία, Αρμενία, Κόσσοβο, Λιβύη, Παλαιστίνη, Ειρηνικός, κλπ, θα συνεχιστούν ή θα κοπάσουν. Α Θα συνεχιστούν διότι τις χρειάζονται οι σκοτεινοί, και αν κοπάσουν κάπου, τότε θα πρέπει να εμφανιστούν κάπου αλλού.

       Εδώ σταματώ τις Ε για τον πλανήτη, διότι πολλά έχω πει και σε προηγούμενες συνεδρίες μου, τα οποία εν γένει ισχύουν (γι’ αυτό δείτε τα), και συνεχίζω με Ε για την 5Η και την νέα Γη. Ε Ποιες οι πιθανότητες να γίνει το μπαμ μέσα στο 2017. Α Δεν συνδέει ο Στρατηγός τα γεγονότα με τον χρόνο (όπως διαπίστωσα  ότι δυστυχώς αυτό ισχύει και για πολλές άλλες οντότητες). Ε Θα ξεκινήσει το μπαμ από την Ελλάδα, ή θα προηγηθεί κάποια άλλη χώρα; Α Έχει προγραμματιστεί (με μεγάλες πιθανότητες) να ξεκινήσει το μπαμ από την Ελλάδα. Ε Θα γίνει η πτώση του πέπλου για να δούμε, μεταξύ άλλων, και τους ΕΤς; Α Ναι αλλά όταν πέσει το πέπλο το πιο σημαντικό είναι ότι θα δούμε και τις αλήθειες μας, (δηλαδή το ποιοι πραγματικά είμαστε και το τι ήρθαμε να βιώσουμε σε αυτή μας την ενσάρκωση, με ότι αυτά για εμάς και τις επιλογές που θα κάνουμε  συνεπάγεται). Ε Θα γίνουν ανακοινώσεις επίσημες για τους ΕΤς και τον ρόλο που έρχονται στην Γη να παίξουν; Α Ναι αλλά πρώτα σχεδόν όλοι μας θα ξέρουμε για τους ΕΤς (κυρίως από διαρροές ιθυνόντων και προσωπικές εμπειρίες μας), και μετά θα ακολουθήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από τις κυβερνήσεις, οπότε δεν θα έχουν και ιδιαίτερη σημασία. Ε Θα έχουμε σύντομα ο καθένας μας δωρεάν καθαρή και άφθονη ενέργεια; Α Ναι αλλά δεν κολλάμε εκεί, διότι άλλα πιο σημαντικά πράγματα θα χρειαστούμε και θα πάρουμε πρώτα-πρώτα. Ε Οι ασθένειες θα εξαφανιστούν ή ούτε εκεί κολλάμε; Α Όταν η ανθρωπότητα προχωρήσει στο επόμενο βήμα και ανεβούν οι δονήσεις μας τότε θα εξαφανιστούν, ενώ τώρα που για διάφορους λόγους, (π.χ. του να πάρουμε εμπειρίες και μαθήματα) τις χρειαζόμαστε, θα εξακολουθούν να υπάρχουν συνεχώς μειούμενες.

       Ε Τα νέα οχήματα που θα κινούνται χωρίς καύσιμα και θα είναι και ιπτάμενα, θα τα αποκτήσουμε κάποτε;  Α Ναι αλλά όταν ανεβεί και η συνειδητότητα σας διότι θα πρέπει να τα οδηγείτε τηλεπαθητικά με την σκέψη, όπως θα κάνετε και με πολλές άλλες συσκευές. Ε Θα έχει ο καθένας μας τέτοιο ιπτάμενο όχημα; Α Ναι αν μπορεί να το οδηγεί και η υποδομή της χώρας (εναέριοι διάδρομοι) το υποστηρίζει. Ε Πότε θα φύγουμε από την κατάσταση της ‘επιβίωσης, να δουλεύουμε δηλαδή για να εξασφαλίσουμε τον επιούσιο, και θα μπούμε στην κατάσταση της έκφρασης, να δημιουργούμε δηλαδή αυτά που μας ευχαριστούν, (π.χ. νέες εταιρίες, κλπ); Α Αυτό θα γίνει χρονικά για τον καθένα χωριστά (βέβαια σε μεγάλους αριθμούς), ανάλογα με τον βαθμό ανάληψης του καθενός. Ε Η πλειονότητα των ανθρώπων πότε θα γίνει 5Η; Α Δεν μιλάει ο Στρατηγός για χρόνο, (γι’ αυτό δείτε την Α σε παλαιότερες αναρτήσεις μου πιο πάνω). Ε Οι Αγκάρθιοι της Κοίλης Γης και οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι πότε θα εμφανιστούν ολοζώντανοι μπροστά μας για να μιλάμε κλπ. Α Αυτό θα γίνει όταν ανεβούν αρκετά οι δονήσεις σας διότι αλλιώς δεν θα μπορούν, με τις υψηλές τους δονήσεις, να μένουν για πολλή ώρα δίπλα σας χωρίς να σας δημιουργούν προβλήματα. Εξομοιωτές και ολογραφικά θέατρα θα αποκτήσουμε κάποτε; Α Ναι αλλά όταν δεν θα μας είναι απαραίτητα, διότι θα καλύπτουμε τις ανάγκες μας και αλλιώς (δείτε επίσης πιο πάνω ανάρτηση μου, γι αυτήν και πολλές άλλες σχετικές Ε που απήντησε ο ΑΕ μου).

       Στη συνέχεια έκανα Ε για την πορεία μου προς την 5Η, (η οποία μου επιβεβαίωσε ότι πηγαίνει πολύ καλά), για την υγεία μου (που οι τελευταίες αιματολογικές μου ταιριάζουν  με αυτές που έκανα προ εικοσαετίας), ενώ συνέχισα με Ε για την σημερινή πραγματική βιολογική μου ηλικία, το άνοιγμα στο τρίτο μου μάτι, την πορεία των δονήσεων μου, τον βαθμό ενεργοποίησης του εγκεφάλου μου, το ποσό λεπτοφυής έχει γίνει η ύλη του σώματος μου κλπ. Κατά την διάρκεια του τελευταίου μέρους ης συνεδρίας, συνέβη κάτι πρωτοφανές στα τόσα χρόνια που συνεργάζομαι χωρίς πρόβλημα με τον Έρικ: Τον έπιασε (όπως μου είπε) ένας δυνατός πονοκέφαλος και έπιασε με τα δύο του χεριά το κεφάλι του, ενώ αναγκαστικέ να διακόψουμε άμεσα την συνεδρία. Στην συνέχεια με πληροφόρησε ότι εδώ και ένα τουλάχιστον μήνα οι Επουράνιοι Σύμβουλοι του κλπ, του απαγόρευσαν να κάνει πλέον ατομικές συνεδρίες, και το ίδιο ζήτησαν και από τα άλλα κανάλια που γνωρίζει ο Έρικ (την Λένα, την Μανταλένα, κλπ), διότι τους θέλουν ξεκούραστους για κάτι πολύ σημαντικό που πρόκειται σύντομα να συμβεί (ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι προς σημαντικό όφελος της ανθρωπότητας). Γι αυτό μου είχε ζητήσει και ένα μήνα διακοπών, και αυτή την συνεδρία την έκανε κατ’ εξαίρεση διότι μου την είχε υποσχεθεί, και ήθελε ακόμη να μου ανταποδώσει την πολύχρονο συνεργασία που είχα μαζί του. Ήξερε ότι κάτι τέτοιο επρόκειτο κάποτε να συμβεί, και ότι θα του άλλαζαν τις ενέργειες από κανάλι σε κάτι σημαντικότερο, αλλά δεν ήξερε πότε αυτό θα γίνει. Με την έλλειψη συνεδριών κάθεται τώρα στο κομπιούτερ του και δημιουργεί χρήσιμα βιντεάκια στο site που έχει δημιουργήσει, όπου υπάρχουν ήδη πάνω από 70 τέτοια ενδιαφέροντα βιντεάκια (όπου προστίθεται περίπου ένα κάθε ημέρα, και τα οποία είναι στα Αγγλικά με link το https://www.youtube.com/channel/UCmUnxX-QBprpgECb769J-oA (ακούστε τα όλοι όσοι ξέρετε Αγγλικά).

       Επειδή ούτε ο Χρίστος (που ήταν παλαιότερα χείμαρρος πληροφοριών) θέλει πλέον να λειτουργεί σαν κανάλι διότι του το απαγόρευσαν οι από πάνω, ούτε η Άντα, που ήταν τόσο αναλυτική το κάνει (αυτήν τουλάχιστον την εποχή), ενώ από που χρειάζομαι είναι ένα αξιόπιστο κανάλι, αφενός για να ενημερώνω το site μου για όσα γεγονότα συμβαίνουν και για όσα πρόκειται να συμβούν (προς ενημέρωση των αναγνωστών μου), και αφετέρου για να ελέγχω ανά δίμηνο το πώς εξελίσσεται η πορεία μου προς την 5Η. Συνεπώς αν κάποιος είναι αξιόπιστο κανάλι, ή ξέρει κάποιο αξιόπιστο κανάλι, ας με ενημερώσει για να το χρησιμοποιήσω (με το αζημίωτο φυσικά για τον χρόνο που θα διαθέτει το κανάλι), ώστε να καλύπτω με επάρκεια τα δυο πιο πάνω θέματα. Βέβαια στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει και η υπόνοια, μήπως αυτά που συμβαίνουν έχουν ως παρενέργεια και το να με αναγκάσουν οι από πάνω μου, να γίνω επί τέλους ό ίδιος αξιόπιστο κανάλι του εαυτού μου, κάνοντας απ’ ευθείας Ε και εμπιστευόμενος (παρά την τεχνοκρατική νοοτροπία μου να αμφισβητώ τα πάντα μέχρι να έχω επιβεβαιώσεις), τις πρώτες Α που θα έσονται στο μυαλό μου. Βέβαια αυτό είναι κάτι που θα το προσπαθήσω, αλλά δεν ξέρω πόσο γρήγορα θα μπορέσει να λειτουργήσει με επιτυχία. Τέλος πληροφορώ τους αναγνώστες μου ότι φεύγω στις 8.4.15 για την Κύπρο, από όπου θα επιστρέψω στις αρχές Μαΐου, και αν δεν μεσολαβήσει κάτι σημαντικό για να γράψω κάτι εντωμεταξύ, θα τα ξαναπούμε με την επιστροφή μου, ευχόμενος σε όλους καλό και πνευματικά δημιουργικό Πάσχα.

       ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜ

       Μετά δίμηνο περίπου (λόγω και καθυστερημένης επιστροφής μου) επανέρχομαι σήμερα 30.5.15 επικεντρωνόμενος στα εξής κύρια σημεία: 1) Όσα έχω γράψει στα τελευταία 4 κεφάλαια (ξεκινώντας από τις ‘ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κλπ’ ισχύουν σχεδόν χωρίς ουσιαστικές αλλαγές, γι αυτό διαβάστε τα, μια που δεν σκοπεύω να τα επαναλάβω. 2) Στην Κύπρο είχα μια ακόμη σημαντική αναβάθμιση προς την 5Η, η οποία μου έδωσε και καινούρια στοιχεία, τα οπαία προτίθεμαι να προσθέσω στην προηγούμενη σελίδα μου, συμπληρώνοντας εκεί τις ασκήσεις που ανέφερα για βελτίωση της υγείας μας και αναβάθμιση της πορείας μας προς την 5Η. Την συμπλήρωση αυτή θα την αναρτήσω κατά τα μέσα Ιουλίου, όταν θα έχω επιστρέψει από το νέο ταξίδι στο εξωτερικό που μου υπαγορεύουν οι Ανώτεροι Σύμβουλοι μου, που αρχίζει την επόμενη Παρασκευή. Σημειώνω ότι σε νέα εξέταση που έκανα για τον καταρράκτη μου, αυτός είχε κατέβει στο μηδέν, και αυτό με μόνο τις πνευματικές ασκήσεις που έκανα (ενώ είχε κατεβεί από το 25% στο 10% προηγουμένως, δείτε παλαιότερη ανάρτηση μου), πράγμα που αποδεικνύει την αποτελεσματική επίδραση του πνεύματος επί της ύλης (του μυαλού μας στο σώμα μας). Γι’ αυτό προσπαθήστε το και εσείς για θεραπεία τυχόν προβλημάτων σας. 3) Ο Έρικ, μη κάνοντας πλέον συνεδρίες, συνεχίζει να γράφει τα ενδιαφέροντα βιντεάκια στα αγγλικά, που έχουν φτάσει πλέον τα 130 και που μπορείτε να τα ακούσετε στο link https://www.youtube.com/channel/UCmUnxX-QBprpgECb769J-oA που ανέφερα και προηγουμένως. Με τον Έρικ, που βρίσκεται στο Λουξεμβούργο, συνομιλώ τακτικά, τροφοδοτώντας τον κυρίως με γενικές Ε περί ψυχής, ανθρώπινης συμπεριφοράς και προβλημάτων, κλπ, στις οποίες απαντά στα βιντεάκια. Το σημαντικότερο όμως αυτής της επικοινωνίας είναι δύο πράγματα που μου είπε, και που πιθανόν προσδιορίζουν τον χρόνο που θα γίνει το μπαμ, ενώ ένα τρίτο προέρχεται από τον Nidle, τα οποία είναι:

       Α) Οι Επουράνιοι Σύμβουλοι του τον βλέπουν σύντομα να επισκέπτεται και να μένει στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με προηγούμενη πληροφορία που είχε ότι όταν γίνει το μπαμ θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να βιώσει τις σχετικές εμπειρίες, μαζί με το γεγονός ότι είδε όταν γίνεται το μπαμ οι Έλληνες να φορούν κοντομάνικα (δείτε παλαιότερη ανάρτηση μου), σημαίνει ότι ο Έρικ τοποθετεί το μπαμ μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου φέτος. Β) Όταν του είπα προ καιρού ότι αισθάνομαι κούραση και πρόσθετη ανάγκη για ύπνο, μου είπε να μην ανησυχώ διότι το ίδιο αισθάνεται και ο ίδιος και πολλοί άλλοι, επειδή αλλάζει το σώμα μας προκειμένου να προσαρμοστεί στις αλλαγές που επέρχονται. Ακόμη όταν πρόσφατα του είπα ότι αισθάνομαι τελευταία μια μεγάλη ευφορία τόσο σωματική όσο και ψυχική (και δεν εννοώ βέβαια την επίσης μεγάλη που μαζεύει τους φόρους), και ότι το ίδιο αισθάνονται και όσοι αφυπνισμένοι φίλοι μου με τους οποίους επικοινώνησα για το ζήτημα αυτό, μου απάντησε ότι και αυτός αισθάνεται τελευταία το ίδιο, και ότι οφείλεται στις συμπαντικές δυνάμεις που κατακλύζουν την Γη και προοιωνίζουν ότι σύντομα κάτι σημαντικό θα συμβεί. Γ) Τέλος σε πρόσφατο διαδικτυακό του σεμινάριο του Μάιου ο Nidle, ενώ τελευταία απέφευγε να μιλά για χρόνους (μετά την αποτυχία παλαιοτέρων χρονοδιαγραμμάτων που είχε δώσει), τώρα σε Ε ακροατή για το πότε αναμένονται οι ανατροπές του παρόντος συστήματος (αναφερόμενος κυρίως στις ΗΠΑ), απήντησε ότι το βλέπει εντός των προσεχών ολίγων μηνών. Ο Nidle όταν μιλά για ανατροπές αναφέρεται κυρίως στην εφαρμογή της συνθήκης NESARA (την οποία περιέγραψα προηγουμένως), ενώ εκθειάζει και τον σημαντικό ρόλο που θα παίξουν οι χώρες των BRICS (που επίσης προανέφερα).

       Τα πιο πάνω αποτελούν ενδείξεις για τον χρόνο που αναμένεται το μπαμ και όχι κατ’ ανάγκη αποδείξεις, γι’ αυτό εγώ που κρατώ πάντα ‘μικρό καλάθι’, ενώ αναγνωρίζω τις πολλές πιθανότητες που υπάρχουν το μπαμ να γίνει στο 2017, δεν μπορώ να αποκλείσω και την πιθανότητα το μπαμ να καθυστερήσει για έναν ακομη χρονο. Ο λόγος που το λέω αυτό είναι διότι δεν βλέπω η σημερινή κυβέρνηση να πατεί πόδι και να προχωρεί σε ρήξη υποστηρίζοντας σθεναρά τις δίκαιες απόψεις της, αλλά να συμβιβάζεται σε μια κάποια όχι και τόσο ευνοϊκή για την χώρα συμφωνία, οπότε διερωτώμαι ποιος θα είναι πλέον ο λόγος που θα ξεσηκώσει τους Έλληνες για να προκληθεί το μπαμ. Για τον λόγο αυτό ζητώ και εσείς να κρατάτε μικρό καλάθι και να προσαρμόζεται την ζωή σας και την υπομονή σας για να αντιμετωπίσετε ένα ακόμη έτος δυσκολιών.

       Για μένα πάντως αντί για μια ‘έντιμη’ (στην ουσία άκρως ‘ανέντιμη’) συμφωνία, θα προτιμούσα ως μόνη και οριστική λύση μια ‘έντιμη ρήξη’ επιστρέφοντας τα τελεσίγραφα στα μούτρα των υπερφίαλων θεσμών, δηλώνοντας οριστική στάση πληρωμών προς όλους και προς όλα, άμεση εθνικοποίηση τραπεζών και όχι μόνον, αμέριστο συνεργασία με Ρωσία, Κίνα και τις χώρες των BRICS γενικότερα, και σταδιακή εφαρμογή της πολυσυζητημένης (που παραμένει όμως στα μουλωχτά από τους σκοτεινούς) συνθήκης της NESARA (δείτε την περιγραφή της πιο πάνω), προσαρμοσμένης όμως στα Ελληνικά δεδομένα,  ώστε  να ξεκινήσει επιτέλους το ντόμινο των παγκοσμίων ανατροπών. Προς υποστήριξη των όσων προτείνω, με επίγνωση και των ενδιαμέσων (μικρής όμως διαρκείας) δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουν οι Έλληνες πριν από το ‘ξεπέταγμα’ (δείτε για το ξεπέταγμα σε προηγούμενες αναρτήσεις μου), επέλεξα να παραθέσω από τα πολυάριθμα άρθρα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, το κάτωθι του διάσημου Αμερικανού αναλυτή και ‘δαίμονα της Γουόλ Στριτ’ David Stockman, που αντέγραψα (χωρίς διορθώσεις ή προσθήκες) από την ιστοσελίδα ‘Πενταπόσταγμα’, (την οποία παλαιότερα σας είχα συστήσει να διαβάζετε, μαζί με ορισμένες ακόμη ιστοσελίδες), αντί να σας παραμυθιάζουν το μεγάλα ΜΜΕ. Ελπίζω τέτοια άρθρα να τα διαβάζει και να κατανοεί ο πρωτόβγαλτος στο αξίωμα Τσίπρας και οι περί αυτόν, αλλά και όλα τα σαΐνια που είναι οι αξιότιμοι βουλευτές μας, και να μην βάζουν το προσωπικό ή το πολιτικό τους όφελος πάνω από το όφελος της χώρας και του ταλαιπωρημένου λαού της.

       ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ = ΒΡΟΝΤΩΔΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (του David Stockman)

       Αλλά, ποιός ακούει εκεί στην Ελλαδική Χάβρα; (Εισαγωγή, Μετάφραση Μιχαήλ Στυλιανού).

       Ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας ασφαλώς δεν θα έχει διαβάσει το κείμενο που ακολουθεί. Αλαφιασμένος στον καταιγισμό των τελεσιγράφων, των προθεσμιών, των ενθαρρύνσεων και των διαψεύσεων, τρέχοντας από το τηλέφωνο του κ. Λιού, στο αεροπλάνο για την κ. Μέρκελ ή τον κ. Γιούνκερ (έτοιμο να του δοκιμάσει γραβάτες μπροστά στις κάμερες), κάτω από τον συνεχή βομβαρδισμό μιας αμασκάρευτης πλέον ξενοκίνητης εκστρατείας εσωτερικής υπονόμευσης, πρέπει να έχει χάσει τη δυνατότητα άμεσης προσωπικής σύλληψης της πραγματικότητας έξω από τα τείχη των προσώπων και των δαιμόνων που τον πολιορκούν. Είναι ωστόσο άκρως διαφωτιστικό αυτό το κείμενο για τις δυνατότητες που και αυτή την ύστατη ώρα, προ της αυτοκτονικής συνθηκολόγησης, είναι ακόμη διαθέσιμες σε ένα αποφασισμένο ηγέτη για να ανατρέψει τους υπολογισμούς των κυνηγών του και να πετύχει τη διάσωση της χώρας και της αξιοπιστίας του… Το κείμενο ανήκει στον Νταίηβιντ Στόκμαν,πρώην διευθυντή του Γραφείου Προϋπολογισμού στην κυβέρνηση Ρέιγκαν, αργότερα δαίμονα της Γουόλ Στριτ΄΄, σήμερα μελετητή και σχολιαστή των οικονομικών εξελίξεων, με μεγάλη απήχηση για την οξυδέρκεια, την μεγάλη πείρα και την αδίστακτη παρρησία της διάγνωσης. Το άρθρο δημοσιεύτηκε στη πολύκροτη ιστοσελίδα του Στόκμαν «Κόντρα Γωνία» και αναδημοσιεύθηκε, μεταξύ άλλων, από το διαδικτυακό οικονομικό δελτίο Ζήρο Χέτζ, και φέρει τον κατατοπιστικό τίτλο: «Ελληνικό Δυστύχημα» θα πυροδοτήσει τον θάνατο της Ε.Κ.Τ και του Τοξικού καθεστώτος του Κεϊνσιανού Κεντρικού Τραπεζικού Συστήματος.

       Το άρθρο που είναι μακροσκελές, αποτελεί ουσιαστικά μια καυστική καταγγελία της οικονομικής πολιτικής του Μάριο Ντράγκι και της ΟΝΕ γενικότερα, υποστηρίζει ότι η ποσοτική χαλάρωση αποτυγχάνει την επιδιωκόμενη αύξηση της κατανάλωσης και αναθέρμανσης της οικονομίας, όταν τα νοικοκυριά είναι υπερχρεωμένα, ότι το συνολικό χρέος των 19 χωρών της ΟΝΕ πλησιάζει τα 100% του Ακαθάριστου Προϊόντος, ότι οι εγγυήσεις βάσει των οποίων τυπώνεται αφειδώς νέο χρήμα είναι σκουπίδια και ότι όλα αυτά οδηγούν γοργά σε έκρηξη και διάλυση. Οι ειδικές αναφορές του στην πτυχή που ενδιαφέρει την κυβέρνηση, τους τραπεζίτες και τους φορολογουμένους στην Ελλάδα είναι οι ακόλουθες: «Σ’ αυτό που προφανώς ήταν μια κίνηση από τη θεωρία των παιγνίων, ο Βαρουφάκης προσέφερε τους συμπατριώτες του, στην Ευρώπη και στον κόσμο, μιαν υπηρεσία. Με την προειδοποίησή του στους χρηματοδότες των Βρυξελλών ότι η χρηματοδότηση της χρεωκοπημένης Ελλάδος είναι ο μόνος τρόπος να περισώσουν το Ευρωπαϊκό Σχέδιο και να εγγυηθούν το Ευρώ, ο Έλληνας υπουργός ξεφώνησε την αλήθεια, αν και ίσως αθέλητα. « Οτιδήποτε κι’ αν λένε οι αναλυτές, για μέτρα προστασίας από μετάδοση της φωτιάς, αυτά –είπε- δεν πρόκειται να κρατήσουν πολύ μόλις εισδύσει στο μυαλό του κόσμου και των επενδυτών η εικόνα ότι η ευρωζώνη δεν είναι αδιαίρετη».

       Ασφαλέστατα έχει δίκιο. Όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και στην οικονομική ελευθερία, όπου και αν ζουν στον κόσμο, θα πρέπει να προσεύχονται για ένα «ελληνικό ατύχημα». Στις προέχεις εβδομάδες, όταν τα χρέη 1,8 δισεκατομμυρίων θα πρέπει να πληρωθούν στο ΔΝΤ και η Ελλάδα δεν θα μπορεί να τα πληρώσει, τότε θα σημάνει μια στιγμή ηρωικής ειρωνείας για τον Σύριζα. Αν μείνει πιστός στο αριστερό πρόγραμμα του και ελευθερώσει την Ελλάδα από τα νύχια των γραφειοκρατών της ΕΕ/ΔΝΤ, ο Σύριζα θα καταφέρει ένα μεγάλο πλήγμα υπέρ της δημοκρατίας και του καπιταλισμού, σε μια μεγάλη ιστορική στροφή. Η αμφισβήτηση των Γερμανών και της Τρόϊκο θα προκαλούσε μια βροντώδη κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του καρκινώδους καθεστώτος υπερκράτους που έχει εγκαθιδρυθεί στις Βρυξέλλες και στην Φρανκφούρτη και θα κατέφερε θανάσιμο πλήγμα επίσης στο διεθνές Κεϊνσνεσιανό σύστημα κεντρικών τραπεζών. Το καλό είναι ότι όλο αυτό τερατογενές σχέδιο του Ευρώ δεν μπορεί να επιζήσει της αναμενόμενης ελληνικής στάσης πληρωμών. Μόνο η ΕΚΤ είναι τώρα φορτωμένη με 138 δισεκατομμύρια ελληνικού χρέους –ποσού που είναι ίσο με τις εναπομένουσες καταθέσεις στο όλο τραπεζικό σύστημα. Δεν χρειάζεται να λεχθεί πως όταν το αναμενόμενο «ελληνικό δυστύχημα» εκραγεί στα πρωτοσέλιδα, θα ξεσπάσει πανδαιμόνιο στην ΕΚΤ, στις Βρυξέλλες και σε όλες τις πρωτεύουσες των 19 χωρών.»

       Ο Στόκμαν αναφέρει ότι η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας έχει 85 δις. σε χρεόγραφα ελληνικών τραπεζών που είναι απελπιστικά αφερέγγυες και ότι οι εγγυήσεις που έχουν κατατεθεί για τα 87 δισεκατομμύρια του ELA είναι σε ομόλογα του ελληνικού κράτους που είναι εξόφθαλμα χρεωκοπημένο. Ότι συνεχιζόταν η εκροή δισεκατομμυρίων σε ένα τραπεζικό σύστημα-Ζόμπι αποτελεί –λέει- κολοσσιαία απάτη, που όταν θα εκραγεί, «θα ακολουθήσει, στους διαδρόμους του μεγαλοπρεπούς νέου ανακτόρου, αξίας 2 δις, της ΕΚΤ στην Φρανκφούρτη, ένα τέτοιο κυνήγι μαγισσών που η Ευρώπη δεν έχει δει εδώ και πολλές γενεές. «Γεγονός είναι –συνεχίζει- ότι η ΕΚΤ δεν μπορεί να επιζήσει μετά ένα «ελληνικό ατύχημα». Δεν θα είναι μόνο τεχνικά αφερέγγυα, αλλά το σημαντικότερο: Θα έχει ταυτόχρονα χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Όλοι θα αναρωτιούνται πως ο Ντράγκι και η ανίδεη κουστωδία του δάνεισαν 138 δισεκατομμύρια σε ένα μαζικά αναξιόχρεο τραπεζικό σύστημα μιας χρεοκοπημένης οικονομίας στα πρόθυρα οικονομικής και πολιτικής αναρχίας; Επιπλέον θα γίνει αμέσως αντιληπτό ότι δεν υπάρχει κανένα θαύμα Ντράγκι – απλώς μια γιγάντια επιχείρηση παραπλάνησης. Κατά συνέπεια οι ενθουσιώδεις πλειοδότες της τελευταίας τριετίας θα μετατραπούν σε ένα πανικόβλητο κοπάδι πωλητών. Κοντολογίς, όταν οι φορολογούμενοι της Ευρώπης ξυπνήσουν στη πραγματικότητα των 350 δις ευρώ που δάνεισαν στην χρεωκοπημένη Ελλάδα και όταν οι ανίκανοι πολιτικοί της Ισπανίας, Ιταλίας, Πορτογαλία και της Γαλλίας και μέγα μέρους της κεντρικής Ευρώπης ανακαλύψουν ότι τελικά δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν τους φουσκωμένους προϋπολογισμούς τους με ένα πρόσθετο 1%, οι δημοσιονομικές μαινάδες θα εξαπολυθούν σε ολόκληρη την ήπειρο.

       Ούτε υπάρχει καμιά ελπίδα διαφυγής (υπογραμμίζει ο Στόκμαν), Η περιοχή των 19 χωρών του Ευρώ πλησιάζει σε χρέος 100% του Ακαθάριστου Προϊόντος, κατάσταση που καλλωπίζεται με τα γερμανικά πλεονάσματα από μιαν εξαγωγική άνθηση που γρήγορα μειώνεται και το γεγονός ότι για κάποιο καιρό η εκτύπωση χρήματος από τον Ντράγκι παρέσχε τεράστιες ενέσεις ρευστού στους αδειασμένους λογαριασμούς τους. Το επικείμενο «ελληνικό δυστύχημα» θα ξεφουσκώσει αυτή την ψευδαίσθηση, ωθώντας το μεγαλύτερο τμήμα της Ευρώπης σε οξεία οικονομική κρίση και πολιτική αναταραχή, του τύπου που ήδη έχει μεταμορφώσει την Ελλάδα και έγινε εντυπωσιακά φανερή στις πρόσφατες ισπανικές εκλογές. Οι πιθανότητες ότι το ευρωπαϊκό υπερκράτος και το Κεϊνσιανό νομισματικό καθεστώς της ΕΚΤ θα επιζήσουν της αναστάτωσης είναι ευτυχώς κάπου μεταξύ των ισχνών και των ανύπαρκτων. (Τέλος του μηνύματος)..

        Ενώ θα μπορούσα να προσθέσω και αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα μηνύματα, όπως π.χ. του Αμερικανικού Γεωπολιτικού Ινστιτούτου Stratfor, (που απηχεί τις απόψεις των μυστικών υπηρεσιών και του Λευκού Οίκου), με τίτλο: «Η ΕΕ και οι ΗΠΑ θα αναγκαστούν να δώσουν στην Ελλάδα τα απαιτούμενα χρήματα, για να ματαιώσουν τα σχέδια της Ρωσίας», προτιμώ (για να μην σας κουράσω), να κλίσω με δύο σύντομες παρατηρήσεις: 1) Όπως είπαν τα Ανώτερα Όντα με τα οποία είχα επικοινωνήσει (ο ΑΕ μου, ο Στρατηγός, κλπ, αλλά και ο ίδιος ο Έρικ, από άλλες συνεδρίες του), ήταν ότι το καλύτερο για την Ελλάδα είναι αυτό που θα μας φαινόταν ως το χειρότερο, διότι κάτι τέτοιο θα πυροδοτούσε και τις ανατροπές. 2) Όταν ο Τσίπρας επισκέφτηκε τον Πούτιν, αυτός του είπε: Αλέξη γιατί ανησυχείς; Εσύ απλώς χρωστάς. Άσε να  ανησυχούν αυτοί που σου έχουν δανείσει, διότι, όπως φαίνεται θα χάσουν τα χρήματα που έδωσαν. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση, (εφ όσον βέβαια δεν έχει αποδημήσει και η γνώση από την χώρα μας, μαζί με τους Έλληνες που φεύγουν), ώστε να  λάβουν οι αρμόδιοι τις μακροπρόθεσμα σωστές αποφάσεις, για το απώτερο καλό της χώρας.

      Στην προηγούμενη σελίδα μου II.2.D22 που μιλώ για πνευματικές ασκήσεις, θα περιγράψω μετά την επιστροφή μου και την πολύ σημαντική άσκηση ένωσης με την Μητέρα Γη, ξαπλώνοντας για 10 λεπτά την ημέρα στο γρασίδι, ή στο χώμα (αν χρειάζεται πάνω σε μια κουβερτούλα), ή στην άμμοι της παράλιας, κλπ, με τα ρούχα ή με το μαγιό μας, ξυπόλυτοι. Καλό θα ήταν να κάναμε και τον διαλογισμό που θα σας δώσω όταν επιστρέψω, αλλά μπορούμε και απλώς να χαλαρώνουμε, να διαβάζουμε ένα βιβλίο, ή να ακούμε μουσική, κλπ. Αν αυτό το κάνουμε για 10 περίπου εβδομάδες θα διαπιστώσουμε θαύματα στο σώμα μας και όχι μόνον, όπως διαπιστώθηκαν σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων με διάφορα μικρά ή μεγάλα προβλήματα (ή και χωρίς συγκεκριμένα προβλήματα), από ιατρούς τεχνοκράτες ερευνητές στις ΗΠΑ, οι οποίοι καμιά σχέση δεν δείχνουν να έχουν με κανάλια για επικοινωνία με τοις ΑΕ τους, με τους ΕΤς, κλπ, όπως κάνω εγώ, που παίρνω απ ευθείας την γνώση από πάνω, χωρίς να χρειάζομαι επιστημονικά πειράματα, και ζητώντας τις αποδείξεις μόνο στα αποτελέσματα επάνω μου. Αυτά τα λίγα βιάστηκα να τα γράψω πριν φύγω, για να έχετε κάτι πολύ χρήσιμο να κάνετε αυτόν τον καιρό, πέραν του να διαβάζετε τις αβέβαιες προφήτες που σας αραδιάζω (χωρίς να είμαι προσωπικά υπεύθυνος για το αν θα πραγματοποιηθούν). Το  ίδιο σκοπεύω να κάνω και εγώ 10 τουλάχιστον λεπτά καθημερινά (καιρού και συνθηκών επιτρεπόντων), και πιστεύω ότι από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, όσοι το ξεκινήσετε, θα δείτε διαφορά για να σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε. Ακόμη αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, μπορείτε να φαντάζεστε τις θεραπευτικές ενέργειες της Γης που μπαίνουν στο ξαπλωμένο σώμα σας, αν και (όπως μου λένε οι από πάνω), ή ίδια η Γη ξέρει που έχετε το μεγαλύτερο πρόβλημα, και ξεκινά με το να επικεντρώνεται εκεί, προτού συνεχίσει με τα επόμενα (όπως απέδειξαν και τα ιατρικά πειράματα). Κλείνοντας μου ήρθε ξαφνικά η εικόνα του μύθου του Ηρακλή, που πάλευε με τον γίγαντα Ανταίο, αλλά μόλις τον έριχνε στην Γη, η Γη τον ξαναγέμιζε με ενέργεια για να συνεχίσει, μέχρι που όταν ο Ηρακλής το κατάλαβε, τον κρατούσε συνέχεια στον αέρα ώσπου να τον νικήσει. Λέτε οι Αρχαίοι κάτι να ήξεραν για τις δυνάμεις που μας δίνει η Μητέρα μας Γη;

       ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ – ΚΡΙΣΙΜΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

       Εν όψει του δημοψηφίσματος διέκοψα τις διακοπές μου  και επέστρεψα για να ψηφίσω (το ΟΧΙ φυσικά), αλλά και για να απαντήσω στα αμέτρητα μηνύματα που έλαβα από αναγνώστες μου ρωτώντας με για το τι πρέπει να κάνουν, παρόλο που, κατά την γνώμη μου, αυτό είναι προφανές για όποιον διαθέτει την στοιχειώδη λογική. Επειδή όμως υπάρχει έντονη παραπληροφόρηση και προπαγάνδα από τους σκοτεινούς, την εγχώρια και ξένη ελίτ, και τα καθοδηγούμενα από αυτούς ΜΜΕ, σπεύδω να εξηγήσω το πως η παρούσα κατάσταση θα μπορούσε να γίνει μια εξαιρετική ευκαιρία που να πυροδοτήσει το μπαμ, και να ξεκινήσει επί τέλους το ντόμινο των παγκόσμιων ανατροπών. Επειδή ο χρόνος πιέζει, καθ ότι απομένουν λίγες μόνον ώρες για να κινητοποιηθείτε, και να τρέξετε να επηρεάσετε όσους περισσότερους μπορείτε στην κρίσιμη αυτή (για την χώρα μας και όχι μόνον) στιγμή, ανοίγοντας τα μάτια τους σε μια καμπάνια υπέρ του ΟΧΙ, προτού προχωρήσω στην δική μου ανάλυση (που υποβοηθήθηκε και από τις ‘Υψηλές Οντότητες’), δίνω μια σειρά από links με μηνύματα βίντεο και αναλύσεις από κορυφαίους αναλυτές, αξιωματούχους και οικονομολόγους, που αναλύουν και συμβουλεύουν για την Ελληνική κρίση, ώστε να τα διαβάσετε και να τα διαδώσετε εγκαίρως και στους άλλους (αφελείς, ανενημέρωτους, ή κακοπροαίρετους) που θέλουν να ξεσταυρωθούν. Ξεκινώ από το πολύ κατατοπιστικό (στα Ελληνικά) site www.defencenet.gr όπου με τα ‘κύρια άρθρα’ του δίνει μια πολύ πλήρη, έγκυρη και έγκαιρη ενημερότητα, για το τι συμβαίνει ανά πασά στιγμή στην Ελλάδα, και όχι μόνον. Διαβάστε τα σήμερα και διαδώστε τα σήμερα, προτού να είναι αργά.

       Συνεχίζω άμεσα με τα υπόλοιπα links (όλα στα Ελληνικά) όπως το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=_vTvmekfkY0 οπού αναλύεται το σενάριο του εθνικού νομίσματος, και με τα άρθρα του site ‘ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ’ της (κυρίως της 29 και 30.6.2015 που πα βρείτε στο ως άνω site. Ακόμη παραθέτω, (ακλουθεί μετά και η  ανάλυση μου), ένα ενδιαφέρον μήνυμα που αντέγραψα από το email που μου έστειλε ο Κος Ιωάννης Mπαρμπόπουλος (που έχει email  το mpio8888@gmail.com)  το οποίο δίνει μια εικόνα από τον πόλεμο που υπέστη η Ελλάδα ώστε  να πιάσει πάτο και να προχωρεί στο μπαμ. Το μήνυμα έχει ως εξής, χωρίς καμιά επέμβαση στο κείμενο από μέρους μου:         

       Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ: ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Η «Χούντα» το 74 παραδίδει στον «Εθνάρχη» υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και… αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο). -Ο «Εθνάρχης» μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977). -Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM. Σκοπός του «Τσοβόλα δώστα όλα» δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο πολύ μ λ κ ς λαός, αλλά στο ότι: 1ον πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα. 2ον πρέπει να «δέσει» την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές Τράπεζες. 3ον και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ αργότερα το «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους. – Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει ο Παπανδρέας θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις «χαρίσει» σε ιδιώτες με το αζημίωτο φυσικά. – ο Σημίτης (Ααρόν Αβουρί) φέρνει την ομόφυλη του Εβραϊκή Goldman Sachs για να φτιάξει ένα SWAP (Δημιουργική Λογιστική) για να καλύψει το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ. Η Goldman Sachs για αυτό το SWAP πήρε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ από την Ελλάδα. Ο Σημίτης λοιπόν κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο Πέτρος Χριστοδούλου εκτός από την Goldman Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, γίνεται διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

       ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ «ΠΛΗΓΩΣΑΝ» ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής κατάρρευσης διότι η Goldman Sachs γνώριζε τα βαθύτερα κατατόπια της Ελληνικής οικονομίας. Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το κόλπο κάνανε τα στραβά μάτια; Όπως μας ενημερώνει ένας Γερμανός οικονομολόγος, κάνανε τα στραβά μάτια διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα άρα δεν είναι ανταγωνιστής της Γερμανίας ή της Γαλλίας, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι μια καλή αγορά και ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω μας, διότι θα μας δανείζανε με τόκο και τα δανεικά πριν φτάσουνε εδώ θα τα ξαναπαίρνανε πίσω λόγω VW, BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault, Peugeot, Citroen, Carrefur, αγορά οπλικών συστημάτων κλπ.. Κοντεύοντας στο 2000 και όταν πια το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους είχε φτάσει στο ζενιθ ( Η Ελλάς χρωστάει πάρα πάρα πολλά στις Εβραϊκές Τράπεζες) έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους εφόσον πια τα πράγματα όδευαν καλά «δεμένα» και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο δηλαδή το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Έτσι εφευρέθηκε το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από την μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου που όλοι ήδη έχουμε ξεχάσει. Σκηνοθέτησαν λοιπόν εικονικά κέρδη και μέσω πάντα των υποχείριων ΜΜΕ κατόρθωσαν να κάνουν ακόμα και τους βοσκούς επάνω στα ψηλότερα βουνά να κατεβαίνουν στην τηλεόραση του καφενείου για να δουν τις μετοχές τους… Όταν το 99% του Ελληνικού προβατικού λαού είχε παίξει στο χρηματιστήριο και ή όλη κατάσταση είχε φτάσει στο ζενιθ, ήρθε η ώρα του Σόρρος. Σκάει μύτη ο Σόρρος και ξεκινάει το κατρακύλισμα. Με αποτέλεσμα να πάρουν όλα τα λεφτά του προβατικού λαού που νωρίτερα τους τα είχαν δώσει με «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους μέσω του Ανδρέα. Ο σκοπός όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, ίσα ίσα μόλις ξεκινούσε.

       Ανακεφαλαίωση: Ο Ανδρέας Μινέικο Παπανδρέου είχε ενεργοποιήσει το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους (δηλαδή έπαιρνε δάνεια και τα μοίραζε στην αγορά (με το αζημίωτο βέβαια) καταχρεώνοντας-δεσμεύοντας το Ελληνικό κράτος στις Εβραϊκές Τράπεζες). Το 2000, Σημίτης και Σόρρος, τραβάνε όλο το χρήμα που είχε διοχετεύσει ο Παπανδρέας μέσω του χρηματιστηρίου, με αποτέλεσμα να μένει η Ελλάδα-αγορά χωρίς ρευστό αλλά με τεράστιους τόκους δάνειων του Ανδρέα να μας βαραίνουν. Ήταν καιρός για το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δεδομένου λοιπόν ότι ρευστό στην αγορά από τα κρατικά δάνεια πια δεν υπάρχει, (αφού τα πήραν πίσω αφήνοντας βέβαια τα χρέη από τους τόκους) οι ανάγκες των μιικρομάγαζων για ρευστό και των ανθρώπων να αγοράσουν μια κατοικία ήταν πάντα δεδομένη, εμφανίζονται ως από μηχανής θεός (Ιεχωβάς) οι Τράπεζες, οι οποίες ανοίγουν τις κάνουλες ενεργοποιώντας έτσι το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δηλαδή οι Τράπεζες αρχίζουν και ρίχνουν ρευστό στην αγορά, αυτήν την φορά μέσω των φυσικών προσώπων. Ήταν λύση αυτή για να ορθοποδήσουμε; φυσικά και όχι.Σκοπός ήταν να φτάσει η κατάσταση σε κάποιο σημείο, να κλείσει ένας Χ χρονικός κύκλος για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο το οποίο λέγεται «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων Έχουμε 3 δεδομένα: 1. Μας βαραίνουν κρατικά χρέη από τα δάνεια του Ανδρέα, ΑΡΑ μπαίνουν τρελοί φόροι σε όλες τις συναλλαγές, υποτίθεται για να ξεχρεώσουμε, αυτό σημαίνει ακρίβεια. 2. Υγιές ρευστό στην αγορά δεν υπάρχει παρά μόνο τα χρήματα των Τραπεζών τα οποία είναι με τοκογλυφικούς όρους, στην ήδη κατεστραμμένη αγορά. 3. Οι τιμές των κατοικιών από το 1993 έχουν 10πλασιαστεί λόγω φορολογίας και μόνο, οπότε τα βάρη στους πολίτες-πρόβατα αβάσταχτα. ήταν καιρός για το τελικό «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους πρώτο βήμα: Πριν ένα χρόνο 2009, οι τράπεζες ξαφνικά κλείσανε τις κάνουλες των δανείων… ντόμινο η οικονομική δυσχέρεια.

       ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ: Ο Καραμανλής το μόνο σωστό πράγμα που έκανε στην ζωή του ήταν να κλείσει την συμφωνία με την Ρωσία για τον Αγωγό Μπουργκας – Αλεξανδρούπολης. Αυτό στους Εβραίους της Αμερικής έκανε ασύλληπτο κακό (άρα καλό για εμάς) διότι: 1. Θα κερδίζαμε χρήματα υγιή ξανά, μετά από 30 χρόνια. 2. Ποιος θα τολμούσε να πειράξει τα συμφέροντα του Πούτιν; 3. Αν το παραμύθι «μπαμπούλας Τουρκία» κατέρρεε, τα κέρδη και η επιρροή των Εβραίων εξ Αμερικής θα εξανεμιζόταν, διότι αφενός δεν θα μας δάνειζαν πλέον αυτοί, θα σταματούσαμε να αγοράζουμε οπλικά συστήματα από αυτούς ( στην Ε.Ε. αγοράζουμε οπλικά συστήματα από Αμερική τόσα όσα οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. μαζί), και ότι σε καιρό πολέμου οι Αμερικάνοι δεν θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν εφόσον τα οπλικά συστήματα δεν ήταν δικά τους. Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι ήταν που έπρεπε να πέσει ο αποτυχημένος Καραμανλής, και στην θέση του να έρθει ο Εβραίος Τζέφρυ Γεώργιος Μινέικο Τζαντ Παπανδρέας. Στον προεκλογικό αγώνα ο Καραμανλής ουσιαστικά με τις δηλώσεις του δείχνει στον λαό να ψηφίσει Τζέφρυ, ο Τζέφρυ υπόσχεται χρήμα στον λαό (Τσοβόλα ξαναδώστα όλα) και ο λαός παραβλέπει τις προεκλογικές θέσεις του Πασοκ στα εθνικά θέματα (πράγμα που φανερώνει τα πάντα) γιατί το σκατένιο του μυαλό μένει στις απατηλές υποσχέσεις για χρήματα. Ο λαός ψηφίζει Τζέφρυ και εκεί ξεκινάει το μεγάλο πανηγύρι… Και ενώ προεκλογικά υπόσχεται χρήματα στον λαό με το που βγαίνει λέει το αντίθετο ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε, αλλά τον διαψεύδουν άμεσα πρόσωπα που τον είχαν ενημερώσει προεκλογικά όπως ο Προβόπουλος και ο Αιβαλιώτης. Δεν νομίζεται ότι θα έπρεπε να τα γνώριζε, για πρωθυπουργός πάει όχι για περιπτεράς. Στην καλύτερη είναι ανόητος και ανεύθυνος στην χειρότερη ήξερε καλά τι έκανε . Ο Τζέφρυ, 30 ημέρες πριν τις εκλογές, και ενώ είμαστε στην προεκλογική περίοδο, πηγαίνει στην Αμερική, στον Κλίντον. Κανένα μέσο των media δεν το αναφέρει (!) τι πήγε να κάνει στην Αμερική; τι είπε με τον Κλίντον; με ποιους συναντήθηκε και τι σχεδίασε; διότι για καφέ στην Αμερική σε καιρό προεκλογικής εκστρατείας δεν νομίζω να πήγε… Κατ αρχήν προσλαμβάνει την ίδια Εβραϊκή Εταιρεία που ανέλαβε την καμπάνια του Ομπάμια για να κάνει την καμπάνια του Πασόκ .

       Με το που γίνεται πρωθυπουργός ΞΑΦΝΙΚΑ ξεχνάει το «λεφτά υπάρχουν», ΞΑΦΝΙΚΑ θυμάται ότι «λεφτά δεν υπάρχουν», ΞΑΦΝΙΚΑ όλοι θυμούνται ότι η Ελλάδα δεν τα πάει καλά με τα δημοσιονομικά, ΞΑΦΝΙΚΑ οι τράπεζες και τα markets θυμούνται ότι δεν τα πάμε καλά. Όπως μας ενημερώνει ο οικονομικός δημοσιογράφος των Financial times του Λονδίνου, Μάρτιν Σαντμπου, ότι στο τέλος του 2009 το Ντουμπάι ανακοίνωσε μια αναδιάρθρωση της οικονομίας του που τρόμαξε τους επενδυτές και δημιούργησε πολλές αμφιβολίες όλων των κρατικών τίτλων, και την ίδια στιγμή η Ελληνική Κυβέρνηση ομολόγησε από μόνη της ότι τα στοιχεία για το έλλειμμα της Ελλάδας είχαν παραποιηθεί, που ήταν η αιτία να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου. Παράλληλα Το περιοδικό FOCUS βγάζει εξώφυλλο την Αφροδίτη να κάνει την χειρονομία λέγοντας λίγο πολύ ότι δουλεύουν οι Γερμανοί για να ταΐζουν τους τεμπέληδες Έλληνες. Την ίδια στιγμή ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να δοθεί από την Ε.Ε. υποστήριξη στην Ελλάδα γιατί έχουμε φάει πολλά (εν μέρη έχει δίκιο, τα πολλά όμως τα έχουν φάει οι ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΙΤΕΣ και κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες και όχι ο λαός). Ας δούμε το παρασκήνιο όμως, ο ιδιοκτήτης του περιοδικού FOCUS, Hubert Burda ιδιοκτήτης του Hubert Burda media με 250 περιοδικά, τηλεόραση κτλ, είναι μεταξύ πολλών άλλων, μέλος οικονομικών funds. Μέσω των ΜΜΕ και της παραπληροφόρησης πιέζει να ΜΗΝ πάρει η Ελλάδα οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε. ότι δηλαδή κάνει και ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ. Αυτό που ξεχάσαν να μας πουν οι δυο κύριοι, είναι ότι διατελούν σύμβουλοι της Goldman Sachss, της JP Morgan και της Deutsche Bank. Αν καταφέρνανε να πείσουνε οι δυο κύριοι αυτοί, να μην πάρουμε χαμηλότοκα δάνεια από την Ε.Ε. αναγκαστικά θα έπρεπε να πάρουμε δάνεια με μεγαλύτερο τόκο από τις Goldman Sachs, JP Morgan, Deutsche Bank με τον τρόπο που θα εξηγήσουμε παρακάτω. Εδώ ξανασυναντάμε την Goldman Sachs που είχε φέρει ο Σημίτης για εκείνο το SWAP που προείπαμε. Οι κύριοι (Burda & Issing) ουσιαστικά μας στέλνουν στα δόντια τους, είναι αυτοί όμως οι κύριοι υπαίτιοι ή απλά παίζουν ως κομπάρσοι στο ίδιο θέατρο;

       Ο Παπανδρέας ένα μήνα μετά την εκλογή του, έχει γεύμα στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν» στην Κηφισιά με τον Εβραίο πρόεδρο της Goldman Sachs Γκαρυ Κοεν, τον επικεφαλή των οικονομικών ερευνών της εταιρείας, τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο τους, την Κατσέλη, τον Δρούτσα (εκ των μαγείρων του σχεδίου Αναν) και τον Παπακωνσταντίνου. Ένας πρωθυπουργός δέχεται στο μέγαρο Μαξίμου, τι δουλειά έχει στο Πεντελικόν; μα διότι εκεί μπορούν να μην δώσουν αναφορά σε κανέναν το τι είπαν και συμφώνησαν, διότι δεν επιβάλλεται να καταγραφεί πουθενά επίσημα το γεγονός αυτό, σε αντίθεση με το αν η συνάντηση γινόταν στο Μαξίμου. Η Γαλλική εφημερίδα LE MONDE σε άρθρο της λέει: ¨Στην Ευρώπη η Goldman Sachs στρατολογεί ισχυρά πρόσωπα για να εγκαθιδρύσει την δική της ισχύ» και μέσα στο άρθρο λέει ότι «τοποθετήσανε» τον Πέτρο Χριστοδούλου σε σημείο κλειδί για να φέρουν εις πέρας τα σχέδια τους. Μετά την συνάντηση λοιπόν ο γνωστός από τα παλιά Πέτρος Χριστοδούλου που αναφέραμε στην αρχή, διορίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΟΔΔΗΧ), δηλαδή ο Παπανδρέας μετά το γεύμα στο Πεντελικόν με την Goldman Sachs διόρισε το στέλεχος της (τον Χριστοδούλου) να διαχειριστεί τα χρέη μας… Νωρίτερα από όλα αυτά η Goldman Sachs η JP Morgan και η Deutsche Bank έβγαλαν στην αγορά ένα «προϊόν» ζητώντας επενδυτές ζητώντας τους να τζογάρουν στην κατάρρευση και χρεωκοπία της Ελλάδας. Μετά η Deutsche Bank έβγαλε μια έκθεση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της. Την ίδια στιγμή κινητοποιείται το τμήμα των CDS (Credit Default Swaps- ασφάλιση χρεών σε περίπτωση μη αποπληρωμής) της ίδιας τράπεζας και ζητάει μεγαλύτερα ασφάλιστρα από την Ελλάδα.

       Ξεκινάνε τα ΜΜΕ να παίζουν τον ρόλο «παπαγαλάκια» και η κοινή γνώμη χάφτει ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση. Έτσι τα CDS μεγαλώνουν και οι έξυπνοι με έναν ταχυδακτυλουργικό τρόπο κερδοσκοπούν με τον εξής απλό τρόπο: δανείζονται (το έκανε η Μέρκελ, ναι είναι αυτοί που δουλεύουν για να καθόμαστε εμείς…)με 3% και αυτά τα χρήματα τα δανείζουν σε εμάς με 7% η διαφορά αυτή (4%) είναι τα SPREADS. (σημείωση: Goldman Sachs, JP Morgan και η Deutsche Bank ελέγχουν το 95% των CDS παγκοσμίως) Περιέργως τα funds του Σόρρος «προέβλεψαν» ότι το δολάριο θα έρθει 1/1 με το ευρώ… (εμ από προφήτες ξέρουν οι Εβραίοι). ΔΝΤ: Το υποτιθέμενο κρατικό χρέος μας ήταν 320 ΔΙΣ (χώρια αυτά που χρωστάνε οι Έλληνες ως φυσικά πρόσωπα στις τράπεζες μέσω καταναλωτικών, στεγαστικών, επιχειρηματικών και πιστωτικών καρτών – που είναι 280 ΔΙΣ) από αυτά τα 320 ΔΙΣ το 60% είναι σε κρατικά ομόλογα. Κρατικά ομόλογα σημαίνει ότι το κράτος βγάζει ομόλογα, και μέσω κάποιας τράπεζας ο επενδυτής τα αγοράζει με σκοπό κάποιο κέρδος, ΑΡΑ ενώ φαίνεται ως χρέος ΔΕΝ είναι χρέος αφού ο επενδυτής έχει πληρώσει την τράπεζα γι αυτά. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον δεν τα χρωστάμε, κανείς δεν έχει αξίωση να μας ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα. Με τις υπογραφές στο ΔΝΤ όμως, ο Γεώργιος Τζέφρυ Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου με δεκανίκι τον Καρατζαφέρη ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ αυτά τα 200 ΔΙΣ (60%) του χρέους- ομολόγων από ανύπαρκτα σε υπαρκτά, και εφόσον τώρα είναι υπαρκτά ζητάνε αξιώσεις αυτοί στους οποίους χρωστάμε… Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο Παπανδρέας το πρώτο πράγμα που έκανε ως πρωθυπουργός ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει την κρατική περιουσία που ω, τι ειρωνεία ήταν όσο και το έλλειμμα μας;; ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ όπως μας ενημερώνει ο Δελαστίκ στην Ε.Ε. είμαστε οι 7 σε χρέος, στην Ευρώπη πάρα πολύ πίσω, και δεν χρωστάμε περισσότερα από τις ΗΠΑ ή την Ιαπωνία. Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ιταλία χρωστάει 1,4 ΤΡΙΣ, η Ισπανία 1,1 ΤΡΙΣ η Ιρλανδία 870 ΔΙΣ κτλ κτλ… Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί που ήρθαν εδώ για επίβλεψη, οι χώρες τους χρωστάνε περισσότερο από ότι εμείς…

       ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ: Κάπου ανέφερα ότι ο Παπανδρέου προεκλογικά είχε πει τις προθέσεις του στα εθνικά θέματα, είπε ψέματα μόνον όσον αφορά τα οικονομικά, ο λαός δεν έδωσε καμία σημασία στα εθνικά και περίμενε να τους δώσει χρήματα που φυσικά δεν έδωσε. Το ένα θέμα με το άλλο (εθνικά θέματα και οικονομικά) έχει άμεση σχέση και ας μην το αντιλαμβάνεται το σκατένιο μυαλό του ψεύτη κλέφτη απατεώνα νεοέλληνα Ρωμιού. Ο Στόχος είναι να έρθουν στην Ελλάδα αλλοδαποί τους οποίους τους στέλνουν οι Τούρκοι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις, ιθαγένεια, γεννάνε, υπογεννητικότητα εμείς σε 2 γενεές εξαφανιζόμαστε σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία, θα ψηφίζουν και ενώ θα είναι πλειοψηφία θα βγάζουν τους δικούς τους δημάρχους νομάρχες εμείς θα εξαφανιζόμαστε. Σκεφτείτε λοιπόν Σκοπιανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στην Φλώρινα, τους Αλβανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στα Ιωάννινα, στην Θράκη, θα γίνει σε απόλυτους αριθμούς, τι έχει ΝΑ γίνει. Μέχρι τότε θα παίξει «συνεκμετάλλευση» στο Αιγαίο, δηλαδή παραδίνουμε το Αιγαίο στους Τούρκους, ήδη η Θράκη είναι στα χέρια τους (έχουν βγάλει και σημαία) και απλά περιμένουν να κυλήσει ο χρόνος για να σβήσουμε. Το τελικό «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο και να τους χρωστάμε και από πάνω και όλα αυτά για να μην βγάλουμε άχνα. Φοβούνται την άχνα.

       ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ Α ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

       Κατ αρχήν θεωρώ τελείως περιττό να επιχειρηματολογήσω υπέρ του ΟΧΙ, διότι αφενός τα επιχειρήματα είναι προφανή στον καθένα (που δεν έχει κρυφά συμφέροντα, πολίτικα ή προσωπικά, ή δεν χειραγωγείται από τους σκοτεινούς), και αφετέρου αυτά αναλύονται ικανοποιητικά στα links που έδωσα πιο πάνω, και κυρίως στα ‘ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ’ του site του defencenet. Εκείνο που έχει σημασία, όπως μου τονίζουν οι Υψηλές Οντότητες (με τις οποίες ξεκίνησα πλέον άμεση επικοινωνία, ξεπερνώντας τους ‘τεχνοκρατικούς’ δισταγμούς μου και την δυσπιστία μου), είναι ότι η Ελλάδα διαθέτει μια τεράστια δύναμη που αν την είχε συνειδητοποιήσει θα ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού παγκοσμίως. Σε ερώτηση του τι θα έκανα εγώ αν ήμουν το κέντρο των αποφάσεων στις παρούσες συνθήκες στραγγαλισμού της χώρας, απλούστατα θα ξεκινούσα άμεσα την σταδιακή εφαρμογή της συνθήκης της NESARA, που είναι διεθνώς γνωστή και υποστηρίζεται από τις αντίστοιχες οργανώσεις σε 100 περίπου χώρες (δείτε την στην σελίδα μου II.2.D1 και σε ‘άλλες σελίδες μου).  Έτσι θα εθνικοποιούσα άμεσα άλλες τις τράπεζες στην Ελλάδα αλλά και τις μεγάλες  εταιρίες που είναι εκτεθειμένες στα δάνεια τους, και θα προχωρούσα στην έκδοση εθνικού νομίσματος για την κάλυψη των εσωτερικών αναγκών. Παράλληλα θα κατήγγελλα το εξωτερικό δημόσιο και λοιπό χρέος ως παράνομο και επαχθές, και θα δήλωνα ότι οι δυνάστες δεν επρόκειτο, ότι και να κάνουν, να πάρουν ούτε ένα ευρώ πλέον από τα χρωστούμενα (ήδη εισέπραξαν παρανόμως, με την βοήθεια των βρόμικων τραπεζών, πολλά δισεκατομμύρια ξεζουμίζοντας την χώρα μας), κηρύσσοντας στάση πληρωμών, καταργώντας το μνημόνιο και όλους τους αφανιστικούς νόμους του ως μηδέποτε γενομένους. Συγχρόνως θα αμφισβητούσα την εξουσία του (σκοτεινού) διεθνούς δικαστηρίου, (όπως έκανε προσφάτως και ο Πουτιν όταν του επέβαλε πολλά δισεκατομμύρια πρόστιμο), αλλά και όλων των άλλων θεσμών (που χειραγωγούν οι σκοτεινοί και επιβάλουν περιορισμούς και πρόστιμα στα κράτη, συμπεριλαμβανομένης και της ΕΕ).

       Επίσης θα προχωρούσα εσπευσμένα την διαδικασία να γίνει η Ελλάδα το έκτο μέλος των BRICS, για να μπορεί να παίρνει με ευνοϊκούς όρους δάνεια τόσο από τις τράπεζες τους, όσο και άμεσα δάνεια απευθείας από την Ρωσία και την κίνα (που ήδη συζητούνται) προς κάλυψη των αμέσων εξωτερικών αναγκών. Ακόμη θα προσέφερα στρατιωτικές κλπ βάσεις σε Ρωσία και Κίνα, (που τις χρειάζονται για την γεωπολιτική τους επέκταση), εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια της χώρας και των συνόρων της (που όμως, όπως με διαβεβαίωσαν οι Υψηλές Οντότητες δεν κινδυνεύουν), αλλά και δυνατότητες ευρείας συνεκμετάλλευσης του υπογείου και λοιπού εθνικού πλούτου προς εξάλειψη και της ανεργίας. Σε περίπτωση που οι δανειστές θα προσπαθούσαν να επιβάλουν ασφαλιστικά μέτρα και κατασχέσεις κατά Ελληνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, θα εθνικοποιούσα τις ευρωπαϊκές κλπ δυτικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, λέγοντας ότι θα τις ξεπλήρωνα από τις αποζημιώσεις που θα έπαιρνα από την Γερμανία, όταν θα τις έπαιρνα. Ακόμη θα χάριζα όλα τα στεγαστικά κλπ δάνεια στους αναξιοπαθούντες Έλληνες, καθώς και τους φόρους που (συνήθως παρανόμως) τους έχουν επιβληθεί. Παράλληλα θα υποχρέωνα τους Έλληνες με μεγάλες καταθέσεις στο εξωτερικό, που εκτιμώνται σε 900 δισεκατομμύρια ευρώ (και υπάρχουν πολλοί τρόποι να τους πιέσει κάνεις, αρκεί να έχει την βούληση να κάνει με την δικαιολογία ότι πρόκειται για εθνική ανάγκη), μετατρέποντας τα χρήματα αυτά σε χρυσό για την στήριξη του εθνικού νομίσματος, και σε ελβετικά φράγκα όλων των ευρώ της χώρας, για την αντιμετώπιση του γεγονότος ότι με όλα αυτά το ευρώ θα κατέρρεε. Ήδη προτού καν ολοκληρώνονταν τα ως άνω μέτρα, και άλλα πολλά για τα οποία δεν θέλω να σας κουράσω, θα κλονιζόταν από τα θεμέλια το δυτικό οικονομικό σύστημα, και θα ξεκινούσε το ντόμινο και στα  άλλα κράτη, οπότε η κατάρρευση του θα ήταν ολοκληρωτική, και τα δυσθεώρητα παγκόσμια χρέη θα γίνονταν καπνός, προς μέγα απέλπισα των διεθνών τοκογλύφων της παγκόσμιας Ελίτ και των σκοτεινών κυβερνήσεων και ορισμένων οικογενειών, που τόσο μοχθούν για την ολοκληρωτική υποδούλωση του πλανήτη μέσω των χρεών.

       Κατόπιν αυτών θα είχα τα χέρια μου λυμένα για να προχωρήσω και στα άλλα βήματα που περιλαμβάνει η NESARA, όπου συμπεριλαμβάνονται και οι επίσημες ανακοινώσεις για τους εξωγήινους και τον σωτήριο ρόλο που ήρθαν να διαδραματίσουν, και να τους καλέσω να έρθουν (φανερά πλέον και όχι καμουφλαρισμένοι όπως τώρα), και να βάλουν ένα χεράκι (με τις γνώσεις τους, τις δυνάμεις τους και την υψηλή τεχνολογία τους που θα μας φέρουν), για να αποκατασταθεί το χάος που θα έχει δημιουργηθεί, και να προχωρήσουμε ταχύρυθμα μέσα από τα συντρίμμια, σε μια εκπληκτική μεταμόρφωση του πλανήτη και της ζωής μας σε αυτόν. Όλα αυτά βέβαια αποτελούν ένα υπέροχο παραμύθι που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, διότι δεν υπάρχει ο φορέας που θα είχε την βούληση και το σθένος να το προσχωρήσει και να ξεκινήσει και ολοκληρώσει τις επιταγές της NESARA. Ας δούμε λοιπόν τι προβλέπεται να γίνει στην άμοιρη χώρα μας, μέσα στα πλαίσια της σημερινής πραγματικότητας, ‘όπως αυτή διαμορφώνεται σήμερα, και όπως θα διαμορφωθεί από το αποτέλεσμα του αυριανού δημοψηφίσματος.

       ΣΗΜ: Επειδή  οι σκοτεινές δυνάμεις με τα κόλπα τους ροκάνισαν τον χρόνο μου χθες το βραδύ, συνεχίζω σήμερα Κυριακή του δημοψηφίσματος με δυο πρόσφατα δημοσιεύματα στα ‘ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ’ του site του defencenet. Το πρώτο λέει ότι η τράπεζα των 100 δις $ των BRICS, που ήταν να δημιουργηθεί στις αρχές του 2016, ελήφθη απόφαση να δημιουργηθεί εντός 30 ήμερων από σήμερα για να μπορέσει να βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα, εφόσον αυτή το ζητήσει και δεν τα βρει με την ΕΕ. Στο δεύτερο ο σύμβουλος του Πούτιν προετοιμάζει την κοινή γνώμη της Ρωσίας για την βοήθεια που πρόκειται να δοθεί στην Ελλάδα, λέγοντας τα εξής: «Οι Ρώσοι βρίσκονται στο πλευρό των Ελλήνων, και δεν θα τους αφήσουμε μόνους στα δεινά τους. Θα τους βοηθήσουμε και θα τους παράσχουμε κάθε στήριξη. Οι Βρυξέλλες και η φιλελεύθερη ηγεμονία επιδιώκουν να διαλύσουν την Ελλάδα. Εμείς θέλουμε να την σώσουμε. Πήραμε από τους Έλληνες την Πίστη, την γραμματεία και τον πολιτισμό. Φέρνουμε ευθύνη για τον ελληνικό λαό, ο οποίος είναι ο ιστορικός δάσκαλος των Ρώσων, ο ιδρυτής του πνευματικού και του λόγιου πολιτισμού μας». Αυτά και άλλα μηνύματα που ακολουθούν (διαβάστε τα πριν αποφασίσετε), δείχνουν σαφώς ότι ‘υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια’, γι’ αυτό ας τα δοκιμάσουμε. Ακόμη Έλληνας αξιωματούχος, και μάλιστα του χώρου της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνει ότι δεν ανήκουμε εις την δύση αλλά εις το Βυζάντιο, όπου ο δικέφαλος αετός κοιτάζει τόσο προς την Δύση όσο και προς την ανατολή.

      Όσον τώρα αφόρα στο σημερινό δημοψήφισμα οι Υψηλές Οντότητες δεν φαίνεται να του δίνουν και μεγάλη σημασία και μου λένε: «Μη χολοσκάς για το τι πρόκειται να κάνουν οι Έλληνες. Πολλοί ήρθαν σήμερα στην Γη γράφοντας στο βιβλίο της ζωής τους ότι σε αυτήν τους την ενσάρκωση ήρθαν να πάρουν εμπειρίες από τον πόνο, την ανέχεια, την δυστυχία, κλπ, ή να παίξουν τον ρόλο του κακού, και ας τους αφήσουμε να πάρουν τα μαθήματα που επέλεξαν. Στην ερώτηση και τι φταίνε οι υπόλοιποι Έλληνες, η απάντηση είναι ότι «και αυτοί είναι υπεύθυνοι της τύχης τους, διότι αντί να ενεργοποιηθούν και να αντιδράσουν με δηλώσεις, με διαδηλώσεις, με πιέσεις προς τους ιθύνοντες, ενημερώνοντας (αντίθετα στην προπαγάνδα των καναλιών) και κινητοποιώντας τους γύρω τους,  κλπ, παρέμειναν οι περισσότεροι νωθροί να κλαίνε την μοίρα τους». Κατόπιν τούτου δίνω τις  δικές μου εκτιμήσεις για τις προσεχείς εξελίξεις. Κατ αρχήν ένα ΟΧΙ θα ταράξει συθέμελα τον πλανήτη, τις αγορές, τα χρηματιστήρια, τις τράπεζες, τις μετακινήσεις στις παγκόσμιες καταθέσεις, κλπ, και θα ξεσηκώσει τους λαούς ενάντια στους τοκογλύφους και την τρόικα (ως τους κυρίως υπευθύνους της αναστάτωσης που προκλήθηκε και των χρημάτων που έχασαν, όπως υποστηρίζουν και οι ΗΠΑ), πράγμα που θα ενισχύσει αποφασιστικά την διαπραγματευτική μας δύναμη.

       ‘Όσον πάλι αφορά στην χώρα μας, είτε με την βοήθεια του ΟΧΙ η κυβέρνηση θα υψώσει το ανάστημα της και θα προχωρήσει σε ρήξη και επιλογή εναλλακτικών σεναρίων, οπότε θα πυροδοτήσει ανατροπές και θα έχουμε το μπαμ ενδεχομένως τον Σεπτέμβριο, για να επακολουθήσει και το ντόμινο με τα άλλα κράτη. Είτε θα υποκύψει στους τοκογλύφους (ασχέτως του ναι ή του όχι), οπότε (με λίγα βελτιωτικά ημίμετρα), θα συνεχιστεί η καταπίεση του λαού και η δυστυχία του για έναν (τουλάχιστον) ακόμη χρόνο, (παίρνοντας οικονομική βοήθεια με το σταγονόμετρο, ξεπουλώντας την δημόσια περιουσία μας αλλά και τα σπίτια μας κλπ, αποδυναμώνοντας τις ένοπλες δυνάμεις μας, κλπ δεινά που μας περιμένουν), για να πάμε στα ‘κοντά μανίκια’ του μπαμ που βλέπει ο ‘Ερικ θα γινει μεσα σε ζεστους μηνες. Διαλέγουμε και παίρνουμε, και αν πάρουμε την λανθασμένη απόφαση του ναι, κακό του κεφαλιού μας. Εγώ πάντως, βάσει και των άνωθεν συμβουλών, παύω να χολοσκάω, όχι μόνον για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά και για ότι συμβαίνει (καλό ή κακό) και σε μένα προσωπικά, γεμάτος αισιοδοξία (που την συνιστώ και σε σας), και απόλυτα βέβαιος για την τελική ευόδωση των προσδοκιών μου, (αλλά και των προσδοκιών του καθενός από σας). Έτσι παραμένω (όπως και ήμουνα άλλωστε) ψυχρός παρατηρητής των οποιονδήποτε γεγονότων (καλών ή κακών), και θα επανέλθω με αναρτήσεις μου μετά το σημερινό δημοψήφισμα.

       Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

       Μετά το ηχηρό και περήφανο ΟΧΙ της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, ακολούθησε δυστυχώς η υποτονική αντίδραση της κυβερνήσεως απέναντι των δανειστών, που αντί να τα βροντήξει, να εθνικοποιήσει τις τράπεζες, να μηδενίσει όλα τα χρέη (δημόσια, τραπεζικά και ιδιωτικά, κλπ,  που ξεπερνούν το 700 δις ευρώ), κάνοντας έτσι τους Ευρωπαίους (και όχι μόνον) να τρέχουν και να μην φτάνουν, και να πάρει βοήθεια από την τράπεζα των BRICS (που δημιουργείται εσπευσμένα ακριβώς για να μπορεί να την δώσει), δεν όρθωσε το ανάστημα της όπως θα έπρεπε, ώστε να ξεκινήσει το μπαμ και το ντόμινο με τις άλλες χώρες, αλλά προχώρησε σε μια καθόλου έντιμη συμφωνία – συνθηκολόγηση, που θα διαιωνίσει την δυστυχία του Ελληνικού λαού. Και θα μεταθέσει το μπαμ, ώστε η χώρα για να επιβιώσει (όσον αφορά στα κατώτερα οικονομικώς στρώματα), θα χρειαστεί και θα λάβει ανθρωπιστική βοήθεια από το εξωτερικό. Κατόπιν τούτου, είμαι απογοητευμένος από την συμπεριφορά των ιθυνόντων της χώρας μου, αν και γνώριζα τι ακριβώς θα συμβεί (όπως το περιέγραψα με σαφήνεια σε παλαιότερες συνεδρίες μου, δείτε τες), αλλά ήλπιζα ότι την τελευταία στιγμή,  χρησιμοποιώντας αυτοί σωστά την ελεύθερη βούληση τους, θα μπορούσαν πολλά να αλλάξουν προς το συμφέρον της χώρας, και όχι προς το συμφέρον των βουλευτικών τους θώκων.

      Έτσι αντί να προχωρήσω σε αναλύσεις οικονομικές ή πολιτικές από τις οποίες θα έχετε χορτάσει, (δείτε τες στο www.defencenet.gr), αναφέρω απλώς τρία πράγματα που μου τα επιβεβαίωσε σήμερα (11.7.15) και ο Έρικ, απαντώντας έτσι λακωνικά και σε αγωνιώδεις ερωτήσεις αναγνωστών. 1) Τόσο η Ευρώπη όσο και οι ΗΠΑ θα έκαναν το παν για να μην χάσουν την Ελλάδα, παρόλα όσα υποστήριζαν ορισμένοι  αξιωματούχοι τους. 2) Η απομύωση του χρέους δεν έχει ουσιαστική σημασία, διότι μετα το μπαμ  το χρέος  δεν θα μας απασχολεί. 3) Οι τράπεζες θα ανοίξουν σύντομα, γι’ αυτό μην πανικοβάλλεστε και δεν χρειάζεται να τρέξετε να αποσύρετε τα χρήματα σας, προσφέροντας τα έτσι σαν εύκολη λεία στους ληστές και στους λωποδύτες. Θα συνεχίσω, αν έχω κάτι σημαντικό να γράψω μέχρι τις 25.7.15 που φεύγω για 5 εβδομάδες για Κρήτη, (και αυτήν την φορά δεν πρόκειται να διακόψω τις διακοπές μου για να ψηφίσω, αν χρειαστεί).

       ΣΥΜΦΩΝΙΑ – Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

       Οι Έλληνες, και μάλιστα οι ιθύνοντες, άρχισαν να καταλαβαίνουν το λάθος τους, όπως φαίνεται και από τα σημερινά (14.7.15) κύρια άρθρα του www.defencenet.gr), μερικά των οποίων παραθέτω. ‘Χύμα στο κύμα: Σωτήρια για το έθνος η ρήξη αλλά ήθελε σχέδιο και η κυβέρνηση δεν είχε’. ‘Ο απόλυτος εξευτελισμός: Κατόπιν απαίτησης του Β.Σόιμπλε διέλυσαν την επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις’. ‘Economist και Standard & Poor's αναλύουν το αναπόφευκτο του πράγματος: "Η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ". ‘Γ.Βαρουφάκης: "Είχαμε ετοιμαστεί για Grexit και παράλληλο νόμισμα αλλά δεν το δέχθηκε ο Α.Τσίπρας που προτίμησε συμβιβασμό". ‘Συμφωνία με όρους "αποικιακούς": Βάρβαρα μέτρα για τους Έλληνες και μεταφορά περιουσιακών στοιχείων σε άγνωστο fund’. ‘Ταμείο εκποίησης της Ελλάδας: Θα περιλαμβάνει από νησιά και βραχονησίδες μέχρι αγροτική γη, σπίτια, στρατόπεδα κι εκκλησίες’. ‘Γ.Βαρουφάκης: "Αυτό που υπογράφει ο Α.Τσίπρας είναι μια νέα Συνθήκη των Βερσαλλιών - H απόλυτη ταπείνωση". ‘Σε τροχιά πτώσης η κυβέρνηση: 32-40 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίζουν το νέο Μνημόνιο και φτιάχνουν δική τους Κ.Ο.’. ‘Ο Π. Λαφαζάνης καλεί τον Α.Τσίπρα να στείλει πίσω τη συμφωνία: ''Είναι απαράδεκτη, τα μέτρα αυτά δεν περνάνε''. Κλπ. κλπ. Επίσης υπάρχουν χιλιάδες μηνύματα στο διαδίκτυο από πολίτες, ιθύνοντες και φορείς κάθε εθνικότητος, υπέρ της Ελλάδας και κατά της Γερμανίας και των θεσμών, ως αποτέλεσμα των απάνθρωπων μέτρων που επεβλήθησαν στην Ελλάδα. Και τέλος τα καλά νέα: ‘Όπως μου επιβεβαίωσε χθες ο Έρικ με τον οποίο μίλησα, και τον οποίον συμβουλεύτηκαν πολλοί συμπατριώτες μου, τα σκληρά μέτρα (σε αντίθεση με μια έντιμη και ισοβαρή  συμφωνία), θα αποβούν μπούμερανκ κατά των δανειστών, διότι βλέπει να προκαλούνται μαζικές αναταραχές και το μέλλον του μνημονίου να καθίσταται πολύ σύντομο. Οψόμεθα και είθε ο Έρικ να επαληθευτεί.

       Συνεχίζω με ορισμένα ακόμη κύρια άρθρα που ανέβασε το defencenet τώρα το απόγευμα, ενώ ο Έρικ, με τον οποίον μίλησα προ ολίγου, μου είπε ότι πιθανόν να έχουμε σύντομα εξελίξεις στην Ελλάδα, διότι ενώ είχε κανονίσει να πάει 4 εβδομάδες στο Λονδίνο, οι Επουράνιοι σύμβουλοι του είπαν να μην πάει, γεγονός που το ερμηνεύει ότι τον προορίζουν να παρευρεθεί σε εξελίξεις στην Ελλάδα. Μερικά από τα νέα άρθρα είναι: ‘Ρώσος βουλευτής εξ απορρήτων του Β. Πούτιν: "Να άρουμε το εμπάργκο και να δώσουμε λεφτά για να βοηθήσουμε την Ελλάδα". ‘Ζ.Κ.Γιούνκερ: "Η κυβέρνηση Α.Τσίπρα έδωσε τα πάντα - Δεν παρουσίασε καμία αντίσταση’’. ‘ΔΝΤ: "Ποια συμφωνία; - Το χρέος της Ελλάδας θα φτάσει στο 200% το 2018 - Χρειάζεται διαγραφή" - Δείτε το έγγραφο-σοκ’. ‘Η μεγαλύτερη απάτη: Δεν έχουν ούτε "σέντσι" να δώσουν οι δανειστές - Εξαπάτησαν τον Α.Τσίπρα που έκανε το λάθος και δεν ζήτησε εγγυήσεις’. ‘Ο Β.Σόιμπλε υπονομεύει ήδη τη συμφωνία και προτείνει παράλληλο νόμισμα (IOUs) για την χρηματοδότηση "γέφυρα" της Ελλάδας’. ‘Εθνικό σκάνδαλο: Υποθήκευσαν τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες δύο ημέρες πριν παραχωρήσουν δικαιώματα εξόρυξης’. ‘El Pais: "Η αποτυχία του Τσίπρα - Η συμφωνία μετατρέπει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο της ευρωζώνης".

       ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Λόγω των τραπεζικών περιορισμών δεν μπόρεσαν να πληρωθούν τα δικαιώματα του σέρβερ μου που βρίσκεται στο εξωτερικό, από τον άνθρωπο που το φροντίζει. Μόλις με ενημέρωσε έστειλα εγώ χρήματα από το εξωτερικό για να συνεχιστεί η λειτουργία του site μου που είχε διακοπεί για λίγες ημέρες. Επί τη ευκαιρία επαναλαμβάνω την αισιόδοξη εκτίμηση που εξακολουθεί να κάμνει ό Έρικ, ότι το μνημόνιο και τα μέτρα θα έχουν πολύ σύντομη ζωή, και οι ανατροπές είναι κοντά, με μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσουν μέχρι το Φθινόπωρο φέτος. Εντωμεταξύ για όσους δεν μπαίνουν στο διαδίκτυο παραθέτω τους τίτλους και ορισμένων ακόμη άρθρων του www.defencenet.gr, και θα επανέλθω με αναρτήσεις μετά την επιστροφή μου από την Κρήτη στις αρχές Σεπτεμβρίου (όπου πηγαίνω αύριο 25.7.15). Τέτοια άρθρα είναι: ‘Αποκάλυψη- βόμβα Γ.Πανούση: "Μου είχαν ζητήσει να πάρω μέτρα για ενδεχόμενο Grexit" - Γιατί άλλαξε στάση η κυβέρνηση;’. ‘Οι δανειστές έδεσαν με το σκληρότερο μνημόνιο την κυβέρνηση Τσίπρα και τώρα το σκέφτονται για τη συμφωνία.’ ‘Στη νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ: Λίγο πριν η οικονομική καταστροφή μετατραπεί σε εθνική καταστροφή έρχονται αποφάσεις για ενίσχυση της ΠΑ.’ ‘Ξεκινά αύριο η νέα Κατοχή: 100 ξένοι εισβάλλουν και αναλαμβάνουν τον έλεγχο της χώρας.’ ‘Βγάζουν στο σφυρί για λίγα ευρώ τα σπίτια των Ελλήνων και τα κάνουν δώρο στις τράπεζες και τους δανειστές.’ ‘Σύγκρουση μέχρι τέλους: Η ίδια η Πρόεδρος της Βουλής καταγγέλλει τον πρωθυπουργό για "απόπειρα κατάλυσης του Πολιτεύματος.’ ‘Οργή και απορία από Μόσχα: "Δεν μας ζήτησε ποτέ κανενός είδους βοήθεια ο Α.Τσίπρας - Αν μας ζητούσε θα ανταποκρινόμασταν". ‘Bild: "Στο σφυρί βγαίνουν νησιά, λιμάνια, αεροδρόμια, παραλίες και γήπεδα" - H Ελλάδα ξεπουλάει για να χρηματοδοτήσει την διάσωσή της.’ ‘Άσχημη η ατμόσφαιρα διεθνώς για την Ελλάδα - Βλέπουν επερχόμενες ταραχές και εικόνα χειρότερη της Αργεντινής του 2001’. ‘Μαζί με τα "φορομπηχτικά" μέτρα έρχεται το bail in των τραπεζών και αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας υπέρ των άμεσων κατασχέσεων’. ’Ξεκίνησε να λειτουργεί το αντί-ΔΝΤ αλλά η Ελλάδα έμεινε ... πιστή στο κανονικό ΔΝΤ.’ Κλπ, κλπ, δείτε τα.

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Τέλος πριν από λίγα λεπτά μίλησα με τον Έρικ που βρίσκεται ακόμη στο Λουξεμβούργο, (όπου, όπως με διαβεβαίωσε, οι τράπεζες είναι ασφαλείς γιατί δεν έχουν εκτεθεί σε δάνεια κλπ), ζητώντας του να στείλει ένα τελευταίο μήνυμα προς τους Έλληνες για να το γράψω πριν από το ταξίδι μου. Μου απάντησε ότι αυτό που έχει να πει δεν είναι κάτι καινούριο, και συνοψίζεται στο ότι όλα αυτά γίνονται για να αναγκαστούν οι Έλληνες να πάρουν πίσω την δύναμη τους. Όταν τον ρώτησα τι εννοεί, μου είπε ότι πρέπει να αποφασίσουν ότι, ‘ότι είναι να κάνουν να το κάνουν οι ίδιοι, και να μην περιμένουν κανείς να τους βοηθήσει, ούτε η κυβέρνηση, ούτε η Ευρώπη, ούτε οι τράπεζες, ούτε η Ρωσία, ούτε κανείς άλλος, αλλά οι ίδιοι να ξεκινήσουν τις ανατροπές του συστήματος, που όπως φαίνεται όλο και πλησιάζουν και θα τις βιώσουμε σύντομα’.

       ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ (3.9.15)

       Γυρίζοντας από Κρήτη όπου επί 40 ημέρες αποτοξινώθηκα σωματικά και πνευματικά και αναβαθμίστηκα, με καθημερινές ασκήσεις (πνευματικές και σωματικές), γείωση και διαλογισμούς, σπεύδω να δώσω ορισμένες επαφές για να πάρετε πληροφορίες (κυρίως   στα Ελληνικέ): Α) Για την ‘ακτίνα φωτονίων’ που πλημυρίζει τελευταία την Γη,  και που αναμένεται να κορυφωθεί στις 28.9.15 (όπως υποστηρίζουν πολλά κανάλια στο διαδίκτυο), με σημαντικές ευεργετικές επιπτώσεις στην πορεία μας προς την 5η διάσταση, στο σώμα μας και την ψυχή μας, και αυτό είναι το link: http://universalblessing.blogspot.com/2015/07/cobra-1472015.html που ανήκει στο blog post UNIVERSAL BLESSING, όπου στο τέλος πηγαίνετε στην ‘αρχική σελίδα’, μια εκεί στα δεξιά της στο αρχείο Αυγούστου κλικάρετε ‘Το ενεργειακό κύμα Χ’ και αυτό ανοίγει.  Β) Με την περιγραφή του φαινομένου που ονομάζεται ‘Το Γεγονός’ που αναμένεται ότι θα ξεκινήσει μετά την κορύφωση της ακτίνας, που είναι κάτι ανάλογο με την συνθήκη NESARA, (δείτε την στην σελίδα μου II.2.D1), και περιγράφει τις πάσης φύσεως αλλαγές και ανατροπές που θα συμβούν στον πλανήτη (οικονομικές, πολιτικές, κοινωνικές, δονήσεων, συνειδητότητας, κλπ), που ανοίγει ως εξής: Ανοίγουμε το πιο πάνω link και πηγαίνουμε στο Ενεργειακό κύμα Χ’, όπου στην 4η παράγραφο μετά το πρώτο βίντεο κλικάρουμε την λέξη ‘γεγονός’ ΄(με μπλε γράμματα) και ανοίγει. Σημειωτέον ότι το ως άνω blog post έχει και πολλά άλλα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα, με μηνύματα εξωγήινων κλπ, όλα μεταφρασμένα στα Ελληνικά, που η ανάγνωση τους μπορεί να καλύψει τα κενά που δημιουργούν τα συχνά μου ταξίδια. Γ) Το βίντεο διάρκειας 3.5 ωρών (δυστυχώς στα αγγλικά) που περιγράφει τον ρόλο που έπαιξαν οι σκοτεινοί  ενορχηστρώνοντας τους δύο παγκοσμίους πολέμους, την δολοφονία του προέδρου Κένεντη (του μόνου πρόεδρου που επεχείρησε να αντιδράσει στα σχέδια τους), την πτώση των δύο πύργων (11.9.2001) που πυροδότησε τους πόλεμους που ακολούθησαν, την δημιουργία του υπέρογκου παγκόσμιου χρέους για την υποδούλωση των λαών, και τέλος την δημιουργία της τρομοκρατίας ως τον καινούριο εχθρό που βρήκαν για να ενισχύσει την κυριαρχία τους. Το βρίσκουμε ως εξής. Γραφόμαστε μέλη (δωρεάν) στο ‘Forbidden Knowledge TV’ (TV της απαγορευμένης γνώσης) και ζητούμε την σελίδα με τίτλο ‘JFK to 911. Everything is a Rich Man Trick. Και αυτό το site έχει πολύ ενδιαφέροντα βίντεο που λαμβάνεις καθημερινά (αλλά είναι στα αγγλικά).

       Όσον αφορά στην ακτίνα φωτονίων, ο Έρικ την επιβεβαιώνει, μόνο που υποστηρίζει ότι οι αλλαγές μέσα μας δεν θα γίνουν σε μια μέρα, αλλά απλώς θα ξεκινήσουν σε έντονο ρυθμό για όσους είμαστε ανοικτοί να τις δεχθούμε. Εγώ προσωπικά, που πάντα κρατώ μικρό καλάθι, ενώ θα ήθελα οι ανατροπές και το μπαμ να γίνουν το ταχύτερο δυνατό, όμως (μια που και οι εκλογές, λόγω της νοοτροπίας και της νωθρότητας της πλειονότητας των Ελλήνων, δεν προβλέπεται να αλλάξουν κάτι), δεν αποκλείω να μετατεθούν  για τα επομενα δυο τρια χρονια. Γι’ αυτό συνιστώ υπομονή, σωστές επιλογές, και να είμαστε ανοιχτοί να δεχθούμε ναι να βιώσουμε τις ευεργετικές ενέργειες που μας κατακλύζουν. Όσον αφορά στην ακτίνα έχω προσθέσει, στα 4 κείμενα-ποιήματα-τραγουδια που αναφέρω στην προηγούμενη σελίδα μου II.2.D22,  (και που τα τραγουδώ καθημερινά για να εμπεδώσω τις ενέργειες τους μέσα μου), και ένα πέμπτο που παραθέτω (μαζί με τα προηγούμενα) πιο κάτω. Επίσης επειδή (όπως και όλοι οι εξωγήινοι το γνωρίζουν, δείτε το στα τελευταία βιντεάκια του Έρικ στο link που έχω δώσει πιο πάνω), είμαστε μέρος του Θεού και έχουμε την Θεϊκή σπίθα μέσα μας, προσέθεσα και ένα έκτο κείμενο για να ενισχύσει αυτήν μας την πεποίθηση. Επίσης επειδή στο τέλος της άσκησης των 12 ακτίνων, ζητώ να έχω χαρά, ευτυχία, ευδαιμονία, μακαριότητα, κλπ, προσθέτω πιο κάτω και ένα έβδομο κείμενο με αυτές τις ιδιότητες, με την ελπίδα ότι αυτά τα επτά κείμενα θα τα λέτε μέσα σας καθημερινά για να τα εμπεδώνετε, να τα πιστέψετε και να τα κάνετε κτήμα σας.

       Παράλληλα υπάρχουν και αρκετές ακόμη χρήσιμες συμβουλές που προτείνει ο Έρικ στα βιντεάκια του (στα αγγλικά), που καλό είναι να τις εφαρμόζετε, όπως, πολύ ευχαρίστως, κάνω εγώ καθημερινά. Μια από αυτές (που να την κάνουμε οσάκις έχουμε διάθεση), είναι να καθόμαστε κάπου αναπαυτικά, να ηρεμούμε, να παίρναμε τρεις βαθιές και αργές αναπνοές και να λέμε μέσα μας, αισθανόμενοι αυτό που λέμε: «Τώρα πλέον είμαι έτοιμος και θέλω να ευρίσκομαι συνεχώς μέσα στην αιωνιότητα» και επαναλαμβάνουμε την φράση άλλες δυο φορές.. Αφού το κάνουμε για αρκετές ημέρες, θα αρχίσει να βλέπει ο καθένας αποτελέσματα. Π.χ. ο Έρικ αισθάνθηκε να μεγαλώνει και να βρίσκεται παντού, άλλος αισθάνθηκε να μπορεί να βλέπει την ευρύτερη εικόνα των όσων συμβαίνουν γύρω του, και εγώ αισθάνθηκα μια ηρεμία και μια αυτοπεποίθηση ότι όλα όσα με αφορούν βαίνουν καλώς. Μια δεύτερη συμβουλή είναι το να παραμένουμε στο βιβλίο της ζωής μας, και να μην επεμβαίνουμε στο βιβλίο της ζωής των άλλων, (δηλαδή σε αυτά, καλά ή κακά, που ήρθαν και επέλεξαν να βιώσουν οι γύρω μας), ειδάλλως κινδυνεύουμε να αποκτήσουμε προβλήματα (υγείας, οικονομικά, κλπ) που κανονικά δεν μας ανήκουν. Έτσι καθόμαστε πάλι αναπαυτικά, ηρεμούμε, παίρναμε τρεις βαθιές και αργές αναπνοές και λέμε μέσα μας, αισθανόμενοι αυτό που λέμε:  «Σε αυτήν την ζωή έχω έρθει για εμένα και μόνον εμένα και για κανέναν άλλον» και επαναλαμβάνουμε την φράση άλλες δυο φορές.

       ΤΑ 7 ΚΕΙΜΕΝΑ-ΠΟΙΗΜΑΤΑ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ

    Α)  Με ορθάνοιχτες τις πύλες μπαίνω στην Νέα Γη.

           Ήδη το 16 βαθειά θα είμαι εκεί,

            όπου και θα βιώνω μια Θεϊκή ζωή,

            με φώτιση, ευτυχία και χαρά τρελή,

            με σφρίγος, αφθονία και συνεχή γιορτή.

            Με αγάπη και υγεία και ενεργεία πολλή.

            Με ανάληψη, δονήσεις συνείδηση υψηλή.

     Β)  Είμαι γίγαντας της Γης.

            ο τρανός πολεμιστής

            που Καταφέρνω κάθε τις.

            Προχωράω ευτυχής

            προς την πέμπτη ασφαλής.

            Κάνω άθλους κάθε λογής

            κι’ είμαι πάντα επιτυχής.

      Γ)  Είμαι εγώ ο βασιλιάς  

            του γλεντιού, της ξεγνοιασιάς,

            της γιορτής, της ομορφιάς,

            του κεφιού κι ανεμελιάς,

            της αστείρευτης χαράς,

            της μεγάλης αρχοντιάς.

     Δ)  Είμαι ετών πενήντα επτά, (ή 47, ή 37, ή 27 αναλόγως ηλικίας και στόχων)

            όλο νιάτα κι ομορφιά.

            Έχω τα σωστά κιλά,

            όλο σφρίγος σιγουριά.

            Ζω πολύ υγιεινά

            με αγάπη και χαρά

            Κι ζωή γοργά κυλά

            προς την πέμπτη σταθερά.

Σημ: Όσοι έχουν κάποια σχέση με σύντροφο, μπορούν να προσθέσουν:

            «και ώ! τι ηδονή γλυκιά η καλή μου (ή ο καλός μου) μου κερνά».

            (Όπου ο ,όρος ηδονή περιλαμβάνει κάθε είδους ευχαρίστηση που

            μπορεί να προσφέρει ό ένας στον άλλο).

       Ε)  Είμαι Θεός πάνσοφος και δυνατός

             Και οδηγώ την ζωή μου μες στο φως,

             γοργά, σωστά, άνετα και ασφαλώς,

             με άλματα προς την  πέμπτη επιτυχώς.

             Καθοδηγώ όποιον θέλει προς τα μπρός,

             για άνοδο του πλανήτη συνεχώς.

      Ζ)  Ω! ακτίνα φωτονίων που με φώς με πλημυρίζεις,

            και με φώτιση, ευτυχία και υγεία με γεμίζεις,

            με ανάληψη και αγάπη και χαρά με κατακλύζεις.

           Με ενέργεια και σφρίγος το κορμί μου το πλουτίζεις.

           Με ασφάλεια, γαλήνη κι αφθονία με ποτίζεις.

            Την  συνείδηση, σοφία και δονήσεις συντονίζεις.

            Με δυνάμεις εις την πέμπτη δραστικά με αναβαθμίζεις,

            και μια Θεϊκή πορεία στην ζωή μου καθορίζεις.

    Η)  (Αναφέρεται στην επίκληση των ευεργετικών ενεργειών)

           Ω! χαρά που μ’ ανεβάζεις στα ουράνια με τυλίγεις,

            κι ευτυχία που συνέχεια την ψυχή μου πλημυρίζεις,

            με μεγάλη ευδαιμονία την καρδιά μου την γεμίζεις.

            Μακαριότητα κι ασφάλεια στην πορεία μου ρυθμίζεις,

            και νιρβάνα και γαλήνη εις το είναι μου χαρίζεις.

            Με ζωντάνια και ενέργεια το κορμί μου εξοπλίζεις.

           Την αγάπη την συμπόνια κι αφθονία εναρμονίζεις.

            Την συνείδηση, το πνεύμα και δονήσεις συντονίζεις,

            και στην πέμπτη μ’ επιμέλεια συνεχώς μ’ αναβαθμίζεις.

 

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2:  ‘Όπως είπα και στην προηγούμενη σελίδα μου, όσοι θεωρούν τα κείμενα αυτά για παιδιά, ας τα αγνοήσουν (εγώ πάντως τα χρησιμοποιώ διότι, όπως είπα, αισθάνομαι νέος σαν παιδί, και αποδεικνύεται ότι με βοηθούν), και ας βρουν άλλους, πιο σοβαρούς, τρόπους για να εδραιώσουν τα πιστεύω τους, ή ας μην κάνουν τίποτα, αν νομίζουν ότι από αυτά που γράφω τίποτε δεν χρειάζεται, και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους στην ζωή, με ότι οι αποφάσεις τους αυτές συνεπάγονται.

       ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 (ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ)

       Επειδή πολλοί θα διερωτώνται τι καλό μπορεί να προκύψει από τις εκλογές, και τι θα έπρεπε να ψηφίσουν, τους απαντώ ως εξής: Κατ’ αρχήν σταμάτησα να απευθύνομαι στον Έρικ, ή στην Άντα, ή στην Δήμητρα για επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό μου (ΑΕ), καθ’ ότι ο ΑΕ μου δεν απαντά, ίσως για να με πιέσει να απευθύνομαι απ ευθείας εις αυτόν και όχι μέσω τρίτου (καναλιού), μαθαίνοντας να του κάνω τις ερωτήσεις (Ε) και να εμπιστεύομαι (επί τέλους) τις πρώτες απαντήσεις (Α) που μου έρχονται στον νου, όσο ‘περίεργες’ και αν μου φαίνονται. ΓΙ’ αυτό περιορίζομαι πλέον (μέχρι νεωτέρας), αντί των μακροσκελών συνεδριών που αναρτούσα παλαιότερα, να κάμνω κάθε φορά συγκεκριμένες ερωτήσεις στον Έρικ, και αυτός να μου απάντα βάσει των επαφών που έχει τώρα (ή που είχε προηγουμένως) με τον δικό του ΑΕ. Έτσι στην Ε ‘γιατί δεν βλέπει εκλογές, η Α είναι: είτε ότι για κάποιο περίεργο λόγο τελικά δεν θα γίνουν, ή ότι θα γίνουν μεν, αλλά δεν θα δώσουν κάποιο εφαρμόσιμο και ουσιαστικό αποτέλεσμα. (Σύντομα θα το διαπιστώσουμε. Στην Ε του ‘ποιούς θα πρέπει να ψηφίσουμε;’, η Α είναι ότι αν θέλουν οι Έλληνες να πάρουν πίσω την δύναμη τους και να βγουν από το σύστημα που τους καταδυναστεύει, δεν πρέπει να πάνε καθόλου να ψηφίσουν  (διότι με την ψήφο τους δίνουν την δύναμη τους εις το σύστημα να συνεχίσει), και ίσως αυτή η αποχή, αν τελικά γίνει σε μεγάλη κλίμακα, μπορέσει κάπου θετικά να οδηγήσει. Στην Ε του αν η αποχή ξεπεράσει το 50% τότε, όπως προβλέπει το σύνταγμα, ακυρώνεται η εκλογή, διαλύονται τα υπάρχοντα κόμματα και ξεκινούν καινούρια με νέα πρόσωπα, η Α είναι ότι αν και δεν είναι απίθανο η αποχή να ξεπεράσει το 50%, εν τούτοις είναι πολύ πιθανόν, με τα τόσα άλλα που γίνονται, να αγνοηθούν (για κάποιους λόγους που θα βρούνε) οι επιταγές του συντάγματος.

       Εγώ πάντως που ακολουθώ πάντα τις άνωθεν εντολές, (και δεν το έχω μέχρι στιγμής μετανιώσει), δεν θα ψηφίσω (ούτε εγώ ούτε οι δικοί μου), και έχω κανονίσει να ταξιδέψω στις 19.9.15 για Κύπρο, (την πατρίδα πολλών προηγούμενων ενσαρκώσεων μου), όπου θα μείνω να περιμένω τις νέες ενέργειες και τις πιθανές ανατροπές μέχρι τέλους Οκτωβρίου. Σημειωτέον ‘ότι οι άνθρωποι του κύκλου μου, με τους οποίος είχα επικοινωνήσει στις τελευταίες εκλογές, μου είχαν πει ότι θα ψήφιζαν Χρυσή Αυγή, ως το σημαντικότερο από τα μικρότερα κόμματα που δεν χειραγωγούν ακόμη οι σκοτεινοί, (γι αυτό και το φοβούνται και το πολεμούν με κάθε παράνομο τρόπο), το οποίο κόμμα θα μπορούσε, από την θέση του στην βουλή, να επηρεάσει θετικά τα πράγματα στην Ελλάδα. Λόγω επανειλημμένων Ε σχετικά με την ασφάλεια στην χώρα μας, και των διαφόρων ειδήσεων που παρουσιάζουν με υπερβολή τα ΜΜΕ, έχω να πω τα εξής: Για πολλοστή φορά μου λένε οι από πάνω (μέσω Έρικ) ότι δεν πρόκειται να έχουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία (ή με άλλη χώρα), ούτε αλλαγή συνόρων μας,  ούτε αυτονόμηση της Θράκης, κλπ νέα με τα οποία μας βομβαρδίζουν για να μας τρομοκρατούν, και να μας έχουν έτσι συσπειρωμένους στην εκάστοτε κυβέρνηση. Ακόμη υπερβάλουν και σε πολλά άλλα θέματα, όπως π.χ. η εμπλοκή της Ρωσίας στον πόλεμο στην Συρία δεν είναι τόσο  έντονη όσο παρουσιάζεται. Ακόμη οι μετανάστες δεν αποτελούν τόσο μεγάλο πρόβλημα για την Ελλάδα (και τον πλανήτη γενικότερα), όσο θέλουν να το εμφανίζουν, και άλλα πολλά που λένε είτε για λόγους σκοπιμότητες που υπαγορεύουν οι σκοτεινοί, είτε για να έχουν κάτι εντυπωσιακό να πουν, για αύξηση της θεαματικότητας. Γι’ αυτό κρατάτε μικρό καλάθι για ότι σας σερβίρουν, και να προτιμάτε να ενημερώνεστε ασφαλέστερα από αξιόπιστα sites του διαδικτύου, τα οποία επιπλέον αποκαλύπτουν και όσα τα ΜΜΕ αποκρύπτουν ή προσπαθούν να υποβαθμίσουν.

       Σχετικά με τα υπόλοιπα θέματα που σχετίζονται με την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον πλανήτη, ισχύουν εν γένει όσα έχω πει σε πιο πάνω αναρτήσεις μου, (διαβάστε τα). Όσον πάλι αφορά στο αν θα εφαρμοστεί το μνημόνιο, επαναλαμβάνω ότι δεν θα εφαρμοστεί, είτε διότι θα μεσολαβήσει το μπαμ, είτε, και αν ακόμη το μπαμ καθυστερήσει, πάλι δεν θα εφαρμοστεί, διότι οι πολίτες (στη μεγάλη τους πλειοψηφία), αγανακτισμένοι από τα μέτρα που δεν πα μπορούν να ακολουθήσουν, και παίρνοντας πίσω την δύναμη τους, θα αντιδράσουν και μαζικά δεν θα συμμορφωθούν, πράγμα που, λόγω του μεγάλου αριθμού των αντιδρώντων, θα αναγκάσει τις αρχές να κάνουν πίσω, με ότι αυτό θα συνεπάγεται. Σχετικά πάλι με τα αποτελέσματα των εκλογών δεν αναρτώ προβλέψεις, διότι (όπως είπα ήδη) τίποτε ουσιαστικό δεν πρόκειται να αλλάξει, και θα ισχύσει πάλι το «άλλαξε ο Μανόλιες και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών, (την οποία σημειωτέον δεν παρακολούθησα διότι την εύρισκα εκ προοιμίου βαρετή), μου είπαν πολλοί ότι τους νύσταξε, ενώ αν και είχαν αποκλείσει από αυτήν, (παρανόμως ως συνήθως), το τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή, τα ΜΜΕ έλεγαν ότι συμμετέχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, μη τολμώντας να αναφέρουν το σκάνδαλο αυτό. Ακόμη υποστηρίζεται στο διαδίκτυο, ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι τελικά η αξιωματική αντιπολίτευση, (που θα ξεμπροστιάζει τις βρομιές των κυβερνόντων), διότι αναμένεται πολύ πιθανή  μετεκλογική συνεργασία μεταξύ Σύριζα και Ν.Δ. (για να είναι σίγουρη η καταδυνάστευση της χώρας μας, και μάλιστα με την επιδείνωση των όρων του μνημονίου που ετοιμάζουν οι δανειστές.

       ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

       Εν όψει του ταξιδιού μου στις 19.9.15 για Κύπρο από όπου θα επιστρέψω στο τέλος Οκτώβριου, (και θα μείνω στο ξενοδοχείο Μάλαμα, για τους αναγνώστες μου που θέλουν συχνά να επικοινωνήσουν μαζί μου), παραθέτω ορισμένα σχόλια. 1) Όπως υποστηρίζει ο Έρικ η κατάσταση στην Ελλάδα πρόκειται να επιδεινωθεί, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, μέχρι να ξεκινήσει το μπαμ. 2) Παρ όλο που υποστηρίζουν πολλά κανάλια στο διαδίκτυο, ότι τα μπαμ και οι ανατροπές θα ξεκινήσουν σύντομα,  εγώ (που συνήθισα να κρατώ πάντα μικρό καλάθι), νομίζω ότι περισσότερες πιθανότητες έχει να γίνει το μπαμ 2-3 χρόνια αργοτερα (δείτε πιο πάνω άρθρο μου). 3) Δεν πρόκειται να υπάρξει θερμό επιτήδειο μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας (π.χ. στην Συρία), ούτε στην περιοχή μας (π.χ. μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας). 4) Η παρούσα κυβέρνηση δεν είναι ανεξάρτητη υπηρεσιακή, αλλά ‘δοτή’ υποχείριο των δανειστών. Αυτό αποδεικνύεται και από το εξωφρενικό γεγονός, ότι ενώ έγινε ψηφοφορία στον ΟΗΕ αναφορικά με την ελάφρυνση του χρέους των υπερχρεωμένων χωρών, οπού 136 χώρες ψήφισαν υπέρ, 6 κατά  (Γερμανία, ΗΠΑ,  Βρετανία, κλπ), και 41 δήλωσαν αποχή, η Ελληνική αντιπροσωπία (άκουσον, άκουσον), δήλωσε αποχή (και τα ΜΜΕ δεν ανέφεραν τίποτε). Λεπτομέρειες για το ανωτέρω μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα ‘Ενημερωτικό Πύλης Ιάσωνος, schizas.com’, Περιοδική Ενημέρωση στις 15.9.15, όπου ύπαρχου δύο ενδιαφέροντα άρθρα με τίτλους: α) Σε χειμερία νάρκη η χώρα βάσει σχεδίου, και β) Εθνική ντροπή: Τσίπρας-Μεΐμοαράκης  ψηφίζουν στον ΟΗΕ εναντίον της διαγραφής του χρέους. 5) Η χθεσινή τηλεμαχία Τσίπρα-Μεΐμοαράκη (την οποία επίσης δεν παρακολούθησα) δεν έκανε ούτε αυτή σοφότερης τους ‘Έλληνες, ενώ παρακολούθησα το ξεμπρόστιασμα που έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε Πρετεντέρη, Ευαγγελάτο, κλπ, για την βιωσιμότητα του χρέους και άλλες κοτσάνες τους. 

       ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ 30.10.15

       Όπως είχα προβλέψει δυστυχώς τίποτε συνταρακτικό, σχετικά με τις αναμενόμενες αλλαγές, δεν έγινε στο δίμηνο Σεπτεμβρίου Οκτώβριου, παρ’ όλο που ορισμένα κανάλια μιλούσαν περί του αντιθέτου, και θα έχουμε την υπομονή και το κουράγιο να τις δούμε και να τις απολαύσουμε αρκετά αργότερα, όπως πάλι δυστυχώς είχα προβλέψει. Τα περίεργο όμως που έγινε είναι ότι πρόσφατα όλα τα κανάλια με τα οποία είχα επαφή σταμάτησαν και έχασαν το χάρισμα της επικοινωνίας, ενώ όπως τους είπαν οι Ουράνιας δυνάμεις που τους κατευθύνουν, τους προορίζουν τώρα για άλλες αποστολές. Έτσι ο Έρικ αναλαμβάνει θέση διευθυντού σε εταιρία καθαρισμού χώρων στην Αυστραλία για να βγάζει τα προς το ζην, και κάτι ανάλογο κάνει και η αδελφή του και άλλα δύο κανάλια γνωστά του Έρικ. Ομοίως ο Κουίνση που έκανε κανάλι τον σύριο Σαλουσα (του οποίου πολλά μηνύματα έχω μεταφράσει και αναρτήσει σε προηγούμενες σελίδες μου) μας αποχαιρέτησε προχθές λέγοντας ότι θα σταματήσει εντελώς τα μηνύματα. Ο Άγιος Γερμανός, σε ερώτηση του καναλιού Τέιτ γιατί συμβαίνουν αυτά, απήντησε ότι πολύ σύντομα όπως θα πέφτει το πέπλο, όλοι οι αφυπνισμένοι άνθρωποι θα μπορούν να επικοινωνούν απ ευθείας με τα ακασικά αρχεία και θα παίρνουν πληροφορίες, ώστε να μην χρειάζεται να μεσολαβούν άλλοι. Οψόμεθα. Εξαίρεση αποτελεί ο Nidle ο οποίος εξακολουθεί τα εβδομαδιαία μηνύματα (από εξωγενούς και Αναληφθέντες Διδασκάλους), καθώς και τα μηνιαία διαδικτυακά σεμινάρια, τα οποία και παρακολουθώ. Όμως πέσανε έξω στις χρονικές προβλέψεις τους, τόσο αυτός όσο και ο Κουίνση ο οποίος προέβλεψε ότι στο τέλος του Οκτώβριου θα ανατρεπόταν το παγκόσμιο τραπεζικό και οικονομικό σύστημα.

       Συνεχίζω αναφέροντας ότι στην Κύπρο που η κυρία απασχόληση μου ήταν κίνηση (κυλιόμενος ιμάντας), κολύμπι στη θάλασσα, γείωση στο χορτάρι, υγιεινή διατροφή με ‘θαυματουργά’ πρόσθετα διατροφής και πνευματικές ασκήσεις, (όπως τις έχω αναρτήσει και προηγουμένως). Αυτά με βοήθησαν να έχω μια νέα αναβάθμιση προς την πέμπτη διάσταση, (όπως μου επιβεβαίωσε ο Έρικ), περαιτέρω βελτίωση των δεικτών της υγείας μου (όπως επιβεβαίωσαν οι αιματολογικές εξετάσεις που έκανα χθες), και μείωση της βιολογικής μου ηλικίας κατά ένα χρόνο, (όπως μου επιβεβαίωσε ο Γκαμβριέλ). Γι αυτό σας συνιστώ να κάνετε και εσείς τα ίδια στα πλαίσια που σας επιτρέπει ο ελεύθερος χρόνος σας. Ακόμη ό Έρικ, όσο λειτουργούσε ακόμη μερικώς σαν κανάλι, δεν είχε κάτι διαφορετικό να προσθέσει στα γεγονότα και τα μελλούμενα για την Ελλάδα και τον κόσμο, (γι’ αυτό δεν προσθέτω τίποτε προς το παρόν σε όσα έχω πει σε προηγούμενες αναρτήσεις μου, διαβάστε τες). Ακόμη ο Έρικ προσέθεσε στα 200 και πλέον (στα αγγλικά) καθημερινά ενδιαφέροντα βιντεάκια, (δείτε τα στο link https://www.youtube.com/channel/UCmUnxX-QBprpgECb769J-oA και μερικά Ελληνικά (όσα πρόλαβε πριν πάρει την πρόσφατη εντολή να σταματήσει τελείως ακόμη και να γράφει βίντεο) στο  https://www.youtube.com/user/nb1yt1/videos. Έτσι μου απομένει τώρα η επαφή μου με τον Nidle (του οποίου τα μηνύματα και σεμινάρια παρακολουθώ ανελλιπώς), μόνο που τον θεωρώ κάπως αισιόδοξο ως προς τους χρόνους που προβλέπει, και ο εξωγήινος Γκάμπριελ στον οποίο θα αρχίσω πάλι να στέλνω ε-μέιλς (μέσω της αδελφής του Σάρον), για τα συμβαίνοντα στον πλανήτη, τα οποία και θα αναρτώ.

       Μέσα στα καινούρια που προέκυψαν στην Κύπρο είναι και μια άσκηση σχετικά με την αναπνοή (στην οποία είχα αναφερθεί και παλαιότερα), η οποία πρέπει να γίνεται καθημερινά για 5 με 10 λεπτά, μια φορά, ή και συχνότερα αν μας ευχαριστεί, οπότε επικεντρωνόμενοι στην αναπνοή μας επιτρέπουμε περισσότερη ψυχή (δηλ. τον ΑΕ μας) να μπει μέσα μας, πράγμα που ανεβάζει την συνειδητότητα μας, και ήδη μέσα σε ένα μήνα θα διαπιστώσουμε διαφορές στον τρόπο που σκεπτόμαστε. Σημειωτέον ότι ο Έρικ την κάνει αδιαλείπτως καθημερινά. Γίνεται ως εξής: Καθόμαστε ή ξαπλώνουμε αναπαυτικά, κλείνουμε τα μάτια μας και παίρνουμε βαθιές και αργές αναπνοές επικεντρωνόμενοι μέσα μας, μετρώντας από το 1 ως το 10 στην βαθιά εισπνοή μας από την μύτη, κρατούμε τον αέρα μετρώντας από το 1 ως το 6, και στην συνέχεια εκπνέομαι (κατά προτίμηση από το στόμα), αισθανόμενοι ότι με την έντονη εκπνοή φεύγουν και τυχόν εντάσεις. Τέλος μια που δεν έχω ακόμη πολλά να πω σχετικά με τα γεγονότα γύρω μας (μέχρι να επικοινωνήσω νε τον Γκαμπριέλ), θα δώσω πιο κάτω έναν κατάλογο των πολυτίμων συμπληρωμάτων διατροφής, αλλά και αυτών που χαρακτηρίζονται ‘υπερτροφές’, που τα χρησιμοποιώ καθημερινά και με βοηθούν στην υγεία μου, το βάρος μου,  και όχι μόνον, τις ευεργετικές ιδιότητες των οποίων μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο, όπου τις βρήκα και εγώ, ενώ ορισμένες τις επιβεβαίωσα και μέσω Έρικ.

       Α)  Συμπληρώματα διατροφής: Βασιλικός πολτός. Γύρις (από μελίσσια). Πρόπολης. Gigo biloga σε χάπια ή σε σταγόνες. Υαλουρόν σε σταγόνες. Λάδι μαύρου κύμινου. Κύμινο τριμμένο. Κανέλα Κεϋλάνης. Τζίντζερ σε σκόνη. Κουρκουμάς σε σκόνη ή κουρκουμίνη σε χάπι. Ιποφαές αποξηραμένο ή σε χάπι. Σπυροσλήνα σε υγρό ή σε χάπι. Σόδα καθαρή. Γανόδερμα σε σκόνη. Khia αποξηραμένη. Σκόνη από τσάι μάτσα. Λιναρόσπορος τριμμένος. Ρίγανη. Θυμάρι. Βασιλικός. Μέλι αγνό. Μαύρο (άοσμο) σκόρδο σε κάψουλες. Ξύδι βαλσάμικο. Β) Ροφήματα - χυμοί: Στημένο χυμό από 2 λεμόνια. Χυμό ρόδι (φρέσκο του ψυγείου). (Υπενθυμίζω ότι για τον θαυματουργό χυμό ρόδι-λεμόνι με πολλά από τα πιο πάνω πρόσθετα, έχω γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση μου, δείτε την). Χυμός μήλου. Τσάγια: Λουΐζα, πράσινο, άσπρο, roibus, μέντα, τσουκνίδα (διαλέγουμε 3 την ημέρα). Γ) Ξερά φρούτα – καρποί. Φρούτα: Krambery, gogi berry, χουρμάδες, σύκο, δαμάσκηνο, βερίκοκο, μαύρες σταφίδες. Καρποί: Καρύδα, μύγδαλα, κάσιου, μπεαζίλιαν, μακαντέμια, κάστανα, φιστίκια Αυγινής. Δ) Φρούτα: Όλα τα φρούτα (με άδειο στομάχι) και κυρίως τα: Ανανάς, μάγκα, σταφύλια, κεράσια καρπούζι, πεπόνι, μήλο, αχλάδι, grape fruit, μπανάνα, φράουλες, ακτινίδια, κλπ. Ε) Χορταρικά: Κυρίως τα: Παντζάρι, χόρτα, μπρόκολο, καρότο, αγγούρι, ντομάτα, μαρούλι σκούρο, κρεμμύδι, αβοκάντο, γλιστρίδα, πιπεριές, ελιές. σκόρδο. Ζ) Λοιπά – πρωτεΐνες: Αυγά, ψάρια, θαλασσινά, τυριά (κυρίως άπαχα), όσπρια, σόγια, ψωμί ολικής, πλήρη δημητριακά. Τέλος όσοι επιμένουν να τρώνε κρέας, το μόνο σχετικά ασφαλές κρέας σήμερα, είναι αυτό που προέρχεται άνευ επεξεργασίας από κυνήγι μικρών πουλιών, που ζουν μακριά από πόλεις.

       Παράλληλα με την καλή διατροφή πρέπει να φροντίζουμε και για άλλα σημαντικά θέματα που βοηθούν στην υγεία μας και όχι μόνον. Π.Χ. εγώ στην Κύπρο έκανα μισή ώρα κυλιόμενο ιμάντα στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, ακόμη περισσότερο περπάτημα, 20 με 30 λεπτά γείωση στο γρασίδι, μία ώρα μπάνιο με ασκήσεις στην θάλασσα, ένα με δύο  δεκάλεπτα αναπνοές, και τις πνευματικές ασκήσεις που έχω ήδη περιγράψει, που πολλές φορές τις έκανα συγχρόνως με τις πιο πάνω δραστηριότητες. Όσοι έχετε χρόνο (έστω και περιορισμένο) κάνετε ότι μπορείτε σχετικά με τα πιο πάνω, και θα δείτε σύντομα τις ευεργετικές διαφορές στο πως αισθάνεστε (σωματικά και ψυχικά), και στο τι δείχνουν οι ιατρικές σας εξετάσεις. Ακόμη, και σημαντικότερο, θα αναβαθμίζεστε σιγά-σιγά στην πορεία σας προς την πέμπτη διάσταση.

       ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ II.2.D23 ΓΙΑ ΤΟ 2015

       Λόγω προσωρινών προβλημάτων σε μέλος της οικογενείας μου, δεν βρήκα τον χρόνο να ασχοληθώ με την σελίδα μου, γι’ αυτό πριν αναχωρήσω πάλι για Κύπρο παραθέτω περιληπτικά τα εξής: Όλοι από όσους παίρνω πληροφορίες (Nidle, Gabriel, Quincey,  κλπ είναι πολύ αισιόδοξοι στο ότι σύντομα αρχίζουν οι ανατροπές που περιμένουμε παγκοσμίως, και μάλιστα θεωρούν πολύ πιθανόν να αρχίσουν και μέσα στις γιορτές που πλησιάζουν. Αντίθετα εγώ, που κρατώ πάντα ‘μικρό καλάθι’, περιμένω ότι θα ξεκινήσουν (σε πλήρως εμφανές επίπεδο) και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθούν στο μεγαλύτερο ποσοστό, τέτοιο ώστε να μην μας απασχολεί στην συνέχεια ο ρυθμός που θα προχωρήσουν, μια που οι βασικές μας ανάγκες θα έχουν ουσιαστικά καλυφθεί, (ώστε να τελειώσουν επί τέλους τα βάσανα μας, τουλάχιστον για όσους αποφασίσουν έστω και την τελευταία στιγμή να προχωρήσουν στην πέμπτη διάσταση), όλα αυτά τα περιμένω μετά το 2017.

      Η σειρά που αναμένεται ότι θα προχωρήσουν οι αλλαγές είναι η εξής: 1) Αντικατάσταση των κυβερνήσεων με σωστές. 2) Αλλαγή του οικονομικού, νομισματικού (με αντίκρισμα τα πολύτιμα μέταλλα) και τραπεζικού συστήματος. 3) Αποκάλυψη όλων των  κατασχεθεισών γήινων τεχνολογιών (σχετικά με ενέργεια, θεραπείες, προώθηση οχημάτων κλπ). 4) Επίσημες ανακοινώσεις για τους εξωγήινους και τον ρόλο τους. 5) Εφαρμογή της συνθήκης NESARA, (δείτε την στην σελίδα μου II.2.D1, με μηδενισμό όλων των χρεών δημοσίων και ιδιωτικών, κλπ). Στην συνέχεια αμέσως στον επόμενο χρόνο θα ακολουθήσει η ομαδική κάθοδος των διαστημοπλοίων των εξωγήινων με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξομοιωτές, ολογραφικά θέατρα συσκευές θεραπείας, κλπ, (όπως ήδη τα έχω περιγράψει), ενώ κάπου μετά το  2017 θα απελευθερωθούν και διανεμηθούν και τα ‘πακέτα αφθονίας’, ΄(που βασίζονται σε πολύτιμα μέταλλα και που έχουν συγκεντρώσει οι Λευκές Αδελφότητες τους τελευταίους αιώνες με την καθοδήγηση των Αναληφθέντων Διδασκάλων), προς υποστήριξη των αδυνάτων για την αρχική περίοδο που θα τα έχουν ανάγκη.

       Στην συνέχεια με την άνοδο των δονήσεων μας, την ενεργοποίηση και των υπολοίπων τσάκρα μας, την σύνδεση και των άλλων ελίκων του DNA μας, την κρυσταλλοποίηση των κύτταρων μας, κλπ, θα αποκτήσαμε και τις άλλες μεγάλες πεμπτοδιάστατες ιδιότητες μας, όπως να διαμορφώνουμε το σώμα μας και την βιολογική ηλικία μας, να υλοποιούμε αντικείμενα με την σκέψη μας, να διακτινιζόμαστε όπου επιθυμούμε, να αποφασίζουμε το πόσα χρόνια θα ζήσουμε, κλπ, κλπ. Συνεπώς  εν αναμονή όλων αυτών των γεγονότων που έρχονται, αξίζει να έχουμε υπομονή. καρτερικότητα και αισιοδοξία, συντονίζοντας την προσοχή και την δραστηριότητα μας στην πορεία μας προς την πέμπτη διάσταση. Κατά την μεταβατική αυτή περίοδο, είναι απαραίτητο να αξιοποιούμε τον χρόνο και την ενέργεια μας, όπως να κάνουμε συστηματικά τις ασκήσεις και τους διαλογισμούς που περιγράφω σε αυτήν και την προηγούμενη σελίδα μου, να κάνουμε γείωση και σωματικές ασκήσεις (π.χ. περπάτημα), και να τρώμε υγιεινά προσθέτοντας και κατά περίπτωση τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής. (μερικά των όποιων προανέφερα). Τέλος κλείνοντας αυτήν την σελίδα, για να ανοίξω την επομένη II.2.D24 τον Ιανουάριο του 2016, (μετά την επιστροφή μου από Κύπρο), εύχομαι σε όλους καλές (και κυρίως εποικοδομητικές) γιορτές, και ελπίζω ότι το 2016 να αποδειχθεί τελικά ένας πραγματικά ευτυχισμένος χρόνος, τουλάχιστον για όσους το επιδιώξουν συνειδητά.

        ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Επειδή ορισμένοι αναγνώστες μου παραπονέθηκαν ότι δεν βάζω καινούργιες φωτογραφίες στις σελίδες μου αλλά επαναλαμβάνω τις παλιές (το κάνω για εξοικονόμηση χρόνου μου), προσθέτω εδώ ένα link για ένα βίντεο 12 λεπτών με πολλές δεκάδες πίνακες μου,  https://www.youtube.com/watch?v=kI2WVIi8480&feature=youtu.be . Το βίντεο αυτό είχε την έμπνευση και την καλοσύνη να το δημιουργήσει ο Κύριος Δημήτρης Παπαναστασίου το 2011, και τώρα που το χρειάστηκα, ως απάντηση στους αναγνώστες μου, ο Ανώτερος Εαυτός μου με οδήγησε στο να το ανακαλύψω. Το προσθέτω λοιπόν στην σελίδα μου II.2D25 που αφορά γεγονότα του 2017, καθώς και σε μερικές προηγούμενες σελίδες για τα γεγονότα προηγούμενων ετών.

 

            

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ (indexA)

 

                                                                         

 

An41

C2n28.jpg

An60.jpg

   An41 In the bottom of the Coral Sea

Στον βυθό της Θάλασσας των Κοραλλίων    

C2n28  Emerging expectations

    Αναδυόμενες προσδοκίες

An60 Petrifications on a satellite of Jupiter

         Πετρώματα σε δορυφόρο του Δία

An116.jpg

Bg130.jpg

Bd26.jpg

An116  The tree of our speech

     Το δένδρο της ομιλίας μας

Bg130 In the eye of the cyclone

           Στο μάτι του κυκλώνα

Bd26 Trees by the riverside

Δένδρα στην όχθη του ποταμού

C2g1026.jpg

C2g1062.jpg

C2g715.jpg

C2g1026  Exploding reflections

Εκρηγνιόμενοι αντικατοπτρισμοί

C2g1062 The giant buried in the glacier

    Ο γίγας θαμμένος στον παγετώνα

C2g715  The tempest of our life

    Η φουρτούνα της ζωής μας

Bd96.jpg

Bd103.jpg

Bd98.jpg

Bd96  The road to the hounded vilage

Ο δρόμος προς το στοιχειωμένο χωριό

Bd103  Fountains in the magic park

   Σιντριβάνια στο μαγικό πάρκο

Bd98  The hounded way to the fairy castle

Ο στοιχειωμένος δρόμος προς το παραμυθένιο κάστρο

Cd439

Bg906

Cd506

Cd439 Steep rocks in the 4th and 5th dimensions

Απότομα βράχια στην 4η και 5η διάσταση

Bg906 A small lake surrounded by the mountains

 Μια μικρή λίμνη περικυκλωμένη από βουνά

Cd506 Land and sea in the 4th and 5th dimensions

Ξηρά και θάλασσα στην 4η και 5η διάσταση

Bg797

Cd283

Bg812

Bg797 Reflections of the steep mountains

Αντικατοπτρισμοί των απόκρυμνων βουνών

Cd283 A rocky arch in the 4th and 5th dimensions

Μια αψίδα από βράχο στην 4η και 5η διάσταση

Bg812 Rocky ghosts on the mountains by the lake

Πέτρινα φαντάσματα στα βουνά δίπλα στη λίμνη

 

An49.jpg

B401a.jpg

C2n71.jpg

C1n84

An49  Bottom of the see of thoughts

  Πυθμένας θάλασσας των σκέψεων

B401a A fluorescent tree in the yellow sky Φωσφορίζον δένδρο στο μπλε ουρανό

C2n71  Beauty of another dimension 

     Μια ομορφιά από άλλη διάσταση

C1n84  The phantoms of the garden

       Τα φαντάσματα του κήπου