html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40"> 2D0 2012 Πέμπτη διάσταση, Αστρικά ταξίδια, Αστρικό σώμα, Διαστημόπλοια, Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, Εξωγήινοι, Εξωγήινοι Πολιτισμοί, Έκτη διάσταση, Έβδομου Διάσταση, 5D, Συμφωνία της NESARA, Ιλουμινάτοι

    Β ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ  2013. Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ  

Cd770.jpg

Cd637.jpg

C2g839.jpg

 

Cd469  Ζωντανοί κρύσταλλοι στην 4η και 5η διάσταση

Cd637  Μια πολύχρωμη νύχτα στην 5η διάσταση

C2g839   Μια χρυσή νύχτα πανω από την θάλασσα

 

C2n179

Cd607

C818.jpg

 

C2n179  Κρυστάλλινο δένδρο υπό το σεληνόφως

Cd607 Κίτρινος ουρανός πάνω από την κόκκινη θάλασσα

C818 Μια μαγεμένη νύχτα στα χιονισμένα βουνά

 

Bd129.jpg

Ce20.jpg

C2g1057.jpg

 

Bd129  Φουρτουνιασμένη ακτή την νύχτα

Ce20 Ένα ζεύγος που χορεύει στον ουρανό

C2g1057  Exploding clouds

 

An23

C2n230.jpg

C2n43.jpg

 

An23   Βροχή αχτίνων απ το σύμπαν        

C2n230 Πορτοκαλί, μπλε και πράσινοι αντικατοπτρισμοί

 

  C2n43   Η βελούδινη πεταλούδα της ευαισθησίας      μας

 

        ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Συνεχίζω με αναρτήσεις πληροφοριών, ευελπιστώ δε και γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στο Β εξάμηνο του 2013, αρχίζοντας με το διαδικτυακό σεμινάριο Ιουλίου του Nidle, και συνεχίζοντας με την συνεδρία με τον Ανώτερο Εαυτό μου (ΑΕ) .

       ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

       Επέστρεψα από Κρήτη στις 3.8.13 όπου παρακολούθησα τα δυο μέρη του διαδικτυακού σεμιναρίου του Nidle με θέμα ‘Εκπληρώνοντας τον προορισμό αυτής της ζωής μας’, το οποίο είχε πολλά ενδιαφέροντα θέματα για την πορεία μας προς την πέμπτη διάσταση, την οργάνωση της Ουράνιας Ιεραρχίας κλπ, που όλα όμως τα έχω καλύψει επαρκώς σε προηγούμενες αναρτήσεις μου γι αυτό δεν θα κουράσω τους αναγνώστες μου επαναλαμβάνοντας τα ίδια. Πάντως σχετικά με τις ερωτήσεις (Ε) που απαντήθηκαν η μόνη σημαντική απάντηση (Α) είναι ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στο 2013, ενώ στη γραπτή μου Ε που υποβάλω για τρίτη φορά, το κατά πόσο δηλαδή υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα όλες οι αλλαγές να μετατεθούν στο 2014 (κατά το δικό μου σενάριο με 20% πιθανότητες), δεν έδωσε πάλι Α, προφανώς διότι ούτε μπορεί να το αποκλείσει, αλλά ούτε θέλει να απογοητεύσει το ακροατήριο του που περιμένει ότι οι αλλαγές θα γίνουν ‘τώρα’. Αντί λοιπόν του σεμιναρίου παραθέτω πιο κάτω απόσπασμα από ένα ακόμη αισιόδοξο μήνυμα που πήρε από τους εξωγήινους (ΕΤς) ο Nidle.

       NIDLE 23.7.13: «Επιστρέφουμε με περισσότερα να πούμε. Η παγκόσμια κοινωνία σας αρχίζει τη μετάβαση, που έχει σχεδιαστεί για την αναδόμηση και ανανέωση όλων των μορφών της. Η νέα διακυβέρνηση θα ευνοήσει ένα νέο οικονομικό σύστημα, και στην ήπειρο της Βόρειας Αμερικής θα ακολουθήσει τα διατάγματα, που προβλέπονται από την συνθήκη της NESARA. (Σημ: Δείτε την σελίδα μου II.2.D1). Η νέα αυτή κυβέρνηση θα ακυρώσει όλα τα χρέη και θα τερματίσει τη δουλεία του χρέους των κατοίκων της. Ένα εντελώς νέο επίπεδο ελευθερίας θα τεθεί σε λειτουργία, καθώς οι κυβερνήσεις Καναδά και Αμερικής επιβάλλουν στα καταστατικά τους τις διατάξεις, οι οποίες απελευθερώνουν όλους τους πολίτες, επιτρέποντάς τους να είναι πραγματικά κυρίαρχοι. Η ευημερία, η οποία πρόκειται να διανεμηθεί σε όλους αδιακρίτως, θα προκαλέσει μια οικονομική αναγέννηση, που θα χαρακτηρίζεται από συσκευές και τεχνολογίες, οι οποίες θα μπορέσουν γρήγορα να καθαρίσουν όλες τις μορφές του περιβάλλοντος και να προωθήσουν μη ρυπογόνα οχήματα μεταφοράς. Επί πλέον, οι τεχνολογίες των επικοινωνιών θα πραγματοποιήσουν ένα άλμα προς τα εμπρός, που θα είναι μεγαλύτερο μέσα στους πρώτους μήνες αυτής της περιόδου, απ’ ότι ήταν στις περασμένες δύο δεκαετίες! Οι αλλαγές αυτές θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πρώτη επαφή. Αφού προσεδαφιστούμε μαζικά (πρώτη επαφή), έχουμε την πρόθεση να σας χορηγήσουμε μια εντελώς νέα τεχνολογία, που θα συγκλονίσει τις επιστήμες σας και τις συνδεδεμένες με αυτές κυρίαρχες φιλοσοφίες! Η πρώτη επαφή αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο σας. Επί του παρόντος, η βάση της αυτο-κατανόησης της κοινωνίας σας είναι, ότι η ανθρωπότητα είναι μοναδική στο σύστημα της δημιουργίας. Ως προς αυτό, είναι ακριβώς όπως πολλές πρωτόγονες κοινωνίες, που αρνούνται ότι υπάρχουν ως μέρος ενός τεράστιου καλειδοσκόπιου από Όντα, σε πολλά επίπεδα νοημοσύνης. Αυτή η πίστη στην αποκλειστικότητα θα ‘σκάσει σαν μπαλόνι’, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη σας, και οι μύθοι περί της δημιουργίας σας θα διαψευσθούν με μια μονοκοντυλιά από τις επίσημες ανακοινώσεις των κυβερνήσεών σας για την παρουσία μας»…….

       Το πλήρες μήνυμα μεταφρασμένο μπορείτε να το διαβάσετε στο site του ‘Εξάγγελου της νέας εποχής’ που σας έδωσα στην προηγούμενη σελίδα μου. Σχετικά με τις εμπειρίες μου από το ταξίδι μου στην Κρήτη (διότι κάθε ταξίδι μου εξυπηρετεί και κάποιο σκοπό), από την πρώτη ημέρα κόπηκαν μαχαίρι τα δέκατα που είχα και η κούραση που αισθανόμουν επί μέρες στην Αθήνα (για τα οποία ο παθολόγος μου μού έδωσε αντιβίωση την οποία ευτυχώς δεν πρόλαβα να πάρω). Οι χαρισματικές φίλες μου από τα Χανιά Αθηνά και Ελπίδα (που τις έχω ξανααναφέρει στις σελίδες μου), οι οποίες  με επισκεφτήκαν και μου έκαναν ρέικι, μου είπαν ότι η ανώτερη οντότητα που με βοήθησε από την στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην Κρήτη είναι ο Ιλαρίων, (ο οποίος μάλιστα έχει την βάση του στην Κρήτη τον οποίον είδαν δίπλα μου την ώρα που μού έκαναν το ρέικι). Πάντως και εγώ στον πρώτο διαλογισμό μου που έκανα ερχόμενος στην Κρήτη αισθάνθηκα δίπλα μου μία μορφή (χωρίς να ξέρω πια είναι), και επικαλέστηκα την βοήθεια της, και αυτό συνιστώ να κάνουν και όλοι που αισθάνονται ότι έχουν κάποιο πρόβλημα, και μπορεί να είναι τυχεροί όπως εγώ. Οι δύο φίλες μου μου εξήγησαν και πολλά άλλα πράγματα που είδαν στο ρέικι, (όπως π.χ. γιατί δεν χρησιμοποιώ το τρίτο μου μάτι που είναι πολύ ισχυρό, ή γιατί δεν συνομιλώ ο ίδιος με τον Ανώτερο Εαυτό μου, κλπ) που πολλά συνδέονται και με εμπειρίες από προηγούμενες ζωές μου, ενώ μου έπλεξαν και το εγκώμιο σε βαθμό που να ψάχνω να βρω καλάμι στο Ρέθυμνο για να το καβαλήσω. Οι δύο αυτές κοπέλες είναι φύλακες δύο μικρότερων ενεργειακών πυλών στα Χανιά, αλλά και της κεντρικής αστρικής πύλης της Κρήτης που βρίσκεται στην ιστορική σπηλιά του ‘Ιδέου Άνδρου’. Μάλιστα όταν κάποια μέρα οι σκοτεινοί πήγαν και έκαναν ιεροτελεστίες στην σπηλιά , για να κλείσει η πύλη, πήραν οι κοπέλες τηλεπαθητικά εντολή και πήγαν μαζί με άλλους ομοίους τους στην σπηλιά, όπου πέταξαν τα σύμβολα των σκοτεινών και έκαναν διαλογισμό για να την καθαρίσουν. Πάλι όσοι από τους αναγνώστες πιστεύετε ότι αυτά που γράφω είναι ‘παραμύθια για μικρά παιδιά’ ή ‘ιστορίες για αγρίους’, πολύ καλά κάνετε. Μείνετε με τις παρωπίδες.

       ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΤΕΤΡΑΩΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ (ΑΕ) ΜΟΥ

       Την Κυριακή 4.8.13 έγινε η συνεδρία μέσω του Έρικ (που είναι το κανάλι μου), για την οποία είχα προετοιμάσει 9 σελίδες ερωτήσεων (25 σειρές εκάστη) όσο ήμουν στην Κρήτη. Ήθελα επί τέλους να ξεκαθαρίσω πλήρως το τοπίο κυρίως όσον αφορά στις αλλαγές που όλο πλησιάζουν και ποτέ δεν έρχονται, γι αυτό και ζήτησα διευκρινίσεις επί διευκρινίσεων που ο ΑΕ μου είχε την υπομονή να μου δώσει, (όπως π.χ. σε τι ακριβώς συνίσταται το μπαμ και το ξεπέταγμα) αν και πολλές φορές αυτές ήσαν εντελώς αντίθετες με αυτά που εν γένει ξέρουμε και δεχόμαστε, καμία φορά δε και δυσνόητες για το τριτοδιάστατο (3Η) μυαλό μας. Ορισμένα λοιπόν θέματα ξεκαθαρίστηκαν πλήρως ενώ άλλα έχουν ακόμη κενά που προτίθεμαι να καλύψω στην επόμενη συνεδρία μου που θα γίνει μετά την 20.8.13 που επιστρέφω από Σπέτσες για τις οποίες αναχωρώ αύριο 8.8.13. Μετά την συνεδρία μου αυτή θα αναρτήσω την πλήρη εικόνα για τις αλλαγές κλπ, μέχρι την 31.8.13  που φεύγω για δύο τρεις εβδομάδες για Κύπρο και θα μείνω και φέτος στο ξενοδοχείο Μεριντιέν της Λεμεσού όπου θα συναντήσω και τους πολυπληθείς Κύπριους αναγνώστες μου. Σήμερα λοιπόν θα αναρτήσω μόνον τα βασικά σημεία της συνεδρίας μου που ξεκαθαρίστηκαν και αποτελούν τον σκελετό της.

       Ξεκινώ από τέσσερα θέματα προσωπικού ενδιαφέροντος. Όταν λέμε ότι πιστεύοντας ακράδαντα στην αθανασία παύαμε να γερνάμε (δείτε συνεδρία μου στην προηγούμενη σελίδα μου), για να έχει αυτό αποτέλεσμα θα πρέπει πέραν της πίστης μας αυτής να πάψουμε και να ανησυχούμε για το τι θα συμβεί στο μέλλον μας, μέχρις ότου να γίνουμε πλήρως πεμπτοδιάστατοι (5Η). Επίσης η άσκηση που βλέπουμε στον καθρέπτη τον εαυτό μας και του λέμε ‘σε αγαπάω’ (δείτε στην προηγούμενη σελίδα μου για όλες αυτές τις ασκήσεις που ο ΑΕ μου επιμένει ότι πρέπει να κάνουμε τακτικά και που με βρήκε πολύ αλλαγμένο προς το καλύτερο από τότε που άρχισα να τις κάνω, γι αυτό μην τις παραμελείτε), θα πρέπει να την συμπληρώνουμε που και που με την εξής άσκηση: Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το σώμα μας που μας παρέχει την δυνατότητα να απολαμβάνομε τις απολαύσεις του υλικού κόσμου με τις πέντε αισθήσεις μας, (απολαύσεις που δεν υπάρχουν στις ανώτερες άυλες διαστάσεις από 6Η και ανώτερες), οραματιζόμενοι τις ευωδιές κλπ που μυρίζουμε, τις μουσικές κλπ που ακούμε, τις νοστιμιές που γευόμαστε, τα ωραία ή ενδιαφέροντα αντικείμενα ή θέματα που βλέπουμε, και τέλος την ευχαρίστηση που νιώθει το σώμα μας π.χ. όταν κολυμπάμε, όταν γελάμε, όταν κάνουμε έρωτα, κλπ. Αντίθετα δεν επικεντρωνόμαστε και αγνοούμε τελείως τις ατέλειες του σώματος μας (π.χ. ως προς το ύψος, βάρος, εμφάνιση, πάθηση, κλπ). Η άσκηση αυτή του να είμαστε ικανοποιημένοι από το σώμα μας βοηθάει σε πολλούς τομείς μεταξύ των οποίων και στην βελτίωση της υγείας μας, την ενεργοποίηση των τσάκρα μας (που διευκολύνει και την τηλεπαθητική επικοινωνία) κλπ,  ενώ δεν μπορούμε να πάμε στην 5Η (άρα θα πεθάνουμε) αν δεν δείχνουμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι με το σώμα μας και τις εμπειρίες που μας προσφέρει στον υλικό κόσμο. Ακόμη μια άσκηση που ανέφερα και παλαιά, αλλά με τις νέες ενέργειες που έρχονται κρίνεται πλέον απαραίτητη, είναι να περπατάμε ξυπόλητοι στο χώμα ή (καλύτερα) στο γρασίδι τουλάχιστον για δύο λεπτά καθημερινά, οπότε αφενός γειώνουμε τις ενέργειες που λαμβάνουμε, αλλά κυρίως μας επιστρέφει η Γή της δικές της ενέργειες που είναι και ενέργειες υγείας. Τέλος πολλές φορές οι άνθρωποι του περιβάλλοντος μας, και κυρίως αυτοί για τους οποίους ενδιαφερόμαστε, μας ρουφούν ενεργεία μέσω ενεργειακών πλοκαμιών που ξεκινούν από αυτούς και καταλήγουν στο στομάχι μας, όπως διαπίστωσαν σε μένα από τον γιό μου και οι κοπέλες που μού έκαναν ρείκι. Όταν λοιπόν αισθανόμαστε πτώση ενέργειας, καλόν είναι να φανταζόμαστε ότι κόβουμε αυτά τα ενεργειακά πλοκάμια. Για να γίνει δε το πράγμα πιο πραγματικό μπορούμε να κατεβάζουμε την παλάμη μας σαν τσεκούρι με δύναμη παράλληλα προς το στομάχι μας δύο τρεις φορές φανταζόμενοι ότι κόβουμε τυχόν ενεργειακά πλοκάμια.

        Σχετικά με οικονομικά θέματα ο ΑΕ μου είπε το εξής αισιόδοξο: Φόρο ακινήτων κλπ θα πληρώνω μέχρι να γίνει το μπαμ, ενώ μετά το μπαμ ούτε φορολογικές δηλώσεις θα υποβάλω, διότι ούτε ουσιαστικά κυβέρνηση θα υπάρχει, αλλά ούτε και κάποια υπηρεσία θα λειτουργεί για να παραλάβει τις δηλώσεις. Αυτό και μόνον υποδηλώνει τις μεγάλες ανατροπές που θα ακολουθήσουν το μπαμ. (Σημ: Για το τι ακριβώς σημαίνει το ‘μπαμ’ και το ‘ξεπέταγμα’ της Ελλάδος δείτε την προηγούμενη σελίδα μου, ενώ πολλές πρόσθετες διευκρινήσεις θα δοθούν και εδώ). Ακόμη δεν θέλησε να μου δώσει νούμερα για τους φόρους ακινήτων που θα πληρώσω (όπως μου έδινε παλαιά), προφανώς διότι περιμένει ότι θα μεσολαβήσει το μπαμ. Αυτά τα προσωπικά μου θέματα τα αναφέρω διότι πιθανόν να θεωρούνται ενδιαφέροντα και για άλλους αναγνώστες που έχουν ανάλογα θέματα, χωρίς όμως να λαμβάνεται τίποτε ως απολύτως δεδομένο. Στην Ε αν τώρα που πέρασε το ήμισυ των θερμών μηνών χωρίς καμιά ουσιαστική αλλαγή, μήπως η πιθανότατα 80% να γίνει το μπαμ φέτος και 20% να γίνει το 2014 άλλαξε, η Α είναι όχι, άρα εξακολουθεί κατά 80% να γίνει το μπαμ φέτος, που σημαίνει ότι κατά τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα πρέπει να περιμένουμε τα γεγονότα. Ακόμη μου είπε ότι οι ΕΤς και οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι (ΑΔ) έχουν επικεντρώσει τώρα την προσοχή τους στην Ελλάδα ως την πρώτη υποψήφια χρονικώς για τις αλλαγές, ενώ οι ΗΠΑ ακολουθούν και μάλιστα πίσω από άλλες χώρες που ακολουθούν την Ελλάδα. Δυστυχώς υπάρχει και μια μικρή πιθανότατα οι Έλληνες να μην ανταποκριθούν παίρνοντας πίσω την δύναμη τους, οπότε η προσοχή για τα πρωτεία θα μεταφερθεί σε μια άλλη χώρα, ενώ η Ελλάδα θα ακολουθήσει με κάποια καθυστέρηση. Σχετικά με τις επίσημες ανακοινώσεις που θα κάνουν οι κυβερνήσεις (αντίθετα με ότι υποστηρίζει ο Nidle), ο ΑΕ μου είπε ότι αυτές θα περιοριστούν στο να πουν απλώς ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και εδώ και χρόνια συνεργάζονται μαζί τους, χωρίς να επεκταθούν στον ερχομό τους και στον ρόλο που ήλθαν να παίξουν. Ορισμένες μάλιστα κυβερνήσεις θα επιδιώξουν εμμέσως να κάνουν τους πολίτες επιφυλακτικούς έναντι των ΕΤς. Οι ανακοινώσεις για τον ρόλο που ήρθαν να παίξουν οι εξωγήινοι θα γίνουν από τους ίδιους είτε λίγο πριν είτε αφού κατέβουν ομαδικά. Στην Ε πότε θα κατέβουν (η ‘πρώτη επαφή’) η Α είναι ότι επειδή έχουν ήδη καθυστερήσει η πρώτη επαφή μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή και ανεξάρτητα από ανακοινώσεις και αλλαγές κυβερνήσεων. Ας περιμένουμε με υπομονή και ας ελπίζουμε.

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η συνέχεια που θα ακολουθήσει μετά την 20.8.13 που επιστρέφω στην Αθήνα και θα κάνω την νέα μου συνεδρία προς διευκρίνιση των σημείων που δεν μου είναι ακόμη πλήρως ξεκάθαρα, θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: 1) Τον ρυθμό με τον οποίον θα αλλάξουμε μεταβαίνοντας στην 5Η και αποκτώντας τις νέες μας δυνάμεις και ιδιότητες, αλλά και αποκτώντας τις νέες συσκευές και συστήματα της νέας τεχνολογίας και την γνώση της νέας φιλοσοφίας, απαντώντας σε δεκάδες ερωτήσεις της μορφής ‘πότε το αργότερο θα …. 2) Το σε τι ακριβώς συνίσταται το μπαμ, πια γεγονότα θα προηγηθούν και θα το προκαλέσουν, τι συνέπειες και αλλαγές θα προκαλέσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας, (οικονομικό, πολιτικό, κοινωνικό, συνειδήσεων, συμπεριφοράς κλπ), καθώς και τι πρέπει να κάνουμε εμείς μέσα στο σύντομο χάος που θα δημιουργηθεί, ενώ θα δούμε και το πώς συνδέονται χρονικά  με αυτό και τα ‘χρυσά κουτάλια’ με τα οποία είπαμε ότι θα τρώμε σύντομα οι Έλληνες. 3) Συμπλήρωση με διορθώσεις και περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις σχετικά με το πώς θα γίνει και που βασίζεται το ξεπέταγμα’ της Ελλάδος που θα ακολουθήσει μετά το μπαμ και θα μας ανεβάσει ψηλά, συμπληρώνοντας έτσι την πρώτη εικόνα που έδωσα σε προηγούμενη συνεδρία μου (δείτε την στην προηγουμένη σελίδα μου). 4) Απαντήσεις σε δεκάδες ερωτήσεις με επίκεντρο την Ελλάδα (αναφερόμενες κυρίως στην προ του μπαμ περίοδο), μεταξύ άλλων της μορφής ‘γιατί…’ ή ‘είναι αλήθεια ότι’ …..΄. 5) Τέλος άλλα θέματα, πολλά των οποίων αφορούν σε προσωπικές μου ερωτήσεις, που δεν παύουν όμως να αφορούν και σε πολλούς άλλους. Ζητώ συγνώμη για την αναμονή σας και ελπίζω στην κατανόηση σας διότι θέλω να προκύψει κάτι όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο.

       ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ

       Σήμερα 25.8.13 επέστρεψα από τις Σπέτσες με πενθήμερο καθυστέρηση, για να παρακολουθήσω το βράδυ το πρώτο μέρος του διαδικτυακού σεμιναρίου του Αυγούστου του Nidle, ενώ αύριο θα έχω την συνεδρία που προανήγγειλα με τον ΑΕ μου και μια ακόμη ανώτερη οντότητα που ονομάζω επισκέπτη (ΕΠ), για να ξεκαθαρίσω τα θέματα που προανέφερα, τα οποία και θα αναρτήσω λίαν προσεχώς.

     ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΑΕ ΚΑΙ ΕΠ ΤΗΣ 26.8.13

       Δυστυχώς πολύπλοκες και επείγουσες φορολογικές υποχρεώσεις μου δεν μου επέτρεψαν να ασχοληθώ με τον υπολογιστή μου μέχρι σήμερα το απόγευμα 30.8.13 ενώ αύριο φεύγω για Κύπρο. Έτσι το μόνο που προφταίνω να κάνω είναι να δώσω μια περίληψη σχετικά με το μπαμ, ενώ με την επιστροφή μου θα δώσω μια αναλυτική εικόνα για όλα τα θέματα που ξεκαθαρίστηκαν στις δύο συνεδρίες μου της 4.8.13 και 26.8.13, ενώ θα προσθέσω και τα στοιχεία που θα προκύψουν από την προσεχή μου συνεδρία του Σεπτεμβρίου που θα κάνω με την επιστροφή μου από Κύπρο, και που θα αφορά κυρίως στον αποκεντρωμένο τρόπο που θα είμαστε οργανωμένοι και θα λειτουργούμε μετά το μπαμ. Κατ αρχήν παρ όλο που καλύφθηκε ήδη το μεγαλύτερο μέρος των ζεστών μηνών, ο ΑΕ μου επιμένει ότι οι πιθανότητες να γίνει το μπαμ φέτος παραμένουν στο 80%. Ακόμη ότι όταν ξεκινήσει το μπαμ  οι λαοί των άλλων χωρών θα μας υποστηρίζουν με διαδηλώσεις και στο διαδίκτυο, ενώ οι κυβερνήσεις τους θα παρακολουθούν τα γεγονότα με ‘ανοιχτό το στόμα’. Όταν ολοκληρωθεί το μπαμ θα αρχίσουν να το αντιγράφουν και οι λαοί των άλλων χωρών, για να ξεκινήσει έτσι το ντόμινο που θα αλλάξει την ανθρωπότητα. Στην Ε αν οι Έλληνες δεν καταφέρουν τελικά να πάρουν πίσω την δύναμη τους σε μεγάλους αριθμούς, ποια άλλη χώρα είναι υποψήφια να ξεκινήσει το μπαμ, η Α είναι ότι οι εξωγήινοι κλπ έχουν επενδύσει μεγάλη προσπάθεια για την Ελλάδα ώστε να μην εξετάζουν μια τέτοια περίπτωση. Εξ άλλου αυτοί που πήραν ήδη πίσω την δύναμη τους έχουν ξεπεράσει το 1% (έναντι του 1.5 με 2% που είναι η απαιτούμενη κρίσιμη μάζα για να ξεκινήσουν τα γεγονότα), ενώ αυτοί που είναι ήδη στον δρόμο και την έχουνε πάρει μερικώς ξεπερνούν το 2%. Εδώ διευκρινίζω ότι άλλο πράγμα είναι οι αφυπνισμένοι, άλλο οι αγανακτισμένοι (που τα ποσοστά τους είναι ήδη πολύ υψηλά), και άλλο αυτοί που πήραν πίσω την δύναμη τους και βγήκαν από το σύστημα.

       Στην Ε που έκανα στον ΕΠ (μια οντότητα από ανώτερες διαστάσεις υπεύθυνη για την Ελλάδα), για το ποια είναι τα βασικά εξωτερικά χαρακτηριστικά του μπαμ (όπως μου είχε δώσει προηγουμένως τα 8 βασικά χαρακτηριστικά για την ανάκαμψη μέσω της παροχής υπηρεσιών), ορισμένες από τις απαντήσεις του που είναι απλές και κατανοητές είναι οι εξής: Θα υπάρξουν πολλοί θάνατοι, όχι όμως από εξωτερικά αίτια (ταραχές, πείνα, κλπ) αλλά από εσωτερικά που βασίζονται στην συνειδητότητα και τις επιλογές που θα κάνει ο καθένας. Ενώ παλαιά μου είχαν πει ότι αυτοί οι θάνατοι θα μπορούσαν να φτάσουν το 10% του πληθυσμού, τώρα μου λένε ότι θα είναι αρκετά λιγότεροι καθ όσον σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού έχει ήδη αφυπνιστεί και επιλέξει την μετάβαση του στην 5Η (5η διάσταση). Ένα άλλο σημαντικό γεγονός είναι ότι καθώς πέφτει το πέπλο θα αποκαλυφθεί σωρεία σκανδάλων, και μάλιστα των ιθυνόντων όλων των βαθμίδων, ώστε οι άνθρωποι αυτοί να αποπεμφθούν τελείως και να μην τους δίνει κανείς σημασία, ακόμη και οι υπάλληλοι τους στην ιεραρχία. Το πιο συνταρακτικό όμως είναι, όπως μου είπε προς μεγάλη μου έκπληξη ο ΕΠ, ότι ένα σημαντικό ποσοστό των κυβερνόντων (πολιτικών και μη) και των ιθυνόντων γενικότερα είναι συστηματικοί παιδεραστές (όπως είχε αποκαλυφθεί και για ορισμένους αξιωματούχους της καθολικής εκκλησίας), και όταν αυτό γίνει οι άνθρωποι αυτοί θα αποπεμφθούν εκ των έσω, με αποτέλεσμα πολλές φορές και την διάλυση των υπηρεσιών στις οποίες προΐσταντο. Αυτό με κάνει να σκεφτώ ότι οι σκοτεινοί που προωθούν τους ανθρώπους τους στα διάφορα πόστα, φροντίζουν να τους επιλέγουν έτσι ώστε οι άνθρωποι αυτοί να έχουν ορισμένες διαστροφές για να μπορούν να τους εκβιάζουν όταν αυτό απαιτηθεί.

       Όσο θα παίρνει ο κόσμος πίσω την δύναμη του και θα φεύγει από το σύστημα, τόσο οι υπηρεσίες τις οποίες πλαισίωνε θα διαλύονται. Έτσι δεν θα πληρώνονται φόροι, αφού δεν θα υπάρχει το που να πάει κανείς να τους πληρώσει μια που δεν θα υπάρχουν εφορίες, και κάτι ανάλογο θα ισχύσει για τις άλλες υπηρεσίες, ενώ αντίστοιχα δεν θα υπάρχουν μισθοί και συντάξεις. Βέβαια κατά την διάρκεια που θα ξεκινήσει το μπαμ και πριν αυτό ολοκληρωθεί η κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί για να μαζέψει φόρους πριν είναι αργά. Αντίστοιχα δεν θα πληρώνονται χρέη προς τράπεζες και τρίτους ούτε εσωτερικά ούτε εξωτερικά (δημόσιο χρέος), ενώ ούτε τα μνημόνια θα έχουν κάποιο νόημα. Δεν θα χρειαστεί να γίνουν σοβαρές ταραχές και συγκρούσεις, ενώ ο στρατός δεν θα ακούει κανέναν και σύντομα ούτε οι στρατιώτες τους ανωτέρους τους. Οι τράπεζες θα κλείσουν προσωρινά, για να μην πάει ο κόσμος να αποσύρει τις καταθέσεις τους οι οποίες άλλωστε δεν υπάρχουν, για να ανοίξουν μετά το μπαμ σε άλλη βάση. Οι ληστείες και οι κλοπές θα παραμείνουν στα σημερινά επίπεδα κατά την διάρκεια του μπαμ, οι δε ελλείψεις τροφών κλπ θα είναι ολίγων ημερών, και δεν θα οφείλεται τόσο σε πραγματικές ελλείψεις, όσο στην ηλεκτρονική τεχνολογία, π.χ. μια που δεν θα λειτουργούν τα συστήματα, δεν θα υπάρχουν εν γένει και τιμές των προϊόντων στα σουπερμάρκετ που λειτουργούν με barcodes κλπ. Θα μπορούσα να αναφέρω και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά του μπαμ που δημιουργούν την εντύπωση ότι θα επικρατήσει αναρχία και χάος, (τα οποία προτίθεμαι να αναλύσω μετά την επιστροφή μου από Κύπρο), όμως αναρχία δεν θα επικρατήσει για τους κάτωθι λόγους:

       Μόλις θα ξεκινήσει το μπαμ, μαζί με την ενεργοποίηση των πολιτών θα ξεκινήσει και η έντονη ενεργοποίηση των σωστών δημοτικών αρχόντων,  οι οποίοι δεν θα αναλάβουν απλώς ορισμένες άλλα όλες τις ευθύνες και λειτουργίες που είχε μέχρι τότε η κυβέρνηση αγνοώντας την τελείως. Έτσι το συγκεντρωτικό σύστημα διακυβέρνησης (που ήταν παλαιότερα κατάλληλο για ορισμένους σκοπούς, όπως ήσαν π.χ. οι πόλεμοι), τώρα αντικαθίσταται από ένα πλήρως αποκεντρωμένο σύστημα, όπου ο δημοτικός άρχων της γειτονιάς που υποστηρίζεται από τους πολίτες του τους οποίους και συμβουλεύεται, καθορίζει τους κανόνες λειτουργίας της κάθε κοινότητας, εις τρόπο μάλιστα ώστε να υπάρχει μια αγαθή συνεργασία με τις γύρω κοινότητες. Όπως είπε ο ΕΠ ‘οι δημοτικοί άρχοντες θα δοξαστούν’. Λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας των κοινοτήτων αυτών, και για τον τρόπο επίλυσης των ποικίλων προβλημάτων που θα έχουν να αντιμετωπίσουν, θα δώσω στην επόμενη ανάρτηση μου, αφού συμπληρώσω και επεκτείνω τις πληροφορίες που παίρνω από τον ΕΠ, ο οποίος σημειωτέον είναι λαλίστατος και ακούραστος. Όσον πάλι αφορά την κεντρική κυβέρνηση που θα καθοριστεί μετά το μπαμ, αυτή θα έχει έναν τελείως τυπικό ρόλο (όπως π.χ. αυτόν που έχει μία βασίλισσα), ενώ δεν θα ασχολείται με την καθημερινότητα των πολιτών, οι οποίοι, αφού θα έχουν πάψει να είναι θύματα, θα λύουν οι ίδιοι τα προβλήματα τους μέσα στα πλαίσια των τοπικών κοινοτήτων.  (Λυπούμαι που εδώ θα πρέπει να σταματήσω λόγω ελλείψεως χρόνου, και υπόσχομαι να αναπληρώσω με το παραπάνω μετά την επιστροφή μου από Κύπρο στις 15 ή στις 22.9.13).

       ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΣΤΙΣ 5.10.13

      Χρειάστηκε να επεκτείνω την παραμονή μου εις Κύπρο σε 5 εβδομάδες διότι ο Ουρανός μου έδωσε μια μοναδική ευκαιρία να διευκολύνω και επιταχύνω την μετάβαση μου στην πέμπτη διάσταση (5Η) παραμένοντας για ορισμένο χρόνο σε ορισμένο μέρος και κάνοντας ορισμένες ασκήσεις που μού υπέδειξε τηλεπαθητικά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έγινα ήδη 5Η, αλλά θα χρειαστεί να συνεχίσω την πορεία μου προς τα εκεί ίσως μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015. Δεν μπορεί εν γένει κάποιος να φτάσει πλήρως τις δονήσεις του στην 5Η αν δεν έχουν φτάσει σε ανάλογο επίπεδο και οι δονήσεις της Γης. Ό λόγος που μου δόθηκε αυτή η απότομη άνοδος των δονήσεων μου είναι, από ότι κατάλαβα, διότι μου δόθηκε και μια ακόμη αποστολή (πέραν της ενημέρωσης και αφύπνισης του κόσμου), την οποίαν όμως λόγω της ύπαρξης ακόμη των σκοτεινών δεν είναι σκόπιμο να κοινοποιήσω. Εκείνο που πάντως υπόσχομαι να προσπαθήσω είναι η νέα μου αυτή αποστολή να μην είναι εις βάρος της ενημέρωσης που ήδη κάνω, και για τον λόγο αυτό έχω προγραμματίσει, σε λίγο (6.10.13) πολύωρη συνεδρία μέσω του Έρικ τόσο με τον ΑΕ μου όσο και με την άλλη ενέργεια (ΕΠ) που καλύπτει θέματα που αφορούν στην Ελλάδα, την οποίαν συνεδρία και προτίθεμαι να αναρτήσω τις προσεχείς ημέρες καθώς επίσης να αναρτήσω και τα κύρια σημεία της αντίστοιχης συνεδρίας μου του Αυγούστου που δεν πρόλαβα να κάνω λόγω του εν συνεχεία ταξιδίου μου εις Κύπρο.  Επί πλέον προτίθεμαι μέσα στην εβδομάδα να κάνω και μία ακόμη συνεδρία με ένα άλλο αξιόπιστο κανάλι, προκειμένου να συμπληρώσω ή και να επιβεβαιώσω της πληροφορίες για τα καυτά θέματα που μας απασχολούν, σε μια προσπάθεια να καλύψω τον ‘χρόνο σιωπής μου’ που μεσολάβησε. Τέλος επισημαίνω ότι, όταν τα γεγονότα θα αρχίσουν να εξελίσσονται, τότε θα μιλούν από μόνα τους, και η ανάγκη πρόσθετης πληροφόρησης ίσως τότε δεν θα είναι και τόσο απαραίτητη.

       ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ 6.10.13 ΜΕ ΑΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠ

       Πριν προχωρήσω σε ερωτήσεις (Ε) και απαντήσεις (Α) παραθέτω για τους αγγλομαθείς 50 ενδιαφέροντα βίντεο που μου έστειλε ο Έρικ από πρόσφατα σεμινάρια του στην Αυστρία και Ιταλία, στα οποία όλο και προστίθενται και καινούρια, τα οποία μπορείτε να τα δείτε στο http://www.youtube.com/channel/UCnFW2dzBm7IFtDNTC09D7hQ/videos, ενώ προχωρώ στη συνέχεια  σε πληροφορίες για την Ελλάδα ξεκινώντας από γενικές Ε και Α. Το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν πάρει πίσω την δύναμη τους εξακολουθεί να βρίσκεται μεταξύ του 1% και 2% (όπου 2% αποτελεί την κρίσιμη μάζα για να ξεκινήσουν οι αλλαγές), ενώ είναι σαφώς αυξημένο ως προς αυτό που ήταν στην προηγούμενη συνεδρία μου του Αυγούστου. Ακόμη υπάρχει και κάποιο ποσοστό που έχει βγει από το σύστημα και ετοιμάζεται να πάρει πίσω την δύναμη του. Το ποσοστό των αφυπνισμένων Ελλήνων κυμαίνεται τώρα μεταξύ του 7% και 8%, ενώ ανάλογα ποσοστά ισχύουν και γι αυτούς που έχουν περάσει πλήρως στην τέταρτη διάσταση (4Η). Στην Ε (προς ΑΕ μου και ΕΠ) αν ισχύει ακόμη και τώρα η πιθανότητα 80% να γίνουν οι αλλαγές φέτος και 20% το 2014, η Α είναι ότι εν γένει ισχύουν (εγώ πάντως πολύ αμφιβάλλω), ο δε ΕΠ προσέθεσε ότι το καθυστερούμε λίγο, λίγο, λίγο, ώστε να περιορίσουμε κατά το δυνατόν τις δυσάρεστες συνέπειες του μπαμ. Στην Ε αν έγινε κάτι που να φαίνεται και εξωτερικά μέσα στους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο μέχρι σήμερα  και να υποδηλώνει τις επερχόμενες αλλαγές, η Α είναι ότι πολλά έχουν ξεκινήσει αλλά επειδή δεν έχουν ολοκληρωθεί δεν φαίνονται ακόμη, ενώ κάτι ουσιαστικά εμφανές είναι ότι πέφτει το πέπλο και βγαίνουν πλέον στην φόρα οι πάσης φύσεως παρανομίες και λαμογιές και μάλιστα των ιθυνόντων. Επίσης αυτοί που έχουν πάρει πίσω την δύναμη τους  ξεκινούν ήδη νέες μικρές επιχειρήσεις. Ακόμη και την ραγδαία χειροτέρευση των πραγμάτων στην χώρα μας από το 2008 μέχρι σήμερα, ο Ε΅Π την θεωρεί ως θετική και αναγκαία εξέλιξη, διότι είναι αυτή που μας οδηγεί στο μπαμ και την ανάκαμψη που θα φέρει την οριστική σωτηρία για την χώρα μας αλλά θα ξεκινήσει το ντόμινο και για τις άλλες χώρες.

       Συνεχίζω με τα βασικά σημεία που συνιστούν το μπαμ αναφέροντας τα εξής: Τα δάνεια των τραπεζών δεν θα μηδενιστούν μεν αλλά μια που ο κόσμος θα σταματήσει να τα πληρώνει είναι σαν να μην υπάρχουν, ενώ ούτε και πλειστηριασμοί θα μπορούν να γίνουν. Το ίδιο ισχύει και για τους φόρους που επίσης δεν θα πληρώνονται, χωρίς οι οφειλέτες να μπαίνουν στην φυλακή, ενώ εδώ (όπως εξ άλλου συμβαίνει σε κάποιο βαθμό και με τις τράπεζες), πολλοί φόροι είναι παράνομοι. Το κρατικό χρέος προς το εξωτερικό θα παγώσει, ενώ αφού γίνει λογιστικός έλεγχος όπως έγινε και στο εξωτερικό (π.χ. στον Ισημερινό όπου το πραγματικό χρέος απεδείχθη ότι είναι μόνο το 30% του εμφανιζομένου), θα αποδειχθεί πολύ μικρότερο ώστε να μην έχει πλέον ουσιαστική σημασία εν σχέση με την μεγάλη άνοδο της οικονομίας της χωράς. Ο μόνος φόρος που θα επιβάλλεται θα είναι αυτός του ΦΠΑ επί των εμπορικών και λοιπών συναλλαγών, αλλά αυτός δεν θα αποδίδεται στην κεντρική κυβέρνηση που θα έχει ατονήσει, αλλά στους δήμους που θα παίζουν τον ρόλο τοπικών κυβερνήσεων στο αποκεντρωτικό σύστημα διοικήσεως που θα περιγράψω πιο κάτω. Οι καταθέσεις στις τράπεζες δεν θα κουρευτούν ούτε θα πειραχτούν, ούτε το περιεχόμενο των θυρίδων, μόνο που θα παγώσουν για σύντομο διάστημα με τις τράπεζες κλειστές ώσπου να ξαναλειτουργήσουν τα διάφορα ηλεκτρονικά συστήματα. Η ανάγκη σε αποθέματα τροφών και λοιπών εφοδίων θα περιοριστεί σε μερικές μόνον ημέρες που θα διαρκέσουν οι ελλείψεις, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί πανικός. Οι συντάξεις και οι μισθοί δεν θα πάψουν μεν θεωρητικά να υπάρχουν, αλλά η κεντρική κυβέρνηση δεν θα έχει πλέον τα χρήματα να τους καλύψει. Την κάλυψη αυτή θα αναλάβουν οι δήμοι που θα εισπράττουν και τα πάσης φύσεως έσοδα όπως θα δούμε πιο κάτω. Ο ΕΠ συνεχίζει ότι πολύς κόσμος, μεταξύ των οποίων άνεργοι, μισθωτοί και συνταξιούχοι, θα ενεργοποιηθούν και θα ξεκινήσουν οικονομικές δραστηριότητες, καταλήγοντας με την φράση ‘Από την ανάγκη πηγάζει η δημιουργία’. Τέλος δεν θα γίνει διανομή χρημάτων σε φτωχούς, ούτε θα υπάρξουν τα ‘πακέτα αφθονίας’ που υποστηρίζει ο Nidle, η δε διανομή συσσιτίων θα χρειαστεί να διαρκέσει για πολύ σύντομο διάστημα.

       Σχετικά με το πώς θα οργανωθούν οι δήμοι στο νέο αποκεντρωτικό σύστημα διοίκησης αναφέρω τα εξής. Μετά το μπαμ οι δήμοι θα ανεξαρτητοποιηθούν από την κεντρική κυβέρνηση και θα την αντικαταστήσουν στις περισσότερες λειτουργίες της. Τα βασικά τους έσοδα θα είναι ο ΦΠΑ στις διάφορες συναλλαγές και διάφορα δημοτικά τέλη αλλά και έσοδα από υπηρεσίες που θα προσφέρουν στους δημότες. Οι δήμαρχοι θα εκλέγονται από τους δημότες. ενώ την κεντρική κυβέρνηση, (μια που δεν θα καλύπτει πλέον τις ανάγκες των πολιτών), θα την εκλέγουν οι δήμαρχοι επιλέγοντας εκείνους με τους οποίους θα μπορούν καλύτερα να συνεννοούνται. Θα υπάρχουν δημοτικοί υπάλληλοι, όμως οι περισσότερες υπηρεσίες (όπως π.χ. η αποκομιδή και αξιοποίηση των σκουπιδιών, κλπ) θα γίνονται από ιδιώτες με πλήρη διαφάνεια. Τα διάφορα έργα, ακόμη και τα πιο μικρά θα εκτελούνται από τοπικούς εργολάβους, ενώ πολλές υπηρεσίες που σήμερα καλύπτονται επί μονίμου βάσεως, θα ανατίθενται και αυτές εργολαβικά για συγκεκριμένες εργασίες και συγκεκριμένο διάστημα. Βέβαια για έργα που αναφέρονται σε όλη την επικράτεια, ή σε μεγάλο τμήμα της, όπως π.χ. μεγάλοι δρόμοι, εκεί θα επεμβαίνει η κεντρική κυβέρνηση, αλλά και αυτά θα αναλαμβάνονται εν γένει από ιδιώτες με το σύστημα της παραχώρησης, οι οποίοι θα αποζημιώνονται από την εκμετάλλευση του έργου. Σχετικά με την ενέργεια (ρεύμα κλπ), για το ενδιάμεσο διάστημα μέχρι να εισαχθούν τα νέα συστήματα της ‘καθαρής δωρεάν ενέργειας’, θα εφαρμοστούν καινούριες εναλλακτικές συμβατικές λύσεις αλλά χωρίς καύσιμα που θα καλύπτουν ανεξάρτητα το κάθε κτήριο ή έργο, όμως με πολύ μικρότερο από το σημερινό κόστος. Όπου υπεισέρχονται οι ιδιωτικές εταιρίες (ΟΤΕ, κινητά τηλέφωνα, λειτουργία αεροδρομίων, κλπ) τα πράγματα θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως σήμερα, ενώ όπου υπεισέρχεται και ο κρατικός παράγοντας το ποσοστό του θα πουληθεί στις υπόλοιπες ιδιωτικές επιχειρήσεις. Ομοίως θα ιδιωτικοποιηθούν και πολλά άλλα πράγματα (π.χ. ΟΣΕ, λιμάνια, αεροδρόμια κλπ) και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα πάνε υπέρ την κεντρικής κυβέρνησης. Όσα νοσοκομεία δεν είναι ιδιωτικά ή θα κλείσουν ή θα ιδιωτικοποιηθούν, ενώ επισημαίνεται ότι με τις νέες ενέργειες που κατακλύζουν τον πλανήτη οι ασθένειες συνεχώς θα περιορίζονται.

       Η εκκλησία θα συνεχίζει να υπάρχει, καλύπτοντας ή ίδια τα έξοδα της, μόνο που όλο και λιγότερος κόσμος θα της δίνει πλέον σημασία, ενώ ούτε συσσίτια θα χρειάζεται πλέον να υπάρχουν. Οι μετανάστες δεν θα δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα, (εξ άλλου μετά το μπαμ θα αισθανόμαστε όλοι ίδιοι), όσοι δε από αυτούς δεν μιλούν Ελληνικά θα καλύψουν τις ‘άχαρες’ εργασίες, όπως αποκομιδή των σκουπιδιών, καθάρισμα στα νοσοκομεία, κλπ, όμως και αυτοί θα πληρώνονται πολύ ικανοποιητικά μια που κανείς άλλος δεν θα ήθελε να εργαστεί δε τέτοιες θέσεις. (Υπενθυμίζω ότι όλες αυτές οι εργασίες θα γίνονται εργολαβικά, ο δε εργολάβος θα απολαμβάνει και τυχόν οφέλη που θα προκύπτουν π.χ. από την εκμετάλλευση των σκουπιδιών. Η παραγωγή των τροφών θα γενικευτεί και όλοι κάτι θα παράγουν σε τρόπο ώστε και στις πόλεις να γεμίσουν οι ταράτσες, οι αυλές κλπ από φυτά τα οποία θα καλλιεργούνται με την νέα τεχνολογία που ήδη υπάρχει, χωρίς την ανάγκη του χώματος, στην δε χώρα μας που είναι μεσογειακή θα μπορούμε να έχουμε και περισσότερες σοδιές τον χρόνο. Τέτοιο παράδειγμα είναι η κάνναβης (όχι η μαύρη της μαριχουάνας αλλά η κοινή), από την οποία κάνουμε σχοινιά, πανιά, χαρτί, κλπ, χωρίς να χρειάζεται να κόβουμε δένδρα, η οποία μπορεί να δώσει σοδιά τρείς φορές τον χρόνο. Όσον αφορά στα βιομηχανικά προϊόντα, (οικιακές συσκευές, ρούχα, κλπ), τα ήδη υπάρχοντα στα σπίτια και στις εμπορικές αποθήκες θα επαρκέσουν εν γένει για ένα διάστημα ώσπου να αρχίσουν να παράγονται τα καινούρια με την νέα τεχνολογία.

       Η αστυνομία σιγά σιγά θα καταργηθεί, διότι ούτε θα πληρώνεται αλλά και ούτε πλέον οι πολίτες θα της δίνουν σημασία, ενώ η δημοτική αστυνομία που θα την αντικαταστήσει, θα έχει ως συχνότερη αποστολή της το να εξυπηρετεί τον κόσμο δίνοντας πληροφορίες και λοιπές συνδρομές, όπως π.χ. έκανε για τους τουρίστες στην εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα. Ομοίως η έννοια του στρατού θα ατονήσει, διότι ούτε αυτοί (αξιωματικοί και μόνιμοι) θα πληρώνονται, ενώ δεν θα υπάρχει πλέον ανάγκη ούτε για θητεία, αλλά ούτε και για κάλυψη των συνόρων από (ανύπαρκτους) εχθρούς. Όλοι αυτοί (αστυνομικοί και στρατιωτικοί) θα αναπτύξουν σιγά σιγα επιχειρηματικές κλπ δραστηριότητες, όπως είχε γίνει και στην Ρωσία με την πτώση του κομουνισμού όπου στρατιωτικοί και λοιποί αξιωματούχοι έγιναν επιχειρηματίες. Εδώ πρέπει να επισημάνω ότι μετά το μπαμ όχι μόνο θα έχουμε πάρει πίσω την δύναμη μας, αλλά θα αρχίσει να ανεβαίνει ραγδαία και η συνειδητότητα μας. Αυτό, μεταξύ άλλων, θα μειώσει σημαντικά και την εγκληματικότητα, η οποία ούτως ή άλλως μειώνεται σημαντικά όταν μεταβαίνουμε από την ανέχεια και την πείνα σε μια γενικευμένη ευμάρεια και αφθονία. Κατόπιν τούτου και οι φυλακές θα συρρικνωθούν σημαντικά (εις μια δε πλήρως συνειδητοποιημένη κοινωνία δεν θα υπάρχουν καν), οι δε νόμοι δεν θα έχουν εν γένει την μορφή της απαγόρευσης, αλλά θα εμποδίζουν κάποιον να επεμβαίνει στην ελεύθερη βούληση του άλλου, παρεμποδίζοντας την εξέλιξη του που αυτός θα επιλέξει, και τα δικαστήρια θα προειδοποιούν τον παραβάτη για τις συνέπειες αν το συνεχίσει. Ακόμη στην επίλυση τυχόν διαφορών τα δικαστήρια θα παίζουν τον ρόλο του διαιτητή που προσπαθεί να βρει και να επιβάλει  μια λύση που να ικανοποιεί λίγο πολύ και τις δυο πλευρές. Επίσης πολλοί νόμοι και απαγορεύσεις θα καταργηθούν (π.χ. δεν θα υπάρχει υποχρέωση να πληρώνουν διατροφή οι σύζυγοι, θα νομιμοποιηθεί η πορνεία, κλπ, για να αναφέρω μόνον δυο).

       Τα χωριά που περιβάλουν μια πόλη-δήμο δεν θα είναι ανεξάρτητες μονάδες (όπως θα είναι οι δήμοι), ενώ τα ίδια θα παίζουν κυρίως τον ρόλο θερινών κατοικιών των κατοίκων των δήμων (αλλά και μόνιμων αν απαιτηθεί), χωρίς όμως να έχουν δικές τους υπηρεσίες κλπ. Ο κύριος λόγος ύπαρξης τους ήταν η γεωργική καλλιέργεια στην περιοχή τους, που όμως τώρα μειώνεται η σημασία της, αφ’ ενός λόγω του ότι αυτή η καλλιέργεια θα γίνεται παντού, και αφ’ ετέρου της ύπαρξης πληθώρας μέσων μεταφοράς. Επίσης λόγω τις ευκολίας πλέον που θα γίνεται η καλλιέργεια (χωρίς την ανάγκη χώματος), και λόγω του ότι όλοι σχεδόν θα ασχολούνται και με αυτήν, τα είδη πρώτης ανάγκης, και μάλιστα τα τρόφιμα, θα γίνουν ιδιαίτερα φθηνά, λαμβανομένου υπ όψη και του ότι οι διατροφικές μας προτιμήσεις θα αλλάξουν περιορίζοντας σημαντικά τις τροφές ζωικής προέλευσης. Όταν ρώτησα τι θα γίνει με τις πολύ μεγάλες πόλεις, μου είπε ότι αυτές θα γίνουν τελείως ανεξάρτητα κράτη (όπως π.χ. θα γίνει η Κωνσταντινούπολη, το Λονδίνο, πολλές πόλεις της Κίνας, κλπ). Όταν ρώτησα για τα εκατομμύρια του δήμου της Αθήνας μου είπε ότι ό δήμος της Αθήνας έχει λιγότερο από 800.000 κατοίκους, ενώ ο υπόλοιπος πληθυσμός του λεκανοπεδίου ανήκει σε πολλούς άλλους δήμους, συνεπώς θεωρείται μικρός για να είναι τελείως ανεξάρτητος. Το διαδίκτυο θα γίνει πολύ πιο σημαντικό στην αποκεντρωμένη διοίκηση, πολύ πιο φιλικό προς τον χρήστη που αφ’ ενός θα του προσφέρει πλήθος υπηρεσιών, και αφ ετέρου θα τον προστατεύει από παραπλανητικές παρεμβάσεις που τον αποπροσανατολίζουν όπως κάνουν σήμερα τα ΜΜΕ, τα οποία το διαδίκτυο σε μεγάλο βαθμό θα αντικαταστήσει, ενώ και ό τύπος (εφημερίδες, περιοδικά, κλπ) θα γίνει ηλεκτρονικός και θα διακινείται μέσω του διαδικτύου.

       Όταν γενικευτούν οι αλλαγές και στις άλλες χώρες οι βίζες και τα διαβατήρια θα καταργηθούν, οι δε πρεσβείες θα αντικατασταθούν από εμπορικά προξενεία που θα διευκολύνουν τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ των διαφόρων μονάδων (κράτη, δήμοι). Ως νόμισμα για την Ελλάδα θα παραμείνει το ευρώ έως ότου να πάψει να κυκλοφορεί αντικαθιστάμενο από το ηλεκτρονικό χρήμα. Εδώ σταματώ προσωρινά την ‘ανάκριση τρίτου βαθμού’ που έκανα στον ΕΠ για τους δήμους της Ελλάδας, τα σημαντικότερα σημεία της οποίας έχω αναρτήσει πιο πάνω, ενώ συμπληρωματικά στοιχεία για τους δήμους θα προστεθούν μέσα στα επόμενα κεφάλαια της παρούσας συνεδρίας που ακολουθούν πιο κάτω και είναι: 1) Σε τι συνίστανται τα ‘χρυσά κουτάλιά’. Πως και πότε θα έρθουν. 2) Με πιο ρυθμό και ποια σειρά θα έρθει η νέα τεχνολογία και σε τι θα συνίσταται. 3) Ποια τα χαρακτηριστικά και η λειτουργία των νέων εταιριών που θα δημιουργηθούν. 4) Ιδιαιτερότητες του δήμου της Αθήνας. 5) Ποια τα χαρακτηριστικά και ο τρόπος λειτουργίας της νέας κυβέρνησης. 6) Ποια η επιρροή και η βοήθεια που θα μας δώσουν οι Εξωγήινοι (ΕΤς), οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι (ΑΔ), και οι Αγκάρθιοι (κάτοικοι της Κοίλης Γης). Στο τέλος, για να μην ξεχνάμε και τις καλές μας συνήθειες, απαντώ σε ερωτήσεις που έχω πάρει για την Κύπρο, την πολιτική κλπ κατάσταση στην Ελλάδα, τον Σιόρα, την διεθνή σκακιέρα κλπ, ενώ δεν παραλείπω να προσθέσω και μερικές από τις ‘εξυπνάδες’ μου οι οποίες, που ξέρεις, μπορεί να είναι αυτές τελικά που θα πραγματοποιηθούν. Ακόμη υπενθυμίζω ότι τα 8-9 σημεία που αναφέρονται στο ξεπέταγμα της Ελλάδας (που θα πάρει το κύριο μέρος του, ένα περίπου χρόνο από το μπαμ), τα περιγράφω αναλυτικά σε προηγούμενη συνεδρία μου (της 20.1.13 στην σελίδα μου II.2.D19), ενώ ορισμένα σημεία που τα έχω συμπληρώσει με πρόσθετες διευκρινήσεις σε μεταγενέστερη εκείνης συνεδρίας μου, υποσχέθηκα να σας δώσω και θα σας δώσω προσεχώς, μαζί με πρόσθετες πληροφορίες από προηγούμενη συνεδρία μου για την οποία λόγω των ταξιδιών μου ανάρτησα μόνον την περίληψη.

       Συνεχίζω με τις καυτές πληροφορίες που αφορούν στα ‘χρυσά κουτάλια’ για την Ελλάδα: Δεν θα γίνει καμιά διανομή χρημάτων σε φτωχούς κλπ ή πακέτων αφθονίας που υποστηρίζει ο Nidle Οι τιμές των προϊόντων θα πέσουν σημαντικά λόγω της πληθώρας αυτών, αλλά αυτό αφορά κυρίως σε προϊόντα που παράγονται τοπικά, όπως τα τρόφιμα κλπ που οι περισσότεροι θα παράγουν, ενώ θα περιοριστούν ως περιττές και οι μεταφορές τέτοιων προϊόντων από μια περιοχή σε άλλη που ευρέως γίνεται σήμερα. Οι ανταλλαγές των προϊόντων αυτών πρώτης ανάγκης θα γίνεται σε ελεύθερες λαϊκές αγορές (χωρίς ΦΠΑ κλπ), το δε χρήμα (ευρώ και αργότερα ηλεκτρονικό) δεν θα αποταμιεύεται όπως γίνεται σήμερα, αλλά θα κυκλοφορεί συνεχώς αυξάνοντας την ρευστότητα και ενισχύοντας την λειτουργία της αγοράς και της οικονομίας γενικότερα. Οι τράπεζες θα ενισχύουν και αυτές την ρευστότητα διότι κάτι τέτοιο θα τους συμφέρει, ενώ θα παραμένουν υπό τον έλεγχο των δήμων που θα επεμβαίνουν στα επιτόκια, θα  ελέγχουν τυχόν παρανομίες και θα εμποδίζουν κάθε πλειστηριασμό, οι δε πολίτες θα εξασφαλίζουν την διαφάνεια των συναλλαγών. Και αν ακόμη μια τράπεζα σου δεσμεύσει το σπίτι κλπ περιουσία, εσύ θα μπορείς να το χρησιμοποιείς δωρεάν για όσο καιρό θέλεις, καταργουμένων έτσι των πλειστηριασμών. Τρία είναι τα βασικά σημεία στα οποία βασίζονται τα χρυσά κουτάλια. Το πρώτο είναι η έμπνευση που θα λάβει ο καθένας που παίρνει πίσω την δύναμη του για να ξεκινήσει κάποια  επιχειρηματική δραστηριότητα ακόμη και σε μεγάλη ηλικία. Το δεύτερο είναι το ‘ξεπέταγμα’ που περιγράψαμε παλαιότερα με τις υπηρεσίες που η χώρα μας θα παρέχει τοπικά αλλά και διεθνώς σε ξένους επισκέπτες. Το τρίτο είναι η νέα τεχνολογία, αρχικά μεν η Γήινη και αργότερα η εξωγήινη. Χρονικά τα χρυσά κουτάλια θα ισχύσουν για ορισμένους ένα μήνα μετά το μπαμ, ενώ για να καλύψουν το 100% του κόσμου θα χρειαστεί ένας χρόνος περίπου. Το ξεπέταγμα επίσης θα έχει ολοκληρωθεί, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό του, ένα χρόνο μετά το μπαμ.

       Ακόμη η επίγεια νέα τεχνολογία θα ξεκινήσει μετά το μπαμ αλλά η βιομηχανική παραγωγή και διάθεση των προϊόντων και συσκευών θα ξεκινήσει ένα χρόνο μετά το μπαμ. Όσον αφορά στην εξωγήινη τεχνολογία που θα αλλάξει ριζικά τον κόσμο μας, αυτή είναι κυρίως συνάρτηση της ομαδικής καθόδου των διαστημοπλοίων για την οποία θα μιλήσουμε πιο κάτω. Συνεπώς αν θεωρήσουμε ότι το μπαμ θα κρατήσει δύο με τρείς μήνες, θα χρειαστούν περίπου 15 μήνες από την έναρξη του για να απολαμβάνουν όλοι ανεξαιρέτως τα χρυσά κουτάλια (δηλαδή να καλύπτονται πλήρως και άνετα όλες τους οι ανάγκες). Όμως και κατά το διάστημα αυτό του ενός έτους, θα είναι τόσο μεγάλη η εμπλοκή και η έξταση (excitement) του κόσμου με αυτά που συμβαίνουν, που τυχόν ελλείψεις δεν θα τους ενοχλούν, όπως π.χ. ένα παιδί που κάνει κάτι πολύ ενδιαφέρον ξεχνά να φάει. Εδώ προσθέτω ότι οι ενέργειες που έρχονται και θα έρχονται στην Γή κατά την διάρκεια του ενός αυτού έτους, σε συνδυασμό με την άνοδο των δονήσεων μας, θα περιορίσουν σημαντικά τις αρρώστιες ώστε μαζί με την οικονομική ευμάρεια να επικρατεί και υγεία. Υπενθυμίζω ότι τις άχαρες εργασίες θα τις αναλάβουν οι μετανάστες που δεν μιλούν Ελληνικά, αλλά και γι’ αυτούς θα ισχύουν τα χρυσά κουτάλια, καθ ότι θα αμείβονται πλουσιοπάροχα εις αντιστάθμισμα των δυσάρεστων εργασιών που καλούνται να κάνουν. Κατόπιν όλων αυτών ό μόνος ακόμη αστάθμητος παράγοντας χρονικά παραμένει το πότε οι Έλληνες θα καλύψουν την κρίσιμη μάζα για να πάρουν πίσω την δύναμη τους και να ξεκινήσει το μπαμ, ή, ακόμη καλύτερα, αν προηγηθεί η κάθοδος των ΕΤς που και αυτό από μόνο του θα ξεκινήσει το μπαμ, για τα οποία θα μιλήσουμε πιο κάτω. Τέλος επισημαίνω και πάλι ότι η επαναστατική αλλαγή στον κόσμο μας, οπότε θα γίνουμε ‘υπεράνθρωποι’ ή ‘Φυσικοί Άγγελοι’ που λέει ο Nidle, με τις ιδιότητες της ικανότητας υλοποίησης, διακτινισμού κλπ, είναι συνάρτηση του να γίνουμε πλήρως συνειδητοποιημένα άτομα γεμάτα ανιδιοτελή αγάπη προς όλους και προς όλα, και αυτό θα συντελεστεί, για όσους από εμάς επιλέξουμε να πάμε στην 5Η, μέχρι το τέλος του 2017. Πολύ νωρίτερα θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τους εξομοιωτές (για την παραγωγή υλικών αγαθών από την ενέργεια), τα ολογραφικέ θέατρα (για την κατασκευή σπιτιών κλπ), και λοιπές συσκευές που θα ανατρέψουν άρδην την ζωή μας (όπως έχω περιγράψει επανειλημμένως παλαιοτέρα). Πάντως για να μπορούμε να έχουμε και να χειριζόμαστε τέτοιες ‘μαγικές’ συσκευές, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει ανεβεί σε αντίστοιχα επίπεδα και η συνειδητότητα μας, πράγμα που καταδεικνύει την μεγάλη σημασία που αυτή έχει στην ζωή μας.

       Σχετικά με την νέα τεχνολογία και τον ρυθμό που αυτή θα έλθει μίλησα σε προηγούμενη συνεδρία μου (της 20.1.13 στη σελίδα μου II.2.D19). Για την καθαρή δωρεάν ενέργεια (zero point energy) απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ανεβούν οι δονήσεις μας και η συνειδητότητα μας, πράγμα το οποίο υποστηρίζει και σήμερα. Ξεκινώ με επικαιροποίηση του ρυθμού εφαρμογής των νέων τεχνολογιών, θεωρώντας γνωστά τα όσα είπα προηγουμένως τα οποία και δεν επαναλαμβάνω. Ως πρώτη τεχνολογία θα έλθει αυτή που αναπτύσσει τον νου, την νοοτροπία μας και την συνειδητότητα μας (δείτε λεπτομέρειες στην παλαιότερη συνεδρία μου), καθώς και η τεχνολογία συλλογής και διακίνησης πληροφοριών (τηλεπικοινωνίες, διαδίκτυο, κλπ). Στην συνέχεια ακολουθούν οι Γήινες τεχνολογίες για φθηνή ή δωρεάν ενέργεια  χωρίς καύσιμα, οι οποίες όμως αν και υπάρχουν σαν πρωτότυπα, τα οποία πλέον θα αποκαλυφθούν, για να γίνουν τα εργοστάσια για μαζική παραγωγή τους θα περάσει ένας τουλάχιστον χρόνος, ενώ στο ενδιάμεσο θα χρησιμοποιούνται νέες συμβατικές μέθοδοι πολύ φθηνής ενεργείας όπως προαναφέραμε. Η πραγματική zero point energy που θα λύσει όλα τα ενεργειακά προβλήματα ακόμη και ασύρματα, θα έρθει εν συνεχεία που για έναν περίεργο λόγω που δεν έχω πλήρως κατανοήσει, στον οποίο όμως ο ΑΕ μου και ο ΕΠ επιμένουν, θα έχει ως προϋπόθεση και θα προχωρήσει παράλληλα με την άνοδο της συνείδητότητας μας. Όσον αφορά στα οχήματα στην αρχή θα χρησιμοποιούνται τα υπάρχοντα αλλά με εναλλακτικά καύσιμα, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν και τα ηλεκτρικά που θα φορτίζονται την νύχτα. Όταν εφαρμοστεί πλήρως η zero point energy τότε θα κατασκευαστούν τα νέας γενιάς αυτοκίνητα, τα οποία, όταν οι δρόμοι αποκτήσουν τα κατάλληλα εξαρτήματα στην άσφαλτο τους (πράγμα που θα διαφέρει χρονικά από χώρα σε χώρα), τότε θα μπορούν να οδηγούνται και μόνα τους. Όταν το σύστημα αυτό εφαρμοστεί με επιτυχία, τότε με το σύστημα της αντιβαρύτητες τα οχήματα αυτά θα μπορούν να κινούνται και ιπτάμενα στους εναέριους δρόμους ώστε να αποφεύγονται οι συγκρούσεις. Όλα αυτά βεβαία θα πάρουν δυο τρία χρόνια ενώ παράλληλα θα λειτουργούν τρένα επίγεια η υπερυψωμένα με πολύ μεγάλες ταχύτητες. Επίσης θα κατασκευάζουμε και ρομπότ με Γήινη τεχνολογία για να καλύπτουν ένα πλήθος δραστηριοτήτων.

       Η εξωγήινη τεχνολογία (εξομοιωτές, ολογραφικά θέατρα, κλπ) δεν θα μας δοθούν από τους ΕΤς και τους Αγκάρθιους έτοιμα στο πιάτο, αλλά απλώς θα μας διδάξουν πώς να τους κατασκευάζουμε οι ίδιοι, ενώ όσο ανεβαίνουν οι δονήσεις μας τόσο και εμείς οι ίδιοι θα έχουμε μεγαλύτερη πρόσβαση στην έμπνευση μας για καινούρια πράγματα. Συνεπώς η ευρεία εφαρμογή τους που θα αλλάξει τελείως την ζωή μας θα πάρει μερικά χρόνια, ενώ προτεραιότητα για ταχύτερη εφαρμογή τους θα δοθεί στα ολογραφικά θέατρα, διότι όπως είδαμε παλαιότερα, παράλληλα με τις κατασκευαστικές και ολογραφικές τους δυνατότητες, είναι αυτά στο οποία θα στηρίζονται σε μεγάλο μέρος η εκπαίδευση μας και οι γνώσεις μας γενικότερα. (Σημ: Αναλυτική περιγραφή το τι είναι και πως λειτουργούν οι εξωγήινες τεχνολογίες μπορείτε να δείτε στην σελίδα μου II.2.D0 στις ερωτήσεις 7 και 8). Εδώ κάνω μια παρένθεση ρωτώντας τι κάνει επί τέλους αυτή η ανώτερη ενεργεία (ο ΕΠ) που είναι επιφορτισμένη για την Ελλάδα για να την βοηθήσει. Η Α είναι ότι κατ’ αρχήν συνεννοείται με την συλλογική συνειδητότητα των κατοίκων της Ελλάδας, και στην συνέχεια επικοινωνεί με τις ψυχές ενός εκάστου παροτρύνοντας τον να φύγει από  την ευμάρεια-μακαριότητα στην οποία ευρίσκεται, να πάψει να πιστεύει σε ότι ακούει και να ενεργοποιηθεί κάνοντας ερωτήσεις στον εαυτό του, που δεν θα έκανε αν όλα πήγαιναν καλά. Στην παρατήρηση μου ‘μα το να δυσκολεύεις και υποβιβάζεις την ζωή των ανθρώπων χειροτερεύει αντί να καλυτερεύει τα πράγματα στην χώρα’, η Α είναι ότι οι ψυχές γνωρίζουν ότι τελικά αυτό θα είναι προς όφελος των ανθρώπων, οι οποίοι θα πάρουν έτσι πίσω την δύναμη τους, και για τον λόγο αυτό δίδουν ανάλογες υποσυνείδητες κατευθύνεις στα μυαλά των ανθρώπων. Η διευκρίνηση αυτή ενισχύει την συνήθεια που απέκτησα τελευταία να μην με στεναχωρούν ότι και όσο σκληρά μετρά και αν λαμβάνονται, διότι ξέρω ότι αυτά θα ενεργοποιήσουν τον κόσμο και θα επισπεύσουν το μπαμ. Βέβαια όσοι είναι ήδη αφυπνισμένοι δεν χρειάζεται να φτάσουν στην ανέχεια και την απελπισία για να πάρουν πίσω την δύναμη τους, (εκτός αν τους πάρει και αυτούς η μπάλα), όπως χρειάζεται για τις μεγάλες μάζες αυτών που κοιμούνται και που είναι ο μόνος τρόπος για να ξυπνήσουν. Επειδή στις επόμενες ερωτήσεις μου για χρόνους δεν έλαβα συγκεκριμένη απάντηση, διότι όλα είναι συνάρτηση της πορείας της συνειδητότητας μας, για την οποία επίσης δεν δίδονται χρόνοι, το μόνο που έχω να πω, πιεζόμενος από αναγνώστες μου για να δώσω ως τεχνοκράτης χρόνους για την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών κλπ, που να μην μπορούν να αμφισβητηθούν ούτε από Γήινους ούτε από εξωγήινους, είναι ότι είμαι βέβαιος πως όλα θα ολοκληρωθούν, ακριβώς όπως τα περιγράφομε, οπωσδήποτε το πολύ μέσα σε ‘τρία τέρμινα’ που λένε πολύ σοφά και οι γύφτισσες.

       Συνεχίζω με τα χαρακτηριστικά των εταιριών, μικρών, μεσαίων και μεγάλων μετά το μπαμ, έχω να πω τα εξής: Κατ’ αρχήν πολλές εταιρίες θα κλείσουν διότι δεν θα αγοράζονται τα προϊόντα τους, αλλά θα ανοίξουν και πολλές καινούριες με ιδιοκτήτες βασικά αυτούς που θα έχουν εμπνευστεί την ιδέα. Οι ιδιοκτήτες θα ξεκινούν με μικρής κλίμακας εταιρίες, που όμως θα αναπτύσσονται γρήγορα, και εάν δεν έχουν τα απαραίτητα κεφάλαια τότε θα παίρνουν ως συνεταίρους άλλους που έχουν χρήματα, προοριζομένων έτσι σε σημαντικό βαθμό των αναγκών δανειοδότησης από τις τράπεζες, ενώ θα υπάρχουν και μετοχές όπως έχουμε σήμερα. Πολλές πολυεθνικές θα κλείσουν ή θα αλλάξουν αντικείμενο διότι δεν θα πωλούνται τα προϊόντα τους, όπως είναι οι εταιρίες φαρμάκων , οι πετρελαϊκές και άλλες όπως η κόκα κόλα κλπ. Οι εταιρίες αυτές είναι πολύ ευαίσθητες ώστε και 10% να πέσουν οι πωλήσεις διεθνώς θα έχουν σοβαρό πρόβλημα. Οι δημοτικές εταιρίες θα είναι ελάχιστες αναφερόμενες σε ορισμένες υπηρεσίες, διότι ο δήμος θα προτιμά να δίδει τις δουλειές εργολαβικά σε ιδιώτες, όπως π.χ. για τον καθαρισμό και την αποκομιδή και αξιοποίηση των σκουπιδιών κλπ. Οι τόκοι των τραπεζών θα είναι πολύ πολύ πιο μικροί, και οι τράπεζες θα ενδιαφέρονται το χρήμα να κυκλοφορεί, θα υπάρχει δε διαφάνεια στις συναλλαγές που θα την επιβάλουν οι πελάτες. Όμως η μεγάλη διαφορά θα είναι ότι ενώ τώρα οι τράπεζες προσπαθούν να μεγαλώσουν την περιουσία τους πέσει θυσία και με κάθε μέσον, τώρα μια ανάπτυξη του 1% κατ έτος θα τους επαρκεί, ενώ σε μεγάλο ποσοστό θα παραμένουν τοπικές. ‘Όπως αναφέραμε το νόμισμα θα είναι το ευρώ μέχρις ότου να πάμε στο ηλεκτρονικό χρήμα. Η δημιουργία μιας εταιρίας θα γίνεται πολύ εύκολα μέσω του διαδικτύου και θα κοστίζει πολύ λίγο (γύρω στα 100 ευρώ), και τις άδειες θα τις δίνει ό δήμος αν πρόκειται για κατά βάση τοπικές εταιρίες με έδρα στον δήμο, ή η κεντρική κυβέρνηση (η οποία θα διατηρήσει ορισμένες βασικές υπηρεσίες όπως π.χ. αυτή η αδειοδότηση) εάν η δραστηριότητα τους επεκτείνονται σε όλη την επικράτεια. Τέλος πολλές και σημαντικές εταιρίες θα δημιουργηθούν αφ’ ενός σε σχέση με τις υπηρεσίες που αναφέραμε στην ‘ανάκαμψη’ (δείτε σχετική συνεδρία), και αφ’ εταίρου σε σχέση με την νέα τεχνολογία.

       Ειδικότερα για τον δήμο της Αθήνας των 800.000 (όπως με διόρθωσε ο ΕΠ), τελικά δεν πρόκειται να παρουσιάσει ιδιαιτερότητες ως προς τους άλλους μικρότερους δήμους, ενώ τα έσοδα του θα βασίζονται στο ΦΠΑ (που θα ενισχυθεί σημαντικά με τον τουρισμό), σε ορισμένα δημοτικά τέλη, καθώς και σε έσοδα από εταιρίες όπου θα αναθέσει ο δήμος να κάνουν ορισμένες προσοδοφόρες λειτουργίες (όπως π.χ. συγκοινωνίες κλπ), που θα καλύπτουν άνετα, όλα αυτά, τις υποχρεώσεις του και θα δημιουργούν περίσσευμα για έργα και περαιτέρω ανάπτυξη. Οι λαϊκές αγορές θα είναι πολλές και ελεύθερες ενώ τα προϊόντα τους (συνήθως πρώτης ανάγκης) θα είναι φθηνά λόγω υπερεπάρκειας (μια που πολλοί θα τα παράγουν τοπικά) ενώ και δεν θα επιβαρύνονται με ΦΠΑ.

       Σχετικά με τα χαρακτηριστικά της αποδυναμωμένης κεντρικής κυβέρνησης έχω να πω τα εξής. Κατ’ αρχήν με το μπαμ κανείς δεν θα δίνει πλέον σημασία στην κυβέρνηση, τις υπηρεσίες της και τους νόμους της, και δεδομένου ότι ούτε φόροι θα πληρώνονται οι δε δήμοι θα παρακρατούν τον ΦΠΑ και ότι άλλα έσοδα πήγαιναν προηγουμένως στην κυβέρνηση (προκειμένου να καλύψουν αυτοί τους πολίτες), η κυβέρνηση δεν θα μπορεί πλέον να καλύψει τις υποχρεώσεις της και θα παραπαίει. Αυτό θα διατηρηθεί για λίγο, ώσπου η κυβέρνηση να αποχωρήσει. Τότε θα εκλεγεί μια νέα κυβέρνηση που θα λειτουργεί για συγκεκριμένα μόνο θέματα που θα αφορούν σε όλη την επικράτεια, και αυτήν, όπως είπαμε, μια που δεν θα ασχολείται πλέον με την καθημερινότητα των πολιτών, θα την εκλέγουν οι δήμαρχοι, επιλέγοντας εκείνους που θα μπορούν πιο εύκολα να συνεννοηθούν. Όπως είπαμε μιλώντας για τους δήμους, η βουλή θα εισάγει νόμους της φύσεως ότι δεν μπορείς να εμποδίζεις κάποιον να κάνει κάτι πού επέλεξε εφόσον αυτό δεν δημιουργεί προβλήματα για το σύνολο, κλπ, ενώ οι πρεσβείες θα αντικατασταθούν με εμπορικά προξενεία. Για αστυνομία, φύλακες, δικαστήρια, στρατό κλπ μιλήσαμε στο κεφάλαιο περί δήμων. Όσον αφορά στα σχολεία η γλώσσα και η στοιχειώδης αριθμητική θα διδάσκεται στις μικρές ηλικίες στο σπίτι, η δε εκπαίδευση στην συνέχεια δεν θα είναι υποχρεωτική, αλλά θα γίνονται μαθήματα υπό μορφή ανεξαρτήτων διαλέξεων που δεν θα περιορίζονται σε γνώσεις αλλά θα περιλαμβάνουν και εμπειρίες. Τα μαθήματα αυτά θα τα παρακολουθούν κατά περίπτωση παιδιά που θα τα επιλέγουν, ενώ την ίδια διάλεξη μπορούν να την παρακολουθούν παιδιά διαφόρων ηλικιών. Επίσης μεγάλη βοήθεια στην εκπαίδευση θα παίζει και το κομπιούτερ το οποίο με την βοήθεια και του διαδικτύου θα αποτελεί την βάση της εκπαίδευσης σε όλα τα επίπεδα.

       Γενικά επειδή με την άφιξη των ΕΤς και των ΑΔ οι γνώσεις μας και οι κρατούσες σήμερα θεωρίες θα ανατραπούν άρδην, πολλές σημερινές γνώσεις θα είναι σύντομα άχρηστες (πράγμα που το γνωρίζουν όπως είδαμε παλαιότερα στο σχετικό κεφάλαιο τα κρυστάλλινα παιδιά γι αυτό και δεν δείχνουν ενδιαφέρον στα μαθήματα του σχολείου), γι αυτό δεν δίδεται σημασία στο σημερινό σύστημα εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες, όταν μάλιστα γνωρίζουμε ότι πάρα πολλά επαγγέλματα θα καταργηθούν (όπως π.χ. του γιατρού, του δικηγόρου κλπ). Η εκπαίδευση και η απόκτηση γνώσεων σύντομα θα στηρίζεται στα παράθυρα εκπαίδευσης που θα μας ανοίγουν τα ολογραφικά θέατρα (δείτε τα στην σελίδα μου II.2.D0, στην οποίαν επίσης περιγράφεται το πώς θα είναι οργανωμένη και πως θα διοικείται η Γαλαξιακή κοινωνία που θα εγκαθιδρυθεί στον πλανήτη μας μέχρι το 2017), τα οποία αναμένεται ότι θα τεθούν σε λειτουργία το αργότερο μέσα σε ένα χρόνο από την άφιξη των ΕΤς. Ακόμη μπαίνοντας στην 5Η θα έχουμε πρόσβαση και στα ‘ακασικά αρχεία’ που όπως είδαμε παλαιότερα έχουν καταγεγραμμένες όλες τις γνώσεις τις σκέψεις και τα συμβάντα στον γαλαξία μας από την ύπαρξη του μέχρι σήμερα. Εδώ επισημαίνω ότι μιλούμε για δύο διαφορετικές περιόδους. Την πρώτη την μεταβατική και σύντομη που βασίζεται στην Γήινη τεχνολογία και τις σημερινές επιλογές μας, εικόνα της οποίας επιχειρώ να δώσω στην παρούσα συνεδρία μου, και την δεύτερη την μαγική που θα ισχύσει το αργότερο από το 2017 και για πάντα (σε αυτό οι ΕΤς και οι ΑΔ έδωσαν χρόνο), την οποία έχω αναλυτικά περιγράψει σε πολλά σημεία (δείτε π.χ. την σελίδα μου II.2.D0 για να ανεβεί το ηθικό σας και η αισιοδοξία σας). Η χρήση της τηλεόρασης, που υπήρξε βασικό όργανο της κυβέρνησης, θα ατονήσει και θα αντικατασταθεί όπως είδαμε από το διαδίκτυο, ό δε τύπος θα γίνει ηλεκτρονικός.

       Σχετικά με την επιρροή και την βοήθεια που θα μας δώσουν οι Εξωγήινοι (ΕΤς), οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι (ΑΔ), και οι Αγκάρθιοι (κάτοικοι της Κοίλης Γης), έχω να πω τα εξής: Στην Ε αν οι ΕΤς θα προσγειωθούν πριν, κατά την διάρκεια η μετά το μπαμ, η Α είναι ότι προτιμούν να προσγειωθούν μετά το μπαμ για να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και να είναι ευπρόσδεκτοι και από την κυβέρνηση, εάν όμως το χοντρό μας το κεφάλι θα καθυστερήσει υπέρμετρα το μπαμ, τότε πιθανόν να αποφασίσουν να προσγειωθούν πριν, οπότε η προσγείωση τους θα σηματοδοτήσει την έναρξη του μπαμ. Για τον τρόπο που οι ΑΔ θα μας διδάξουν η Α είναι ότι θα στέλνουν τηλεπαθητικά κλπ μηνύματα σε ορισμένους ανθρώπους (όπως π.χ. γίνετε κάθε εβδομάδα με τον Nidle) και αυτοί θα τα διδάσκουν σε αίθουσες κλπ. Οι ΕΤς θα βοηθήσουν πάρα πολύ στο θέμα των χρυσών κουταλιών, με το να δίδουν ιδέες και οδηγίες για τις νέες τεχνολογίες και όχι μόνον, ενώ θα έχουν μόνιμη παρουσία στις δημαρχίες κλπ ως σύμβουλοι, συμβουλεύοντας τους δημάρχους και άλλους αξιωματούχους για την διοίκηση και την διαχείριση τυχόν προβλημάτων. Το ίδιο θα κάνουν και για την κεντρική κυβέρνηση αλλά και για κάθε άλλον οργανισμό, ή ακόμη και εταιρία εφόσον οι συμβουλές τους ζητηθούν. Από την άλλη δεν χρειάζονται καμία παραχώρηση ή διευκόλυνση  από οποιονδήποτε, καθ’ ότι είναι 100% αυτάρκεις οι ΕΤς, ενώ πάντα η βοήθεια τους θα έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα εφόσον τους ζητηθεί, αποκλειόμενης κάθε παρέμβασης στην βούληση και τις αποφάσεις των Γήινων. Ακόμη τόσον οι ΕΤς όσον και τα αδέλφια μας οι Αγκάρθιοι δεν πρόκειται να μας δώσουν (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) έτοιμες συσκευές ‘στο πιάτο’ (διότι έτσι θα μας έπαιρναν τα μαθήματα που θα πρέπει να πάρουμε), αλλά απλώς θα μας βοηθήσουν να τις κατασκευάσουμε εμείς οι ίδιοι. Στην εξομάλυνση των σχέσεων, κυρίως μεταξύ χωρών, θα πηγαίνουν και θα φροντίζουν (συμβουλευτικά πάντα), να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προτού το πρόβλημα να δημιουργηθεί προλαμβάνοντας το.

       Ακόμη οι Αγκάρθιοι και οι ΕΤς (στους οποίους θα περιλαμβάνονται πλέον και οι Ανουνάκοι, οι όποιοι μετά την υπογραφείσα Γαλαξιακή ειρήνη έφυγαν από το σκότος και προσχώρησαν στο φώς), θα αρχίσουν να μας διδάσκουν μεταξύ άλλων την πραγματική μας ιστορία (που είχαν παραποιήσει οι ‘κακοί Ανουνάκοι για 13.000 χρόνια για να μας έχουν σκλάβους, οι οποίοι τώρα θα βοηθήσουν για να σβήσουν το βαρύ κάρμα τους) Επίσης θα μας διδάσκουν και το πώς θα λειτουργεί αλλά και το πώς θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε μέσα στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός της οποίας σύντομα θα αποτελέσουμε ως 5Η ισότιμο μέλος ως πλανήτης και ως ηλιακό σύστημα. Όταν προσγειωθούν θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε και τα διαστημόπλοια τους και να απολαμβάνουμε εκεί για λίγο όλα τα καλά που η  τεχνολογία της 5Η παρέχει, και που σε λίγα χρόνια θα αποκτήσουμε και εμείς. Όμως, όπως υποστηρίζει ο Έρικ, στην αρχή και ώσπου οι δονήσεις μας να ανέβουν αρκετά θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε μόνον τα διαστημόπλοια τα οποία προέρχονται από τα αστρικά συστήματα από τα οποία προήλθαμε και εμείς προτού ενσαρκωθούμε στην Γη, ώστε οι δονήσεις μας να είναι συμβατές. Ακόμη ένας λόγος που καθυστέρησαν να κατέβουν οι ΕΤς είναι, ώστε αφού ανεβούν οι δονήσεις μας να μπορούμε να συνυπάρχουμε στον ίδιο χώρο επί μακρότερο διάστημα, χωρίς οι υψηλές τους δονήσεις να μας δημιουργούν προβλήματα και χωρίς να χρειάζεται αυτοί να κατεβάζουν σημαντικά και επί μακρόν τις δικές τους. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για τους Αγκάρθιους, οι οποίοι ζώντας επί μακρόν απομονωμένοι μακριά από διαμάχες και Γαλαξιακούς πολέμους, έχουν αναπτύξει ένα ακόμη υψηλότερο και καθαρότερο επίπεδο δονήσεων στην 5Η, η οποία 5Η έχει και αυτή διάφορες οκτάβες δονήσεων υψηλότερες και χαμηλότερες. Στην Ε αν αφού έρθουν οι ΕΤς θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε όλους πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος, η Α είναι ότι για να πάει κάποιος σε κάποιο πλανήτη πρέπει η δόνηση του πλανήτη να το επιτρέπει έστω και αν αυτός είναι 5Η, όπως π.χ. οι δονήσεις όλων των εξωγήινων που επισκέπτονται σήμερα την Γη είναι συμβατές με αυτήν της Γης, Αν όμως ένας Γήινος θέλει να επισκεφτεί την Αφροδίτη που έχει μια ιδιαίτερα θηλυκή δόνηση, προϋπόθεση είναι να αποκτήσει και αυτός μια τέτοια δόνηση, και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να πάει μαζί με άλλους εξωγήινους πού έχουν και την δόνηση αυτή.

       Συνεχίζω με γενικές Ε για την Ελλάδα και τον κόσμο, έχω να πω τα εξής: Ξεκινώ με την συνθήκη της NESARA την οποία έχω περιγράψει αναλυτικά στη σελίδα μου II.2.D1 (για την οποία μιλάει θετικά και ο Nidle), και για την οποία τελευταία πολύς ντόρος γίνεται στο διαδίκτυο, τόσο με θετικά όσο και με αρνητικά σχόλια (θεωρώντας την μερικοί ως δόλωμα των σκοτεινών), όσον αφορά στην άμεση εφαρμογή της στις ΗΠΑ. Η επανειλημμένη απάντηση εδώ του ΑΕ μου για το πότε θα εφαρμοστεί είναι ‘ποτέ’. Την απάντηση ποτέ δίδουν και όλοι οι άλλοι ΑΕ από ερωτήσεις που κάνει ο κόσμος τόσο παλαιότερα όσο και πρόσφατα. Συνεχίζω με τον συμπαθέστατο Αρτέμη Σιόρα, ο οποίος στις ομιλίες του αποκαλύπτει πολλά ενδιαφέροντα από όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και διεθνώς. Στην Ε όμως που έχω υποβάλει επανειλημμένως στον ΑΕ μου και τώρα και στον ΕΠ για το πόσα από τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια που λέει ότι κατέθεσε για την Ελλάδα θα πάρει η χώρα, η επανειλημμένη Α όπως την μετάφερε αθυρόστομα ο Έρικ (αγανακτισμένα διότι το ρωτώ για πολλοστή φορά), είναι ότι η Ελλάδα θα πάρει ‘από τα τρία το μακρύτερο’. Πάντως εγώ καλού κακού θα υπογράψω πρόθυμα το χαρτί που κυκλοφορεί ο Σιόρας όπου αποδεχόμαστε αυτά τα λεφτά, διότι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Στην Ε του τι έγιναν τα 500 παιδιά των φαναριών που εξαφανίστηκαν ξαφνικά, η συνταρακτική Α τόσο από τον ΑΕ όσο και από τον ΕΠ είναι ότι άλλα μεν χρησιμοποιήθηκαν για το εμπόριο οργάνων και άλλα φαγώθηκαν στην κυριολεξία σε τελετές που κάνουν οι Γήινοι σαυροειδούς προελεύσεως προκειμένου να πάρουν την ενέργεια του παιδικού σώματος, γεγονός που συμβαίνει διεθνώς και μάλιστα στην Αγγλία όπου μεγάλος αριθμός παιδιών και μάλιστα μεταναστών εξαφανίζεται κάθε χρόνο. Πάντως βλέπουν και ορισμένα από αυτά τα παιδιά να ζούνε με ασφάλεια στην επαρχία. Οι νόμοι που ετοιμάζονται για να εξοφλεί κάποιος τα χρέη του στην εφορία δίνοντας ένα ακίνητο, έχουν τόσα 'αλλά’ και ‘εφόσον’ που τελικά πολλοί λίγοι (έως κανείς) δεν θα μπορέσουν να έχουν πραγματικό όφελος από αυτούς, όπως άλλωστε συμβαίνει και με πολλούς άλλους πρόσφατους νόμους που υποτίθεται ότι γίνονται για να μας ανακουφίσουν.

       Στην Ε που πήρα από αναγνώστες για τι σημαίνει όλο αυτό το show για την χρυσή Αυγή που έγινε σίριαλ στα κανάλια, η Α είναι ότι ό κύριος σκοπός ήταν να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από την λαίλαπα που τον περιμένει. Ορισμένοι μάλιστα αναλυτές επισημαίνουν ότι μια κυβέρνηση με πλειοψηφία τριών μόνον βουλευτών ετοιμάζεται να υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας για πολλές δεκαετίες. Στην Ε πιες οι επιπτώσεις για την χρυσή αυγή η Α είναι ότι δεν θα μπορέσουν να την διαλύσουν, ενώ αντίθετα εξοργίζουν τον κόσμο με αποτέλεσμα να αυξηθεί το πραγματικό ποσοστό της κατά δύο μονάδες (πράγμα που δεν το παρουσιάζουν στις δημοσκοπήσεις), εγώ δε εκτιμώ ότι το ποσοστό αυτό θα εκτιναχτεί όταν οι απελπισμένοι Έλληνες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την φοροεπιδρομή και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί και εξακολουθούν να επιβάλλονται, ενώ οι διάφορες λίστες για φοροδιαφυγή κλπ κοιμούνται ήσυχα στα συρτάρια. Βεβαίως αν λάβουμε υπόψη μας την μεγάλη πιθανότητα να μην γίνουν εκλογές αλλά η κυβέρνηση να αποδυναμωθεί πλήρως μετά το μπαμ, τότε τα ποσοστά των κομμάτων δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Δυστυχώς η Κύπρος είναι πιστό αντίγραφο της μητέρας Ελλάδας ως προς την λαμογιά, την κλεψιά, την παρανομία, την ατιμωρησία, και την εξάρτηση από ξένα κέντρα εξουσίας. Επειδή ο στόχος του site μου δεν είναι ούτε η πολιτική, ούτε οι αναλύσεις του τι συμβαίνει στην οικονομία και του τι πρέπει να γίνει, πράγματα που τα καλύπτουν πολύ πληρέστερα άλλα sites, δεν θα μπω σε τέτοιες λεπτομέρειες όπως δεν μπήκα και για την Ελλάδα, αλλά θα απαντήσω μόνον σε μερικές Ε που μου έκαναν φίλοι όταν ήμουν στην Κύπρο.

       Κατ αρχήν η Κύπρος δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τους υδρογονάνθρακες που θα εξορύξει, διότι νωρίτερα θα έχει ξεπεράσει την κρίση και θα βρίσκεται στην ανάπτυξη, ενώ και η σημασία των υδρογονανθράκων διεθνώς θα μειώνεται συνεχώς. (Το ίδιο ισχύει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό και για τους Ελληνικούς υδρογονάνθρακες). Τόσο ο πρόεδρος Αναστασιάδης, όσο και ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας Δημητριάδης είναι άτομα εξαρτώμενα από τα ‘αφεντικά’ τους, με τα οποία θέλουν να τα έχουν καλά για την περίπτωση που συμβεί μία στραβή και διακινδυνεύσουν πολλά. Στην Κύπρο δεν θα χρειαστεί να προηγηθεί το μπαμ πριν από την ανάκαμψη διότι οι κύπριοι δεν είναι τόσο χοντροκέφαλοι όσο η μεγάλη μάζα των Ελλήνων και θα πάρουν ευκολότερα πίσω την δύναμη τους, ακολουθώντας και το παράδειγμα της Ελλάδας που θα έχει προηγηθεί. Όπως άλλωστε αναμένετε θα τιμωρηθούν πολύ λίγοι καταχραστές (που γεμίζουν τους τραπεζικούς κύκλους) και φοροφυγάδες, και αυτό θα γίνει για να πέσει στάχτη στα μάτια. Είναι πολύ πιθανόν οι δύο κοινότητες Ελληνική και τουρκική να ενωθούν (όχι σε διζωνική αλλά κανονικά), ενώ το μεγαλύτερο όφελος θα προκύψει για τους τουρκοκύπριους. Συνεχίζοντας με διεθνή θέματα επαναλαμβάνω ότι δεν ξεκίνησαν πύραυλοι να χτυπήσουν το Ιράν, ούτε υπήρξε κάποια τέτοια προετοιμασία. Το Ισραήλ δεν προτίθεται να εμπλακεί σε καμία πολεμική ενέργεια διότι είναι πολύ απασχολημένο με την ταχεία οικονομική του ανάπτυξη και δεν θέλει για κανένα λόγο να την διακόψει. Οι ΗΠΑ ενώ σχεδίαζαν από χρόνια να χτυπήσουν την Συρία, για τους δικούς της λόγους, τώρα πλέον με την ανάμειξη της Ρωσίας και των άλλων χωρών θα είναι πολύ δύσκολο να το κάνουν. Η στάση πληρωμών των ΗΠΑ θα έχει γενικότερες επιπτώσεις στον κόσμο μόνον αν παραταθεί πέραν του μηνός. Τέλος μερικές Ε τρίτων. Οι Έψιλον δεν πρόκειται να επέμβουν ουσιαστικά στα πράγματα της Ελλάδας. Οι ηλιακές καταιγίδες δεν θα είναι επικίνδυνες για τους ανθρώπους, αλλά αντίθετα θα συντελέσουν στην δημιουργία του νέου ανθρώπου.

       Σχετικά με τον εκνευρισμό που υπάρχει από αναγνώστες ότι είμαστε συνέχεια στο ΘΑ και τίποτε ουσιαστικό δεν γίνεται, θέλω να πω ότι ο ΑΕ μου ουδέποτε έδωσε συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά μιλάει πάντοτε με πιθανότητες για το μέλλον, διότι ούτε αυτός ούτε κανείς με τους οποίους μπορούμε εμείς να επικοινωνήσαμε τις ξέρει, πολύ δε περισσότερο λαμβανομένου υπόψη της ελεύθερης βούλησης μας η οποία αποδεικνύεται πολύ νωθρή και δυσκίνητη. Ο Nidle ο οποίος έδωσε πέρυσι ημερομηνίες διαψεύστηκε παταγωδώς και δεν τολμά πλέον να το επαναλάβει, με αποτέλεσμα τα μηνύματα του να λένε τα ίδια και τα ίδια, και γι’’ αυτό και δεν τα αναρτώ πλέον. Υπενθυμίζω ότι εγώ δεν δημιουργώ ειδήσεις αλλά απλώς παίρνω πληροφορίες, και πολλές φορές και συμβουλές, τις οποίες αναρτώ ως έχουν είτε μας αρέσουν είτε όχι, είτε φαίνονται λογικές είτε παράλογες. Όποιος θεωρεί ότι στις σελίδες μου λέω τα ίδια και τα ίδια, ας μην ανήκει στις 70.000 που μπαίνουν κάθε μήνα στο site μου, και ας χρησιμοποιεί τον χρόνο του σε πιο ενδιαφέροντα sites π.χ. sites με γυμνές. Επειδή ακόμη μπαίνω στον πειρασμό να λέω που και που και την γνώμη μου, πιστεύω (αντίθετα με όσα λέγονται) ότι μέσα στο 2013 τίποτε σημαντικό δεν θα γίνει, και όλα θα μεταφερθούν (για μία ακόμη φορά) για το επόμενο έτος το 2014. Γι’ αυτό συνιστώ θάρρος, υπομονή και αισιοδοξία, που εγώ τουλάχιστον αισθάνομαι ότι τα έχω άφθονα, και, που θα πάει, κάποια στιγμή όλες οι προβλέψεις και οι ελπίδες μας θα πραγματοποιηθούν στο 100%. Αν θέλετε να αισθάνεστε ότι κάπως βοηθάτε στον σκοπό αυτό, τότε παράλληλα με τις ελεημοσύνες που τυχόν κάνετε, φροντίστε να ενημερώνετε και να αφυπνίζετε τον κόσμο εσείς που θεωρείστε αφυπνισμένοι, για να πιάσουμε το συντομότερο δυνατόν τις κρίσιμες μάζες. Εδώ ολοκληρώνω την παρούσα συνεδρία μου και θα συνεχίσω από αύριο με αυτά που σας υποσχέθηκα πιο πάνω, ενώ θα προσθέσω και ένα κεφάλαιο (που συνιστώ να το διαβάσετε με προσοχή), που περιέχει 16 πράγματα που κάνω, (ορισμένα επί καθημερινής βάσεως), και που με βοηθούν, όπως επιβεβαιώνει ο ΑΕ μου, στο να παίρνω σιγά σιγά αλλά σταθερά πίσω την δύναμη μου και να βγαίνω από το σύστημα, τελειοποιώντας συγχρόνως την υγεία μου και αισθανόμενος άνετα και ευχάριστα.

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Σήμερα 15.10.13 διόρθωσα τα λαθάκια αυτής της ανάρτησης (με την βοήθεια του φίλου μου Άλκιμου), που υπήρχαν σε λέξεις σε πολλά σημεία και μπέρδευαν τον αναγνώστη.  Ακόμη επειδή με τα ταξίδια μου αποτοξινώθηκα από τις ειδήσεις και τις αναλύσεις που κάνουν στα μεγάλα κανάλια οι Πρετεντέριδες και οι πολιτικοί μας, (που μας θεωρούν αφελείς σαν να είμαστε μαθητές του δημοτικού), σταμάτησα πλέον εντελώς να παρακολουθώ ειδήσεις σχόλια αναλύσεις και ομιλίες στα μεγάλα κανάλια, διότι κατεβάζουν τις δονήσεις μου, και περιορίζομαι να παρακολουθώ που και που τα 4 μικρά κανάλια που ανέφερα παλαιότερα, στα οποία τώρα πρέπει να προσθέσω και το κανάλι Ε (όπου ομιλεί και ο Τράγκας).

       ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ NIDLE

       Επειδή φίλοι με παρακάλεσαν, λόγω της κρίσιμης περιόδου που περνάει σήμερα η χώρα μας, να  χρησιμοποιώ τον περιορισμένο χρόνο μου αναπτύσσοντας κυρίως θέματα για την Ελλάδα και τους εαυτούς μας, και λιγότερο για τον πλανήτη γενικότερα, γι αυτό συμπτύσσω τις πληροφορίες από τα ως άνω σεμινάρια στις πιο βασικές. Το σεμινάριο του Αυγούστου με τίτλο ‘Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι μας’ περιγράφει καμιά εικοσαριά από τους σημαντικότερους ΑΔ μας, ενώ (το σημαντικότερο) αναλύει και τις 12 Ουράνιες Ακτίνες με τα  χρώματα τους και τις ιδιότητες της κάθε μιας (που διαχειρίζεται εκάστη και από ένας ΑΔ). Οι ακτίνες αυτές μας είναι απαραίτητες για την βήμα προς βήμα μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση, τις οποίες και επικαλούμαστε, ξεκινώντας από την πρώτη και καταλήγοντας στην δωδεκάτη. Για το θέμα αυτό θα μιλήσω και πιο κάτω, όταν θα αναφερθώ σε 16 δηλώσεις και ασκήσεις που μας βοηθούν να πάρουμε πίσω την δύναμη μας και να προχωρήσουμε με σιγουριά προς την 5Η, ενώ μας εξασφαλίζουν υγεία και καλή διάθεση. Το σεμινάριο του Σεπτεμβρίου με τίτλο ‘Η Θεία Σύνδεση’ περιγράφει βήμα προς βήμα το πώς και γιατί η Γη έπεσε στην 3Η, και την πορεία που θα ακολουθήσει η ανθρωπότητα με τις αλλαγές που θα γίνουν βήμα βήμα με επίκεντρο τις ΗΠΑ στον οικονομικό, πολιτικό, κοινωνικό κλπ τομέα, ώστε να περάσει ο κόσμος με την βοήθεια και των θαλάμων μεταμόρφωσης της Κοίλης Γης στην 5Η. Επειδή όλα αυτά περιγράφονται (σε γενικές γραμμές ως προς τις αλλαγές) στην σελίδα μου II.2.D0, δεν θεωρώ σκόπιμο να τα επαναλάβω εδώ. Στις 20 και 24.10.13 ακολουθεί το σεμινάριο του Οκτωβρίου με τίτλο ‘Ο στόλος της πρώτης επαφής’, αναφερόμενο στα διαστημόπλοια της μαζικής προσγείωσης των ΕΤς, και τον ρόλο που θα παίξουν αυτά,, τα κύρια σημεία του οποίου θα αναρτήσω στην συνέχεια.

       16 ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΣΚΉΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

      Εδώ και λίγο καιρό έχω ενσωματώσει στις καθημερινές μου δραστηριότητες, το να κάνω ορισμένες δηλώσεις και ασκήσεις που μου υπέδειξε ο ΑΕ να επιλέξω, από τις πολλές που προτείνονται από διάφορα κανάλια. Αυτές  σκοπό έχουν να μας βοηθήσουν στην πορεία μας προς την 5Η, να αυξήσουν τις δονήσεις μας και την συνειδητότητα μας, να μας βοηθήσουν να πάρουμε πίσω την δύναμη μας, και να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία μας ώστε να αισθανόμαστε άνετα και ευχαριστημένοι. Μάλιστα σε κάθε συνεδρία μου επιβεβαιώνει και την πρόοδο που εμφανίζω στους διαφόρους τομείς που αναφέρονται οι ασκήσεις (πολλές των οποίων τις έχω περιγράψει σε προηγούμενες αναρτήσεις μου), η οποία πορεία είναι πολύ ικανοποιητική. Γι’ αυτό συνιστώ σε όλους να τις κάνετε, ή δυνατόν, επί καθημερινής βάσεως, ενώ η σειρά που θα ακολουθείτε δεν έχει σημασία. 1) Ξεκινώ από την πολύ σημαντική άσκηση του να κοιτάμε τον εαυτό μας στα μάτια σε (ολόσωμο κατά προτίμηση) καθρέφτη και να του λέμε ‘σε αγαπώ’, παίρνοντας στη συνέχεια μια βαθειά αναπνοή και παρατηρώντας πως αισθάνεται το σώμα μας από αυτήν την δήλωση. Αυτό το επαναλαμβάνουμε άλλες δύο φορές. Επειδή συνηθίζω όλα να προσπαθώ να τα βελτιώνω, εγώ στην άσκηση αυτή προσθέτω μια τέταρτη φορά λέγοντας ‘πολύ σε αγαπώ’ και μια πέμπτη λέγοντας ‘και θα σε φροντίζω’. Σημειωτέον (όπως υποστηρίζει ο Έρικ) ότι αν κάποιος δεν έχει μάθει να αγαπάει τον εαυτό του, τότε δεν μπορεί ούτε να πάρει ούτε να δώσει πραγματική αγάπη) 2)  Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το σώμα μας λέγοντας του ‘σώμα μου σου είμαι ευγνώμων που μου παρέχεις την δυνατότητα να απολαμβάνω τις απολαύσεις του υλικού κόσμου με τις πέντε αισθήσεις μου’ (απολαύσεις που δεν υπάρχουν στις ανώτερες άυλες διαστάσεις από 6Η και ανώτερες). Ενισχύομαι αυτή μας την δήλωση οραματιζόμενοι τις ευωδιές κλπ που μυρίζουμε, τις μουσικές κλπ που ακούμε, τις νοστιμιές που γευόμαστε, τα ωραία ή ενδιαφέροντα αντικείμενα ή θεάματα που βλέπουμε, και τέλος την ευχαρίστηση που νιώθει το σώμα μας π.χ. όταν κολυμπάμε, όταν γελάμε, όταν κάνουμε έρωτα, κλπ. Αντίθετα δεν επικεντρωνόμαστε και αγνοούμε τελείως τις ατέλειες του σώματος μας (π.χ. ως προς το ύψος, βάρος, εμφάνιση, πάθηση, κλπ, τις οποίες αποδεχόμαστε). Η άσκηση αυτή του να είμαστε ικανοποιημένοι από το σώμα μας βοηθάει σε πολλούς τομείς μεταξύ των οποίων και στην βελτίωση της υγείας μας, την ενεργοποίηση των τσάκρα μας (που διευκολύνει και την τηλεπαθητική επικοινωνία), κλπ, ενώ δεν μπορούμε να πάμε στην 5Η (άρα θα πεθάνουμε) αν δεν δείχνουμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι με το σώμα μας και τις εμπειρίες που μας προσφέρει στον υλικό κόσμο.

       3) Δηλώνω με αποφασιστικότητα ότι ‘πιστεύω ακράδαντα στην αθανασία του σώματος μου’, που σημαίνει ότι με το παρόν μας σώμα θα ζήσουμε όσα χρόνια επιθυμούμε προτού φύγουμε για την 9Η διάσταση που ζουν οι ψυχές, (υπενθυμίζω ότι οι ΕΤς ζουν κατά βούληση από 1000 έως 3000 χρόνια), Την ώρα που κάνουμε αυτή την δήλωση θα πρέπει να φροντίζουμε να το πιστεύουμε πραγματικά, διότι όποιος πιστέψει ακράδαντα στην αθανασία παύει πλέον να γερνάει, και η επίφυση του αρχίζει να παράγει την ορμόνη που μας ξανανιώνει. Όμως δεν πρέπει να ανησυχούμε για το μέλλον μας, αλλά να επικεντρωνόμαστε στο παρόν, διότι μια τέτοια ανησυχία μπορεί να ακυρώνει την ακράδαντη πίστη μας στην αθανασία. Ανεξάρτητα από αυτό τα κύτταρα μας γερνούν πιο αργά όταν κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν και που διατηρούν την καλή μας διάθεση. Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, όμως όσοι με ξέρουν με θεωρούν 10 και πλέον χρόνια νεώτερο από την πραγματική μου ηλικία, και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Οι επόμενες τρεις δηλώσεις 4 5 και 6 χρειάζονται για να πάψουμε να αισθανόμαστε θύματα, να πάρουμε πίσω την δύναμη μας και να βγούμε από το σύστημα, πράγματα απαραίτητα τόσο για την εν συνεχεία δραστηριοποίηση μας στις νέες καταστάσεις, όσο και για την άνετη είσοδο μας στην 5Η. 4) Δηλώνω με αποφασιστικότητα ότι ‘τώρα πλέον είμαι έτοιμος να αλλάξω τελείως τον τρόπο ζωής μου και να επικεντρωθώ μόνον σε θέματα και δραστηριότητες που με ευχαριστούν’. Στην συνέχεια πρέπει να αναλύσουμε το τι μας δυσαρεστεί και να προσπαθήσουμε να το αποφύγουμε, ή να το αλλάξουμε με κάτι ευχάριστο, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξουμε επάγγελμα, ή σύντροφο, κλπ. Με τις νέες ενέργειες που έρχονται και τις ανατροπές που θα συμβούν, ακόμη και τέτοιες σοβαρές αλλαγές δεν πρέπει να μας τρομάζουν, καθ’ ότι τελικά θα αποδειχθούν σωστές.

      5) Δηλώνω με αποφασιστικότητα ότι ‘τώρα πλέον είμαι έτοιμος να απαλλαγώ από όλα όσα δεν χρειάζομαι, ώστε να επικεντρωθώ στον ρόλο και στις εμπειρίες που ήρθα να βιώσω σε αυτήν μου την ενσάρκωση’. Στην συνέχεια πρέπει να επισημάνω όλους και όλα που είναι γαντζωμένα επάνω μου σαν βαρίδια και καθυστερούν την ταχεία μου μετάβαση στην 5Η. Σε αυτά περιλαμβάνονται πρωτίστως και τα ενήλικα μέλη της οικογενείας μας, για τα οποία θα πρέπει να αισθανόμαστε λιγότερο έως καθόλου υπεύθυνοι για αυτά, καθ ότι έχουν έλθει έχοντας επιλέξει να πάρουν τις δικές τους εμπειρίες (καλές ή κακές) από αυτή τους την ενσάρκωση, και η τυχόν υπερπροστατευτικότατα μας θα τους στερήσει τα μαθήματα που ήρθαν να πάρουν, και αυτό θα είναι τελικά εις βάρος τους. Από την άλλη πλευρά και εμείς καθυστερούμε να πάρουμε αυτά που προαναφέραμε, γι’ αυτό και ο Έρικ λέει ότι πιο εύκολα προχωρούν προς την 5Η όσοι ζουν μόνοι τους χωρίς οικογένεια. 6) Δηλώνω με αποφασιστικότητα ότι ‘εγώ είμαι αποκλειστικά και πλήρως υπεύθυνος για την ζωή μου και για το ότι συμβαίνει σε αυτήν’. Στην συνέχεια εξετάζουμε τα γεγονότα που καθόρισαν, ή στιγμάτισαν την ζωή μας, και μάλιστα τα δυσάρεστα, βρίσκοντας τις δικές μας ενέργειες, αποφάσεις και αντιδράσεις μας που οδήγησαν σε αυτά, και αν κάπου θεωρούμε ότι κάτι έγινε τελείως ανεξάρτητα από την θέληση μας, ας σκεφτούμε ότι και αυτό ακόμα το καλέσαμε υποσυνείδητα, διότι έπρεπε να πάρουμε το μάθημα που αυτό θα μας δώσει. Γενικά δε όταν μας συμβαίνει κάτι δυσάρεστο αντί να μεμψιμοιρούμε θα πρέπει να διερωτόμαστε ‘άραγε πιο μάθημα θέλει αυτό το γεγονός να μας δώσει’; Από την άλλη θα πρέπει να πάψουμε να κατηγορούμε ή να μισούμε τους άλλους για ότι μας συμβαίνει, διότι έτσι τους δίνουμε την δύναμη μας και παίζουμε τον ρόλο του θύματος, ενώ κανείς ποτέ δεν μπορεί να μας κάνει κάτι που εμείς οι ίδιοι υποσυνείδητα δεν το προκαλέσαμε και δεν το επιλέξαμε να γίνει. Τέλος πρέπει να αποδεχθούμε την πλήρη ευθύνη για την ζωή μας διότι μόνον τότε είμαστε σε θέση να την αλλάξουμε. 7) Δηλώνω με αποφασιστικότητα ότι ‘τώρα πλέον έχω αποστασιοποιηθεί από ότι συμβαίνει γύρω μου και τίποτε πραγματικά δεν με αγγίζει’. Αυτό είναι κάτι στο οποίο επιμένει ο ΑΕ μου διότι δεν το έχω επιτύχει πλήρως ακόμη, και σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαι πλήρως αποστασιοποιημένος από οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μου, σαν να βλέπω ένα χαμηλού ενδιαφέροντος έργο, και να μην ταράσσομαι ή να συγκινούμαι και από τα πλέον τραγικά γεγονότα, θεωρώντας ότι όλα γίνονται κατόπιν επουράνιας εντολής και ότι εξυπηρετούν κάποιο ανώτερο σκοπό, είτε συλλογικό είτε ατομικό του παθόντος.

        8) Καλώ τον ΑΕ μου, που είναι η δεξαμενή της ψυχής μου μικρό μέρος της οποίας βρίσκεται μέσα μου, να έλθει και να μπει μέσα μου ώστε να έχω στο σώμα μου πολύ μεγαλύτερο μέρος της ψυχής μου, Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, πρώτον να ανεβούν σημαντικά οι δονήσεις μας ώστε να μην μας αγγίζουν πνευματικές επιθέσεις (ματιάσματα κλπ τα οποία έχουν χαμηλή δόνηση), γι αυτό και μπορούμε να το κάνουμε όταν αισθανόμαστε ματιασμένοι. Δεύτερον ανεβάζει την νοημοσύνη μας, πράγμα που διατηρείται και όταν φύγει ο ΑΕ μας. Τρίτον βοηθά στην θεραπεία όπως θα δούμε στην συνέχεια. Για να έλθει και να παραμείνει μέσα μας για μεγάλο διάστημα πρέπει να αισθανόμαστε ευχαριστημένοι, γι αυτό πριν τον καλέσουμε αναπολούμε ευτυχισμένες στιγμές από την ζωή μας, και αφού έλθει συνεχίζουμε να κάνουμε ευχάριστες σκέψεις και να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν, διότι αν ξεκινήσουμε κάτι δυσάρεστο ο ΑΕ μας φεύγει. Η άσκηση γίνεται, όπως είπαμε και παλαιότερα, ως εξής: Χαλαρώνουμε και με κλειστά μάτια λέμε, ‘ΑΕ μου έλα για να μπεις μέσα μου’. Τότε οραματιζόμαστε μια χρωματιστή ομίχλη-σύννεφο (π.χ. κίτρινη), να σχηματίζεται μπροστά μας και βάζουμε μέσα το ένα μας χέρι προσέχοντας πώς αυτό αισθάνεται. Μετά βάζουμε και το άλλο και τα δύο μας χέρια μας τραβούν και μπαίνουμε ολόκληροι στην ομίχλη. Τότε αρχίζουμε να ρουφάμε με την εισπνοή από την μύτη την κίτρινη ομίχλη (δηλαδή τον ΑΕ μας), η οποία γεμίζει το κεφάλι μας και σιγά σιγά όλο μας το σώμα, για να ξεχειλίσει στην συνέχεια και να γεμίσει και όλη μας την αύρα. Αν κάποια όργανα ή συστήματα του οργανισμού μας νομίζουμε ότι έχουν κάποιο πρόβλημα, τότε φανταζόμαστε την ομίχλη να τα περιλούζει ένα ένα και να τα κάνει να λάμπουν, ενεργοποιώντας τα έτσι και θεραπεύοντας τα. Επειδή πολύ συχνά σκεπτόμαστε ή κάνουμε δυσάρεστα πράγματα που αναγκάζουν τον ΑΕ μας να φύγει, καλό είναι να τον καλούμε συχνά, (διότι αυτό ανεβάζει σταθερά τις δονήσεις μας στον δρόμο μας προς την 5Η), ακόμη και παραλείποντας να βάζουμε πρώτα τα δύο μας χέρια εάν βιαζόμαστε, και επιταχύνοντας το γέμισμα του σώματος μας με τις εισπνοές, όπως ήδη κάνω εγώ.

       Οι επόμενες δύο ασκήσεις 9 και 10 αναφέρονται στην εξοικείωση μας και προετοιμασία μας για την 5Η. 9) Φανταζόμαστε ότι έχουμε ήδη στην διάθεση μας τις ιδιότητες και τις δυνάμεις της 5Η. Έτσι όταν έχουμε διάθεση φανταζόμαστε ότι αιωρούμεθα, ότι πετάμε και επισκεπτόμαστε διάφορα μέρη, ότι οδηγούμε το ιπτάμενο όχημα μας, ότι διακτινιζόμαστε κλπ. Ακόμη ότι έχομε το δικό μας κέντρο επικοινωνίας όπου καλούμε τα ολογράμματα των φίλων μας και συνομιλούμε, ότι έχουμε τον δικό μας εξομοιωτή που παράγει για μας αντικείμενα, ρούχα, φαγώσιμα κλπ, και ότι έχουμε το δικό μας ολογραφικό θέατρο, που αφ ενός μας ανοίγει παράθυρα και βλέπουμε γεγονότα του παρελθόντος, και αφ ετέρου κάνομε με αυτό διάφορες κατασκευές π.χ. μεγαλώνουμε ή αλλάζουμε το σπίτι μας κλπ. Τέλος ότι με την σκέψη μας και μόνον υλοποιούμε ότι θέλουμε. Η άσκηση αυτή προέκυψε διότι σε προηγούμενη συνεδρία μου ο ΑΕ μου με ρώτησε αν σκοπεύω να κατασκευάσω κάτι. Εγώ αρνήθηκα αλλά αυτός επέμενε και τότε θυμήθηκα ότι συχνά με την φαντασία μου βλέπω στην 5Η να μεγαλώνω το σπίτι μου προσθέτοντας ορόφους και υπόγεια για να φιλοξενήσουν τους πολυάριθμους πίνακες μου. Σε Ε αν αυτό εννοεί η Α είναι ναι, και σε Ε αν θα το κάνω με την σκέψη μου ή με ολογραφικό θέατρο, η Α είναι ‘ασχέτως μέσου πάντως θα το κάνεις, μόνο που τον πρώτο χρόνο μόνον εσύ θα μπορείς να μπαίνεις στους νέους ορόφους μέχρι και οι άλλοι που δεν θα τους βλέπουν να αποκτήσουν το απαιτούμενο επίπεδο δονήσεων’. Στην Ε αν θα μπορέσω κατασκευάσω και την σπηλιά που οραματίζομαι μέσα στο βουνό πίσω από το σπίτι μου (με σταλακτίτες, λιμνούλα, κλπ), η Α είναι ότι θα μπορέσω μόνον αν αυτή δεν ενοχλεί τους γείτονες, και αν δεν βλάπτει την ζώσα ύλη’. Όμως και αυτήν θα μπορώ να την επισκέπτομαι μόνον εγώ για τους ίδιους λόγους, διότι θα έχει δημιουργηθεί στα πλαίσια της δικής μου ενέργειας. Τέλος με ενεθάρρυνε να συνεχίσω αυτούς τους οραματισμούς ως πολύ χρήσιμους για την ταχεία πορεία μου στην 5Η, γι’ αυτό και σας τους προτείνω.

       10) Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για την 5Η με το να αισθανόμαστε άνετα και ασφαλείς (όπως αισθάνεται και ο Έρικ), ανεξάρτητα από το αν έχουμε ή όχι χρήματα, και ανεξάρτητα από τα δυσάρεστα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας, είτε αφορούν σε εμάς, είτε στο περιβάλλον μας και την χώρα γενικότερα, τα οποία πρέπει να αποδεχόμαστε αγόγγυστα σαν γεγονότα που έπρεπε για κάποιο υπέρτατο σκοπό να γίνουν. Επειδή όμως πάντοτε θα έχουμε επιθυμίες και ανάγκες, δεν πρέπει να παραλείπουμε να ζητούμε από το σύμπαν την ικανοποίηση τους, διότι ‘το σύμπαν ακούει και πολύ συχνά επεμβαίνει’. Παίρνω πρόσφατο παράδειγμα από τον Έρικ που ζήτησε από το σύμπαν να κάνει πλέον έδρα του το Λονδίνο, και δύο μέρες μετά πήρε πρόσκληση από το Λονδίνο για να κάνει εκεί σειρά σεμιναρίων. Όταν πάλι δεν έχουμε τρόπο ή δεν ξέρουμε πώς να επιλύσουμε ένα μας πρόβλημα, μπορούμε να το αφήνουμε να το λύσει η ‘συμπαντική νοημοσύνη’ ως εξής: Χαλαρώνουμε και με κλειστά μάτια λέμε, ‘καλώ την συμπαντική νοημοσύνη να έλθει για να της αναθέσω την αντιμετώπιση κάποιου προβλήματος μου’. Τότε φανταζόμαστε μια χρωματιστή ομίχλη-σύνεφο (π.χ. καφέ χρώματος) να έρχεται δίπλα μας και μπαίνουμε μέσα σε αυτή, όπως περιέγραψα και προηγουμένως, και την εισπνέουμε ώστε να γεμίσει πρώτα τον εγκέφαλο μας (γεμίζοντας το υποσυνείδητο μας με πλήθος χρησίμων πληροφοριών), και στην συνέχεια όλο μας το σώμα. Τότε λέμε, ‘συμπαντική νοημοσύνη σου αναθέτω την αντιμετώπιση του ‘τάδε’ προβλήματος μου’. Πρέπει να βάζουμε ένα πρόβλημα κάθε φορά, αλλά μετά από κάποιο σύντομο διάστημα μπορούμε να προσθέτουμε και άλλο και άλλο, ενώ κάνουμε την άσκηση μία φορά για κάθε πρόβλημα, διότι αν την επαναλάβουμε αυτό σημαίνει ότι δεν εμπιστευόμαστε και μπορεί αυτό να μπλοκάρει την έκβαση που περιμένουμε. Για τον ίδιο λόγο αφού αναθέσαμε το πρόβλημα στην συμπαντική νοημοσύνη, θα πρέπει να πάψουμε να ανησυχούμε και να ασχολούμαστε πλέον οι ίδιοι με την επίλυση του. Ο Έρικ προ μηνός επέλυσε ένα τέτοιο του πρόβλημα και μάλιστα πολύ γρήγορα αφ’ ότου το ανέθεσε στην συμπαντική νοημοσύνη. Τέλος για να τονίσουμε την άσκηση, μπορούμε να βάζουμε το πρόβλημα σε μια ενεργειακή μπάλα που κρατάμε στο χέρι, που μετά τις δηλώσεις την αφήνουμε να κυλήσει μέσα στην ομίχλη της  συμπαντικής νοημοσύνης.

       Συνεχίζω στην ίδια ενότητα 10. Επειδή πολλά προβλήματα και ανασφάλειες που μας εμποδίζουν να αισθανθούμε 5Η οφείλονται στην έλλειψη χρημάτων, ο Έρικ προτείνει την κάτωθι άσκηση για όσους την έχουν ανάγκη (και νομίζω ότι όλοι την έχουμε ανάγκη, διότι η οικονομία μπάλα είναι και γυρίζει), που την έχει περιγράψει στα σεμινάρια του και την έχω αναρτήσει παλαιότερα και εγώ με τίτλο ‘διαλογισμός για το χρήμα’ που υπενθυμίζω ότι γίνεται ως εξής: Χαλαρώνουμε και καλούμε είτε απ ευθείας το χρήμα, ή αν δεν εμπιστευόμαστε στις δυνάμεις μας, ζητούμε από τον ΑΕ μας να μας το φέρει. Οραματιζόμαστε την ενέργεια του χρήματος σαν μια ομίχλη-σύνεφο με χρυσό χρώμα και χιλιάδες φωτάκια μέσα του να λαμπιρίζουν. Βάζουμε μέσα της το ένα μας χέρι και προσέχουμε το πώς αυτό αισθάνεται. (Εγώ συγκεκριμένα το ένιωσα να γεμίζει με χρυσά βραχιόλια και άλλα κοσμήματα). Μετά βάζουμε και το άλλο και μπαίνουμε ολόκληροι μέσα στην ομίχλη ενώ στην συνέχεια την εισπνέομαι μέσα μας κατά τα γνωστά. Κατόπιν λέμε στο χρήμα, ‘θέλω να γίνουμε εραστές’ και στην συνέχεια του λέμε ‘θέλω να είσαι το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου’. Στην συνέχεια φανταζόμαστε τον εαυτό μας με τί αυτοπεποίθηση περπατάει στους δρόμους τώρα που το χρήμα είναι το πρώτο πράγμα στην ζωή του, πώς αισθάνεται πλέον στους χώρους εργασίας, στο σπίτι του, στα ψώνια και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις από εδώ και πέρα. Εφ όσον είμαστε ευχαριστημένοι για τον τρόπο που αισθανόμαστε τώρα, λέμε στο σώμα μας ‘από εδώ και πέρα έτσι θέλω να αισθάνεσαι πάντα. Για όσους διστάζουν ή ντρέπονται να κάνουν το χρήμα το πρώτο πράγμα στην ζωή τους, τότε μπορεί να καταντήσουν ώστε το χρήμα να είναι το πρώτο πράγμα που θα σκέπτονται μόλις ξυπνήσουν και το τελευταίο πριν κοιμηθούν. Βέβαια αυτή η άσκηση που μπορούμε να κάνουμε για το χρήμα (και συνιστώ φτωχοί και πλούσιοι να την κάνουν), μπορεί να γίνει μετά από ένα διάστημα και για κάποια άλλη ανάγκη μας, όπως είναι π.χ. η υγεία, χωρίς το ότι βάζουμε πρώτο το καινούριο να επηρεάζει τα πρωτεία του προηγουμένου, (σαν να υπάρχουν συγχρόνως πολλά πρώτα). Ακόμη απαγορεύονται (δια ροπάλου) φράσεις και σκέψεις όπως ‘χρειάζομαι τα χρήματα για τον τάδε σκοπό’, ή ‘επειδή χρωστάω’, κλπ. ή ‘δεν μου χρειάζονται πολλά χρήματα διότι λίγα μου αρκούν’ ή ‘έχω χρήματα και δεν μου χρειάζονται άλλα’ και άλλες τέτοιες εκφράσεις που μπλοκάρουν δραστικά την ενέργεια του χρήματος, και για τις οποίες μπορεί κάποτε να μετανιώσουμε. Τέλος την άσκηση αυτή του χρήματος, αλλά και για τις άλλες ανάγκες μας μπορούμε ελεύθερα να τις επαναλαμβάνουμε όσες φορές θέλουμε.

       Οι επόμενες 4 ασκήσεις 11,12,13 και 14 αναφέρονται κατά κύριο λόγο στην υγεία και την θεραπεία. 11) Ξεκινώ με αυτήν που θεωρεί ο ΑΕ μου ως πανάκια, που γίνεται, όπως έχω ήδη πει, με το να ρουφάμε μέσω του ομφαλού μας με την εισπνοή μας (από την μύτη) τον (θεραπευτικό) ‘αιθέρα’ ή ‘πράνα’ από το σύμπαν, και με την εκπνοή (πάντα από την μύτη) να τον στέλνουμε (με την φαντασία μας) να περιλούζει το όργανο ή το σύστημα του σώματος μας που θεωρούμε ότι έχει κάποιο πρόβλημα και να το θεραπεύει. Την άσκηση αυτή την κάνουμε χαλαρωμένοι και με κλειστά μάτια (κατά προτίμηση ξαπλωμένοι), ενώ τις πρώτες 10 ή περισσότερες εισπνοές τις κατευθύνουμε σε ολόκληρο το σώμα μας, πράγμα που αναζωογονεί όλα τα κύτταρα μας. Στην συνεχεία αρχίζουμε να τις στέλνουμε στα διάφορα όργανα μας που την έχουν ανάγκη, στέλνοντας τουλάχιστον 10 εκπνοές στο καθένα προτού πάμε στο επόμενο. Αν κάποιο μας όργανο έχει έντονο πρόβλημα τότε την άσκηση αυτή την κάνουμε επί καθημερινής βάσεως, στέλνοντας όχι μόνον 10 αλλά 20 και 30 και 50 εκπνοές, ή όσες αισθανόμαστε ότι χρειάζονται. Η άσκηση αυτή θεραπεύει στο ενεργειακό επίπεδο, αλλά τόσο η υγεία όσο και η ασθένεια ξεκινάει από το ενεργειακό επίπεδο προτού εκδηλωθεί στο σώμα, γι’ αυτό η αρμονία που επιτυγχάνεται στο ενεργειακό επίπεδο (στην αύρα) θεραπεύει στην συνέχεια και στο σωματικό επίπεδο. Παρ όλα αυτά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που τα συμπτώματα της ασθένειας (όπως π.χ. πόνοι, βήχας, συνάχι, κλπ) κόβονται άμεσα μαχαίρι, έστω και προσωρινά. Ακόμη και όργανα ή συστήματα που δεν εμφανίζουν κάποιο πρόβλημα, καλό είναι να τα εντάσσουμε που και που στην άσκηση για λόγους προληπτικούς, ώστε να προλαβαίνουμε κάθε δυσαρμονία προτού εκδηλωθεί. Αφού κάνω ήδη για αρκετό καιρό την άσκηση αυτή με όρεξη, τακτικά και συστηματικά, ό ΑΕ μου λέει στις συνεδρίες ότι η υγεία μου δεν έχει πλέον κανένα πρόβλημα και να μην τον απασχολώ στο μέλλον με ερωτήσεις γι’ αυτήν, διότι δεν θα μου απαντά. Ακόμη σε Ε που απασχολούν μέλη της οικογενείας μου, η στερεότυπη Α που παίρνω τελευταία είναι ‘αυτό δεν μας αφορά, πάμε παρακάτω’. Σημειωτέον ότι και στις αιματολογικές εξετάσεις που κάνω το τελευταίο διάστημα, ο γιατρός μου που αξιολογεί τους δείκτες μου λέει ότι συγκρίνονται με εξετάσεις εικοσάχρονου.

       Αναφέρω τα πιο βασικά σημεία που πήρα με την άσκηση πραγματική θεραπεία, όπως είναι η ισχιαλγία μου πριν από πολλούς μήνες, προβλήματα με το στομάχι μου και το πεπτικό γενικότερα, και ενίσχυση του αναπνευστικού μου για την καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων. Ακόμη βοηθήθηκα και με το συνάχι και τον βήχα που με επισκέπτονται καμιά φορά, αν και το αξιόπιστο κανάλι ο Κρύων υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να καταπολεμούμε με φάρμακα το συνάχι και τον βήχα, που εμφανίζονται μια δύο φορές τον χρόνο, διότι αυτό σηματοδοτεί αλλαγές στο σώμα μας, ενώ οι βλέννες και τα φλέματα πρέπει να φεύγουν βοηθώντας έτσι (μεταξύ άλλων) στην αποτοξίνωση του σώματος. Επειδή η πρόληψη είναι προτιμότερη από την θεραπεία, θεωρώ ότι δεν θα σας κουράσω αν αναφέρω τα βασικά όργανα και τα συστήματα που καλόν είναι να τα περνάμε που και που από την άσκηση με 10 αναπνοές για το κάθε ένα: Κεφάλι, για πονοκεφάλους και βελτίωση μνήμης. Μάτια, για καλύτερη όραση. Ιγμόρειο και μήτη, για φλεγμονή και συνάχι. Στοματική κοιλότητα, για ούλα και δόντια. Λαιμός, για βήχα φλέματα και ενίσχυση θυρεοειδούς. Βρόγχοι και πνεύμονες για πληρέστερη αναπνοή. Καρδιά και κυκλοφοριακό, για καλύτερη αιμάτωση τόσο της καρδιάς (με καθάρισμα των στεφανιαίων αρτηριών που την τροφοδοτούν), όσο και του κυκλοφοριακού με καθάρισμα των αρτηριών γενικώς (εφ όσον απαιτείται), με σύγχρονη θεραπεία της καρδιάς από τυχόν προβλήματα για την καλή της λειτουργία. Οισοφάγος και στομάχι, για την καλή χώνευση. Λεπτό έντερο, για την καλή απορρόφηση των τροφών. Παχύ έντερο, για το καθάρισμα των τοιχωμάτων του και θεραπεία τυχών φλεγμονών ή μπλοκαρισμάτων. Συκώτι (το φίλτρο του σώματος), για καθάρισμα και θεραπεία. Χολή για σωστή ροή στο στομάχι. Πάγκρεας, για σωστή ροή της ινσουλίνης ώστε να έχουμε κανονικούς δείκτες ζαχάρου. Σπλήνα (που καθαρίζει το αίμα), για καθαρισμό της.

       Νεφροί και ουρητήρες για καθαρισμό και τυχόν θεραπεία. Ομοίως ουροδόχος κύστη και ουρήθρα. Τυχόν θεραπεία για το γεννητικό σύστημα ανδρών (ή άσκηση γίνεται χωριστά για προστάτη, όρχεις, και πέος). Ομοίως για το γεννητικό σύστημα γυναικών (ωοθήκες, σάλπιγγες, μήτρα και κόλπος). Μυοσκελετικό σύστημα, για ενίσχυση και τυχόν θεραπεία, με έμφαση στους κατώτερους σπονδύλους της σπονδυλικής, ώστε να μην πιέζουν τα νεύρα και δημιουργούν ισχιαλγίες και οσφυαλγίες. Ακόμη κάνουμε προληπτικά την άσκηση για τρία συστήματα που εδράζονται στον θύμο αδένα (ψηλά στο στέρνο), όπου και στέλνουμε το πράνα. Το λεμφικό σύστημα (ο σκουπιδιάρης του οργανισμού) για καλή λειτουργία, το αμυντικό, για καλύτερη άμυνα του οργανισμού και εξάλειψη τυχόν μολύνσεων και φλεγμονών, και του κέντρου ενέργειας του σώματος, για αύξηση της ενέργειας και της ζωτικότητας μας. Επίσης κάνουμε την άσκηση για το άνοιγμα, την θεραπεία και την ενεργοποίηση όλων των τσάκρα μας συγχρόνως στέλνοντας το πράνα σε ολόκληρο το σώμα μας (για περισσότερες από 10 φορές). Ακόμη στέλνομαι ιδιαίτερα το πράνα στο τσάκρα της επίφυσης (στο μέσον του κάτω μέρους του εγκεφάλου), για το ξανάνιωμα που προαναφέραμε, καθώς και στο πηγάδι των ονείρων,(στο άνω μέρος του σβέρκου) για ήρεμο ύπνο και ευχάριστα όνειρα. Κατά την διάρκεια του ύπνου γίνονται πολλές και σημαντικές διεργασίες, τόσο σε φυσικό όσο και σε μεταφυσικό επίπεδο. Σημειωτέον ότι η άσκηση δεν μπορεί να έχει εφαρμογή στα ανώτερα σώματα μας, συναισθηματικό, ψυχικό, νοητικό, ενώ βοηθάει και στην άνοδο των δονήσεων μας. Τέλος μπορούμε να στέλνουμε το πράνα και όπου αλλού νομίζουμε ότι ο οργανισμός μας το έχει, ή θα το έχει ανάγκη.

       12) Γειώνουμε επί καθημερινής βάσεως για δύο με τρία τουλάχιστον λεπτά τις ενέργειες που παίρνουμε καθημερινά από το σύμπαν, περπατώντας ή (καλύτερα) στεκάμενοι με τελείως γυμνά πόδια πάνω σε χώμα, ή σε άμμο, πέτρες κλπ, ή (καλύτερα) πάνω σε χλόη. Συγκεντρωνόμαστε σε αυτό που κάνουμε και λέμε μέσα μας: ‘Μητέρα Γη σου στέλνω με αγάπη τις ενέργειες που έχω λάβει από το σύμπαν, για να τις χρησιμοποιήσεις όπως εσύ ξέρεις, αφού έχω κρατήσει τις ευεργετικές τους ιδιότητες, και στην θέση τους στείλε μου με την δική σου αγάπη τις θεραπευτικές σου ενέργειες’. Συγχρόνως αισθανόμαστε το σώμα μας να αδειάζει από τις πρώτες ποτ έχουμε λάβει, ενώ στην συνέχεια αισθανόμαστε να ανεβαίνουν οι θεραπευτικές ενέργειες από την Γη που γεμίζουν σιγά σιγά τα πόδια μας, και ανεβαίνοντας καλύπτουν όλον τον κορμό, τα χέρια, μέχρι και το κεφάλι. Αν μάλιστα συγχρόνως μπορούμε να ακουμπάμε, ή να αγκαλιάζουμε και ένα δένδρο, τότε παίρνουμε στο υποσυνείδητο μας και πλήθος χρήσιμων πληροφοριών που μας παρέχει το φυτικό βασίλειο, που αποτελεί, όπως είπαμε και παλαιότερα, το κέντρο πληροφοριών για όσα συμβαίνουν στην Γη. (Το δένδρο το αναφέρω παρεμπιπτόντως και δεν χρειάζεται να γίνεται συγχρόνως με την γείωση, ούτε να γίνεται καθημερινά). Για να αξιοποιήσουμε καλύτερα τις θεραπευτικές αυτές ενέργειες, μπορούμε αφού τις λάβουμε, να τις κατευθύνουμε στο ένα μετά το άλλο τα όργανα και συστήματα που αναφέραμε στην προηγούμενη παράγραφο 11, οραματιζόμενοι ότι τα ενεργοποιούν και τα θεραπεύουν, οπότε η όλη άσκηση πιθανόν να χρειαστεί γύρω στα 10 λεπτά. Αν βιαζόμαστε (κακώς) ας περιοριστούμε τουλάχιστον στα τρία λεπτά καθημερινώς, και ας νιώσουμε στην συνέχεια το πόσο καλύτερα αισθάνεται το σώμα μας μετά την άσκηση, πράγμα που καλό είναι να το κάνουμε μετά και από κάθε άλλη σχετική άσκηση. Υπενθυμίζω ότι εδώ και πολύ καιρό ό ΑΕ μου είχε πει ότι εγώ γειώνω μια γυαλιστερή (μεταλλική) ενέργεια που την χρειάζεται η Γη σε διάφορα μέρη της, γι’ αυτό και θα με κατευθύνει να επισπευτώ διάφορα (πολλές φορές απίθανα μέρη), και τώρα που το συνειδητοποιώ ίσως σε αυτό να οφείλονται και τα πολλά μου ταξίδια.

       13) Ξαπλώνουμε και χαλαρώνουμε και παίρνουμε βαθιές και αργές αναπνοές (από την μύτη), μετρώντας μέχρι το 10, ενώ κρατάμε την αναπνοή μας μετρώντας μέχρι το 5, και στην συνέχεια εκπνέουμε αργά (από την μύτη), μετρώντας πάλι μέχρι το 10, και παραμένουμε σε άπνια μετρώντας μέχρι το 5, για να ξεκινήσουμε στην συνέχεια την επόμενη αναπνοή. Αν ο ρυθμός 10, 5, 10, 5, μας δυσκολεύει στην αρχή, τότε μπορούμε να ξεκινήσουμε με τον 6, 3, 6, 3, και όσο εξασκούμε την αναπνοή μας να πάμε στον 8. 4, 8, 4, για να καταλήξουμε τελικά στον  10, 5, 10, 5 που είναι και το επιθυμητό. Κάνουμε την άσκηση αυτή 12 φορές συνέχεια καθημερινά, και αυτό βοηθά πολύ στο να οξυγονώνονται επαρκώς τα κύτταρα μας, και μάλιστα του εγκεφάλου που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη σε επαρκές οξυγόνο. Ακόμη η καθημερινή αυτή άσκηση περιορίζει την άπνια που τυχόν αντιμετωπίζουμε στον ύπνο μας (ώστε να ξυπνάμε κουρασμένοι), και αν αυτή μας ευχαριστεί μπορούμε να την κάνουμε και περισσότερες από 12 φορές. Επίσης όταν βρισκόμαστε στο ύπαιθρο, καλό είναι να γεμίζουμε τα πνευμόνια μας με καθαρό αέρα αναπνέοντας βαθειά Συνδυάζοντας την άσκηση αυτή με την άσκηση 11, με την εισπνοή φανταζόμαστε να ρουφάμε το πράνα μέσω του αφαλού μας, και με την εκπνοή να το στέλνουμε σε όλο μας το σώμα, αναζωογονώντας έτσι τα κύτταρα μας όπως είπαμε, αλλά αυξάνοντας και τις δονήσεις μας. Εδώ επαναλαμβάνω ότι ενώ οι δονήσεις μας, για όσους επιλέξαμε τον δρόμο προς την 5Η, ακολουθούν εν γένει μια ανοδική πορεία, οι δονήσεις αυτές επί καθημερινής βάσεως ανεβοκατεβαίνουν, αναλόγως του πόσο ευχαριστημένοι ή δυσαρεστημένοι αισθανόμαστε, και αναλόγως των (θετικών ή αρνητικών) σκέψεων και συναισθημάτων μας, γι’ αυτό προσοχή στο πως σκεπτόμαστε και πως αισθανόμαστε.

       14) Προτού προχωρήσουμε στην άσκηση-διαλογισμό για την υγεία, πρέπει να πούμε ότι όταν κάνουμε πάντα ότι μας ευχαριστεί, οι δονήσεις μας είναι τόσο υψηλές που οι χαμηλές δονήσεις της ασθένειας δεν τις φτάνουν, και έτσι παραμένουμε υγιείς. Αν κάτι που μας ευχαριστεί, δυσαρεστεί τους διπλανούς μας, διότι περιμένουν πολλά από εμάς, αυτό δεν πρέπει να μας εμποδίζει, διότι πρέπει να βάζουμε την υγεία μας πάνω από την καλοπέραση του άλλου, όποιος και αν είναι αυτός. Εξ άλλου δεν μπορούμε να βλάψουμε κάποιον αν αυτός υποσυνείδητα δεν το έχει προκαλέσει. Ο απλούστερος τρόπος για να καλέσουμε την ενέργεια της υγείας είναι να λέμε συχνά ‘θέλω να είμαι υγείας’ (ενώ ποτέ δεν λέμε ‘δεν θέλω να είμαι άρρωστος’), και το σώμα μας εν γένει, (αν δεν υπάρχουν άλλες αιτίες), ακούει ότι του λέμε και μάλιστα κατά λέξη. Ό λόγος που έχουν τόσο αυξηθεί τελευταία οι ασθένειες δεν είναι τόσο οι εξωτερικοί παράγοντες, όσο το ότι είμαστε καταπιεσμένοι και δυσαρεστημένοι, και δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί.

       Και τώρα η άσκηση: Χαλαρώνουμε , παίρνουμε βαθιές αναπνοές, και ζητούμε από τον ΑΕ να μας φέρει την ενέργεια της υγείας που την βλέπουμε σαν μια ομίχλη-σύννεφο να έρχεται δίπλα μας (συνήθως κόκκινου χρώματος), και νιώθουμε ότι η ενέργεια αισθάνεται πολύ ευχαριστημένη και ελεύθερη. Τότε της λέμε ‘έτσι θέλω να αισθάνομαι πάντα και εγώ’. Μετά βάζουμε μέσα το ένα μας χέρι κατά τα γνωστά (να μην τα επαναλαμβάνω), και στη συνέχεια με τις εισπνοές μας φανταζόμαστε να γεμίζει η ενέργεια όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου μας και σιγά σιγά και τα κύτταρα ολοκλήρου του σώματος μας. Στο σημείο αυτό καλό είναι να φανταζόμαστε την ενεργεία αυτή να λούζει ένα ένα τα όργανα και συστήματα της παραγράφου 11, ή, αν βιαζόμαστε, τουλάχιστον όσα έχουν πρόβλημα, να τα ενεργοποιεί και να τα θεραπεύει και να τα κάνει να λάμπουν. Όντας μέσα στην άσκηση ρωτάμε την ενέργεια ‘τι πρέπει να κάνω για να είμαι πάντοτε όπως εσύ’; (δηλαδή υγιής, χαρούμενος και ελεύθερος), και δέχομαι ως σωστή την πρώτη απάντηση που θα μου έλθει στον νου, ακόμη και την πιο απλή. Κατόπιν παρατηρούμε το πόσο άνετα αισθανόμαστε τώρα που ήρθε μέσα μας η ενέργεια της υγείας, πόσο άνετα περπατάμε, ή τρέχουμε, ή ανεβαίνουμε σκαλοπάτια, ή κάνουμε άλλες εργασίες με τα διάφορα όργανα μας που παλαιότερα μας δυσκόλευαν. Βγαίνοντας από την άσκηση, παρατηρούμε και τις βελτιώσεις που έχουμε και στον πραγματικό κόσμο, και την εξέλιξη τους με τις επαναλήψεις της άσκησης.

       15) Με τις νέες ενέργειες που έρχονται δημιουργείται πλέον η ανάγκη να ενεργοποιήσουμε την εσωτερική μας δύναμη. Χαλαρώνουμε και παίρνουμε βαθιές αναπνοές και καλούμε τον ΑΕ μας να έλθει, που τον φανταζόμαστε να έρχεται σαν χρωματιστή ομίχλη-σύννεφο, και του λέμε, ‘ΑΕ θέλω να με βοηθήσεις να ενεργοποιήσω την εσωτερική μου δύναμη’. Τότε αισθανόμαστε να δημιουργείται ανάμεσα στον ομφαλό μας και τον θύμο αδένα (στο επάνω μέρος του στήθους) μια φωτεινή μπάλα που μέσα της στροβιλίζονται χιλιάδες φωτεινά σημεία. Στην συνέχεια φανταζόμαστε την μπάλα αυτή να μεγαλώνει και να παίρνει τελικά το σχήμα μιας ευρύχωρης φόρμας-σκάφανδρου που καλύπτει όλο το σώμα, με τα μυριάδες φωτεινά σημεία να στροβιλίζονται με μεγάλη ταχύτητα. Σιγά σιγά η φόρμα με τα φωτεινά σημεία συγχωνεύεται μέσα στο σώμα, και τα φωτεινά σημεία πηγαίνουν και ενεργοποιούν τα δισεκατομμύρια κύτταρα του σώματος μας. Μένω για λίγο και απολαμβάνω αυτή την κατάσταση του σώματος μου που έχει ενεργοποιήσει την εσωτερική του δύναμη και του λέω, ‘έτσι θέλω να αισθάνεσαι πάντα’. Στη συνέχεια φαντάζομαι να κάνω τις καθημερινές μου δραστηριότητες, στο σπίτι, στην δουλειά, στην πόλη, κλπ, και παρατηρώ το πώς αισθάνομαι τώρα που έχω ενεργοποιήσει την εσωτερική μου δύναμη. Ακόμη επικεντρώνομαι στο πως αντιδρώ στις ειδήσεις και στα διάφορα γεγονότα και μάλιστα στα δυσάρεστα που συμβαίνουν γύρω μου. Τα βλέπω πλέον σαν ουδέτερος παρατηρητής; ή συμμετέχω στο δράμα όπως παλαιά; Όταν βγω από την άσκηση, παρατηρώ το τι συμβαίνει πλέον και πως αντιδρώ και στον πραγματικό κόσμοι, και αν δω ότι συνεχίζω να συμμετέχω στο δράμα των γεγονότων που συμβαίνουν γύρω μου, τότε επαναλαμβάνω κατά καιρούς την άσκηση ξανά και ξανά μέχρις ότου να αποστασιοποιηθώ και να συνηθίσω να παραμένω παρατηρητής, γνωρίζοντας εξ άλλου, όπως είπαμε, ότι, ότι και αν γίνεται, πάντα εξυπηρετεί έναν απώτερο Ουράνιο σκοπό, είτε συλλογικό είτε ατομικό.

       16) Η τελευταία αυτή άσκηση, αντίθετα με τις προηγούμενες, επηρεάζει και έχει θετικές επιπτώσεις σε όλα τα σώματα μας, το υλικό με το ενεργειακό (την αύρα), το συναισθηματικό, το ψυχικό και το πνευματικό, και όχι μόνο στο υλικό-ενεργειακό που αποτελεί μόνον το 25% του πλήρους εαυτού μας. Η άσκηση βασίζεται στην επίκληση και χρησιμοποίηση των 12 Ουρανίων Ακτίνιων, που διαχειρίζεται εκάστη και από ένας Αναληφθείς Διδάσκαλος (ΑΔ) (όπως είναι π.χ. ο Άγιος Γερμανός, ο Ιλαρίων, ο Serapis Bay, η Quan Yin, η Lady Merry,κλπ). Τόσο οι ΑΔ όσο και οι 12 ακτίνες περιγράφονται στο διαδικτυακό σεμινάριο του Nidle του Αυγούστου, που ανέφερα προηγουμένως, ενώ επειδή οι ιδιότητες και η ευεργετική δύναμις εκάστης είναι δυσνόητη για μας (καθ’ ότι αναφέρονται και σε όλα τα σώματα μας), ακόμη και ο Nidle τις περιγράφει μεταφορικά αναφερόμενος σε ένα σπίτι (όπου η μία αποτελεί τα θεμέλια του σπιτιού, η άλλη τον σκελετό, μια άλλη την επίπλωση, ή μια άλλη την διακόσμηση, κ.ο.κ). Έτσι δεν έχω να πω κάτι για τις ιδιότητες εκάστης, γι αυτό δεχθείτε τες όπως είναι. Η άσκηση γίνεται ως εξής: Ξαπλώνουμε, χαλαρώνουμε και παίρνουμε βαθιές αναπνοές, ενώ αρχίζουμε να καλούμε μία μία τις ακτίνες αρχίζοντας από την πρώτη και τελειώνοντας με την δωδεκάτη. Φανταζόμαστε τις ακτίνες σαν χρωματιστά νερά ενός ντους, που όμως διαπερνούν το δέρμα μας και γεμίζουν το σώμα μας με το χρωματιστό νερό εκάστης (μπορούμε να φανταζόμαστε όποιο χρώμα θέλουμε, ακόμη και το ίδιο για διαφορετικές ακτίνες). Οι ακτίνες συγχρόνως καθαρίζουν και την αύρα μας όπως πέφτουν, ενώ αφήνουν σε όλα μας τα σώματα τις ευεργετικές τους ιδιότητες, για να αποσυρθούν γρήγορα, ώστε να δώσουν την θέση τους στην επομένη ακτίνα που θα καλέσουμε ευθύς αμέσως, κ.ο.κ. για τις 12 ακτίνες. Όταν ολοκληρώσουμε, προσέχουμε το πως αισθάνεται το σώμα μας που πήρε όλες αυτές τις ενέργειες (και, για όσους μπορούν, πως αισθάνονται και τα άλλα σώματα μας), και στην συνέχεια λέμε στο σώμα μας ‘έτσι θέλω να αισθάνεσαι πάντα’. Κατόπιν βγαίνουμε από την άσκηση και προσέχουμε μήπως κάτι άλλαξε στην ζωή μας, στην νοοτροπία μας, ή στην συμπεριφορά μας. Στην Ε στον ΑΕ μου για το πόσο συχνά πρέπει να κάνω την άσκηση, η Α είναι ότι δεν χρειάζεται πολύ συχνά διότι οι ενέργειες που παίρνουμε διατηρούνται για κάποιο διάστημα, και εξ άλλου η αύρα μου είναι καθαρή.

       Εδώ ολοκλήρωσα τα 16 σημεία που, όπως επιβεβαιώνει ο ΑΕ μου, με έχουν βοηθήσει σημαντικά στην πορεία μου προς την 5Η (και όχι μόνον), ενώ η τήρηση τους από εσάς επαφίεται στην αγάπη που έχετε για τον εαυτόν σας, όπως η τήρηση του συντάγματος επαφίεται στην φιλοπατρία των ελλήνων (εμένα μου λες, τρομάρα μας). Τέλος προσθέτω για το θέμα της υγείας  δύο ακόμη θέματα, παρ όλο που είναι σε όλους γνωστά. Το πρώτο αφορά σε κίνηση-άσκηση που ο ΑΕ μου συνιστά περίπου μία ώρα περπάτημα ημερησίως, στο ύπαιθρο, στον δρόμο, ή στον κυλιόμενο ιμάντα, και το δεύτερο η υγιεινή διατροφή, που συνίσταται σε πολλά φρούτα και λαχανικά, άφθονο καθαρό νερό και περιορισμό των ‘βαρειών τροφών’ όπως το κρέας και μάλιστα το κόκκινο και το λίπος. Εδώ θέλω να αναφέρω και το εξής: Προ ετών ο Έρικ είχε πολλά προβλήματα με το σώμα του. Τότε ο ΑΕ του, του είπε να κόψει το κρέας, διότι όπως μεγαλώνουν σήμερα τα ζώα σε χώρους χωρίς την δυνατότητα ουσιαστικών κινήσεων, όπως διατρέφονται και όπως φονεύονται, τους δημιουργεί μια έντονη αρνητικότητα, θα λέγαμε θυμό, που με την τροφή μεταφέρεται στον άνθρωπο, και προκαλεί δυσαρμονίες. Έτσι όταν ό Έρικ έκοψε το κρέας όλα διορθώθηκαν. Όταν όμως τα ζώα είναι ελευθέρας βοσκής και ζουν ελευθέρα σε αγροκτήματα στο ύπαιθρο, τότε το στοιχείο του θυμού παύει να υπάρχει.

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Το βραδύ αργά της 21.10.13, έκανα, ως συνήθως, ορισμένες μικροδιορθώσεις και μικροπροσθήκες στα 16 σημεία πιο πάνω, ενώ διόρθωσα και το σε ποιές συνεδρίες αναφέρομαι στην προηγούμενη συνεδρία μου της 6.10.13, γι’ αυτό, αν τα είχατε ήδη διαβάσει πριν, τότε ξαναρίξτε τους μία ματιά. Ακόμη ο φίλος μου Άλκιμος, μόλις τελειώσαμε μαζί τις διορθώσεις, μου είπε ενθουσιασμένος ότι, ενώ εδώ και ένα χρόνο είχε μια ισχιαλγία στο δεξί του πόδι που τον ενοχλούσε πολύ στο περπάτημα, και προσπαθούσε να την αντιμετωπίσει με γιόγκα, χθες (20.10.13) όμως τα ξημερώματα κάνοντας την άσκηση του να ρουφά το πράνα από τον ομφαλό (και μάλιστα με βαθιές εισπνοές), και να το κατευθύνει στο πόδι του, που την έκανε με πείσμα για πάνω από μισή ώρα συνέχεια, ένιωθε το πόδι του σιγά σίγα να απελευθερώνεται (γι’ αυτό και συνέχιζε), σήμερα δε περπατάει άνετα, ενώ  περιμένω να μου πει τις προσεχείς μέρες αν η ίαση του είναι προσωρινή ή οριστική. (Σήμερα 22.10.13 μου επιβεβαιώνει ότι η ίαση παραμένει αναλλοίωτη). Όσοι λοιπόν έχετε πρόβλημα δεν χάνετε τίποτε αν τον μιμηθείτε. Εγώ πάντως για προβλήματα μου που δεν έχουν θεραπευτεί πλήρως, σκέπτομαι μετά το συμβάν αυτό στον Άλκιμο να δοκιμάσω αυτήν την μακράς διάρκειας θεραπεία. Επίσης, επειδή το διαδικτυακό σεμινάριο ολοκληρώνεται στις 25.10.13, θα παρεμβάλω (τώρα που πήρα φόρα) τα χαρακτηριστικά για το συμπληρωμένο πλέον ‘ξεπέταγμα’ (όπως σας υποσχέθηκα πιο πάνω), που περιέγραψα στην συνεδρία μου της 20.1.13, και που πήρα τα συμπληρωματικά στοιχεία σε επόμενη συνεδρία μου.

       ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΟΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

       Επαναλαμβάνω συμπληρωμένα και διορθωμένα τα βασικά χαρακτηριστικά του ξεπετάγματος, (που περιέγραψα αρχικά στην συνεδρία μου της 20.1.13), το όποιο ξεπέταγμα βασίζεται κυρίως σε υπηρεσίες που θα παρέχομε, (ως άτομα και ως χώρα), ενώ το μεγαλύτερο μέρος του ξεπετάγματος θα έχει συντελεστεί μέσα σε περίπου ένα χρόνο μετά το μπαμ. Το ξεπέταγμα (σε πρώτη φάση) αναφέρεται σε υπηρεσίες που εντοπίζονται κυρίως σε οκτώ σημεία που μπορούμε να κατανοήσουμε κάπως με το 3D-4D μυαλό μας (όμως υπάρχουν και άλλα που θα κατανοήσουμε εν καιρό), ενώ δίδουν και μία ιδέα των επαγγελμάτων (καινούριων και παλαιών) που μπορεί να επιλέξουμε. Οι οκτώ αυτές υπηρεσίες είναι: 1) ‘Emotional well being’ ήτοι ‘Συναισθηματική ευεξία, ευμάρεια. ή καλοπέραση’. Εννοεί ότι οι άνθρωποι που θα έρχονται στην Ελλάδα (όντας ήδη αφυπνισμένοι), θα ενθουσιάζονται από το ότι εδώ ξεκίνησε η αλλαγή που άλλαξε τον κόσμο, ενώ θα ισορροπούν τα κέντρα τους, και αυτή η ισορροπία θα τους προκαλεί την συναισθηματική ευεξία και, ευμάρεια που προαναφέραμε. Η ισορροπία αυτή τον κέντρων τους θα δημιουργείται κατά κύριο λόγο από την επαφή τους με τους κατοίκους, με τους οποίους και θα συζητούν, και δευτερευόντως από την επαφή τους με την Γη (της οποίας οι κάτοικοι θα έχουν ανεβάσει ήδη τις ενέργειες) και τις φυσικές ομορφιές της.

       2)  ‘Connection with the Earth energies’. Σημαίνει ότι θα διδάσκομε μαθήματα σύνδεσης, κατανόησης, επικοινωνίας και αξιοποίησης των Γήινων ενεργειών και πληροφοριών, και μάλιστα σε ιδρύματα και σχολές σε θέσεις όπου υπάρχουν οι ενεργειακοί τόποι μας, ενώ και ξένοι θα έρχονται και θα ιδρύουν στην χώρα μας αντίστοιχα ιδρύματα και σχολές. 3) Όπως η Ελλάδα στην αρχαιότητα έδωσε τα φώτα της, έτσι και εσείς (είπε ο ΕΠ) τώρα θα δίδετε έμπνευση για ένα νέο τρόπο ύπαρξης. Την έμπνευση αυτή θα την δίνουμε υπό μορφή σεμιναρίων κλπ, βάσει πληροφοριών που έρχονται από τις νέες ενέργειες. 4) Όπως Η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο είναι οικονομικά κέντρα, έτσι και όχι μόνον η Αθήνα αλλά ολόκληρη η Ελλάδα θα γίνει κέντρο παροχής κάθε είδους υπηρεσιών, (παλαιών και νέων) και η οικονομία σας θα στηρίζεται όχι τόσο στην παραγωγή αγαθών αλλά στην παροχή υπηρεσιών. (Αυτό το 4 δεν αλλάζει, μόνο που όταν το διάβασα στον Έρικ για τυχόν συμπληρώσεις, αυτός ανατρίχιασε από την δύναμη της ενέργειας που αυτό του έδωσε, και είπε ότι όταν αυτό γίνει, τότε θα έρθει και αυτός στην Ελλάδα για να συμμετάσχει). 5) Θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα πολλές εταιρίες (όπως είναι τώρα π.χ. του νόμου 89 που δεν φορολογούνται καθόλου), εκμεταλλευόμενοι και τα άλλα πλεονεκτήματα της χώρας σας. ΟΙ εταιρίες αυτές θα  έχουν στην Ελλάδα τα κεντρικά τους γραφεία με τους υπαλλήλους του (Έλληνες και ξένους που πληρώνονται με το συνάλλαγμα που φέρνουν οι εταιρίες), ενώ οι πελάτες τους και η βιομηχανική, κατασκευαστική, κλπ δραστηριότητα τους θα είναι στα εξωτερικό. (Και αυτό το σημείο δεν αλλάζει)

       6) ‘Exchange of ideas  ήτοι ‘ανταλλαγή, ιδεών, απόψεων. Πληροφοριών’, που σημαίνει ότι η Ελλάδα θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα των διεθνών συνεδρίων, φόρουμ, κλπ όπου θα λαμβάνουν μέρος επιστήμονες κλπ από όλον τον κόσμο, και θα ανταλλάσουν απόψεις, πληροφορίες και επιτεύγματα για την πρόοδο των επιστημών, της τεχνολογίας, της φιλοσοφίας κλπ. 7) Political advices (how to assist the citizens), ήτοι ‘πολιτικές συμβουλές για το πώς να διευκολύνονται οι πολίτες’, δηλαδή συμβουλές, οδηγίες και συστήματα που θα αναφέρονται στον τρόπο διακυβέρνησης και λειτουργίας κυβερνήσεων, φορέων, υπηρεσιών κλπ, ώστε να είναι λειτουργικά, αποτελεσματικά και με κύριο στόχο το όφελος της ατομικής έκφρασης των πολιτών, βοηθώντας τους να εκφράζουν και να εφαρμόζουν τις δικές τους ικανότητες, ώστε αφ’ ενός για να εξυπηρετούν τους ίδιους, και αφ’ ετέρου για να μπορούν να χειρίζονται και να λειτουργούν συστήματα προσαρμοσμένα στις επιτόπιες συνθήκες, συνήθειες και πολιτισμό. ( Ο Ερικ προσθέτει ότι τα συστήματα λειτουργούν σωστά όταν μας  επιτρέπουν να εκφράζουμε την ατομικότητα μας).

       8) ‘Education’ ήτοι ‘μόρφωσης η καλύτερα επιμόρφωσης, που όπως μου επεξήγησε ο ΕΠ αφορά την δημιουργία με έδρα την Ελλάδα μεταπτυχιακών πανεπιστημίων, όπου οι καθηγητές θα είναι κορυφαίοι επιστήμονες που θα έρχονται στην χώρα μας για να διδάσκουν κάποιο συγκεκριμένο θέμα επιμόρφωσης, ενώ οι μαθητές θα έρχονται από όλες τις χώρες για να παρακολουθούν σύντομα μαθήματα (π.χ. μηνιαίας ή διμήνου διάρκειας), ώστε να ενημερώνονται - εκπαιδεύονται στα τελευταία επιτεύγματα της επιστήμης κλπ, και να εναλλάσσονται (ανά μηνά, ή δίμηνο κλπ) με καινούριους μαθητές, μαθήματα, αλλά και καθηγητές. Ακόμη μέσω της τεχνολογίας θα αναπτυχτεί πολύ το μυαλό μας, ό δε υπολογιστής θα είναι αναπόσπαστο μέρος του  μυαλού μας, σαν να αποτελούμε μαζί του ένα ενιαίο σύνολο. Εκτός από τις 8 ως άνω υπηρεσίες που θα δημιουργήσουν το ξεπέταγμα, ο Έρικ μου είχε μιλήσει και για μια βιομηχανική δραστηριότητα που θα ακολουθήσει σε δεύτερη φάση. Έτσι οι εταιρίες (στο Λονδίνο, το Βερολίνο, κλπ), που αναπτύσσουν τις καινούριες τεχνολογίες, βάσει οδηγιών και συμβουλών που παίρνουν τηλεπαθητικά οι επιστήμονες τους (που προαναφέραμε) από τους ΕΤς, (όπου ο Έρικ έχει εργαστεί κατά καιρούς σαν κανάλι μιας τέτοιας επικοινωνίας). Όταν αυτές θα είναι έτοιμες να ξεκινήσουν παραγωγή, ορισμένες από αυτές θα επιλέξουν να ιδρύσουν εργοστάσια και στην χώρα μας, λόγω των πλεονεκτημάτων (παροχής υπηρεσιών και ανθρώπινου δυναμικού, κλπ), που αυτή θα τους παρέχει. Τέλος όπως είπαμε και στην τελευταία συνεδρία μου, θα ξεφυτρώσει πλήθος μικρών επιχειρήσεων μετά το μπαμ, από ανθρώπους που θα έχουν την έμπνευση, τόσο στον τομέα των υπηρεσιών όσο και βιομηχανικές, κλπ, που όμως θα αναπτυχθούν ραγδαία, συνεισφέροντας και αυτές στο ξεπέταγμα, το οποίο θα αλλάξει άρδην  την ζωή στην χώρα μας, γι’ αυτό ας έχουμε λίγη υπομονή.  

        ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: Χθες  22.10.13 είδα ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο ης οργάνωσης του Αρτέμη Σιόρα που μιλάει για την προσπάθεια που κάνει να πείσει τους δημάρχους να δεχθούν τα χρήματα που προτίθεται να καταθέσει χωρίς όρους και περιορισμούς, σε κάθε δήμο, μια που απέτυχε να συνεννοηθεί με την κεντρική κυβέρνηση. Παρ όλο που ο ΑΕ μου επιμένει ότι δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα, εγώ παραθέτω εδώ το link για να δείτε το βίντεο αφ’ ενός διότι έχει ενδιαφέρουσες ειδήσεις για την χώρα, και αφ’ ετέρου διότι ποτέ κανείς δεν ξέρει με σιγουριά το τι πραγματικά πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cgENN1WIq4I#t=17 .

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 4: Στις 23.10.13 η φίλη μου η Άντα, που είναι θεραπεύτρια με την βοήθεια κρυστάλλων και επίσης ένα πολύ αξιόπιστο κανάλι, ενώ ειδικεύεται και στον καθαρισμό χώρων από αρνητικές ενέργειες, κα επιπλέον κάνει και σεμινάρια στο σπίτι της, κλπ, μου έδωσε κατά την διάρκεια του καθαρισμού του σπιτιού μου, αλλά και κατόπιν απαντώντας σε ερωτήσεις μου, πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον εαυτό μου, πολλές όμως των οποίων είναι γενικότερου ενδιαφέροντος. Για να μην σας κουράσω επιλέγω μόνον τρείς από τις πληροφορίες αυτές από τις πιο σημαντικές που είναι οι εξής: 1) Είναι πολύ καλό το να εισάγουμε στην καθημερινότητα της ζωής μας την σημαντική άνοδο των δονήσεων που προκαλεί η  συνειδητή χαρά, και σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο η απόλαυση. Αυτό επιτυγχάνεται όταν σε ότι κάνουμε καθημερινά επικεντρωνόμαστε στο ‘τώρα’, αγνοώντας το παρελθόν και τις ανησυχίες μας για το μέλλον, ενώ αισθανόμαστε απόλαυση από το φαγητό που τρώμε, από τον περίπατο που κάνουμε, από αυτό που διαβάζουμε ή βλέπουμε, από την παρέα με κάποιο φιλικό μας πρόσωπο, κλπ. Όταν δίδουμε χώρο για την χαρά και την απόλαυση στην ζωή μας, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαστε υψηλά δονητικά για την υγεία, για το ενεργειακό επίπεδο και την ενέργεια που αισθανόμαστε, για προστασία από αρνητικές ενεργειακές επιθέσεις, ενώ είναι διάδρομος για την επικοινωνία με τον ΑΕ μας, διάδρομος για να ανοίγει το καπάκι με το αρχείο της ψυχής μας, διάδρομος για την γείωση μας, και γενικά για όλα τα θέματα είναι ένα σημείο αναφοράς. Γι’ αυτό ας σταματήσουμε να κάνουμε τις διάφορες δραστηριότητες της ζωής μας μηχανικά, και ας τις επενδύουμε με χαρά και απόλαυση, διότι έτσι προσελκύουμε μέσα μας πολύ υψηλές δονήσεις που αγγίζουν και την πέμπτη διάσταση (5Η).

       2) Θα πρέπει συχνά να διώχνουμε κάθε σκέψη και να συγκεντρωνόμαστε μέσα μας. Αυτό επιτυγχάνεται, (δυσκολότερα στην αρχή και ευκολότερα όσο το εξασκούμε) με το να χαλαρώνουμε και με κλειστά μάτια να επικεντρωνόμαστε στις βαθιές αναπνοές μας, ενώ κάθε σκέψη που μας έρχεται ήρεμα την απομακρύνουμε. Αυτή η απομάκρυνση του μυαλού μας δημιουργεί τον χώρο και τις προϋποθέσεις να μας προσεγγίσει στενότερα, τόσο ο ΑΕ μας, όσο και οι άλλες Ουράνιες Οντότητες που μας βοηθούν, ώστε να μας δώσουν στο υποσυνείδητο πληροφορίες και οδηγίες που θα μας φανούν (αν τις ακολουθήσουμε) πολύ χρήσιμες στην ζωή μας. Επί πλέον με την άσκηση αυτή ενισχύεται η διορατικότητα μας, ενώ τον χώρο που δημιουργείται δίνεται η δυνατότητα να τον καταλάβει η καρδιά μας, η οποία είναι πολύ πιο ισχυρή και με πολύ περισσότερες πληροφορίες από ότι μας παρέχει το μυαλό και η ψυχρή λογική. Γι’ αυτό ας αφήνουμε συχνότερα την καρδιά μας να μας καθοδηγεί, ώστε να κάνουμε αυτό που εμείς νιώθουμε μέσα μας σαν σωστό, και δεν θα το μετανιώσουμε.

       3) Όταν κατεβήκαμε κάτω στο γραφείο μου και η Άντα κάθισε στην θέση όπου εργάζομαι, μου είπε (μεταξύ πολλών άλλων) τα εξής: Όταν εργάζομαι στον υπολογιστή, μια μεγάλη ομάδα από οντότητες βρίσκονται πίσω μου και με καθοδηγούν βοηθώντας με στο έργο μου, οι οποίες και δηλώνουν ότι με θεωρούν δικό τους και ότι συνεργάζονται μαζί μου. Ανάμεσα σε αυτές, εκτός από τον ΑΕ μου, ξεχωρίζει και μια λευκοντυμένη μορφή, που η Άντα την αναγνωρίζει ως την Θεά Αθηνά, διότι σε παλαιότερη ενσάρκωση μου είχα ζήσει στην Αθήνα, όπου έδινα πληροφορίες στους εκεί φιλοσόφους (όπως π.χ. στον Πλάτωνα), τις οποίες είχα πάρει από τον υψηλό πολιτισμό της Ατλαντίδος, όπου επίσης είχα και εκεί παλαιοτέρα ενσαρκωθεί. (Τότε μάλιστα, όπως μου είπε παλαιότερα ο Έρικ, είχα δημιουργήσει ενοχές που με ακολουθούν, διότι δεν προσπάθησα αρκετά να πείσω τους ιθύνοντες για την καταπόντιση που επρόκειτο να συμβεί, αλλά φρόντισα κυρίως να ‘σώσω το τομάρι μου’). Σημειωτέον ότι, όπως αναφέρει ο Nidle στο σεμινάριο του, η Παλάδα Αθηνά είναι αυτή που διαχειρίζεται την δωδεκάτη Ακτίνα που αποτελεί το επιστέγασμα των 12 Ουρανίων ακτινών. Ακόμη, συνέχισε η Άντα, όταν εργάζομαι στον υπολογιστή, όλος ο χώρος του γραφείου μου φεύγει από το Γήινο επίπεδο και πηγαίνει σε ένα άλλο αιθερικό, και σε αυτό να οφείλεται ίσως και η ευφορία που αισθάνομαι όταν γράφω τις αναρτήσεις μου. Ακόμη, συνέχισε, ότι το site μου θα αναπτυχθεί ραγδαία όταν θα έλθει η ώρα, ενώ στην Ε αν βοηθάει τους ανθρώπους στην πορεία τους στην 5Η, η Α είναι: Ασφαλώς και τους βοηθάει, μόνο που ορισμένοι άνθρωποι φοβούνται ακόμη την 5Η και μπαινοβγαίνουν στην πορεία προς αυτή, π.χ. (όπως επί λέξει μου είπαν) ότι συμβαίνει με ένα παιδάκι που μπαίνει κρυφά στην κουζίνα για να βουτήξει ένα γλυκό, και στην συνέχεια βγαίνει βιαστικά για να μην το πιάσουν. Γι’ αυτό προτείνω ‘τέρμα οι φόβοι’ για την 5Η, (για τους λίγους ή τους πολλούς  που την φοβούνται), διότι μόνον καλά πρόκειται να σας προσφέρει, αλλά και τέρμα οι φόβοι γενικά για το κάθε τι, προκειμένου να έχετε μια σίγουρη και σύντομη μετάβαση στην 5Η. Πιθανόν εις το μέλλον να χρειαστεί να προσθέσω (μέσω τις Άντας) και άλλες πολύτιμες συμβουλές που πήρα, ή θα πάρω στο μέλλον, από τις οντότητες αυτές που με παρακολουθούν.

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 5: Ακόμη θέλω να προσθέσω σχετικά με τους φόβους που προανέφερα, ότι όποιος έχει κατορθώσει να αισθάνεται συνεχώς και αδιαλείπτως απόλυτα ασφαλής (όπως αισθάνεται ήδη ο Έρικ), είναι σαν να έχει βάλει ήδη το ένα του πόδι στην 5Η. Δυστυχώς η ασφάλεια δεν είναι μία ενέργεια, για να μπορούμε να την καλέσουμε σε μία άσκηση, όπως κάναμε προηγουμένως για την υγεία και το χρήμα, αλλά είναι μία πεποίθηση ή ένα συναίσθημα. Συνεπώς θα φροντίσω να βρω και να αναρτήσω (απαντώντας σε Ε αναγνωστών μου), την κατάλληλη μέθοδο για την αποτελεσματικότερη εδραίωση της. Εντωμεταξύ αυτά που είπαμε στα σημεία 3, 6, 7, 10, και 15 από τα 16 που προαναφέραμε, βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Τέλος υπενθυμίζω ότι το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι να πεθάνουμε, αλλά και τότε η ψυχή μας θα επιστρέψει στο ‘σπίτι της’, που είναι ο παράδεισος της ένατης διάστασης, όπου μένουν οι ψυχές αναμένοντας την νέα τους ενσάρκωση. Συνεπώς, επαναλαμβάνω, τέρμα οι φόβοι. Σημ: Σήμερα 26.10.13 έκανα ορισμένες μικροδιορθώσεις με την βοήθεια του Άλκιμου στο κείμενο, από τα 8 σημεία του ξεπετάγματος μέχρις εδώ, και το αναφέρω για όποιον θέλει να του ξαναρίξει μία ματιά.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ 6: Σήμερα 27.10.13 ζήτησα από τον Έρικ, αφού συνεννοηθεί με τον ΑΕ του και τους ΕΤς, να αναρτήσει σε βίντεο μια αποτελεσματική μεθόδου, που θα μας βοηθήσει να απαλλαγούμε σιγά σιγά από φόβους και ανασφάλειες, ώστε να αισθανόμαστε επί τέλους απόλυτα ασφαλείς, ανεξάρτητα του τι συμβαίνει γύρω μας, για να βάλουμε, όπως προανέφερα, το ένα μας πόδι στην 5Η. Σε Ε που έκανα στην Άντα για το που βρίσκονται σήμερα οι δονήσεις μου, η Α είναι ότι ενώ μπαινοβγαίνουν στην 5Η, όμως σταθεροποιούνται στα ανώτερα επίπεδα της 4Η, και το μόνο εμπόδιο είναι οι ανασφάλειες που πολλές φορές αισθάνομαι και μάλιστα χωρίς κανένα λόγο. Έτσι ξεκίνησα μια προσπάθεια να τις ξεπεράσω, που αν επιτύχει (και αυτό θα το διαπιστώσω σύντομα), τότε θα αισθάνομαι από πλευράς ασφάλειας σαν Θεός, ενώ αν δεν πετύχει, τότε πάλι θα αισθάνομαι τουλάχιστον σαν βασιλιάς. Γι’ αυτό ας κηρύξουμε όλοι μας τον πόλεμο κατά του φόβου και της ανασφάλειας, μια που είμαστε αιώνιες ψυχές, και όταν αυτές μας πλησιάζουν ας φροντίσουμε να τις απομακρύνουμε άμεσα. Σημειωτέον ότι, όπως προανέφερα, ό Έρικ φεύγει για Λονδίνο όπου προσκλήθηκε να κάνει σεμινάρια, αλλά και για να επικοινωνήσει σαν κανάλι με ΕΤς που δίδουν τεχνικές οδηγίες σε εταιρίες που αναπτύσσουν εξωγήινες τεχνολογίες (όπως ανέφερα και στο ξεπέταγμα). Σε σημερινή μου Ε στο γιατί θα χρειαζόμαστε τα χρήματα όταν θα είμαστε στην 5Η, η Α είναι ότι δεν θα χρειαζόμαστε μεν χρήματα για επιβίωση κλπ, αλλά θα χρειαζόμαστε τις μονάδες ενέργειας που θα ισχύουν τότε για τις συναλλαγές με κατάλληλες κάρτες, για να καλύπτουμε τις τυχόν επιθυμίες μας ‘έκφρασης’ στις διάφορες δραστηριότητες που θα θέλουμε να αναπτύξουμε. Τέλος, σχετικά με την οικονομία, μου είπε ότι σήμερα η πραγματική παγκόσμια οικονομία ανέρχεται σε 60 τρισεκατομμύρια $, αλλά μετά τις αλλαγές θα αυξάνεται κατά άλλα 60 τρισεκατομμύρια $ κάθε ενάμιση χρόνο.

       ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ NIDLE

       Στις 20.10.13 παρακολούθησα το πρώτο μέρος του σεμιναρίου του Οκτωβρίου του Nidle με θέμα ‘Ο στόλος της πρώτης επαφής’ το οποίο αυτήν την φορά το βρήκα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον, ενώ στις 25.10.13 παρακολούθησα και το δεύτερο μέρος. Παρ’ όλο που πολλά από όσα αναφέρονται στο σεμινάριο (για τα διαστημόπλοια αλλά και τις διάφορες κατηγορίες των ΕΤς γενικότερα), τα έχω πει και προηγουμένως (στην σελίδα II.2.D  για τους εξωγήινους, στην II.2.D0 για τα διαστημόπλοια, κλπ, αλλά και σε δυο άλλα διαδικτυακά σεμινάρια του Nidle, ακόμη δε και σε αστρικά μου ταξίδια), εν τούτοις θεωρώ σκόπιμο εδώ να επαναλάβω τα βασικά σημεία για τα διαστημόπλοια, μια που ευελπιστούμε ότι σύντομα θα τα δούμε και θα τα επισκεφτούμε. Κατ αρχήν, υπάρχουν τα μεγάλα μητρικά διαστημόπλοια (ΔΑ) με πελώριες διαστάσεις, που χρησιμοποιούνται για διαπλανητικά ταξίδια από πλανήτη ή αστερισμό σε αστερισμό και από γαλαξία σε γαλαξία. Π.χ. ένα τέτοιο διαστημόπλοιο σχήματος δίσκου έχει διάμετρο 300 μίλια (480 χιλιόμετρα) και πάχος πάνω από 20 χιλιόμετρα, περιλαμβάνει στα διάφορα επίπεδα του, ύψους χιλιομέτρων έκαστο, ώστε να δημιουργείται η εντύπωση ότι ζεις σε πλανήτη με την ατμόσφαιρά του, (που έχει αναλογία οξυγόνου 30% με 35%), μια μεγαλούπολη, ή αν χρειαστεί και μια ολόκληρη χώρα, ενώ έχει στα σπλάχνα του πολλές χιλιάδες άλλων μικρότερων ΔΑ. Οι πόλεις εκεί είναι πλήρως αυτάρκεις σε όλα και επ’ άπειρον (με την χλωρίδα τους, ενώ δεν υπάρχουν εκεί ζώα), και παρέχουν όλες τις ευκολίες που μπορούν οι κάτοικοι τους να φανταστούν. Τα διαστημόπλοια αυτά μετακινούνται συνήθως με διακτινισμό, ενώ χρειάζεσαι λίγα λεπτά να καθορίσεις τις συντεταγμένες του πού θέλεις να πας, και μόνον 30 δευτερόλεπτα για να διακτινιστείς εκεί, ασχέτως αποστάσεως.

       Μια δεύτερη κατηγορία είναι τα ατμοσφαιρικά μητρικά ΔΑ, διαστάσεων ολίγων ή και περισσότερων χιλιομέτρων, (εκεί τα διάφορα επίπεδα έχουν το συνηθισμένο ύψος ενός κτηρίου), και ονομάζονται έτσι επειδή μπορούν και μπαίνουν στην ατμόσφαιρα των πλανητών (ενώ δεν μπορούν να μπουν εκεί τα πρώτα). Αυτά  φιλοξενούν μέσα τους ένα μεγάλο αριθμό από την τρίτη κατηγορία που είναι τα εξερευνητικά ΔΑ, διαστάσεων μερικών δεκάδων μέτρων, που είναι και αυτά που προσγειώνονται στους πλανήτες μεταφέροντας εκεί τους ΕΤς, ή παίρνοντας ανθρώπους που πρόκειται να επισκεφτούν τα μητρικά ΔΑ. Τα εξερευνητικά είναι αυτά που βλέπουμε συχνά ως ΟΥΦΟ, και που πρόκειται να προσγειωθούν κατά εκατομμύρια ή και δεκάδες εκατομμυρίων κατά την ‘πρώτη επαφή’. Τέλος μια τέταρτη κατηγορία ΔΑ είναι τα μη επανδρωμένα (ή δρόμωνες), διαστάσεων ολίγων μέτρων, που χρησιμοποιούνται για ειδικές αποστολές. Θα ξεκινήσουμε την επίσκεψη μας από ένα μητρικό διαστημόπλοιο, όπως αυτό που πήγαιναν τον Nidle οι ΕΤς όταν αυτός ήταν παιδί, για να του διδάξουν τον μαγικό κόσμο της πέμπτης διάστασης, ώστε να γνωρίσουμε και εμείς τον κόσμο αυτό.

       Στα μητρικά ΔΑ, είτε μας μεταφέρουν με διακτινισμό (τους πιο  προχωρημένους), είτε με τα εξερευνητικά ΔΑ που χρειάζονται και αυτά μόνον λίγα δευτερόλεπτα. Σημειωτέον ότι στην 5Η ισχύουν άλλοι νόμοι της φυσικής (π.χ. δεν ισχύει η θεωρεία του Αϊνστάιν για την μεγίστη ταχύτητα κλπ), ενώ στις κινήσεις των διαστημοπλοίων δεν υπεισέρχεται η αδράνεια, με αποτέλεσμα να μπορούν να στρίβουν απότομα, να σταματούν ή να επιταχύνουν χωρίς οι επιβάτες να το αισθάνονται, (πράγμα που παρατηρούμε στα ΟΥΦΟ και απορούμε). Τα ΔΑ (όταν δεν διακτινίζονται), δημιουργούν (με την βοήθεια της zero point energy) ένα ενεργειακό πεδίο, μέσα στο οποίο ‘γλιστρούν’ με μεγάλες ταχύτητες με το σύστημα προώθησης τους. Ακόμη διακρίνονται τα ΔΑ σε δυο μεγάλες ομάδες. Η πρώτη, που αναφέρεται στα διαστημόπλοια της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, έχουν κάποια νοημοσύνη (που προήλθε από την νοημοσύνη των κατασκευαστών τους), ή ακριβέστερα είναι ‘αισθανόμενα’ (sentient), και έτσι είναι πολύ ‘φιλόξενα’, σε βαθμό που να προβλέπουν και να προλαμβάνουν πολλές φορές τις επιθυμίες των επιβατών. Ακόμη δημιουργούν στον επισκέπτη (όπως και στους μόνιμους επιβάτες του), ένα συνεχές και έντονο συναίσθημα ευφορίας, που τους κάνει να μην θέλουν να το αποχωριστούν όταν έλθει η ώρα να επιστρέψουν στην Γη. Το ΔΑ που θα επισπευτούμε ανήκει στην ομάδα αυτή. Στη δεύτερη ομάδα ανήκουν τα ΔΑ της Άνκαρα (της ομοσπονδίας των αστερισμών που από ‘κακοί’ έγιναν ‘καλοί’ με την συνθήκη που υπογράφηκε. όπως έχουμε ήδη πει). Τα διαστημόπλοια αυτά παρ όλη την επίσης υψηλή τεχνολογία τους, και το ότι διευθύνονται και αυτά τηλεπαθητικά, όμως είναι τελείως άψυχα (όπως π.χ. τα δικά μας αεροπλάνα).

       Μπαίνοντας στο μητρικό ΔΑ αισθανόμαστε για λίγα λεπτά κάπως ζαλισμένοι, αφ’ ενός σαν αποτέλεσμα του διακτινισμού, και αφ’ ετέρου λόγω της υψηλής αναλογίας οξυγόνου (30-35% έναντι του 20% στην Γη). Στην συνέχεια επειδή η υγεία μας αποκαθίσταται άμεσα και πλήρως, μέσα στις υψηλές δονήσεις της 5Η, για το διάστημα που παραμένουμε στο διαστημόπλοιο, αφήνουμε ότι βοηθητικά εξαρτήματα χρησιμοποιούμε (π.χ. γυαλιά οράσεως, πατερίτσες, αναπηρικές καρέκλες, συσκευές οξυγόνου, κλπ), για να τα ξαναπάρουμε φεύγοντας, πριν επιστρέψουμε στην Γη. Περπατώντας μέσα στο ΔΑ είναι σαν να περπατάμε στα σύννεφα, ενώ ούτε τα πόδια μας πατούν στο πάτωμα, ούτε υπάρχει καταπόνηση των μυών, και συνεπώς περπατούμε χωρίς καθόλου να κουραζόμαστε. Λόγω των μεγάλων διαστάσεων του ΔΑ, οι μόνιμοι επιβάτες μετακινούνται μέσα σε αυτό, (για μεγαλύτερες αποστάσεις), μέσω διακτινισμού. Το γκρουπ ξεναγεί κάποιος από τους ΕΤς σε χώρους του ΔΑ, με τους οποίους μιλάει τόσο στην γλώσσα του γκρουπ (μέσω μεταφραστικών μικροσυσκευών), όσο και τηλεπαθητικά. Στους χώρους των επισκέψεων υπάρχουν στους τοίχους πελώριες οθόνες, συνδεόμενες με υπολογιστές, οι οποίες βοηθούν στην ενημέρωση των επισκεπτών. Ακόμη ο κάθε επισκέπτης κρατά στα χέρια του από έναν κύβο, που ονομάζεται ‘κύβος μαθήσεως’, στον οποίον υποβάλει με την σκέψη του τυχόν ερωτήσεις, ενώ παίρνει απαντήσεις απ ευθείας στο μυαλό του τηλεπαθητικά. Τον κύβο αυτόν υποχρεούται ο καθένας να τον επιστρέψει πριν εγκαταλείψει το ΔΑ, διότι αλλιώς κινδυνεύει από τυχόν σκοτεινούς που θα ήθελαν να του τον πάρουν.

       Οι ΕΤς ενημερώνουν τους επισκέπτες για τις καλές τους προθέσεις, για την 5Η, για την Γαλαξιακή Ομοσπονδία, και άλλα πολλά,  καθώς και για το τι κάνει η υψηλή τεχνολογία που φέρνουν, την οποίαν εν γένει δεν θα μας την δώσουν ‘έτοιμη στο πιάτο’, αλλά θα μας βοηθήσουν να την κατασκευάσουμε οι ίδιοι, παράλληλα με την άνοδο της συνειδητότητας μας. Εν τούτοις όσοι επισκέπτες έχουν άμεση ανάγκη από κάποια θεραπεία,  θα τους την δώσουν στον απαιτούμενο βαθμό, για να συμπληρωθεί στο 100% αργότερα, όταν θα ανέβουν οι δονήσεις των ανθρώπων αυτών. Γενικά δε όλοι οι επισκέπτες, (ποιος λιγότερο, ποιος περισσότερο) θα αισθανθούν καλύτερα σε θέματα υγείας και ψυχολογίας μετά την επίσκεψη, ενώ θα έχουν και την έντονη επιθυμία να την επαναλάβουν. Ο Nidle μικρός δεν ήθελε κατά κανένα τρόπο να φύγει από το ΔΑ, ούτε να αποχωριστεί τον κύβο μάθησης (που τον έκρυβε καλά στην τσέπη του), αλλά οι ΕΤς επέμεναν ότι έπρεπε να μεγαλώσει στην Γη, διότι όταν μεγάλωνε θα είχε μια πολύ σημαντική αποστολή να επιτελέσει. Ο Nidle εκτός από τα ΔΑ αναφέρεται και στις διάφορες κατηγορίες των ΕΤς με τις ιδιότητες τους (πράγματα που έχω περιγράψει τόσο στην σελίδα μου ΙΙ.2.D0, όσο και σε προηγούμενο σεμινάριο του). Ακόμη απαντώντας σε Ε των ακροατών για το πότε τα ΔΑ θα προσγειωθούν, δίνει τις Α του, τις οποίες δεν επαναλαμβάνω επιμένοντας στις δικές μου ασφαλείς προβλέψεις που έκανα προηγουμένως λέγοντας ότι είμαι σίγουρος ότι θα προσγειωθούν σε ‘τρία τέρμινα’ που λένε και οι γύφτισσες. Γι’ αυτό συνιστώ υπομονή και αισιοδοξία, και μην μετράτε ημέρες. Όταν πρέπει να γίνει, θα γίνει.

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 7: Ένα άλλο πολύ σημαντικό σημείο που πρέπει να προσέχουμε είναι το να διατηρούμε πάντοτε την εσωτερική μας ηρεμία, διότι όταν δεν είμαστε ήρεμοι χάνομε, μεταξύ άλλων, και την ‘συνχρονικότητα’ (που σημαίνει όλα τα γεγονότα να συμβαίνουν συγχρόνως ακριβώς την στιγμή που πρέπει). Πρέπει λοιπόν να αποφεύγουμε τα ξεσπάσματα, το μίσος και τον θυμό κλπ, διότι ο θυμός αποτελεί το πλέον τοξικό όπλο που αναστατώνει πλήρως την σωματική και ψυχική μας αρμονία, με δυσμενείς επιπτώσεις τόσο στην πορεία μας προς την 5Η, όσο και στην υγεία μας σωματική και ψυχική, ενώ έχει δυσμενείς επιπτώσεις και στους γύρω μας. Την ηρεμία ακολουθεί και η διαυγής σκέψη, πράγμα επίσης πολύ σημαντικό, ενώ πρέπει να αποφεύγουμε και την κάθε μορφής φαγωμάρα. Την απόλυτη μάλιστα ηρεμία έχουν επιτύχει στην Ανατολή ορισμένοι γκουρού (το νιρβάνα), που τους επιτρέπει να μπαίνουν και στην 5Η (με ιδιότητες ακόμη και της υλοποίησης), χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι χρειάζεται και εμείς να επιδιώξουμε να φτάσουμε σε αυτόν τον ακραίο βαθμό.  Εδώ η Άντα προσθέτει ότι πολλές φορές γίνομαι περισσότερο από ότι πρέπει σκληρός, τόσο με τον εαυτό μου όσο και με τους άλλους, γι’ αυτό θα πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε, πράγμα που μας ελαφρώνει και από θυμούς.

       Ακόμη προσθέτει ότι: ‘Το κέντρο του εαυτού σας έχει γίνει γνωστό στο σύμπαν και θα σας δοθεί ένα καινούριο αρχείο που θα σας αναβαθμίσει, ώστε να αντιμετωπίζετε εύκολα τις ως άνω καταστάσεις θυμού κλπ, ενώ συγχρόνως θα ανοίξουν και τα αρχεία των γνώσεων που είχατε στην Ατλαντίδα, πράγμα πολύ χρήσιμο, διότι σας βάζει σε μια νέα ροή που είναι σαν να ανοίγουν ντουλάπια’. Πολύ συχνά, συνεχίζει, ότι μπαίνω όταν κοιμάμαι σε αυτά τα αρχεία, αλλά τώρα θα μου δοθούν οι πληροφορίες και εξωτερικά, ενώ το επίμαχο μπλοκάρισμα είναι η αμφιβολία και η ανασφάλεια για το αν αυτά που λαμβάνω είναι αλήθειες, γι αυτό δεν πρέπει να εμπλέκεται σε αυτά ο νους και η λογική παρά μόνον νη καρδία’ (δηλαδή το πως τα νιώθουμε). Οψόμεθα. Για την αποτελεσματική εδραίωση της ηρεμίας, ώστε, μεταξύ άλλων, να παρέχουμε περισσότερο χώρο στον ΑΕ μας, ζήτησα από τον Έρικ να δημιουργήσει και για τον θυμό και τα ξεσπάσματα κλπ μία αποτελεσματική άσκηση, (όπως θα κάνει και για την ανασφάλεια). Μου είπε ότι αυτό θα το κάνει μόλις συμπληρώσει μια αναβάθμιση που και αυτός παίρνει αυτές τις ημέρες, ώστε να είναι περισσότερο επιτυχείς οι ασκήσεις που θα προτείνει. Φαίνεται λοιπόν ότι μπήκαμε στην εποχή των αναβαθμίσεων, γι’ αυτό κοιτάξτε και εσείς με προσοχή μέσα σας, μήπως πλέον ξεκινάτε και εσείς μια καινούρια αρχή. Σημ: Εδώ ζητώ συγνώμη διότι στην προσπάθεια της αναβάθμισης μου θα καθυστερήσω για κάποιο διάστημα (υπολογίζω μικρό) τις νέες αναρτήσεις μου.

       NIDLE 29.10.13

       ΣΗΜ: Στο διάστημα που ασχολούμαι με την ‘αναβάθμιση’ μου, όπως προανέφερα, θεώρησα σκόπιμο να αναρτήσω το πρόσφατο μήνυμα του NIdle (για να μην πλήττετε), το οποίο  στέλνουν οι ΕΤς και οι ΑΔ, που αποτελεί ένα από τα μηνύματα που εγώ αποκαλώ ‘επίκειται’ (διότι όλο επίκεινται και όλο αναβάλλονται οι πολυπόθητες αλλαγές), που μιλάει, μεταξύ άλλων, για συμφωνίες μεταξύ φωτεινών και σκοτεινών προκειμένου να αλλάξουν οι κυβερνήσεις και να αναλάβουν οι φωτεινοί. Παρ όλο που εγώ κρατώ πάντα μικρό καλάθι ως προς τους χρόνους που θα συμβούν τα γεγονότα, εν τούτοις το αναρτώ (βάσει μετάφρασης που έκανε ό φίλος μου εξάγγελος), για να ανεβάσει την αισιοδοξία μας και να ενισχύσει την υπομονή μας. Το μήνυμα έχει ως εξής: «Επιστρέφουμε με κάποια υπέροχα νέα! Η κίνηση προς τη νέα πραγματικότητά σας επιταχύνεται. Μια σειρά μυστικών συσκέψεων παντού σ’ αυτόν τον πλανήτη έχουν δώσει θετικά αποτελέσματα, τα οποία θα γίνουν εμφανή στις μεγάλες συναντήσεις, που πρόκειται να λάβουν χώρα την ερχόμενη εβδομάδα.

       Φτάνει η στιγμή για συλλογικές δράσεις, που θα μπορέσουν εύκολα να εκτινάξουν τις προσπάθειες προς τα εμπρός. Αναμένουμε το τελικό πράσινο φως για γεγονότα, τα οποία θα κάνουν φανερές τις νέες κυβερνήσεις και θα δημιουργήσουν ένα νέο νόμισμα. Πολλά προγράμματα έχουν φθάσει σε ένα σημείο, όπου είναι πλέον αναγκαίο να τερματιστεί οποιαδήποτε σκέψη για περαιτέρω καθυστερήσεις. Οι οικονομίες πάρα πολλών εθνών είναι κατεστραμμένες και το χρέος κάνει το παρόν οικονομικό σύστημα ανυπόφορο. Εκτός αυτού, πιστεύουμε ότι είστε έτοιμοι για συγκλονιστικά γεγονότα, που θα περιλάβουν ένα επίσημο τέλος για την περίφημη "συγκάλυψη των ΟΥΦΟ". Είναι πράγματι ώρα να πάρετε τα νέα από τους Αναληφθέντες Διδασκάλους σας και εμάς. Το σημερινό σύστημα είναι γεμάτο τρύπες και ρωγμές, που δεν μπορούν πλέον να συντηρηθούν, και είναι λογικό να ξεκινήσει κάτι άλλο, που θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε την ένδοξη πορεία σας προς την πλήρη συνειδητότητα.        Ερχόμαστε επομένως σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή. Η σκοτεινή συμμορία βασίζεται στις παλιές της δόξες, που δεν είναι παρά μια αστεία ψευδαίσθηση. Με κάποιο τρόπο, ο καθένας από εσάς είναι αγχωμένος στο έπακρο. Παρακολουθούμε και βλέπουμε πώς αυτή η σημερινή πραγματικότητα δεν μπορεί πλέον να διατηρηθεί. Είναι τελειωμένη, και ως εκ τούτου είναι πρέπον να αφήσουμε αυτούς που μπορούν να μετατρέψουν αυτήν την αποτρόπαια ψευδαίσθηση να το πράξουν.

       Είμαστε εν γνώσει των πολλών κανόνων και των διατυπώσεων, που απαιτούνται για να γίνει αυτό. Αυτή η αργή, επίπονη διαδικασία ολοκληρώνεται. Χρησιμοποιήστε αυτή τη στιγμή για να εισαγάγετε το καινούργιο. Έχουμε την πρόθεση να δώσουμε έμφαση σ’ αυτό, σε αυτές τις διάφορες συναντήσεις. Διεργασίες που ξεκίνησαν εδώ και δεκαετίες, φωνάζουν για μια ολοκλήρωση. Το πεδίο σας έχει αποτύχει και οι ενέργειες για την αλλαγή είναι εδώ. Όταν οι Ανουννάκοι άφησαν αυτή τη σκοτεινή συμμορία, ζήτησαν  μια θετική λύση, η οποία δεν δόθηκε. Η παρούσα στιγμή είναι η τέλεια για να αντιστραφεί αυτό και να εξαγγελθεί μια νέα πραγματικότητα, για μια σαρωτική αλλαγή που θα σας απελευθερώσει και θα επιτρέψει την πραγματικότητα ενός νέου κόσμου. Αυτός ο μετασχηματισμός θα στείλει τις σημερινές κυβερνήσεις στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Υπάρχουν οι αντικαταστάτες, που θα επιτρέψουν μια πολύ αναγκαία και μεγάλη ανανέωση. Το σκότος δεν μπορεί πλέον να διατηρεί το παιχνίδι της παραβατικότητας. Υπάρχει μια πνευματική ανάγκη να καταλυθεί η μακροχρόνια, συγκαλυμμένη ηγεμονία του. Είναι η στιγμή για γενναιότητα και για τις πράξεις της απαιτούμενης καλοσύνης.

       Αυτό το βασίλειο οδεύει προς το Φως. Εκείνοι που επιδοκιμάζουν το σκότος δεν μπορούν πλέον να κυβερνούν. Όσοι αντιλαμβάνονται αυτό, καλούνται να αποκαλύψουν αυτό που χρειάζεται και να δράσουν γρήγορα. Αυτή η ‘αθόρυβη επανάσταση’ συμβαίνει αργά σε όλη αυτή την πραγματικότητα, και μια μεγάλη κίνηση θα φέρει αυτό το μεγαλείο στο προσκήνιο. Εμείς περιμένουμε αυτό και πολλά θαυμαστά γεγονότα να συμβούν, για να υλοποιηθούν αυτά που οι άνθρωποι αυτής της εξωτερικής επιφάνειας της Γης έχουν από καιρό ζητήσει. Υποστηρίζουμε πλήρως όλα τα γεγονότα που οδηγούν σε μια τέτοια επιτυχή κατάληξη! Εν κατακλείδι, ο καιρός έχει πράγματι ωριμάσει για μια μη βίαιη επανάσταση τεραστίων διαστάσεων. Ο κόσμος σας από καιρό περιμένει τις αλλαγές, που πρέπει ακόμη να γίνουν ορατές. Πίσω από αυτό το πέπλο είναι ένα τεράστιο κίνημα, που χρειάζεται να γίνει ο σημερινός τρόπος ζωής του κόσμου σας. Οι εγωιστικοί ελιγμοί της σκοτεινής συμμορίας δεν είναι πλέον συμβατοί. Χρειάζεται ένας νέος τρόπος, για να παρασχεθεί ο πρόλογος εκείνου που έχουμε διακηρύξει ο Ουρανός και εμείς. Πρόκειται να σας δοθεί μια θεία Ανάληψη που θα σας μετακινήσει από την περιορισμένη στην πλήρη συνειδητότητα. Πρόκειται να αγκαλιάσετε την πνευματική και τη διαστημική οικογένειά σας και να επιστρέψετε στο μονοπάτι, που ήταν δικό σας στους καιρούς της αρχαίας Λεμούριας. Βγαίνετε από μια αμνησία, που υπάρχει σε σας για πάρα πολύν καιρό. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε μυστικά, για πολύν καιρό κρυμμένα από σας. Θα γίνετε ένα πολύ αγαπημένο μέλος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας! Πολλές περιπέτειες σας περιμένουν και πολλές νέες ικανότητες θα γίνουν η κληρονομιά σας! Αυτή πρόκειται να είναι η λαμπρή και θεία μοίρα σας!                                                                                   

       Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Αυτός ο ευλογημένος κόσμος βρίσκεται τώρα στον αναβρασμό μιας ωραίας αλλαγής! Παντού σχηματίζεται μια μεταμορφωτική ενέργεια και οι άνθρωποι απαιτούν να συμβεί τώρα μια πραγματική αλλαγή αυτού του πλανήτη. Μικροί δάκτυλοι αλλαγής ξεφυτρώνουν στην Αφρική, στην Ασία, στην Βόρεια και Νότια Αμερική και στα διάφορα έθνη των νήσων του Ειρηνικού. Η Θεία Χάρις παράγει θαύματα, ώστε εκείνοι που έχουν λίγα χρησιμοποιούν τους περιορισμένους πόρους και τη φαντασία τους για να δημιουργήσουν νέους τρόπους ώστε να διώξουν την πείνα και τη φτώχεια. Αυτή η ίδια ενέργεια είναι εμφανής καθώς οι μεγάλοι, παλαιοί, πνευματικοί γέροντες κατηφορίζουν ένα παρόμοια εμπνευσμένο μονοπάτι. Το Θείο έχει μιλήσει! Φτάνει η στιγμή για την ευλογημένη αλλαγή αυτής της πραγματικότητας. Είμαστε ευγενικά υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε αυτή την ιερή διαδικασία και να εκδηλώσουμε μια νέα πραγματικότητα για όλους. Έχουμε δώσει εντολή στους συμμάχους μας να παγιώσουν τα μέσα για την εκδήλωση αυτής της νέας εποχής για την ανθρωπότητα! Οι συνεδριάσεις για να υλοποιηθεί αυτό λαμβάνουν χώρα τώρα και τα αποτελέσματα θα ακολουθήσουν σύντομα! Αυτή η εποχή που έρχεται θα είναι γεμάτη με πολλή πνευματική σοφία. Είμαστε υποχρεωμένοι από τον Ουρανό να σας προμηθεύσουμε με μια ολόκληρη λίστα των θεμάτων, που αφορούν στο πώς θα επανασυνδεθείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας και στο πώς θα προετοιμαστείτε για το υπόλοιπο των διαδικασιών της Ανάληψης. Αυτά τα μαθήματα θα δοθούν από τον καθένα από εμάς στο πολύ προσεχές μέλλον.

       Αυτή η πραγματικότητα σύντομα θα επεκταθεί και θα αναδομηθεί. Εμείς θα είμαστε οι θείοι οδηγοί και πνευματικά διορισμένοι επόπτες σας, και παίρνουμε αυτόν τον ιδιαίτερο ρόλο πολύ σοβαρά. Το σκότος έχει επί μακρόν χρησιμοποιήσει τις πολυάριθμες δυνάμεις του για να σας διαμορφώσει και να σας καλουπώσει κατά τις επιθυμίες του. Η ισχύς αυτή θα αφαιρεθεί και εσείς θα είστε ο ευεργέτης σε αυτή την ευγενική συναλλαγή, για να μάθετε και να κάνετε κατορθώματα, που θα θέσουν την ιερή βάση για την Ανέλιξή σας! Οι διαστημικές οικογένειές σας έρχονται για να εκτελέσουν την πράξη, που θα σας επιτρέψει να μορφοποιηθείτε σε πλήρως συνειδητοποιημένα Όντα του Φωτός! Επί χιλιετίες έχουμε χρησιμοποιήσει την Αγκάρθα ως βάση των θεϊκών επιχειρήσεών μας. Το Φως τώρα φωτίζει τη διαδρομή, για να σας οδηγήσει εκεί και να σας δείξει τα μέσα για την επιστροφή στον παλιό εαυτό σας. Έχετε για πολύν καιρό ταλαιπωρηθεί στην άγνοια του ποιοι πραγματικά είστε. Ακόμα κι εμείς είχαμε επηρεαστεί και είναι μόνο η ιδιαίτερη προσήλωσή μας και η ιερή βοήθεια, που μας επέτρεψαν τον μεγάλο μας θρίαμβο. Έχουμε σταθερή επίγνωση του τι χρειάστηκε για να φτάσουμε στα σημερινά μας επίπεδα της πνευματικής γνώσης και των εκδηλωμένων ικανοτήτων. Γνωρίστε τη φύση αυτών των δυσκολιών και χαρείτε με τη θεία παραχώρηση που σας έχει δοθεί, γιατί είναι πράγματι ένα θαυμάσιο δώρο. Αποδεχθείτε το μεγάλο δώρο του Ουρανού και ενωθείτε μαζί μας. Μαζί θα δημιουργήσουμε ένα πολύ αναγκαίο, νέο αστρικό έθνος και θα εκπληρώσουμε τα μεγάλα όνειρα του Δημιουργού. Εμείς θα είμαστε ένας πανίσχυρος και καρποφόρος βραχίονας του Ουρανού!

       Σήμερα εξετάσαμε τι συμβαίνει σε όλη αυτή τη γαλαζοπράσινη σφαίρα. Περιγράψαμε τα πιο πολλά από αυτά που έχουμε το προνόμιο να γνωρίζουμε. Οι οικογένειές σας, η πνευματική και η διαστημική, είναι έτοιμες να σας υποδεχτούν στη νέα σας ανώτερη κατάσταση ύπαρξης! Πολλή καλοσύνη είναι έτοιμη να σας περιβάλλει με χαρά, ειρήνη και ευημερία! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν ‘να είστε ένα’ και ‘να είστε μέσα στη χαρά’).».

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 8: Χθες 31.10.13  τα μεσάνυχτα έκανα μια μακρά συνεδρία με τον ΑΕ μου μέσω Έρικ που είναι στο Λονδίνο, όπου από τις επτάμιση σελίδες των ερωτήσεων, οι επτά ήσαν προσωπικές αναφερόμενες στην αναβάθμιση μου που ξεκίνησα, και η μισή σε πρόσφατα γεγονότα στην Ελλάδα, τοα οποία και θα αναρτήσω μόλις βρω τον χρόνο.

     ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΠ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ 31.10.13

       Επιλέγω ορισμένες Α του ΑΕ για Ελλάδα κλπ: Στην Ε αν οι πιθανότητες 80% για να γίνει το μπαμ στο 2013 ισχύουν, η Α είναι ότι ακόμη ισχύουν. Στην Ε αν άλλη χώρα προλάβει να κάνει πρώτη το μπαμ, η Α είναι όχι, διότι καμιά δεν είναι έτοιμη όσο η Ελλάδα, οι δε ΗΠΑ, παρ όλα τα λεγόμενα του NIdle για NESARA κλπ σημαντικές αλλαγές (κυβερνήσεως, οικονομικού συστήματος, κλπ) ακολουθούν πιο πίσω από άλλες χώρες. Οι πιθανότητες να γίνει αλλαγή κυβέρνησης στην Ελλάδα, ή εκλογές στο απομένον 2013 είναι πολύ μικρές. Προγραμματίζονται να γίνουν ορισμένα νέα οριζόντια μέτρα για το 2014, υπό την πίεση των πιστωτών, τα οποία και θα επιτείνουν την πίεση για το μπαμ. Δεν προβλέπεται κούρεμα, ή έκδοση του ευρωομολόγου ή άλλο μέτρο για μείωση του χρέους της Ελλάδος. Στην Ε γιατί δεν ζητάει η Ελλάδα να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους όπως έγινε στον Ισημερινό όπου το χρέος έπεσε στο 30%, η Α είναι διότι στον Ισημερινό στις κομπίνες που προκάλεσαν την διόγκωση του χρέους εμπλέκονταν μόνον δυο τρία άτομα τα οποία και τιμωρήθηκαν, ενώ στην Ελλάδα εμπλέκεται ένας πολύ μεγάλος αριθμός παλαιοτέρων και σημερινών ιθυνόντων, που αποκλείεται να επιτρέψουν έναν τέτοιο έλεγχο (εφόσον φυσικά παραμένουν στις θέσεις τους οι ιθύνοντες). Στην Ε αν με τον νόμο για τους πλειστηριασμούς και την πρώτη κατοικία, κλπ, θα γίνουν πολλοί πλειστηριασμοί και εξώσεις, η Α είναι όχι περισσότερες από χίλιες, ενώ ότι γίνεται είναι περισσότερο για να φοβίσει και όχι για να εφαρμοστεί.

       Μέσα στο τέλος του 2013 πέσανε απανωτά παρά πολλοί φόροι, εκτός από του εισοδήματος κλπ, και φόροι ακινήτου του 2010, 2011, 2012, και 2013, το χαράτσι, τα τέλη κυκλοφορίας, και δεν συμμαζεύεται. Τι θα γίνει λοιπόν με τα εκατομμύρια των Ελλήνων που δεν θα μπορούν να τους πληρώσουν ούτε καν να κάνουν διακανονισμό; Θα μπουν φυλακή; Η Α είναι ότι απλούστατα δεν θα τους πληρώσουν, ενώ ελάχιστοι θα μπουν φυλακή, και όλοι οι άλλοι απλώς θα χάσουν ορισμένα δικαιώματα τους (φαντάζομαι να εννοεί φορολογική ενημερότητα, δεσμεύσεις σε πάσης φύσεως αποδοχές τους, κλπ). Δεν θεωρεί πιθανή μια μαζική επιδρομή της εφορίας σε τραπεζικές καταθέσεις, διότι τότε όλοι θα έσπευδαν να τις αποσύρουν, (όμως πάλι δεν μπορείς να προβλέψεις τις πράξεις των τρελών που μας κυβερνούν, λέει ο Έρικ). Εγώ εκτιμώ, ότι η μεγάλη αυτή μάζα, που συνεχώς διογκώνεται, των ανθρώπων που όχι μόνον δεν μπορούν να πληρώσουν αυτήν την λαίλαπα των φόρων αλλά πολλές φορές δεν έχουν και να φάνε, είναι οι άνθρωποι που πιάνοντας πάτο θα πάρουν πρώτοι πίσω την δύναμη τους, θα φύγουν από το σύστημα αγνοώντας το, και θα αφήσουν την κεντρική κυβέρνηση και τις υπηρεσίες της ‘να κουρεύονται’. Από τις διάφορες λίστες που κυκλοφορούν για καταθέσεις στο εξωτερικό κλπ, θα προκύψουν τελικά μόνον πολύ λίγοι φοροφυγάδες, και ελάχιστα έσοδα για το κράτος (Ελλάς το μεγαλείο σου, προσθέτω εγώ). Κούρεμα καταθέσεων υπάρχει μια περίπτωση να γίνει, παρ’ όλο που στο παρόν δεν προβλέπεται, το δε πάγωμα λόγω κλεισίματος των τραπεζών θα διαρκέσει μόνον ορισμένες ημέρες.

       Κατά τον ΑΕ μου, ο ΜΙχαλολιάκος και οι βουλευτές της χρυσής  αυγής που είναι προφυλακισμένοι θα βγουν σύντομα, όλη δε αυτή η σαπουνόπερα που στήθηκε, δεν έγινε τόσο για να χτυπήσουν την χρυσή αυγή (όπως υπέθετα εγώ, που την φοβούνται καθότι τα πραγματικά ποσοστά της είναι πολύ πιο υψηλά από ότι, για διάφορους λόγους, δείχνουν οι δημοσκοπήσεις), όσο για να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου από πολύ σοβαρά θέματα εις βάρος μας που προωθεί η ανεκδιήγητη κυβέρνηση μας. Ακόμη όλη αυτή η φασαρία (πάλι κατά τον ΑΕ μου) και η επίθεση των Πρετεντέριδων και των Χατζηνικολάιδων στα μεγάλα ελεγχόμενα κανάλια, όχι μόνον δεν μείωσε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, αλλά αντιθέτως τα αύξησε, ξεμπροστιάζοντας συγχρόνως τόσο τους δημοσιογράφους, όσο και τους πολιτικούς για τους αντισυνταγματικούς χειρισμούς τους. Από Ε που έκανα για την συμπεριφορά των πολιτικών μας παλαιοτέρων και εν ενεργεία, ξεχωρίζω μία πολύ χαρακτηριστική (για να μην σας κουράζω με μια μεγάλη λίστα), που αφορά στον πρώην υπουργό αμύνης τον Παπαντωνίου. Η Α είναι ότι αυτός ‘έφαγε’ παρά πολλά, στην δε Ε αν θα πάει φυλακή όπως ο Τσοχατζόπουλος, η Α είναι ότι θα πάει, εκτός αν προλάβει και φύγει στο εξωτερικό. Σχετικά με την πρόσφατη τυφλή επίθεση στα τρία άτομα της Χρυσής Αυγής, η σημερινή Α που πήρα είναι, ότι η επίθεση έγινε από μικρή ομάδα με περιορισμένη την οργάνωση και τα ικανά στελέχη, και έγινε σαν πρόβα για περαιτέρω επιθέσεις. Σχετικά με αυτά που λέει ο NIdle στο πιο πάνω μήνυμα του, για συμφωνία των σκοτεινών να παραδώσουν την σκοτεινή Κυβέρνηση κλπ στους φωτεινούς, η Α είναι ότι οι σκοτεινοί πολλές φόρες υπέγραψαν τέτοιες συμφωνίες και δεν τις τήρησαν, ενώ ούτε σήμερα προτίθενται να το κάνουν. Τέλος για κάποιο διαστημόπλοιο διαμέτρου 300 μηλιών που μας πλησιάζει, όπως αναφέρεται από πολλούς στο διαδίκτυο, η Α είναι ότι τέτοια διαστημόπλοια δεν κινούνται μέσα στο ηλιακό μας σύστημα.  Αυτά προς το παρόν και τα υπόλοιπα εν καιρώ.

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 9: Επειδή πολύς ντόρος γίνεται για την τυφλή επίθεση στην Χρυσή Αυγή, που είναι μεν ένα πολύ λυπηρό γεγονός (μετά μάλιστα και από τα όσα άδικα και αντισυνταγματικά υφίσταται τελευταία), το οποίο όμως γεγονός αποπροσανατολίζει και αυτό (όπως και τα πρόσφατα προηγούμενα) τον κόσμο από τα σοβαρά γεγονότα που επίκεινται, σε πολλούς τομείς της χώρας μας (υγεία, παιδεία, ανεργία, πείνα, κλπ, αλλά και σε εθνικά θέματα), τα οποία γεγονότα (που προσπαθεί να περάσει στα μουλωχτά η κυβέρνηση), υπήρξαν αλλά και θα είναι στο άμεσο μέλλον υπεύθυνα όχι για δύο αλλά για εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες θανάτους Ελλήνων (θυμηθείτε απλώς τις αυτοκτονίες), γι’ αυτό ξαναπήρα σήμερα 3.11.13 τον Έρικ στο Λονδίνο και έμαθα από τον ΑΕ μου τα εξής: Κατ αρχήν οι εμπλεκόμενοι εκτελεστές δεν ήσαν δύο αλλά τρείς, και είναι όλοι Έλληνες. Δεν πρόκειται να συλληφθούν, αλλά είναι πολύ πιθανόν η αστυνομία να συλλάβει δύο αλλοδαπούς και να τους εμφανίσει σαν τους ενόχους. Ανήκουν όπως είπαμε σε μία μικρή οργάνωση, και στόχος τους ήταν γενικά η αποσταθεροποίηση (δεν ξεκαθάρισα ποιοι τυχόν κρύβονται από πίσω, πάντως δεν ήταν χτύπημα αντεκδίκησης, γι’ αυτό ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του). Αν η αποσταθεροποίηση αυτή επιτύχει, τότε (όπως λέει ο ΑΕ μου), δεν πρόκειται να επαναλάβουν σύντομα τα χτυπήματα τους. Αν όχι, τότε προβλέπονται και άλλα χτυπήματα μετά την επιτυχημένη αυτή πρόβα. Εδώ επισημαίνω ότι κάθε αποσταθεροποίηση, όπως και κάθε εξωτερικός κίνδυνος ενισχύει μια κυβέρνηση, διότι συσπειρώνει τον κόσμο γύρω της σαν την μόνη σωτηρία. Οψόμεθα. (που σημαίνει θα δούμε τι πρόκειται να γίνει). Εγώ πάντως συνιστώ ψυχραιμία, και να προετοιμαζόμαστε διότι αυτά που έπονται είναι πολύ χειρότερα. Τέλος αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι για το πόσο καλά οργανώνουν τα πράγματα οι σκοτεινοί, και έρχονται και δένουν κατά τα συμφέροντα τους, όμως γελάω (τόσο εγώ όσο και ο ΑΕ μου), διότι όλα αυτά θα αποδειχθούν γι’ αυτούς μπούμερανγκ διότι με όλα αυτά επισπεύδουν το μπαμ που πλησιάζει και θα τους πνίξει.

      ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 16 ΣΗΜΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΚΛΠ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

       Στην μακρά συνεδρία της 31.10.13 που έκανα για την αναβάθμιση μου, άνοιξα και ένα κεφάλαιο για σχόλια και τυχόν συμπληρώσεις του ΑΕ μου για τα 16 σημεία που περιέγραψα, για ορισμένα πράγματα που είπε η Άντα, και τέλος για το ποιες θα είναι οι ιδιότητες, οι δυνάμεις και τα εφόδια που θα έχουμε τον Ιανουάριο του 2015, του 2016, του 2017 και τέλος τον Ιανουάριο του 2018. Τα δύο πρώτα σημεία του καθρέπτη και της ευγνωμοσύνης στο σώμα μας, είναι πολύ σημαντικά για την πορεία μας προς την 5Η, και γι’ αυτό πρέπει να τα κάνουμε καθημερινά, δεδομένου και ότι και η διαδικασία ενεργοποίησης τους είναι αρκετά αργή. Το 3 του να πιστεύουμε ακράδαντα στην αθανασία, σταματάει την γήρανση μόνο για όσο χρόνο το πιστεύομε πραγματικά, ενώ παύουμε να το πιστεύουμε όταν ανησυχούμε για το μέλλον. Επίσης, όπως είπαμε, τα κύτταρα σταματούν να γερνούν όταν κάνουμε κάτι που μας ευχαριστεί. Εδώ ο ΑΕ μου επισημαίνει ότι οι περισσότεροι ηλικιωμένοι είναι βιολογικά πολύ πιο γερασμένοι από ότι προκύπτει από την ημερομηνία γεννήσεως τους, ενώ εμείς με την άσκηση-δήλωση αυτή, όχι μόνον δεν γερνάμε αλλά επιστρέφουμε σιγά σιγά σε μικρότερες ηλικίες. Βεβαίως όταν γίνουμε πλήρως 5Η και αναπτύξουμε τους έλικες του DNA μας, τότε θα μπορούμε να διαμορφώνουμε το σώμα μας την εμφάνιση μας και την ηλικία μας άμεσα και όπως εμείς θέλουμε. Τα σημεία-δηλώσεις 4, 5, και 6, επειδή είναι αρκετά δύσκολο να αποτελέσουν πεποιθήσεις μας, πρέπει να τις κάνουμε με αποφασιστικότητα, και αν όχι καθημερινά, τουλάχιστον αρκετά συχνά. Το αδύνατο σημείο εδώ είναι τα βάρη που προκύπτουν από τις οικογενειακές μας υποχρεώσεις.

       Για το σημείο 7 του να είμαστε αποστασιοποιημένοι και ψυχροί θεατές των γεγονότων, (για το οποίο κατέβαλα σημαντική προσπάθεια και τελικά το επέτυχα), θα πρέπει να το ελέγχουμε ανά πάσα στιγμή, και όταν αισθανόμαστε εμπάθεια, θυμό, φόβο, ή μίσος, κλπ για κάτι, πρέπει αμέσως να αλλάζουμε συναισθήματα, θεωρώντας ότι όλα εξυπηρετούν έναν απώτερο σκοπό, (γινόμενοι όπως λέει ο ΑΕ μου ζαμανφουτίστες). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε νωθροί και να μην αντιδρούμε στα γεγονότα. Κάθε άλλο. Απλώς η αντίδραση μας θα πρέπει να είναι μελετημένη και να στηρίζεται στην ψυχρή λογική και όχι στην εμπάθεια κλπ, οπότε θα είναι και πιο αποτελεσματική. Επειδή πολλά οφέλη, όπως αναφέραμε, προκύπτουν από την άσκηση 8 του να ρουφάμε μέσα μας τον ΑΕ, γι’ αυτό δεν πρέπει να διστάζουμε να την κάνουμε κάθε φορά που αισθανόμαστε κάποια ανάγκη, και να την επαναλαμβάνουμε αν χρειαστεί, διότι ο ΑΕ μας φεύγει όταν αρχίσουμε να ασχολούμαστε με κάτι δυσάρεστο, ή αρχίσουμε να ανησυχούμε, ή να έχουμε αρνητικά συναισθήματα. ΟΙ φαντασιώσεις του σημείου 9 ότι διαθέτουμε από τώρα τις δυνάμεις και ιδιότητες της 5Η, θα μας βοηθήσουν όταν έλθει η ώρα στο να προσαρμοστούμε γρήγορα και ενωρίτερα στην χρήση τους. Για το σημείο 10 το να αισθανόμαστε άνετα και ασφαλείς ανεξάρτητα των εξωτερικών παραγόντων, ο ΑΕ μου είπε ότι για να προχωρήσουμε πέραν ορισμένου βαθμού, θα πρέπει να έχει επιτευχτεί πρόοδος και σε συλλογικό επίπεδο, δηλαδή και πολλοί άλλοι να αισθάνονται το ίδιο.

       Την άσκηση 11 (που ο ΑΕ μου θεωρεί πανάκεια), του να ρουφάμε το πράνα και να το στέλνουμε στο όργανο που θέλουμε να θεραπεύουμε, μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και σαν ‘ασπιρίνη’ ως εξής: Εφαρμόζουμε την άσκηση συνέχεια για τουλάχιστον 15 λεπτά ή και περισσότερο, με βαθιές εισπνοές στέλνοντας το πράνα στο όργανο όπου θέλουμε να έχουμε άμεσα αποτελέσματα, τα οποία στο πλείστο των περιπτώσεων και επιτυγχάνονται. Όμως αυτή η άμεση θεραπεία είναι προσωρινή, διότι αργότερα το όργανο επιστρέφει, όχι όμως ακριβώς στην προτέρα του κατάσταση αλλά σε λίγο καλύτερη, (όπως π.χ. συμβαίνει με τον πόνο και την ασπιρίνη). Ακόμη ο ΑΕ μου λέει ότι, όπως το σώμα μας, έτσι και τα διάφορα όργανα μας έχουν την δική τους αύρα, όπου μπορεί να δημιουργούνται δυσλειτουργίες, οι οποίες αν δεν αντιμετωπιστούν καταλήγουν να εκδηλωθούν σε ασθένεια και στο υλικό επίπεδο. Γι’ αυτό καλόν είναι να εφαρμόζουμε που και που την άσκηση και για ζωτικά όργανα που δεν εμφανίζουν εκ πρώτης όψεως πρόβλημα, για λόγους προληπτικούς. Εδώ θέλω να προσθέσω με ενθουσιασμό ότι χρησιμοποίησα αυτήν την ‘ασπιρίνη’ για την όραση μου, και στο τέλος μπορούσα να διαβάζω χωρίς γυαλιά, πράγμα όμως που δεν μπορούσα να κάνω την επόμενη ημέρα. Είμαι περίεργος να δω την έκπληξη της οπτικού μου, όταν το κάνω πριν από την επόμενη επίσκεψη μου εκεί για να ελέγξει τα γυαλιά μου. Σχετικά με την γείωση των ενεργειών στο χώμα της άσκησης 12, ο ΑΕ μου είπε ότι τα 3 λεπτά είναι το ελάχιστοι, ενώ καλυτέρα είναι να γίνεται για 15 λεπτά καθημερνώς, όμως μπορούμε να το κάνουμε και καθιστοί, αρκεί οι γυμνές μας πατούσες να πατούν σε χώμα ή σε γρασίδι.

       Στην άσκηση 13 του να ρουφάμε το πράνα με βαθιές αναπνοές (10, 5, 10, 5) και τις στέλνουμε στο σώμα, ο ΑΕ μου είπε ότι καλό είναι να στέλνουμε της εκπνοές πιο συγκεκριμένα στο αναπνευστικό μας σύστημα, και να κάνουμε καμιά εικοσαριά τέτοιες αναπνοές 3 φόρες την ημέρα. Επειδή η άσκηση αυτή ενισχύει και τις δονήσεις μας, ο ΑΕ μου επισημαίνει παρεμπιπτόντως ότι δεν πρέπει εγώ να έχω πρεμούρα για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη άνοδο των δονήσεων μου, διότι αν μπω από τώρα στην 5Η, τότε δεν θα μπορώ να παίξω τον ρόλο που ήλθα να παίξω στην 3Η και 4Η. Στην άσκηση 14 όπου εισάγομε μέσα μας την ενέργεια της υγείας σαν ένα ροζ σύννεφο, ο ΑΕ μου λέει ότι για να είναι πιο αποτελεσματική καλό είναι να την εφαρμόζουμε για ένα μόνον όργανο ή πάθηση μέσα στην ημέρα, και την επομένη να προχωρούμε σε άλλο, ενώ η ενέργεια αυτή της υγείας διατηρείται μέσα μας για σημαντικό διάστημα. Την άσκηση 15 που ενεργοποιεί την εσωτερική μας δύναμη, ο ΑΕ μου λέει ότι εγώ μεν δεν την χρειάζομαι πλέον, άλλα και οι άλλοι μπορούν να την κάνουν αραιά και που, διότι τα αποτελέσματα και αυτής έχουν σημαντική διάρκεια. Τέλος η άσκηση 16 με τις 12 Ουράνιες ακτίνες, ο ΑΕ μου λέει ότι μεταξύ άλλων ανεβάζει και τις δονήσεις μας. Εδώ επαναλαμβάνω ότι οι υψηλές δονήσεις μας προστατεύουν από πολλά πράγματα, ενώ η άνοδος τους είναι σαν το ανέβασμα σε μια σκάλα που θα μας φέρει στην 5Η. Αυτές είναι οι παρατηρήσεις που έκανε ο ΑΕ μου συμπληρώνοντας τα 16 σημεία που προανέφερα, και όποιος ενδιαφέρεται ας τις λάβει υπόψη του, ενώ για όποιον έχει πιο ενδιαφέροντα πράγματα να ασχοληθεί και δεν διαθέτει χρόνο γι’ αυτά, το μόνο που μπορώ να πω είναι ‘κακό του κεφαλιού του’.

       Για να ξεπεράσω τον σκόπελο που οι Ουράνιες Οντότητες αποφεύγουν να δίνουν ημερομηνίες εφάρμοσα το σύστημα να ρωτώ τι θα έχει γίνει μέχρι ορισμένες ημερομηνίες το οποίο και δούλεψε. Έτσι μέσα στο 2015 θα έχουν γίνει τα εξής: Οι δονήσεις μας θα έχουν μπει στην 5Η και η συνειδητότητα μας θα είναι σε υψηλό επίπεδο. Οι ασθένειες θα έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό για τρείς κυρίως λόγους. Πρώτον με την άνοδο των δονήσεων θα έχουμε βγει από τις χαμηλές ενέργειες που τις προκαλούν. Δεύτερον θα τις καταπολεμήσουμε με την νέα τεχνολογία, και τρίτον θα πάψουμε να παίζουμε τον ρόλο του θύματος και να τις προκαλούμε. Θα έχουμε πιο έντονη επαφή με τις άλλες οντότητες σε συνάρτηση με το πόση εμπιστοσύνη τους δείχνουμε. Η ενέργεια που θα χρησιμοποιούμε τότε θα έχει κόστος πολύ μικρότερο του σημερινού, όμως δεν θα είναι ακόμη η zero point energy αλλά κάποια παρόμοια. Επίσης δεν θα έχουμε τότε προβλήματα επιβίωσης και γενικότερα από εκεί και πέρα δεν θα μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο ρυθμός που θα αποκτούμε τις διάφορες ιδιότητες και δυνάμεις της 5Η, διότι η ζωή μας θα είναι εν γένει πολύ άνετη.

       Μέσα στο 2016 θα έχουν γίνει τα εξής: Θα έχει πέσει το πέπλο, και θα μπορούμε να βλέπουμε τις προηγούμενες ζωές μας, αλλά στην αρχή με την βοήθεια συσκευής και τμηματικά. Θα έχω τότε δικό μου όχημα που θα κινείται χωρίς καύσιμα κλπ, προς το τέλος του έτους. Ακόμη μέσα στο 2016 ορισμένοι θα αποκτήσουν και ιπτάμενα οχήματα, αρκεί στην χώρα τους να έχουν δημιουργηθεί οι ιπτάμενοι διάδρομοι προς αποφυγή συγκρούσεων. Θα έχουμε πρόσβαση στα ακασικά αρχεία για να παίρνομε κάθε πληροφορία. Τα κύτταρα μας θα έχουν αρχίσει να γίνονται κρυσταλλικά, διαδικασία που θα ολοκληρωθεί μέχρι το 8018. Μέσα στο 2017 θα έχουν γίνει τα εξής: Θα μπορώ να διαμορφώνω το σώμα μου όπως θέλω (μορφή, εμφάνιση, ηλικία, κλπ), ακόμη και το ύψος μου, αλλά αυτό με την βοήθεια κατάλληλης συσκευής. Θα έχω ολογραφικό θέατρο για λόγους εκπαίδευσης αλλά και κατασκευών. Θα μπορούσα να έχω και εξομοιωτή, αλλά επειδή έως τότε οι επιθυμίες μου θα έχουν διαφοροποιηθεί, εν γένει δεν θα τον χρειάζομαι, διότι θα έχω ήδη ότι επιθυμώ. Ακόμη τότε θα μπορώ άνετα να διαμορφώσω το σπίτι μου όπως θέλω (προσθέτοντας ορόφους κλπ), και να κάνω και την σπηλιά, που προανέφερα, στο βουνό. Τότε μάλιστα θα μπορούν να τα επισκέπτονται και άλλα άτομα.

       Μέσα στο 2018 θα έχουν γίνει τα εξής: Θα έχουμε οι περισσότεροι όλους τους 12 έλικες του DNA  ενεργοποιημένους στην αύρα μας. Θα μπορούμε να διακτινιζόμαστε αλλά με την χρήση συσκευών όπου θα μπαίνουμε για να διακτινιστούμε. Θα μπορούμε να αιωρούμαστε ή να πετούμε, αλλά πάλι με την χρήση πολύ μικρών φορητών συσκευών. Στο 2018 ανοίγονται πολλοί δρόμοι μπροστά μας από τους οποίους μπορούμε να επιλέξουμε βάσει της τότε συνειδητότητας μας. Υπάρχει ο δρόμος του να πάρουμε πλήρως όλες μας τις δυνάμεις της 5Η (όπως π.χ. η δυνατότητα υλοποίησης με μόνη την σκέψη μας κλπ), και εκεί ολοκληρωνόμαστε, ή άλλοι δρόμοι που δημιουργούν ενδιαφέρουσες προκλήσεις όπως π.χ. χωρίς να έχουμε όλες μας τις δυνάμεις της 5Η, να αντιμετωπίζουμε προβλήματα και να δίνουμε λύσεις πράγμα που αυξάνει τις εμπειρίες μας και (όπως λέει ο ΑΕ μου) ‘μεγαλώνει’ την ψυχή μας. Ακόμη στην παρατήρηση του Nidle ότι στο τέλος της πορείας μας στην 5Η θα γίνουμε πλήρως συνειδητοποιημένα όντα γεμάτα ανιδιοτελή αγάπη δηλαδή Φυσικοί Άγγελοι, ο ΑΕ λέει: Η μεγίστη πλειοψηφία των ανθρώπων που ενσαρκώθηκε αυτή την εποχή στην Γη, ήρθαν για να παίξουν το ‘παιχνίδι - πείραμα’ που παίζεται στην Γη (και που είναι όπως εξηγήσαμε το μοναδικό στο σύμπαν). Αν λοιπόν φτάσουν γρήγορα στο υψηλό αυτό επίπεδο τελειότητας, δεν θα μπορούν πλέον να παίζουν εδώ το παιχνίδι αυτό, και θα επιστρέψουν στους πλανήτες από όπου προήλθαν, όπου εκεί ισχύουν ήδη όλα αυτά. Άρα και εδώ είναι θέμα της επιλογής που θα κάνουμε με βάση τις τότε επιθυμίες μας. Βέβαια σε όλες αυτές τις διαδικασίες της τετραετίας που ακολουθεί, (2015-2018) βασικό ρόλο θα παίξουν και σημαντική βοήθεια θα δοθεί από τους ΕΤς, τους ΑΔ ,και τους Αγκάρθιους, ενώ για την επικείμενη άφιξή τους εξακολουθούν να μην προσδιορίζονται ακόμη ημερομηνίες.

       Σχετικά με αυτά που μου είπε η Άντα, εν γένει τα επιβεβαίωσε ο ΑΕ μου με τις εξής διευκρινίσεις. Τόσο η Θεά Αθηνά όσο και οι άλλες Επουράνιες Οντότητες (αρχάγγελοι, ΑΔ, κλπ) μπορούν να βρίσκονται συγχρόνως σε πολλά μέρη, συνεπώς η μορφή που είδε η Άντα είναι ένα πολύ μικρό μέρος της. Από τους θανόντες συγγενείς μου η μητέρα μου διατηρεί επαφή μαζί μου, και έρχεται να με βοηθήσει όταν την σκέπτομαι, διότι έχουμε μακρά σχέση και από προηγούμενες ζωές, γι’ αυτό καλό είναι όλοι να ερευνήσετε αν υπάρχουν συγγενείς σας πρόθυμοι να σας βοηθήσουν ώστε να τους επικαλείστε. Ο χώρος του γραφείου μου δεν αλλάζει θέση όταν εργάζομαι εκεί, αλλά απλώς περνάει σε μια αιθερική πραγματικότητα, με αποτέλεσμα (όσο και αν αυτό να φαίνεται κουφό), κάποιος που μπαίνει στο γραφείο πολλές φορές να μην με βλέπει με τις χαμηλές του δονήσεις. Ακόμη ο ΑΕ μου είπε ότι πολλά πράγματα τα μαθαίνουμε στον ύπνο μας (όπως στην περίπτωση μου οι πληροφορίες από τα αρχεία της Ατλαντίδος), διότι τότε μόνον το μυαλό μας είναι τελείως καθαρό και πλήρως δεκτικό πληροφοριών. Όταν ξυπνήσουμε εν γένει δεν τα θυμόμαστε, αλλά όταν τα χρειαστούμε θα κατέβουν από το υποσυνείδητο. Ακόμη μου είπε, (και αυτό νομίζω ότι ισχύει για πολλούς από εμάς), ότι το μάθημα που πρέπει να παίρνω δεν είναι τόσο το να αισθάνομαι ασφαλής, όσο το να μην ανησυχώ από τις ανασφάλειες που κατά καιρούς αισθάνομαι.

       Σχετικά με την αναβάθμιση στην οποία αναφέρθηκα πιο πάνω, επειδή πολλοί με ρώτησαν με επιμονή σχετικά, έχω να πω σε γενικές γραμμές τα εξής: Η αναβάθμιση μας και η αλλαγή του τρόπου ζωής μας, γίνεται βασικά με μια σειρά από συνειδητές αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε, κυρίως όσον αφορά σε αλλαγές και ανατροπές, τις οποίες αποφάσεις αφού τις πάρουμε πρέπει και να τις εφαρμόζουμε. Οι αποφάσεις αυτές δεν στηρίζονται τόσο στην ψυχρή λογική, όσο στους δρόμους που μας οδηγεί η καρδιά μας μέσω της διαίσθησης μας, γι’ αυτό πρέπει να ‘αφηνόμαστε’ και να ακολουθούμε αυτό που νιώθουμε για σωστό’, ενώ η κάθε τέτοια απόφαση μας, ανοίγει για μας έναν καινούριο δρόμο. Πρόσφατα πήρα την οδηγία, από τις Ανώτερες Οντότητες που με υποστηρίζουν στην πορεία μου, ότι πρέπει να πάρω τις αποφάσεις μου χωρίς άλλη καθυστέρηση, πράγμα που ξεκίνησα με επιμέλεια και κάνω, ενώ μου είπαν ‘πάρε εσύ τις αποφάσεις σου και εμείς θα τις υποστηρίξουμε’. Στο μικρό μάλιστα διάστημα που μεσολάβησε με διαβεβαίωσαν ότι ο επερχόμενος χειμώνας θα είναι πολύ διαφορετικός για μένα, διότι ‘τώρα πια κρατάω εγώ τα ινία’. Έτσι στο πρόβλημα που ανέφερα προηγουμένως ότι δηλαδή αν θα πετύχαινε η αναβάθμιση θα αισθάνομαι σαν Θεός, ειδάλλως απλώς σαν βασιλιάς, τώρα μπορώ να δηλώσω ότι ήδη αισθάνομαι περισσότερο σαν Θεός παρά σαν βασιλιάς. Εξ άλλου όπως έχει πει επανειλημμένως και ο Έρικ, μια βασική διαφορά ανάμεσα στο Θείον και το ανθρώπινο είναι ότι, οι Ουράνιες Οντότητες παίρνουν αμέσως γρήγορες αποφάσεις και προχωρούν, ενώ οι άνθρωποι αναμοχλεύουν τα ίδια και τα ίδια και καθυστερούν για να καταλήξουν κάπου, ή πολλές φορές για να μην καταλήξουν πουθενά.

       Αυτό μου θυμίζει και τους φίλους και συνεργάτες μου Αμερικάνους, όταν ως πολιτικός μηχανικός διεύθυνα μεγάλα κατασκευαστικά έργα στην Σαουδική Αραβία, οι οποίοι μου έλεγαν το εξής: ‘Στην έρημο της αναποφασιστικότητας γυαλίζουν κατά χιλιάδες τα κόκκαλα των αναποφάσιστων, που φτάνοντας εκεί περίμεναν να αποφασίσουν πιο δρόμο έπρεπε να επιλέξουν για να συνεχίσουν την πορεία τους, και περιμένοντας πέθαναν’. Βεβαίως υπάρχει μια έμφυτη αντίδραση και αδράνεια μέσα μας για κάθε είδους αλλαγή και μάλιστα ανατροπή, όπου το άγνωστο μας φοβίζει, γι’ αυτό και  οι φίλοι μας οι Άγγλοι λένε: ‘Προτιμώ να έχω να κάνω με έναν διάβολο με τα ελαττώματα του τον οποίον όμως γνωρίζω, παρά με κάποιον που δεν τον ξέρω καθόλου’. Γι’ αυτό βασικό μέλημα μας πρέπει να είναι να ξεπεράσουμε αυτήν την αδράνεια που αισθανόμαστε για αλλαγές, και να μην διστάζουμε να ακολουθούμε αυτό που μας προτείνει ή καρδιά μας, και που νιώθουμε σαν σωστό και απαραίτητο με την διαίσθηση μας, διότι μόνον έτσι θα ανοίξουν για μας νέοι δρόμοι και θα αναβαθμιστούμε. Ακόμη πρέπει να προσέχουμε στις αποφάσεις που παίρνουμε να επιλέγουμε πάντοτε αυτό που πραγματικά θέλουμε οι ίδιοι, και όχι αυτό που θεωρεί σωστό το περιβάλλον μας, ή η οικογένεια μας, ή η κοινωνία, κλπ, διότι τότε μόνον το σύμπαν θα υποστηρίξει τις επιλογές μας, γι αυτό να μην διστάζουμε να προχωρούμε σε συγκρούσεις με το περιβάλλον μας εάν αυτό απαιτηθεί. Επίσης δεν χρειάζεται να σπαταλούμε πολύτιμη ενέργεια ξεκινώντας μακρές διαφωνίες με το περιβάλλον μας, προσπαθώντας να πείσουμε ότι έχουμε δίκαιο, αλλά ας τους αφήνουμε να πιστεύουν αυτά που θέλουν και να μας αφήνουν ήσυχους, χωρίς όμως και εμείς να αισθανόμαστε την ανάγκη να έχουμε πάντα δίκαιο, που πολλές φορές δεν έχουμε.

       Ακόμη σήμερα το πρωί 6.11.13 ξαναρώτησα τον Έρικ (κατόπιν Ε των φίλων μου που στην μεγίστη πλειοψηφία τους είναι θιασώτες της Χρυσής Αυγής), για το αν οι ομιλίες των συγγενών των θυμάτων του τυφλού χτυπήματος στην τηλεόραση αποκατέστησαν κάπως την εικόνα της Χρυσής Αυγής (που η κυβέρνηση έκανε το παν για να την αμαυρώσει). Η Α του είναι ότι όχι μόνον την αποκατέστησαν αλλά βοήθησαν και σε μία μικρή άνοδο του ποσοστού της, που σε πραγματικά νούμερα το βλέπει γύρω από το 25% με μικρές διακυμάνσεις, (ενώ περιλαμβάνει σε μεγάλο βαθμό και τις μάζες των εξαθλιωθέντων Ελλήνων). Σημειωτέον ότι σε επίσημες δημοσκοπήσεις (χωρίς νοθεία εκεί), στο 25% έχει φτάσει και στην Γαλλία το ακροδεξιό κόμμα της Λεπέν. Ο Έρικ στο τέλος αυτής της μίνι συνεδρίας με τον ΑΕ που ρώτησα για την Χρυσή Αυγή, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έγιναν όλα αυτά τα αντισυνταγματικά έκτροπα, ενώ ο ΑΕ μου, μου επιβεβαίωσε ότι όλα αυτά που έκανε η κυβέρνηση και η βουλή, θα αποβούν τελικά μπούμερανγκ για την ίδια και τα κόμματα που τα εψήφισαν. Επίσης για να δώσω ένα ακόμη χτυπητό παράδειγμα για τους σκεπτικιστές, που αμφιβάλουν ακόμη για την ορθότητα των λεγομένων του ΑΕ μου, (π.χ. για τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, κλπ), υπενθυμίζω ότι στην Ε που έκανα στην συνεδρία μου της 31.10.13 αν ο Παπαντωνίου (που ‘έφαγε πάρα πολλά’ όπως είπε ο ΑΕ μου, δείτε την συνεδρία) θα μπει φυλακή, η Α ήταν ότι θα μπει, εκτός αν προλάβει και διαφύγει στο εξωτερικό. Σήμερα διαβάζω στο διαδίκτυο ότι ο Παπαντωνίου ταξίδεψε με κάθε μυστικότητα με την Λουφτχάνσα στο Μόναχο στις 5.11.13, και από εκεί με το ιδιωτικό αεροπλάνο φίλου του επιχειρηματία στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μαζί με την γυναικά του και τον Γιώργο Κανδαλέπα που διετέλεσε γ.γ. του υπουργού Εθνικής Οικονομίας μαζί του. Και οι τρείς είναι στο μάτι του κυκλώνα των διωκτικών αρχών, οι οποίες φοβούνται πλέον ότι πρόκειται για μία ακόμη περίπτωση σαν του Χριστοφοράκου. Συνεπώς στο εξωτερικό δεν θα καταφεύγουν πλέον μόνον οι άνεργοι Έλληνες, αλλά και πολλοί ιθύνοντες για τις κλεψιές τους και τα αίσχη τους, και ίσως γι’ αυτό ο ΑΕ μου λέει ότι ‘πολύ λίγοι θα μπουν τελικά φυλακή’ (επαναλαμβάνω εδώ  ‘Ελλάς το μεγαλείο σου!’).

       Δεν απάντησα σε πολλές Ε αναγνωστών για τις ατασθαλίες και διαστροφές άλλων ιθυνόντων, διότι ο στόχος του site μου δεν είναι να βγάζω στην φόρα σκάνδαλα (άλλα sites το κάνουν πολύ πιο εμπεριστατωμένα), αλλά να οδηγώ τον κόσμο προς την 5Η (για όσους τουλάχιστον θελήσουν επιτέλους να ξυπνήσουν, προκειμένου να επιζήσουν των σοβαρών αλλαγών που θα περάσει η Γη). Συνεπώς ας σταματήσουμε να αναλωνόμαστε στο τι έκανε ο ένας και ο άλλος, και ας επικεντρωθούμε στο τι κάνουμε εμείς οι ανεγκέφαλοι, και ποιους επιμένουμε σαν ηλίθιοι  να ψηφίζουμε. Τέλος υπενθυμίζω ότι τέτοιοι ιθύνοντες (και είναι πάρα πολλοί), με τις πράξεις τους συνέβαλαν στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, άρα και στην  επίσπευση του πολυπόθητου μπαμ. Εδώ ολοκληρώνω και αυτό το .κεφάλαιο, επειδή μάλιστα τις 30 ημέρες που μεσολάβησαν από την επιστροφή μου από την Κύπρο, ανήρτησα αρκετά θέματα με τα οποία μπορεί να ασχοληθεί όποιος ενδιαφέρεται, θα κάνω ένα σύντομο διάλειμμα στην συλλογή και ανάρτηση πληροφοριών, για να επικεντρωθώ περισσότερο στον εαυτό μου για την αναβάθμιση μου. Κλείνοντας θέλω να προσθέσω ότι παρά τις απόψεις μου για μπαμ στο 2014, ποιος ξέρει, μπορεί τελικά το μπαμ να γίνει στο απομένον δίμηνο του 2013, (όπως όλοι περιμένουν) και να γλιτώσουμε μια ώρα αρχύτερα. Οψόμεθα. Σημ: Σήμερα το απόγευμα 6.11.13 έκανα μερικές μικροδιορθώσεις με την βοήθεια του Άλκιμου, καθώς και προσθήκες στις τελευταίες τρείς παραγράφους, αλλά και σε προηγούμενες, και το αναφέρω για όποιους θέλουν να τις ξαναδούν.

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 10: Σήμερα 7.11.13 έμαθα μέσω Έρικ το εξής καταπληκτικό που είναι από αυτά που μόνον στην χώρα μας συμβαίνουν. Επειδή οι ανακρίσεις ιθυνόντων σαν τον Παπαντωνίου, τον Χριστοφοράκο, κλπ, μπορεί να βγάλουν στην φόρα τα άπλυτα και άλλων υψηλά ισταμένων, φροντίζουν οι αρμόδιοι να ειδοποιούν εγκαίρως αυτούς που πρόκειται να συλληφθούν, ώστε να προλαβαίνουν να το σκάσουν στο εξωτερικό, αποφεύγοντας έτσι το ενδεχόμενο ενοχλητικών αποκαλύψεων που θα κλόνιζαν κυβέρνηση και κόμματα, όπως ακριβώς έγινε και με την περίπτωση του Χριστοφοράκου. Εδώ θα ξαναπώ ‘Ελλάς το μεγαλείο σου’ προσθέτοντας και το ‘ως πότε’ (όπου το πότε εξαρτάται από εμάς και όχι από κάποια εξωτερική μαγική δύναμη). Θα ξυπνήσουμε άραγε κάποτε και θα αντιδράσουμε, ή θα εξακολουθούμε να δεχόμαστε μοιρολατρικά την μοίρα μας;

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 11: Χθες το βράδυ 8.11.13 οι σκοτεινοί έβαλαν φωτιά στις εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ όπου ευρίσκεται ο server που φιλοξενεί το site μου, διότι προφανώς το site μου τους ενοχλούσε, τώρα μάλιστα που πλησιάζουν οι αλλαγές που θα τους ανατρέψουν. Γι’ αυτό αναγκάστηκα να μεταφέρω το site μου σε άλλο πάροχο και να φορτώσω όλες τις πληροφορίες στον δικό του server. Έτσι κατάφερα να φορτώσω μια μια μέχρι σήμερα το μεσημέρι όλες τις σελίδες με το χαρακτηριστικό D (ΙΙ.2.D για τα Ελληνικά και II.1.D για τα Αγγλικά), μόνο που φορτώθηκε μόνον το κείμενο για να μπορείτε να το διαβάζετε με κενές τις θέσεις των πινάκων. ΟΙ πίνακες λόγω του μεγάλου όγκου τους (περίπου 10.000) θα φορτώνονται αυτόματα εντός των προσεχών ημερών, μαζί με τις υπόλοιπες σελίδες (με χαρακτηριστικά Α, Β, κλπ). Πλέον δεν ισχύει το vpalmas κλπ, αλλά θα μπαίνετε στο site μου γράφοντας επάνω-επάνω την διεύθυνση www.artmine5000.com οπότε θα ανοίγει μια σελίδα με τρεις χρωματιστές λωρίδες. Στην πρώτη κλικάροντας στο HERE πηγαίνουμε στα Αγγλικά, ενώ στην δεύτερη κλικάροντας στο ΕΔΩ ανοίγει η Ελληνική κεντρική σελίδα, η οποία περιλαμβάνει τους τίτλους των Ελληνικών σελίδων. (Εάν μια σελίδα δεν ανοίξει με το πρώτο κλικάρισμα, τότε επιστρέφουμε πίσω με το αριστερό βέλος στην πάνω αριστερή γωνία και ξανακλικάρουμε). Κλικάροντας στον τίτλο που θα επιλέξουμε ανοίγει η αντίστοιχη σελίδα, που μπορείτε να την διαβάζετε, αφήνοντας τους σκοτεινούς ‘να κουρεύονται’ μετά από άλλη μία επίθεση από τις πολλές που υφίσταμαι στο site μου. 

       ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

       Απαντώντας σε ερωτήσεις για τις αποφάσεις που παίρνω τελευταία για την αναβάθμιση μου, απαντώ σε ορισμένες που δεν είναι προσωπικές αλλά γενικότερου ενδιαφέροντος. Στα πλαίσια των αποφάσεων λοιπόν, πέραν των προσωπικών που αφορούν στην απελευθέρωση από τα περισσότερα από τα βαρίδια που με βαραίνουν (υποχρεώσεις προς το περιβάλλον μου, κλπ), καθώς και την απόρριψη σχεδόν κάθε δραστηριότητας που δεν μου είναι ευχάριστη (έστω και αν αυτό με επιβαρύνει καμιά φορά οικονομικά), θεωρώ σκόπιμο να μοιραστώ μαζί σας μια απόφαση που θεωρώ πολύ χρήσιμη. Αυτή είναι ότι αντικατέστησα την τηλεόραση που μου δημιουργούσε συχνά αρνητικά συναισθήματα με υπέροχα μουσικά ακούσματα και θεάματα που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, κλασική μουσική του Μπετόβεν (που έχω και σε πολλές σελίδες του site μου), και άλλων μεγάλων συνθετών, όπερα, μπαλέτο, παλαιά και νεότερα κλασικά τραγούδια που τραγουδούν π.χ. οι ‘τρείς τενόροι’, ή συγκροτήματα όπως οι Λος Παραγκουάιος για τα παλαιά ισπανικά κλπ, διάσημα μιούζικαλ κλπ. Τέτοιες μουσικές και θεάματα, που παρ όλο που τις έχω όλες σε CD και DVD προτιμώ πιο εύκολα να τις κατεβάζω από το διαδίκτυο (μέσω του I-pad που με ακολουθεί στο φαγητό μου, στις αναρτήσεις στον υπολογιστή μου, στα γεύματα, στο κρεβάτι και σε λοιπές δραστηριότητες μου), γεμίζουν την ψυχή μου με συνεχή αγαλλίαση, ηρεμία και χαρά, ενώ μου δίνουν την ευκαιρία να εκφράζω και την ευγνωμοσύνη προς το σώμα μου (δείτε τα 16 σημεία που προανέφερα), για τις ακουστικές και οπτικές απόλαυσης που μου παρέχει στο υλικό πεδίο.

       Ακόμη ξεκινώ πάντοτε με το να βάζω μέσα μου τον ΑΕ μου, γνωρίζοντας ότι μια που θα είμαι ευχαριστημένος, θα παραμείνει μέσα μου για όλο αυτό το διάστημα συμβάλλοντας και αυτός τόσο στην άνοδο των δονήσεων μου, όσο και στην θεραπεία των τυχόν παθήσεων μου, μαζί με τα ίδια πλεονεκτήματα που παρέχει η ικανοποίηση που αισθάνομαι με την μουσική  που καθυστερεί και την γήρανση (δείτε πάλι τα 16 σημεία). Βέβαια θα με ρωτήσει κάποιος, αφού πήρες διαζύγιο με την τηλεόραση πως ενημερώνεσαι; Η Α είναι με το διαδίκτυο, όπου πρώτον οι φίλοι μου που παρακολουθούν στενά τα γεγονότα μου στέλνουν με email ότι θεωρούν σημαντικό, και δεύτερο υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι όπου έχω γραφεί ως μέλος και μου στέλνουν επί καθημερινής βάσεως λίστα με θέματα και την περίληψη τους, και όποιο με ενδιαφέρει μπορώ να το ανοίξω και να το διαβάσω ολόκληρο. Τέτοιοι ιστότοποι που μπορείτε και εσείς να γραφείτε μέλη δωρεάν είναι, μεταξύ άλλων, το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ στα Ελληνικά, και στα Αγγλικά το www.paoweb.com του Nidle καθώς και το Forbidden Knowledge (απαγορευμένη γνώση), που περιλαμβάνει βίντεο που είναι απαγορευμένα (λόγω του περιεχομένου τους) από τα ΜΜΕ. Ακόμη σταματώντας την τηλεόραση, μπορώ πλέον να είμαι περισσότερο αποστασιοποιημένος και ψυχρός θεατής στο ότι συμβαίνει γύρω μου, (απαραίτητη προϋπόθεση για την πορεία μας στην 5Η), δεδομένου ότι τα κανάλια πάντοτε επικεντρώνονται σε ότι κακό, τραγικό, εγκληματικό, στις αδικίες, ή ότι παράνομο συμβαίνει, με στόχο να αποτρέψουν την προσοχή μας από τα πραγματικά μας προβλήματα, που προσπαθεί να τα παρακάμψει, διαιωνίσει και μεγεθύνει στα μουλωχτά η ανεκδιήγητη κυβέρνηση μας. Τέλος όπως λέει και ο Έρικ τα μεγάλα κανάλια θα αναγκαστούν να αρχίσουν να λειτουργούν σωστά όταν αντιληφθούν ότι πάψαμε πλέον να τα βλέπουμε και έτσι χάνουν τα έσοδα τους από διαφημίσεις κλπ.

       Επίσης για να ικανοποιήσω αναγνώστες που επιμένουν ότι έχω υποχρέωση να παρακολουθώ στην τηλεόραση όσα σημαντικά συμβαίνουν και να τα αναρτώ στις σελίδες μου, δίδω δύο πραγματικά συνταρακτικά γεγονότα που έμαθα προ ημερών πριν κλείσω την τηλεόραση. Το πρώτο το δίδει εμπιστευτικά μια πολύ αξιόπιστη πηγή που αποκαλύπτει ότι γνωστή παρουσιάστρια (που για λόγους σκοπιμότητας δεν αναφέρεται το όνομα της) έκανε πρόσφατα μποτόξ στο πρόσωπο της για να ομορφύνει. Το δεύτερο συνταρακτικό γεγονός είναι  ότι το παιδί του παρουσιαστή Αρναούτογλου γεννήθηκε 3 κιλά και 250 γραμμάρια (ίσως μάλιστα και 253 γραμμάρια, δεν είμαι σίγουρος). Αυτά και άλλα τέτοια μας σερβίρουν τα μεγάλα κανάλια στα κύρια δελτία ειδήσεων, για να ενημερωνόμαστε ώστε να μην θεωρούμαστε υποανάπτυκτοι. Κλείνοντας αυτό μου το κεφάλαιο θέλω να προσθέσω ότι καθημερινά δεν παραλείπω να κάνω 15 λεπτά την γείωση (καθισμένος σε καρέκλα στο γρασίδι), συνδυάζοντας το με τις 20 βαθιές αναπνοές, 3 δεκάλεπτα περπάτημα στον κυλιόμενο ιμάντα, μία με δύο φορές τον καθρέφτη, ενώ σε ώρα ανάπαυσης περνώ και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα σημεία από τα 16 που προανέφερα. Παρόλο που εγώ, καθ’ ότι δεν εργάζομαι πλέον, (με εξαίρεση την ενημέρωση μου από το διαδίκτυο και τις συνεδρίες κλπ, και το γράψιμο στον υπολογιστή), διαθέτω τον χρόνο που μου χρειάζεται για όλα αυτά, πιστεύω ότι και όσοι εργάζεστε, κάπως θα μπορείτε να κλέβετε λίγο χρόνο, για να τον αφιερώνετε στα κυριότερα τουλάχιστον από τα 16 σημεία που μας βοηθούν στην πορεία μας. Τέλος επισημαίνω ότι έχω καθιερώσει ως κύρια τροφή μου τα φρούτα και δευτερευόντως τα λαχανικά, χωρίς όμως να διστάζω να τρώω σε μικρές ποσότητες και ότι άλλο μου αρέσει (τρυγώντας τα όμως με αγάπη και εκφράζοντας την ευχαρίστηση μου, ώστε να μην με βλάπτει ιδιαίτερα), ενώ πίνω και άφθονα υγρά. Κάνετε και εσείς κάτι ανάλογο, στα μέτρα του εφικτού, και δεν θα μετανιώσετε.

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 12: Όσον αφορά στο χθεσινό show της πρότασης μομφής, ούτε τους πολιτικούς αρχηγούς είχα καμιά όρεξη να ακούσω διότι ήξερα περίπου το τί θα πει ο καθένας, ούτε το αποτέλεσμα να ακούσω με ενδιέφερε, διότι ήταν ήδη γνωστό εκ των προτέρων. Ακόμη σήμερα 12.11.13 έκανα μερικές μικροδιορθώσεις στις 4 τελευταίες παραγράφους για όποιον ήθελε να τις ξαναδεί, που ίσως όμως θα εμφανιστούν σε 2-3 ημέρες λόγω του φόρτου των διορθώσεων στο site μου. (Όταν εμφανιστεί αυτή η ‘σημείωση 12’, σημαίνει ότι οι διορθώσεις έχουν ανεβεί). Επίσης ο ΑΕ μου μου είπε να μην ξαναχρησιμοποιήσω server που να είναι στις ΗΠΑ, διότι το site μου πάλι θα κινδυνεύσει, ενώ η αποκατάσταση και των πινάκων προχωρεί ήδη με γρήγορους ρυθμούς. Υπενθυμίζω ότι το vpalmas δεν ισχύει πλέον, και ότι ο σωστός τρόπος να μπαίνετε είναι βάζοντας στην πρώτη γραμμή πάνω-πάνω στη σελίδα του  browser το www.artmine5000.com (δείτε λεπτομέρειες στην σημείωση 11).  Ακόμη ο ΑΕ μου μου είπε ότι η αναβάθμιση μου με τις αποφάσεις που παίρνω και τηρώ σχεδόν ολοκληρώθηκε, και έτσι εγώ πλέον αισθάνομαι σαν Θεός από πλευράς ασφάλειας και άνεσης και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό. Δοκιμάστε και εσείς.

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 13: Εν αναμονή δυο νέων συνεδριών, την πρώτη με ένα καινούριο αξιόπιστο κανάλι από Θεσσαλονίκη, και την δεύτερη που είναι η καθιερωμένη με Έρικ στο τέλος του μηνός, επικοινωνώ μαζί σας με σημειώσεις. Κατ αρχήν το site μου στον νέο server έχει σχεδόν αποκατασταθεί πλήρως, εις πείσμα των σκοτεινών, και όποιος έχει ακόμη προβλήματα ας με πάρει στο 2106200450 για οδηγίες. Ακόμη θέλω να προσθέσω μια ακόμη Ελληνική πηγή με πολλές πληροφορίες για το τι αληθινά μας συμβαίνει, κλπ, (παράλληλα με τις δύο προηγούμενες που προανέφερα), που είναι το ‘THE SECRET REAL TRUTH’ (Η κρυφή πραγματική αλήθεια), όπου επίσης μπορείτε να γραφείτε ως μέλη δωρεάν και να λαμβάνετε τακτικά τα ενημερωτικά τους email. Επίσης με ικανοποίηση έμαθα χθες (14.11.13) από φίλο μου που παρακολούθησε τον Τριανταφυλλόπουλο στο Ζουμ, ότι επιβεβαιώνεται άλλη μια φορά ο ΑΕ μου που έδωσε ποσοστό 25% στην Χρυσή Αυγή (όπως ανέφερα στις 6.11.13 στην προηγούμενη συνεδρία μου, ενώ στις 14.11.13 ανέβηκε στο 26.7%. Ο δημοσιογράφος δημιούργησε εδώ και λίγα χρόνια μια βάση δεδομένων από 10.000 άτομα επιλεγμένα επιστημονικά από όλες τις περιοχές της χώρας, αστικές και αγροτικές, όλες τις ηλικίες, και όλα τα μορφωτικά επίπεδα, κλπ, στους όποιους στέλνει κατά καιρούς email με ερωτήσεις για τις προθέσεις τους και καταγράφει τις απαντήσεις τους.

       Στην τελευταία λοιπόν αυτή ‘ηλεκτρονική δημοσκόπηση’, (όπου δεν συμμετέχει όποιος θέλει, αλλά μόνο οι ερωτηθέντες της αντιπροσωπευτικής αυτής βάσης), απάντησαν στην Ε για την πρόθεση ψήφου 26.7% υπέρ της Χρυσής Αυγής, και ακλουθεί με σημαντική διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ (22.6%), με τρίτη την Νέα Δημοκρατία (16.7%), ενώ το ΠΑΣΟΚ έπιασε πάτο. Αυτό σημαίνει, κατά τον δημοσιογράφο, ότι αν γίνονταν σήμερα εκλογές (που εγώ πιστεύω ότι κατά πασά πιθανότητα δεν θα προλάβουν να γίνουν, διότι θα μεσολαβήσει το μπαμ), τότε η Χρυσή Αυγή θα έπαιρνε 135 βουλευτές, ο ΣΥΡΙΖΑ 63 και η Ν.Δ. 55. Ακόμη και αν όλα τα κόμματα (πλην βεβαίως του ΚΚΕ) συνεργάζονταν, τότε θα συγκέντρωναν μόνον 149 βουλευτές, άρα δεν θα μπορούσε να σχηματιστεί κυβέρνηση. Η εικόνα αυτή είναι που φοβίζει τα τρία προαναφερθέντα κόμματα (που υπέστησαν το κάθε ένα μεγάλες διαρροές αγανακτισμένων ψηφοφόρων τους προς την χρυσή Αυγή, η οποία διαρροή με τα νέα μέτρα όλο και συνεχίζεται). Επίσης γι’ αυτό λύσσαξαν τα μεγάλα κανάλια, που τα ελέγχουν οι σκοτεινοί, να καταφέρονται εναντίον της, αλλά και τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού (εγώ θα το χαρακτήριζα αντισυνταγματικού) τόξου να την κυνηγούν, πράγμα που προσθέτει μια ακόμη από τις πολλές αυθαιρεσίες που εξοργίζουν ακόμη περισσότερο τους ταλαιπωρημένους από την κυβέρνηση πολίτες. Τέλος μεθαύριο (17.11.13) θα παρακολουθήσω το πρώτο μέρος του διαδικτυακού σεμιναρίου του Νοεμβρίου του Nidle με τίτλο ‘Οι Σπόροι των Άστρων’, που αν προσθέσει κάτι καινούριο σε αυτά που έχουμε ήδη πει, θα το αναρτήσω.

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 14: Σήμερα 16.11.13 τα ξημερώματα έκανα μερικές μικροπροσθήκες στις δυο τελευταίες παραγράφους, ενώ το απόγευμα θα μιλήσω με την Sharon στην Αμερική, (ενσαρκωμένη εδώ αδερφή του εξωγήινου Gabriel), από τον οποίο Gabriel έχω πάρει μέσω της Sharon πολλές χρήσιμες πληροφορίες στο παρελθόν, που τις έχω αναρτήσει σε αρκετές παλαιότερες σελίδες μου, (δείτε τες). Η Sharon λοιπόν μου είπε να την πάρω σήμερα το απόγευμα (ώρα δική μας) στο τηλέφωνο, για να με ενημερώσει για πρόσφατες ενδιαφέρουσες εξελίξεις στις ΗΠΑ, (σχετικά με την συνθήκη της NESARA, τον ρόλο του νέας μορφής του νομίσματος ‘δηνάριο’ στη νέα οικονομία, κλπ), που όμως θα επηρεάσουν και τις άλλες χώρες, τις οποίες εξελίξεις και θα αναρτήσω σύντομα.

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 15: στον πόλεμο που έχω κηρύξει εναντίον της κακής τηλεόρασης και των μεγάλων χειραγωγούμενων καναλιών, προσθέτω και τα εξής: Κατ αρχήν αν πάψουμε να τα βλέπουμε και χάσουν την ακροαματικότητα τους, θα αναγκαστούν (όπως λέει και ο Έρικ) να κλείσουν, να αλλάξουν ιδιοκτήτες και να ξαναρχίσουν λειτουργώντας πλέον σωστά. Αλλά και γενικότερα για τους κινδύνους που παρουσιάζει η TV με οθόνες LED, το άρθρο στο Βήμα της 14.7.13 με τίτλο ‘Γαλάζια απειλή για τα μάτια μας, αναφέρεται σε εκτεταμένη έρευνα στην Αγγλία που αποδεικνύει ότι ο φωτισμός με λαμπτήρες κλπ τεχνολογίας LED (όπως ορισμένες οθόνες TV και υπολογιστών), καταστρέφει σιγά-σιγά την ωχρά κηλίδα των ματιών και εμποδίζει την κεντρική όραση, δυσκολεύοντας πολύ την δυνατότητα να διαβάζουμε. Αυτό έπαθα και εγώ και απευθύνθηκα στην καθηγήτρια οπτικό Τατιάνα Σκούταρη, που με εφοδίασε με ειδικά γυαλιά που χρησιμοποιούν κυρίως την περιφερική όραση στο διάβασμα, μέχρις ότου, όπως λέει ο ΑΕ μου, η άνοδος των δονήσεων μου λύσει, μεταξύ άλλων, και αυτό το πρόβλημα. Επίσης η ίδια με ενημέρωσε για το πρόβλημα αυτό του LED που λύεται με ειδικά άχρωμα φίλτρα, (που η εταιρία των LED αρνήθηκε να ενσωματώνει, διότι αυξάνουν το κόστος), τα  οποία θα μου δώσει να χρησιμοποιώ όταν εργάζομαι σε οθόνες LED, ενώ έχω καταργήσει και κάθε λαμπτήρα LED στο σπίτι μου.

       Ένα δεύτερο γενικότερο και σοβαρότερο πρόβλημα με την καινούρια τεχνολογία στην TV για εκπομπές με ψηφιακό τρόπο, είναι τόσο εξωφρενικό που δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Πάντως το αναφέρω δίνοντας το link του βίντεο που είναι στα Ελληνικά, http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/2013/11/SHMANTIKES-APOKALYPSEIS-PROSOXH-STA-PAIDIA-SAS-DIADWSTETO-SE-OLOUS.html  και ας πιστέψει ό κάθε ένας ότι νομίζει. Το άρθρο υποστηρίζει ότι μαζί μα το ψηφιακό σήμα, έχουν φροντίσει οι σκοτεινοί, σε συνεργασία με εταιρίες (όπως για την Ελλάδα η Digia) να εκπέμπουν και ένα χαμηλής συχνότητας ραδιοσήμα, που ακούγεται σαν θόρυβος, που επηρεάζει τον εγκέφαλό μας (όπως περίπου και οι αεροψεκασμοί αλλά πιο αποτελεσματικά), ώστε αφ ενός να είμαστε νωθροί και αφ ετέρου να αντιδρούμε (ή να μην αντιδρούμε) κατά τις επιθυμίες τους (αλκοολισμός, επιθετικότητα, κατάθλιψη, κλπ). Γι αυτό και φαγώθηκαν οι σκοτεινοί να αντικαταστήσουν το αναλογικό σήμα με ψηφιακό. Το τραγικό της υποθέσεως είναι, κατά το βίντεο, ότι χρησιμοποιούν παιδιά, που απαγάγουν σε ρυθμό 25000 περίπου τον χρόνο και τα μεταφέρουν σε υπόγειες βάσεις, ενώ οι εξαφανίσεις αυτές στην Αγγλία, είναι εξακριβωμένες έστω και αν δεν τις προβάλλουν τα ΜΜΕ (πλην ολιγάριθμων εξαιρέσεων). Τα παιδιά αυτά τα φονεύουν σε ιεροτελεστίες των σαυροειδών που συνδέονται με κανιβαλισμό, (πράγμα που επιβεβαιώνει και ο Έρικ), μόνο που τα φονεύουν κατά ειδικούς τρόπους που διαφέρουν αναλόγως του τι θέλουν να επιτύχουν. Την στιγμή του θανάτου καταγράφουν συγχρόνως σε υπολογιστές, (βάσει εμφυτευμάτων που έχουν βάλει στα κεφάλια των παιδιών), τα εγκεφαλικά κύματα των παιδιών για να τα χρησιμοποιήσουν στις εκπομπές αυτές, μια που τα εγκεφαλικά κόμματα και τα ράδιο-κύματα είναι της αυτής φύσεως. Τα ραδιοκύματα αυτά είναι ακόμη πιο αποτελεσματικά σε ανθρώπους που για διαφόρους λόγους έχουν βάλει τα γνωστά ‘τσιπάκια, γι αυτό και στον Αγγλικό στρατό γίνεται μεγάλη τέτοια προσπάθεια, σε βαθμό που σήμερα ένας στους 17 στρατιώτες να έχει βάλει τέτοια εμφυτεύματα.

       Συνεπώς, καλού κακού, ας αντικαταστήσουμε κατά το δυνατόν την TV με μουσική, με DVD με ωραία έργα, κλπ, και επειδή δεν αρνούμαι ότι η TV παρέχει ίσως το πιο φθηνό μέσο διασκέδασης, ας την περιορίσουμε τουλάχιστον σε μουσικές και ενημερωτικές εκπομπές, σε ευχάριστα έργα και αγαπημένα μας σίριαλ (κυρίως κωμωδίες κλπ που δεν κατεβάζουν τις δονήσεις μας), ενώ αν επιμένουμε να ακούμε νέα, ας τα ακούμε, όμως με μέτρο, από τα 6 μικρά ανεξάρτητα κανάλια που προανέφερα και που δεν διστάζουν να λένε αλήθειες (το extra, το contra, το zoom, το art, το Blue Sky και το Έψιλον, ενώ δεν γνωρίζω αν υπάρχει και κάποιο άλλο). Ακόμη υπενθυμίζω, ή να προτιμάτε τις οθόνες LCD, ή αν έχετε LED να χρησιμοποιείτε οπωσδήποτε γυαλιά με φίλτρο, (εκτός αν είστε σίγουροι ότι οι αλλαγές στις δονήσεις σας θα γίνουν σύντομα. ώστε η γαλάζια ακτινοβολία των LED να μην προλάβει να σας βλάψει.

       GABRIEL 17.11.13

       Επειδή η συχνές επικοινωνίες μου με τον εξωγήινο Gabriel από την Ανδρομέδα (που βρίσκεται εδώ με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία και είχε λάβει και ενεργό μέρος και στην υπογραφή της διαγαλαξιακής συνθήκης ειρήνης), αναρτήθηκαν σε αρκετά παλαιότερες σελίδες μου, θεωρώ σκόπιμο να υπενθυμίσω εδώ τα εξής: Ο Gabriel έχει μια αδελφή από την Ανδρομέδα, την Sharon, η οποία ενσαρκώθηκε προ ετών στην Γη ως walk in για να αναλάβει δράση στα πλαίσια της Ανάληψης. Οι ψυχές walk in αντί να ενσαρκώνονται με την γέννηση, μπαίνουν στο σώμα μιας ψυχής την στιγμή που αυτή πεθαίνει (λόγω του επείγοντος της αποστολής τους), και παίρνουν την θέση της, ενώ διατηρούν όλες τις μνήμες, τόσο της ψυχής που πέθανε, όσο και αυτές από τον πλανήτη τους. Η Sharon λοιπόν ζει μια κανονική ζωή στην Γη, συλλέγοντας πληροφορίες από τις επαφές που έχει δημιουργήσει, ενώ στον ύπνο της την παίρνουν οι ΕΤς στα διαστημόπλοια τους για διάφορες αποστολές, όπου μάλιστα είναι και αξιωματούχος. Όπως έχω πει παλαιά, είμαι μέλος σε 63 διαδικτυακές οργανώσεις στο εξωτερικό με πάνω από 2 εκατομμύρια μέλη, που ασχολούνται με αντίστοιχα θέματα όπως εγώ, όπου έχω χιλιάδες ‘ηλεκτρονικούς φίλους’, μια των οποίων είναι και η Sharon, η οποία κάποια στιγμή πήρε εντολή να μου αποκαλύψει την ιδιότητα της, προκειμένου να δημιουργήσω επαφή με τον Gabriel, σαν μια πρόσθετη πηγή αυτών που θέλουν να ανακοινώνουν οι ΕΤς. Έτσι παλαιότερα πολύ συχνά (διότι τώρα με έχει απορροφήσει η Ελλάδα), έπαιρνα τηλέφωνο την Sharon και στην συνέχεια της έστελνα email με ερωτήσεις μου, στις οποίες απαντούσε ο Gabriel (δείτε παλαιότερες σελίδες μου).

       Ο λόγος που ξαναθυμήθηκα την Sharon οφείλεται σε ένα μήνυμα που πήρα από τον Αμερικανό αξιωματούχο John MacHaffie που αναφέρει δυο γεγονότα. Το πρώτο αναφέρεται στο δηνάριο του Ιράκ το οποίο είναι και το πρώτο νόμισμα της νέας εποχής και το οποίο ήδη ενεργοποιήθηκε επίσημα. Υπενθυμίζω ότι το δηνάριο είχε υποτιμηθεί σημαντικά με τον πόλεμο, και πολλοί που γνώριζαν το τι θα συμβεί το αγόρασαν, και τώρα αποκαθίσταται με το παραπάνω η ισοτιμία του, δίδοντας σημαντικά κέρδη σε όσους το αγόρασαν (μεταξύ των οποίων ήταν και η Sharon). Το γεγονός αυτό το επιβεβαιώνει και ο Gabriel, ενώ έχει σημασία για εμάς τους υπολοίπους ότι είναι το πρώτο γεγονός που φανερώνει ότι η αλλαγή του νομισματικού συστήματος έχει τώρα ξεκινήσει. Το δεύτερο αφορά την ενεργοποίηση της συνθήκης της NESARA (για την οποία έχω ιδιαίτερο κεφάλαιο στην σελίδα μου II.2.D1 γι’ αυτό δεν επαναλαμβάνω εδώ το περιεχόμενο της), η οποία αν εφαρμοστεί έστω και μερικώς (διότι πλήρως το αποκλείει ο ΑΕ μου), τότε θα αλλάξει πλήρως την ζωή μας αρχικά στις ΗΠΑ και πολύ σύντομα και στις άλλες χώρες. Επ’ αυτού δυστυχώς ο Gabriel εκφράζει τις επιφυλάξεις του (διότι δεν γνωρίζουμε το πως θα αντιδράσουν οι σκοτεινοί), και με παραπέμπει να παίρνω πληροφορίες για τις καθημερινές εξελίξεις από τον Nidle, ενώ εκφράζει και την χαρά του που μετά από τόσο καιρό τον ξαναθυμήθηκα. Ο Nidle στο διαδικτυακό του σεμινάριο (το πρώτο μέρος του οποίου παρακολούθησα χθες βράδυ 17.11.13), απαντώντας σε ερωτήσεις επιβεβαιώνει και αυτός το δηνάριο, ενώ για την NESARA επαναλαμβάνει το γνωστό μας πλέον ‘επίκειται’, γι’ αυτό ας περιμένουμε.

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 16: Το προχθεσινό σεμινάριο του Nidle για τους ‘Σπόρους των Άστρων’  δεν είχε κάτι καινούριο να προσθέσει σε αυτά που έχουμε ήδη πει, ενώ οι Ε αναφέρονταν κυρίως στις δυσανεξίες που πολλοί αισθάνονται λόγω αλλαγών στο σώμα και τα τσάκρα τους (πλην των Ε για το δηνάριο και την NESARA που κάλυψα πιο πάνω). Γι αυτό αντί αυτού (για να μην σας απογοητεύσω) θα αναφέρω δυο θέματα που ίσως έχουν κάποιο ενδιαφέρον. Με την ποικιλία καναλιών και επαφών που μου παρέχονται, έκανα μια Ε για το ποιοι κρύβονται πίσω από το φονικό κατά της Χρυσής Αυγής (ΧΑ) και η Α είναι η εξής: Σκεφτείτε ποιοι κυρίως θα είχαν συμφέρον να περιορίσουν την εξάπλωση της ΧΑ ενόψει των δημοτικών εκλογών αλλά και της πιθανότητες γενικών εκλογών, τώρα μάλιστα που οι πραγματικές δημοσκοπήσεις (δείτε προηγούμενη σημείωση μου) την αναδεικνύουν ως πρώτο κόμμα, με σημαντική μείωση των ποσοστών των κυβερνόντων κομμάτων, από τα οποία προήλθαν κυρίως οι διαρροές προς ΧΑ. (Εδώ διερωτώμαι το πως μπορούν οι σκοτεινοί να επηρεάζουν τις υποτιθέμενες σοβαρές εταιρίες δημοσκοπήσεων και να βάζουν το δάκτυλο τους στα σημεία που τους ενδιαφέρουν). Ακόμη, συνεχίζει το κανάλι, σκεφτείτε ότι η επίθεση δεν έγινε σε στελέχη ή υπουργούς αλλά σε απλούς οπαδούς, με στόχο, όπως υποστηριχτικά λέει και η πολυσέλιδη προκήρυξη τους, η ολιγάριθμη αυτή υποκινούμενη ομάδα να φοβίσει τα εκατομμύρια των οπαδών της ΧΑ, ώστε να τα απομακρύνει από αυτήν και τις δραστηριότητες της. Εδώ επαναλαμβάνω το Ελλάς το μεγαλείον σου!

       Ένα δεύτερο θέμα που με κάνει να πιστεύω ότι η επόμενη επίθεση θα γίνει πιθανόν (όπως έγινε άλλες φορές με εκρηκτικά αλλά χωρίς θύματα ευτυχώς), εναντίον των εξαθλιωμένων Ελλήνων που περιμένουν στην ουρά να πάρουν τρόφιμα από τα συσσίτια της ΧΑ. Η υπόνοια μου αυτή ενισχύεται και από την συντριπτική σύγκριση που γίνεται ανάμεσα στα χαρακτηριζόμενα από το κατεστημένο ‘συσσίτια μίσους’ που παρέχει η ΧΑ, και στα υποτιθέμενα  ‘συσσίτια αγάπης’ π.χ. που παρέχει για τους αστέγους ο Δήμος Αθηναίων (ΔΑ). Όπως με πληροφόρησε ακροατής που παρακολούθησε χθες το βράδυ την εκπομπή ‘μακελειό’ του δημοσιογράφου Χίου στο κανάλι Zoom (ένα από τα 6 μικρά κανάλια που προανέφερα), έγινε εκτενής δημοσιογραφική έρευνα για τα συσσίτια αυτά του ΔΑ, όπου μίλησαν και κατήγγειλαν τριτοκοσμικές καταστάσεις και αρκετοί άστεγοι. Μεταξύ πολλών άλλων σκανδάλων το μενού πολύ συχνά συνίσταται σε ένα πιάτο υποτιθέμενης φασολάδας, που ο αριθμός των φασολιών ανά μερίδα (όπως έδειξε και η δημοσιογραφική κάμερα) δεν ξεπερνάει τα 5, Βάσει των πόρων (κυρίως από Ευρωπαϊκά κονδύλια) που ο πρόεδρος των συσσιτίων του δήμου, που επενέβει στην εκπομπή, ανέφερε, από υπολογισμό του δημοσιογράφου, προκύπτει το ποσό των 5 ευρώ ανά μερίδα, ενώ το πραγματικό κόστος των παρεχομένων μερίδων (με εξαίρεση βέβαια τις ημέρες που προγραμματίζονται επισκέψεις επισήμων να παρακολουθήσουν τα συσσίτια), δεν ξεπερνά το 1 ευρώ, και διερωτάται ο δημοσιογράφος και οι άνθρωποι του πάνελ για το ποιος παίρνει τα άλλα τέσσερα.

       Ο πρόεδρος αρνήθηκε να αποκαλύψει και τα πόσα άλλα χρήματα προσφέρουν τακτικά οι πολίτες υπέρ του συσσιτίου (που ανεβάζουν τα ως άνω νούμερα), ενώ όταν στριμώχτηκε από εκπρόσωπο της ΧΑ που ήταν στο πάνελ, έσπευσε να κλείσει το τηλέφωνο. Φροντίστε λοιπόν εσείς που καλοπροαίρετα προσφέρετε από το υστέρημα σας στα συσσίτια αυτά, να τα επισκεφτείτε και να δείτε με τα μάτια σας τι ακριβώς γίνεται, και να μιλήσετε και με τους άστεγους. Εγώ που είμαι καχύποπτος επισκέφτηκα τέτοια συσσίτια της ΧΑ, καθ’ ότι για ορισμένα συμμετέχω (όπως ανέφερα και παλαιότερα) στην χρηματοδότηση τους, και είδα να μοιράζεται ξυρά τροφή καλής ποιότητας και ποικιλίας σε οικογένειες Ελλήνων, σε ποσότητες επαρκείς (αναλόγως των μελών της κάθε οικογένειας), να καλύψουν την βασική διατροφή μιας εβδομάδας. Η συντριπτική αυτή σύγκριση συσσιτίων ‘μισούς’ και ‘αγάπης’ είναι αυτό που φοβίζει τους ιθύνοντες, και φοβούμαι ότι θα κάνουν ότι μπορούν να τα σταματήσουν. Εδώ επαναλαμβάνω πάλι το ‘Ελλάς το μεγαλείο σου’ και σκέπτομαι όλους εσάς που κάθεστε στην ζεστασιά του σπιτιού σας, που σας παρέχει το ακριβό πετρέλαιο που μπορείτε ακόμη να πληρώνετε. Ακόμη απολαμβάνεται το πλούσιο φαγητό σας χωρίς να νοιάζεστε να κάνετε τις ερωτήσεις μέσα σας (για τις οποίες μίλησα επανειλημμένως), προκειμένου να βρείτε το άλλο κομμάτι του εαυτού σας, να πάρετε πίσω την δύναμη σας, ώστε να φύγετε από το κατεστημένο σύστημα χωρίς να φοβάστε, επισπεύδοντας έτσι (μαζί με τους απελπισμένους, στους οποίους βεβαίως εσείς  δεν ανήκετε) και την έναρξη του μπαμ. Αν πάλι θεωρείτε  ότι δεν χρειάζεται εσείς να κάνετε τίποτα για να αλλάξετε τον τρόπο που σκέπτεστε και ενεργείτε, και ότι ο ‘χορός καλά κρατεί’ για εσάς, ασχέτως του τι γίνεται γύρω σας, εξακολουθήστε και θα λουστείτε τα αποτελέσματα.

       ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΝΕ ΤΟΝ ΑΕ ΜΟΥ ΤΗΣ 21 ΚΑΙ 22.11.13

       Στα πλαίσια της αναβάθμισης μου που προανέφερα, έκανα μια μακρά συνεδρία με ΑΕ μου που συνεχίστηκε και την επομένη, αφ’ ενός για να ελέγξω την πρόοδο της πορείας μου, και αφ’ ετέρου για να πάρω πρόσθετη καθοδήγηση, όμως στο τέλος της δεύτερης ημέρας έκανα και μερικές Ε για Ελλάδα τις οποίες και παραθέτω: Στην Ε αν ισχύει ακόμη το 80% πιθανότητα για μπαμ στο 2013, η Α είναι ότι ισχύει, όπως συμβαίνει και με μία έγγειο που μπήκε στο μήνα της και αναμένεται από μέρα σε μέρα να γεννήσει. Οψόμεθα. Αντίθετα με όσα γράφονται στο διαδίκτυο, δεν ξεκίνησε η εφαρμογή της συνθήκης της  NESARA, η δε ανατίμηση του δηναρίου υπήρξε πολύ μικρότερη από όση αναμένονταν. Επίσης δεν γίνονται συνομιλίες για να παραδώσουν οι σκοτεινοί τις κυβερνήσεις στους φωτεινούς, αλλά απλώς οι σκοτεινοί βλέπουν ότι δεν πάει άλλο και προχωρούν σε χαλάρωση των μέτρων που έχουν επιβάλει διεθνώς. Δεν προβλέπεται προς το παρών αλλαγή κυβέρνησης ή πρωθυπουργού (πιθανόν όμως μέσα στο 2014), η δε τυχόν αλλαγή πρωθυπουργού (την Άνοιξη) θα γίνει αν φτάσει ‘ο κόμβος στο χτένι’, οπότε θα προσπαθήσουν να εμφανίσουν τον καινούργιο σαν τον σωτήρα, (όλα αυτά βεβαίως σε περίπτωση που δεν έχει προηγηθεί το μπαμ). Δεν προβλέπονται νέα οριζόντια μετρά σε μισθούς και συντάξεις (αλλά θα ισχύσουν όσα έχουν ήδη ψηφιστεί). Τυχόν νέο κούρεμα θα είναι περιορισμένο, και δεν θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα, διότι ότι μας δώσουν με το ένα χέρι θα μας το πάρουν με το άλλο. Όπως ξαναείπαμε δεν γίνεται λογιστικός έλεγχος του χρέους (όπως έγινε στον Ισημερινό όπου μειώθηκε στο 30%), διότι τα λαμόγια που το φούσκωσαν και τα φάγανε βρίσκονται και σήμερα στην εξουσία. Δεν προβλέπονται εξώσεις της πρώτης κατοικίας για δάνεια, που σημαίνει ότι μάλλον ο νόμος θα επεκταθεί και για το 2014.

       Τα εκατομμύρια του κόσμου που δεν μπορούν να πληρώσουν τους απανωτούς φόρους που μπήκαν στο 2013, δεν θα μπουν φυλακή (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων), αλλά απλώς η εφορία θα εξακολουθεί να τους κυνηγάει και να τους στριμώχνει με κάθε τρόπο. Πολύ λίγα έσοδα θα προκύψουν από τις λίστες (Λαγκάρ κλπ) των φοροφυγάδων. Κούρεμα καταθέσεων είναι ενδεχόμενο να γίνει ξαφνικά, εάν φτάσει ο κόμβος στο χτένι, και μάλιστα και για ποσά κάτω των 100.000. (Γι αυτό και εγώ φροντίζω να έχω τα χρήματα μου στο εξωτερικό, και εδώ σε θυρίδα (έστω και αν χάνω τόκους), που θα τα βγάζω λίγα-λίγα αναλόγως των υποχρεώσεων που έχω για πληρωμές. Ο Μιχαλολιάκος και οι άλλοι δύο προφυλακισμένοι βουλευτές θα αποφυλακιστούν χωρίς να υποστούν κάποια καταδίκη. Ό Παπαντωνίου που το έσκασε για να αποφύγει την δικαιοσύνη σκοπεύει να μείνει μόνιμα στην Νότιο Αμερική. Σε περίπτωση εκλογών η Χρυσή Αυγή δεν θα μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση διότι το ποσοστό της δεν θα ξεπερνά το 31%. Αντίθετα πολλές πιθανότητες έχει μια ευρεία αριστερή παράταξη, που όμως δεν θα περιλαμβάνει το κομουνιστικό κόμμα. Σχετικά με το τι βλέπει για την Νέα Δημοκρατία ο ΑΕ μου είπε απλώς ότι βλέπει ‘πολλά νεύρα’. Αυτοί που συνέταξαν την πολυσέλιδη αναφορά και πήραν επάνω τους την ευθύνη για το φονικό, στην πραγματικότητα καμία σχέση δεν έχουν, ούτε καν τους γνωρίζουν αυτούς που εκτέλεσαν τους δύο χρυσαυγήτες, που είναι ομάδα (καθοδηγούμενη) τριών μόνον ατόμων, οι οποίοι, παρ όλα όσα λέγονται στην προκήρυξη, αυτοί τουλάχιστον δεν σκοπεύουν να ξανακτυπήσουν.

       Η δόση του ενός δισεκατομμυρίου του 2013 θα δοθεί καθυστερημένα, μαζί με μέρος (ή το σύνολο) της επόμενης δόσης στο 2014. Ο προϋπολογισμός που κατατέθηκε, θα ψηφιστεί (μετά από μερικούς λεονταρισμούς ορισμένων για δημιουργία εντυπώσεων). Στην Ε τι θα γίνει, μετά το μπαμ, με τους βρόμικους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που όπως φαίνεται είναι πολλοί και ροκανίζουν μεγάλο μέρος των κονδυλίων που διατίθενται, η Α είναι ότι αυτοί απλώς θα απαξιωθούν και θα αγνοηθούν, χάνοντας κάθε ουσιαστική αρμοδιότητα. Στην Ε μετά το μπαμ τι θα γίνει με τα μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις, το δημόσιο χρέος, τους Γερμανούς παρατηρητές, κλπ, η Α είναι ότι με το αποκεντρωτικό σύστημα διακυβέρνησης, όλα αυτά ούτε θα μας απασχολούν ούτε θα μας επηρεάζουν, η δε επιρροή τους στην κεντρική κυβέρνηση θα περιοριστεί σε ένα 3% της σημερινής επιρροής. Δεν θα κηρύξουμε επίσημα χρεοκοπία ούτε θα πάμε στην δραχμή η σε δυο νομίσματα. Στην Ε αν υπάρχουν πιθανότητες να έχουμε δολοφονίες βουλευτών και υπουργών, η Α είναι ότι ναι υπάρχει και προσέθεσε ο ΑΕ μου και τραπεζιτών αλλά και άλλων επωνύμων. Στην Ε αν η Ευρώπη προκειμένου του μπαμ και των συνεπειών του, να προχωρήσει στο να δώσει μεγάλη βοήθεια στην Ελλάδα ώστε να αποφευχθεί το ντόμινο, η Α είναι ότι στα κράτη δεν τους περισσεύουν να έχουν λεπτά να δώσουν (περάν του ενός με δύο δισεκατομμυρίων το κάθε μεγάλο κράτος), έτσι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να πιέσουν τις τράπεζες τους να σβήσουν ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού χρέους, διότι σε περίπτωση ντόμινο θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες και για αυτές. Στην Ε αν η Χρυσή Αυγή θα κερδίσει τον δήμο της Αθήνας, η Α είναι ότι ο Κασιδιάρης που θα ήταν ό κατάλληλος δεν θα υποβάλει υποψηφιότητα, αλλά κάποιος άλλος χαμηλών προσόντων που δεν έχει ελπίδες επιτυχίας. ΣΗΜ: Ζητώ συγνώμη που οι Ε είναι ανακατωμένες χωρίς να οργανώνονται σε ενότητες, αλλά έγιναν πρόχειρα την τελευταία στιγμή προκειμένου να δώσω κάτι και στους αναγνώστες μου που περιμένουν νέα. Θα συνεχίσω με ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που πήρα από τις μακρές συνεδρίες μου, που όμως ίσως έχουν γενικότερο ενδιαφέρον και για τους άλλους.

      Η πρώτη συμβουλή του ΑΕ μου είναι να μην βιαζόμαστε διότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Η διαλείψεις μνήμης που έχουμε κατά καιρούς δεν είναι πάθηση διότι μπαίνοντας σιγά-σιγα στην 5Η ξεχνάμε πράγματα της 3Η. Το ότι συχνά αισθανόμαστε κουρασμένοι και νυστάζουμε οφείλεται σε αλλαγές που γίνονται στο σώμα μας. Δεν πειράζει που δεν θυμόμαστε τα όνειρά μας, πάντως πολύ δουλειά γίνεται στον ύπνο μας. Κάθε φορά που εισπνέομε το πράνα, αυξάνονται οι δονήσεις μας ασχέτως σε ποιο όργανο το στέλνομε. Σε Ε που έκανα για το πως θα είναι η  υγεία μου μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, προσέθεσε και το ότι με βλέπει ανάμεσα σε ΕΤς (με τα φυσικά τους σώματα), που σημαίνει ότι το πολύ μέσα στους προσεχείς 14 μήνες οι ΕΤς θα έχουν προσγειωθεί. Σε Ε για το πότε θα έχομε πρόσβαση σε ολογραφικά θέατρα και εξομοιωτές μου είπε ότι μετά την προσγείωση των ΕΤς, θα μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε μέσα στα διαστημόπλοια τους (που θα τα επισκεπτόμαστε συχνά), ενώ το πότε θα τα έχουμε και στο σπίτι μας θα εξαρτηθεί από τον ρυθμό ανόδου της συνειδητότητας μας. Οι 12 έλικες του DNA μας θα συνδεθούν πρώτα στην αύρα μας, και πολύ αργότερα και στο υλικό μας σώμα, ενώ σήμερα έχουμε όλοι τους δυο πρώτους έλικες στο υλικό μας σώμα, ενώ τα κρυστάλλινα παιδιά έχουν τρεις, και εγώ (και αρκετοί άλλοι) έχουμε ενεργοποιημένους περίπου δυόμιση στο υλικό μας σώμα. Σημειωτέον ότι οι τρεις έλικες είναι επαρκείς για όλη την διαδρομή μας προς την 5Η, μέχρις ότου να εμφανιστούν και οι υπόλοιποι.

       Τα τρία βασικά πλεονεκτήματα του να εισάγομε συχνά μέσα μας τον ΑΕ μας (που μένει μέσα μας για όση ώρα κάνουμε κάτι που το θέλουμε, ή κάτι που μας ευχαριστεί), είναι α) η άνοδος της συνειδητότητας μας, β) ή άνοδος των δονήσεων μας (που μας προστατεύει και από ενεργειακές επιθέσεις, π.χ. ματιάσματα), και γ) η ενεργειακή θεραπεία που προσφέρει είτε σε όλο μας το σώμα, είτε στοχευμένα στα όργανα όπου τον κατευθύνουμε. Αντί του διακτινισμού (δηλαδή του να διαλύομε το σώμα μας σε μία θέση και το να το ανασυνθέτουμε σε μία άλλη), θα χρησιμοποιούμε για μεγάλο διάστημα κάτι πολύ πιο απλό, που θα είναι το να ανοίγουμε πύλες που θα μας οδηγούν άμεσα εκεί που θέλουμε να πάμε (με την στρέβλωση του χρονοχώρου). Στην Ε πότε θα μπορώ να διαμορφώνω το σπίτι μου όπως το θέλω, η Α είναι ότι αυτό θα γίνει σχετικά γρήγορα και θα γίνεται με μόνη την σκέψη μου, όμως οι προσθήκες κ.λ.π. που θα κάνω, θα είναι ορατές μόνο από εμένα, και μόνο εγώ θα μπορώ να τις χρησιμοποιώ, καθώς και όσοι θα μπαίνουν μαζί μου καλυπτόμενοι μέσα στην δική μου ενέργεια. Στην Ε γιατί θα χρειάζομαι χρήματα (ή κάτι υποκατάστατο) μετά το 2017, μια που θα τα έχω όλα δωρεάν ή θα μπορώ να τα δημιουργώ, η Α είναι ότι δεν θα μου χρειάζονται για επιβίωση αλλά για έκφραση (δηλαδή υλοποίηση των επιθυμιών μου). Όταν ζήτησα ένα παράδειγμα ο ΑΕ μου έδωσε την περίπτωση να θέλω να δημιουργήσω μια μεγάλη και μοντέρνα αεροπορική εταιρία. Υπήρξαν και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες Α μικρότερης όμως σημασίας, αλλά επειδή δεν θέλω να σας κουράσω σταματώ εδώ. Ελπίζω μέσα στο προσεχές δεκαήμερο να ολοκληρώσω την αναβάθμιση μου που ξεκίνησα, οπότε και θα έχω περισσότερο χρόνο για αναρτήσεις.

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 17: Κατ’ αρχήν ζητώ συγγνώμη για την μακροχρόνια απουσία μου, η οποία όμως οφείλονταν στην έντονη και καθημερινή προσπάθεια που κατέβαλα συνεχώς, για την αναβάθμιση μου στην πορεία μου προς την 5Η, στην οποία είχα την συνεχή καθοδήγηση του ΑΕ μου, και η οποία σήμερα 15.12.13 ολοκληρώθηκε επιτυχώς, όπως πιστοποίησε και ο ΑΕ μου. Όμως για λίγες εβδομάδες που ακολουθούν θα αισθάνομαι κούραση και υπνηλία, λόγω των αλλαγών που συμβαίνουν στο σώμα μου, σε συνδυασμό και με τις κοσμικές ενέργειες που κατακλύζουν αυτή την εποχή την Γη, συμπτώματα που ενδεχομένως θα αισθάνεστε και πολλοί από εσάς, ανεξάρτητα αναβάθμισης. Όσον αφορά σε γεγονότα και προβλέψεις για την Ελλάδα και τον πλανήτη γενικότερα, δεν έχω κάτι σημαντικό να προσθέσω για το διάστημα που μεσολάβησε από την προηγούμενη συνεδρία μου της 22.11.13, ενώ και οι επικοινωνίες μου με Έρικ ήσαν συχνές αλλά σύντομες μέσω κινητού (ελείψει σταθερού στην Αγγλία), περιοριζόμενες σε θέματα της αναβάθμισης μου. Πάντως στην τακτική μου ερώτηση για το μπαμ η στερεότυπη απάντηση ήταν, ότι αυτό μπορεί πλέον να συμβεί ανά πάσαν στιγμή, όπως π.χ. η γέννα μιας εγκύου που έχει μπει ήδη στον μήνα της. Εδώ λυπούμαι που επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις μου ότι, ότι είναι να γίνει θα γίνει μέσα στο 2014. Όμως επιστρέφοντας από την Κύπρο, όπου θα πάω από τις 21.12.13 έως τις 4.1.14 (για μια σημαντική βοήθεια που θα πάρω εκεί σχετικά με την πορεία μου στην 5Η), προτίθεμαι να έχω μια μακρά συνεδρία με τον ΑΕ μου (μέσω Έρικ), για τα γεγονότα και τις προβλέψεις μέσα στο 2014, ενόψει και των ενεργειών του καινούριου χρόνου.

       Όμως όποιος θέλει να μάθει το τι συμβαίνει σήμερα στην χώρα μας, μπορεί να το πληροφορηθεί από τα μικρά κανάλια που προανέφερα, (όπου θα πρέπει να προσθέσω και ορισμένες ομιλίες της αντιπολίτευσης στο κανάλι της βουλής), καθώς και από τους ιστότοπους που σας έχω δώσει, όπου πρέπει να προσθέσω και τους πολύ πλούσιους σε ειδήσεις του defence net. Πάντως όλες οι ως άνω ειδήσεις καταδεικνύουν την αναλγησία που επιδεικνύει η κυβέρνηση και όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές της, ψηφίζοντας νόμους που εξαθλιώνουν και καταδυναστεύουν τον λαό, καθώς και το πόσο πειθήνια όργανα είναι στους δανειστές μας και στα ξένα κέντρα εξουσίας, αλλά επίσης και στους Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες, κλπ, που καθορίζουν τους νόμους στα μέτρα τους, αλλά και που αποφεύγουν να πληρώνουν ακόμη και τους στοιχειώδεις φόρους, που ανέρχονται σε δισεκατομμύρια, που αν πληρώνονταν θα λύνανε πολλά από τα προβλήματα μας. Ακόμη οι ειδήσεις φανερώνουν την σαπίλα που υπάρχει σε πολλά στελέχη της δικαστικής εξουσίας, αλλά και σχεδόν σε κάθε κλάδο διοίκησης και λειτουργίας της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εδώ θέλω να αναφέρω μια συγκινητική φράση που είπε ένα κοριτσάκι στην μητέρα του, που μη μπορώντας να το θρέψει το έβαλε σε ίδρυμα: ‘Μαμά πάρε με πίσω στο σπίτι και σου υπόσχομαι να μην ξαναπεινάσω ποτέ μα ποτέ’. Συνεχίζω λέγοντας ότι σήμερα θα παρακολουθήσω το πρώτο μέρος του διαδικτυακού σεμιναρίου του Nidle με θέμα την ενέργεια, και αν προκύψει κάτι καινούργιο, σε σχέση με αυτά που έχω ήδη πει, θα το αναρτήσω, ενώ στην συνέχεια αυτές τις ημέρες θα αναρτήσω δύο ακόμη κεφάλαια. Το ένα με θέμα την αναβάθμιση και το άλλο που περιγράφει μια μέθοδο που μας επιτρέπει να επικεντρωνόμαστε στον εσωτερικό εαυτό μας, πράγμα που (όπως είπε ο Έρικ) αν το επιτυγχάνομε δεν χρειάζεται στην ουσία να κάνουμε τίποτε άλλο.

       ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ

       Όπως επιβεβαίωσε και ο Έρικ, είναι πολύ σημαντικό να μεταβαίνουμε συχνά στο κέντρο μας και να παραμένουμε εκεί για λίγο, διώχνοντας κάθε σκέψη από το μυαλό μας (όπως σε ένα βαθύ διαλογισμό), και ακούγοντας αυτά που τυχόν έχει να μας πει ο εσωτερικός εαυτός μας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το επιτύχουμε αυτό, αν μάλιστα έχουμε ασχοληθεί με τον διαλογισμό, αλλά εγώ θα περιγράψω έναν που χρησιμοποίησα με επιτυχία στην αναβάθμιση μου, που ενώ είναι κάπως μακροσκελής, εν τούτοις είναι πολύ εύκολο να τον εφαρμόσει ό καθένας μας, ενώ μας γεμίζει και με εσωτερική χαρά. Καλούμε μια-μια τις δώδεκα κοσμικές ακτίνες που προανέφερα (και που τις χειρίζονται 12 Αναληφθέντες Διδάσκαλοι), λέγοντας τα εξής: Καλώ την πρώτη κοσμική ακτίνα η οποία έρχεται και πλημμυρίζει το σώμα μου με τις ευεργετικές της ενέργειες οι οποίες εγκαθίστανται μόνιμα εις αυτό, ενώ γεμίζει και καθαρίζει και την αύρα μου. Στην συνέχεια δηλώνω ότι αναμορφώνει  το σώμα μου, πρώτον με το να ανοίξει, καθαρίσει και ενεργοποιήσει όλα μου τα τσάκρα (παλαιά και καινούρια). Δεύτερον με το να αναζωογονήσει όλα μου τα κύτταρα ξανανιώνοντας τα, ώστε όχι μόνο να αισθάνομαι αλλά και να γίνομαι νεώτερος από την βιολογική μου ηλικία. Τρίτον αφαιρώντας κάθε πάθηση από το σώμα μου, τόσο σε ενεργειακό όσο και σε υλικό επίπεδο, ώστε να γίνομαι ολοένα και πιο υγιής. Και τέταρτον δίδοντας ενέργεια και σφρίγος στο σώμα μου ώστε να ανταποκρίνεται με ευκολία στις ανάγκες μου, ενώ ρυθμίζει και το ιδανικό μου βάρος.

       Στη συνέχεια δηλώνω τις ευεργετικές ενέργειες που αναφέρονται στο πνευματικό επίπεδο και είναι: Πρώτον η ενίσχυση α) της τηλεπαθητικής μου ικανότητας, β) της ικανότητας επικοινωνίας με άλλες φωτεινές οντότητες (ώστε να παίρνω συνειδητά ή υποσυνείδητα χρήσιμες πληροφορείς), γ) της διαίσθησης μου (ώστε να παίρνω σωστές αποφάσεις), και δ) του έλεγχου των συναισθημάτων μου (ώστε να αποκλείει τα αρνητικά συναισθήματα και να προωθεί τα θετικά). Δεύτερον δηλώνω ότι ανεβάζει την συνειδητότητα μου στο επίπεδο της 5Η ώστε α) να αρχίζω να αισθάνομαι ενότητα προς όλους και προς όλα, β) να βλέπω με κατανόηση τους άλλους και τις πράξεις τους και να είμαι έτοιμος να συγχωρέσω τους πάντες (ακόμη και αυτούς που έχουν αναλάβει να παίζουν σε αυτήν την ενσάρκωση τον ρόλο του κακού), καθώς και τους εχθρούς μου και αυτούς που με έχουν βλάψει ή που το προσπαθούν, και γ) να αρχίσω να αισθάνομαι ανιδιοτελή αγάπη προς όλους και προς όλα, (πράγμα που αποτελεί την μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν). Ακόμη δηλώνω ότι η ακτίνα που κάλεσα και ήρθε μέσα μου α) αυξάνει τις δονήσεις μου, β) επιταχύνει την σύνδεση και ενεργοποίηση και των υπολοίπων ελίκων του DNA μου (τόσο στην αύρα μου όσο και στην συνέχεια και στα κύτταρα του υλικού μου σώματος), και γ) επιταχύνει την διαδικασία ώστε να λάβουν τα κύτταρα μου την τελική τους κρυσταλλική μορφή. Μετά από αυτές τις διεργασίες, που οραματίζομαι ότι πράγματι συμβαίνουν, ακολουθεί το πιο ευχάριστο μέρος της άσκησης, όπου αισθανόμαστε ότι αυτές οι αλλαγές που προηγήθηκαν μας γεμίζουν με μια έντονη χαρά, μας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους (άσχετα του τι συμβαίνει γύρω μας), δημιουργούν ευεξία στο σώμα μας και ευμάρεια στην σκέψη μας (όσον αφορά στην αφθονία υλικών αγαθών), και όλα αυτά μας κάνουν να αισθανόμαστε μια ευδαιμονία, μια μακαριότητα (που εγώ τουλάχιστον την αισθάνομαι κάθε φορά που κάνω την άσκηση και την απολαμβάνω), μέχρι να συνεχίσουμε καλώντας την επόμενη ακτίνα κ.ο.κ. κάνοντας την ίδια ακριβώς άσκηση για κάθε μια από τις 12 ακτίνες που καλούμε διαδοχικά.

       Μπορούμε να καλούμε είτε όλες τις 12 ακτίνες την μία μετά την άλλη, είτε ορισμένες από αυτές, π.χ. τις πρώτες τρείς, και να συνεχίζουμε μια άλλη στιγμή που θέλουμε να αισθανθούμε ωραία με ορισμένες από τις επόμενες, κ.ο.κ. Σημειωτέον ότι την άσκηση αυτή την έκανα κατά την διάρκεια της αναβάθμισης μου και την κάνω και τώρα συχνά (με ορισμένες ακτίνες κάθε φορά), όταν νιώθω την ανάγκη να αισθανθώ ωραία (και όντος αισθάνομαι κάθε φορά ωραία). Όταν ολοκληρώσουμε για πρώτη φορά την άσκηση και για τις 12 ακτίνες, τότε δημιουργούμε το κέντρο μας (στο οποίο αναφερθήκαμε στην αρχή) ως εξής: Οραματιζόμαστε ότι καθόμαστε σε μία περιστρεφόμενη καρέκλα στο κέντρο μιας κυκλικής φωτεινής αίθουσας που καλύπτεται με χαμηλό τρούλο, και ότι από την βάση του τρούλου εκπορεύονται από 12 συμμετρικώς διατεταγμένα σημεία οι 12 ακτίνες που μας περιλούζουν, δημιουργώντας το περιβάλλον της ευδαιμονίας που προαναφέραμε, ενώ αν θέλουμε περιστρέφοντας την καρέκλα μπορούμε να επικεντρωνόμαστε και σε συγκεκριμένη ακτίνα. Μέσα στο ωραίο αυτό περιβάλλον καλούμε (κατά τα γνωστά) και τον ΑΕ μας να μπει μέσα μας, και παραμένουμε στην ευχάριστη αυτή κατάσταση για όση ώρα θέλουμε, απομακρύνοντας κάθε άλλη σκέψη που μας έρχεται, πέραν του να απολαμβάνουμε το παρόν, και κρατούμε ανοιχτό έτσι το υποσυνείδητο μας να δεχθεί κάθε πληροφορία η οδηγία που θα μας δώσει ο ΑΕ μας ή άλλες φωτεινές οντότητες. Συνεπώς η συχνή αυτή μετάβαση στο κέντρο μας, εκτός από την ευχαρίστηση που μας δίδει, έχει και όλα τα οφέλη που προαναφέραμε,  γι’ αυτό θεωρείται και τόσο σημαντική από τον Έρικ αλλά και τον ΑΕ μου.

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 18: Λόγω απρόβλεπτου κωλύματος θα συνεχίσω με στοιχεία σχετικά με την αναβάθμιση μου (που θα μπορούσατε πολλοί επίσης να ακολουθήσετε), μετά την επιστροφή μου από την Κύπρο στις 4.1.14, μαζί με αναλυτική συνεδρία μου με τον ΑΕ μου μέσω Έρικ, καθώς επίσης και συνεδρίες και με άλλα κανάλια, σχετικά με τα γεγονότα που προβλέπονται για το 2014, που θα τις αναρτήσω σε καινούρια σελίδα μου την II.2.D21. Τέλος εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και το Νέο Έτος να είναι όπως το περιμένουμε, με συναρπαστικές αλλαγές.

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ 19: Επέστρεψα τελικά από Κύπρο χθες 11.1.14 παρατείνοντας  την εκεί παραμονή μου, διότι χρειάστηκε να κάνω με την φίλη μου Γιαννούλα μια σειρά από θεραπείες ρεφλέξ στα χεριά και στις πατούσες των ποδιών μου, καθ υπό\δειξη του ΑΕ μου ως υποβοηθητικές στην πορεία που ακολουθεί η μεταμόρφωση του σώματος μου. Σημειωτέον ότι η Γιαννούλα αποκαλείται ως η Θεά της ρεφλεξολογίας στην Κύπρο, και έρχονται ακόμη και από την Αυστραλία άτομα με προβλήματα που σύντομα θεραπεύονται. Ακόμη έχει την δυνατότητα με την σκέψη της, βάζοντας κάποιον στο οπτικό της καντράν, να κάνει διάγνωση και από απόσταση, ενώ έχει και το χάρισμα συχνά να βλέπει πρόσωπα και καταστάσεις που υπάρχουν σε παράλληλες διαστάσεις. Την γνώρισα σε μια συγκέντρωση που είχαν οργανώσει για μένα οι Κύπριοι αναγνώστες μου, και από τότε την συμβουλεύομαι συχνά για θέματα υγείας και όχι μόνον. Αύριο το απόγευμα θα έχω μια μακρά συνεδρία με τον ΑΕ μου μέσω του Έρικ, για τα θέματα του 2014 με επίκεντρο την Ελλάδα, την οποία θα αναρτήσω στην νέα μου σελίδα II.2.D21, καθώς και ένα άρθρο που σας υποσχέθηκα σχετικά με την αναβάθμιση. Τέλος άλλαξα τον τίτλο της σελίδας μου αυτής, αντικαθιστώντας την λέξη ‘έναρξη’ με την λέξη ‘προετοιμασία’. Ας ελπίσουμε ότι η ‘έναρξη’ θα ταιριάζει σε αυτήν την νέα μου σελίδα για το Α εξάμηνο του 2014.

 

          ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ indexB

 

 

 

 

Cd817

Bg945

Ce18.jpg

Cd817 Ένα φωτεινό τοπίο στην 4η και 5η διάσταση

Bg945 Μπλε κύματα κάτω από τον κίτρινο ουρανό

  Ce18 Το μυθικό δάσος των παιδικών ονείρων

Ce10.jpg

Be06.jpg

Cd317

Ce10  Η ανοιχτή καρδιά του τριαντάφυλλου 

Be06    Χρυσά κύπελλα της αρχαίας Περσίας

Cd317 Κινούμενοι απ’ την 4η στην 5η διάσταση

C2n06.jpg

Bn30.jpg

Bg520.jpg

 C2n06       Το ποτάμι των νέων ιδεών

Bn30  Ένα κόσμημα από την κορώνα του μαχαραγιά

Bg520a Θέα από την σπηλιά στην παραλία

Ce17.jpg

Be09.jpg

Ce08.jpg

Ce17  Ο καταρράκτης των εφοδειών μας

Be09  Το μαγικό λυχνάρι του Αλαντίν

Ce08  αύρα της ΅αντορίνης

C2g700.jpg

A810.jpg

Bg184.jpg

C2g700    Το στενό πέρασμα στην πέμπτη διάσταση

A810   Ο καφέ δίσκος της Φαιστού

 BgΈκρηξη-σε-εξωγήινο-ουρανό                              

Ce12.jpg

Ae07.jpg

Bg237.jpg

Ce12  Εξωγήινοι μητέρα και τέκνο

Ae07 Αρμονία και γαλήνη

 Bg237   Ο φύλακας των πολυτίμων λίθων

Ce11.jpg

C2n16.jpg

Bd33.jpg

     Ce11 Η ανοιχτή καρδιά μαργαριταρένιου όστρακου

C2n16  Ένα μπαλέτο στον ουρανό

Bd33  Παραλία στο παραδεισένιο νησί