ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ 2011 ΤΩΝ ΕΞΩΓΉΙΝΩΝ ΚΛΠ

C2g727.jpg

Ce04.jpg

C1g166.jpg

C2g727  Mixed artists emotions

Ανάμεικτα συναισθήματα του καλλιτέχνη

Ce04  The hot lava of our passion

   Η καυτή λάβα των παθών μας

C1g166  Garden in a beautiful planet

  Κήπος σε έναν όμορφο πλανήτη

A808.jpg

Bg945

A809.jpg

A808  Figures hidden in our brain

Μορφές κρυμμένες στο μυαλό μας

Bg945 Blue waves under the yellow sky

Μπλε κύματα κάτω από τον κίτρινο ουρανό

      A809  Statues in the lake

          Αγάλματα στη λίμνη

C936

A812.jpg

C932

C936   A bridge made by rocks

Μια γέφυρα φτιαγμένη από βράχια

A812  On the surface of the red planet Mars

Στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη Άρη

C932  Colorful maintains

     Πολύχρωμα βουνά


     

       ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Αυτή η σελίδα είναι η συνέχεια της προηγούμενης σελίδας II.2.D14 και περιέχει όποια νέα (από τον Ιούνιο του 2011 και εφεξής) σημαντικά μηνύματα (ή επιλεγμένες παραγράφους αυτών των μηνυμάτων), ήρθαν από τους Σίριους φίλους μας της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, ή και από την Θεϊκή Ιεραρχία που βρίσκονται εδώ στη Γη για να μας βοηθήσουν α) να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματά μας κατά την ενδιάμεση περίοδο μέχρι τα τέλη του 2012 (και ειδικά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις «σκοτεινές δυνάμεις» που μας κυβερνούν), β) να αναληφθούμε σε πλήρως συνειδητά όντα και γ) να μπούμε με επιτυχία στην «πέμπτη διάσταση». Αυτά τα μηνύματα είναι  Α) Από τις «ενημερώσεις» του φίλου μου Δρ. Sheldan Nidle (δείτε το site www.paoweb.com), ο οποίος έχει τακτική επικοινωνία με τους Σίριους, λαμβάνοντας τέτοια μηνύματα.  Β) Από έναν άλλον Σίριο, ονόματι SaLuSa που μιλάει μέσω του Michael Quisey, (δείτε το site του www.treeofthegoldenlight.com).  Γ) Πληροφορίες που λαμβάνω από τον φίλο μου Gabriel, έναν εξωγήινο από τον πλανήτη Altone στην Ανδρομέδα, που είναι εδώ στη Γη με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία για να μας βοηθήσει με την ανάληψη κλπ, που μιλάει μέσω της αδερφής του στη Γη της Σάρον, η οποία μου στέλνει τα αντίστοιχα email, δίνοντας απαντήσεις στις ερωτήσεις που του θέτω. Δ) Από την Θεϊκή Ιεραρχία ήτοι τους Αρχάγγελο Μιχαήλ, Άγιο Γερμανό (Σαιντ Ζερμαίν), Ιλαρίωνα, Σαούλ, κλπ που προέρχονται μέσω channeling (επαφικών) Ε) Από άλλες πηγές από σημαντικούς ανθρώπους στη Γη που επικοινωνούν με εξωγήινους, με τους Ολύμπιους και με άλλες οντότητες. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η σελίδα αυτή θα συμπληρώνεται σταδιακά με καινούρια σημαντικά μηνύματα. Τα κείμενα που λείπουν από τίτλους μηνυμάτων χωρίς κανένα κείμενο, θα συμπληρώνονται όταν ολοκληρώνεται η μετάφραση τους από τα αντίστοιχα Αγγλικά.

       ΟΛΥΜΠΙΟΙ 13.6.11

       Η φίλη μου που με επισπεύτηκε στις 13,6,11, πέραν των όσων μου είπε που αφορούν σε ένα νέο σενάριο Ανάληψης και στην επέμβαση των Ολύμπιων για να βοηθήσουν την Ελλάδα να ορθοποδήσει και να αντιμετωπίσει επιτυχώς τις πολλαπλές επιθέσεις που δέχεται (που μπορείτε να τα δείτε στο τέλος της σελίδας μου II.2.D2), μου είπε μεταξύ άλλων και τα εξής: Κατ αρχήν ξεκινώ από το ότι πέραν του εύκολου σεναρίου της χρήσης των θαλάμων μεταμόρφωσης, χωρίς κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία μας πλην της συνειδητής επιλογής και επιθυμίας μας για την Ανάληψη, υπάρχει και η εξής θεωρία που είναι και ή επιθυμία των ανωτέρων οντοτήτων:

       Θα πρέπει ήδη από την τρίτη-τέταρτη διάσταση που βρισκόμαστε να διορθώσουμε πρώτα οι ίδιοι τα συναισθηματικά μας προβλήματα και μπλοκαρίσματα, (που πολλά έχουν και καρμική προέλευση που πρέπει πλέον τώρα να εκπληρωθεί και να κλίσει), τα οποία είναι και η βασική αιτία και πολλών σωματικών μας προβλημάτων. Πολλά από αυτά συνδέονται και με τα μέλη της οικογενείας μας, ή το άμεσο περιβάλλον μας και με τις σχέσεις μας με αυτά. Άρα πρέπει να προσπαθήσουμε να τα ανακαλύψουμε τόσο α) παρατηρώντας με κριτικό μάτι τον εσωτερικό εαυτό μας, τις αντιδράσεις μας, τις σκέψεις μας, τα συναισθήματα που μας δημιουργούνται και τις πράξεις μας, όσο β) και με διαλογισμό ζητώντας από τον ανώτερο εαυτό μας να μας καθοδηγήσει, και τέλος γ) με αναδρομές (με την βοήθεια ειδικών) σε προηγούμενες ζωές από όπου προέκυψαν αρχικά τα προβλήματα που μας ακολουθούν και στην παρούσα ενσάρκωση μας, μέχρις ότου τα ανακαλύψουμε και τα εξουδετερώσουμε. Έτσι θα ξεπεράσουμε τους φόβους μας, τις φοβίες μας, τις ανασφάλειες, τον θυμό, το μίσος, την εχθρότητα, τις λανθασμένες μας πεποιθήσεις και τις κακές μας προσκολλήσεις, που εκτός των επιπτώσεων που έχουν τόσο στην υγεία μας όσο και στο επίπεδο της ζωής μας, κρατούν χαμηλές τις δονήσεις μας εμποδίζοντας την άνετη μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση. Παράλληλα με την συναισθηματική θεραπεία θα πρέπει να βοηθήσουμε και την σωματική θεραπεία με κατάλληλη διατροφή, υγιεινή ζωή, επαφή με την φύση, και περιορισμό των κακών μας συνηθειών που μας βλάπτουν. Ένα άλλο πολύ σημαντικό όφελος από αυτή την θεραπεία που θα κάνουμε τώρα, (όσο και αν αυτά που θα πω δεν είναι απόλυτα κατανοητά), είναι ότι συγχρόνως θεραπεύουμε και όλους τους άλλους μας εαυτούς που βρίσκονται στα παράλληλα σύμπαντα, ενώ μαζί μας θεραπεύεται και η Γαία (η οντότητα της Γης) της οποίας αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι, ώστε σύντομα όλοι μαζί (εμείς και αυτή) να περάσουμε στην πέμπτη διάσταση.

      Αυτός είναι και ο βασικός λόγος, (όπως μου εξήγησε η φίλη μου) για τον οποίο δεν μπορώ ακόμη, πριν προχωρήσω ικανοποιητικά στη ως άνω διαδικασία ‘‘κάθαρσης’’, να επισκεφτώ με το υλικό μου σώμα και να παραμείνω για ένα διάστημα σε ένα από τα διαστημόπλοια που είναι ήδη εδώ. Τούτο διότι λύνοντας μέσα στο διαστημόπλοιο άμεσα όλα τα σωματικά μου προβλήματα, και αισθανόμενος την μεγάλη ευφορία σωματική και ψυχική που επικρατεί εκεί, δεν θα θέλω πλέον να επιστρέψω στον χώρο μου όπου έχω την υψηλή και επιτακτική (όπως μου λένε) αποστολή ενημέρωσης και αφύπνισης του κόσμου, αλλά και υποχρεώσεις προς το στενό μου περιβάλλον που ακόμη με χρειάζεται. Επί πλέον με τον τρόπο αυτό δεν θεραπεύονται ούτε οι άλλοι μου εαυτοί στα παράλληλα σύμπαντα, ούτε η Γαία που μας χρειάζεται όλους μας. Για τον λόγο αυτό οι ανώτερες οντότητες σήμερα εμποδίζουν την ‘‘ομαδική φυγή’’ του κόσμου που δεν έχει προετοιμαστεί προς τα διαστημόπλοια, και επιτρέπουν μόνον τις επισκέψεις με το αστρικό τους σώμα, μέχρις ότου προχωρήσουν σε ικανοποιητικό βαθμό την αυτοθεραπεία τους. Ακόμη και η χαρισματική φίλη μου όταν πρωτοεπισκεύτικε με το υλικό της σώμα ένα διαστημόπλοιο δεν ήθελε να φύγει, και όταν της επέβαλαν να γυρίσει, το υποσυνείδητό της της δημιούργησε λευχαιμία, για να πεθάνει και να πάει εκεί που της άρεσε τόσο, πράγμα που όμως οι οντότητες που την κατευθύνουν το σταμάτησαν και την ‘‘ανακάλεσαν στη τάξη’’ προκειμένου να εξακολουθήσει την υψηλή αποστολή που έχει αναλάβει. Εκείνο λοιπόν που συνιστούν οι ανώτερες οντότητες είναι αφ’ ενός να κάνουμε λίγη υπομονή, μια που ούτως ή άλως η Ανάληψη δεν είναι μακριά, και αφ ετέρου να καταβάλουμε την απαιτούμενη προσπάθεια, που όμως θα έχει μια πελώρια ανταμοιβή για μας.

       Από τα ανωτέρω προκύπτει και η απάντηση στην συχνή ερώτηση των αναγνωστών μου, γιατί δεν πάμε κατ’ ευθείαν στους θαλάμους μεταμόρφωσης, όπου θα πάρουμε ταχύρυθμα (όπως βλέπουμε στις σελίδες  μου II.2.D1 και II.2.D2) τις δυνάμεις και τις ιδιότητες, ώστε να μην χρειαζόμαστε ούτε τα διάφορα συστήματα (οικονομικό κλπ) τις μεταβατικής περιόδου, ούτε τις νέες τεχνολογίες και συσκευές, (αφού ότι θέλουμε θα το υλοποιούμε οι ίδιοι), ενώ θα είμαστε απολύτως υγιείς και αιωνόβιοι, γεμάτοι με ανιδιοτελή αγάπη προς όλους, χωρίς ανταγωνισμούς και συγκρούσεις. Η απάντηση είναι ότι η θεραπεία μας, (δική μας και της Γαίας) πρέπει να ξεκινήσει στην τρίτη-τέταρτη διάσταση, ώστε να επικρατήσει η ειρήνη, να καθαριστεί η Γη από την μόλυνση, να υπάρξει ευμάρεια, υγεία και αγάπη (που ανεβάζουν τις δονήσεις μας) και λοιπές αλλαγές, ώστε με αυτήν την σύντομη προετοιμασία να περάσουμε πλέων εύκολα και με επιτυχία μαζί με την Γαία στην πέμπτη διάσταση.

       Σε άλλες ερωτήσεις που έκανα σχετικά με την υγεία, την Ελλάδα, την νέα τεχνολογία κλπ πήρα τις εξής απαντήσεις, τις πιο σημαντικές των οποίων παραθέτω εδώ: Όταν βρισκόμαστε στην φύση καλό είναι να αγκαλιάζουμε ένα μεγάλο δένδρο για να γειώνουμε τις ενέργειες που λαμβάνομε εμείς και η Γη, και να ζητάμε μέσω αυτού θεραπεία από την Γη στα διάφορα προβλήματα υγείας που έχουμε, και να μας δώσει ενέργεια αλλά και καθοδήγηση, δίνοντας εμείς εις αντάλλαγμα την αγάπη μας. Αυτό μπορεί να διαρκεί από λίγα λεπτά έως και μισή ώρα επικεντρώνοντας την σκέψη μας στα διάφορα προβλήματα που έχουμε και οραματιζόμενοι ότι θεραπεύονται. Ακόμη αφού συνδεθούμε με ένα συγκεκριμένο δένδρο και γίνομε πλέον ‘‘φίλοι’’, μπορούμε (όταν είμαστε μακριά) και να το επικαλούμαστε στον διαλογισμό μας και να ζητάμε μέσω αυτού την βοήθεια της Γαίας. Επίσης πολλά προβλήματα όπως της καρδίας, του κυκλοφοριακού, του πεπτικού, του ουροποιητικού, του διαβήτη, κλπ υποβοηθούνται αποτελεσματικά με το κατάλληλο για το κάθε ένα αφέψημα (τσάι) συνήθως Γερμανικής προελεύσεως. Εγώ πίνω τέσσερα είδη καθημερινά καθ’ υπόδειξη της φίλης μου (από τα 25 και πλέον που κυκλοφορούν, ένα για κάθε περίπτωση-πρόβλημα), που τα προμηθεύομαι από αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, (τηλ. 23530-31246 για όποιον ενδιαφέρεται), και  έχω κυριολεκτικά ‘‘βρει την υγειά μου’’ ενώ μου δίνουν και πολλή ενέργεια.

       Σχετικά με την οικογένεια στην πέμπτη διάσταση μου είπε ότι θα έχει ευρύτερη έννοια απ’ ότι έχει στην Γη, και ότι το κάθε σημερινό μέλος της θα έχει την δική του αποστολή που επέλεξε, ενώ ρωτώντας αν θα μπορώ να συναντήσω την μητέρα μου που έχει πεθάνει, μου είπε ότι ως πεμτοδιάστατοι θα μπορούμε να συναντούμε όλες μας τις μητέρες από τις διαφορές ενσαρκώσεις μας, καθώς και την μία την πνευματική μας μητέρα που είναι και η πυγή της αγάπης. Ακόμη ότι τώρα που άνοιξαν οι πύλες (δείτε το τέλος των σελίδων μου II.2.D1 και II.2.D2), μπορεί κάλλιστα ένα πεμπτοδιάστατο ον να ζει άνετα στην Γη χωρίς καμιά ιδιαίτερη προετοιμασία. Επίσης ότι οι διάφορες συσκευές που θα μας δώσουν οι εξωγήινοι, θα δοθούν στην αρχή επιλεκτικά στους ανθρώπους που έχουν ανιδιοτέλεια (αφού προηγουμένως εκπαιδευτούν στη χρίση τους), ώστε να χρησιμοποιηθούν για το ευρύτερο καλό των συνανθρώπων τους. Ομοίως για όσους δεν χρησιμοποιήσουν τους θαλάμους μεταμόρφωσης (όπου συντελείται μαζί με την φυσική και η πνευματική τους μετατροπή σε πλήρως συνειδητά όντα γεμάτα ανιδιοτελή αγάπη, δείτε τις σελίδες II.2.D1 και II.2.D2) και παραμείνουν στην εξωτερική επιφάνεια της Γης, τότε δεν θα τους δοθούν οι πεμτοδιάστατες δυνάμεις (τηλεπάθεια, τηλεκίνηση, διακτινισμός, δυνατότητα υλοποίησης, κλπ), προτού γίνουν και αυτοί πλήρως συνειδητά όντα γεμάτα ανιδιοτελή αγάπη, ώστε να μην γίνουν επικίνδυνοι για τους συνανθρώπου τους.

       Σχετικά με τις ερωτήσεις μου για την Ελλάδα μού  είπε τα εξής (δείτε περισσότερα στο τέλος των σελίδων μου II.2.D1 και II.2.D2): Θα γίνουν κυβερνητικές αλλαγές. Θα γίνουν αναστατώσεις χωρίς εν γένει αιματοχυσίες. Θα γίνει κάποιο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Η τυχόν ανάγκη για προμήθειες τροφών κλπ θα είναι περιορισμένη, καθώς οι ελλείψεις θα είναι ολίγων ημερών, ενώ και οι διάφορες διακοπές στις παροχές και στην λειτουργία των υπηρεσιών κοινής ωφελείας θα είναι σύντομες. Το ίδιο ισχύει και για την λειτουργία των τραπεζών, ενώ δεν θεωρείται πιθανόν να μεταβούμε στην δραχμή. Υπάρχουν κρυμμένοι στο παρασκήνιο υψηλά ιστάμενοι Έλληνες στον διοικητικό, οικονομικό και πνευματικό χώρο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, που εντάσσονται στους ‘‘Γήινου Συμμάχους’’ των εξωγήινων-ουράνιων οντοτήτων που καθοδηγούνται από αυτές, οι οποίοι την δεδομένη στιγμή των αλλαγών θα αντικαταστήσουν τους κυβερνόντες και τους διοικούντες, που στην μεγάλη τους πλειοψηφία καθοδηγούνται από τις σκοτεινές δυνάμεις. Η εγκληματικότητα γίνεται προσπάθεια να μην εκτραχυνθεί, ενώ οι μετανάστες δεν θα αποτελέσουν ιδιαίτερο πρόβλημα. Δεν θα γίνει πόλεμος ούτε αλλαγή των συνόρων της χώρας. Τα χρέη της Ελλάδος είναι τεχνητά και άδικα και δημιουργήθηκαν για να μπορέσουν οι σκοτεινοί να διαχειριστούν τον ορυκτό και λοιπό πλούτο της χώρας, ενώ με τις επερχόμενες αλλαγές όλα τα χρέη θα αντιμετωπισθούν καταλλήλως. Οι προβλεπόμενες αλλαγές έχουν ήδη κλειδώσει σε συμπαντικό επίπεδο, ενώ η γείωση τους-εφαρμωγή τους θα επιταχυνθεί από τον βαθμό αφύπνισης των Ελλήνων. Εξ αυτού προκύπτει και η μεγάλη ανάγκη της ταχύρυθμης ενημέρωσης και αφύπνισης των πολιτών γι’ αυτά που συμβαίνουν και γι’ αυτά που πρόκειται σύντομα να συμβούν.

       ΟΛΥΜΠΙΟΙ 13.7.11

       Στις 13.7.11 με επισπεύτηκε πάλι η φίλη μου από την Ανδρομέδα που αυτή την φορά πήρε εντολή να αποκαλύψει το γήινο όνομα της που είναι Δήμητρα Καρακώστα, και μου έδωσε πολλές νέες πληροφορίες, περίληψη των οποίων, κυρίως σε ότι αφορά στην Ελλάδα και την Κύπρο, παραθέτω εδώ, ενώ περισσότερα μπορείτε να δείτε στο τέλος της σελίδας μου ΙΙ.2.D1 και ΙΙ.2.D2. Ξεκινώ από το γεγονός ότι εδώ και μια εβδομάδα πάρθηκε η απόφαση μικρά διαστημόπλοια να αρχίσουν να εμφανίζονται χαμηλά, όχι πλέον σαν φωτεινά σημεία αλλά με το κανονικά τους σχήματα, για να αρχίσει ο κόσμος να εξοικειώνεται με την παρουσία τους, χωρίς να φοβάται, και κάπου στιγμή και τα άλλα μέσα ενημέρωσης πέραν του διαδικτύου θα αναγκαστούν να το παρουσιάζουν. Επίσης τώρα τελευταία στις βασιλικές οικογένειες του πλανήτη, όπου πάντοτε επικρατούσαν οι σκοτεινοί, μπήκαν και φωτεινά πρόσωπα που επηρεάζουν πλέον τις αποφάσεις τους, με θετικές επιπτώσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το ίδιο συμβαίνει και με τους κυβερνώντες (και διοικούντες γενικότερα), οι οποίοι στην μεγίστη τους πλειοψηφία ανήκουν, ή χειραγωγούνται πλήρως από τους σκοτεινούς, δίπλα στους οποίους τοποθετούνται προσωπικότητες αξιόλογες και φωτεινές που τους επηρεάζουν πλέον στις αποφάσεις τους, και αυτό περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο και τους διοικούντες στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Σημειωτέον ότι η έκρηξη πυρομαχικών στην Κύπρο προκλήθηκε από ξένο δάκτυλο, με την βοήθεια τηλεκατευθυνόμενου πυραύλου υψηλής μυστικής τεχνολογίας που άναψε την φωτιά (όπως είπε και αυτόπτης μάρτυς), διότι ήθελαν οι σκοτεινοί να αποδυναμώσουν την πολιτική κλπ κατάσταση και μάλιστα τον πρόεδρο στην Κύπρο, και θα επιχειρήσουν να το επαναλάβουν, ενώ η προσπάθεια των εκεί Γήινων Συμμάχων είναι να τους εμποδίσουν. 

       Ακόμη μου είπε ότι τα απαιτούμενα ‘‘πακέτα αφθονίας’’, αποτελούμενα κατά βάσει από πολύτιμα μέταλλα και πολύτιμους λίθους τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο, έχουν τοποθετηθεί σε ασφαλή μέρη φυλασσόμενα από τους Γήινους Συμμάχους, ώστε βάσει αυτών, όταν ξεκινήσουν οι αλλαγές, να έχουν όλοι, ακόμα και οι πιο φτωχοί, την δυνατότητα να καλύπτουν άνετα τις βασικές τους ανάγκες, ενώ το πρώτο πακέτο στην Ελλάδα είχε έρθει ήδη προ διετίας. Σε ερώτηση μου για την πορεία των εξελίξεων στην Ελλάδα, μου είπε ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί για λίγο ακόμη, ώστε όλοι οί άνθρωποι να διαπιστώσουν την ανάγκη για σαρωτικές αλλαγές και να εκφράσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την επιθυμία τους για αυτές, ώστε όταν οι αλλαγές ξεκινήσουν να είναι ευπρόσδεκτες και να υποστηριχθούν από την μεγίστη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Σε ερώτηση μου να μου δώσει ημερομηνίες, που είπε ότι ημερομηνίες δεν δίνονται για να μην εφησυχάζουν οι άνθρωποι και παραμένουν αδρανείς μέχρι την ημερομηνία των αλλαγών, (πράγμα που θα μετέθετε την έναρξη των αλλαγών), αλλά αντίθετα να δραστηριοποιούνται, τόσο στο πνευματικό επίπεδο (προβάλλοντας τις προθέσεις τους προς τους Ολύμπιους-εξωγήινους), όσο και στο υλικό επίπεδο (αντιδρώντας οργανωμένα και ομαδικά στα αντιλαϊκά μέτρα και στην διαφθορά των διοικούντων), γεγονός που θα επιτάχυνε την έναρξη των αλλαγών.

       Επίσης μου είπε ότι τελευταία οι σκοτεινοί της ελίτ βλέποντας ότι χάνουν πλέον το παιχνίδι της εξουσίας τους, επιχειρούν απεγνωσμένα και με σπασμωδικές κινήσεις να επιφέρουν την ξαφνική και ‘‘άτακτη’’ κατάρρευση του παγκόσμιου οικονομικοκοινωνικού συστήματος, προκειμένου να επιβάλλουν στην συνέχεια την παγκόσμια κυριαρχία τους, και η κατάρρευση αυτή αν γινόταν θα είχε βαριές συνέπειες σε αποδιοργάνωση, ανέχεια, βιαιότητες, συγκρούσεις, κλπ. Γι αυτό και οι Ολύμπιοι μαζί με τους εξωγήινους είναι έτοιμοι για την άμεση επέμβαση τους, βάσει του προαναφερθέντος πλάνου Β, αν δουν ότι εξελίσσεται κάτι τέτοιο. Ακόμη οι Ολύμπιοι αποφάσισαν να κατέβουν για να εμποδίσουν κάτι τέτοιο, (όχι μόνο για την Ελλάδα που την προστατεύουν αλλά και διεθνώς), μέσω της μεγάλης πύλης που άνοιξε στην Λάρισα, ενώ αποφάσισαν και την άμεση ενεργοποίηση του κέντρου ΖΕΥΣ εκεί, το οποίο σαν λειτουργία του για το κοινό προβάλει τώρα μόνον τις θεραπευτικές του δραστηριότητες. Συγχρόνως εκπαιδεύει και επιλεγμένους διδασκάλους που θα βοηθήσουν τον κόσμο στην αφύπνιση του, για τους οποίους διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό και η δυνατότητα διαμονής εις το κέντρο κατά τις ημέρες της εκπαίδευσης τους. Επειδή εδώ και καιρό πολλοί επισκέπτες του site μου με ρώτησαν αν και πως μπορούν να εγγραφτούν στο κέντρο αυτό, όπου οι ενεργειακές θεραπείες του 24 ώρες το 24ωρο παρέχονται στα μέλη δωρεάν, μου είπε τα εξής:

       Το συμβουλευτικό κέντρο Ζευς θα κάνει τις αρχικές εγγραφές των μελλών του από 15.7.11 έως 31.8.11, καλώντας τα μέλη που έχουν ήδη επιλεγεί (που είναι κατά βάση ‘‘σπόροι των άστρων’’ που περιγράψαμε προηγουμένως), και θα ξεκινήσει την λειτουργία του στις αρχές Σεπτεμβρίου..Παρ’ όλα αυτά, αν και άλλα άτομα από τους επισκέπτες του site μου, (που θεωρούνται κατά τεκμήριο αφυπνισμένα άτομα μια που ενημερώνονται σε τέτοια θέματα), επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη από την Ελλάδα και την Κύπρο και όχι μόνον, μου είπε η Δήμητρα που το  διευθύνει, ότι μπορούν να μου στείλουν ένα e-mail με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο. διεύθυνση, e-mail, κλπ, και την πρόθεση τους να εγγραφούν), και με τίτλο  ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΕΥΣ (για να μπορώ να τα ξεχωρίζω από τα πολλά e-mail που λαμβάνω καθημερινώς), στο e-mail μου g.koemtzo@hotmail.com. Αυτά θα τα προωθήσω στην Δήμητρα στις αρχές Σεπτεμβρίου που θα τα θέσει υπόψη των Ουράνιων οντοτήτων που διευθύνουν το κέντρο και εκτελούν και τις θεραπείες. Όσοι από αυτούς εγκριθούν (και ελπίζω οι περισσότεροι) θα πάρουν ειδοποίηση στο e-mail τους, όπου θα ενημερωθούν και για την μηνιαία συνδρομή που θα πληρώνουν ως μέλη (που πρόκειται σύντομα να καθοριστεί), η οποία θα κατατίθεται σε λογαριασμό του κέντρου, προκειμένου να καλύπτονται τα (γήινα) έξοδα λειτουργίας του, μέχρις ότου το κέντρο να αποκτήσει δικούς του πόρους. Στη συνέχεια θα τους ταχυδρομηθεί και η σχετική κάρτα μέλους, μαζί με θεωρημένη από την εφορεία απόδειξη που εκδίδει το νομικό πρόσωπο Συμβουλευτικό Κέντρο Ζευς, ενώ ο πρώτος μήνας και οι θεραπείες ξεκινούν από 1.9.11. Στις 2.9.11 γίνονται και τα εγκαίνια του κέντρου όπου είναι όλα τα μέλη ευπρόσδεκτα (αλλά και όποιος άλλος επιθυμεί να παραστεί), και τότε μπορούν να γνωρίσουν και την Δήμητρα, ενώ όσοι τυχόν έχουν ανεβάσει τις δονήσεις τους στην τέταρτη διάσταση, θα μπορούν να επικοινωνήσουν και με υλοποιημένες οντότητες εκεί. Για τον καθένα θα καθοριστεί από τις οντότητες (που είναι σε θέση να γνωρίζουν την οικονομική κατάσταση του καθενός) το ποσό της μηνιαίας συνδρομής εκάστου, (μεταξύ ορίων που θα καθοριστούν προσεχώς).

       Οι θεραπείες θα γίνονται σε μέλη (τα οποία θα μπορούν να επισκέπτονται το κέντρο όλο το 24ωρο), ενώ θα δίδονται και οδηγίες, εφόσον απαιτούνται, είτε σε πνευματικό επίπεδο (πνευματικές ασκήσεις κλπ), είτε σε υλικό (οδηγίες διατροφής και συμπληρωμάτων διατροφής, συνηθειών διαβίωσης, κλπ). Οι θεραπείες όπως είπαμε είναι ενεργειακές και απευθύνονται σε όλα τα σώματα του ανθρώπου, και μάλιστα στο συναισθηματικό, διότι εκεί πρωτοεμφανίζονται τα προβλήματα, που αν δεν αντιμετωπιστούν ξεσπούν σε ασθένειες στο υλικό σώμα, ενώ αντίθετα η ίαση ασθενειών στο υλικό σώμα υποβοηθείται σημαντικά από την ενεργειακή αυτή ίαση. Παράλληλα ο ασθενής συνεχίζει τυχόν δοθείσα ιατρική αγωγή, η οποία εφόσον περιλαμβάνει και χημικά φάρμακα (πέραν των φυτικών ή ομοιοπαθητικών, κλπ), θα πρέπει να συνοδεύεται και από θεραπεία αποτοξίνωσης. Όλες οι θεραπείες εκτελούνται αποκλειστικά από τις επουράνιες οντότητες που κατέβηκαν στο κέντρο, (με επικεφαλής τον Ασκληπιό), που ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλον τι πρέπει να γίνει, ενώ τυχόν οδηγίες δίδοντα από το γήινο προσωπικό κατ εντολή πάντα των οντοτήτων που επικοινωνούν μαζί τους, και η διάρκεια των θεραπειών μπορεί να πάρει μέχρι και τρείς μήνες, χωρίς όμως να απαιτείται η παρουσία των θεραπευομένων στο κέντρο.

       Σε ερώτηση του τι γίνεται για τους ανθρώπους που είναι μακριά και δεν μπορούν να επισκεφτούν το κέντρο, η απάντηση είναι ότι αυτό δεν είναι εμπόδιο, διότι μπορούν να στείλουν το αίτημα τους για θεραπεία του προβλήματος, (σωματικού, συναισθηματικού, ή ψυχικού, κλπ) που ξέρουν ή πιστεύουν ότι έχουν, και οι Ουράνιες οντότητες του κέντρου θα βρεθούν δίπλα τους για την θεραπεία, όπου και αν αυτοί ευρίσκονται..Το αίτημα χρειάζεται διότι ο συμπαντικός νομός της ελευθέρας βούλησης απαιτεί ότι για να πάρεις βοήθεια πρέπει προηγουμένως να την ζητήσεις, δεδομένου ότι ορισμένοι για λογούς καρμικούς ή άλλους, μπορεί να έχουν επιλέξει (συνειδητά ή υποσυνείδητα) να έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα (ή ακόμη και να θέλουν να πεθάνουν), οπότε οι επουράνιες δυνάμεις δεν επεμβαίνουν στη ελεύθερη βούληση τους. Στην συνέχεια θα πάρουν στο e-mail τους οδηγίες εφόσον απαιτούνται, ενώ όπως είπαμε οι θεραπείες παρέχονται δωρεάν με μόνη επιβάρυνση την μηνιαία συνδρομή τους ως μέλη. Σε ερώτηση για το πότε θα μπορούσα να συναντήσω μια υλοποιημένη από τις επουράνιες οντότητες του κέντρου, μου είπε ότι αυτό θα γίνει όταν η άνοδος των δονήσεων μου φτάσει σε βαθμό που να μου το επιτρέπει, οπότε και θα έρθει η ίδια να με πάρει και να με πάει εκεί, ενώ υπάρχουν ήδη μέλη που μπορούν να τις συναντήσουν. Ακόμη με διαβεβαίωσε ότι εδώ και δύο περίπου εβδομάδες είμαι υπό την θεραπεία των επουράνιων οντοτήτων, για την επίλυση των προβλημάτων στο υλικό μου σώμα, την θεραπεία του συναισθηματικού μου σώματος και την άνοδο των δονήσεων μου, πράγμα που εξηγεί και την μεγάλη ευεξία και ενέργεια που αισθάνομαι τελευταία, παρά την έντονη και συνεχή εργασία μου στον υπολογιστή. 

       Ένας ακόμη βασικός λόγος της δημιουργίας των θεραπευτικών λειτουργιών του κέντρου, (ενώ ανάλογα κέντρα δημιουργούνται και σε άλλες χώρες στις εκεί πύλες, με την βοήθεια ατόμων όπως η Δήμητρα), είναι και το ότι οι θεραπείες αυτές βοηθούν στην εξάλειψη και κάθε συναισθηματικού μπλοκαρίσματος που προήλθε από αυτήν ή από προηγούμενες ζωές μας. Αυτό όπως είδαμε βοηθάει τόσο (συλλογικά) στην θεραπεία της Γαίας, όσο και κυρίως στην σίγουρη μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση με οποιονδήποτε τρόπο και αν αυτή γίνει, η δε Ελλάδα και Κύπρος όπου αυτό ήδη ξεκίνησε, ευρίσκονται σε προνομιακή θέση ως προς το θέμα αυτό. Αυτό απαντάει και σε πρόσφατες ερωτήσεις πολλών αναγνωστών για το ‘‘πώς θα ξέρουμε ότι επιτύχαμε στο να καθαρίσουμε το συναισθηματικό μας σώμα;’’.

      Ακόμη επειδή πήρα αρκετά emails από ανησυχούντες, μήπως αν δεν έχουν πλήρως καθαριστεί στο συναισθηματικό τους επίπεδο δεν θα μπορέσουν να περάσουν στην πέμπτη διάσταση, τους λέω ότι για όσους επιλέξουν τους θαλάμους μεταμόρφωσης δεν πρέπει να ανησυχούν, διότι όποιος επιλέξει συνειδητά να περάσει θα το επιτύχει, δεδομένου ότι την δεύτερη ημέρα στους θαλάμους θεραπεύονται αυτόματα, όπως προαναφέραμε, και όλα τα ψυχικά προβλήματα που τυχόν παρέμειναν και γινόμαστε πλήρως συνειδητά άτομα γεμάτα από ανιδιοτελή αγάπη προς όλους.. Βεβαίως θα πρέπει προηγουμένως να απαλλαγούμε κατά το δυνατόν και από τις προσκολλήσεις που μας κρατούν δεμένους (π.χ. με υλικά αγαθά, εξουσία που ασκούμε, κλπ), ώστε να κρατούμε υψηλά τις δονήσεις μας, πράγμα που το βοηθούμε αποφασιστικά, όπως προαναφέραμε, και με θετικές σκέψεις και συναισθήματα, καθώς και με το ότι κάνουμε να μην γίνεται από ιδιοτέλεια αλλά για το γενικότερο καλό, που όλα αυτά συνιστούν την συνειδητή μας επιλογή που προαναφέραμε. Όμως και αυτοί που θα επιλέξουν τον δύσκολο και μακρύ δρόμο να παραμείνουν στην εξωτερική επιφάνια, γινόμενοι πεμτοδιάστατοι εκεί μέσα σε λίγα χρόνια, πάλι θα το κατορθώσουν, αφού καθαριστούν πλήρως από όλα τα δεσμά και ανεβάσουν την συνειδητότητα τους και τις δονήσεις τους, με την βοήθεια και του συμβούλου –μέντορα που θα έχουν δίπλα τους.

       Σχετικά με το κεφάλαιο για το Συμβουλευτικό Κέντρο Ζευς (για το οποίο έχω πάρει ήδη πολλές αιτήσεις εγγραφής από Ελλάδα και Κύπρο, που θα τις περάσω στην Δήμητρα την προηγουμένη των εγκαινίων), πρέπει να τονίσω ακόμη το ότι μέσα στα πλαίσια της οποιασδήποτε θεραπείας ζητήσει κάποιος από τις ανώτερες οντότητες, γίνεται συγχρόνως και θεραπεία για αποδέσμευση του από διάφορες εξαρτήσεις και φοβίες που τυχόν έχει, (που όπως είδαμε εμποδίζουν την είσοδο του στη πέμπτη διάσταση), και συγχρόνως ανεβαίνουν οι δονήσεις του για τον ίδιο σκοπό, ενώ βοηθά ακόμη καλύτερα αν και τα δυο αυτά αιτήματα τα συμπεριλάβει στην αίτηση για θεραπεία του. Προς υποστήριξη των ως άνω, παραθέτω και αποσπάσματα από δύο πρόσφατο μήνυμα του εξωγήινου SaLuSa, τα οποία αναφέρονται επίσης και στο ότι τέτοια θεραπευτικά κέντρα που βοηθούν και στην Ανάληψη δημιουργούνται ήδη, (υπό την εποπτεία του Αρχάγγελου Μιχαήλ), και σε άλλες χώρες του πλανήτη, (μπορείτε να δείτε το πληρέστερο μήνυμα πιο κάτω στην σελίδα μου αυτή μόλις μεταφραστεί),

       SaLuSa 22.7.11: «Η Γη περνάει τώρα την δυσκολότερη περίοδο του να ξεφύγει από τις χαμηλότερες δονήσεις, οι οποίες είναι και η αιτία που πολύ λίγες ψυχές θα επετύγχαναν την Ανάληψη τους μόνες τους, χωρίς την απέραντη άνωθεν βοήθεια. Στη παρούσα κατάσταση σας λαμβάνετε τα υψηλή επίπεδα βοήθειας που δεν δίνονται υπό κανονικές συνθήκες, αλλά είστε προνομιούχοι επειδή ο Δημιουργός επιθυμεί ώστε σε αυτόν τον γύρο, όσο  το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να περάσουν στην πέμπτη διάσταση. Είναι τελικά μια ειδική περίπτωση που επιτρέπει τη μαζική Ανάληψη για όλες τις μορφές ζωής του πλανήτη, τώρα που κλίνει αυτός ο κύκλος της δυαδικότητας. Εντούτοις, όπως θα ξέρετε ήδη, αυτό δεν αφαιρεί το Θείο δικαίωμά σας να ακολουθήσετε την δική σας επιλογή. Από τις ενέργειες, τις λέξεις και τις προθέσεις σας είστε εσείς που αποφασίζετε τι εμπειρία θα ακολουθήσετε. Εάν επιλέξετε να συνεχίσετε να ζείτε στην δυαδικότητα που είστε τώρα, αυτό είναι πλήρως αποδεκτό και κανένας δεν θα σας κατηγορήσει ή θα σας δει ως κατώτερα όντα.

       Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ  προσθέτει τώρα τα ‘‘Κέντρα Φωτός’’ υπό την προστασία του, ως μια άλλη βοήθεια στο να οδηγήσει τις ψυχές στην πορεία προς την Ανάληψη. Καθώς οι εβδομάδες προχωρούν οι πληροφορίες για αυτά τα θαυμάσια Κέντρα θα γίνουν ευρέως γνωστές, και θα διαπιστώσετε ότι είναι υψηλών δυνατοτήτων θεραπευτικά κέντρα που θα σας αλλάξουν ολοκληρωτικά. Δεν θα είναι μόνον αυτά, δεδομένου ότι θα υπάρξουν παράλληλα και άλλοι τρόποι διαθέσιμοι σε σας, που θα στοχεύουν στην άνοδο των δονήσεών σας. Πολλοί πολιτισμοί της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας θα συμβάλουν στο στόχο αυτό καλύπτοντας  τις ανάγκες σας, ενώ κάθε ένας έχει συχνά μια εξειδικευμένη πείρα σε αυτό. Να είστε βέβαιοι ότι προκειμένου να φθάσετε στην Ανάληψη, θα έχετε στη διάθεση σας την απαιτούμενη θεραπεία που είναι βασισμένη μεταξύ άλλων στο Φως, τον Ήχο και το Χρώμα. Οι γήινοι τρόποι θεραπείας σας είναι συχνά αρκετά ακατέργαστοι, αλλά και μη αποτελεσματικοί στις προσπάθειές σας να καλύψετε όλους τους τύπους δυσλειτουργιών και ασθενειών. Πολλές νέες μέθοδοι γίνονται γνωστές σε σας, αλλά συνήθως στερούνται την οικονομική υποστήριξη που απαιτείται. Επιπλέον, οι εταιρίες στις βιομηχανίες φαρμάκων εμποδίζουν οποιεσδήποτε πρόοδοι που μπορεί να υποκαταστήσει τα προϊόντα τους και να μειώσει τα κέρδη τους….»

       SaLuSa 29.7.11: «…Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι όσο το επίπεδο των δονήσεων σας ανεβαίνει, τόσο οι δυνάμεις σας του να δημιουργείτε επίσης αυξάνουν. Η Πίστη στη δύναμή σας θα βοηθήσει όταν καταπιάνεστε με αυτό-θεραπεία, αλλά πρέπει να είστε θετικοί 100% ότι έχετε την δυνατότητά να το κάνετε. Ο Νόμος της Έλξης δραστηριοποιείται, και θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία εάν υιοθετήσετε την θετική μέθοδο, πιστεύοντας ότι ‘‘όντως θεραπεύεστε’’. Κανονικά επιλέγετε το να ζητάτε πρώτα να θεραπευθείτε, αντί να λέτε στο σώμα σας ότι ‘‘έχει ήδη θεραπευτεί’’. Εκείνοι από σας που τακτικά δηλώνουν ότι ‘‘είναι υγιείς, και σε αρμονία και ισορροπία’’, διατηρούν μια πλήρως θετική προσέγγιση, και κατά συνέπεια αυτή είναι που προσελκύει σε σας την θεραπεία. Αντίθετα είναι αλήθεια ότι μερικοί άνθρωποι λέγοντας συνεχώς ότι είναι άρρωστοι, πολύ δύσκολα καλυτερεύουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι άρρωστοι, αλλά ότι παρατείνουν ασυναίσθητα τα προβλήματά τους, με το να επικεντρώνονται στις ασθένειές τους, αντί στη θεραπεία.

       Όμως πριν από το τέλος αυτού του κύκλου, πολλοί τρόποι θα δοθούν για την θεραπεία όλων των ασθενειών σωματικών και ψυχικών. Θα έρθουν νέοι τύποι θεραπειών, που θα ευθυγραμμίζονται με τις τεχνολογίες της Νέας Εποχής, και που δεν θα έχουν απολύτως καμία παρενέργεια. Όπως ήδη γνωρίζετε στις υψηλότερες διαστάσεις το σώμα σας θα βρίσκεται σε υψηλότερες δονήσεις όπου δεν υπάρχουν ασθένειες. Εκεί όλα γύρω σας θα είναι επίσης σε μια κατάσταση τελειότητας, που σημαίνει ότι εάν τώρα έχετε μια ατέλεια η κάποια μορφή ανικανότητας ή αναπηρίας, αυτές θα διορθωθούν πριν την Ανάληψη. Αυτό είναι εφικτό επειδή ακόμη και τώρα φέρετε επάνω σας το αρχικό σχεδιάγραμμα του τέλειου σώματός σας, το οποίο και μπορεί να ενεργοποιηθεί. Ίσως η πιο ευπρόσδεκτη αλλαγή θα είναι να διαπιστώσετε ότι το νέο σώμα σας θα παραμένει τέλειο, και θα είστε για πάντα νέοι και στην ακμή σας. Επιπλέον, μέσω των καινούριων σας δυνάμεών, θα είστε σε θέση να αλλάζετε οποιαδήποτε από τα χαρακτηριστικά σας όπως το επιθυμείτε.

       Θα μας δείτε σύντομα μεταξύ σας, και θα διαπιστώσετε ότι είμαστε όλοι τέλειοι και στην ακμή μας. Θα βρείτε ότι είμαστε ευτυχισμένοι, ειρηνικοί και ήρεμοι ,και δεν έχουμε τις δικές σας διαθέσεις όπως να θυμώνουμε, να είμαστε κακοδιάθετοι, ή ευέξαπτοι κλπ. Όλες αυτές οι θετικές ιδιότητες και συναισθήματα θα γίνουν επίσης δικά σας, και δεδομένου ότι οι δονήσεις συνεχίζουν να αυξάνονται γύρω από σας, και εσείς θα αλλάξετε προς το καλύτερο και θα μπορείτε να αποβάλετε κάθε τι αρνητικό.  Ακόμη και από τώρα, και μέχρι το τέλος του κύκλου, θα παρατηρείτε αυτές τις μεγάλες αλλαγές μέσα σας. Η αρμονία και η ισορροπία σε όλους τους τομείς έχει ξεκινήσει, και θα συνεχίζονται  μέχρι την Ανάληψη….»

       Σχετικά με τις νέες συσκευές (εξομοιωτές, ολογραφικά θέατρα, κλπ)  που θα φέρουν οι εξωγήινοι με την άφιξη τους, μου είπε ότι πολλές από αυτές κατασκευάζονται ήδη σε υπόγειες βάσεις, ενώ εκπαιδεύονται εκεί στην χρίση τους και γήινοι επιστήμονες, όσο δε για τις κρυμμένες τεχνολογίες καθαρής ενέργειας, θεραπειών, κλπ, αυτές είναι σε γνώση και των σκοτεινών που χειραγωγούν την Ελληνική κυβέρνηση, οι οποίοι σημειωτέον προσπαθούν ‘‘με νύχια και με δόντια’’ (κατά την έκφραση των εξωγήινων) να διατηρήσουν στην θέση του τον σημερινό πρωθυπουργό. Ακόμη ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν ήδη ορισμένοι άνθρωποι (γκουρού ή σπόροι των άστρων) επάνω στην Γη (όπως υπήρξε π.χ. ο Σάι Μπάμπα), που έχουν φτάσει τις δονήσεις τους και το DNA τους σε επίπεδο ώστε να έχουν πολλές από τις ιδιότητες και δυνάμεις της πέμπτης διάστασης, χωρίς όμως να τις επιδεικνύουν. Ακόμη ότι υπάρχουν ήδη πολλοί άνθρωποι πού έχουν ανεβάσει τις δονήσεις τους στην τέταρτη διάσταση (που είναι ο προθάλαμος όπως είδαμε για την πέμπτη), με αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, να μπορούν να βλέπουν τους εξωγήινους, και τις διάφορες οντότητες και πνεύματα που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Επίσης ότι οι αναστατώσεις (σεισμοί κλπ), που θα υποστεί ο φλοιός της Γης κατά την μεταβατική περίοδο, καταβάλλεται προσπάθεια να περιοριστούν όσο γίνεται, ενώ όσοι πεθάνουν είναι εκείνοι που το είχαν επιλέξει προτού ενσαρκωθούν, και ήρθαν στην Γη για συγκεκριμένο λόγο που θα εξηγήσω προσεχώς. Τέλος η ‘‘ζώνη φωτονίων’’ από την οποία διέρχεται η Γη, της οποία η ένταση της ακτινοβολίας της κορυφώνεται στο τέλος του 2012, (δείτε λεπτομέρειες στη σελίδα μου II.2.D5), όχι μόνον δεν θα βλάψει τους ανθρώπους (όπως υποστηρίζουν πολλοί), αλλά θα δώσει και μια μεγάλη ώθηση στην Γη για την είσοδο της στην πέμπτη διάσταση.

       Στη Γη η χλωρίδα και η πανίδα θα εμπλουτιστούν με τα είδη που έχουν εξαφανιστεί, που είτε τώρα φυλάσσονται στην Κοίλη Γή, ή σε υπόγειες βάσεις, είτε θα ξαναδημιουργηθούν από τους εξωγήινους γενετιστές, ώστε να υπάρχει αρμονική ποικιλομορφία και ισορροπία στο οικοσύστημα της. Η Αφροδίτη και ο Άρης έχουν ήδη νερά και κάποιο οικοσύστημα που βρίσκεται και αυτό σε εξέλιξη, ενώ υπάρχουν και κάτοικοι σε βάσεις κλπ (δείτε σχετικό βίντεο αξιωματούχου των ΗΠΑ στην συνέντευξη μου για το 2012, στην σελίδα μου II.2.D5), ο οποίος αποκαλύπτει την επίσκεψη του δια διακτινισμού σε μια τέτοια βάση στον Άρη, πράγματα τα οποία η NASA και οι σκοτεινοί τα αποκρύπτουν. Ακόμη μου είπε ότι και στους άλλους πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος, τόσο στο δικό μας σύμπαν όσο και στα άλλα παράλληλα σύμπαντα που υπάρχουν (για τα οποία θα μιλήσω και θα προσπαθήσω να εξηγήσω προσεχώς), υπάρχουν οντότητες (υλικές και άυλες) που είναι στο δικό μας σύμπαν πολύ πιο ανεπτυγμένες από τους ανθρώπους στην Γη. Επίσης ότι πολλοί από τους πλανήτες αυτούς μπορεί να υπάρχουν όχι μόνον στην τρίτη διάσταση που βλέπουμε τώρα, αλλά συγχρόνως και στη πέμπτη κλπ διαστάσεις (με ότι αυτές συνεπάγονται), που θα μπορούμε να τους δούμε στο μέλλον. Επίσης μου επιβεβαίωσε ότι η Σελήνη είναι τεχνητός δορυφόρος της Γης (παλαιό κατεστραμμένο μητρικό διαστημόπλοιο των Πλειάδων, δείτε την σελίδα μου II.2.D), με βάσεις της Γαλακτικής Ομοσπονδίας (που επίσης η NASA μας αποκρύπτει).

       ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ 3 .8. ΚΑΙ 8.8.11 (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΕΥΣ)

 

       Στις 3.8.11 η Δήμητρα με επισπεύτηκε πάλι και μου έδωσε πολύ ενδιαφέρουσες πρόσφατες πληροφορίες, που θα περιγράψω τις προσεχείς μέρες στο τέλος της σελίδας μου ΙΙ.2.D2 (όσον αφορά στην Ανάληψη) και πιο κάτω  στην σελίδα μου αυτή (όσον αφορά στο Ηλιακό μας σύστημα και τα παράλληλα σύμπαντα), σε συνδυασμό με πληροφορίες που μου έδωσε ο ανώτερος εαυτός μου σε δίωρη συνεδρία που είχα μαζί του στις 31.7.11. Εδώ θα αναφέρω περιληπτικά τρία μόνον βασικά σημεία από τις ως άνω πληροφορίες. Πρώτον ότι μέσα στο δίμηνο Αυγούστου Σεπτεμβρίου, προβλέπεται να γίνουν, με την βοήθεια των Ολύμπιων, σημαντικές ανατροπές στην Ελλάδα και Κύπρο που θα αφορούν στα διάφορα προβληματικά συστήματα που έχουμε σήμερα, και μάλιστα στο οικονομικό, και μάλιστα στο οικονομικό, προς ανακούφιση των χωρών μας, που μπορεί να περιλάβει (αν όλα εξελιχτούν ομαλά) ακόμη και την εξαγορά ολόκληρου του δημόσιου χρέους.

       Δεύτερον ότι η συνδρομή των μελών στο Συμβουλευτικό Κέντρο Ζευς θα καταβάλλεται ανά μήνα, αντί ανά τρίμηνο, καθ’ ότι προβλέπεται προσεχώς να καταργηθεί η συνδρομή αυτή, μόλις το κέντρο επιτύχει να καλύπτει τα λειτουργικά του έξοδα από άλλες πηγές, ενώ συγχρόνως γίνεται και σωστότερη ανταλλαγή ενεργείας (όπως μου επιβεβαίωσε και ο ανώτερος εαυτός μου) ανάμεσα σε αυτό πού δίνει κάποιος και αυτό που παίρνει. Το ποσόν της μηνιαίας συνδρομής θα καθορισθεί από τις Ουράνιες οντότητες του κέντρου για το κάθε μέλος χωριστά, αναλόγως των οικονομικών δυνατοτήτων ενός εκάστου, (που οι οντότητες πολύ καλά γνωρίζουν), και θα κυμαίνεται από 60 ευρώ το ελάχιστο μέχρι 100 ευρώ το μέγιστο. Τρίτον ότι στα 500 μέτρα πάνω από την χρονοχωρική πύλη της Λάρισας εμφανίστηκαν το βράδυ της 27.7.11 μεγάλα διαστημόπλοια (σχήματος δίσκου με τρία έντονα κόκκινα φωτά), που έγιναν ορατά από την Δήμητρα και την παρέα της, αλλά και από αλλά αφυπνισμένα άτομα, ενώ την 1.8.11 συνέβη το ίδιο πάνω από την πύλη της Δωδώνης στην Ήπειρο, όπου η Δήμητρα και ένας συνεργάτης της πήραν εντολή και πήγαν για να την καθαρίσουν από τυχόν αρνητικές παρεμβάσεις των σκοτεινών.

      Ακόμη σε πρόσφατη ερώτηση μου (8.8.11) η Δήμητρα με πληροφόρησε ότι τα εγκαίνια του κέντρου θα γίνουν στις 8.30 μμ της Παρασκευής 2.9.11, στα πλαίσια αρχαίας Ελληνικής τελετής (με αντίστοιχα εδέσματα), στην διεύθυνση του κέντρου που είναι Φαρμακίδου και Παπακυριαζή 66, Τ.Κ. 41222, Λάρισα, όπου είναι προσκεκλημένοι εκτός από τα μέλη και όσοι έχουν υποβάλει μέσω εμού αίτηση εγγραφής, την λίστα των οποίων θα υποβάλω στην Δήμητρα την ημέρα των εγκαινίων για έγκριση από τις οντότητες του κέντρου (αλλά και όσοι άλλοι επιθυμούν να παραστούν). Ακόμη επισημαίνω ότι παρ όλο που η εξ αποστάσεως θεραπεία είναι αποτελεσματική, εν τούτοις η προσωπική παρουσία στις αίθουσες του κέντρο, (που θα είναι ανοιχτό όλη την ημέρα), επιταχύνει την οπουδήποτε θεραπεία των μελλών που θα έχουν την δυνατότητα να το επισκεφθούν. Επίσης, όπως προαναφέρθηκε, οι επισκέπτες θα συναντήσουν στα εγκαίνια εκτός από την Δήμητρα πολλά σημαντικά αφυπνισμένα μέλη (εργάτες του φωτός), ενώ εφ’ όσον και οι ίδιοι έχουν ανεβάσει τις δονήσεις τους στην τέταρτη διάσταση θα μπορούν, οσάκις επισκέπτονται το κέντρο, να επικοινωνούν και με τις ανώτερες οντότητες εκεί.

       Επιπλέον στο κέντρο αυτό θα δημιουργηθεί προσεχώς και ο βωμός της Εστίας, όπου θα καίει άσβεστη φλόγα, η οποία έχει σκοπό να διευκολύνει στο να κατεβαίνουν ευεργετικές ενέργειες στον χώρο, (που είναι κάτι αντίστοιχο με τις καντήλες των εκκλησιών), ενώ παρόμοιοι βωμοί θα υπάρχουν και σε όλα τα αντίστοιχα κέντρα (όπως αναφέρει και ο επισκέπτης μου, που ονομάζω Αγγελιοφόρο στη σελίδα μου ΙΙ.2.D15), Επίσης στην σελίδα μου ΙΙ.2.D15 έχω προσθέσει βίντεο (με Ελληνικούς υποτίτλους) όπου ο Alaje από τις Πλειάδες μιλάει για τους Ολύμπιους και την βοήθεια που έδωσαν στην αρχαία Ελλάδα (και μέσω αυτής σε ολόκληρη την ανθρωπότητα), καθώς και για τα κέντρα ενεργειακών θεραπειών που ίδρυσε ο Ασκληπιός για τις θεραπείες πολλών χιλιάδων Ελλήνων ετησίως, αντίστοιχο των οποίων φιλοδοξεί να είναι και το Συμβουλευτικό Κέντρο Ζευς.

     Κλείνοντας το παρόν κομμάτι για την Ελλάδα, προσθέτω και 4 παραγράφους από δύο πρόσφατο  μήνυμα του Nidle (16.8.11 και 23.8.11) που δείχνουν ότι οι αλλαγές επίκεινται όχι μόνον για την Ελλάδα αλλά και για τις ΗΠΑ αλλά και διεθνώς (ενώ τα πληρεστέρα μηνύματα θα δείτε προσεχώς στην σελίδα μου ΙΙ.2.D15): «1ον: Επιστρέφουμε με μια άλλη πληροφορία σχετικά με τον κόσμο σας. Αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε διάφορους μεμονωμένους διοικητές στρατιωτικών μονάδων που παρακωλύουν την εφαρμογή μιας σειράς πρόσφατων συμφωνιών, υπογραφείσες από μια πλειοψηφία χωρών σας, και ενός ειδικού  τροποποιητικού άρθρου, που επικυρώθηκε από την Αμερικανική κυβέρνηση μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτές οι ομάδες των στρατιωτικών είναι στα πρόθυρα της εξουδετέρωσης τους από τις ειδικές αμυντικές δυνάμεις μας, και έτσι η ειρήνη στον κόσμο σας απειλήθηκε μόνον προσωρινά. Έχουμε στείλει τις προειδοποιήσεις μας σε αυτές τις ομάδες αντιδρώντων και τους έχουμε δώσει μια προθεσμία για την απενεργοποίησή τους. Αναμένουμε την πλήρη συμμόρφωση τους και μια γρήγορη επιστροφή τους στο προηγούμενο καθεστώς. Διάφορες σημαντικές κυβερνήσεις έστειλαν επίσης παρόμοιες προειδοποιήσεις σε αυτές τις ομάδες, μόλις η δράση τους αποκαλύφθηκε. Μόλις αυτή η παρούσα φάση ολοκληρωθεί, σκοπεύουμε με ταχύ ρυθμό να αρχίσουμε την διανομή των ‘‘πακέτων ευημερίας’’, καθώς και τις επίσημες ανακοινώσεις για μας από τις νέες σας κυβερνήσεις. Ο δρόμος προς τις ανακοινώσεις προσκρούει μόνο σε ένα μικρό εμπόδιο. Η ευημερία σας και το νέο οικονομικό σύστημα σας είναι στο στόχο μας για την ολοκλήρωση του, βάσει του Θεϊκού προγράμματος που θεσπίστηκε από τον Ουρανό μέσω του Άρχοντα Surea.

       Παρακολουθούμε τους Γήινους Συμμάχους μας και διαπιστώνουμε ότι αυτοί που επιλέγησαν για σημαντικές θέσεις στη νέες προσωρινές διακυβερνήσεις, είναι έτοιμοι και πλήρως ενήμεροι για τα καθήκοντα  τους. Μια ειδική ομάδα των κατοίκων της Κοίλης Γης καθορίζει τώρα το πώς αυτές οι νέες διακυβερνήσεις πρόκειται να δράσουν κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας λειτουργίας τους, και πώς κάθε επιλεγμένος διοικητής μιας υπηρεσίας θα ολοκληρώσει μια σειρά από υποχρεώσεις του. Αυτές περιλαμβάνουν: τις επίσημες ανακοινώσεις, ειδικές διαταγές, και μια σειρά διαδικασιών που αφορούν στην γρήγορα διανομή των ‘‘πακέτων αφθονίας’’ προς ανακούφιση της ‘‘πεινασμένης’’ οικονομίας του πλανήτη σας. Οι πρώτες εξουσιοδοτημένες κινήσεις αυτής της νέας διακυβέρνησης προορίζονται στο να ανακουφίσουν την απέραντη πίεση χρεών στον κόσμο σας, και να πάρουν υπό τον έλεγχο τους την ‘‘υπό μορφή καζίνου’’ ατμόσφαιρα, που έχει δημιουργήσει μια εκθετική ετήσια αύξηση της παγκόσμιας οφειλής. Η οφειλή αυτή πρέπει να απαλειφθεί, και μια υγιής σειρά δημοσιονομικών κανόνων να λάβουν χώρα, ώστε να μπορεί αληθινά να ελέγχεται το πόσο καλά κάθε πτυχή των διάφορων εθνικών κυβερνήσεών σας λειτουργεί. Το κρίσιμο σημείο είναι να ανελιχθείτε από το χαμηλότατο επίπεδο στο οποίο ευρίσκεστε τώρα, σε ένα πολύ πιο ανθρώπινο και πολύ πιο πνευματικό επίπεδο….».

       «2ον: Επιστρέφουμε. Τα τελευταία στάδια της διαδικασίας παράδοσης των ‘‘πακέτων αφθονίας’’ αρχίζουν, και τα πακέτα είναι έτοιμα για τη διανομή. Αναμένεται ότι θα γίνουν ολιγοήμερες διακοπές λειτουργίας των τραπεζών, μετά από τις πρώτες επίσημες σχετικές ανακοινώσεις από τις νέες προσωρινές κυβερνήσεις (κυβερνήσεις επιστατών), και ότι αυτές οι νόμιμες διακοπές θα χρησιμοποιηθούν για να αλλάξουν ολόκληρο το Αμερικανικό τραπεζικό σύστημα βάσει των νέων νόμων και των κανονισμών που πρόκειται να εφαρμοστούν μετά από τη κατάργηση της Κεντρικής Τράπεζας (Federal Reserve) των ΗΠΑ, ενώ συγχρόνως το νέο σκληρό νόμισμα θα εισαχθεί. Αυτό είναι το πρώτο μέρος μιας μεγαλύτερης σειράς μεταρρυθμίσεων που πρόκειται να εφαρμοστεί σχεδόν ταυτόχρονα και σε ολόκληρο τον υπόλοιπο πλανήτη. Αυτό το νέο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα θα διευκολυνθεί από τη ολοκληρωτική παραγραφή των πάσης φύσεως χρεών, και η φορολογία θα επιβάλλεται στα αγαθά και στις υπηρεσίες, και όχι στα ατομικά και εταιρικό εισοδήματα,  ενώ ο πλούτος των σημερινών ‘‘μυστικών κονδυλίων’’ θα διατίθεται υπέρ των πτωχών αναπτυσσόμενων χωρών, αντί να τον χρησιμοποιούν κατά το δοκούν οι σημερινές κυβερνήσεις σας. Οι άνθρωποι θα ελευθερωθούν από τα επιζήμια φορτία τους, και θα ενθαρρυνθούν για να χρησιμοποιήσουν τις διάφορες επιστροφές φόρων για ένα νέο ξεκίνημα στις εθνικές οικονομίες σας.

      Αυτό το νέο οικονομικό περιβάλλον θα γίνει η βάση για μια αναπτυσσομένη ευημερία, που θα ωθηθεί τα μέγιστα και από την αποκάλυψη ενός μεγάλου πλήθους των σήμερα ‘‘μυστικών τεχνολογιών’’. Κατόπιν ακολουθεί η σημαντικότατη ανακοίνωση αποκάλυψης της ύπαρξης των UFO, που βάζει ένα τέλος στο επί μακρόν γενικό ‘‘κουκούλωμα’’ κάθε σχετικής πληροφορίας. Αυτή η αποκάλυψη θα βοηθήσει στο να σταματήσει η βία διεθνώς, καθώς επίσης και ο παραπλανημένος στρατιωτικός τυχοδιωκτισμός. Έφτασε ο χρόνος για τον κόσμο σας να ξεκαθαριστούν όλα τα τμήματα που αποτελούν την εδαφική κυριαρχία πολλών εθνών, και να γίνουν διαπραγματεύσεις για την οριστική διευθέτηση πολλών εθνικών ορίων. Σκοπεύουμε να συμμετέχουμε σε αυτές τις συζητήσεις και να φέρουμε ένα αίσιο τέλος σε οποιαδήποτε μορφή διαφωνίας. Το κριτήριο είναι εδώ μια γρήγορη, ειλικρινής και αμοιβαία ωφέλιμη λύση για όλους, έχοντας κατά νου πάντως ότι αυτή η μορφή κυριαρχίας είναι κατά ένα μεγάλο μέρος αναχρονιστική και προσωρινή, μέσα στα προσεχή πλαίσια της νέας κοινωνίας σας μετά την Ανάληψη σας. Παρ όλα αυτά, η άμεση αυτή λύση στα ζητήματα ορίων αποτελεί σήμερα ένα άλλο βήμα προς τον στόχο, που είναι να δημιουργηθεί ένας κόσμος όπου η ειρήνη, η ευημερία και η συνεργασία είναι δεδομένα.….».

      Στην νέα μου σελίδα II.2.D16 περιλαμβάνω: α) Τα γεγονότα κατά τα εγκαίνια του κέντρου Ζευς και την ενεργοποίηση και άλλων πυλών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. β) Τα δραματικά γεγονότα και τις μεγάλες αλλαγές στο πολιτικό (με αλλαγές κυβερνήσεων), στο οικονομικό (με εξάλειψη των πάσης φύσεως χρεών του δημοσίου και των ιδιωτών), και στο κοινωνικό σύστημα, οι οποίες θα ξεκινήσουν μέχρι τις 28.10.11 για την Ελλάδα και την Κύπρο, και όπως λένε ‘‘Κυριακή κοντή γιορτή’’, περιμένω αυτή την φορά να δω τις αλλαγές αυτές να εφαρμόζονται χωρίς άλλες καθυστερήσεις, για την σωτηρία των χωρών μας και την ευημερία των κατοίκων τους. γ) Συμπληρωματικές πληροφορίες για τα παράλληλα σύμπαντα, την Γή μας και το Ηλιακό μας σύστημα. . δ) Λοιπές πληροφορίες.

       Ακόμη στην ίδια ως άνω σελίδα μου II.2.D16 θα δείτε πληροφορίες που μου έδωσε στις 7.9.11 αυτός που ανέφερα προηγουμένως ως ο ‘‘Αγγελιοφόρος’’ (δείτε προηγούμενες επισκέψεις του στην σελίδα μου II.2.D15), ο οποίος ήρθε μαζί με κλιμάκια πολλών δεκάδων επιφανών Ελλήνων του εξωτερικού, που ήρθαν πρόσφατα ινκόγκνιτο στην Ελλάδα, (καθηγητές πανεπιστημίων στα οικονομικά, την πολιτική, τα νομικά κλπ, ιδιοκτήτες μεγάλων διεθνώς εταιριών, πρόεδροι σημαντικών οικονομικών και επιστημονικών οργανισμών, κλπ), που ανήκουν εν γένει στους Γήινους Συμμάχους των εξωγήινων που προανέφερα. Οι Ελληνικής καταγωγής επιφανείς αυτοί Έλληνες ήλθαν για να επιλέξουν τους τίμιους και ικανούς ανθρώπους που θα τους προωθήσουν για να εισέλθουν στην νέα βουλή και κυβέρνηση ‘‘εθνικής ενώτητας που θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα που θα καταρρεύσει εντός του προσεχούς διμήνου, οι οποίοι κυβερνώντες με την βοήθεια και των ‘‘πακέτων αφθονίας’’ που προανέφερα και λοιπής βοήθειας που θα λάβουν, και υπό την καθοδήγηση των ως άνω  Γήινων Συμμάχων, θα επιφέρουν τις αλλαγές που μου ανέφερε πιο πάνω και η Δήμητρα, τις οποίες πληροφορίες αφ ενός επιβεβαιώνει και αφ ετέρου επεξηγεί αναλυτικότερα ο Αγγελιοφόρος στην σελίδα μου II.2.D16.

       Πριν επιστρέψει στην χώρα όπου ζει μου υποσχέθηκε ότι θα με ενημερώσει για ότι τελευταίες εξελίξεις προκύψουν, ενώ έχω προγραμματίσει συνάντηση με την Δήμητρα στην Αθήνα στις 19.9.11 και επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό μου στις 22.9.11, σε μια προσπάθεια να συμπληρώσω σύντομα και όσο πληρέστερα γίνεται το πάζλ των επικείμενων αλλαγών, για να ενημερώσω αντίστοιχα και τους αναγνώστες μου βάζοντας τα νεώτερα στην σελίδα μου II.2.D16.

       ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΤΗΣ 19.9.11

       Ξεκινώ με το σημαντικό μήνυμα που υπαγόρευση στις 13.9.11 ο Ζευς στην Δήμητρα η οποία μου το έφερε για να το δημοσιεύσω ως επείγον (alert-συναγερμού) μήνυμα στον κόσμο, που έχει ως εξής: Η Ελλάδα σύντομα θα γίνει η Γη της επαγγελίας και αυτό έχει ήδη κλειδώσει σε συμπαντικό επίπεδο. Σε κοσμικό χρόνο αναμένεται πρώτα η κατάρρευση του σαθρού συστήματος των αποστατών, για τον έλεγχο της συνειδήσεως, του μυαλού, των συναισθημάτων, των πεποιθήσεων συμπεριλαμβανομένων και των θρησκευτικών, όπου και εκεί κυρίως συντελείται ο έλεγχος της πλειοψηφίας της μάζας. Οι θεοί ευλόγησαν την Ελλάδα και έδωσαν το πράσινο φως της έναρξης, και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Το Απολλώνιο φως βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και είναι συνδεδεμένο με κεντρικούς πυρήνες σε όλον τον πλανήτη. Αυτή η ιερή χώρα θα σηκώσει το λάβαρο του φωτός, την δύναμη της δημοκρατίας, με ήθος, ακεραιότητα, δικαιοσύνη, ισονομία και εντιμότητα. Οι αστραπές του Πατέρα Δία έχουν ένα και μόνον στόχο, τους σκοτεινούς και αποστάτες, όπου οι κεραυνοί κατευθύνονται ολοταχώς. Σύντομα πρόκειται να ζήσετε μία νέα Ατλαντίδα, μόνο που αυτή την φορά ενημερωθείτε, διαβάστε, γνωρίστε και κοιτάξτε μέσα σας. Ελευθερία είναι το σύνθημα και το εσωτερικό λάβαρο της ψυχής, Οδηγηθείτε εντός σας και σπαστέ τις αλυσίδες των προκαταλήψεων και του ψεύδους που σας δίδαξαν. Δυσμένεια στους ασεβείς.

       Σημείωση: Λόγω του επάγοντος του μηνύματος (που το έλαβα με καθυστέρηση μιας εβδομάδας λόγω απουσίας μου), ανεβάζω τώρα μόνον αυτό στο site μου, ενώ συμπληρωματικές πληροφορίες για τα επικείμενα γεγονότα σε Ελλάδα και Κύπρο θα δώσω λίαν προσεχώς στη σελίδα μου II.2.D16.

       Ο ALAJE ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ

       Σε βίντεο με Ελληνικούς υποτίτλους (http://www.youtube.com/watch?v=vBC8i-26Nx4&feature=feedf) ο Alaje από τις Πλειάδες λέει μεταξύ άλλων τα εξής: Πριν από 10.000 περίπου χρόνια οι Ολύμπιοι (εξωγήινοι και Ουράνιες οντότητες) ήρθαν και με βάση τους τον Όλυμπο (εξ ου πήραν και το Γήινο όνομα τους), ταξίδευαν με τα διαστημόπλοια τους όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και από Ιταλία μέχρις Αιγύπτου, διδάσκοντας (κατά βάση το Ελληνικό στοιχείο), μαθηματικά, αστρονομία, γεωργικές και φυσικές επιστήμες, φιλοσοφία, τέχνη, ιατρική, κλπ. Ανάμεσα τους ξεχώριζαν ο Ζευς (ως αρχηγός), ο Απόλλων, ο Ποσειδών, ο Ερμής, κλπ. Επειδή ταξίδευαν με διαστημόπλοια, ο κόσμος τους περιέγραφε επάνω σε άρματα, ή τον ιπτάμενο Ερμή με φτερωτά παπούτσια, και επωδή χειρίζονταν ηλεκτρομαγνητικά κύματα, ο τότε κόσμος τα μετέφραζε σε κεραυνούς, ενώ δημιουργήθηκαν σιγά-σιγά και διάφοροι μύθοι από τον λαό (που τους θεωρούσε Θεούς), για τις ιδιότητες τους, τον χαρακτήρα τους, τις σχέσεις μεταξύ τους και με τους ανθρώπους, κλπ. Μερικά χαρακτηριστικά των δυνατοτήτων τους ήσαν αφ ενός ο επηρεασμός του DNA, με αποτέλεσμα να ανεβάσουν το επίπεδο ενεργοποίησης του DNA των κατοίκων (κατά βάση Ελλήνων), που οι γνήσιοι απόγονοι τους το διατηρούν μέχρι των ημερών μας (γι’ αυτό και οι σκοτεινοί φοβούνται και κτυπούν ιδιαίτερα τους Έλληνες), και αφ ετέρου η επέκταση της συνειδητότιτας και διορατικότητας, εξ ου και η πληθώρα των φωτισμένων μυαλών της αρχαίας Ελλάδας.

       Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο της υψηλής τεχνολογίας τους ήταν μια ράβδος με δύο φτερά στην κορυφή και δύο φίδια να την περιβάλουν σαν έλικες του  DNA, την οποίαν χρησιμοποιούσαν σαν ‘‘μαγική ράβδο’’ για κάθε είδους θεραπεία. Την ράβδο αυτή έδωσε ο Απόλλωνας στον Ασκληπιό (εξωγήινο που ενσαρκώθηκε για να αναπτύξει την θεραπεία στην Ελλάδα), γι αυτό και ονομάζεται το σκήπτρο του Ασκληπιού, ενώ χρησιμοποιείται σαν σύμβολο από τους σημερινούς ιατρούς και φαρμακοποιούς. Ο ενσαρκωθείς Ασκληπιός δημιούργησε θεραπευτικά κέντρα στην Ελλάδα (τα Ασκληπιεία), σε θέσεις ενεργειακών κέντρων του κρυσταλλικού πλέγματος της Γης (δείτε περί του πλέγματος την σελίδα μου II.2.D5), όπου με την ενέργεια του χώρου αλλά και την δική του (με το σκήπτρο), έκανε ενεργειακές θεραπείες και θεράπευε χιλιάδες ασθενείς, θεωρούμενος ο διασημότερος γιατρός τότε, και πατέρας της ιατρικής σήμερα. Το σημαντικότερο ασκληπιείο το έκανε στην Επίδαυρο και περιελάμβανε αίθουσες θεραπείας, λουτρά, ξενώνες, εστιατόριο και θέατρο. Σημείωση δική μου: Αντίστοιχο ρόλο με τα Ασκληπιεία φιλοδοξούν να παίξουν και τα κέντρα που ιδρύονται σήμερα με την φροντίδα του Ασκληπιού, όπως είναι το Συμβουλευτικό Κέντρο Ζευς στην Λάρισα. Σαν άλλα σημαντικά ενεργειακά κέντρα στην Ελλάδα ο Alaje αναφέρει τους Δελφούς, λέγοντας ότι το όνομα προέρχεται από τα δελφίνια τα οποία ήρθαν στην Γη από τον Σείριο, ενώ οι Δελφοί έχουν έντονη ενέργεια από τον αστερισμό του Σείριου, πράγμα που βοηθούσε να γίνονται με αρκετή επιτυχία προβλέψεις για το μέλλον. Επίσης αναφέρει τον ερειπωμένο ναό του Δία, της Αθηνάς (Παρθενώνας), του Ποσειδώνα (Σούνιο), το βουνό της  Πεντέλης, κλπ, ενώ γνωρίζουμε ότι όλοι οι αρχαίοι ναοί, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και αλλού, έχουν χτιστεί σε θέσεις μικροτέρων ή μεγαλυτέρων ενεργειακών κόμβων, όπου ανοίγουν σήμερα και οι χρονοχωρικές πύλες από όπου εισέρχονται ενέργειες αλλά και οντότητες (εξωγήινοι κλπ).

       ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ

       Συνδυάζοντας τις πληροφορίες από Δήμητρα (3.8.11) και Ανώτερο Εαυτό μου (31.7.11) προκύπτει ότι ορισμένοι πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος βρίσκονται τόσο στην τρίτη διάσταση (έρημοι, που τους βλέπουμε), όσο και στην πέμπτη (με οικοσυστήματα που δεν τους βλέπουμε ακόμη, αλλά θα τους δούμε όταν γίνουμε πεμπτοδιάστατοι εις αντικατάσταση των τριτοδιάστατων). Επίσης ορισμένοι πλανήτες θα περάσουν από την τρίτη στην πέμπτη διάσταση, αποκτώντας νερά και οικοσυστήματα, ενώ άλλοι βρίσκονται μόνον στην πέμπτη διάσταση και θα τους δούμε όταν γίνουμε και εμείς πεμτοδιάστατοι. Έτσι οι πλανήτες του ηλιακού συστήματος θα γίνουν στην πέμπτη διάσταση 12 (από 9 που είναι τώρα), ενώ θα εμφανιστούν και 6 ακόμη δορυφόροι, οι δύο των οποίων θα είναι οι δορυφόροι της Γης (διαμέτρου τα ¾ αυτής της Σελήνης), που όπως είδαμε (στη σελίδα μου ΙΙ.2.D) είχαν καταστραφεί στο παρελθόν.

       Ακόμη και οι μεγάλοι πλανήτες  (αερίων) όπως ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ποσειδών, ο Πλούτων, κλπ, κατοικούνται (ακόμη και οι δορυφόροι τους), από οντότητες ως επί το πλείστον άυλες (στην έκτη και έβδομη διάσταση), οι οποίες μπορούν και υλοποιούνται και στην πέμπτη, κυρίως όταν κατοικούν στους δορυφόρους τους. Σε ερώτηση στον ανώτερο εαυτό μου γιατί οι κάτοικοι τους δεν προτιμούν να ζουν στους πολύ ομορφότερους υδάτινους πλανήτες (που θα είναι όπως είδαμε εκτός από την Γη ο Άρης, η Αφροδίτη και ο ανακατασκευασθησόμενος από τα συντρίμμια του Μάλτεκ), μου είπε ότι οι άυλες οντότητες μπορούν και δημιουργούν γύρω τους οι ίδιες το περιβάλλον που θέλουν.  Σε ερώτηση στην Δήμητρα να μου περιγράψει την υλοποιημένη μορφή των οντοτήτων ενός εκάστου των πλανητών αυτών, μου είπε ότι π.χ. του Διός είναι ανθρωποειδείς υψηλοί και λεπτοί (υποθέτω όπως εμφανίζονται στο φιλμ Άβαταρ).

       Οι κάτοικοι αυτοί των ανωτέρων διαστάσεων (6ης και 7ης) ανήκουν στην δική τους Γαλακτική Ομοσπονδία, (η οποία κατά βάση ασχολείται με την συλλογή και ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών), που όμως συνεργάζεται με την (πεμπτοδιάστατη) Γαλακτική Ομοσπονδία του Φωτός, και μάλιστα στο να βοηθήσουν την Γη στην Ανάληψη της, ενώ όταν γίνουμε πεμπτοδιάστατοι θα ενταχτούμε και εμείς στο ενιαίο ‘‘αστρικό έθνος’’ του Ηλιακού μας συστήματος, μαζί με όλους τους άλλους κατοίκους του (5ης, 6ης και 7ης). Ως πεμτοδιάστατοι θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε τους της 6ης και 7ης διάστασης, με κύρια αποστολή μας να τους μεταφέρουμε τις γνώσεις και την εμπειρία που αποκτήσαμε από την δυαδικότητα στην οποία ζήσαμε, και από την θριαμβευτική μας Ανάληψη. Τέλος και ο Ήλιος κατοικείται από επισκέπτες που πηγαίνουν εκεί για σύντομο διάστημα και υπό υψηλή προστασία, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν εκεί (που πάντως διαφέρουν από αυτά που πιστεύουν οι επιστήμονες μας σήμερα).

       Για τα παράλληλα σύμπαντα (παράλληλες πραγματικότητες), που το καθένα έχει τις δικές του επουράνιες οντότητες (που όλες όμως υπάγονται στον ίδιο Θεό-Πρώτο Δημιουργό), θα δώσω πληροφορίες μόλις κατανοήσω καλύτερα το θέμα, συνδυάζοντας τις πληροφορίες που λαμβάνω από όλες τις αξιόπιστες πηγές που έχω την τύχη και μου κάνουν την τιμή να επικοινωνούν μαζί μου. Προς το παρόν λέω ότι στα παράλληλα σύμπαντα υπάρχουν οι παράλληλοι με τους δικούς μας πλανήτες (που τους μοιάζουν χωρίς όμως να είναι πιστά αντίγραφα τους), και τους κατοίκους τους που επίσης μας μοιάζουν. Ακόμη στα παράλληλα σύμπαντα υπάρχουν οι ‘‘παράλληλοι εαυτοί μας’’, που είναι μεν χωριστές ψυχές, αλλά όλες αποτελούν τμήματα του ιδίου Ανώτερου Εαυτού, ενώ η εξέλιξη της μιας επηρεάζει θετικά και την εξέλιξη των υπολοίπων, (όπως είπαμε στο τέλος της σελίδας μου ΙΙ.2.D1). Ως πεμτοδιάστατοι θα έχουμε την χαρά να έχουμε μια αμεσότερη επικοινωνία με τους άλλους μας εαυτούς, που τώρα περιορίζεται σε υποσυνείδητο επίπεδο, ενώ τα παράλληλα σύμπαντα μας βοηθούν κυρίως δίνοντας μας χρήσιμες πληροφορίες.

       ΟΛΥΜΠΙΟΙ 25 ΚΑΙ 27.6.11

       Μια άλλη χαρισματική πηγή πληροφοριών που με επισπεύτηκε κατόπιν άνωθεν εντολής στις 25 και 27.6, αλλά και στη συνέχεια, η οποία επίσης έχει μια σημαντική αποστολή στην Γη, και η οποία επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της για να προφυλαχθεί από τυχόν επιθέσεις των σκοτεινών δυνάμεων στην Ελλάδα, μού έδωσε μεταξύ πολλών άλλων τις κάτωθι απαντήσεις σε ερωτήσεις μου. Ζητώ συγγνώμη αν ορισμένες επαναλαμβάνουν αυτά που έχω πει και από άλλες πηγές, όμως αποτελούν και μια επιβεβαίωση των πληροφοριών που έχω ήδη δώσει. Τις πληροφορίες τις πήρε κατά βάση από τους Ολύμπιους, αλλά και από άλλες επουράνιες οντότητες με τις οποίες συνδέεται και επικοινωνεί άμεσα όποτε το θελήσει, και με το στόμα του μιλούν κατ’ ευθείαν αυτοί χωρίς ο ίδιος να επεμβαίνει, όπου κατά κύριο λόγο ομιλεί ο Απόλλων, ο Ερμής, ενώ για θέματα υγείας ο Ασκληπιός, για άλλα ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, κλπ. Χάριν συντομίας παραθέτω τις απαντήσεις παραλείποντας τις ερωτήσεις που συχνά υπονοούνται. 

       Κατ αρχήν μου επιβεβαίωσε ο Απόλλωνας ότι αυτά που γράφω στο site μου είναι εν γένει αλήθεια, αλλά ότι θα πρέπει να προχωρήσω γρήγορα με τις πληροφορίες που δίνω, διότι οι εξελίξεις έχουν ήδη ξεκινήσει και ο κόσμος πρέπει να είναι προετοιμασμένος. Η Ήρα είπε ότι ο Ζευς βρίσκεται ήδη εδώ και παντού όπου χρειαστεί, όχι σε φυσικό σώμα αλλά αν φανταστούμε τον Δια σαν μια λάμπα, εδώ βρίσκεται το φως που αυτή εκπέμπει, και τον αντιλαμβάνονται μόνον όσοι αντέχουν την υψηλή του ενέργεια. Για το πώς μπορώ να επικοινωνώ μαζί τους χωρίς ενδιάμεσο, ο Απαλών είπε ότι βρίσκονται ήδη κοντά μου και μου δίνουν ήδη μηνύματα και απαντήσεις στο υποσυνείδητο μου, και ότι η επίσκεψη του ενδιάμεσου έγινε κατ’ εντολή τους, ενώ πλέον θα μπορώ να επικοινωνώ απ’ ευθείας με την Παλλάδα πηγαίνοντας στην Ακρόπολη και κάνοντας διαλογισμό εκεί, καθ’ ότι αυτή θέλει να επικοινωνεί με άτομα που έχουν φωτεινή αποστολή. Οι θάλαμοι μεταμόρφωσης όντως υπάρχουν στην Κοίλη Γη και στα μητρικά διαστημόπλοια, ένας για κάθε άνθρωπο που έχει αφυπνιστεί ή που θα προλάβει να αφυπνιστεί προσεχώς. Αν ορισμένα μέλη μιας οικογένειας επιλέξουν τους θαλάμους και άλλα όχι, τότε τα τελευταία θα δουν μέλη της οικογένειας τους να εξαφανίζονται, ενώ σύντομα θα πέσει πέπλο στην μνήμη τους για να ξεχάσουν τα μέλη που έφυγαν. Αυτοί που θα μείνουν αν επιλέξουν να περάσουν στην πέμπτη διάσταση, θα το κατορθώσουν σε μακρύτερο χρονικώς διάστημα, εφόσον θα αντέξουν την δέσμη φωτονίων που θα περιλούσει την Γη και θα ανεβάσει την συχνότητα των δονήσεων της, και εφόσον επιζήσουν από τις μεγάλες αναστατώσεις του φλοιού της Γης (υποβοηθούμενοι και από τα διαστημόπλοια των εξωγήινων που θα τους πηγαίνουν σε ασφαλέστερα εκάστοτε μέρη).

       Οι άνθρωποι που έχουν ανεβάσει πολύ υψηλά τις δονήσεις τους με πνευματικές ασκήσεις και λιτή ασκητική ζωή (όπως είναι π.χ. οι γκουρού), θα μπορούν να περάσουν από τις χρονοχωρικές πύλες που θα ανοίξουν, αντέχοντας στις υψηλές δονήσεις που υπάρχουν εκεί γινόμενοι πεμτοδιάστατοι με την βοήθεια και των εκεί οντοτήτων. Όσοι πάλι λόγω πλούτου, εξουσίας κλπ, που έχουν σήμερα δεν αφυπνιστούν και δεν επιλέξουν την οδό της Ανάληψης, τότε ή θα πεθάνουν ή θα μεταφερθούν από τους εξωγήινους σε άλλο τρισδιάστατο πλανήτη, πρωτόγονο και όχι ιδιαίτερα φιλόξενο, για το υπόλοιπο της ζωής τους, όπου θα αντιμετωπίζουν τις πολύ σκληρές συνθήκες που είχαν επιβάλει στα κατώτατα στρώματα που καταδυνάστευαν και εκμεταλλεύονταν στην Γη. Εγώ δεν έχω επιλέξει ακόμη υποσυνείδητα αν θα πάω στα διαστημόπλοια ως σπόρος των άστρων για Ανάληψη και την ταχύρυθμη εκπαίδευση στην συνέχεια, η αν θα πάω στην Κοίλη Γη. Πάντως αφού θα έχω εκπληρώσει την πρώτη αποστολή μου εδώ που είναι η ενημέρωση και αφύπνιση των συνανθρώπων μου, πράγμα που το έχω κάνει επανειλημμένως σε παλαιότερες ενσαρκώσεις μου σε άλλους αστερισμούς από όπου προέρχομαι (Πλειάδες, Σίριο, Ανδρομέδα κλπ) θα μπορώ αν τότε το επιλέξω να επιστρέψω στην εξωτερική επιφάνεια ως πεμτοδιάστατος πλέον για να βοηθήσω τους ανθρώπους εκεί, πράγμα που θα ήθελα πολύ να το κάνω.

       Για την Κοίλη Γη μου επιβεβαίωσαν ότι οι κάτοικοι της είναι πλέον πεμτοδιάστατοι, ενώ στην πρωτεύουσα Σιαμπάλα υπάρχουν και Αγκάρθιοι που έχουν φτάσει στην έκτη (άυλη) διάσταση, που μπορούν και υλοποιούνται παίρνοντας διάφορες μορφές. Ακόμη ότι εκτός από τους εξωγήινους που έχουν μεγάλες βάσεις εκεί και μπαινοβγαίνουν με τα διαστημόπλοια τους, κατεβαίνουν και ουράνιες οντότητες όπως είναι οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι, για να δώσουν οδηγίες και να συνεργαστούν για τις προετοιμασίες που απαιτούνται για την Ανάληψη της εξωτερικής επιφάνειας. Επίσης ότι λίγο κάτω από το Αιγαίο ευρίσκεται ένας πελώριος κρύσταλλος με διαστάσεις που ξεπερνούν την έκταση του Αιγαίου, ο οποίος τροφοδοτεί με συμπαντικές γνώσεις την βιβλιοθήκη της πόλης Καθάρια της Κοίλης Γης,  που ευρίσκεται από κάτω (μεταξύ Ευβοίας και Χίου) που περιγράφω στη σελίδα μου II.2.D7, την οποία επισκέπτονται από ολόκληρο τον Γαλαξία και όχι μόνο. Οι κάτοικοι της κοίλης Γης που μας αγαπούν και μας θεωρούν αδέλφια τους (ορισμένοι μάλιστα κατέβηκαν από την Λεμούρια προτού αυτή καταποντιστεί), θα είναι οι πρώτοι που θα έλθουν μαζί με τους εξωγήινους να μας βοηθήσουν στην Ανάληψη, ενώ μερικοί κυκλοφορούν ήδη ανάμεσα μας χωρίς να μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε. Από την Σιαμπάλα πήρε πληροφορίες σχετικά με υψηλή τεχνολογία και ο χαρισματικός Έλληνας Γκιόλβας που ήρθε σε επαφή με τους Αγκάρθιους, βάση των οποίων η ομάδα Έψιλον κατασκεύασε διαστημόπλοια και υπόγεια βάση στον Όλυμπο. Η ομάδα Έψιλον (για την οποία μου είπαν πολύ λίγα πράγματα, καθότι για λόγους ασφαλείας της μένει προς το παρόν στο παρασκήνιο), αποτελείται από πολύ σημαντικούς Έλληνες, μεταξύ των οποίων και ο Ωνάσης που κάποτε την χρηματοδότησε, καθώς και ο Γκιόλβας που κατ’ εντολή των Ολύμπιων έκανε σχετικές ανακοινώσεις λίγο πριν πεθάνει, όπως είχε προγραμματιστεί. Σε αυτούς ανήκουν χαρισματικοί Έλληνες που κατέχουν καίριες θέσεις, ευρισκόμενοι άλλοι στην Γή και άλλοι στα διαστημόπλοια, που αποτελούν τους Γήινους Συμμάχους των εξωγήινων και Ολύμπιων για την Ελλάδα, και που θα αναλάβουν σημαντική δράση όταν ξεκινήσουν οι επικείμενες αλλαγές.

       Ακόμη μου επιβεβαίωσε ότι θα συναντήσω ένα διαστημόπλοιο από αυτά που κατεβαίνουν εν κρυπτό, και αυτό θα γίνει στην ύπαιθρο βράδυ και μάλλον στην περιοχή της Λάρισας τον Σεπτέμβριο, (όπου θα ξεκινήσουν μεγάλα γεγονότα εκεί) αφού πάρω οδηγίες να μεταβώ για την συνάντηση. Επίσης ότι εγώ (αλλά και ο καθένας μας) μπορούμε να συντονιστούμε στο διαλογισμό μας με τον αστερισμό των Πλειάδων ή του Σίριου και να ζητήσουμε να μας στείλει μια ακτίνα ενέργειας (σε μορφή κυλίνδρου που μπορεί και να την δούμε), και να ζητήσουμε από αυτή να μας βοηθήσει όπου την χρειαζόμαστε (υγεία, τσάκρα, DNA, άνοδο δονήσεων, συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, κλπ), και αυτό να γίνεται όσο συχνά αισθανόμαστε την ανάγκη. Όσο πάντως εκφράζουμε αμφιβολίες για την έκβαση της προσπάθειας μας αυτής τόσο αυτό δεν θα γίνεται. Ακόμη μου επιβεβαίωσε ποιοι από αυτούς που μου δίνουν πληροφορίες είναι καθαρά κανάλια και ποιοι όχι, (δηλαδή οι πληροφορίες τους περιέχουν καμιά φορά και ανακρίβειες στο πως αντιλαμβάνονται αυτά που λαμβάνουν). Για λογούς λεπτότητας προς τις πηγές που πρόθημα και καλοπροαίρετα μου δίνουν πληροφορίες, δεν δίνω αυτήν την αξιολόγηση, ενώ τονίζω ότι αυτά που νιώθουμε μέσα μας ότι είναι αλήθεια να τα κρατάμε, ενώ τα άλλα να τα αγνοούμε έως ότου και ευ όσον και αυτά αποδειχτούν σωστά, (και η αρχή αυτή που μού την έδωσε ο ανώτερος εαυτός μου ισχύει και για αυτά που γράφω στο site μου). Σχετικά με την προστασία μας από αρνητικές επιθέσεις και ενεργείς (ματιάσματα, απομύζηση της ενεργείας μας από τους γύρω μας, επηρεασμό των σκέψεων μας, κλπ) μού έδωσαν μεταξύ άλλων το εξής: Επικαλούμαστε τον αρχάγγελο Μιχαήλ να μας περιβάλει με ένα μεγάλο αυγό γεμάτο με μπλε ηλεκτρίκ χρώμα και αδιαπέραστο τοίχωμα, και έξω από αυτό επικαλούμαστε τον Άγιο Γερμανό να το περιλούσει με την ιόχρου φλόγα του που κατακαίει κάθε αρνητική ενέργεια που έρχεται. Αυτό το κάνουμε κάθε πρωί και κάθε βράδυ αν είμαστε από τα άτομά που συχνά αισθανόμαστε ματιασμένοι κλπ, ή το κάνουμε αν βρισκόμαστε με ανθρώπους που αισθανόμαστε ότι μας αφαιρούν ενέργεια (που μπορεί να είναι και άτομα της οικογενείας μας). Ακόμη καλόν είναι να έχουμε μαζί μας έναν κρύσταλλο χαλαζία που και αυτό βοηθά, επίσης δε να ζητούμε να μας περιλούζει η ακτίνα της αγάπης που είναι και αυτή μια πολύ ισχυρή μέθοδος.

       Για την Ελλάδα και τις εξελίξεις της μού είπαν τα εξής: Το μεσοπρόθεσμο πρόκειται να ψηφιστεί μεν παρά τις αντιδράσεις, αλλά πολλά μέτρα του δεν θα μπορέσουν να εφαρμοστούν, πέραν του ότι με τις επερχόμενες αλλαγές σύντομα ολόκληρο το οικονομικό, πολιτικό, κλπ συστήματα θα ανατραπούν, όχι μόνον στη Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Στην κυβέρνηση (και στην διοίκηση γενικότερα), θα μπουν τίμιοι και ικανοί Έλληνες που θα φροντίζουν για τα συμφέροντα του κόσμου και της χώρας, και όχι για τα δικά τους, ή τα ξένα, ή της ελίτ, χειραγωγούμενοι από τις σκοτεινές δυνάμεις όπως γίνεται σήμερα. Θα δημιουργούνται στημένες ταραχές σε μια προσπάθεια τους να φοβίσουν και να φιμώσουν τον κόσμο. Θα γίνουν βιαιότητες, αλλά θα φροντίσουμε (εννοεί εμείς οι Ολύμπιοι) ώστε να μην υπάρξει αιματοχυσία. Δεν θα γίνει πόλεμος ούτε δικτατορία, οι δε μετανάστες δεν υπεισέρχονται σε όλα αυτά. Η εγκληματικότητα δεν θα προλάβει να εκτροχιαστεί περαιτέρω και ούτε  θα προλάβετε (βάσει του σχεδίου μας( να πάτε στην δραχμή. Η ερώτηση σου για την τύχη των καταθέσεων δεν μας απασχολεί, όπως δεν θα απασχολεί και εσάς με τις αλλαγές που θα γίνουν, ενώ για το αν θα πρέπει να κάνετε προμήθειες, εάν πράγματι αυτό χρειαστεί, θα είναι για σύντομο διάστημα. Πάντως οι σκοτεινοί δηλητηριάζουν και μεταλλάσουν τα τρόφιμα για να μπορούν να ελέγχουν τον πληθυσμό. Για τις επίσημες ανακοινώσεις, πιέζουμε να γίνουν από τις κυβερνήσεις και όχι μόνον από μεμονωμένους αξιωματούχους, (οι οποίοι θα μιλήσουν και θα δώσουν και στοιχεία), αλλά ο χρόνος που επίμονα ρωτάς δεν έχει κλειδώσει ακόμη. Πάντως μέσα στο καλοκαίρι θα γίνουν πολλά βήματα. Για τον μηδενισμό των χρεών, αυτό θα γίνει όταν εμφανιστούμε και αναλάβουν τα πράγματα οι Γήινοι Σύμμαχοι μας, οπότε θα αποκαλυφθούν και οι κρυμμένες τεχνολογίες για καθαρή δωρεάν ενέργεια κλπ. Η ενέργεια αυτή θα παρασχεθεί αρχικά στους κεντρικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής απ’ όπου θα διανέμεται, αλλά στην συνέχεια θα παρασχεθεί ανεξάρτητα σε κάθε σημείο κατανάλωσης (σπίτι, κτίριο, εργοστάσιο, κλπ) που θα αντικαταστήσουν τις κεντρικές μονάδες.

       Η Ελλάδα έχει Γήινους Συμμάχους των εξωγήινων-Ολύμπιων τόσο στην χώρα όσο και στο εξωτερικό, που την βοηθούν και θα αναλάβουν δράση όταν αρχίσουν οι αλλαγές. Ενώ οι μαζικές εμφανίσεις διαστημοπλοίων θα γίνουν συγχρόνως παντού, όμως η ιερή γνώση αλλά και η τεχνολογία έχει ξεκινήσει από τους Έλληνες, καθ ότι είναι σήμερα ενσαρκωμένοι πολλοί αρχαίοι σοφοί και επιστήμονες με φωτεινό DNA, όχι μόνο στη χώρα αλλά κυρίως στο εξωτερικό, ενώ ακόμη και οι σκοτεινοί χρησιμοποιούν πολλούς Έλληνες επιστήμονες. Οι κρυμμένες τεχνολογίες που έδωσαν οι εξωγήινοι για ενέργεια, προώθηση οχημάτων, θεραπείες κλπ σε ορισμένες κυβερνήσεις, θα αποκαλυφθούν σιγά-σιγά πριν από την άφιξη των, και μέσα σε αυτές είναι κα θαυματουργά φάρμακα που κρατούνται μυστικά και μόνον για τους ‘‘ημετέρους’’, λόγω συμφερόντων των φαρμακευτικών εταιριών. Αντίθετα οι νέες (θα έλεγα ‘‘μαγικές’’) συσκευές όπως εξομοιωτές, ολογραφικά θέατρα, κλπ (που περιγράφονται αναλυτικά στις σελίδες μου II.2.D1 και II.2.D2 και που θα αλλάξουν άρδην την ζωή μας), θα δοθούν στη αρχή επιλεκτικά από τους εξωγήινους αμέσως μετά την άφιξη τους, σε ενσαρκωμένους στην Γη σπόρους των άστρων, που στους πλανήτες τους ήσαν επιστήμονες, γενετιστές κλπ. Αυτοί με την βοήθεια των εξωγήινων θα διδαχθούν (ουσιαστικά θα ξαναθυμηθούν) την χρίση τους, ενώ οι άλλοι άνθρωποι (που επίσης θα επωφεληθούν από αυτές καθ’ ότι οι σπόροι των άστρων θα τις χρησιμοποιούν χωρίς ιδιοτέλεια και για το καλό όλων), δεν θα ξέρουν να τις χρησιμοποιήσουν πριν γίνουν πεμπτοδιάστατοι,

       Σχετικά με τα πρόγραμμά καθόδου των εξωγήινων (την οποία κάθοδο ονομάζουν πρώτη επαφή) και την μετάβαση μας στους θαλάμους μεταμόρφωσης, υπάρχουν δύο πλάνα, το πλάνο Α και (σε περίπτωση που οι κυβερνήσεις αντιδρούν και κωλυσιεργούν) το πλάνο Β. Δεδομένου ότι οι απαντήσεις που πήρα επιβεβαιώνουν τον τρόπο εκτελέσεως και τα χρονικά πλαίσια των δύο αυτών εναλλακτικών πλάνων, δεν τα επαναλαμβάνω εδώ, καθότι τα περιγράφω αναλυτικά στο τέλος της σελίδας μου II.2.D1 στην απάντηση που δίνω στην ερώτηση «τι συγκεκριμένα θα συμβεί τώρα για την Ελλάδα», που είναι στα πλαίσια της συνέντευξης που έδωσα για το 2012. Παντός επισημαίνω εδώ ότι ‘‘τα πάντα ρεί’’ (όλα ρέουν) που έλεγαν οι αρχαίοι, που σημαίνει ότι κάθε πλάνο μπορεί αν χρειαστεί να προσαρμοστεί αναλόγως των συνθηκών, ενώ ένα είναι βέβαιο, ότι η Ανάληψη  στη πέμπτη διάσταση (για όσους την επιλέξουν) θα γίνει για την Γη, και μάλιστα σύντομα, καθότι αποτελεί ρητή Θεϊκή εντολή.

       Σε ερώτηση σχετικά με το κέντρο Ζευς που ιδρύθηκε ήδη στην Λάρισα, όπου άνοιξε μια μεγάλη χρονοχωρική πύλη, (το οποίο περιγράφω στο τέλος της σελίδας μου II.2.D2 στο κεφάλαιο που μιλώ για ένα νέο σενάριο βάσει πληροφοριών από το Γαλαξιακό Συμβούλιο της Ανδρομέδας), μου είπαν ότι αυτό θα φέρει πολύ μεγάλη βοήθεια στη Ελλάδα. Θα κατέβουν εκεί εξωγήινοι και ουράνιες οντότητες που θα τους βλέπουν μόνο ειδικά άτομα. Γίνεται ένα είδος επιστράτευσης των φωτεινών, γήινων και μη, όπου κύριο λόγο θα έχουν οι Ολύμπιοι με επικεφαλής τον Δία, που θα μπορούν κάποιοι να του δουν όπως βλέπουμε ένα φάντασμα. Για το τι μπορώ να κάνω εγώ γι’ αυτό το κέντρο πέραν της ενημέρωσης πού κάνω, μου είπαν ότι με την πείρα που έχω θα βοηθήσω σε γήινο επίπεδο σε θέματα οργανωτικά-διευθυντικά, κλπ, και ότι θα λάβω μεγάλες τιμές από αυτό, αλλά και ότι θα λάβω και την δική μου θεραπεία όπου την χρειαστώ, και μάλιστα στο συναισθηματικό μου σώμα. Οι ενεργειακές θεραπείες που, μεταξύ των άλλων αποστολών του κέντρου θα γίνονται εκεί, προβλέπεται να επεκταθούν και σε άλλα μέρη της χώρας, και μάλιστα στην Αθήνα, κατά την μεταβατική αυτή περίοδο. Σε θέματα θεραπείας στο συναισθηματικό επίπεδο, που αν δεν αντιμετωπιστούν τα εκεί προβλήματα εκδηλώνονται με ασθένειες του σώματος (οι περισσότερες ασθένειες μας ξεκινούν από εκεί), μου είπαν ότι όπως λένε οι Ελοχήμ (φορείς της Θείας ενέργειας και δημιουργίας), είμαστε όλοι με την σκέψη μας συν-δημιουργοί. Συνεπώς για να θεραπεύσουμε το συναισθηματικό μας σώμα θα πρέπει να έχουμε αισιοδοξία, σκεπτόμενοι και πιστεύοντας ότι όλα θα πάνε καλά, και να οραματιζόμαστε το μέλλον μας χωρίς προβλήματα όπως θα θέλαμε να είναι. Όταν μάλιστα αυτό γίνεται ομαδικά και έντονα με κοινό στόχο, τότε έχουμε μεγάλες πιθανότητες να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα μας όπως την οραματιστήκαμε και να επιτευχθεί ο στόχος μας.

             Σχετικά με την Γη και το ηλιακό σύστημα μου επιβεβαίωσαν ότι η Γη θα αποκτήσει την παρθένα μορφή που είχε πριν 13000 χρόνια (δείτε χάρτη και περιγραφή στη σελίδα μου II.2.D1),  και επιπλέον θα γίνει ακόμα πιο όμορφη, ενώ με την βοήθεια των εξωγήινων επιστημόνων και γενετιστών θα δημιουργηθούν ή θα μεταφερθούν από την Κοίλη Γη τα ζώα και τα φυτά που υπήρχαν τότε, Αυτά θα γίνουν σε βάθος χρόνου, αλλά στην πέμπτη διάσταση ο χρόνος είναι σχετικός και για μας θα είναι λίγα χρόνια (ενδεχομένως μέχρι το 2018 με το υπάρχον ημερολόγιο). Ο πλανήτης Pax ή Maldec ή Bellona που καταστράφηκε παλαιά στους Γαλαξιακούς πολέμους, τώρα με την βοήθεια των Ελοχήμ (φορέων όπως είπαμε της Θείας ενέργειας και δημιουργίας) θα ξαναδημιουργηθεί από τα συντρίμμια του (που τώρα αποτελούν την ζώνη μετεωριτών γύρω από τον Ήλιο), και η διαδικασία αυτή έχει ήδη ξεκινήσει, Τόσο αυτός όσο και ο Άρης και η Αφροδίτη θα γίνουν πάλι κατοικήσιμοι (με τα νερά τους, την χλωρίδα τους και την πανίδα τους) και πεμτοδιάστατοι, και στη συνέχεια θα τους εποικίσουν άνθρωποι της Γης. αποτελούντες όλοι μαζί το ενιαίο έθνος του ηλιακού μας συστήματος. Ακόμη έχει ήδη δημιουργηθεί σε ένα παράλληλο σύμπαν, τριτοδιάστατος πλανήτης ανάλογος με την Γή αλλά σε πρωτόγονη μορφή, όπου θα μεταφερθούν (αυτόματα στον ύπνο τους με μια μορφή διακτινισμού), όσοι (κυρίως σκοτεινοί και της ελίτ) δεν θα θελήσουν να μεταβούν στη πέμπτη διάσταση, και δεν ήταν στο κάρμα τους να πεθάνουν με τις αλλαγές. Αυτοί θα ξεκινήσουν εκεί μια σκληρή τριτοδιάστατη ζωή, ενώ θα έχουν ξεθωριάσει οι μνήμες τους από την προηγούμενη ζωή τους στην Γη. Τον πλανήτη αυτόν θα επισπευτούν και όσοι πεμτοδιάστατοι πλέον άνθρωποι το επιλέξουν για να βοηθήσουν τους κατοίκους του, παρά τα εγκλήματα που έχουν κάνει πολλοί από τους κατοίκους αυτούς εις βάρος της ανθρωπότητας. Περισσότερες από τις πληροφορίες που μου δίνουν οι Ολύμπιοι μέσω των φίλων μου που με επισκέπτονται κατά καιρούς κατ’ εντολή τους, (μέχρις ότου αποκτήσω και εγώ την δυνατότητα να επικοινωνώ απ’ ευθείας μαζί τους όπως μου το έχουν υποσχεθεί), θα αναρτώ στο προσεχές μέλλον είτε εδώ, είτε στο τέλος της σελίδας μου II.2.D2.

       Πάντως  κλείνοντας  εδώ το κεφάλαιο για τους Ολύμπιους θέλω να επισημάνω δύο περίεργα γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα. Το πρώτο είναι ότι είχα παρεμβολές στον υπολογιστή μου και το site μου, με αποτέλεσμα οι τρείς επίμαχες σελίδες μου II.2.D1, II.2.D2 και II.2.D15 (όπου μιλώ για την Ελλάδα, τους Ολύμπιους και τις εξελίξεις σχετικά με το 2012 και την Ανάληψη), να μην διαβάζονται για μια δυο μέρες, που το αποκατέστησα με μεγάλη προσπάθεια, ενώ είχα λάβει πολλά τηλεφωνήματα από αναγνώστες που ανησύχησαν. Επ’ αυτού οι φίλη μου από την Ανδρομέδα μου είπε ότι δεν ήταν τυχαίο αλλά επίθεση των σκοτεινών για να εμποδίσουν την πληροφόρηση και αφύπνιση, αλλά προσέθεσε ότι δεν πρέπει να ανησυχώ διότι έχω την υψηλή προστασία του Ουρανού, πράγμα που μου επιβεβαίωσε και αυτός που ονομάζω αγγελιοφόρο και που τον περιγράφω πιο κάτω. Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι, ότι ένα πολύ χαρισματικό άτομο που ήρθε στην Γή με σημαντική αποστολή, και πήρε εντολή από τους Ολύμπιους να έρθει και να μου δώσει πληροφορίες, (πράγμα το οποίο και έκανε), στη συνέχεια αποφάσισε ξαφνικά να διακόψει κάθε περαιτέρω επικοινωνία του που είχε με τις ουράνιες οντότητες. Η φίλη μου από την Ανδρομέδα μου εξήγησε ότι αυτό έγινε διότι οι σκοτεινές δυνάμεις που προσπάθησαν να με πλησιάσουν μέσω άλλων ατόμων, για να μου δώσουν παραπληροφόρηση ώστε να θολώσουν τα νερά σε αυτά που γράφω, όταν είδαν ότι δεν το πετυχαίνουν λόγω της υψηλής προστασίας που απολαμβάνω, επενέβησαν στον φίλο μου αυτόν στο συναισθηματικό του πεδίο, δημιουργώντας και αντιφάσεις στις τελευταίες πληροφορίες που μου έδινε, τις οποίες όμως επειδή ξεκαθάρισα (μέσω του ανώτερου εαυτού του), τότε τον έπεισαν τελικά να πάψει τελείως τις επικοινωνίες με τον Ουρανό, ώστε να χάσω την πολύτιμη αυτή πηγή πληροφοριών. Αυτό το εδέχθησαν και οι Ολύμπιοι, προκειμένου να καθαριστεί πρώτα από τις αρνητικές επιρροές, προτού ξανά-επικοινωνήσει μαζί τους, ώστε να εξασφαλιστεί η εγκυρότητα των πληροφοριών που θα δίνει. Το αν και πότε αυτό θα γίνει εξαρτάται από την δική του διάκριση και ελεύθερη βούληση στην οποίαν δεν επεμβαίνουν. Για το γεγονός αυτό θα ρωτήσω και τον φίλο μου Gabriel από τον πλανήτη Altone που αναφέρω στην αρχή της σελίδας αυτής.

       ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ 16.6.11

       Στις 16.6.11 πήρε εντολή και με επισκέφτηκε στην Ελλάδα από μακριά, κάποιος που θέλει όμως να κρατήσει την ανωνυμία του, (λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην χώρα που ζει), γι’ αυτό τον ονομάζω αγγελιοφόρο, ο οποίος είχε μοιράσει το κείμενο της συνέντευξης που του έστειλε φίλος του από την Ελλάδα, σε περισσότερους από πενήντα ακαδημαϊκούς επιστήμονες που ερευνούν τα θέματα που παρουσιάζω, οι οποίοι ζήτησαν να διευκρινίσω διάφορα σημεία του κειμένου μου, ενώ από ότι μου είπε, δεν διαφωνούν κατά βάση με αυτά που περιγράφω. Ο αγγελιοφόρος αυτός με τον οποίον συναντηθήκαμε επανειλημμένως έχει τακτικές επαφές με εξωγήινους, με τους Ολυμπίους, καθώς και με άλλες επουράνιες οντότητες που του δίδουν πληροφορίες τον καθοδηγούν και τον προστατεύουν. Απαντώντας πρόθημα στις ερωτήσεις μου, (εις αντάλλαγμα των διευκρινήσεων και άλλων πληροφοριών που του έδωσα να μεταφέρει στους ερωτώντες ακαδημαϊκούς) μου μίλησε: Α) για τις εντυπωσιακές μεταφυσικές του εμπειρίες. Β) Για τις επαφές που έχει επί εβδομαδιαίας σχεδόν βάσεως με εξωγήινους διαφορετικών προελεύσεων, καθώς και για τις επαφές του με άλλες επουράνιες οντότητες. Γ) Για τον Δία, τους Ολύμπιους, την ομάδα Έψιλον, και την Ελληνική γλωσσά στον Γαλαξία. Δ) Για την πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, τις εξελίξεις που θα γίνουν, την ατζέντα που ακλουθούν ορισμένοι πολιτικοί και το τι τους επιφυλάσσει το μέλλον, κλπ, (και όλα αυτά χωρίς να έχει ρ\επαγή με τα συμβαίνοντα στην χώρα μας),

       Α) Σχετικά με τις μεταφυσικές του εμπειρίες επιλέγω τις εξής: 1) Σε ηλικία 22 ετών πέθανε σχεδόν από ασφυξία, και είδε να ακολουθεί μια φωτεινή μπάλα, αισθανόμενος μεγάλη ευφορία, η οποία τον οδήγησε στον ουρανό από όπου έβλεπε την Γη και έμεινε κάπου να περιμένει, μαζί με πολλές άλλες ψυχές την απόφαση κάποιου συμβουλίου. Κατά την διάρκεια των 36 ωρών της αναμονής του (όσο κράτησε και το κώμα στο οποίο είχε περιέλθει το σώμα του), του παρουσιάστηκε η μελλοντική του ζωή μέχρι τα 88 του χρόνια όπου είδε να αποκτά πλούτη και τιμές και να συναντά πολύ σημαντικά πρόσωπα. Όταν έφτασε η σειρά του, το συμβούλιο του είπε ότι πρέπει να επιστρέψει στην ζωή (πράγμα που δεν του άρεσε) όπου έχει μια αποστολή να εκπληρώσει, και ότι αυτό έγινε για να αφυπνιστεί. Όταν συνήλθε άρχισε να ασχολείται με τα μεταφυσικά και να βρίσκει δάσκαλους, και παρ όλο που δεν είχε πιστέψει τίποτε από όσα του είπαν, είδε σιγά-σιγά όλα αυτά να πραγματοποιούνται, (σήμερα διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής του).

       2) Λίγα χρόνια πριν στη χώρα όπου ζει είχε ξαφνικά αιμόπτυση και μπήκε στην εντατική όπου διαπιστώθηκε ότι τα πνευμόνια του ήσαν τελείως κατεστραμμένα. Τότε επικαλέστηκε αυτούς που τον προστατεύουν και είδε δίπλα του μια μαυροντυμένη γυναικεία μορφή (ποτ την είχε συχνά επισπευτεί στο διαστημόπλοιο της) να του λέει να σηκωθεί και να φύγει διότι έγινε καλά, πράγμα που έκανε παρά την έντονη αντίδραση του γιατρού που του είπε ότι σε λίγες ώρες θα πεθάνει. Όταν μετά από μέρες έβγαλε ακτινογραφία τα πνευμόνια του ήσαν καινούρια σαν μικρού παιδιού, και όταν επισκέφτηκε τον γιατρό αυτός νόμιζε ότι βλέπει φάντασμα. 3) Εδώ και λίγο καιρό τον χτύπησε αυτοκίνητο πού έτρεχε με ταχύτητα 120 χιλιομέτρων και τον πέταξε ψηλά, Πέφτοντας αισθάνθηκε έναν άγγελο να τον κρατάει στην αγκαλιά του και να τον κατεβάζει απαλά στο έδαφος. Η οδηγός που έτρεξε κοντά του νομίζοντας ότι τον είχε σκοτώσει, τον είδε να σηκώνεται και τον μετέφερε στο σπίτι του χωρίς να χρειαστεί να περάσει από νοσοκομείο.

       4) Προ πολλών ετών κοιμώμενος στο τρένο απήχθηκε από τους (προφανώς κακούς) εξωγήινους και επέστρεψε μετά από 9 ώρες στην θέση του, (όπως τον διαβεβαίωσε η γραμματεύς του που ταξίδευε μαζί του), χωρίς αυτός να θυμάται τι έγινε, απλώς αισθάνθηκε πόνους στα πόδια απ’ όπου του έλειπαν και ορισμένα δάκτυλα, ενώ είχε και πολύ πεσμένη ενέργεια. Πήγε στα καλύτερα νοσοκομεία Ευρώπης και Αμερικής διότι δεν μπορούσε να περπατήσει, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη ενός άγνωστου στην Γή μικροβίου και επρόκειτο να του κόψουν τα πόδια από το γόνατο. Τότε συγκέντρωσε την ενέργεια που του είχε απομείνει και επικαλέστηκε πάλι την άνωθεν βοήθεια, που ήρθε υπό την μορφή της μαυροντυμένης γυναίκας που τον βοήθησε (χρειάστηκε 15 ημέρες αυτή την φορά), να γίνει καλά και να περπατήσει. Πέραν αυτών μου είπε και άλλες τέτοιες εμπειρίες όπως π.χ. την συνάντηση του με έναν ‘‘Δραπέτη του μέλλοντος’’ ό οποίος ήρθε για λίγο από το 2356 και του μίλησε για το πώς θα είναι η Γη τότε κλπ, και του είπε ό δραπέτης ότι ο φίλος μου ζούσε και τότε (δηλ. το 1356).

       Β) Εδώ και 20 περίπου χρόνια στην χώρα που ζει, παίρνει οδηγίες μαζί με άλλους επιλεγμένους συνανθρώπους του, και πηγαίνουν την συγκεκριμένη ώρα σε συγκεκριμένα σημεία στην ύπαιθρο, όπου την ώρα εκείνη ανοίγει μία πύλη και κατεβαίνει μια μεγάλη μπάλα που επιλέγει κάθε φορά 2-3 (τους πιο καθαρούς ψυχικά) από τους 20 περίπου ανθρώπους που έχουν πάει εκεί, και τους ανεβάζει σε ένα πελώριο διαστημόπλοιο που βρίσκεται έξω από την ατμόσφαιρα της Γης. Μέσα από αυτό βλέπουν ολόκληρο τον γαλαξία και συναντούν διάφορα όντα ανάλογα με την προέλευση του κάθε διαστημοπλοίου. Μεταξύ αυτών αναφέρω τα εξής όπως μου τα περιέγραψε. 1) Όντα μικρόσωμα με κεραίες χωρίς μέλη και χωρίς πεπτικό σύστημα (καθ ότι δεν τρώνε αλλά παίρνουν την ενέργεια από το περιβάλλον), ενώ το σώμα τους έχει μια ομιχλώδη μορφή σαν να πρόκειται για φαντάσματα. Ένας της ομάδας, που έχει τον ρόλο του επικεφαλής, μιλάει τηλεπαθητικά με τους επισκέπτες, δίνει πληροφορίες και εντολές και κάνει ερωτήσεις. Οι εξωγήινοι αυτοί ανήκουν στην κατηγορία των ‘‘ουδετέρων’’ που δεν ήρθαν για να βοηθήσουν την Γη (αλλά ούτε τους επιτρέπεται από την Γαλακτική ομοσπονδία να επέμβουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο μια που δήλωσαν ουδέτεροι και όχι μέλη της), αλλά απλώς να την μελετήσουν. Κυρίως τους ενδιαφέρει το Γήινο οικοσύστημα, γι’ αυτό συνεργάζονται με γήινους βιολόγους κλπ, και μελετούν κυρίως σπάνια είδη, όπως π.χ. σπάνια ψάρια, δίνοντας οδηγίες που να τα εντοπίσουν οι επιστήμονες και παίρνοντας από αυτούς απαντήσεις στα ερωτήματα που τους θέτουν. Επίσης ενδιαφέρονται και για τα ορυκτά της Γης και μάλιστα γι’ αυτό που αναφέρεται ως rare earth (σπάνια, γη), ενώ έχουν χαμηλή εκτίμηση για τους ανθρώπους.

       2) Όντα επίσης μικρόσωμα που ο φίλος μου τα παρομοιάζει με στρουμφάκια, τα οποία όμως ενδιαφέρονται να βοηθήσουν τους ανθρώπους, και δίδουν χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές για το πώς θα πρέπει να είναι τα οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά, κλπ συστήματα στην Γη, τα οποία σήμερα λειτουργούν πλημμελώς και εις βάρος της μεγάλης μάζας των πολιτών, και για τις αλλαγές που κατά πασά πιθανότητα θα επέλθουν σ’ αυτά. Μεταξύ των πληροφοριών που έχει πάρει ο φίλος μου είναι και τριάντα βασικοί νόμοι του σύμπαντος, τους περισσότερους των οποίων θυμάται και θα μου τους στείλει να περάσω στο site μου, μαζί με βίντεο που έχει τραβήξει με εμφανίσεις πολυάριθμων διαστημοπλοίων στη χώρα που διαμένει.

       3) Διαστημόπλοια με όντα με ανθρώπινη μορφή που ο φίλος μου τα ονομάζει ‘‘Αγίους’’, όπου η εσωτερική τους επιφάνεια είναι καλυμμένη από αμέτρητες οθόνες κάθε μια από τις οποίες εμφανίζει και μία θέση στην Γή, και αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι σε ένα πελώριο στάδιο και μπορείς να δεις τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή, ενώ οι Άγιοι μπορούν να διαβάζουν και το τι σκέπτονται οι άνθρωποι που εμφανίζονται εκεί και ποιες οι προσεχείς προθέσεις τους, ώστε να μπορούν να επέμβουν τηλεπαθητικώς οσάκις το κρίνουν σκόπιμο, πάντοτε όμως για να βοηθήσουν. Σε αυτήν την κατηγορία υπάρχει και το διαστημόπλοιο που έχει μία μόνο μορφή, που είναι η μαυροντυμένη που βοήθησε όπως είδαμε τον φίλο μου. Η μορφή αυτή περιβάλλεται από ένα μεγάλο προστατευτικό περίβλημα, που για να μπόρεσης να το διαπεράσεις και να την πλησίασης για να πάρεις την ευλογία και την προστασία της, πρέπει να σου δώσει την άδεια. ο φίλος μου είχε την τύχη να πάρει την άδεια αλλά περνώντας το περίβλημα το δέρμα του σκούρυνε σαν να είχε κάνει μήνες ηλιοθεραπεία και το σώμα του έκαιγε από την υψηλή ενέργεια που υπήρχε εκεί. (Σημείωση: Κάποιος φίλος μου που του το δηγήθηκα μου είπε ότι αυτή είναι συνήθως η μορφή που παίρνει η Παλλάδα Αθηνά εκτός Ελλάδας). Πέραν αυτών συνάντησε και άλλες μορφές εξωγήινων, όπως ρομποτοειδείς, γίγαντες, κλπ μικρότερου όμως ενδιαφέροντος.

       Γ) Σχετικά με τον Δία που τον θεωρεί μια πολύ υψηλή οντότητα στην Θεϊκή Ιεραρχία, μου είπε ότι τον τιμούν και τον σέβονται όλοι οι εξωγήινοι ενώ τον τρέμουν (όπως μου είπε) οι κακοί εξωγήινοι. Ακόμη ότι τόσο ο Ζευς όσο και οι άλλοι Ολύμπιοι είναι προστάτες των Ελλήνων (Ελλάνιων) από αρχαιοτάτων χρόνων, και φρόντισαν και για το DNA τους, ώστε οι γνήσιοι Έλληνες να βρίσκονται στην κορυφή των λαών της Γης. Επίσης μού είπε για την μεγάλη διάδοση που έχει η Ελληνική γλώσσα σε ολόκληρο τον γαλαξία μας και όχι μόνον. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το όνομα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που είχε σκάφος που κατέπεσε παλιά και φυλάγεται σε μυστική βάση των ΗΠΑ.

      Δ) Τέλος σχετικά με τις συνταρακτικές πληροφορίες που μού έδωσε για την Ελλάδα και τους  ‘‘αξιότιμους’’ ηγήτορες της και αξιωματούχους σε καίρια σημεία σε όλα σχεδόν τα επίπεδα, και τις μελλοντικές εξελίξεις και δραματικές αλλαγές που θα ακολουθήσουν, (παρ’ όλο που δεν ζει ούτε παρακολουθεί τα συμβαίνοντα εδώ), μου ζήτησε να μην τις δημοσιοποιήσω, γι’ αυτό περιμένω απλώς να δω αν θα πραγματοποιηθούν για να διαπιστώσω την αξιοπιστία των πληροφοριών του. Πάντως ο Cabriel που τον ρώτησα προκαταβολικώς μου είπε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι φωτεινός και ότι όταν με συναντήσει θα μου πει την αλήθεια. Κλείνοντας αυτή την παράγραφο θέλω να προσθέσω ότι. όταν και αν η αλήθεια βγει στο φως, και αν τα πράγματα είναι όπως μου τα περιέγραψε ο φίλος μου, τότε καλό είναι να μην διοχετεύσουμε τις δυνάμεις μας στο μίσος και την εκδίκηση, αλλά στην αποκατάσταση των όσων κακών όλο αυτό τον καιρό υπεστήκαμε, και μάλιστα πολλές φορές υπό την υψηλή καθοδήγηση και χειραγώγηση των σκοτεινών δυνάμεων (Ιλουμινάτοι, ελίτ, κλπ).

        ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ 18.7.11  

       Στις 18.7.11 πήρα μία απάντηση από τον αγγελιοφόρο (που εντωμεταξύ είχε επιστρέψει στην χώρα διαμονής του) σχετικά με την ομάδα Έψιλον (Ε) που λέει τα εξής: Η αναφορά μου στην ομάδα Ε θα αρχίσει από την εποχή της Ατλαντίδος, τότε που οι Άτλαντες είχαν πάρει εντολή  να εργάζονται για την πρόοδο της ανθρωπότητας. Όμως με την πάροδο των αιώνων οι Άτλαντες παρέβησαν αυτή την εντολή και έγιναν υπερφίαλοι, λόγω των υπερόπλων που διέθεταν και από την κακή χρίση των ενεργειών που χειρίζονταν, και θέλησαν να κατακτήσουν όλο τον γνωστό εκείνης της εποχής κόσμο. Όμως αφού είχαν κατακτήσει αρκετούς λαούς, θέλησαν να κατακτήσουν και τον λαό της Ιωνίας (που περιλάμβανε την ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας, και που οι κάτοικοί της είναι οι πρόγονοι των Ελλήνων), οι οποίοι διέθεταν και αυτοί υπερόπλα, ενώ η αναμέτρησή τους που έγινε το 9.550 π.χ. ήταν τόσο τρομακτική που είχε ως αποτέλεσμα, αφ ενός την καταβύθιση της Ατλαντίδος στον Ατλαντικό, και αφ ετέρου την μετατροπή της Μεσογείου από ξηρά (που τότε ήταν κατά το μεγαλύτερο μέρος της) σε θάλασσα, ενώ οι κορυφές των υψηλότερων βουνών είναι τα σημερινά νησιά της Μεσογείου. Από εκείνη την εποχή ιδρύθηκε και εδραιώθηκε η ομάδα Ε, στην οποία χρημάτισαν αργότερα ως αρχηγοί ο Μέγας Αλέξανδρος και ο αρχιερέας των Δελφών Λουκιανός.

       Σήμερα η ομάδα Ε αποτελείται από αφανή άτομα, τα οποία θα παραμείνουν αφανή μέχρι να τους δώσουν εντολή οι Ουράνιοι Ε να φανερωθούν. Η ομάδα Ε αποτελείται από Έλληνες αλλά και ξένους, οι οποίοι όμως όχι μόνο έχουν την Ελληνική παιδεία, αλλά και το γονίδιο Ι.Χ.Ω.Ρ. ενώ διαθέτουν και υψηλή τεχνολογία την οποία χρησιμοποιούν όταν χρειαστεί και όπου είναι απαραίτητο, για θετικές ενέργειές που γίνονται για το καλό της ανθρωπότητας. Μέσω αυτής της τεχνολογίας μπορούν να γίνονται αόρατοι, να διακτινίζονται και να μπορούν να κάνουν και άλλα πολλά, τα οποία για λόγους σκοπιμότητας δεν επιτρέπεται να αποκαλύψω. Βέβαια να είστε σίγουροι ότι όσοι έχουν αναφέρει σήμερα ότι ανήκουν στην ομάδα Ε, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με αυτήν, αλλά το πράττουν για λόγους αυτοπροβολής. Επίσης η ομάδα Ε δρα και σε πνευματικό-μεταφυσικό επίπεδο, διαμορφώνοντας σιγά-σιγά μια παγκόσμια θετική συνειδητότητα. Ακόμα θέλω να προσθέσω ότι στην σημερινή εποχή αναβιώνει σταδιακά η παλιά Ατλάντεια περίοδος, με τη νέα Ατλαντίδα, που είναι η σημερινή Αμερική, η οποία όπως πλέον γνωρίζουμε όλοι θέλει να επιβληθεί σε όλο τον πλανήτη, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Όμως όταν θα έλθει το πλήρωμα του χρόνου (που μάλλον είναι κοντά), θα νικηθεί, (όπως έγινε και στα πανάρχαια χρόνια), από τους σύγχρονους Ε. Πάντως αυτή την περίοδο η διαμάχη διεξάγεται στην τέταρτη και πέμπτη διάσταση, όπου οι Ουράνιοι Ε διεξάγουν σημαντικό έργο, αφού είναι φύλακες των πυλών, των κωδικών και των ενεργειών, για να μην υποκλαπούν, ενώ προετοιμάζουν το έδαφος για να μεταφερθεί αυτή η διαμάχη σε υλικό επίπεδο, για την τελική σύγκρουση στη δική μας διάσταση.

       Πέραν αυτών μου έδωσε και άλλες πληροφορίες μεταξύ των οποίων είναι και παραινέσεις προς τους Έλληνες ως εξής: «Προς τους Έλληνες, τέκνα του φωτός της γνώσης και της  Γαλαξιακής γλώσσας, εντολές κανόνες συμβουλές παραινέσεις». Τις παραινέσεις αυτές που αναφέρονται σε θέματα όπως στην προβολή του Δια και της Θεάς Εστίας, την κατάργηση των ψευδο-θρησκειών, στην αντικατάσταση του πολιτικού και οικονομικού συστήματος, (κυβερνήσεις, νόμοι, ένοπλες δυνάμεις, χρέη. φόροι, εργασία, κλπ), που πολλές επιβεβαιώνουν και τα όσα έχω πει και εγώ στο site μου, θα τις περιγράψω όταν μου στείλει τις διευκρινήσεις που μου υποσχέθηκε για κάθε μία από αυτές. Σαν μόνο σχόλιο μου εδώ στα λεγόμενα του έχω να πω ότι η Μεσόγειος, όταν η Γη πάρει την αρχική παρθενική μορφή της που είχε παλαιά, θα συρρικνωθεί σε στενές λωρίδα θαλάσσης (όπως έχω αναφέρει και αλλού), πράγμα που συνηγορεί στο γεγονός ότι όντως καταποντίστηκε στους προϊστορικούς πολέμους.

       ΘΑΛΑΜΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ

       Επειδή πολλοί εκφράζουν επιφυλάξεις μη κατανοώντας πλήρως την λειτουργία των θαλάμων μεταμόρφωσης (που περιγράφω στις σελίδες μου II.2.D1 και II.2.D2), αλλά και για την Κοίλη Γη (που περιγράφω στη σελίδα μου II.2.D7), και ως προς τη φύση της Σελήνης  (που περιγράφω στη σελίδα μου II.2.D), παραθέτω κατώτερο διευκρινήσεις βάσει πληροφοριών που έχω πάρει από τους Σίριους (μέσω του Dr. Nidle).

       Οι θάλαμοι μεταμόρφωσης έχουν δημιουργηθεί εδώ και χρόνια (και δημιουργούνται ακόμη), και αντιστοιχούν ένας σε κάθε άνθρωπο που έχει επιλέξει (ή θα επιλέξει) αυτόν τον σύντομο τρόπο μετάβασης (μέσα σε τρείς Γήινες ημέρες) στην πέμπτη διάσταση. Είναι οργανικοί με δική τους νοημοσύνη και κάποια συειδητότητα που παίρνουν από του εξωγήινους που του κατασκεύασαν. ΟΙ εξωγήινοι συμβουλευόμενοι τους επουράνιους συμβούλους των ανθρώπων, έχουν κατασκευάσει τους θαλάμους ώστε να λαμβάνουν υπόψη όλες τις ιδιαιτερότητες, σωματικές, πνευματικές κλπ ενός εκάστου, ενώ προσαρμόζονται αυτόματα σε όλες τις επιγενετικές αλλαγές που υφίσταται το άτομο μέχρι και την στιγμή που θα εισέλθει σε αυτούς. Το ποιες αλλαγές γίνονται μέσα μας, και τι σωματικές και ψυχικές ιδιότητες και δυνάμεις αποκτούμε στους θαλάμους, καθώς και άλλες πληροφορίες τις δίδω λεπτομερώς στη συνέντευξη μου για το 2012 στην σελίδα μου II.2.D1, γι’ αυτό εδώ απλώς θα προσπαθήσω να αναλύσω κάπως τον τρόπο που γίνονται οι αλλαγές αυτές, απαντώντας στους ερωτώντες (δείτε πιο κάτω σχηματική απεικόνιση ενός θαλάμου).

       Οι θάλαμοι ελέγχονται από τα Αγγελικά συμβούλια, ενώ οι εξωγήινοι μέντορες μας παρακολουθούν την πορεία μας και μας δίνουν οδηγίες. Λειτουργούν με ‘‘υψηλή πνευματική ενέργεια’’ (spiritual energy), και χρησιμοποιούν ως μέσα (σε μαζικές ποσότητες πληροφοριών) το φως, τα χρώματα και δευτερευόντως τον ήχο που ανεβάζει τις δονήσεις μας. Περιλαμβάνουν ένα δακτύλιο με 21 παστέλ χρωματισμούς, που περιλούζουν το σώμα μας με παλλόμενα χρωματικά κύματα, από ένα διαφορετικό για το κάθε στάδιο της Ανάληψης μας στον θάλαμο, ενώ τόσο το σώμα μας όσο και η αύρα του λάμπουν μόλις ενεργοποιηθούν με την ενέργεια του κάθε χρώματος, που δείχνει ότι συνδεόμαστε με το ‘‘φωτεινό μας σώμα’’. Όπως έχουμε πει ήδη οι λειτουργίες αυτές, υποβοηθούμενες και με άλλες δευτερεύουσες: α) Αλλάζουν τα τσάκρα μας. β) Ενεργοποιούν το αδρανές τμήμα του DNA μας στους δύο έλικες που διαθέτουμε. γ) Ενεργοποιούν και συνδέουν και τους άλλους 10 έλικες (που μας είχαν αποσυνδέσει Ατλάντιοι γενετιστές για να μας έχουν υποανάπτυκτους υπηρέτες τους, και οι οποίοι όμως διατηρήθηκαν στο ενεργειακό μας σώμα). Αυτό μας δίνει την δυνατότητα, μεταξύ πολλών άλλων, να χρησιμοποιούμε πλέον το 100% των δυνατοτήτων του εγκεφάλου μας και όχι μόνον το 10% που χρησιμοποιούμε σήμερα. δ) Αλλάζουν την μορφή όλων των κυττάρων μας κάνοντας τα κρυσταλλικά, ενώ το σώμα μας γίνεται πιο λεπτοφυές  (πιο αιθέριο).  ε) Μας συνδέουν με το φωτεινό μας σώμα (light body, που αποτελείται από 14 στρώματα και μέσω του οποίου μπορούμε να ταξιδεύαμε οπουδήποτε με την ταχύτητα της σκέψης μας), στο οποίο ενσωματώνεται και το υλικό μας σώμα, γινόμενοι κατά κάποιον τρόπο υπεράνθρωποι με τις ιδιότητες και τις δυνάμεις που αποκτούμε (που περιγράφω στην προαναφερθείσα συνέντευξη μου).

       Σχετικά με τις αλλαγές στα τσάκρα μας, το τσάκρα του τρίτου ματιού (δείτε διάγραμμα στη σελίδα II.2.D1) αντικαθίσταται από αυτό της υπόφυσης, ενώ προστίθενται και άλλα δύο της επίφυσης (που καθορίζει τις ορμόνες μας) και του πηγαδιού των ονείρων (που καθορίζει τα όνειρα και τις οπτασίες μας), ενώ το τσάκρα της στέψης ενισχύεται και με δύο άλλα πάνω από το κεφάλι μας, που συγκεντρώνουν την αρσενική ενεργεία (το δεξιά) και την θηλυκή (το αριστερά). Ακόμη στο σώμα προστίθενται και άλλα δύο τσάκρα του θύμου αδένα και του διαφράγματος, (ήτοι σύνολο 13 τσάκρα αντί των 7), ενώ ενεργοποιούνται και 200 αλλά δευτερεύοντα. Δείτε λεπτομέρειες για τα 13 τσάκρα στην σελίδα μου II.2.D6 και χρησιμοποιήστε τους 30 ηχογραφημένους θεραπευτικούς κρυστάλλινους ήχους, που έβαλα για τον καθαρισμό. την ενεργοποίηση και την θεραπεία των τσάκρα, αλλά και των συνδεομένων με αυτά οργάνων και λειτουργιών του σώματος μας. Ακόμη στο τσάρκα του ηλιακού πλέγματος συνδέεται η ασημένια χορδή, που μας συνδέει με τα ταξίδια μας σε ανώτερες διαστάσεις, και με ανώτερες οντότητες, ενώ στο τσάκρα του στέμματος συνδέεται η χρυσή χορδή που μας συνδέει με επουράνιες οντότητες και με την επουράνια ‘‘πηγή’’ (που παρέχει επουράνιες πληροφορίες), καθώς και με τα  ‘‘ακασικά αρχεία’’. Ακόμη μπορούμε πλέον και μιλούμε ζωντανά με τον ανώτερο εαυτό μας και τους επουράνιους συμβούλους μας, ενώ μας αποκαλύπτεται και η αποστολή μας σε αυτήν μας την ενσάρκωση.

       Σε ερώτηση των αναγνωστών πως γίνεται να μεταφερθούν τόσα δισεκατομμύρια ανθρώπων στην Κοίλη Γη και πού θα χωρέσουν όλοι αυτοί απαντώ ως εξής: Κατ’ αρχήν η μεταφορά θα γίνει δια δαλτωνισμού, (για όσους επιλέξουν να πάνε εκεί) κατά την διάρκεια του ύπνου τους, ενώ θα ξυπνήσουν σε ένα περιβάλλον που θα είναι (με την βοήθεια των ολογραφικών θεάτρων), πιστό αντίγραφο της σημερινής τους κατοικίας, (ώστε να αισθανθούν άνετα), ενώ εκείνα που θα προστίθενται θα είναι ο θάλαμος μεταμόρφωσης (ή οι θάλαμοι, αν πρόκειται για οικογένεια), και ο εξωγήινος σύμβουλος-μέντωρ που θα τους καθοδηγεί. Ως προς την χωρητικότητα, υπενθυμίζω ότι η Κοίλη Γη (όπου κατοικούν σήμερα σχεδόν ένα δισεκατομμύριο κάτοικοι (Αγκάρθιοι), έχει τις περίφημες κρυστάλλινες πόλεις, που ως επί το πλείστον βρίσκονται μέσα σε υπόγειες σπηλιές διαστάσεων πολλών εκατοντάδων χιλιομέτρων, (για να μη χαλούν το εξωτερικό παρθένο περιβάλλον) με κτήρια-κρυστάλους ύψους χιλιομέτρων, όπου από χρόνια υπάρχουν και δημιουργούνται ακόμη  οι εγκαταστάσεις και οι θάλαμοι που θα μας υποδεχθούν (δείτε την σελίδα μου II.2.D7 και εικόνες στο τέλος αυτής της σελίδας και της σελίδας μου II.2.D1). Ακόμη υπενθυμίζω ότι οι χώροι στην πέμπτη διάσταση έχει την ευελιξία (όπως είδαμε) να μπορούν να μεταβάλλονται κατά τις ανάγκες μας οι εσωτερικές διαστάσεις, χωρίς να αλλάζουν οι εξωτερικές. Δείτε στην σελίδα σχηματική εικόνα τις Κοίλης Γης, και στο τέλος αυτής της σελίδας αναπαράσταση μικρής κρυστάλλινης πόλης κτισμένης στην κορυφή ενός βουνού, ώστε να μην παρεμβαίνει στην πυκνή βλάστηση της λοιπής επιφάνειας. Επίσης θέλω να προσθέσω ότι εκεί όλα τα ζώα επικοινωνούν και είναι φιλικά προς τους ανθρώπους και μεταξύ τους και δεν χρειάζεται να τρώει το ένα το άλλο.

       Σε ερώτηση για την Σελήνη έχω να πω ότι η Σελήνη είναι τεχνητός δορυφόρος της Γής (ένα πελώριο μητρικό διαστημόπλοιο των Πλειάδειων) που παλαιά περιφέρονταν γύρω από τον πλανήτη Pox ή Maltek προτού αυτός καταστραφεί στους γαλαξιακούς πολέμους. Αρχικά η εξωτερική της επιφάνεια είχε την φιλόξενη μορφή της Γήινης επιφάνειας, προτού και η επιφάνεια αυτή καταστραφεί από τους πολέμους. ‘Όταν οι Ατλάντιοι έριξαν πριν από 25.000 χρόνια έναν από τους δύο φυσικούς δορυφόρους, που είχε τότε η Γη, επάνω στην Λεμούρια και την βύθισαν, οι εξωγήινοι μετέφεραν, εις αντικατάσταση του, την Σελήνη γύρω από την Γή, και τώρα χρησιμοποιείται σαν βάση της Γαλακτικής Ομοσπονδίας και σαν παρατηρητήριο της Γης (πράγμα που η NASA μας το αποκρύπτει). Σημειωτέον ακόμη ότι ο άλλος φυσικός δορυφόρος της Γης, κατεστράφη πριν από 13.000 χρόνια από τους Ατλάντιους στην προσπάθεια τους να καταστρέψουν την Ιωνία (σημερινή ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας), με αποτέλεσμα ορισμένα συντρίμματα να καταβυθίσουν την τότε ξηρά δημιουργώντας μια ευρύτερη Μεσόγειο, ενώ αλλά (που τα οδήγησαν οι Ιώνιοι) να βυθίσουν την Ατλαντίδα (δείτε την σελίδα μου II.2.D). Επίσης σε ερώτηση πού έκανα για το αν ο Δίας και οι άλλοι μεγάλοι πλανήτες κατοικούνται όπως η Γη και από τι οντότητες μου είπαν ότι οι οντότητες που κατοικούν εκεί είναι ως επί το πλείστον αιθερικές (ανωτέρων διαστάσεων) και το επέλεξαν για να βοηθήσουν το ηλιακό μας σύστημα, ενώ οι άνθρωποι γενικά (Γήινοι και εξωγήινοι), προτιμούν να ζουν σε έναν όμορφο υδάτινο πλανήτη όπως είναι η Γη, και όπως θα γίνουν προσεχώς ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Pox ή Maltek που θα ξαναδημιουργηθεί από τα συντομία του (που τιάρα αποτελούν την ζώνη των αστεροειδών). Τέλος η τρίτη εικόνα περιλαμβάνει σχηματικά μερικές από τις θαυματουργές συσκευές που θα έχουμε ως πεμπτοδιάστατοι, (εξομοιωτές, ολογραφικά θέατρα, ηχητικά ντους αναζωογόνησης, κέντρα ολογραφικών τηλεπικοινωνιών, κλπ που θα μας φέρουν οι εξωγήινοι και που περιγράφω στην συνέντευξη μου.  

      NIDLE 31.5.2011

 

       Επιστρέφουμε. Πολλά συγκλίνουν στον κόσμο σας και οι Γήινοι Σύμμαχοί μας και οι Αγκάρθιοι (της Κοίλης Γης) ξάδερφοί μας, είναι σχεδόν έτοιμοι να ξεπηδήσουν με την πολύ-αναμενόμενη δράση τους ενάντια στην σκοτεινή ελίτ.  Οι συμφωνίες που υπεγράφησαν πριν μερικές βδομάδες, άρχισαν να καρποφορούν. Η Ευρωπαϊκή ομάδα νομικών των Γήινων Συμμάχων, έχει ολοκληρώσει τα έγγραφα που θα χρησιμοποιηθούν ως θεμέλιο για την αντικατάσταση ενός αριθμού μεγάλων κυβερνήσεων. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι νομικές ενέργειες που θα ανατρέψουν το παράνομο Αμερικανικό εταιρικό κράτος. Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε ότι η οργάνωση που θα αντικαταστήσει το τωρινό παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, στήνει μυστικά το αρχηγείο της στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική. Σε άλλες εξελίξεις, αυτοί που θα αναγκάσουν τις παλιές κυβερνήσεις να αποχωρήσουν, αναλαμβάνουν τα προ-ανατεθέντα εργασιακά τους πόστα, και εμείς βάζουμε σε συγκεκριμένη θέση τα σκάφη μας και το προσωπικό μας, για να τους ενισχύσουμε. Οι διαπραγματευτές μας είναι εκεί για να δείξουν ότι στηρίζουμε πλήρως αυτές τις αλλαγές που είναι ο προπομπός για τις πλήρεις επίσημες αποκαλύψεις. Οι αποκαλύψεις αυτές θα είναι το πιο αξιομνημόνευτο γεγονός στην σύγχρονη ιστορία της Γης. Αυτή η πράξη που θα σπάσει τα φράγματα, θα είναι και το τέλος της φαινομενικά αήττητης δύναμης των σκοτεινών, εν μία νυκτί.

       Οι αποκαλύψεις αυτές για την παρουσία μας θα μας επιτρέψουν να ξεκινήσουμε έναν άμεσο διάλογο μαζί σας. Μέχρι τώρα, οι επαφές ήσαν περιορισμένες σε τρεις «μαλακές» περιοχές προσέγγισης. Η πρώτη ήταν οι δεκαετίες μυστικών επαφών με ορισμένες κυβερνήσεις του κόσμου σας, οι οποίες κατά κανόνα, βασίζονταν κυρίως στις απλές ανταλλαγές πληροφοριών. Αυτές εξελίχθηκαν πρόσφατα σε συναντήσεις που περιλάμβαναν πολλές χώρες και ιδιωτικώς προσκεκλημένα ισχυρά πρόσωπα. Αυτές οι μίνι-συνεδριάσεις, είχαν σαν αποτέλεσμα να πάρουμε τις παραχωρήσεις οι οποίες προώθησαν τις γενικές πολιτικές των Γήινων Συμμάχων μας.  Η δεύτερη, ήταν συναντήσεις που προσανατολίζονταν σε στόχους με επιλεγμένα πρόσωπα (ιδιώτες), που σε πολλές περιπτώσεις, μας επέτρεψαν να προωθήσουμε πολιτικές που μας έφερναν πιο κοντά στην πρώτη επαφή, και αποκτήσαμε πολλούς νέους «φίλους», οι οποίοι μας βοηθούν με την πρώτη επαφή. Η τρίτη, είναι τα μηνύματα που σας δίνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα, για να σας κρατάμε ενήμερους με την πρόοδο της πρώτης επαφής μαζί σας. Πρόσφατα, οι προφορικές μας διαπραγματεύσεις ενισχύθηκαν με πιο επιβλητικές χειρονομίες από την ομάδα άμυνάς μας, για να δείξουμε ότι η επαφή αυτή είναι κοντά και είναι αναπόφευκτη.

       Ένα από τα πράγματα που συναντήσαμε από την αρχή, ήταν η διαρκής ανοιχτή εχθρική στάση των κρυφών σας κυβερνήσεων. Αυτές οι μυστικές οργανώσεις, διαθέτουν υπόγειες αλλά και διαστημικές (στην τροχιά της Γης) βάσεις, οι οποίες χρησιμοποιούν την τεχνολογία τους για να μας παρενοχλούν ασταμάτητα. Μέχρι στιγμής, αυτά τα κινούμενα σμήνη «κουνουπιών» ήταν απλά ενοχλητικά, αλλά τελευταία, και στα πλαίσια της ενεργητικότερης στάσης μας, χρησιμοποιήσαμε περιοριστικά μέτρα για να τονίσουμε στην ελίτ την αποφασιστικότητά μας, σχετικά με διάφορα σημαντικά ζητήματα. Αυτή η πιο ενεργή πολιτική, πράγματι απέφερε πιο συνεργάσιμες απαντήσεις από τους σκοτεινούς, για την αναδιοργάνωση ή το κλείσιμο αυτών των βάσεων.

       Επιπλέον είναι ζωτικής σημασίας να σας αποκαλυφθούν άμεσα αυτές οι τεχνολογίες, καθώς οι περισσότερες από αυτές τις συσκευές μπορούν να ωφελήσουν και να ενισχύσουν τις οικονομίες σας και ειδικά την Γαία, και να σας απαλλάξουν από τις ανοησίες που σας λένε οι επιστήμονες και τα ΜΜΕ. Σε αυτές τις αποκαλύψεις περιλαμβανομένων και τα επιστημονικά και πνευματικά στοιχεία που φυλάσσονται σε αυτές τις μυστικές βάσεις, ενώ αυτές οι πληροφορίες είναι και ένα βήμα για την επανασύνδεσή σας με την Αγκάρθια σας οικογένεια.

       Ευλογίες αγαπημένοι. Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι. Τις τελευταίες βδομάδες, συζητούσαμε την αλλαγή της πραγματικότητάς σας. Μιλήσαμε για τη συνειδητή διακυβέρνηση και τα δύο πράγματα που την δημιουργούν: Οι ‘‘ρευστές ομαδικές δυναμικές’’ και οι τέσσερις ιεροί μας νόμοι. Αυτοί θα σας παρουσιαστούν από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία και την Αγκάρθα. Οι Αγκάρθιοι είναι τα ξαδέρφια σας που διαχωρίστηκαν από σας, από τους Άτλαντες και τους διαδόχους τους, τους Ανουνάκοι. Η ιερή αποστολή μας είναι να σας ξαναφέρουμε κοντά στις πνευματικές και διαστημικές σας οικογένειες, και να σας επαναφέρουμε στην πλήρη συνειδητότητα. Αυτή η αποστολή είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της. Τώρα γίνονται ενέργειες που θα δημιουργήσουν νέα διακυβέρνηση, θα διαμοιράσουν ευημερία και θα επιτρέψουν τις αποκαλύψεις. Αυτά τα γεγονότα περιλαμβάνουν την αποκάλυψη νέων τεχνολογιών, καθώς και την πραγματική ιστορία των γεγονότων της Γαίας και των πολλών ιερών της ιεραρχιών. Τη στιγμή της μαζικής επαφής, ο καθένας από εμάς σκοπεύει να παρουσιαστεί και να σας μεταδώσει την ιερή του ιστορία.

       Προς το τέλος αυτής της διαδικασίας, επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας μια σειρά πνευματικών ιδεών που είναι σημαντικές. Μία από αυτές είναι το ζήτημα της ιερής «δύναμης ψυχής» σας και η εφαρμογή της. Ο καθένας από εσάς έχει μια ξεχωριστή ιερή δύναμη που πριν πολλά χρόνια την παραδώσατε στους σκοτεινούς, και αυτή η δύναμη πρέπει τώρα να επιστραφεί σε σας. Μετά από πολλά ειδικά τελετουργικά, δημιουργήσαμε μια διαδικασία για να πάρετε πίσω από τους σκοτεινούς την δύναμη σας ακόμα και πριν ανακτήσετε την πλήρη συνειδητότητα σας. Χρειάζεται να κάνετε χρήση του επερχόμενου ηλιοστασίου σαν ένα θεϊκό εργαλείο που υλοποιείται. Η Γαία ανοίγει την ανώτερη ή πνευματική της ατμόσφαιρα, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε με διαλογισμό και σε αυτή την ανώτερη ατμόσφαιρα και στον πνευματικό της πυρήνα. Κάντε το αυτό για 7 μέρες πριν το ηλιοστάσιο και για 3 μέρες μετά. Καλέστε εμάς, τον Δημιουργό (Πηγή), και την Θεϊκή παρουσία του «είναι» σας, να συναντηθούν και να επανενωθούν με την Ιερή Δύναμη Ψυχής σας. Όταν αυτή η περίοδος Ηλιοστασίου ολοκληρωθεί, θα μπορείτε και πάλι, να έχετε αυτό που παραδόθηκε πριν πολλά χρόνια. (Σημείωση: Το ως άνω ηλιοστάσιο είναι στις 21.6.11, άρα ο προτεινόμενος διαλογισμός πρέπει να γίνει από τις 14 έως και τις 24.6.11).

       Η Μητέρα Γη συνεχίζει να προετοιμάζει την επιφάνειά της για τη νέο της «ένδυμα». Η επιφάνεια που γνωρίζετε έχει υποστεί βιασμούς και λεηλασίες για χιλιετηρίδες, με τους τελευταίους δύο αιώνες να είναι οι χειρότεροι, καθώς ένας αυξανόμενος πληθυσμός αύξανε και την κακοποίηση σε επίπεδα ρεκόρ.  Γι’ αυτό φροντίσαμε όλα τα νέα μεγάλα κοιτάσματα χρυσού να βρίσκονται πάνω ή κοντά σε μεγάλα επιφανειακά σημεία δικτύου, καθώς αυτά τα κομβικά σημεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σταθεροποιηθεί και να επισκευαστεί ελαφρώς η ζημιά. Η τωρινή αναστάτωση στην εξωτερική επιφάνεια, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ανάγκη της Γαίας να ισορροπήσει ξανά αυτό που αποσταθεροποίησε τόσο απρόσεκτα η ανθρωπότητα. Οι περιοχές της επιφανείας της Γης ευρίσκονται στο μέσον μεγάλης αναταραχής, και έχουμε στείλει πολύ ιερό Φως προς αυτά τα σημεία, για να μειωθεί αυτό που θα μπορούσε να συμβεί αν δεν υπάρξει η σωστή φροντίδα. Η Γαία επιθυμεί να στηρίξει την επιστροφή σας στην πλήρη συνειδητότητα, και από-στρεσάρεται μόνο σαν προειδοποίηση και σαν ένα κίνητρο σας για αλλαγή.

       Αυτή είναι η στιγμή των υπερβατικών θαυμάτων και είναι Θεόσταλτα. Εμείς διαφυλάξαμε το Φως και την ιερή του γνώση για χιλιετηρίδες, και το έργο μας είναι να είμαστε οι καθοδηγητές που θα σας δείξουν το δρόμο. Σας προϊδεάζουμε για αυτή τη σοφία από την ανατολή της τωρινής εποχής, πριν 7000 χρόνια περίπου. Διδάξαμε αυτή την γνώση σε αυτούς που ήταν έτοιμοι να την λάβουν και να την διαδώσουν σε άλλους. Πράγματι ο καθένας από εσάς έκανε αυτό που του αναλογούσε για να προχωρήσει την ανθρωπότητα μπροστά σε αυτή τη δοξασμένη στιγμή, όπου οι κοινές μας προσπάθειές πλησιάζουν σε μια θριαμβευτική υλοποίηση.  Η Γαία σας γνωρίζει και σας αγαπάει για τις καλοσυνάτες σκέψεις και πράξεις σας που κάνουν δυνατή αυτή τη θαυμάσια εποχή, που η ανθρωπότητα θα επιστρέψει στην πλήρη συνειδητότητα. Να χαίρεστε για το γεγονός ότι μια φαινομενικά ατέλειωτη εποχή σκότους και άγνοιας τελείωσε τώρα, και ήρθε η μεγάλη επανένωση με τις άλλες χαμένες σας  ανθρώπινες οικογένειες και με τον Ουρανό που βρίσκεται πλέον εδώ.

       Σήμερα σας ενημερώσαμε για τις εξελίξεις, και οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι σας παρουσίασαν εκ νέου την ιδέα της Θεϊκής σας Δύναμης Ψυχής.  Όπως πάντα, το στοιχείο-κλειδί είναι οι αποκαλύψεις, οπότε θα γνωρίζετε και επίσημα για την ύπαρξή μας και η πραγματικότητά σας θα αλλάξει ξαφνικά και για πάντα και προς το καλύτερο. Να ξέρετε αγαπημένοι μας ότι η αμέτρητη Παροχή και η ατελείωτη Ευημερία του Ουρανού είναι δική σας. Ας είναι έτσι. 

       NIDLE 7.6.2011 

       Επιστρέφουμε. Η κύρια εστίασή μας συνεχίζει να είναι στην πρώτη επαφή, που θα ακολουθήσει τις επίσημες ανακοινώσεις για εμάς. Οι ομάδες των συνδέσμων μας είναι τώρα απασχολημένες στο να ''δρομολογήσουν'' τις κυβερνήσεις του κόσμου σας, και έχουμε πει στους Γήινους Συμμάχους μας ότι ο χρόνος για δράση έχει φθάσει. Προς το παρόν, τους βοηθάμε να ολοκληρώσουν μια σημαντική συνθήκη για μεταβατικές κυβερνήσεις υπογεγραμμένη από πάνω από 140 έθνη, και μια ειδική ομάδα εργασίας νομικών και κυβερνητικών στελεχών απασχολείται με αυτήν την τεκμηρίωση. Περαιτέρω, μια ομάδα υψηλόβαθμων διπλωματών είναι αυτήν την περίοδο σε μια ταχεία ανά την υφήλιο αποστολή, για να επιλύσει οποιαδήποτε υπολειπόμενη διαφωνία σχετικά με τους όρους σε αυτά τα έγγραφα. Σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες μας για να πείσουμε και να παροτρύνουμε τυχόν οργανισμούς με επιρροή προς αυτή την κατεύθυνση, διότι είναι απαραίτητο να μεταμορφωθεί η πραγματικότητά σας τώρα προς το καλύτερο. Οι ανακοινώσεις είναι ζωτικής σημασίας, θα τα αλλάξει όλα κυριολεκτικά. Η παγκόσμια κοινωνία σας είναι στο χείλος της κατάρρευσης, και συνεχίζει να λειτουργεί με την δύναμη λίγων προνομιούχων. Αυτά τα όντα, κόντρα σε όλα, μόλις και μετά βίας κατορθώνουν να διασύρουν τις παγκόσμιες δομές σας. Έργο μας είναι να σταματήσουμε αυτήν την παράνοια και να δημιουργήσουμε μια νέα πραγματικότητα για σας, η οποία θα επιτρέψει σε όλους σας, να αποκτήσετε τις Θεϊκές σας δυνατότητες.

       Η αποκαλύψεις για μας  είναι ο μαγικός καταλύτης που θα διαβρώσει γοργά την δύναμη που απέμεινε στην σκοτεινή ελίτ. Οι πιέσεις που ασκούμε για τις επίσημες ανακοινώσεις, θα επιτρέψουν στους Γήινους Συμμάχους μας να προωθήσουν τις μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα αρχίσουν να δημιουργούν ένα νέο πρόσωπο στην κατεύθυνση που θα πάρει η κοινωνίας σας. Οι ανακοινώσεις που θα αναφέρονται σε όλα αυτά τα  θέματα επίκεινται. Ελέγχουμε επίσης τα πολλά μυστικά όπλα των σκοτεινών δυνάμεων, καθότι είναι ζωτικής σημασίας τα φρικτά αυτά όπλα  να παραμείνουν ανενεργά.. Αυτό δεν εμποδίζει το κάρμα που συσσωρεύτηκε νωρίτερα στην κοινωνία σας, να συνεχίζει να εμφανίζεται υπό την μορφή καταστροφών στον πλανήτη, τις οποίες βλέπετε καθημερινά στα δελτία ειδήσεών σας. Αυτά είναι προειδοποιήσεις από την Γαία για να διορθωθείτε και να υιοθετήσετε πολιτικές που υποστηρίζουν τη Μητέρα Γη και δεν την βλάπτουν. Αυτές οι πολιτικές περιλαμβάνουν και το τέλος των ανεγκέφαλων πολεμοχαρών πολιτικών και την απελευθέρωση πολλών νέων, συμαντικών τεχνολογιών. Είμαστε έτοιμοι, όπως πάντα, να βοηθήσουμε στην παρουσίαση αυτών των συσκευών. Οι παλιές σκοτεινές πρακτικές στον κόσμο σας, τελείωσαν. και ήρθε η στιγμή να παρουσιαστούν οι πρακτικές του Φωτός.

       Ο Ουρανός διατηρεί το πρόγραμμά του για την αλλαγή της πραγματικότητάς σας και προετοιμάζει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας για την πλήρη συνειδητότητα. Ένας στόχος είναι να ανεβαίνει διαρκώς η βασική συχνότητα αυτής της πραγματικότητας, που είχε και ως επίδραση στη μεταμόρφωσης ώστε το πραγματικό μήκος της κάθε μέρας από 24 ώρες να γίνει 14. Αυτό εξηγεί την αίσθηση του κατεπείγοντος που πολλοί από εσάς έχετε. Καθώς ο κόσμος σας προχωράει μπροστά, οι σκοτεινοί προσπαθούν να διακόψουν αυτή την πορεία, παρά το μάταιο αυτής της επιδίωξης. Οι νομικές προετοιμασίες των Γήινων Συμμάχων κοντεύουν να ολοκληρωθούν, ενώ και πάλι οι σκοτεινοί κυνηγούν ματαιόδοξα κάποιο είδος θαυματουργής λύσης. Υπάρχει φυσικά, μόνο μία επιλογή γι’ αυτούς: η παράδοση. Οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι προετοιμάζουν τους συμμάχους τους, να αρχίσουν να διεκπεραιώνουν τους όρους που υπάρχουν στα έγγραφα που έχουν υπογραφεί στην Ευρώπη και έχουν συμφωνηθεί, αν και απρόθυμα, από αρκετές μεγάλες κυβερνήσεις. Αυτές οι μαζικές μεταβιβάσεις εξουσίας, μαζί με μια τεράστια αναδιανομή του πλούτου της κοινωνίας σας, είναι το τελευταίο βήμα πριν τις αποκαλύψεις.

       Ευλογίες. Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι. Μπορούμε να αναφέρουμε πλέον ότι οι συνεργάτες μας έχουν συμπληρώσει τις τελικές συμφωνίες αποδοχής, που καθορίζουν ποιοι πρόκειται να αναλάβουν τις υπεύθυνες θέσεις στις μεταβατικές κυβερνήσεις. Αυτά τα άτομα προετοιμάζουν τις ανακοινώσεις που θα μετασχηματίσουν για πάντα τον τρόπο που ο κόσμος σας λειτουργεί. Ένας αρχικός στόχος πρόκειται να είναι ο νέος τρόπος συνεργασίας μεταξύ των εθνών, αρχίζοντας με την άμεση επιστροφή των ξένων στρατευμάτων στις αντίστοιχες πατρίδες τους. Σκοπεύουμε επίσης τότε να παρουσιαστούμε σε σας για να διαδώσουμε ένα μήνυμα ειρήνης, Αγάπης, και καθολικής αδελφοσύνης..Αυτή η εποχή έχει να κάνει με τη μετατροπή του μίσους και των διχασμών που ταλανίζουν τώρα τον κόσμο, σε Αγάπη και αμοιβαία αποδοχή. Αυτή η άνθιση της συμπόνιας μπορεί εύκολα να αλλάξει τους συσχετισμούς μεταξύ των χωρών. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την αυξανόμενη Αγάπη και επίγνωση για να μεταμορφώσουμε την έντονη ξενοφοβία παγκοσμίως, σε μια συνειδητότητα που μπορεί να δεχτεί τις διαστημικές και πνευματικές μας οικογένειες με χαρά.

       Η τρέχουσα διαδικασία που θα φανερώσει τη νέα πραγματικότητά σας είναι σχεδόν ολοκληρωμένη. Τοποθετούμε εκείνους που έχουν επιλεγεί για να κάνουν τις αρχικές ανακοινώσεις σε ασφαλείς θέσεις. Σε αυτές τις θέσεις βρίσκονται οι γραμμές επικοινωνίας που φρουρούνται από τους συμμάχους της Γαλακτικής Ομοσπονδίας. Αυτές οι περιοχές επιλέχτηκαν για δύο λόγους: Κατ' αρχάς, ώστε να είναι απόλυτα ασφαλείς, και αυτό είναι σημαντικότατο, επειδή αναμένουμε ότι οι σκοτεινές δυνάμεις θα επιχειρήσουν μια τελική προσπάθεια επιθέσεων για να εμποδίσουν τις κυβερνητικές αλλαγές. Δεύτερον, για να μπορέσουν να γίνουν άμεσα οι μεταφορές του νέου βασικού κυβερνητικού προσωπικού, μόλις γίνουν οι αρχικές ανακοινώσεις. Αυτό έχει συμφωνηθεί, και προετοιμάζουμε τώρα τις πραγματικές διαδικασίες μεταφοράς. Όμως ανησυχούμε κάπως για ορισμένες σημαντικές κυβερνήσεις, και έτσι η Γαλακτική Ομοσπονδία και εμείς έχουμε προετοιμάσει μερικές ''ειδικές εκπλήξεις'' για τις σκοτεινές δυνάμεις και τα κυβερνητικά τσιράκια τους. Αυτές οι εκπλήξεις θα υπερνικήσουν οποιεσδήποτε τελευταίες απελπισμένες κινήσεις από μέρους τους.

       Η δημιουργία αυτής της νέας συνειδητής πραγματικότητας, είναι αυτό που περιμένει ο Ουρανός από εμάς. Σας παρακολουθούμε καθώς ανελίσσονται τα φυσικά σας σώματα και καθώς η Γαία αλλάζει την υλική σας πραγματικότητα. Οι προηγούμενες σκοτεινές πρακτικές του κόσμου σας, μεταμορφώνονται αμετάκλητα και η νέα εποχή Φωτός, εμφανίζεται γοργά. Οι σκοτεινοί μπορούν να το δουν ξεκάθαρα αυτό, ενώ η χαρά μας μεγαλώνει καθώς όλο και περισσότεροι από εσάς, αφυπνίζεστε με τα Φωτεινά μας μηνύματα, τη σύνεση και την ελπίδα. Ο Ουρανός έχει συγκεντρώσει πολλές ψυχές από κόσμους σε αυτόν τον γαλαξία και από άλλους κόσμους στην απέραντη πλάση. Όλοι σας είστε εδώ για να μεταβείτε σε ένα νέο πεδίο συνειδητότητας που είναι αφιερωμένο στο Φως και στην εκπλήρωση των ιερών εντολών του Άρχοντα Σουρέα και του μεγάλου Σεραφείμ του Αeon. Καθημερινά ευλογούμε αυτούς τους μεγάλους του Φωτός και τις ισχυρές τους εντολές. Χαρείτε  μέσα στο Φως και τις παντοδύναμες πρακτικές του.

       Ενώ ο προσκείμενος στο σκοτάδι κόσμος σας παραπαίει σε σημείο κατάρρευσης, εμφανίζονται τα προγράμματά μας για να υλοποιήσουμε ένα πεδίο Φωτεινής κατεύθυνσης. Οι σκοτεινοί κατανοούν πλήρως την δύσκολη θέση τους, παρ’ όλα αυτά, εξακολουθούν να μην μπορούν να απεμπλακούν από την τυφλή αλαζονεία τους, και να εγκαταλείψουν αυτό που είναι τώρα ξεκάθαρα ένα αποτυχημένο εγχείρημα. Εντωμεταξύ, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία και οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, συνεχίζουν να προσφέρουν στους ανθρώπους της ελίτ την επιλογή της χάρης για να λυτρωθούν, κάνοντας άμεσα τις αποκαλύψεις, και υποβάλλοντας την παραίτησή τους, και παραδεχόμενοι όσα έχουν κάνει τα τελευταία 200 χρόνια. Είναι σχεδόν απίθανο να το κάνουν αυτό, καθώς πιστεύουν ακράδαντα ότι η οργή των μαζών δεν θα ικανοποιηθεί εύκολα, και είναι σίγουροι ότι το τεράστιο μέγεθος των εγκλημάτων τους θα έχει μόνο άσχημη κατάληξη για αυτούς. Εμείς όμως έχουμε άλλη άποψη και είμαστε έτοιμοι να τους αφαιρέσουμε την εξουσία.

       Σήμερα προχωράμε προς τη νίκη. Θα πραγματοποιηθεί ένας μεγάλος θρίαμβος με αρκετά γεγονότα που συνέβησαν τον περασμένο μήνα. Η πραγματικότητα των σκοτεινών πλησιάζει στην κατάρρευση και έχει έρθει η θεϊκή στιγμή για την αποκάλυψη των πρώτων αλλαγών. Ας προετοιμαστούμε για να χαρούμε.

       NIDLE 14.6.2011 

       Επιστρέφουμε και πάλι. Παντού οι Γήινοι σύμμαχοί μας κάνουν προόδους. Οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, μας διαβεβαιώνουν ότι το νέο οικονομικό σύστημα είναι έτοιμο και τα νέα νομίσματα είναι έτοιμα για διανομή. Τους βοηθάμε πυρετωδώς να στήσουν τα τελευταία κομμάτια που χρειάζεται πριν κάνουν οι νέες κυβερνήσεις τις πρώτες τους ανακοινώσεις. Αυτό το εγχείρημα προχωράει παράλληλα με την διαδικασία δημιουργίας των νέων κεντρικώς τραπεζών. Πραγματικά αρκετά από τα μεγάλα πιστωτικά σας ιδρύματα είναι πλέον απλές «προσόψεις» για τα νέα ιδρύματα που πρόκειται να τα διαδεχθούν. Επιπροσθέτως τα κρυφά αποθέματα χρυσού στον πλανήτη έχουν ήδη διατεθεί για τα χρηματικά ποσά που θα στηρίξουν το νέο παγκόσμιο σύστημα σκληρών νομισμάτων, και η μαζική εκτύπωση νέων χαρτονομισμάτων και η κοπή νέων κερμάτων έχει επίσης ολοκληρωθεί. Τα χρήματα κρατούνται σε καλά φυλασσόμενες εγκαταστάσεις ανά τον κόσμο  που δεν έχουν ανακοινωθεί, και οι άνθρωποι που επελέγησαν για να διαμοιράσουν αυτά τα χρήματα, περιμένουν επί του παρόντος την τελική εντολή. Το ίδιο ισχύει και για τους περισσότερους από το προσωπικό των νέων κυβερνήσεων. Το μόνο που έχει μείνει, είναι να έρθει η θεϊκή αυτή στιγμή.   

       Καθώς περιμένουμε αυτή τη μαγική στιγμή, το προσωπικό του στόλου μας, διεκπεραιώνει τα επόμενα βήματα του σεναρίου για τις αποκαλύψεις, ένα εκ των οποίων αφορά στις πρώτες μας αναμεταδώσεις μετά τις αποκαλύψεις. Η ομάδα επικοινωνιών μας, επεξεργάζεται αυτά που σκοπεύουμε να σας μεταδώσουμε. Τώρα χρειάζεται να μάθετε περισσότερα για εμάς, και ολοκληρώνουμε την παρουσίαση η οποία θα προετοιμάσει την πρώτη μας μαζική επαφή μαζί σας. Ένα από τα κύρια σημεία θα είναι να σας παρουσιάσουμε τις διάφορες τεχνολογίες που σκοπεύουμε να μοιραστούμε μαζί σας, και ένα άλλο θα είναι να σας παρουσιάσουμε με βίντεο τα ξαδέρφια σας στην Κοίλη Γη, τους Αγκάρθιους. Οι Αγκάρθιοί πρόκειται να σας δώσουν, μετά την παρουσίαση, πλήρεις εξηγήσεις, για το ποιοι είναι, και να σας ζητήσουν να γνωρίσετε το βασιλείου τους στην Κοίλη Γη. Επιθυμούν ακόμη να σας διδάξουν την πραγματική σας προέλευση και την πραγματική σας ιστορία. Αυτή η γνώση είναι πολύ διαφορετική από αυτά που πιστεύετε γενικά, συνεπώς χρειάζεται μια ξεκάθαρη και επίσημη αποδοχή των Αγκάρθιων που θα σας την δώσουν. Αυτά τα γεγονότα είναι μόνο το πρώτο μέρος της αρχικής μας επαφής μαζί σας.

       Οι Αγκάρθιοί ετοιμάζουν επίσης μια μεγάλη ξενάγηση για τους ηγέτες των νέων μεταβατικών κυβερνήσεων, η οποία περιλαμβάνει την επίδειξη μιας αναλυτικής απεικόνισης της παλιότερης ιστορίας της Γης (από τη Λεμούρια μέχρι την πτώση της Ατλαντίδος) και μια εξήγηση σε κάθε ηγέτη, του σεναρίου που οραματίζονται για την αρχική συνεργασία μεταξύ των Αγκάρθιων και κάθε νέας κυβέρνησης στην επιφάνεια. Είναι σημαντικό να ξαναενωθούν τα δύο μέρη της Γαίας. Στη διάρκεια των σχεδόν 13ων χιλιετηρίδων που τα δύο βασίλεια ήταν χώρια, οι σκοτεινοί βασίλευαν ισχυροί στην επιφάνεια. Αλλά με την επιστροφή του Φωτός στον κόσμο της επιφάνειας, μπορεί να γίνει μια μεγαλειώδης επανένωση, γι’ αυτό και δίνουμε στους Αγκάρθιους αυτόν τον ζωτικό ρόλο στην αποστολή της πρώτης επαφής. Σε ένα άλλο μέτωπο, οι πολυάριθμες μυστικές οργανώσεις που υπηρετούν το Φως, είναι σε θέση να εκτελέσουν τις τελικές κυβερνητικές αλλαγές. Πράγματι αυτές οι νέες κυβερνήσεις άρχισαν να εκδίδουν τις εντολές που θα εισαγάγουν το νέο παγκόσμιο οικονομικό και νομισματικό σύστημα. Αυτό εδραιώνει και την τυπική νομιμότητα του συστήματος, και επιτρέπει στους Γήινους συμμάχους μας να καθαιρέσουν την σκοτεινή ελίτ από την εξουσία

       Ευλογίες. Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι. Στο τελευταίο μας μήνυμα, περιγράψαμε ένα μέσο για να ανακτήσετε την πλήρη χρήση της δύναμης της ψυχής σας, κατά το ηλιοστάσιο του Ιουνίου. Αυτό το τελετουργικό ξεκινάει με την συνήθη πρακτική σας να αγγίζετε το μέσα σας και να επικοινωνείτε με την παρουσία του Είναι σας, η οποία μπορεί να είναι διαλογισμός, προσευχή ή απλά η δημιουργία μιας ειδικής στιγμής γαλήνης που θέτει για λίγο σε σιγή το συνεχόμενο τιτίβισμα του μυαλού σας όταν είναι σε εγρήγορση. Μόλις επιτευχθεί αυτή η ειδική σύνδεση, κάθε άνθρωπος κάνει μια προσωπική εντολή, επικαλούμενος την επιστροφή του χαμένου, εδώ και χρόνια, αυτεξούσιου δικαιώματος του. Αυτή η διαδικασία διεκδικεί ξανά την δύναμη της ψυχής σας. Τα πλήρους συνειδητότητας αυτεξούσια όντα έχουν εύκολη πρόσβαση στο να υλοποιούν τις δυνάμεις τους, όπως είναι η ικανότητα να καθορίζουν το είδος της κοινωνίας στην οποία ζουν. Παίρνετε ξανά πίσω αυτή τη συγκεκριμένη ικανότητα σας πριν την επιστροφή σας στην πλήρη συνειδητότητα, και αυτή η αρχική εξάσκηση του αυτεξουσίου σας, θα είναι ένας μεγάλος παράγων που θα συνεισφέρει στην μεταμόρφωση των βασικών συνθηκών στον τωρινό σας κόσμο. Η συλλογική σας δράση μπορεί να εστιάζεται στην ειρήνη, στην παγκόσμια ευημερία, και πάνω απ’ όλα, στην πλήρη συνειδητότητα.

       Πρωταρχική μας αποστολή είναι να ανεβάσουμε το Γήινο επίπεδο στο Φως. Αυτό το έργο σημαίνει, από την ίδια του τη φύση, πως όλοι σας μπορείτε τώρα να εμφανίσετε μια πεμπτοδιάστατη πραγματικότητα. Αυτή η νέα πραγματικότητα, περιλαμβάνει το βασίλειο της Αγκάρθα και την επανένωση με τα άπειρα Τάγματα, τις Διοικήσεις και τα ρεύματα Ζωής του Ουρανού. Εν ολίγοις το πλήρες εύρος και το θαύμα του Ουρανού θα σας αποκαλυφθεί, και στην διαδικασία αυτή θα ανακαλύψετε ποιοι πραγματικά είστε πνευματικά, καθώς και τον ρόλο σας στο ξετύλιγμα του Θεϊκού σχεδίου. Ο παρών χρόνος είναι η μεταβατική περίοδος, βάσει εντολής η οποία δόθηκε πριν πολύ καιρό από τον Δημιουργό, και φτάνουμε σε αυτό το θαυμαστό σημείο όπου εμφανίζεται η νέα πραγματικότητα. Αντιμετωπίστε λοιπόν ψύχραιμα αυτήν την εποχή του αυξανόμενου χάους, γνωρίζοντας ότι η μεγαλειώδης πνευματική και γαλαξιακή ανθρωπότητα, είναι απόλυτα δίπλα σας υποστηρίζοντας τις προσπάθειές σας. Πηγαίνετε μέσα σας και συνενωθείτε με το Πνεύμα. Αναγνωρίστε το ταξίδι που τόσο γενναία κάνατε, και να ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι πλησιάζετε στον προορισμό σας. Δεν είστε καθόλου μα καθόλου μόνοι.

       Αυτή η στιγμή είναι γεμάτη προσμονή, Οι συνεργάτες μας ανέλαβαν τις εργασίες που τους αναθέσαμε και τις ολοκληρώνουν έγκαιρα. Τώρα περιμένουμε το Θεϊκό ελεύθερο που μας δίδεται από τον Ουρανό. Είναι η στιγμή που ο κόσμος σας θα στραφεί προς το Φως. Έχουμε ειδοποιήσει τους συνεργάτες μας ότι αυτή η στιγμή πλησιάζει. Μετά θα χρειαστεί να διαβαστούν δημόσια κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες που μας παρουσίασε ο Ουρανός. Αυτά τα λόγια μπορεί να σοκάρουν πολλούς, όμως ο στόχος τους είναι να σας προετοιμάσουν για αυτό που θα έρθει μετά. Σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε μια σειρά ειδικών εμφανίσεων και διδαχών, καθώς αισθανόμαστε την ανάγκη σας να μάθετε για αυτά που συλλογικά αποκαλούμε «πρώτες αλήθειες». Αυτές οι διδαχές, αφορούν την Αγάπη, την πραγματική συμπόνια, και την ενότητα ανάμεσα σε όλα τα διαφορετικά παρακλάδια της ανθρωπότητας. Η στιγμή έχει έρθει για να συνδεθείτε ο ένας με τον άλλον και με τους συνανθρώπους σας, διαπερνώντας την απεραντοσύνη της πλάσης.

       Αυτό μας φέρνει στην πρώτη επαφή μαζί σας και στην επιστροφή σας στην πλήρη συνειδητότητα. Εμείς, οι Αναληφθέντες Δάσκαλοί σας, ολοκληρώνουμε ένα έργο που χρειάστηκε χιλιάδες από εμάς και πάνω από 12,5 χιλιετηρίδες για να ολοκληρωθεί. Αυτή η ιερή αποστολή θα μεταμορφώσει το σκοτάδι σε Φως, και το μίσος και τη διχόνοια σε Αγάπη και συνεργασία. Αυτό που συμβαίνει στον κόσμο σας είναι θαυμάσιο να το παρακολουθεί κανείς. Εμπνευσμένες ομάδες ενώνονται για να σχηματίσουν και ηλεκτρονικά και πραγματικά δίκτυα, τα οποία μεταμορφώνουν τις κοινωνίες σας. Αυτές οι ενέργειες που λίγο αναφέρονται, είναι η βάση και το ξεκίνημα, πάνω στα οποία βασίζονται τα μεγαλύτερα προγράμματά μας. Μας δείξατε ότι αυτά τα μικρά ξεκινήματα, μπορούν να αναπτυχθούν γοργά και να γίνουν το θεμέλιο για μια γαλαξιακή κοινωνία. Οι συνεργάτες μας και εμείς, σας ευλογούμε για αυτά που κάνετε και για αυτά που θα κάνετε.

       Σήμερα μιλήσαμε για το πόσο γρήγορα οδεύετε προς την μεγάλη σας νίκη έναντι στους σκοτεινούς. Χαιρόμαστε για την βαθύτατη σημασία αυτού που συμβαίνει γύρω μας.  Το σκοτεινό βασίλειο μεταμορφώνεται αποβάλλοντας το μεγάλο τροχό του χάους, ενώ η απάντησή σας ήταν να παραμένετε σταθερά μέσα στο Φως. Τώρα η στιγμή της χαράς που σας αξίζει, έρχεται.

       NIDLE 12.7.2011      

       Επιστρέφουμε. Καθόμαστε και περιμένουμε με μεγάλη προσμονή από ψηλά. Ξέρουμε ότι η Θεϊκή στιγμή για τους Γήινους Συμμάχους μας πλησιάζει. Οι σκοτεινοί είχαν για πολύ καιρό τον έλεγχο των κυβερνήσεών σας, και έμμεσα της ζωής σας. Και τώρα, αυτή η μακροχρόνια τυραννία θα πάρει το πολυπόθητο τέλος. Ορισμένες συμφωνίες θα δημοσιοποιηθούν, υπαγορεύοντας τον τερματισμό της κυριαρχίας των σκοτεινών, και το νέο νομισματικό και οικονομικό σύστημα είναι επίσης έτοιμο για άμεση εφαρμογή, ενώ η ολοκλήρωση μιας απαραίτητης σειράς παραχωρήσεων που απαρτίζουν την νομιμοποίηση των νέων προσωρινών κυβερνήσεων, ακόμα καθυστερεί τις εξελίξεις. Οι αρχηγοί αυτών των μεταβατικών καθεστώτων θα ξαναχτίσουν εντελώς τον κόσμο που γνωρίζετε. Θα εγκαθιδρύσουν τη διανομή του παγκόσμιου πλούτου και θα στήσουν νέα διακυβέρνηση με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό στο λαό. Αυτοί οι φροντιστές θα επιβλέψουν την εισαγωγή των κρυμμένων τεχνολογιών και την επίσημη ανακοίνωση για την ύπαρξή μας. Πολλοί αφοσιωμένοι στους σκοτεινούς θα αποκαλυφθούν και θα συλληφθούν για σοβαρά εγκλήματα κατά των ανθρώπων και του κόσμου. Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή.

       Η αναδόμηση της κυβέρνησης είναι από τα πιο επίπονα έργα τους. Περιλαμβάνει την πλήρη επανεξέταση των καθημερινών εργασιών της κυβέρνησης και του τρόπου με τον οποίο εκτελούνται πολλές υπηρεσίες της. Είναι απαραίτητο να  παίξει ο καθένας από εσάς ένα ρόλο για να βοηθήσετε ατούς τους φροντιστές να διεκπεραιώσουν αυτή την εκ βάθους αναδόμηση. Καθώς θα πλησιάζετε όλο και περισσότερο στην πλήρη συνειδητότητα, θα μπορείτε να προσθέτετε τις καλά μελετημένες προτάσεις σας στην διαδικασία, καθώς αυτή η ίδια η διαδικασία ανοιχτού διαλόγου μεταξύ πολιτών και της νέας διακυβέρνησης, θα κάνει την μετάβαση ομαλή και εποικοδομητική. Φυσικά, αναμένονται και προβληματάκια και υπάρχουν κακοτράχαλοι δρόμοι μπροστά μας, και ξέρουμε ότι θα χρειαστείτε συμβουλές από εμάς σε πολλά ζητήματα, καθώς θα εξελίσσεται αυτή η φάση αναδόμησης. Η αναδιάρθρωση ολόκληρης της παγκόσμιας κοινωνίας σας σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, είναι ένα πραγματικά δύσκολο έργο, και σας ζητείται να «πέσετε με τα μούτρα». Οι διχογνωμίες μεταξύ σας είναι αναπόφευκτες και έτσι τα ξαδέρφια μας οι Αγκάρθιοι προσφέρονται όπως και εμείς, για το ρόλο των μεσολαβητών και των συμβούλων….

       Αυτή η επαναστατική επιστημονική και φιλοσοφική γνώση, καθώς και η επίσημη επιβεβαίωση από τις κυβερνήσεις σας για την συλλογική Ανάληψή σας, θα προσδιορίσει τις τελευταίες σας μέρες ως σημερινούς κατοίκους στην επιφάνεια της Γης. Το επόμενο βήμα θα σας εισαγάγει στα θαυμαστά και τις ομορφιές της Κοίλης Γης. Οι πλανήτες είναι μεγαλειώδη όντα που έχουν και εσωτερικούς και εξωτερικούς κόσμους. Έργο μας είναι να βοηθήσουμε τον πλανήτη να ενώσει αυτούς τους κόσμους και να τους συντηρήσει στην πλήρη δυναμική τους. Αυτό το έργο σας φέρνει σε επαφή με τη χλωρίδα και την πανίδα αμφοτέρων των κόσμων, επιτρέποντάς σας να ανακαλύψετε τις εκπληκτικές διαφορές και ομοιότητες των δυο κόσμων, και κατ’ επέκταση, το πώς διατηρείται η οικολογική ισορροπία. Αυτή η σύζευξη είναι ένα από τα πρωταρχικά έργα της κοινωνίας. Όταν θα έχετε πλήρη συνειδητότητα, όλα τα ζώα και τα φυτά θα μπορούν να σας μιλάνε και να εξηγούν τι χρειάζονται για να ζήσουν και να ευημερήσουν. Οι ομάδες στις οποίες θα είστε οργανωμένοι   (podlets), στις οποίες ανατέθηκαν συγκεκριμένες εργασίες στα διάφορα κομβικά σημεία, χρησιμοποιούν αυτήν την ποιοτική ενέργεια για να συντηρηθούν οι περίπλοκες οικολογίες και των δύο κόσμων. Δεν θα αργήσετε να γίνετε πραγματικοί διαχειριστές της Γαίας και όλων των μορφών ζωής που έχει….

       Ευλογίες. Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοί σας. Τα τελευταία κομάτια ενός πολύ περίπλοκου παζλ τοποθετούνται τώρα στη θέση τους. Στις τελευταίες χιλιετηρίδες οι σκοτεινοί και οι γήινοι υπηρέτες τους μπορούσαν να κουμαντάρουν αυτόν τον κόσμο όπως ήθελαν. Παρ’ όλα αυτά, σε αυτό το διάστημα, το Φως κέρδιζε αργά υποστηρικτές σε θέσεις κλειδιά, και αυτές οι ρωγμές στην αλληλεγγύη των σκοτεινών, μας επέτρεψαν να σχηματίσουμε αρκετές σημαντικές μυστικές οργανώσεις στον πλανήτη σας, αφιερωμένες στην υπηρεσία των Αναληφθέντων Δασκάλων σας. Αυτές οι οργανώσεις χρησιμοποιούν τώρα τις διασυνδέσεις και τον πλούτο τους, για να εξαναγκάσουν τους σκοτεινούς να φύγουν από τους εξουσιαστικούς θώκους. Αυτή η αποστολή επέφερε μια σειρά νομικών προηγούμενων, τα οποία πρόκειται να επιτύχουν τους στόχους μας, και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τις ανακοινώσεις, οι οποίες αναμφίβολα θα σοκάρουν πολλούς από εσάς. Σε γενικές γραμμές θεωρείται ότι αυτά τα παράνομα καθεστώτα δεν επηρεάζονται από την αλλαγή, αλλά δεν είναι έτσι. Προετοιμαστείτε για κάποιες ανακοινώσεις που θα σας εκπλήξουν στο εγγύς μέλλον....

       Η περίοδος που θα περάσουμε είναι αυτή που θα παραδοθεί η Μητέρα Γη στο Φως.  Αυτή η διαδικασία κοντεύει να ολοκληρωθεί. Στο τέλος αυτής της συγκεκριμένης φάσεις, θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις που θα δηλώσουν ότι η διαστημική μας οικογένεια είναι εδώ και είναι έτοιμη να ανακοινώσει το πρόγραμμά της για τις προσγειώσεις των διαστημοπλοίων της. Ταυτόχρονα, θα βγουν οι πρώτες αναμεταδόσεις από την Αγκαρθιανή μας οικογένεια. Ζήσαμε ανάμεσά τους για χιλιετηρίδες και ξέρουμε πόσο θέλουν να ενώσουν ξανά τον κόσμο της Κοίλης Γης με αυτόν της επιφάνειας. Σκοπεύουν να σας ξεναγήσουν στον υπέροχο κόσμο τους και να σας προετοιμάσουν για το ταξίδι σας πίσω στην πλήρη συνειδητότητα. Τα περιβάλλοντα και οι κατοικίες όπου θα λάβει χώρα αυτό, είναι έτοιμες και σας περιμένουν να τις παραλάβετε. Έχουμε επιβλέψει όλες τις προετοιμασίες και προσβλέπουμε στην ολοκλήρωση της Ανάληψής σας. Είναι ζωτικής σημασίας να υλοποιηθεί το θεϊκό σχέδιο, και να υλοποιηθεί τώρα....  

      NIDLE 2.8.2011

       ….Αυτό το μεταβατικό διάστημα δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο Ουρανός ειλικρινά επιθυμεί να ενημερωθείτε, να παροτρυνθείτε και να προετοιμαστείτε για την επίσημη μετάβασή σας στην πλήρη συνειδητότητα, το συντομότερο δυνατό. Αυτή η αποστολή έχει καθυστερήσει από την επίμονη ολιγωρία των σκοτεινών που διευθύνουν τον κόσμο σας από τα τέλη του 16ου αιώνα. Αυτά τα καθεστώτα έχουν επιδείξει αλαζονικά τη δύναμή τους και συχνά χρησιμοποιούσαν τρικ για να φαίνονται σωστές και αυτεξούσιες οι κυβερνήσεις τους. Στην πραγματικότητα, ήσαν όλες βιτρίνες των σκοτεινών συνεργατών των αφεντικών τους που ήσαν οι Ανουνάκοι. Οι Ανουνάκοι όμως έφυγαν πρόσφατα, ενώ τα τσιράκια τους αρνούνται να συμμορφωθούν στις αποφάσεις των Ανουνάκοι, να ξαναμπούν δηλαδή στις δυνάμεις του Φωτός. Αυτό άφησε σε σάς και τους υποστηρικτές σας το δύσκολο πρόβλημα του πώς να επέλθει με επιτυχία η πτώση των σκοτεινών Γήινων και της εντυπωσιακής τους επίδειξης δύναμης. Σε αυτό το σημείο υπεισέρχεται η τεχνολογία μας και η δέσμευσή μας να εισάγουμε το Φως. Είμαστε εδώ για να φέρουμε μια νέα εποχή αιώνιου Φωτός και να σας βοηθήσουμε να μεταμορφωθείτε γρήγορα σε Όντα πλήρους συνειδητότητας.

       Αυτό το εγχείρημα των Θεϊκών δυνάμεων να επιστρέψετε δηλαδή μαζί με τη Γαία στην πλήρη συνειδητότητα, έχει ανυπολόγιστες επιπτώσεις σε ολόκληρο τον Γαλαξία. Κυριολεκτικά εκατομμύρια άτομα που ήσαν η ραχοκοκαλιά των σκοτεινών αυτοκρατοριών της Άνκαρα, τώρα λαχταρούν να ελευθερωθούν και να αποκτήσουν πλήρη συνειδητότητα. Αυτή η επιθυμία είναι που έφερε στο προσκήνιο τις προσπάθειές σας. Για αυτά τα Όντα, αυτό που ετοιμάζεστε να επιτύχετε, είναι ένα σημάδι ότι μπορούν και αυτοί να εκπληρώσουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους.  Έτσι δίνετε ένα πολύ σημαντικό παράδειγμα του τι μπορεί να επιτύχει ο Ουρανός. Αυτή η ιδιαιτερότητα μας έφερε σαν μια μεγάλη ομάδα συνδραμόντων παρατηρητών, από τα πέρατα του γαλαξία σας, η οποία σας παρακολουθεί με προσοχή καθώς προχωρείτε μπροστά στη Θεϊκή αποστολή σας να αποκτήσετε την πλήρη συνειδητότητα. Γι’ αυτό το λόγο σας λέμε ότι μία από τις πρώτες σας αποστολές σαν μέλος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, θα είναι να βοηθήσετε πολλά από τα πιο καινούργια μας αστρικά έθνη να γίνουν και αυτά πλήρους συνειδητότητας Όντα του Φωτός. Στην ουσία θα εδραιώνετε και τις νέες σχέσεις που θα εγγυηθούν τη μόνιμη γαλαξιακή ειρήνη.

       Ευλογίες. Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοί σας. Ο κόσμος σας μετακινείται γοργά προς τη στιγμή που ένα νέο κυβερνητικό και οικονομικό σύστημα θα μπορέσει να υλοποιηθεί. Αυτοί που τώρα ελέγχουν τον κόσμο σας, χρησιμοποιούν τα τελευταία απεγνωσμένα τους κόλπα για να διατηρήσουν τον έλεγχο που χάνουν διαρκώς. Ζητήσαμε από τους συνεργάτες μας να προετοιμαστούν για τη μαγική στιγμή που όλοι περιμέναμε. Η πρώτη Ομάδα Επαφής της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, θα στείλει ειδικούς αντιπροσώπους σε τρεις μεγάλες κυβερνήσεις. Έργο τους θα είναι να φροντίσουν να ξεκινήσει άμεσα η μετάβαση σε ένα νέο οικονομικό και κυβερνητικό σύστημα. Τους τελευταίους μήνες, έχουν υπογραφεί συμφωνίες που μεταβιβάζουν αυτόν τον χρηματιστηριακό ρόλο σε μια επιτροπή που απαρτίζεται αφενός από άτομα εντεταλμένα από τους σκοτεινούς, και αφετέρου από μία πολύ μεγαλύτερη ομάδα που ανήκει σε ισχυρές μυστικές οργανώσεις, αφοσιωμένες στο Φως. Αυτή η εξαιρετική επιτροπή έχει οριοθετήσει το χρόνο που θα ξεκινήσει η μετάβαση. Η συμφωνία πρόκειται να υλοποιηθεί τώρα…

       Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι αυτοί οι αντιπρόσωποι από την Πρώτη Ομάδα Επαφής της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, μας έχουν διαβεβαιώσει ότι το θεωρούν ευθύνη τους να διεκπεραιωθούν γρήγορα μια σειρά κυβερνητικές μεταβιβάσεις εξουσίας και να εφαρμοστεί ένα νέο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Αυτό θα συμπεριλάβει ένα πλήρες πρόγραμμα διαγραφής χρεών, καθώς και την πλήρη αναδιοργάνωση των τραπεζικών λειτουργιών και των δημοσιονομικών ευθυνών κάθε τύπου τράπεζας. Το νέο σύστημα θα επιτρέψει μια γενική επανέκδοση νέων νομισμάτων, που θα βασίζονται σε συγκεκριμένα σκληρά νομισματικά αποθέματα. Αυτά τα χρήματα θα συγκεντρωθούν σε κεντρικές τράπεζες που θα είναι πραγματικά μέρος της δημόσιας οικονομίας ενός κράτους. Το αποτέλεσμα θα είναι «τράπεζες- θησαυροφυλάκια» που θα διοικούνται από την κυβέρνηση. Η ευημερία που θα επέλθει είναι άλλη μια έκφανση των προγραμματισμένων κεφαλαίων  που θα εισρεύσουν από το παγκόσμιο Τραστ του Αγίου Γερμανού…

       NIDLE 16.8.2011

       NIDLE 23.8.2011    

       SALUSA  25.5.2011

       Υπάρχουν σημάδια παντού γύρω σας που υποδηλώνουν ότι οι αποκαλύψεις είναι κοντά, και όταν η τελευταία πληροφόρηση είναι έτοιμη για να δημοσιοποιηθεί, θα βρεθούν τρόποι να επιτευχθεί αυτό. Ακόμα και οι σκοτεινοί σας, εσκεμμένα διαρρέουν μυστικά όταν αισθάνονται ότι είναι προς το συμφέρον τους, αλλά αυτό γίνεται κυρίως με σκοπό να σας προετοιμάσουν εκ των προτέρων για μία από τις στημένες επιθέσεις που δήθεν τις κάνουν οι εξωγήινοι. Περιττό να πούμε φυσικά, ότι ακόμη έχουν καθιερώσει το να διασπείρουν παραπληροφόρηση, για να προκαλέσουν σύγχυση σε αυτούς που αναζητούν την αλήθεια. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, αφού πρέπει πλέον να είστε σε θέση να γνωρίζετε τις τακτικές τους, και αν είστε καλά ενημερωμένοι, θα έχετε την δυνατότητα να ξέρετε ποιες πληροφορείς πρέπει να απορρίπτετε…. Οι ενέργειες συνεχίζουν να φτάνουν σε σας από πολλές πηγές έξω από τη Γη, και βοηθούν και εσάς και την Μητέρα Γη, να «ανεβείτε» πολύ πιο γρήγορα από παλιά. Πάντα, ο στόχος σε ότι γίνεται είναι να εστιάζεστε στην Ανάληψη και να φροντίζετε ώστε οι προετοιμασίες σας να συνάδουν με τις ανάγκες σας. Σε αυτό το θέμα, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, καθώς παρά τις τακτικές καθυστέρησης των σκοτεινών, όλα προχωράνε για την  ολοκλήρωση όπως σχεδιάστηκαν….

       Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν, καθώς περιμένετε τις αναπόφευκτες αλλαγές. Θα σας προτείνουμε να προσπαθήσετε να κρατάτε τη σκέψη σας στα επερχόμενα οφέλη και σίγουρα να εστιάζεστε στην Ανάληψη. Θα υπάρξουν και αποπροσανατολισμοί για ένα διάστημα, αλλά όταν εμφανιστούμε μπροστά σας, η προσοχή σας θα εστιαστεί στην κατεύθυνση των θετικών αλλαγών, στις οποίες θα μπορέσετε να συμμετάσχετε κατά κάποιον τρόπο. Όσοι από σας έχετε την σχετική γνώση, θα μπορέσετε να βοηθήσετε και τους άλλους να δεχτούν αυτό που συμβαίνει…. Χωρίς αμφιβολία θα καταλάβετε γιατί η επιλογή της ελεύθερης βούλησής σας, γίνεται αποδεκτή τόσο προσεκτικά. Ακόμα και ο Θεός δεν επιβάλλει το θέλημά Του πάνω σας, όμως υπάρχουν νόμοι που εφαρμόζονται εάν πρόκειται να πάθουν άλλοι κακό, ή να γίνουν επεμβάσεις στην ελεύθερη βούλησή τους. Ωστόσο καθώς θα εξελίσσεστε και θα εστιάζεστε στην επιστροφή σας στις ανώτερες διαστάσεις, θα μάθετε πως έρχεται μια στιγμή όπου θα δεχτείτε με χαρά το Θέλημα Του Θεού. Γίνεται αυτό η πιο φυσιολογική και επιθυμητή πρόοδος σας, καθώς γίνεστε ένα Ον του Φωτός….

    Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία, σας βοηθάμε να κλείσετε το χάσμα ανάμεσα σε αυτό που είστε τώρα και σε αυτό που θα γίνετε όταν αποκτήσετε πλήρη συνειδητότητα. Όσο πιο σύντομα μπορέσουμε να σας καλέσουμε να έρθετε κοντά μας σαν ίσοι συνοδοιπόροι, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο επόμενο ταξίδι που θα μας πάει σε άλλους Γαλαξίες και Σύμπαντα. Φαίνεται πως είναι ατέλειωτα, καθώς δεν υπάρχει τέλος στην Δημιουργία όπως την βλέπουμε εμείς. Μπορείτε να φανταστείτε τις αναρίθμητες ευκαιρίες που σας περιμένουν, αφού σίγουρα δεν υπάρχει όριο στις περιπέτειες που μπορείτε να βιώσετε; Η ζωή είναι παντού γύρω σας σε διαφορετικά στάδια εξέλιξης, και ο ρόλος μας είναι να υπηρετούμε τους άλλους, που όπως κι εσείς τώρα, παίρνουν το δρόμο τους μέσα από διαφορετικές διαστάσεις. Είναι συναρπαστικό και ικανοποιητικό και σε καμία περίπτωση δεν σας επιβάλλεται….

       SALUSA  27.5.2011

       Τώρα καταλάβατε ότι η δύναμη βρίσκεται στα χέρια σας, και αυτό έχει αφαιρέσει σε μεγάλο βαθμό τον παράγοντα φόβου που ήταν τόσο απαραίτητος για την επιτυχία των σκοτεινών. Ο έλεγχός τους επάνω ας χάνεται και δεν υπάρχει πλέον τρόπος να τον επανακτήσουν. Αυτή είναι μια απόλυτη υπόσχεση από εμάς σε σας, και πολύ σύντομα θα υπάρξουν και ενέργειες που θα την επιβεβαιώσουν. Περιττό να πω ότι το τελευταίο εξάμηνο αυτής της χρονιάς, θα είναι μεγάλος σταθμός στη ζωή σας… Η τελευταία φορά που περπατούσαμε στη Γη μαζί σας σε ειρηνική εποχή, ήταν στην εποχή της Ατλαντίδος, πολύ πριν την πτώση της. Υπήρχαν υψηλά επίπεδα πνευματικότητας και πολλοί από εσάς ήσασταν εκεί για να το ζήσετε, και τώρα είστε σε μια παρόμοια φάση, αλλά αυτή τη φορά θα αναληφθείτε.

       Το σύμπαν χαίρεται και αυτό για την επιτυχία σας, καθώς θα ολοκληρωθεί η εικόνα ώστε κάθε κομμάτι του να μπορέσει να αναληφθεί. Πιστέψτε  μας αγαπημένοι μας, ότι το μέλλον σας παρακολουθείται πολύ στενά, καθώς το πείραμα στο οποίο συμμετείχατε, είχε σαν αποτέλεσμα θαυμάσιες προόδους στην εξέλιξή σας. Ο καθένας από εσάς έχει πάει εκεί που πολλοί άλλοι δεν θα ήθελαν να πάνε, και αντέξατε σκληρές και συχνές άθλιες ζωές για να βιώσετε τη δυαδικότητα. Όμως, γνωρίζατε τι θαυμάσια ευκαιρία παρουσιάστηκε για να γίνετε μέντορες άλλων ψυχών, που μπορεί να θελήσουν να βαδίσουν στο ίδιο μονοπάτι. Η υπηρεσία στους άλλους γίνεται μια φυσιολογική φιλοδοξία όταν φτάσετε σε ανώτερες διστάσεις.

 

       Όντας δεμένοι στη Γη για τόσο καιρό, έχετε αγαπήσει πολύ τη Μητέρα Γη, γι’ αυτό και πολλοί από εσάς επιλέξατε να μείνετε μαζί της. Θα είναι μια μεγαλειώδης εμπειρία να αναληφθείτε μαζί, και υπέροχο να δείτε ξανά τη Μητέρα Γη σε όλη της τη λαμπρότητα. Αν όμως για παράδειγμα αποφασίσετε να έρθετε μαζί μας, τότε θα περάσετε μεγάλο μέρος της ζωής σας μέσα στα μεγάλα μητρικά μας διαστημόπλοια. Κάποια μάλιστα είναι τόσο μεγάλα, που μπορούν εύκολα να αντιγράψουν την επιφάνεια οποιουδήποτε πλανήτη. Οπότε θα είναι σαν να πάτε από το σπίτι σας σε σπίτι που θα είναι πλήρες  και με άλλες μορφές ζωής, όπως είναι τα ζώα. Δεν θα είναι πλέον άγρια και θα έχουν χάσει εντελώς το πρωτόγονο ένστικτό τους για επιβίωση, καθώς θα ζουν σε τέλεια γαλήνη και ευτυχία. Μια τέτοια γαλήνη είναι χαρακτηριστική σε όλα τα σκάφη μας, και η ζωή είναι τόσο ικανοποιητική όσο θα μπορούσε να ήταν οπουδήποτε αλλού. Η συντροφικότητα και η συνεργασία, περιλαμβάνει και οικογένειες που έχουν ότι χρειάζονται για μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή.

      

       Σίγουρα δεν είστε μόνοι σε ότι αφορά την προετοιμασία και την ετοιμότητα σας για την Ανάληψη, καθώς υπάρχουν αμέτρητες ψυχές που σας βοηθούν και που ήρθαν ακόμη και από άλλα Σύμπαντα. Θα είναι μια αξιομνημόνευτη περίσταση όταν γίνει η Ανάληψη και πολλοί θέλουν να είναι παρόντες για να το δουν. Όντας κλεισμένοι στα σπίτια σας, μπορεί να σας φανεί πως τα λόγια μας είναι απλά ένα όνειο, αλλά θα βιώσετε και στον υλικό κόσμο την Ανάληψη, ενώ τα σώματά σας θα έχουν προετοιμαστεί καταλλήλως μέχρι τότε…. Θα διαπιστώσετε ότι θα νιώσετε μια απέραντη γαλήνη, πράγμα που θα σας καθιστά ικανούς να μένετε ήρεμοι σε κάθε περίσταση, που είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι προχωράτε καλά…. Οι φυλετικές εντάσεις και αψιμαχίες θα εξαφανιστούν και η θρησκεία όπως την ξέρετε θα υποστεί μεταρρυθμίσεις που θα βασίζονται στις νέες αλήθειες οι οποίες θα αποκαλυφθούν. Ο Ένας Θεός θα γίνει αποδεκτός για όλους τους πιστούς, και με μια κίνηση θα φύγουν αυτά που αποδείχθηκαν να είναι η ρίζα πολλών προβλημάτων και πολέμων μέσα στους αιώνες….

 

       SALUSA 1-7-2011

      

       Οι καταστάσεις έφτασαν σχεδόν στην ολοκλήρωσή τους, καθώς οι προετοιμασίες που ήδη έγιναν για να γίνουν οι αποκαλύψεις, έχουν προχωρήσει πολύ.  Όταν έχει να κάνει κανείς με τους σκοτεινούς, δυστυχώς ο λόγος τους δεν είναι αξιόπιστος, αλλά ευτυχώς όταν βρισκόμαστε μαζί τους, μπορούμε να διαβάσουμε τις σκέψεις τους. Αυτό είναι χρήσιμο καθότι διαπιστώνουμε ότι η πίεση μας τους επηρεάζει και ξαφνικά ανησυχούν για το τι τους επιφυλάσσει το μέλλον τους.  Για αυτούς που έχουν διαπράξει τα πιο σοβαρά εγκλήματα εναντίον σας, η συνειδητοποίηση της σοβαρότητάς τους, έχει κλονίσει την σιγουριά τους ότι θα διαφύγουν ατιμώρητοι. Έχουμε προτείνει μια διέξοδο, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με τις πολλές εργασίες που είναι απαραίτητες. Η διέξοδος δεν είναι η αποφυγή της απόδοσης δικαιοσύνης, αλλά η μεταφορά τους σε ένα ασφαλές μέρος, για να μην μας παρεμποδίζουν, μέχρι τη στιγμή που θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους. Φυσικά, πολλοί άνθρωποι θα σοκαριστούν πολύ όταν θα μάθουν την αλήθεια, αλλά θα ξεκαθαρίσουμε ότι δεν συναινούμε στην εκδίκηση και ότι αποστρεφόμαστε οποιαδήποτε μορφή βίας.  Μπορούμε να σας πούμε ότι θα συμβούν πολλά που θα σας κάνουν να εστιαστείτε εκεί στις εργασίες που έπονται. Δεν θέλουμε να αναλώνετε την ενέργεια και το χρόνο σας σε ανούσιες πράξεις, όταν θα υπάρχουν πολλά και θετικά να κάνετε.

 

       Θα προσέξατε ότι παρά την έλλειψη της κάλυψης από τα ΜΜΕ σας, υπάρχει αυξανόμενη αναταραχή σε όλον τον κόσμο. Οι διαδηλώσεις αυξάνονται και τυγχάνουν καλής υποστήριξης, παρά το είδος της αντίστασης που θα συναντήσουν. Συχνά, είναι οι Αρχές που ξεκινούν τις βιαιοπραγίες, πράγμα που είναι μια ήττα από μόνη της και ενθαρρύνει τα αντίποινα. Αναρωτιόμαστε πότε θα μάθει ο Άνθρωπος ότι η ειρήνη επιτυγχάνεται με τον διάλογο και τη λογική. Όλα αυτά δείχνουν ότι ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει πως κατέχει την τελική εξουσία… Καθώς περνάει ο χρόνος που οδηγεί στην Ανάληψη, οι αλλαγές στα επίπεδα της συνειδητότητάς σας θα είναι αξιοπρόσεκτες. Αυτό από μόνο του θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε ένα επίπεδο όπου θα προκύψει μεγαλύτερος βαθμός αρμονίας και λιγότερες ενέργειες διχόνοιας.

 

       Στο επίπεδό μας θα διαπιστώσετε ότι μέσα στα σκάφη μας η ατμόσφαιρα είναι πολύ ξεκούραστη και ανυψωτική. Δεν έχουμε τίποτα που θα δημιουργήσει διχόνοια  και όλα λειτουργούν με μια διαρκή αίσθηση χαράς και ευτυχίας….. Τα σκάφη μας έχουν και ένα επίπεδο φυσικής συνειδητότητας, και μπορούν να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα, αυτόνομα. Ακόμα και οι επιστήμονές σας κατανοούν αυτές τις δυνατότητες, έχοντας μελετήσει τον μηχανισμό λειτουργίας κάποιων σκαφών που κατέπεσαν και περισυλλέγησαν.  Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε πλέον να είστε βέβαιοι για το πού ανήκουν τα σκάφη που βλέπετε στους ουρανούς σας, σε μας ή σ’ αυτούς. Αυτό εξηγεί και κάποια ασυνήθιστα περιστατικά που περιλαμβάνουν απαγωγές, και διαμελισμούς κοπαδιών…. Έχουν γίνει προ πολλού οι επαφές που θα επιφέρουν τις ανακοινώσεις που επιθυμούμε. Υπάρχει μια τελική ημερομηνία κατά την οποία πρέπει να επισπεύσουμε τις καταστάσεις, και πιθανόν να πάρουμε το θέμα στα χέρια μας. Θα προτιμούσαμε να φανεί ότι ενεργούμε σύμφωνα με το πρωτόκολλό σας, αλλά ο χρόνος επιταχύνεται και είμαστε πανέτοιμοι να προχωρήσουμε πλέον με τα σχέδιά μας….

       SALUSA  22-7-2011     

       Έχετε τα πάντα να κερδίσετε και τίποτα να χάσετε, ακολουθώντας το μονοπάτι προς την Ανάληψη. Πράγματι, θα κερδίσετε τόσα πολλά, που θα κοιτάτε πίσω στις ζωές σας στη Γη, και θα αναρωτιέστε πώς τις αντέξατε. Όσο και να  οραματίζεστε την ομορφιά, χαρά και ευτυχία της μετακίνησης σε ένα παραδεισένιο τόπο, θα σας λέγαμε ότι και πάλι θα συγκινηθείτε πολύ περισσότερο από το εξαιρετικό μεγαλείο των πάντων. Όπου πάτε εκεί, θα είστε το επίκεντρο τόσης αγάπης από όλα τα έμβια. Μπορεί να πιστεύετε ότι έχετε βιώσει την αγάπη, αλλά σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Θα σας περιβάλλει και κυριολεκτικά θα νιώθετε σαν να περπατάτε στον αέρα. Έτσι πρέπει να είναι, και είναι κάτι το φυσικό για τις ανώτερες διαστάσεις. Κάθε ψυχή που θα συναντάτε, θα σας φαίνεται σαν ένας Θεός. Ωστόσο μέχρι τότε, θα γίνετε κι εσείς ένας. Δεν φτιαχτήκατε κατ’ εικόνα του Θεού και δεν είναι φυσικό να αναγνωριστείτε ως θεοί και εσείς οι ίδιοι; Ο πραγματικός σας εαυτός δεν μοιάζει με αυτό που είστε τώρα, αλλά αναγνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς προσπαθείτε πολύ να ανελιχθείτε και να το επιτύχετε με το να ζείτε με το Φως και την Αγάπη.

       ….Η Γη περνάει τώρα την δυσκολότερη περίοδο του να ξεφύγει από τις χαμηλότερες δονήσεις, οι οποίες είναι και η αιτία που πολύ λίγες ψυχές θα επετύγχαναν την Ανάληψη τους μόνες τους, χωρίς την απέραντη άνωθεν βοήθεια. Στη παρούσα κατάσταση σας λαμβάνετε τα υψηλή επίπεδα βοήθειας που δεν δίνονται υπό κανονικές συνθήκες, αλλά είστε προνομιούχοι επειδή ο Δημιουργός επιθυμεί ώστε σε αυτόν τον γύρο, όσο  το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να περάσουν στην πέμπτη διάσταση. Είναι τελικά μια ειδική περίπτωση που επιτρέπει τη μαζική Ανάληψη για όλες τις μορφές ζωής του πλανήτη, τώρα που κλίνει αυτός ο κύκλος της δυαδικότητας. Εντούτοις, όπως θα ξέρετε ήδη, αυτό δεν αφαιρεί το Θείο δικαίωμά σας να ακολουθήσετε την δική σας επιλογή. Από τις ενέργειες, τις λέξεις και τις προθέσεις σας είστε εσείς που αποφασίζετε τι εμπειρία θα ακολουθήσετε. Εάν επιλέξετε να συνεχίσετε να ζείτε στην δυαδικότητα που είστε τώρα, αυτό είναι πλήρως αποδεκτό και κανένας δεν θα σας κατηγορήσει ή θα σας δει ως κατώτερα όντα.

       Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ  προσθέτει τώρα τα ‘‘Κέντρα Φωτός’’ υπό την προστασία του, ως μια άλλη βοήθεια στο να οδηγήσει τις ψυχές στην πορεία προς την Ανάληψη. Καθώς οι εβδομάδες προχωρούν οι πληροφορίες για αυτά τα θαυμάσια Κέντρα θα γίνουν ευρέως γνωστές, και θα διαπιστώσετε ότι είναι υψηλών δυνατοτήτων θεραπευτικά κέντρα που θα σας αλλάξουν ολοκληρωτικά. Δεν θα είναι μόνον αυτά, δεδομένου ότι θα υπάρξουν παράλληλα και άλλοι τρόποι διαθέσιμοι σε σας, που θα στοχεύουν στην άνοδο των δονήσεών σας. Πολλοί πολιτισμοί της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας θα συμβάλουν στο στόχο αυτό καλύπτοντας  τις ανάγκες σας, ενώ κάθε ένας έχει συχνά μια εξειδικευμένη πείρα σε αυτό. Να είστε βέβαιοι ότι προκειμένου να φθάσετε στην Ανάληψη, θα έχετε στη διάθεση σας την απαιτούμενη θεραπεία που είναι βασισμένη μεταξύ άλλων στο Φως, τον Ήχο και το Χρώμα. Οι γήινοι τρόποι θεραπείας σας είναι συχνά αρκετά ακατέργαστοι, αλλά και μη αποτελεσματικοί στις προσπάθειές σας να καλύψετε όλους τους τύπους δυσλειτουργιών και ασθενειών. Πολλές νέες μέθοδοι γίνονται γνωστές σε σας, αλλά συνήθως στερούνται την οικονομική υποστήριξη που απαιτείται. Επιπλέον, οι εταιρίες στις βιομηχανίες φαρμάκων εμποδίζουν οποιεσδήποτε πρόοδοι που μπορεί να υποκαταστήσει τα προϊόντα τους και να μειώσει τα κέρδη τους…

       Αγαπημένοι μας, ο παρανοϊκός σας κόσμος καταρρέει, διότι δεν μπορεί πλέον να συντηρηθεί. Βρίσκεστε σε ένα Σύμπαν που αλλάζει καθώς όλα είναι πάντα υπ’ ατμόν, ακόμα και αν μερικές φορές αυτό δεν το αντιλαμβάνεστε. Τίποτα δεν μπορεί να ακινητοποιηθεί, και παρ’ όλο που οι σκοτεινοί θα ήθελαν να σας κρατήσουν υπό τον έλεγχό τους για πάντα, αυτό είναι αδύνατον. Κάθε πολιτισμός έχει μια χρονική περίοδο μέσα στην οποία αναπτύσσεται και αποκτά εμπειρίες, και η ιστορία σας δείχνει όλοι οι παλιότεροι πολιτισμοί σας κατέρρευσαν. Ωστόσο, τα μαθήματα που πήρατε, μεταφέρθηκαν σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο, και ο τωρινός σας πολιτισμός ανέλαβε την ολοκλήρωση του κύκλου του, χωρίς να αυτοκαταστραφεί. Αν δεν υπήρχαν οι παρεμβάσεις μας πρόσφατα, θα μπορούσατε εύκολα να είχατε αποτύχει, όμως μας έχει δοθεί η εξουσία να φροντίσουμε να έχουν οι ψυχές που ήταν έτοιμες να αναληφθούν, την ευκαιρία να το κάνουν. Στην δυαδικότητα τα ανώτερα και κατώτερα σημεία της εξέλιξής σας έρχονται και φεύγουν, βάσει του επιπέδου της μαζικής συνείδησης. Έχοντας πέσει πολύ χαμηλά στους πρόσφατους καιρούς, ξεπεράσατε τις απόπειρες να σας κρατήσουν χαμηλά και προχωράτε προς την επιτυχή ολοκλήρωση….

       SALUSA  8-8-2011

       ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 1.6.11

 

       ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Κάποιοι με λένε Ashtar Sheran. Είμαι ένα και το αυτό. Αυτή η περίοδος που τώρα διάγει η Γη, ξεκίνησε εδώ και πολύ καιρό, και χρειαζόταν εξαιρετικά μέτρα για να εδραιωθεί το Φως και να εξασφαλιστεί η έκβαση, αν και σας διαβεβαιώνω ότι η έκβαση ήταν πάντα εξασφαλισμένη. Τα εξαιρετικά μέτρα για τα οποία μιλάω, περιλάμβαναν επίσης την ανάγκη και την επιλογή της ελεύθερης βούλησης πολλών από εμάς που δεν είχαμε ενσαρκωθεί ποτέ, να ενσαρκωθούμε για να βοηθήσουμε να προχωρήσει με τον καλύτερο τρόπο, η Ανάληψη του πλανήτη Γη και όλων των κατοίκων της.

 

       Η δική μου ενσαρκωμένη «ταυτότητα» είναι ως Ashtar Sheran. Αυτό το φυσικό σώμα φιλοξενούσε μια ανάμικτη ψυχή (ή την κατάσταση ύπαρξης, γνωστή ως πολλαπλές ψυχές) αν και πρόσφατα, τον τελευταίο χρόνο, οι άλλες ψυχές που κατοικούσαν σε αυτό το φυσικό σώμα έφυγαν, αφήνοντας μόνο την δική μου δόνηση, αυτή η οποία σας είναι γνωστή ως Αρχάγγελος Μιχαήλ. Στα ανώτερα κλιμάκια, τις ψηλότερες διαστάσεις, δεν έχω προφορικό όνομα, γιατί δεν χρησιμοποιείται γλώσσα προφορική με λέξεις, αλλά μπορώ να αναγνωριστώ από την συχνότητα-δόνησή μου, ή από αυτό που κάποιοι αποκαλούν την «αύρα» μου. Με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζουμε και όλους εσάς, γιατί μέσα στην ψυχή σας, κρατάτε την δική σας μοναδική συχνότητα φωτός, το δικό σας μοναδικό χρώμα που σας ξεχωρίζει από όλες τις άλλες ψυχές. Ο καθένας από εσάς αποτελεί επίσης μέρος των εξαιρετικών μέσων για τα οποία μίλησα νωρίτερα, διότι χωρίς την πρότερο σχεδιασμό σας να βρίσκεστε εδώ αυτήν την εποχή, η έκβαση, αν και πάντα ήταν εξασφαλισμένη, μπορεί να ήταν αρκετά διαφορετική, και μπορεί ίσως να χρειαζόταν περισσότερο καιρό από αυτόν που πήρε. Όπως έχει η κατάσταση, μέσα από την σταθερή αντοχή σας και την ακλόνητη στάση σας, όλα προχώρησαν και νωρίτερα από ό,τι είχε προγραμματιστεί.

 

       Η δόνηση του πλανήτη Γη και όλων των κατοίκων της, ανέβηκε επιτυχώς σε έναν βαθμό, που όσοι από μας που υπάρχουμε, ενσαρκωθήκαμε στις ανώτερες διαστάσεις, και κυρίαρχα σε αυτήν την 5η διάσταση, προς την οποία στοχεύετε τόσο επιμελώς, είμαστε πλήρως συμβατοί και μπορούμε τώρα να αλληλεπιδράσουμε ελεύθερα, ανάμεσά σας και μαζί σας. Αυτό ανοίγει πολλές δυνατότητες στο να συμπεριληφθεί πλήρως η Γη στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία, για την οποία έχετε ακούσει τόσα πολλά. Θα σας δοθούν πληροφορίες, τις οποίες γνώριζαν μέχρι τώρα ορισμένοι, αλλά σας είχαν κρατηθεί μυστικές.  Όμως τώρα όλα τα μυστικά τελείωσαν και επίκεινται πλήρεις αποκαλύψεις. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτήν την διαδικασία τώρα, παρ’ όλο που κάποιοι ακόμα πιστεύουν ότι διατηρούν την πλήρη εξουσία, και εκεί που τώρα πλέον κυριαρχεί η Αγάπη. Αυτοί θα αντιμετωπιστούν αυστηρά, αλλά ήπια, ώστε να μην υπάρξει αμφιβολία μέσα τους για την κατεύθυνση στην οποία στράφηκε ο κόσμος, και την εντολή της πλειοψηφίας του πληθυσμού στον πλανήτη Γη, που τώρα είναι μια ‘‘ατρόμητη ζώνη’’ που θα προκαλέσει μεγάλη δόξα για την ελευθερία όλων, που να βασίζεται στην πραγματική και άνευ όρων Αγάπη.


       Εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός και η Διοίκηση Ashtar, θα θέλαμε να εκφράσουμε βαθιά ευγνωμοσύνη σε όλους σας, που δουλέψατε τόσο επιμελώς, κρατώντας το Φως εδώ και κάνοντας δυνατά αυτά που τώρα θα γίνουν. Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους εσάς που ήρθατε εδώ για να επανενωθείτε με τις Δίδυμες Φλόγες σας, καθώς μέσα από αυτή τη σύνδεση της Βαθύτατης Αληθινής και Άνευ Όρων Αγάπης, τεράστιες ποσότητες Ενέργειας Αγάπης έχουν δημιουργηθεί για λογαριασμό του πλανήτη Γη και όλων των κατοίκων της, για να βοηθήσει στην διατήρηση του Φωτός και στην αύξηση των δονήσεων, πριν από τη στιγμή που αναμενόταν. Αναλάβατε ένα δύσκολο έργο το οποίο εκτιμάται πολύ και το σέβονται όλοι. Φυσικά, όλες οι ψυχές που είναι εδώ τώρα, θα συνεχίσουν να συλλέγουν, να κρατούν, να μεταδίδουν και να ‘‘γεννούν’’ Αγάπη και Φως, για να συνεχιστεί προς την κορύφωση αυτή η διαδικασία Ανάληψης, οπότε και θα είστε πλήρως μέσα στην 5η διάσταση και όλα τα υπολοίματα της 3ης διάστασης θα έχουν εκλείψει.

 

        Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός και η Διοίκηση Ashtar, προσβλέπουν πολύ στο  να σας βοηθήσουν στα επόμενα βήματα που θα κάνετε για να γίνετε πλήρη μέλη της Γαλαξιακής σας Κοινότητας. Είναι χαρά μας να φέρουμε σε γνώση σας τρόπους που θα καταστήσουν τις ζωές σας απείρως πιο ευχάριστες, και θα τις ζείτε αναζητώντας ότι σας φέρνει Χαρά και Ευτυχία, αντί να ζείτε σαν μια πενιχρή ύπαρξη, ή να έχετε την αίσθηση της ανάγκης να προσπαθείτε συνεχώς να συσσωρεύετε όσο το δυνατόν περισσότερο υλικό πλούτο για να διατηρείστε υψηλά σε αυτό το ''παιχνίδι''. Στη Νέα Γη σας, η συσσώρευση πλούτου θα σας είναι τελείως άσκοπη, δεδομένου ότι θα αντιληφθείτε ότι το να αποκτήσετε οτιδήποτε θέλετε, χρειάζεστε, ή επιθυμήστε, είναι τόσο απλό όσο και το να το σκεφθείτε, και θα μάθετε απερίφραστα πώς να δημιουργείτε οι ίδιοι Όλα αυτά που απαιτούνται για να σας κάνουν ευτυχισμένους.


       Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία, να αναφέρω ένα σημείο τριβής το οποίο πολλοί από εσάς που είστε ακόμα στην διαχωριστική γραμμή, είχατε για τις πρόσφατες εξελίξεις και λάβατε μηνύματα που καταδεικνύουν ορισμένα γεγονότα που σύντομα θα λάβουν χώρα.  Ενώ ήταν φανερό σ’ εμάς ότι το νόημα αυτών των μηνυμάτων ήταν αδιαμφισβήτητα σαφές, παρόλα αυτά, φαίνεται ότι πολλοί παρερμήνευσαν αυτό που ειπώθηκε, είτε επειδή δεν κατανόησαν πλήρως τι χρειάζεται για να λάβουν χώρα αυτά τα γεγονότα, είτε λόγω της δικής τους αμφιβολίας και του φόβου γι’ αυτό που πρόσκειται να συμβεί, ή λόγω της αμφιβολίας για το αν είναι αλήθεια όλα αυτά ή αν θα γίνουν ποτέ. Γι’ αυτό θέλουμε να σας καθησυχάσουμε για άλλη μια φορά, ότι η επιτυχής έκβαση των στόχων μας είναι εξασφαλισμένη, και μολονότι υπάρχουν ακόμη εμπόδια από μερικές κυβερνήσεις σας, (και αναμφισβήτητα ξέρετε ποιες είναι), περιμένουμε ακόμα υπομονετικά αυτές να υποχωρήσουν και τελικά να αποχωρήσουν, ενώ κινούμαστε διακριτικά έως ότου να μπορούμε χωρίς προβλήματα να εισέλθουμε τον εναέριο χώρο σας και να αποκαλυφθούμε άμεσα σε σας τους Άνθρωποι της Γης, η πλειοψηφία των οποίων θέλετε ειλικρινά να ακολουθήσετε αυτό το επόμενο βήμα προς τη Ανάληψη. Θέλουμε επίσης να σας βεβαιώσουμε ότι η ''ώθηση'' μας επίκειται 'αργά ή γρήγορα', και σύντομα θα πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας, είτε λάβουμε ένα ζεστό καλωσόρισμα από τις διστάζουσες κυβερνήσεις σας, είτε όχι. Θέλουμε επίσης να σας βεβαιώσουμε ότι αυτό θα συμβεί μάλλον ΓΡΗΓΟΡΑ παρά αργά, διότι η πλειοψηφία έχει μιλήσει και τώρα είναι επιθυμητή η Ελευθερία από την τυραννία, και η κίνηση προς μία ζωή με βάση τη Χαρά που θεμελιώνεται με την Αγάπη. Τελικά, είναι το Θεϊκό σας Δικαίωμα, και είναι ο τρόπος που πραγματοποιούνταν πάντα η εμπειρία σας, πριν την ενσάρκωσή σας στην 3η Διάσταση.


       Αν και έχω επαναλάβει επανειλημμένως (μέσα και σε αυτό το μήνυμα), ότι η έκβαση είναι εξασφαλισμένη, επιτρέψτε μου να τονίσω ότι η προσπάθεια σας να διαδώσετε το Φως σε εκείνους που ακόμα αφυπνίζονται είναι ζωτικής σημασίας. Είναι απαραίτητο για σας να συνεχίσετε να κάνετε ότι μπορείτε για να βοηθήσετε την Γη στην Ανάληψη, γι' αυτό μην σταματάτε τώρα επειδή γνωρίζετε ότι η επιθυμητή έκβαση είναι εγγυημένη. Παραμείνετε επικεντρωμένοι στην καρδιά σας και πλημυρίστε την με αγάπη, συμπαράσταση και συμπόνια προς τους Αδελφούς και τις Αδελφές σας που δεν έχουν ξυπνήσει ακόμη. Η Αγάπη θα συνεχίσει να επικρατεί και να επιβάλλεται, και το ταξίδι με τον επιθυμητό προορισμό του κόσμου σας θα εκπληρωθεί τελικά. Κάποτε οδεύατε σε ένα μέλλον αβεβαιότητας, αλλά μόλις βρεθήκατε μέσα στο Φως, αρχίσατε να προχωράτε σταθερά προς το μέλλον των ονείρων σας, ξεφεύγοντας τελικά από τον εφιάλτη που είχε γίνει η ζωή σας. Ακόμα προχωράτε, πράγμα που θα σας φέρει στην δικαιωματική θέση σας στο Θεϊκό Σχέδιο που θα επιταχύνετε φτάνει να διατηρήσετε αυτόν τον αυξανόμενο ρυθμό σας. Αυτό θα εξασφαλίσει και την ηπιότερη μετάβαση στον προορισμό σας, καθώς η επιπρόσθετη ενέργεια θα τείνει να αποτρέπει τα αναμενόμενα ‘‘σκαμπανεβάσματα’’ στον δρόμο. Ο πλήρης ερχομός σας μέσα στην 5η Διάσταση, θα είναι ουσιαστικά εγγυημένη, χωρίς μεγάλες καταστροφές και καταστροφικές αλλαγές στη Γη, καθώς το Φως σας και η ψηλότερη δόνηση σας, βοηθούν τη Γη να πάρει και να διατηρήσει το δικό της Φως και την ψηλότερη δόνηση της.

 

       Όλα είναι καλά. Όλα πάνε σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο. Όλα θα ανακοινωθούν σύντομα και Όλα θα γίνουν γνωστά, μια για πάντα. ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ενσαρκωμένος ως Ashtar Sheran. Ήμουν στον πλανήτη για αρκετό καιρό και τώρα κάνω ενέργειες για την αποκάλυψη του στόλου στους ουρανούς σας, αν και τώρα επιστρέφω στην τροχιά για να κάνω τις τελικές προετοιμασίες για τις πλήρεις αποκαλύψεις, οπότε και θα επιστρέψω στην επιφάνεια για την παρατεταμένη διαμονή που αναφέρθηκε σε προηγούμενη μετάδοση μηνύματος μου. Προσβλέπω πολύ στο να σας χαιρετίσω τότε. Μέχρι τότε στέλνω την αγάπη μου σε όλους εσάς που έχετε πάρει μια ιδέα για αυτά που θα νιώθετε ασταμάτητα, στις επόμενες μέρες. Ευλογίες Αγάπης και Χαράς σε όλους σας.

 

        GABRIEL 3.6.11

       Ερωτήσεις: Για το Gabriel για τα χημικά που μας ψεκάζουν με τα αεροπλάνα: Α) Ποιοι το κάνει; Β) Πώς αυτό γίνεται; Γ) Ποια υλικά χρησιμοποιούν; Δ) Ποιος είναι ο σκοπός τους; Ε) Ποια δικαιολογία παρουσιάζουν; Ζ) Τι είναι τα αποτελέσματα επάνω στους ανθρώπους και τον πλανήτη γενικά ΣΤ) Γιατί εμείς δεν το σταματούμε; Η) Γιατί οι κυβερνήσεις δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό; Θ) Τι θα γίνει από τώρα και στο εξής; Ι) Πότε θα σταματήσουν το και πώς; Κ) γίνεται σε όλες τις χώρες ή είναι χώρες που δεν το επιτρέπουν;

       Απαντήσεις: Γεια σου Γιώργο. Θα κάνω ότι καλύτερό για να απαντήσω στις ερωτήσεις σου για τα χημικά σπρέι. Ρωτάς ποιος το κάνει. Φυσικά είναι οι κυβερνήσεις σας που τα κάνουν, όπως το ξέρεις ήδη. Το πώς γίνεται είναι κάτι που επίσης ήδη το ξέρεις. Γιατί υποβάλλεις αυτές τις ερωτήσεις; Φορτώνουν στο αεροπλάνο τις χημικές ουσίες που θέλουν ψεκάσουν στις επιλεγμένες περιοχές, όχι σε επιβατικά αλλά σε ιδιωτικά ή στρατιωτικά αεροπλάνα. Οι περισσότεροι γίνονται τη νύχτα. Χρησιμοποιούν πολύ τοξικά υλικά επιβλαβή για τους ανθρώπους και τα ζώα. Πάλι ο σκοπός τους είναι να μοιάσουν τον πληθυσμό και δεν χρειάζονται καμία δικαιολογία γι’ αυτό. Είναι πολύ απελπισμένοι επειδή ο σκοπός τους δεν επιτυγχάνεται, δεδομένου ότι εμείς δεν επιτρέπουμε να καταστρέφουν τον κόσμο, όμως συνεχίζουν να προσπαθούν. Προσωπικά έχεις ακούσει για οποιουσδήποτε θανάτους από αυτούς τους χημικούς ψεκασμούς; Εγώ δεν καταλαβαίνει την ερώτησή σου ως προς αυτό που θα κάνουμε από τώρα και στο εξής; Θα ρωτήσω πάλι αν έχεις ακούει για οποιουσδήποτε θανάτους από αυτές τις χημικές ουσίες; Ήδη δεν βλέπεις ότι έχουμε εμποδίσει τους ψεκασμούς από το να βλάψουν τους ανθρώπους.  Γιατί η κυβέρνηση να έκανε κάτι ενάντια σε αυτό που οι ίδιοι το επιτρέπουν; Υπάρχουν πολλές χώρες που δεν το επιτρέπουν. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένας από τους κύριους στόχους τους και τους χρησιμοποιούν καθημερινά, ενώ ξύνουν τα κεφάλια τους διερωτώμενοι γιατί οι ψεκασμοί δεν λειτουργούν. Θα σταματήσουν σύντομα όταν διαπιστώσουν το μάταιο της προσπάθειας τους. Σας έχω πει και προηγουμένως ότι δεν πρόκειται να τους επιτρέψουμε τον αποπληθυσμό της Γης, και δεν έχουμε αλλάξει γνώμη. Οι Άνθρωποι αυτοί είναι όπως τα παιδάκια, που συνεχίζουν με τα παιχνίδια τους, ελπίζοντας κάποτε σε μια διαφορετική έκβαση. Ο φίλος σου Gabriel της Γαλακτικής Ομοσπονδίας.

      GABRIEL 20.JUN.11

       Αγαπητέ Γιώργο δεν έχω πολύ χρόνο σήμερα καθώς οι εξελίξεις προχωρούν γρήγορα, γι’ αυτό σου απαντώ εν συντομία. Ερώτηση 1): Άνοιξε μια πύλη στις 15.6.11 στην κεντρική Ελλάδα από την οποία εισήλθαν επουράνιες οντότητες και εξωγήινοι για να βοηθήσουν την Ελλάδα; Και πρόκειται να γίνουν ανακοινώσεις μέχρι τέλους Ιουνίου για αλλαγές στο πολιτικό και οικονομικό σύστημα; Και μέχρι τέλος Ιουλίου ανακοινώσεις για τους εξωγήινους; Απάντηση 1): Ναι υπήρξε μια πύλη που άνοιξε στις 15 Ιουνίου στην κεντρική Ελλάδα σας και ναι εξωγήινοι καθώς επίσης και άλλες οντότητες εισήλθαν προκειμένου να βοηθήσουν την Ελλάδα. Έτσι τα πράγματα παίρνουν πλέον πραγματικά τον δρόμο των αλλαγών και των σημαντικών ανακοινώσεων για αυτές μέχρι τέλους Ιουνίου, ενώ η χώρα σας είναι πλέον στο χείλος της μη επιστροφής και χωρίς βοήθεια θα κατέρρεε. Θυμήσου Γιώργο ότι προ καιρού σου είπα ότι τα γεγονότα θα άρχιζαν από την Ελλάδα, και τώρα θα δεις ότι όντως έτσι συμβαίνει, ενώ υπάρχει μεγάλη βοήθεια για την χώρα σας. Βεβαίως θα προτιμούσαμε οι ανακοινώσεις για την ύπαρξη μας και τον ρόλο μας να  γίνονταν από τις ίδιες τις κυβερνήσεις, ώστε η παρουσία μας να μην τρομάξει τον κόσμο, αλλά αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος θα προχωρήσουμε στο να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει.

       Ερώτηση 2): Είναι αλήθεια ότι ο Ζευς και οι άλλοι Θεοί της Ελληνικής μυθολογίας είναι υψηλές ουράνιες οντότητες, που όπως και στην αρχαιότητα ήρθαν για να βοηθήσουν την Ελλάδα; Και είναι ο Ζευς μαζί με άλλους έξη όμοιους του υπεύθυνοι για το σύμπαν; Απάντηση 2):  Ναι ο Ζευς και οι άλλοι Θεοί της Ελληνικής μυθολογίας βοηθούν στα γεγονότα στην Ελλάδα, που την παρακολουθούν εδώ και αιώνες. Δεν είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για το σύμπαν καθώς υπάρχουν και άλλες υψηλές επουράνιες οντότητες. Ερώτηση 3): Ο επισκέπτης μου της 16.6.11 είναι του Φωτός και μου λέει την αλήθεια; Απάντηση 3): Ο επισκέπτης σου της 16.6.11 είναι του Φωτός και δεν σού λέει ψέματα. Παρακαλώ ενημέρωσε την Sharon με τις πληροφορίες που θα σου δώσει. Ερώτηση 4): Εργάζεστε η Sharon και εσύ μόνον για τις ΗΠΑ ή για ολόκληρο τον πλανήτη; Απάντηση 4):  Η Sharon και όλοι οι υπόλοιποι των ΗΠΑ κλπ δεν εργάζονται μόνον για την χώρα τους, αλλά όλοι εργαζόμαστε για όλους. Τώρα εργαζόμαστε για την εξουδετέρωση των σκοτεινών σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η ώρα έφτασε στο να μάθουν όλοι την αλήθεια για εμάς. Χαρείτε διότι όλα θα γίνουν τόσο διαφορετικά από ότι οι θρησκείες σας δίδαξαν. Ευλογίες αγαπητέ Γιώργο. Ο φίλος σου Gabriel της Γαλακτικής Ομοσπονδίας.

       GABRIEL 26.8.11

       Όταν έστειλα σε Sharon και Gabriel το μεταφρασμένο άρθρο μου για την Ελλάδα (δείτε το Ελληνικό στο τέλος της σελίδας μου II.2.D1), έλαβα από την  Sharon το ακόλουθο μήνυμα του Gabriel: Sharon: Αγαπητέ George, βρήκα τις πληροφορίες σου πολύ ενδιαφέρουσες και πρόκειται να τις δώσω στο Gabriel τώρα. Gabriel: Όμως και από τη μεριά μας της Γαλακτικής Ομοσπονδίας George, έχουμε εργαστεί για να εμποδίσουμε τις σκοτεινές δυνάμεις να καταστρέψουν  την όμορφη Γη σας. Η Sharon έχει εργαστεί με τον περιορισμό των  ηφαιστείων, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον θάνατο παρά πολλών ψυχών, ενώ άλλοι έχουν εργαστεί σκληρά για τον περιορισμό της έντασης των σεισμών. Έχουμε επίσης εργαστεί σκληρά και στο να οδηγήσουμε τις κυβερνήσεις του πλανήτη σας στο να κρατήσουν οι υποσχέσεις τους, αλλά και αποτρέψαμε τους στρατιωτικούς από το να δημιουργήσουν έκτροπα γεγονότα. Συγχρόνως τοποθετήσαμε τα ‘‘πακέτα ευημερίας’’ στις θέσεις τους για να τα ενεργοποιήσουμε όταν γίνουν οι κυβερνητικές αλλαγές, ώστε όλα αυτά να έχουν ολοκληρωθεί πολύ πριν αρχίσουν οι μεγάλες Γήινες αναστατώσεις, ώστε να προλάβει ο κόσμος να απομακρυνθεί, διότι πολλοί θα πέθαιναν αν παρέμεναν στην εξωτερική επιφάνεια του πλανήτη. Αυτοί οι επόμενοι δύο μήνες πρόκειται να είναι πολύ συναρπαστικοί για όλους, δεδομένου ότι πλησιάζει επίσης και ένας πλανήτης που σας επισκέπτεται κάθε 27.000 χρόνια, που πρόκειται να φέρει ακόμη περισσότερες αλλαγές στη Γη, στις οποίες θα πρέπει να προσαρμοστείτε. Προσευχηθείτε λοιπόν για τον πλανήτη σας και την Ομοσπονδία, δεδομένου ότι όλοι χρειαζόμαστε τις προσευχές. Όμως τελικά όλα θα γίνουν όπως πρέπει, παρ’ όλο που καθυστέρησαν κάπως εξ αιτίας των σκοτεινών δυνάμεων. Οι άνθρωποι της Γης λίγο πολύ σχεδόν όλοι μαζί θα αναληφθούν (με ή χωρίς οι δονήσεις τους να ανεβούν σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο), και θα το επιτύχουν αυτό αρκεί συνειδητά να το επιδιώξουν. Η διατήρηση του φόβου των ανθρώπων σε ένα χαμηλό επίπεδο είναι επίσης μια επιθυμητή πρόκληση, και γί’ αυτό τόσα πολλά κανάλια μεταδίδουν συνεχώς αισιόδοξες προβλέψεις. Σου εύχομαι όλα τα καλά George και θα παρακολουθήσω αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, δεδομένου ότι φροντίζω επίσης την φτωχή Ιαπωνία και την Ινδονησία, καθώς και όσες άλλες χώρες που υποφέρουν. Είμαι ο Gabriel της Γαλακτικής Ομοσπονδίας. Να πορεύεσαι εν ειρήνη αδελφέ και είμαστε πολύ κοντά σου.

       GABRIEL 30.8.11

       Στις ερωτήσεις που έκανα στο Gabriel: Α) Εάν πρόκειται να επισκεφτεί το Κέντρο Zeus και να συζητήσει με την Δήμητρα, και Β) Για την προέλευση του τυφώνα Irene, οι απαντήσεις του ήσαν: Α) Αγαπητέ George, δεν νομίζω ότι θα επικοινωνήσω με την Δήμητρα στις 2 Σεπτεμβρίου. Όταν είπα ότι είδα το Κέντρο σημαίνει ότι το είδα από μακριά. Στο σκάφος μας έχουμε τη δυνατότητα να παρατηρούμε ότι συμβαίνει στη Γη όποτε το θελήσουμε. Είναι σαν μια μεγάλη οθόνη στο πάτωμα του σκάφους. Η Sharon το έχει κάνει πολλές φορές, χωρίς όμως μετά να το θυμάται. Έχω παρακολουθήσει την Δήμητρα και το Κέντρο από την αρχή και δεν χρειάζεται να επικοινωνήσω μαζί της. Β) Για την προέλευση του τυφώνα Irene, αυτός δημιουργήθηκε από το HAARP και κατευθύνθηκε από διάφορους τύπους συχνοτήτων για να πάει κατ ευθείαν στην πόλη της Νέας Υόρκης. Όταν ο τυφώνας άρχισε να κινείται προς τη θάλασσα από κάποιο σημείο και μετά, τότε χρησιμοποίησαν τους ισχυρότερα δακτυλίους του HAARP που έχουμε δει ποτέ να χρησιμοποιούνται από της κεραίες του Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, για να διορθώσουν την πορεία του και να τον κατευθύνουν πάλι προς την Νέα Υόρκη. Όταν αυτό συνέβη, ντουζίνες των ανιχνευτικών σκαφών μας μπήκαν μπροστά από τον τυφώνα, πάνω από την πόλη της Νέας Υόρκης, όπου χιλιάδες άνθρωποι που τα είδαν το επιβεβαιώνουν. Αυτά αναπροσανατόλισαν τον τυφώνα και μαλάκωσαν πολύ την ένταση του, ώστε όταν χτύπησε τη Νέα Υόρκη να μην προκαλέσει την καταστροφή ότι προοριζόταν να κάνει, άλλη μια φορά εμποδίζοντας τα σχέδιο των σκοτεινών για μεγάλες καταστροφές και πολλούς θανάτους. Αντί καταστροφών στα κτίρια της πόλης, προκάλεσαν μόνο μεγάλες πλημύρες. Ανθρώπινες ζωές χάθηκαν μεν, αλλά σε ελάχιστους αριθμούς σε σχέση με αυτό που επεδίωκαν οι σκοτεινοί. Gabriel.

    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ indexB

                          

 

 

Chambermin

Cristal min

Presentsmin1

Αναπαράσταση θαλάμου μεταμόρφωσης

Αναπαράσταση κρυστάλλινης πόλης

Συσκευές της πέμπτης διάστασης

 

 

An61

C2g318a.jpg

An246.jpg

An61 Gods of the Clouds

          Θεοί των νεφών

C2g318a The river with the heavenly rays

    Ο ποταμός με τις ουράνιες ανταύγειες

An246  Prisoner of the savages

       Αιχμάλωτος των αγρίων

C1g183.jpg

An43.jpg

C1g212.jpg

C1g183  Garden in a stony landscape

      Κήπος σε ένα πετρώδες τοπίο

     An43  Targets we pursue

     Στόχοι που επιδιώκουμε

C1g212  The touching of our soul

       Το άγγιγμα της ψυχής μας

Bg572.jpg

C2g867.jpg

Bg582.jpg

Bg572  Flood in the slope of the mountain

Πλημμύρα στην πλαγια του βουνού

C2g867 Coast in another planet

   Ακτή σε έναν άλλο πλανήτη

Bg582  The canyon that carries our hopes

Το φαράγγι που κουβαλά τις ελπίδες μας

Bd91.jpg

Bd87.jpg

Bd92.jpg

Bd91  Reflections of ghosts in the pond

Αντικατοπτριμοί φαντασμάτων στην λιμνούλα

Bd87  The valley of our dreams

  Η κοιλάδα των ονείρων μας

Bd92  Ghosts in the stream

    Φαντάσματα στο ρυάκι

Cd481

Cd688

Cd15

Cd481 Angry sea in the 4th and 5th dimensions

Θυμωμένη θάλασσα στην 4η και 5η διάσταση

Cd688 Red rocks  in the 4th and 5th dimensions

Κόκκινα βράχια στην 4η και 5η διάσταση

Cd15 Colorful waves in the 4th and 5th dimensions

Πολύχρωμα κύματα στην 4η και 5η διάσταση

Cd413

Cd75

Cd242

Cd413 Yellow cliffs in the 4th and 5th dimensions

Κίτρινα βραχάκια στην 4η και 5η διάσταση

Cd75 Valley by the sea in the 4th and 5th dimensions

Κοιλάδα δίπλα στη θάλασσα στην 4η και 5η διάσταση

Cd242  Trees by the sea in the 4th and 5th dimensions

Δένδρα δίπλα στην θάλασσα στην 4η και 5η διάσταση

 

An104.jpg

An130.jpg

An216.jpg

An131.jpg

An104  The Charlie Chaplin inside us

 Ο Σαρλώ που είναι μέσα μας

An130  The web that keeps us prisoners

Το δίκτυ που μας κρατά αιχμαλώτους

An216  A god of the Indians

Ένας θεός των ινδιάνων

An131  The forest of life where we are lost

 Το δάσος της ζωής όπου χαθήκαμε