ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ

Bd95.jpg

An182.jpg

Bd116.jpg

Bd95   A view to the lake of ghosts

Θέα προς την λίμνη των φαντασμάτων

An182  Praying for the rain to come

Προσευχόμενοι για να έλθει η βροχή

Bd116  A small bridge in the public park

 Μια μικρή γέφυρα στο δημόσιο πάρκο

C826.jpg

An61

Bd138.jpg

C826   Red waves of an extraterrestrial sea

 Κόκκινα κύματα εξωΓήινης θάλασσας

An61 Gods of the Clouds

          Θεοί των νεφών

Bd138   River under the burning sky

 Ποτάμι κάτω από τον φλεγόμενο ουρανό

Bg1103.jpg

Bg12.jpg

C2g727.jpg

Bg1103   An extraterrestrial sea creature

    Ένα εξωΓήινο θαλάσσιο πλάσμα

Bg12  Living precious minerals

    Ζωντανά πολύτιμα ορυκτά

C2g727  Mixed artist’s emotions

Ανάμεικτα συναισθήματα του καλλιτέχνη


 

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κείμενα που ακολουθεί είναι η διορθωμένη μετάφραση της Αγγλικής μου σελίδας ΙI.1.D13 που έγινε από την μεταφράστρια και φίλη μου Βίκυ, την οποία ευχαριστώ για τον χρόνο μου που μού γλίτωσε, (τα site της www.ideografhmata.gr και το κανάλι της στο YouTube http://www.youtube.com/user/vasoula2908). Σημειωτέον ότι υπολείπονται ορισμένα ακόμη μηνύματα που μεταφράζονται για να προστεθούν σύντομα στην σελίδα μου αυτή.

         EΕΙΣΑΓΩΓΗ

       Αυτή η σελίδα είναι η συνέχεια της προηγούμενης σελίδας II.2.D11 και περιέχει όποια νέα (από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως τον Ιανουάριο του 2011) σημαντικά μηνύματα (ή επιλεγμένες παραγράφους αυτών των μηνυμάτων), ήρθαν από τους Σίριους φίλους μας της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, ή και από την Θεϊκή Ιεραρχία που βρίσκονται εδώ στη Γη για να μας βοηθήσουν α) να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματά μας κατά την ενδιάμεση περίοδο μέχρι τα τέλη του 2012 (και ειδικά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις «σκοτεινές δυνάμεις» που μας κυβερνούν), β) να αναληφθούμε σε πλήρως συνειδητά όντα και γ) να μπούμε με επιτυχία στην «Πέμπτη διάσταση». Αυτά τα μηνύματα είναι  Α) Από τις «ενημερώσεις» του φίλου μου Δρ. Sheldan Nidle (δείτε το site www.paoweb.com), ο οποίος έχει τακτική επικοινωνία μαζί τους, λαμβάνοντας τέτοια μηνύματα.  Β) Από έναν άλλον Σίριο, ονόματι SALUSA που μιλάει μέσω του Michael Quisey, (δείτε το site του www.treeofthegoldenlight.com).  Γ) Πληροφορίες που λαμβάνω από τον φίλο μου Gabriel, έναν εξωγήινο από τον πλανήτη Altone στην Ανδρομέδα, που είναι εδώ στη Γη με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία για να μας βοηθήσει με την ανάληψη κλπ, που μιλάει μέσω της αδερφής του στη Γη της Σάρον, η οποία μου στέλνει τα αντίστοιχα ε-μαιλ, δίνοντας απαντήσεις στις ερωτήσεις που του θέτω. Δ) Από την Θεϊκή Ιεραρχία ήτοι τους Αρχάγγελο Μιχαήλ, Άγιο Γερμανό (Σαιντ Ζερμαίν), Ιλαρίωνα, Σαούλ, κλπ που προέρχονται μέσω channeling (επαφικών) Ε) Από άλλες πηγές από σημαντικούς ανθρώπους στη Γη.

         NIDLE 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2010 

        Επιστρέφουμε  με περισσότερες πληροφορίες για τον κόσμο σας, τη Μητέρα Γη και την ανάληψη σας σε πλήρη συνειδητότητα. Στα  τελευταία  μας  μηνύματα εστιάσαμε στην ιστορία της συγκάλυψης για τα ΑΤΙΑ και την Αγγλο-Αμερικανική κλίκα της σκοτεινής ελίτ. Είπαμε  πώς αυτή η ομάδα, η τελική πρόθεση της οποίας είναι να γίνει προσφιλής στους Ανουνάκοι που είναι οι άρχοντές τους, ακολουθούσε ένα μεγαλεπήβολο  σχέδιο που είχε εκκολαφθεί πριν μερικές δεκαετίες. Αυτό το σχέδιο ήταν να ωριμάσει στα μέσα της δεκαετίας του ’90, αλλά η απότομη μεταστροφή των Ανουνάκοι στο Φως, εξέπληξε και σοκάρισε τους ελιτιστές, αναγκάζοντάς τους να επινοήσουν νέο σχέδιο για να εξασφαλίσουν μια θέση υπεροχής παγκοσμίως.  Μετά από μια σειρά εμποδίων στα τέλη της δεκαετίας του ’90, οι Αμερικανικές εκλογές στη χιλιετία, έδωσε σε αυτούς τους κυνηγούς της δύναμης, την υπεροχή που αναζητούσαν, καταπνίγοντας την αντιπολίτευση που απέμεινε και στις ΗΠΑ και στην Αγγλία.  Τώρα,  μια νέα συνενωμένη πολιτική, ήταν εφικτή. Το  μεγαλεπήβολο σχέδιο, ήθελε και ένα δραστικό και μεγάλης κλίμακας τρομοκρατικό χτύπημα, ως ένα πρώτο βήμα στο δρόμο για την παγκόσμια κυριαρχία, και έτσι αυτό πραγματοποιήθηκε.

        Στις τελευταίες δεκαετίες,  η πετρελαϊκή βιομηχανία είδε μεγάλη εθνικοποίηση και αυτή η αλλαγή στην ιδιοκτησία, ανησυχούσε πολύ το Αγγλο-Αμερικανικό ενεργειακό καρτέλ.  Χρειάζονταν προσβάσεις στη Μ. Ανατολή,  για να ενισχυθεί ο απαραίτητος σκληρός βραχίονας κυριαρχίας, που χρειαζόταν για μελλοντικές περιφερειακές διαπραγματεύσεις.  Το  ίδιο ίσχυε και για την Ασία, τη Λατινική Αμερική  και την Αφρική.  Το πετρέλαιο ήταν μια βολική παγκόσμια  βιομηχανία, που μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να ξαναδημιουργηθούν τα δίκτυα εξουσίας που εγκατέλειψαν οι Ανουνάκοι, και η σκοτεινή ελίτ κινήθηκε γρήγορα, για να εκτελέσει την στρατηγική που καταστρώθηκε στα τελευταία χρόνια του 20ου αιώνα. Ταυτόχρονα,  εμείς ενισχύαμε τη σχέση μας με τις ομάδες και τα άτομα που γρήγορα γίνονταν οι γοι σύμμαχοί μας. Μαζί, συγκεντρώσαμε  τις πληροφορίες που καταδείκνυαν πώς θα ξετυλιγόταν το μεγαλεπήβολο σχέδιο των σκοτεινών. Τοποθετήσαμε  τα σκάφη μας γύρω από τη Νέα Υόρκη και παρακολουθήσαμε το πρώτο φρικτό βήμα αυτού του σχεδίου. Αυτό το «συμβάν» εμπεριείχε και γνωστή και κρυφή τεχνολογία, και ήταν ένας προπομπός για ένα «συμβάν» που σχεδιάστηκε για αργότερα στην ίδια δεκαετία: Την   ολογραφική εμφάνιση μας εισβολής από το διάστημα, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες που απεκόμισαν από τους πρώην σκοτεινούς εξωγήινους συμμάχους τους.

        Η τεχνολογία  που χρησιμοποιήθηκε στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, καλύφθηκε από το θέαμα πολύ ρεαλιστικών ολογραφημάτων τρισδιάστατων αεροπλάνων (αλλά χωρίς τις φωτεινές πηγές που προδίδουν). Το οπτικό εφέ, αν και πρωτόγονο, ήταν αρκετό για να ξεγελάσει αυτούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτή την τεχνολογία. Αυτό συνδυάστηκε με μια σειρά «φτιαγμένων» βιντεοταινιών   που έβγαιναν διαρκώς στον αέρα από μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια. Η χρήση όπλων μοριακών ακτίνων,  και οι ρυθμισμένοι εκρηκτικοί μηχανισμοί, ολοκλήρωσαν τη θεατρική παράσταση και όλα προχώρησαν, μόνο με μικρά προβλήματα.  Βλέπαμε  ότι το τεχνολογικό τους επίπεδο δεν είχε προοδεύσει περισσότερο από αυτό που χρησιμοποίησαν σε μερικές απόπειρες να στήσουν ψεύτικες εισβολές ΑΤΙΑ στη δεκαετία του ΄90.  Ενημερώσαμε  τους  γήινους συμμάχους μας γι’ αυτό και βάλαμε σε λειτουργία μηχανισμούς που θα τους εμπόδιζαν να ξαναχρησιμοποιήσουν αυτήν την τεχνολογία στο μέλλον. Μετά  από  μερικές αποτυχημένες απόπειρες να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία των ολογραμμάτων, οι ελιτιστές στράφηκαν στην πυρηνική σύγκρουση, σαν μέσο για να επιτευχθούν οι στόχοι τους. Εστίασαν σε καίρια σημεία στην Ασία και τη Μέση  Ανατολή κι εμείς στείλαμε εκπροσώπους μας σ’ αυτές τις περιοχές, για να προλάβουμε αυτήν την παράνοια.

        Περιττό  να πούμε, ότι αναλώσαμε αυτή τη δεκαετία, επαναλαμβάνοντας στις μεγάλες δυνάμεις, ότι τέτοια επικίνδυνα όπλα δεν είναι επιτρεπτή επιλογή.  Τα πυρηνικά οπλοστάσια πρέπει να εγκαταλειφθούν παντού! Μπαίνετε σε μια εποχή ειρήνης και ευημερίας και αυτό απαιτεί παγκόσμια δέσμευση στον αφοπλισμό. Αυτοί που έχουν τώρα την εξουσία, αντιπροσωπεύουν το τέλος μιας σκοτεινής εποχής με βία, φόβο, διαρκή εξαπάτηση και ψεύδη! Παραπαίουν και δεν μπορούν  να  πιστέψουν ότι η υποτιθέμενη αήττητη αυτοκρατορία τους καταρρέει και ο πλούτος τους, που τόσο καιρό ικανοποιούσε κάθε καπρίτσιο τους, τώρα εξαφανίζεται. Οι νέες  κυβερνήσεις είναι έτοιμες να τους ασκήσουν δίωξη και να επιστρέψουν τον τεράστιο πλούτο στους λαούς.  H επικυριαρχία  της  σκοτεινής ελίτ κάνει έναν τελευταίο σπασμό χάους στον κόσμο, όπως έκανε στο παρελθόν κάθε μεγάλη αυτοκρατορία όταν ψυχορραγούσε.  Ανθίζουν  νέες νοοτροπίες  και προσεγγίσεις, αρχίζουν να υλοποιούνται ευκαιρίες για μια νέα πραγματικότητα, και οι γήινοι σύμμαχοί μας προετοιμάζονται για να κάνουν ανακοινώσεις που θα αναστατώσουν!

        Ο  κόσμος  σας  στέκεται  στα  πρόθυρα  αλλαγών. Οι σκοτεινοί σκοπεύουν να σας οδηγήσουν στον αφανισμό. Είναι ένα έντονα κακόψυχο τσούρμο, και η συναναστροφή μαζί τους, είναι σαν να δουλεύεις με μια συμμορία κακοαναθρεμμένων και κακότροπων 5-χρονων παιδιών που σκοπεύουν να κάνουν μεγάλο κακό. Θέλει μια διαδικασία με το μαστίγιο και το καρότο, με ευθείες απειλές και με τη διακριτική χρήση ερεθισμάτων και κινήτρων για να τραβήξει κανείς την προσοχή τους. Έχουν ειδοποιηθεί επανειλημμένα για το τι περιμένει από αυτούς η Ομοσπονδία και ο Ουρανός, αλλά τα περισσότερα μηνύματα μπαίνουν από το ένα αυτή και βγαίνουν από το άλλο! Σ’ αυτήν την περίπτωση, δίνουμε εντολή στις ομάδες μας να καταστήσουν ανενεργό το απαγορευμένο κομμάτι του πυρηνικού ή κρυφού όπλου τους , και αυτές οι επιδείξεις φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα για λίγο.  Μετά,  οι εθνικές τους κλίκες κάνουν κάτι σκανδαλώδες πάλι και ο παραπάνω κύκλος επαναλαμβάνεται.  Υπάρχουν στιγμές που θέλουμε πολύ να κάνουμε κάτι για να γυρίσουμε τη ζυγαριά υπέρ των Γήινων συμμάχων μας!  

        Ο Ουρανός έχει βγάλει χρονοδιάγραμμα και η  προθεσμία κοντεύει να λήξει.  Καθημερινά  το τονίζουμε  αυτό στην ελίτ.  Τονίζουμε επίσης ότι μια ενέργεια με πυρηνικά από μεριάς τους, θα επισπεύσει μια άμεση πρώτη επαφή δική μας, και αυτή η γνώση έχει πράγματι αναχαιτίσει πολλά από τα φρικτότερα σχέδιά τους.  Κάθε  μεγάλος στρατός στον κόσμο σας, διαθέτει κάποιον τύπο  σκάφους με οπλικά συστήματα ποικίλων δυνατοτήτων, και αυτές οι σκοτεινές κυβερνήσεις έχουν χρησιμοποιήσει αυτά τα σκάφη εναντίον μας, και επανδρωμένα και μη επανδρωμένα, χωρίς επιτυχία, πράγμα που υπερτονίζει αυτό που τους λέμε. Φαίνεται πως απολαμβάνουν  αυτά τα παιχνίδια  γάτας-ποντικού κάθε βδομάδα, και αυτός είναι άλλος ένας λόγος που πρέπει να τους απομακρύνουμε από την εξουσία. Είναι πραγματικά  αήθεις, και έχουμε ενημερώσει τους γήινους συμμάχους μας για την αναξιοπιστία τους, και ειλικρινά προτείνουμε να μην τοποθετηθούν ποτέ σε οποιαδήποτε σημαντική θέση.  

        Είναι μια εποχή  διαπραγματεύσεων και προετοιμασίας. Αυτό που φαίνεται ανυπέρβλητο σήμερα, θα φύγει στη στιγμή αύριο. Η παγκόσμια κοινωνία σας είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Οι οικονομικές δυσκολίες δεν θα εκλείψουν! Στην πραγματικότητα, εντείνονται μέρα τη μέρα.  Τα άνομα οφέλη των σκοτεινών εξανεμίζονται, και το καθεστώς των νομισμάτων χωρίς αντίκρισμα και του ηλεκτρονικού τους πλούτου, τελειώνει. Το νόμισμα με πραγματική αξία, είναι η γέφυρα που θα οδηγήσει σε μια εποχή αφθονίας. Αυτή η προοπτική, σε συνδυασμό με το νέο τραπεζικό σύστημα διαφάνειας, κάνει την σκοτεινή ελίτ να τρέμει.  Εσείς να έχετε αισιοδοξία!  Το Φως ξέρει τι πρέπει να γίνει και το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε λίγη ακόμα υπομονή. Ένα μεγάλο κίνημα  που υποκινούμε εμείς, σαρώνει τον πλανήτη σας και θα διαλύσει τις απάνθρωπες δραστηριότητες των σκοτεινών.  Επίκειται η κατάρρευση αυτού του κόσμου.  Τα οικονομικά από μόνα τους, εγγυώνται το Βατερλό της σκοτεινής ελίτ! 

        Όπως γνωρίζετε, η Μητέρα Γη προετοιμάζει  τα προκαταρκτικά στο κλείδωμα των τεκτονικών της πλακών και αυτό προκαλεί μια σειρά από μεγάλους σεισμούς. Αυτή η αναβαθμισμένη σεισμική δραστηριότητα, έχει σαν αποτέλεσμα και την ενεργοποίηση περισσότερων ηφαιστείων, τα περισσότερα εκ των οποίων, αλλά όχι όλα, εκρήγνυνται στο βυθό των ωκεανών.  Το «πύρινο δαχτυλίδι» που κυκλώνει τον Ειρηνικό Ωκεανό, γίνεται πιο ενεργό και ο αριθμός των εκρήξεων, σχεδόν θα διπλασιαστεί στους επόμενους μήνες. Αυτές οι εκρήξεις επηρεάζουν την ατμόσφαιρά σας και αλλάζουν το κλίμα του πλανήτη σας.  Παρατηρούμε ότι τα καιρικά σας φαινόμενα γίνονται πιο ακραία, οι υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες και οι κορυφώσεις, αυξάνονται. Αυτό είναι άλλο ένα σημάδι ότι βρίσκεστε σε μια εποχή μετάβασης από την μία πραγματικότητα σε μια άλλη.

        Σήμερα, μιλήσαμε για τις εξελίξεις που σας φέρνουν πιο κοντά σε μια θαυμάσια εποχή ειρήνης και ευημερίας. Είστε επίσης πολύ κοντά στη μεγαλόπρεπη πρώτη επαφή μαζί μας.  Περιμένουμε να το γιορτάσουμε μαζί και να σας διδάξουμε για να κάνετε το τελικό σας ταξίδι στην πλήρη συνειδητότητα. Αγαπημένοι μας, να ξέρετε στο βάθος της καρδιάς σας, ότι τα αμέτρητα αγαθά και η ανεξάντλητη ευημερία του Ουρανού είναι πράγματι δική σας! Ας είναι έτσι! 

        NIDLE 14.ΣΕΠΤ.2010

        Επιστρέφουμε, αγαπημένες μας Καρδιές, για να σας πούμε περισσότερα! Όλα στον κόσμο σας προχωρούν τώρα στο τελικό κλείσιμο. Οι Γήινοι σύμμαχοί μας και οι ομάδες διπλωματών μας, βρίσκονται σε σοβαρές διαπραγματεύσεις με την σκοτεινή ελίτ. Αυτές οι συζητήσεις εμπεριέχουν μια σειρά κρίσιμων θεμάτων, όπως αλλαγή των κυβερνήσεων, νέα οικονομικά και νομισματικά συστήματα, και υλοποίηση των προγραμμάτων αφθονίας στον πλανήτη. Αυτά τα θέματα πρέπει να συζητηθούν επίσημα και να υπογραφούν οι όροι που θα επιβληθούν. Μόλις τελειώσουμε μ’ αυτό, μπορούμε να εμπλέξουμε πλήρως το προσωπικό της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, για να εξασφαλίσουμε την πλήρη και γρήγορη εφαρμογή των όρων.  Γι’ αυτό το σκοπό, έχουμε εστιάσει στους όρους επιβολής. Σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε την επιρροή μας για να προκύψουν οι αλλαγές των κυβερνήσεων και να βάλουμε τους Γήινους συμμάχους μας σε θέσεις, αφού τους έχει ανατεθεί να φέρουν εις πέρας όλες τις εκφάνσεις των παραπάνω αναφερθέντων αλλαγών. Τα σύστημα με τα χρήματα χωρίς αντίκρισμα και το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα που εδραιώθηκε στο Dumbarton Oaks, καταρρέουν. Ανακοινώνονται μυστικά χρεοκοπίες από αρκετές κεντρικές τράπεζες, με πρώτη και καλύτερη την US Federal Reserve.

        Αυτές οι μυστικές αποκαλύψεις είναι ένδειξη για πολλούς στα ψηλά κλιμάκια της τραπεζικής βιομηχανίας και των οικονομικών υπηρεσιών, ότι θα τους χτυπήσει μια μεγάλη οικονομική κατάρρευση και ότι χρειάζεται επειγόντως μια διέξοδος όπως μια ριζική μεταρρύθμιση.  Αυτές οι ανησυχίες έχουν φέρει στους Γήινους συμμάχους μας πολλούς νέους υποστηρικτές, οι οποίοι έχουν πάρει πλήρεις οδηγίες από τους Γήινους συμμάχους μας για το τι θα έρθει και πώς μπορούν να μας βοηθήσουν καλύτερα να επιτύχουμε τους στόχους μας. Ο αριθμός των «προσηλυτισμένων» διογκώνεται, αλλά μέχρι να εφαρμοστούν οι νέοι οικονομικοί και νομισματικοί κανονισμοί, ενημερώνουμε ελάχιστα τους νέους «στρατευμένους» για τις συνομιλίες με τη σκοτεινή ελίτ. Πολλές λεπτομέρειες παραμένουν εκκρεμείς, ωστόσο, είμαστε πολύ κοντά στις συμφωνίες που σκοπεύουμε να εξάγουμε από την ελίτ. Κάποια σημεία των συμφωνιών, όπως το νέο σύστημα σκληρού νομίσματος, τίθενται σε εφαρμογή, και όταν λειτουργήσουν, θα επιτρέψουν την υλοποίηση μιας ολόκληρης σειράς αλλαγών. Αυτές περιλαμβάνουν τις κυβερνητικές μεταβάσεις και τις ανακοινώσεις από τις νέες κυβερνήσεις, σχετικά με το σκληρό νόμισμα και την διαγραφή των χρεών.

        Αυτές οι νέες κυβερνήσεις καταλαβαίνουν ότι μετά τις ανακοινώσεις, θα ακολουθήσει ένας τεράστιος νομισματικός αποπληθωρισμός. Ο μηδενισμός των χρεών και οι μεγάλες φορολογικές αποζημιώσεις, θα αντιμετωπίσουν αυτές τις αλλαγές. Κινούμε την παγκόσμια κοινωνία σας, από το χρέος στην ευημερία. Τα νέα νομίσματα θα ανταλλάσσονται αρχικά με βάση την αξία που δηλώνουν και μετά από μια σύντομη περίοδο χάριτος, τα παλιά νομίσματα θα χάσουν την αξία τους. Ο χρυσός και το ασήμι θα ρυθμιστούν με τέτοιον τρόπο, ώστε να δουν όλοι και να αποδεχτούν τα νέα νομίσματα ως ασφαλή. Αυτά τα νέα στοιχεία του οικονομικού συστήματος θα επιστρέψουν τα σπίτια που έχουν κατασχεθεί στους αρχικούς ιδιοκτήτες τους και θα εισάγουν μια νέα αντίληψη για τη γη και τα ακίνητα ή το “real estate”.  Ως φροντιστές της Γαίας, θα σας δείξουμε ένα νέο σύστημα που πέφτει κάπου ανάμεσα σ’ αυτό που είναι κοινή πρακτική στην Εσωτερική Γη και στα τωρινά έθιμα (πρακτικές)  του κόσμου στην Επιφάνεια.  Τα «οικόπεδα» είναι στην πραγματικότητα λαθεμένη ορολογία: Όλα είναι ιερά για τη Μητέρα Γη και είστε μόνο προσωρινοί κάτοχοι των τεμαχίων της.  Η Γαία είναι ιερή και πρέπει να την τιμάτε όσο ζείτε πάνω σ’ αυτήν.

        Κάθε κομμάτι γης, σχετίζεται με τη γη που το περιβάλλει και έτσι, οι κάτοχοι του κάθε κομματιού, πρέπει να υιοθετήσουν μια συλλογική προσέγγιση. Είναι σημαντικό να ασχολείστε με την πολιτική διαχείρισης της γης και να ξέρετε τι συμβαίνει στην κοινότητά σας. Προσπαθήστε να καταλάβετε γιατί αυτή η ολιστική προσέγγιση είναι απαραίτητη. Κάθε κομμάτι γης,   συσχετίζεται με ολόκληρο το οικοσύστημα και αυτό έχει επιπτώσεις για το συγκεκριμένο περιβάλλον σας.  Το να τιμάτε την Γαία, σημαίνει ότι βλέπετε τη Γη γύρω σας, με νέους τρόπους. Να έχετε κατά νου ότι η υγεία του πλανήτη επηρεάζεται από αυτά που του κάνετε συλλογικά. Γι’ αυτό το λόγο, οι πολυεθνικές που βασίζονται στην ιδιοκτησία γης με «φυσικό πλούτο» όπως πετρέλαιο, αέριο, κάρβουνο κλπ, πρέπει να μάθουν ότι θα εδραιωθεί μια νέα μορφή υπεύθυνης διαχείρισης της γης, που θα τιμά τη Μητέρα Γη. Αυτοί οι κανόνες κηδεμονίας, χρήζουν μεγάλο βαθμό κοινής κατανόησης και αμοιβαίας αποδοχής, και για να γίνει αυτό, ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα επιμόρφωσης του κόσμου, είναι προφανώς απαραίτητο.

        Είναι άλλο να εδραιώσει μια νέα κυβέρνηση μια σειρά νέων αντιλήψεων, και άλλο να τις δεχτεί ο κόσμος.  Αυτή η πρόκληση θα ανατεθεί σε μια ειδική επιτροπή επίλεκτων μελών από τις νέες κυβερνήσεις και από εμάς. Πριν τις προσεδαφίσεις και την επίσημη πρώτη επαφή, πρέπει να ενημερωθείτε για έναν αριθμό νέων  αντιλήψεων.  Ίσως θυμάστε που αναφέραμε ότι θα σας δοθεί μια σειρά νέων ευθυνών. Ξέρουμε από τις νυχτερινές αλληλεπιδράσεις μας μαζί σας, την άποψη του καθενός από εσάς για μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Στόχος μας είναι να δείξουμε το δρόμο, που σημαίνει να «δείξουμε σε σας το δρόμο» για να υιοθετήσετε λογικές εναλλακτικές και βελτιώσεις στις τωρινές βασικές αντιλήψεις σας.  Γι’ αυτό το σκοπό, έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα διδασκαλιών διαφώτισης, του οποίου θα ηγούνται επιτροπές υπεύθυνες για τη μετάδοση απαραίτητων πληροφοριών.  Κάθε επιτροπή θα μπορεί να υιοθετήσει τις αλλαγές που θα πιστεύουν ότι ταιριάζουν καλύτερα στις αντίστοιχες εθνότητες που θα αναλάβουν. \

        Ο σκοπός γι’ αυτές τις αλλαγές, είναι η  προετοιμασία σας για την πρώτη επαφή. Η σκοτεινή ελίτ θέλει πολύ να τελειώσει και εσάς και την ταχύτατη αφύπνισή σας. Πολλοί από εσάς έχετε αφυπνιστεί τον τελευταίο χρόνο, και ο αριθμός αυξάνεται κάθε μήνα σε επιταχυνόμενο ρυθμό.  Βλέπουμε ότι οι σκοτεινοί είναι πολύ ανάστατοι από αυτό που πετυχαίνει ο Ουρανός εν όψει της ειδεχθούς πολιτικής των σφαγών που στόχο έχουν να εμποδίσουν την αφύπνισή σας και να μειώσουν τους αριθμούς σας. Κι όμως, αυτές οι σκοτεινές στρατηγικές, δεν πετυχαίνουν! Ο Ουρανός και το Φως είναι αποφασισμένοι να ξετυλίξουν το θεϊκό σχέδιο, που δηλώνει απερίφραστα ότι τελείωσε ο χρόνος των σκοτεινών και ότι η επιστροφή σας στην πλήρη συνειδητότητα, είναι τετελεσμένο γεγονός! Ιερές συμφωνίες με την φυσική πλευρά και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία, εξασφαλίζουν ότι αυτές οι Θεϊκές προθέσεις θα υλοποιηθούν. Έχουμε την προκαταρκτική εξουσία να προσεδαφιστούμε σε προδιαγεγραμμένο χρόνο στο εγγύς μέλλον σας!

        Αυτό το ιερό πρόγραμμα σημαίνει ότι δεν θα ζήσετε για πολύ ακόμα σ’ αυτό το τέλμα που οι σκοτεινοί κατάντησαν την τρισδιάστατη πραγματικότητά σας. Υπάρχει ένα σενάριο και θα τεθεί σε λειτουργία από εμάς, με την ευλογία του Ουρανού.  Οι σκοτεινοί το γνωρίζουν καλά αυτό, κι όμως επιμένουν στην προσπάθεια να δημιουργήσουν μια διαφορετική έκβαση. Ο Ουρανός και οι εκπρόσωποί μας, έχουν ενημερώσει πλήρως τις ισχυρότερες κυβερνήσεις σας, και μόνο λίγες θέλουν να αγνοήσουν τις εντολές του Ουρανού. Οι τακτικές κωλυσιεργίας τους, μιλάνε στην αμείωτη υπεροψία τους, και αυτό έχει οδηγήσει στον σχηματισμό των ομάδων διαπραγμάτευσης που αναφέραμε στην αρχή αυτού του μηνύματος. Ο σκοπός  είναι απλά  να αλλάξουν οι κυβερνήσεις σας νόμιμα, σε κυβερνήσεις που θα αντιπροσωπεύουν πραγματικά την οπτική σας που αλλάζει. Ήρθε η ώρα να γίνουν αυτές οι αλλαγές!

        Η κεκτημένη ταχύτητα για την αλλαγή,  αυξάνεται. Οι διορατικοί, οι επαφικοί και άλλοι  που βλέπουν και ακούνε το Φως, προβλέπουν αυτή τη σπουδαία περίοδο της αλλαγής. Ο καθένας έχει ένα κάπως διαφορετικό σενάριο γι’ αυτό που θα έρθει.  Το σχόλιό μας εδώ είναι ότι χρειάζεται μια κατανοητή  φυσική ώθηση ή εμφανιζόμενη πρόθεση. Σχετικά με τις προθέσεις  των σκοτεινών, τους έχει ειπωθεί επανειλημμένα ότι η καταστροφή των πυρηνικών θα γίνει και δεν έχουν επιλογή. Ούτε θα πετύχουν τη  σκευωρία με την εμφάνιση μιας ψεύτικης εισβολής απ’ το διάστημα, που έχουν επιχειρήσει να σκηνοθετήσουν πολλές φορές.  Έχουν προσπαθήσει επανειλημμένα  να επιτεθούν στα σκάφη μας και τα μητρικά διαστημόπλοιά μας, και έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν βοήθεια από τις πρώην σκοτεινές αστρικές αυτοκρατορίες τους. Όλες οι προσπάθειές τους απέτυχαν.  Παρ’ όλα αυτά, επιμένουν και πολύ σύντομα η αποτυχία τους, θα αντηχήσει σ’ όλον τον πλανήτη.

        Σήμερα, προσθέσαμε στην πληροφόρηση που σας προετοιμάζει για αυτά που έρχονται, συμπεριλαμβάνοντας τις  τελευταίες μας δραστηριότητες με τη σκοτεινή ελίτ. Οι Γήινοι σύμμαχοί  μας είναι έτοιμοι  να εμφανιστούν. Η πρόθεσή μας είναι να το στηρίξουμε αυτό, και την κατάλληλη στιγμή να προσεδαφιστούμε και να  γιορτάσουμε τη νέα χαραυγή στον κόσμο σας. Κάντε λίγη ακόμα υπομονή,  γνωρίζοντας ότι πολλοί αφοσιωμένοι άνθρωποι ολοκληρώνουν ζωτικές εργασίες.

        NIDLE 21.ΣΕΠΤ.2010      

        Επιστρέφουμε με περισσότερα θέματα προς συζήτηση μαζί σας. Αυτή τη στιγμή γίνονται σημαντικές  συνομιλίες με τους ηγέτες της σκοτεινής ελίτ σε διάφορα σημεία του πλανήτη. Αυτές οι μυστικές συναντήσεις, στρώνουν το δρόμο για τη μεταβολή αρκετών μεγάλων κυβερνήσεων. Ταυτόχρονα, αυτοί που μελετούν τις συνθήκες που αλλάζουν στην παγκόσμια οικονομία σας, νιώθουν ότι μια οικονομική καταστροφή, όμοια με αυτή του Σεπτέμβρη του 2008, μπορεί να συμβεί σύντομα. Αυτές οι απαισιόδοξες  προειδοποιήσεις αναστάτωσαν τα παγκόσμια χρηματιστήρια μετοχών, ομολόγων και αγαθών, ειδικά αφού οι κύριες τράπεζες δεν μπόρεσαν να ανακάμψουν σε αυτή την ταραχώδη εποχή. Πράγματι, το ύψος του μη δηλωμένου χρέους έχει ανέβει στο εκατονταπλάσιο και πιο πολύ. Αυτές οι δυσχέρειες στοιχειώνουν τις δομές της σκοτεινής ελίτ και δεν φαίνεται να υπάρχει λύση, εκτός από την άμεση μεταβίβαση της εξουσίας στους Γήινους συμμάχους μας. Ωστόσο, οι σκοτεινοί διστάζουν να καταθέσουν τα όπλα και να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες που τους πρότεινε το Φως. Με αυτό το επείγον αδιέξοδο ασχολούμαστε τώρα. Πρέπει να γίνει μια μεταβίβαση εξουσίας και πρέπει να γίνει γρήγορα.

       Μπαίνουμε σ’ αυτές τις διαπραγματεύσεις γνωρίζοντας πολύ καλά τι αναμένεται από εμάς. Όχι μόνο έχουν καθυστερήσει οι σκοτεινοί να απαγκιστρωθούν από την εξουσία αλλά παραμένουν αλαζονικοί,  φτάνοντας στο σημείο να απαιτούν να εξαιρεθούν από τις συνέπειες των απαίσιων πράξεών τους. Η φτώχεια και η αρρώστια εξαπλώνεται σ’ όλο τον πλανήτη. Ο αγώνας της επιβίωσης για τη μεγάλη πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού σας, έχει ενταθεί την τελευταία δεκαετία, παρά το γεγονός ότι υπάρχει τεράστιος πλούτος που θα μπορούσε εύκολα να δώσει λύση σ’ αυτά τα δεινά. Και πάλι, όχι μόνο κρατάνε αυτόν τον τεράστιο πλούτο οι σκοτεινοί ελιτιστές, αλλά εμποδίζουν και τη διανομή ενός άλλου τεράστιου ποσού που ανήκει στους Γήινους συμμάχους. Όλα αυτά πρέπει να διορθωθούν αμέσως, και γι’ αυτό ξεκινήσαμε τις συνομιλίες με τους σκοτεινούς. Θέλουμε να μας βλέπετε μόνον σαν ευεργετική παρουσία, αφού ο μοναδικός σκοπός μας είναι να εξασφαλίσουμε την υλοποίηση των απαραίτητων αλλαγών στις κυβερνήσεις σας και στην παγκόσμια οικονομία σας. Μας ανησυχεί το γεγονός ότι μια μειοψηφία του πληθυσμού σας,  πιστεύει ακράδαντα στην ιδέα των «κακών εισβολέων από το διάστημα». Αυτό το ψεύτικο μήνυμα μεταδίδεται στα μυαλά, από τα μέσα μαζικής ψυχαγωγίας, από τα τέλη της δεκαετίας του 1930.

        Υπάρχει πιο άμεσος τρόπος να εξασφαλίσουμε την πλήρη συμμόρφωση των σκοτεινών στις απαιτήσεις του Ουρανού και ημών, καθώς διαθέτουμε την τεχνολογία που θα αστυνομεύει εύκολα αυτές τις συμφωνίες. Φυσικά δεν επιθυμούμε να δείξουμε τη δύναμή μας μέχρι να χρειαστεί κάτι τέτοιο. Οι σκοτεινοί, στις μυστικές αποθήκες τους έχουν διάφορες τεχνολογίες, που κρατήθηκαν εσκεμμένα σε πρωτόγονη κατάσταση από τους πρώην εξωγήινους συμμάχους τους. Πήραμε αυτή την πληροφορία όταν αυτοί οι πρώην σκοτεινοί σύμμαχοι επέλεξαν να έρθουν στο Φως το 1995. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ τότε, μας έδωσε πρόσβαση σε ορισμένα ιερά διατάγματα που τέθηκαν σε ισχύ σ’ όλο τον γαλαξία το 1995. Ακολούθως, αυτά υιοθετηθήκαν και από την σκοτεινή Γαλαξιακή συμμαχία της Άνκαρα, δημιουργώντας στην Γαλαξιακή συνθήκη μεταξύ της πρώην συμμαχίας της Άνκαρα και της Γαλαξιακή Ομοσπονδίας του  Φωτός. Από αυτή τη συνθήκη, προέκυψαν πάρα πολλές πληροφορίες σχετικά με το τι είχε φιλτραριστεί από τους σκοτεινούς, στις διάφορες μυστικές κυβερνήσεις σας, και όλα τα δοθέντα μέσα ήσαν πολύ περισσότερα σε σχέση με το τι  εμφανίζεται στη δημόσια αρένα σας. Ωστόσο, είναι επίσης πολύ πρωτόγονα, σε σχέση με τα δικά μας μέσα, και αυτό μας δίνει ένα πλεονέκτημα που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε με την άδεια του Ουρανού.

        Η παρούσα  πορεία στην οποία βρισκόμαστε, φτάνει σε ένα σημείο, όπου χρειάζεται η επέμβασή μας. Αλλά πρώτα, να πούμε κάποιο ιστορικό: Το προσωπικό της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, έχει επέμβει στα ζητήματά σας για πάνω από 13 χιλιετίες, πράγμα που ακυρώνει τις αντί-επεμβατικές διαφωνίες που έχουν πολλά κομμάτια της κοινωνίας σας. Αυτό που μας αναχαιτίζει είναι η προαναφερθείσα προπαγάνδα που πολλοί από σας έχουν καταπιεί ολόκληρη. Σε αντιδιαστολή, σκεφτείτε τα δρώμενα που παίζουν γύρω σας: Μια τεράστια μεταμόρφωση του είναι σας, είναι εμφανώς έτοιμη να προκύψει και έχει ξεκινήσει από τον Ουρανό, για να επιστρέψετε στην πλήρη συνειδητότητα.  Κι αφού ο Ουρανός το ζήτησε, ήρθαμε κι εμείς να βοηθήσουμε στην εκτέλεση του Θεϊκού Θελήματος. Αυτοί που αντιτίθενται στο Θεϊκό Θέλημα είναι οι σκοτεινοί που ελέγχουν πολλές από τις κυβερνήσεις σας, την οικονομία σας και τις κύριες φιλοσοφικές σας απόψεις. Τα σκοτεινά μυστικά τους τάγματα, χρησιμοποιούν τεράστιο πλούτο και εξουσία για να χειραγωγήσουν τα πιστεύω σας και να δημιουργήσουν κοινωνίες που απαιτούν την πλήρη συμμόρφωσή σας σε αυτά. Αντίθετες είναι οι ομάδες που προσανατολίζονται στο Φως, τις οποίες στηρίζουμε.

        Το κρίσιμο βήμα τώρα μπροστά μας, είναι να φέρουμε μια επιτυχή μεταβίβαση της εξουσίας. Οι Ανουνάκοι, ως σύμβουλοί μας πλέον από το 1995 για θέματα που αφορούν τους σκοτεινούς ελιτιστές, προτείνουν αρκετούς τρόπους δράσης. Οι ελιτιστές αγνόησαν την παρότρυνση των Ανουνάκοι το 1995 να έρθουν στο Φως, καθώς αυτή η ομάδα απατεώνων, ένιωθαν ότι αυτό δεν ήταν προς το συμφέρον τους (Ο Ουρανός ζήτησε να μην τους εξοντώσουν οι Ανουνάκοι, προς χάριν πιο ήπιων τρόπων μεταμόρφωσης). Έκτοτε, υπό την αιγίδα του Ουρανού, χρησιμοποιήσαμε διάφορες προσεγγίσεις για να πείσουμε αυτούς τους αντιστεκόμενους, αλλά όπως βλέπετε, ήταν μάταιο. Απειλούν να σας προκαλέσουν πανικό αν εμφανίσουμε με τα σκάφη μας, χρησιμοποιώντας το παλιό τους χειριστικό εργαλείο με την ανοησία των «εισβολέων απ’ το διάστημα!». Αφού εξαντλήθηκαν όλες οι διπλωματικές προσπάθειες, ο Ουρανός ενέκρινε να χρησιμοποιήσουμε πιο άμεσες και δημιουργικές λύσεις, τις οποίες θα θέσουμε σε εφαρμογή, μόλις τελειώσουν οι παρούσες συνομιλίες.

        Οι συνθήκες  που σχετίζονται με αυτήν την πρώτη επαφή, ήταν μοναδικές και δύσκολες από την έναρξή τους στις αρχές της δεκαετίας του ΄90.  Συνήθως, επιτρέπουμε σε έναν Στόλο μας Επιστήμης και Εξερεύνησης να επιδιώξει την πρώτη επαφή, μόνο εφόσον θα υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις. Όταν το Σιριακό Συμβούλιο Περιφερειακής Γαλαξιακής Ομοσπονδίας διέταξε μια πρώτη επαφή μαζί σας, δεν υπήρχαν αυτές οι προϋποθέσεις. Μάλιστα, η πλειοψηφία των αστικών εθνών αντιτάχθηκαν σε ένα τέτοιο εγχείρημα και ήταν η επιθυμία του Ουρανού που υπερίσχυσε της απόφασης του Συμβουλίου. Τελικά η ομάδα της πρώτης επαφής θα ήταν ένα μείγμα των αρχικών 50 ανθρωποειδών αστικών εθνών που αποίκησαν στη Λεμούρια πριν 900.000 χρόνια.  Αυτή ήταν μια συμβολική χειρονομία που αποφάσισε ο Ουρανός και εμείς ακολουθήσαμε. Πολλά από τα αστρικά έθνη που θα χρησιμοποιούνταν σ’ αυτή την αποστολή, δεν ήσαν καν μέλη του αρμόδιου Περιφερειακού Συμβουλίου της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

        Συνεπώς, βρισκόμαστε σε μια περίεργη δυσχερή θέση που αποτελείται από διάφορες αντικρουόμενες θέσεις: Από τη μία, ο Ουρανός διατάσσει την ελευθερία και το αυτεξούσιό σας, ενώ αυτοί στην εξουσία δεν έχουν δισταγμούς να σας σκοτώσουν όλους για να παραμείνουν στην εξουσία. Από την άλλη, έχουμε εντολή να εκτελέσουμε τα διατάγματα του Ουρανού, και αυτό φαίνεται να απαιτεί τη βίαιη απομάκρυνση των σκοτεινών δυνάμεων.  Ο Ουρανός μας βεβαιώνει πως αυτό μπορεί να γίνει, ενώ είναι απαραίτητο και πρέπει να γίνει πολύ πολύ σύντομα. Μετά, υπάρχει η βαθειά,  καλά ενορχηστρωμένη ξενοφοβία μέσα σας, που χρειάζεται ξεκαθάρισμα. Οι δικοί μας πράκτορες και τα ξαδέρφια σας στην Αγκάθα (Εσωτερική ή Κοίλη Γη) μας λένε ότι εφ’ όσον θα γίνει μια τέτοια διαδικασία θα είναι σαν ιερή σωτηρία, που θα την δεχτείτε καλά. Χρειάζεται ένα νέο σχέδιο για να εκθρονιστούν οι σκοτεινοί και έχουμε τη λύση!

        Η Τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξαπατήσει και να ελέγξει τον πληθυσμό, ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εντείνει τη γενικότερη καλή κατάσταση όλων. Η κοινωνία σας, απεικονίζει ξεκάθαρα αυτή τη διχοτόμηση καθώς φτάνει σε ένα σημείο μεγάλης κατάρρευσης: Η στιγμή έχει έρθει, όπου ή θα αλλάξετε κατεύθυνση και θα επιβιώσετε, ή θα αρχίσετε να κατρακυλάτε γοργά προς τον αφανισμό. Διαθέτετε μια μυστική τεχνολογία που μπορεί να αλλάξει τη μορφή του κόσμου σας σε μια νύχτα, αλλά αυτοί που σας ελέγχουν δεν θα επιτρέψουν να χρησιμοποιηθεί για καλό. Ωστόσο, ο Ουρανός διατάσσει διαφορετικά. Οπότε, εναπόκειται σε μας να διώξουμε αυτούς που είναι αποφασισμένοι να εμποδίσουν την επιβίωσή σας και ένας τρόπος να το κάνουμε αυτό, είναι έτοιμος και περιμένει.  Να είστε προετοιμασμένοι να ξυπνήσετε ένα πρωί, πολύ σύντομα, για να ανακαλύψετε πως έχει συμβεί κάτι υπέροχο!

        Σήμερα μελετήσαμε το πρόσφατο παρελθόν και περιγράψαμε κάποια περίπλοκα σημεία αυτής της αποστολής. Αυτή η αποστολή είναι μοναδική και είναι μία πρόκληση, αλλά προορίζεται να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία! Προχωράτε με ταχύτητα προς την πλήρη συνειδητότητα και την επανένωσή σας με τα ξαδέρφια σας στην Εσωτερική Γη.

        NIDLE 28.ΣΕΠΤ.2010      

        Ερχόμαστε ξανά με πολλά να συζητήσουμε μαζί σας. Ο περασμένος μήνας ήταν γεμάτος παραχωρήσεις και αντιρρήσεις από τους σκοτεινούς! Κάθε μέρα συναντιόμαστε σαν επιτροπή με τους Γήινους συμμάχους μας και τους ηγέτες αυτής της ελίτ κάπου στον πλανήτη. Αυτές οι συσκέψεις είναι μέρος της διαδικασίας που όρισε ο Ουρανός. Οι σκοτεινοί γνωρίζουν πλέον το αναπόφευκτο της πτώσης τους, ωστόσο επιμένουν στα ψεύδη και στην προσπάθεια να καθυστερήσουν αυτό που πρέπει να γίνει. Οπότε έχουμε ξεκινήσει μια σειρά εργασιών που στόχο έχουν να μετατρέψουν αυτές τις κωλυσιεργίες στην επιθυμητή έκβαση. Μέχρι στιγμής καταφέραμε να προσυπογράψουν μεγάλο μέρος των προαπαιτούμενων συμφωνιών. Τα υπόλοιπα θα γίνουν όταν θα έχουμε βοηθήσει στην εκδίωξη των σκοτεινών από την εξουσία. Επί του παρόντος, ολοκληρώνουμε ένα εγχείρημα που τους στερεί τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν τον πλούτο τους. Αυτό τους ανησυχεί πολύ και μας επιτρέπει να τους αναγκάσουμε να κάνουν αρκετές παραχωρήσεις. Και αυτό οδηγεί σε έναν τρόπο που θα τους βγάλει από την εξουσία.

        Η ακλόνητη στάση μας σ’ αυτά τα θέματα, διασπά την ελίτ σε πολλές μικρότερες ομάδες, η κάθε μία από τις οποίες, συνωμοτεί μυστικά εναντίον των άλλων. Πολλά άτομα έχουν εξαφανιστεί απότομα, αφήνοντας ένα κενό εξουσίας πίσω τους, στην κύρια ομάδα.  Οι διαφωνίες, οι στρατηγικές και οι σκευωρίες, είναι πολλές! Αυτό που ήταν κάποτε ένα ενωμένο στέρεο τείχος, τώρα καταρρέει σε μικρότερες φατρίες. Η Νέμεσις για όλους αυτούς, είναι η έλλειψη χρημάτων. Αυτές οι ομάδες είναι σε χρεοκοπία και ανίκανες να εμποδίσουν τη δημοσιοποίηση αυτού του γεγονότος. Αναμένουμε σχετικές ανακοινώσεις να αρχίσουν να εισρέουν στα ΜΜΕ ανά πάσα στιγμή, και πολλοί στο διαδίκτυο που έχουν γνώση γι’ αυτά τα θέματα, το προβλέπουν αυτό τους τελευταίους μήνες. Όταν αυτά τα δεδομένα δημοσιοποιηθούν και τα παραδεχτούν οι κυβερνήσεις σας, το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα θα διαλυθεί ραγδαία. Καθώς θα γίνεται αυτό, οι συμφωνίες που ήδη υπεγράφησαν θα μπορέσουν να τεθούν σε ισχύ, καθώς αυτά τα έγγραφα αποτελούν τη βάση για τα νέα προσωρινά καθεστώτα. Αυτά θα επαναφέρουν τον κόσμο σας στον Κοινό Νόμο και στην παγκόσμια ευημερία.

        Αυτά τα συμφωνηθέντα σημεία, στόχο έχουν να γονατίσουν τα τωρινά τραπεζικά καθεστώτα με τη χρήση της χρεοκοπίας και της άρνησης πληρωμών. Αυτά τα καθεστώτα στο παρελθόν έκλεψαν κυριολεκτικά τρισεκατομμύρια δολάρια από τους πολίτες τους! Η σκοτεινή ελίτ επιδίωκε να σας υποδουλώσει όλους αρχικά και στη συνέχεια να σας κάνουν κανονικούς σκλάβους για το τραπεζικό κράτος. Το σχέδιο των Ανουνάκοι ήταν να μεταβούν σταδιακά από ήπιες μορφές ελέγχου, σε κανονικό ολοκαύτωμα αποπληθυσμού, αφού οι πολλοί άνθρωποι δημιουργούν ένα επίπεδο ρύπανσης που δεν το θέλουνι. Η λύση τους ήταν να σας αρνηθούν την πρόσβαση σε υγιεινή τροφή και συμπληρώματα και να τα αντικαταστήσουν αυτά με μια εντελώς τοξική τροφική αλυσίδα. Περίμεναν αυτό να προκαλέσει μαζικές πανδημίες σχεδιασμένες να σκοτώσουν δισεκατομμύρια. Αυτοί δεν χρειάζονται τους μέσους πολίτες της Μητέρας Γης. Γι’ αυτούς, χαραμίζετε χώρο και πλούτο και θα ήταν καλύτερο να ήσασταν νεκροί. Αυτό το πιστεύουν όλοι όσοι απαρτίζουν την παγκόσμια ελίτ, αλλά πάει κόντρα σε μια απλή Θεϊκή αλήθεια: ότι όλες οι ζωές είναι πολύτιμες! Παρακολουθούσαμε με φρίκη από ψηλά, να συζητούν τέτοια ζητήματα στα μυστικά τους συμβούλια.

        Καθώς πλησιάζει η στιγμή της ήττας των σκοτεινών, πρέπει να σας πούμε τι θα συμβεί. Όταν πάρουν την εξουσία τα νέα καθεστώτα, θα συλληφθούν τα μέλη των προηγούμενων σκοτεινών κυβερνήσεων. Αυτό θα απελευθερώσει τα «ερτζιανά», και θα επιτρέψει μια πραγματική και ανοιχτή παράθεση πληροφοριών που σχετίζονται με όλες τις εκφάνσεις της νέας πραγματικότητας που έρχεται: Γενική διαγραφή χρεών, επιστροφή φόρων και κατασχέσεων, παράδοση πόρων ευημερίας, νέο νομισματικό σύστημα, δημιουργία παγκόσμιας ειρήνης και πυρηνικός αφοπλισμός. Αφού θα σας εξηγηθούν λεπτομερώς αυτά, πρέπει να συζητηθεί το θέμα το δικό μας, της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Πράγματι, το τέλος της συγκάλυψης των ΑΤΙΑ, είναι ένα μεγάλο θέμα από μόνο του. Θα σας παρουσιαστούμε, μαζί με την αποκάλυψη μιας ολόκληρης σειράς μηχανισμών και τεχνολογίας. Όπως βλέπετε, θα δημοσιοποιηθεί μεγάλος όγκος πληροφοριών σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, οι περισσότεροι από αυτούς που φυλακίστηκαν για μη βίαια εγκλήματα, θα αφεθούν ελεύθεροι αφού θα μελετηθούν οι περιπτώσεις τους. Οι δικηγόροι θα επανεκπαιδευτούν και θα ανασυγκροτηθεί ολόκληρο το δικανικό σύστημα.

        Οι νέοι θεσμοί θα έχουν λαϊκό προσανατολισμό. Επί του παρόντος, οι κυβερνήσεις, οι τράπεζες, οι χώροι εργασίας κλπ., εξυπηρετούν τους πλούσιους και ισχυρούς, όπως έκαναν για αιώνες.  Το δύσκολο έργο των Γήινων συμμάχων μας είναι να ανατρέψουν αυτή τη νοοτροπία και να μεταμορφώσουν την απορριπτική αδιαφορία των κοινωνικών ιδρυμάτων σας. Έχουμε συζητήσει επί μακρόν με τους Γήινους συμμάχους μας ειδικά γι’ αυτό το ζήτημα. Χρειάζονται ειδικές οργανώσεις μετάβασης, για αλλάξουν τα ιδρύματα από εξουσιαστικά και ιεραρχικά, σε αποκεντρωμένα και φιλικά προς τον άνθρωπο. Κάποιες εταιρίες που έχουν πιο προχωρημένη νοοτροπία, έχουν υιοθετήσει αυτή την προσέγγιση και αυτό είναι μια καλή αρχή. Ωστόσο, είμαστε υπέρ μιας πλήρους αναδιοργάνωσης της διακυβέρνησης, πάνω σ’ αυτές τις βάσεις. Ο μέσος πολίτης θα μπορεί να συμβάλει και όπου αρμόζει, να παρακολουθεί και να επιβλέπει τις αλλαγές που έχουν συμφωνηθεί. Αυτό μπορεί να γίνει η αρχή για την εφαρμογή διοικητικών συστημάτων «Ρευστών Ομαδικών Δυναμικών».   

       Η αλληλεπίδραση μεταξύ κυβέρνησης, θεσμών και πολιτών πρέπει να οδηγηθεί σε μία αποκεντρωμένη θέση. Η διαπροσωπική επικοινωνία σας ρυθμίστηκε γενικώς για μια τεράστια αλλαγή. Όχι μόνο βασίζεται πολύ το περιβάλλον σας στα ηλεκτρονικά και το διαδίκτυο, αλλά μόλις επέλθει η αφθονία, θα αλλάξει και αυτόν τούτο τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεστε μεταξύ σας. Επιπλέον, βρίσκεστε στο δρόμο για μια τεράστια αλλαγή συνειδητότητας. Σαν αποκορύφωμα, θα προστεθούμε κι εμείς σ’ αυτό το μείγμα, και αυτό θα δημιουργήσει κάτι μοναδικό. Το περιβάλλον που θα δημιουργηθεί θα είναι εντελώς διαφορετικό από το τωρινό σας. Επιπλέον, θα βασίζεται σε ένα απλό γεγονός: Την προσωπική ανεξαρτησία, με πλήρη και αναφαίρετα δικαιώματα. Αυτά τα διαφορετικά δικαιώματα, δεν μπορούν να μειωθούν! Από τους Γήινους συμμάχους μας ζητάμε απλά να κάνουν τις οργανώσεις σας φιλικές προς τον χρήστη και περιβαλλοντικά υπεύθυνες. Εν κατακλείδι, τα νέα καθεστώτα θα αλλάξουν τον τρόπο που θα σας αντιμετωπίζουν οι κυβερνήσεις, οι τράπεζες και οι εταιρίες.

        Ο στόχος είναι να δημιουργηθούν πολίτες ενημερωμένοι και πολίτες που νοιάζονται. Αυτή η ποικιλότητα, μπορεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Θα λάβετε μεγάλο πλούτο, εκπληκτική τεχνολογία και μια υπεραφθονία πληροφόρησης. Συν το γεγονός ότι πλησιάζετε το σημείο της πλήρους συνειδητότητας! Είμαστε εδώ για να το παρακολουθούμε αυτό και να σας καθοδηγούμε όταν χρειαστεί, ωστόσο το μέγιστο μέρος της ευθύνης, είναι δικό σας. Ο καθένας από σας έχει έμφυτη σοφία και τις ευλογίες του Ουρανού. Το μέλλον σας είναι λαμπρό και κυριολεκτικά δεν έχει όρια! Έχετε τεράστιες πηγές πλούτου και έναν ζωντανό πλανήτη να προστατέψετε. Σ’ αυτό περιλαμβάνεται και το τεράστιο βασίλειο της Εσωτερικής Γης. Οι Αγκάρθιοι είναι μέρος του κόσμου σας, και όπως εσείς έχουν ένα τεράστιο απόθεμα σοφίας. Ενωθείτε για να φτιάξετε μια θαυμαστή νέα πραγματικότητα!

        Σας περιμένουν οι πρώτες προκλήσεις του νέου σας αστρικού έθνους! Ξέρουμε ότι είναι γραμμένο να επιτύχετε σε όλα όσα  κάνετε. Είστε εξαιρετικοί άνθρωποι! Πριν 900.000 χρόνια, ο Ουρανός έστειλε τους καλύτερους και ευφυέστερους από 50 αστρικά έθνη στη Γαία. Οι πρόγονοί σας τότε ξεγελάστηκαν από τους Ατλάντιους ελίτ και έπεσαν σε περιορισμένη συνειδητότητα. Για 13 χιλιετηρίδες υποφέρατε, αλλά μάθατε και επιβιώσατε. Τώρα ήρθε η ώρα για σας να πάρετε τα ψυχολογικά χτυπήματα του εκνευρισμού σας και να τα μεταμορφώσετε σε δοξασμένη και ελεήμονα Αγάπη, που θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της μεταμόρφωσής σας σε πλήρη συνειδητότητα. Μαζί με τους Αγκάρθιους, περιμένουμε τη στιγμή να σας συστηθούμε. Η μαγική στιγμή θα είναι όταν απαγκιστρωθείτε από το παρελθόν σας και αποκτήσετε επίγνωση του ποιοι πραγματικά είστε!

        Σήμερα στέκεστε στο χείλος μιας νέας πραγματικότητας! Αυτός ο νέος κόσμος θα είναι πλήρως συνειδητός, γεμάτος με μια συνεχόμενη σειρά από θαυμαστά πράγματα που τώρα δεν μπορείτε να συλλάβετε. Υπάρχει ένα ολόκληρο ηλιακό σύστημα που θα ετοιμαστεί για την κηδεμονία σας και το εξαίσιο πεπρωμένο σας!

        NIDLE 5 OKT.2010

        Ερχόμαστε πάλι με περισσότερες εξηγήσεις. Αυτή τη στιγμή, λαβαίνουν χώρα κρίσιμες συνομιλίες και η στρατηγική διανομή των νέων χρημάτων. Αρκετά σας στέρησαν οι σκοτεινοί την αφθονία και την ελευθερία! Οι Γήινοι σύμμαχοί μας εφαρμόζουν παγκοσμίως τις συμφωνίες που πήραν με απροθυμία από τη σκοτεινή ελίτ. Επειδή αυτό εμπεριέχει  πολλά λεπτομερή βήματα για να εξασφαλίσουμε ότι αυτές οι αποκαλύψεις θα βγουν έγκαιρα στη δημοσιότητα, τους βοηθούμε κι εμείς σ’ αυτή τη διαδικασία. Ο κόσμος σας είναι πραγματικά βαλτωμένος στις στρεβλές οικονομικές λειτουργίες που πρέπει να σταματήσουν και να αντικατασταθούν από νέα συστήματα και όλα αυτά επιτυγχάνονται χωρίς να σταματήσει εντελώς η ροή των χρημάτων μεταξύ των χωρών. Πράγματι, οι νέες διαδικασίες εφαρμόζονται και αυτή τη στιγμή που σας μιλάμε και πολλοί που γνωρίζουν έχουν εκπλαγεί με το πόσο γρήγορα το νέο σύστημα απενεργοποιεί το παλιό, που εφαρμόζεται από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.  Το νέο σύστημα είναι πολύ πιο περίπλοκο και εμπεριέχει έναν αριθμό νέων νομισμάτων που στηρίζονται από χρυσό.

        Το νέο οικονομικό δίκτυο είναι αποκεντρωμένο και περιφερειακά βασισμένο. Να έχετε υπ’ όψιν ότι αυτή η νομισματική επανεκκίνηση, θα είναι σταθμός: καθώς θα διαδίδεται η αφθονία, η ανάγκη για τέτοιου είδους πλούτο θα μειωθεί. Στόχος είναι, το νέο νομισματικό σύστημα να συντηρεί δυνατή παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη για ένα χρόνο περίπου, μέχρι να επέλθει η αφθονία που θα διευρύνεται διαρκώς. Μαζί με αυτό είναι και οι πολλές προηγμένες τεχνολογίες που θα παρουσιαστούν από τις μεταβατικές κυβερνήσεις και από εμάς.  Αυτοί οι δύο παράγοντες θα δημιουργήσουν μια γέφυρα σε έναν κόσμο όπου τα λεφτά επί της ουσίας, θα παίζουν ασήμαντο ρόλο. Είναι αξίωμα για κάθε κοινωνία που βασίζεται στο πνεύμα, ότι η τροφή, ο ρουχισμός και η στέγη είναι πράγματα διαθέσιμα σε όλους ως απόλυτο δικαίωμά τους, και έτσι ο τωρινός τυποποιημένος εμπορικός μηχανισμός σας, γρήγορα θα μεταμορφωθεί σε μια ελεύθερη ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών. Πέραν αυτού, προκύπτει μια «αγορά», βασισμένη στην αντίληψη των ιδιόκτητων ιδεών κι εφευρέσεων, όπου οι ιδέες και οι υπηρεσίες ανταλλάσσονται με στόχο να λύνονται τα προβλήματα τοπικά και παγκόσμια.

        Αυτό είναι ο προπομπός σε αυτό που αποκαλούμε «ρευστή ομαδική δυναμική».  Σε αυτό το οργανωτικό μοντέλο, αυτοί που είναι πιο ικανοί σε κάποιον τομέα, γίνονται τα κέντρα δημιουργικών ιδεών. Αυτά εξελίσσονται σε οργανικά συστήματα, που αποτελούνται από αυτεξούσια άτομα, τα οποία μπορούν να εμπνευστούν γρήγορα ρευστές λύσεις. Χρησιμοποιούμε αυτή τη διαδικασία για να βρούμε πώς να ολοκληρώσουμε ένα μέρος ενός έργου, ή μια αποστολή. Πάρτε για παράδειγμα, αυτήν την συγκεκριμένη πρώτη επαφή. Όπως ξέρετε, αυτή η αποστολή χρειάστηκε συνεχείς μετατροπές και παρακάμψεις από τα συνηθισμένα. Ένα από αυτά είναι η σχολαστική και λεπτομερής παρακολούθηση του καθένα από εσάς.  Αυτό μας δίνει την απαραίτητη βάση στοιχείων η οποία, μαζί με την ρευστή μας μεθοδολογία, μας δίνει τη δυνατότητα να βρούμε αποτελεσματικούς τρόπους να υπερσκελίσουμε τα μύρια εμπόδια αυτής της αποστολής. Το βασικό σενάριο που σας περιγράψαμε είναι μια χαλαρή και πολύ εύκαμπτη προσαρμογή του κανονικού πρωτοκόλλου της πρώτης επαφής, που προσαρμόζεται σχεδόν σε καθημερινή βάση, στις εκρηκτικές καταστάσεις της μεταβατικής σας κοινωνίας.

        Η Γαλαξιακή κοινωνία είναι καλά γειωμένη σε ρευστές ομαδικές δυναμικές. Στην περίπτωσή σας, οι συγκεκριμένες ανάγκες των πολλών κοινωνιών σας θα προκαθορίσουν πώς θα υιοθετηθεί αυτό το διαδικαστικό μοντέλο. Ο καθένας από σας φέρνει τις μοναδικές του προτιμήσεις στην εξίσωση για να σχηματιστεί μαγικά μια νέα ενότητα. Ο ρόλος  μας εδώ είναι να σας πάμε στο σημείο που οι νέοι πλήρως συνειδητοί εαυτοί σας, θα μπορέσουν να ενωθούν για να σχηματίσετε το δικό σας αστρικό έθνος. Στο μακρινό παρελθόν ήρθατε από τα αστέρια για να  εποικήσετε αυτό το νέο τόπο. Γρήγορα ξεχάσατε την μνήμη της προέλευσής σας και σήμερα δεν γνωρίζετε καθόλου την πραγματική σας ταυτότητα.  Αυτό το δίλημμα  θα λυθεί όταν ολοκληρώσετε την επιστροφή σας στην πλήρη συνειδητότητα. Μέχρι τότε,  μπορείτε να ρίξετε κλεφτές ματιές, ή να έχετε μικρές ενδείξεις από αυτόν τον άλλον κόσμο ή τον τρόπο ύπαρξης, μέσα από τα όνειρά σας ή τον διαλογισμό. Φυσικά, όταν ξυπνάτε, αυτά τα αχνάρια σβήνουν γρήγορα. Όμως, η αυξανόμενη συνειδητότητά σας, βοηθά να προσδοθεί κάποια  εγκυρότητα σ’ αυτές τις κλεφτές ματιές, κάνοντάς τις πιο αληθινές για σας, τουλάχιστον μέχρι να κατακλύσουν πάλι το μυαλό σας οι αμφιβολίες σας.

        Με αυτό το συγκεκριμένο βήμα της αποστολής, προκύπτει το ερώτημα που κυριαρχεί στη σκέψη όλων: Γιατί παίρνουν τόσο πολύ χρόνο οι κυβερνητικές μεταβολές; Η σκοτεινή ελίτ ποντάρει στον εκνευρισμό σας, για να ενθαρρύνουν τους υποστηρικτές της να επιμείνουν στην άρνηση μιας τέτοιας αλλαγής. Αυτοί οι πολιτικοί, τους οποίους επέλεξε η σκοτεινή ελίτ για να’ χουν αξιώματα στις κυβερνητικές δομές εξουσίας, ανησυχούν πολύ γι’ αυτά που τους επιφυλάσσουν οι Γήινοι σύμμαχοί μας. Αυτή η ανησυχία τους κάνει προσεκτικούς. Οι διαπραγματεύσεις μας με την ελίτ, τους δίνει την επίγνωση της επικείμενης προθεσμίας και αυτό τους τρομάζει. Σαν αποτέλεσμα, έχουμε τις κυβερνήσεις αυτές να ετοιμάζουν μια σειρά γεγονότων που είναι σχεδιασμένα να εμποδίσουν την εύκολη μεταβίβαση της εξουσίας και να κάνουν τον κόσμο να υποταχθεί, με το φόβο.  Αλλά θα είμαστε σαφείς: Αυτά που συμφωνήθηκαν θα γίνουν, άσχετα από αυτά που ετοιμάζουν αυτοί οι κυβερνητικοί απατεώνες. Επίκεινται πολλά που θα εξασφαλίσουν τους πολλούς στόχους μας.

     Στον στόλο μας, υπάρχουν πολλοί ειδικοί  σύμβουλοι από τους Ανουνάκοι και από τους Αγκάρθιους ξαδέρφους μας. Έχουν παρακολουθήσει στενά και ενημέρωναν λεπτομερώς τους Γήινους συμμάχους μας και τον Ουρανό, για τις εξελίξεις στην επιφάνεια του πλανήτη.  Προτείνουν με έμφαση, πως αν κάποια αποτελέσματα δεν προκύψουν μέχρι κάποια δεδομένη στιγμή, να εφαρμοστούν προδιαγεγραμμένες καταστάσεις στην ελίτ και τους κυβερνητικούς της συμμάχους.  Έχουμε ενημερώσει τους ελιτιστές για αυτές τις καταστάσεις, στη διάρκεια των πρόσφατων διαπραγματεύσεών μας.  Το πάγωμα των περιουσιακών τους στοιχείων θα είναι μόνο η αρχή μιας σειράς μέτρων που μπορούμε να εφαρμόσουμε εναντίον τους. Τα περισσότερα από αυτά τα μέτρα μάλιστα, εφαρμόζονται τώρα και περιμένουμε πλήρη συμμόρφωση. Αναμένουμε  την παράδοσή τους,  χωρίς να θέτουν όρους! Να είστε βέβαιοι ότι γίνονται κινήσεις που θα δημιουργήσουν τις συνθήκες, που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την θριαμβευτική νίκη του Φωτός!

        Το  σχέδιο  της πρώτης επιλογής μας, είναι να γίνει μια πρώτη επαφή, όταν θα έχει ανέβει μια σειρά νέων μεταβατικών κυβερνήσεων. Οι παράνομες  εκφάνσεις της διακυβέρνησης της ελίτ είναι διακριτές και πασίγνωστες. Αυτές οι κυβερνήσεις,  απειλούν τη βιωσιμότητα των οικοσυστημάτων της Μητέρας Γης, και μεγάλος αφανισμός, παρόμοιος με αυτόν της τελευταίας Περμιανής εποχής σας, είναι στον ορίζοντα. Επιπλέον οι κοινωνίες σας έχουν εξαντλήσει τους πόρους που τις βοηθούν να επιπλέουν. Τα γεγονότα που έρχονται, είναι δύσκολα υποφερτά για μας. Σας έχουμε παρακολουθήσει κάτω από την εξουσία των σκοτεινών που εξοντώνουν τη Μητέρα Γη, καταστρέφοντας τα νερά της, το έδαφος και την ατμόσφαιρα. Τα διαρκώς αυξανόμενα επίπεδα ρύπανσης την αναγκάζουν να εκδηλώσει κάποιο είδος αντίδρασης που ελπίζουμε να δείξει σ’ αυτούς τους ξεδιάντροπους, ότι δεν είναι επιτρεπτή η περαιτέρω αλόγιστη φθορά της.  Αυτή η αντίδραση της Γης, θα πρέπει να επηρεάσει τη σκοτεινή ελίτ με κάποιον αποτελεσματικό τρόπο.

        Η διαδικασία της αλλαγής από τη μία πραγματικότητα σε μια άλλη, προχωράει όσο πιο μαλακά γίνεται.  Μια από τις ιδέες στις οποίες γαντζώνονται οι σκοτεινοί, είναι ότι είναι κατά κάποιον τρόπο ξεχωριστοί και προνομιούχοι, αλλά δεν ισχύει αυτό! Ο καθένας απ’ αυτούς,  μπορεί να  πεθάνει ή να τον βρει συμφορά.  Έχουν επεκτείνει τον κόσμο της δύναμής τους και τον πλούτο τους, πολύ περισσότερο από το συμφωνημένο χρονικό όριο, και αυτό θα αλλάξει. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε υποφέρει πάρα πολύ από τις ανομίες τους και ήρθε η ώρα να λήξει αυτό το θλιβερό επεισόδιο στην ιστορία σας. Υπήρξαμε υπομονετικοί και τώρα είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία μας για να εφαρμόσουμε την λήξη αυτού του πολύ εκτεταμένου δράματος. Ήρθε ο καιρός να γίνει επιτέλους η πρώτη επαφή μπροστά σε όλους σας!

        Σήμερα, συνεχίσαμε την συζήτησή μας μαζί σας. Κάθε μήνυμά μας είναι ένα είδος «εκπομπής» που αναφέρεται σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας.  Το τεράστιο έργο και η προετοιμασία πολλών, θα αποδώσει καρπούς! Ας ενωθούμε για να γιορτάσουμε με χαρά την αρχή μιας νέας πραγματικότητας για τον καθέναν από σας.  

       NIDLE 12.ΟΚΤ.2010

       Επιστρέφουμε με περισσότερα να συζητήσουμε μαζί σας! Επί του παρόντος, τα σχίσματα μεταξύ των διαφόρων ομάδων της Αγγλο-Αμερικανικής σκοτεινής ελίτ, εντείνονται. Ορισμένα τμήματα αυτής της παγκόσμιας ελίτ, ανησυχούν πολύ για το πώς θα παιχτεί η επερχόμενη κατάρρευσή τους. Καθώς διάφορα μέρη του νέου οικονομικού και νομισματικού συστήματος, τους αποκαλύπτονται, αναπτύσσεται πανικός μέσα σ’ αυτές τις ομάδες. Αυτό που τους ανησυχεί ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή, είναι η αποκάλυψη της τεράστιας παράνομης, για να μην πούμε και ανήθικης, δραστηριότητα που σχηματίζει τη βάση της καθημερινής τους λειτουργίας.  Ένα παράδειγμα γι’ αυτό είναι οι ανακοινώσεις χρεοκοπίας που έχουν γίνει τις τελευταίες βδομάδες από αρκετές μεγάλες Αμερικανικές τράπεζες, με την ελπίδα ότι μια τέτοια ενέργεια θα είναι ελαφρυντικός παράγων για τους νέους μέντορές τους που είναι οι Γήινοι σύμμαχοι. Έχει γίνει ένας γενικός απολογισμός για να προσδιοριστεί, όχι μόνο η φύση και η έκταση αυτών των εγκλημάτων, αλλά και ποιοι είναι οι κύριοι δράστες. Φυσικά, αυτή η δραστηριότητα έχει αγχώσει πολύ, αρκετά μέλη της οικονομικής κοινότητας, γιατί οι Γήινοι σύμμαχοί μας έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι αυτοί που θα κριθούν ένοχοι για τέτοια εγκληματικότητα, θα λογοδοτήσουν.

        Η ελίτ, βρίσκεται τώρα σε πυρετώδεις διαπραγματεύσεις για τη μείωση των ποινών που θα τους επιβληθούν. Αυτές οι ανησυχίες είναι εμφανείς στις ενέργειες που αποφασίστηκαν πρόσφατα από αρκετές τράπεζες και τους συνεργάτες τους, σχετικά με το θέμα των κατασχέσεων.  Επιπρόσθετο στο στρες είναι και οι  τελευταίες αποτυχημένες απόπειρες του Federal Reserve των ΗΠΑ να μην βουλιάξει, καθώς το οικονομικό σύστημα των ΗΠΑ παραπαίει. Αυτό φαίνεται από  τις άφθονες ποσότητες πολύτιμων μετάλλων που άλλαξαν χέρια τους τελευταίους μήνες, αλλά αυτές οι αγορές πανικού, είναι πολύ λίγες και γίνονται πολύ αργά. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των αγαθών τα κρατούν μυστικά οι Γήινοι σύμμαχοί μας, και την κατάλληλη στιγμή, το νέο οικονομικό σύστημα, σχεδιασμένο να εναρμονιστεί με τεράστιες κυβερνητικές μεταβιβάσεις εξουσίας, θα αποκαλυφθεί στον κόσμο. Παρά τις πρόσφατες αγορές τους σε πολύτιμα μέταλλα, το πραγματικό ποσό χρέους που έχει κάθε μεγάλο πιστωτικό ίδρυμα, θα γκρεμίσει το παλιό σύστημα. Έχουν ήδη τοποθετηθεί οι πολλές εκφάνσεις αυτού του νέου συστήματος και οι κυβερνητικές μεταβολές έχουν προχωρήσει νομικά. Το μόνο που μένει τώρα, είναι να εφαρμοστούν αυτές οι αλλαγές στη σωστή Θεϊκή στιγμή!

        Αυτές οι εξελίξεις είναι ένα σημάδι ότι αναλαμβάνει το Φως την πραγματικότητά σας. Σας περιμένει ένας κόσμος που είναι πολύ πιο διαφορετικός από αυτόν που ξέρετε. Στόχος είναι να είστε έτοιμοι για όποιον τρόπο θα προκύψουν αυτά. Οι πολυεθνικές τράπεζες ξέρουν ότι είναι καταδικασμένες. Θα διασπαστούν και τα πολλά συμβεβλημένα μ’ αυτές ιδρύματά τους, θα διαλυθούν.  Θα τις αντικαταστήσουν μικρότερες  τοπικές τράπεζες και κάθε μία από αυτές τις περιφερειακές τράπεζες θα ελέγχονται αυστηρά από επιτροπές που θα αποτελούν μέρος του νέου φιλολαϊκού οικονομικού συστήματος. Κάθε τράπεζα θα είναι περιορισμένη σχετικά με το πού θα μπορεί να λειτουργεί και τι υπηρεσίες θα μπορεί να προσφέρει. Να θυμάστε ότι αυτό το νέο σύστημα είναι προσωρινό, και είναι απλά ένας κρίκος ανάμεσα στο τωρινό σύστημα και σε αυτό που θα βασίζεται στην πλήρη και παγκόσμια αφθονία. Αυτή η παγκόσμια κατάσταση αφθονίας, έχει σκοπό να σας κάνει να πάψετε να εστιάζετε στο κυνήγι και στην απόκτηση χρήματος και να ασχοληθείτε με αυτό που αγαλλιάζει την καρδιά σας. Η αναζήτηση της ευτυχίας είναι συνδεδεμένη με τη νέα πραγματικότητα!... 

       NIDLE 2.NOΕΜΒ.2010 

       Ερχόμαστε πάλι με πολλά να σας πούμε. Οι Γήινοι σύμμαχοί μας είναι έτοιμοι  για την διεκπεραίωση των προγραμμάτων ευημερίας. Επίσης, όσοι  σχετίζονται με την αλλαγή της κυβέρνησης είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, να αναλάβουν τις ζωτικές αυτές εργασίες. Όταν εκπληρωθούν αυτές οι δύο προϋποθέσεις, θα μπορέσουν να γίνουν οι ανακοινώσεις που τόσο καιρό περιμένετε.  Ετοιμάζουμε το δικό μας σενάριο για να εξασφαλίσουμε την υλοποίηση αυτών των κρίσιμων εξελίξεων τη σωστή Θεϊκή στιγμή. Όπως ξέρετε πολύ καλά, οι σκοτεινοί ελιτιστές γαντζώθηκαν στις θέσεις εξουσίας και πλούτου για πολύ καιρό. Ο Ουρανός μας έδωσε οδηγίες λοιπόν, να στηρίξουμε τους Γήινους συμμάχους μας με μια μεγάλη σειρά σχεδιασμών που θα αντιμετωπίσουν κάθε απρόοπτο, πράγμα που θα μας επιτρέψει να εξασφαλίσουμε την εκτέλεση των διάφορων σημείων του σχεδίου, σύμφωνα με τις Ουράνιες επιταγές.  Έτσι το προσωπικό μας έχει τώρα τοποθετηθεί στρατηγικά για να εξασφαλίσει την επιτυχία σε όλες τις ενέργειες των Γήινων συμμάχων μας. Στους περασμένους μήνες, παρακολουθήσαμε τη δραστηριότητα των υποτακτικών τους πολύ στενά, και αυτή η παρακολούθηση αποκάλυψε πολλές και διάφορες «αταξίες» τους!

        Σε κάθε γωνία του πλανήτη, οι σκοτεινοί καταστρώνουν σχέδια για να καθυστερήσουν την επιτυχή εφαρμογή των νέων τραπεζικών κανονισμών.  Οι σκοτεινοί τους πράκτορες  πασχίζουν να βάλουν εμπόδια στην μεταρρύθμιση του νέου τραπεζικού συστήματος, και αυτά τα εμπόδια στέφθηκαν με μερική  επιτυχία. Ωστόσο οι περισσότεροι από αυτούς που συνδέονται με αυτές τις στρατηγικές αντιστέκονται  σθεναρά στις «κρούσεις» των σκοτεινών. Εντωμεταξύ το παρόν σύστημα φτάνει σε μια τεράστια νομισματική κατάρρευση. Αυτός ο κλιμακούμενος ρυθμός αποτυχιών, υπονομεύει τον τρόπο λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος, πράγμα που αποτελεί εφαλτήριο για την συντριβή του συστήματος, που θα εξασφαλίσει την αποτυχία της παγκόσμιας αλυσίδας των μεγάλων αλληλένδετων τραπεζών.  Η ειρωνεία είναι ότι είναι αυτές οι δύο επερχόμενες καταρρεύσεις που θα τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια των προδοτικών δραστηριοτήτων των σκοτεινών. Πριν μερικές βδομάδες,  αποσπάσαμε έναν αριθμό συμφωνητικών που υπέγραψαν απρόθυμα οι πρωτοκλασάτοι των σκοτεινών, ώστε να κάνουν πίσω και να επιτραπεί η απρόσκοπτη υλοποίηση των μεγάλων αλλαγών. Φυσικά, ανακαλούν αυτές τις αλλαγές κι εμείς κατανοούμε τον πανικό και τα επίπεδα άγχους που τώρα τους προκύπτουν.

        Ωστόσο, ήρθε η ώρα για μια ανατροπή, καθώς η παλιά σκοτεινή τάξη είναι στο χείλος μιας ελεύθερης πτώσης.  Πράγματι, όλες οι εκφάνσεις του κόσμου σας, βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή. Τα οικοσυστήματα χάνουν την βιοποικιλότητά τους  και επίκειται μαζικός αφανισμός. Αυτά τα πράγματα έχουν μελετηθεί από έναν αριθμό επιστημονικών συμβουλίων και διακυβερνητικών φορέων, όπως είναι ο ΟΗΕ σας. Μέχρι στιγμής, οι  συστάσεις αυτών των επιτροπών, έχουν κατά κανόνα αγνοηθεί. Δυστυχώς, αυτό αντιπροσωπεύει τη συνήθη προσέγγιση των μεγάλων εταιριών απέναντι στην αλλαγή, αλλά το πεισματικό γάντζωμά τους στην παρούσα κατάσταση, δεν θα μπορούσε να συντηρήσει τον πλανήτη σας στις επόμενες δεκαετίες. Ο ίδιος τρόπος λειτουργίας ισχύει και για τα μεγάλα πανεπιστήμια, ο ρόλος των οποίων είναι να ενημερώνουν τον κόσμο για αυτό που συμβαίνει. Αυτός ο αργοκίνητος ρυθμός προσαρμογής στις επείγουσες νέες συνθήκες, δεν  προμηνύει μόνο ανυπέρβλητες κρίσεις, αλλά σας βάζει στον ολισθηρό δρόμο του αφανισμού.  Πολλές  διορατικές ομάδες και σκεπτόμενα άτομα το  συνειδητοποιούν αυτό, και έχουν δεσμευτεί σε έναν εντελώς νέο παραδειγματισμό. Όταν τους εξηγήσαμε τι  έκαναν οι Γήινοι σύμμαχοί μας, υποστήριξαν τον αγώνα μας με θέρμη.

        Καθώς κάνουμε ενέργειες για μια νέα κυβέρνηση και την πλήρη αποκάλυψη για τα ΑΤΙΑ (UFO), βλέπουμε πώς αλλάζουν οι ενέργειες του πλανήτη σας: Η Γαία απλά επιθυμεί να μεταμορφωθεί σε πεμπτοδιάστατο πλανήτη. Το ίδιο ισχύει και για το ηλιακό σας σύστημα, μέσα στο οποίο ο Ήλιος διαχέει τα πάντα με νέο Φως.  Οι  επιστήμονές σας παρατηρούν τις πολυπληθείς ανωμαλίες που εμφανίζονται σ’ όλο το ηλιακό σύστημα, όπως την ασυνήθη δραστηριότητα στον Ερμή και τα περίεργα συμβάντα στον μακρινό Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα. Επιπρόσθετα, αρχίζει να παρουσιάζεται ένα νέο δίκτυο, μέσα στο οποίο «κινούνται» όλοι οι πλανήτες. Αυτό το φαινόμενο, αρχικά  αναγνωρίστηκε ευρέως, στις αρχές αυτής της δεκαετίας. Η παρουσία μας που διαρκώς ενισχύεται, έχει επίσης αναστατώσει πολλούς επιστήμονες που σχετίζονται με τις κυβερνήσεις εκείνες που έχουν διαστημικά προγράμματα. Πολλές πλευρές της αποστολής μας εδώ, απαιτούσαν να φέρουμε τα μέσα που χρειάζονται για τη μεταμόρφωση αυτού του ηλιακού συστήματος, σε ένα πλήρως συνειδητό σύστημα.

        Καθώς πλησιάζουμε την επιτυχία, παρατηρούμε τον τρόπο που το Θεϊκό σχέδιο έχει ρυθμίσει τα επερχόμενα γεγονότα. Οι σκοτεινοί, παραδίδουν τον έλεγχο που σας ασκούν πολύ απρόθυμα, καθώς κάθε μέρα βλέπουν τη δύναμή τους να χάνεται σε διάφορα μέτωπα. Παρατηρούμε και εξηγούμε αυτή την μείωση στους Γήινους συμμάχους μας. Οι περισσότεροι από εσάς εστιάζετε πολύ στο «δράμα» της καθημερινής επιβίωσης και δεν προσέχετε πολλά, αλλά αυτή η εστίαση αλλού, διευκολύνει τους Γήινους συμμάχους μας να διεκπεραιώσουν την ατζέντα τους. Παρατηρούμε  τον τρόπο που αλλάζουν τα κέντρα εξουσίας, δυσκολεύοντας όλο και περισσότερο την ελίτ να φέρει σε πέρας το αρχικό της σχέδιο. Δεν λέμε ότι ένας βαθμός αποτελεσματικότητας δεν θα παραμείνει, αλλά το σημαντικό είναι πως οι σκοτεινοί συνειδητοποιούν ότι το γράπωμά τους χαλάρωσε στο βαθμό που εμφανίζεται ο στόχος του Φωτός όλο και περισσότερο κάθε στιγμή, κάθε μέρα. Γι’ αυτό βλέπουμε να γίνεται πλέον άμεσα εφικτή η νίκη μας.

        Αυτό που γίνεται τώρα, είναι μια επιταχυνόμενη κίνηση προς το Φως, την αφθονία, την ελευθερία και την Αλήθεια! Οι παλιοί σκοτεινοί τρόποι φεύγουν και η αφύπνιση της ανθρωπότητας της Γης, είναι ραγδαία. Αυτό σημαίνει ότι ριζοσπαστικοί νέοι τρόποι ζωής μπορούν να προχωρήσουν μπροστά.  Θα προκύψουν γεγονότα που θα επιβεβαιώσουν αυτές τις δηλώσεις, για να τις δουν όλοι. Σας παρακολουθούμε από τα σκάφη μας, και τη νύχτα επικοινωνούμε μαζί σας, όταν βρίσκεστε σε μια ξεχωριστή και χαλαρή κατάσταση συνειδητότητας. Οι ιατρικές ομάδες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας που φροντίζουν για την σωματική σας πρόοδο, σας ετοιμάζουν επιμελώς για την απ’ ευθείας επαφή σας μαζί μας, γιατί μόλις έρθουμε, η πορεία προς την ολοκλήρωση της πλήρους συνειδητότητας θα επιταχυνθεί…..     

        NIDLE 23.ΝΟΕΜΒ.2010      

        Επιστρέφουμε με περισσότερα να σας πούμε. Σ’ όλο τον κόσμο, μια τεράστια οικονομική κατάρρευση αρχίζει να εμφανίζεται. Πολλοί που γνωρίζουν, αποσύρουν γρήγορα τις επενδύσεις τους από τις παγκόσμιες αγορές μετοχών και ομολόγων. Αυτοί οι πλούσιοι επενδυτές που έχουν επιρροή, αντιλαμβάνονται ότι οι συνοδοιπόροι τους στη σκοτεινή ελίτ, είναι καταδικασμένοι να αντιμετωπίσουν ένα ζοφερό και δυσάρεστο μέλλον. Το παρόν οικονομικό σύστημα, βρίσκεται σε μηχανήματα συντήρησης ζωής, αλλά παρά τα εμφανή ενδεικτικά σημεία γύρω τους, οι ελιτιστές είναι αποφασισμένοι να εξασφαλίσουν μια οδό διαφυγής από αυτή τη δύσκολη θέση. Οι όλο και πιο απεγνωσμένες μηχανορραφίες τους, τους δείχνουν πόσο απελπιστικές είναι οι συνθήκες στον κόσμο και ότι ο μόνος τρόπος διαφυγής, είναι να αποδεχτούν το αναπόφευκτο και να επιτρέψουν στο μεγαλεπήβολο σχέδιο των Γήινων συμμάχων μας, να εμφανιστεί πλήρως. Δυστυχώς, η ελίτ το θεωρεί αυτό ως τελευταία επιλογή. Όμως το γεγονός παραμένει ότι αυτός είναι ο τρόπος να λυθεί η κλιμακούμενη συμφορά εύκολα και να επιτρέψουν μια ασφαλή και διαρκή ευημερία για όλους. Ωστόσο αυτή η ευημερία δεν θα επιδέχεται τη χειραγώγηση των ελιτιστών, και αυτό τους φοβίζει πολύ.

        Οι τρέχουσες παγκόσμιες συνθήκες φαίνεται να δείχνουν κάποια μικρά σημάδια ανάκαμψης στις οικονομίες διαφόρων χωρών, αλλά αυτές οι ενδείξεις επικαλύπτουν τις υφέρπουσες καταστάσεις, που συνεχίζουν να επιδεινώνονται. Οι ελιτιστές ξέρουν αυτή την αλήθεια και οι πρόσφατες αποτυχημένες απόπειρές τους να ελέγξουν και τα εμφανιζόμενα ή υποκρυπτόμενα αποθέματα παγκοσμίως, είναι άλλη μία ένδειξη του πανικού τους και της  κατάπληξής τους γι’ αυτό που τους περιμένει. Οι Γήινοι σύμμαχοί μας είναι αξιέπαινοι που κατάφεραν να ελέγξουν το μεγαλύτερο μέρος του κρυμμένου χρυσού παγκοσμίως,  και κατάφεραν να αναχαιτίσουν τις μεγάλες μεταβιβάσεις των καταθέσεων χρυσού, από τις παγκόσμιες κεντρικές τράπεζες. Εντωμεταξύ διακυβεύεται η αξία των νομισμάτων του κόσμου καθώς το Ευρώ και το Δολάριο αντιμετωπίζουν επιπρόσθετες υποτιμήσεις.  Είναι ξεκάθαρο ότι η εποχή των χρημάτων χωρίς αντίκρισμα φτάνει στο τέλος της. Από κάθε γωνιά του κόσμου, ακούγονται φωνές για την  επιστροφή στο σκληρό νόμισμα και οι χρηματοδότες που συμβαδίζουν κρυφά με τα σχέδια των Γήινων συμμάχων μας, ηγούνται αυτής της κίνησης. Η επικείμενη  κατάρρευση του ψεύτικου νομισματικού συστήματος, ωθείται από την ίδια ενδημική απάτη και εξαπάτηση που έχει χαρακτηρίσει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα από την μεταπολεμική εποχή.

        Μπορεί πραγματικά να περιγραφεί ως «αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα»,  όπως καταδεικνύεται από τις καθημερινές αστοχίες  σε αρκετά πρόσφατα σχέδια της ελίτ που είχαν κακή τύχη. Παρακολουθούμε την ελίτ καθώς παραπαίει, σαν το ψάρι στη στεριά, που ψυχορραγεί. Παρ’ όλα αυτά, οι ελιτιστές εξακολουθούν  να έχουν διέξοδο από αυτή την οδυνηρή και δύσκολη κατάσταση, που είναι η πλήρης συνεργασία με τους Γήινους συμμάχους μας! Μπορεί να τους εκπλήξει όταν δουν τι μπορεί να πετύχει μια δίκαιη και ανοιχτή συνεργασία. Πραγματικά, ο φόβος τους για τις συνέπειες αν βγει η αλήθεια, μπορεί να είναι λιγότερο σοβαρές από αυτό που τώρα φοβούνται. Επιπλέον,  το καλόκαρδο μοίρασμα του τεράστιου πλούτου τους, μπορεί να τους βοηθήσει να πετύχουν έναν βαθμό επιείκειας, αφού αυτό μπορεί να αλλάξει δραστικά τον τρόπο που τους βλέπει η κοινωνία. Οι Ανουνάκοι ήταν πράγματι σοφοί όταν τους συνέστησαν να αλλάξουν και να γίνουν πιο επιδεκτικοί στα νέα μοντέλα αντίληψης. Αφού έχει έρθει η στιγμή για την παγκοσμίως μοιρασμένη ευημερία, προτείνουμε αυτή την οδό σαν τρόπο για τους ελιτιστές να λύσουν κάποιες από τις τωρινές τους δυσκολίες με τους Γήινους συμμάχους.

        Η τωρινή εστίαση της αποστολής  μας για την πρώτη επαφή, είναι να δώσει εφαλτήριο για αλλαγή. Τα έργα της παγκόσμιας πραγματικότητας σας,  έφτασαν πλέον στα όρια της βιωσιμότητάς τους. Αυτό σημαίνει ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, και να αλλάξει γρήγορα!  Επιπρόσθετα, υπάρχουν και οι τεράστιες αλλαγές συνειδητότητας που βιώνετε, ειδικά σε σχέση με το παγκόσμιο περιβάλλον σας, το οποίο τώρα αντικατοπτρίζει ελλιπέστατα την πρόοδο των εσωτερικών σας αλλαγών.  Τώρα θα έπρεπε να ζείτε σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Η εποχή του σκότους τελειώνει και η αλλαγή στη νέα Φωτεινή πραγματικότητα, πλησιάζει. Είναι θλιβερό το ότι οι σκοτεινοί παλεύουν τόσο απεγνωσμένα να κρατηθούν στους παλιούς τρόπους ελέγχου και προφανώς ακόμα δεν διατίθενται να δεχτούν τις νέες και συναρπαστικές προοπτικές.  H σύνεση αυτής της αδιαλλαξίας είναι άξια αμφισβήτησης, καθώς  η δύναμη της αλλαγής είναι απλά πολύ ισχυρή για να της αντισταθούν για πολύ ακόμα. Αντιμετωπίζουν μια μεγάλη σειρά μεταμορφώσεων και είναι καιρός να αφήσουν αυτό που δεν μπορεί πια ούτε να «μπαλωθεί».

        Στη διάρκεια του λίγου χρόνου που τους απομένει, οι ελιτιστές πρέπει να αφιερώσουν πλήρως την προσοχή τους στην εκπόνηση σχεδίου με το οποίο να προσεγγίσουν τους Γήινους συμμάχους μας, με πραγματικό πνεύμα συνεργασίας. Τέτοια αλλαγή στην προσέγγιση μπορεί να κάνει θαύματα γι’ αυτούς. Οι Γήινοι σύμμαχοί μας, θεωρούν τους λόγους για τους οποίους θα έρθουν οι μελλοντικές αλλαγές, ένα ιερό έργο, εμπνευσμένο από τις εντολές του Ουρανού. Και ο Ουρανός εμπνέει τη συγχώρεση! Για να μπορέσει  να ανθίσει αυτό, πρέπει να υπάρξει μια ατμόσφαιρα Αγάπης και συνεργασίας. Αλλά στην περίπτωση που θα συνεχιστούν τα εμπόδια, θα προκύψει μια ατυχής μοίρα γι’ αυτήν την τελευταία σκοτεινή ελίτ.  Κατανοούμε τα παιχνίδια που έστησαν προ χιλιετηρίδων οι πρώην αφέντες της οι Ανουνάκοι, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να απαρνηθεί η ελίτ αυτά τα παιχνίδια, βγαίνοντας και λέγοντας την αλήθεια για τις τελευταίες χιλιετηρίδες. Αυτή η πράξη, μαζί με ένα πνεύμα  πλήρους συνεργασίας, μπορεί να ελαφρύνει σημαντικά την τύχη τους. Αυτή η ευκαιρία θα χαθεί γρήγορα και είναι καιρός να ακολουθήσουν  την καλοσυνάτη συμβουλή μας.

        Η Μητέρα Γη επιταχύνει την «εκστρατεία» της να προειδοποιήσει τον πληθυσμό  στην επιφάνειά της, ότι μια μεγάλη σειρά γεωλογικών αλλαγών είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Ένα προοίμιο από αυτό, πήρε την μορφή της ραγδαίας αύξησης των σεισμών 7,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Αυτοί οι σεισμοί προέκυψαν σε όλο τον πλανήτη, για να καταλάβουν όλοι οι κάτοικοί της, πόσο σημαντικό είναι να ολοκληρώσουν τις προκαταρκτικές αλλαγές τους προς την πλήρη συνειδητότητα και να κινηθούν προς την Εσώτερη Γη, για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Η Γαία σκοπεύει να επανενώσει τους εσωτερικούς και εξωτερικούς κόσμους της, και αυτό θα γίνει με τρία βήματα: Το πρώτο βήμα ήταν μια σειρά μεγάλων σεισμών και εκρήξεων ηφαιστείων, από το έτος 1870 μέχρι το 2000. Το δεύτερο βήμα, που ολοκληρώνεται τώρα,  είναι πιθανά καταστροφικό για τους ανθρώπους και η Γαία προτίθεται να το διεκπεραιώσει σε στάδια.  Η λύση για την ανθρωπότητα είναι να προχωρήσει μπροστά και να ολοκληρώσει την κίνησή της προς την πλήρη συνειδητότητα.  

        Ο πλανήτης σας, είναι ένα ζωντανό πλάσμα που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, όπως όλοι σας. Το κύριο όχημα για την επιστροφή σας στην πλήρη συνειδητότητα είναι η πρώτη επαφή. Ερχόμαστε στον κόσμο σας εν πλήρη επιγνώσει αυτών των ιερών υποχρεώσεων. Επί του παρόντος, υπάρχει μία τελευταία ισχυρή σκοτεινή ομάδα στον κόσμο σας, την οποία έχουμε προειδοποιήσει πολλές φορές για τις συνέπειες που θα έχει η  συνεχιζόμενη επιμονή της. Ωστόσο, επιμένει στην ανάγκη της να κρατήσει την εξουσία και να σας αρνηθεί τις αλλαγές που τόσο απεγνωσμένα χρειάζεστε. Ο Ουρανός μας ζήτησε να αφαιρέσουμε όποια εναπομείναντα εμπόδια υπάρχουν για την επιστροφή σας στην πλήρη συνειδητότητα, οπότε αρχικά ξεκαθαρίζουμε σε αυτούς τους σκοτεινούς, ότι η μόνη έξυπνη επιλογή τους είναι να μπουν στο δρόμο προς την ελευθερία για ολόκληρη την παγκόσμια κοινωνία. Επιθυμούμε να το κάνουμε πολύ σαφές, ότι αν δεν ενεργήσουν θετικά τώρα, το αποτέλεσμα των επιπτώσεων θα είναι ζοφερό.

        Η πρώτη επαφή είναι ένα εγχείρημα, το οποίο δεσμευτήκαμε να διεκπεραιώσουμε με επιτυχία. Πρόθεσή μας είναι να αποχωρήσουμε, μόνον όταν θα είστε και πάλι σε πλήρη συνειδητότητα και θα έχετε μπει στη διαδικασία σχηματισμού του νέου αστρικού έθνους σας. Οι Αγκαρθιοί είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν και να συμμετέχουν σε αυτήν την εξαιρετική προσπάθεια. Η επανένωση της εσώτερης και της εξωτερικής Γης, είναι η αρχή της διαδικασίας που θα επαναφέρει αυτό το ηλιακό σύστημα στα σχήματα καθαρής ενέργειάς του. Ανυπομονούμε να δούμε τις πλήρεις δυνατότητές σας. Όταν τα πρώτα διαγαλαξιακά συνέδρια θα γίνουν στο αστρικό έθνος σας, θα αρχίσει να εμφανίζεται η μοναδική δυναμική σας. Αυτή η υπόσχεση βρισκόταν βαθιά μέσα σας, ενώ βιώνατε την περιπέτεια της περιορισμένης συνειδητότητάς σας, και τώρα ήρθε η ώρα να γίνετε αυτό που δημιουργηθήκατε για να είστε…

        Σήμερα μιλήσαμε για τις ανησυχίες μας σχετικά με τους σκοτεινούς ελιτιστές και προτείναμε τον τρόπο που θα μπορούσαν να μειώσουν σημαντικά τις επιπτώσεις που θα τους επιφέρει η δολιότητά τους. Ο δρόμος που θα διαλέξουν τώρα, μπορεί να τους φέρει μια πολύτιμη ευκαιρία για έντιμη επανόρθωση ή διαφορετικά, μια πίκρα από τις τιμωρίες που θα υποστούν για την προδοσία τους.

        NIDLE30.ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.2010  

        Ερχόμαστε πάλι για να πούμε πολλά για τα τεκταινόμενα στον κόσμο σας. Αυτή τη στιγμή έχει πέσει κατήφεια στην σκοτεινή ελίτ. Ξαφνικά, αυτοί οι αλαζονικοί και ανώτεροι, αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι η μακρόχρονη εξουσία τους πάνω σας, πλησιάζει στο τέλος της. Μια αύρα μελαγχολίας κυριαρχεί μέσα τους και οι διπλωμάτες μας δυσκολεύονται να κάνουν συζητήσεις με αυτά τα άτομα που διόρισε η ελίτ για να δουλέψουν μαζί μας πάνω στο διαδικαστικό των μεταβιβάσεων εξουσίας στις νέες κυβερνήσεις-φροντιστές. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτοί οι πρώην νταήδες του κόσμου αρχίζουν να αποδέχονται όλο και περισσότερο την τύχη που τους περιμένει. Από την άλλη, οι Γήινοι σύμμαχοί μας, αισθάνονται ότι πλησιάζει η νίκη για την οποία κόπιασαν. Αυτή η συνειδητοποίηση τους έδωσε φτερά και ανέβασε τη διάθεσή τους, πράγμα που τους κάνει πιο ευχάριστους στη συνεργασία. Προσβλέπουμε με χαρά σε μια σειρά εκπληκτικών αλλαγών πάνω στον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος σας. Το πρώτο θέμα στην ατζέντα, είναι φυσικά οι παραδόσεις αφθονίας, τις οποίες γρήγορα θα ακολουθήσουν οι κυβερνητικές αλλαγές, ο κύριος καταλύτης των οποίων θα είναι ένα μεγάλο ταρακούνημα στην Αμερικανική κυβέρνηση στην Ουάσιγκτον.

        Η αλλαγή κυβερνήσεων είναι δύσκολη δουλειά. Ιστορικά ένα τέτοιο γεγονός συνοδευόταν αναπόφευκτα από πολέμους, επαναστάσεις ή μια κατεστραμμένη οικονομία. Πράγματι πολλές από αυτές τις καταστάσεις εμφανίζονται ραγδαία στον κόσμο σας, και τώρα παρακολουθείτε τις περισσότερες από τις μεγάλες οικονομικές δυνάμεις του πλανήτη να οδεύουν προς μία παγκόσμια κατάρρευση, η οποία θα επηρεάσει τα εθνικά νομίσματα, την εθνική βιωσιμότητα, ακόμα και την διαφύλαξη των εθνικών θησαυρών. Αυτά τα καταστροφικά γεγονότα, είναι το αθροιστικό αποτέλεσμα των εξωφρενικών  κακών πρακτικών στα υψηλότατα αξιώματα, και είναι τρομακτικά σε οποιονδήποτε βλέπει την παγκόσμια αυτοκτονία, στο χείλος της οποίας βρίσκεται ο κόσμος. Οι Γήινοι σύμμαχοί μας εστιάζονται απόλυτα στην ολοκλήρωση των προκαταρκτικών που μπορούν να αποτρέψουν αυτό το ζοφερό σενάριο, και αυτά που είναι απαραίτητα, είναι έτοιμα να εκδηλωθούν. Περιμένουμε λοιπόν να χαρείτε με τα εκπληκτικά νέα, ανά πάσα στιγμή. Οι ομάδες συνεννόησης που έχουμε, σχεδιάζουν ποια θα είναι η δική μας θέση σ’ αυτές τις συναρπαστικές δραστηριότητες, και υπερτονίζουμε την ανάγκη για εσάς που είστε έτοιμοι να συνδράμετε σ’ αυτές τις γιορτές, να ετοιμαστείτε για το ζωτικό σας ρόλο σ’ αυτήν την συμπαντική εξέλιξη.

        Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε πιο προσεκτικά τα γεγονότα που πρόκειται να συμβούν στον κόσμο σας. Κατ’ αρχάς, παρακολουθούσαμε τους στρατούς του πλανήτη σας, συμπεριλαμβάνοντας στενή επιθεώρηση των εμφανών αλλά και αφανών πλευρών τους. Ελέγχουμε τις αφανείς δραστηριότητές τους, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουμε να μείνουν τα πυρηνικά οπλοστάσια σε απενεργοποιημένη κατάσταση. Αρκετές χώρες υπονόησαν, και με απειλητικό τόνο, για την πιθανότητα της χρήσης τους, στις ρητορικές συγκρούσεις τους. Αυτή η διαρκής απειλή, μας αναγκάζει να ελέγξουμε τη χρήση αυτών των όπλων, ή να τα εξουδετερώσουμε. Αυτά τα προσωρινά μέτρα δείχνουν στους ελιτιστές ότι εννοούμε αυτό που προσπαθούσαμε να τους πούμε την τελευταία δεκαετία. Τα πυρηνικά όπλα, δεν είναι πλέον εφικτή στρατιωτική επιλογή, γιατί είναι πολύ επικίνδυνα για τη Γαία,  τη σταθερότητα της πραγματικότητάς σας, και αυτών που περιβάλλουν τον κόσμο σας. Επιπλέον έχουμε αυξήσει κατά πολύ τις πιέσεις στην ελίτ σας, να υποχωρήσει. Αυτές οι απαιτήσεις μας ενισχύονται από μια σειρά «επεισοδίων» που οδήγησαν σε συλλήψεις από τους Γήινους συμμάχους μας.

        Καθώς εξελίσσονται αυτά τα γεγονότα, το αναπόφευκτο αποτέλεσμα θα είναι η αλλαγή καθεστώτος. Το τωρινό Αμερικανικό καθεστώς γνωρίζει καλά την πραγματική του προέλευση. Η μετεμφυλιακή ιστορία της Αμερικής είναι γεμάτη από γεγονότα που την βύθισαν ακόμα περισσότερο στις μηχανορραφίες και τις ανομίες αυτής της εντελώς παράνομης πλέον διακυβέρνησης. Αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα, σήμερα κλιμακώθηκαν σ’ αυτά που διαδραματίζονται τώρα. Παρακολουθούμε άναυδοι τις θρασύτατες και ανερυθρίαστες επιδιώξεις τους για εσκεμμένη καταστροφή, που επιδιώκουν οι χρηματιστηριακοί οίκοι και οι κυβερνήσεις, οι οποίες έχουν το θράσος να εμφανίζουν τις προδοτικές τους ενέργειες ως γενόμενες «για το καλό του λαού!». Όλα αυτά συνθέτουν ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο διαφθοράς, η συνεχιζόμενη αν και εξασθενισμένη ατζέντα του οποίου, δημιούργησε ένα θλιβερό χάλι, το οποίο σε μεγάλο βαθμό καθιστά δυνατό αυτό που γίνεται τώρα: Μια ξεκάθαρη ευκαιρία σ’ όλον τον κόσμο, να εδραιωθεί μια σειρά από κυβερνητικές αλλαγές. Αυτές οι νέες κυβερνήσεις, μπορούν, εν όψει της κατάρρευσης αυτού του σκοτεινού οικοδομήματος των ελιτιστών, να κληρονομήσουν το κύμα λαϊκής στήριξης που θα χρειαστούν. Αυτά τα καθεστώτα-φροντιστές, θα ξεκινήσουν τη διαδικασία της αναδόμησης του κράτους και την επαναφορά της διακυβέρνησης στη νομιμότητα. Με αυτόν τον τρόπο τα αναφαίρετα δικαιώματα της ανθρωπότητας μπορούν να γίνουν ο λόγος ύπαρξης της κυβέρνησης.

       Το μπάχαλο των παράνομων θεσπισμάτων που έχουν συσσωρευτεί στις δεκαετίες, μπορεί να συμμαζευτεί. Η αρχική πραγματική φύση των εθνικών σας δημοκρατιών και συνταγματικών διοικήσεων, θα μπορέσουν τότε να επανεμφανιστούν. Κάθε καθεστώς-φροντιστής είναι αποφασισμένο να καταστήσει αδύνατη την ατιμωρησία οποιασδήποτε μορφής παράνομων ενεργειών από  ομάδες συμφερόντων, και οι υποψήφιοι για οποιαδήποτε κυβερνητική θέση, θα πρέπει να ανταποκρίνονται σε αυστηρά κριτήρια πριν κριθούν κατάλληλοι για αξίωμα. Ζητήσαμε από τους Αγκαρθιούς ξάδερφούς σας να σας βοηθήσουν με αυτές τις απαραίτητες ενέργειες, για να εξασφαλιστεί η επαναφορά της πραγματικής πρόθεσης που είχαν αρχικά οι πρόγονοι σας.

        Η κεκτημένη ταχύτητα προς την ελευθερία,  το αυτεξούσιο και την ευημερία, είναι ζωτικής σημασίας γι’ αυτά που θα έρθουν. Η Γαλαξιακή κοινωνία είναι κανονικά το αποτέλεσμα μιας συλλογικής επιθυμίας να χαραχθεί μια έντιμη παράδοση βασισμένη στην εκπλήρωση των πραγματικών αγαλλιάσεων ενός ατόμου, και στην διατήρηση της ζωτικότητας μιας παγκόσμιας κοινωνίας. Κάθε μέλος τέτοιας κοινωνίας χρειάζεται να νιώθει τιμώμενο, και το σύνολο πρέπει να εξασφαλίσει τη λύση προβλημάτων προς ικανοποίηση όλων. Η εμπειρία της αποτελεσματικότητας αυτών των αξιωμάτων, βρίσκεται στην καρδιά αυτού που  αποκαλούμε Γαλαξιακή ανθρώπινη κοινωνία. Οι αλλαγές που θα συμβούν τον κόσμο σας, οδηγούν στο πρώτο βήμα στο σκαλοπάτι προς αυτό το στόχο. Σας έχουμε παρακολουθήσει εν δράσει και διαισθανόμαστε ότι λαχταράτε να βρεθεί ένας τρόπος για να συμβεί αυτό. Οι Γήινοι σύμμαχοί μας γνωρίζουν επίσης πως αυτό που σχεδιάστηκε πάει πολύ πιο πέρα από την απλή επανόρθωση των κακώς κειμένων που τσακίζουν τα έθνη του πλανήτη σας.

       Η σωματική  και πνευματική μεταμόρφωση, που προκύπτει στον κόσμο σας, είναι το προοίμιο μιας εντελώς νέας πραγματικότητας για τον πλανήτη. Τα γεγονότα των δεκαετιών που πέρασαν, μπορούν να εκληφθούν ως η σπορά που τώρα φυτρώνει με τη μορφή των νέων σας κυβερνήσεων-φροντιστών και των απαραίτητων εκκαθαρίσεων, που είναι οι πρόδρομοι μιας σειράς αποκαλύψεων σε παγκόσμια κλίμακα για την ύπαρξή μας επάνω σας, και των δικών μας εξηγήσεων για τους λόγους που προγραμματίζεται η πρώτη επαφή. Αυτή η διαδικασία μπορεί να ελαχιστοποιήσει τους φόβους σας και να διεγείρει ένα θετικό ενδιαφέρον στην παρουσία μας και στην αποστολή μας για την πρώτη επαφή. Με μία κίνηση  θα ξεπεράσετε τις δεκαετίες, ακόμα και τους αιώνας που θα χρειάζονταν για να φτάσετε στο σημείο όπου η ξενοφοβία σας θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί σωστά, πρώτα από τις κυβερνήσεις σας και μετά από εμάς. Μόλις τελειώσει αυτό, θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε πιο προσωπικά θέματα που θα σχετίζονται με την επιστροφή σας στην πλήρη συνειδητότητα και στον σχηματισμό του αστρικού σας έθνους.  

        Αυτά τα σημαντικά γεγονότα,  θα λάβουν χώρα σύντομα μετά την πρώτη επαφή. Η ταχεία  επιστροφή σας στην πλήρη συνειδητότητα θα μεταμορφώσει τους φόβους σας σε Αγάπη και τις ανησυχίες σας σε μια χαρούμενη προσμονή. Θα αρχίσετε να βλέπετε την «συνολική εικόνα» της Δημιουργίας. Θα αρχίσετε να κατανοείτε τον ρόλο σας στο ξετύλιγμα της Θεϊκής Πλάσης.  Θα μπορέσετε  να αντιληφθείτε την άπειρη λογική στο Θεϊκό σχέδιο του δημιουργού, και αυτό θα φέρει ένα επίπεδο χαράς και μια εσωτερική πληρότητα, που αυτή τη στιγμή σπάνια βιώνετε. Τα γεγονότα  που τώρα πλησιάζουν με την ταχύτητα του Φωτός, είναι καταπληκτικά! Θα επανέλθετε στην κατάσταση  των «Αγγέλων με υλικό σώμα», και με αυτήν την ιδιότητα θα είστε οι μεσάζοντες μεταξύ του υλικού κόσμου και του Ουρανού. Είστε οι ειδικοί απεσταλμένοι του Ουρανού σ’ αυτό το πεδίο, που θα έχετε λάβει τις θεϊκές σκέψεις  του Δημιουργού. Είστε πολύ ξεχωριστά Φωτεινά όντα, και η Αγάπη και η χάρη του Ουρανού είναι δική σας!

        Σήμερα συνεχίσαμε την  συζήτησή μας για το τι θα συμβεί στον κόσμο σας. Αυτές οι αλλαγές είναι τώρα έτοιμες να εμφανιστούν και  η συνεισφορά σας είναι να χρησιμοποιήσετε τη γνώση και τις ικανότητές σας για να βοηθήσετε τον Ουρανού και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία να διεκπεραιώσει μια πλήρη πρώτη επαφή με τον κόσμο σας. Έρχεται η στιγμή που θα γιορτάσουμε!  

        Για να μάθετε τι συνέβη με την συγκαλυμμένη εγκληματική ενέργεια στους διδύμους, μπορείτε να επισκεφθείτε τα ακόλουθα σάιτς και να δείτε τα ακόλουθα βίντεο:     

1) http://birdflu666.wordpress.com/
2)
http://www.ae911truth.org/
3)
http://www.youtube.com/watch?v=PbtmshpFGgw&feature=related
4)
http://il.youtube.com/watch?v=5xvbuw947Wg&feature=related
5)
http://www.youtube.com/watch?v=bvay28lZiHU&feature=player_embedded

        Επιπροσθέτως, μπορείτε να διαβάσετε το ακόλουθο μήνυμα από τον εξωγήινο SaLuSa για το ίδιο θέμα, μέσω του επαφικού Δρα. Μάικ Κουίνσεϋ.  

        SALUSA 13.ΣΕΠΤ.2010      

        Δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ που έχουν αποτίσει φόρο τιμής σ’ αυτούς που πέθαναν στην τραγωδία της πτώσης των διδύμων, αλλά ολάκερος ο κόσμος θυμάται τις ανθρώπινες απώλειες… Κατά έναν τρόπο, υπάρχει και μια άλλη τραγωδία, στο βαθμό που τα ΜΜΕ, εξακολουθούν να αναφέρονται σ’ αυτό ως τρομοκρατική επίθεση, ενώ τα δεδομένα δείχνουν άλλα.  Για τα άτομα που έχουν ικανή εμπειρία ώστε να αρθρώσουν μια επιστημονική άποψη ως προς το τι έλαβε χώρα, υπάρχει εκνευρισμός για το γεγονός ότι δεν υπήρξε επίσημη αναγνώριση των ευρημάτων τους.

        Αυτή η κατάσταση θα διαιωνιστεί μέχρι  να επιτραπεί μεγαλύτερη ελευθερία λόγου και μέχρι να γίνει μια ανεξάρτητη έρευνα. Επί του παρόντος, υπάρχουν ακόμα πολλοί με εξουσία, που έχουν συνεργαστεί σ’ αυτήν την ψευτο-τρομοκρατική  επίθεση, οι οποίοι μπορούν να ασκήσουν πιέσεις σ’ αυτούς που επιθυμούν να δημοσιοποιήσουν την αλήθεια. Επίσης, υπάρχει οργή για το γεγονός ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να στέκεται στην επίσημη εκδοχή, παρ’ όλο που είναι ξεκάθαρο  ότι δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. Θέλουμε να σας πούμε ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στη συνωμοσία, θα αποκαλυφθούν και θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους εναντίον της ανθρωπότητας. Στο ευρύτερο σχέδιο των πραγμάτων, κάθε ψυχή θα αντιμετωπίσει κάθε πράξη που έχει οδηγήσει στον τραυματισμό ή στο θάνατο μιας άλλης ψυχής.

        Δεν επιθυμούμε  να επεκταθούμε στην πτώση των διδύμων, αφού η αλήθεια για το τι συνέβη αρχίζει και γίνεται γνωστή στον κόσμο. Δεν έχει πετύχει  τα αποτελέσματα που ήθελαν οι σκοτεινοί, αλλά έχει επιφέρει σκληρούς νόμους ασφαλείας. Όλες  αυτές οι «κατασκευασμένες» καταστάσεις γίνονται για να ασκηθούν αυστηρότεροι έλεγχοι στην ελευθερία των κινήσεών σας. Μακροπρόθεσμα  θα ανακτήσετε την ελευθερία σας, καθότι μόλις εδραιωθεί μια νέα κυβέρνηση, θα βασίζεται στα σύμφυτα δικαιώματά σας της αυτεξούσιας υπόστασής σας. Αυτές  οι αλλαγές θα μεταδοθούν σ’ όλο τον κόσμο σαν μια πνοή από φρέσκο αεράκι και το παρελθόν θα σβήσει σταδιακά, σαν ένα κακό όνειρο. Οι σκοτεινοί έπαιξαν το παιχνίδι τους και θα ηττηθούν. Μένει μόνο να καθαρίσουμε τις βρωμιές τους και να φέρουμε τις πολυαναμενόμενες  αλλαγές που θα εμπλουτίσουν τη ζωή των ανθρώπων.

        Μέρα τη  μέρα, αλλάζουν τα πράγματα, αλλά ένα είναι σίγουρο: η νίκη σας και η μετέπειτα ανάληψη σας στις υψηλότερες διαστάσεις. Αυτό έχει σχεδιαστεί εδώ και αιώνες, και παρά τα όσα φαίνονται σαν εμπόδια, το σχέδιο προχωράει με πολύ αποδεκτό τρόπο.  Το χάος που τώρα βιώνετε είναι αναπόφευκτο καθώς διαλύεται το παλιό σύστημα, αλλά αυτό είναι απαραίτητο για να δημιουργηθεί χώρος για έναν εντελώς νέο πολιτισμό που τώρα ξεπροβάλλει. Πολλοί από σας ήρθατε σε αυτή τη χρονική περίοδο γιατί έχετε τις ικανότητες και την κατανόηση που θα χρειαστεί για να προχωρήσετε μπροστά. Μπορεί να σκέφτεστε το γεγονός ότι εσείς δημιουργήσατε την πραγματικότητά σας, αλλά το Θεϊκό σχέδιο καταστρώθηκε σε ανώτερο επίπεδο και δεν θα αλλάξει, παρά μόνο σε Θεϊκή παρέμβαση.

       Οι ενέργειες  που αποστέλλονται στη Γη, συνεχίζουν να ανεβάζουν τις δονήσεις σας και επηρεάζουν τα σώματά σας με τρόπο ευεργετικό. Για πολλούς από σας, είναι πολύ νωρίς να συνειδητοποιήσετε τις αλλαγές, αλλά στην τελική φάση θα προκύψει μια αναγέννηση των κυττάρων του σώματός σας. Αρχίζετε να μετακινείστε προς τα σώματα της ανάληψης σας, και αυτά δεν θα έχουν πλέον τυχόν υπάρχουσες ατέλειες. Όσο πλησιάζετε την ανάληψη, θα λάβει χώρα μια επιτάχυνση, μέχρι να είστε τελικά έτοιμοι για την μεγάλη άνοδο. Μέχρι τότε φυσικά εμείς θα είμαστε μαζί σας για αρκετό καιρό, ώστε να σας καθοδηγούμε. Οπότε μπορείτε να δείτε ότι είμαστε απαραίτητοι για την πρόοδό σας, και περιμένουμε με χαρά την πρώτη ευκαιρία να παρουσιαστούμε σε σας.

       Δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε ακόμα ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν, καθώς οι οικονομικές καταστάσεις που βιώνετε επί του παρόντος, δεν έχουν «πιάσει πάτο» ακόμα.  Ο πολιτισμός σας καταρρέει και δεν μπορεί να διασωθεί από το γκρέμισμα που προκύπτει. Ωστόσο ταυτόχρονα γεννιέται ο νέος πολιτισμός, και σηκώνεται σαν το φοίνικα από τις στάχτες του. Οι πολιτισμοί έρχονται και φεύγουν συχνά, αλλά ενώ τελευταία υπήρξε μια κατιούσα τάση, ήρθε η στιγμή για τον δικό σας να κάνει ένα μεγάλο άλμα μπροστά. Ο κύκλος του δυισμού πλησιάζει στο τέλος του και σύντομα θα μπείτε σε μια ειρηνική και ευτυχή περίοδο.

       Το μέλλον καλεί και αρχίζετε να διαισθάνεστε την έλξη του, μετά την σκοτεινιά που έχετε βιώσει. Υπήρχαν εποχές που δεν είχατε επίγνωση και η ζωή φαινόταν ζοφερή χωρίς καμία ελπίδα να αλλάξει. Αυτό που λίγοι από εσάς καταλαβαίνατε, ήταν ότι ο Ουρανός σας πρόσεχε με αγάπη, και σχεδίαζε την απελευθέρωσή σας μέσα στο Φως. Σε δεδομένες στιγμές, ανώτερες ψυχές πάντα ενσαρκώνονταν στη Γη, για να σας δίνουν την επίγνωση του πραγματικού σας εαυτού. Η αλήθεια δεν διαδιδόταν  πάντα, για το λόγο ότι η «επιβίωσή» της εξαρτιόταν από την διαφύλαξή της από αυτούς που βρίσκονταν ήδη σε υψηλότερο επίπεδο κατανόησης. Ωστόσο το Φως δεν μπορεί να σβηστεί, αφού όλα όσα υπάρχουν ήδη, εξαρτώνται από αυτό για την ύπαρξή τους. Στην ουσία το μόνο που κάνει το σκοτάδι είναι να υπερτονίζει την έλλειψη του Φωτός, και μέσα από τέτοια βιώματα ωριμάζετε πνευματικά.

       Οι ατομικές σας διαδρομές πλησιάζουν στο τέλος τους, οπότε απολαύστε την προοπτική της αλλαγής προς το καλύτερο, γιατί δεν θα χρειαστεί να επιστρέψετε ξανά στον δυισμό. Αφήστε τις στεναχώριες και τις ανησυχίες για την καθημερινότητα, και προχωρίστε  μπροστά στο λαμπρό και ευτυχισμένο μέλλον που είναι πολύ κοντά σας. Εστιάστε σε κάθε τι καλό και σωστό, και αγνοείστε αυτούς  που επιθυμούν άλλα.  Οι σκοτεινοί θα εξακολουθούν να υπάρχουν και θα μάθουν κι εκείνοι κάτι από εσάς. Μια μέρα θα βρουν το φως που εξακολουθεί να λαμπιρίζει μέσα τους, ακόμα κι αν τώρα επισκιάζεται από το σκοτάδι που έχουν δημιουργήσει.

       Η παρουσία μας είναι για να βοηθήσει όλες τις ψυχές και δεν επιλέγουμε μια ψυχή έναντι μιας άλλης, όσον αφορά τη βοήθειά μας. Εξαρτάται από τον καθένα ατομικά να αποφασίσει ποια κατεύθυνση θα πάρει στο μέλλον του και άσχετα με την επιλογή του, θα αντιμετωπιστεί με καλοσύνη και αγάπη. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να διαπεράσουμε το σκοτάδι, και να βοηθήσουμε εκείνες τις ψυχές που είναι παγιδευμένες. Ας μην πιστέψει κανείς ότι είναι ανώτερος μιας άλλης ψυχής και ας ξέρει ότι αυτός δεν είναι ο τρόπος των πνευματικά διαφωτισμένων. Η Αγάπη είναι η ισχυρή ενέργεια του Δημιουργού που αποτελεί τον συνεκτικό ιστό της Δημιουργίας. Είμαι ο SaLuSa  από τον Σείριο και σας ευχαριστώ όλους που αναζητάτε την αλήθεια και ελπίζω στην αναζήτησή σας να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε. Ακολουθείστε τη διαίσθησή σας και να είστε έτοιμοι να αλλάξετε ρότα (κατεύθυνση) όταν χρειαστεί. 

        SALUSA  17.ΣΕΠΤ.2010 

        Όπως θα φαντάζεστε, πολλά γεγονότα παίρνουν σειρά, για να σας φέρουν ελευθερία και θα ακολουθήσουν σε ρυθμό που θα έχει λογική και θα ανοίξει γρήγορα το δρόμο προς την ανάληψη. Κοιτώντας πίσω, θα διαπιστώσετε ότι οι προβλέψεις μας για το πότε να περιμένετε εξελίξεις, ήταν αρκετά ακριβείς.  Στη συγκεκριμένη στιγμή συχνά δεν ξέρετε τι να ψάξετε, και μόνο αργότερα μπορείτε να δείτε πώς συνδέονται ορισμένα γεγονότα. Γνωρίζετε καλά πως όταν αναζητάτε αποτελέσματα, τα γεγονότα φαίνονται να εξελίσσονται αργά, ωστόσο χρειάζονται πολλά κομμάτια για να ολοκληρωθεί ένα πάζλ. Αυτή τη στιγμή, πλησιάζουμε την νίκη που σας αξίζει και που θα φέρει τις πρώτες από τις πολλές μεγάλες αλλαγές. Είμαστε έτοιμοι όπως πάντα, και έχουμε προετοιμαστεί σχολαστικά για αυτή την εποχή.  Ξέρουμε για τις προσωπικές δυσκολίες που πολλοί από σας περνάτε, αλλά παρακαλούμε να καταλάβετε ότι αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε τις λύσεις για τα παγκόσμια προβλήματά σας. Όχι μόνο αυτό, έχουμε και τις τεχνολογίες και το προσωπικό για να τις εφαρμόσουμε.

        Επιθυμούμε να μεταμορφώσουμε γρήγορα την ικανότητα της κοινωνίας σας να φροντίζει τις ανάγκες σας, ώστε σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, να μη χρειαστεί να ξεμείνει κανείς από τροφή ή νερό.  Υπάρχουν προτεραιότητες στις οποίες θα επιληφθούμε άμεσα, ώστε να ορθοποδήσουν οι στερημένοι λαοί των φτωχότερων χωρών.  Οι μεγάλες χώρες έχουν μεγάλη ευθύνη απέναντι στις άλλες, και τη στιγμή που θα χρειαστεί η βοήθειά τους, θα έχουν νέα ηγεσία. Η παλιά ηγεσία δεν είναι άξια να της εμπιστευτούμε το μέλλον σας, και θα κρατηθούν μακριά από θέσεις εξουσίας. Θα αναθεωρηθεί επίσης ο Νόμος και η τάξη, για να διασφαλιστεί η δίκαιη λειτουργία τους. Γνωρίζουμε ονομαστικά όλους όσους έχουν φυλακιστεί άδικα, και γρήγορα θα αφεθούν ελεύθεροι. Αυτοί που είναι ένοχοι για εγκλήματα, θα τύχουν πιο ανθρώπινης αντιμετώπισης και με προηγμένες τεχνικές που θα αφαιρέσουν τέτοιες τάσεις. Από αυτό θα καταλάβετε ότι έχουμε κάνει πολλές σκέψεις και σχέδια για την ανάληψη του ανθρώπου. Όλοι θα μοιραστούν το νέο πλούτο που θα δημιουργηθεί και με μια κίνηση θα λύσει πολλά από τα προβλήματα που σας ταλανίζουν.

        Θέλουμε να καταλάβετε πόσα θα γίνουν για σας στα πλαίσια της γενικής ανάληψης. Όταν οι αλλαγές θα έχουν προχωρήσει πολύ, θα εκλείψει η εξάρτησή σας από τις παλιές μορφές ενέργειας. Δεν θα περιορίζεστε πλέον ούτε θα ζείτε με βάση το βαλάντιό σας, και η ελεύθερη ενέργεια θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες για να σας προσφέρει άνεση και ζεστασιά όταν χρειαστεί.  Μιλάμε για τη δημιουργία ενός νέου πολιτισμού που θα είναι έτοιμος να κάνει ένα τεράστιο άλμα στο μέλλον. Είστε πράγματι προνομιούχοι που βρίσκεστε στη Γη αυτή την εποχή και θα συμμετάσχετε σε τέτοιες εμπειρίες. Πολλές ψυχές θα άλλαζαν μετά χαράς θέσεις μ’ εσάς, για να δουν το τέλος του δυισμού  και να νιώσουν τις χαρές που θα έρθουν.

        Υπάρχει μεγάλος όγκος γνώσης που πρέπει να σας μεταδώσουμε και θα επεκτείνουμε τη δυνατότητά σας να την αφομοιώσετε πολύ πιο γρήγορα. Τελικά θα αποκτήσετε μια τέλεια μνήμη, αλλά αυτό θα έρθει με την ανάληψη σας στις υψηλότερες διαστάσεις. Οι δυνατότητες να αυξήσετε τη δυνατότητα του μνημονικού σας τώρα, είναι συνυφασμένες με το βαθμό που ανεβάζετε τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας. Θα διαπιστώσετε ότι αυξάνεται η επίγνωσή σας και οι μεταφυσικές ικανότητες θα γίνουν κάτι συνηθισμένο. Η τηλεπάθεια θα υιοθετηθεί τελικά και δεν θα υπάρξει ανάγκη για άρθρωση λόγου. Ουσιαστικά, αυτή είναι η θέση μας τώρα, και μαζί με αυτήν έρχεται και η ικανότητα να διαβάσουμε τις σκέψεις. Όμως δεν χρησιμοποιείται σαν μέσο εισβολής, και σε κάθε ψυχή επιτρέπεται να αποφασίζει σε ποιον θα επιτρέψει να έχει πρόσβαση στις σκέψεις της…

        Θα υπάρξει  αρνητική αντίδραση στον ερχομό μας, αλλά αυτό θα εκπορεύεται περισσότερο από τον φόβο για το άγνωστο. Ωστόσο θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αποβάλουμε αυτούς τους φόβους, και νιώθουμε αρκετά βέβαιοι ότι μπορούμε να καθησυχάσουμε και να πείσουμε τους ανθρώπους ότι ερχόμαστε ειρηνικά και για το καλό σας. Θα ξεπεράσουν κάθε υποψία ότι έχουμε κάποιο απώτερο κίνητρο, και οι προθέσεις και οι πράξεις μας θα είναι ανοιχτές. Μεγάλο μέρος των εργασιών σας στη Γη θα συντονίζεται με τους νέους κυβερνητικούς εκπροσώπους σας, και όπως αναφέραμε νωρίτερα, τα ΜΜΕ θα χρησιμοποιηθούν για να παρακολουθούν τις δραστηριότητές μας. Δεν θ’ αργήσει να γίνει σαφές ότι ερχόμαστε για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα στη Γη, και να σας ξανακάνουμε αυτεξούσιους πολίτες.

      Καθώς  προχωράμε γρήγορα, σας ζητάμε να κάνετε υπομονή σε ότι αφορά τα ατομικά σας προβλήματα, γιατί αρχικά επεξεργαζόμαστε ένα σχέδιο να διορθώσουμε καταστάσεις που προκύπτουν σε ευρύτερο επίπεδο. Δεν σας υποσχεθήκαμε περισσότερα από αυτά που μπορούμε να προσφέρουμε, και το μέγεθος του έργου μας δεν μας πτοεί καθόλου.  Ενώ δίδεται προσοχή στα ζητούμενά σας στη Γη, γίνεται και μια μαζική επιχείρηση έξω στο διάστημα. Σε αυτήν περιλαμβάνεται και ο καθαρισμός της ατμόσφαιρά σας από την ρύπανση, και την απομάκρυνση αυτών που θα αποκαλούσατε διαστημικά σκουπίδια από διάφορα πειράματα που έχουν γίνει. Επίσης από ψηλά μπορούμε να παρακολουθούμε στενά τις αλλαγές μέσα και πάνω στη Γη, και θα σας ενημερώσουμε όταν κάποιος κίνδυνος θα αποτελέσει απειλή για σας. 

      Μια εμφανής αλλαγή θα είναι η ελευθερία που θα δοθεί στους δημοσιογράφους σας και στους ειδησεογραφικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, και οι πληροφορίες που θα σας δίδονται θα είναι αληθινές. Μέχρι σήμερα τα ΜΜΕ σας ήταν τόσο ελεγχόμενα, που σας τάιζαν ότι ακριβώς ήθελαν οι Ιλουμινάτοι να πιστεύετε, και οι ειδήσεις κατασκευάζονταν εσκεμμένα για τους δικούς τους σκοπούς.  Η αλήθεια ήταν μια σπάνια πολυτέλεια για πολλά χρόνια, και οι πολιτικοί σας μόνο στους εαυτούς τους μπορούν να ρίξουν το φταίξιμο για την έλλειψη εμπιστοσύνης που τους δείχνετε. Με τις νέες κυβερνήσεις όλα αυτά θα αλλάξουν και δεν θ’ αργήσετε να πεισθείτε ότι ήρθε μια νέα και έμπιστη γενιά πολιτικών. Πρώτο και τελευταίο τους μέλημα θα είναι να υπηρετήσουν το λαό, και η εντιμότητα θα αντικαταστήσει τις διεφθαρμένες πρακτικές που είναι πια εκτός ελέγχου. Σε γενικές γραμμές η πτώση του πολιτισμού σας προέκυψε λόγω των χαμηλών δονήσεων στη Γη, που προσήλκυσαν ψυχές παρόμοιων δονήσεων. Αντίστοιχα όταν ανέβουν οι δονήσεις θα ανοίξει ο δρόμος για να σας έρθουν ανώτερα όντα.

      Ο άνθρωπος μπορεί να φτιάχνει ο ίδιος τους νόμους του, αλλά οι συμπαντικοί νόμοι είναι ανώτεροι και δεν μεταλλάσσονται. Βασίζονται την αγάπη, την δικαιοσύνη και το μοίρασμα, ώστε κάθε πολιτισμός να σέβεται την ανεξαρτησία των άλλων. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είναι ένα τέτοιο παράδειγμα αυτού που εννοούμε, και κάθε πολιτισμός που είναι μέλος της, συνεργάζεται αρμονικά με τους άλλους. Στο εγγύς μέλλον ο πολιτισμός σας θα φτάσει σε αυτά τα επίπεδα, και η ανάληψη είναι ένα σημαντικό βήμα σ’ αυτόν τον δρόμο. Σας οδηγούμε στην Αγάπη και το Φως που θ’ αλλάξουν για πάντα τη ζωή σας.

       SALUSA  4.OΚΤ.2010

       Υπάρχει ένα ξαφνικό άνοιγμα των επιπέδων της συνειδητότητάς σας, καθώς οι άνθρωποι γίνονται πιο ανοιχτόμυαλοι. Είναι εν μέρει το αποτέλεσμα των συνθηκών που αλλάζουν, οι οποίες τους κάνουν να αναζητούν απαντήσεις για το πού πάνε όλα. Υπάρχει μία αίσθηση, όχι επικείμενης καταστροφής, αν και κάποιες ομάδες πιστεύουν ότι είναι αναπόφευκτη. Αντίθετα είναι μια αίσθηση που ανταποκρίνεται στις υψηλότερες δονήσεις, και η ενστικτώδης γνώση ότι υπάρχει Θεϊκός σκοπός σ’ αυτό  που συμβαίνει. Αυτή είναι μια θαυμάσια εξέλιξη και φέρνει έναν βαθμό σταθερότητας στη Γη. Προετοιμάζει την κατάσταση για τον ερχομό μας και πολύ σύντομα θα γίνει η ανακοίνωση της παραδοχής της παρουσίας μας που περιμένατε τόσο καιρό. Μόλις γίνει αυτό, τα πράγματα θα προχωρήσουν με ταχύτητα και θα διαπιστώσετε ότι ζείτε σε μια πολύ συναρπαστική εποχή…

        Οι διαδηλώσεις και οι εξεγέρσεις γίνονται πιο συχνές, καθώς οι άνθρωποι απορρίπτουν μια επιστροφή στο παρελθόν. Αφυπνίζονται στις δυνατότητες που υπάρχουν για να γίνει μια νέα αρχή, και δεν θέλουν να δεχτούν καμία μορφή συμβιβασμού.  Πριν ξεφύγουν τα πράγματα από τον έλεγχο, κάποια  γεγονότα που πλησιάζουν να γίνουν θα βοηθήσουν να ηρεμήσει η κατάσταση. Το μέλλον είναι εξασφαλισμένο  και εμείς σταδιακά θα παίζουμε μεγαλύτερο ρόλος τη ζωή σας. Ζητούμε απ’ όλους σας να συμμετάσχετε στο κίνημα για ειρήνη, και να μην ασκήσετε βία, όσο κι αν προκληθείτε. Ζήστε με τα υψηλότερα ιδανικά σας και δεν θα σας βγει σε κακό, και κάνοντας το αυτό θα δείξετε το δρόμο και για τους άλλους.

        Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία εντωμεταξύ, παρακολουθεί αυστηρά τις στρατιωτικές βάσεις, για να μην επέμβουν στην διαδικασία της αλλαγής. Κι εκείνοι, όπως όλες οι ένοπλες δυνάμεις, θα αλλάξουν και θα υπηρετήσουν ειρηνικούς σκοπούς. Ο πόλεμος δεν έχει καμία απολύτως θέση στο μέλλον, και γι’ αυτό το λόγο δεν θα υπάρξει ανάγκη για αμυντικά μέτρα. Να τα κρατάτε αυτά κατά νου όταν εμπλακείτε στον κυκεώνα, γιατί θα σας βοηθήσουν σ’ αυτές τις περιόδους. Να σκέφτεστε για ειρήνη, αγάπη και ομορφιά, αφού πολλά στη Γη είναι άσχημα και έχουν διαβρωθεί από τον άνθρωπο. Πρέπει να επιστρέψει ο σεβασμός για τη μητέρα Γη, γιατί έχουμε πολύ δουλειά για να επανορθώσουμε τις ζημιές που της προκλήθηκαν. Σε αυτό, θα παίξουμε σημαντικό ρόλο, καθώς η τεχνολογία μας θα λύσει στα γρήγορα τα περισσότερα προβλήματα. Η ταχύτητα της ανάνηψης θα σας χαροποιήσει και θα σας εκπλήξει.

        Ελέγχουμε τη Γη, αλλά όχι με την έννοια της κατάληψής της, απλά έχοντας γνώση όλων όσων συμβαίνουν. Κρατάμε διαρκώς τις ισορροπίες, αλλά πρέπει να επιτρέψουμε να λειτουργήσει η ελεύθερη βούληση ως ένα βαθμό. Ακόμα και έτσι, δεν θα επηρεάσει τη θέση μας στο μέλλον, αλλά θα επιτραπεί η ροή των πραγμάτων όπως πρέπει.  Η ατομική ελεύθερη βούλησή σας,  σας επιτρέπει να διαλέξετε αν θα αναληφθείτε ή όχι, αλλά να θυμάστε ότι οι περισσότεροι από εσάς πήρατε αυτή την απόφαση πριν έρθετε στη Γη. Τα γεγονότα μπορούν να προβλεφθούν πολύ πιο πριν, οπότε είναι εύκολο να τοποθετηθείτε εκεί που θα είναι πιο ωφέλιμο. Η ζωή φαίνεται περίπλοκη αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ απλή, αφού πάντα θα βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Είναι το ίδιο με τα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας, αφού και αυτό έχει προσυμφωνηθεί και κανονιστεί.

        Κι εμείς έχουμε σχέδια ζωής, αλλά έχουμε διαρκή επίγνωση γι’ αυτά στην συνειδητή μας κατάσταση. Σημειώστε ότι ζούμε για εκατοντάδες χρόνια και μπορούμε να πετύχουμε πολλά σ’ αυτό το χρονικό διάστημα. Επίσης μας επιτρέπεται να έχουμε περισσότερο λόγο σ’ αυτά που κάνουμε, αφού φτάσαμε σε υψηλό επίπεδο κατανόησης. Στην περίπτωσή σας, οι αποφάσεις πρέπει συχνά να παρθούν από τους μέντορές σας. Εξαρτάται πόσο έχετε προχωρήσει πνευματικά. Τελικά ο σκοπός των πολλαπλών ζωών είναι για να ακολουθηθεί ένα γενικό σχέδιο που θα οδηγήσει στην πνευματική σας εξέλιξη.

        SALUSA  8.ΟΚΤ.10      

        Ρωτάτε το τι θα κάνετε καθώς θα αρχίσουν οι αλλαγές με τέτοιο τρόπο, ώστε θα αρχίσουν να επηρεάζουν την καθημερινότητά σας; Θα λέγαμε να συνεχίσετε όπως συνήθως για όσο θα μπορείτε, και να ξέρετε ότι την κατάλληλη στιγμή θα ενημερωθείτε για το τι θα πρέπει να κάνετε. Ασφαλώς θα ενημερώνεστε καλά για την φύση των αλλαγών, και κάποια στιγμή αυτές θα επηρεάσουν τους πάντες. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε στην υπόλοιπη περίοδο πριν την ανάληψη, αν δεν μετακινηθούν πολλά από αυτά που τώρα έχετε, προς την ανώτερη έκφρασή τους. Δεν μπορείτε να πάρετε τίποτα μαζί σας και είναι εντελώς αχρείαστο, αφού όλα όσα θα χρειαστείτε, θα σας παρασχεθούν.  Μάλιστα οι ανάγκες σας θα είναι πολύ λιγότερες, αφού θα βιώσετε τις χαρές του να έχετε ένα καινούργιο σώμα. Θα είναι ελαφρύτερο και πιο ενεργειακό, παρά υλικό. Συνεπώς, μεγάλο μέρος της σωματικής σας ενέργειας θα προέρχεται απ’ ευθείας από την ενέργεια γύρω σας. Επίσης με ένα υγιές σώμα, δεν θα χρειάζεται να το τρέφετε όπως κάνετε τώρα. Αφού τελικά θα δημιουργείτε μέσα από τη δύναμη της σκέψης, δεν θα σας λείπει απολύτως τίποτα.

        Όπως καταλαβαίνετε, οι αλλαγές δεν έρχονται απλά για να επανέλθει το σωστό.  Ο παλιός τρόπος ζωής τελείωσε και έχει σχεδόν ολοκληρώσει τον κύκλο του. Μόνο όσοι είχαν οφέλη από τον παλιό τρόπο ζωής, θα προσπαθήσουν να κρατηθούν με νύχια και με δόντια σε αυτά που έχουν τώρα. Μιλάμε κυρίως γι’ αυτούς που έχουν αποκτήσει τεράστιο πλούτο και τον χρησιμοποίησαν για να αποκτήσουν εξουσία πάνω στους άλλους. Δεν έχει σημασία τι θα κάνουν, αφού η εναλλακτική της ανάληψης γι’ αυτούς, θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Θα ξεκινήσουν πάλι σε άλλη περιοχή. Έχει ξανασυμβεί και έχει αποδειχθεί εξαιρετικός τρόπος για να πάρουν μερικά δύσκολα μαθήματα. Δεν υπάρχει άλλος υπεύθυνος γι’ αυτούς, αφού προσελκύει κανείς στον εαυτό του, αυτό στο οποίο εστιάζει. Αν λοιπόν οι φίλοι ή οι συγγενείς δεν έχουν τη δική σας πρόθεση ανάληψης, είναι σαφώς σωστό να δοθεί το περιθώριο για να υπάρξουν διαφορετικές επιλογές.

        Να εμμείνετε στις αποφάσεις σας σε ότι αφορά το μέλλον σας, αφού θα πρέπει πλέον να έχετε βρει το μονοπάτι σας για τον επόμενο κύκλο. Κάποιες ψυχές μπορεί να αφυπνιστούν δραματικά την τελευταία στιγμή, αλλά κατά κανόνα οι επιλογές έχουν ήδη γίνει. Όποια κατεύθυνση κι αν πάρετε, ένα είναι σίγουρο, ότι θα σας επηρεάσουν βαθιά οι εμπειρίες σας αυτή την εποχή.  Ακόμα και αυτοί που ισχυρίζονται ότι δεν ενδιαφέρονται για την ανάληψη, παρατηρούν αυτά που συμβαίνουν γύρω τους και αυτό θα είναι πολύτιμο κάποια στιγμή στο μέλλον τους. Υπάρχουν πολλά σε υποσυνείδητο επίπεδο που έρχονται στην επιφάνεια κατά καιρούς, αφού ποτέ δεν χάνετε τις μνήμες από προηγούμενες εμπειρίες. Για παράδειγμα, αυτή την εποχή, πολλοί που επιθυμούν να ανεληφθούν, έχουν υποσυνείδητα τη γνώση ότι στο παρελθόν δεν άρπαξαν μια ευκαιρία. Είναι κυρίως ψυχές που ήταν εκεί όταν βυθίστηκε η Ατλαντίδα.

        Όταν καταλάβετε ότι η ζωή σας έχει σχέδιο και σκοπό την ανάληψη σας, οι εμπειρίες σας γίνονται πολύ σημαντικές, γιατί δεν είναι τυχαίες. Είναι λοιπόν απαραίτητο, καθώς θα πλησιάζετε στο τέλος του κύκλου, να προσέξετε αυτά που θα συμβούν στη ζωή σας. Καθαρίζετε το υπόλοιπο κάρμα σας, με αποτέλεσμα να μπουν νέα άτομα στη ζωή σας. Να τα βλέπετε όλα σε σχέση με το πώς μπορείτε να εφαρμόσετε το Φως, για να μην δημιουργήσετε περισσότερο στιγμιαίο κάρμα. Στο τέλος θα αφήσετε «καθαροί» την παρούσα Γη, και σίγουρα τα μικρό-καρμικά χρέη θα απαλειφθούν μέσα από το Νόμο της Χάριτος.

       Αν σας προτείναμε τώρα να διασκεδάσετε, μπορεί να αναρωτηθείτε, τι υπάρχει για να σας κάνει να χαρείτε. Ωστόσο σας βλέπουμε επιτέλους να αφήνετε το δυισμό πίσω σας, γνωρίζοντας ότι σας καλεί ένα θαυμάσιο μέλλον που υπόσχεται όλα όσα θα μπορούσατε να επιθυμήσετε. Σας λέμε, ζήστε το όνειρο αυτό τώρα και δημιουργήστε γύρω σας μια αύρα χαράς που θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε όμορφα στη ζωή. Αυτό θα βοηθήσει και τους άλλους που συμπορεύονται μαζί σας, καθώς οι ψηλότερες δονήσεις ανεβάζουν πολύ τη διάθεση. Προσέξτε τη διαφορά στις αντιδράσεις των ανθρώπων προς εσάς, και πόσο θα ενδιαφερθούν για σας, Θα έχετε κάτι που θα τους αρέσει και δεν θα ξέρουν πώς το πετύχατε, ή αν μπορούν να το πετύχουν και αυτοί.

        Και μόνο η υπόσχεση για δράση, έχει επιτέλους ανεβάσει πολύ τις δονήσεις στη Γη, και δεν θέλουμε να χάσετε αυτή τη χαρά και την ενέργεια της προσμονής. Θα σας βοηθήσει να προσπεράσετε τις απόπειρες να σας γυρίσουν πίσω, καθώς εσείς θα έχετε αναμφίβολα προσέξει ένα ξαφνικό κύμα αρνητικών εκρήξεων που είναι υπολογισμένες για να σας φέρουν πίσω στο φόβο και την αβεβαιότητα.  Να κοιτάτε μπροστά και να μην ξεχάσετε το λόγο που ήρθατε στη Γη αυτή την εποχή.

        Μετά από πολλές χιλιετηρίδες και σε πολλές περιπτώσεις, μετά από εκατοντάδες ζωές, είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε λίγη ξεκούραση και ένα διάλειμμα από τις ταλαιπωρίες και τις απαιτήσεις του δυϊσμού. Σας αξίζει και θα ανταμειφθείτε με πολλούς τρόπους. Ίσως το πιο σημαντικό σημείο είναι η πολύτιμη εμπειρία που θα έχετε αποκομίσει. Αυτό  θα βοηθήσει και άλλους στο μέλλον, καθώς θα παίρνετε τη θέση σας στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Όταν θα αναληφθείτε θα έχετε πολύ περισσότερο λόγο στη μελλοντική ζωή σας, και η εστίαση θα είναι σ’ αυτό που μπορεί να προωθήσει καλύτερα την πνευματική σας εξέλιξη. Καθώς αρχίζετε να καταλαβαίνετε περισσότερα για τη ζωή και τους Συμπαντικούς νόμους, θα ξεκαθαρίσουν και οι στόχοι που σας περιμένουν στη συνέχεια.

        Είναι σαφές ότι δεν θ’ αργήσουμε να κανονίζουμε θεάσεις για σας, αντί να μας βλέπετε σε τυχαίες θεάσεις. Όσο πιο γρήγορα συντονιστούν οι καρδιές σας και δεχτούν τις δονήσεις μας, θα μας επιτραπεί να είμαστε πολύ πιο ανοιχτοί και η επαφή θα γίνει δυνατή. Προσβλέπουμε σε αυτή τη στιγμή και θα βοηθήσει για να φύγουν τυχόν αμφιβολίες σας για τις προθέσεις μας. Μια πλήρης εξήγηση για την παρουσία μας θα δοθεί όπως και να’ χει, και ξέρουμε ότι θα ικανοποιήσει την πλειονότητα των ανθρώπων. Γρήγορα θα κερδίσουμε και άλλους όταν δουν την βοήθεια που μπορούμε να δώσουμε, για να επιδιορθώσουμε τις ζημιές στη Μητέρα Γη και την εκτεταμένη ρύπανση. Φυσικά το θέμα είναι ευρύτερο, αφού θα εκπονήσουμε σχέδια για να σας δοθούν τα πλεονεκτήματα των προηγμένων τεχνολογιών μας. Όσο πιο γρήγορα ανεξαρτητοποιηθείτε από τους άλλους για τα απαραίτητα εφόδεια της ζωής, τόσο γρηγορότερα θα γίνετε αυτάρκεις.  

        Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και αισθάνομαι ότι το εγχείρημά μας μαζί σας μόλις τώρα αρχίζει. Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε μαζί και η ζωή θα γίνει μια υπέροχη εμπειρία. Για ένα διάστημα θα φαίνεται εξωπραγματικό μετά από όλα όσα περάσατε, αλλά ξέρουμε ότι γρήγορα θα προσαρμοστείτε στους νέους σας ρόλους ως Γαλαξιακά Όντα. Κατ’ αρχάς όμως, να μείνετε απαρέγκλιτα στο μονοπάτι προς το Φως και στην ελευθερία που προσφέρει. Θα ξαναπάρετε αυτό σας οφείλεται και που σας ανήκει δικαιωματικά. 

        SALUSA  13.ΟΚΤ.10      

        Ξαφνικά συμβαίνουν πράγματα που δείχνουν ξεκάθαρα πώς άνοιξε το Φως σε όλον τον κόσμο προς την αλήθεια. Βγαίνει από κάθε μετερίζι, και οι τολμηροί αδιαφορούν για τις συνέπειες που θα έχουν λέγοντας την αλήθεια. Δεν πάει πολύς καιρός που θα τους είχε κυριεύσει ο φόβος και η απροθυμία στη σκέψη των συνεπειών μιας τέτοιας κίνησης. Μην αμφιβάλλετε ότι οι σκοτεινοί θα κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν την αλήθεια να βγει. Όμως όλες αυτές οι απόπειρες είναι τώρα μάταιες, καθώς η ορμή των υψηλότερων ενεργειών είναι πολύ ισχυρή. Οπότε μπορείτε να αναμένετε ένα κύμα πληροφόρησης, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν αυτά που ξέρουν. Η αλήθεια είναι πολύ πιο εκπληκτική από ότι φαντάζεστε οι περισσότεροι και μπορεί να σοκάρει κιόλας. Η παλιά νοοτροπία εξαλείφεται και θα πάρει τη θέση της μια καινούργια. Πολλοί ήδη γνωρίζουν πού θα οδηγήσουν όλα αυτά, και πρέπει να γίνουν πολλά πριν μπορέσετε να μιλήσετε πραγματικά σε βάθος για την ανάληψη. Ωστόσο όλα όσα γίνονται οδηγούν προς αυτό το γεγονός, σε μια εξελικτική διαδικασία που όλο και επιταχύνεται. Tα βασίλεια του Φωτός περιμένουν την άφιξή σας, και θα είναι μια πολύ χαρμόσυνη στιγμή.

        Η υλική πλευρά της ζωής στο τέλος θα γίνει λιγότερο σημαντική, γιατί οι ανάγκες σας θα ικανοποιούνται και ο χρόνος σας θα περνάει απολαμβάνοντας την νέα σας άνεση. Θα έχετε μπόλικο χρόνο να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και η δουλειά όπως την ξέρετε τώρα, στο τέλος θα γίνει αχρείαστη. Επίσης ο χρόνος θα επιτρέψει για την ατομική σας ανάπτυξη και την πνευματική σας εξέλιξη. Τα σχίσματα που υπάρχουν τώρα θα εξαφανιστούν, και η αλήθεια θα σμιλέψει μελλοντικά «πιστεύω» σε μια κοινή αποδοχή μιας νέας κατανόησης.  Θα παρουσιαστούν πολλά μπροστά σας και οι αποδείξεις θα συνοδεύουν την αλήθεια, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες ως προς την αυθεντικότητά της. Αυτό θα σημαίνει ότι οι θρησκευτικές ομάδες θα ερμηνεύουν τις διδασκαλίες τους με τέτοια στάνταρτ. Αναπόφευκτα θα έρθετε πιο κοντά, πράγμα που είναι επιθυμητό. Επί του παρόντος αυτές οι θρησκευτικές ομάδες φοβούνται την αλήθεια, αλλά αυτή δεν θα καταστρέψει την αντίληψή τους, απεναντίας θα την διευρύνει για να τους προχωρήσει μπροστά. Διαφορετικά τέτοιες ομάδες θα διαλυθούν, καθώς δεν μπορούν να γίνουν μέρος του νέου κύματος της αλήθειας, αν παραμείνουν αμετακίνητες. Θα δοθεί πολύ βοήθεια για να προκύψει αυτή η πρόοδος.

        Ο χρόνος που μένει και οδηγεί στην ανάληψη, θα χρησιμοποιηθεί για να  προωθηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές προς τις υψηλότερες διαστάσεις.  Θα είναι πάντα δική σας επιλογή το τι θα αποδεχτείτε, αλλά κανείς δεν θα μπορέσει να ισχυριστεί ότι δεν του δόθηκε η ίδια ευκαιρία που δόθηκε στους άλλους. Αν κάποιες ψυχές δεν είναι έτοιμες να προχωρήσουν, προφανώς θα συνεχίσουν αυτό που είναι φυσιολογικό στην παρούσα διάσταση. Ωστόσο μπορεί να μην επιλέξουν εν γνώσει τους, αλλά αισθανόμενοι άνετα, στις παρούσες συνθήκες της ζωής τους, και στεκόμενοι ενάντια στις αλλαγές, να αποφασίσουν να μείνουν εκεί που βρίσκονται. Συχνά σχολιάζουμε γι’ αυτές τις ψυχές και σας ζητάμε να τις επιτρέψετε να προχωρήσουν μπροστά όπως εκείνες επιθυμούν. Δώστε τους τις στιγμές ευτυχίας τους, χωρίς να τους πιέζετε ν’ αλλάξουν, γιατί δεν χρειάζεται να έχουν ενοχές, ή να νιώθουν διαφορετικοί γι’ αυτό. Μπορεί να μην έχετε συνειδητή γνώση ότι έχετε υπάρξει οι ίδιοι στη θέση τους, αλλά να είστε βέβαιοι ότι αναμφίβολα είχατε τέτοια βιώματα.

        Είστε πραγματικά στην έξαρση της στιγμής καθώς τα πράγματα κλιμακώνονται και κάτι πρέπει να αλλάξει γρήγορα. Πιέζουμε τους συμμάχους μας να φέρουν τις προσπάθειές τους σε πέρας σ’ αυτόν τον συσχετισμό, καθώς προτιμούμε να προέλθουν από αυτούς οι κινήσεις που θα είναι ορατές. Όμως πλησιάζει η λήξη της προθεσμίας και θα αναγκαστούμε να πιέσουμε τις καταστάσεις αν χρειαστεί. Θέλουμε να δούμε να γίνουν οι αποκαλύψεις γρήγορα, καθώς πλησιάζει και ο χρόνος εμφάνισης των προγραμμάτων αφθονίας. Πάντως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τις συνεχόμενες αυξήσεις στα επίπεδα της συνειδητότητας και αυτό δείχνει πως έχουν αποδώσει καρπούς όλες οι προσπάθειες των Εργατών του Φωτός.  Σημειώστε ότι το σχέδιο για τη διαφώτισή σας έχει ξεκινήσει προ πολλού. Χρειάστηκαν όλο και περισσότερες «προχωρημένες» ψυχές, συχνά άμεσα από άλλους πλανήτες, για να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για τη διαφώτιση. Τα επίπεδα του σκότους ήταν κατά καιρούς τόσο ισχυρά και ογκώδη, που το έργο  μόνο εύκολο δε φαινόταν.

       SALUSA  22.OΚΤ.2010  

       Έχετε μεγάλες προσδοκίες  για τους επόμενους μήνες και δικαίως, αφού έχουμε πει πως έχει έρθει ο καιρός για δράση. Όπως αναφέραμε πρόσφατα, βρισκόμαστε τώρα σ’ ένα σημείο όπου ορισμένα θέματα πρέπει να διεκπεραιωθούν. Η υπομονή η δική μας και των συμμάχων μας ήταν αξιοθαύμαστη, αλλά αρχίζει να εξαντλείται εν όψει των επανειλημμένων αρνήσεων των σκοτεινών να υποχωρήσουν. Οπότε θα τους φέρουμε σε μία θέση, όπου θα υπάρχει μόνο μία διέξοδος. Θα έρθει το τέλος της εξουσιαστικής βάσης τους και θα χάσουν την δυνατότητα να υπαγορεύουν το μέλλον σ’ όλον τον κόσμο. Ο καινούργιος χρόνος θα καταδείξει μια σειρά εξελίξεων που θα εκπλήξουν, αν και έχετε κάποια βασική επίγνωση του τι έπεται.   Επιθυμούμε  να δώσουμε τον κόσμο πίσω σε σας, και μαζί με αυτόν θα έρθει και η δύναμη να γίνουν όλα δυνατά. 

        Υπάρχουν όμορφες ψυχές στη Γη που απλά  περιμένουν την ευκαιρία να δώσουν τη γνώση τους και να βοηθήσουν να εδραιωθεί μια νέα βάση εξουσίας που θα αντιπροσωπεύει πλήρως αυτό που θέλουν οι άνθρωποι. Ο πόλεμος και η ειρήνη δεν είναι φυσιολογικό δίδυμο και η ειρήνη θα γίνει το κάλεσμα για πορεία που θα αντλήσει τεράστια στήριξη σ’ όλον τον κόσμο. Οι άνθρωποι βαρέθηκαν να καταστρέφονται οι οικογένειες και οι ζωές τους από τη φιλοδοξία αυτών που θέλουν να διοικούν τον κόσμο. Οι δικτάτορες δεν έχουν θέση στο μέλλον και το μοίρασμα θα γίνει τρόπος ζωής. Οι αλλαγές θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε ένα νέο μονοπάτι και τότε τίποτα δεν θα μπορέσει να καθυστερήσει την Ανάληψη. Είναι σημαντικό κάθε ψυχή να γνωρίζει για την υπέροχη ευκαιρία να αναληφθεί και ανυπομονούμε να απελευθερωθούν τα ΜΜΕ από τον έλεγχο και τη λογοκρισία.  Οι ειδήσεις που βλέπετε είναι απατηλές και κατασκευασμένες για να μην αφήνουν την αλήθεια να σας πλησιάσει, αλλά αυτό θα αλλάξει και οι δημοσιογράφοι θα πάρουν το ελεύθερο να αναφέρουν τα νέα ως έχουν. Ένας άνθρωπος ελέγχει  πολλά κανάλια και αυτό δεν θα επιτρέψει την ελευθερία του λόγου. Όμως σημειώνουμε ότι υπάρχει μια σταδιακή μετακίνηση προς μια πιο ελεύθερη έκφραση, αν και δεν είναι ικανοποιητική.

        Όταν ανακοινωθεί η παρουσία μας, θέλουμε επακριβή και σωστή κάλυψη, και να καταλάβει ο κόσμος τι αντιπροσωπεύουμε και τον πραγματικό λόγο που κάνουμε επαφή μαζί σας. Αναπόφευκτα  θα υπάρξουν αυτοί με τη νοοτροπία που μας βλέπει σαν απειλή στα πιστεύω τους, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Το θέμα είναι αν θα μπορέσουν να δεχτούν ότι στο παρελθόν μεγάλο μέρος των πληροφοριών και διδαχών βασίστηκαν σε αναξιόπιστες και ανακριβείς πηγές. Δεν καταδικάζουμε αυτές τις ψυχές, απλά επιθυμούμε να σκεφτούν με προσοχή αυτά που θα έχουμε να πούμε. Η αλήθεια θα αντικρούσει πολλές αποδεκτές απόψεις και πρακτικές και η πρόθεση είναι να επιτραπεί ένα μεγάλο βήμα μπροστά.

        Με τις αλλαγές θα ανεβούν τα επίπεδα συνειδητότητάς σας και η δυνατότητά σας να κατανοήσετε τις μεγάλες αλήθειες θα αυξηθεί κατά το δεκαπλάσιο και παραπάνω. Φυσικά θα γίνετε πιο οξυδερκείς και όλες αυτές οι αλλαγές θα σας ωθήσουν πιο κοντά στο να γίνετε Γαλαξιακό Ον. Θα σας δοθεί κάθε βοήθεια καθώς θα προχωράτε προς εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν μας απασχολεί μόνο η ασφάλειά σας, αλλά και η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του κύκλου. Το μέλλον είναι λαμπρό και δεν συγκρίνεται με αυτά που γνωρίζατε στο παρελθόν. Θα έχετε ελευθερία να ταξιδεύετε και οι περιορισμοί που βιώνετε τώρα θα εξαφανιστούν. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να είστε εντελώς ανεξάρτητοι από οποιονδήποτε άλλον, καθώς θα είστε αυτοσυντηρούμενοι και θα δημιουργείτε όλα τα αναγκαία για σας. Είναι πιθανό να θελήσετε να εξερευνήσετε τον Γαλαξία και άρα να γίνετε μέλος μιας εκ των Ομάδων Εξερεύνησης.  Μια επίσκεψη στην διαστημική σας οικογένεια θα ήταν επίσης ελκυστική, για να ανανεώσετε τη γνωριμία σας μ’ αυτούς που τους έχουν σβήσει από τη μνήμη σας προ πολλού.

        Ο δυϊσμός σαν εμπόδισε να μάθετε την αλήθεια για τον εαυτό σας, και σας έκαναν να πιστέψετε ότι γεννηθήκατε για να είστε «λίγοι» και υποταγμένοι στους εξουσιαστές. Πράγματι αν γινόταν αυτό  που ήθελαν οι Ιλουμινάτοι και πετύχαιναν στον παγκόσμιο έλεγχο, δεν θα καταλαβαίνατε καμία διαφορά. Η  απελευθέρωσή σας από τα νύχια τους, σας άνοιξε τα μάτια και είδατε τι γινόταν πραγματικά γύρω σας. Τώρα, μπορείτε να πάρετε πίσω την ανεξαρτησία σας και να  αρχίσετε να επιβάλλεστε για να ξαναπάρετε τα δικαιώματά σας. Σίγουρα θα γίνουν αλλαγές στον Νόμο για να αφαιρεθούν άδικα νομοθετήματα που στόχο είχαν να σας θέσουν κάτω από δρακόντεια μέτρα ελέγχου. Μιλάμε για χώρες σε όλον τον κόσμο, γιατί καμία δεν αποτελεί εξαίρεση όταν μιλάμε για άδικους νόμους. Σας εξαπάτησαν για να πιστεύετε ότι είστε ελεύθεροι, αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

        Νέες αλλά σοφές ψυχές έρχονται στη Γη εδώ και αρκετό καιρό, και τώρα ετοιμάζονται να μοιραστούν τη γνώση τους μαζί σας. Μετά τις αποκαλύψεις θα είναι έτοιμοι να μοιραστούν την σοφία τους μαζί σας, βοηθώντας τους ανθρώπους να καταλάβουν αυτό που απομένει να γίνει για να προετοιμαστούν για την ανάληψη.  Μπορεί να είναι νέοι, αλλά είναι πολύ παλιές ψυχές που επιλέχθηκαν εσκεμμένα αυτή την εποχή για να βοηθήσουν αυτούς που αφυπνίζονται. Αναζητείται υπηρεσία για να μοιραστεί κάποιος όποιες ικανότητες έχει, για να προχωρήσουν αυτές οι ψυχές που επίσης πήραν μονοπάτια προς υψηλότερες διαστάσεις. Όπου και αν πάτε στο Γαλαξία, θα διαπιστώσετε ότι όλες οι ψυχές συνδέονται με έναν άρρηκτο δεσμό αγάπης. Είναι ίσως η ομορφιά της ανακάλυψης άλλων πολιτισμών που βρίσκονται σε διάφορα στάδια προόδου, και της διαπίστωσης ότι όλα έρχονται από μια κοινή πηγή. Το μεγάλο σχέδιο του Δημιουργού δεν τελειώνει ποτέ, και η ζωή είναι άφθονη γύρω σας.

       Είμαι ο SaLuSa από τον Σίριο και χαίρομαι πολύ που ανατέθηκε σ’ εμάς από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία το έργο της καθοδήγησής σας προς την ανάληψη. Είναι ένα προνόμιο που μας δόθηκε, λόγω των παλιών συνδέσμων μας με τη γενετική σας εξέλιξη και λόγω της συμβολής μας στην ανάπτυξη και την αφύπνισή σας. Οπότε καταλαβαίνετε ότι είμαστε μαζί σας εδώ και αιώνες και καμία εποχή δεν ήταν τόσο σημαντική όσο αυτή που ζείτε τώρα. Όλο το σύμπαν γνωρίζει τι γίνεται και πολλοί επισκέπτες πλησιάζουν με χαρά για να δουν την δική σας μοναδική ανάληψη αλλά και της Μητέρας Γης. Είναι και το θέμα των αλλαγών στη Γη, που θα είναι αρκετά εκτεταμένες και θα μεταμορφώσουν τη Γη σας σε έναν πανέμορφο πλανήτη. Αυτές (οι αλλαγές) θα είναι ανάλογες με τις υψηλότερες διαστάσεις στις οποίες μπαίνετε, όπου μόνο η Αγάπη και το Φως μπορούν να υπάρξουν. Όπου η ειρήνη  και η αρμονία είναι η μόνη σταθερά, και όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο έπακρο τις δημιουργικές δυνάμεις σας.

        Θα σας έλεγα να προετοιμαστείτε για τις συναρπαστικές στιγμές που έρχονται και να εστιάσετε στα οφέλη και τις αλλαγές που θα σας προετοιμάσουν για την ανάληψη. Να μένετε μέσα  στο Φως σας διαρκώς και να το δίνετε απλόχερα στους άλλους. Εκ μέρους της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας,  σας στέλνω την Αγάπη και τις Ευλογίες μας.  

       SALUSA  1.NOΕ.2010

        Τα πράγματα συνεχίζουν να εξελίσσονται με τέτοιον τρόπο, που η αλήθεια δεν μπορεί να κρύβεται για πολύ ακόμα. Υπάρχει ένα αναζωογονητικό κύμα Φωτός που αφυπνίζει τον κόσμο, για το πώς έχουν παραπλανηθεί για να πιστέψουν ψέματα  και λάθη σχετικά με το δικαίωμά τους για μια γαλήνια ζωή. Οι πόλεμοι και οι απειλές για πόλεμο γίνονταν σχεδόν αποκλειστικά για να τροφοδοτείται το σχέδιο των σκοτεινών να σας φυλακίζουν. Ποτέ δε δόθηκε στην Ειρήνη η ευκαιρία να ανθίσει, καθώς υπερτόνιζαν τις απειλές και το φόβο για τη ζωή και την ασφάλειά σας. Η αλήθεια είναι ότι οι πολίτες των διαφόρων χωρών στον κόσμο, δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν με τους γείτονές τους, εκτός από αυτούς που είχαν προκληθεί εσκεμμένα. Η  διαφώτισή σας σας έδωσε τη δυνατότητα να πιέσετε για το απόλυτο δικαίωμά σας για μια αξιοπρεπή ποιότητα ζωής, για να σας σέβονται και να σας φέρονται σωστά και με βάση της ανάγκες σας.

        Ο δυϊσμός θα ήταν πάντα η σκληρή δοκιμασία της ικανότητάς σας να διατηρήσετε την σύνδεσή σας με το Φως. Υπήρξαν στιγμές που τραβηχτήκατε βαθιά στις χαμηλότερες δονήσεις και χάσατε τον πραγματικό εαυτό σας. Η απελπισία και η απόγνωση αντικατέστησαν την ελπίδα και την προσδοκία, και η πρόοδος  είχε ουσιαστικά τελματώσει. Ωστόσο βαστήξατε με κάποιον τρόπο την πίστη σας ότι η ζωή έπρεπε να προσφέρει κάτι περισσότερο από αυτό που βιώνατε. Διαπιστώσατε ότι αν οι σωστές ψυχές είχαν αναλάβει τις ζωές σας, θα ήταν πολύ πιθανό να επιτευχθεί η ευτυχία και η ευημερία. Ο πλούτος του κόσμου βρίσκεται στα χέρια μιας πολύ μικρής μειονότητας, που τον χρησιμοποίησαν για να σας εξουσιάσουν. Δεν είχαν ποτέ την πρόθεση να ανεβάσουν την ποιότητα της ζωής σας, γι’ αυτό σας κρατούσαν εσκεμμένα σε μια κατάσταση με στερήσεις και δεν σας επέτρεπαν να προχωρήσετε όπως έπρεπε. Όμως αυτό θα αλλάξει σύντομα και οι ψυχές αυτές που θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας, είναι έτοιμες να αναλάβουν θέσεις εξουσίας.

        Μέσα από αντιξοότητες πάντα προχωρούσε η πνευματική σας πρόοδος, ακόμα κι αν καταπνιγόταν από αυτούς που σας έκρυβαν την αλήθεια. Ευτυχώς το Φως σας δεν μπορεί να σβηστεί ποτέ, και η Θεϊκή σας σπίθα σας βοήθησε να αντέξετε στις σκοτεινές εποχές. Πήρατε κάποια σκληρά μαθήματα, αλλά αυτά ήταν τα μέσα μιας αξιοσημείωτης περιόδου προόδου. Το Φως σας έλαμπε και ξεπεράσατε τις πιο δύσκολες καταστάσεις, που στόχο είχαν να αναχαιτίσουν την πρόοδό σας και να σας κρατήσουν στο σκοτάδι. Τώρα πήρατε πίσω την πρωτοβουλία από τους σκοτεινούς, και βρήκατε τη δύναμη και την πίστη να σταθείτε όρθιοι εναντίον τους. Με βοήθεια για να ανέβουν τα επίπεδα συνειδητότητάς σας και της κατανόησης, εδραιώνετε ισχυρά ένα μεγαλειώδες δίκτυο Φωτός γύρω από τη Γη. Θα συνεχίσει να μεγαλώνει καθώς θα αγγίζεται μια σειρά από υψηλά ενεργειακά πεδία στους επόμενους μήνες, κάθε ένα από τα οποία θα ανεβάζουν τις δονήσεις σε ένα νέο επίπεδο. Είναι όλα μέρος ενός σχεδίου που είχε καταστρωθεί εδώ και πολύ καιρό, για να δώσει τη δυνατότητα να γίνει ένα μεγάλο άλμα που θα σας προχωρήσει μπροστά σε μια επιτυχή κατάληξη. Η ανάληψη θα γίνει άσχετα με το τι θα συμβεί στο μεσοδιάστημα και δεν μπορεί να εμποδιστεί από οποιαδήποτε ενέργεια επάνω ή έξω από τη Γη.

        Είναι καλύτερα που δεν μπορείτε να θυμηθείτε  το κοπιαστικό και δύσκολο ταξίδι που κάνατε μέσα στους αιώνες. Μετά την πτώση της Ατλαντίδος, ο πολιτισμός σας έπρεπε να επιστρέψει σε έναν απλό τρόπο ζωής και να ξεκινήσει άλλο ταξίδι για να προχωρήσει η εξέλιξή σας. Λόγω των χαμηλών δονήσεων, δε επρόκειτο να φτάνατε ποτέ στο πνευματικό επίπεδο εξέλιξης που είχατε φτάσει παλιότερα, αλλά βρήκατε έναν τρόπο να κάνετε προόδους, παρόλο που ήταν πολύ αργός. Οι Θεϊκές εκφράσεις σας βασίζονταν κατά κανόνα στις θρησκευτικές διδασκαλίες, αλλά από αυτές βρήκατε μια ισχυρή πίστη στο λόγο και τις  πράξεις του Θεού. Η πίστη σας, σας οδήγησε τώρα σε μια πιο φωτισμένη περίοδο, όπου θα βρείτε τις απαντήσεις μόνοι σας. Η ιδέα ότι όλη η γνώση βρίσκεται μέσα σας, είναι ευρέως αποδεκτή και νιώσατε την αυτοπεποίθηση για να γίνετε ο δάσκαλος του εαυτού σας.

        Πάντα σας ενθαρρύναμε να βρείτε το χρόνο για αυτές τις ήσυχες στιγμές, κατά τις οποίες θα μπορούσατε να πάτε βαθιά μέσα σας και να διαλογιστείτε. Τέτοιες στιγμές επικοινωνείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας και σίγουρα θα σας μείνει η σοφία  και η γνώση.  Αν γίνει  αυτό με καθαρούς τόνους μουσικής, μπορεί να σας ανεβάζει πολύ ψυχικά και είναι πραγματικά ωφέλιμο για να φέρει αρμονία και ισορροπία στο σώμα σας. Πολλές εκφάνσεις της σύγχρονης ζωής είναι βιαστικές και αγχωτικές,  και αυτά δεν σας ωφελούν καθόλου. Η ανάπαυση είναι επίσης σημαντική για να μπορέσει το σώμα σας να αναλάβει από την πολλή δουλειά και τον κάματο. Και πάλι, αυτές οι καταστάσεις είναι ένα σύμπτωμα ενός πολιτισμού που δεν δίνει περιθώρια να καλυφθούν οι πραγματικές σας ανάγκες, αλλά αρχίζετε να καταλαβαίνετε ποιες αλλαγές είναι απαραίτητες στον τρόπο ζωής σας. Τα φάρμακα και τα χημικώς επεξεργασμένα τρόφιμα, είναι βλαπτικά για το σώμα σας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλές ασθένειες.

        Όπως είπαμε νωρίτερα, υπάρχει μια ανάγκη να σεβαστείτε το σώμα σας και τις ανάγκες του. Αυτό με τη σειρά του θα ανεβάσει τις δονήσεις σας και τελικά θα έχετε ένα υλικό σώμα που θα είναι υγιές. Σας είπαμε επίσης ότι δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να πετύχετε την ανάληψη, αλλά βοηθάει να δίνετε προσοχή στις σωματικές σας ανάγκες. Η πρόθεσή σας να αναληφθείτε και να εστιάζετε σε όλα όσα είναι των ανώτερων δονήσεων, θα σας κρατήσει στο σωστό μονοπάτι. Ο τελικός στόχος είναι να ζήσετε τώρα όπως φαντάζεστε τη ζωή στις υψηλότερες διαστάσεις, όταν θα ζείτε μόνιμα στο Φως. Όπου μπορείτε να εκφράζεστε τώρα σαν άνθρωποι ικανοί για Αγάπη άνευ όρων. Αν μπορείτε να κάνετε πρόοδο μ’ αυτόν τον τρόπο, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα δυσκολευτείτε να αναληφθείτε. Μια τέτοια αλλαγή όμως δεν είναι εύκολη, και θα είναι δύσκολο να εστιάζεστε συνεχώς σ’ αυτήν. 

        Αν δεν σημειώνετε πολλή πρόοδο, να ξέρετε ότι θα υπάρξουν αρκετές ισχυρές ωθήσεις προς τα πάνω που θα σας βοηθήσουν σημαντικά. Μάλιστα ο χρόνος που έρχεται θα είναι καταληκτικός σε ότι αφορά στις ενέργειες. Αποστέλλονται σαν ακτίνες στη Γη από παντού στο Σύμπαν. Είναι ένα ενδεικτικό του πόση βοήθεια παίρνετε και πώς έχει μεριμνήσει το Θεϊκό Σχέδιο για την ανάληψη όλων των ψυχών. Αυτοί που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλότερες ενέργειες, θα προχωρήσουν και πάλι σε μια άλλη ευκαιρία, μπαίνοντας σ’ έναν νέο κύκλο. Η Εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ και κάθε ψυχή, θα ξανανέβει στο τέλος.

        Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και θα σας πω ότι η εστίασή μας στη Γη είναι πολύ πιο ισχυρή από οποιαδήποτε άλλη φορά. Είναι το πλησίασμα της επιτυχίας στην εφαρμογή των αλλαγών που καταλαμβάνει την προσοχή μας. Πολλές χώρες κινούνται τώρα προς συμφωνία για το πώς θα λειτουργήσει το νέο οικονομικό σύστημα. Είναι  έτοιμο  να  ανακοινωθεί  και να εφαρμοστεί. Θα εξασφαλιστεί ένα σταθερό σύστημα που θα υποστηρίζεται από πολύτιμα μέταλλα και δεν θα υπόκειται στην επέμβαση του παρελθόντος από τους Ιλουμινάτοι.         

       SALUSA  24.NΟΕ.2010 

       Μέρα τη μέρα, τα γεγονότα ανά τον κόσμο δείχνουν ότι οι αλλαγές είναι απαραίτητες, καθώς το παλιό σύστημα κάνει την τελευταία του απόπειρα να διευθύνει τις ζωές των ανθρώπων.  Όμως, οι νέες ενέργειες δημιουργούν έναν νέον τρόπο που γεννιέται παρά τις δυσκολίες. Είναι η δύναμη της σκέψης που τις σμιλεύει σε ένα νέο σύστημα, που υπόσχεται να εκπληρώσει αυτό που χρειάζεται για να αποκοπείτε από όλα όσα αποτυγχάνουν και δεν εξυπηρετούν πλέον το καλό σας. Η ηγεσία πολλών χωρών είναι ανίκανη να αντισταθεί στην αλλαγή, και θα διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο αν δεν ανταποκριθεί σε αυτά που χρειάζονται. Υπάρχει ένα ισχυρό κίνημα στους λαούς που βλέπουν την επείγουσα ανάγκη για μια νέα προσέγγιση στη ζωή, και πιέζουν για την εισαγωγή των αλλαγών που θα την υλοποιήσουν.

        Όσοι από σας γνωρίζετε την δυνατότητα για αλλαγή, ηγείστε των κινημάτων που είναι ταγμένα για να την βοηθήσουν να εμφανιστεί. Είναι  απαραίτητο να κάνετε για μια κίνηση στη σωστή κατεύθυνση, ώστε η ενέργεια και τα αποθεματικά σας να μην πάνε χαμένα. Όπως πάντα θα εμφανιστεί αυτό στο οποίο εστιάζετε. Με άλλα λόγια απλά οραματιστείτε  με τη σκέψη σας τα αποτελέσματα που αναζητάτε, και αφήστε το Φως να τα υλοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο, άσχετα από τις συνθήκες. Αυτό θα επιτρέψει σε μας και σε άλλες πηγές Φωτός να δράσουμε ελεύθερα για να σας βοηθήσουμε, χωρίς να φαίνεται ότι επεμβαίνουμε στην ελεύθερη βούλησή σας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, παρ’ όλο που το σχεδιάζουμε με την Θεϊκή καθοδήγηση που μας δόθηκε. Στην πρώτη γραμμή είναι το μονοπάτι προς την Ανάληψη, και κάθε ενέργεια που θα κάνουμε θα είναι για να το ανοίξουμε ώστε να γίνει ευρύτερα αντιληπτό. Δεν θα αργήσει να φανεί ότι στο τέλος δεν θα επέλθει η καταστροφή όπως φαντάζονται μερικοί. Θα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να προχωρήσετε προς τα πάνω και μακριά από το χάος, σε μια περίοδο γαλήνης και ηρεμίας. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα να ξεκινήσει το σχέδιο για τον καινούργιο Άνθρωπο, με μια φωτισμένη συνειδητότητα και επίγνωση του τι χρειάζεται. Μέχρι τότε θα έχουμε κάνει ανοιχτή επαφή μαζί σας, και η αντίσταση στην παρουσία μας θα καταλαγιάσει μέσα από την κατανόηση της Θεϊκής αποστολής μας.

       Όποια άποψη και αν έχετε για το μέλλον, θα έρθει κάποια στιγμή που θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και θα εξαρτηθεί από τον καθένα σας πώς θα την εισπράξει. Τα δεδομένα θα είναι αναμφισβήτητα, αλλά δεν θα σας επιβάλουμε να τα δεχτείτε. Αν οι άνθρωποι εξακολουθούν να τα απορρίπτουν, και πάλι θα μπορέσουν να ακολουθήσουν ένα διαφορετικό μονοπάτι που θα έχουν επιλέξει. Ωστόσο εξακολουθεί να ισχύει το γεγονός ότι όλοι θα δουν και θα βιώσουν τις αλλαγές όπως όλοι οι άλλοι.  Αυτό που θα διαφέρει γι’ αυτούς θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα δουν να λαβαίνει χώρα η κατάληξη τους. Ωστόσο αυτό που δεν μπορεί να αλλάξει κανένας είναι η Ανάληψη σας μαζί με τη Μητέρα Γη. Αυτό είναι Θεϊκή εντολή και θα γίνει όπως σχεδιάστηκε. Και θα συνεχίσει αφού θα έχει τελειώσει ο κύκλος του δυϊσμού. Η εξέλιξη  είναι διαρκής και στην πραγματικότητα μόλις τώρα ξεκινάτε το ταξίδι της επιστροφής σας στην Πηγή Όλων Όσων Υπάρχουν.

        Σαν γενική εικόνα αυτό που θα βιώσετε είναι μια αξέχαστη εμπειρία, που θα σας ανεβάσει μακριά από τις συγκρούσεις και τις αναταραχές που υπάρχουν αναπόφευκτα στον δυϊσμό. Μπορεί να πείτε ότι ήταν πράγματι ο στόχος, καθώς μπήκατε στη μάχη ανάμεσα στο σκοτάδι και το Φως. Υποσυνείδητα πάντα  ξέρατε ότι το Φως θα νικήσει, αλλά μέσα σ’ όλα αυτά, χάσατε την επαφή με τον πραγματικό σας εαυτό. Κατά καιρούς το Φως ήταν δυσεύρετο, αλλά βγήκε στην επιφάνεια έγκαιρα για να πάρει τον έλεγχο της μοίρας του πλανήτη σας. Πάντα έτσι ήταν σχεδιασμένο, αλλά καθώς αρχίζετε να καταλαβαίνετε, με το δώρο της ελεύθερης βούλησής σας, θα μπορούσε να ήταν και διαφορετικά. Ευτυχώς αριστεύσατε στις εργασίες σας για να φέρετε το Φως στη Γη, και αποφεύχθηκε ακόμη μια αποτυχία. Θα είστε ο πρώτος πολιτισμός που τελικά θα υπερβεί το σκότος. Αυτό που μένει τώρα είναι να ενωθούμε όλοι και να ολοκληρώσουμε τις τελικές αλλαγές, που θα διώξουν γρήγορα τα τελευταία απομεινάρια της σκοτεινής αυτοκρατορίας. Να είστε βέβαιοι ότι καμία εξωτερική δύναμη εκτός από το Φως δεν θα μπορέσει να επέμβει στο πεπρωμένο σας.

       Έρχονται δύσκολοι καιροί αλλά δεν θα κρατήσουν για πολύ, καθώς οι ηγέτες του κόσμου θα συνειδητοποιήσουν ότι είναι για το καλό το δικό σας αλλά και το δικό τους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας για να αντιμετωπιστούν τα αυξανόμενα προβλήματά σας. Όπως γνωρίζετε το σχέδιο αντιμετώπισης των προβλημάτων έχει τεθεί σε εφαρμογή προ πολλού και είναι έτοιμο να λύσει όλες σας τις ανάγκες. Ο πλούτος μας είναι απεριόριστος και ακόμα και από τώρα εκατομμύρια σκάφη μας είναι στη διάθεσή σας. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι το θέμα του χρόνου δεν μας προκαλεί δυσκολίες. Σαφώς θα θέλαμε να ξεκινήσουμε την ενωμένη μας  προσέγγιση, ώστε να ξεκινήσουμε τις διάφορες εργασίες, και βασιζόμαστε στους συμμάχους μας στη Γη, ότι θα φέρουν σε πέρας τις εργασίες τους. Έχουν ενεργήσει για λογαριασμό μας και ετοίμασαν ότι χρειάζεται για να προχωρήσουμε. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά, αλλά και πάλι σας ζητάμε να κάνετε υπομονή, γιατί η περίπτωση απαιτεί να είναι απολύτως σωστή η χρονική στιγμή.

       Συνεχίστε τις καθημερινές σας εργασίες με τη βεβαιότητα πως ότι γίνεται αποτελεί μέρος της κατάρρευσης του παλιού τρόπου ζωής. Επίσης να είστε βέβαιοι ότι δεν θα σας ζητηθεί να περιμένετε για πολύ ακόμα, πριν ανακοινωθούν οι αλλαγές. Σίγουρα δεν επιθυμούμε να παρατείνουμε την αγωνία που ορισμένοι από σας βιώνετε, αλλά ηρεμήστε με την γνώση ότι αυτά θα τελειώσουν γρήγορα. Δεν μπορείτε ακόμα να φανταστείτε πραγματικά πόσο ριζικές θα είναι οι αλλαγές, και σε λίγο όλα στη Γη θα είναι εντελώς διαφορετικά. Φυσικά οι τελικές αλλαγές δεν θα γίνουν πριν αναληφθείτε και μπείτε σε υψηλότερες διαστάσεις, και έχουμε επισημάνει ότι αυτό στο οποίο αποβλέπετε, είναι μια διαδικασία που προχωράει. Πρέπει να αλλάξετε καθώς θα περνάτε στο μονοπάτι του Φωτός και θα αφήνετε πίσω σας τον δυισμό. Αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη συμμετοχή σας, και θα είναι μια μοναδική και εκπληκτική εμπειρία.

       Φυσικά η ζωή συνεχίζεται όπως πάντα, και η συνεισφορά σας σ’ αυτήν καθώς διαδίδετε το Φως θα διευκολύνει τα προβλήματα πολλών συνοδοιπόρων σας. Μπορείτε να δίνετε παρηγοριά όπου χρειάζεται, και ότι μπορέσετε να κάνετε για να διώχνετε το φόβο, θα δυναμώνει το Φως και θα διώχνει το σκοτάδι. Τον φόβο τον προάγουν και τον χρησιμοποιούν εναντίον σας, αφού είναι το πιο ισχυρό όπλο τους. Να θυμάστε πως είναι η Αγάπη και το Φως που φέρνει ένα τέλος στην ηγεμονία των Ιλουμινάτοι και όλοι μπορείτε να βοηθήσετε σ’ αυτό. Όλοι ανταποκρίνονται στην ενέργεια της αγάπης, και τελικά αυτή θα μπορέσει να επηρεάσει ακόμη και τους πιο σκληρούς. Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και είμαι πολύ χαρούμενος και δεν εκπλήσσομαι που στις αντιξοότητες έχετε δείξει τόση αποφασιστικότητα και δύναμη. Να είστε όλοι ευλογημένοι. 

       SALUSA  1-ΔΕΚ-2010

       Πλησιάζουν οι γιορτές για πολύ κόσμο, οπότε επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει τις χαρές που αποσπούν την προσοχή σας από τις έγνοιες. Τα συλλογικά επίπεδα συνειδητότητας που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να έχετε ανάταση και να έχετε γαλήνια και χαρούμενη διάθεση. Τώρα περισσότερο από ποτέ, ζητούμε να εστιάσετε στο μέλλον που θα φέρνει τις λύσεις στα προβλήματά σας. Αν μπορείτε δείτε πέρα από τις συνέπειες που θα φέρουν οι αλλαγές, και να ξέρετε πως όλα θα αλλάξουν για το καλό της ανθρωπότητας. Αυτός ο μήνας θα έχει ανάμικτα συναισθήματα, αλλά τα σημάδια της αλλαγής θα συνοδευτούν από ισχυρές ενδείξεις της ανάτασης που θα επέλθει. Οι σύμμαχοί μας  βρίσκουν ευκαιρίες να εκφράσουν τις απόψεις τους και να οδηγήσουν την προσοχή σας σ’ αυτά που χρειάζεται για να μπείτε στο σωστό μονοπάτι.

       Όπως παρατηρείτε τώρα αυτά που σας απέκρυβαν εσκεμμένα στο παρελθόν δημοσιοποιούνται. Τέτοιες αποκαλύψεις θα καταδείξουν ποιος ήταν πίσω από πολλές ενέργειες που προκάλεσαν συγκρούσεις, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις οδήγησαν σε πόλεμο. Η άρνηση δεν θα αλλάξει τα γεγονότα και οι σκοτεινοί θα πιαστούν στην παγίδα που οι ίδιοι έφτιαξαν.  Θα δείτε τους εκπροσώπους σας για πρώτη φορά, όπως πραγματικά είναι και πώς εξαπατηθήκατε και παραπλανηθήκατε εσκεμμένα, πάνω σε πολλά ζητήματα. Η διαφθορά και οι εγκληματικές ενέργειες ήταν διαδεδομένες και οι πολυεθνικές ήταν εμπλεκόμενες. Γι’ αυτό πρέπει να τους αφαιρεθεί η εξουσία και να πάρουν τη θέση τους μικρότερες και πιο εύκολα ελεγχόμενες εταιρίες. Θα τις κάνει και πιο λογοδοτήσιμες  σ’ εσάς και θα εμποδιστεί μια επανάληψη αυτών που έγιναν παλιότερα. Αυτό είναι  ιδιαίτερα απαραίτητο, σε ότι αφορά την τραπεζική αδελφότητα. Αυτοί όπως και να’ χει, θα εγκαταλείψουν τα σχέδια που κρίθηκαν διεφθαρμένα και θα επιστρέψουν στην αρχικά ανοιχτή και έντιμη διαδικασία συναλλαγών. Δεν θα τυπώνονται πλέον χρήματα που δεν έχουν πραγματική αξία, αλλά μόνο όταν θα καλύπτονται από πολύτιμα μέταλλα. 

       Όλες  οι αλλαγές που επεξεργαζόμαστε θα επαναφέρουν την ανεξαρτησία σας και θα σας  ξαναδώσουν την ελευθερία που είναι δικαίωμά σας εκ Θεού. Θα στρώσουν  το δρόμο προς την Ανάληψη και πιο πέρα, όταν θα ανέβετε στις ανώτερες διαστάσεις. Είναι  μια απαραίτητη μετάβαση για να προετοιμαστείτε γι’ αυτό που θα έρθει. Στο τέλος δε θα μείνει τίποτα από την παλιά διάσταση, εκτός από το γεγονός ότι θα εξακολουθήσει να έχει μια θέση στις διαστάσεις. Οδεύετε  προς μια νέα ζωή όπου η ειρήνη, η αρμονία και η ισορροπία θα είναι πράγματα φυσιολογικά, και τίποτα δεν θα διαταράσσει αυτή την ειδυλλιακή κατάσταση. Δεν θα σας είναι πολύ δύσκολο να προβάλλετε στο μυαλό σας ένα τέτοιο μέλλον, και όσο περισσότερο αγγίζετε αυτή την αίσθηση, τόσο πιο εύκολα θα αντεπεξέλθετε στις επερχόμενες αλλαγές.

       Αυτό που κατά καιρούς πρέπει να φαινόταν απλά σαν όνειρο, θα γίνει η πραγματικότητά σας και όλα όσα σας υποσχεθήκαμε θα πραγματοποιηθούν. Επιστρέφετε στα επίπεδα που αφήσατε πριν από αιώνες, τα οποία είναι το πραγματικό σας σπιτικό στα αστέρια. Γι’ αυτό πολλά από αυτά που αναφέραμε σας είναι οικεία, καθώς βιώνετε την αφύπνιση στο ποιοι είστε πραγματικά.  Παρ’ όλο που ζήσατε πολλές ζωές στη Γη, δεν είστε πραγματικά Γήινοι, αλλά έχετε έρθει από αλλού στον Κόσμο. Πολλοί διαισθάνονται κάτι που τους λέει ότι θα πάνε σπίτι τους, και εκεί βρίσκεται το μέλλον τους. Όταν θα είμαστε ανοιχτά μαζί σας, θα αποκαλυφθούν πολύ περισσότερα και θα μάθετε για την σύνδεσή σας με εμάς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

       Επειδή δεν μπορείτε να ανατρέξετε στις βαθιές σας μνήμες, πρέπει να συνειδητοποιήσετε την πλήρη έκταση της σύνδεσής σας με τα αστρικά έθνη. Οι περισσότεροι από εσάς, σχετίζεστε με τους πολιτισμούς που ήταν απασχολημένοι με την παρακολούθηση της εξέλιξής σας. Συχνά παρουσιάζονται στην ιστορία σας και δεν αναγνωρίζονται παρά μόνο τώρα γι’ αυτό που υπήρξαν. Οι μακροχρόνιες επισκέψεις μας στη Γη  στο παρελθόν, έχουν συχνά καταγραφεί, και παρ’ όλο που ήσαταν πρωτόγονοι, έχετε και ζωγραφιές (σπηλαίων) που παριστούν ξεκάθαρα διαστημικά όντα. Συνεπώς, δεν είμαστε ξένοι σ’ εσάς, αλλά φίλοι που έχουμε το πλεονέκτημα να γνωρίζουμε τα πάντα για σας. Το σχέδιο για την απελευθέρωσή σας από τους σκοτεινούς έχει εκπονηθεί από τη στιγμή που σας πρωτοείδαμε να πέφτετε στον δυϊσμό. Οπότε αυτό που συμβαίνει τώρα ήταν αναμενόμενο και είχε προβλεφθεί.

       Υπήρξαμε οι μέντορές σας για πολύ καιρό, και κάποιοι από εμάς έχουμε κατά καιρούς ενσαρκωθεί στη Γη, για να βοηθήσουμε στην ανάληψη σας. Σε λίγο θα κάνετε ένα μεγάλο βήμα μπροστά και γι’ αυτό προετοιμάζεστε τώρα. Ο Δυϊσμός έχει σχεδόν κλείσει τον κύκλο του και γι’ αυτό ζητάμε επανειλημμένα από τους σκοτεινούς να κάνουν πίσω και να επιτρέψουν να ολοκληρωθεί το τέλος αυτών των καιρών, όπως είναι προδιαγεγραμμένο να γίνει. Τελείωσε ο καιρός που διοικούν  τη Γη, και οι Εργάτες του Φωτός είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση τους. Το μόνο που κάνουν τώρα είναι να καθυστερούν το αναπόφευκτο, και αυτό δεν μπορεί να σταματήσει, αφού δόθηκε η Θεϊκή εντολή. Αν δεν υποχωρήσουν σύντομα, θα τους ρίξουμε με τη δικαιοδοσία που μας δόθηκε. Δεν μπορούν να κρατάνε πια τις θέσεις ελέγχου επάνω σας, και πρέπει να ανοίξουν το δρόμο για αυτούς που είναι του Φωτός.

       Καθώς ο χρόνος επιταχύνεται ακόμα πιο πολύ από πριν, θα διαπιστώσετε ότι σε μηδέν χρόνο θα προκύψουν γεγονότα που θα ανοίξουν το δρόμο για την αποκάλυψη της ύπαρξής μας. Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε πως πλησιάσαμε συχνά τις μεγάλες δυνάμεις με την πρόθεση να δουλέψουμε μαζί σας για να φέρουμε την ειρήνη, και θα εξοργιστείτε με το γεγονός ότι οι προτάσεις μας απορρίφθηκαν.

       Όμοιος ομοίω... Γι’ αυτό οι Γκρίζοι πλησίασαν τους σκοτεινούς, κι αυτοί τους επέτρεψαν να έχουν βάσεις στη Γη, με αντάλλαγμα την προηγμένη τεχνολογία που θα δυνάμωνε τις στρατιωτικές τους δυνατότητες. Από μια άποψη, είναι διασκεδαστικό το γεγονός ότι ψάχνετε στο μακρινό διάστημα για ίχνη ζωής, ενώ βρίσκονται ήδη εδώ στη Γη.  Κι εμείς έχουμε βάσεις τη Γη και εκατομμύρια αεροσκάφη γύρω από τη Γη σας και στο Ηλιακό σας σύστημα. Σχεδιάστηκε ένα ψεύτικο σενάριο στη Γη από τους σκοτεινούς, για να δοθεί μια τελείως διαφορετική εικόνα από αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Θα μάθετε πάρα πολλά όταν θα μπορέσουμε να βγούμε ανοιχτά και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη, μαζί με πολλά σοκ!

       Είμαι ο SaLuSa από τον Σίριο και χαίρομαι που πολλοί από εσάς έχετε κατανοήσει την αλήθεια γι’ αυτό που θα γίνει. Είμαστε εδώ να σας καθοδηγήσουμε και να κάνουμε το ταξίδι σας όσο πιο άνετο γίνεται. Επιθυμούμε να είστε καλά πληροφορημένοι και να γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας, και να ξέρετε ότι είμαστε πάντα μαζί σας. 

       SALUSA  20.ΔΕΚ.2010

       Χαιρόμαστε για όλους σας, που καθώς απλώνεται το πνεύμα των εορτών, σας φέρνει ένα διάλειμμα από τις ταλαιπωρίες της καθημερινότητας, το οποίο χρειάζεστε πολύ. Αποδεικνύει πως αν το θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ενέργεια γύρω σας, που δεν επηρεάζεται από τις χαμηλότερες δονήσεις. Πόσο όμορφα θα ήταν αν μπορούσατε να διατηρήσετε αυτό το ανώτερο επίπεδο και μέσα στο Νέο Έτος. Όμως ξέρουμε ότι παρόμοια μηνύματα όπως τα δικά μας, δεν αγγίζουν τους πάντες και καθώς εξελίσσονται οι αλλαγές, πολύ φοβούνται για το μέλλον. Σ’ αυτό το σημείο, εσείς ως ενημερωμένοι Εργάτες του Φωτός, μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους, τουλάχιστον φροντίζοντας να καταλάβουν ότι αυτό είναι μια προσωρινή κατάσταση, και ότι το αποτέλεσμα θα ανυψώσει ολόκληρο τον πολιτισμό σας σε ανώτερα επίπεδα που δεν έχουν ξανασυμβεί ως τώρα.

       Ο παλιός τρόπος ζωής δεν αρμόζει πλέον για τις ανερχόμενες ψυχές που έχουν επιλέξει το μονοπάτι της Ανάληψης. Σε γενικές γραμμές πήρατε όποια μαθήματα ήρθατε να βιώσετε. Μπορείτε λοιπόν να ετοιμαστείτε για να κάνετε την απαραίτητη αποκοπή από όλα όσα σχετίζονται με τον δυϊσμό. Κινηθείτε πλήρως προς το σημείο εστίασής σας, και βρίσκοντας το κέντρο σας θα έχετε λιγότερες αναστολές και αποσπάσεις της προσοχής σας από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Απλά αφήστε τα γεγονότα να βρουν το δικό τους δρόμο και να δώσουν την ευκαιρία στους συμμάχους μας να προχωρήσουν. Πλησιάζουν κάποια γεγονότα και η αποκάλυψη της ύπαρξής μας εξακολουθεί να είναι πιθανότατα το πρώτο που θα εμφανιστεί.

       Ασφαλώς η γενική ατμόσφαιρα τώρα είναι τέτοια, που έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο να υπάρχουν άρθρα και μηνύματα για μας. Δεν θεωρούμαστε πια «ξένοι», αλλά μάλλον οι διαστημικοί σας φίλοι και αυτός ήταν ένας από τους στόχους μας εδώ και πολύ καιρό. Έπρεπε να ξεπεράσουμε την προκατάληψη και την εσκεμμένη παραπληροφόρηση για μας, και την σύγχυση με τις δραστηριότητες των Γκρίζων που δεν ήσαν μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Έχουμε κάποια συμπάθεια γι’ αυτούς, λόγω της συμφοράς στον πολιτισμό τους που κινδύνευε να πεθάνει. Όμως στην απελπισία τους, έκαναν συμφωνίες που δεν ήσαν υπέρ της εξέλιξής σας. Στη Γη η πληροφόρηση, ή η απόκτηση των προηγμένων τεχνολογιών δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα εφαρμοστούν και σωστά. Η απληστία για εξουσία υπήρξε το κυρίαρχο ζητούμενο στη Γη, και μόνο μέσα από την επέμβαση των Θεϊκών Οντοτήτων έχετε σωθεί από μια ολοκληρωτική καταστροφή.

        Κατά καιρούς θα νιώθατε ότι σας παραμελούσαμε και σας αφήναμε να τα βγάλετε πέρα μόνοι σας, αλλά θα μένατε έκπληκτοι αν ξέρατε στ’ αλήθεια, το πώς οι δυνάμεις του Φωτός συμπορεύονταν μαζί σας μέσα στο δυϊσμό. Έχουν έρθει από πολλά διαφορετικά επίπεδα και από επίσης προηγμένους πολιτισμούς όπως είναι οι δικοί μας, που ήμασταν πιο κοντά σ’ εσάς από οποιονδήποτε άλλον. Επιπλέον σε προσωπικό επίπεδο, πάντα είχατε τους Επουράνιους Συμβούλους και τους Φύλακες Αγγέλους σας, και όπου χρειαζόταν σας προστάτευαν σε κάθε βήμα στη ζωή σας. Καλέστε τους αν χρειαστείτε βοήθεια και να είστε σίγουροι ότι θα σας ακούσουν. Η βοήθεια συχνά έρχεται με απρόσμενους τρόπους, οπότε μη ζητάτε έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά αφήστε τις πιθανότητες ανοιχτές. Να θυμάστε επίσης ότι ο χρόνος δεν είναι υπαρκτό θέμα εκτός Γης, οπότε οι απαντήσεις μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή, και όταν προκύψουν θα είναι οι κατάλληλες για τις όποιες ανάγκες έχετε.

       Η τελευταία λέξη σε όλες τις δραστηριότητες και εμπειρίες σας, είναι το πλάνο που σχεδιάσατε να ακολουθήσετε. Ακόμα και οι λεγόμενοι σκοτεινοί, μαθαίνουν με τα βιώματα στα οποία συμφωνήσαν πριν την ενσάρκωση τους. Αυτός είναι ο λόγος που στο επίπεδο που αφορά τον πολιτισμό σας, δεν επεμβαίναμε αν δεν παίρναμε την Θεϊκή άδεια. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε γιατί μερικές φορές πρέπει να κάνουμε πίσω και να επιτρέψουμε να πραγματοποιηθούν οι πράξεις σας. Και πράγματι, ποιο θα ήταν το νόημα και το μάθημα, αν δεν βλέπατε πλήρως εσείς τις επιπτώσεις που θα είχαν οι επιθυμίες και οι προθέσεις σας. Το τελικό κλείσιμο του κύκλου του δυϊσμού, θα είναι το τέλος μιας εποχής με πολλές μάχες μεταξύ των σκοτεινών και των δυνάμεων του Φωτός.  Ωστόσο υποσυνείδητα γνωρίζετε ότι όσο χαμηλά κι αν έπεφταν οι δονήσεις σας, θα εξακολουθούσατε να βγαίνετε νικητές. Τώρα θα βιώσετε τις τελευταίες μέρες που σας ανοίγουν πολύ γρήγορα τον δρόμο προς το Φως.

      Ωστόσο να προσέχετε καθώς θα παιχτούν οι τελευταίες πράξεις των σκοτεινών, και όπως σας παρακαλάμε συχνά, μην ενδώσετε στον φόβο. Κρατάτε διαρκώς το Φως μέσα σας, και είτε το καταλαβαίνετε είτε όχι, αλλάζετε έτσι τις χαμηλότερες ενέργειες όπου κι αν πάτε. Όταν χιλιάδες από εσάς το κάνετε αυτό, η επίδραση θα είναι τρομερά μεγαλύτερη, και αυτό από μόνο του είναι ένα τρόπος να υπηρετεί κανείς το Φως. Μπορείτε να παίξετε όλοι ένα ρόλο και πιστέψτε μας πως κάθε συμβολή σας είναι πολύ πολύτιμη. Μπορεί να είστε άτομα με αυτόνομο μυαλό, αλλά δεν παύετε να είστε ένα σημαντικό μέρος του όλου και αυτό που κάνετε επηρεάζει όλους τους άλλους. Συνεπώς το πόσο γρήγορα θα προχωρήσετε εξαρτάται από όλους σας.

       Δεν μπορείτε να αρνηθεί κανείς ότι θα έρθουν κι άλλοι δύσκολοι καιροί, αλλά δεν μπορείτε να ζήσετε διαφορετικά την πτώση του πολιτισμού σας. Όμως η ανταμοιβή σας που θα είστε εδώ να το βιώσετε, είναι ότι κι εσείς θα αποτελείτε μέρος των αλλαγών, υπηρετώντας τους συνοδοιπόρους σας. Μια μέρα θα κοιτάξετε πίσω και θα νιώσετε προνομιούχοι που συμμετείχατε σε αυτό. Τότε θα έχετε ξεχάσει όλες τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσετε.  Όλα θα αναγάγονται σε μια «εμπειρία», αποτέλεσμα της οποίας θα είναι ότι θα  έχετε ανέβει σε υψηλά επίπεδα συνειδητότητας. Γι’ αυτό και πολλές άλλες ψυχές θα έρχονταν μετά χαράς μαζί σας, αλλά δεν είναι έτοιμες για μια τόσο δύσκολη πρόκληση. Είστε ξεχωριστοί είτε το πιστεύετε είτε όχι, και γρήγορα θα επιστρέψετε στα επίπεδα εκείνα όπου είναι το πραγματικό σας σπίτι. Τώρα αρχίζετε να συνειδητοποιείτε το μεγαλείο του Φωτός που διαπερνά όλα όσα υπάρχουν, καθώς και την Αγάπη που ο Δημιουργός έχει εκφράσει σε όλα όσα έχουν δημιουργηθεί από τις εμπειρίες σας. Τα περιορισμένα μυαλά σας εξυπακούεται πως δυσκολεύονται να το καταλάβουν πλήρως αυτό, αλλά καθώς εξελίσσεστε μέσα στο Φως το μυαλό σας θα διευρυνθεί.

       Είμαι ο SaLuSa, και μπορώ να σας πω αγαπημένοι μου ότι και εμείς όπως εσείς, νιώθουμε χαρά που πλησιάζει το τέλος των καιρών πολύ γρήγορα. Για το πως επιταχύνεται ο χρόνος δεν έχετε παρά να σκεφτείτε πόσο πιο γρήγορα περάνε τα χρόνια σ’ αυτή τη δεύτερη χιλιετηρίδα. Αν δεν ήταν η εκτεινόμενη συνειδητότητά σας, μπορεί να μην το βιώνατε έτσι. Είναι όλα μέρος των σημαδιών ότι γίνονται μεγάλες αλλαγές και δεν υπάρχουν πιο μεγάλες από αυτές που γίνονται λόγω του Ήλιου σας. Όλο και περισσότερο σας στέλνει ενέργεια όσο ποτέ άλλοτε, και σας βοηθάει να διευρύνετε τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας. Είμαστε όλοι Ένα και μοιραζόμαστε την αγάπη μας με όλους σας.  

       ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 3.ΣΕΠ.2010  (μέσω της Ρόνα Χέρμαν)

       Αγαπημένοι δάσκαλοι, σ’ αυτούς τους καιρούς της επιταχυνόμενης μεταμόρφωσης και χαοτικής αλλαγής, δύο μεγάλες και  διακριτές ομάδες σχηματίστηκαν ανάμεσα στις φυλές, τις θρησκείες και τους πολιτισμούς του κόσμου. Αυτές οι δύο φατρίες είναι πολύ διακριτές από την δική μας οπτική γωνία στα ανώτερα επίπεδα. Αυτοί που έχουν πίστη στο μέλλον και πασχίζουν με κάθε τρόπο να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο για τους ίδιους και άλλους, έχουν αυρικά πεδία που λαμπιρίζουν από το Φως τα οποία εκτείνονται προς τα έξω σε κύκλους που διευρύνονται, επηρεάζοντας με αυτόν τον τρόπο όλους και όλα γύρω τους. Πολλοί από εσάς έχετε γίνει δυναμικοί μεταλλάκτες και φρουροί της ροής του Θεϊκού Φωτός που αναζητά μια πηγή αγκυροβόλησης στη Γη. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, το δυναμικό, μεταμορφωτικό, πλήρους φάσματος Φως είναι η ενέργεια Ιερής Φωτιάς που χρειάζεται η Γη και η ανθρωπότητα, για να κάνει με επιτυχία τη μετάβαση από τον πυκνό-ευρέος φάσματος δυϊσμό των χαμηλότερων διαστάσεων, στην ανάλαφρη και εκτεταμένη ελευθερία των ανώτερων διαστάσεων τέταρτης και πέμπτης βαθμίδας.

        Είναι σαν θαύμα  για σας, τις πιστές Ψυχές που εστιάζετε τα μάτια και τις καρδιές σας σε ένα λαμπρό νέο μέλλον, και που τα οράματα και τα όνειρά σας πραγματοποιούνται πιο γρήγορα απ’ ότι μπορείτε να φανταστείτε. Οι διαισθητικές  σας ικανότητες δυναμώνουν και γίνονται πιο ακριβείς, και γρήγορα γίνεστε ικανοί στην τηλεπαθητική επικοινωνία με τους Συμβούλους και τους Δασκάλους σας στα υψηλότερα επίπεδα. Οι ικανότητες υλοποίησης των επιθυμιών που έχετε βελτιώνονται, γιατί ξέρετε ότι πρέπει να τηρήσετε πιστά τους συμπαντικούς νόμους της δημιουργίας: Πρώτα πρέπει να έχετε περιεκτικό, ξεκάθαρο σπόρο σκέψης αυτού που επιθυμείτε να υλοποιήσετε (αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά της Θεϊκής Θέλησης, την Πρώτη Αχτίδα από τον Θεό, τον Πατέρα). Δεύτερον πρέπει να ζητήσετε την βοήθεια του Ανώτερου Εαυτού σας και των Αγγέλων βοηθών λέγοντας: «Το ζητώ αυτό, ή κάτι καλύτερο για το ευρύτερο καλό μου και την πιο ωφέλιμη έκβαση για όλους.»  Πρέπει να προσθέσετε και το συναισθηματικό, εκ βάθους καρδίας «καύσιμο» στους σπόρους σκέψης σας (αυτή η δραστηριότητα τραβάει από τα χαρακτηριστικά της Δεύτερης Αχτίδας, Αγάπη και Σοφία από την Μητέρα Θεό μας). Τρίτον  πρέπει να κάνετε τις ενέργειες που χρειάζονται για να καρποφορήσουν τα όνειρά σας (αυτό εφαρμόζει τα δυναμικά χαρακτηριστικά της Τρίτης Αχτίδας), εκμεταλλευόμενοι κατ’ αυτόν τον τρόπο όλες τις ιδιότητες, τα χαρακτηριστικά και τις αρετές της Συνειδητότητας Θεού της Τρίτης μέχρι και της Εβδόμης Αχτίδας.

        Ο φόβος είναι το κυρίαρχο συναίσθημα των μαζών που είναι ακόμα εγκλωβισμένες στον ανεμοστρόβιλο της αρνητικότητας μέσα στο οικοδόμημα πεποιθήσεων της μαζικής συνείδησης.  Φόβος για το μέλλον, φόβος για την έλλειψη, για την κυβέρνηση, για τις μεγάλες εταιρίες, για άλλες θρησκευτικές πεποιθήσεις, για διαφορετικές φυλές και πολιτισμούς, ακόμα και για την οργή του Θεού. Υπάρχει αντιπάθεια και φόβος προς αυτούς που έχουν  διαφορετική όψη, σκέψη και δράση, και κυρίως υπάρχει φόβος για την αλλαγή. Φοβούνται άρα επικρίνουν, κρίνουν και επιτίθενται με οργή,  δημιουργώντας έτσι ακόμα μεγαλύτερες και ισχυρότερες αρνητικές σκεπτομορφές και φόβο γύρω τους. Αυτές οι φτωχές, απογοητευμένες Ψυχές, δημιουργούν μια πιο δυνατή αρνητική δίνη που όλο και επεκτείνεται, γύρω από τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους, προσελκύοντας μ’ αυτόν τον τρόπο αυτά που φοβούνται περισσότερο. Έχουν πιαστεί σ’ ένα δίχτυ  αυτοεκπληρούμενης προφητείας γι’ αυτά που φοβούνται, που ενισχύει τα πιστεύω τους και τους κρατάει δέσμιους στον απατηλό τους κόσμο γεμάτο βάσανα, ελλείψεις και χάος.

        Μια μέρα θα υψώσουν και αυτοί τα  μάτια και τις καρδιές τους προς τους ουρανούς και θα απαντήσουν στους ψιθύρους του Πνεύματος καθώς θα στραφούν στον εσωτερικό τους κόσμο για την παρηγοριά και την καθοδήγηση του Εαυτού-Ψυχής τους. Όμως  όπως γνωρίζετε, ένας μεγάλος κοσμικός κύκλος κλείνει γρήγορα και η Γη ανεβαίνει σε μια νέα θέση μέσα στο ηλιακό σύστημα, άσχετα με το ποιος είναι έτοιμος να αναληφθεί και ποιος δεν είναι. Κι εδώ  μπαίνετε εσείς  αγαπημένοι μου  φορείς του Φωτός. Αυτή είναι η μεγάλη σας ευκαιρία να ΣΚΟΡΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ και ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ.

        Ναι, ακούμε και  καταλαβαίνουμε τις διαμαρτυρίες σας.  Πιστεύετε ότι δεν είστε αρκετά καλοί ή αρκετά σοφοί για να διδάξετε. Μερικοί από εσάς  φοβάστε τόσο πολύ, που θέλετε να αποχωρήσετε και να μην κάνετε πλέον την προσπάθεια να επεκτείνετε την επίγνωσή σας και να διεκδικήσετε την ιδιότητα του δασκάλου. Αυτό το μήνυμα είναι για να σας διαβεβαιώσω, αγαπημένοι μου, ότι είστε ήδη δάσκαλοι γι’ αυτούς γύρω σας. Διδάσκετε με το παράδειγμά σας. Διδάσκετε με τα λόγια και τις πράξεις σας. Διδάσκετε με κάθε λέξη που αρθρώνετε και κάθε  σκεπτομορφή  που στέλνετε στους αιθέρες. Το αυρικό σας πεδίο  επηρεάζει τους ανθρώπους γύρω σας είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο. Εκπέμπετε Αγάπη,  πίστη, ελπίδα και ελευθερία; Ίσως δεν προσθέτετε στο φόβο και την αρνητικότητα; Όμως σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν μπορείτε να παραμείνετε στο κατεστημένο, σε μια κατάσταση αδρανείς και απραξίας. Ο Συμπαντικός  νόμος απαιτεί ότι για να διατηρηθεί μια διαρκής ροή Αγάπης και Φωτός του Δημιουργού, πρέπει πρώτα να ρέει μέσα σας και μετά να εκπέμπεται από εσάς προς τα έξω, αφού θα έχετε πάρει την ποσότητα που χρειάζεστε. Αυτός είναι ένας νόμος αλάθητος και αναλλοίωτος.

        Σε παλιότερα μηνύματα, σας εξηγήσαμε για το πως τα Άβατο, οι Δάσκαλοι που έχουν αναληφθεί, το βασίλειο των Αγγέλων και τα σπουδαία Φωτεινά Όντα, μαζί με έναν αυξανόμενο αριθμό Γήινων που ξεκίνησαν στο Μονοπάτι για την Ανάληψη, θα δουλέψουν μαζί κάτω από την καθοδήγηση του Κοσμικού Συμβουλίου του Φωτός, για να βγουν οι προχωρημένες διδαχές σοφίας για αυτούς τους καιρούς μεταμόρφωσης και Ανάληψης, που δεν έχουν προηγούμενο. Μη γελιέστε, όλοι όσοι είστε στο  Μονοπάτι, είστε δάσκαλοι, είτε με τυπικό τρόπο, είτε με το παράδειγμα σας, και αυτό που χρειάζεται πάνω απ’ όλα, είναι η λάμψη σας.

        Να θυμάστε ότι μαγνητίζετε (προσελκύετε)  ενέργεια σ’ εσάς και εκπέμπετε ενέργεια από το Ηλιακό Ενεργειακό Κέντρο σας (μπρος και πίσω). Καθώς η Ενεργειακή σας Υπογραφή γίνεται πιο εκλεπτυσμένη, και συντονίζεται με τις υψηλότερες συχνότητες του Φωτός, θα εξακολουθείτε να «τραβάτε» ένα μέρος του φάσματος, που είναι η πρωταρχική ουσία Ζωτικής Δύναμης, όσο θα εξακολουθείτε να είστε σε ένα περιβάλλουν τρίτο-προς-τεταρτοδιάστατο. Όμως, θα αναμιχθεί  και θα γίνει  ένα με τα υψηλότερης συχνότητας Αδαμάντινα Μόρια Φωτός και θα μεταμορφωθεί αυτόματα από την πρόθεση αγάπης που έχετε, σε ενέργεια υψηλότερης συχνότητας, καθώς θα ευθυγραμμίζετε την ελεύθερη θέλησή σας με το Θέλημα του/της Πατέρα/Μητέρας Θεού.

       Εσείς πρέπει να είστε οι αποδέκτες και  οι μετατροπείς του Θεϊκού Φωτός από τον Ανώτατο Δημιουργό, που φιλτράρεται προς εσάς από τον/την Πατέρα/Μητέρα Θεό μας.  Όπως οι αγαπημένοι συμπαντικοί γονείς μας  μειώνουν και φιλτράρουν το Φως του Δημιουργού προς τους γαλαξιακούς ήλιους και μετά μεταβιβάζεται κάτω μέσω των ήλιων του ηλιακού σας συστήματος, χρειάζεστε για να φιλτράρετε το Φως μέσα από εσάς.  Μετά πρέπει να το ενεργοποιήσετε με την άνευ όρων  αγάπη σας και να το εκπέμψετε έξω στον κόσμο. Ο μόνος τρόπος που μπορείτε να γίνετε καθαροί δέκτες του Φωτός, είναι να γίνετε αυτό-διδάσκαλοι και ο μόνος τρόπος που μπορείτε να το κάνετε αυτό, είναι να γίνετε «φωτισμένοι» μέσω των διδαχών σοφίας που σας έχουν προσφερθεί. Αυτό θέλει να εφαρμόσετε αυτές τις  κοσμικές αρχές στη ζωή σας, για να γίνετε ζωντανά παραδείγματα και Φώτα καθοδήγησης.

        Για να αποτείετε  έμπρακτα φόρο τιμής στο Ποτάμι της Ζωής, πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για να επιτρέψει στην Ουσία της Ζωής να εισρεύσει μέσα σας και μέσα από εσάς. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε  ότι χρειάζεστε και να αφήστε το υπόλοιπο να ρεύσει προς τα έξω, έτοιμο και διαθέσιμο για να σμιλευτεί σε θαυμάσιες νέες δημιουργίες. Με αυτόν τον τρόπο, θα γίνετε Φορείς και Υπηρέτες του Φωτός. Αυτό είναι το τελευταίο  μήνυμα των διδαχών που σας δώσαμε τα τελευταία χρόνια.  Αυτός είναι ο στόχος της αυτό-διδαχής. Αυτός είναι ο δρόμος προς την Ανάληψη.

        Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε περισσότερες σκέψεις να επεξεργαστείτε μέχρι να ξαναβρεθούμε τον άλλο μήνα: Η διαδικασία διαφώτισης αρχίζει όταν μεταβάλλετε την προσωπικότητα του εγώ σας και τη συνείδηση του αριστερού εγκεφάλου που εστιάζει προς τα έξω, να ενσωματωθεί με τον δεξιό εγκέφαλο, που εστιάζει εσωτερικά κι είναι διαισθητική συνειδητότητα και θα αρχίσετε να ακούτε τον Εαυτό της Ψυχής σας.

        Σας ανοίγονται νέα μονοπάτια στον εγκέφαλο καθώς αρχίζετε να ξεκλειδώνετε τα ελαφριά πακέτα σοφίας και το ιστορικό σας που είναι αποθηκευμένο στα επίπεδα υψηλότερων διαστάσεων του Ιερού Μυαλού σας.  Τα παλιά μονοπάτια και οι οδυνηρές μνήμες του τριτοδιάστατου και τεταρτοδιάστατου παρελθόντος σας, αρχίζουν να σβήνουν και θα διαπιστώσετε πως θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να θυμηθείτε τις αποτυχίες και τα βάσανα των προηγούμενων ζωών σας. Δεν σας είπαμε ότι θα γιατρέψετε το παρελθόν καθώς θα ανυψώνεστε στο μέλλον; Θα θυμάστε ποιοι είστε και το ιστορικό σας, αλλά μόνο τα θετικά και αρμονικά γεγονότα.

       Η στιγμή της αφύπνισης είναι όταν η φωτιά Κουνταλίνι αναφλέγεται στο βασικό τσάκρα και ανεβαίνει στην σπονδυλική στήλη, μέσα από το σύστημα τσάκρα, ανοίγοντας τις Επτά Σφραγίδες της Υψηλότερης Συνειδητότητας. Ο προμήκης μυελός ή το τσάκρα της Ανάληψης, που μερικές φορές αποκαλείται το Στόμα του Θεού, ενεργοποιείται και η επίφυση αρχίζει να πάλλεται και να λειτουργεί όπως σχεδιάστηκε αρχικά. Αυτό με τη σειρά του ανοίγει το τσάκρα του στέμματος, ή τον λωτό της φώτισης στο πάνω μέρος της κεφαλής, κάνοντας τη σύνδεση με την λαμπρή στήλη Φωτός, που τελικά οδηγεί στον Θεϊκό Εαυτό μας ή το Είμαι Παρουσία. Όταν  κάνετε αυτή  τη σύνδεση,  θα έχετε αλλάξει για πάντα. Η ενέργεια του Πνεύματος αρχίζει να ρέει μέσα σας καθώς αρχίζετε να ανακτάτε την κυριαρχία του Εαυτού μαζί με τα θεϊκά δώρα της Θείας σας κληρονομιάς.

        Επιστρέφετε στη φυσική σας κατάσταση Ύπαρξης, και διεκδικήσετε ξανά την κοσμική σας συνειδητότητα καθώς γίνεστε λεπτοφυείς και ετοιμάζεστε να γίνετε το νέο πρωτότυπο «Αδάμ και Εύας» του νέου Χρυσού Γαλαξία του μέλλοντος. Πρέπει να επιδιώξετε να ευθυγραμμιστείτε με τις πολλές εκφάνσεις του Ανώτερου Εαυτού σας και πάντα να πασχίζετε για το γενικότερο καλό. Δεν είστε πλέον απλά ένα άτομο που εστιάζει στο δικό του καλό καθώς προχωράτε βαθύτερα στην Πνευματική Ενότητα. Καθώς μετακινείστε σε μια κατάσταση αβλαβούς ύπαρξης, προχωράτε επίσης και σε μια κατάσταση χάριτος, και τότε αρχίζει η μαγεία. Θα υπάρξει νευροβιολογική αναδόμηση του εγκεφάλου και θα πετύχετε τελικά μια μη αναστρέψιμη κατάσταση Κοσμικής Συνειδητότητας. Να είστε βέβαιοι ότι η διαφώτιση των μαζών είναι εφικτή σ’ αυτόν το κύκλο ζωής, και ο καθένας από σας έχει έναν ολοκληρωμένο ρόλο να παίξει σ’ αυτό το μεγάλο δράμα.

        Η εποχή της Έβδομης Αχτίδας και της Βιολετί Φλόγας είναι σημείο σταθμός μέσα στην διαδικασία της εξέλιξης, όπου η Τρίπτυχη Φλόγα της Συνειδητότητας Θεού, επιταχύνει δραματικά την άμεση επιρροή της στη Γη και στην ανθρωπότητα. Καθώς επιταχύνεται, περιστρέφεται ή κινείται σπειροειδώς προς τα κάτω μέσω της Έβδομης Αχτίδας, προς τα πάνω από τις μεγάλες, παμπάλαιες Φωτιές μέσα στη Γη, και προς τα έξω σε συχνότητα από μέσα από τα κέντρα της καρδιάς της δικής σας και των πεφωτισμένων Φορέων  του Φωτός  ανά τον κόσμο. Αυτό το Θεϊκό Ελιξίριο Κοσμικής Φωτιάς, δημιουργείται από την ένωση σε ένα, της Γαλάζιας Φλόγας του Θεϊκού Θελήματος του Πατέρα, με την Ροζ Φλόγα της Θεϊκής Αγάπης της Θεάς, μαζί με τη λαμπρή Χρυσή Φλόγα της Θεϊκής Σοφίας. Αυτή η σπειροειδής δράση φέρνει μια ανάμιξη της Ροζ Φλόγας με τη Γαλάζια, με έναν πυρήνα Χρυσής Φωτιάς, δημιουργώντας έτσι την Ιερή Βιολετί Φλόγα. Αυτό δημιουργεί μια Θεϊκή αλχημεία όπου όλες οι δυσαρμονικές ενέργειες μπορούν να μεταλλαχθούν ή να μεταμορφωθούν σε θετική ουσία Δύναμης Ζωής. Περιέχει όλα τα δώρα και τις ευλογίες του/της Πατέρα/Μητερα Θεού μας και τα κάνει διαθέσιμα σε σας, τους Ηλιακούς γιους και κόρες ή «Ήλιους Φωτός» που γεννήθηκαν από την ιερή τους ένωση.

        Αγαπημένοι, στο μέλλον θα είναι φυσιολογικό να ζείτε μέσα στο αυρικό πεδίο ενός δασκάλου, ενός διακεκριμένου Πλάσματος Φωτός ή σε σπάνιες περιπτώσεις, ενός αρχαγγέλου. Εσείς, οι επίδοξοι στο Μονοπάτι, χτίζετε την γέφυρα ανάμεσα στον υλικό και τον Πνευματικό κόσμο. Το Φως της νόησης και το Φως της λογικής, φέρνουν σοφία και κατανόηση, γιατί παρέχουν στην νοητική φύση το καύσιμο που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να γίνετε άρτιοι στον κόσμο της μορφής. Πριν ενσαρκωθείτε, συμφωνήσατε να Φωτίσετε το μονοπάτι και να δείξετε το δρόμο σ’ αυτούς που ακολουθούν. Πρέπει να αναζητείτε την αλήθεια με επιμονή, και πρέπει να έχετε έντονη επιθυμία και προθυμία να υπηρετήσετε αν είναι να μπείτε στο χώρο των δασκάλων. Τώρα είστε στη διαδικασία προσαρμογής σε υψηλότερες συχνότητες ηλεκτρομαγνητικών ρευμάτων Φωτός. Ο Εαυτός - Ψυχή, σας ενθαρρύνει να αποκτήσετε συνειδητή επίγνωση των συμπαντικών νόμων, ώστε να αξιοποιήσετε πλήρως τις εκ Θεού δοθείσες δημιουργικές σας ικανότητες. Γενναίες ψυχές, σας τυλίγουμε μέσα στο προστατευτικό αυρικό μας πεδίο και εκπέμπουμε σ’ εσάς την αιώνια αγάπη και ευγνωμοσύνη του Κοσμικού Συμβουλίου του Φωτός.  Είμαστε μαζί σας πάντα.  Είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. 

          SAUL 12.ΣΕΠ.2010  (μέσω του John Smallman)

         Η περίοδος αναμονής πλησιάζει στο τέλος της και καθώς τελειώνει,  θα σας προκύπτουν κάποιες αισθήσεις και συναισθήματα, στα οποία δεν είστε συνηθισμένοι. Μην ανησυχήσετε, αυτά είναι ένα απαραίτητο μέρος της διαδικασίας της αφύπνισης. Αν συζητήσετε αυτές τις εμπειρίες με φίλους σας, θα επεκταθεί η αντίληψή σας για το τι συμβαίνει, θα ενθαρρυνθείτε και θα επιβεβαιώσετε την διαύγειά σας! Σίγουρα  δεν τρελαίνεστε. Αυτές οι εμπειρίες είναι το αποτέλεσμα της δικής σας απόφασης και πρόθεσης να προχωρήσετε προς το Φως, και είναι ενδεικτικές  ότι προχωράτε προς αυτή την κατάσταση χαράς.

        Μερικοί από εσάς νιώθετε πολύ στρες καθώς οδεύετε προς την έξοδο από την αυταπάτη, και αυτό δεν εκπλήσσει αν σκεφτείτε πόσα χρόνια ζήσατε μέσα σ’ αυτήν, δεχόμενοι μια εντελώς ψεύτικη «πραγματικότητα» ως φυσιολογική. Μέσα στην αυταπάτη η αλλαγή συχνά δημιουργεί στρες στους ανθρώπους, μερικές φορές ακραίο στρες, οπότε είναι αναμενόμενο ότι η απόφαση να κατευθυνθείτε προς την έξοδο θα φέρει στρες. Μην αποκαρδιώνεστε, είστε στο θεϊκό μονοπάτι της επιστροφής στο σπίτι σας.  Ο Πατέρας εγγυήθηκε την ασφαλή σας άφιξη και όταν αποχωρείτε από την αυταπάτη, μαζί με όλα τα άλλα, θα αφήσετε και την κατάσταση του στρες πίσω σας.  Δεν υπάρχει τέτοια κατάσταση στην Θεία Πραγματικότητα του Θεού.  

        Παρά τα επίπεδα του στρες που έχετε, κάνετε όλοι εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία τη δική σας αλλά και των άλλων, για τη μαζική αφύπνιση της ανθρωπότητας. Επιλέξατε και δημιουργήσατε με τεράστια και διαρκή Θεία βοήθεια, μια αφθονία ευγενών μονοπατιών που όλα φαίνονται διαφορετικά, και τα οποία ακολουθείτε με δεξιότητα και δύναμη. Ο καθένας από εσάς, έχει το δικό του ατομικό μονοπάτι να ακολουθήσει, και γι’ αυτό υπάρχει τέτοια αφθονία μονοπατιών, αλλά όλα οδηγούν στην άνευ όρων συγχώρεση του εαυτού σας και των άλλων, φέρνοντάς σας στο σημείο της βαθιάς εσωτερικής γαλήνης, μέσα από το οποίο θα επιστρέψετε στο Σπίτι…

        Ακολουθώντας τα μονοπάτια σας με τόση επιμέλεια και αφοσίωση, δείχνετε σε αυτούς με τους οποίους συναναστρέφεστε, ότι η ζωή είναι πολύτιμη, όμορφη και έχει έναν Θεϊκό σκοπό. Πράγματι φέρετε το Φως, η λάμψη του οποίου συνεχίζει να εντείνεται καθώς το μοιράζεστε και καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι το αντιλαμβάνονται. Μένουν έκπληκτοι στη συνειδητοποίηση ότι και αυτοί κρατάνε το δικό τους κομμάτι Φωτός, το οποίο μοιράζονται και το βλέπουν με θαυμασμό να μεγαλώνει και να γίνεται από τη σπίθα, δυνατή φωτιά.

        Πραγματικά, το θεϊκό σχέδιο για την αφύπνιση της ανθρωπότητας ξετυλίγεται όπως ακριβώς είχε εκπονηθεί, δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς, και τα μονοπάτια φωτίζονται λαμπρά από όλους όσους φέρετε το Φως, που αυξάνεστε σε αριθμούς κάθε στιγμή. Όταν αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, που σίγουρα θα τα δείτε πριν αφυπνιστείτε πλήρως, θα γεμίσετε με χαρά και η πίστη σας στην αιώνια Αγάπη του Πατέρα σας για σας, θα δυναμώσει και θα ενταθεί καθώς θα προχωράτε τολμηρά και με σιγουριά στο μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στο Σπίτι. Με πολύ αγάπη, Σαούλ. 

       SAUL 12.ΟΚΤ.2010  (μέσω του John Smallman)

        Όλοι σε ανθρώπινη μορφή στη Γη αυτήν την εποχή παίρνουν μεγάλη ενθάρρυνση από τα πνευματικά βασίλεια, για να τους βοηθήσουν να αναγνωρίσουν την αυταπάτη γι’ αυτό που βιώνουνι, και να τους ταρακουνήσουν προς την αφύπνιση. Κανείς δεν προσπεράστηκε, αλλά όμως πολλοί παραμένουν βαθειά κοιμισμένοι και αντιστέκονται στο κάλεσμα της αφύπνισης. Ωστόσο το παράδειγμα που δίνετε εσείς οι άγιοι Εργάτες του Φωτός, εντείνοντας την αγάπη και την υπομονή σας σε κάθε κατάσταση, έχει μια αξιοσημείωτη επίδραση σε όλον τον πλανήτη. Η ενέργεια που σας περιβάλλει, την οποία επεκτείνετε και μοιράζεστε διαρκώς, είναι πολύ ισχυρή και όταν συνδυαστεί με επιπρόσθετη Θεϊκή ενέργεια, όπως γίνεται πάντα, εναρμονίζεται και συνενώνεται μαζί της. Κι έτσι η ανθρωπότητα δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αφυπνιστεί. Ακόμα κι αυτοί που αντιστέκονται στο κάλεσμα και προσπαθούν να παραμείνουν σε κατάσταση βαθύ ύπνου, δε θα μπορέσουν να κρατηθούν για πολύ ακόμα.

        Η Αγάπη περιτυλίγει τον πλανήτη και όλες τις μορφές ζωής που στηρίζει, με μια δύναμη και μια ένταση που δεν έχετε βιώσει ποτέ στο παρελθόν. Αυτή η ενέργεια διεισδύει σε  κάθε άτομο, ασχέτως αν πιστεύουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει τέτοια ενέργεια, και διαλύει τον φόβο, το άγχος και τη δυσπιστία τους. Καθώς νιώθουν τα πρώτα σκιρτήματα  αυτής της φλόγας αγάπης μέσα τους, αρχίζουν να βιώνουν παράξενες και μυστηριώδεις αισθήσεις που τους σοκάρουν αρκετά και είναι σχεδόν μυστικιστικές, ενώ αρχίζουν να αναζητούν κάποιον να μιλήσουν που να μην τους πάρει για τρελούς.

        Εσείς αγαπημένοι Φορείς του Φωτός, είστε εδώ για να τους ακούσετε, να τους ενθαρρύνετε και να τους προσφέρετε στήριξη με αγάπη, καθώς αρχίζουν να δέχονται το αναπόφευκτο  των αλλαγών που συμβαίνουν μέσα τους. Αυτό το ξεκλείδωμα της συνειδητοποίησής τους, αφήνει την ελπίδα  να βγει στην επιφάνεια από μέσα τους, για μια ζωή γεμάτη νόημα και χαρά. Πάρα πολλοί είχαν απελπιστεί και παραιτηθεί σε μια ρουτίνα που τους επέτρεπε να ζουν βασικά χωρίς επίγνωση των πραγματικών τους συναισθημάτων και επιθυμιών, και της Θεϊκής τους μόνιμης και αδιάσπαστης σύνδεσης με τον Δημιουργό τους.  Αυτή η αυξανόμενη αίσθηση ελπίδας τους αναστατώνει, αλλά είναι ακαταμάχητη και έρχεται διαρκώς στην προσοχή τους η πληροφόρηση που επιβεβαιώνει την εγκυρότητά της.  Αυτό το τεράστιο κύμα ελπίδας διαδίδεται στον πλανήτη σαν φωτιά, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι παραδέχονται πλέον ότι ο τρόπος ζωής αυτή τη στιγμή στον πλανήτη είναι παρανοϊκός, δεν μπορεί να συνεχιστεί και συνεπώς πρέπει να αλλάξει για το καλό όλων. Είναι  πραγματικά μια θαυμάσια στιγμή να ζεις στη Γη, καθώς το Θεϊκό σχέδιο για τον πλανήτη και για όλες τις μορφές ζωής που συντηρεί, πλησιάζει στην υπέροχη πραγματοποίησή του.

        Όλοι δουλέψατε πολύ σκληρά, ακόμα και όταν δεν το καταλαβαίνατε, για να ενώσετε όλα τα ασύνδετα σε ένα μεγαλειώδες ενορχηστρωμένο φινάλε, που θα οδηγήσει στην αιώνια ειρήνη, χαρά και άπειρη ελευθερία για σας στα Θεϊκά βασίλεια. Αυτό που είναι  να συμβεί δεν μπορεί να καθυστερήσει ή να εμποδιστεί, διότι το Θέλημα Θεού επιτελείται πάντα όπως ακριβώς σχεδιάστηκε. Ο βαθύς πόνος και τα βάσανα που πολλοί βίωναν, θα τελειώσουν καθώς όλο και περισσότεροι από εσάς θα αρχίσετε να εκφράζετε την συμπόνια και την αγάπη που αισθάνεστε πραγματικά ο ένας για τον άλλον, αλλά τα κρύβατε κάτω από τον φόβο και το άγχος που επιτρέπατε να καταδυναστεύει τη ζωή σας για πολύ καιρό. Η στιγμή της μεταμόρφωσης,  όταν η μεγάλη χαρά και γιορτή θα εκδηλωθεί αυθόρμητα στον πλανήτη καθώς θα αφυπνίζεστε στην Πραγματικότητα του Πατέρα σας, πλησιάζει με το απόλυτα αναπόφευκτο του Θείου Θελήματος. Εσείς  το φέρνετε αυτό, εσείς το δημιουργείτε, γιατί το Θέλημα του Θεού είναι το δικό σας θέλημα και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προκύψει άλλη έκβαση.  Θα ξεχυθεί μια  ανεξέλεγκτη  χαρά στη ζωή του καθένα σας. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μεγάλες χαρές. Με πάρα πολύ αγάπη, Σαούλ. 

        ST GERMAINE 11 ΣΕΠΤ.10 (μέσω Zilanthrah)       

        Χαίρετε πολυαγαπημένοι μου Μαχητές της Ελευθερίας! Σας χαιρετίζω με έξοχα νέα. Η αλλαγή των καιρών προχωράει μπροστά και εσείς είστε στις πρώτες γραμμές, αγαπημένοι μου αρχηγοί του Φωτός! Τα νέα μας είναι ότι προχωράμε σύμφωνα με το πρόγραμμα και όλα είναι καλά. Θέλω να παραμείνετε ακλόνητοι. Να προχωράτε μπροστά και προς τα πάνω! Δεν κοιτάμε πίσω. Αυτό που βρίσκεται μπροστά είναι το πιο υπέρλαμπρο Φως, οι πιο λαμπρές αλλαγές που θα επιτευχθούν ποτέ. Και η πιο λαμπρή αμοιβή, η αμοιβή του να γνωρίζετε τι έχετε επιτύχει.

        Όλα αυτά για τα οποία πασχίσατε, υλοποιούνται. Αυτοί που θέλουν να σας τραβήξουν προς τα κάτω, δεν τραβάνε κανέναν πλέον. Η αλλαγή που εφαρμόστηκε προ ετών ήρθε στην ολοκλήρωσή της, και είναι καιρός να δείτε μια πιο εντυπωσιακή αλλαγή! Φανταστείτε τα πιο τρελά σας όνειρα. Κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε, μα πάνω απ’ όλα, ονειρευτείτε το όνειρό σας! Και να φέρετε τα ξίφη σας ψηλά. Σας χαιρετίζουμε από την πλευρά μας και ευχόμαστε να μας χαιρετίζετε κι εσείς, στο όνομα της ελευθερίας, της αδελφοσύνης και της γνώσης ότι έχει γίνει!  Προχωράμε διαρκώς μπροστά και σας παροτρύνουμε να κάνετε το ίδιο. Κρατήστε τα κεφάλια ψηλά, γιατί έχετε κάνει αυτά που ήρθατε  να κάνετε. Σας προτείνουμε να ονειρεύεστε τα όνειρά σας με ζωντανά, μεγαλειώδη και έντονα χρώματα, εκδηλώνοντάς τα με χαρά!

        Έχετε δείξει με εξαιρετικό τρόπο  το δρόμο στους άλλους και αυτοί ακολουθούν τα βήματά σας. Υπάρχουν πολλοί, πολλά παρακλάδια και ομάδες που θα  ακολουθήσουν. Αυτός  ο κόσμος  θα κρατάει  επίσης τα ξίφη του ψηλά. Θα υπάρξουν πάρα πολλοί καινούργιοι που θα έρθουν με καινούργιες ιδέες.  Όταν συμβεί αυτό, θα συμβεί εύκολα γιατί αυτοί οδηγήθηκαν από τους καλύτερους των καλυτέρων. Όχι μόνο τους ανοίξατε το δρόμο, αλλά το κάνατε με  τέτοιο τρόπο που ήδη φέρουν μέσα τους αυτό που μάθατε και κερδίσατε ενεργητικά. Δεν θα χρειαστεί να υποστούν  αυτά που αντέξατε εσείς, γιατί αυτά που ξέρετε βρίσκονται μέσα τους. Θα μπορέσουν να προσλάβουν καινούργια πράγματα,  χωρίς να περνάνε από δύσβατα μονοπάτια όπως κάνατε εσείς.

        Γι’ αυτό σας ευχαριστούμε. Θα αναγνωρίσουν και θα σας ευχαριστήσουν κι εκείνοι όταν η στιγμή θα είναι κατάλληλη. Και νέοι και γέροι θα ηγούνται με νέες ιδέες. Θα είναι παρατεταγμένοι, επιθυμώντας να συμβάλουν και θα το κάνουν με μεγάλη χαρά και με βαθύτατη έμπνευση και κίνητρο. Αυτό είναι κάτι που εσείς δημιουργήσατε για τους άλλους που θα ακολουθήσουν τα βήματά σας.  Είστε σαν τους καθηγητές των ανώτατων διδαχών.  Και εκείνοι είναι σαν τους μαθητές που θα προχωρήσουν με τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους με μεγάλη άνεση και με ταπεινοφροσύνη και ευγνωμοσύνη για σας που ανοίξατε τον δρόμο της ελευθερίας γι’ αυτούς. Τους έχετε δώσει την ελευθερία να υπάρχουν! Σας χαιρετίζουμε και σας συγχαίρουμε με μεγάλη  ευγνωμοσύνη.  

        Τώρα υπάρχει μια τεράστια παροχή ενέργειας.  Αυτή η νέα ενέργεια καθάρισε και αντικατέστησε την ενέργεια του παλιού, την ενεργεία της στέρησης, της σύγχυσης, του φυλακισμένου και γονατισμένου ανθρώπου. Δεν υπάρχει λόγος για κανέναν να είναι γονατισμένος αυτή την εποχή. Είναι καιρός να σταθείτε όρθιοι και να γνωρίζετε μέσα σας ότι έχετε επιτύχει. Χαλαρώστε και απολαύστε αυτό που θα έρθει. Διατηρείτε την ενέργεια των επιτευγμάτων σας. Για ένα διάστημα ακόμα, θα φαίνεται πως όλα είναι ίδια, αλλά θα έρθει ένα γεγονός που θα τα αλλάξει όλα. Θα δείτε ότι αυτή θα είναι το επιστέγασμα της εμφάνισης του νέου τρόπου ζωής.

        Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτό θα έρθει. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η ειρήνη και η γαλήνη, γρήγορα θα γίνουν η νόρμα. Μην αγχώνεστε άλλο και χαλαρώστε, αφήστε να φύγουν οι στεναχώριες, μην έχετε έγνοιες γιατί υπάρχει μεγάλη ελευθερία σ’ αυτό. Όταν βυθίσετε το δάχτυλό σας στη νέα ζεστή ενέργεια της ειρήνης και της αφθονίας, θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Μπορείτε να κολυμπήσετε ελεύθερα μέσα σ’ αυτό τώρα, χωρίς ανησυχίες για ισχυρά ρεύματα που θα σας ξεβράσουν μακριά. Γιατί αυτή είναι η δική σας στιγμή, και είναι και η δική μας στιγμή. Είναι η στιγμή για τα αδέρφια από άλλους κόσμους να έρθουν και να βρεθούν μαζί σας. Η στιγμή για πλάσματα από άλλα μέρη, πολύ μακρινά μέρη, να σας δώσουν τα χέρια, να αγκαλιαστείτε και να γίνετε ένα, εσείς που τους ανοίξατε το δρόμο. Έρχεται η ειρήνη για όλους. Έρχεται η ελευθερία σε όλες τις εκφάνσεις της Γήινης ζωής. Πραγματοποιείται. Χαλαρώστε και απολαύστε το. Απολαύστε τις πολλές ευλογίες σας. Απολαύστε τη γνώση αυτών που έχετε πετύχει, και γιορτάστε το μεγαλείο που εσείς φέρατε. Όλα όσα αντέξατε και θυσιάσατε, όλα τα βάσανα, όλα τα βαριά φορτία, μένουν στο παρελθόν.

       Έχει πραγματοποιηθεί και ήρθε ο καιρός για την υλοποίηση αυτού που έχει γίνει, ο καιρός να καταλάβετε ότι εσείς το κάνατε, αγαπημένοι μου εσείς του Φωτός. Μαζί γυρίσαμε το ρεύμα. Μαζί πετύχαμε την μεταστροφή ενός πλανήτη που ευρίσκονταν σε κίνδυνο, σε αγωνία, σε πλήρη και φρικτή απογοήτευση, να γίνει ένας πλανήτης που είναι έτοιμος να σταθεί στην ομορφιά και τη δόξα της Αγάπης και της Αλήθειας, την οποίαν δικαιούται από τότε που δημιουργήθηκε.  Το εκ γενετής δικαίωμά σας στην ιδιότητα του Δασκάλου που έχετε και που πασχίσατε πολύ γι’ αυτήν, θα σας δοθεί. Ονειρευτείτε τα πιο λαμπρά νέα όνειρά σας. Είμαι ο αδερφός σας, ο Γιός της Ελευθερίας, ο Σαιντ Ζερμαίν και χαιρετίζω όλους τους αγαπημένους μου,  ακλόνητους πολεμιστές ανείπωτης και αταλάντευτης δύναμης, ακεραιότητας και Αγάπης. Στο όνειρο της ελευθερίας, περπατάμε μαζί. 

       ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΙΛΑΡΙΩΝ 26.ΣΕΠΤ.10      

        Αγαπημένοι μου, ο κόσμος σας στριφογυρίζει επιταχυνόμενος και από πολλές απόψεις για τους περισσότερους από σας, απλά δεν υπάρχει αρκετός «χρόνος» για να κάνετε όλα όσα θέλετε να κάνετε κάθε μέρα. Σας ζητάμε να κάνετε υπομονή με ον εαυτό σας και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε όταν όλα όσα σκοπεύετε να κάνετε, δεν υλοποιούνται όσο γρήγορα θα θέλατε, γιατί υπάρχει μια αίσθηση μέσα στον καθένα σας ότι ο χρόνος επιταχύνεται, αλλά εσείς κάθεστε ακίνητοι. Οι αντιλήψεις σας υπόκεινται σε ραγδαίες αλλαγές και αυτό θα το παρατηρήσετε περισσότερο στη συνέχεια αυτού του χρόνου. Αντί να αγχώνεστε για το πώς θα ολοκληρώσετε τους στόχους σας, χαλαρώστε και πηγαίνετε με το ρεύμα αυτού που εμφανώς είναι, και μείνετε συνδεδεμένοι με τον εσώτερο πυρήνα της Ύπαρξής σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο, όλες οι αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας, δεν θα επηρεάσουν τόσο πολύ την ισορροπία σας.

        Ο Τροχός της Ζωής συνεχίζει το ανένδοτο ταξίδι του μέσα στον Κόσμο σας και εσείς έχετε το προνόμιο να συμμετέχετε σ’ αυτό. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι να κρατήσετε την επίγνωση της δύναμής σας να κάνετε επιλογές που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αποδώσετε με τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις σας. Να ξέρετε ότι με την παρουσία σας και την επιμονή σας να  γίνετε το Φως που πραγματικά είστε, συμβάλλετε στο ανώτατο και μέγιστο καλό Όλων.  Όλα είναι καλά και όπως θα πρέπει να είναι.  Είστε τα λαμπρά Φώτα και η ελπίδα του νέου Κόσμου που ανατέλλει και όλοι μαζί δημιουργούμε αυτό το θαυμαστό συμβάν σε κάθε στιγμή του Τώρα.  Εστιάζοντας τη συνειδητότητα σας στην παρούσα στιγμή όσο πιο συχνά μπορείτε, εξασκείτε την κυριαρχία του εαυτού σας και της Ζωής, και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ ωφέλιμο για σας και για όλα  γύρω σας.

        Σας θυμίζουμε να τρέφετε τα υλικά σας σώματα με  τροφές των ανώτερων δονήσεων όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά και να πίνετε πολύ καθαρό νερό κάθε μέρα. Ακούστε τι σας λέει το σώμα σας ότι θέλει, αν και  μερικές φορές δεν φαίνεται να έχει τη σωστή επιθυμία κατά τη συνειδητή σας γνώση. Να είστε βέβαιοι ότι το στοιχειώδες σώμα σας ξέρει τι χρειάζεται για τέλεια λειτουργία και άριστη υγεία, σ’ αυτούς τους δυνατούς καιρούς. Αν νιώθετε μεγάλα κύματα ζέστης μέσα στο σώμα σας, αυτό σηματοδοτεί μια μεταμόρφωση που γίνεται σε κάθε άτομο και κύτταρο της Ύπαρξης σας σε όλα τα επίπεδα. Αυτή είναι η διαδικασία της Ανάληψης, ο καθαρισμός και η ετοιμότητα να απορροφηθούν οι ψηλότερες συχνότητες των Κοσμικών Κυμάτων ενέργειας που τώρα μπαίνουν μέσα σας. Αφιερώστε χρόνο στη Φύση όσο πιο συχνά μπορείτε και αυτό θα βοηθήσει να καθαρίσει η αύρα σας και το ενεργειακό σας πεδίο και να λειτουργούν στα ανώτερα δυνατά επίπεδα, και πάντα να συνδέεστε και να γειώνεστε στον κρυστάλλινο πυρήνα της Μητέρας Γης, ειδικά αν διαπιστώσετε πως λειτουργείτε πολύ στο νοητικό σας σώμα, με πάρα πολλές σκέψεις να περνούν απ’ το μυαλό σας.

        Η ανάγκη να περνάτε λίγο χρόνο κάθε μέρα σε μια κατάσταση χαλάρωσης, πηγαίνοντας και κλινόμενοι μέσα σας, είναι σχεδόν μια απαιτούμενη πρακτική σ’ αυτούς τους καιρούς που αλλάζουν, και θα σας βοηθήσει πολύ στη διατήρηση της ισορροπίας σας. Να θυμάστε ότι οι περισσότεροι από εσάς απορροφάτε τις ενέργειες και τις σκεπτομορφές των άλλων γύρω σας, και ότι πρέπει να το γνωρίζετε αυτό, ώστε το καθημερινό σας περπάτημα στο Μονοπάτι προς την Ανάληψη να διαλέγετε να είναι πιο γεμάτο με χαρά και άνεση. Πηγαίνοντας μέσα σας μόλις ξυπνήσετε το πρωί, και καθαρίζοντας μέσα σας το ενεργειακό σας πεδίο, θα έχετε την επίγνωση όταν μετά βγείτε έξω στον κόσμο, ότι τα συναισθήματα και οι σκέψεις που  μπαίνουν στο συνειδητό σας και δεν συνάδουν με τις ευγενικές προθέσεις σας, πολύ πιθανά ΔΕΝ είναι οι δικές σας σκέψεις και συναισθήματα. Ζητήστε μας κάθε πρωί να σας  βοηθήσουμε να καθαρίζετε το αυρικό σας πεδίο από όλες τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ενέργειες που δεν ευθυγραμμίζονται με το ανώτατο και μεγαλύτερο καλό, και πιστέψτε ότι θα λάβετε αυτή τη βοήθεια.

        Τώρα χρειάζεται πολύ νοητική πειθαρχία από τον καθένα από εσάς καθώς μπαίνετε σε φάση με περισσότερη προσωπική δύναμη, γιατί καθώς το κάνετε αυτό, γίνεστε συνειδητοί συν-δημιουργοί αυτών που εμφανίζονται στο Γήινο πεδίο και όσο περισσότερο εστιάζετε στη δημιουργία ενός κόσμου με ειρήνη, Αγάπη, αρμονία και χαρά, τόσο περισσότερο θα γίνεται αυτό ορατό στην καθημερινότητα.  Πιστέψτε ότι η ισχυρή σας πρόθεση να εμφανιστεί η Χρυσή εποχή σ’ αυτόν τον όμορφο, εξελισσόμενο Πλανήτη, θα υλοποιηθεί. Ακολουθείστε την εσωτερική σας καθοδήγηση και τολμήστε να γίνεται τα σπουδαία και μεγαλόπρεπα Πλάσματα που πάντα οραματιζόσασταν ότι μπορείτε να γίνετε. Με άλλα λόγια, ΚΑΝΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ! Είμαι ο Ιλαρίων. 

         GABRIEL 10.ΟΚΤ.10 

       Ερωτήσεις:  Αγαπητή Σάρον, πάρε τις καινούργιες μου ερωτήσεις για τον Γαβριήλ. Στην Ελλάδα μιλάνε πολύ τελευταία για τους Ολύμπιους Θεούς της αρχαιοελληνικής μυθολογίας (Ζευς κλπ), για το γεγονός ότι στην πραγματικότητα ήταν εξωγήινοι που ανάλωσαν ένα μέρος της ζωής τους στην αρχαία Ελλάδα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους τότε, και ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο σήμερα, βοηθώντας στην Ανάληψη. Επιπρόσθετα, η NASA χρηματοδότησε πρόσφατα στην Αθήνα ένα μουσικό γεγονός (Μυθοδία)  με ορχήστρα και χορωδία που τραγουδούσε συγκεκριμένες αρχαιοελληνικές λέξεις, σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσουν με εξωγήινους. Θα ήθελα να ρωτήσω τον Γαβριήλ: 1) τι από τα παραπάνω είναι αλήθεια; (αν είναι κάτι) και επιπρόσθετα: 2) Ήταν «καλοί» ή «κακοί» εξωγήινοι οι Ολύμπιοι θεοί; Και ποια ήταν η προέλευσή τους; 3) Είναι τώρα μέσα στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ανάληψη, ειδικά βοηθώντας την Ελλάδα; 4) Είχε κάποια επίδραση η Μυθοδία στην επικοινωνία με εξωγήινους; Και γιατί την οργάνωσε και την χρηματοδότησε η NASA;

       Απαντήσεις στις 4 ερωτήσεις σου: Οι θεοί της μυθολογίας ήσαν πολύ ενδιαφέροντες.  Κάποιες ιστορίες για τους θεούς ήσαν κάτι σαν παιδικό παραμύθι και αποκύημα της φαντασίας κάποιου, αν και  αυτές οι φαντασιώσεις βασίζονταν σε κάποια γεγονότα.  Εκείνη την εποχή στην ιστορία της Γης υπήρξαν πολλές αλληλεπιδράσεις με εξωγήινους, και οι εξωγήινοι έρχονταν πολλές φορές απλά για να παρατηρήσουν τις ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις, όπως παρακολουθείτε εσείς ένα τηλεοπτικό παιχνίδι. Πάντα βρίσκαμε τα πλάσματα στη Γη αρκετά ενδιαφέροντα. Όσο για το αν οι Έλληνες θεοί είναι εξωγήινοι, ναι είναι, καθώς υπήρχε πολλή συνεργασία με τους Ανουνάκοι και ήθελαν να βοηθήσουν. Και τους βόλευε  να παρουσιάζονται σαν θεοί που ήρθαν στη Γη με υπερφυσικές δυνάμεις. Όχι, δεν ήσαν  κακοί, ήρθαν να παίξουν και ταυτόχρονα να βοηθήσουν όταν χρειαζόταν. Αν κοιτάξεις πίσω στα χρόνια της Γης, θα δεις ότι έφεραν πολλά ενδιαφέροντα στους ανθρώπους όλων των φυλών, όχι μόνο των Ελλήνων.

        Διασκεδάσαμε με την μικρή μουσική επίδειξη. Η NASA σας νομίζει ότι θα ξεγελαστούμε εύκολα και θα παίξουμε τα παιχνιδάκια τους. Πίστευαν στ’ αλήθεια ότι θα χαιρόμασταν με την αδύναμη απόπειρά τους να επικοινωνήσουν και ότι θα εμφανιζόμασταν και θα λέγαμε «πηγαίνετέ μας στον ηγέτη σας»;  Αυτοί οι άνθρωποι μας ξέρουν και συνεργάζονταν μαζί μας για τις αποκαλύψεις. Έπαιζαν με τον κόσμο και τον έκαναν να φαίνεται ανόητος. Είναι άλλος ένας τρόπος που αποδεικνύει ότι οι κυβερνήσεις κινούν τα νήματα των ανθρώπων, λες κι είναι μαριονέτες.

        Γιώργο, καταλαβαίνουμε την επιθυμία σου για απαντήσεις σχετικά με την αγαπημένη σου Ελλάδα. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν εστιάζουμε σε μία χώρα, καθώς εστιάζουμε στα πλάσματα όλης της Γης και αυτό που αυτή τη στιγμή επηρεάζει μία χώρα, θα επηρεάσει και τον υπόλοιπο κόσμο. Ειδικά αφού οι περισσότερες χώρες προωθούν αυτή την παγκόσμια σατανική αυτοκρατορία. Εστίασε λοιπόν στην ανθρωπότητα όλων των φυλών όχι μόνο σε μία φυλή. Όσο για το αν θα παίξουν οι Ολύμπιοι θεοί σημαντικό ρόλο την Ανάληψη, είναι μέρος της Εσωτερικής (Κοίλης) Γης και ναι, θα παίξουν σημαντικό ρόλο με τους θαλάμους μεταμώρφωσης. Ευχαριστώ, Γιώργο για τις ερωτήσεις σου. Ελπίζω να  βοηθήσουν οι απαντήσεις μου. Συνέχισε το υπέροχο  έργο σου που φέρνει φως στον κόσμο. Να έχεις ευλογίες Γιώργο. Γαβριήλ της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

       Ερώτηση: Εκτός από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, πόσες άλλες ομοσπονδίες και συμμαχίες υπάρχουν στον γαλαξία μας και ποιος είναι περίπου ο συνολικός αριθμός των αστρικών εθνών στον γαλαξία μας; Απάντηση: Υπάρχουν πολλές ομοσπονδίες και συμμαχίες στον γαλαξία σας των οποίων ηγείται και κατευθύνει η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Βοηθάμε όπου και όποτε μας χρειάζονται και δουλεύουμε άμεσα με την Πηγή, ή τον Θεό όπως τον/την γνωρίζετε. Δεν είμαστε βίαιοι, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε βία αν χρειαστεί, όταν δεν μπορεί να αποφευχθεί πάση θυσία με κάποιες φιλές, και τότε  ερχόμαστε εμείς. Υπάρχουν αμέτρητα αστρικά έθνη στο γαλαξία σας. Χρόνια τώρα δουλεύουμε με τη Γη και είμαστε όσο υπομονετικοί είστε κι εσείς, για να ολοκληρωθούν τα πράγματα ώστε να αναληφθεί η Γη. Πρέπει να δουλέψουμε με την Ουράνια Ιεραρχία και να περιμένουμε να μας πει πότε θα εμφανιστούμε σε σας, καθώς αυτό θα είναι μεγάλο σοκ για τους περισσότερους ανθρώπους. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνουμε εκτός από το να είμαστε εδώ, και είμαι σίγουρος ότι το καταλαβαίνεις αυτό. Και πάλι, ευχαριστώ για τις ερωτήσεις σου. Βοηθάνε τη Σάρα να εστιάζει στο δικό της ρόλο σε όλα αυτά, αφού μερικές φορές χάνει το δρόμο της. Όταν κάνεις ερωτήσεις επανέρχεται, οπότε ευχαριστώ που βοηθάς την αδελφή μου χωρίς να το ξέρεις. Γαβριήλ.  

       GABRIEL 13.ΟΚΤ.10 

       Ερώτηση: Αγαπητή μου Σάρον, η νέα μου ερώτηση στον Γαβριήλ είναι αν η τοξική κόκκινη λάσπη στο Κολοντάρ στην Ουγγαρία ήταν ατύχημα, ή η εγκληματική ενέργεια των σκοτεινών δυνάμεων που δημιούργησαν μια έκρηξη στις δεξαμενές του τοξικού υλικού για να πιέσουν την Ουγγαρία να επιστρέψει στο ΔΝΤ; Απάντηση: Αυτό που θα πω είναι όχι, δεν ήταν ατύχημα. Έγινε από τους σκοτεινούς σαν μια τελευταία προσπάθεια να προκαλέσουν όσο περισσότερους φυσικούς θανάτους γίνεται. Οι θάνατοι από την φρικτή τοξική λάσπη, είναι ασυγχώρητοι. Εξ όσων γνωρίζω, δεν εξερράγη δεξαμενή αλλά ένα είδος φράγματος. Συγνώμη αν κάνω λάθος, αλλά δεν ήταν ατύχημα. Αν ήταν για να επιστρέψει η Ουγγαρία στο ΔΝΤ, θα φανεί εν καιρώ. Αν και πρέπει να πω ότι δεν έχει μείνει και πολύς χρόνος για να γίνει αυτό. Ευλογίες, Γιώργο. Γαβριήλ.  

        GABRIEL 11.ΝΟΕ.10  

        Λόγω κάποιας πληροφορίας που πήρα από φίλο που επικοινωνεί με ανώτερα όντα, έκανα στον Γαβριήλ τις ακόλουθες ερωτήσεις και πήρα τις εξής απαντήσεις:  Ερώτηση 1: α) Η Κοίλη (Εσωτερική) Γη είναι εντελώς καθαρή από «σκοτεινούς» εξωγήινους, ή υπάρχουν ακόμα μερικοί εκεί; Και β) είναι όλοι οι Αγκάρθιοι (δηλ. οι κάτοικοι της Κοίλης Γης) στην πέμπτη διάσταση τώρα, ή υπάρχουν ακόμα κάποιοι στην τέταρτη; Απάντηση: Γιώργο, τι σου έδωσε την εντύπωση ότι η Κοίλη Γη είχε ποτέ «σκοτεινούς» εξωγήινους; Αυτό είναι πραγματικά ανόητη ερώτηση καθώς η Κοίλη Γη ποτέ δεν είχε σκοτεινούς μέσα της, όπως ξέρεις τίποτα δεν μπορεί να μπει μέσα ή να βγει έξω χωρίς να τους σταματήσουν και αυτό συμπεριλαμβάνει ανθρώπους ή εξωγήινους. Ναι όλοι στην Κοίλη Γη είναι στην 5η διάσταση. Τι σε έκανε να σκεφτείς διαφορετικά; Πίστευα πραγματικά ότι ήξερες την απάντηση σ’ αυτό. Μην αφήνεις αυτούς που ισχυρίζονται ότι ξέρουν περισσότερα από σένα, να σε επηρεάζουν να κάνεις πράγματα, ή να σκέφτεσαι διαφορετικά, γιατί στο βάθος ξέρεις ότι θα είναι λάθος. Μην ασχολείσαι με τη στρεβλή άποψή τους για την αλήθεια.  

       Ερώτηση 2: Υπάρχει περίπτωση τα πρώτα διαστημόπλοια που θα προσεδαφιστούν στη Γη να είναι των σκοτεινών εξωγήινων που θα προσποιηθούν ότι είναι από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία; Απάντηση:  Θα ήθελαν να είναι έτσι, αλλά δεν είναι. Έχει επιχειρηθεί αλλά το σταματήσαμε πολύ πρόσφατα, και δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί, γιατί θα τρόμαζε έναν ήδη φοβισμένο κόσμο. Οι απόπειρές τους είναι για γέλια.  

       Ερώτηση 3: Θα γίνει η Γη και οι κάτοικοί της πεμπτοδιάστατοι μέχρι το τέλος του 2012 ή κάποιοι άνθρωποι (ποιο ποσοστό;) θα ακολουθήσουν ένα πιο αργό μονοπάτι, (δε θα χρησιμοποιήσουν τους θαλάμους μεταμόρφωσης) και θα γίνουν πλήρως πεμπτοδιάστατοι μέχρι τα τέλη του 2017, έχοντας μείνει και επιβιώσει στην εξωτερική επιφάνεια, όπως πιστεύουν κάποιοι Επαφικοί; Απάντηση:  Δεν υπάρχει δοθείσα ημερομηνία για την πλήρη μεταμόρφωση της Γης και των κατοίκων της, παρά μόνο ότι πρέπει να γίνει για αυτούς που το επιλέγουν, πριν συντελεστεί η μεγάλη αναδιάταξη της εξωτερικής επιφάνειας της Γης, και αυτό  ναι, θα γίνει πριν το τέλος του 2012. Κάποιοι θα μείνουν στην εξωτερική Γη για να ζήσουν τις αλλαγές, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς θα πεθάνουν καθώς οι αλλαγές θα είναι πέραν  από του ότι περίμεναν. Αυτοί που θα χάσουν τη ζωή τους στην εξωτερική Γη, θα επιστρέψουν μετενσαρκονώμενοι σε έναν άλλο τριτοδιάστατο πλανήτη.  Αυτοί που θα επιζήσουν της αναταραχής, θα γίνουν και αυτοί πεμπτοδιάστατοι (την ώρα που όλοι οι άλλοι θα είναι στην Κοίλη Γη), ενώ η μεταμόρφωσή τους θα είναι πολύ πιο αργή αφού θα έχουν επιλέξει να την κάνουν μόνοι τους. Αναρωτιέμαι από πού παίρνουν τις πληροφορίες τους αυτοί οι επαφικοί σου (δηλ. αυτοί που κάνουν channelling). Ο Sheldan Nidle δεν είναι επαφικός, ούτε η Σάρα είναι. Είναι και οι δύο σε πλήρη συνειδητότητα και μέσα στο σώμα τους όταν λαβαίνουν πληροφορίες από εμάς. Μιλάω με τη Σάρα όσο είναι ξύπνια και μέσα στο σώμα της. Ποιος κάνει την επαφή λοιπόν, και πού πάει ο επαφικός που σου δίδει πληροφορίες;

       Ερώτηση 4: Σαν «σπόρος των άστρων» θα γίνω πεμπτοδιάστατος στους θαλάμους μεταμόρφωσης στα διαστημόπλοια του αστρικού μου έθνους (που είναι πιθανώς οι Πλειάδες;), αλλά μετά αντί να πάω στον πλανήτη μου θα γυρίσω στη Γη, για να βοηθήσω άλλους με την ανάληψη, επειδή έχω επιλέξει αυτή την αποστολή στην τωρινή μου ενσάρκωση; Απάντηση: Έχεις πλάκα φίλε μου. Ναι θα κάνεις τη μεταμόρφωσή σου στο μητρικό σου σκάφος και πιστεύω ότι μάλλον είσαι Σείριος, χωρίς όμως το δέσεις κόμβο αυτό. Ναι έχεις αποφασίσει να επιστρέψεις και να βοηθήσεις, πριν έρθεις στη Γη όπως είπες.  

       Ερώτηση 5: Υπάρχει αλήθεια σε αυτό που μου είπε ένας επαφικός ότι είμαι στην πραγματικότητα ένας άγγελος Χερουβείμ, και επέλεξα αυτή την εποχή να ενσαρκωθώ στη Γη, για να βοηθήσω με την ανάληψη, όπως το έκανα και σε άλλους πλανήτες; Απάντηση: Πιστεύω αγαπητέ φίλε ότι ο επαφικός σου ήρθε σε επαφή με λάθος πλάσμα, γιατί δεν ήσουν Χερουβείμ. Γιατί  να διαλέξει ένα χερουβείμ να κατέβει και να κάνει μια τέτοια επιλογή. Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα για σένα, εκτός από το ότι ήσουν ένα πλάσμα από τον Σείριο που ήθελες να βοηθήσεις, και βοήθησες και συνεχίζεις να βοηθάς. Να θυμάσαι όμως ότι μπορεί να κάνω λάθος και να είσαι, απλά εγώ δεν σε βλέπω έτσι. Ευλογίες, αγαπητέ Γιώργο και πάψε να ανησυχείς για το τι μπορεί να ήσουν και κοίτα μπροστά στο ποιος είσαι ΤΩΡΑ. Ο φίλος σου από την Ομοσπονδία. Γαβριήλ. 

         GABRIEL 14.NOΕ.10 

        Ερώτηση:  Εκτός από μερικά ερπετοειδή που παραμένουν στις στρατιωτικές βάσεις βοηθώντας τις σκοτεινές δυνάμεις (που έχουν εκδιωχθεί από τους πλανήτες τους που υπέγραψαν συνθήκη ειρήνης), υπάρχουν αστρικά έθνη στο γαλαξία που δεν έχουν υπογράψει τη συνθήκη ειρήνης, και υπάρχουν τώρα σκάφη τους στο ηλιακό μας σύστημα που παραμένουν εχθρικά προς την Ομοσπονδία και τη Γη; Απάντηση: Δεν υπάρχουν εχθρικοί εξωγήινοι εδώ, μόνο αυτοί οι λίγοι στη Γη που είναι με το στρατό. Έξω από αυτό το αστρικό σύστημα και εκατομμύρια μίλια στο Γαλαξία, υπάρχουν άλλοι τρισδιάστατοι πλανήτες που είναι εχθρικοί μεταξύ τους και έχουν την ομοσπονδία τους, όχι μέσα στη δική μας, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με την συγκέντρωση  μας εδώ για να βοηθήσουμε τη Γη. Αν επιτρέπαμε να εμπλακούν εχθρικοί, ο σκοπός της παρουσίας μας εδώ θα  ακυρωνόταν και θα αχρηστευόταν. Πρέπει να ρωτήσω, παίρνεις αυτές τις πληροφορίες από επαφικούς;  Ηρέμησε Γιώργο και να ξέρεις ότι όλα πάνε όπως σχεδιάστηκαν. Να σκέφτεσαι απλά και να μην  προσπαθείς να θολώνεις τα νερά με πράγματα που δεν βασίζονται στην αλήθεια. Με πολύ Γαλήνη και  Ευλογίες, Γαβριήλ από την Ομοσπονδία. 

        GABRIEL 1.ΔΕΚ.10      

       Αγαπητή Σάρον, με βάση αυτά που είδες στα αστρικά σου ταξίδια στην Κίνα κλπ., θα ήθελα να κάνω τις ακόλουθες ερωτήσεις στον Γαβριήλ. Ερώτηση 1α-1ι: Είναι αλήθεια ότι οι στρατιωτικές βάσεις α) στις ΗΠΑ, β) στην Κίνα και γ) στη Ρωσία, οι λίγοι σκοτεινοί εξωγήινοι που έμειναν, ζευγαρώνουν δ) τα τελευταία 10 χρόνια με νεαρές κοπέλες (που πάρθηκαν από φτωχές οικογένειες) και ε) τις οποίες σκοτώνουν αργότερα για να κρατήσουν το μυστικό, και κάνουν παιδιά μαζί τους , τα οποία ζ) μεγαλώνουν πολύ γρήγορα σαν υπεράνθρωποι, και αν αυτό είναι αλήθεια η) πόσα από αυτά τα παιδιά υπάρχουν σήμερα, θ) ποιος ο σκοπός της ύπαρξής τους και ι) τι κάνει η Γαλαξιακή Ομοσπονδία γι’ αυτό;

       Απάντηση:  Τα παραπάνω είναι όλα αλήθεια, μόνο που οι εξωγήινοι που έχουν απομείνει δεν ζευγαρώνουν με τις γυναίκες, Αυτές γονιμοποιούνται τεχνητά με εξωγήινο DNA και σπέρμα. Αυτό γίνεται μόνο στην Κίνα, τη  Ρωσία και τις ΗΠΑ και όλα γίνονται εργαστηριακά. Υπάρχουν χιλιάδες τέτοια  όντα στη Γη τώρα. Ο σκοπός  είναι όπως σου έχω ξαναπεί, να χρησιμοποιηθούν εναντίον της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, αλλά και να βοηθήσουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων να ελέγχει τον κόσμο. Για το αν η Ομοσπονδία είναι  υποχρεωμένη να κάνει κάτι, αυτό είναι κάτι που το έχουμε υπόψη μας, που είναι μεγάλη υπόθεση από μεριάς σας, αφού εσείς η ανθρώπινη φυλή, επιτρέψατε να φτάσει ο κόσμος σας στην κατάσταση που είναι σήμερα. Βέβαια τώρα που το λέμε αυτό  δεν αλλάζει τίποτα.  Τα γνωρίζαμε όλα αυτά την ώρα που ο πληθυσμός σας κοιμόταν και είχε άγνοια. Τα πράγματα θα συνεχίσουν όπως είναι, γιατί πλησιάζει πολύ η στιγμή που θα πρέπει να ασχοληθούμε με τα μεγάλα ψάρια, όπως λέτε εσείς. Θα το θέσω  όμως αλλιώς. Δεν θα τους επιτραπεί να εκπληρώσουν τους  σκοπούς τους. Αυτό είναι κάτι που νιώσαμε ότι έπρεπε να το γνωρίζεις. Αν κοιτάξεις γύρω σου, έχουμε εμποδίσει πολλές μεγαλύτερες ζημιές στη Γη τελευταία, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό γι’ αυτήν και τους ανθρώπους της.

       Ερώτηση 2α-2ε: Το πτώμα που μου έδειξε η Σάρον στο βίντεο του CNN (link http://www.youtube.com/watch?v=JiVqLki49Sc&feature=related) στις ακτές του Παναμά α) έχει κάποια σχέση μ’ αυτά τα παιδιά; β) Τι είναι αυτό το ιδιωτικό νησί κοντά στη Νέα Υόρκη, όπου δίδονται τόσα χρήματα από τη σκοτεινή κυβέρνηση των ΗΠΑ; γ) τι ακριβώς κάνουν σ’ αυτό το νησί (προετοιμάζουν και όπλα βιολογικού πολέμου και άλλα ενάντια στην ανθρωπότητα;) δ) τι είναι αυτή η εγκατάσταση στο Κάνσας που ανέφερε η Σάρον; Και ε) τι έγινε στο Κινέζικο χωριό που εξαϋλώθηκε και οι άνθρωποί του μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία στην Κοίλη Γη; Απάντηση:  Το πτώμα που βρέθηκε ήταν ένα από αυτά τα παιδιά, το οποίο για κάποιο λόγο πέθανε σε πολύ νεαρή ηλικία και πετάχτηκε στη θάλασσα. Στο νησί που αναφέρεις υπάρχει τέτοια βάση όπου παράγουν επίσης και ιούς κλπ, ενώ μια παρόμοια βάση βρίσκεται και στο Κάνσας. Στο Κινέζικο χωριό λιμοκτονούσαν όλοι διότι πειραματίζονταν πάνω τους με ένα πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού της χώρας με την πείνα. Η Ομοσπονδία ήθελε να ξέρει η κυβέρνηση της Κίνας ότι αυτό δεν θα το ανεχτεί και ότι πρέπει να σταματήσει να σκοτώνουν τους ανθρώπους. Φυσικά δεν την άκουσαν γι’ αυτό και έκανε ότι έκανε, ώστε το πρόγραμμα να σταματήσει. 

       Ερώτηση 3α-3δ: Όταν ο Γαβριήλ λέει ότι οι αλλαγές θα ξεκινήσουν σύντομα, εννοεί ότι θα ξεκινήσουν α) Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους 2010; β) Θα αρχίσουν από τις ΗΠΑ ή από άλλη χώρα; γ) Θα αρχίσουν από τους λαούς και τους Γήινους Συμμάχους ή απ’ ευθείας από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία; Και δ) Ποια είναι η πρώτη από αυτές τις αλλαγές που θα δούμε; Απάντηση:  Εφ’ όσον είμαι ο Γαβριήλ, θα μιλήσω για τον εαυτό μου. Θα δείτε πολλά πριν το τέλος του 2010, δηλαδή περισσότερα σκάφη και περισσότερες αποδείξεις για την  ύπαρξή μας. Πώς να ’απαντήσω από πού θ’ αρχίσει; Έχει ήδη αρχίσει. Διάβασε τον Nidle και διάβασε τα  τελευταία του SaluSa. Να σε ρωτήσω: Πώς κρύβεις εκατομμύρια σκαφών που θα υπερίπτανται όλα πάνω απ’ τη Γη; Ρωτάς που θα προκύψουν οι πρώτες αλλαγές. Γιώργο, γιατί μπερδεύεσαι έτσι; Πήγαινε πίσω και  διάβασε τι έγραψες στο παρελθόν και έχεις εκεί ο ίδιος τις απαντήσεις. Πασχίσαμε πολύ να δουλέψουμε με  τους Γήινους Συμμάχους και αυτοί έκαναν θαυμάσια δουλειά. Επειδή είναι δύσκολο να λογικευτούν ορισμένοι άνθρωποι, ίσως τελικά να χρειαστεί να κάνουμε εμείς οι Γαλαξιακοί την έναρξη. 

       Ερώτηση 4:  Να δημοσιοποιήσω τις πληροφορίες που έχω λάβει για τα παραπάνω από τον Γαβριήλ ή να τις κρατήσω για μένα προς το παρόν;  Απάντηση: Ένας από τους λόγους που η Σάρον έδωσε αυτές τις πληροφορίες, ήταν για να τις μοιραστεί μαζί σου. Το αφήνουμε στη δική σου διακριτική ευχέρεια για το τι θα κάνεις με τις πληροφορίες. Ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί για το τι προσπαθούσαν να πετύχουν οι σκοτεινοί κάτω από τη μύτη τους. Όχι, δεν θα πετύχει, ωστόσο η πληροφόρηση είναι σημαντική. Ο κόσμος πρέπει να έχει την ευκαιρία να κρίνει από μόνος του. Μην ξεχνάς ότι η Σάρον όπως και εσύ είστε οι αγγελιαφόροι. Το πώς θα εισπράξουν οι άνθρωποι αυτό το μήνυμα, εξαρτάται από τους ίδιους. Ελπίζω να βοηθάει αυτό, Γιώργο. Κάνε ότι νομίζεις με τις πληροφορίες. Ευλογίες, αγαπητέ μου Φίλε. Γαβριήλ. 

       BEN RICH LOCKHEED CEO 

       Βάσει του άρθρου που δημοσιεύτηκε στο τεύχος του Μάιου του 2010, του περιοδικού Moufon UFO Journal,  O Ben Rich, o «πατέρας του μαχητικού-βομβαρδιστικού Stealth» και πρώην διευθύνων στο τμήμα Skunk Works της Lockheed, κάποτε άφησε να διαρρεύσει η πληροφορία ότι οι εξωγήινοι επισκέπτες με ΑΤΙΑ είναι αληθινοί και ο στρατός των ΗΠΑ ταξιδεύει στα άστρα. Αυτό που είπε, μπορεί να είναι νέο για πολλούς σήμερα, αλλά αποκάλυψε την πληροφορία πριν τον θάνατό του τον Γενάρη του 1995. Οι δηλώσεις του βοήθησαν στο να αποκτήσουν αξιοπιστία οι αναφορές για ιπτάμενα οχήματα του στρατού τον ΗΠΑ που μιμούνται τα εξωγήινα σκάφη. Αρθρογράφος ήταν ο Τομ Κέλερ, ένας αεροδιαστημικός μηχανικός που δούλεψε σαν αναλυτής συστημάτων υπολογιστών στο Εργαστήρι προωθητήρων αεροσκαφών της ΝΑΣΑ.

1: «Μέσα στο Skunk Works (μυστικός τομέας έρευνας και κατασκευών της Lockheed) ήμασταν μια μικρή και πολύ δεμένη ομάδα, που απαρτιζόταν από 50 βετεράνους μηχανικούς και σχεδιαστές και περίπου 100 ειδικούς μηχανολόγους και εργαστηριακούς εργάτες. Το φόρτε μας ήταν η κατασκευή μικρού αριθμού τεχνολογικά προηγμένων αεροπλάνων, υψηλού επιπέδου για άκρως μυστικές αποστολές.»

2 : «Ήδη έχουμε τα μέσα να ταξιδεύουμε στ’ αστέρια, αλλά αυτές οι τεχνολογίες είναι κλειδωμένες σε «μαύρα» (άκρως απόρρητα) προγράμματα και θα χρειαζόταν επέμβαση του Θεού για να βγουν παραέξω προς όφελος της ανθρωπότητας. Ήδη ξέρουμε να φτιάχνουμε ότι μπορείτε να φανταστείτε.» 

3: «Τώρα έχουμε την τεχνολογία να πάμε τον ΕΤ σπίτι του. Όχι, δε χρειάζεται μια ολόκληρη ζωή για να το κάνουμε. Υπάρχει λάθος στις εξισώσεις. Ξέρουμε ποιο  είναι. Τώρα έχουμε την ικανότητα να ταξιδεύουμε στ’ αστέρια. Πρώτα, πρέπει να καταλάβετε ότι δεν θα πάμε στ’ αστέρια με χημικά προωθητικά. Δεύτερον πρέπει να επινοήσουμε μια νέα τεχνολογία προώθησης.  Πρέπει να βρούμε που έκανε λάθος ο Αϊνστάιν.»

4: Όταν ο Rich ρωτήθηκε πώς δούλευαν οι προωθητήρες των ΑΤΙΑ, είπε: «Θα σας ρωτήσω εγώ πώς δουλεύει η Έκτη Αίσθηση;» Αυτός που τον ρώτησε απάντησε λέγοντας «Όλα τα σημεία στο χωροχρόνο συνδέονται» Τότε ο Rich είπε «Έτσι δουλεύει!»

       Ο πρώην διευθυντής της  Lockheed "Skunk Works" Ben Rich, ήξερε ότι το εξωγήινο ΑΤΙΑ του  Roswell επηρέασε τους σχεδιασμούς της Testor για τα κιτ μοντέλα, για τα μοντέλα ΑΤΙΑ του Roswell και για άκρως απόρρητα αεροσκάφη του στρατού των ΗΠΑ. Βάσει ενός ειδησεογραφικού ρεπορτάζ του CNI News, από τον ειδικευόμενο στο Κολοράντο Μάικλ Λίντερμαν, οι πληροφορίες των σχεδίων ήρθαν από τις φωτογραφίες στον τόπο της συντριβής, και από αρκετές καταθέσεις μαρτύρων για το ΑΤΙΑ στο Roswell που έδωσε ο Γουίλιαμ ή Μπιλ ΜακΝτόναλντ. Σε ένα ε-μαιλ με ημερομηνία 29 Ιουλίου 1999, που απευθυνόταν στον Λίντερμαν, ο ΜακΝτόναλντ αναφέρθηκε σε ένα απόσπασμα μιας συνομιλίας με τον Χάρολντ Πούτοφ, ιδρυτή του άκρως απόρρητου προγράμματος «όραση εξ αποστάσεως» των ΗΠΑ.

        Ο ΜακΝτόναλντ είπε: «Λοιπόν, Χαλ, πήγες γυρεύοντας! Τώρα ο θρυλικός μηχανικός της Lockheed και αυτοσχεδιαστής μοντέλου κιτ για την εταιρία Τestor, ο Τζον Άντριους, είναι νεκρός, μπορώ να ανακοινώσω ότι επιβεβαίωσε προσωπικά τον σχεδιαστικό συσχετισμό μεταξύ του οχήματος του Roswell και  τα μη  επανδρωμένα οχήματα Αέρος Lockheed Martin, (UCAVs), των αεροσκαφών κατασκοπείας, των  μαχητικών Joint Strike και των διαστημικών λεωφορείων.

        Ο Άντριους ήταν στενός προσωπικός φίλος του διευθυντή της "Skunk Works",  Ben Rich --- τον επιλεγμένο διάδοχο του ιδρυτή της Skunk Works, Κέλι Τζόνσον και του ανθρώπου γνωστού για το μαχητικό F-117 Nighthawk "Stealth", το «εξ ημισείας» πρωτότυπό του, το "HAVE BLUE", και το άκρως απόρρητο F-19 Stealth Interceptor. Πριν πεθάνει ο Rich από καρκίνο, ο Άντριους του πήγε τις ερωτήσεις μου.

       Ο Dr. Ben R. Rich πρώην δ/ντής της Lockheed Skunk Works, επιβεβαίωσε: 

1. Υπάρχουν 2 τύποι ΑΤΙΑ – αυτά που φτιάχνουμε εμείς και αυτά που φτιάχνουν «εκείνοι». Μάθαμε και από τα ευρήματα στη συντριβή και από «μεταχειρισμένα» που μας δόθηκαν. Η κυβέρνηση γνώριζε και μέχρι το 1969  είχε ενεργό ρόλο στην διαχείριση αυτών των πληροφοριών. Μετά τη «κάθαρση» Νίξον το 1969, η διαχείριση γινόταν από ένα διεθνές διοικητικό  συμβούλιο στον ιδιωτικό τομέα.

2. Το διαστημικό σκάφος του Roswell απετέλεσε έμπνευση σχεδόν για όλα τα «βιομορφικά» σχέδια  αεροδιαστημικής – από το SR-71 Blackbird του Κέλυ, μέχρι τα σημερινά drones (μη επανδρωμένα σκάφη κρούσης) , UCAVs, και αεροδιαστημικά σκάφη.

3. Ήταν η γνώμη του Ben Rich's ότι δεν πρέπει να πουν  στον κόσμο [για τους εξωγήινους και τα ΑΤΙΑ. Πίστευε  ότι οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν ποτέ να διαχειριστούν την αλήθεια. Μόνο στους τελευταίους μήνες της «πτώσης» του, άρχισε να νιώθει ότι το «διεθνές διοικητικό συμβούλιο» που ασχολείτο με το «θέμα» μπορούσε να αποτελέσει μεγαλύτερο πρόβλημα στις προσωπικές ελευθερίες των πολιτών κάτω από το Σύνταγμα των ΗΠΑ, από ότι η παρουσία των ίδιων των εξωγήινων.

        Ο Λίντερμαν πρόσθεσε ότι «Ο Μπιλ ΜακΝτόναλντ έλαβε τις παραπάνω πληροφορίες από τον Άντριους από το 1994, μέχρι την τελευταία τους τηλεφωνική συνομιλία πριν τα Χριστούγεννα του 1998.» Ο Λίντερμαν σημείωσε επίσης ότι «πρέπει να γίνει γνωστό ότι ο Dr. Ben R. Rich παρέστη σε ένα δημόσιο συνέδριο σχεδιαστών αεροδιαστημικής το 1993, πριν τον αποδυναμώσει η ασθένειά του, στο οποίο συνέδριο δήλωσε, παρουσία του Δ/ντή της MUFON στο Orange County, Γιαν Χαρζάν και πολλών άλλων ότι «Εμείς (δηλαδή η αμερικανική κοινότητα αεροδιαστημικής και στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος) διαθέτουμε την τεχνολογία για να πάμε στα άστρα».

       Δείτε την πλήρη επιστολή το Μάη του 2010, στο περιοδικό  MUFON UFO Journal  από τον Τζον Άντριους και την χειρόγραφη απάντηση του Δρα. Ben Rich. Ακούστε πιο αποκαλυπτικές μαρτυρίες από αυτούς που μίλησαν για το «Πρόγραμμα Αποκάλυψης». Η ΝΑΣΑ δεν μπορεί να αρνηθεί τα μυστικά που ανακάλυψε ο Άγγλος χάκερ Γκάρι ΜακΚίνον και πολλοί αστροναύτες, αν περιμένει πλήρη χρηματοδότηση από την διοίκηση του Ομπάμα στο Λευκό Οίκο.    

       Ο συνεργάτης της USAF και της  CIA και μηχανικός της Lockheed Skunkworks παραδέχεται ότι τα ΑΤΙΑ είναι αληθινά.

       Ο Ντον Φίλιπς: «Αυτά τα ΑΤΙΑ ήταν τεράστια και μπορούσαν να κοκαλώσουν, να κάνουν στροφές 60, 45 και 10 μοιρών, και μετά να αντιστρέψουν άμεσα την κίνησή τους.» Κατά την προσεδάφιση του Apollo, ο Νηλ Άρμστρονγκ είπε «Είναι εδώ. Είναι εκεί πέρα και βλέποντας το μέγεθος αυτών των σκαφών, είναι προφανές ότι δεν τους αρέσει που είμαστε εδώ». Όταν  δούλευα με τον Κέλι Τζόνσον της Skunkworks,  υπογράψαμε ένα συμφωνητικό με την κυβέρνηση για να αποσιωπηθεί αυτό.

        Γίνεται έρευνα αντιβαρύτητας.  Ξέρουμε ότι υπήρχαν κάποια σκάφη που πήραν το 1947 στο Roswell. Ήσαν αληθινά και ναι, πραγματικά πήραμε τεχνολογία από αυτούς. Και ναι, την θέσαμε σε εφαρμογή.  Γνωριζόμασταν από αυτό που λέμε αθέατη βιομηχανία. Μπορούμε να την ονοματίσουμε μαύρη, βαθύ μαύρο, ή  κρυμμένη. Η γνώση που έχω γι’ αυτές τις τεχνολογίες,  ήρθε από τα σκάφη που πήραν εδώ. Δεν είδα τα σκάφη,  ούτε τα πτώματα, αλλά σίγουρα γνωρίζω κάποια άτομα που τα είδαν. Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι υπήρχαν όντα  που δεν ήταν από τον πλανήτη μας.

        Είναι εχθρικοί αυτοί οι εξωγήινοι; Αν ήταν  εχθρικοί, με τα όπλα που είχαν μπορούσαν να μας είχαν αφανίσει προ πολλού. Πήραμε αυτά τα πράγματα που  είναι σαρωτές χειρός και σαρώνουν το σώμα και μπορούν να καταδείξουν ποια είναι η κατάσταση. Μπορούμε να κάνουμε και θεραπεία από τον ίδιο σαρωτή. Μπορώ να σας πω προσωπικά ότι έχουμε  δουλέψει μ’ αυτούς. Και έχουμε σαρωτές που μπορούν  να διαγνώσουν και να θεραπεύσουν τον καρκίνο. Ένας από τους σκοπούς που είχα όταν ίδρυσα την τεχνολογική μου εταιρία το 1998, ήταν να βγάλω τεχνολογίες που καθαρίζουν τον αέρα, και να μπορούν να διώξουν τις τοξίνες, να βοηθήσουν στη μείωση της ανάγκης για τόσο πετρέλαιο κλπ. Ναι, ήρθε η ώρα. Μπορώ να σας πω προσωπικά ότι ήδη έχω αρχίσει.

        ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ indexB

 

C2g309a.jpg

An164

A820.jpg

C2g309a The tree of the optimistic spirit

   Το δένδρο του αισιόδοξου πνεύματος

An164 Monsters in the bottom of Atlantis

     Τέρατα στον πυθμένα της Ατλαντίδος

A820  Perplexed extraterrestrial plants

     Περιπεπλεγμένα εξωΓήινα φυτά

Bd126.jpg

Bn34.jpg

Bg945

Bd126  A calm shore at night

Μια ήρεμη παραλία την νύχτα

Bn34  The glowing jewel        

   Το λαμπερό κόσμημα

Bg945 Blue waves under the yellow sky

Μπλε κύματα κάτω από τον κίτρινο ουρανό

Bg569.jpg

C2g739.jpg

Bg549.jpg

Bg569  The monasry of Novodievitschi

    Το μοναστύρι του Novodievitschi

C2g739  Crystal trees in the barren valley

     Κρυστάλλινα δένδρα στην άγονη κοιλάδα

Bg549  The wide river of abundance

    Το πλατύ ποτάμι της αφθονίας

Bd44.jpg

Bd40.jpg

Bd14.jpg

Bd44   The road with the ghosts of the trees

        Ο δρόμος  με τα φαντάσματα των δένδρων

Bd40  The ghosts of the waterfall

Τα φαντάσματα του καταρράκτη

Bd14  The yellow valley in Autumn

Η κίτρινη κοιλάδα το Φθινόπωρο

Cd694

Cd648

Cd679

Cd694 A Red sea in the 4th and 5th dimensions

Μια κόκκινη θάλασσα στην 4η και 5η διάσταση

Cd648 Red coast in the 4th and 5th dimensions

Κόκκινη ακτή στην 4η και 5η διάσταση

Cd679 Red mountains in the 4th and 5th dimensions

Κόκκινα βουνά στην 4η και 5η διάσταση

Ch406

Cd755

Cd175

Ch406  A smal cataract in the 4th and 5th dimensions

Ένας μικρός καταρράκτης στην 4η και 5η διάσταση

Cd755 Yellow mountains in the 4th and 5th dimensions

Κίτρινα βουνά στην 4η και 5η διάσταση

Cd175 Rainbow in the 4th and 5th dimensions

Ουράνιο τόξο στην 4η και 5η διάσταση

An204.jpg

An92.jpg

Be15

Ae14

An204  Our prudent alter ego

Ο συνετός άλλος μας εαυτός

An92 The Atlantis of our imagination

     Η Ατλαντίδα της φαντασίας μας

Be15  Two women on the horse of life

Δύο γυναίκες πάνω στο άλογο της ζωής

Ae14  The half-naked truth

     Η ημίγυμνη αλήθεια