ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ (Διορθωμένη Μετάφραση)

C2n43.jpg

An59.jpg

An34.jpg

C2n43 The velvet butterfly of our sensitivity        Η βελούδινη πεταλούδα της ευαισθησίας μας

An59  The hell in our imagination

Η κόλαση στην φαντασία μας

An34  The swallow of our soul

Το χελιδόνι της ψυχής μας

A804.jpg

Bg60.jpg

Bn164.jpg

A804  The bursting out of the desires

Το ξέσπασμα των πόθων       

Bg60  Entangled desires

  Μπλεγμένοι πόθοι

Bn164   The precious bracelet

Το πολύτιμο βραχιόλι

Bg1088.jpg

Bg95.jpg

C2g402.jpg

Bg1088  Layers of precious minerals

Στρώματα πολυτίμων ορυκτών

Bg95   The clouds of the coming war

Τα σύννεφα του επερχομένου πολέμου

C2g402  Faces hidden in the garden

Πρόσωπα κρυμμένα στον κήπο


       ΕΙΣΑΓΩΓΗ.
 Αυτή η σελίδα είναι η συνέχεια της προηγούμενης II.1.D10 και θα περιέχει τυχόν νέα (μετά τον Μάη του 2010) σημαντικά μηνύματα (ή μεμονωμένες παραγράφους αυτών των μηνυμάτων) που έρχονται από τους Σείριους φίλους μας, της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, που βρίσκονται εδώ στη Γη να μας βοηθήσουν α/ να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματά μας στη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου έως τα τέλη του 2012 (και ειδικά τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις «σκοτεινές δυνάμεις οι οποίες μας κυβερνούν),  β/ να ανελιχθούμε σε όντα πλήρους συνειδητότητας και γ/ να μπούμε με επιτυχία στην 5η διάσταση. Αυτά τα μηνύματα είναι Α) από τις «ενημερώσεις» του φίλου μου Dr. Sheldan Nidle (δείτε τη σελίδα του: www.paoweb.com), που επικοινωνεί τακτικά μαζί τους, λαμβάνοντας τέτοια μηνύματα. Β) από έναν άλλο Σείριο ονόματι SA LU SA που μιλάει μέσω του Μάικλ Κουίσεϋ (δείτε τη σελίδα του  www.treeofthegoldenlight.com). Γ) Πληροφορίες που παίρνω από τον φίλο μου τον Gabriel, έναν εξωγήινο από τον πλανήτη  Altone της Ανδρομέδας, ο οποίος βρίσκεται εδώ στη Γη με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία για να μας βοηθήσει με την ανέλιξη κλπ., και μιλάει μέσω της αδερφής του στη Γη, τη Σάρον, η οποία μου στέλνει τα αντίστοιχα ε-μάιλ, απαντώντας στα ερωτήματα που του θέτω. 

       NIDLE 1-ΙΟΥΝΙΟΥ-2010

       Επιστρέφουμε σήμερα να σας μιλήσουμε για κάποια γεγονότα που θα γίνουν σύντομα. Κάθε μέρα, για χρόνια, περιμένατε να έρθουν επιτέλους τα αγαθά της ευημερίας στην πόρτα σας. Κάθε μέρα απογοητευόσασταν όταν δεν συνέβαινε αυτό. Οι γήινοι σύμμαχοί μας, δούλεψαν σκληρά για να το πραγματοποιήσουν αυτό για σας και καθώς παρακολουθούσαμε αυτή την κατάσταση, παρατηρήσαμε τρεις κυρίαρχους παράγοντες παρεμπόδισης: Πρώτον τα ιδρύματα που ελέγχουν και χειραγωγούν άκαρδα τον κόσμο σας, δούλευαν με εντατικούς ρυθμούς. Αυτό εν συμβαίνει πλέον. Οι κυβερνητικοί, πολιτικοί και οικονομικοί  τομείς σας, έχουν αποσυντονιστεί (βρίσκονται σε αταξία). Δεύτερον, οι διάφοροι στρατιωτικοί και διεθνείς φορείς επιβολής δεν έχουν ακόμα αποφασίσει για το ποια θα είναι η καλύτερη πορεία που πρέπει να ακολουθήσει ο κόσμος σας. Έκτοτε, αυτές οι οργανώσεις πήραν την απόφαση, και τώρα με όλη τους την καρδιά, στηρίζουν την αλλαγή. Τρίτον, η υποβόσκουσα τάση (προσέγγιση) των λαών, ήταν κατά κανόνα αδιάφορη για οποιαδήποτε δραστική αλλαγή της πραγματικότητάς τους, πράγμα που τώρα επίσης έχει αλλάξει: Το επίπεδο θυμού με την κατάσταση παγκοσμίως και της λαχτάρας για μια νέα κατεύθυνση, έφτασε σε κρίσιμα όρια.

        Αυτές οι ζωτικής σημασίας συλλογικές αποφάσεις, σε συνδυασμό με την μεγάλη επιθυμία των πληθυσμών, βρίσκονται επιτέλους σε ευθυγράμμιση με τις σπουδαίες μεταμορφώσεις που πρεσβεύουν οι γήινοι σύμμαχοί μας, και έτσι ο Ουρανός έχει αποδεχθεί τα αιτήματά μας για την βαθύτερη εμπλοκή στα ζητήματά σας. Μέχρι τώρα, απλά ξεγελούσαμε τους σκοτεινούς καβαλιστές και δεν τους είχαμε πείσει απόλυτα για την επείγουσα ανάγκη για άμεση παράδοση. Εκμεταλλεύτηκαν την έμμεση στάση μας, για να εντείνουν την καταστροφή που αυξανόταν στον Κόλπο του Μεξικό και είχαν ζητήσει από τα τσιράκια τους να προετοιμαστούν για ένα σενάριο πλήρους καταστροφής. Αυτό το παρακολουθούμε με φρίκη και δεχτήκαμε με ανακούφιση τα πρόσφατα διατάγματα από τον Ουρανό. Έργο μας είναι να χρησιμοποιήσουμε το προσωπικό και τα σκάφη μας με τέτοιο τρόπο, ώστε να τους εξαναγκάσουμε να δώσουν τέλος σ’ αυτή την ειδεχθή δραστηριότητα. Γι’ αυτό το σκοπό, κάναμε αρκετούς ειλικρινείς διαλόγους με την πνευματική ιεραρχία της Γης, για να πάρουμε το πράσινο φως για τις πολλές και διαφορετικές στρατηγικές μας. Αυτές είναι σχεδιασμένες να βγάλουν τις σκοτεινές δυνάμεις από τη μέση και να εξασφαλίσουμε την γρήγορη άνοδο των γήινων συμμάχων. Αντίστοιχα, ζητήσαμε να γνωρίσουμε  όλες τις ομάδες που περιμένουν να γίνουν τα μεταβατικά καθεστώτα ανά τον κόσμο.

        Προς αυτή την κατεύθυνση, δώσαμε σε αυτό το κρίσιμο προσωπικό μια σειρά διαλέξεων, τις οποίες ακολουθούσαν ερωτήσεις και απαντήσεις που αφορούσαν την αποστολή μας να επαναφέρουμε την πλήρη συνειδητότητα σ’αυτήν την πραγματικότητα. Στη διάρκεια των πρόσφατων συνομιλιών μας με την πνευματική ιεραρχία της Γης, έγινε απόλυτα σαφές ότι το παρόν επίπεδο των δραστηριοτήτων για αλλαγές στη Γη, όπως σεισμοί και εκρήξεις ηφαιστείων, θα συνεχιζόταν σε αυξανόμενη κλίμακα, στους επόμενους μήνες. Είμαστε υπό την επίβλεψη ενός χρονοδιαγράμματος μέσα στο οποίο πρέπει να εξασφαλίσουμε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον κόσμο σας τώρα και όχι αργότερα.  Έχουμε παρατηρήσει τη μαζική άνοδο του μάγματος σε ολόκληρο τον πλανήτη σας. Αντίστοιχα αυξάνεται και η δράση των τεκτονικών πλακών, και φαίνεται σίγουρο πως αυτά που μας ειπώθηκε να αναμένουμε, συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Παράλληλα κάναμε πολλές σοβαρές συσκέψεις με αυτούς που θα αναλάβουν τα στρατιωτικά και πολιτικά κυβερνητικά υπουργεία στα μεταβατικά καθεστώτα. Με λίγα λόγια, ξεκινήσαμε ένα σχέδιο, σκοπός του οποίου είναι να απεκδυθούν οι σκοτεινοί καβαλιστές από τους θώκους εξουσίας που έχουν τώρα.

        Ταυτόχρονα, πρέπει να φροντίσουμε ώστε να παραδοθούν στους παραλήπτες τους,  τα προγράμματα ευημερίας, που είναι ο τελικός σύνδεσμος αυτής της μετάβασης. Ο σκοπός αυτής της αλλαγής, είναι να αντικατασταθούν τα τωρινά παράνομα καθεστώτα σας, με σωστά εδραιωμένες νόμιμες κυβερνήσεις.  Χωρίς αποκαλύψεις, (γνωστοποίηση) οι εργασίες μας δύσκολα μπορούν να προχωρήσουν με επιτυχία.  Ωστόσο, αυτές είναι ενέργειες που ανατέθηκαν εκ Θεού και πρέπει να λάβουν χώρα με τους σωστούς και συμφωνημένους τρόπους, και γι’ αυτό το σκοπό, οι διπλωματικές και διαπραγματευτικές μας δυνάμεις, εκτελούν τα σχέδιά μας στη βάση ενός συμφωνημένου και νόμιμου διαγράμματος. Φροντίζουμε να παραιτηθούν τα παλιά καθεστώτα, στο χρόνο που από κοινού συμφωνήσαμε. Μέχρι σήμερα, όλα πάνε καλά. Οι σκοτεινοί καταλαβαίνουν τι χρειαζόμαστε και συμμορφώνονται απρόθυμα. Από μεριάς μας, παρακολουθούμε τις δραστηριότητες κάθε ομάδας σκοτεινών υποτακτικών τους, διότι αναμένουμε κάποιας μορφής αντιστάσεις. Τα στελέχη της μυστικής κυβέρνησης πίσω από τις μεγάλες κυβερνήσεις σας, έχουν πράγματι βάλει εμπόδια στο δρόμο μας και έχουμε απαντήσει, περιορίζοντας τις επιπτώσεις αυτών των βρώμικων πράξεων.

        Η Μητέρα Γη θέλει να ξέρετε ότι ο τωρινός ρυθμός των αλλαγών στη γη, θα επιταχυνθεί, κάνοντας την καταστροφή στον Κόλπο, ακόμα πιο απειλητική. Αυτή η κατάσταση αποτελεί κίνητρο για όλους, ώστε να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να διώξουν τους σκοτεινούς από την εξουσία.  Αυτοί οι ανελέητοι δεν έχουν πια την επιλογή να παραμείνουν στο τιμόνι και ήρθε η ώρα να υποστούν τη δίκαιη τιμωρία τους. Οι παγκόσμιοι οργανισμοί σας χρειάζονται θεμελιώδεις οικονομικές μεταρρυθμίσεις που θα στηρίζονται από λαοφιλείς κυβερνήσεις.

        Χρειάζεται και η άμεση παρέμβασή μας, γιατί αυτά τα καθεστώτα χρειάζονται μεγάλη και αξιόπιστη επίβλεψη. Ο κόσμος σας, στρεφόταν πολύ καιρό για καθοδήγηση στους σκοτεινούς, ύπουλους και ελεγκτικούς τρόπους των υποτακτικών των Ανουνάκοι, γι’ αυτό και ενδείκνυται κάποιος βαθμός αρχικής εκπαίδευσης. Χρειάζεται επίσης στενή αλληλεπίδραση του καθένα από εσάς με τα αντίστοιχα καθεστώτα σας. Ένας ακρογωνιαίος λίθος της γαλαξιακής κοινωνίας, είναι μια κυβέρνηση που θα ανταποκρίνεται πλήρως σε ένα ενημερωμένο, συνειδητοποιημένο και αφοσιωμένο πολιτικό σώμα.

        Οι παλιές πρακτικές θα μεταμορφωθούν από έναν μεγάλο και ατρόμητο πληθυσμό. Πρέπει να θεωρείτε τους εαυτούς σας ως «ιδιοκτήτες» των τοπικών και εθνικών σας κυβερνήσεων. Αυτοί που θα αναλάβουν την εξουσία, ακόμα και στις ευνοϊκές συνθήκες, μπορεί να εκτραπούν, και χρειάζονται την σχολαστική παρακολούθηση του κόσμου. Είμαστε εδώ για να γίνουμε οι μέντορές σας, να μεταμορφώσουμε τη συνειδητότητά σας και να σας επανασυνδέσουμε πλήρως με το Θείον. Καθώς θα γίνεται αυτό, θα αποκτήσετε νέους τομείς ευθυνών που θα σας εμπνέουν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βγείτε από το τωρινό «κουτί» σας, ώστε να βρείτε τον εαυτό σας που έχει περισσότερη γνώση και ανταποκρίνεται καλύτερα και εμείς θα σας ενθαρρύνουμε σε κάθε βήμα σας. Φυσικό συνεπακόλουθο της υψηλής συνειδητότητας, είναι η ευρύτερη σοφία, η αρτιότερη σύνδεση με το Θείον και η ιερότερη υπευθυνότητα,  που θα οδηγήσει στη στιγμή κατά την οποία θα καταφέρετε να αποκτήσετε πλήρη συνειδητότητα.

        Το έργο μας έχει προσδιοριστεί ξεκάθαρα. Αυτό που έχετε γίνει δεν είναι πια αρκετό, γι’ αυτό ο Ουρανός έθεσε σε εφαρμογή το πρόγραμμα που θα σας ανεβάσει στην πλήρη συνειδητότητα. Αυτό έθεσε σε κίνδυνο τα πάντα στο περιβάλλον σας, καθώς δεν μπορεί να αυτοσυντηρηθεί αυτή η πραγματικότητα. Η αλυσίδα της ζωής που σας στηρίζει, έχει σακατευτεί άσχημα και δεν μπορεί να επιδιορθωθεί. Αυτό σας ωθεί στο επόμενο επίπεδο και πράγματι είναι απλά τεχνολογίες υψηλότερου επιπέδου, που διαχειρίζονται Όντα υψηλότερης συνειδητότητας, τα οποία μπορούν να επαναφέρουν τη βιωσιμότητα στην πραγματικότητά σας. Αυτή η νέα μεταμορφωμένη πραγματικότητα, θα στεγάσει πλήρως συνειδητοποιημένα Όντα και αυτά θα είστε φυσικά εσείς.

        Θα χρειαστούν μέντορες μόνο στην αρχή. Μετά η δική τους σοφία θα τους προωθήσει προς το θεϊκό τους πεπρωμένο. Αυτό το πεπρωμένο συμπεριλαμβάνει τη σφυρηλάτηση ενός νέου αστρικού έθνους και να γίνουν ένα σημαντικό κομμάτι της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Φωτός.

        Ο κόσμος σας θα το δει να συμβαίνει τώρα! Προχωρούμε μπροστά με τα κομμάτια του πάζλ μας και είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε να συμβεί. Το σκοτάδι βλέπει να εμφανίζεται η Νέμεσή του και ξέρει ότι ήρθε η ώρα του! Τα ηνία της εξουσίας θα περάσουν στους γήινους συμμάχους μας και το πρώτο τους μέλημα θα είναι οι νέες οικονομικές πραγματικότητες και η αναστροφή της καταστροφής που γίνεται στον Κόλπο. Αυτό οδηγεί στο τέλος της συγκάλυψης των ΑΤΙΑ, πράγμα που μας επιτρέπει να παρέμβουμε δημοσιοποιώντας την παρουσία μας. Κεντρικό σημείο είναι η ανοιχτή αναγνώριση της συνεργασίας μεταξύ των γήινων συμμάχων, των λαών της Γης και της πρώτης ομάδας επαφής.  Αυτή η συνεργασία θα καθαρίσει τον πλανήτη σας, θα σας βάλει στο δρόμο της πλήρους συνειδητότητας και θα σας επιτρέψει να γίνεται αποδεκτοί πολίτες του Γαλαξία.

        NIDLE 8-ΙΟΥΝΙΟΥ-2010 

        Η Μητέρα Γη συνεχίζει να αυξάνει τη δραστηριότητα σε περιοχές της επιφάνειάς της.  Τα ηφαίστεια φτάνουν στα προ-εκρηκτικά και εκρηκτικά στάδια, σε ολόκληρο τον πλανήτη σας. Επίσης, και η σεισμική δραστηριότητα παραμένει σε άνοδο. Παρακολουθώντας διάφορες «ζώνες κινδύνου» στον πλανήτη, διαπιστώνουμε πως πρέπει να ετοιμαστείτε για άλλον έναν γύρο μεγάλων σεισμών. Οι σκοτεινοί από πλευράς τους, χρησιμοποιούσαν διάφορες εξωτικές τεχνολογίες για να διαταράξουν την ψηλότερα στρώματα της γήινης ατμόσφαιρας, πράγμα που είχε επιβλαβείς επιπτώσεις στην χαμηλότερη ατμόσφαιρα. Η πρόθεση εδώ είναι να δημιουργηθούν συνθήκες που θα ευνοούν την μετάδοση ασθενειών στον πλανήτη. Η χρήση των βαρέων μετάλλων από τους σκοτεινούς, δημιούργησε δεινές καταστάσεις στο παρελθόν, που μας ανάγκαζαν κατά καιρούς να παρεμβαίνουμε σ’αυτά τα προγράμματα. Η επόμενή μας κίνηση είναι να προσδιορίσουμε χρονικά τις διάφορες ανακοινώσεις των μεταβατικών κυβερνήσεων με μια ενέργεια που θα σταματήσει τη λειτουργία αυτών των παράνομων κυβερνητικών βάσεων.

        Οι σκοτεινοί προτίθενται να αποσταθεροποιήσουν τη Μητέρα Γη και να χρησιμοποιήσουν αυτή την καταστροφή, για να παραμείνουν στην εξουσία. Τα αδέρφια μας της Κοίλης ή Εσωτερικής Γης (Αγκάρθα), παρακολούθησαν στενά αυτή την παράνοια και εμπόδισαν την επιτυχία αυτής της προδοσίας. Η έκταση του πανικού ανάμεσα στις κυβερνητικές ομάδες αυτής της ελίτ (cabal) προκάλεσε την έγκριση μιας σειράς εξ ίσου ανόητων μηχανορραφιών. Το πιο φιλόδοξο εγχείρημά τους είναι ένα πρόγραμμα επίθεσης στις βάσεις της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας που βρίσκονται μέσα στη θάλασσα ή πιο κοντά στην επιφάνεια από το βασίλειο της Αγκάρθα. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία που τους έδωσαν οι πρώην συνεργάτες τους στην Συμμαχία Άνκαρα  αυτή η ελίτ (cabal) προχώρησε στα σχέδια διείσδυσης των βάσεών μας και επίθεσης στα ανιχνευτικά μας σκάφη. Αυτά τα εγχειρήματα απέτυχαν και οδήγησαν σε καταστάσεις που κατέδειξαν το τεράστιο χάσμα μεταξύ της δικής μας τεχνολογίας και της δικής τους. Αυτά τα φιάσκα, κλιμάκωσαν τον πανικό τους και τους έδειξαν ξεκάθαρα ότι έρχεται η πτώση τους.

       Αυτά τα εμπόδια που ολοένα και αυξάνονται, έχουν φέρει τους σκοτεινούς σε απόγνωση. Καθώς αυτή μεγαλώνει, τους παρακολουθούμε να διασχίζουν τον πλανήτη αναζητώντας βοήθεια, αλλά τα παρακάλια τους απορρίπτονται από όλους και οι πρώην σύμμαχοί τους, τους εγκαταλείπουν για να φροντίσουν τους εαυτούς τους.  Αυτή η απόρριψη από πρώην συνεργάτες, δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο γεγονός ότι επίκειται η πτώση τους. Όταν έρθει το τέλος, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε όλες τις καταγραφές που θα χρειαστούν οι Γήινοι σύμμαχοί μας για να τους ασκήσουν δίωξη γρήγορα και νόμιμα. Θα βγείτε γρήγορα από τον τωρινό κυκεώνα και θα μπείτε σε φάση ευημερίας, όπου θα σας δοθούν αρκετές εκπληκτικές τεχνολογίες. Χρησιμοποιείστε τις καλά για να δείξετε τον σεβασμό σας προς τη Μητέρα Γη και να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας να κατανοήσουν καλύτερα πώς θα μεταμορφωθούν σε Φωτεινά Όντα με πλήρη συνείδηση. 

        NIDLE 22-ΙΟΥΝΙΟΥ-2010    

        Επιστρέφουμε για να σας μιλήσουμε για τις αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο σας. Αυτή τη στιγμή ο πλανήτης σας περνάει μια οικολογική κρίση που προήλθε από μια ασύδοτη εξάρτηση στα πετρέλαια. Αυτή η εξάρτηση πρέπει να σταματήσει, ειδικά αφού ήδη έχετε την τεχνολογία για να μεταμορφώσετε αυτό το απηρχαιωμένο σύστημα.  Πριν πολλά χρόνια, η κοινωνία σας απέκτησε αρκετές εφευρέσεις που βασίζονται στην ενέργεια του σημείου-μηδέν. Αυτές δημιούργησαν το θεμέλιο για ένα ηλεκτρικό σύστημα που μπορεί να καλύψει τα σπίτια, τα γραφεία και τα εργοστάσιά σας, και ηλεκτρικά οχήματα που δεν χρειάζονται διαρκή εφοδιασμό καυσίμου. Οι κυβερνήσεις σας κατακράτησαν αυτές τις εφευρέσεις και τις ανέπτυξαν μόνο σε μυστικά κυβερνητικά προγράμματα. Αυτές οι τεχνολογίες πρέπει να δοθούν στον κόσμο, αφού αποτελούν λύσεις για τις τωρινές σας δυσκολίες. Γι’ αυτό, σας ζητούμε να απαιτήσετε από τις κυβερνήσεις σας, να βγάλουν αυτές τις υπαρκτές τεχνολογικές λύσεις. Μπορούν να λύσουν τα οικονομικά σας προβλήματα, και να «αναστήσουν» τα εργοστάσιά σας που ψυχορραγούν, δίνοντας μια ώθηση για να τελειώσουν τα παγκόσμια οικονομικά δεινά.

        Προτείνουμε το αυτονόητο, ωστόσο οι σκοτεινοί είναι αποφασισμένοι να εμποδίσουν την πραγματοποίηση τέτοιων εποικοδομητικών πραγμάτων. Είναι ξεκάθαρο ότι η κύρια αιτία των παγκόσμιων διλημμάτων σας είναι αυτή η ελίτ.

        Όταν οι Ανουνάκι άλλαξαν στρατόπεδα, οι υποτακτικοί τους που ήταν στον πλανήτη ξεκίνησε μια εσωτερική διαμάχη μεταξύ τους, που μόνο πρόσφατα έληξε. Τώρα, η νικηφόρα ανασυγκροτημένη σκοτεινή ομάδα, τα έχει βάλει με νέο εχθρό: Τους γήινους συμμάχους μας. Αντίθετα με την προηγούμενη αψιμαχία, αυτή η σύγκρουση των σκοτεινών με τους Φωτεινούς, γίνεται όλο και πιο σφοδρή με τον καιρό. Όσες επιθέσεις και αν εξαπολύει η ελίτ, οι γήινοι σύμμαχοι απλά δεν πέφτουν. Απεναντίας!  Οι σκοτεινοί βλέπουν να πολιορκούνται από όλες τις πλευρές, είτε από γεγονότα που οι ίδιοι προκαλούν είτε από καταστάσεις που προκάλεσαν με προσοχή οι γήινοι σύμμαχοι. Η υπεροψία των σκοτεινών, τους εμποδίζει να αντιληφθούν τι τους συμβαίνει και τελικά αυτό θα φέρει και την πτώση τους. Το χρονοδιάγραμμα γι’ αυτή την ήττα δεν θα αργήσει, αφού η σκοτεινή αυτοκρατορία κρέμεται από μια κλωστή. Το  Federal Reserve έχει χρεοκοπήσει και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι αυτής της κάστας που κάποτε ήταν πανίσχυρη, δεν πάνε πίσω. Το σύστημα καταρρέει εκ των έσω και σύντομα αυτό θα γίνει γνωστό σε όλους.

        Η κατάρρευση της σκοτεινής αυτοκρατορίας, αντικατοπτρίζεται και στην επιταχυνόμενη διάλυση του οικοσυστήματος της Μητέρας Γης. Ο ρυθμός των εξαφανίσεων είναι τέτοιος, που η βιοποικιλότητα του πλανήτη απειλείται σοβαρά, καταδεικνύοντας ότι η πραγματικότητα που σας περιβάλλει είναι έτοιμη για μία τεράστια αλλαγή. Το τωρινό σας σύστημα βρίσκεται σε ένα σημείο που η πτώση του είναι βέβαιη. Είναι ζωτικής σημασίας να το καταλάβετε αυτό και να προετοιμαστείτε για τις επερχόμενες αλλαγές. Ο Ουρανός έχει ξεχωρίσει αυτόν τον κόσμο για μια πραγματικά μνημειώδη «σάρωση». Είμαστε μέρος αυτού του εγχειρήματος και βλέπουμε πόσο κοντά βρίσκεστε σε αυτή την δραματική μεταμόρφωση των θεμάτων σας.  Σημειώστε αυτά που σας λέμε. Η πραγματικότητά σας έφτασε στο σημείο της αλλαγής, μετά την οποία οι νέες κυβερνήσεις σας θα μας καλωσορίσουν ανοιχτά.

 Όταν γίνει αυτό, σκοπεύουμε να γίνουμε πλήρως γνωστοί σε σας.  Πολλά πρέπει να γίνουν άμεσα από εμάς καθότι  ο πλανήτης σας χρειάζεται επειγόντως κάποιες ειδικές «τονώσεις». Αυτό θα συντηρήσει τη Γη και θα δώσει στην κοινωνία σας το χρόνο για τη μετάβαση στην γαλαξιακή κοινωνία, σε μια λαμπρή νέα αυγή για σας!

Αυτή τη στιγμή διεκπεραιώνονται αρκετές κινήσεις. Πρώτον, η ελίτ έχει οργανώσει αρκετές διεθνείς συσκέψεις για να συζητήσουν τι μπορεί να γίνει για την τεράστια παγκόσμια οικονομική κρίση. Αυτές οι συσκέψεις ή έχουν αποτύχει ή είναι καταδικασμένες σε αποτυχία. Δεύτερον, οι σκοτεινοί έπεισαν πολλούς μέσω των κατεστημένων ΜΜΕ, ότι τα οικονομικά προβλήματα είναι απλά μια «βαθιά ύφεση» και ότι σύντομα θα το αντιστρέψετε αυτό. Τίποτα δεν απέχει περισσότερο από την αλήθεια και οι σκοτεινοί δεν ξέρουν πώς να ξεφύγουν από αυτό. Σε ό,τι τους αφορά, οι γήινοι σύμμαχοί μας κοντεύουν να ανατρέψουν τον τερατώδη πυρήνα αυτής της καταστροφής. Η Αμερικανική «τράπεζα»  Federal Reserve… αυτό το παράνομο κονσόρτσιουμ έχει χρεοκοπήσει και έχει ξεμείνει από μηχανορραφίες με τις οποίες θα «επιπλεύσει», γι’αυτό επίκειται και η πλήρης κατάρρευσή της. Η τράπεζα της Αγγλίας και οι συνεργοί της στο έγκλημα, είναι επίσης στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Παρομοίως, πολλές άλλες συμμαχικές τους τράπεζες είναι έτοιμες να υποκύψουν σε έναν μαζικό αφανισμό.

Σε μια τέτοια συντριβή (κραχ) στοχεύουν οι Γήινοι σύμμαχοί μας. Όταν η οικονομική κατάρρευση πιάσει πάτο, θα ξετυλιχθούν οι μεγάλες αλλαγές. Για να αντιμετωπιστεί η πτώση, οι Γήινοι σύμμαχοι έχουν ετοιμάσει αρκετά σχέδια για τα απρόοπτα, σκοπός των οποίων είναι να σας βοηθήσουν να περάσετε τη φάση της διάλυσης όσο πιο εύκολα γίνεται. Μην ξεχνάτε ότι το αμερικανικό μεγάλο-εταιρικό καθεστώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη μοίρα αυτού του οικονομικού συστήματος που πεθαίνει. Καθώς αποτυγχάνει το σύστημα, έτσι θα αποτύχει και το καθεστώς των ΗΠΑ. Οι Γήινοι σύμμαχοί μας είναι σε αναμονή για την αντικατάσταση αυτής της κυβέρνησης και του αποτυχημένου οικονομικού συστήματος. Το νέο έντιμο καθεστώς των ΗΠΑ θα είναι προσωρινό και μετά από 6-8 μήνες, θα δώσει ευχαρίστως τη θέση του σε μια αναδιοργανωμένη και συνταγματικά νόμιμη κυβέρνηση που θα έχει θεμελιωθεί στον κοινό νόμο και στο πραγματικό Σύνταγμα των ΗΠΑ. Σε συνάρτηση με αυτό, η πραγματική 13η  Τροποποίηση θα προστεθεί και οι παράνομες Τροποποιήσεις 14 και 16 θα ακυρωθούν.

Αυτή η αλλαγή σε τέτοια κλίμακα, υπό κανονικές συνθήκες θα χρειαζόταν περίπου έναν αιώνα να έχει απήχηση στην κρίσιμη μάζα. Είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε πώς μπορούν οι παγκόσμιες επικοινωνίες σας να αλλάξουν γρήγορα αυτό το πολύ-δοκιμασμένο χρονικό διάστημα, κάνοντας το παρόν διαφορετικό από όλες τις προηγούμενες εποχές στην πρόσφατη ιστορία σας. Συνδυάζονται δύο παράγοντες για να παράγουν μια δυναμική χωρίς προηγούμενο, που δεν ήταν εφικτή μέχρι τώρα. Το διαδίκτυο και το κινητό τηλέφωνο. Αυτά τα δύο μαζί, σχηματίζουν ένα τεράστιο δίκτυο που στέλνει άμεσα ιδέες και πληροφορίες σ’ όλο τον κόσμο. Ο αριθμός των κινητών έχει σπάσει κάθε ρεκόρ και αυξάνεται και χρειάζεται απλά να συντάσσετε απλά αλλά «δυνατά» μηνύματα και να εξαπολύετε ηλεκτρονική επίθεση στην παλιά πολιτική τάξη. Χρησιμοποιείστε αυτούς τους νέους επικοινωνιακούς χώρους για να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό «ποδοβολητό» για να τοποθετείτε τις απαιτήσεις σας ευθέως στους εκλεγμένους αξιωματούχους σας. Αυξήστε τα μηνύματά σας στο δεκαπλάσιο! Διατηρείστε την πίεση!

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι Γήινοι σύμμαχοί μας, θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν πολλές κυβερνητικές και οικονομικές αλλαγές. Τότε θα μπορέσει να γεννηθεί μια νέα εποχή. Ως μέρος αυτής της τεράστιας επιχείρησης, αυτές οι μεταβατικές κυβερνήσεις θα ανακοινώσουν την ύπαρξή μας, ως ένα ωφέλιμο και ζωτικό στοιχείο από αυτό που πρέπει να γίνει. Σας έχουμε αναφέρει παλιότερα πώς θα γίνει αυτό. Πρώτον, οι Γήινοι σύμμαχοί μας ξέρουν ότι αυτή η μετάβαση θα σοκάρει τους περισσότερους από σας. Τα διάφορα οφέλη, όπως η παραγραφή των χρεών, οι αναθεωρήσεις φορολογιών και μεγάλες χρηματικές δωρεές, θα ανακουφίσουν τα βάσανα πολλών. Δεύτερον, ο ερχομός της ειρήνης, αύξησε την παγκόσμια συνεργασία και την επιστροφή στρατιωτών στους αγαπημένους τους, θα φέρει κοντά μας πολλούς ακόμα.  Αυτές οι αρχικές ενέργειες θα δείξουν σε όλους ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν γι’αυτό που γίνεται. Το επόμενο βήμα θα είναι το νέο οικονομικό σύστημα.

        Η αλλαγή σε νομίσματα που θα βασίζονται στα πολύτιμα μέταλλα, είναι η κεντρική λογική του νέου συστήματος που αντικατοπτρίζει τις νέες πραγματικότητες του μετα-ψυχροπολεμικού κόσμου. Τα έθνη θα έχουν επανενωθεί, το εμπόριο ανάμεσα στις περιοχές θα έχει αυξηθεί και ο πλούτος θα επεκταθεί σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτές οι αλλαγές δεν μπορούσαν να γίνουν γνωστές μέχρι την κατάρρευση του Federal Reserve μια και αυτό δίνει ουσιαστικά ένα τέλος στις συμφωνίες που γίνονταν στο Dumbarton Oaks. Μετά θα μπορέσει να εφαρμοστεί ένα νέο σύστημα και οι νέες κυβερνήσεις θα επιταχύνουν τους ρυθμούς αυτής της διαδικασίας. Στην Αμερική, αυτό θα γίνει ταυτόχρονα με την επαναφορά του κοινού και Συνταγματικού νόμου. Αυτή την ώρα, η Αμερική έχει ένα σύστημα δικαιοσύνης που εστιάζει περισσότερο στις φυλακίσεις, παρά στο να δώσει στον κατηγορούμενο μια δίκαιη δίκη.  Το νέο δικαστικό σύστημα θα δώσει τέλος σε όλα αυτά.

       NIDLE 29-ΙΟΥΝΙΟΥ-2010

        Ένα από αυτά που θέλουν να κρύβουν από τον κόσμο αυτά τα σκοτεινά καθεστώτα και οι συνεργοί τους στα ΜΜΕ, είναι η πραγματική σύνθεση του φλοιού της Μητέρας Γης. Η στρατογραφία της υπόγειας επιφάνειάς της, είναι στην πραγματικότητα αρκετά διαφορετική από αυτή που δείχνουν τα βιβλία γεωλογίας που έχετε. Υπάρχουν τεράστιες ζώνες αερίων κάτω από την Καραϊβική, καθώς και κάτω από το μέσο του Ατλαντικού ωκεανού, του κεντρικού Ινδικού και του κεντρικού Ειρηνικού ωκεανού. Αυτές οι ζώνες αερίων βρίσκονται κοντά σε τεκτονικά ρήγματα, όπως στην Καραϊβική. Αυτή η περιοχή, από καταβολής της, υπήρξε ένας παράγων-αιτία για τη γρήγορη βύθιση της Ατλαντίδος, περίπου πριν 13.000 χρόνια. Αυτές οι ζώνες αερίων, είναι σχετικά αδρανείς τώρα. Οι γεωλόγοι μας τις παρακολουθούν στενά ενώ στέλνουν ενέργειες σημείου μηδέν, για να ελαχιστοποιήσουν τυχόν υπερβολικές ενδείξεις δραστηριότητας. Οι διάφορες πετρελαϊκές εξέδρες σας που στέκονται πάνω από αυτές τις τεράστιες ζώνες,  θα κινδυνέψουν αν έστω και μία από αυτές τις συνδεόμενες μεταξύ τους ζώνες, ενεργοποιηθεί.  Συνεπώς, δουλεύουμε πολύ προσεκτικά για να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο.

        Καθώς το κλίμα σας κινείται σε όλο και περισσότερες αλλαγές, τα καιρικά φαινόμενα θα είναι πιο έντονα και αυτό οδηγεί στο δεύτερο σημείο που μας απασχολεί. Η Καραϊβική είναι γνωστή για τους τυφώνες που τη «χτυπάνε» από τα μέσα του Ιουλίου μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου, το απόγειο των οποίων είναι συνήθως από τις αρχές του Αυγούστου ως τα μέσα του Σεπτέμβρη. Καθώς μπαίνουμε σ’αυτό το κρίσιμο σημείο αυτή τη βδομάδα, έχουμε στείλει αρκετές μετεωρολογικές αποστολές, για να παρακολουθούν και να κάνουν προσαρμογές, όταν θα είναι απολύτως απαραίτητο.  Πριν από την πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικό, γνωρίζαμε ότι οι αλλαγές στην ατμόσφαιρά σας, έδειχναν αρκετά σημεία στον πλανήτη, στα οποία θα δημιουργηθούν περισσότεροι κυκλώνες και τυφώνες απ’ ό,τι συνήθως. Μέχρι στιγμής, τα πράγματα είναι όπως τα περιμέναμε. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα μπορεί να εντείνουν τις καταστροφές στον Κόλπο, και θα πρέπει να σταθεροποιηθούν τα πράγματα χωρίς μεγάλη εμφανή επέμβαση από μεριάς μας. Μια τέτοια εμφάνισή μας, μπορεί να δημιουργήσει αχρείαστους φόβους και φήμες στον ντόπιο πληθυσμό.

        Όταν αναλάβουν εξουσία τα νέα καθεστώτα, μπορούμε να αρχίσουμε ανοιχτά διάφορες εργασίες που χρειάζονται για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την κηλίδα και να επιστρέψει μια πιο αποδεκτή κατάσταση την Καραϊβική. Μέχρι τότε, θα σας ζητήσουμε να χρησιμοποιήσετε την επιρροή σας και να επιμείνετε να χρησιμοποιηθούν που είναι διαθέσιμες για να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι από την κηλίδα που χειροτερεύει. Μέχρι στιγμής η πίεσή σας, είχε σαν αποτέλεσμα να βγουν τεχνολογίες που μπορούν να ξεκινήσουν αυτήν την διαδικασία, αλλά αυτό είναι μόνο μια αρχή.  Μπορούν να ενεργοποιηθούν πολλοί περισσότεροι μηχανισμοί για τον καθαρισμό. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εποχή να επιμορφώσετε τους αξιωματούχους σας και άλλους ότι πρέπει και μπορούν να γίνουν περισσότερα για να μειωθεί η καταστροφή της ακτής καθώς και των φυτών και των ζώων που πλήττονται. Αυτή η πετρελαιοκηλίδα είναι ένα τέλειο δείγμα του χάους που έχει ενσκήψει στον κόσμο σας, και το οποίο κοντεύει να γονατίσει τις κοινωνίες σας σ’ όλο τον κόσμο.

        Παρακολουθούμε επί μακρόν τις κοινωνίες σας να «τρέφουν» τους σκοτεινούς. Τώρα ο Ουρανός διέταξε να σταματήσει αυτός ο παραλογισμός και ότι μια νέα πιο συνειδητοποιημένη κοινωνία θα γίνει η νόρμα. Αλλά οι σκοτεινοί απέρριψαν τη διαταγή του Ουρανού. Γίνονται τώρα κάποιες ενέργειες που ξεκίνησαν εδώ και 4 δεκαετίες περίπου. Όταν ήρθαμε εδώ πριν από 2 δεκαετίες, μας ειπώθηκε να επικοινωνήσουμε με κάποια άτομα και ομάδες που ήταν πίσω από αυτού του είδους τις μεταρρυθμίσεις. Όταν το κάναμε αυτό, ανακαλύψαμε την έκταση του ελέγχου που επιβλήθηκε στον κόσμο σας από τους Ανουνάκι. Συναντηθήκαμε με το κεντρικό συμβούλιο των Ανουνάκι στις αρχές του 1992 και τους ενημερώσαμε ότι πλησίαζε το πρώτο εγχείρημα για επαφή.  Αυτό γρήγορα οδήγησε σε συγκρουσιακή συνάντηση με τις ομάδες συνεννόησης της Συμμαχίας Άνκαρα των Ανουνάκι, κατά την οποία τους ενημερώσαμε για τις ρητές απαιτήσεις του Ουρανού, γι’ αυτόν τον ιερό κόσμο.

        Έτσι ξεκίνησε μια σειρά διαλόγων που διήρκεσαν σχεδόν τρία χρόνια και οι οποίοι έληξαν όταν το ειρηνευτικό διάταγμα των Άνκαρα, ανακοινώθηκε το 1995. Αυτά τα διατάγματα, τα άλλαξαν όλα. Τώρα μιλάμε άμεσα και συχνά με τους υποτακτικούς των σκοτεινών στον πλανήτη, από τη στιγμή που οι Ανουνάκι αποφάσισαν να υποχωρήσουν και να επιστρέψουν στις βάσεις τους, στην άκρη του ηλιακού σας συστήματος.  Και ακόμα τους μιλάμε! Αλλά τώρα ήρθε η ώρα για δράση. Θα συμβούν πράγματα που θα αλλάξουν την πραγματικότητά σας και θα σας δώσουν την εκκίνηση για το τελικό σας ταξίδι προς την πρώτη επαφή και την πλήρη συνειδητότητα. Μην επιτρέψετε στην ταραχή γύρω σας, να σας αποσπάσει την εστίαση. Σε λίγο θα βιώσετε πολλά υπέροχα πράγματα. Οπότε, προετοιμαστείτε και να ξέρετε ότι μερικά από αυτά θα είναι απρόσμενα. Απολαύστε το ταξίδι!                

      NIDLE 13-ΙΟΥΛΙΟΥ-2010

       Συνεχίζουμε με τη συζήτησή μας για το τι γίνεται στον κόσμο σας και με την πρώτη επαφή. Επί του παρόντος, οι Γήινοι σύμμαχοί μας, τελειώνουν κάποιες διαδικασίες που αντικρούουν αυτά που σκαρώνουν τώρα οι σκοτεινοί. Η σκοτεινή ελίτ είναι αποφασισμένη να στήσει εμπόδια στις τελικές μεταφορές των νέων τραπεζικών κανονισμών που έχουν να κάνουν με την αναδιοργάνωση ορισμένων μεγάλων τραπεζών στην Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία-Νέα Ζηλανδία και την Ασία-Ιαπωνία.  Αυτοί οι κανονισμοί είναι ο πυρήνας του νέου τραπεζικού συστήματος με το σκληρό νόμισμα. Οι καταθέσεις χρυσού που θα στηρίζουν αυτούς τους τραπεζικούς κανονισμούς έχουν τοποθετηθεί σε ειδικά μυστικά σημεία, και οι αξιωματούχοι που θα χειριστούν αυτά τα νέα ανοιχτών τραπεζών συναλλάγματα, βρίσκονται επίσης σε κρυφές περιοχές.  Όταν ολοκληρωθούν τα επόμενα βήματα, αυτοί οι αξιωματούχοι θα βγουν και θα κάνουν μια σειρά από εκπληκτικές παγκόσμιες ανακοινώσεις. Αυτές οι επίσημες δηλώσεις θα γυρίσουν τον κόσμο σε μια νέα οικονομική πραγματικότητα, και σε συνάρτηση με αυτές τις δηλώσεις, θα έρθει και η ακύρωση των παγκόσμιων χρεών. Κάτω από συνθήκες νέας αρχής, θα ξεκινήσει μια νέα περίοδος ευημερίας.

        Τα πολυπόθητα χρήματα αυτής της ευημερίας θα παραδοθούν στο ίδιο χρονικό διάστημα. Οι νέες κυβερνήσεις-φροντιστές θα εξηγήσουν κάποιες ιδέες που αυτή τη στιγμή είναι ευρέως γνωστές στον κόσμο. Πρώτη είναι η ιδέα της αυτεξουσίας, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πλήρους έκφρασης των αναφαίρετων δικαιωμάτων κάθε ατόμου. Στην Αμερική, αυτό σημαίνει την επανεδραίωση του αρχικού Συντάγματος των ΗΠΑ και την πλήρη επιστροφή στον κοινό νόμο. Οι νέες κυβερνήσεις θα σας εξηγήσουν τι σημαίνει αυτό. Το ίδιο θα γίνει με τον δικό του τρόπο και στον υπόλοιπο κόσμο. Οι περισσότερες κυβερνήσεις ση΄μερα δεν είναι πραγματικά έντιμες και θα εφαρμοστεί ένα σωστό σύστημα αντικατάστασής τους από τους Γήινους συμμάχους μας. Αυτό εμπεριέχει συστήματα εθνικής αναγνώρισης, επικυρωμένο από ένα νομικό σύστημα κοινού νόμου και την επαναφορά ενός σώματος αναφαίρετων δικαιωμάτων που είχαν απονεμηθεί τους τελευταίους αιώνες. Παραδοσιακές ομάδες διδασκάλων στην Ασία, διορισμένοι από το Πνεύμα, θα χρησιμοποιήσουν τη θεϊκή διανομή για να επανεδραιώσουν έναν νέο κανόνα, βασισμένο σε φυσικά δικαιώματα στην ελευθερία και την ευημερία.

        Ο πιο ενδιαφέρων τόπος από όλους, είναι η Αφρική. Εδώ οι αποικιοκράτες μοίρασαν τα λάφυρα και δημιούργησαν αποικίες που δεν υπελόγισαν τα πολιτισμικά όρια των ιθαγενών. Έτσι, όταν άρχισαν οι νομικές προκλήσεις σ’αυτά τα ξέχωρα τώρα έθνη, συγκλήθηκαν μια σειρά από διαβουλεύσεις με τους παραδοσιακούς αρχηγούς της χώρας. Από αυτές τις συναντήσεις, οι οποίες έμοιαζαν με τις συσκέψεις που γίνονταν στον κόσμο σας για τα δικαιώματα των ιθαγενών, επινοήθηκε και εφαρμόστηκε ένα μεγάλο σχέδιο. Συνολικά, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός δεδικασμένων που σχηματίζει μια βάση γι’αυτό που θα γίνει. Οι Γήινοι σύμμαχοι, γνωρίζοντάς το αυτό, συνέταξαν αρκετά συμφωνητικά σε σχέση με το τι μέλλει γενέσθαι στην Αφρική. Αυτά τα κομμάτια γης έχουν διαχωριστεί τεχνητά σε έθνη, τα οποία έχουν επίσης μεγάλα χρέη.  Κάποια άτομα έχουν συμφωνήσει να πάρουν αυτή τη γη και να μετατρέψουν αυτό το χάλι σε μια ευημερούσα, εθνικά αυτόνομη και επιτυχημένη ομάδα εθνών. Οι λαοί αυτών των τόπων είναι έξυπνοι, με κίνητρα και είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες εθνικής επιτυχίας.

        Ο υπόλοιπος κόσμος σας είναι επίσης έτοιμος να θέσει σε εφαρμογή την προσωπική ελευθερία ώστε να καταδείξει πώς μπορεί να ανθίσει η επιτυχία. Μην υποτιμάτε αυτούς που ως τώρα τους έλειπαν τα μέσα ή στερήθηκαν την αυτονομία που θα τους επέτρεπε να ξαναφτιάξουν τον τόπο τους. Ένα είδος μαγείας είναι έτοιμο να δώσει την εκκίνηση στις ψυχές σας και να σας στείλει σε ένα ταξίδι που θα σας αφήσει άναυδους.  Πιστεύουμε ακράδαντα πως αυτό που πρόκειται να γίνει, θα είναι ένας εξαιρετικός καταλύτης. Θα δημιουργήσετε ομάδες, θα ξεκινήσετε εργασίες και θα πετύχετε στόχους που θα αλλάξουν ριζικά το πώς αντιλαμβάνεστε ο ένας τον άλλον και την πραγματικότητα στην οποία ζείτε. Περιμένουμε αυτή την έκρηξη ενέργειας να μεταμορφώσει τον τρόπο της σκέψης σας και να χαράξει δρόμους διακυβέρνησης, διαφορετικούς από αυτό που είναι σήμερα η νόρμα του κόσμου σας. Στεκόμαστε μαζί σας σ’αυτό και σκοπεύουμε να σας δώσουμε ιδέες που θα διευρύνουν τους ορίζοντες των ενασχολήσεών σας. Καθώς η λάμψη του Πνεύματος αναδύεται μέσα σας, οι δυνατότητες των οραματισμών και των υλοποιήσεών σας θα φτάσουν στο απόγειο, οδεύοντας αναπόφευκτα και φυσιολογικά προς την πλήρη συνειδητότητα.

        Η διαδικασία της αλλαγής, σας έρχεται φυσιολογικά. Αυτό που έκαναν οι σκοτεινοί με μεγάλη επιτυχία, ήταν να πάρουν αυτή την προδιάθεσή σας και να χειραγωγήσουν τη συμπεριφορά σας προς όφελός τους. Αυτό κράτησε τον πλούτο σχεδον αποκλειστικά στα χέρια των λίγων εκλεκτών, πράγμα που τους επέτρεψε να ελέγχουν τις κυβερνήσεις και ως εκ τούτου, τον πλανήτη. Αυτός ο έλεγχος σήμαινε επίσης πως οποιαδήποτε ενέργειά σας δεν στήριζε κάποιες εκβάσεις, αποκλειόταν ή καταστρεφόταν.  Ο αριθμός των ανθρώπων που συνάντησαν αυτό το σύνδρομο, είναι τεράστιος. Θα δώσουμε τη δυνατότητα σε τεχνολογίες που έχουν αποκλειστεί και που είναι σημαντικές στις επερχόμενες εργασίες καθαρισμού της Γης, να «ανακαλυφθούν εκ νέου» από αυτή τη γενιά. Οι σκοτεινοί διαθέτουν και αρκετούς μηχανισμούς που έχουν κατασχεθεί, τους οποίους θα γνωστοποιήσουν τα καθεστώτα που θα αναλάβουν εξουσία. Αυτή την εποχή, η συγκάλυψη των ΑΤΙΑ θα τελειώσει και αυτό θα μας επιτρέψει να επέμβουμε πιο ανοιχτά. Η πρώτη επαφή μας επιτρέπει να συνεργαστούμε και αυτό θα βοηθήσει να εξαλειφθεί η ξενοφοβία σας.

        Θα συναντήσετε τους προγόνους σας και την πνευματική σας οικογένεια. Αυτό απαιτεί μια πλήρη δέσμευση από πλευράς σας, να φτάσετε στην πλήρη συνειδητότητα. Πρόθεσή μας είναι να κατανοήσετε πλήρως τι συνεπάγεται αυτή η δέσμευση. Οι βασικοί στόχοι (των προσεδαφίσεων?) είναι, πρώτον να μας συνηθίσετε και να πάρουμε τις απόψεις σας για το τι σας έχει συμβεί. Μετά θέλουμε να καταλάβετε καλύτερα τι συμβαίνει στους θαλάμους Φωτός της Εσωτερικής Γης. Είναι απαραίτητο να σας παραθέσουμε όλα τα δεδομένα, γιατί αυτή η μεταμόρφωση συνεπάγεται πάρα πολλά! Θα αλλάξετε, από άνθρωπος γεμάτος φόβο και αμφιβολία, σε κάποιον που καταλαβαίνει απόλυτα το θεϊκό σχέδιο και είναι επί της ουσίας ένας Άγγελος με σώμα. Οι αμέτρητες δυνάμεις που θα γίνουν δικές σας, είναι εκπληκτικές! Αυτό πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό πριν μπείτε στους θαλάμους του Φωτός.

          Η μεταμόρφωση που θα υποστείτε, απλά αναδομεί αυτό που τώρα είναι σε λανθάνουσα κατάσταση και υποδομημένο μέσα σας. Εδώ και 13 χιλιετίες, ζήσατε σε μια πραγματικότητα, μέσα στην οποία, ίσα που ήσασταν ικανοί να χρησιμοποιείτε το 12% αυτού που πραγματικά έχετε. Αυτή η κατάσταση δεν έχει καμία σχέση με την κατάσταση που θα κληρονομήσετε! Οι δύο δεκαετίες που πέρασαν, είδαν τον Ουρανό και τα πολλά πνευματικά του όργανα, να χρησιμοποιούν τις ικανότητές τους για να ετοιμαστούν για αυτή τη δραματική μεταμόρφωση. Θα μεταμορφώσετε όλα όσα τοποθετήθηκαν μπροστά σας από τότε που πρώτο μπήκατε σε μια περιορισμένη συνειδητότητα.  Οι θάλαμοι Φωτός τα μηδενίζουν όλα αυτά και αναζωογονούν αυτά που ήταν σε λήθαργο μέσα σας. Αυτή η διαδικασία χρειάζεται έναν μέντορα που σας γνωρίζει καλά και που είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση των πάντων, από την αρχή μέχρι το τέλος. Εκείνος/η θα φροντίσει να «ανθίσει» ο Πλήρης Εαυτός σας όπως προβλέπεται και να επιστρέψετε στην φυσική σας κατάσταση του Αγγέλου με υλικό σώμα.

        Όταν θα έχετε ολοκληρώσει την μεταμόρφωσή σας, θα αρχίσετε να θυμάστε τα πλήρη δεδομένα της πραγματικής σας υπόστασης. Τότε θα χρειαστεί να εκπαιδευτείτε στις εκφάνσεις της πλήρους συνειδητότητας. Αυτό θα περιλαμβάνουν οι πρώτες μέρες της εκπαίδευσης. Θα μπορέσετε να αντιληφθείτε ιδέες και να τις εφαρμόσετε σχεδόν στιγμιαία. Ουσιαστικά αυτή η εκπαίδευση είναι περισσότερο σαν μαθήματα επανάληψης, καθώς θα ανακτάτε προηγούμενα ταλέντα σας. Κατά τις πρώτες αυτές μέρες θα βιώσετε πάρα πολλά περιβαλλοντικά ερεθίσματα και θα συναντήσετε στοιχεία που αυτή τη στιγμή δεν πιστεύετε ότι υπάρχουν «εκεί έξω». Είναι ζωτικής σημασίας η εξοικείωσή σας μ’ αυτό και η εφαρμογή μιας φυσιολογικής αντιμετώπισης. Όταν ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας σ’ αυτή την πληθώρα ερεθισμάτων, τα υπόλοιπα είναι εύκολα! Θα έχετε γίνει ένα πλήρους συνειδητότητας πλάσμα του Φωτός!

        NIDLE 20-ΙΟΥΛΙΟΥ-2010

        Επανερχόμαστε για να σας πούμε περισσότερα! Αυτή τη στιγμή, οι τρέχουσες δυσκολίες που επηρεάζουν το τραπεζικό σύστημα της ΕΕ, συνεχίζουν να βαθαίνουν. Αυτές οι εξελίξεις είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου αυτών που θα έρθουν. Ένας τεράστιος αριθμός παραγώγων, χρεωστικών ομολόγων και άλλων χρηματικών μηχανισμών πρέπει να αποπληρωθούν και δεν υπάρχει εμφανής οικονομική πανάκεια για την καταστροφή που μπορούν να προκαλέσουν. Παρόμοιες καταστάσεις προκύπτουν και σε άλλα μέρη του κόσμου σας.  Η σκοτεινή ελίτ αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η πολιτική του ψεύδους γι’ αυτά τα πράγματα δεν πιάνει τόπο πλέον και πρέπει να επινοήσουν νέες δικαιολογίες και μάλιστα, γρήγορα. Εντωμεταξύ οι Γήινοι σύμμαχοί μας περιμένουν να φτάσουν όλα αυτά στο σημείο που δεν πάει άλλο, για να μπορέσει επιτέλους να ξεκινήσει η τελική ώθηση προς την εμφάνιση ενός νέου οικονομικού συστήματος. Επιπλέον, η σκληρή παρακράτηση των σκοτεινών στους χρηματικούς πόρους, αρχίζει να χάνεται. Το Ευρώ, το Δολάριο και το Γιέν έχουν πρόβλημα, και ήδη εκτυλίσσονται καταστροφολογικά σενάρια στην Κίνα, την Ινδία και τη Μέση Ανατολή. Κάτι πρέπει να υποχωρήσει και αυτή η «υποχώρηση» πρέπει να είναι η υπέρβαση της συνθήκης του Dumbarton Oaks. Πρέπει να εφαρμοστεί ένα νέο σύστημα τώρα!

        Η σκοτεινή ελίτ, αντιστέκεται σθεναρά σ’ αυτή την αλλαγή. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ και αρκετών κεντρικών τραπεζών, είχαν σαν αποτέλεσμα να φανεί ότι αυτή είναι η μόνη πραγματική επιλογή.  Η ανάκληση του δολαρίου είναι μια κίνηση που το υπουργείο οικονομικών των ΗΠΑ αρνείται να συζητήσει δημόσια, αλλά σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, λένε διαφορετικά πράγματα. Το Δολάριο και η τράπεζα Federal Reserve Bank (FED) χρειάζονται μια γρήγορη τόνωση, καθώς το δολάριο στην πραγματικότητα επιπλέει με μια αξία που καθορίζεται από την χρεοκοπημένη FED. Αυτό επηρεάζει την Ευρώπη και την Ιαπωνία, και απαιτούν την αναδιάταξη του Ευρώ και του Γιέν, με μια νέα χρηματική εξίσωση. Αυτή η εξίσωση περιλαμβάνει ένα νόμισμα υποστηριζόμενο από πολύτιμα μέταλλα, ε συνδυασμό με νέα στάνταρ διεθνούς συμπεριφοράς της τραπεζικής βιομηχανίας. Για τις ΗΠΑ και τους τραπεζίτες της Γουόλ Στριτ, αυτό είναι ένα πικρό χάπι που θα πρέπει να καταπιούν. Καθώς χειροτερεύει η κρίση, οι Γήινοι σύμμαχοί μας συνεχίζουν να εξηγούν στους σκοτεινούς της ελίτ ότι η καλύτερη λύση είναι να αφήσουν να περάσει ένα νέο σύστημα που θα διευθύνουν και θα λειτουργούν οι Γήινοι Σύμμαχοί μας. Αυτό είναι το χάπι-δηλητήριο που οι σκοτεινοί βλέπουν ότι ίσως αναγκαστούν να καταπιούν. Αλλά επιμένουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν αυτό που ισοδυναμεί με θανατική καταδίκη, η οποία όμως, γρήγορα θα γίνει αναπόφευκτη.

        Η πίεση της συλλογικής άποψης από τα περισσότερα έθνη στον κόσμο, βάζει τις κυβερνήσεις της Δύσης σε δίλημμα. Οποιαδήποτε θεωρητικά σημάδια ανάπτυξης, διαβρώνονται γρήγορα. Κάθε «ανεπτυγμένο» έθνος, πέφτει σε λακκούβες που παράγονται από την ανεργία, την καταναλωτική πίστη ή την αδυναμία του νομίσματός του, πράγμα που σημαίνει ότι το σύστημα δείχνει σημάδια επικείμενης κατάρρευσης. Είδαμε πολλούς ειδήμονες του κόσμου σας να μιλάνε ανοιχτά για ένα «τρίτο» οικονομικό κραχ. Τέτοιες τοποθετήσεις φοβίζουν τους υποτακτικούς της ελίτ, κάνοντας το σενάριο του δηλητηριώδους χαπιού όλο και πιο πιθανό. Προς αυτό το στόχο, οι Γήινοι σύμμαχοί μας ακροβατούν μέσα στο τεράστιο εκτός ελέγχου αίνιγμα που είναι το παλιό οικονομικό σύστημα, για να βρουν τρόπο να υπερκεράσουν αυτόν τον επικείμενο «αποκεφαλισμό». Στόχος τους είναι να επιβάλουν ένα νέο οικονομικό σύστημα και να «ρίξουν» τις κυβερνήσεις που υποστηρίζουν το παλιό. Για παράδειγμα, το εταιρικό καθεστώς των ΗΠΑ που πασχίζει να εμποδίσει την κατάρρευση το σύστημα της συνθήκης του Dumbarton Oaks.  Αυτή η κατάσταση τώρα φτάνει σε αποφασιστικό σημείο, καθώς η εταιρικο-κρατία των ΗΠΑ παραπαίει και βλέπει το τεράστιο παλιρροϊκό κύμα του χρέους να πλησιάζει απειλητικά την ήδη αβέβαιη θέση της. Το τέλος του δολαρίου είναι κοντά!

        Η παγκόσμια κοινωνία σας έχει να αντιμετωπίσει κι άλλον αποφασιστικό παράγοντα: Τη φύση (Γαία)! Η ανάπτυξη της κοινωνίας σας τα τελευταία 200 χρόνια, δημιούργησε μια ανεξέλεγκτη επέκταση στο περιβάλλον. Αυτό έγινε μια αφύσικη φούσκα που αργά ή γρήγορα έπρεπε να σπάσει. Η πρώτη ένδειξη γι’αυτό ήταν το οικολογικό κίνημα της δεκαετίας του 70, που μας επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι κάποιοι από εσάς αφυπνίζεστε στην αναγνώριση της τεράστιας σημασίας της φύσης. Η Μητέρα Γη, τραυματιζόταν σοβαρά από την απώλεια των δασών της, των υδροβιότοπων και των μεγάλων εκτάσεων της, από την ασταμάτητη επέκταση της κοινωνίας σας. Τώρα αποκομίζετε τα αποτελέσματα της απροσεξίας σας. Η Φύση πεθαίνει. Η βιοποικιλότητα που είναι απαραίτητη για το ευ ζην του κόσμου σας, είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο και αν χαθεί, η κοινωνία σας είναι επίσης καταδικασμένη στο τέλος. Ωστόσο, αυτοί που ελέγχουν τον κόσμο σας, φαίνονται ανίκανοι να το αναγνωρίσουν αυτό ή να ενεργήσουν τα δέοντα. Αυτή η απόλυτη αδιαλλαξία, αναγκάζει τους Γήινους συμμάχους μας να διώξουν τους σκοτεινούς από την εξουσία.

        Αυτό που τώρα  προστίθεται στο μείγμα, είναι η υπόσχεση της αφθονίας. Η παγκόσμια ευημερία μπορεί να αναδιανείμει την εξουσία σε όλη την κοινωνία, αλλά αυτό δημιουργεί και την ανάγκη της επιμόρφωσης όλων για τις αλήθειες που τους περιβάλλουν. Το σύστημα κακής επιμόρφωσης του κόσμου και η εμφανής χειραγώγηση των ΜΜΕ, έχουν εμφυσήσει στον κόσμο την επιθυμία να βρουν νέες και αληθινές πληροφορίες που θα αρχίσουν να λύνουν την πλειάδα των παγκόσμιων απειλών που επείγουν. Πρόθεσή μας είναι να στηρίξουμε αυτή την ανάγκη, δίνοντας τα δεδομένα για την κοινωνία σας και την δική μας. Καθώς προχωράτε προς την πλήρη συνειδητότητα, η πρωταρχική αντίληψη του αυτεξούσιου μπαίνει κάτω από τον προβολέα. Και τότε, σε μια ατμόσφαιρα ανοιχτής συζήτησης, μπορείτε να αποφασίσετε τον καλύτερο τρόπο να οδηγήσετε την παγκόσμια κοινωνίας σας προς αυτό το λαμπρό μέλλον.

        NIDLE 27-ΙΟΥΛΙΟΥ-2010

        Ερχόμαστε ξανά! Μεγάλη ταραχή έχει ενσκήψει στην πραγματικότητά σας! Η ταραχή που χρειάζεται για να ανασηκωθούν οι σκοτεινοί της ελίτ από τις θέσεις εξουσίας, έρχεται και πολλές συμφωνίες εφαρμόζονται τώρα, που θα πετύχουν αυτόν τον στόχο. Ομάδες μέσα στην Αμερική, ενώνονται οπλισμένες με σχέδια και νομικά έγγραφα για να καταδείξουν την ανομία  της τωρινής Αμερικανικής κυβέρνησης, και αυτό θα δείξει τον δίκαιο λόγο για την εγκαθίδρυση νέας διακυβέρνησης. Παράλληλα με αυτές τις εξελίξεις, υπάρχουν παρόμοιες διαδικασίες σε πολλά άλλα έθνη, που διεκπεραιώνονται με τους Γήινους συμμάχους μας. Να θυμάστε ότι με την αλλαγή του καθεστώτος θα έρθουν και τα χρήματα της ευημερίας σας. Αρκετές κυβερνήσεις αψηφούν τώρα το καθεστώς των ΗΠΑ και στήνουν κρυφά μια πρόκληση για την νομιμότητα της διοίκησής της και διάφορες στρατιωτικές και αστυνομικές οργανώσεις, είναι κοντά στο να μπουν στον αγώνα. Με λίγα λόγια, βλέπουμε γεγονότα που θα βγάλουν επιτέλους το θέμα στην επιφάνεια. Εντωμεταξύ η κατάρρευση του οικονομικού συστήματος, ολοένα και πλησιάζει. Η τελευταία ώθηση για να ανατραπεί το φράγμα της σκοτεινής εξουσίας στον κόσμο σας, προκύπτει τώρα!

        Εντωμεταξύ η Μητέρα Γη συνεχίζει να φέρνει αυτήν την πραγματικότητα στην στιγμή της αλλαγής της. Τα παράξενα καιρικά φαινόμενα, φέρνουν δυνατούς τυφώνες, πλημμύρες και καταιγίδες στην Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική και την Ωκεανία, προειδοποιώντας έτσι ότι ο κόσμος που γνωρίσατε, πλησιάζει στο σημείο της μαζικής αλλαγής.  Αυτό είναι το σημείο όπου η Μητέρα Γη θα μετακινήσει τον τρισδιάστατο κόσμο σας στην Πέμπτη διάσταση. Προφανώς, δεν μπορείτε να παραμείνετε όπως είστε και να επιζήσετε αυτής της αναδιάταξης του κόσμου στην επιφάνεια της γης, και αυτό είναι ένας από τους πρωταρχικούς λόγους για την πρώτη επαφή. Αυτοί που ακόμα σας διοικούν, επιμένουν στην παράλογη πίστη ότι μπορούν να αποτρέψουν το αναπόφευκτο. Αυτός ο λόγος και μόνο, είναι αρκετός για να απομακρυνθούν οι τωρινοί αξιωματούχοι με το λυσσαλέο εξουσιαστικό παρεμποδισμό τους. Πρέπει να γίνουν πολλά μόλις φύγουν αυτοί οι υποτακτικοί των Ανουνάκι. Η Γη είναι ακόμα ένας εύθραυστος τόπος, με οικοσυστήματα που σύντομα θα πάψουν να είναι βιώσιμα. Η επιδιόρθωση αυτής της ζημιάς χρειάζεται μια παγκόσμια προσπάθεια, που θα υποστηριχθεί από την γρήγορη εμφάνιση των τεχνολογιών που τώρα κρύβονται. Μετά είναι το θέμα των ολοκληρωμένων αποκαλύψεων για τα ΑΤΙΑ.

       Οι Γήινοι σύμμαχοί μας καταλαβαίνουν το πώς και το γιατί αυτών των αποκαλύψεων. Είναι ένα εγχείρημα που πρέπει να περαιωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην υπάρξει αμφιβολία ότι είμαστε καλών προθέσεων και πλάσματα του Φωτός.  Μέσα στα χρόνια, πολλές φατρίες στην κοινωνία σας έχουν διασπείρει ένα δόγμα που δαιμονοποιεί όποιον δεν είναι γήινος.  Επιπλέον, η ύπαρξη της Εσώτερης Γης, πρέπει να παρουσιαστεί μαζί με ένα νέο, πλήρως τεκμηριωμένο γεωλογικό μοντέλο του πλανήτη.  Ο κόσμος της Agartha έχει ετοιμάσει μια σειρά ανακοινώσεων που θα λύσουν στα σίγουρα αυτό το ζητούμενο. Ο σκοπός αυτής της πληροφόρησης είναι να διευκολύνει τον κόσμο σας στην αποδοχή του γεγονότος ότι δεν είστε μόνοι και ότι ο κόσμος είναι φτιαγμένος διαφορετικά από ό,τι έχει διδαχθεί. Όταν αυτά τα δεδομένα αποδειχθούν αδιάσειστα, θα μπορέσουν να ακολουθήσουν και οι δικές μας ανακοινώσεις.  Αυτό που επιθυμούμε, είναι πρώτον να σας βοηθήσουμε να αναπροσαρμοστείτε στον επιφανειακό κόσμο της Μητέρας Γης. Μετά επιθυμούμε να εισαγάγουμε κάποιες συσκευές τεχνολογίας φωτός, οι οποίες μαζί με τις τώρα κρυμμένες στον πλανήτη σας τεχνολογίες, μπορούν να επιλύσουν τα οικολογικά προβλήματα που σας ταλανίζουν.

        Οραματιζόμαστε να γίνουν οι προσωρινές κυβερνήσεις, γέφυρες για μια νέα πραγματικότητα. Ο πρώτος στόχος είναι να ανέβουν και να λειτουργήσουν αυτές οι μεταβατικές κυβερνήσεις. Το μεγάλο σοκ αυτών των τεράστιων κυβερνητικών και οικονομικών αλλαγών, θέλει χρόνο για να εμπεδωθεί στο συλλογικό ασυνείδητο, και να γίνουν αποδεκτά ως «φυσιολογικά». Αυτό θα επιτευχθεί μετά από αμέτρητες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, που θα εξηγούν τα πάντα λεπτομερώς. Μετά θα ακολουθήσει η αποκάλυψη των συγκαλύψεων των ΑΤΙΑ.  Αυτό το εγχείρημα έχει δύο σκέλη, αρχίζοντας με αφηγήσεις πολλών αυτοπτών μαρτύρων και την δημοσιοποίηση των φακέλων για τα ΑΤΙΑ που είναι τώρα απόρρητοι και θα δώσουν ένα χρονικό των επαφών με εξωγήινους από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό θα οδηγήσει στο δεύτερο μέρος: Στο γεγονός της καλοπροαίρετης παρουσίας μας και της πρώτης επαφής. Για άλλη μια φορά, οι Αγκαρθανοί σύμμαχοί μας έχουν εμπνευστεί μια θαυμάσια προσέγγιση γι’ αυτό και οι σύνδεσμοί μας μαζί με τους Γήινους συμμάχους μας είναι πλήρως ενημερωμένοι γι’ αυτό το σχέδιο. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας, μπορούμε να αρχίσουμε να μεταδίδουμε ανοιχτά, για πολλά θέματα που πρέπει να συζητηθούν πριν λάβουν χώρα οι μαζικές προσεδαφίσεις.

       Το πιο σημαντικό θέμα, είναι φυσικά, η πλήρης συνειδητότητα. Πρέπει να ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση μαζί σας, με τον σωστό τρόπο. Έχετε ζήσει για πολλές γενιές σε μια κατάσταση περιορισμένης συνειδητότητας, που δεν έχει αμφισβητηθεί ποτέ.  Οι Ανουνάκι σας χειραγώγησαν για να πιστέψετε ότι ο Θεός σας δημιούργησε έτσι, ενώ η αλήθεια είναι το αντίθετο. Πραγματικά, η τωρινή σας προσωπικότητα είναι απλά το επικάλυμμα αυτού που πραγματικά είστε.  Τα γεγονότα για το πώς γίνατε έτσι, πρέπει να παρουσιαστούν με αρτιότητα και αρκετά αδιάσειστα στοιχεία, ώστε να μπορέσετε να αποδεχτείτε την πραγματικότητα του εαυτού σας. Οι επιστήμες σας, έδιναν κάποια υπονοούμενα γι’ αυτό, τις τελευταίες δεκαετίες. Οι μελέτες τους πάνω σε άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες, ανοίγουν το δρόμο για τις αποκαλύψεις μας. Είστε όλοι ικανοί να κάνετε πράγματα, τα οποία έχετε δει μονάχα στα λιγοστά ντοκιμαντέρ που βασίζονται σ’ αυτές τις μελέτες. Στην πραγματικότητα, είστε πολλά περισσότερα από ό,τι απεικονίζουν αυτά τα προγράμματα και οι ταινίες.

        Είστε ένα Ον πλήρους συνειδητότητας, υπό μεταμφίεση, το οποίο έχει ξεχάσει εντελώς τις εκπληκτικές ικανότητες που έχετε. Μία από τις επιπτώσεις της πτώσης σε περιορισμένη συνειδητότητα, είναι η τελική απώλεια όλων των επιγνώσεων του ποιοι και τι είστε ή από πού έρχεστε. Στην προκειμένη περίπτωση, βρίσκεστε σ’ αυτή την κατάσταση για πάνω από 13 χιλιετίες! Είναι λογικό να χρειαστείτε πολύ ιδιαίτερη και ατομική διδαχή, μαθήματα υπενθύμισης και μπόλικη αγάπη και στήριξη για να μπορέσετε να επαναπροσδιορίσετε το πραγματικό Είναι σας. Ήρθαμε σαν διαστημική πνευματική σας οικογένεια και έχουμε υποσχεθεί να ας φέρουμε πίσω στην πλήρη θεϊκή συνειδητότητα.  Όλα αυτά θα γίνουν σε συνεργασία με τον Ουρανό. Αυτός ο ξεχωριστός πλανήτης και αυτό το ξεχωριστό ηλιακό σύστημα, θα αναδομηθούν και θα δημιουργηθεί ένα νέο αστρικό έθνος.  Αυτό το αστρικό έθνος θα ανθίσει και θα γίνει το επίκεντρο για πολλές συσκέψεις που θα μονιμοποιήσουν την γαλαξιακή ειρήνη και θα φέρουν ενότητα σε πολλές χιλιάδες κοντινούς γαλαξίες.

Η Μητέρα Γη, καλοδέχεται το πεπρωμένο της και επιθυμεί με αγάπη να αγκαλιάσει και το δικό σας. Η παγκόσμια κοινωνία σας, βρίσκεται σ’ ένα σημείο όπου ένα νέο  ιδεολογικό μοντέλο χρειάζεται επειγόντως. Είναι πλέον καιρός να επέλθει αλλαγή στο τωρινό βιομηχανικό σας μοντέλο, και μια νέα ενέργεια και μια νέα κοινωνία πρέπει να γεννηθεί αν είναι να επιβιώσετε. Όπως γνωρίζετε, οι δικές σας εξελικτικές συνθήκες δδεν ήταν φυσιολογικές και το ερώτημα δεν είναι τόσο το τι θα κάνετε εσείς σ’αυτό το σημείο, αλλά τι θα κάνουμε εμείς. Θέλουμε να σας προχωρήσουμε προς μία λύση που συμπεριλαμβάνει την επιστροφή σας στην πλήρη συνειδητότητα. Για να γίνει αυτό, έχουμε επέμβει έμμεσα στην κοινωνία σας με πολλούς τρόπους από τη δεκαετία του ’60. Ο πολιτισμός σας πράγματι αλλάζει ραγδαία, όμως παρ’όλα αυτά, αυτή τη στιγμή θέλουμε να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία. Η Μητέρα Γη μας ζητάει να φέρουμε σε πέρας μια πρώτη επαφή το συντομότερο, και ο Ουρανός ζητάει το ίδιο.

Οπότε, έχουμε ξεκάθαρη εντολή να προχωρήσουμε με τις προσεδαφίσεις το συντομότερο δυνατό. Ταυτόχρονα, ασκούμε μεγάλη πίεση στους Γήινους συμμάχους μας να τελειώσουν τις εργασίες τους. Το προσωπικό μας στη Γη, παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις σε διάφορες κυβερνήσεις, στη σκοτεινή ελίτ και ανάμεσά σας.  Σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε δραματικές αλλαγές πολύ σύντομα, και αμέσως μετά, να προσεδαφιστούμε.  Έτσι, βλέπετε τις τελευταίες εκδηλώσεις αυτής της πραγματικότητας. Σβήνει και σβήνει γρήγορα! Και η νέα πραγματικότητα είναι έτοιμη να εμφανιστεί. Η αλλαγή είναι έτοιμη να παρουσιαστεί! Ο κόσμος στον οποίο ζείτε είναι πολύ ασταθής για να αντέξει για πολύ ακόμα, και επίκειται η πλήρης κατάρρευσή του. Ακόμα και οι πανίσχυρες μηχανορραφίες των σκοτεινών αφεντικών σας, δεν μπορούν να εμποδίσουν αυτό που θα εμφανιστεί μπροστά σας!

     NIDLE 3-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-2010   

        Το νέο οικοσύστημα θα είναι πολύ καλύτερο από το τωρινό σας: Κατά το θάνατο των τελευταίων  στιγμών της Περμιανικής (παλαιοζωικής) εποχής και της εποχής των δεινοσαύρων, το οικοσύστημα της Γης άλλαξε, από οικοσύστημα που στήριζε αμέτρητα ερπετά και αμφίβια, σε ένα που είδε τους δεινοσαύρους να κυριαρχούν.  Ο βαθμός της επικείμενης αλλαγής θα είναι παρόμοιος και θα έχει να κάνει με τη συνειδητότητα.  Τα άγρια ζώα θα μπορέσουν να αλληλεπιδράσουν άμεσα με τη Μητέρα Γη, πράγμα που επικρατεί στην Εσωτερική Γη. Η ατμόσφαιρα θα καθαριστεί και θα σχηματιστεί μια πιο ζωογόνα από την εκκαθάριση της βίας που θα συνοδεύσει την αναδιάταξη της επιφάνειας της Γης.  Το νέο αυτό επίπεδο θα περιέχει νέα είδη δέντρων, φυτών και ζώων και η Μητέρα Γη θα εξελίξει νέα, υψηλότερου επιπέδου χρώματα, ήχους και μυρωδιές.  Αυτές οι «ψηλότερες» ιδιότητες γεννάνε Αγάπη, και είναι σχεδιασμένες να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που γεννάει ευτυχία και εξασφαλίζει αφθονία πανίδας, χλωρίδας και Όντων που θα κατοικήσουν σ’ αυτό το νέο οικοσύστημα.

        Η νέα Γη είναι ένας μαγικός τόπος! Οι αρχαίοι μύθοι των νησιωτών στον Ειρηνικό, μιλούν για τη Λεμούρια όπου τα φρούτα που κόβονταν, ξαναφύτρωναν γρήγορα και όπου τα ζώα και οι άνθρωποι ανήκαν περισσότερο στα πνευματικά βασίλεια, παρά εγκλωβισμένοι σε μια καθαρά υλική (φυσική)  κατάσταση όπως είναι επί του παρόντος. Ατέλειωτες ιστορίες περνάνε από γενιά σε γενιά για θαυματουργές πράξεις και για τον παράξενο και όμορφο κόσμο που κατοικούσαν. Αυτό θα ξαναγίνει το μέλλον της Μητέρας Γης. Θα γίνει ένα μέρος εξαιρετικής ομορφιάς, όπου τα χρώματα, τα αρώματα, ακόμα και η «γεύση» του αέρα θα είναι κάτι σαν Παράδεισος. Το ίδιο θα ισχύει για την Εσώτερη Γη. Πριν από αιώνες, αυτός ο υπέροχος πλανήτης, φόρεσε ένα μανδύα πυκνής σκιάς για να εξυπηρετήσει την εδραίωση ενός περιβάλλοντος που έμοιαζε με αυτό των σκοτεινών αυτοκρατοριών που περιέβαλαν το ηλιακό σας σύστημα. Ένα χρονικό γεγονότων έπρεπε να προκύψει, πράγμα που τώρα φτάνει στην φυσική του κατάληξη, μέσα στην οποία εσείς πέσατε σε περιορισμένη συνειδητότητα, με το «κλείσιμο» του μεγαλύτερου μέρους του RNA/DNAσας.  Αυτή η παράξενη περιπέτεια έχει τώρα αντιστραφεί και θα επιστρέψετε μαζί με τη Μητέρα Γη, στη φυσική σας κατάσταση πριν από την πτώση σας.

Το τωρινό σας επίπεδο είναι κάπως περίεργο. Όταν κοιτάτε γύρω στον γαλαξία σας και βλέπετε άστρα και νέφη σκόνης και άλλα εκπληκτικά φαινόμενα, κοιτάζετε μέσα από το πρίσμα της συγκεκριμένης πραγματικότητας σας. Αυτό «χρωματίζει» τα πάντα στα σχήματα, τα μεγέθη και τις ιδιότητες που συνθέτουν τον δικό σας ορισμό του «πραγματικού». Στην πραγματικότητα, ο γαλαξίας απαρτίζεται από πολλαπλές πραγματικότητες που λειτουργούν στη βάση της αμοιβαίας έλξης. Η αντίληψη-κλειδί εδώ είναι «οι πραγματικότητες». Η επιστήμη σας, προσδιορίζεται από το «φυσικό» στην δική σας πραγματικότητα, και πολλές άλλες πραγματικότητες σ’ αυτό το γαλαξία, έχουν παρόμοια μοτίβα πραγματικότητας. Πολλές άλλες δεν έχουν, και είναι αυτές οι «πραγματικότητες» και ο τρόπος που επιδρούν η μία στην άλλη, που δημιουργούν μια τεράστια γκάμα «ανωμαλιών» που αφήνουν άναυδους τους επιστήμονές σας. Τώρα προτείνονται νέα μοντέλα και καλοδεχόμαστε αυτή την νέα φάση. Σας δίνει ένα θεμέλιο με βάση το οποίο θα μελετήσετε αυτό που πραγματικά συμβαίνει στο γαλαξία σας.  Γι’ αυτό τα σκάφη μας σας φαίνονται τόσο παράξενα, αφού είναι από μια υψηλότερη πραγματικότητα και είναι σχεδιασμένα να μετακινούνται εύκολα μεταξύ διαστάσεων.

Η «πραγματικότητα» φαίνεται μια απλή ιδέα για σας, αλλά είναι αρκετά περίπλοκη, με ατέλειωτους προσδιορισμούς. Κάθε σετ πραγματικοτήτων, σχηματίζεται από μια μοναδική σειρά αντιλήψεων που συναντούμε τακτικά. Σας τα περιγράφουμε αυτά για να βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για την πλήρη συνειδητότητα. Σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη κατάσταση, θα μπορέσετε να βιώσετε αυτές τις μυριάδες πραγματικότητες ταυτόχρονα. Θα εστιάζετε εκεί που θέλετε να είστε, και θα βρίσκεστε εκεί άμεσα, βυθισμένοι στη συγκεκριμένη πραγματικότητα που επιλέξατε. Έτσι ερχόμαστε από τους κόσμους μας σ’ αυτό το ηλιακό σύστημα και την όμορφη Μητέρα Γή σας. Τα πάντα για μας είναι εφικτά και πραγματοποιήσιμα. Αυτή η Δημιουργία ξετυλίγεται σιγά σιγά και η δουλειά μας είναι να τη βοηθήσουμε να ξετυλιχθεί όσο πιο όμορφα και εύκολα γίνεται. Η πρώτη επαφή είναι μέρος αυτής της διαδικασίας, και αυτό που θα ξετυλιχτεί τώρα, είναι μια σειρά από γεγονότα που θα σας οδηγήσουν γρήγορα πίσω στην πλήρη συνειδητότητα. Το πώς θα διεκπεραιωθεί η επιστροφή στην πλήρη συνειδητότητα, μπορεί να ακούγεται επικίνδυνο και απότομο. Οι υποτακτικοί των σκοτεινών έχουν προσέξει αυτό που γίνεται μέσα σας και έχουν προετοιμάσει διάφορους τρόπους για να εμποδίσουν ή τουλάχιστον να καθυστερήσουν αυτή την ανέλιξη της συνειδητότητας. Όλα αυτά έχουν αποτύχει. Έχουν αναγκαστεί να δεχτούν ότι οι στρατηγικές τους για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και η ολοκλήρωση της υποδούλωσής σας, έχουν αρχίσει να φθίνουν. Υπάρχει μια θεϊκή ατζέντα που αντιμετωπίζει τους κινδύνους αυτής της πραγματικότητας, και αυτό έχει μειώσει κάπως τις συνέπειες αυτών των σκοτεινών επιθέσεων. Το αποτέλεσμα είναι μια απότομη ήττα για την σκοτεινή ελίτ. Η δύναμή της χάνεται σε μεγάλο βαθμό, αφού πολλές χώρες, ιδιωτικές οργανώσεις και ισχυροί παράγοντες, στρέφονται προς την ατζέντα του Φωτός. Αυτή η αυξανόμενη στήριξη προς το Φως, κοντεύει να δημοσιοποιηθεί και τότε θα επιταχυνθεί η εμφάνιση της νέας πραγματικότητας.

Η σκοτεινή ελίτ τα βλέπει όλα αυτά και θέλει να βρει μια μαγική διέξοδο, αλλά το δίλημμά της δεν φεύγει, απεναντίας εντείνεται. Καθώς ο πλανήτης σας πλησιάζει μια κρίσιμη μάζα, οι αριθμοί που χρειάζονται για να προκληθούν οι αλλαγές, αυξάνονται ώρα την ώρα, πράγμα που σημαίνει ότι οι κρυφές επιχειρήσεις των  Γήινων συμμάχων μας, σύντομα θα αποφέρουν καρπούς. Η συνταγματική ανομία των μεγάλων δυτικών χωρών, τροφοδοτεί σκάνδαλα που διαπερνάνε την Ευρώπη και την Αμερική. Η φύση αυτών των κυβερνήσεων, εξυπηρετεί τη στήριξη ειδικών συμφερόντων που ενεργοποιούνται εν όψει των αρχών που έχουν εδραιωθεί πολλούς αιώνες πριν. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για νέα διακυβέρνηση που θα είναι πραγματικά αφοσιωμένη στο καλό των λαών, και αποτελεί μέρος της σαρωτικής ατζέντας των Γήινων συμμάχων μας. Αυτές οι νέες κυβερνήσεις είναι ένα πρωταρχικό συστατικό της επόμενης φάσης του ταξιδιού σας προς μια γαλαξιακή κοινωνία.

Καθώς θα κινείστε προς τη γαλαξιακή κοινωνία και την πλήρη συνειδητότητα, εκπληρώνετε ένα πεπρωμένο που σας δόθηκε από το θεϊκό σχέδιο. Αυτό το σχέδιο τοποθέτησε τους περισσότερους από εσάς, μέσα σε έναν καρμικό κύκλο 13 χιλιετηρίδων. Βρεθήκατε μέσα στην καρδιά του σκότους και επιστρέψατε! Τώρα στέκεστε στα πρόθυρα μεγάλων αποκαλύψεων και εμείς ήρθαμε να μοιραστούμε το τέλος του ταξιδιού σας. Ερχόμαστε με συμβουλές και γνώση, και για να επαναφέρουμε τις μνήμες που θα σας κάνουν απόλυτα συνειδητοποιημένους πολίτες αυτού του γαλαξία. Με αυτή την ιδιότητα, θα χρησιμοποιήσετε τα θαυμαστά σας ταλέντα για να ολοκληρώσετε μια μόνιμη γαλαξιακή ειρήνη και να διαδώσετε σε όλο τον υλικό κόσμο, το μεγάλο Φως που κρατάει ο καθένας από εσάς. Δικό σας έργο είναι να σκορπίσετε μεγάλη χαρά σε όλη τη γαλαξιακή ανθρωπότητα!

         NIDLE 17-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-2010

        Οι αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης τον κόσμο σας, είναι το επόμενο βήμα τον δρόμο σας προς την πλήρη συνειδητότητα. Ο σκοπός είναι να ευθυγραμμιστεί ξανά η κυβέρνηση ώστε να αντανακλά τις πραγματικές προθέσεις σας, δηλαδή του λαού, και ταυτόχρονα, μια εκτεταμένη συνεννόηση μεταξύ της κυβέρνησης και του κόσμου πρέπει να αρχίσει. Είναι άλλο να λογοδοτείς, και άλλο να αντιπροσωπεύεις πραγματικά την κοινή γνώμη. Η πρόθεση της νέας διακυβέρνησης είναι να ενώνει και να εκφράζονται ανοιχτά, πολλές διαφορετικές απόψεις. Αυτός ο εθνικός διάλογος δεν χρειάζεται να αμαυρωθεί από κλισαρισμένους πολιτικούς ελιγμούς, αφού ο αντικειμενικός σκοπός εδώ, είναι να συζητηθεί εκτεταμένα μια γκάμα δυνατοτήτων και να συμφωνηθεί από όλους ένα λογικό σχέδιο δράσης. Μια τέτοια πρόθεση προϋποθέτει να ενημερωθεί, να επιμορφωθεί και να προετοιμαστεί να μπει σ’ αυτόν τον εθνικό διάλογο ο κόσμος. Η δημιουργία ενός τέτοιου περιβάλλοντος είναι ο πρωταρχικός στόχος αυτών των νέων καθεστώτων, πράγμα που σημαίνει ότι στα αρχικά στάδια, η κυβέρνηση θα είναι χωρίς λειτουργικό νομοθετικό σώμα και κακώς νοούμενο δικανικό σύστημα. Στόχος είναι να δημιουργηθούν ξανά αυτά τα παρακλάδια, ώστε να τηρούν τον Κοινό Νόμο και να τιμούν τους πολίτες του.

        Ένας άλλος μεγάλος στόχος είναι η αναθεώρηση αυτών που εδραιώθηκαν από άλλες κυβερνήσεις και να εργαστούμε γρήγορα για να διορθώσουμε ό,τι είναι αντισυνταγματικό και αναποτελεσματικό.  Η κυβέρνηση εμφανώς χρειάζεται να αλλάξει τις θεμελιώδεις αρχές της και αυτά τα καθεστώτα-φροντιστές έρχονται στην εξουσία με μια καλοσχεδιασμένη και εκτεταμένη ατζέντα. Αυτή η ατζέντα εμπεριέχει περισσότερα από το να φέρει ευημερία και κοινή λογική σ’ αυτή τη διάσταση. Θέλει να επιτρέψει την ανύψωση μιας νέας συνειδητότητας που θα την αγκαλιάσουν πλήρως.  Η Μητέρα Γη έχει υποστεί την ανθρωπότητα και τους σκοτεινούς ηγέτες της για 13 χιλιετηρίδες, και τώρα ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε σε αντιλήψεις που θα φέρουν σε πλήρη ισχύ τη δύναμη του Φωτός. Για αιώνες ήσασταν βυθισμένοι σε ένα καζάνι μαγισσών γεμάτο ψέματα, υπονοούμενα και χειραγώγηση, το οποίο έφερε τις κοινωνίες σας στα πρόθυρα του αφανισμού. Αυτή η απάτη πρέπει να αντικατασταθεί με κάτι εντελώς διαφορετικό.  Αυτό το κάτι, πρέπει να είναι σωστό, να έχει μεγάλη απήχηση, να εμπνεύσει και να εμφανιστεί γρήγορα από την κυβέρνηση, και πάνω από όλα, από τον καθένα από εσάς. Αυτό το κάτι έχει σχεδιαστεί πλήρως από τους Γήινους συμμάχους μας και από εμάς, και είναι ικανό να θέσει τα θεμέλια για την πρώτη επαφή.

        Όταν θα πάψουν να κρατούν οι σκοτεινοί το πηδάλιο, μια σειρά θεμάτων θα μεταδοθεί από τις νέες κυβερνήσεις. Αυτή θα είναι η πρώτη σας ευκαιρία να προσέλθετε και να αλληλεπιδράσετε με τη νέα σας διακυβέρνηση. Θα επέλθει μεγάλη ευημερία. Θα προκύψουν μαζικές διαγραφές χρεών και πολλές άλλες ενέργειες απελευθέρωσης της οικονομικής σας δυνατότητας, θα τεθούν σε ισχύ.  Αυτό αυξάνει τις ευκαιρίες να δώσουμε πιο άμεση προσοχή στην κυβέρνηση και να σφυρηλατήσουμε μια νέα σχέση. Οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις θα συμπεριλάβουν την ανακοίνωση της καλοπροαίρετης παρουσίας μας και το γεγονός ότι βοηθούσαμε.  Καθώς θα δημοσιοποιούνται πολλές εκπληκτικές τεχνολογίες που κρύβονταν, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι σημαίνουν όλα αυτά. Θέλουμε να τα συζητάτε όλα ανοιχτά, μεταξύ σας και με τις κυβερνήσεις σας. Η εποχή των εταιριών ειδικών συμφερόντων τελείωσε, κι ανοίγει ο δρόμος για να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να δημιουργήσετε μια διακυβέρνηση για την οποία θα είστε περήφανοι!

        Για να συμμετάσχετε σε τέτοιο κόσμο, χρειάζεται κάποια φροντίδα. Ο πλούτος σας δεν είναι δικαιολογία για να μη συμμετέχετε σε αυτό που συμβαίνει. Πολλές αλλαγές χρειάζονται την συμβολή σας και, ειδικά, κάποια μετέπειτα παρακολούθηση.  Η κυβέρνηση θα διεκπεραιώνεται μέσα στα πλαίσια του Κοινού Νόμου.  Θα πάψουν οι ανεγκέφαλοι και παράλογοι κυβερνητικοί κανονισμοί και τη θέση τους θα πάρει η ενεργή σας ανταπόκριση. Να είστε έτοιμοι να συμβάλλετε και να ακουστεί η φωνή σας! Σε μια γαλαξιακή κοινωνία, συμμετέχουν όλοι και οι ιδέες/προτάσεις του καθένα θεωρούνται σημαντικές στην ευμάρεια μιας κοινωνίας. Μια κοινωνία που απαρτίζεται από αυτοδημιούργητα άτομα, λειτουργεί καλύτερα. Οι Γήινοι σύμμαχοί μας, σας οραματίζονται ως επίτιμους συμμετέχοντες σ’ αυτήν την νέα, ανοιχτή κοινωνία. Ο καθένας από εσάς είναι ένα αυτεξούσιο Ον. Διαθέτετε ταλέντα και δημιουργικότητα που μπορεί να φέρει έξυπνες και πρωτότυπες λύσεις που θα επιδράσουν σε κάποια ή σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται συλλογικά.

        Η γνώση του ποιοι πραγματικά είτε, είναι ένα βασικό συστατικό της πλήρους συνειδητότητας. Αυτή η περίοδος ορκωμοσίας νέων κυβερνήσεων θα είναι αυτή κατά την οποία θα μπορέσει να αρχίσει η διαδικασία της μετάβασής σας σε μια νέα προσωπική ταυτότητα. Πρέπει να προχωρήσετε πέρα από αυτόν τον πολωμένο κόσμο των ειδικών συμφερόντων της κομματικής πολιτικής, σε έναν μεταμορφωμένο τόπο γεμάτο εκπληκτικές τεχνολογίες, που θα ας επιτρέψουν να είστε μέρος πολλών διασυνδεδεμένων κοινωνιών. Αυτές οι τοπικές, περιφερειακές και εθνικές κοινότητες, χρειάζονται επαναπροσδιορισμό. Έχετε κατακερματιστεί, ουσιαστικά «εξατομικευτεί» από το σκοτεινό μάτριξ, και η θετική αλλαγή στην κλίμακα που σχεδιάζεται, σημαίνει μια μεταστροφή στις προσεγγίσεις και τις ενέργειές σας.  Μια τέτοια αλλαγή θα την προωθήσουν οι νέες τεχνολογικές συσκευές, οι οποίες όταν μεταδοθούν ευρέως, μπορούν να παράγουν ένα πολυεπίπεδο δίκτυο, αντίστοιχο με το δίκτυο των νευρώνων. Αυτά τα δίκτυα θα είναι το θεμέλιο αυτού που προσπαθούμε να σας περιγράψουμε.

        NIDLE 24-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-2010

        Επανερχόμαστε για να σας πούμε περισσότερα. Αυτή τη στιγμή, η Μητέρα Γη διεξάγει σημαντικές αλλαγές στην επιφάνειά της.  Η τρέχουσα τοπολογία βασίζεται σε μια σειρά μεγάλων ή μικρών τεκτονικών πλακών, οι οποίες επιπλέουν σε εκατοντάδες μίλια ζεστού μάγματος που μοιάζει με πλαστικό, το οποίο είναι σε διαρκή κατάσταση ροής.  Μεγάλα ρεύματα ενέργειας, ρέουν από την βαρυτική ουδέτερη ζώνη, σε μια περιοχή πολλά μίλια κάτω από αυτές τις επιπλέουσες πλάκες. Όλοι σας ζείτε πάνω σε κομμάτια γης που εφάπτουν σε κάποια από αυτές τις μεγάλες πλάκες. Αυτές οι πλάκες που έχουν το μέγεθος ηπείρων, βρίσκονται σε διαδικασία «κλειδώματος», πράγμα που προκάλεσε μεγάλους σεισμούς και ασυνήθη σεισμική δραστηριότητα, την οποία οι επιστήμονές σας δεν μπορούν να εξηγήσουν ακόμα. Αυτός είναι ο τρόπος της Μητέρας Γης με τον οποίο ετοιμάζει την δραστική αλλαγή της επιφάνειάς της, αλλά μέχρι στιγμής, αυτά τα μέτρα έχουν μετά βίας φτάσει στο 15%. Η αναδιάταξη που απομένει, θα είναι πιο ταραχώδης και γι’ αυτό θέλει να περιμένει την εκκένωσή σας από την επιφάνειά της.  Αυτό απαιτεί να πραγματοποιήσουμε αρχικά μια μαζική επαφή μαζί σας και σκοπεύουμε να το κάνουμε, αφού οι νέες κυβερνήσεις θα έχουν κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις τους.

        Η λήξη της παγκόσμιας συγκάλυψης για τα ΑΤΙΑ, είναι απαραίτητη για να γίνουν αυτές οι εκπομπές. Ένα δίκτυο ομάδων που αποκαλούμε σκοτεινή ελίτ, έχει καταλάβει παράνομα τις περισσότερες κυβερνήσεις του κόσμου, και αυτές είναι απόλυτα δεσμευμένες στην διατήρηση της συγκάλυψης.  Αυτή η εξαπάτηση ξεκίνησε πολύ πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Από το 1880 και ξανά το 1920 προσπαθήσαμε να ξεκινήσουμε προγράμματα για να επικοινωνήσουμε δημόσια και να ενημερώσουμε τις σημαντικές κυβερνήσεις στον κόσμο σας, για την ύπαρξη και τις καλές προθέσεις μας. Αυτές οι δύο απόπειρες απέτυχαν. Το μόνο που πέτυχαν αυτές οι ενέργειες, ήταν να γνωστοποιήσουν στους στρατούς την ύπαρξή μας και να τους δημιουργήσει την αποφασιστικότητα να δημιουργήσουν οπλικά συστήματα, σχεδόν ισάξια με τα δικά μας. Δόθηκε επίσης και ένα άνοιγμα στο σκότος και τους κύριους απεσταλμένους του, τους Ανουνάκι, οι οποίοι άρχισαν να προτείνουν στις κυβερνήσεις της Γης, τρόπος που θα αποκτήσουν τέτοια τεχνολογία. Στόχος ήταν μια εξόρμηση για να κατασχέσουν ή να κλέψουν πολλά υποσχόμενες εφευρέσεις από κορυφαίους ερευνητές όπως ο Τέσλα και ο Μόρεϋ, και να υπονομεύσουν το έργο τους.  Με την καθοδήγηση των Ανουνάκι, πολλές κυβερνήσεις του κόσμου, άρχισαν μια ανελέητη έρευνα για αυτές τις συσκευές.

        Το πρώτο μέρος που έψαξαν ήταν φυσικά τα εργαστήρια αυτών των διάσημων εφευρετών, και πολλές ιδέες κατασχέθηκαν και εκλάπησαν στις επόμενες δεκαετίες. Στις αρχές του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, πολλές χώρες είχαν τα θεμέλια για να αρχίσουν την κατασκευή διαφόρων πρωτοτύπων, με τη Γερμανία να ηγείται αυτής της προσπάθειας.  Oι επιστήμονές της δούλευαν ανοιχτά στις έρευνες διαστημικών ταξιδιών, τις συσκευές ενέργειας zero-point, και στην τεχνολογία επικοινωνιών. Εκ πρώτης όψεως κάποιος μπορεί να υποθέσει ότι η Γερμανία έχει το πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό, αλλά οι δίδυμες κρυφές ομάδες έρευνας της Αγγλίας και των ΗΠΑ δεν πήγαιναν πίσω. Ως τα τέλη της δεκαετίας του 1930, μαινόταν ένας τεχνολογικός πόλεμος που δεν είχε κηρυχθεί επίσημα, ανάμεσα σ’ αυτές τις δύο ομάδες. Επιπλέον, οι ανερχόμενες εταιρίες ήθελαν απεγνωσμένα να χρησιμοποιήσουν αυτήν την τεχνολογία για να κερδίσουν την παγκόσμια κυριαρχία.  Για να ελεγχθεί αυτή η μάχη για υπεροχή, οι σκοτεινοί δημιούργησαν ετερόκλητους αντιπάλους μεταξύ όλων για να εξασφαλίσουν ότι τα δικά τους σχέδια υποδούλωσης των παιδιών της Μητέρας γης, θα θριάμβευαν. Το Φως παρακολουθούσε αυτά τα τερτίπια και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να επέμβει και να τους  αναχαιτίσει με ουράνια επιρροή.

        Ο Β’ΠΠ εξελίχθηκε όπως επιθυμούσαν οι σκοτεινές δυνάμεις. Οι Ανουνάκι κα οι αυτοκρατορίες του σκοτεινού διαστήματος με τους οποίους συνεργάζονταν, έδωσαν στην συμμαχία της Αγγλίας και των ΗΠΑ, μια μεγάλη νίκη. Υφάρπαξαν όλη την  προηγμένη Γερμανική τεχνολογία, είτε σε μορφή πρωτοτύπων είτε σε παραγωγή. Οι μεγάλοι επιστήμονες που ηγούντο αυτών των εργασιών, αιχμαλωτίστηκαν και στάλθηκαν στην Αμερική για να αρχίσουν νέες έρευνες. Ο σκοπός ήταν να συγχωνευτεί η Γερμανική και Αμερικανική έρευνα, ώστε να γίνει τεράστιο άλμα στα τρέχοντα προγράμματα. Σε άλλο μέτωπο, οι σκοτεινοί συνεργάτες των Ανουνάκι, οι Δρακόνιοι, είχαν φόβους για τα τεχνολογικά άλματα της συμμαχίας Αγγλίας-Αμερικής, και συγκεκριμένα οι ραγδαία πρόοδός τους στην ατομική έρευνα. Αυτό αποτελούσε απειλή για τον έλεγχό τους και έτσι η αυτοκρατορία των Δρακόνιων έστειλαν τους Ρετικουλανούς κλώνους τους να ερευνήσουν. Οι πολυάριθμες συντριβές Ρετικουλανών αεροσκαφών που ακολούθησαν, τους ανησύχησαν ακόμα περισσότερο.  Αυτοί οι περιορισμένης συνειδητότητας άνθρωποι, έκαναν πράγματα που υποτίθεται ότι ήταν πέραν των δυνατοτήτων τους! Μια επέμβαση των Δρακόνιων για να επιβληθεί ο έλεγχος, φαινόταν να έρχεται.

        Οι Δρακόνιοι που θεωρούσαν ότι το ηλιακό μας σύστημα ήταν μέρος της αυτοκρατορίας τους, ανησυχούσαν ότι οι γήινες κυβερνήσεις είχαν αρχίσει να απομακρύνονται από τον σκοτεινό έλεγχο των Ανουνάκι. Ετσι, για να διατηρηθεί η δική τους βάση ισχύος στη Γη, οι Ανουνάκι έστειλαν τους διπλωμάτες τους για να διαβεβαιώσουν τους Δρακόνιους ότι ήλεγχαν αρκετά καλά την «κατάσταση» στη Γη, και ότι δεν χρειαζόταν μια μεγάλης κλίμακας εισβολή στη Γη. Τελικά, η προσπάθειά τους στέφθηκε με επιτυχία. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, παρουσιαστήκαμε και στις γήινες κυβερνήσεις των σκοτεινών και σε ανοιχτόμυαλους επιστήμονες και πολιτικές φυσιογνωμίες. Αυτές οι μετέπειτα συναντήσεις ήταν οι πρώτες μας επαφές με αυτούς που τελικά θα γίνονταν οι Γήινοι σύμμαχοί μας, και στόχος μας ήταν να βάλουμε τα θεμέλια για αυτό που θα γινόταν η πρώτη αποστολή επαφής.  Από αυτά που τους παρουσιάσαμε, αυτοί οι επαφικοί και διάφορες φωτεινής κατεύθυνσης μυστικές οργανώσεις, άρχισαν να οραματίζονται έναν τρόπο για να πετύχουν τους δικούς τους στόχους στο απώτερο μέλλον. Τότε έπρεπε να αποσυρθούμε.

        Στις πολλές δεκαετίες που οδήγησαν στην πρώτη επαφή, είδαμε τους Γήινους συμμάχους μας να αναπτύσσονται σε δύναμη και ικανότητα. Εντωμεταξύ, υποτακτικοί του σκότους στον πλανήτη, άρχισαν να συνεργάζονται με τους Ανουνάκι και τους σκοτεινούς συμμάχους τους. Αυτή η σχέση παρήγαγε τεχνολογία που οι Ανουνάκι και οι υποτακτικοί τους χρειάζονταν για την υποδούλωση της ανθρωπότητας. Έτσι, παίζονταν δύο αποκλίνουσες «ταχύτητες» στον κόσμο σας. Ωστόσο, γνωρίζαμε πως οι σκοτεινοί θα έχαναν τη μάχη με το Φως. Ο Ουρανός είχε πάρει ένα χρονοδιάγραμμα από το Θείον και αυτό το στοιχείο έφερε την Γαλαξιακή Ομοσπονδία πίσω στο παιχνίδι, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.  Ήμασταν πεπεισμένοι για τη σημασία της πρώτης επαφής και το ρόλο που έπαιζε στην επιστροφή σας σε πλήρη συνειδητότητα και αυτή η σκέψη μας έφερε σε ευθυγράμμιση με την οπτική των Αγκαρθανών και έτσι ξεκίνησε μια πλήρης συνεργασία μαζί τους. 

        Οι Αγκαρθανοί παρακολουθούσαν επί μακρόν τις μηχανορραφίες των Ανουνάκι και την επιδίωξή τους για μια πλανητική δομή εξουσίας, οι γήινοι υποτακτικοί. Για να διατηρήσουν τον έλεγχο, οι Ανουνάκι περιόρισαν αυτή την ομάδα, στη διάρκεια των τριών Χρυσών Εποχών σας, στις αρχές της βαθιάς κατάδυσής σας στην περιορισμένη συνειδητότητα. Ωστόσο, σε αυτούς τους πολιτισμούς είχαν επίσης δοθεί ορισμένες συσκευές και γνώσεις, ώστε να κρατήσουν κάποια πίστη στις μνήμες της αρχαίας Λεμούριας. Αυτό εξόργισε τους Ανουνάκι οι οποίοι έκαναν αντίποινα εξαπολύοντας φωτιές γύρω στο 6 με 5000 π.Χ. πράγμα που άφησε την ανθρωπότητα να γαντζώνεται από φόβο στις καταβολές τους απ’ τους Ανουνάκι αλλά και σε ό,τι είχε απομείνει από τις συλλογικές τους μνήμες. Αυτές παραδόθηκαν με προφορικούς μύθους από γενιά σε γενιά. Ξεκάθαρα, οι νουθεσίες του Ουρανού, εμφανίζονταν ακόμα λαμπρές σε κάθε ομάδα, φυλή, πόλη, έθνος και αυτοκρατορία.

        NIDLE 31-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-2010

        Επιστρέφομαι εν μέσω μεγάλων διαπραγματεύσεων που προετοιμάζουν να φέρουν τον κόσμο σας στο σημείο της μεταμόρφωσης. Η σκοτεινή ελίτ έχει υπογράψει την καταδίκη της με την ανελέητη απληστία καιι υπεροψία της.  Η επόμενη οικονομική κατάρρευση πλησιάζει ακάθεκτη, και φαίνεται ξεκάθαρα στα «ραντάρ» των σκοτεινών. Όσοι ξέρουν από οικονομικά, ανησυχούν πολύ για την παγκόσμια οικονομία, αλλά οι όποιες απαισιόδοξες δηλώσεις τους, απλά αγγίζουν την επιφάνεια αυτού που θα έρθει. Οι σκοτεινοί ελιτιστές θέλουν να σώσουν τα τομάρια τους από την ανεύθυνη οικονομική διαχείριση που προέκυψε από το αναπόφευκτο γεγονός των βαθιά λαθεμένων οικονομικών δομών τους.  Το παρόν χρηματικό και οικονομικό σύστημα έχει φθαρεί με λαθεμένες γραμμές που τώρα διαλύονται και μια ριζική επανόρθωση είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσετε μπροστά. Οι Γήινοι σύμμαχοί μας έχουν τοποθετηθεί έτσι, που ο μόνος τρόπος για να εμφανιστεί αυτή η διόρθωση, είναι μέσα από τις προτάσεις που αρχικά αυτοί εισήγαγαν πριν από μια δεκαετία. Η πλειονότητα αυτών στον οικονομικό κόσμο, το κατανοούν αυτό και θέλουν πολύ να προχωρήσει. Μια τεράστια δύναμη αλλαγής χτίζεται γύρω από τους υποτακτικούς των σκοτεινών.

        Η αλλαγή σε ένα νέο χρηματοδοτικό σύστημα απαιτεί μια ανάλογη αλλαγή και σε αυτούς που ελέγχουν την κυβέρνηση.  Στη διάρκεια των χιλιετηρίδων, η ηγεμονία της σκοτεινής ελίτ, δεν συνάντησε προκλήσεις, ενώ τα εμπόδια που τώρα προβάλλουν εμπρός τους, δεν έχουν προηγούμενο.  Το ότι οι επιθυμίες τους παραγκωνίζονται από διάφορους παίχτες με επιρροή, τους σοκάρει βαθιά και μένουν άναυδοι που οι δοκιμασμένες τακτικές τους για να συντρίψουν τέτοια θρασύτητα, δεν μπορούν να εμποδίσουν την αυξανόμενη εξέγερση. Αυτή η ανικανότητά τους να διατηρήσουν την υπεροχή που ως τώρα δεν είχε αμφισβητηθεί, σκορπίζει τον πανικό ανάμεσά τους, καθώς βλέπουν πολλές χώρες να συνωμοτούν κρυφά για να εκθρονίσουν το κύριο όργανο των σκοτεινών, την εταιριο-κρατορία του ΟΗΕ, και νιώθουν πραγματική απόγνωση. Το ’40 αυτή η σκοτεινή ηγεμονία έστησε ένα παγκόσμιο σύστημα που τώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης, ωστόσο αρνείται πεισματικά να υποχωρήσει σε νέους τρόπος ή νέες συνθήκες.  Αυτή η ακαμψία είναι που έχει προκαλέσει μια σειρά μυστικών συναντήσεων από άλλους στην εξουσιαστική ελίτ, και μέσα από αυτές προκύπτει μια πειστική στρατηγική για να λυθεί δραστικά η μέγγενη αυτής της ακόμα ισχυρής αυτοκρατορίας των εταιρικών κολοσσών.

        Τα χρηματικά προβλήματα της Αμερικανικής εταιρικής κυβέρνησης είναι ένα μεγάλο κλειδί σ’ αυτή τη στρατηγική: Τα τελευταία χρόνια, οι ανέφικτες δημοσιονομικές πολιτικές αυτής της κυβέρνησης και των συνεργατών της, τους έφεραν σ’ αυτό το αδιέξοδο, αφού πλησιάζει ο καιρός να αποπληρωθεί το αστρονομικό χρέος. Αυτό το χρέος δεν έχει νόμιμα εργαλεία για να καθυστερήσει το αναπόφευκτο, γι’αυτό οι πρόσφατες μηχανορραφίες από πλευράς Federal Reserve Bank δεν έδωσαν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.  Μια σειρά έξυπνων νομικών ελιγμών από τους Γήινους συμμάχους μας, οδήγησαν ορισμένες μικρές χώρες να αναζητήσουν αποζημίωση του δημοσιονομικού παραπόνου για χρέη που αθροίστηκαν στα χέρια αυτής της παρεμβατικής εταιριοκρατορίας, και αυτό προστίθεται στο φάκελο των νομικών διώξεων που προετοιμάζουν οι Γήινοι σύμμαχοί μας.  Αναμένεται μεγάλη χρεοκοπία και οι συνέπειές της.  Αυτή η σειρά διαφόρων νομικών ενεργειών, θα φέρει αναγκαστικά την πτώση της παράνομης αμερικανικής κυβέρνησης από την εξουσία. Η παγκόσμια κοινότητα δεν μπορεί πλέον να ανεχτεί τις επιβαρυντικές πολιτικές αυτού του άνομου καθεστώτος.  Τώρα επίκειται μια μεταστροφή στην παγκόσμια δημοσιονομική πολιτική!

        Ο κεντρικός άξονας αυτής της μεταστροφής, είναι να έχουν τοποθετηθεί οι δομές που θα αντικαταστήσουν τις πολυπληθείς εταιριο-κρατορίες που συμμαχούν με το καθεστώς των ΗΠΑ.   Οι σκοτεινοί και οι υποτακτικοί τους έχουν εξυφάνει ένα περίπλοκο δίκτυο που απαρτίζεται από χώρες στην Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία, την Αφρική και τη Νότιο Αμερική. Εν αναμονή της στιγμής που θα αλλάξει το καθεστώς, οι Γήινοι σύμμαχοι έχουν αναλώσει χρόνια, ετοιμάζοντας μια σειρά προσωρινών κυβερνήσεων, που είναι έτοιμες να ενεργοποιηθούν όταν έρθει η καθοριστική οικονομική αναμέτρηση. Αυτή η στιγμή πλησιάζει. Όταν ξετυλιχθεί το νέο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, ένα εξ ίσου νέο πολιτικό σύστημα, θα εμφανιστεί ταυτόχρονα.  Δεκαετίες πραγματικά διαβολικών προθέσεων, οδηγούσαν σ’αυτή τη στιγμή. Στην αρχή, οι σκοτεινοί είχαν την τεχνολογία για να προσελκύσουν τους αφελείς ώστε να έρθουν μαζί τους, και στο τέλος του Β’ΠΠ, άρχισε να εμφανίζεται ένα σκοτεινό σχέδιο.  Στις αρχές της δεκαετίας του ’60, είχε ήδη μπει σε εφαρμογή μια πανούργα σκευωρία για την παγκόσμια υποδούλωση αλλά και τον αποπληθυσμό,  που προγραμματίστηκε να ωριμάσει στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

        Το σχέδιο συνάντησε εμπόδια στο πρόσωπο του μακαρίτη Προέδρου Τζον Φ. Κένεντι. Εκείνος αψήφησε τις συστάσεις των συμβούλων και των συγγενών κοντά του, εδραιώνοντας ένα σχέδιο για παγκόσμια ειρήνη και ευημερία, πρώτο βήμα του οποίου ήταν μια συνθήκη για την διακοπή των πυρηνικών δοκιμών.  Η πλήρης εφαρμογή του οράματός του, προϋπέθετε  την επανεκλογή του το 1964.  Μας είπε για την πρόθεσή του να βγάλει ένα λόγο στον οποίο θα ανακοίνωνε όχι μόνο την παρουσία των καλοπροαίρετων Εξωγήινων, αλλά και τις πολλές εξωγήινες τεχνολογίες που είχε αποκτήσει η μυστική αμερικανική κυβέρνηση. Στις αρχές του Φθινοπώρου του 1963, ο Κένεντι κι ο Χρουστσόφ έκαναν μυστικές συνομιλίες για τη δημιουργία Αμερικανό Σοβιετικής συμφωνίας για μη επίθεση, που θα οδηγούσε στην μαζική αποστρατιωτικοποίηση αμφότερων των πλευρών, και στην ανακοίνωση των μυστικών τεχνολογιών που είχαν αυτές.  Ήμασταν έτοιμοι να επέμβουμε όπως χρειαζόταν, για να ενθαρρύνουμε την ειρήνη και ένα μέλλον χωρίς πυρηνικά για τον κόσμο σας. Η δολοφονία του Κένεντι από την αμερικανική μυστική κυβέρνηση, τα διέκοψε απότομα όλα αυτά.

        Την εποχή που σκοτώθηκε ο Αμερικανός Πρόεδρος, δεν είχαμε την εντολή για μια πρώτη επαφή με τον κόσμο σας, ούτε κάναμε συζητήσεις με το Κεντρικό Συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας γι’ αυτό το ζήτημα. Η κοινωνία της Γης θεωρείτο ανώριμη και ότι της έλειπαν τα στοιχεία για επιβίωση, και μόνο στις αρχές της δεκαετίας του ’90, οι Ουράνιες εντολές μας έστειλαν στις ακτές σας. Πριν από αυτό, ετοιμαζόταν μια σειρά προσωπικών αποστολών από διάφορα αστρικά έθνη, όπως οι Πλειάδες και ο Σείριος. Καμία από αυτές δεν μπόρεσε να κάνει επίσημη πρόταση για τη Γη, ως έτοιμη για μια πρώτη επαφή. Απεναντίας, έτειναν προς τη συνέχιση μιας περιορισμένης παρέμβασης. Να λάβετε υπόψη ότι είστε τα απομεινάρια μιας πρώην αποικίας της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, πράγμα που σημαίνει ότι η επιτήρησή σας και η παρέμβαση όταν χρειάζεται, είναι ένα δικαίωμα που μας δόθηκε εξ Ουρανού.

        Οι τωρινές συνθήκες αντισταθμίζουν κατά πολύ αυτό που προσπάθησε να ξεκινήσει ο Πρόεδρος Κένεντι. Ήθελε πολύ να φέρει την ειρήνη στον κόσμο σας και να μετατρέψει το εκτεταμένο μίσος και τους διχασμούς, σε Αγάπη και παγκόσμια συνεργασία. Γι’ αυτό το σκοπό, εκπόνησε σχέδια για να φέρει ένα νέο χρηματοοικονομικό σύστημα και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που θα καλλιεργούσε την ειρήνη και την ευημερία.  Όπως βλέπετε, αυτοί οι στόχοι εναρμονίζονταν με αυτούς των Γήινων συμμάχων μας. Αυτοί προέρχονται από αρχαίες μυστικές οργανώσεις αφοσιωμένες στο Φως, και κερδίζουν εδάφη από τη βαθιά λαχτάρα πολλών ατόμων με επιρροή, που είναι παιδιά των μεγάλων οικογενειών που είναι υποτακτικοί των σκοτεινών. Όλοι αυτοί έχουν δεσμευτεί να σας φέρνουν μια νέα πραγματικότητα. Έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας για να υλοποιήσουν αυτούς τους στόχους, που τώρα συμπεριλαμβάνουν και την επιστροφή στην πλήρη συνειδητότητα.

        Αυτή η ετερόκλητη ομάδα, βρίσκεται κοντά στη νίκη. Επιπλέον, τους έχουμε ενημερώσει για το κυρίαρχο ουράνιο πρόγραμμα, κάτω από την πίεση του οποίου, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία πρόκειται να πραγματοποιήσει μια πλήρη πρώτη επαφή, σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.  Συνεπώς είναι θέμα τιμής για μας να παρακολουθούμε τη δράση των Γήινων συμμάχων μας και να επέμβουμε αν χρειαστεί. Πλησιάζει η ώρα που η πραγματικότητά σας θα μεταβεί σε πλήρη συνειδητότητα. Όλα έχουν προετοιμαστεί προσεκτικά. Οι κρυστάλλινες πόλεις της Αγκάρθα (Εσωτερική Γη) είναι έτοιμες να σας δεχτούν, έχουν εκπαιδευτεί μέντορες και κρατείται μεγάλο αρχείο για τον καθένα από σας, έχει τοποθετηθεί ο μηχανισμός για την πλήρη συνειδητότητα. Τώρα, μόνο οι σκοτεινοί ας εμποδίζουν και αυτοί ετοιμάζονται να πέσουν! Έφτασε η στιγμή που θα δείξετε τι είστε ικανοί να κάνετε. Ενωθείτε! Σας περιμένει η νίκη σας!

       SALUSA  2-ΙΟΥΝΙΟΥ-2010

       Οι κυβερνητικές αλλαγές θα λάβουν σύντομα χώρα, και μαζί με αυτές θα έρθουν αυτές οι αγαπημένες ψυχές που περίμεναν μια τέτοια στιγμή. Γνωρίζεται κάποιους από αυτούς πολύ καλά, και θα ηγούνται των κινήσεων προς τη δημιουργία της παγκόσμιας ειρήνης. Οι διαφορές στις απόψεις θα λυθούν φιλικά και δίκαια και με την επιστροφή των δικαιωμάτων σας, δεν θα αδικηθεί ούτε θα φυλακιστεί κανείς.

        Μια πνοή καθαρού αέρα θα γεμίσει τους χώρους της εξουσίας και όσοι έχουν σκοτεινές προθέσεις, θα αντικατασταθούν.  Όταν οι άνθρωποι καταλάβουν τι γίνεται θα σταθούν δίπλα σ’ αυτές τις ψυχές που βγήκαν μπροστά. Με αυτή την κίνηση θα υπάρξει και η αποδοχή ότι οι παλιές νοοτροπίες πρέπει να αποτιναχτούν, για ειρηνική συνεργασία μεταξύ όλων των χωρών. Είστε μία οικογένεια στη Γη και ήρθε η ώρα να βάλετε στην άκρη όλα όσα σας χώριζαν.

        Εντωμεταξύ, σας ζητούμε να συνεχίσετε να δυναμώνετε το όραμά σας για ειρήνη στη Γη, και θα βοηθήσετε στην επιτάχυνση των αλλαγών. Να θυμάστε ότι έχετε αστείρευτη και ανεξερεύνητη δύναμη μέσα σας, και θα μπορέσετε να έχετε περισσότερη επιρροή στο μέλλον, απ’ όσο φαντάζεστε.  Φυσικά υπάρχει ένα σχέδιο που θα εξασφαλίσει μια νικηφόρα κατάληξη για το Φως, αλλά μπορείτε να το επηρεάσετε μέσα από τη συλλογική σας ενέργεια.  

       Σε διάστημα 10 ετών, βιώσατε πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο βγήκατε από αυτά με ένα θετικό όραμα για το άμεσο μέλλον σας, και χωρίς να έχετε αποδεχτεί την παράδοση των αυτεξούσιων δικαιωμάτων σας, στους σκοτεινούς.  Θα σας επιστραφούν μαζί με όλα όσα είναι απαραίτητα για να επανέλθετε στη θέση που δικαιωματικά κατέχετε στη Γη. Είστε οι φύλακές της και η Μητέρα Γη περιμένει κι εσάς να βοηθήσετε για την επαναφορά της στην καθαρή πρωταρχική κατάσταση που κάποτε είχε.  Θα υπάρξουν αλλαγές απαραίτητες για να φύγει η μάστιγα στη γη, και θα γίνει εκκαθάριση.  Όταν άρχισε ο κύκλος πριν από χιλιετηρίδες, ήταν ένα πανέμορφο αστέρι στο Ηλιακό σας Σύστημα, ένα κόσμημα στο στερέωμα. Να είστε βέβαιοι ότι παρά την παρούσα κατάσταση της Γης, σύντομα θα  επανέλθει στην πρότερη κατάσταση. Το χέρι της θα ταρακουνήσει το πηδάλιο του καραβιού που αποκαλείτε Γη, αλλά θα προστατευθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο.

        Βιώνετε αυτό που θα είναι μία από τις μεγαλύτερες πετρελαιοκηλίδες στην σύντομη ιστορία σας. Αναρωτιέστε γιατί, εν όψει αυτής της απειλής στον Κόλπο του Μεξικό, δεν επεμβαίνουμε, αλλά αν δεν σας αφήναμε να δείτε το αποτέλεσμα των πράξεών σας, θα επαναλαμβάνονταν. Σας φαίνεται παράξενη αυτή η απάντηση όταν ξέρετε ότι έχουμε την τεχνολογία για να το αντιμετωπίσουμε αυτό γρήγορα, αλλά θα ήταν παρέμβαση χωρίς να έχουμε πάρει επίσημο αίτημα για να την κάνουμε.  Ο άνθρωπος φαίνεται να μαθαίνει μόνο όταν τα πράγματα σοβαρεύουν, και η παρέμβασή μας, δεν θα βοηθούσε στη λήψη των σωστών αποφάσεων. Θέλουμε να σας δούμε να αναλαμβάνετε την ευθύνη για την απαράδεκτη ζημιά που κάνετε στη Μητέρα Γη, και να πράξετε τα δέοντα για να μην ξανασυμβούν αυτά. Ναι, βελτιώνεστε στην διόρθωση των προβλημάτων σας, αλλά είστε μακριά από την ιδανική καθοδήγηση που χρειάζεστε.

      Όταν σκεφτείτε την αρχαία ιστορία σας, θα καταλάβετε ότι είναι φυσιολογικό να προκύψουν δραματικές αλλαγές όταν τελειώνει ένας ηλιακός κύκλος. Και η Λεμούρια και η Ατλαντίδα, εξαφανίστηκαν σχεδόν χωρίς ίχνος, επιτρέποντας σε κάθε περίπτωση να αναδυθεί νέος πολιτισμός από τα απομεινάρια. Αυτή η φορά θα συμβεί κάτι παρόμοιο, με τη διαφορά ότι δε θα βιώσετε τον αφανισμό σας. Απεναντίας, θα έχετε ανέλιξη, καθότι η αποστολή σας θα έχει ολοκληρωθεί, και θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας τον δυισμό. Όποιες μνήμες έχετε από την παλιά Γη, θα πάνε στο πίσω μέρος το μυαλού, όταν ξυπνήσετε στη νέα πραγματικότητα. Θα είναι τέλεια για τον καινούργιο Άνθρωπο και μια πολύ χαρμόσυνη εμπειρία, όπου όλα χτίζονται πάνω στην ενέργεια της αγάπης.

        Ο χρόνος που σας μένει στη Γη, θα γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στο πού είστε τώρα, και πού θα ήσασταν αν δεν ήταν οι πράξεις των Ιλουμινάτοι. Γι’ αυτό θα προχωρήσουν οι αλλαγές, παρόλο που κάποιοι ρωτούν γιατί, αφού σε μικρό χρονικό διάστημα θα γίνει η Ανέλιξη. Διότι, δίνεται μεγαλύτερη ευκαιρία για να δουν περισσότερες ψυχές το Φως, όταν θα εκλείψει το στρες και τα τωρινά προβλήματα. Όταν είστε χαλαροί, είστε πιο επιδεκτικοί στις εισερχόμενες ενέργειες και αυτές θα διευρύνουν τα επίπεδα συνειδητότητάς σας.  Άλλωστε ο κύριος στόχος όλων αυτών που συμβαίνουν είναι να προετοιμαστείτε για την Ανέλιξη, (Ανάληψη?) και θα γίνουν τα πάντα για να βοηθηθείτε. Ο Δημιουργός θέλει να βρουν οι ψυχές το δρόμο της επιστροφής στην Πηγή και η δημιουργία έχει ετοιμάσει ένα δρόμο μπροστά σας, που θα τραβήξει την προσοχή σας. Δεν θα μπορέσετε να κάτσετε ακίνητοι, ακόμα κι αν το θέλατε, και αν κάνατε ένα βήμα πίσω, η εξελικτική «ορμή», θα σας προχωρούσε πάλι μπροστά. Όλες οι εμπειρίες έχουν αξία και γι’ αυτό, μέσα στο δυισμό, είχατε όλοι το μερίδιο σας σε ζωές και στο σκοτάδι, και στο Φως.

       Είμαι ο  SaLuSa από τον Σείριο και βλέπω την όμορφη Γη σας, να γίνεται λαμπρότερη όσο ποτέ άλλοτε, καθώς το Φως αυξάνεται, με κάθε ψυχή που το αποδέχεται. Γίνεστε φάροι Φωτός που προσελκύουν άλλους και τους ακολουθούν, και τους οδηγείτε στο δρόμο της επιστροφής. Να είστε ευλογημένοι για την αφοσίωσή σας στην Αγάπη και το Φως που είστε όλοι, και είθε ο δρόμος σας, να σας οδηγήσει στην ευτυχία που αναζητείτε. 

        SALUSA  7-ΙΟΥΝΙΟΥ-2010

        Με κάθε μήνυμα, ερχόμαστε πιο κοντά στη στιγμή που θα λάβει χώρα η αποκάλυψη που περιμέναμε. Θα δοθούν πληροφορίες που κρύβονταν για πολύ καιρό, αλλά κυρίως θα αναθεωρηθεί το όλο ζήτημα των ΑΤΙΑ και των Εξωγήινων. Υπάρχουν πολλές λαθεμένες αντιλήψεις για μας, που ενισχύονταν από την συνεχή παραπληροφόρηση που έδιναν εσκεμμένα για να σας μπερδέψουν. Όταν θα μπορέσει να εκφραστεί και να συζητηθεί ελεύθερα η αλήθεια, η παρουσία μας όχι μόνο θα γίνει αποδεκτή, αλλά θα είναι και καλοδεχούμενη. Μας περιμένει πολλή δουλειά για να αποκόψουμε τις προθέσεις των σκοτεινών να παρατείνουν τον χρόνο τους στη Γη. Μέρα τη μέρα όμως, η δύναμή τους διαβρώνεται και με τον ερχομό μας, θα αποκοπεί εντελώς. Έχουν δημιουργήσει το δικό τους μέλλον, όπως κάθε ψυχή και δεν μπορούν να αποφύγουν τα αποτελέσματα των πράξεών τους. Οι Νόμοι του Σύμπαντος ισχύουν σε κάθε περίπτωση, είτε κάποιος τους γνωρίζει είτε όχι.  Μην σας απασχολεί λοιπόν η απόδοση δικαιοσύνης και μη φοβάστε ότι η ελίτ δεν θα αναλάβει τις ευθύνες της για τα ανομήματά της.

        Ήδη αρχίζετε να παίρνετε πίσω τη δύναμή σας και με αυτήν έρχεται και η σιγουριά που χρειάζεστε για να αναλάβετε το μέλλον σας.  Σας υπαγόρευαν τι να κάνετε για πάρα πολύ καιρό και σας εμπόδιζαν να διεκδικήσετε τη θεϊκή σας υπόσταση. Είναι αναπόφευκτο και πράγματι στις προθέσεις (του σύμπαντος) να πάρετε πίσω το αυτεξούσιό σας, και αυτό δεν θα αργήσει πολύ να επιτευχθεί. Οι κυβερνητικές αλλαγές πλησιάζουν, και μαζί με αυτές, θα αφαιρεθούν πολλά που σας εμπόδιζαν να προχωρήσετε μπροστά. Θα είναι μια θαυμάσια εμπειρία να κάνετε όλοι το άλμα στο μέλλον και η νέα ελευθερία που βρήκατε θα σας δώσει μια χαρά που ακόμα δεν έχετε πλήρως οραματιστεί. Όσα περάσατε και θα περάσετε πριν την τελική στιγμή, θα’χουν μηδαμινή αξία μπροστά στην προοπτική της επιστροφής σας στο ψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας. Θα ελευθερωθείτε από το «τράβηγμα» των χαμηλότερων δονήσεων και το Φως και η Αγάπη θα γίνουν το σπίτι σας.

        Ανταμείβει πολύ να υπηρετείτε με την Αδελφότητα του Φωτός και να βοηθάτε τις ψυχές που το ταξίδι τους μόλις άρχισε. Θα δείτε πόσο χαλαρά είναι όλα, γιατί ο χρόνος δεν υπάρχει όπως τον ξέρετε. Στη Γη, διαρκώς κάνετε αγώνα δρόμου με το ρολόι, και νιώθετε ότι δεν σας φτάνει ο χρόνος για να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε. Δεν θα ξαναβρεθείτε σε αυτή τη θέση, αφού θα ταξιδεύετε στιγμιαία ή σε ελάχιστο χρόνο.  Η απόσταση δεν μετριέται όπως τη μετράτε εσείς και τα πάντα είναι το Τώρα. Είναι κάτι στο οποίο θα προσαρμοστείτε γρήγορα όταν «ανέβετε», και θα το κάνετε αρκετά εύκολα.

        Αν οι αλλαγές ακούγονται πολύ δυσνόητες, μην ανησυχείτε γιατί καθώς προχωράτε, κάθε βήμα θα σας εξηγείται. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είναι εδώ για να σας υπηρετήσει και το έχει κάνει για πολύ καιρό. Η θέση σας δίπλα μας είναι εξασφαλισμένη, και περιμένουμε με χαρά την ευκαιρία να επιτρέψουμε την επίσκεψή σας στα σκάφη μας. Σε μερικούς από εσάς θα φανούν οικεία, γιατί μας έχετε ήδη γνωρίσει στις εξωσωματικές σας εμπειρίες.  Οι μνήμες τέτοιων γεγονότων είναι συνήθως αμυδρές για να μην σας αποσπούν από τις ευθύνες (υποχρεώσεις) σας πάνω στη Γη.  Θα σας λέγαμε λοιπόν ότι δεν ονειρεύεστε όταν έχετε αμυδρές μνήμες των συναντήσεών μας. Θα υπάρξουν συνδέσεις μαζί μας που πάνε αιώνες πίσω, και μια μέρα θα καταλάβετε τους πραγματικούς σας εαυτούς και τη σχέση σας μαζί μας. Θα πούμε απλά ότι εμείς σας γνωρίζουμε καλύτερα από ό,τι γνωρίζετε εσείς τους εαυτούς σας.

        Τελικά η κληρονομιά των σκοτεινών δυνάμεων θα εκλείψει και θα δείτε να έρχονται πολύ γρήγορα οι αλλαγές. Θα φτάσουν παντού και θα φέρουν μια θετική οπτική ανάμεσά σας, αφού θα είναι ξεκάθαρο πως αυτό που απομένει, θα είναι μόνο ό,τι είναι καλό για σας. Εκεί που θα βιώσετε απώλεια, θα αποζημιωθεί αυτή και με το παραπάνω με τα οφέλη σας, που θα ξεπεράσουν αυτά που τώρα ονειρεύεστε. Το σχέδιο είναι να έρθετε πιο κοντά στις συνθήκες που θα βιώσετε, όταν θα έχει λάβει χώρα η αλλαγή της διάστασης. Θα είναι λοιπόν μια σταδιακή εισαγωγή στο νέο τρόπο ζωής, έναν τρόπο που δίνει πλήρη χαρά και ευτυχία. Θα εκπληρώσει επίσης όλες τις υποσχέσεις που σας δώσαμε νωρίτερα, σε σχέση με την απελευθέρωσή σας από τους σκοτεινούς.  Τώρα έχουμε την άδεια να προχωρήσουμε και να σας παράσχουμε βοήθεια πιο ανοιχτά. Η δημιουργία των σωστών συνθηκών για να μπορέσουν να λάβουν χώρα οι πρώτες αλλαγές, ήταν δύσκολη, γιατί δεχόταν αντιστάσεις. Όμως, τώρα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πιο επιβλητικά μέσα για να τις εξουδετερώσουμε.

        Ο Ήλιος θα ανατείλει σε μια νέα μέρα που θα αλλάξει τη ροή της ζωής σας για πάντα. Η Αγάπη και το Φως θα είναι η καθημερινή σας «τροφή», και θα αποκτήσετε τις δυνάμεις για να δημιουργείτε ό,τι επιθυμείτε. Μέχρι τότε θα έχετε μάθει ότι αυτές οι δυνάμεις έρχονται με ευθύνες και θα τις χρησιμοποιείτε μυαλωμένα και με θετικό τρόπο. Φαντάζεστε τι δυνατότητες σας δίνει αυτό και ίσως, το πιο σημαντικό, την ελευθερία σας. Το ότι έπρεπε να συνεργάζεστε στις πιο «υλικές» ζωές σας, σας δίδαξε πολλά για την ανοχή και το μοίρασμα. Σας πέρασε επίσης από την πρόκληση του να βρείτε μια αγάπη για όλη τη ζωή, που όπως εσείς, έχει και αυτή ξεκινήσει από την Πηγή Όλων Όσων Είναι. Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και σκέφτομαι διαρκώς τις επερχόμενες αλλαγές σας, και πόσο χαρούμενοι θα είστε όταν αφήσετε το παρελθόν πίσω σας. Στη θέση του, θα υπάρξουν όλα όσα θα μπορούσατε να επιθυμήσετε και η Χρυσή Εποχή θα έχει φτάσει πραγματικά.  

       SALUSA  9-ΙΟΥΝΙΟΥ-2010 

        Για όσους από εσάς έχετε επίγνωση του τι γίνεται, και έχετε μια ισχυρή πίστη στο μέλλον σας, τα επερχόμενα γεγονότα απλά θα εκπληρώσουν τις προσδοκίες σας. Σας ζητάμε να βάλετε τη γνώση σας σε καλή χρήση και να βοηθήσετε άλλους να καταλάβουν, καθώς η αβεβαιότητα στη σκέψη τους, θα προκαλέσει αντιδράσεις φόβου. Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να δούμε είναι η επιστροφή του πανικού και των θολών σκέψεων. Τέτοια βοήθεια θα σταθεροποιήσει τα πράγματα μέχρι να κινηθούμε ανοιχτά ανάμεσά σας. Κάποιες ομάδες με τις δικές τους πεποιθήσεις πιστεύουν ότι μπορούν χωρίς εμάς, αλλά αυτό δεν ισχύει και χωρίς τη βοήθεια που ήδη σας δόθηκε, δεν θα ήσασταν εδώ σήμερα. Μπορείτε εύκολα να υποτιμήσετε την απειλή που προβάλλουν οι Ιλουμινάτοι, γιατί οι περισσότερες ενέργειές τους είναι μέσα από μαύρες επιχειρήσεις που εκτελούνται μυστικά. Επίσης καλύπτουν τα ίχνη τους έξυπνα, αλλά αυτό είναι μάταιο, γιατί δεν ξεγελιόμαστε τόσο εύκολα.

        Τίποτα δεν κρύβεται από αυτούς που παρακολουθούν τη Γη, αφού μπορούμε να σας διαβάσουμε όλους σαν βιβλίο. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία μπορεί να βρει ανά πάσα στιγμή όποιον θέλει να εντοπίσει. Ο καθένας από σας έχει τη δική του «υπογραφή» που σχηματίζεται από τις εκπομπές της ενέργειάς σας, οι οποίες είναι μοναδικές για κάθε ψυχή. Δεν έχει σημασία αν είστε έξω ή κρυμμένοι, θα σας εντοπίσουμε. Αυτή η πληροφορία, εξηγεί επίσης πώς σε κάθε έκτακτη ανάγκη που χρειάζεται να ανελιχθείτε, μπορούμε να σας βρούμε. Δε θα είναι η πρώτη φορά που έχουμε διασώσει ανθρώπους μ’ αυτόν τον τρόπο, και κάποιοι από τους αστροναύτες σας θα είχαν ιστορίες να σας πουν όταν θα είναι ελεύθεροι να μιλήσουν.

        Οι μεγάλες αλλαγές δεν είναι απλά στον ορίζοντα, αλλά κι εσείς απλά περιμένετε την σωστή ευκαιρία για να προχωρήσετε. Οπότε, όταν λέμε ότι είναι πολύ κοντά, αυτό ακριβώς εννοούμε. Κάποιοι είναι έτοιμοι να βγουν μέσα σε βδομάδες, αν οι συνθήκες παραμείνουν σταθερές.  Ωστόσο, υπάρχουν πολλές απόψεις που στοιχειοθετούν τη «σωστή» στιγμή, και αφού φτάσαμε ως εδώ, δεν θα θέσουμε το αποτέλεσμα σε κίνδυνο, με βιασύνη. Δεν είναι αυτός ο τρόπος μας, ούτε είναι απαραίτητο αυτό, γιατί σε κάθε περίπτωση δουλεύουμε μαζί προς την τελική ημερομηνία για δράση στην έκβαση, αλλά σιγουρευόμαστε πως όλα είναι στη θέση τους για την τελική ώθηση. Η απόφασή μας δεν περιορίζεται στο τι γίνεται σε μία χώρα μόνο, και πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπόψη την κατάσταση σ’ όλο τον κόσμο. Μπορεί να εστιάζουμε σ’ αυτά που γίνονται στις ΗΠΑ, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη ότι ερχόμαστε με τη διαβεβαίωση ενός ειρηνικού μέλλοντος για όλους στον κόσμο σας.

         Η οικονομική κατάρρευση συνεχίζεται και σε λίγο θα πιάσει πάτο, και οι επιπτώσεις της γίνονται αισθητές σε όλον τον κόσμο.  Έδωσε σε όλους τους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να βρουν έναν πιο ικανοποιητικό τρόπο να χειριστούν τα οικονομικά τους. Δεν μπορεί να υπάρξει επιστροφή στα παλιά συστήματα, καθώς αποδείχθηκε ότι αυτά δεν λειτουργούν υπέρ σας. Ήδη οι απαιτούμενες αλλαγές συζητούνται και γίνονται ενέργειες για να παρουσιαστολυν. Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και ελπίζω οι προσεγγίσεις μου στις ανησυχίες σας, να βοήθησαν να εμπνευστείτε με σιγουριά και να εμπιστευτείτε τις αποφάσεις που παίρνουμε για σας..

       SALUSA  5-ΙΟΥΛΙΟΥ-2010

       Η παρούσα αποστολή μας για διαφώτιση, θα ολοκληρωθεί τελικά με αυτή τη μορφή επικοινωνίας και θα αντικατασταθεί με επικοινωνία που απευθύνεται σε όλους με τον ίδιο τρόπο.  Στις αρχές θα σας μιλάμε μέσα από τα υπαρκτά μέσα επικοινωνίας, όπως η τηλεόραση.  Με τον καιρό όμως, θα υπάρξει πιο προσωπική μορφή επαφής, παρόμοια με αυτή των κινητών σας τηλεφώνων, μόνο που θα βασίζεται σε διαφορετική τεχνολογία.  Θα σας δώσει τη δυνατότητα να συζητάτε με οποιονδήποτε, όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο. Το τωρινό σας σύστημα εκπέμπει βλαβερή ακτινοβολία, όπως πολλές άλλες συσκευές που χρησιμοποιείτε καθημερινά.  Οι αλλαγές στο είδος των ενεργειών που χρησιμοποιείτε, θα εξαπλωθούν, μέχρι να έρχονται όλες από πηγές ελεύθερης ενέργειας, που είναι ασφαλείς στη χρήση και δεν ρυπαίνουν.

        Φυσικά τέτοιες αλλαγές πρέπει να περιλαμβάνουν τις διαφορετικές μορφές μετακίνησης-μεταφοράς που χρησιμοποιείτε τώρα, που δημιουργούν τεράστια ρύπανση και είναι βλαβερές για όλες τις μορφές ζωής. Πολλές απ’ τις ασθένειές σας προέρχονται από αυτό, για να μην αναφέρουμε την επίδρασή τους στη Γη σας, που έχει δηλητηριαστεί σοβαρά απ’ όλα αυτά. Οι επιστήμονες και οι ειδικοί σας σε τέτοια θέματα γνωρίζουν καλά τους κινδύνους, αλλά οι συστάσεις τους αγνοούνται  για να προστατευτούν οι εταιρίες που ευθύνονται.  Σας κράτησαν πίσω, ενώ δεν χρειαζόταν, από αυτό που έπρεπε να είναι η φυσική σας πρόοδος προς τη χρήση καθαρής ενέργειας, η οποία θα μπορούσε ήδη να χρησιμοποιείται ευρέως. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η καταδίκη της κυβέρνησής σας, είναι ότι κράτησαν αυτές τις προόδους, για δική τους χρήση. Οι υπόγειες στρατιωτικές βάσεις τους, χρησιμοποιούν κάθε υπαρκτή σύγχρονη τεχνολογία, που θα είχε ωφελήσει πολύ την ποιότητα ζωής σας.

        Η αποστολή μας θα συνεχίσει, για να σας συνοδεύσει στην Ανέλιξη, αλλά θέλει να σας φέρουμε και στην σύγχρονη εποχή της ελεύθερης ενέργειας με όλα τα οφέλη της. Θα είμαστε μαζί για πολύ καιρό, πολύ πιο πέρα από τις άμεσες ανάγκες σας, και θα γίνουμε σαν Ένα. Το πεπρωμένο σας είναι να ταξιδεύσετε στον Κόσμο που είναι ανοιχτός για σας, μόλις θα ανελιχθείτε και θα ζείτε από την υψηλότερη συνειδητότητά σας. Πολλοί από εσάς ήδη φτάσατε σε αυτό το επίπεδο, και η παρουσία σας στη Γη, αφυπνίζει άλλους στη δύναμη του Φωτός και της Αγάπης. Στο στόχο πρέπει να εστιάζεται, και είναι εφικτός, γι’ αυτό σας δίδεται τόση βοήθεια και ενθάρρυνση.  Τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας, συνεχίζουν να αυξάνονται πολύ γρήγορα κι αν είστε δεσμευμένοι στην Ανέλιξη, θα έχετε επιτυχία. Καθώς τα σώματά σας θα αλλάξουν αναπόφευκτα, θα παρατηρήσετε την παρουσία μιας πιο «ευγενικής» ενέργειας και θα έχετε πολύ πιο υγιή διάθεση. Οι ασθένειες είναι πράγματα ανήκουστα στις υψηλότερες διαστάσεις και κυριαρχούν μόνο στις χαμηλότερες, όπως τη δική σας.

        Το μέλλον σας είναι εξασφαλισμένο, ακόμα κι αν δεν είστε από αυτούς που φιλοδοξούν να ανελιχθούν. Αυτοί που επιβλέπουν την πρόοδο της ανθρωπότητας, σχεδιάζουν την εξέλιξή σας, και πολλές φορές έχει πέσει στις χαμηλότερες διατάσεις. Σε κάθε περίσταση, είχε δοθεί η ευκαιρία της ανέλιξης, με ένα προσεκτικό σχέδιο για την άνοδό σας. Ο κύκλος που τώρα κλείνετε είναι ένα τέτοιο παράδειγμα, και παρόλο που έπρεπε να βρείτε μόνοι σας το δρόμο της επιστροφής, έχετε βοηθηθεί σε κάθε στροφή. Όταν φαίνεται πως επιστρέφει το Φως, τραβάτε την προσοχή αυτών των Δασκάλων που σας υπηρετούν. Ενσαρκώνονται σε χώρες πιο πνευματικά ανεπτυγμένες και βοηθούν να εδραιωθούν συνθήκες για μεγαλύτερη πρόοδο. Ο φόβος πρέπει πάντα να αποφεύγεται πάση θυσία, γιατί τρέφει την πηγή που σας κρατούσε υπό έλεγχο τόσους αιώνες. Η Αγάπη και το Φως θα την ξαποστείλουν και οι σκοτεινοί δεν έχουν άμυνα μπροστά τους.

        Η υπομονή σας θα δοκιμαστεί πολύ στο άμεσο μέλλον, καθώς τα πράγματα θα φαίνεται να γίνονται πιο σοβαρά. Όμως, οι απαντήσεις (λύσεις) είναι μαζί μας και μαζί με τους συμμάχους μας, θα αντιστρέψουμε τις απειλητικές τάσεις που βλέπετε τώρα. Θέλουμε να σας συναντήσουμε με το σωστό τελετουργικό που αρμόζει σε τέτοια περίσταση, και δεν μπορούμε απλά να έρθουμε χωρίς να έχουμε πρώτα πλησιάσει τους ηγέτες σας.  Η μόνη εξαίρεση θα υπήρχε, αν μας δινόταν θεϊκή άδεια να το κάνουμε αυτό. Θα καταλάβετε ότι η Γαλαξιακή Ομοσπονδία δεν είναι μια άνομη ομάδα διαστημικών όντων. Είμαστε οργανωμένοι για να αστυνομεύουμε το Σύμπαν, βοηθώντας νέους πολιτισμούς να εξελιχθούν, χωρίς να παρεμβαίνουμε. Εκτελούμε τις εντολές αυτών που έχουν το αυτί του Θεού και εκτελούμε τα σχέδιά του για εξέλιξη.

        Ακόμα και στις πιο χαμηλές στιγμές απελπισίας σας, είναι μαζί σας Όντα του Φωτός και προσπαθούν να απαλύνουν τις ανησυχίες σας. Σας βοηθούν να μαζέψετε τα κομμάτια σας και σας ανεβάζουν προς το Φως, για να βρείτε ελπίδα και νέα έμπνευση. Δεν είστε ποτέ μόνοι, σε όποια θέση και αν βρίσκεστε, και οι Οδηγοί σας θα σας επηρεάσουν για το καλό σας, φτάνει να τους ακούτε. Μερικές φορές χρειάζεται να δημιουργήσετε μια στιγμή ησυχίας, για να μπορέσετε να τους νιώσετε.  Οι εμπνευσμένες σκέψεις είναι συχνά το αποτέλεσμα μιας τέτοιας επαφής, και αντίθετα με το «εγώ» σας, αυτοί δεν θα σας πελαγώσουν.  Πραγματικά είναι το «εγώ» σας που συχνά ελέγχει τη ζωή σας, και σας επιβάλλει την εικόνα που έχετε φτιάξει για τον εαυτό σας.   Κοιτάξτε μέσα σας, αγαπημένοι μου και ακούστε τον Ανώτερο Εαυτό σας, για να καταλάβετε ποιοι πραγματικά είστε και τι είστε ικανοί να κάνετε. Μερικές φορές το «εγώ» σας, θα περιορίσει την ικανότητά σας να αλλάξετε από τη νοοτροπία που έχετε δημιουργήσει.

        Δεν είμαστε οι μόνοι εδώ να σας βοηθήσουμε να ανοίξετε τα μάτια σας στις θαυμάσιες ευκαιρίες μπροστά σας. Υπάρχουν δάσκαλοι και βοηθοί σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Έρχονται στη Γη με μια ποικιλία ικανοτήτων και εμπειριών, και συχνά εξειδικεύονται σε ένα θέμα στο οποίο είναι πλήρως αφοσιωμένοι. Έρχονται από πολλούς διαφορετικούς πλανήτες, όπως κι εμείς, και έχουν προσφερθεί για εργασίες που απαιτούν την πλήρη συνεργασία τους. Η ζωή τους δεν είναι μια συνήθης ενσάρκωση αφού έχουν ήδη ανελιχθεί, και κανονικά δεν θα είχαν ανάγκη για περαιτέρω γήινες εμπειρίες. Έρχονται από αγάπη για σας, αναγνωρίζοντας τη θεϊκή σας σπίθα, και διαπιστώνοντας την τελική σας πορεία στον δυισμό. Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και σας αφήνω με την Αγάπη μου και τις Ευλογίες μου.

      SALUSA  14-ΙΟΥΛΙΟΥ-2010

      Μαζί με την εκκλησία, σας πήραν την ελευθερία επιλογής και έκτοτε, σπάνια είχατε πραγματική κυβέρνηση του λαού. Όλο και περισσότεροι άρπαζαν την εξουσία αυτοί που ελέγχουν σχεδόν κάθε έκφανση της ζωής σας και είναι η δύναμη και το χρήμα που κυριαρχούν. Αυτό σας φέρνει πίσω στους Ιλουμινάτι και τις πλούσιες οικογένειες τραπεζιτών, που έστησαν ένα σύστημα το οποίο σας στερεί το αυτεξούσιο και τα εκ Θεού δοθέντα δικαιώματά σας να ζήσετε ειρηνικά και ευτυχισμένοι. Το αποτέλεσμα είναι πως η πραγματικότητά σας έχει μεγάλη ανάγκη για αλλαγή, και όχι μόνο λόγω των προβλημάτων που εσκεμμένα δημιούργησαν οι Ιλουμινάτοι.

        Όπως υποσχεθήκαμε, μέσα σε όσα προβλέπονται στο NESARA, είναι ουσιαστικά όλα τα βήματα που είναι απαραίτητα για να αντιστραφούν τα εδραιωμένα συστήματα που σας έχουν κρατήσει δέσμιους. Αυτά είναι απαραίτητα ευρείας κλίμακας και καταδεικνύουν την κατεύθυνση προς την οποία έπρεπε να είχε προοδεύσει η ανθρωπότητα. Οι αλλαγές στις οποίες έχουμε συμμετάσχει που περιμένουν μια ευκαιρία να εισαχθούν, είναι τα ίδια τα οφέλη και πλησιάζουν στο να γίνουν μέρος της νέας σας πραγματικότητας. Εν μέρει εσείς το δημιουργήσατε, εκδηλώνοντας την πρόθεσή σας να προκύψουν αλλαγές για το καλό όλων. Αυτό είναι το κλειδί και έχει τη στήριξη της Πνευματικής Ιεραρχίας και του Θεού και ήταν το λάβαρο που κρατούσε για σας ο Σαιντ Ζερμαίν.  Το παρόν χρονικό διάστημα είχε προβλεφθεί πριν από χιλιετηρίδες, αλλά παρ’ όλα αυτά, δεν παύατε να έχετε την ελευθερία βούλησης να καθορίσετε το πώς θα εξελισσόταν. Το Φως δεν ήταν ποτέ μακριά και μαχόταν με τους Σκοτεινούς για την κυριαρχία. Ωστόσο, πήγατε στις χαμηλότερες δονήσεις και ξεχάσατε ποιοι ήσασταν και γίνατε θύματά τους.

Η αποστολή μας δεν ήταν μόνο η αφύπνιση, αλλά και να φροντίσουμε να μην μπορέσουν οι σκοτεινοί να επέμβουν στην εξέλιξη σας. Όπου δεχτήκατε την διοίκησή τους, ήταν δική σας ελεύθερη επιλογή και δεν  μπορούσαμε να επέμβουμε. Ωστόσο, πολλοί από εσάς έχετε εκφράσει την πρόθεσή σας να προχωρήσετε μπροστά, στο Φως και λόγω αυτής της απόφασης, θα σας προστατέψουμε.  Πρέπει να δουλέψετε για να γίνετε Ον του Φωτός και κάθε έκφανση θα αγκαλιαστεί με αγάπη και με την ικανότητά σας να την εκφράσετε σε όλα όσα κάνετε. Πρέπει να είστε ευγενικοί, συμπονετικοί, καλοσυνάτοι, να σκέφτεστε τους άλλους και κυρίως να μην είστε επικριτικοί. Αυτό έρχεται από την κατανόηση ότι όλη η ζωή έχει την πηγή της στον Δημιουργό, και άρα είστε Όλοι Ένα. Ο,τι κάνετε στον Έναν, το κάνετε σε Όλους και αυτό εκφράζεται στην ρήση «κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί»  Ό,τι κάνετε, επηρεάζει όλα τα άλλα και δημιουργεί ενεργειακά επίπεδα που μπορούν να έχουν ισχυρή επιρροή στις ψυχές.

Μπορεί να ρωτήσετε, πού στεκόμαστε σε ό,τι αφορά την εξέλιξη, και θα απαντούσαμε ότι εμείς ως μέλη των πολιτισμών της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, έχουμε ήδη ανελιχθεί. Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και θα το κάνουμε μέχρι να γίνουμε Ένα με την Πηγή Όλων Όσων Είναι.  Όποιοι  κι αν είστε, όπως κι αν βλέπετε τη ζωή ή όποια κι αν είναι τα πιστεύω σας, δεν θα πάψετε να εξελίσσεστε μέσα από τις εμπειρίες που θα σας δίνει κάθε ζωή. Μπορεί να πάτε σε όλες τις κατευθύνσεις σε διάφορες εποχές, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι να προχωρήσετε προς το Φως. Μπορεί να επιλέξετε να μείνετε στην παρούσα διάσταση, και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξελίσσεστε. Μπορείτε να επιστρέψετε σε όποιο επίπεδο επιθυμείτε για να αποκομίσετε τις εμπειρίες που χρειάζεστε. Συνήθως δεν είναι μια απόφαση που παίρνετε μόνοι σας, και οι μέντορες και οι Οδηγοί σας, θα σας βοηθήσουν να την πάρετε.

Στην πραγματικότητα η ζωή έχει τάξη, στο βαθμό  που κάθε άτομο έχει το δικό του σχέδιο, το οποίο όμως αλληλεπιδρά με το σύνολο.  Οι νόμοι του Σύμπαντος, ισχύουν για τον καθένα από εσάς και επηρεάζεστε πολύ από τον Νόμο της Έλξης. Μπορεί να μην τον χρησιμοποιείτε συνειδητά, αλλά αν το κάνετε, μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμος. Το Αίτιο και το Αιτιατό είναι πραγματικά και γι’ αυτό αναλαμβάνετε την ευθύνη για όλες τις πράξεις σας.  Είστε υπεύθυνοι και για τις σκέψεις και τα λόγια σας, που μεταφέρουν ενέργεια ανάλογη με τις προθέσεις σας. Να προσέχετε αγαπητοί μου και να σκέφτεστε πριν πράξετε και απλά να βεβαιώνεστε ότι δεν θα βλάψετε άλλη ψυχή καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Ακούγεται δύσκολο να ελέγχεστε, καθώς τείνετε να δράτε χωρίς να σκέφτεστε, αλλά μπορείτε αν το αποφασίσετε. Ζήστε από την καρδιά και η αγάπη θα συνοδεύει όλα όσα κάνετε και λέτε.

       SALUSA  16-ΙΟΥΛΙΟΥ-2010

       Τώρα αρχίζετε να βγαίνετε από τον κύκλο του δυισμού και κατά καιρούς θα επικρατεί σύγχυση, αλλά είναι το τέλος μιας εποχής που σας πήγε στα βάθη της σκοτεινιάς και επιζήσατε. Επιτέλους το Φως διαπέρασε και υπάρχει μόνο ένας δρόμος μπροστά και αυτός είναι προς τα πάνω. Αφήστε πίσω τον δυισμό και προσπαθήστε να μην τον αφήνετε να σας επηρεάζει, αφού πρέπει να εστιάζεται σε ό,τι χρειάζεστε για να προχωρήσετε σταθερά στο μονοπάτι της Ανέλιξης. Η πόρτα του μέλλοντός σας, ανοίγεται διάπλατα και θα βοηθήσει κάθε ψυχή που φιλοδοξεί να ανελιχθεί.

        Εμείς από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία είμαστε απολύτως έτοιμοι για δράση και έχουμε το πλεονέκτημα να γνωρίζουμε επακριβώς ποιες είναι η ανάγκες σας, μέσα από την εκτεταμένη έρευνα που κάναμε σ’ εσάς και τον πλανήτη σας. Σεβόμαστε την ιδιωτική σας ζωή, αλλά αν χρειαζόταν, θα μπορούσαμε να δούμε στο εσωτερικό των κτιρίων σας και να εστιάσουμε σε όποιον επιθυμούμε. Ακούμε τις συζητήσεις σας, διαβάζουμε τις σκέψεις σας που είναι χρήσιμο όταν έχουμε να κάνουμε με τους σκοτεινούς. Γι’ αυτό δεν θα πετύχουν ποτέ τα σχέδιά τους, αφού ξέρουμε πολλά γι’ αυτούς. Παίρνουμε μέτρα πρόληψης και οι σύμμαχοί μας είναι πολύ ενεργοί σ’ αυτούς τους ρόλους. Δεν μας αρέσει η σύγκρουση ή οι απειλές, και η προσέγγισή μας είναι διπλωματική, αλλά αυστηρή.

        Κάθε μέρα που περνάει, σας φέρνει πιο κοντά στην ολοκλήρωση και στην ανοιχτή μας επαφή μαζί σας. Αλλά προηγούνται τα προκαταρκτικά και παρ’ όλο που η ανακοίνωση που θέλουμε δεν έχει γίνει ακόμα, υπάρχουν τώρα πολλοί άνθρωποι που ακούγονται. Ασκείται πίεση στις αρχές που δεν μπορούν θα μπορούν να το καθυστερούν για πολύ ακόμα.  Θα θέλαμε να αρχίσουμε πριν από την επόμενη άνοιξη και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους συμμάχους μας προς αυτόν τον στόχο.  Φυσικά εξακολουθούμε να έχουμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία και μέχρι τότε έχουμε προθεσμία να ξεκινήσουμε. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θ’αργήσει αυτό…

       SALUSA  21-ΙΟΥΛΙΟΥ-2010

       Υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθετε, τα οποία χρειάζονται αναθεώρηση εν όψει της αλήθειας που θα φέρουμε. Είναι αναμενόμενο να είναι κάποια «πιστεύω» κι θεωρίες σας είναι ανακριβείς, κι εμείς θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να κάνετε ένα μεγάλο άλμα στο μέλλον. Υπάρχουν όπως θα λέγατε, πολλά να μάθετε, και να αναπτύξετε πολλές καλές ιδέες που «ζυμώνατε». Η νανοτεχνολογία είναι ένα παράδειγμα αυτών που είδατε ως επιθυμητή πρόοδο, και θα υλοποιηθεί. Είναι ατυχές που τόσες πολλές πρόοδοι που θα μπορούσαν να είχαν ωφελήσει την ανθρωπότητα, απεκρύβησαν εσκεμμένα για να διατηρηθεί μια κατάσταση όπου το κέρδος προηγείται της ευμάρειας. Ωστόσο, τεράστια ποσά από τα χρήματά σας, επενδύθηκαν σε νέες τεχνολογίες για στρατιωτική δύναμη. Ενώ ακολουθούνται αυτές οι πολιτικές, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα δείτε την ειρήνη να έρχεται στον κόσμο σας. Ωστόσο, αυτό θα αλλάξει σύντομα και η πολεμική μηχανή θα φρενάρει και θα αποσυναρμολογηθεί. Θα σας φέρουμε ειρήνη και θα φροντίσουμε να εξουδετερωθούν όλα τα οπλικά συστήματα από τις υψηλότερες τεχνολογίες μας. Δεν ερχόμαστε για να διαιωνίσουμε τον παλιό τρόπο ζωής, αλλά για να σας βάλουμε σε έναν πιο εύκολο και ικανοποιητικό τρόπο ζωής που θα επαναφέρει την αυτονομία σας.  Θα είστε ελεύθεροι, με περισσότερο χρόνο να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντά σας και θα εκλείψει η ταλαιπωρία, θα αντικατασταθεί με πιο αποδεκτές συνθήκες που θα σας δίνουν το χρόνο..

        Οι αλλαγές έρχονται και σε μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο, που σημαίνει ότι μόλις μπορέσουμε να ξεκινήσουμε, τα γεγονότα θα προχωρήσουν αν μη τι άλλο γρήγορα. Μπορείτε να διαισθανθείτε ότι οι σκοτεινοί χάνουν τον έλεγχο που σας ασκούσαν και καθώς γίνεται αυτό δεν θα μπορούν να ξανακερδίσουν τα χαμένα εδάφη. Μπλοκάρουμε οποιεσδήποτε κινήσεις τους για να προβάλουν κάποια μεγάλη απειλή, έχοντας ήδη εμποδίσει την πιθανότητα ενός σοβαρού συμβάντος. Είμαστε εδώ για να σας οδηγήσουμε σε μια επιτυχή κατάληξη στην προσπάθειά σας για Ανέλιξη. Αυτό το αποτέλεσμα είναι βέβαιο και είναι ήδη γραμμένο στα χρονικά.  Μπορείτε λοιπόν να εστιάσετε απόλυτα στην ανέλιξη και το σχέδιο υποστηρίζεται από πολλά Συμβούλια και άτομα που επίσης σας βοηθούν να προχωρήσετε μπροστά. Αναμφίβολα θα ήταν έκπληξη για ας αν ξέρατε πόσοι είναι μαζί σας αυτή τη στιγμή.

        Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη και σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλό να θυμάστε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ανώτερο Εαυτό σας.  Συχνά λέμε ότι χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας και σε αυτή την περίπτωση το χρειάζεστε. Αν έχετε τα ονόματα των Οδηγών σας τότε χρησιμοποιήστε τα για να κάνετε μια επαφή και αν έχετε «δεθεί» με ένα από τα σπουδαία Αγγελικά Όντα όπως τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, ακόμα καλύτερα. Οι προσευχές σας ή τα αιτήματά σας, θα ακουστούν, και οι απαντήσεις μπορεί να έρθουν με απρόσμενους τρόπους, όπως, μέσα από άλλη πηγή. Πραγματικά δεν ει΄στε ποτέ μόνοι και στις στιγμές που έχετε ανάγκη, οι Οδηγοί σας έρχονται πιο κοντά σας και καλοδέχονται την επαφή μαζί σας.

        SALUSA  11-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-2010

       Δεν σας έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι είστε πολύ σπουδαιότερο ον απ’ ό,τι πιστεύετε; Δεν το γνωρίζατε αυτό, επειδή πριν από αιώνες, «πέσατε» στις χαμηλότερες διαστάσεις, όπου δεν μπορούσαν να εμφανιστούν όλες οι δυνάμεις σας.  Επίσης, υπήρξε εποχή που έγιναν επεμβάσεις στο DNA σας, ώστε να «πέσετε» και να γίνεται υποδεέστερο ανθρώπινο Ον. Αναρριχηθήκατε στα τωρινά σας επίπεδα και σύντομα θα κάνετε ένα τεράστιο άλμα μπροστά, το οποίο θα σας βοηθήσει να επανακτήσετε τις χαμένες σας ικανότητες.  Αυτό θα ολοκληρωθεί με την πλήρη μεταμόρφωσή σας σε Γαλαξιακά Όντα και δεν είναι τόσο μακρινή αυτή η στιγμή. Υποσυνείδητα το γνωρίζετε αυτό, και δεν θα σας φανεί καθόλου παράξενο αν τελικά γίνετε ον με υπερσυνειδητότητα…

        Οι εργασίες σας διευκολύνονται με την διαρκή βοήθεια που παίρνετε, που σε μεγάλο βαθμό είναι αθέατοι. Οι Εργάτες του Φωτός επιτελούν το σημαντικό έργο τους στη Γη, και αυτό βοηθάει να διευρυνθούν οι επιγνώσεις σας σε άλλες δυνατότητες. Μόλις ανακοινώσετε την πρόθεσή σας να πάρετε το μονοπάτι της Ανέλιξης, θα διαπιστώσετε ότι οι εμπειρίες σας, θα σας οδηγήσουν σε ανθρώπους και πληροφορίες που θα σας οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση. Να προσθέσουμε ότι αν προσελκύεστε από μηνύματα όπως τα δικά μας, τότε αναμφίβολα ήδη βρίσκεστε στο μονοπάτι προς την ελευθερία και την ευρύτερη επίγνωση. Επιπλέον, είναι βέβαιο πως θα πετύχετε το στόχο σας να ανελιχθείτε και ήδη θα έχετε ανεβάσει το επίπεδο της συνειδητότητάς σας. 

        Μακροπρόθεσμα, η ζωή έχει στόχο να ανεβάσετε τα επίπεδα συνειδητότητάς σας, και κάθε ζωή που έχετε, σχεδιάζεται με αυτό κατά νου. Αυτή η γνώση, μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να βρείτε απαντήσεις σε πολλές προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσετε και αναρωτιόσασταν γιατί. Οι περισσότερες θα σχετίζονται με τις προηγούμενες ζωές σας,  όπου μπορεί να χάθηκαν ευκαιρίες, και επιστρέφουν για να σας δώσουν άλλη μια ευκαιρία να πετύχετε. Όταν θυμάστε τις εμπειρίες σας σ’ αυτή τη ζωή, μπορεί να δείτε ότι αυτό που θεωρείτο δυσάρεστο, είναι ένα γεγονός που σας έκανε να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να αποδείχθηκε σταθμός για την ευμάρειά σας, και είναι συχνά ο τρόπος με τον οποίο ξαναμπαίνετε στο σωστό μονοπάτι.  Το λέμε αυτό αναφερόμενοι σε όποιον έχει ξεστρατίσει από το μονοπάτι που επιλέγει πριν ενσαρκωθεί. Πρέπει να δοθεί πολύ περισσότερη προσοχή στο σχέδιο ζωής κάθε ατόμου, απ’ ό,τι νομίζετε, και αυτοί που έχουν αναλάβει να σας κρατήσουν σ’ αυτό, σας συνοδεύουν σ’ όλη σας τη ζωή. Αναφερόμαστε στους Οδηγούς σας, και οποιαδήποτε ανώτερη Οντότητα, την παρουσία του οποίου μπορεί να επικαλεστήκατε.

      Πάντα θα υπάρχουν άτομα που θα αρνούνται ότι υπάρχουν Πνευματικές Οντότητες κοντά τους, αλλά αυτές θα υπάρχουν, άσχετα με το τι πιστεύουν. Αυτές δεν θα επέμβουν στην ελεύθερη βούλησή σας και δεν θα σας επιβάλουν τη δική τους θέληση. Αν για παράδειγμα έχετε σχεδιάσει να ζήσετε ως τα γεράματα, θα σας εμποδίσουν όπου είναι δυνατόν, από ατυχήματα που θα διέκοπταν τη ζωή σας. Για παράδειγμα, αντί να πεθάνετε σε ένα ατύχημα, η ζωή σας θα σωθεί και μερικές φορές, οι συνθήκες της επιβίωσής σας, θα θεωρούνται θαύμα.  Οι Αγγελικοί φύλακές σας, μπορούν να κάνουν αυτό που θα θεωρούσατε σχεδόν αδύνατο και έχουν σώσει πολλές ζωές. Δεν είναι δεσμευμένοι στον γραμμικό χρόνο και μπορούν να πάνε μπροστά ή πίσω μέσα σ’ αυτόν, για να αλλάξουν το βίωμά σας. 

        Η ζωή σας απέχει πολύ από αυτό που θα λέγατε συνηθισμένη και απλή, γιατί δεν έχει σημασία αν είναι γεμάτη δράση ή όχι. Πάντα θα έχετε στιγμές-σταθμούς που θα είναι πολύ σημαντικές για σας. Ξέρουμε ότι μπορείτε να θυμηθείτε πολλές «συμπτώσεις» που έφεραν δύο άτομα μαζί, άτομα που ήταν να συναντηθούν γιατί ήταν μέρος του σχεδίου ζωής τους. Τώρα, η προσοχή που σας δίδεται είναι πιο σταθερή, αφού όλοι όσοι αφυπνίζονται, χρειάζονται κάθε βοήθεια για να συνεχίσουν να ανελίσσονται. Να έχετε πίστη, όποιες κι αν είναι οι καταστάσεις σας, και να ξέρετε πως τίποτα από όσα βιώνετε δεν θα κρατήσει για πολύ. Σας περιμένει ένα θαυμάσιο μέλλον και εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, είμαστε μέρος ενός τεράστιου ψηφιδωτού Όντων που είναι εδώ για να εξασφαλίσουν την επιτυχία σας. Μόλις μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ανοιχτά, σύντομα θα δείτε ότι τα πιεστικά ζητήματα θα διευθετηθούν πιο γρήγορα.  Πρέπει να γίνουν πολλά για να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν σε μεγάλο χρονικό διάστημα. 

       SALUSA  13-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-2010 

        Αναφερόμαστε συχνά στην Ανέλιξή σας, γιατί είναι το πιο σημαντικό ζήτημα για το οποίο θα πρέπει να αποφασίσετε. Αναφέραμε πως όταν αποφασίσετε να ανελιχθείτε, δημιουργείτε το μονοπάτι που θα πάρετε γι’αυτό.  Θέλουμε να τονίσουμε ότι πολλά μονοπάτια οδηγούν στην ανέλιξη, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν οι άλλοι ακολουθούν διαφορετικό μονοπάτι από το δικό σας. Θα διαπιστώσετε ότι όλα τα μονοπάτια οδηγούν σε μια στιγμή μέσα στο χρόνο, όπου θα προκύψουν μεγάλες αλλαγές που έχουν σχέση με τη Μητέρα Γη. Το πού θα πάτε από εκεί, εξαρτάται από το αν οι δονήσεις σας είναι τέτοιες, ώστε να μπορέσετε να «ανέβετε». Αν δεν είναι σε επίπεδο που να μπορείτε, τότε είναι σαφές ότι θα συνεχίσετε στο ίδιο που ήσασταν πριν. Αυτό σημαίνει ότι δεν ήσασταν έτοιμοι για την Ανέλιξη, και ότι πράγματι οι ανώτερες δονήσεις δεν θα σας ταίριαζαν και θα σας έκαναν να νιώθετε άβολα. Ευτυχώς, αναγκαστικά προχωράτε σε ένα επίπεδο μόνο όταν θα είστε έτοιμοι, και αυτό είναι Συμπαντικός Νόμος.      

        Κάποιοι άνθρωποι έχουν τόσο άκαμπτες αντιλήψεις, που αν και βρίσκουν μεγάλες αλήθειες γύρω τους, το βρίσκουν πολύ δύσκολο να προχωρήσουν. Έχουν δεθεί με τις αλυσίδες των πεποιθήσεών τους, θα είναι μέσα σ’ αυτούς που θα συνεχίσουν να έχουν εμπειρίες σ’ αυτήν την υπαρκτή διάσταση. Ο φόβος παίζει ένα ρόλο και δεν μπορούν να σκεφτούν ότι είναι σε κατάσταση άρνησης, ωστόσο, αναπόφευκτα έχουν τις προσωπικές τους αμφιβολίες σε σχέση με τις πεποιθήσεις τους.  Όπως κάνουμε με όλες τις ψυχές, τους παρουσιάζουμε την αλήθεια και εξαρτάται από εκείνους το πώς θα την αντιμετωπίσουν. Όταν βρείτε το αληθινό μονοπάτι, δεν έχετε εσωτερικές συγκρούσεις, καθώς έχετε κάνει ειρήνη με όλη τη ζωή. Η κατανόησή σας, επιτρέπει και την αποδοχή όλων των ψυχών γιατί τις βλέπετε ως ένα εξ ίσου σημαντικό μέρος του όλου. Είστε μια δυνατή ομαδική ψυχή και όλοι συμβάλλετε στην μαζική συνείδηση. Λόγω των προσπαθειών των εργατών του Φωτός, αυτή διευρύνεται διαρκώς και βοηθάει να βγουν και άλλοι από το σκοτάδι που τους περιβάλλει.

        Τα επίπεδα συνειδητότητας έχουν φτάσει στο σημείο, που η περαιτέρω ανέλιξη θα προκύπτει με γρηγορότερους ρυθμούς. Σχεδόν κάθε μήνα, υπάρχουν κάποιες αναδιατάξεις μέσα από τις οποίες προκύπτει αυτό. Είναι εξαιρετικά ευοίωνα τα νέα, αφού όσο πιο ψηλά ανεβάζετε τη συνείδησή σας,  αυτό βοηθά στην εμφάνιση ενός νέου προτύπου.  Δεν μπορείτε να έχετε κενό, και όταν φύγει το παλιό, το καινούργιο περιμένει να πάρει τη θέση του. Το Θεϊκό Σχέδιο για την απελευθέρωσή σας από τον δυϊσμό, έχει εδραιωθεί καλά και στέκεται σε ετοιμότητα για την πρώτη φορά που οι συνθήκες θα του επιτρέψουν να προχωρήσει. Οι σύμμαχοί μας κάνουν σταθερή πρόοδο, και έχουν εδραιώσει ένα ισχυρό μέτωπο ενάντια στις απόπειρες να εμποδιστεί η διεκπεραίωση των τελικών αλλαγών. Το θέμα δεν είναι αν θα γίνουν, ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν για να καλυφθούν οι ανάγκες των ανθρώπων. Επίσης, πρέπει να γίνει η κάθαρση για να μπορέσει να επανέλθει και η Γη, και αυτά είναι όλα λίθοι που θα πατήσουμε στο μονοπάτι προς την Ανέλιξη.

        Εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας μάθαμε προ πολλού να συγκρατούμε την επιθυμία μας να προχωρήσουμε γρήγορα, γιατί υποκινούμαστε από την δυνατή αγάπη μας για τις άλλες ψυχές που υποφέρουν. Θα θέλαμε πολύ να εμφανιστούμε στη Γη τώρα, και να βάλουμε ένα τέλος σε όλες τις ενέργειες που γίνονται και δεν είναι υπέρ σας.  Ωστόσο, όπως σίγουρα γνωρίζετε πια, υπακούμε τις ανώτερες αρχές του Συμπαντικού Νόμου, που μας εμποδίζουν να το κάνουμε αυτό.  Το υπέροχο είναι που βλέπουμε την δική σας ανταπόκριση, καθώς όλο και περισσότεροι φτάνουν σε μια ευρύτερη κατάσταση επίγνωσης. Χρησιμοποιείτε τις ενέργειές σας και αναλαμβάνετε μόνοι σας δράση, και πιστέψτε μας, αυτό έχει θετική επίδραση.

      Πολλά περισσότερα είναι γνωστά για μας και για  άλλα Διαστημικά Όντα γενικότερα. Το θέμα συζητείται όλο και περισσότερο δημόσια, και δεν στιγματίζεται πλέον η πίστη στην ύπαρξή μας. Η απόδειξη της ύπαρξής μας, δεν είναι πλέον θέμα εικασιών, και μόνο οι πιο σκεπτικιστές μπορούν να το αρνηθούν.  Αυτό μας επιτρέπει να είμαστε πιο τολμηροί στην παρουσία μας κοντά σας, στους ουρανούς σας, αλλά και στη Γη σας. Γνωρίζετε τόσα πολλά για μας, που θα είναι σχεδόν καθαρά τυπικό όταν ανακοινωθεί επίσημα η ύπαρξή μας. Ωστόσο, αυτό θα επιτρέψει να βγει στο φως η κρυμμένη αλήθεια για την μακροχρόνια σχέση μας μαζί σας. Θα μάθετε και για τις πολλές επιχειρήσεις μας για λογαριασμό σας, για να εμποδίσουμε τους σκοτεινούς να καταστρέψουν εσάς και τη Μητέρα Γη. Μετά την καταστροφή του Μάλντεκ στο Ηλιακό σας Σύστημα, ο Θεός διέταξε ότι μια τέτοια πράξη δεν θα επιτραπεί ξανά, και μας ανέθεσε να φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί. Αν επιτραπεί, μια τέτοια πράξη θα πήγαινε πολύ πίσω την εξέλιξή σας και θα επενέβαινε επίσης και σε άλλους πολιτισμούς. Αυτό δεν θα το ανεχόμασταν, γιατί αυτός ο συγκεκριμένος κύκλος, έχει σχεδιαστεί πριν από πολλούς αιώνες, να καταλήξει στην Ανέλιξη.

      Τώρα στέκεστε μέσα στο χάος, και αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι το παλό διαλύεται. Για ορισμένους, είναι μια πολύ οδυνηρή εμπειρία, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι είστε όλοι εκεί που πρέπει να είστε για το τέλος των καιρών. Ο εφιάλτης είναι αληθινός, αλλά έχετε τη δύναμη να τον αλλάξετε μέσα από τη δύναμη της σκέψης σας.  Δημιουργείτε τον τρόπο που θα εξελιχθούν οι τελευταίες μέρες, και αυτό μπορεί να είναι κάτι χαρμόσυνο και συναρπαστικό, ή κάτι τρομακτικό και καταθλιπτικό, ανάλογα με το πώς το βλέπετε.  Οι εργάτες του Φωτός γνωρίζουν ότι είναι καλύτερο να είναι ήρεμοι και επικεντρωμένοι συνέχεια και να μην επιτρέπουν να τους καταλάβει ο φόβος. Η ζωή είναι άπειρη και ό,τι κι αν συμβεί, θα σας φροντίσουν Όντα υψηλής δόνησης που έχουν τη δύναμη να σας φέρουν Αγάπη και Φως. Θεωρούμε πως είμαστε μέσα σ’αυτά τα όντα, και οι πράξεις μας δεν είναι ποτέ τέτοιες που θα σας βλάψουν.  Ακόμα και όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους σκοτεινούς, το κάνουμε από μια θέση αγάπης για όλες τις ψυχές. Σε όποια επίπεδα και αν βρίσκονται, το Φως τους δεν μπορεί να σβηστεί και εμείς τους ευλογούμε που είναι μέρος του μεγάλου πειράματος στο οποίο όλοι συμφωνήσατε να συμμετάσχετε. Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε κανέναν, και ξέρουμε πως κάθε ψυχή θα επιστρέψει πλήρως μια μέρα στο Φως.  

        SALUSA  18-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-2010

        Έχετε δύναμη που δεν φαντάζεστε και καθώς πλησιάζετε στο τέλος αυτού του κύκλου, αυτό θα γίνει πιοο εμφανές. Μέχρι τώρα, εκφραζόταν κατά κύριο λόγο μέσω της μαζικής σας συνείδησης, και έχει δημιουργήσει τις συνθήκες και τις εμπειρίες που βιώνετε τώρα. Υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις όπου μια ψυχή μπόρεσε να ανεβάσει τις δονήσεις της, και το πιο γνωστό παράδειγμα, είναι αυτό με τις ικανότητες θετικής ίασης.  Ως ένα βαθμό, μπορείτε να το κάνετε όλοι και είναι η θεραπεία με την δόνηση της αγάπης. Η αγάπη της μητέρας για το παιδί της, είναι ένα κλασικό παράδειγμα. Δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε, που οι ισχυρισμοί για τέτοιες ικανότητες ίασης, θα γελοιοποιούνταν. Χρειάζεται ισχυρή πίστη στην ικανότητά σας να κάνετε τέτοια πράγματα, και τώρα είστε σε μια εποχή όπου αυτό γίνεται ευκολότερο.  Οι άνθρωποι είναι πιο επιδεκτικοί στις φυσικές μεθόδους ίασης, και κάποιοι τις προτιμούν από μια ζωή μέσα στα φάρμακα που έχουν τις δικές τους παρενέργειες.

        Καθώς θα προχωράτε στα επόμενα χρόνια, οι δονήσεις θα αυξηθούν πιο γρήγορα. Θα διαπιστώσετε πως καθώς ανεβάζετε τις δικές σας, θα ταλανίζεστε λιγότερο από ασθένειες ή προβλήματα υγείας. Το σώμα σας γίνεται πιο κρυσταλλικό και θα μπορέσει να ξεπεράσει οποιαδήποτε επίθεση στο αμυντικό του σύστημα. Δεν θα προσβάλλεστε πλέον από καμία μορφή ασθένειας, και τελικά η διαδικασία της γήρανσης θα σταματήσει και θα αντιστραφεί.  Θα έρθει μια στιγμή στο μέλλον που θα είστε στην πιο τέλεια σωματική μορφή. Θα σας πούμε ότι γι’αυτό δεν έχετε δει ποτέ ένα γερασμένο Διαστημικό Ον, και όταν αναφερόμαστε σε γεγονότα που έγιναν πολύ παλιά, είναι γιατί τα ζήσαμε από πρώτο χέρι. Ζούμε πολλές εκατοντάδες χρόνια και δεν γερνάμε όπως εσείς.  

        Καθώς θα συνεχίσετε να «ανεβαίνετε», θα φτάσετε σε ψηλότερες διαστάσεις και τελικά θα γίνεται ένα Ον καθαρού Φωτός. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεστε ένα υλικό σώμα, αλλά με τις θεϊκές σας δυνάμεις θα μπορείτε να δημιουργείτε όποια μορφή μπορεί να χρειαστείτε. Υπάρχουν στιγμές που τέτοια Όντα «κατεβαίνουν» στις χαμηλότερες διαστάσεις, για να υπηρετήσουν τις ψυχές στο επίπεδο που βρίσκεστε εσείς για παράδειγμα.  Οι υψηλότερες διαστάσεις είναι οι δημιουργίες αγνής αγάπης, και δεν μπορούν να επηρεαστούν από ενέργειες χαμηλότερης φύσης. (υφής).  Είναι επίπεδα που θα τα βρίσκατε πολύ ισχυρά για να μείνετε μέσα τους, και λόγω του Νόμου της Έλξης, δεν μπορείτε στην πραγματικότητα να τα φτάσετε. Ωστόσο, κάποιες ψυχές μεταφέρονται σε αυτά, υπό την προστασία ενός Ανώτερου Όντος, και είναι συνήθως μέρος των πνευματικών τους διδαχών.

        Για πολλούς από εσάς, αυτά που περιγράψαμε θα είναι οικεία, και μερικοί θα είχατε τέτοιες εμπειρίες στην παρούσα ζωή σας. Είστε λίγοι αυτοί που μπορείτε να επαναφέρετε τέτοιες μνήμες όταν είστε σε εγρήγορση.  Όλες οι ψυχές βγαίνουν από το σώμα κάποια στιγμή στον ύπνο τους. Το πιθανότερο είναι να συναντάτε τους αγαπημένους σας στις Αστρικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχουν πεθάνει.  Μερικές φορές, θυμάστε εν μέρει τέτοιες συναντήσεις, αλλά φαίνονται απλά σαν όνειρα. Είναι μια αρκετά φυσιολογική εμπειρία, αλλά αυτοί που δεν πιστεύουν στη ζωή μετά θάνατο ή στις άλλες διαστάσεις, παραμένουν λίγο πιο πάνω από το σώμα τους. Όταν συνειδητοποιήσετε πόσο περισσότερα κάνετε από αυτά που γνωρίζετε, ίσως μπορέσετε να δείτε πόσο περιορισμένοι είστε στην κατανόηση της ζωής, όντας στην 3η διάσταση. 

        Αν προσεγγίσετε τη ζωή με τον καλύτερο τρόπο, ακόμα κι αν έχει πολλές δοκιμασίες, μπορείτε να την περάσετε χωρίς να επηρεαστείτε από αυτές. Από όσα θα σας συμβούν, τίποτα δεν θα κρατήσει για πολύ, και στο σημείο που μέρα με τη μέρα πλησιάζει, θα μας επιτραπεί να μπούμε στη ζωή σας.  Μια μεγάλη κάθαρση θα αρχίσει πολύ γρήγορα, ενώ γίνονται ενέργειες ώστε να αντιστραφεί ένα μέρος της ρύπανσης που επηρεάζει πολλά μέρη της Γης σας. Ταυτόχρονα, οι διαπραγματεύσεις θα κάνουν αδύνατη την επιβολή άδικων νόμων και πράξεων.  Το αποτέλεσμα θα είναι να ξαναγίνετε αυτεξούσιοι, και η ελευθερία θα εξασφαλιστεί για το μέλλον. Γρήγορα θα προσπεράσετε τις τωρινές ανησυχίες σας και θα υπάρξει μια εντελώς διαφορετική αίσθηση ευμάρειας, που έχετε πολύ καιρό να νιώσετε.  Θα μοιραστούμε τα σχέδιά μας μαζί σας, και πολλοί από εσάς προφανώς θα δουλέψετε μαζί μας.

        Επιθυμούμε να νιώθετε πως συμμετέχετε σ’όλα όσα συμβαίνουν και θα συμφιλιωθούν πολλές χώρες που παλιά ήταν άσπονδοι εχθροί. Η ιστορία σας δείχνει ότι οι σκοτεινοί έχουν δημιουργήσουν εσκεμμένα εντάσεις μεταξύ τους, και διαιώνισαν την ιδέα των συνεχών πολέμων.   Αυτά έγιναν για να εξαντλήσουν τους πόρους σας και να σας κρατούν σε κατάσταση φόβου, προβάλλοντας την πιθανότητα ενός παγκοσμίου πολέμου.  Αν δεν κάναμε ενέργειες, ο προβλεπόμενος τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, θα είχε αρχίσει πριν μερικά χρόνια. Η Γαλαξιακή ομοσπονδία έκανε τέτοια δράση για πολύ καιρό, ώστε να φτάσετε με ασφάλεια στο σημείο της Ανέλιξης. Μερικές φορές ξεχνάτε ότι σας στηρίζουμε διαρκώς και παρακολουθούμε συνέχεια τα τεκταινόμενα στη Γη.

        Να είστε βέβαιοι ότι σφίγγουμε το δίχτυ γύρω από τους σκοτεινούς και όσο περισσότερο γίνεται αυτό, τόσο λιγότερες οι ευκαιρίες να αποφύγουν το αναπόφευκτο. Ξέρουν ότι χάνουν τη μάχη, αλλά γαντζώνονται από την ελπίδα ότι θα αντέξουν.  Οι μέρες τους όμως, είναι μετρημένες και τα σχέδιά τους αποσυντονίστηκαν και δεν μπορούν να αποφύγουν τη μέρα που θα αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ο Θεός μπορεί να σας δίνει πλήρη ελευθερία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να μεταχειρίζεστε τους άλλους όπως θέλετε. Βρίσκεστε όλοι στη Γη για να πάρετε μαθήματα και χωρίς νόμους, θα υπήρχε αναρχία. Όλες οι εμπειρίες σας οδηγούν στο μονοπάτι της κατανόησης, στην συνειδητοποίηση πως όλα έχουν θεμέλιο την ενέργεια της αγάπης. Όταν βρείτε τον πραγματικό Θεό, θα καταλάβετε πως όλες οι μορφές ζωής είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένες και άπειρες.

        Είναι για να εστιάσετε στην δική σας πρόοδο, καθώς σας πλησιάζουν γοργά οι έσχατοι καιροί. Τα επίπεδα συνειδητότητάς σας, θα έχουν αυξηθεί πλέον, με αποτέλεσμα να είστε πιο ικανοί να κάνετε διαχωρισμούς, σε ό,τι αφορά το μέλλον σας. Έχετε όλη τη γνώση μέσα σας, και μπορείτε να εμπιστευθείτε τις αποφάσεις σας. Μερικές φορές οι Οδηγοί σας θα σας βοηθήσουν, προσπαθώντας να σας επηρεάσουν για τις πράξεις σας και αυτό είναι αρκετά επιτρεπτό. Ξέρουν το σχέδιο ζωής σας καλύτερα από εσάς και πάντα θα ενεργούν για το καλό σας. Μάθετε ότι είναι μαζί σας και μιλήστε τους, γιατί θα σας ακούσουν. 

        SALUSA  20-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-2010 

       Μπορεί κάποιες στιγμές να αναρωτιέστε τι κάνουμε για να γεμίζουμε το χρόνο μας. Τα περισσότερα καθήκοντά μας έχουν να κάνουν με τη μελέτη στοιχείων που συλλέγουν οι υπολογιστές μας.  Για παράδειγμα, παρακολουθούμε διαρκώς περιοχές, στις οποίες ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν οπλικά συστήματα. Έργο μας είναι να βεβαιωνόμαστε ότι δε θα χρησιμοποιηθούν οπλικά συστήματα μαζικής καταστροφής, στο βαθμό που αν ενεργοποιηθούν, θα τα καταστρέψουμε. Φροντίζουμε επίσης να εμποδίζουμε ψευτοπολέμους, και οποιαδήποτε απόπειρα ανόδου των εντάσεων μεταξύ αντιπάλων χωρών. Εμποδίζουμε την πρόοδο κάποιας περαιτέρω απόπειρας να επαναληφθεί ένα σενάριο όπως αυτό της πτώσης των διδύμων, γιατί όπως θα ξέρετε, οι σκοτεινοί δημιουργούν χάος και φόβο, όποτε μπορούν. Δεν εμπλέκεται μόνο η Γαλαξιακή Ομοσπονδία, αλλά και οι σύμμαχοί μας που συχνά βρίσκονται στην καρδιά των εξελίξεων. Σε γενικές γραμμές παρακολουθούμε τη Μητέρα Γη, ώστε να μπορούμε να προβλέψουμε πού και πότε θα προκύψουν οι αλλαγές. Αυτό μας δίνει το χρόνο να ενεργήσουμε έτσι ώστε να περιοριστούν οι κίνδυνοι, αφού δεν μπορούμε να επέμβουμε πέρα από τα δοθέντα όρια. Πρέπει να επιτραπεί στη Μητέρα Γη να προχωρήσει με την Ανέλιξή της και αυτή η πορεία είναι ζωτικής σημασίας αν είναι να προχωρήσετε μαζί της.

        Όπως σας αναφέρουμε μερικές φορές, τα σχέδιά μας ενημερώνονται διαρκώς, ανάλογα με την πρόσληψη στοιχείων από τους υπολογιστές μας και τις γήινες πηγές. Ξέρουμε πού θα διαδραματιστούν πιθανά γεγονότα, αλλά όχι απαραίτητα με λεπτομέρειες, γιατί συνήθως υπάρχουν αρκετές επιλογές. Το βασικό είναι να εξασφαλιστεί η έκβαση αυτού του κύκλου και σε καμία περίπτωση δεν θα αλλάξει αυτό.  Εν καιρώ θα μάθετε όλοι τι σχεδιάζεται και θα σας δώσει πίσω την ελευθερία σας και θα σας προετοιμάσει για την Ανέλιξη. Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι δεν είστε ανυπεράσπιστοι μπροστά στους σκοτεινούς, αλλά αφού ξέρουμε  τι σχεδιάζουν, περιορίζουμε την απειλή τους. Να θυμάστε ότι πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους της ελεύθερης βούλησης και τις καρμικές καταστάσεις για τις οποίες ήσασταν υπεύθυνοι. Αυτές μπορεί να πηγαίνουν αιώνες πίσω, και μπορούν να διαδραματιστούν οποιαδήποτε στιγμή αρμόζει. Ο λόγος που ζείτε στον δυϊσμό, είναι για να πάρετε μαθήματα και δεν θα βοηθούσε αν τα περικόπταμε.

        Αν χρειαστεί είμαστε σε επιφυλακή σ’ ολόκληρο το σύμπαν, και έχουμε στόλο με εκατομμύρια σκαφών στη διάθεσή μας. Υπάρχει επίσης προσωπικό εκατομμυρίων από διαφόρους πολιτισμούς που δουλεύουν μαζι μας, οπότε μπορούμε να επεκταθούμε πολύ. Είναι όλοι σαν κι εμάς, στο βαθμό που έχουν επιτύχει υψηλά επίπεδα πνευματικότητας και ζουν στις ανώτερες διαστάσεις που έχουν ξεπεράσει τον δυϊσμό όπως τον γνωρίζετε εσείς.  Οπότε, μπορεί να αναρωτηθείτε γιατί είμαστε εδώ και η απάντηση είναι ότι όλα τα Όντα που έχουν ανελιχθεί, ενεργούν για να υπηρετήσουν άλλες ψυχές που έρχονται στο Φως. Επίσης, όλο το σύμπαν σας σχετίζεται με την Ανέλιξη και αυτό είναι ένα σημαντικό γεγονός. Επειδή χρειάζεστε βοήθεια για να ανελιχθείτε, αυτό που ας δίδεται μπορεί να φανεί σαν δυσανάλογη βοήθεια σε σχέση με το μέγεθός σας. Με άλλα δεδομένα, ακόμα και στο δικό σας ηλιακό σύστημα, είστε ουσιαστικά ένας αρκετά μικρός πλανήτης. Ωστόσο, η θέση σας στην Ανέλιξη είναι τόσο ζωτική για μια επιτυχή ολοκλήρωση, που γίνεται ισχυρή εστίαση στη Γη και τους κατοίκους της. Αυτό εξασφαλίζει το γεγονός πως άσχετα με το τι θα γίνει εντωμεταξύ, θα επιτύχετε τους στόχους σας.

        Η δουλειά μας δεν οργανώνεται  με τον ίδιο τρόπο που έχετε συνηθίσει εσείς. Δεν έχουμε την ανάγκη να περιοριζόμαστε σε αυστηρές χρονικές προθεσμίες δουλειάς, αν και παίρνουμε τις ευθύνες μας στα σοβαρά. Είναι η ζωή μας, και είναι αρά μας να υπηρετούμε τους άλλους, και αυτό δεν είναι καθόλου βαρετό Είμαστε ευτυχείς στη δουλειά μας και αφού δεν χρησιμοποιούμε χρήματα, δεν έχουμε ανταγωνισμό για εργασία που βασίζεται σε αριθμούς. Χρησιμοποιούνται οι ικανότητες όλων όπου μπορούν να χρησιμεύσουν καλύτερα,  και δεν υπάρχουν τετράγωνοι πάσσαλοι σε στρογγυλές τρύπες.  Η εργασία δεν είναι κουραστική, γιατί δεν νιώθουμε κόπωση, επειδή τα σώματά μας είναι πιο εκλεπτυσμένα από τα δικά σας και τα τροφοδοτούμε με ενέργεια διαρκώς, από τις ενέργειες γύρω μας. Μπορούμε να απολαύσουμε κάποια αναψυκτικά ή ελαφριά φαγητά, αλλά αυτό είναι περισσότερο για απόλαυση. Με τον καιρό, θα φτάσετε κι εσείς σ’ αυτά τα επίπεδα. Οι ανάγκες σας είναι διαφορετικές, επειδή έχετε ένα «βαρύ» υλικό σώμα που πρέπει να συντηρήσετε, και η τροφή είναι και απαραίτητη και απολαυστική για σας. Ωστόσο, θα διαπιστώσετε ότι καθώς να αναπτύσσεται το νέο σας σώμα, και γίνει πιο εκλεπτυσμένο, θα τρώτε λιγότερο.

        Καθώς αρχίζετε να καταλαβαίνετε, οι αλλαγές που θα βιώσετε θα είναι βαθιές και θα προκύψει ένας νέος Άνθρωπος. Θα πάτε από τις απατηλές χαμηλότερες διαστάσεις, στα επίπεδα πνευματικότητας που ανταποκρίνονται μόνο στο Φως. Όλα είναι σε αρμονία και ισορροπία, αντίθετα με τις ανισορροπίες που βιώνετε στη Γη. Η αντίθεση είναι τόσο μεγάλη, που σας είναι δύσκολο να φανταστείτε τη μετάβασή σας από την κόλαση στον παράδεισο, αλλά έτσι θα το νιώσετε. Ίσως η πιο εντυπωσιακή εμπειρία, θα είναι όταν θα νιώσετε την ενέργεια της αγάπης που επικρατεί στις ανώτερες διαστάσεις, όπου μόνο αλήθεια μπορεί να υπάρξει.

        Λαμβάνοντας υπόψη ότι μαθαίνετε για το μέλλον σας, θα σχολιάσουμε την ανάγκη να παραμένετε εστιασμένη σ’ αυτό, και να μην επιτρέπετε να σας αποσπούν την προσοχή τα γήινα ζητήματα. Το παλιό εξυπηρέτησε τον σκοπό του, και το καινούργιο περιμένει να σας γίνει γνωστό.  Πρώτα πρέπει να έρθει η κάθαρση, και η επαναφορά του αυτονόητου δικαιώματός σας σε όλα όσα σας δόθηκαν για ιδία χρήση, από το Δημιουργό. Όταν φτάσετε στο τέλος του κύκλου θα έχετε ήδη προχωρήσει αρκετά στο μονοπάτι της Ανέλιξης και θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε ακόμα παραπέρα. Συχνά υπερτονίζεται ότι οι έσχατοι καιροί είναι απλά το τέλος του δυϊσμού, και η ζωή συνεχίζεται στο επόμενο στάδιο. Επί του παρόντος, είστε μια φτωχή αντανάκλαση αυτού που είναι το πεπρωμένο σας να είστε 

        Όταν υποφέρετε, πονάτε, φοβάστε, μπορείτε να φανταστείτε την απελευθέρωσή σας από όλα αυτά, γιατί αυτή είναι η υπόσχεσή σας. Ο δυϊσμός ήταν ένα σκληρό μάθημα που περάσατε στα επίπεδα που βρίσκεστε, αλλά η άνοδός σας στην πνευματική σκάλα, ήταν εκπληκτική. Πουθενά αλλού δεν θα μπορούσατε να επιτύχετε τέτοια αποτελέσματα.  Είναι ευτύχημα ίσως από μια άποψη, ότι δεν μπορείτε να θυμηθείτε τις προηγούμενες ζωές σας και να μάθετε πόσο δύσκολο ήταν να κάνετε προόδους. Αυτό όμως, δεν είναι σημαντικό όσο είναι αυτό που παίρνετε από τις ζωές σας, το οποίο καθορίζει πόσο πολύ και πόσο  γρήγορα εξελίσσεστε. Όσοι έχετε αφυπνιστεί, μπορείτε να προσελκύσετε το Φως, και αν δεν σας προκύψει μια εξαιρετική «υποτροπή», είναι βέβαιο ότι θα ανελιχθείτε.       .

       SALUSA  25-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-2010

       Ακούμε κάποιους από εσάς να ρωτάτε αν είμαστε εδώ για να σας σώσουμε, και αν ναι, γιατί δεν το κάνουμε. Η απάντηση είναι ότι είμαστε μαζί σας για πολύ καιρό και σας έχουμε καθοδηγήσει με τρόπο που σας βοήθησε να ανεβάσετε τις δονήσεις σας και να σώσετε οι ίδιοι τους εαυτούς σας. Ο μόνος τρόπος που θα αφήσετε τις χαμηλές δονήσεις είναι να τις ανεβάσετε σε ψηλότερο επίπεδο, για να «ανέβετε» μαζί τους. Οπότε, μιλάμε για την επιτυχία σας να αφήσετε την 3η διάσταση και τον δυϊσμό και να ξεφύγετε από το «γράπωμα» των Σκοτεινών. Θα σώσουμε κάποια άτομα από κίνδυνο, αλλά αυτές είναι εξαιρέσεις, και είναι διαφορετικό από την επέμβασή μας στην πνευματική σας ανέλιξη. Για να ανελιχθείτε πρέπει να έχετε ανεβάσει το επίπεδο της συνειδητότητάς σας, και πολλές ψυχές ακόμα μένουν πίσω, ελλείψει πνευματικής ανάπτυξης. Το πιο δύσκολο έργο για τους δασκάλους σας, είναι η αφύπνισή σας στην ιδέα ότι είστε παραπάνω από το υλικό σας σώμα.

      Η παρουσία μας και αυτή πολλών ψυχών που έχουν ενσαρκωθεί για να σας βοηθήσουν, ανασκάλισαν μνήμες ευρύτερης γνώσης που κρατείται μέσα σας. Υποσυνείδητα ξέρετε πολλά περισσότερα από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, και μόλις αρχίσετε να αφυπνίζεστε, αρχίζετε να βλέπετε τον εαυτό σας όπως πραγματικά είναι. Οι περιορισμοί σας παύουν να σας «πνίγουν» και η αλήθεια γίνεται λιγότερο τρομακτική και σας επιτρέπει να αναγνωρίσετε την ψυχή σας.  Δεν χάνετε τίποτα, αντίθετα κερδίζετε όλα όσα θα σας οδηγήσουν στο μονοπάτι προς την αληθινή ελευθερία. Επειδή η Γη είναι μια ανοιχτή φυλακή, πιστεύετε ότι είστε ήδη ελεύθερο, αλλά αυτό απέχει πολύ απ’ την αλήθεια. Στο παρελθόν, και σε παλιότερους πολιτισμούς, υπήρξαν περίοδοι μεγάλων πνευματικών επιτευγμάτων. Ωστόσο, αυτά δεν κράτησαν ποτέ και αργά αλλά σταθερά οι σκοτεινοί εισήγαγαν τις χαμηλές τους δονήσεις. Αυτό θα είναι πάντα πρόβλημα, όπως είναι τώρα, που βρίσκεστε σε μια περίοδο μεταμόρφωσης, αλλά οι χαμηλότερες δονήσεις παραμένουν γύρω σας. Η απάντησή σας σ’ αυτές, βασίζεται στη δυνατότητά σας να «ανεβάσετε» μόνοι σας τις δονήσεις σας, αρκετά ψηλά ώστε να σας παράσχουν προστασία. Το Φως είναι όπως πάντα, η πιο ισχυρή προστασία που μπορείτε να έχετε.

        Όταν θα έχετε φτάσει σε κάποιο επίπεδο και θα μπορέσετε να το διατηρήσετε, δεν θα επηρεάζεστε από τις χαμηλότερες δονήσεις.  Τότε θα μπορέσετε να γίνετε παρατηρητές όλων όσων συμβαίνουν γύρω σας, χωρίς να εμπλέκεστε σ’ αυτά. Τότε θα έχετε φτάσει σε ένα θαυμάσιο επίπεδο, καθώς θα αποκόβεστε και θα προστατεύεστε από οτιδήποτε που είναι χαμηλότερο των δικών σας δονήσεων. Σε τέτοιες συνθήκες, θα μπορέσετε να προοδεύσετε με την πνευματική σας εξέλιξη πολύ πιο γρήγορα, και αν λειτουργείτε σε διαισθητικό επίπεδο, θα ξεκαθαρίζετε πολλά όταν σας έρχονται νέες πληροφορίες.  Μερικοί θα βοηθηθείτε πολλοί όταν αποδεχτείτε την παρουσία μας, λόγω των τρομακτικών εικόνων που έχετε στο υποσυνείδητη. Μερικές φορές σχηματίζονται από θρησκευτικά «πιστεύω», αλλά πρέπει να αναφέρουμε ότι το Βατικανό μας έχει αναγνωρίσει επίσημα και δημόσια. Η αποδοχή ότι η ζωή εκτείνεται και πέρα από τον πλανήτη σας και είναι άφθονη παντού, και κυρίως στις υψηλότερες διαστάσεις, θα δώσει εκτενέστερη συνειδητότητα.  Κάποια στιγμή έπρεπε να βγείτε από το κουκούλι σας, σε ό,τι αφορά την εξωγήινη ζωή. Τώρα είναι καιρός να συναντήσετε τους προγόνους σας, που είναι η Διαστημική σας οικογένεια, και που ευθύνονται για την εξέλιξη της ανθρώπινης φυλής όπως τη βλέπετε σήμερα.

      Δεν υπάρχετε από κάποιο ατύχημα της φύσης, και δεν είστε το αποτέλεσμα φυσικής επιλογής, αλλά δημιουργηθήκατε εσκεμμένα και με αγάπη, για να υπάρχετε στο περιβάλλον σας. Είστε ένα ξεχωριστό είδος Ανθρώπων και συνεχίσατε από τον Άνθρωπο Cro-Magnon και σχεδιαστήκατε γενετικά ώστε να επιταχύνεται η εξέλιξή σας. Θα λέγαμε ότι αυτό στέφθηκε με επιτυχία, απόδειξη το πόσοι από σας είστε έτοιμοι για Ανέλιξη. Ουσιαστικά είναι ένα τεράστιο δικό σας επίτευγμα, που είχατε ζωές στις σκοτεινότερες στιγμές και ανελιχθήκατε από αυτές. Τώρα είστε οι ανέγγιχτοι και αν εστιάζετε στην ανέλιξή ας, τίποτα δεν θα μπορέσει να αποσπάσει την προσοχή σας από την επιτυχία.

        Τα περισσότερα από αυτά που συμβαίνουν τώρα, δεν τα βλέπετε, αλλά να είστε βέβαιοι πως όλα προχωρούν καλά. Σχηματίζονται γεγονότα που μας βεβαιώνουν επιτέλους ότι υπάρχουν σημάδια για την κατεύθυνση στην οποία οδεύετε και θα έρθει από επίσημες πηγές. Αυτό θα επιτρέψει την υλοποίηση μιας σειράς γεγονότων που θα σηματοδοτήσουν την αντίστροφη μέτρηση για την Ανέλιξη.  Η διαδικασία πάντα κινείται καθώς η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά που υπάρχει, και το Φως και η Αγάπη, συνεχίζουν να αυξάνονται στη Γη.  Δεν έχει επιτευχθεί αυτό χωρίς μεγάλη βοήθεια ή και θυσίες, αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα της μεγάλης σας επιτυχίας στο ανέβασμα των δονήσεων.

        Σε αυτούς που δεν έχουν αποφασίσει, θα λέγαμε ότι η ευκαιρία που σας προβάλλεται τώρα, θα κάνει πολύ καιρό να ξαναεμφανιστεί. Γι’ αυτό, παρακαλούμε σκεφτείτε προσεκτικά ποια είναι η σημασία αυτής της εποχής στην τωρινή σας ζωή. Αναμφίβολα θα είχατε ενημερωθεί γι’  αυτήν, πριν ενσαρκωθείτε, και με ελευθερία βούλησης είναι πιθανό να αφυπνιστείτε στην αλήθεια έγκαιρα, ώστε να ανελιχθείτε.

        Κοιτάμε την ιστορία σας και βλέπουμε ότι στην αρχή ήσασταν θείοι, και χρησιμοποιήσατε τη δύναμή σας για να δημιουργήσετε ό,τι επιθυμούσατε. Χαιρόσασταν σαν τα παιδιά, θαυμάζατε τις ικανότητές σας και παίζατε μεταξύ σας. Στο κάτω κάτω, δεν ξέρατε κάτι άλλο και όλα όσα υπήρχαν, ήταν η παιδική σας χαρά. Με τον καιρό ξεχάσατε την καταγωγή σας από την Πηγή, και οι δημιουργικές σας δυνάμεις χάθηκαν. Τελικά εγκλωβιστήκατε στα ίδια σας τα δημιουργήματα, αλλά ποτέ δεν χάσατε την θεϊκή σας σπίθα και αυτή ήταν το εφαλτήριό σας καθώς επιστρέφετε στο Φως. Οι περισσότεροι από εσάς, θα το θεωρήσετε απίστευτο όταν μάθετε την αλήθεια για τον εαυτό σας, ωστόσο τώρα ξεκινάτε το ταξίδι της επιστροφής στο σημείο απ’ όπου ήρθατε. Έχετε ακόμα πολλά να κατανοήσετε και το Φως σας θα συνεχίσει να αυξάνεται σταδιακά.  

        GABRIEL 14-ΙΟΥΝΙΟΥ-2010

        Αγαπητέ Γιώργο, δεν αστειεύεσαι με εύκολες ερωτήσεις, έτσι;  Πέρασε ο καιρός για τις εύκολες ερωτήσεις, το καταλαβαίνω αυτό και ο κόσμος βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Η Σάρον μου έδωσε τα ηνία αμέσως, οπότε πάμε στις ερωτήσεις.

       Ερώτηση 1:  Στην τελευταία συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ στην Ισπανία, οι εκπρόσωποι των διάφορων χωρών, έδωσα το πράσινο φως στις ΗΠΑ για αεροπορικές επιθέσεις στο Ιράν.  Θα γίνουν αυτές οι επιθέσεις, και αν γίνουν, πώς θα αντιδράσει η Ρωσία και η Κίνα; Θα έχουμε έναν νέο μεγάλο πόλεμο; Απάντηση:  Δεν ξέρω από πού πήρες τις πληροφορίες σου για τη συνάντηση των Μπίλντερμπεργκ. Είναι πολύ ενδιαφέρον που τους βλέπεις ως τα άτομα που θα μπορούσα να δώσουν την διαταγή για αεροπορικές επιθέσεις σε μια ώρα. Αυτές τις αποφάσεις τις παίρνουν οι ώρες που σκέφτονται να το κάνουν αυτό καθώς και ο ΟΗΕ.  Οι Μπίλντερμπεργκερς ασχολούνται με τους πλουσίους του κόσμου και χάνουν την δύναμή τους. Αυτοί ασχολούνται με το HAARP και άλλα τέτοια διαβολικά πράγματα. Οι άνθρωποι που πάνε σ’ αυτές τις συναντήσεις είναι πρόεδροι, όπως έκανε κι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, καθώς και πρώην πρόεδροι.  Συναντιούνται για πολύ κακούς λόγους, όπως αυτόν που έθεσες το ερώτημα για τα στρατόπεδα κράτησης FEMA.  Τώρα τους πέφτιε λόγος σ’αυτό, καθώς είναι αυτοί που θέλουν τον πληθυσμό να φτάσει στα 500 εκατομμύρια.  Είχαν επίσης λόγο στην ανατίναξη της πετρελαιοπηγής, αλλά δεν τους πέφτει λόγος για τον βομβαρδισμό άλλων ωρών. Είναι πιθανό το Ισραήλ να βομβαρδίσει το Ιράν, όχι οι ΗΠΑ. Δεν υπάρχει χρόνος και γι’ άλλον παγκόσμιο πόλεμο, μην ανησυχείς γι’ αυτό. Δεν θα το επιτρέπαμε, ακόμα και αν υπήρχε χρόνος. Ο  πόλεμος δεν σκοτώνει μόνο ανθρώπους, πληγώνει και τη Γη, και δεν θα επιτρέψει να πληγωθεί άλλο.

        Ερώτηση 2:  Υπάρχουν φήμες ότι ο στρατός των ΗΠΑ ετοιμάζει την εκκένωση εκατομμυρίων Αμερικανών από την περιοχή του Κόλπου, για μια «προσωρινή» διαμονή στα διαβόητα στρατόπεδα (συγκέντρωσης) FEMA με το πρόσχημα ότι θέλουν να τους προστατεύσουν από την τοξικότητα της κηλίδας, και μήπως ήταν αυτός ένας λόγος που σχεδιάστηκε η πετρελαιοκηλίδα;  Απάντηση: Και πάλι θα σε ρωτήσω από πού σου’ρχονται αυτές οι φήμες; Η κυβέρνηση δηλητηριάζει εσκεμμένα τον αέρα με τα χημικά που ρίχνουν στη θάλασσα για να διαλύσουν το πετρέλαιο, αυτό είναι εσκεμμένο.  Θα γίνουν εκκενώσεις και μπορεί να πάνε στα στρατόπεδα FEMA. Αυτή η διαρροή πετρελαίου έγινε για να βλάψει τους ανθρώπους, να τους αποδυναμώσει τόσο, που να κάνουν ό,τι τους ζητηθεί, ακόμα και να μετοικήσουν.  Όλα αυτά τα γνωρίζει η πηγή και δεν θα τους επιτραπεί να προκαλέσουν πολλούς θανάτους, εκτός από αυτούς που συμφώνησαν σ’ αυτό πριν έρθουν στον πλανήτη. Αυτό που έκαναν οι άνθρωποι στο ίδιο τους το σπιτικό, για δύναμη, είναι πολύ καλό. Ερώτηση 3:  Θα βρουν τρόπο να σταματήσουν τη διαρροή στον κόλπο, και πόσο γρήγορα; Η θα το αφήσουν να συνεχιστεί για να πιέσουν τον κόσμο να αποδεχτεί το φόρο διοξειδίου που προσπαθούν να επιβάλουν; Απάντηση:  Δεν θα βρουν μέθοδο να σταματήσουν τη διαρροή στον κόλπο πολύ γρήγορα, γιατί δεν θέλουν να βρουν τρόπο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούσαν να το σταματήσουν αν το ήθελαν, αλλά δεν το θέλουν, οπότε θα συνεχιστεί.  Δεν ξέρω πόσο παίζει η ιστορία του φόρου του διοξειδίου. Δεν χρειάζεται να πονέσουν τη Γη για να περάσουν τους νόμους τους. Δες το θέμα της ιατρικής κάλυψης.

       Ερώτηση 4:  Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει επισήμως; Και αν ναι, πότε θα γίνει αυτό, ή θα καταφέρει το ΔΝΤ και ο Ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης να αποφευχθεί αυτό; Τα ακίνητα της Ελλάδας θα χαθούν υπέρ των δανειστών; Απάντηση:  Ναι, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει επισήμως αν δεν επέμβουμε σύντομα, στο εγγύς μέλλον. Δεν θέλετε κι άλλη διάσωση από το ΔΝΤ, γιατί τότε θα γίνεται ιδιοκτησία της Ευρωπαϊκής ή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Ναι, τα ελληνικά ακίνητα θα χαθούν αν γίνει αυτό που επιδιώκει το ΔΝΤ. Ελπίζω να βοηθήσει αυτή η πληροφορία. Και πάλι, δεν είναι αυτό που ήθελες να ακούσεις.

       Ερώτηση 5:  Κάτω από αυτές τις συνθήκες, πώς θα προστατέψω την περιουσία μου;  Απάντηση:  Γιώργο, μπορώ μόνο να σε προειδοποιήσω και να σου πω ότι εσύ θα πρέπει να διαλέξεις να ακολουθήσεις την προειδοποίηση αν την θεωρήσεις αξιόπιστη. Δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις, ούτε θα το  κάνω. Ξέρεις την κατάσταση της χώρας σου. Αν την εμπιστεύεσαι, μην κάνεις τίποτα, αν δεν την εμπιστεύεσαι, τότε να δράσεις. Εσύ είσαι αυτός που θα πρέπει να ζήσεις αν πάρουν ή παγώσουν τα περιουσιακά σου στοιχεία. Εσύ είσαι αυτός που θα πρέπει να βρει λύση αν χρειαστείς χρήματα από την τράπεζά σου και δεν μπορείς να τα πάρεις. Καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν πριν γίνουν καλύτερα.  Καταλαβαίνεις επίσης, ότι το καλύτερο μπορεί να έρθει νωρίτερα, παρά αργότερα. Ο φίλος σου Γαβριήλ. 

       GABRIEL 14-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-2010

       Ερώτηση 1. Οι φωτιές στη Ρωσία (γύρω από την πρωτεύουσα) είναι τυχαίο γεγονός ή οργανωμένο σχέδιο; Και αν ναι, από ποιον; Απάντηση: Ήταν οργανωμένο σχέδιο που εκτελέστηκε από μια ομάδα στη Ρωσία, ας πούμε όχι τόσο έξυπνη ομάδα στη Ρωσία, καθώς έκαναν κακό και στον εαυτό τους και στη χώρα. Δεν μέτρησαν το κόστος των πράξεών τους. Ας πούμε ότι κάποιες από αυτές (τις φωτιές)  έγιναν από την ομάδα, αλλά οι υπόλοιπες προκλήθηκαν από τη θερμότητα και τις σπίθες από τις υπάρχουσες φωτιές.

        Ερώτηση 2.  Πρέπει να περιμένουμε μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα ως το τέλος του χρόνου με πολλούς θανάτους; Απάντηση:  Όλος ο κόσμος πρέπει να περιμένει μεγάλο σεισμό, καθότι είναι οι εποχή στην οποία βρισκόμαστε, που πλησιάζει το 2012. Ξέρω πως ξέρεις ότι έγιναν κάποιοι μικροί σεισμοί στην Ελλάδα πρόσφατα, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει και μεγάλος σεισμός στο εγγύς μέλλον. Δεν το υπόσχομαι. Με οποιονδήποτε μεγάλο σεισμό, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να υπάρχουν πολλοί ή λίγοι θάνατοι. Να ξέρεις ότι οι θάνατοι θα είναι αναμενόμενοι από αυτούς που θα πεθάνουν.

        Ερώτηση 3.  Θα υπάρξει επίθεση εναντίον του Ιράν από τις ΗΠΑ ή το Ισραήλ; Και αν ναι, θα εμπλακούν και η Ρωσία και η Κίνα, δημιουργώντας μεγάλο πόλεμο; Απάντηση: Γιώργο, δεν υπάρχει χρόνος για μεγάλο πόλεμο, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιτεθεί το Ισραήλ στο Ιράν, με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να εστιάζει τόσο στην καταστροφή της δικής του χώρας, που δεν θα εμπλακεί στην επίθεση στο Ιράν. Μάλιστα πιστεύω ότι ο κ. Ομπάμα θα βοηθήσει το Ιράν. Η Ρωσία και η Κίνα χρηματοδοτούν το Ιράν. Το Ιράν πραγματικά δεν έχει φόβους.

        Ερώτηση 4. Μετά τη συνθήκη που υπεγράφη μεταξύ της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και των Συμμάχων Άνκαρα την περασμένη δεκαετία, καταλαβαίνω ότι όλοι οι πόλεμοι στον γαλαξία μας έχουν λήξει και όλοι οι εχθρικοί εξωγήινοι (Ανουνάκι, Γκρίζοι κλπ) έχουν φύγει από τη Γη. Αυτό αληθεύει, ή υπάρχουν ακόμα εχθρικοί εξωγήινοι στη Γη, και αν υπάρχουν, ποιοι είναι, πόσοι είναι, και αποτελούν κίνδυνο για τους κατοίκους της Γης; Και τι θα κάνει η Γαλαξιακή Ομοσπονδία γι’ αυτό; Απάντηση:  Δεν υπάρχουν Γκρίζοι στη Γη.  Ή πέθαναν ή έφυγαν από τη Γη όπως είπες. Τώρα, οι ερπετοειδείς που δεν έφυγαν από τη Γη, είναι αυτοί που παρέμειναν μετά τη συνθήκη και εξορίστηκαν από τους πλανήτες τους, οπότε δεν έχουν δικό τους τόπο για να επιστρέψουν.  Δεν υπάρχουν πόλεμοι στον γαλαξία σας, όλα αυτά σταμάτησαν. Ω, Γιώργο, βαδίζουμε σε μια πολύ λεπτή γραμμή εδώ. Οι ερπετοειδείς που παρέμειναν, παρέμειναν κατ’ απαίτηση του στρατού, για τις τεχνολογίες που οι ερπετοειδείς μπορούν να προσφέρουν. Σε καμία περίπτωση δεν είναι καλοί και αποτελούν κομμάτι των σκοτεινών που πρέπει να εξαλειφθεί, πριν γίνουν οι ανακοινώσεις ή οι προσγειώσεις μας. Υπάρχουν ερπετοειδή σε όλα τα επίπεδα και στην 3η και στην 5η (διάσταση). Κάθε μέρα είναι όλο και λιγότεροι. Οι γήινοι σύμμαχοι έχουν κάνει καλή δουλειά στο να τους περιορίσουν. Μόλις γίνουν οι προσεδαφίσεις μας, θα φύγουν και η Γη, σε όλα τα επίπεδα θα είναι ελεύθερη να βιώσει μια καθαρή ανέλιξη στην 5η 5. Ας αφήσουμε αυτή την ερώτηση. Είναι πολύ επικίνδυνη.

      Ερώτηση 5.  Έδωσα μια συνέντευξη σε ένα Ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι, όπου περιέγραψα λεπτομερώς τα της 5ης διάστασης το 2012 (βασικά μια περίληψη έδωσα από αυτά που έχω στο σάιτ μου), αλλά τελικά δεν βγήκε στον αέρα (κόπηκε).  Οπότε, πλήρωσα τον φίλο μου τον Νίκο να στείλει το κείμενο της συνέντευξης (το οποίο αυξήθηκε με τα επιπρόσθετα στοιχεία) σε 1.000.000 ηλεκτρονικές διευθύνσεις στην Ελλάδα (σήμερα έχουν ήδη σταλεί οι 200.000, με ρυθμό περίπου 5.000 την ημέρα) α) ποιος είναι ο λόγος που κόπηκε η συνέντευξη; Φοβήθηκε ο δημοσιογράφος, ή δεν του το επέτρεψε ο καναλάρχης; Και β) Ένα καλό ποσοστό των ανθρώπων που παίρνουν τα ε-μαιλ, τα διαβάζουν και τους δίνουν τη δέουσα προσοχή σε αυτά που λέω; Απάντηση: Δεν έβγαλαν το πρόγραμμα στον αέρα, γιατί δεν τους αρέσουν αυτά που λες. Είναι διαφορετικά από αυτά που ξέρουν και πιστεύουν. Οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι μια μέρα όλα θα ξαναγίνουν φυσιολογικά και όλα θα είναι καλά. Αυτά που παρουσιάζεις εσύ δεν είναι φυσιολογικά, για σένα ακούγονται φυσιολογικά, αλλά οι άλλοι που δεν πιστεύουν καν στους εξωγήινους, δυσκολεύονται να τα πιστέψουν. Τα ε-μαιλ σου είναι κάτι καλό, ειδικά για αυτούς που αφυπνίζονται και βλέπουν πως αν δεν αλλάξει κάτι, η Γη είναι καταδικασμένη.

        Οι ακόλουθες ερωτήσεις σχετίζονται με την Ελλάδα: Ερώτηση 6.  Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει πριν την επέμβαση των Εξωγήινων; Απάντηση:  Είναι πολύ πιθανό να χρεοκοπήσει η Ελλάδα πριν προσεδαφιστούμε, όπως είναι πιθανό να συμβεί και σε άλλες χώρες αυτό. Ερώτηση 7, Οι ενέργειες που έκανα να προστατέψω την περιουσία μου μέχρι το τέλος του 2012, είναι αρκετές ή πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω; Απάντηση:  Όσο για την περιουσία σου, ξέρεις πόσο καλά προστατευμένη είναι, σου έδωσα κατευθυντήρια γραμμή νωρίτερα και αν την ακολούθησες, θα είσαι εντάξει. Αν και είναι πολύ πρώιμο να κοιτάμε το τέλος του 2012, θα είμαστε μαζί σας πολύ νωρίτερα και τα οικονομικά σας ζητήματα θα λυθούν. Ερώτηση 8.  Θα χρειαστώ χρήματα και ιδιοκτησίες μετά το 2012, ή δεν θα ισχύουν αυτά τότε; Απάντηση: Γιώργο, διάβασε τα αναρτήματά σου στη σελίδα σου και απάντησε μόνος σου σ’ αυτή την ερώτηση. Ερώτηση 9: Θα παραμείνει στην εξουσία η παρούσα κυβέρνηση για πολύ ή θα αντικατασταθεί σύντομα; Απάντηση:  Θα σε παραπέμψω στον Sheldan Nidle γι’ αυτή την ερώτηση. Πόσο νομίζεις ότι θα μείνει στην θέση της η παρούσα κυβέρνηση αν είναι να προσεδαφιστούμε σύντομα και να ξαποστείλουμε την σκοτεινή ελίτ; Παρακαλώ να μου κάνεις ερωτήσεις, για τις οποίες δεν ξέρεις τις απαντήσεις, γιατί έχω πολλή δουλειά. Ερώτηση 10:  Η Ελλάδα θα ξεπουλήσει μεγάλο μέρος της εθνικής της περιουσίας σε ξένους (τράπεζες κλπ) πριν επέμβουν οι Εξωγήινοι; Απάντηση:  Ναι, θα πουλήσουν μεγάλο μέρος της εθνικής περιουσίας.

        Ερώτηση 11: Θα υποφέρει πολύ ο κόσμος στην Ελλάδα και για πόσο καιρό; Απάντηση:  Θα υποφέρουν, αλλά όχι εξ αιτίας μας. Θα υποφέρουν κυρίως από αυτά που επέφεραν μόνοι τους στον εαυτό τους. Δεν θα υποφέρουν για πολύ. Ερχόμαστε. Μην ξεχνάς ότι οι άνθρωποι που υποφέρουν και πεθαίνουν, το έχουν επιλέξει αυτό πριν έρθουν στη Γη αυτή τη φορά, παρ’ όλο που είναι δύσκολο να το δείτε, είναι προετοιμασμένοι στην υψηλότερη συνειδητότητά τους για ό,τι θα υποστούν. Ερώτηση 12: Αυτή η κατάσταση θα οδηγήσει σε ισχυρές διαμαρτυρίες (διαδηλώσεις) και εξεγέρσεις των λαών με πολλούς θανάτους; Απάντηση:  Ναι, θα υπάρξουν πολλοί θάνατοι. Με Ειρήνη και αγάπη. Γαβριήλ της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

        GABRIEL 22-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-2010

        Ερώτηση 1. Υπάρχουν φήμες για πιθανό πόλεμο στην Ελλάδα (στο βόρειο τμήμα). Αυτό μπορεί να συμβεί α) το 2010? Ή β) το 2011;  Απάντηση: Αγαπητέ Γιώργο, απαντώ στην ερώτησή σου λέγοντάς σου πως αυτή την εποχή στην ιστορία του κόσμου σας, τα πάντα είναι πιθανά, αλλά αυτές είναι απλά φήμες και οι φήμες δεν μπορούν να βλάψουν κανέναν και τίποτα.

Ερώτηση 2.  Είναι απαραίτητο να μαζέψω στο σπίτι τρόφιμα και άλλες προμήθειες για πολύ καιρό, ώστε να καλύψω μια περίπτωση έκτακτης ανάγκης; Και για πόσες μέρες; Απάντηση:  Για τη δεύτερη ερώτησή σου, είναι πολύ σημαντικό να έχεις προμήθειες τροφίμων στο σπίτι. Εκπλήσσομαι που δεν έχεις ήδη αρχίσει να το κάνεις. Μην πάρεις τρόφιμα για μέρες, καλύτερα να’ χεις προμήθειες που θα σου κρατήσουν κάνα δυο μήνες τουλάχιστον. Επίσης, το νερό είναι πολύ σημαντικό. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει που θα σταματήσει την τροφοδοσία τροφίμων σε οποιαδήποτε χώρα, όχι μόνο στη δική σου. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Η Σάρον και ο άντρας της έχουν προμήθειες ενός χρόνου, τουλάχιστον.

Ερώτηση 3:  Είναι απαραίτητο να εγκαταστήσουμε στο σπίτι μια γεννήτρια με αρκετό καύσιμο για να καλύψει περιόδους έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος; Απάντηση:  Όσο για την Τρίτη ερώτησή σου, είναι πολύ καλή ιδέα να έχεις κάποια πηγή ενέργειας, είτε αυτή είναι γεννήτρια, είτε κάτι άλλο.  Θα έρθει στιγμή που όλα αυτά θα είναι σημαντικά. Επίσης, καλό θα είναι να υπάρχει ένα ραδιόφωνο. Γιώργο, συνήθως δεν ασχολούμαι με τις ανάγκες των ατόμων, αλλά για κάποιο λόγο, εσύ διαφέρεις. Προετοιμάσου εσύ και η οικογένειά σου, ώστε η καρδιά σου να μην είναι τόσο βαριά. Πρέπει να πάψεις να ανησυχείς γιατί δεν βγάζει πουθενά αυτό. Τα πράγματα θα γίνουν στην ώρα τους και η ώρα είναι πολύ πιο κοντά από ό,τι ήταν χθες.  Ευλογίες, αγαπητέ Γιώργο. Γαβριήλ.

        GABRIEL 25-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-2010

        Ερώτηση 1.  Είδα ένα βίντεο από το Project Camelot που μιλούσαν για συγκέντρωση ναυτικών δυνάμεων στον Κόλπο του Αντεν, κοντά στην Υεμένη στη Μέση Ανατολή και έχει να κάνει με ένα άνοιγμα αστροπύλης εκεί, και την αναμενόμενη άφιξη «συνθετικών» όντων. Έχεις κάποια πληροφορία γι’ αυτό;  Απάντηση:  Αγαπητέ Γιώργο, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες «συνθετικά» όντα. Ναι, δε θα ανοίξει αστροπύλη μόνο εκεί, γιατί υπάρχουν αρκετές στη Γη αυτή τη στιγμή. Ο πυθμένας της θάλασσας ανεβαίνει σε αυτό το μέρος του Κόλπου. Αυτό γίνεται ηφαιστειακά, κάτι που δεν κατανοούν οι άνθρωποι. Νιώθουν ότι εκεί θα συναντήσουν τους εξωγήινους, αλλά θα εκπλαγούν πολύ, αφού εμείς οι εξωγήινοι ξέρουμε ότι θέλουν μόνο να μας βλάψουν. Συνεπώς, θα αποφύγουμε εκείνη την περιοχή.

        Ερώτηση 2.  Θα έχουμε νέα επιδημία (την ίδια ή διαφορετική από την προηγούμενη) τον ερχόμενο χειμώνα, με νέο κύμα εμβολιασμών; Απάντηση:  Θα μπορούσε να ξεκινήσει μια επιδημία, αλλά όπως τα υπόλοιπα που προσπαθούν να προκαλέσουν οι άνθρωποι, και αυτή δεν θα προκαλέσει πολλούς θανάτους. Τώρα έχε το νου σου στους σεισμούς, γιατί η Γη ετοιμάζεται να κουνηθεί.

        Ερώτηση 3.  Το βίντεο εδώ http://youtu.be/jRWSzuzW0Qk λέει ότι γύρω στις 20 του Σεπτέμβρη θα υπάρξει μια βίαιη αλλαγή της κυβέρνησης στην Ελλάδα, για να αντικατασταθεί με άλλη που θα αντιμετωπίσει τους τραπεζίτες-εγκληματίες. Ποια είναι η γνώμη σου γι’ αυτό το βίντεο, Γαβριήλ;  Απάντηση:  Το πραξικόπημα που αναφέρεις, είναι πιθανόν να γίνει. Είναι στην αρχή. Όπως είπαμε μέσω διαφορετικών διαύλων ( ο κ. Nidle είναι ένα από τους μεγαλύτερους), τα πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν πριν την αρχή του 2011. Εξάλλου δεν βλέπουμε τις ΗΠΑ να έχουν κανονικές εκλογές φέτος, καθώς καταρρέουν από μόνες τους, λόγω του χρέους τους.  Να είσαι γαλήνιος, Γιώργο, αφού τώρα ξέρεις γιατί είσαι εκεί που είσαι και θα πρέπει να νιώθεις μεγάλη χαρά καθώς η νέα σας κυβέρνηση όταν θα γίνει θα είναι η απαρχή των νέων παγκόσμιων κυβερνήσεων Ειρήνης. Θα συναντηθούμε σύντομα εσύ και εγώ. Ο φίλος σου από την Ομοσπονδία, Γαβριήλ.

             ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ indexB

 

An137.jpg

C2g572.jpg

An124.jpg

An137   The path to a blessed country

Το μονοπάτι προς μια ευλογημένη χώρα

C2g572  People of the flowers

Άνθρωποι των λουλουδιών

An124  The monster hidden in the bushes

Το τέρας που κρύβεται στους θάμνους

Bg494.jpg

C2n10

An58.jpg

Bg494  A happy couple

 Ένα ευτυχισμένο ζευγάρι

C2n10 An enchanting  night in Mexico

Μια μαγευτική νύχτα στο Μεξικό

An58  Lost in the Labyrinth of our life

Χαμένοι στον λαβύρινθο της ζωής μας

Bg521.jpg

C2g885.jpg

Bg563.jpg

Bg521  The fertile valley in Autumn

Η εύφορη κοιλάδα το φθινόπωρο

C2g885  The brown whirlwind of arrogance

Ο καφέ ανεμοστρόβιλος της έπαρσης

Bg563  The Grant Canyon of another planet

Το  Grant Canyon ενός άλλου πλανήτη

Bd65.jpg

Bd69.jpg

Bd67.jpg

Bd65 The ghost of the Chinese in the haunded lake

Το φάντασμα του Κινέζου στη στοιχειωμένη λίμνη

Bd69  Living plants in the haunded park

Ζωντανά φυτά στο στοιχειωμένο πάρκο

Bd67 Reflections of haunded plants in the lake

Αντικατοπτρισμοί  στοιχειωμένων φυτών στη λίμνη

Cd38

Ch435

Cd22

Cd38  Barren trees in the 4th and 5th dimensons

Ξερά δένδρα  στην 4η και 5η διάσταση

Ch435 A yellow cataract in the mountains

Ένας κίτρινος καταρράκτης στην 4η και 5η διάσταση

Cd22 An arch in the 4th and 5th dimensions

Μια πέτρινη ασπίδα στην 4η και 5η διάσταση

Cd272

Bd129

Cd321

Cd272 A brown seaside in the 4th and 5th dimensions

Μια καφετιά παραλία στην 4η και 5η διάσταση 

Bd129 The sea with the ghosts in the 4th and 5th dimen

Η θάλασσα με τα φαντάσματα  στην 4η και 5η διάσταση

Cd321 Yellow cliffs  in the 4th and 5th dimensions

Κίτρινα θαλασσινά βραχάκια στην 4η και 5η διάσταση

An168.jpg

An175.jpg

An198.jpg

An203.jpg

An168  Supernatural blue waves

Υπερφυσικά γαλάζια κύματα

An175  The stony wood of our thoughts

Υπερφυσικά γαλάζια κύματα

An198  The queen of our hearts

Η βασίλισσα των καρδιών μας

An203  Protesting against the heaven

Διαμαρτυρία προς τον ουρανό