ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ – HAARP

 

An126.jpg

Bd130.jpg

An63.jpg

An126  The moor we have to cross

Ο βάλτος που πρέπει να διασχίσομε

Bd130 Coast under the burning clouds

Ακτή κάτω από τα φλεγόμενα σύννεφα

An63  A sparkling galaxy

Ένας αστραφτερός γαλαξίας

Bn15.jpg

An45.jpg

Bn18.jpg

Bn15  Multiple targets we pursue

Πολλαπλοί στόχοι που επιδιώκουμε

An45  The stony tribe of a remote planet

Η πέτρινη φυλή ενός μακρινού πλανήτη

Bn18  Mosaic figures

Μωσαϊκές φιγούρες

Bg352.jpg

Bg607.jpg

C2g447.jpg

  Bg352    The crystal windmill

    Ο κρυστάλλινος ανεμόμυλος

Bg607 The blue-green gulf

Ο γαλαζοπράσινος κόλπος

C2g447  Figures in the autumn leaves

  Φιγούρες στα φθινοπωρινά φύλλα


       ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Τα ακόλουθα έξι μηνύματα προέρχονται από τους Σίριους φίλους μας της Γαλακτικής Συνομοσπονδίας, οι οποίοι είναι εδώ στη Γη για να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματά μας (και ειδικά τα προβλήματα που δημιουργούν οι «σκοτεινές δυνάμεις» που μας κυβερνούν), να ανέλθουμε σε πλήρως συνειδητές οντότητες και να εισέλθουμε επιτυχώς στην «πέμπτη διάσταση». Έχουν αντιγραφεί από τις «ενημερώσεις» του Δρ Sheldan Nidle (δείτε την ιστοσελίδα του: www.paoweb.com ), ο οποίος έχει τακτική επικοινωνία μαζί τους και λαμβάνει αυτά τα μηνύματα. Τα επόμενα τρία μηνύματα είναι από έναν άλλο Σίριο, που ονομάζεται SA LU SA, ο οποίος ομιλεί μέσω του Michael Quisey. Στο δεύτερο μέρος, “HAARP” κλπ, μπορείτε να δείτε πληροφορίες που έλαβα από τον φίλο μου Γκάμπριελ, έναν εξωγήινο από τον πλανήτη Altone, ο οποίος είναι εδώ στη Γη για να μας βοηθήσει με την ανάληψη και ο οποίος μιλά μέσω της αδερφής του στη Γη, της Σάρον η οποία μου έστειλε τα αντίστοιχα πέντε ηλεκτρονικά μηνύματα. Τέλος στο τρίτο μέρος έχω επιλεγμένες παραγράφους από πιο πρόσφατα μηνύματα που έχει πάρει από τους Σίριους ο Nidle.

       ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΙΡΙΟΥΣ

       1ο ΜΗΝΥΜΑ (5 Ιανουαρίου 2010)

       Ερχόμαστε σε αυτό το νέο Γρηγοριανό έτος για να σας μεταφέρουμε ενδιαφέροντα πράγματα. Αυτό είναι το έτος για επαφή! Κάνουμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να πραγματοποιηθούν τα πρώτα συνέδρια επαφής και οι ομάδες συνδέσμων μας εργάζονται επιμελώς για να ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια. Μέχρι τώρα έχουμε «στρατολογήσει» τρεις μεγάλες κυβερνήσεις για να προωθήσουμε αυτές τις πολύ σημαντικές ανακοινώσεις. Είναι ουσιώδες να κάνουμε επισήμως γνωστό ότι ερχόμαστε με καλές προθέσεις. Στο εν τω μεταξύ, οι σύμμαχοί μας στη Γη ολοκληρώνουν τα τελικά στοιχεία ενός ιδιαίτερα δύσκολου πάζλ. Οι παραδόσεις της νέας τεχνολογίας και οι νομικές αλλαγές στη διακυβέρνηση πλησιάζουν. Τα αποθέματα χρυσού έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία υψίστης ασφαλείας και οι προσπάθειές μας έχουν βοηθήσει τους Γήινους συμμάχους μας να προετοιμάσουν τις πολλές ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν. Γενικά, κάνουμε όλα τα απαραίτητα βήματα ώστε όλοι οι οδοί προς την πρώτη επαφή να είναι έτοιμοι, όπως επιτάσσει το θείο χρονοδιάγραμμά μας. Η Ουράνια Ιεραρχία συνεχίζει να σας προετοιμάζει να αποδεχθείτε τον ρόλο μας σε αυτό το θεϊκό εγχείρημα. Οι Agarthans (αναφέρεται στους ανθρώπους της Κοίλης Γης, δείτε σελίδα μου II.2.D7), επίσης, είναι έτοιμοι να σας παραλάβουν και να φέρουν σε πέρας τη μεταμόρφωσή σας σε πλήρη συνειδητότητα.

       Τα σενάρια διευρύνονται μέρα με τη μέρα. Οι ιατρικές ομάδες μας παρατηρούν ότι οι πιο πολλοί από εσάς έχετε φθάσει σε επίπεδα από όπου μπορείτε να φτάσετε την πλήρη συνειδητότητα με ένα γρήγορο άλμα. Για αυτούς που δεν είναι μέσα σε αυτές τις παραμέτρους, έχουν ορισθεί νέες ιατρικές ομάδες των οποίων ο σκοπός είναι να φέρουν αυτή την ομάδα ανθρώπων στο επίπεδο της πλειοψηφίας. Στόχος μας είναι να σας φέρουμε όλους σε επίπεδο μεταμόρφωσης μέσα στο χρονικό πλαίσιο που ορίζουν τα διατάγματα της Ουράνιας Ιεραρχίας.

       Η Μητέρα Γη αρχίζει να αλλάζει πολύ πιο γρήγορα εκείνα τα στοιχεία στην επιφάνειά της που θα προκαλέσουν την ολική αναδιαμόρφωσή της και οι πλανητολόγοι μας εξετάζουν τι συμβαίνει στο ηλιακό σας σύστημα. Οι αναφορές τους τονίζουν το γεγονός ότι όλοι οι πλανήτες σας που κάποτε είχαν νερό αντικατοπτρίζουν αυτό που συμβαίνει στη Γη. Ακόμα και ο ‘‘αστεροειδής ιμάντας’’ δείχνει αλλαγές που είναι προοίμιο της ανασύστασης του πάλαι ποτέ γιγάντιου υδάτινου κόσμου που τώρα αποκαλούμε Pax. Όπως μπορείτε να δείτε, παντού επικρατούν τάσεις αλλαγής και πλησιάζει ο χρόνος να γνωριστούμε επισήμως με μια πρώτη επαφή.

       Η τελευταία σας σκοτεινή κλίκα, φυσικά, έχει άλλα σχέδια. Η μανιώδης ύβρης τους να αψηφούν το Φως είναι μια γελοία τραγικοκωμωδία. Ο κόσμος σας, στην πραγματικότητα, βγαίνει σταδιακά από αυτή την περιορισμένη τριτοδιάστατη πραγματικότητα και γίνεται πιο συμβατός με την πλήρη συνειδητότητα και δεν υπάρχει καμία δύναμη στο σύμπαν για να σταματήσει αυτές τις Θείες μεταμορφώσεις! Αυτό είναι φανερό εδώ και καιρό και όμως, οι Σκοτεινοί επιμένουν να αντιστέκονται πεισματικά και τους λείπει η σωφροσύνη να το παραδεχτούν. Ο κόσμος σας βρίσκεται στη ζωτική φάση όπου η παρούσα πραγματικότητα οδηγείται σταδιακά στον αφανισμό παρασύροντας μαζί της μια πληθώρα τρομερών καταστροφών. Αυτή η προοπτική δεν είναι αυτό που σας επιφυλάσσει  το Θείο! Η πολιτική μας σε αυτά τα μηνύματα είναι να σας εξηγήσουμε τον αποφασιστικά αισιόδοξο χαρακτήρα του Θείου σχεδίου για τον πλανήτη Γη, αλλά υπάρχει σε μερικούς από εσάς ένα είδος διαστροφής που αρνούνται να σκεφθούν τη δυνατότητα ενός εναλλακτικού μέλλοντος που θα διασφαλίσει τη ζωή σας. Τα μηνύματά μας και εκείνα που ερμηνεύονται από ομοϊδεάτες έχουν στόχο να σας δείξουν τα δεινά που σας επιφυλάσσει το σκότος, σε αντίθεση με τη νέα, Θεία πραγματικότητα που σας περιμένει. Έχει φθάσει ο καιρός να αλλάξει η «εμφάνιση» και η «αίσθηση» της πραγματικότητάς σας.

       Αυτή τη στιγμή, οι περισσότεροι από εσάς βιώνετε και την αγωνία και τη χαρά που φέρνει αρχικά αυτή η αλλαγή. Βρίσκεστε σε μία στενωπό αυτής της νέας πραγματικότητας και περιμένετε να αρχίσει η τελική ώθηση. Παρακολουθούμε καθώς η Ουράνια Ιεραρχία προσκομίζει τα τελευταία στοιχεία που πρόκειται να εξαπολύσουν τη νέα πραγματικότητα, και με τη σειρά του, το σκότος χειροτερεύει το χάος και εξαπολύει τα τελευταία, απεγνωσμένα χτυπήματά του. Αυτή η κεκαλυμμένη σύγκρουση σύντομα θα έρθει στην επιφάνεια, καθώς το σκότος δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να καμουφλάρει τις δραστηριότητές του. Οι θεάσεις ΑΤΙΑ (UFO) αυξάνονται παντού. Η μυστική μάχη ανάμεσά μας, όπως αποκαλύπτεται από αυτό που συνέβη στα τέλη του 2009 στη Νορβηγία, την Ρωσία και την Κίνα, γίνεται πρωτοσέλιδο στον Τύπο σε πολλά μέρη του κόσμου. Η ώρα της αποκάλυψης πλησιάζει και όλα θα δουν το φως της δημοσιότητας. Το γεγονός αυτό και όλα αυτά που σημαίνει εμείς το καλωσορίζουμε! Μην ξεχνάτε ότι η πρώτη επαφή παραμένει ο ύστατος παράγοντας που θα αλλάξει το παιχνίδι.

       Έχουμε έρθει να εκπληρώσουμε μια θεία αποστολή. Η παρούσα περιορισμένη αυτοεικόνα σας έχει ολοκληρώσει την πορεία της και πρόκειται να καταλειφθείτε από μια τεράστια αλλαγή ταυτότητας. Πρόκειται να μπείτε σε έναν κόσμο που μοιάζει πολύ με αυτό που οι πρόγονοί σας ονόμαζαν «ονειρικό χρόνο». Είναι ένας κόσμος στον οποίο υπάρχετε ταυτόχρονα και σαν Πνεύματα και σαν σάρκα. Σας επανενώνει με την Ουράνια Ιεραρχία, ενώ παράλληλα σας κάνει να ριζώσετε στον φυσικό κόσμο στον οποίο είστε συνηθισμένοι. Σας ανοίγει νέους ορίζοντες και σας χαρίζει ικανότητες που τώρα θεωρείτε ανύπαρκτες. Αυτή είναι η πραγματικότητα μέσα στην οποία ζούμε και γνωρίζουμε πόσο απλή είναι η μετάβαση σε αυτόν τον κόσμο. Τα τραύματα και οι οδυνηρές καταστάσεις που τώρα σας κατακλύζουν θα εξαφανιστούν σε μία στιγμή! Αυτή τη στιγμή, βρίσκεστε αντιμέτωποι με αυτά τα πράγματα και η δική μας δουλειά είναι να σας βοηθήσουμε να κάνετε αυτή τη μετάβαση σε πλήρη συνειδητότητα όσο πιο σύντομα επιτρέψει το Θείο.

       Η Μητέρα Γη, επίσης, ακολουθεί το δικό της δρόμο για μεταμόρφωση. Πολλές περιοχές του πλανήτη σας υπόκεινται σε κλιματικές αλλαγές, που είναι αποτέλεσμα ενός ισχυρού ήλιου, της ανεξέλεγκτης μόλυνσης του αέρα, των υδάτων και της γης και της ανόδου της θερμοκρασίας της επιφάνειας από την Μητέρα Γη. Όλα αυτά είναι σημεία της επερχόμενης αλλαγής. Η κοινωνία σας εγκατέλειψε της ευθύνες της προς την Μητέρα Γη εδώ και πολύ καιρό. Αυτό το πολύτιμο Ον βιάστηκε στην κυριολεξία από εσάς, καθώς επιδοθήκατε σε μια ανηλεή αναζήτηση φυσικών πόρων για να συντηρήσετε και να αναπτύξετε τον παγκόσμιο «πολιτισμό» σας. Πλησιάζετε στα όρια ενός σημείου όπου είναι καιρός να επιστρέψετε την ενέργεια που τόσο απρόσεκτα πήρατε, χωρίς να κάνετε την αναγκαία αναγνώριση προς τον ευγενή οικοδεσπότη σας. Αυτή η πράξη είναι μέρος της ιερής ανάπτυξης που πρέπει να επιδείξετε στον κόσμο, στον Δημιουργό και σε εμάς. Είναι θέμα ύψιστης σημασίας να παραδεχθείτε τις ασέλγειες του παρελθόντος και να αρχίσετε να κάνετε τις απαιτούμενες κινήσεις για συμφιλίωση.

       Ο δρόμος που ανοίγετε μπροστά σας είναι για να συγκεντρώσετε τα στοιχεία που απαιτούνται για τη νέα παγκόσμια κοινωνία σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει την αποκάλυψη και χρήση ενός μεγάλου εύρους μυστικών τεχνολογιών. Σας έχουν εγκλείσει σε ένα μπουντρούμι γεμάτο ψέματα και οι σκοτεινές δυνάμεις σας έχουν δόλια κάνει να πιστέψετε σε επιστήμες και φιλοσοφίες που περιορίζουν κατά πολύ την κατανόηση του εαυτού και του κόσμου σας. Κάθε Ανειλημμένος Δάσκαλος έχει αντικρύσει κατάματα αυτή την πραγματικότητα και έχει δει πόσο κίβδηλα είναι όλα αυτά. Είστε ένα Πνεύμα στην σωματικότητα ενός κολοσσιαίου αθάνατου Φωτός. Δεν έχετε όρια! Ένα σημαντικό βήμα προς την ανάπτυξη της συνειδητότητας σας είναι να σας κάνουμε να το πιστέψετε και να το εξωτερικεύσετε. Πολλές κοινωνίες πριν τη δική σας, είτε επέλεξαν να ενστερνιστούν αυτή την Αλήθεια, ή απλά αφανίστηκαν. Αυτή τη φορά, ο παράδεισος μας έστειλε να γίνουμε μέντορές σας και να σας βοηθήσουμε να καταφέρετε να κάνετε αυτό το ουσιαστικό βήμα προς την ανάπτυξή σας.

       Η κίνηση αυτή καθεαυτή προς αυτές τις πλευρές συνειδητότητας εξαρτάται, βεβαίως, από εσάς και μόνο. Εν τούτοις, το θείο σχέδιο της Ουράνιας Ιεραρχίας και τα εκπληκτικά διατάγματα του Lord Surea, δείχνουν αδιαμφισβήτητα ότι είναι μοιραίο να τα επιτύχετε όλα αυτά. Η παρουσία μας είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Το άμεσο μέλλον αφορά την άνοδό σας προς υψηλότερη συνειδητότητα, την άφιξή μας και μια ολοκληρωτική ήττα του σκότους. Η πραγματικότητά σας είναι τώρα έτοιμη να αλλάξει, και τώρα εμφανίζεται η ευκαιρία να επιτρέψουμε να αρχίσει η αλλαγή. Οι σύμμαχοί μας στην Γη είναι έτοιμοι να στρέψουν το κλειδί της αλλαγής, πράγμα που θα επιτρέψει σε όλα αυτά να αρχίσουν. Εν τω μεταξύ, σκοπεύουμε να ανοίξουμε την πόρτα της επαφής πείθοντας μερικά σημαντικά καθεστώτα να σας μιλήσουν για τους ευγενείς και αγαθούς σκοπούς μας. Ο καιρός πλησιάζει για την επίσημη γνωριμία μας και για την αρχή της τελικής κίνησής σας προς την πλήρη συνειδητοποίηση. Είναι γεγονός ότι πρόκειται να γίνουν θαυμαστά πράγματα!

       Σήμερα, σας ενημερώσαμε για το τι συμβαίνει γύρω σας. Η πρώτη επαφή πλησιάζει! Επίσης, πλησιάζουν και απίστευτες αλλαγές στην παγκόσμια πραγματικότητά σας. Η επερχόμενη ευημερία σας είναι μόνο η αρχή μιας εκπληκτικής περιπέτειας, στην οποία είστε τώρα έτοιμοι να συμμετάσχετε. Πριν καλά-καλά το καταλάβετε θα επανενωθούμε και θα είστε σε πλήρη συνειδητότητα! Ας αναγαλλιάσουμε ξέροντας ότι το μεγαλειώδες σχέδιο της Ουράνιας Ιεραρχίας ξεδιπλώνεται μπροστά μας! Να ξέρετε, Αγαπητοί μου, βαθιά μέσα στην καρδιά σας, ότι το ανυπολόγιστο απόθεμα και η αέναη ευημερία της Ουράνιας Ιεραρχίας είναι όντως δικά σας! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σιριακά που σημαίνουν Να είστε Ενωμένοι, και Αγαλλιάστε!)

       2ο ΜΗΝΥΜΑ (29 Δεκεμβρίου 2009)

       Ερχόμαστε πάλι και έχουμε πολλά να συζητήσουμε μαζί σας. Σε προηγούμενα μηνύματα οριοθετήσαμε το προφίλ των συμμάχων μας στην Γη και της τελευταίας σκοτεινής κλίκας. Η δεύτερη είναι κυρίως μια Αμερικανική οντότητα με συνεργάτες που έχουν εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη. Αυτή η ομάδα είναι κληρονόμος μιας πολιτικής κατεργαριάς και εξαπάτησης που διαπράχθηκε από τους Illuminati, υπό τις διαταγές των παλαιών, εξωγήινων αφεντών σας, τους Anunnaki. Αυτή η κατάσταση άλλαξε όταν οι Anunnaki αποφάσισαν να κάνουν ειρήνη με την Γαλακτική Ομοσπονδία, στα μέσα του 1994, αλλάζοντας δραστικά την κατανομή των δυνάμεων στον πλανήτη σας και προκαλώντας έναν βαθιά εδραιωμένο αλληλοκτόνο πόλεμο που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε περισσότερα για το παρασκήνιο, ώστε να είστε σε θέση να καταλάβετε καλύτερα τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Μέχρι οι Anunnaki να αλλάξουν στρατόπεδο, παρακολουθούσαν στενά τις διχόνοιες μεταξύ των υποτακτικών τους για να διασφαλίσουν ότι η μία πλευρά κυριαρχούσε, αλλά όχι μέχρι το σημείο της πλήρους υπεροχής. Αυτό το σημείο εξουσίας το παρακρατούσαν οι Anunnaki με στόχο να διατηρούν τον πλήρη έλεγχο των διαρκώς αντιμαχόμενων πρωτοπαλίκαρών τους.

       Όταν αποχώρησαν οι Anunnaki, οι φατρίες των υποτακτικών των Illuminati ενεπλάκησαν σε μια μάχη για να αποκτήσουν αποφασιστική κυριαρχία, την οποία δεν μπορούσαν να αποκτήσουν πριν. Η Αμερικανική κλίκα των πολυεθνικών ήταν η πρώτη που έκανε την κίνησή της επιβάλλοντας τον έλεγχό της με μια σειρά πολιτικών, στρατιωτικών και οικονομικών κινήσεων. Αυτή η στρατηγική επρόκειτο να κορυφωθεί αμέσως μετά τη «νίκη» των εκλογών του 2000. Δημιουργήθηκε μια βάση για σαρωτικές πολιτικές και στρατιωτικές κινήσεις, παίρνοντας πιο άμεσο έλεγχο της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Η πρώτη από αυτές τις κινήσεις ήταν να πάρουν ένα μεγάλο ποσό χρημάτων από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και να το χρησιμοποιήσουν για να επιτεθούν μαζικά, σε παγκόσμιο επίπεδο, σε άλλες φατρίες Illuminati. Αυτό οδήγησε στις επιθέσεις της 11ης Νοεμβρίου, τους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν που ακολούθησαν και σε έναν αριθμό «μη κηρυγμένων» πολέμων στην Ευρώπη, την Αφρική και την Αμερικανική Ήπειρο. Το υπομόχλιο αυτών των πράξεων ήταν οι μεγάλες Αμερικανικές τράπεζες που επικεντρώνονται στο σύστημα της ιδιωτικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Ηνωμένων πολιτειών. Τα πρώτα χρόνια αυτής της στρατηγικής είχαν έναν αριθμό αρχικών επιτυχιών.

       Αλλά η βασική οικονομική αδυναμία υπήρχε από την αρχή: Η Αμερικανική οικονομία υπονομεύτηκε από έναν αριθμό συντηρητικών καθεστώτων τα οποία επέτρεψαν στην απληστία των πολυεθνικών να δημιουργήσει χάος. Αυτό το αδύναμο σημείο αντιμετωπίστηκε με ειδική χρηματοδότηση που ήταν μέρος των Τραστ των Illuminati τα οποία αναδιοργανώθηκαν μετά το τέλος του δεύτερου Παγκόσμιου Πόλεμου. Ο έλεγχος αυτού του Τραστ των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν ένας από τους κύριους στόχους της Αμερικανικής σκοτεινής κλίκας. Ένα άλλο στοιχείο ήταν η συγκάλυψη των ΑΤΙΑ (UFO), το οποίο ήταν εν πολλοίς το κύριο θέμα αυτής της κλίκας. Οπλισμένη τώρα με ολοένα και μεγαλύτερο έλεγχο της κυβέρνησης των ΗΠΑ, την οποία ελέγχουν οι πολυεθνικές, αυτή η κλίκα είναι αποφασισμένη όχι μόνο να αφανίσει αυτούς που της αντιτίθενται, αλλά και να καλύψει την συνεχιζόμενη παρουσία των ΑΤΙΑ. Οι άλλες φατρίες των Illuminati καταλαβαίνουν πλήρως τις αλλαγές που σας συμβαίνουν και το ότι είναι μοιραίο να γίνει η πρώτη επαφή μαζί μας. Συνεργάζονται μαζί μας και έχουμε αναπτύξει ένα πλαίσιο επίσημων συνδέσμων μεταξύ μας. Γίνονται καθημερινά συναντήσεις για να οριστεί ο χρόνος και οι ημερομηνίες των συνεδρίων αποκάλυψης των ΑΤΙΑ.

       Η πρώτη κίνηση είναι να συντρίψουμε την Αμερικανική σκοτεινή κλίκα. Λεηλατεί τη Μητέρα Γη επί δεκαετίες και έχει προκαλέσει την έναρξη της διαδικασίας οικολογικού αφανισμού, οδηγώντας στον θάνατο ολόκληρα είδη δέντρων, φυτών και ζώων. Αυτό είναι ένας προάγγελος των μαζικών αλλαγών που θα σφυρηλατηθούν από την Μητέρα Γη όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου για την επιστροφή της στην πλήρη συνειδητότητα. Καθώς παρακολουθούμε αυτές τις αλλαγές, βλέπουμε τον πλανήτη σας και το ηλιακό σας σύστημα να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για μια μεγάλη στροφή προς το Φως. Η ανηλεής σκοτεινή φατρία αρνείται να παραδεχθεί αυτή την επείγουσα αναγκαιότητα και να επιτρέψει μια χονδρική επανευθυγράμμιση των πρώην υποτακτικών των Anunnaki. Παραμένουν άκαμπτοι στην συντήρηση του παρελθόντος ως ένα τρόπο ελέγχου του μέλλοντος, μια καθόλου σοφή επιλογή, δεδομένων των περιστάσεων. Έχετε εισέλθει σε μια περίοδο τεράστιας αλλαγής η οποία πρόκειται να ενταθεί. Για να γίνει ομαλά αυτή η μετάβαση, πρέπει να αποκατασταθεί η παγκόσμια κατανομή δύναμης, όπου μια μόνο πανούργα φατρία δεν θα είναι σε θέσει να κρατά τους υπόλοιπους ομήρους, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

       Αυτό εγείρει την ανάγκη για ένα νέο οικονομικό και πολιτικό σύστημα. Οι βασικές συμφωνίες μεταξύ εθνών και διαφόρων οργανισμών έχουν γίνει και μπορούν να αποδώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτές οι συμφωνίες άρχισαν με τα Σύμφωνα του 1998 μεταξύ των Γήινων συμμάχων μας και εμάς. Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν προστεθεί μερικά στοιχεία τα οποία διευκρίνισαν διάφορα θέματα και θέσπισαν νέες κυβερνητικές δομές. Η συνολική ώθηση αφορά την παγκόσμια παροχή πληθώρας αγαθών, την ειρήνη και την παγκόσμια ατομική και εθνική κυριαρχία. Θα θέλαμε να κάνουμε ξεκάθαρο το γεγονός ότι δεν επιθυμούμε να οργανώσουμε ένα νέο παγκόσμιο κογκρέσο για να διοικεί τον κόσμο σας, αλλά να προετοιμάσουμε τον δρόμο για την ‘‘πρώτη επαφή’’ μαζί μας, που αποτελεί τον τελικό στόχο. Μια μεταβατική πραγματικότητα πρόκειται να διευκολύνει μια σειρά γεγονότων που αποσκοπούν να σας προετοιμάσουν πλήρως για την επαφή. Συνεχώς παρακολουθούμε τις αντιδράσεις σας και βλέπουμε ότι υπάρχει ακόμα κάποιος φόβος μέσα σας, τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.

       Όταν αναλάβαμε αυτή την αποστολή γνωρίζαμε πλήρως τι μας περίμενε. Σας έχουν επηρεάσει με φόβο επί αιώνες και είστε ιδιαίτερα ξενοφοβικοί προς οτιδήποτε είναι έστω και ελάχιστα διαφορετικό από εσάς. Με εξαίρεση μια μικρή μειοψηφία, ανθίστασθε στην αλλαγή. Η Ουράνια Ιεραρχία τα ήξερε όλα αυτά και άρχισε να μεταμορφώνει τους παράγοντες που σας ελέγχουν. Το πρώτο βήμα ήταν να στηρίξει την ηλεκτρονική εποχή και το επόμενο να υψώσει τη συνείδησή σας. Αυτές οι προϋποθέσεις άρχισαν να πραγματοποιούνται το 1960 και συνεχίζονται μέχρι τις μέρες μας. Η έλευση της ατομικής εποχής σας την δεκαετία του ’40 έκανε και το Φως και τις σκοτεινές δυνάμεις να παρατηρήσουν τον τρόπο χρήσης της πρωτόγονης τεχνολογίας σας. Έπειτα ήρθαν οι συγκρούσεις μεταξύ των κυβερνήσεών σας και της σκοτεινής Συμμαχίας Anchara, στις αρχές του 1950. Εκείνη την εποχή, οι προτάσεις μας αγνοήθηκαν αλλά γνωρίζαμε ότι αυτό το εχθρικό περιβάλλον επρόκειτο να αλλάξει στις επόμενες δεκαετίες.

       Στην παρούσα περίοδο, μαίνεται η μυστική μάχη μεταξύ αυτής της Αμερικανικής κλίκας πολυεθνικών, η οποία έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλο τον πλανήτη, και αυτών που επιθυμούν να αλλάξουν αυτή την άδικη και νοσηρή κατάσταση. Αυτή η σύγκρουση έχει «γονατίσει» το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου σας, και τα χειρότερα θα ακολουθήσουν στην αρχή του επόμενου Γρηγοριανού έτους. Ως εκ τούτου, θεωρούμε ουσιώδες οι Γήινοι σύμμαχοί μας να διευθετήσουν σύντομα οτιδήποτε εμποδίζει τα επόμενα βήματα από το να εκδηλωθούν. Όλα αυτά που σας βασάνισαν την περασμένη χρονιά, καθώς η τελευταία σκοτεινή κλίκα σας πλήττει για τελευταία φορά, είναι απαράδεκτα για εμάς. Οι ομάδες συνδέσμων μας έχουν φθάσει σε ένα σημείο όπου και οι δύο σκεπτόμαστε ότι απαιτείται ένας ακόμη μεγαλύτερος βαθμός παρέμβασης, έτσι ώστε η ενδιάμεση περίοδος να αξιοποιηθεί για να επιτύχουμε τους στόχους μας πριν την πρώτη επαφή. Έχει έρθει πια ο καιρός να προωθήσουμε όλο αυτό το σενάριο προς την δόξα!

       Η ορμή μας προς την επαφή δεν μπορεί να παραταθεί πολύ ακόμα. Η πρώτη επαφή χρειάζεται για να προετοιμάσουμε το έδαφος και να δώσουμε στο Φως, στον κόσμο σας, ένα τρόπο να δώσει τέλος στα αδιέξοδα των προηγούμενων 15 ετών αναμονής για τον κατάλληλο χρόνο να δράσουμε. Καταλαβαίνουμε την ξενοφοβία σας και γνωρίζουμε ότι είναι συχνά δύσκολο να αναστρέψουμε μακρόχρονες, λανθασμένες πεποιθήσεις. Εν τούτοις, η διαίσθησή μας λέει πώς χρειάζεστε να αλλάξει η κατάσταση για να σας επιτραπεί να προχωρήσετε πιο γρήγορα προς τη νίκη. Σας ζητούμε να ενωθείτε τώρα και με θάρρος να αποδεχθείτε αυτά που θα χρειαστούν για να προχωρήσετε προς τα εμπρός. Πολλά πράγματα πρόκειται να εξαπολυθούν για να διασφαλίσουν ότι θα συμβεί αυτό που και οι δυο θέλουμε. Δεν είναι ώρα να περιμένουμε τίποτα λιγότερο από ένα θαύμα! Γι’ αυτό, προετοιμάστε τους εαυτούς σας για επιτυχία! Ήγκηκεν η ώρα!

       Σήμερα, συνεχίσαμε να σας εξηγούμε τι συμβαίνει γύρω σας. Μια μεγάλη δύναμη αλλαγής έχει προγραμματίσει να ξεριζώσει το σκότος από τις παραδοσιακές βάσεις του και να το εξαναγκάσει να συνθηκολογήσει με το Φως. Πλησιάζει η ώρα να παίξετε κι εσείς το ρόλο σας. Ας μεταμορφώσουμε μαζί την πραγματικότητά σας και να προετοιμάσουμε αυτό τον πλανήτη για επαφή! Ας αναγαλλιάσουμε ξέροντας ότι το μεγαλειώδες σχέδιο του Ουράνιας Ιεραρχίας ξεδιπλώνεται μπροστά μας! Να ξέρετε, Αγαπητοί μου, βαθιά μέσα στην καρδιά σας, ότι το ανυπολόγιστο απόθεμα και η αέναη ευημερία της Ουράνιας Ιεραρχίας είναι όντως δικά σας!

       3ο ΜΗΝΥΜΑ (22 Δεκεμβρίου 2009)

       Ερχόμαστε ενώπιών σας, για άλλη μια φορά, έχοντας πολλά να συζητήσουμε. Γεγονότα ζωτικής σημασίας παίρνουν μορφή μπροστά μας. Οι Γήινοι σύμμαχοί μας ολοκληρώνουν μια σειρά περίπλοκων κινήσεων που αποτελούν σοβαρά διλλήματα για το σκότος. Όταν επιτευχθούν, αυτή η δύσκολη θέση στην οποία θα περιέλθει η σκοτεινή κλίκα θα την αναγκάσει να παραιτηθεί επιτέλους από το παιχνίδι. Ταυτόχρονα, τα προσωρινά καθεστώτα θα αναλάβουν την εξουσία και η πρώτη τους επίσημη κίνηση θα είναι μια σειρά επίσημων ανακοινώσεων με τις οποίες θα εξηγούν τις αιτίες των σαρωτικών προγραμμάτων διαγραφής χρεών και το νέο νόμισμα. Αυτές οι δύο ταυτόχρονες κινήσεις είναι η αρχή μόνο μιας νέας νομισματικής πολιτικής για τον κόσμο σας. Αυτές οι εκπομπές θα ακολουθηθούν άμεσα από εξαγγελίες που θα δώσουν ένα τέλος στους παράνομους πολέμους και τις εισβολές. Επίσης, θα εκπονηθεί ένα χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή σε ένα σύστημα διακυβέρνησης που θα εκπροσωπεί το λαό. Όταν τακτοποιηθούν όλα αυτά τα πρωταρχικά ζητήματα, επόμενο βήμα θα είναι η αποκάλυψη των ATIA. Αυτό μπορεί να είναι συναρπαστικό καθώς και ενοχλητικό επειδή επί πολλές δεκαετίες προηγμένες συσκευές που δώσαμε χρησιμοποιούνται κρυφά από μερικές από τις μεγαλύτερες κυβερνήσεις  σας.

       Αυτές οι συσκευές συμπεριλαμβάνουν μυστικές εφευρέσεις στον πλανήτη, καθώς και εξωγήινη τεχνολογία η οποία έχει δοκιμαστεί και αποδείξει την αξία της σε πολλές μυστικές αποστολές. Η αποκάλυψη των ΑΤΙΑ (UFO) πρόκειται να δώσει την ευκαιρία να αποκαλυφθούν αυτά τα τεράστια αποθέματα συσκευών προηγμένης τεχνολογίας και θα παρουσιάσει άλλες εφευρέσεις που έχουν κρατηθεί μυστικές από το ευρύ κοινό. Με μερικά σύντομα βήματα, η τεχνολογία σας θα εκτοξευθεί κατακόρυφα φέρνοντας ένα νέο επιστημονικό υπόδειγμα και δημιουργώντας ένα συναρπαστικό περιβάλλον που μπορεί να δείξει εκπληκτικά πράγματα για τους εαυτούς σας, συμπεριλαμβάνοντας και το πως είναι δομημένη η πραγματικότητά σας. Αυτό θα είναι ένα πλεονέκτημα στην ανερχόμενη συνειδητότητα σας. Πολλές ‘‘αλήθειες’’ που είχατε αποδεχθεί στην ονομαστική τους αξία και στηρίζονταν στα δόγματα των επιστημών και των φιλοσοφιών σας θα αλλάξουν και θα μπορέσετε να διαμορφώσετε έναν πιο αληθινό ορισμό του εαυτού σας και της Μητέρας Γης. Αυτές οι νέες αλήθειες θα λειτουργήσουν ως βάση αυτών που πρόκειται να σας πούμε, του γιατί έχουμε έρθει από τόσο μακριά και του τρόπου με τον οποίο θα επιστρέψετε, ο καθένας ξεχωριστά, σε πλήρη συνειδητότητα. Αυτή η διαδικασία μας δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία να σας συστηθούμε επισήμως και να σας δείξουμε λίγο από το απεριόριστο δυναμικό σας.

       Η αληθινή κατεύθυνση της παγκόσμιας αναταραχής είναι μια αλάνθαστη και ακαταμάχητη σαρωτική επαναφορά στην ευημερία και την πλήρη συνειδητότητα. Αυτή η ενέργεια καλλιεργείται μέσα σας από το τέλος του δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Επιφανειακά, μετά το 1945, ο κόσμος συνέχιζε να υπάρχει όπως πριν. Μέσα σε πολλαπλά μυστικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο όμως αναπτυσσόταν μία νέα κυβερνητική δομή. Αυτές οι πρώιμες διευθύνσεις απέκτησαν γρήγορα την ικανότητα να ανατρέψουν τις δικλείδες ασφάλειας οι οποίες είχαν τεθεί σε εφαρμογή για να αποτρέψουν ακριβώς αυτό. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, αυτές οι μυστικές δομές είχαν πάρει τη μορφή «υπόγειων» κυβερνήσεων που είχαν τον έλεγχο καίριων πολιτικών τις οποίες δεν μπορούσαν πλέον κανείς να εμποδίσοει. Αυτά τα σκιώδη καθεστώτα αποτελούν ζωτικό μέρος του δικτύου επιχειρήσεων της σκοτεινής κλίκας και παρακολουθούσαμε στενά αυτούς τους προδότες καθώς έπλεκαν τις πολιτικές που οδήγησαν στην καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας σας, επέβαλαν απόκρυψη των ΑΤΙΑ, και δημιούργησαν μια τεράστια αυτοκρατορία που προκαλούσε παράλογους πολέμους, παράνομες βιομηχανίες ναρκωτικών και διέπραττε κτηνωδίες που όμοιές τους δεν είχαν υπάρξει μέχρι τώρα στην ιστορία σας. Η αυτοκρατορία τους περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες παγκόσμιες τράπεζες και πολυεθνικές και παρέχει διακρατικές εγκληματικές δραστηριότητες.

       Η πτώση αυτής της λαβυρινθώδους αυτοκρατορίας δεν είναι εύκολη για τους Γήινους συμμάχους μας. Ελέγχει μεγάλες κυβερνήσεις και έχει συμμαχήσει με την παλιά δομή δύναμης που είχαν αφήσει πίσω τους οι Anunnaki. Τα μέλη αυτής της οργάνωσης-γίγαντα είναι αυτό που αποκαλούμε σκοτεινή κλίκα και έχει τις ρίζες της στη φρίκη του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου. Είναι αλήθεια να πει κανείς ότι, σε πολλά επίπεδα, τα κρυφά σχέδια αυτού του πολέμου δεν τελείωσαν το 1945. Οι σκοποί του συνεχίζονται ακόμα και στις μέρες μας και αυτό που πρόκειται να συμβεί τώρα είναι η οριστική ήττα αυτών των φοβερών σκοπών. Αυτά τα γεγονότα εξηγούν μερικές από τις τρομακτικές εξελίξεις των τελευταίων καιρών. Για το μέρος μας, μπορούμε μόνο να σας δώσουμε μερικές πινελιές των τρεχόντων γεγονότων. Αυτό είναι ενάντια στις πεποιθήσεις μας, καθώς προτιμούμε να είμαστε εντελώς ανοικτοί και ειλικρινείς, αλλά η μυστικότητα είναι ο τρόπος με τον οποίο γίνονται τα πράγματα στον κόσμο σας. Έχουμε όμως σκιαγραφήσει τα κύρια ζητήματα και επαναλαμβάνουμε ότι η νίκη πλησιάζει γοργά καθώς το σκότος ξεμένει από αποθέματα και τρόπους να αναβάλλει το αναπόφευκτο. Πολλές ομάδες και έθνη έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να επιφέρουν ένα τερματισμό στο χάος που έχει περικυκλώσει την πραγματικότητά σας.

       Γύρω σας, είναι εμφανείς αδιαμφισβήτητες εξελίξεις: ευεργετικές αλλαγές στην ευαισθητοποίηση των λαών, λαϊκές οργανώσεις που μεγαλώνουν και διασυνδέονται μέσω του Διαδικτύου, και πίσω από το προσκήνιο, η ευχάριστη ένωση των ομάδων που αποκαλούμε Γήινους συμμάχους μας. Η νέα πραγματικότητα αναγνωρίζει τη σημασία τερματισμού της απόκρυψης των ΑΤΙΑ. Αυτό πρόκειται να αποτελέσει μια κρίσιμη καμπή στη μεταμόρφωση της ανθρωπότητας της Γης. Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεστε για τον εαυτό σας, τη θέση σας στο θείο σχέδιο και τον μελλοντικό κόσμο σας. Τώρα κατέχετε τον πλούτο να δώσετε τέλος στη φτώχεια, να προσφέρετε εκπαίδευση σε όλους και να διαδώσετε αλήθειες που θα ξαφνιάσουν. Οι Γήινοι σύμμαχοι θα σας παρέχουν τα εφόδια, και το μόνο που χρειάζεστε εσείς είναι τα κίνητρα. Σε αυτό, περιμένουμε να αριστεύσετε! Μέσα σε όλους σας, υπάρχει η γενετήσια προδιάθεση να αφήσετε την ουσία σας να ακτινοβολήσει. Γνωρίζετε ότι ο ένας προσέχει τον άλλο και όλοι μαζί είστε ΕΝΑ!

       Με αυτή την κίνηση μακριά από το σκότος και τις φρικτές προθέσεις του, εκπορεύεται από την Ουράνια Ιεραρχία μια νέα αρχή. Θέλει να ευημερήσετε, όχι να αφανιστείτε. Είναι, επίσης, καιρός να τιμήσετε την Μητέρα Γη και να επανορθώσετε τις διαρπαγές που έχει υποστεί. Πεπρωμένο σας ήταν να είστε «τέλειοι επισκέπτες» και να φροντίζετε με αγάπη αυτό τον θαυμαστό γαλαζοπράσινο κόσμο. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός και πρέπει να επαναφέρετε την υγεία της. Οι πολλές οικόσφαιρές της απαιτούν περίθαλψη και τα τρία της στοιχεία (η γη, η θάλασσα, ο αέρας) χρειάζονται εκτεταμένη αναζωογόνηση. Αυτήν την ικανότητα, μολονότι σε αδράνεια προς το παρόν, την έχετε εσείς. Όταν έλθετε σε πλήρη συνειδητότητα, μπορείτε να κάνετε μαγικά πράγματα πάνω της. Η λαμπρότητα που πρόκειται να φέρετε θα δημιουργήσει έναν κόσμο απαράμιλλης ομορφιάς. Στο κέντρο του θα βρίσκεστε εσείς, αληθινοί, φυσικοί Άγγελοι και το Φως στον κόσμο σας, τη μελλοντική Γη, θα γίνει το κέντρο ενός νέου αστρικού έθνους.

       Προς το παρόν, αιθέρια Όντα ζουν σε κάθε γωνιά αυτού του ηλιακού συστήματος και σύντομα θα είστε σε θέση να έρθετε σε επαφή μαζί τους. Αφομοιώστε την μεγάλη σοφία τους: Περιέχει την ιστορία αυτής της πολυσχιδούς πραγματικότητας και τη δομή αυτού που είναι πεπρωμένο σας να δημιουργήσετε: ένα σπουδαίο αστρικό έθνος. Αυτή η θαυμαστή γη θα γίνει το σπίτι σας, και ο γαλαξίας και όλη η πραγματικότητα θα ανοιχθεί μπροστά σας. Τα ταξίδια που πρόκειται να κάνετε είναι πολύ πέρα από την παρούσα φαντασία σας. Το πεπρωμένο σας είναι μια εποχή εξερεύνησης! Σκάφη που θα σχεδιάσετε εσείς όπως θέλετε θα σας πάνε σε μέρη απίστευτης ομορφιάς και σε συνέδρια που θα αλλάξουν τη δομή μακρινών κοινωνιών και τους γαλαξίες όπου ζουν!

       Είστε ένας ιδιαίτερος λαός που αρχικά μετοίκησε εδώ από πολλά μέρη αυτού του γαλαξία. Εμείς, ως οικογένειά σας, ερχόμαστε να ενωθούμε και πάλι μαζί σας και να σας αφήσουμε να θυμηθείτε ποιοι είστε αληθινά. Νιώθουμε προσμονή για αυτά που θα ακολουθήσουν. Δείτε το παρόν τέλμα ως την τελική δοκιμασία της ικανότητάς σας να υπερνικήσετε μεγάλα εμπόδια. Και να θυμάστε πάντα: Η Ουράνια Ιεραρχία είναι στο πλευρό σας! Συγκέντρωσε πανίσχυρους Πολεμιστές του Φωτός και μεγάλους διαπραγματευτές οι οποίοι αυτή τη στιγμή κάνουν ότι χρειάζεται για να ελευθερώσουν τον κόσμο σας από τους σκοτεινούς καταπιεστές. Αυτή η διαδικασία παίρνει περισσότερο από ότι αναμενόταν. Ωστόσο, να νιώθετε σιγουριά και να σκέπτεστε ότι το Φως είναι απέραντο. Αυτή η μεγάλη δύναμη ετοιμάζεται να επιτύχει μια ηχηρή νίκη και να σας επαναφέρει πλήρως στο Φως. Βλέπουμε ήδη τη χαραυγή!

       Σήμερα, αναλύσαμε περισσότερο τα στοιχεία που ετοιμάζονται να παράγουν τη νέα σας πραγματικότητα. Το έργο μας προχωράει πολύ περισσότερο από την πρώτη επαφή. Περιλαμβάνει και το ρόλο μας ως οδηγοί και μέντορες προς τη νέα σας πραγματικότητα. Σύντομα αυτός ο νέος ονειρικός κόσμος θα είναι δικός σας. Έτσι, ερχόμαστε να υπηρετήσουμε και να προστατεύσουμε την Ανθρωπότητα της Γης! Να ξέρετε, Αγαπητοί μου, βαθιά μέσα στην καρδιά σας, ότι το ανυπολόγιστο απόθεμα και η αέναη ευημερία της Ουράνιας Ιεραρχίας είναι  όντως  δικά σας!

       4ο ΜΗΝΥΜΑ (24 Νοεμβρίου 2009)

       Ερχόμαστε πάλι για να συνεχίσουμε τις εβδομαδιαίες συζητήσεις μας! Γύρω σας, μαίνεται η πάλη μεταξύ του Φωτός και του σκότος. Η τελευταία σκοτεινή κλίκα υπερισχύει, αλλά το γράπωμά της στον κόσμο σας έχει μειωθεί σημαντικά και σας κρατάει πια μόνο από τις άκρες των δακτύλων της που γλιστρούν με γοργούς ρυθμούς. Στο εν τω μεταξύ, οι κοινωνία σας μαστίζεται από τις ασθένειες, το χάος και την ολοφάνερη στρεψοδικία που έχει εξαπολύσει το σκότος. Η αναγκαιότητα για την πολυπόθητη διανομή της παγκόσμιας πληθώρας αγαθών είναι κάτι που γνωρίζουν καλά οι Γήινοι σύμμαχοί μας και η αποφασιστικότητά τους να ακολουθήσουν το βαρύ πρόγραμμα δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Η στιγμή της επιτυχίας τους θα έρθει γρήγορα και όλα είναι σε ετοιμότητα. Παρακολουθούμε τα πάντα και κάνουμε για αυτούς όλα όσα μας επιτρέπει η Ουράνια Ιεραρχία. Για να βοηθήσουμε τις προσπάθειές τους έχουμε εκπονήσει ένα πρόγραμμα για την αποκάλυψη των ΑΤΙΑ (UFO). Ένα πρόγραμμα που διένυσε σχεδόν ολόκληρη αυτή τη δεκαετία, είναι κοντά σε μια σειρά πολύ σπουδαίων ανακαλύψεων. Πολλές κυβερνήσεις-κλειδιά στον πλανήτη σας έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να τελεσφορήσει αυτή η αποκάλυψη, καθώς η αποκάλυψη των ΑΤΙΑ  μπορεί εύκολα να γίνει η σταγόνα που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει.

       Τα δεινά σας έχουν φθάσει σε τέτοιο σημείο που Η Ουράνια Ιεραρχία υπαινίσσεται ότι απαιτείται μια πιο άμεση προσέγγιση, καθώς η μεταμόρφωσή σας δεν μπορεί να συνεχίζει να αναβάλλεται από το σκότος. Ο Lord Surea έχει εκδώσει ένα διάταγμα στην τοπική Διοίκηση της Ουράνιας Ιεραρχίας, που λέει ότι έχει έρθει η Θεία στιγμή να εξολοθρεύσουμε το σκότος και τους πολλούς υπερόπτες και υποτακτικούς του. Αυτό το διάταγμα μας δίνει πολλές δυνατότητες, καθώς εξετάζουμε επιμελώς τον κόσμο σας για να βρούμε έναν τρόπο να αρχίσουμε την αποκάλυψη. Αυτή τη στιγμή, τείνουμε προς την κατεύθυνση μιας ειδικής διάσκεψης όπου θα γίνει μια επίσημη, κοινή ανακοίνωση. Απομένει να αποφασιστεί ο τόπος και ο χρόνος. Συνεργαζόμαστε, επίσης, με τους Γήινους συμμάχους μας ώστε να δώσουμε ένα τέλος στη δύναμη της Πολυεθνικής Εταιρίας που έχουν καταντήσει να είναι οι ΗΠΑ και να εδραιώσουμε ένα προσωρινό καθεστώς. Αυτές οι ενέργειες αποδεικνύουν πόσο αποφασισμένοι είμαστε να αλλάξουμε τον κόσμο σας προς το καλύτερο (για αρχή) μεταμορφώνοντας την πιο ισχυρή κυβέρνηση του πλανήτη σας σε μια αυτοδίκαιη δημοκρατία. Όπως έχουμε αναφέρει πάλι, η σύνθετη ανάμειξή μας στις υποθέσεις σας είναι μοναδική στα χρονικά των άπειρων αποστολών μας ‘‘πρώτης επαφής’’ που κάναμε σε άλλους πλανήτες. Πρόθεσή μας είναι να είμαστε σίγουροι ότι αυτή η επαφή θα κινηθεί με ομαλούς ρυθμούς από το επίπεδο της ‘‘μοναδικής’’ σε κάτι πολύ πιο φυσιολογικό.

       Αυτή η ώθηση αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της αποστολής μας. Όπως γνωρίζετε, αλλάζετε από ένα Ον με περιορισμένη συνειδητότητα σε ένα άλλο με πλήρη συνειδητότητα. Πολλοί σε μερικές από τις κυβερνήσεις σας θέλουν αυτή η ιερή διαδικασία να σταματήσει πάση θυσία, ή τουλάχιστον να καθυστερήσει. Αυτά τα κίνητρα βρίσκονται πίσω από τις πολλές παράλογες πράξεις που έχουν πλήξει με ασθένειες μέρη του πληθυσμού σας, και τροφοδοτούν περεταίρω σχέδια να εξαπολύσουν θανατηφόρες πανδημίες εναντίον σας. Ο πανικός ανάμεσα στις Σκοτεινές Δυνάμεις, που αποδεικνύει αυτό, μόλις έχει αρχίσει να γίνεται εμφανής. Σχέδια να κλέψουν την αφθονία των αγαθών σας είναι  επίσης  υπό εξέλιξη και αυτό αποτελεί το μικρότερο από τα έκτροπά τους. Έχουν σχέδια να σκηνοθετήσουν ψεύτικες επιθέσεις από ΑΤΙΑ, να εντείνουν τους παράνομους πολέμους τους και να υποκινήσουν μια ακόμη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή. Παρακολουθούμε αυτή την υπουλότητα και βεβαιωνόμαστε ότι τα παγκόσμια στοιχεία αυτού του συγκροτήματος-στρατού, πολυεθνικών και ΜΜΕ ξεμένουν από άλλα κόλπα στο πολύ μαύρο βιβλίο τους! Αυτές οι συνομωσίες απαιτούν τεράστια ποσά σκοτεινών κυβερνητικών προγραμμάτων. Φυσικά κρατούμε πλήρως ενήμερους τους Γήινους συμμάχους μας για τα σχέδια της κλίκας.

       Με λίγα λόγια, ένας τεράστιος, ισχυρότατος οργανισμός εργάζεται πυρετωδώς να εμποδίσει την έλευσή μας και να αποσοβήσει την ύπαρξή μας από το κοινό. Υπό κανονικές συνθήκες, αυτή η πολύ εχθρική αντιμετώπιση θα μας οδηγούσε στο συμπέρασμα  ότι δεν είστε ακόμη έτοιμοι για επαφή. Τότε θα παρακολουθούσαμε από μακριά για να δούμε αν όντως μπορείτε να επιζήσετε. Στην περίπτωσή σας, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, διότι η πρώτη επαφή έχει διαταχθεί από το Θείο. Έχουμε ακόμη ζητήσει τη συμβολή, (σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι συνήθως) των πολλών κατοίκων της Κοίλης Γης, οι οποίοι έχουν από καιρό ενσωματωθεί σε κοινωνίες σε όλο τον κόσμο σας. Αυτό θέτει μερικούς από αυτούς σε κίνδυνο, και άλλους τους φέρνει αντιμέτωπους με την σκοτεινή κλίκα, που βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Θέσαμε σε κίνδυνο την κάλυψή τους με σκοπό να ενημερώσουμε τις κυβερνήσεις σας ότι καταναλώνουμε πολλή ενέργεια για να διεκπεραιώσουμε το Θείο σχέδιο για την Γη. Αυτό οδήγησε σε μερικούς θανάτους Γήινων, οι οποίοι ήταν μυστικοί συνεργάτες μας, αλλά παρά τα προβλήματα, δεν θα διστάσουμε!

       Συνεργαζόμαστε στενά με άτομα που έχουν πρόσβαση σε πολλά κρίσιμα αποθέματα των Σκοτεινών. Η πρόθεσή μας είναι να φέρουμε στο φως τις εναπομείνασες σκοτεινές συνομωσίες. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να σχηματίσουμε μια φόρμουλα για μια επιτυχημένη διάσκεψη αποκάλυψης. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτή η αποστολή είναι άκρως απόρρητη, αλλά είναι σημαντικό να σας γνωρίσουμε ότι εργαζόμαστε σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση. Ένας αριθμός μεγάλων ηγετών κάνει οτιδήποτε είναι αναγκαίο για να σας προετοιμάσει για το επερχόμενο γεγονός. Ο χρόνος που έχει απομείνει λιγοστεύει, και έχουμε δώσει προτεραιότητα σε αρκετά προγράμματα, σύμφωνα με αυτά που προείπαμε, και έχουμε εκπονήσει σχέδια έκτακτης ανάγκης για όλες τις άλλες πιθανές περιπτώσεις. Έτσι ζείτε τις τελευταίες στιγμές της παρούσας πραγματικότητάς σας. Σκοπεύουμε να ολοκληρώσουμε στο σχέδιο και να μεταμορφώσουμε τον κόσμο σας αρκετά ώστε η πρώτη επαφή να είναι εύλογα πειστική. Αυτή η στιγμή πλησιάζει στ’ αλήθεια!

       Καθώς ατενίζουμε τον κόσμο σας, βλέπουμε μια ισχυρή κλίκα που χάνει τον έλεγχό της και αδυνατεί να αντιμετωπίσει τα μεγάλα εμπόδια που έχουν θέσει οι Γήινοι σύμμαχοί μας. Βλέπουμε, επίσης, μια ομάδα που είναι διαβολικά πανούργα αλλά δεν ξέρει πώς να αποδεχθεί την ήττα της. Ο κόσμος σας πέφτει σε μία μεγάλη άβυσσο την οποία εμποδίζει η άφιξή μας. Ακόμη οι Γήινοι σύμμαχοί μας τώρα αντιλαμβάνονται τη σημασία αυτού που σας συμβαίνει: Αυτή η μεταμόρφωση υπερβαίνει κατά πολύ κάθε μαζική αλλαγή στην ιστορία σας, όπως η ανατροπή μιας αυτοκρατορίας. Αυτή τη φορά, θα δείτε την εμφάνιση μια φανταστικής νέας τεχνολογίας, που θα συνοδεύεται από πλήρεις επιστημονικές εξηγήσεις καθώς και από τις πνευματικές έννοιες που φέρνουν μαζί τους. Έπειτα θα προχωρήσετε ακόμα και πέρα από αυτά. Εισέρχεστε σε μία νέα πραγματικότητα που πρόκειται να έχει μεγάλη διάρκεια στο μέλλον σας. Αυτή η στιγμή είναι επομένως μοναδική και αποτελεί μια πύλη για κάτι απίστευτα συναρπαστικό: ένα νέο επίπεδο παγκόσμιας συνειδητότητας!

       Το αναγνωρίζουμε αυτό και βλέπουμε την εξέλιξη των γεγονότων σαν μία διαδικασία που θα σας ωθήσει να συναντηθείτε μαζί μας και να συνεχίσετε για το θείο πεπρωμένο σας. Η πρώτη επαφή είναι ουσιαστικός παράγοντας όλων αυτών και δεν έρχεται καθόλου νωρίς. Ο βηματισμός σας αυξάνεται. Τα σχέδια της Ουράνιας Ιεραρχίας αποκαλύπτουν τους τρόπους με τους οποίους αυτό θα σας γίνει γνωστό, και η όλη διαδικασία αποκάλυψης κινείται σε συνδυασμό με αυτό. Η κοινωνία σας πρέπει να κατανοήσει ότι δεν είναι μόνη της και ότι αυτό που πρόκειται να συμβεί δεν αποτελεί απειλή. Κάθε άλλο! Η αθωότητά σας, ή για να είμαστε ακριβείς, η άγνοιά σας για το ποιοι είστε θα διευκρινιστεί με έναν βαθυστόχαστο τρόπο. Καλωσορίζουμε αυτή την εγγύτητα. Κάθε μέρα προετοιμάζουμε τα πληρώματά μας για να ενημερώσουν μερικές μεγάλες, φιλικές κυβερνήσεις και νομίζουμε ότι αυτές οι συναντήσεις πλησιάζουν πολύ στην πλήρη αποκάλυψη των ΑΤΙΑ.

       Σας περιγράφουμε τα μέσα με τα οποία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα σας φέρουν ανακούφιση από τις πολλές πληγές σας. Η πραγματικότητά σας είναι ήδη στα πρώτα στάδια της μεταμόρφωσης και αυτή η αλλαγή πραγματικότητας αρχίζει να επιταχύνεται. Τα σκάφη και τα πληρώματά μας είναι εκπαιδευμένα και είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στο παράγγελμα της Ουράνιας Ιεραρχίας. Περιμένουμε και δρούμε σύμφωνα με αυτά που μας έχουν ειπωθεί. Η Μητέρα Γη είναι κι αυτή έτοιμη να μεταμορφωθεί. Ολόκληρο το ηλιακό σύστημα αρχίζει να αλλάζει σύμφωνα με το θείο σχέδιο. Όλα αυτή είναι συνδεδεμένα με την αλλαγή σας σε πλήρη συνειδητότητα. Πλησιάζετε την ώρα ‘‘μηδέν’’, οπότε και θα εκδηλωθεί αυτό. Εν τω μεταξύ, παρακολουθούμε τα πάντα και χαιρόμαστε για τα πράγμα που πρόκειται να βιώσετε και η γιορτή πλησιάζει!

       Σήμερα, συζητήσαμε τα πολλά πράγματα που κάνουμε για να φθάσουν όλα αυτά στο θείο αποτέλεσμα. Είστε κοντά στην μεταμόρφωση σε πλήρη συνειδητότητα. Ο ρόλος μας είναι να το ανακοινώσουμε και να είμαστε μέντορές σας σε αυτή τη διαδικασία. Καλωσορίζουμε αυτό το γεγονός και με χαρά περιμένουμε τη συνάντησή μας και τη γιορτή που θα ακολουθήσει αφού μεταβείτε σε πλήρη συνειδητότητα. Να ξέρετε, Αγαπητοί μου, βαθιά μέσα στην καρδιά σας, ότι το ανυπολόγιστο απόθεμα και η αέναη ευημερία της Ουράνιας Ιεραρχίας είναι όντως δικά σας!

       5ο ΜΗΝΥΜΑ (17 Νοεμβρίου 2009)

       Χαίρετε! Ερχόμαστε πάλι να συζητήσουμε περισσότερα μαζί σας. Προς το παρόν, παρακολουθούμε τα παράξενα γεγονότα της συνεχόμενης πάλης μεταξύ των Γήινων συμμάχων μας και της τελευταίας σκοτεινής κλίκας. Αυτά τα γεγονότα είναι οι στρατηγικές οι οποίες κάθε πλευρά αναπτύσσει ραγδαία, με πολλές διαφορετικές μορφές. Η Πολυεθνική ΗΠΑ συνεχίζει να αντλεί αρκετά κεφάλαια από τις πολλές βρώμικες δουλειές της, για να παραμείνει ένα βήμα πριν τη χρεωκοπία, ενώ οι Γήινοι σύμμαχοί μας καταφέρνουν να εμποδίσουν το σκότος να οργανώσει κάποια σημαντική αντεπίθεση. Αυτή η ακινησία μπορεί να παραταθεί μέχρι η Ουράνια Ιεραρχία να μας δώσει το πράσινο φως να παρέμβουμε μαζικά. Ως εκ τούτου, αναζητούμε τρόπους για να δώσουμε στους Γήινους συμμάχους μας ουσιαστικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους. Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι το σκότος θα συνεχίζει να παραβιάζει τις συμφωνίες που έχουν γίνει μαζί τους. Πράγματι, ο αριθμός των αθετημένων υποσχέσεων έχει λάβει μυθικές διαστάσεις, πράγμα που μας αναγκάζει να αναπτύξουμε μια νέα προσέγγιση. Έτσι, έχουμε αρχίσει να παρεμβαίνουμε άμεσα στα πολλά μυστικά και απάνθρωπα σχέδιά τους.

       Αυτή η σκοτεινή ομάδα έχει πολλά ειδεχθή σχέδια με τα οποία σκοπεύει να σας πλήξει. Αυτά περιλαμβάνουν παγκόσμιες πανδημίες, αύξηση της παγκόσμιας μόλυνσης και τα μέσα για να αυξήσει τις μεγάλες συγκρούσεις. Η στρατηγική μας μέχρι τώρα ήταν να αφήσουμε τους Σκοτεινούς να ενοχοποιούν τους εαυτούς τους και να βοηθάμε τις περιοχές που πλήττονται περισσότερο. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα, αλλά μας έχουν περιορίσει στο να αντιμετωπίζουμε τις δραστηριότητες του σκότους μόνο όταν αυτό καταστεί αναγκαίο. Εν τω μεταξύ, αυτοί ακολουθούν τακτικές που έχουν χρησιμοποιηθεί πολλές φορές στην ιστορία από απεγνωσμένους μονάρχες που βρίσκονταν σε αδιέξοδο. Αυτήν την πολιτική της ‘‘καμένης γης’’ (πχ. η πρόσφατη οικονομική κρίση) είναι κάτι που γνωρίζουν καλά οι Γήινοι σύμμαχοί μας. Για παράδειγμα, όλες οι προσπάθειες για ευεργετική νομοθεσία μπλοκάρονται ή, σε άλλες περιπτώσεις, οι μάζες πείθονται να στραφούν εναντίον τους (μεταρρύθμιση στο σύστημα υγείας). Αυτό εν πολλοίς αποτυχαίνει καθώς οι άνθρωποι προτιμούν τη μεταρρύθμιση, από το να τους χειριστούν έτσι ώστε να καταστρέψουν αυτά που τόσο πολύ επιζητούν. Είναι φοβερό να σας βλέπουμε να υποφέρετε στα χέρια αυτών των αισχροκερδών παλιάνθρωπων που στην κυριολεξία βιάζουν τις αντίστοιχες κοινωνίες τους, στη λαχτάρα τους για πλούτο και εξουσία. 

       Η αναταραχή σε όλο τον πλανήτη σας δείχνει τη βαθιά αγωνία της σκοτεινής κλίκας και παρακολουθούμε και καταγράφουμε κάθε κίνηση που κάνουν αυτοί οι κακοήθεις τρωγλοδύτες. Κάθε πράξη τους θα τιμωρηθεί νόμιμα. Πιστέψτε μας όταν λέμε ότι δεν παίρνουμε ελαφρά τέτοια πράγματα. Καταλαβαίνουμε τη δυαδική φύση του κόσμου σας, που χρειάζεται εξισορρόπηση, και η Ουράνια Ιεραρχία διατάσσει να επανορθωθούν αυτές οι κακές πράξεις. Ένας αριθμός συγκεκριμένων συμφωνιών θα τεθούν σε ισχύ όταν αυτοί οι Σκοτεινοί κατατροπωθούν. Πολλές κυβερνήσεις θα τοποθετηθούν και θα θεσπιστεί διαγραφή του χρέους σε όλο τον πλανήτη. Αυτό θα ακολουθηθεί αμέσως από μια σειρά μέτρων για να επανέλθει αυτός ο πλανήτης στην ειρήνη, την ευημερία και τη συνεργασία με το Φως. Έπειτα θα γίνουν οι ανακοινώσεις με τις οποίες θα γίνει πλήρης αποκάλυψη της παρουσίας μας στους ουρανούς σας και το επερχόμενο γεγονός της πρώτης επαφής. Αυτό, πάνω από όλα, είναι που φοβούνται οι υποτακτικοί του σκότους. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτές οι πληροφορίες θα αλλάξουν την πραγματικότητά σας για πάντα και κάνουν ότι είναι δυνατό να μας εμποδίσουν να παρουσιαστούμε επισήμως.

       Ο μεγάλος τρόμος του σκότους για την παρουσία μας εξηγεί τον τεράστιο αριθμό μυστικών προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί να μας εμποδίσουν να σας προσεγγίσουμε. Έπειτα από έρευνα, ανακαλύψαμε ότι, ενώ τα δόλια σχέδιά τους είναι πανούργα, τους λείπει ένα ζωτικό στοιχείο: το πνευματικό. Η τεχνολογία μας απέχει παρασάγγας από οτιδήποτε μπορεί να προσεγγίσει η συμβατική επιστήμη σας. Βασίζεται σε πλήρη διασύνδεση με πολλές πλευρές ενός Όντος που βρίσκεται σε πλήρη συνειδητότητα. Δεν πρόκειται μόνο για ηλεκτρονικά και συχνότητες, αλλά απαιτεί μια πολυεπίπεδη συγχώνευση ενός πλήρους Όντος με μια ειδική και ενσυνείδητη συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ένας στόλος τεχνολογικά προηγμένων ατόμων, γεννημένων από τον Δημιουργό, στην υπηρεσία του Θείου. Αυτή την δύναμη, όταν αυτή εστιάζεται στο να φέρει το Φως του Δημιουργού σε έναν κόσμο όπως τον δικό σας, δεν μπορούν να τη σταματήσουν οι μηχανές για τις οποίες είναι τόσο περήφανο το σκότος. Ως εκ τούτου, όταν η Ουράνια Ιεραρχία το υπαγορεύσει, θα κάνουμε την Θεία πρώτη επαφή με τον κόσμο σας.

       Αυτός ο χρόνος καθυστέρησης έχει επιτραπεί για να αφήσει το σκότος να κάνει τις τελευταίες ζημιές στον κόσμο σας. Αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ. Εν τω μεταξύ, οδηγούμε τον στόλο μας σε θέση για επαφή. Ταυτόχρονα, ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού μας βοηθά τους Γήινους συμμάχους μας να ξεπαστρέψει όσο το δυνατό συντομότερα τους Σκοτεινούς. Αυτός ο χρόνος χρησιμοποιείται επίσης για να συγκεντρώσουμε και να καταγράψουμε όλα αυτά για τα οποία οι Γήινοι σύμμαχοί μας θα δικάσουν τους Σκοτεινούς όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Η Ουράνια Ιεραρχία μας ενημερώνει ότι είμαστε μέσα στο χρονοδιάγραμμα καθώς η οριστική ημερομηνία προσγείωσης είναι ακόμη στο εγγύς μέλλον. Είναι σημαντικό να ανατρέψουμε το σκότος πριν από αυτή τη Θεία ημερομηνία γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι διάφοροι οργανισμοί που αποτελούν τα προπύργια του σκότους είναι ακόμα ικανά να καθυστερήσουν, όχι όμως να σταματήσουν, το αναπόφευκτο.

       Η Μητέρα Γη ασκεί πίεση στην κοινωνία σας αυξάνοντας τις αντιδράσεις της στα υψηλά επίπεδα μόλυνσης και της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Αυτό γίνεται για να επιταχυνθεί η αφύπνιση των κοινοτήτων σας ως προς τον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχετε λόγω της οικολογικής αστάθειας της Μητέρας Γης. Πολλοί γεωλόγοι σας γνωρίζουν ότι οι κλυδωνισμοί της Μητέρας Γης γίνονται πιο έντονοι. Αυτό είναι άλλος ένας κακός οιωνός, για αυτούς που γνωρίζουν, και απαιτούνται πολύ δραστικά μέτρα. Αυτό προειδοποιεί όλους, ιδίως το σκότος, ότι η Ουράνια Ιεραρχία και το Θείο διατάσσουν την επερχόμενη επαναφορά αυτής της πραγματικότητας στο Φως! Μπροστά σε όλη αυτή την πίεση, το σκότος παραμένει άκαμπτο στην απόφασή του να κρατήσει πίσω αυτό τον κόσμο. Η παρούσα πίεση πρόκειται να διαρκέσει πολύ λίγο ακόμα. Η ήττα του σκότους πλησιάζει και η μεγαλειώδης μεταμόρφωση θα αλλάξει τον κόσμο σας για πάντα και προς το καλύτερο.

       Ενώ αυτή η τεράστια πάλη οδεύει προς το αναπόφευκτο τέλος της, τα σώματά σας προετοιμάζονται για πλήρη συνειδητότητα. Τουλάχιστον δύο, και σχεδόν τρία νέα τσάκρα έχουν εγκατασταθεί στο σώμα σας. Από τη στιγμή που όλοι σας έχετε αναμειχθεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σε αυτές τις διαδικασίες, να γνωρίζετε ότι ένα πλήθος συμπτωμάτων είναι λίαν διαδεδομένα. Αυτά περιλαμβάνουν διαφόρων ειδών πονοκεφάλους, ταχυκαρδίες, πόνο στους μύες, θολή όραση, ακόμα και ναυτία. Αυτές οι παρενέργειες συνοδεύονται από έντονα όνειρα και ένα αίσθημα κίνησης προς κάτι απερίγραπτο αλλά θαυμάσιο. Αυτά οφείλονται στις πολλές αλλαγές στα φυσικά, αστρικά, συναισθηματικά και πνευματικά σώματά σας. Επίσης, προσαρμόζεστε στην αλλαγές στο RNA/DNA σας και στις νέες ενέργειες που καθημερινά διαπερνούν τα σώματά σας, και σας ανοίγουν προς το Φως.

       Η Μητέρα Γη είναι μέρος της τεράστιας μεταμόρφωσης του ηλιακού συστήματος. Ο Ήλιος αλλάζει τις ενέργειες της επιφάνειάς του, αλλάζοντας τη φύση των εσωτερικών μαγνητικών και βαρυτητικών πεδίων. Αυτό αλλάζει τη σχέση του με τις κοντινότερες κόρες του. Ο Ερμής, που πάντα πιστεύαμε ότι είναι ένας νεκρός κόσμος, γίνεται με γοργούς ρυθμούς ένα από τα πιο ενεργά μέλη του ηλιακού συστήματος και η Αφροδίτη αυξάνει, επίσης, την επιφανειακή της δραστηριότητα. Στο εν τω μεταξύ η Μητέρα Γη και ο Άρης περνούν τις δικές τους, μοναδικές μορφές ‘‘υπερθέρμανσης’’. Οι εξώτεροι πλανήτες αερίων αντιδρούν παράγοντας μεγάλες νέες κηλίδες, και υπερδραστηριότητα παρατηρείται στους δακτυλίους τους και σε πολλά από τα μεγαλύτερα φεγγάρια τους. Επηρεάζονται, επίσης, και οι μικρότεροι πλανητοειδείς. Ακόμη και το νεφέλωμα Oort δείχνει παράξενες, ξαφνικές εξάρσεις εκλάμψεων, πράγμα που σημαίνει υπερδραστηριότητα.

       Σήμερα, συνεχίσαμε τη συζήτησή μας για τις πολλές ενδιαφέρουσες πλευρές της μεταμόρφωσης της πραγματικότητάς σας. Αυτά τα πράγματα πάνε χέρι-χέρι με την πρώτη επαφή. Το σκότος δεν μπορεί να εμποδίζει το πεπρωμένο σας, δηλαδή, τη μεταμόρφωσή σας σε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός. Αυτό το πεπρωμένο είναι έτοιμο να εκδηλωθεί στον κόσμο σας! Να ξέρετε, Αγαπητοί μου, βαθιά μέσα στην καρδιά σας, ότι το ανυπολόγιστο απόθεμα και η αέναη ευημερία της Ουράνιας Ιεραρχίας είναι όντως δικά σας!

       6ο ΜΗΝΥΜΑ (3 Νοεμβρίου 2009)

       Ερχόμαστε να σας μιλήσουμε για τα πολλά πράγματα που είναι έτοιμα να εκδηλωθούν. Ο κόσμος σας τελειώνει μια μεγάλη πάλη μεταξύ των αντιπροσώπων του Φωτός και τους Σκοτεινούς, οι οποίοι διοικούν αυτή την πραγματικότητα τις τελευταίες 13 χιλιετίες. Αυτή η σύγκρουση γίνεται για την μεγαλειώδη μεταμόρφωση που η Ουράνια Ιεραρχία θα θέσει τώρα σε εφαρμογή. Ο σκοπός για εσάς απαιτεί ένα φυσικό περιβάλλον πολύ διαφορετικό από αυτό που προτείνει το σκότος που υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες καταστροφές στη Μητέρα Γη και πιο απατηλή μεταχείριση της ανθρωπότητας. Ο αυξανόμενος αφανισμός του οικοσυστήματος και οι περίεργες δραστηριότητες του Ήλιος και τον πολλών πλανητών του έχουν δείξει ότι αυτή η κυριαρχία δεν είναι πλέον απαραίτητη. Αντιθέτως, η Ουράνια Ιεραρχία προτείνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Αυτή η νέα πραγματικότητα κάνει την εμφάνισή της τη στιγμή που μιλάμε και το χάος που επέφερε αυτή η σύγκρουση και είναι μία ένδειξη της μεγάλης αποδυνάμωσης της σκοτεινής κλίκας. Τώρα περιμένουμε τα τελευταία απομεινάρια αυτής της σύρραξης. Γνωρίζουμε ότι το Θείο σχέδιο έχει εναποθέσει τις επιθυμίες του στις λεγεώνες του Φωτός. Εμείς είμαστε εδώ για να τονίσουμε αυτό το γεγονός, και μάλιστα να το κάνουμε μεγαλοπρεπώς όταν προσγειωθούμε ανάμεσά σας σύντομα.

       Αυτή η περίοδος μετάβασης είναι η στιγμή που η παγκόσμια κοινωνία σας εξετάζει «περί τίνος πρόκειται». Επί πολλούς αιώνες, εκμεταλλεύεστε τη Γη και της αρπάξατε ζωτικά αποθέματα όπως τα μέταλλα, καύσιμα όπως ο άνθρακας και το πετρέλαιο, και τη βάση του πλούτου σας: χρυσό, ασήμι και πολύτιμες λίθους. Αυτός ο συνεχιζόμενος βιασμός της Μητέρας Γης σας έχει φέρει στο χείλος του αφανισμού και, τώρα, η επιτακτική ανάγκη για νέο τρόπο οργάνωσης, παροχών, και συντήρηση των κοινωνιών σας απαιτεί νέο τρόπο του σκέπτεσθαι. Ιστορικοί και επιφανείς φιλόσοφοι που μελετούν τον κόσμο σας καθημερινά βλέπουν την δυσοίωνη κατάσταση και αναρωτούνται ανοιχτά αν αυτή η κοινωνία μπορεί να επιζήσει. Ολοένα και περισσότερο, η θεωρητική επιστήμη και η φιλοσοφία συμφωνούν. Ο πολιτισμός σας βρίσκεται σε σταυροδρόμι. Αυτή την κρίσιμη καμπή στην ιστορίας την είχαν προφητεύσει οι αρχαίοι λαοί σας. Είναι η στιγμή που ότι λειτουργούσε πριν αποτυγχάνει και χρειάζεται να αντικατασταθεί από μία ουσιώδη συναίνεση. Οι Μάγια, οι Αβοριγίνες και οι αρχαίοι Αιγύπτιοι αναφέρονταν σε αυτή τη στιγμή στους μύθους και στα ημερολόγιά τους.

       Ερχόμαστε εδώ, σε αυτό το όμορφο γαλαζοπράσινο βασίλειο την πιο ευμενή στιγμή. Έχουμε προσπαθήσει να είμαστε σαφείς για ποιόν λόγο η πρώτη επαφή είναι αναπόφευκτη. Είναι η στιγμή που επιδέξια σας χωρίζει από το πρόσφατο παρελθόν σας. Είμαστε πρέσβεις της αλλαγής και θείοι αγγελιοφόροι συνειδητότητας. Η Ουράνια Ιεραρχία και ο Lord Surea διέταξαν ότι αυτή η περίοδος ανάπτυξής σας πρέπει να σας επαναφέρει σε πλήρη συνειδητότητα. Ως εκ τούτου, έχουμε επωμιστεί μια δισυπόστατη αποστολή: Το πρώτο μέρος είναι να αλλάξουμε τις σχέσεις στην κοινωνία σας και στην κυβέρνηση. Για αυτό το λόγο, ένας αριθμός προγραμμάτων έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες δεκαετίες έτσι ώστε η γενναιοδωρία του Saint Germaine να διανεμηθεί στους ανθρώπους. «Εργάτες του Φωτός» πρόκειται να δημιουργήσουν μια ευημερία που αλλάζει αποφασιστικά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι παρούσες δομές δύναμης στις παγκόσμιες κοινωνίες σας. Έπειτα, νέα προσωρινά καθεστώτα θα αναλάβουν αυτές τις σχέσεις και αμέσως θα αναπτύξουν πολιτικές για να ελευθερώσουν την κοινωνία από την τυραννία των πλούσιων και ισχυρών, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια εποχή ανανεωμένης δημοκρατίας όπου θα μπορούν να ανθήσουν πραγματικά ελεύθερες δημοκρατίες.

       Αυτοί είναι οι πρωταρχικοί σκοποί των Γήινων συμμάχων μας. Ο ρόλος μας είναι να παρακολουθούμε, να συμβουλεύουμε, και αν καταστεί αναγκαίο, να χρησιμοποιήσουμε τις καλές υπηρεσίες μας για να κάνουμε αυτά τα πράγματα να συμβούν. Αυτό το καθήκον είναι ταυτόχρονα ευχάριστο και δύσκολο: Πολλές μεγάλες κυβερνήσεις έχουν εργαστεί μυστικά για να παράγουν μια τεχνολογία σχεδιασμένη να εμποδίσει αυτό για το οποίο μιλάμε. Για παράδειγμα, σκόπευαν να σκηνοθετήσουν μια ψεύτικη πρώτη επαφή, έτσι ώστε το κοινό να χάσει την εμπιστοσύνη του σε εμάς. Τέτοια πράγματα τα εμποδίσαμε στο παρελθόν και συνεχίζουμε να τους προειδοποιούμε να μην το επιχειρήσουν πάλι στο μέλλον. Μια ειδική ομάδα συνδέσμου συνεργάζεται με τις θετικές φατρίες σε αυτές τις κυβερνήσεις για να φέρουν την άνοδο μεταβατικών καθεστώτων στην εξουσία. Η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος εξαρτάται και από νομική και από οικονομική βάση. Η οικονομική βάση είναι έτοιμη. Αυτό που καθυστερεί είναι η νομική πίεση που θα δώσει τέλος στην παρούσα κυβερνητική τυραννία. Εν τούτοις, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για αυτή την αποστολή είναι σχεδόν έτοιμοι να την ξεκαθαρίσουν, που σημαίνει ότι η στιγμή της δόξας και του θριάμβου πλησιάζει!

       Το τελικό σημείο αυτού του σταδίου είναι η πρώτη επαφή. Είναι το ξίφος που θα κόψει τον Γόρδιο δεσμό, που είναι η σκοτεινή κλίκα σας. Το σκότος το ξέρει αυτό και παλεύει με νύχια και με δόντια να εμποδίσει αυτή τη στιγμή να συμβεί. Είμαστε αποφασισμένοι να τηρήσουμε το θείο χρονοδιάγραμμα και να προσγειωθούμε μαζικά στον κόσμο σας. Αυτά τα πράγματα δεν είναι διαπραγματεύσιμα. Είναι ώρα το σκότος να κάνει στην άκρη και να επιτρέψει να συμβούν όλα αυτά. Η υπομονή μας είναι απεριόριστη. Το χρονοδιάγραμμα του Θείου, όμως, δεν είναι. Όταν φτάσει εκείνη η στιγμή, τα σκάφη μας θα προσγειωθούν και η ώρα της μεταμόρφωσης θα έρθει μαζί με μας. Έχουμε λεγεώνες ιδιαίτερα εκπαιδευμένου προσωπικού για να σας βοηθήσουν να μεταβείτε γρήγορα σε πλήρη συνειδητότητα. Όλοι όσοι θέλουν θα μεταμορφωθούν και θα γίνουν οι ανθρώπινοι υποστηρικτές αυτού του ηλιακού συστήματος και του νέου αστρικού κράτους. Θα μεταναστεύσετε στον Άρη και την Αφροδίτη και εν τέλει στον προς ανασύσταση υδάτινο πλανήτη Pax,  τα απομεινάρια του οποίου αποτελούν τον αστεροειδή ιμάντα.

       Αυτή η έξοδός σας στο ηλιακό σύστημα και κατόπιν στον γαλαξία είναι το θείο πεπρωμένο σας. Εκεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μεγάλες ικανότητές σας και να γράψετε γαλακτική ιστορία και να βοηθήσετε όλη τη φυσική Δημιουργία. Αυτοί είναι οι λόγοι, μεταξύ άλλων, της παρουσίας μας εδώ και ο σκοπός που έχουμε δεσμευτεί να κάνουμε αυτή τη μαζική προσγείωση στον κόσμο σας. Αυτό το κάνουμε, φυσικά, υπό την πλήρη επίβλεψη και βοήθεια της Ουράνιας Ιεραρχίας. Η Θεία Ιεραρχία σας θα μας συνοδεύσει στην επιφάνεια της Μητέρας Γης, μαζί με τους ανθρώπους από την Agartha. Είναι καιρός να επανενωθούν οι λαοί της επιφάνειας του πλανήτη με τους Agarthans (της Κοίλης Γης). Είναι η στιγμή που οι μεγάλες ασυμφωνίες που διακήρυτταν πριν από πολύ καιρό οι Anunnaki θα αποδειχθούν λανθασμένες και θα σας αποκαλυφθούν αλήθειες που σας κρύβονταν εδώ και πολύ καιρό. Αυτές οι αποκαλύψεις θα δώσουν τέλος στα μυθεύματα του σκότους και θα επιτρέψουν και πάλι στο Φως να απλωθεί πάνω σας.

       Η Γαλακτική Συνομοσπονδία είναι αποφασισμένη να σας επαναφέρει σε πλήρη συνειδητότητα. Οι παρούσες παγκόσμιες συνθήκες είναι έτοιμες να μεταμορφωθούν στη νέα πραγματικότητα, την οποία σας περιγράφουμε συνεχώς. Η τρέχουσα κατάσταση είναι γεμάτη λεπτά ζητήματα που δεν μπορούν να συζητηθούν προς το παρόν. Μεγάλες κυβερνήσεις κατέχουν αποθέματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε κατάσταση ανάγκης. Η αφαίρεσή τους ένα προς ένα ή, πιο σπάνια, σε ομάδες απαιτεί μεγάλη ικανότητα και μια συνετή χρήση βίας, που ακολουθείται από τα μέσα για να αποδείξουμε την αλήθεια αυτών που τους λέμε. Αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και προχωρά προς την ώρα της αλλαγής. Ενώ βοηθάμε όπου χρειαστεί, η λύση πρέπει να βρεθεί ανάμεσα στις δύο κύριες φατρίες στη Γη: αυτής του Φωτός και αυτής του σκότους. Η ώρα της νίκης του Φωτός, και της δικής σας, βρίσκεται προ των πυλών!

       Η ανάληψη σε πλήρη συνειδητότητα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Η Ουράνια Ιεραρχία σας προετοιμάζει για τον επόμενο κύκλο φυσικών, νοητικών, συναισθηματικών και πνευματικών αλλαγών, που πρόκειται να σας ενσωματώσει σε σημείο όπου θα είστε έτοιμοι για τα τελικά βήματα που πρόκειται να λάβουν χώρα στην Κοίλη (Εσώτερη) Γη. Αυτά που σας περιγράφουμε είναι τα βήματα που απαιτούνται για να αλλάξει η μεγάλη ψευδαίσθηση της περιορισμένης συνειδητότητας, πράγμα που θα σας επιτρέψει να δεχθείτε τις Αλήθειες που είναι ενσωματωμένες στην πεμπτοδιάστατη κατάστασή σας. Σκοπός είναι να σας βοηθήσουμε να αποδεχθείτε γρήγορα τον Αληθινό Εαυτό σας και τις αληθινές ικανότητές σας. Αυτό θα επιτευχθεί με τις προσγειώσεις μας και όλα όσα θα ακολουθήσουν αμέσως μετά. Το πεπρωμένο σας είναι να γίνετε πλήρως συνειδητά όντα!

       Σήμερα, συνεχίσαμε τη συζήτηση για αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Μια μεγάλη αλλαγή βρίσκεται σε εξέλιξη, με την οποία η Ουράνια Ιεραρχία θα σας μεταμορφώσεις όλους σε πεμπτοδιάστατα πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός. Όλα αυτά συμβαίνουν σύμφωνα με τα θεία διατάγματα του Lord Surea. Ο Δημιουργός σας προετοιμάζει για μια θαυμαστή έκπληξη! Να ξέρετε, Αγαπητοί μου, βαθιά μέσα στην καρδιά σας, ότι το ανυπολόγιστο απόθεμα και η αέναη ευημερία της Ουράνιας Ιεραρχίας είναι όντως δικά σας!

       7ο ΜΗΝΥΜΑ (SaLuSa, 6 Ιανουαρίου 2010)

       Αγαπητοί μου, ρωτάτε αν ποτέ κουραζόμαστε κάνοντας το έργο μας και η απάντηση είναι «όχι βέβαια» από φυσικής πλευράς, καθώς εμείς δεν έχουμε βαριά σώματα να κουβαλάμε, όπως εσείς. Τα δικά μας έχουν πολύ πιο ελαφριά δόνηση και απαιτούν λίγη τροφή, και μπορούμε να βρούμε από τις ενέργειες γύρω μας, αν και έχουμε αυτό που θα αποκαλούσατε «αφεψήματα». Αυτή είναι κυρίως σε υγρή μορφή, καθώς μπορούμε να συντηρούμε τους εαυτούς μας χωρίς τα βαριά τρόφιμα που συνηθίζετε να καταναλώνετε. Γι’ αυτό τον λόγο, δεν νιώθουμε πείνα όπως εσείς, και ανεφοδιαζόμαστε με ευχάριστο τρόπο. Τα σώματά σας απαιτούν ανεφοδιασμό με τροφή για να διατηρήσετε υψηλά τα επίπεδα ενέργειάς σας, πράγμα που είναι ζωτικής σημασίας εφόσον χρειάζεστε φυσική δύναμη και αντοχή. Αν αφουγκραστείτε το σώμα σας θα μάθετε τι είναι καλύτερο για αυτό και αυτός είναι ο λόγος που, για παράδειγμα, μερικοί έχουν ανάγκη να φάνε κρέας ενώ για άλλους δεν είναι απαραίτητο.

       Στην υψηλότερη διάσταση που πρόκειται να εισέλθει το περιβάλλον σας, όλοι οι περιορισμοί που τώρα υφίστανται θα πάψουν να υπάρχουν. Η ηλικία δεν θα έχει καμία σημασία και θα παραμείνετε για πάντα νέοι και δεν είναι απαραίτητο να πεθάνετε. Όταν αποφασίζετε ότι θέλετε να βιώσετε μια νέα εμπειρία η οποία απαιτεί διαφορετικό σώμα, θα αφήνετε συνειδητά το σώμα σας και παίρνετε ένα άλλο. Όχι μέσω γέννησης όπως το αντιλαμβάνεστε, αλλά μια εμπειρία ξυπνήματος μέσα σε ένα σώμα σχεδόν ενήλικα, ή σε κάποιο που βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη. Αν είναι απαραίτητο μπορείτε να έχετε δύο σώματα και να τα εναλλάσσετε. Η ζωή είναι απλή και εύκολη σε σύγκριση με τη δική σας την παρούσα στιγμή, και δεν έχετε καμία προσωπική ανησυχία σε ότι αφορά την διατήρηση του φυσικού σώματός σας. Θα επιλέγετε το χτένισμά σας ή τα ρούχα σας με την δύναμη της σκέψης σας και να γνωρίζετε ότι το σώμα σας θα παραμείνει καθαρό και υγειές εξαιτίας της υψηλής δόνησής του.

       Ερχόμαστε πάλι σε αυτούς που είναι προσκολλημένοι στη Γη και φοβούνται τις αλλαγές και ρωτάμε αν μπορούν τουλάχιστον να είναι πιο ανοιχτόμυαλοι. Άσχετε με το πώς φαίνεται εξωτερικά, αυτό που συμβαίνει είναι ένας εξαίσιος καθαρισμός, οποίος είναι απαραίτητος για να επιτραπεί στο νέο να εκδηλωθεί. Ότι δεν χρειάζεστε πια θα αφαιρεθεί, και στη θέση του θα έρθουν οι αρχές τις νέας Γης. Σίγουρα θα προτιμούσατε να παραμείνετε στον κύκλο του δυασμού όταν η ευκαιρία να αναληφτείτε προσφέρεται σε όλους; Ίσως ο ‘‘Ανώτερος Εαυτός’’ σας μπορεί να δώσει αυτή την απάντηση, καθώς πολύ λίγες ψυχές γνωρίζουν πλήρως στο σχέδιο της ζωής τους. Από την άλλη μεριά, αυτό στο οποίο αποβλέπετε είναι και το σημείο που εστιάζεται η ενέργειά σας, και αυτό θα είναι η δυνατότητα να δημιουργείτε. Τώρα περισσότερο από ποτέ, η δύναμη να δημιουργείτε μεγαλώνει και πρέπει να είστε σίγουροι για αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε.

       Εργαζόμαστε σκληρά για να προωθήσουμε μερικά γεγονότα, τα οποία θα παίξουν ρόλο στον καθορισμό του χρόνου που θα γίνει η αποκάλυψη της ύπαρξης μας. Οι επίσημες αρχές βρίσκονται υπό πίεση να προχωρήσουν δίχως καθυστέρηση, και εκείνη η μέρα ολοένα πλησιάζει. Κατόπιν αυτής, η όλη διαδικασία της Ανάληψης στην πέμπτη διάσταση θα γίνει γνωστή, και θα βοηθήσει εκείνες τις ψυχές που δεν μπορούν να αποφασίσουν τι να κάνουν. Μερικοί, όσες πληροφορίες και να έχουν δεν πρόκειται να αλλάξουν άποψη, αλλά αυτό δείχνει ότι δεν είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν την τριτοδιάστατη πραγματικότητα. Δεν δείχνει σε καμία περίπτωση έλλειψη προσπάθειας, καθώς κάθε ψυχή προχωρά με το δικό της ρυθμό. Σας προτρέπουμε όλους να αποφασίσετε να συμμετάσχετε στην Ανάληψη. Αυτό μόνο μπορούμε να κάνουμε. Σε τελική ανάλυση, έχετε ελεύθερη βούληση να αποφασίσετε πως θα προχωρήσετε.

       Μην αφήσετε κανέναν να επηρεάσει τη σκέψη σας, ούτε καν εμάς, εκτός αν είστε σίγουροι για το μέλλον που θέλετε να έχετε. Αν έχετε αμφιβολία για κάτι για το οποίο δεν είστε σίγουροι, μην το απορρίψετε, αλλά κρατήστε το στο μυαλό σας μέχρι να βεβαιωθείτε ότι δεν το θέλετε. Θα ανακαλύψετε ότι πολλά πράγματα μπαίνουν ξαφνικά στη θέση τους, εκεί που προηγουμένως δεν τα κατανοούσατε. Να είστε ευπροσάρμοστοι και όχι άκαμπτοι στα πιστεύω σας. Με αυτό τον τρόπο δεν θα προσπεράσετε κάτι που μπορεί να είχε κάποια αξία για εσάς. Στη ζωή, συνεχώς επανεξετάζετε τη θέση σας, και έχετε έναν πακτωλό εμπειριών πίσω σας, από όλες τις προηγούμενες ζωές. 

       Όσο ο καθένας σας θα μεγαλώνει πιο πολύ μέσα στο Φως, τόσο θα βοηθάτε να αυξηθούν οι δονήσεις της Γης. Με αυτό τον τρόπο ανυψώνετε, επίσης, κάθε άλλη ψυχή γύρω σας, καθώς η μαζική συνειδητότητα μεγαλώνει εκθετικά. Το βλέπουμε στο επίπεδο που δεν μπορεί να επηρεαστεί από σκοτεινές ενέργειες. Θα συνεχίσει να επεκτείνεται, και σε κάποιο μελλοντικό σημείο θα φτάσει να έχει μια κρίσιμη μάζα, και θα γίνει το μέσο με το οποίο θα λάβει χώρα η Ανάληψη. Είναι, φυσικά, μια διαδικασία σε εξέλιξη και η έναρξη άλλου ένα κύκλου που θα σας μεταφέρει υψηλότερα στις διαστάσεις του Φωτός. Η ζωή είναι άπειρη και σύντομα θα είστε ελεύθεροι να την ζήσετε όπως επιθυμείτε. Τι λατρευτό Δημιουργό έχουμε που μας ανοίγει τις πόρτες σε όλη τη δημιουργία!

       Η Γη έχει υπάρξει η μόνιμη πατρίδα σας που σας φιλοξένησε κατά τους κύκλους του δυασμού, και σας υπηρέτησε καλά. Όπως κι εσείς, η Μητέρα Γαία συγκεντρώνεται προς την τελική ώθηση που θα την οδηγήσει σε υψηλότερους κόσμους. Έχετε κάνει ένα μεγάλο ταξίδι μαζί και έχετε γνωριστεί καλά. Είναι σωστό να ανέλθετε και μαζί, για να συνεχιστεί η σχέση σας. Η Γη φημίζεται ήδη για την παλιά της ομορφιά, και ήταν ο Κήπος της Εδέμ για εσάς. Κάπου βαθιά στη μνήμη σας υπάρχουν εικόνες από εκείνη την εποχή, οι οποίες θα επιστρέψουν σε όλο τους το μεγαλείο προς μεγάλη σας ευχαρίστηση και χαρά. Μια τέλεια αρμονία και μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων θα κορυφώσουν την ευτυχία σας, καθώς θα αναπαύεστε σε μια διάσταση που θα ικανοποιεί την ιδέα σας για τον παράδεισο.

       Είμαι ο SaLuSa από τον Σίριο και σας διαβεβαιώνω ότι η Γαλακτική Συνμοσπονδία είναι πιο έτοιμη από ποτέ να προχωρήσει στην τελική φάση του μονοπατιού προς την Ανάληψη. Σύντομα θα μοιράζεστε το όραμά μας των συναρπαστικών στιγμών που θα σας ανυψώσουν από το χάος που σας επηρεάζει ακόμα. Οι Σκοτεινοί θα προσπαθήσουν να εισβάλουν στη γαλήνια διάθεσή σας και να σας αποσπάσουν την προσοχή από το Φως. Όμως, τώρα είστε πιο δυνατοί από ότι ήσασταν ποτέ, και πρέπει να είστε σε θέση να εμποδίσετε εύκολα τις προσπάθειές τους να σας αναστατώσουν. Πιστέψτε στη δύναμή σας και τις δυνατότητες του μυαλού σας για να προστατέψετε τους εαυτούς σας, και δεν θα μπορέσουν να σας αγγίξουν. Λούζεστε από Αγάπη και Φως και η νίκη της μάχης μεταξύ του Φωτός και του σκότους είναι δική σας, και μπορείτε να ολοκληρώσετε την πορεία σας με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

       8ο ΜΗΝΥΜΑ (SaLuSa, 1η Ιανουαρίου 2010)

       Αγαπητοί μου, βρίσκεστε στο κατώφλι ενός έτους που υπόσχεται να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας, αλλά παρ’ όλα αυτά πολλοί από εσάς νιώθουν φόβο επειδή περιμένετε πολύ καιρό τις αλλαγές που θα σας ανυψώσουν. Περιμένετε να σας δείξουμε κάποια σημάδια εκπλήρωσης, εφόσον είμαστε οι πρωταγωνιστές όλων αυτών που συμβαίνουν. Μέχρι να συμμετέχετε πλήρως, είναι φυσικό να σας φαίνετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο. Έτσι περιμένετε να εξελιχθούν τα γεγονότα, όπως έχει προβλεφθεί, και εμείς κάνουμε ότι καλύτερο για να σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με αυτά που συμβαίνουν. Εκτός από το να ενισχύσουμε την παρουσία μας στους ουρανούς σας, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα μέχρι την ώρα της αποκάλυψης της παρουσίας μας.

       Εν τούτοις, πάνω από  τη Γη συμβαίνουν πολλά, και το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας μας γίνεται στα σκάφη μας. Για να διεκπεραιώσουμε τα καθήκοντα επίβλεψης, δεν χρειάζεται να είμαστε κοντά σας, και η τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να επιβλέπουμε από τα σκάφη μας που είναι σταθμευμένα έξω από την ατμόσφαιρά σας. Αν και υπάρχουν οι ναυαρχίδες μας, που έχουν μεγάλα μεγέθη, προτιμούμε να χρησιμοποιούμε τα ανιχνευτικά σκάφη μας όταν χρειάζεται να έρθουμε πιο κοντά σας. Φυσιολογικά, δεν μένουμε σε μία θέση για πολύ, αλλά μερικές φορές παραμένουμε στάσιμοι για μεγάλα διαστήματα για να σας επιτρέψουμε να δείτε την πραγματικότητα της παρουσίας μας. Συχνά μας καταδιώκουν δικά σας αεροσκάφη, αλλά οι προσπάθειές τους να μας πιάσουν είναι εντελώς μάταιες. Μπορούμε να επιταχύνουμε πολύ πιο γρήγορα από οποιοδήποτε συμβατικό αεροσκάφος έχετε, και μπορούμε να αμυνθούμε με ευκολία αν μας επιτεθούν. Σκοπός μας δεν είναι να δημιουργήσουμε περιττή αντιπαράθεση, και έχουμε ειρηνικές διαθέσεις όταν επισκεπτόμαστε τον πλανήτη σας.

       Μπορούμε να σας αποκαλύψουμε ότι όλα τα καίρια γεγονότα για την απελευθέρωσή σας από το παλιό καθεστώς θα αρχίσουν φέτος. Είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε την τελευταία κλίκα σε τέτοια θέση, ώστε η μόνη τους εναλλακτική να είναι η παράδοση της δύναμής τους. Είναι ήδη πολύ μικρότερη από ότι στην αρχή της χιλιετίας και οι σύμμαχοί μας τους απομακρύνουν από τα σχέδιά τους να αποκτήσουν πλήρη έλεγχο. Ταυτόχρονα, εσείς οι άνθρωποι γίνεστε πιο έμπειροι στο να διακρίνετε την αλήθεια, και είστε πιο απαιτητικοί σε ότι αφορά το μέλλον σας. Αυτός ο χρόνος θα είναι η αρχή πολλών μεγάλων γεγονότων και θα δείτε το σχέδιο για αφθονία και άλλα ευεργετήματα που σας έχουμε υποσχεθεί να παίρνει σάρκα και οστά. Πάρα πολλά βασίζονται στην αποκάλυψη της παρουσίας μας, καθώς χωρίς τη βοήθειά μας δεν θα μπορούσατε να υπερνικήσετε τις Σκοτεινές Δυνάμεις, ή να αρχίσετε να οργανώνετε τις δυνάμεις που απαιτούνται για να καθαρίσετε τη Γη.

       Οι Σκοτεινές Δυνάμεις, είναι σαν τα μωρά πετούν τα πράγματα από την κούνια τους, όταν δεν μπορούν να τα χειριστούν με τον δικό τους τρόπο, αλλά σε αντίθεση με τα μωρά είναι επικίνδυνοι, και δεν λαμβάνουν υπόψη ούτε την ανθρώπινη ζωή. Ωστόσο, αυτές δεν θα μπορέσουν να βλάψουν για πολύ ακόμα την Μητέρα Γη, αλλά θα  αφοπλιστούν και θα περιορισθούν ώστε να μην μπορούν να προκαλούν πλέον χάος. Δεν είναι ειρωνικό, αγαπητοί μου, ότι ενώ οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν κατασκευάσει στρατόπεδα συγκεντρώσεως και είναι έτοιμες να φυλακίζουν εκεί τους πολεμίους τους, τελικά είναι αυτές που θα καταλήξουν να εγκλειστούν σε αυτά; Ω ναι, γνωρίζουμε τα σχέδια τους και τις οποιεσδήποτε προσπάθειες τους να σας απομονώσουν στις φυλακές τους. Με τον καιρό όλα τα άτομα που εργάζονται για αυτές για τη διεξαγωγή των μυστικών επιχειρήσεων τους, θα αποδεσμευθούν και θα επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Εννοούμε από παντού, συμπεριλαμβανομένων και των  υπόγειων βάσεων που υπάρχουν παντού, ακόμη και στον Άρη. Αξίζει κανείς να θαυμάσει το θράσος των σκοτεινών δυνάμεων, που πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να επιτύχουν με τα σχέδια τους για τον έλεγχο του κόσμου. Ωστόσο δεν υπολογίζουν τις δυνάμεις του φωτός που έχουν έρθει προς βοήθεια σας.

       Τώρα είναι ο σημαντικός χρόνος και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε δράση μέσα σε δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα λάβουμε την εντολή. Σας διαβεβαιώνουμε ότι είστε ασφαλείς από κάθε προσπάθεια πρόκλησης κάποιου σημαντικού γεγονότος που θα έδινε στις Σκοτεινές Δυνάμεις περισσότερη δύναμη από τη δική σας. Μία από τις πρώτες πλευρές του σχεδίου μας είναι να επαναφέρουμε τα δικαιώματά σας και οι δρακόντειοι νόμοι που είναι αντισυνταγματικοί θα καταργηθούν όσο το δυνατό συντομότερα. Η πρόοδος επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός νέου τρόπου που βλέπει ο ένας τον άλλον, και στην επιθυμία να προσφέρετε βοήθεια όπου χρειάζεται καθώς θα διανύεται την περίοδο της αλλαγής. Το δυναμικό σας είναι απεριόριστο και ξέρουμε ότι όταν καταλάβετε τον σκοπό για όλα αυτά που συμβαίνουν θα προσφέρετε τους εαυτούς σας με όλη σας την καρδιά. Υπάρχει ένα ουράνιο τόξο με πολλές διαφορετικές ακτίνες που ανυψώνουν τη συνειδητότητα σας και φέρνει την υπόσχεση μια Χρυσής Εποχής όπου όλα θα είναι σε πλήρη αρμονία και γαλήνη. Αυτά που πρόκειται να συμβούν στη Γη είναι τα πρώτα βήματα προς την εδραίωση της υποδομής που απαιτείται για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά.  Το όραμα το κρατάτε μέσα στην καρδιά σας και η Ανάληψη είναι η διαδικασία που θα σας οδηγήσει σε αυτό. Ποτέ μην αφήνετε το στόχο από τα μάτια σας, καθώς είστε οι δημιουργοί της πραγματικότητάς σας. Συνεχώς προβάλετε την ενέργειά σας στο μέλλον, και κάθε άτομο παίζει το ρόλο του στη μορφή που θα έχει. Όπως λέει και το ρητό, να είστε μεν στην Γη αλλά όχι φτιαγμένοι από γη, και να αφήστε τις χαμηλότερες ενέργειες να μεταλλαχθούν, χωρίς να χάνετε από την προσοχή σας από το σχέδιο για τη ζωή και το πεπρωμένο σας.

       Αν κοιτάξουμε τις πιθανότητες για τα επόμενα λίγα χρόνια, βλέπουμε την κατάληξη αυτού του κύκλου δυασμού, που σύμφωνα με τις επιταγές του Δημιουργού θα τελειώσει επιτυχώς. Αν θέλαμε να κάνουμε μια πρόβλεψη για την κατάστασή σας μέχρι το τέλος αυτού του έτους, θα περιμέναμε να δούμε αλλαγές σε κυβερνήσεις και τα πρώτα σημάδια του προγράμματος αφθονίας να υλοποιούνται. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει ήδη γίνει η αποκάλυψη της ύπαρξης μας και μια σειρά προγραμμάτων θα βρίσκονται σε εξέλιξη. Η ενότητα του κόσμου είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τον καθορισμό της ταχύτητας της προόδου, η οποία θα επιτευχθεί πιο σύντομα από τη στιγμή που οι αρχηγοί κάθε χώρας συμφωνήσουν με το σχέδιό μας. Αν υπάρξει καθυστέρηση, βλέπουμε τους ανθρώπους να δείχνουν τη δύναμή τους να ορίσουν το δικό τους μέλλον. Μέχρι τότε θα έχετε ενημερωθεί για την έννοια των καταληκτικών ημερομηνιών, και δεν θα έχετε καμιά αμφιβολία για τη μορφή που θέλετε να έχει το μέλλον σας. Τα ψεύδη που σας έχουν αποκρύψει τον πραγματικό σκοπό σας στη ζωή θα έχουν αποκαλυφθεί. Μερικές ψυχές μπορεί ακόμα να αρνούνται να παραδεχθούν την αλήθεια, αλλά οι αρνήσεις τους θα σημαίνουν ότι το μέλλον τους θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τα πιστεύω τους. Ο Θεός δεν επιβάλει το Σχέδιο του σε κανέναν που επιλέγει μια διαφορετική εμπειρία, διότι είναι γνωστό ότι, εν καιρώ, θα βρει το δρόμο για υψηλότερες διαστάσεις και το Φως.

       Όσο όλο και περισσότεροι από εσάς προβάλετε τις θετικές ενέργειες ολόγυρά σας, τόσο μεταλλάσσεται η ενέργεια του φόβου που αποτελεί ακόμα κυρίαρχο στοιχείο στη Γη. Αυτό και μόνο αποδυναμώνει την ικανότητα των Σκοτεινών να σας κρατούν στα πλοκάμια τους, και δεν έχουν άλλο τρόπο να σας εμποδίσουν να προχωρήσετε μέσα στο Φως και την Αγάπη που βρίσκονται παντού γύρω σας. Είναι το σιωπηλό σας όπλο, όπως το ξίφος του Αρχάγγελου Μιχαήλ, που διασκορπίζει το σκοτάδι που σας έκρυβε την αλήθεια. Μπορείτε να ανυψώσετε μια άλλη ψυχή απλά με ένα χαμόγελο ή ένα καλό λόγο, καθώς ο καθένας φέρει το Φως που τον ανυψώνει. Θα δείτε ότι θα σας αρέσει να το κάνετε, και κάποια στιγμή αυτό θα σας οδηγήσει στην Αγάπη Άνευ Όρων, που είναι ο υπέρτατος στόχος σας.

       Εισέλθετε στο 2010 με την πιο θετική προσέγγιση που μπορείτε και πολύ λίγα θα ζητήσουμε ακόμα. Θα υπάρξουν κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά η επίδρασή τους δεν θα διαρκέσει πολύ, και σύντομα θα δείτε τη μορφή των πραγμάτων που θα επακολουθήσουν. Να σκέπτεστε το 2010 ως μια νέα αρχή, καθώς θα βλέπετε το παλιό καθεστώς να υφίσταται σαρωτικές ήττες, και να ξέρετε ότι αυτό θα είναι οριστικό και ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει. Η επιρροή τους ήδη διασκορπίζεται και οι υποδομές τους υπονομεύονται από τους σύμμαχούς μας. Να έχετε πίστη και υπομονή γιατί βρίσκετε στην έναρξη μιας ιστορικής χρονιάς, η οποία θα είναι πολύ σημαντική σε ότι αφορά το μέλλον σας. Είμαι ο SaLuSa από τον Σίριο και εκφράζω, εκ μέρους της Γαλακτικής Συνομοσπονδίας, τις καλύτερες ευχές μας για το Νέο Έτος.

       9ο ΜΗΝΥΜΑ (SaLuSa, 21 Δεκεμβρίου 2009)

       Αγαπητοί μου, άλλη μία ελπιδοφόρα ευκαιρία απέτυχε, εξαιτίας της ακατάλληλης δημοσιοποίησης της ημερομηνίας που θα γινόταν η Αποκάλυψη από τον Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα. Η απογοήτευσή μας είναι πολύ μεγαλύτερη από τη δική σας, καθώς η ανακοίνωση είχε συμφωνηθεί και οι λεπτομέρειες είχαν ολοκληρωθεί πολλές εβδομάδες πριν. Δεν είναι κάτι που μπορεί να κανονιστεί πάλι τόσο εύκολα, αλλά επειγόμαστε να αρχίσουμε πάλι και να μην χάσουμε άλλο χρόνο. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνουν μυστικές οι λεπτομέρειες από τη στιγμή που θα εμπλακεί ο δημόσιος τομέας. Από την άλλη μεριά, έχουμε άλλους τρόπους για να συνεχίσουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, και σας ζητάμε για άλλη μια φορά να κρατάτε τα μάτια σας στραμμένα προς τον ουρανό. Αυτές είναι μέρες που τα σημάδια έχουν γίνει θέμα συζήτησης που θα γνωστοποιήσουν όχι μόνο την παρουσία μας αλλά και τις μεθόδους επαφής μαζί σας. Επί πολλά χρόνια, σχηματίζαμε κύκλους σε φυτείες, ως έναν τρόπο να τραβήξουμε την προσοχή σας. Όπως θα έχετε παρατηρήσει, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πιο περίτεχνοι. Τα μηνύματα που έχουν στείλει έχουν ερμηνευθεί και ο συμβολισμός τους έχει γίνει πλήρως κατανοητός. Έχουν μεταφέρει ενέργεια μαζί τους και αν και κανένας δεν το κατάλαβε, έχει συνδεθεί μαζί τους υποσυνείδητα.

       Μας έχουν συνεπάρει οι πολλές ερμηνείες σας για την μπλε ακτίνα πάνω από τη Νορβηγία. Έγινε σίγουρα καλό θέμα συζήτησης, και η αντίληψή σας είναι αρκετά ανοιχτή για να καταλάβετε ότι προήλθε από το διάστημα και έριξε το φως της πάνω στην Γη. Η σύνδεση με την παρουσία του Προέδρου Ομπάμα είναι, επίσης, ενδιαφέρουσα και δείχνει ότι το βλέπετε σαν κάποια ένδειξη προσπαθειών να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Εκατομμύρια άνθρωποι δέχονται την ύπαρξη Διαστημικών Όντων, και τώρα πολλοί περισσότεροι πιστεύουν ότι έχουν θέση στη ζωή της ανθρωπότητας. Με το ξαφνικό, μεγάλο ενδιαφέρον σας για εμάς και την επιθυμία να μας γνωρίσετε έχετε δημιουργήσει την ευκαιρία να εκδηλωθεί η επαφή. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που εμπλέκονται, με πιο σημαντικό το ρόλο μας να διασφαλίσουμε ότι η συνειδητή ανύψωσή σας και η Ανάληψη θα γίνουν όπως επιτάσσει ο Δημιουργός.

       Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να προχωρήσουμε ταχύτατα στην επίσημη επαφή. Θέλουμε να εμφανιστούμε φυσικά, και με τέτοιο τρόπο που δεν θα σοκάρει εκείνες τις ψυχές που δεν πιστεύουν στην ύπαρξή μας. Πολλοί έχουν υψώσει ένα τοίχος, παρά τις αποδείξεις που μας υποστηρίζουν, και ο ουσιαστικός λόγος είναι ο φόβος. Να είστε βέβαιοι, οποιαδήποτε άποψη κι έχετε για εμάς, ότι είμαστε ειρηνικά Όντα και δεν σχεδιάζουμε να καταλάβουμε τη Γη ή τους λαούς σας. Η αποστολή μας έχει να κάνει με την αγάπη και την επιθυμία να σας προετοιμάσουμε για Ανάληψη, απελευθερώνοντάς σας από τον έλεγχο και την κυριαρχία των σκοτεινών δυνάμεων. Η δύναμή τους εξαντλείται και οι προσπάθειές τους να επιμηκύνουν τη βασιλεία τους είναι καταδικασμένες να αποτύχουν. Σίγουρα δεν θέλουν να μας γνωρίσετε καλύτερα, ή να μας εμπιστευτείτε, καθώς αυτό σημαίνει το τέλος της επιρροής τους και της ικανότητας να κρατηθούν στις θέσεις τους. Βασίζονται στις τεράστιες περιουσίες τους, τις οποίες χρησιμοποιούν για να εξαγοράζουν ανθρώπους και να υποστηρίξουν μυστικές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν τις ισχυρές θέσεις τους. Στόχος τους είναι η παγκόσμια κυριαρχία, αλλά δεν θα τους επιτραπεί να συνεχίσουν περισσότερο. Παρακολουθούμε κάθε τους πράξη και είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν.

       Σας επαναλαμβάνουμε ότι είστε πολύ ισχυρά Όντα του Φωτός, όμως δεν μας πιστεύετε απαραίτητα. Η δύναμη της σκέψης σας δημιουργεί το μέλλον σας όλη την ώρα, υπό την προϋπόθεση ότι εστιάζεστε στο τι είναι καλό για όλους σας. Θα επισπεύσετε την ανύψωσή σας σε υψηλότερη συνειδητότητα. Υπάρχουν μερικές προσδοκίες σε ότι αφορά τις καταληκτικές ημερομηνίες, και πάλι η δύναμη της σκέψης θα σας δώσει την εμπειρία που επιθυμείτε. Ίσως ρωτήσετε πώς είναι δυνατό να υπάρχουν περισσότερες από μία εκβάσεις, και θα σας απαντήσουμε ενημερώνοντάς σας ότι όλα συμβαίνουν ταυτόχρονα, σε διαφορετικά επίπεδα. Ο καθένας αναλόγως με το πως σκέπτεται μπορεί να έχει τις δικές του εμπειρίες ανεξάρτητα του τι συμβαίνει στους άλλους. Θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή σε ότι αφορά εκείνα στα οποία επικεντρώνεστε, και να είστε σίγουροι για το πού θέλετε όντως να επικεντρώσετε την ενέργειά σας.

       Το σχέδιο του Θεού για την μετάβαση σας στην πέμπτη διάσταση ονομάζεται Ανάληψη, αλλά από εσάς εξαρτάται αν θα το εκμεταλλευτείτε. Δεν αρκεί μόνο να θέλετε να συμμετέχετε και να επιτύχετε, καθώς απαιτείται προσπάθεια από μέρους για να ανεβούν οι δονήσεις σας. Ο Νόμος της Έλξης επιτρέπει να αναληφθούν μόνο εκείνες οι ψυχές που έχουν φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Αυτή η διαδικασία θα σας φέρει να ζήσετε στο Φως και την Αγάπη, ενώ όποιοι δεσμοί είχατε με χαμηλότερες ενέργειες κόβονται. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθείτε στη διεργασία ακόμη μεγαλύτερης ανύψωσης των δονήσεών σας, και ως αποτέλεσμα, σίγουρα θα επιτύχετε. Υπάρχει πολλή βοήθεια γύρω σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τη ζητήσετε και θα σας την παρέχουμε. Χρησιμοποιείστε ονόματα αν θέλετε, όπως αυτού του αγαπημένου σας Αγγέλου ή Διδάσκαλου, και να είστε βέβαιοι ότι θα λάβουν το αίτημά σας. Επιτρέψτε στη βοήθεια να εκδηλωθεί ελεύθερα και μην επιμένετε να συμβεί με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο. Ίσως δεν ξέρετε απαραίτητα τι είναι πράγματι το καλύτερο για εσάς.

       Μαθαίνετε πολλά για τη ζωή και ποτέ πριν δεν ήσασταν τόσο ενημερωμένοι όσο τώρα. Για πάνω από έναν αιώνα, πνευματιστικές ομάδες έχουν αναδυθεί με γνώση και διδαχές που έχουν εξηγήσει τις πολλές εσφαλμένες αντιλήψεις που έχουν εκφραστεί όπως η αλήθεια μέσω της ορθόδοξης θρησκείας. Όπως συχνά έχετε πληροφορηθεί, η αλήθεια είναι αυτή που θα σας απελευθερώσει και έχουμε κάνει κάθε προσπάθεια να σας τη δείξουμε. Δεν σας την επιβάλουμε και δεν συνοδεύεται με τρομακτικές συνέπειες αν δεν την ακολουθήσετε. Οι αληθινοί απόστολοι σέβονται την ελευθερία της θέλησής σας και με αυτό τον τρόπο είστε ελεύθεροι να πάρετε ότι μπορείτε και να συνεχίσετε. Κάθε ψυχή είναι μοναδική και αυτό που ταιριάζει σε κάποιον να μην είναι απαραίτητα ο δρόμος που θα διαλέξει ένας άλλος. Αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε ή να καταλάβετε την ανάγκη για Ανάληψη, το πιο πιθανό είναι να μην έχετε προετοιμαστεί σωστά ή να μην έχετε φωτιστεί επαρκώς για να τη δεχτείτε στη ζωή σας. Μην φοβάστε να πάρετε μια τέτοια απόφαση, διότι δεν θα σας εγκαταλείψουμε ούτε θα σας έχουμε σε χαμηλότερη εκτίμηση. Θα εξελιχθείτε σύμφωνα με τους δικούς σας ρυθμούς και μια μέρα κι εσείς θα κάνετε ένα άλμα προς τα εμπρός, έχοντας τελειώσει την εκπαίδευσή σας στον δυασμό.

       Προσωπική απώλεια στα υπάρχοντά σας θα έχει ως αποτέλεσμα κάποια θλίψη, και όταν αυτή αναφέρεται στην οικογένεια και τους φίλους σας είναι αναπόφευκτα ένας λόγος θλίψης. Ωστόσο, θα συναντηθείτε εκ νέου μαζί τους, δεδομένου ότι θα μπορούν επίσης και αυτοί να ανεβούν στα υψηλότερα επίπεδα. Κατά την τελική διαδικασία της Ανάληψης, όταν θα πάρετε την θέση σας στην υψηλότερη διάσταση, θα έχετε μια διαφορετική άποψη όσον αφορά στην ιδιοκτησία, καθ’ ότι τα υλικά αγαθά δεν θα είναι πλέον απαραίτητα. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε ακριβώς αυτό που θέλετε και να το δημιουργήσετε εκ νέου και πάλι αν αυτό επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε από μνήμης οτιδήποτε υπήρχε προηγουμένως. Μπορείτε λοιπόν να αφήσετε τα πράγματα να ακολουθήσουν τον δρόμο τους στη Γη, γνωρίζοντας ότι σε πραγματικούς όρους δεν μπορεί να χάσετε τίποτα απολύτως. Ως αποτέλεσμα της Αναλήψεως η ποιότητα της ζωής σας θα αυξηθεί στο εκατονταπλάσιο, και θα περιβάλλεται από την ομορφιά και την τελειότητα. Πέραν δε από αυτό θα γίνετε ένα με τα πάντα, και θα απολαμβάνετε μια ευτυχισμένη ζωή που σας γεμίζει. Όσοι από εσάς θα θυμάστε να έχετε επισκεφθείτε τα σκάφη μας θα συμφωνήσετε ότι περιέχουν όλες τις δυνατές ανέσεις, και σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως τα μεγάλα μητρικά μας σκάφη, είναι αυτόνομες πόλεις. Αποτελούν ένα παράδειγμα του τι μπορείτε να περιμένετε ότι θα έχετε, όταν θα κάνετε το μεγάλο άλμα προς το μέλλον.

       Είμαι ο SaLuSa από τον Σίριο και μέλος της Γαλακτικής Συνομοσπονδίας. Μου αρέσουν αυτές οι ευκαιρίες να προσφέρω συμβουλές, και είναι σημαντικό όσο το δυνατόν περισσότεροι από εσάς εκπληρώσετε το σχέδιο της ζωή σας με την Ανάληψη, αν αυτός ήταν ο στόχος σας. Να θυμάστε ότι αυτές οι ‘‘συμπτώσεις’’ που σας βοηθούν είναι πολύ πιο σχεδιασμένες από ότι νομίζετε. Οι Οδηγοί σας κάνουν μικρά θαύματα για να φτάσετε εκεί που πρέπει για τις εμπειρίες που έχετε επιλέξει. Για παράδειγμα, μπορεί να αισθάνεστε ότι συναντήσατε τον σύντροφό σας τυχαία. Λοιπόν, Αγαπητοί μου, ένα τέτοιο μεγάλο βήμα στη ζωή σας είναι οργανωμένο. Αισθανόμαστε μεγάλη αγάπη για εσάς, και παίρνουμε σοβαρά το σχέδιο της ζωής σας. 

       HAARP, ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

       Τα ακόλουθα μηνύματα προέρχονται από τον Γκάμπριελ, μέσω της αδερφής του Σάρον, και αναφέρονται σε ένα συμβάν που έγινε πρόσφατα στο Όσλο όταν ο Ομπάμα λάμβανε το βραβείο Νόμπελ, και αποδεικνύει ότι οι εξωγήινοι είναι εδώ και μας προστατεύουν. Εξηγεί ένα σπυρωτό φως που φάνηκε σε εκείνη την περιοχή (κοντά στην πόλη Tromse). Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι προκλήθηκε από ένα ατύχημα σε Ρωσικό πύραυλο, πράγμα που η Ρωσία δεν επιβεβαίωσε. Στην πραγματικότητα ήταν φως από ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο, το οποίο παρεμπόδισε τη χρήση των κεραιών του Haarp σε αυτή την περιοχή να βλάψουν τους ανθρώπους, όπως είχαν σχεδιάσει οι σκοτεινές δυνάμεις (Illuminati, κλπ) οι οποίες μας κυβερνούν. Αυτό αποδεικτικέ α) διότι φωτογραφίες που πάρθηκαν με υπέρυθρες ακτίνες απέδειξαν ότι πρόκειται για ενέργεια εκτός γήινης πηγής και β) ότι άνθρωποι που εργάζονταν στην βάση  δήλωσαν ότι η βάση είχε τεθεί εκτός λειτουργίας για μεγάλο διάστημα. Το Haarp (δείτε λεπτομέρειες στο διαδίκτυο http://www.youtube.com/watch?v=flPKe2MhWn4&feature=player_embedded#/) είναι ένα σύστημα με κεραίες γύρω από τον κόσμο και λειτουργεί ως ένα πανίσχυρο όπλο το οποίο μπορεί να προκαλέσει μεταβολές στον καιρό, να ρίξει αεροπλάνα, κλπ και μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί να ελέγξει τη σκέψη των ανθρώπων. Επίσης ο Γκάμπριελ έδωσε πληροφορίες για το τι είναι πιθανό να συμβεί μέχρι το τέλος αυτού του χρόνου. Τα μηνύματα που μου έστειλε η Σάρον μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι τα ακόλουθα:

       1ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: Είμαι σίγουρη ότι έχεις ακούσει για ένα σύστημα που ονομάζεται Haarp. Ανήκει σε μια κυβέρνηση, ή κυβερνήσεις και όπως έμαθα σήμερα το πρωί έχει βάσεις σε όλο τον κόσμο (πχ. Αλάσκα, Κίνα, Ρωσία και Νορβηγία). Αυτές οι βάσεις έχουν τουλάχιστον 200 κεραίες και στο κάτω μέρος τους υπάρχουν κουτιά τα οποία πιστεύω ότι είναι μπαταρίες για να λειτουργήσουν ξεχωριστά, αν χρειαστεί. Είχα παρακολουθήσει μια εκπομπή για αυτό το σύστημα μερικές εβδομάδες πριν και ένιωσα φόβο από αυτά που έλεγαν για αυτή τη βάση. Είπαν ότι μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις κεραίες για να ελέγξουν τον καιρό (ο τυφώνας του περασμένου καλοκαιριού που ήρθε από το πουθενά), να καταρρίψουν αεροπλάνα (το αεροπλάνο αυτό το καλοκαίρι που εξαφανίστηκε στον ωκεανό τον Ιούνιο) και ότι μπορούσαν να τις χρησιμοποιήσουν ακόμα και για έλεγχο της σκέψης. Έδειξαν, ακόμη, το πώς το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της σκέψης. Μπορούσαν να κάνουν κάποιον να κάνει οτιδήποτε θέλουν, ακόμα και να βάλουν ανθρώπους να αλληλοσκοτωθούν. Αυτό που σκέπτομαι είναι ότι αφού δεν κατάφεραν να μας καταστρέψουν με τη γρίπη των χοίρων έτσι νομίζουν ότι θα μπορούσαν να στρέψουν τον ένα ενάντια στον άλλο και να αυτοκαταστραφούμε. Να μειωθεί, έτσι, ο πληθυσμός της γης..

       Δυσκολεύτηκα να καταλάβω γιατί έρχονταν τα διαστημόπλοια που είδα ενώ δεν υπήρχε αποκάλυψη της άφιξής τους, αλλά μου είπαν ότι αν δεν είχαν έρθει αυτή τη στιγμή, θα αφανίζονταν πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη Γη και αυτό δεν μπορούσε να επιτραπεί. Για αυτό το λόγο, επίσπευσαν τα σχέδιά τους. Τη νύχτα πριν από την προσγείωση, όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ επρόκειτο να λάβει το βραβείο Νόμπελ, είδαν εκείνη την ένδειξη στη Νορβηγία. Είμαι σίγουρος ότι έχεις δει το σπυρωτό φως στο Νορβηγικό ουρανό. Αυτό που είναι ενδιαφέρον με αυτό το φως είναι το ότι φάνηκε αρχικά ότι προερχόταν από το έδαφος και έλαμπε στον ουρανό αλλά προσεκτική εξέταση έδειξε το αντίθετο. Προερχόταν από τον ουρανό και φώτιζε κάτω. Δεν φώτιζε οτιδήποτε, αλλά τη βάση του Haarp στη Νορβηγία. Μου λένε ότι την 10η του μήνα, όταν ο πρόεδρος έβγαζε τον λόγο με το οποίο αποδεχόταν το βραβείο Νόμπελ, επρόκειτο να ενεργοποιήσουν το Haarp ενώνοντάς όλους μαζί τους σταθμούς για να επιτύχουν τον έλεγχο σκέψης στον πληθυσμό της γης. Αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να επιτραπεί, έτσι ένα από τα διαστημόπλοια που ήταν στον ουρανό πάνω από τον πλανήτη έστειλε αυτή τη ισχυρή ακτίνα ενέργειας για να καταστρέψει την δυνατότητα να το κάνουν αυτό στον πληθυσμό, και έτσι έπαψε να υπάρχει ανάγκη να προσγειωθούν. Για άλλη μια φορά έσωσαν του ανθρώπους της Γης από την καταστροφή, που ετοίμαζαν οι Illuminati. Τα σκάφη παρέμειναν στην περιοχή μέχρι το πρωί της 10ης Ιουνίου για να βεβαιωθούν ότι η ακτίνα ήταν αποτελεσματική και όταν το επιβεβαίωσαν έφυγαν, αντί να επέμβουν σε αυτή τη χρονική στιγμή. Αν δεν το είχαν επιτύχει, θα προσγειώνονταν, θα συλλάμβαναν τους Illuminati και θα τους πήγαιναν σε κάποιον άλλο τριτοδιάστατο πλανήτη. Γι αυτό μου είπαν ειδοποιήσω τους φίλους μας σε περίπτωση που είναι ώρα να ενεργοποιηθούν. Όσο για τη δική σου περίπτωση Γιώργο, μου είπαν ξεκάθαρα ότι έχεις πολύ δουλειά να κάνεις και θα μείνεις στον πλανήτη. Έτσι, για την ώρα, όλα τα διαστημόπλοια επέστρεψαν  σε οτιδήποτε έκαναν, μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αυτό με βοήθησε πραγματικά, διότι η αδελφή μου από τον Altone κόντευε να χάσει το μυαλό της καθώς ήταν το κανάλι μέσω του οποίου διοχετεύθηκαν οι πρώτες πληροφορίες για την προσγείωση. Λοιπόν, Γιώργο, νομίζω ότι τα πράγματα έχουν ομαλοποιηθεί πάλι και από εδώ και πέρα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι, γνωρίζοντας ότι οι φίλοι μας εκεί ψηλά δεν θα τους επιτρέψουν να καταστρέψουν ούτε εσάς, ούτε τον πλανήτη Γη. Πορεύσου Εν Ειρήνη Αγαπητέ Φίλε. Με πολλή Αγάπη. Σάρον.

       2ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: Αναφέρεται σε δύο ερωτήσεις που έκανα στον Γκάμπριελ μέσω της Σάρον. Ερώτηση 1. Υπάρχουν κακοί εξωγήινοι στη Γη μετά τη συνθήκη του 1995, που έβαλε τέλος στους πολέμους μεταξύ των εξωγήινων; Μήπως χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία τους για την ανάπτυξη του συστήματος Haarp; Απάντηση: Ναι, λυπάμαι αλλά υπάρχουν. Υπάρχουν μερικοί της φυλής ερπετών που συμμάχησαν με τους Illuminati και εγκατέλειψαν τη φυλή τους. Αυτό είχε το κόστος του. Μετάνιωσαν για τις επιλογές που έκαναν αλλά είναι πολύ αργά για αυτούς να αλλάξουν και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Τους εξόρισαν από τους πλανήτες τους. Όμως, για την κατασκευή του Haarp, χρησιμοποιήθηκε εξωγήινη τεχνολογία. Παρακολουθούμε στενά αυτά τα συγκροτήματα και δεν θα επιτρέψουμε να κάνουν αυτό που θέλουν στους ανθρώπους. Να είστε ήσυχοι ότι δεν θα υπερισχύσουν. Θα προσγειωθούμε μαζικά αν χρειαστεί να τους εμποδίσουμε να βλάψουν είτε τον πλανήτη, είτε τους κάτοικούς του. Ερώτηση 2. Ποια είναι η κατάσταση σχετικά με τα ηλεκτρονικά μηνύματα του Γιώργου; (Σημείωση: αναφέρεται στα ηλεκτρονικά μηνύματα που έστειλα σε χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα για να τους πείσω να αρνηθούν να κάνουν το εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων). Απάντηση: Τα μηνύματά σου ήταν ευλογία για όλους εμάς που σας βλέπουμε από τους ουρανούς. Έχεις δίκιο. Τα μηνύματά σου εξαπλώθηκαν σε όλη την Ελλάδα και την γειτονική της χώρα (αναφέρεται στην Κύπρο). Σταμάτησες πολλούς ανθρώπους από το να κάνουν το φοβερό εμβόλιο, το οποίο καταλαβαίνουν θα τους έκανε πιο πολύ κακό, παρά καλό. Μας έκανες περήφανους, συνέχισε το έργο σου. Μπορεί να μην επηρέασες όσους γιατρούς θα ήθελες αλλά άγγιξες πάρα πολλούς ανθρώπους. Συνέχισε την καλή δουλειά. Έχεις την αγάπη των υψηλά ιστάμενων. Ο Φίλος σου, ο Γκάμπριελ από τη Γαλακτική Συνομοσπονδία. (Σημείωση: μπορείτε να δείτε μέρος αυτού του μηνύματος στη αγγλική σελίδα μου ΙΙ.1.D9 και το ενημερωμένο κείμενο στην Ελληνική σελίδα μου ΙΙ.2.D9)

       3ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: Αναφέρεται σε αυτά που μου είπε η Σάρον την 15/12/09: Σήμερα ήταν δύσκολη μέρα και για αυτό καθυστέρησε η ενημέρωσή μου. Τα ακόλουθα είναι αυτά που μου είπαν για το μέλλον της κυβέρνησης. Πρώτον, κάτι υποτίθεται πως θα συμβεί την 21η. Δεν είμαι σίγουρη ακόμα αλλά έχει εξακριβωθεί από πολλές πηγές. Επίσης, από την προηγούμενη Πέμπτη έχουμε μια αλλαγή διάστασης, όχι μεγάλη, αλλά μία μικρή και απλή. Μερικοί φίλοι μου το αισθάνονται. Το αισθάνεστε εκεί στην Ελλάδα; Ο ουρανός φαίνεται διαφορετικός, ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση δίνει. Μου είπαν ότι οι προσωρινές κυβερνήσεις είναι έτοιμες. Από ότι καταλαβαίνω, είναι κυβερνήσεις που θα αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες, οι οποίες θα συλληφθούν και θα μεταφερθούν σε κάποιον άλλο τριτοδιάστατο πλανήτη όπου θα μείνουν μέχρι να δουν ότι θα ήταν καλύτερο να ξυπνήσουν και να δουν ότι η πέμπτη διάσταση είναι πολύ καλύτερη. Μετά την απομάκρυνση της παλαιάς κυβέρνησης, θα αναλάβει η νέα, η οποία δεν θα απαιτεί φόρους με τον τρόπο που γίνεται σήμερα, ούτε το τραπεζικό σύστημα θα είναι το ίδιο. Όλοι θα έχουν αυτά που χρειάζονται. Εμείς που είμαστε επισκέπτες από άλλους πλανήτες θα σας βοηθήσουμε στην όλη διαδικασία, καθώς και στους άλλους τομείς. Εγώ θα βοηθήσω στη γεωργία, βοηθώντας τους ανθρώπους να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τη γη χωρίς να την καταστρέφουν. Έπειτα, όπως ξέρεις, γύρω στο 2012, θα βοηθήσουμε τον πληθυσμό να εισέλθει στο εσωτερικό της Γης (εννοεί την Κοίλη Γη). Εκεί θα αποκτήσουν την πέμπτη διάσταση. Η 12η αυτού του μήνα ήταν η αρχή μια 9ήμερης αλλαγής την οποία ακόμα προσπαθώ να καταλάβω. Αν έχεις να προσθέσεις κάτι σε αυτό, ενημέρωσέ με, σε παρακαλώ, ή αν έχεις διαφορετικές πληροφορίες θα ήθελα να τις ακούσω. Τα πράγματα γίνονται συναρπαστικά και νιώθω ότι είναι πολύ αληθινά. Η Φίλη σου, Σάρον.

       4ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: Αυτό είναι η απάντηση στις ακόλουθες ερωτήσεις που έκανα στον Γκάμπριελ: Αγαπητή Σάρον, δες αυτά τα δύο άρθρα και ρώτησε τον Γκάμπριελ σχετικά: «ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ», (δείτε λεπτομέρειες στο http://video.aol.co.uk/video-detail/h1n5-mutated-virus-to-be-released-early-january/2508251138) και «ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» (δείτε λεπτομέρειες στο http://theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=) Ερώτηση 1: Πώς θα αντιμετωπιστεί ο ψεκασμός με μεταλλαγμένους ιούς, που έχω αναφέρει; Απάντηση: Γιατί συνεχίζεις να αμφισβητείς την ικανότητά μας να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα, Γιώργο; Η αγάπη μας για την Ανθρωπότητα είναι τόσο μεγάλη που θα χρησιμοποιούσαμε οποιοδήποτε μέσο έχουμε για να τους εμποδίσουμε από το να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους ιούς. Σε αντίθεση με τη γρίπη των χοίρων που σταμάτησε ενώ είχε αρχίσει, αφήσαμε κάποιους να υποκύψουν στο θάνατο, αλλά αυτό ήταν και δική τους επιλογή. Σε παρακαλώ, μη σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου ανησυχώντας για αυτό, εφόσον δεν πρόκειται να συμβεί. Ερώτηση 2: Πρέπει να αγοράσουμε από τώρα συμπληρώματα βιταμινών και ιχνοστοιχείων ή ο Κώδικας Τροφίμων δεν θα εφαρμοστεί; Και πώς μπορούμε να τον σταματήσουμε; Απάντηση: Ναι, να κάνεις ένα απόθεμα, αν θέλεις. Ο Κώδικας θα ψηφιστεί αλλά δεν θα τεθεί σε εφαρμογή πριν έρθουμε. Ο πιο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει την ύπαρξη τέτοιου νομοσχεδίου. Ερώτηση 3: Γιατί οι μυστικοί εξωγήινοι που είχαν έρθει στη Γη για να βοηθήσουν στην ανάληψη επιστρέφουν στην πατρίδα τους και δεν παραμένουν να ολοκληρώσουν την αποστολή τους; Απάντηση: Εξαιτίας των ασθενειών, η Γη έχει γίνει τοξική για μερικούς μεγαλύτερους σε ηλικία και λίγους πιο νέους. Εξαιτίας αυτής της ασθένειας δεν είναι σε θέση να εκτελέσουν την αποστολή τους. Επίσης, μερικοί έχουν ζήσει πλήρεις ζωές και έχουν ολοκληρώσει την αποστολή τους. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά δεν έχουμε πάντα τις πληροφορίες που έχουν αυτοί για να γνωρίζουμε τι έχουν και τι δεν έχουν κάνει κατά την παραμονή τους στον πλανήτη. Οι ασθένειες στη Γη είναι κάτι που δεν είχαμε υπολογίσει. Εξαιτίας της αγάπης μας για τους ανθρώπους μας, δεν τους θέλουμε πια εδώ. Ερώτηση 4: Πώς είναι δυνατό να σβηστούν όλες οι μνήμες των ανθρώπων που είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους, σαν να μην είχαν υπάρξει ποτέ; Απάντηση: Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα καταλάβαινες αν προσπαθούσα να σου εξηγήσω; Δουλειά σου είναι να πιστεύεις ότι εμείς που βρισκόμαστε στην 5η Διάσταση ξέρουμε τι κάνουμε. Δείξε εμπιστοσύνη!! Κάποια μέρα θα είσαι σε θέση να καταλάβεις, καθώς σας περιμένουν σπουδαία πράγματα.

       5ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: Αυτό είναι μια απάντηση στις ακόλουθες τρεις ερωτήσεις που έκανα στον Γκάμπριελ: ερώτηση 1: Κάποιοι ευθύνονται για αυτό που συνέβη στην Αϊτή; Απάντηση: Αδιαμφισβήτητα η κλίκα (εννοεί τους Illuminati) είναι υπεύθυνη, χαίρομαι που επιτέλους με ρώτησες. Όταν τον Δεκέμβριο καταστρέψαμε τη δυνατότητά τους να ελέγξουν το μυαλό σας και να αλληλοσκοτωθείτε, αν και κάναμε καλή δουλειά, αυτοί με τη βοήθεια όχι τόσο καλών εξωγήινων (ερπετά) αποφάσισαν να κάνουν άλλο ένα βήμα και να πλήξουν την Ανθρωπότητα με ένα διαφορετικό τρόπο, πριν προλάβουμε να το αντιληφθούμε. Αυτό ο σεισμός που κατέστρεψε αυτή τη μικρή χώρα δεν ήταν τυχαίος. Έγινε με την πλήρη υποστήριξη της ελιτίστικης σκοτεινής κλίκας. Ήταν ο τρόπος τους για να μας αντεπιτεθούν για αυτό που κάναμε στα σχέδιά τους. Το να στρέψει κάποιος τη Μητέρα Γη ενάντια στον ίδιο της τον εαυτό δεν είναι αποδεκτό από εμάς και δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί ξανά. Η υπομονή που δείχνουμε σε αυτούς τους ανθρώπους εξαντλείται και θα πληρώσουν για τις ζωές που χάθηκαν και τα βάσανα που επέφεραν. Η Γη δεν είναι δική τους για να κάνουν ότι θέλουν. Ανήκει στον Θεό και ο Θεός δεν θα επιτρέψει να συνεχιστούν αυτά. Ο Θεός είναι αυτός που ορίζει το χρονοδιάγραμμα και θέλησή του είναι τα πράγματα να γίνουν στην ώρα τους, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξουν απώλειες αθώων ζωών. Τότε το χρονοδιάγραμμα θα αλλάξει ριζικά. Η κλίκα θα κάνει ότι μπορεί για να μειώσει τον πληθυσμό σε έναν αριθμό που αυτοί θεωρούν σωστό. Με τη βοήθεια αυτών των κακών εξωγήινων έχουν βρει πιο προηγμένους τρόπους να το κάνουν. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ! (Σημείωση: Σε μεταγενέστερη ερώτηση μου πως προεκλίθη ο σεισμός ο Γκαμπριέλ μου διευκρίνισε ότι έγινε με υπόγεια έκρηξη ατομικής βόμβας στην περιοχή που ενεργοποίησε υπάρχον ρήγμα) Ερώτηση 2: Ποια χώρα θα κάνει την ανακοίνωση αποκάλυψης; Απάντηση: Ως έχουν τα πράγματα, ο Γιώργος έχει δίκιο που λέει ότι είναι η Πολωνία. Η Πολωνία θέλει να γίνει η αποκάλυψη και είναι πρόθυμη να κάνει την ανακοίνωση. Βρίσκεται ήδη σε αυτή τη διαδικασία, με τη βοήθεια μερικών άλλων μικρότερων χωρών όπως η Αυστρία, η Ουγγαρία και άλλες. Να είστε σε αναμονή, διότι δεν θα αργήσει να συμβεί. Τα πράγματα είναι σχεδόν έτοιμα για αυτή την ανακοίνωση. Οι άλλες, μεγαλύτερες χώρες γνωρίζουν την παρουσία μας αλλά δεν θέλουν να αναμιχθούν στην επίσημη αποκάλυψή μας. Θα έπρεπε να περιμένετε πολύ, αν περιμένατε αυτούς. Έχουν πράγματα να κάνουν και μέσα σε αυτά δεν περιλαμβάνεται η ανακοίνωση της ύπαρξής μας. Το Μεξικό, επίσης, θα ήθελε επίσης να κάνει την ανακοίνωση. Ερώτηση 3: Αγαπητή Σάρον, ρώτησε τον Γκάμπριελ αν το τσουνάμι που έπληξε την Άπω Ανατολή, μερικά χρόνια πριν, προκλήθηκε από τις σκοτεινές δυνάμεις, και αν μετά από αυτό έχουν υπάρξει παρόμοια συμβάντα που δημιουργήθηκαν από τις σκοτεινές δυνάμεις. Απάντηση: Όχι, ήταν έργο της φύσης. Μέχρι το τελευταίο έτος, συμβάντα τέτοιας φύσεως προκαλούνταν από την ίδια τη φύση. Ο τυφώνας το περασμένο καλοκαίρι, καθώς και το αεροπλάνο που έπεσε προκλήθηκαν από το Haarp. Συνολικά έχουν υπάρξει τρεις καταστροφές που προκλήθηκαν από ανθρώπους. Θα είχαν γίνει τέσσερεις (ο Γκάμπριελ εννοεί το συμβάν στη Νορβηγία) αλλά αυτό το σταματήσαμε.

       6ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: Αυτό είναι η απάντηση στις ακόλουθες τέσσερις ερωτήσεις που έκανα στον Γκάμπριελ στις 16 Φεβρουαρίου 2010: Ερώτηση 1. Είναι πιθανό τα πολύ χαμηλά επίπεδα γρίπης των χοίρων και της κοινής γρίπης στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό (σε σχέση με προηγούμενα χρόνια) να οφείλονται σε επέμβαση εξωγήινων; Απάντηση: Ναι, Γιώργο, είσαι πολύ σοφός. Η Σάρα δεν το είχε παρατηρήσει μέχρι που μιλήσατε στο τηλέφωνο σήμερα. Σε ευχαρίστησε, επίσης, για τις ερωτήσεις διότι είναι πολυάσχολη και ξεχνά τι συμβαίνει στον κόσμο. Αυτό θα τη βοηθήσει να «ξυπνήσει» ξανά. Έπρεπε να σταματήσουμε τη γρίπη και τους ιούς που η κυβέρνηση επρόκειτο να χρησιμοποιήσει για να σκοτώσει πολύ κόσμο. Τίποτα από όσα έχουν δοκιμάσει τελευταία δεν είχε το αποτέλεσμα που θα ήθελαν να δουν. Είναι πολύ αναστατωμένοι διότι αυτό που νομίζουν αρνητικές επιπτώσεις στην ανθρωπότητα δεν ευοδώνεται, και ποτέ δεν θα παραδεχθούν ότι εμείς ήμασταν το εμπόδιο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βλέπουμε την κλίκα να έχει τόσες πολλές αποτυχίες. Τώρα, πρέπει να ομολογήσω ότι αυτό που συνέβη στην Αϊτή μας προκάλεσε μεγάλη λύπη, δεν έπρεπε να επιτραπεί να συμβεί αλλά οι εχθροί κατάφεραν να μας ξεγελάσουν. Δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Ερώτηση 2: Είναι αλήθεια αυτό που είδα σε ένα βίντεο ότι ένας κυβερνητικός υπάλληλος έχει παραδεχτεί πως είχε διακτινιστεί από μία βάση από τις ΗΠΑ α) σε μία βάση στην Αυστραλία και β) σε μία βάση εξωγήινων στον Άρη; Απάντηση: Συμβαίνουν τόσα πολλά στη Γη αυτή τη στιγμή, που χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες για να σου δώσω μια έγκυρη απάντηση. Μπορείς να μου δώσεις το όνομα του ατόμου, ποια βάση ή κάτι πιο συγκεκριμένο; Εργαζόμαστε σκληρά για να προετοιμάσουμε την άφιξή μας, έτσι μικροπράγματα μας διαφεύγουν μερικές φορές. Σε σας, ο διακτινισμός μπορεί να φαίνεται ιδιαίτερα σπουδαίος, αλλά για εμάς αποτελεί απλή τεχνολογία. Ερώτηση 3: Αληθεύει το ότι ελεύθερη ενέργεια μπορεί να παραχθεί από «ψυχρή τήξη», μετατρέποντας το υδρογόνο σε ήλιο, όπως είδα σε ένα βίντεο; Απάντηση: Φυσικά και είναι αλήθεια, τι νομίζεις ότι εννοούμε όταν λέμε ότι μπορείτε να έχετε φυσική ενέργεια; Δεν είναι κάτι καινούργιο για τον πλανήτη μας, καθώς τη χρησιμοποιούμε εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. Οι κυβερνήσεις σας δεν ήθελαν να κοινοποιήσουν αυτή την πληροφορία καθώς αυτό θα σήμαινε το Βατερλό των εταιριών ενέργειας. Είναι τραγελαφικό! Ο κόσμος δεν θα μπορούσε να το πιστέψει. «Θα πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή θα ψοφήσετε από το κρύο»! Αυτό πρόκειται να τελειώσει σύντομα, θα γίνει η πηγή ενέργειάς σας πολύ σύντομα.  Ερώτηση 4. Αληθεύει το γεγονός ότι δεν θα γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση από τις κυβερνήσεις, σχετικά με τους εξωγήινους, του επόμενους δύο μήνες τουλάχιστον; Απάντηση: Μην σπαταλάς τόση ενέργεια σκεπτόμενος αν θα ακούσετε για εμάς από τις κυβερνήσεις σας. Ο λαός σας ενημερώνεται για την παρουσία μας πολύ ξεκάθαρα, καθώς πολλοί έχουν δει τα σκάφη μας και λάτρεψαν την ταινία μας AVATAR. Με όλα αυτά, δεν είναι απαραίτητες μεγαλορρήμονες ανακοινώσεις που χρειάζεται ο κόσμος για να ξέρει ότι είμαστε εδώ. Πού άκουσες αυτό για τους δύο μήνες; Δεν μπορώ να σου πω ούτε ναι, ούτε όχι. Οι Κυβερνήσεις δεν κάνουν πάντα αυτά που περιμένουμε από αυτές. Κάνουν τα πράγματα με το δικό τους τρόπο, έτσι ώστε να νιώθουν ότι έχουν τον έλεγχο. Θα μάθουν όμως να λειτουργούν πάρα πολύ διαφορετικά. Λοιπόν, Γιώργο, ευχαριστώ για τις ερωτήσεις και συνέχισε να κάνεις κι άλλες. Δεν θα σου δώσω ποτέ απαντήσεις που θα ακούσεις από άλλους. Αυτό δεν κάνει απαραίτητα εμένα σωστό και αυτούς λάθος, καθώς υπάρχουν ψυχές από πολλούς διαφορετικούς πλανήτες, οι οποίοι είναι όλοι εδώ για να βοηθήσουν τη Γη να ανέλθει σε υψηλότερα επίπεδα. Πάντα θα βλέπουμε τα πράγματα από διαφορετικές απόψεις αλλά οι προθέσεις μας είναι οι ίδιες. Όλοι μας αγαπούμε το ανθρώπινο είδος. Ο Φίλος σου από υψηλά από σένα, Γκάμπριελ. Βοήθησε την αδερφή μου να παραμείνει πιστή στους στόχους της, αν μπορείς.

       7ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ:  Είναι η απάντηση στις ακόλουθες 2 ερωτήσεις που έκανε η Σάρον στον Γκάμπριελ την 27η Φεβρουαρίου 2010, σχετικά με το σεισμό στη Χιλή. Ερώτηση 1.  Γκάμπριελ, αυτοί οι σεισμοί είναι μέρος των αλλαγών της γης για να είναι έτοιμη το 2012; Απάντηση: Πρόκειται να επιδεινωθούν και είχες δίκιο όταν έλεγες ότι στο είχα πει ότι θα ήταν φυσιολογικοί. Φυσιολογικοί, με τη έννοια ως μέρος των αλλαγών. Έχεις επίσης δίκιο ότι θα επιδεινωθούν για λίγο ακόμα και έπειτα η κατάσταση θα ηρεμήσει για ένα διάστημα. Θα γίνει κι άλλος, σύντομα, και πολλές ψυχές θα χαθούν αλλά το ήξεραν αυτό όταν πριν ενσαρκωθούν σε αυτό το χρόνο. Αυτό θα κάνει την ανακοίνωση ότι είμαστε εδώ πολύ πιο εύκολη διότι οι άνθρωποι θα μας δουν ως καθοδηγητές και βοηθούς τους μέσα σε μια περίοδο δυστυχίας. Τα χιόνια στα ανατολικά, οι σεισμοί και η ζέστη σε άλλα μέρη της γης είναι και αυτά ενδείξεις της αλλαγής. Το HAARP είναι σχεδόν άχρηστο, καθώς το έχουμε καταστήσει ανίκανο να προκαλέσει τις καταστροφές που ήθελαν να κάνουν. Η Γη κάνει τους κατοίκους της να αντιληφθούν ότι δεν αντέχει άλλο τον τρόπο με τον οποίο τη μεταχειρίζονται. Έχουμε ήδη κάνει σχέδια που θα εφαρμοστούν μετά την άφιξή μας, οικονομικά, υγειονομικά και άλλα. Πρέπει να τα λες αυτά στους ανθρώπους όταν ανακύπτει το θέμα, πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ταλέντο σου για να βοηθήσεις και τους άλλους να δουν ότι υπάρχει ελπίδα για το μέλλον, όχι άλλη δυστυχία και καταστροφές. Να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και προσπάθησε να καταλάβεις ότι ξέρεις πολύ περισσότερα από ότι νομίζεις. Δεν είχες ιδέα πως θα άλλαζε η ζωή σου όταν σηκώθηκες σήμερα το πρωί, αλλά προετοιμάσου, πρόκειται να συμβεί. Είμαστε κοντά, είμαστε πάντα κοντά. Θα γίνουν κι άλλοι σεισμοί. Ερώτηση 2: Θα συμβεί κανένας στις ΗΠΑ; Ναι, στο κέντρο της χώρας σας, αλλά όχι ο επόμενος, ο μεθεπόμενος ο οποίος δεν θα αργήσει. Πολλές ψυχές πάλι θα χάσουν τη ζωή τους αλλά και πάλι το ήξεραν πριν έρθουν σε αυτόν το χρόνο.

       8ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ:  Είναι η απάντηση στις ακόλουθες 3 ερωτήσεις που έκανα στον Γκάμπριελ στις 28 Φεβρουαρίου 2010. Ερώτηση 1. Πρόκειται να γίνει σεισμός στην Ελλάδα, και πιο συγκριμένα στην Αθήνα μέσα στο 2010; Αν γίνει, θα σκοτωθούν πολλοί άνθρωποι; Απάντηση: Δεν έχω ιδέα που θα γίνουν σεισμοί, αυτό εξαρτάται από τη Μητέρα Γη. Ξέρω, όμως, ότι είναι πολύ πιθανόν να γίνει σεισμός κάπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όσο για το αν χαθούν πολλές ψυχές, όπως σε κάθε μεγάλη καταστροφή, όπως εσείς στη Γη τις ονομάζετε, θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι που θα περάσουν στην άλλη πλευρά. Κι αυτοί το ήξεραν πριν να γεννηθούν. Μην κάθεσαι και ανησυχείς για πράγματα που είναι πέρα από τον έλεγχό σου, έχεις ήδη πολλή δουλειά να κάνεις. Ερώτηση 2. Θα ξεπεράσει η Ελλάδα την παρούσα οικονομική κρίση; Θα τη βοηθήσουν οι άλλες χώρες της Ε.Ε.; Ή θα χρεοκοπήσει; Σε αυτή την περίπτωση, τι πρέπει να κάνω για να προστατέψω τις τραπεζικές καταθέσεις μου; Απάντηση: Θα υπάρξει αρκετή επιτυχία για την Ελλάδα και την οικονομική της κρίση. Σε παρακαλώ, προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις ότι όταν έρθουμε η οικονομική κρίση θα πάψει να υφίσταται. Οι περισσότερες χώρες της Ε.Ε. πλησιάζουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα. Για άλλη μια φορά, σε παροτρύνω να πάψεις να κοιτάζεις όλα όσα βαίνουν κακώς και να συγκεντρωθείς στα πράγματα που πάνε καλά, ή τουλάχιστον προχωρούν προς θετική κατεύθυνση. Αν κάνεις αρνητικές σκέψεις θα έλξεις αρνητική ενέργεια πάνω σου, κάτι που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου τους επόμενους μήνες. Ναι, πρέπει να προστατεύσεις τις καταθέσεις σου, σε περίπτωση που η τράπεζα με την οποία συναλλάσσεσαι καταρρεύσει. Κάνε ότι χρειαστεί σε αυτό το θέμα, δεν έχω οδηγίες να σου δώσω, εσύ ξέρεις καλύτερα πώς να το χειριστείς. Ερώτηση 3. Μπορείς να μας δώσεις, κατά προσέγγιση, τον χρόνο που θα συμβούν οι επόμενοι δύο σεισμοί που ανέφερες στον προηγούμενο μήνυμα σου στη Σάρον; Απάντηση: Μέσα σε δύο μήνες, ένας στην Αμερική σίγουρα, αλλά αυτός θα είναι ο δεύτερος. Δεν μπορώ να προσδιορίσω που θα χτυπήσει ο πρώτος. Αρχικά, νόμιζα στο Περού, αλλά μόνο η Μητέρα Γη ξέρει.

       9ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: Αυτή είναι η απάντηση στις εξής 3 ερωτήσεις που έκανα στον Γκάμπριελ στις 2.Μαρ.10 και αναφέρεται σε ένα νέο διαλογισμό που προτείνω στο τέλος της σελίδας μου ΙI.2.D5 με τον τίτλο «Διαλογισμός για την επίσπευση των διαδικασιών για την ανάληψη": Ερώτηση 1. Μπορεί αυτός ο διαλογισμός να συμβάλει στην επίσπευση της ‘‘πρώτης επαφής’’ με τους εξωγήινους, ή αν μπορεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο τους σκοπούς μας? Απάντηση: Φυσικά Γιώργο πρόκειται να βοηθήσει. Βάζεις πολλή σκέψη και φροντίδα σε ότι λες. Παρακαλώ να κατανοήσεις ότι κάθε τι που βοηθά στην συνειδητότητα ολοκλήρου του πλανήτη πρόκειται να βοηθήσει. Ερώτηση 2. Είναι κάτι που μπορώ να κάνω για να αυξηθεί η επίδραση αυτού του διαλογισμού, ή για να βοηθήσω με οποιοδήποτε άλλο τρόπο για την επίσπευση της πρώτης επαφής; Απάντηση: Κάνεις όλα όσα μπορείς να κάνεις. Συνέχισε αυτό που κάνεις. Ερώτηση 3. Υπάρχει κάποιο λάθος σε αυτόν τον διαλογισμό, το οποίο θα πρέπει να διορθώσω; Απάντηση: Δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να προστεθεί ή να αφαιρεθεί. Να είσαι υπερήφανος για όσα κάνεις. Ελπίζω αυτές οι απαντήσεις να σε βοηθούν Γιώργο. Μας κάνεις να είμαστε υπερήφανοι για όλη την δαυλιά που κάνεις. Τα πράγματα προχωρούν σε ολοκλήρωση γρηγορότερα από ότι αντιλαμβάνεσαι.

 

       ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟ ΝΕΩΤΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ Ε.Τ. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΡ. NIDLE

       ΜΗΝΥΜΑ 26 Ιανουαρίου 2010: Επιστρέφουμε με περισσότερα πράγματα να πούμε για τον κόσμο σας και τη διαδρομή σας προς πλήρη συνειδητότητα. Αυτή τη στιγμή συνεργαζόμαστε πλήρως με τους Γήινους Συμμάχους μας για την ολοκλήρωση των οδών που θα οδηγήσουν σε μία νέα πραγματικότητα. Οι παρούσες δυσκολίες ανάγονται σε μία τελική, υπογεγραμμένη εντολή αποπομπής δύο μεγάλων κυβερνήσεων και ποιοι θα επιβλέψουν αυτές τις αποπομπές. Αυτά τα ζητήματα διαπραγματεύονται από τους συνδέσμους μας. Οι παραδόσεις των αγαθών και τεχνολογιών θα διατεθούν, εφόσον αυτά τα λίγα εμπόδια τακτοποιηθούν. Επιπλέον, εργαζόμαστε με άλλες κυβερνήσεις και τους συμμάχους μας στη Γη για να επιφέρουμε τις τελευταίες πινελιές στο πρόγραμμα παγκόσμιας διαγραφής χρεών. Ο σκοπός είναι να δημιουργήσουμε ένα νέο οικονομικό δεδομένο που θα επιτρέψει την άμεση καθιέρωση ενός νέου οικονομικού συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συλλεγούν πολλά εθνικά νομίσματα και να επανεκδοθούν από το αντίστοιχο εθνικό ταμείο. Τα δεδομένα κάθε βήματος τίθενται υπόψη, και αναμένουν τον παράγοντα ενεργοποίησης - τις παγκόσμιες παραδόσεις των αγαθών και τεχνολογιών των πολλών προγραμμάτων ευημερίας σας.

       Καθώς εργαζόμαστε διακαώς για να δημιουργήσουμε ένα πιο ειρηνικό και συνεργάσιμο περιβάλλον για τον πλανήτη σας, η Μητέρα Γη συνεχίζει να προετοιμάζεται για τις μαζικές αλλαγές που χρειάζονται για να γίνει ένας λειτουργικός, σε πλήρη συνειδητότητα, πλανήτης. Πολλές από τις τεκτονικές πλάκες της πρέπει να αναταχθούν, και ένα σημαντικό μέρος του πυθμένα πρέπει να ανέλθει. Αυτές είναι οι αιτίες μεγάλων σεισμών στον Ινδικό, στον Ειρηνικό και στον Ατλαντικό ωκεανό και, κατά τη διάρκεια των αναταράξεων της τελευταίας δεκαετίας, έχουν υψώσει τον πυθμένα γύρω από τις βυθισμένες ηπείρους, οι οποίες τώρα βρίσκονται στον πυθμένα αυτών των ωκεανών. Αυτή η διαδικασία θα επιταχυνθεί, πράγμα που μας αναγκάζει να συμβουλεύσουμε τις κυβερνήσεις που θα επηρεαστούν, για τους κινδύνους που θα έχει τυχόν περισσότερη καθυστέρηση των αλλαγών καθεστώτων που τόσο επείγουν για τους λαούς του κόσμου σας. Το επιδεινωθέν περιβάλλον οφείλεται σε φυσικές και ανθρώπινες αιτίες, πράγμα που σας φέρνει ενώπιον μιας κρίσιμης κατάστασης. Οι περισσότεροι πολυεθνικοί και διεθνείς οικονομικοί οργανισμοί είναι πίσω από αυτές τις εξωφρενικές καθυστερήσεις.

       Οι παρούσες τρομερές παγκόσμιες συνθήκες είναι ακριβώς αυτό που θέλουν οι πολυεθνικές. Ενεργώντας μέσω αυτών, η σκοτεινή κλίκα είναι αποφασισμένη να ενισχύσει την δύναμή της, τον πλούτο της, και, πάνω από όλα, την επιρροή της στις κυβερνήσεις του κόσμου σας. Μπορεί να χρηματοδοτήσει και να διεκπεραιώσει σκοτεινά σχέδια που απειλούν τον πλανήτη σας και τους ανθρώπους του. Αυτά τα σχέδια είναι υπεύθυνα για στόλους εξωγήινων σκαφών, και προηγμένης διαστημικής και εδαφικής εξοπλιστικής τεχνολογίας. Η μυστικότητα που τις διακρίνει, ενδυναμώνει την ανάγκη να καλύψουν την ύπαρξή μας και την μεταμόρφωση συνειδητότητας την οποία διανύετε. Ένα ειδικό μέρος αυτής της κλίκας είναι αποφασισμένο να βάλει εμπόδια, κάνοντας πιο δύσκολη την πραγματοποίηση οποιαδήποτε πρώτης επαφής έχουμε μαζί σας. Το σκότος επιμένει στην εξουσία που έχει πάνω σας και δεν θέλει κανένας να σας απελευθερώσει από τα δεσμά σας. Η πλεονεξία και η αλαζονεία αυτής της κλίκας αποδεικνύεται από τον υπεροπτικό τρόπο με το οποίο μεταχειρίζεται την παγκόσμια οικονομία. Βρίσκεστε στο μάτι μιας τεράστιας οικονομικής καταιγίδας η οποία ενισχύεται μέρα με τη μέρα και σύντομα θα χτυπηθείτε από την νέα σειρά κρίσεων, όταν ο κόσμος σας εισέλθει σε αυτή την τρομερή δίνη.

       Οι κύριοι οικονομολόγοι και μελλοντολόγοι αντιλαμβάνονται ότι χρειάζεται μια σημαντικότατη αλλαγή στο σύστημα του κόσμου σας. Ακόμα και αν αυτά που προετοιμάζονται μυστικά δεν είναι ακόμη έτοιμα, απαιτείται κάτι παρόμοιο με τα σχέδια των Γήινων Συμμάχων. Η σημασία των σχεδιασμένων αλλαγών δεν είναι μόνον το να γίνουν έγκαιρα έχει και έναν άλλο λόγο, διότι η πραγματικότητα αλλάζει σταδιακά και την συνειδητότητα. Οι αρχαίοι λαοί του κόσμου σας οι οποίοι μελετούσαν τους ουρανούς, και συμβουλεύονταν κατά καιρούς τους αμαρτωλούς Ανουνάκοι, (όπως ήταν ο Tahuti Αιγυπτιακός θεός του χρόνου), ήξεραν ότι πλησίαζε ο καιρός μιας μεγάλης αλλαγής, στην οποία η μετατόπιση του πυρήνα του γαλαξία θα συνέπιπτε με το χρόνο όπου ο παρών, πλήρης, λειτουργικός κύκλος 26.000 ετών θα ολοκληρωνόταν. Αυτός ο κύκλος άρχισε όταν η μητέρα ήπειρος Λεμούρια βυθίστηκε κάτω από τα κύματα, και η επερχόμενη ολοκλήρωση του κύκλου συνεπάγεται ότι η Λεμούρια και άλλες βυθισμένες ήπειροι θα αναδυθούν.

       Η ανύψωση ορισμένων εδαφών στους ωκεανούς σας δείχνει ότι η διαδρομή του πλανήτη σας μέσα από το βασίλειο του σκότους πρόκειται να φτάσει στο τέλος του. Με άλλα λόγια, η περίοδος της περιορισμένης συνειδητότιτας πρόκειται να μετατραπεί σε περίοδο πλήρους συνειδητότιτας. Είναι εμφανής, παντού στον πλανήτη σας, αυτή η επιταχυνόμενη κίνηση προς αλλαγή, Η ζωντανή ατμόσφαιρα, οι ιεροί τόποι, και οι συνεχώς μεταλλασσόμενοι ωκεανοί αρχίζουν να μεταμορφώνονται. Ο μεγαλύτερος αφανισμός, από την Permian εποχή προ 250 εκατομμύρια χρόνια πριν, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η ατμόσφαιρα αλλάζει. Οι ποικίλες «ζώνες μεταφοράς θερμοκρασίας» στους ωκεανούς σας αλλάζουν. Όλα αυτά κάνουν τον κόσμο σας ιδιαίτερα εύθραυστο. Επίσης, η Μητέρα Γη επηρεάζεται σε τρομακτικό βαθμό από τα αυξανόμενα υλικά που δημιουργείτε, (ιδίως από τα ηλεκτρονικά) και από την μόλυνση. Είναι θέμα ζωτικής σημασίας να δείτε ότι η τεχνολογία σας χρειάζεται ριζική αναδιαμόρφωση που να παρέχει μια νέα πηγή ηλεκτρισμού, και μάλιστα έναν διαφορετικό τύπο ηλεκτρισμού.

       ΜΗΝΥΜΑ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010. Αυτή η αυξανόμενη πίεση του βασιλείου του σκότους φανερώνει ότι οι σύμμαχοι είναι πλέον σε θέση να θέσουν σε ισχύ σημαντικές συμφωνίες οι οποίες έχουν υπογραφεί με μερικά έθνη, καθιστώντας τους ικανούς να τοποθετήσουν ένα μεγάλο ποσό χρυσού εις τρόπον ώστε να υποστηριχθεί το νέο νομισματικό σύστημα. Ταυτόχρονα, ένας αριθμός τραπεζικών μεταρρυθμίσεων έχει γίνει σε πολλά έθνη, ο οποίος δύναται να εμποδίσει τις συναλλαγές των καζίνων και του «ξεπλύματος» χρημάτων, τα οποία αποτελούν πληγή για τους παρόντες τραπεζικούς κανονισμούς, που σχεδόν κατέστρεψαν την παγκόσμια οικονομία πριν μερικούς μήνες. Καθώς αυτό το νέο σχέδιο τίθεται σε ισχύ, η πίεση στην ‘‘Πολυεθνική’’ ΗΠΑ για να εγκαταλείψει τα οχυρά της γίνεται ολοένα και πιο αδυσώπητη. Η Federal Reserve Bank (Fed) που είναι η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ πρέπει να καταρρεύσει έτσι ώστε να γίνει εφικτή η εκτέλεση αυτών των κρισίμων μεταρρυθμίσεων, που την πρώτη προτεραιότητα έχει η κατάργηση της Fed. Αυτό αποτελεί τη βάση για παγκόσμια διαγραφή χρεών, που είναι ζωτικής σημασίας της επιτυχούς έναρξης του νέου συστήματος, καθώς την τρέχουσα περίοδο υπάρχουν πολλά παράνομα χρέη που προήλθαν από απάτη, που θα μπορούσαν να βυθίσουν οποιοδήποτε οικονομικό σύστημα.

       Αυτός είναι ο λόγος για το οποίο η παγκόσμια διαγραφή χρεών πρέπει να ανακοινωθεί άμεσα. Με την έναρξη του νέου τραπεζικού συστήματος, το τεράστιο παράνομο χρέος του παλαιού συστήματος πρέπει να ακυρωθεί. Αυτή η προϋπόθεση είναι αναγκαία. Είστε στην αρχή μιας διαδικασίας που θα οδηγήσει, πολύ σύντομα, σε παγκόσμια ευημερία. Πρέπει, επίσης, να καταργήσετε τα φράγματα που σας έχουν κρατήσει σε μια «παγκόσμια αδράνεια» ώστε να σας χειρίζεται εύκολα η σκοτεινή κλίκα. Αυτό το ξεκαθάρισμα θα φέρει την ελευθερία σας καθώς και νέες τεχνολογίες που πρόκειται να καταστήσουν εφικτά αυτά που τώρα φαίνονται μαγικά, όπως π.χ. σπίτια και ουρανοξύστες που θα δημιουργηθούν από τη βάση τους μέσα σε μόνο 72 ώρες, και ένα εναέριο μαγνητικό μεταφορέα ο οποίος θα μεταφέρει ανθρώπους και υλικά από τη μια πλευρά της Γης στην άλλη μέσα σε λιγότερο από μία ώρα. Πρόκειται να υπάρξουν μικρές γεννήτριες που θα λειτουργούν δωρεάν χωρίς την ανάγκη παροχής ηλεκτρικής ενέργειας από το δίκτυο. Αυτή η τεχνολογία είναι πολυδιάστατη, στη φύση της, και είναι προϊόν πνευματιστικής επιστήμης, η οποία βασίζεται στη συνειδητότητα. Πρόκειται πλήρως να ανατραπούν τα επιστημονικά συστήματα και ο περιπετειώδης κόσμος σας αναμένει την κατάρρευση της παλαιάς ιεραρχίας, η οποία κρέμεται από μία κλωστή.

       Όλα αυτά πλησιάζουν. Ο κόσμος σας βρίσκεται στο μάτι του συστήματος μιας γιγάντιας οικονομικής καταιγίδας, η οποία μπορεί να σας μεταφέρει πίσω σε μια κατάσταση οικονομικής αναταραχής ακόμα χειρότερης από αυτής από την οποία προσπαθείτε να βγείτε τους τελευταίους μήνες. Το σκότος το γνωρίζει αυτό και θέλει να συνοδεύσει την έξοδό του με ένα φοβερό βρυχηθμό. Οι Γήινοι Σύμμαχοί μας εργάζονται πέραν των δυνάμεών τους για να διασφαλίσουν ότι αυτό το «ξίφος του Δαμοκλή» δεν θα μας πλήξει. Η στρατηγική τους είναι να αποστερήσουν τους πόρους αυτού του συστήματος που βασίζεται το σκότος σε ήττα, εμποδίζοντας την κλίκα από την πρόσβαση σε αμέτρητους πόρους από τους οποίους ανανεώνει και επεκτείνει την τεράστια αυτοκρατορία της του κίβδηλου πλούτου. Αυτό το εγχείρημα επιτυγχάνει, αναγκάζοντας την κλίκα να επανεξετάζουν συνεχώς τη στρατηγική επιβίωσής τους. Στον πυρήνα αυτής της αυτοκρατορίας του σκότους βρίσκεται η Fed με το παράνομο της σύστημα απόκτησης και διανομής πλούτου. Η κατάρρευση αυτού του οργανισμού αποτελεί προτεραιότητα και θα ανοίξει τις θύρες της αλλαγής.

       Αυτός ο πόλεμος τριβής με την Fed και το παλαιό σύστημα βρίσκεται αντιμέτωπος με το χρόνο. Πολλά οικονομικά χρέη του παλαιού συστήματος φτάνουν σε κρίσιμα επίπεδα, δημιουργώντας ανησυχίες σχετικά με το πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει η ισοπέδωση του παλαιού συστήματος. Οι σύμμαχοί μας στη Γη βρίσκονται σχεδόν στο σημείο όπου το παλιό νομισματικό σύστημα πρόκειται να καταργηθεί. Τα σχέδια είναι έτοιμα για μια γρήγορη αλλαγή στο νέο σύστημα το οποίο θα αντικαταστήσει την παγκόσμια κατάσταση νομισμάτων με νέα έξι τοπικά, νομίσματα. Αυτές οι έξι περιοχές αποτελούν τον κορμό που πρόκειται να δημιουργήσουν τα προγράμματα παγκόσμιας αφθονίας. Ένας ταχύς αποπληθωρισμός είναι το πρώτο βήμα αυτού του συστήματος. Όπως το νερό βρίσκει το δικό του επίπεδό, τα σκληρά νομίσματα πρέπει να αναζητήσουν τη φυσική, εγγενή αξία τους. Αυτή η αξία μπορεί να είναι μεταξύ 10 - 33% του παρόντος κόστους διατροφής, ενδυμασίας και κατοικίας. Η αυθεντική αξία των πολύτιμων μετάλλων, που βασίζεται σε επαναφορά της προσφοράς και ζήτησης, θα αποκτήσει άμεσα την πραγματική της τιμή.

     Τα πιο πολλά πράγματα στον κόσμο σας είναι τεραστίως υπερτιμημένα. Επιπλέον, καθώς θα επανέρχεται η ευημερία και οι νέες τεχνολογίες θα αρχίσουν να φέρνουν αποτελέσματα, οι κύριοι συντελεστές της παγκόσμιας οικονομίας σας θα αλλάξουν μορφή σε βαθμό που θα γίνουν αγνώριστοι. Τότε, η κοινωνία σας θα αρχίσει να κινείται πέρα από την ανάγκη για χρήματα και θα γίνει ένας προάγγελος μιας Γαλακτικής κοινωνίας. Το παρόν οικονομικό σας μοντέλο βασίζεται στην ανεπάρκεια και διαιωνίζεται από ένα επίπεδο τεχνολογίας που σκόπιμα δεν είναι ικανή να λύσει αυτό το μειονέκτημα. Συσκευές που μπορούν να διορθώσουν αυτή την αποτυχία είναι έτοιμες να εισαχθούν από τις προσωρινές κυβερνήσεις σας και σύντομα από εμάς τους ίδιους. Ακόμη και η βασική εξάρτησή σας από τη γεωργία μπορεί να λυθεί εύκολα. Ένας επεξεργαστής ύλης (εξομοιωτής) μπορεί αμέσως να δημιουργήσει ιδιαίτερα θρεπτικά γεύματα, αρκεί να δώσετε την εντολή. Αυτή η τεχνολογία παρέχει ρουχισμό, κατάλυμα, και σχετικό εξοπλισμό, επίσης στιγμιαία. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, η ίδια η φύση της παγκόσμιας κοινωνίας σας θα μεταμορφωθεί με μιας.

       Ένας πρωταρχικός λόγος για την ανύψωσή σας σε συνειδητότητα είναι για να σας απαλλάξει από την εξάρτηση από το περιβάλλον σας, το οποίο έχει πλήξει την όλη οικολογία της Μητέρας Γης με τρομακτικές καταστροφές. Με τα μέσα που θα παρέχει μια επιστήμη βασισμένη στο πνεύμα, για να προοδεύσετε χωρίς να επιβαρύνετε περισσότερο το οικολογικό σύστημα του πλανήτη σας, θα αρχίσετε να αναλαμβάνετε το ρόλο σας ως επιμελητές και πνευματικοί προστάτες της Μητέρας Γης και των ποικίλων συστημάτων της. Στέκεστε στο κατώφλι μιας επικής μεταμόρφωσης που θα σας προσδώσει ικανότητες πέρα από την φαντασία και των πιο αισιόδοξων μελλοντολόγων. Θα απαλλαγείτε από τον δουλοπρεπή ρόλο που σας έχει επιβληθεί επί 13 χιλιάδες χρόνια και θα επανέλθετε στις αληθινές σας θέσεις ως φυσικοί Άγγελοι-συν-δημιουργοί της πραγματικότητας σας. Με αυτό το ρόλο πρόκειται να γίνετε τα λαμπρά Φώτα του νέου αστρικού σας έθνους.

       ΜΗΝΥΜΑ 2 Φεβρουαρίου 2010. Επιστρέφουμε με πολλά πράγματα να συζητήσουμε μαζί σας. Αυτή τη στιγμή, βάζουμε τις τελικές πινελιές μια πρότασης αλλαγής του καθεστώτος των ΗΠΑ. Μια σειρά οικονομικών δυνάμεων δημιουργούν την ευκαιρία για να αποσυρθεί, ευπρεπώς, η παρούσα κυβέρνηση, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο αν αναλάβει την εξουσία μια προσωρινή κυβέρνηση. Το κίνητρο πίσω από αυτό είναι η επικείμενη οικονομική καταστροφή η οποία απειλεί να καλύψει ολόκληρο τον πλανήτη και, μαζί του, τη σκοτεινή κλίκα. Την νοσηρή αυτή κατάσταση συμπληρώνει η αντιπαράθεση στις τάξεις του στρατού και τις αυξανόμενες λιποταξίες ισχυρών φατριών μέσα από τους κόλπους της Αμερικανικής κλίκας. Καθώς αυξάνεται ο αριθμός των εθνών που δηλώνουν χρεωκοπία, η δύναμη της κλίκας εξασθενεί αναλόγως, οδηγώντας τα κεντρικά συμβούλιά τους σε κατάσταση απελπισίας. Αυτό τον καιρό προσπαθούν πυρετωδώς να διασώσουν ότι έχει απομείνει από το βασίλειό τους και να προετοιμαστούν για αυτά που πρόκειται να συμβούν. Πολλοί από τα υψηλότερα συμβούλια της κλίκας αρχίζουν να βλέπουν την πτώση τους να διαγράφεται. Έτσι έρχεται ο καιρός να παραδεχθούν το αναπόφευκτο και να προετοιμαστούν για τις συνέπειες της ήττας τους.

       Στο μεταξύ, οι Γήινοι Σύμμαχοί μας, βάζουν επίσης τις τελευταίες πινελιές σε μια σειρά οικονομικών και κοινωνικών προγραμμάτων τα οποία πρόκειται να φέρουν την πολυπόθητη οικονομική ευημερία, την κυριαρχία και την καλή υγεία των λαών της Μητέρας Γης. Ένα οικονομικό σύστημα που θα βασίζεται σε «σκληρό νόμισμα», αληθινή διαφάνεια και διαγραφή των χρεών είναι έτοιμο να ανακοινωθεί από τα έθνη του πλανήτη σας. Αυτή η νέα πρακτική είναι απλά η απαρχή μιας τεράστιας ανακατανομής του πλούτου και της ισχύος στον πλανήτη σας. Όμως, προσωπική εξουσία σημαίνει ότι θα σας δοθεί ένα μεγάλο μέρος ευθύνης και αυτό απαιτεί ένα περιεκτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης το οποίο θα εξηγεί τις λεπτομέρειες αυτών που αναμένονται από εσάς. Ακόμη, τεχνολογίες που επί μακρόν σας έχουν κρατηθεί μυστικές θα αποκαλυφθούν από τις νέες κυβερνήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν διαφορετικούς τρόπους για να σας εκπαιδεύσουν σε ένα μεγάλο εύρος κρίσιμων ζητημάτων για τα οποία θα πρέπει να αποφασίσετε. Ο τρόπος με το οποίο θα μπορείτε να επικοινωνείτε επιτυχώς με τις τοπικές και τις εθνικές κυβερνήσεις θα σας δοθεί.

       Αυτή η ουσιαστική ανακατανομή του πλούτου είναι το πρελούδιο της πρώτης επαφής. Καθώς αρχίζετε να λύνετε πολλά από τα σημαντικά προβλήματα που πλήττουν τον κόσμο σας εδώ και πολύ καιρό, θα δείτε την παγκόσμια κοινωνία και τη Μητέρα Γη με διαφορετικό, πεφωτισμένο μάτι. Τα θέματα της μόλυνσης που έχουν δημιουργηθεί από τον άνθρωπο και οι κλιματικές αλλαγές θα αντιμετωπιστούν με εποικοδομητικό τρόπο. Πληροφορίες για τον κεντρικό ρόλο του Ήλιου και των αλλαγών που λαμβάνουν χώρα στο ηλιακό σύστημά σας, μπορούν να δοθούν για δημόσια μελέτη, δημιουργώντας μια ανοιχτή, παγκόσμια συνδιάσκεψη. Σε αρμονία με αυτά, ένας φυσικός παράγοντας αυτών των πολλών επίσημων αποκαλύψεων, είναι και οι αποκαλύψεις για τα UFOs. Προτιμούμε να κάνουμε επαφή με μια κοινωνία που έχει πλήρη πρόσβαση σε στοιχεία σχετικά με την αυξανόμενη αλλαγή συνειδητότητας, και η οποία αντιμετωπίζει ενεργά και δημιουργικά αυτά τα προβλήματα. Η κοινωνία σας καταρρέει υπό το βάρος του χάους και χρειάζεται απελπισμένα κάποιο είδος ριζικής αλλαγής. Παντού γύρω σας, υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν κατά μέτωπο την αλλαγή συνειδητότητας και οι ιατρικές ομάδες μας αναφέρουν ότι πολλοί από εσάς αναζητούν απαντήσεις σε πολύ βασικά ερωτήματα.

       ΜΗΝΥΜΑ 12 Ιανουαρίου 2010. Επιβλέπουμε από κοντά και ετοιμαζόμαστε για την πρώτη επαφή. Το δράμα μας φθάνει στην επίλυσή του, και αρκετά διεθνή νομικά πρακτορεία είναι αποφασισμένα να συλλάβουν και να κατατροπώσουν αυτούς τους παράνομους, σκοτεινούς οργανισμούς. Η κλίκα αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, και αντιδρά, ως αναμενόταν, ενισχύοντας πολλαπλούς φόβους σας και την απειλή της τρομοκρατίας. Η δημιουργία πολέμων έχει υπάρξει ένα από τα μεγαλύτερα όπλα όλων των εποχών, αλλά τώρα αυτή η τακτική εκδηλώνει σημάδια αποτυχίας, καθώς τα έθνη σε όλο τον πλανήτη έχουν κουραστεί από αυτούς τους αυξανόμενα διαφανείς προδότες. Πολλοί ηγέτες εκφράζουν δημόσια την αποδοκιμασία τους και, μυστικά, λένε στους συνάδελφούς τους να «ξεμπερδεύουν» με ότι χρειάζεται για την κατάρρευση των καθεστώτων που υποστηρίζονται από το σκότος. Έχουμε αναφορές από τους συνδέσμους μας που επεξηγούν λεπτομερώς την αηδία σχετικά με την επιβράδυνση αυτής της διαδικασίας. Αυτά τα ζητήματα είναι το τρέχον θέμα σχολιασμού σε πολλά έθνη και στους Γήινους Σύμμαχούς μας. Πολλές στρατηγικές συζητούνται και τίθενται σε ισχύ ακόμα και την ώρα που μιλάμε.

       Η αναγνώριση από πολλούς οι οποίοι έχουν μεγάλη ισχύ στον κόσμο σας, για ριζική και επείγουσα αλλαγή είναι τώρα ο κύριος παράγοντας αυτής της τελικής φάσης. Η παγκόσμια κοινωνία σας φθάνει σε ένα σημείο όπου αναμένεται μια δεύτερη οικονομική κατάρρευση, και αυτή θα είναι μάλλον πολύ χειρότερη από την πρώτη. Όμως, το βάθος της μεταρρύθμισης που απαιτείται για να καταπραΰνει αυτή την επερχόμενη καταστροφή δεν έχει γίνει κατανοητό, και πολύ περισσότερο, δεν έχει αντιμετωπιστεί από τη σκοτεινή κλίκα και τους κυβερνητικούς σύμμαχούς της σε μερικά μεγάλα δυτικά έθνη. Αυτή η εγκατάλειψη έχει προξενήσει μια «υπόγεια» ομάδα σε αυτή την περιοχή, που χρησιμοποιεί τους πόρους της για να συνεργαστεί με άλλες τοπικές ομάδες και έθνη για να αναστρέψουν αυτό που μέλλεται. Νομικοί βραχίονες αυτών των ομάδων συναντούνται μυστικά για να βρουν τρόπο να απαγκιστρωθούν από αυτά τα σκοτεινά στοιχεία, οργανώνοντας την απομάκρυνση των κυρίων εμποδίων. Η απορρέουσα ευημερία από τις μεταρρυθμίσεις των Γήινων Συμμάχων θα μπορέσει άμεσα να εξουδετερώσει τους ύποπτους και αβέβαιους υποστηριχτές των τελευταίων ανευλαβών καθεστώτων.

       ΜΗΝΥΜΑ 16 Φεβρουαρίου 2010. Επιστρέφουμε με πολλά να συζητήσουμε μαζί σας. Προς το παρών, μερικά σπουδαία γεγονότα ετοιμάζονται να εκδηλωθούν. Πρώτο είναι το θέμα του νέου τραπεζικού σας συστήματος που θα βασίζεται στο χρυσό. Αυτό το πιο δίκαιο και πιο διαφανές οικονομικό σύστημα, είναι ήδη μυστικά υπό εφαρμογή σε έναν αριθμό εθνών. Αυτές οι δοκιμές αποδεικνύονται ότι είναι αρκετά αποδεκτές και αυτό ανοίγει την πόρτα γενικής αποδοχής από τον κόσμο σας. Η σειρά των μηνυμάτων καθυστερεί εξαιτίας των πράξεων της αποτυχημένης Fed, η οποία είναι ακόμα ικανή να εκτελεί δολοφονικές επιθέσεις ενάντια σε οποιασδήποτε οικονομική αναμόρφωση. Αυτή η τράπεζα βοηθιέται σε αυτές τις επιθέσεις από Κεντρικές Τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται στενά. Εν τούτοις, αυτές οι δραστηριότητες πρόκειται να πάψουν καθώς η Fed βυθίζεται όλο και περισσότερο στη χρεωκοπία. Το τεράστιο ποσό χρυσού που θα υποστηρίξει τα νέα νομίσματα και οι πιο εύκολοι στην εκτέλεσή τους διεθνείς κανονισμοί τραπεζών, παίζουν καταλυτικό ρόλο στην υποστήριξη σαρωτικών παγκόσμιων αλλαγών. Δεύτερο έρχεται το πρόγραμμα διαγραφής των παγκόσμιων χρεών. Σχεδόν 200 έθνη έχουν υπογράψει αυτό το παγκόσμιο πρόγραμμα. Ο στόχος είναι να υλοποιηθεί το νέο σύστημα εξ αρχής, εφόσον το μεγαλύτερο μέρος του χρέους έχει προκληθεί με παράνομο τρόπο.

       Σε συνάρτηση με αυτό είναι η συνεχής εργασία για την κατάρρευση ενός αριθμού μεγάλων κυβερνήσεων, οι οποίες έχουν γίνει μέλη του παγκόσμιου κράτους πολυεθνικών, το οποίο εξουσιάζεται από την σκοτεινή κλίκα. Και αυτά τα όργανα εξουσίας πλησιάζουν στη χρεωκοπία. Όταν ανέλαβαν την εξουσία αυτά τα καθεστώτα, ένας παράγοντας διάλυσης ενσωματώθηκε στις «μυστικές δομές» τους, που επιτρέπει αυτά τα ακρωτηριασμένα κράτη να αντικατασταθούν από τις προσωρινές, μεταβατικές κυβερνήσεις. Μια σειρά δικαστικών εντολών, δίνει την εξουσία στους Γήινους Συμμάχους μας να ορίσουν τους διάδοχούς τους. Αυτά τα νομικά εργαλεία αποτελούν το δίκτυο για τη νόμιμη απομάκρυνση μερικών κυβερνήσεων, συμπεριλαμβανομένης αυτής των ΗΠΑ. Σύμφωνα με αυτά, μερικές ανήθικες και παράνομες διεθνείς δραστηριότητες αυτών των σκοτεινών καθεστώτων μπορούν να οδηγήσουν στην απομάκρυνσή τους, και ταυτόχρονα στην νόμιμη συνταγματική αποκατάσταση, όπως ορίζεται από το Σύνταγμα των ΗΠΑ. Η Αμερική είναι το εκλεκτό παιδί Αναληφθέντων Διδασκάλων όπως είναι ο Άγιος Γερμανός και ο Ιλαρίων. Αυτή παίζει ένα κεντρικό ρόλο στο ξεδίπλωμα του μεταβατικού κόσμου που θα καλωσορίσει την πρώτη μας αποστολή επαφής, και για αυτό το λόγο είναι σημαντικό η Αμερική να επιστρέψει στην αρχική της πορεία.

       Αυτό μας οδηγεί στην παγκόσμια ευημερία. Πριν από περίπου τρεις αιώνες, ο Άγιος Γερμανός συνέλαβε το γεγονός ότι ένα τεράστιο ποσό θα γινόταν αναγκαίο για να βγει ο κόσμος από την ανέχεια. Έτσι κατάφερε ώστε τα τότε ηγετικά μυαλά της Ευρώπης να ιδρύσουν το Παγκόσμιο Τραστ του, το οποίο χωριζόταν σε τρία μέρη: Το πρώτο, επέτρεπε σε αυτούς τους ηγέτες να ιδρύουν μυστικά εθνικά Τραστ υπό την αιγίδα του Αγίου Γερμανού. Το δεύτερο ήταν μυστικό, στο οποίο θα συσσωρεύονταν πλούτος και θα ωρίμαζε στην αρχή του 21ου αιώνα. Οι επιλεγμένοι ευεργετούμενοι επρόκειτο να είναι «Εργάτες του Φωτός» και αυτό το Τραστ ήταν προγραμματισμένο να εκτελεί πληρωμές κατά τη διάρκεια δύο κύκλων κάθε χρόνο, μετά το Πάσχα και τα Χριστούγεννα. Καθώς θα ωρίμαζε, αυτοί οι κύκλοι θα προσθέτονταν στο Τραστ. Το τρίτο μέρος έμελλε να χρηματοδοτήσει το Ίδρυμα Αγίου Γερμανού, του οποίου σκοπός ήταν η επίβλεψη του Τραστ για να διασφαλιστεί ότι οι προγραμματισμένες πληρωμές θα διεξάγονταν σύμφωνα με τα μυστικά αρχικά έγγραφα. Όπως γνωρίζετε, η σκοτεινή κλίκα μπλοκάρει αυτές τις πληρωμές. Φοβάται τις επιπτώσεις των τεράστιων ποσών που θα ξοδευτούν σύμφωνα με τα σχέδια του Αγίου Γερμανού.

       Οι Γήινοι σύμμαχοί μας εργάζονται με μεγάλη επιμέλεια για να διασφαλίσουν ότι αυτά τα ποσά θα διανεμηθούν στους κατάλληλους παραλήπτες. Μια μεγάλη πάλη που συνεχίζεται από το τέλος του Β’ Παγκόσμιου Πόλεμου φτάνει στο τέρμα της. Η εκπληκτική απληστία και καταπληκτική ισχυρογνωμοσύνη των Σκοτεινών καθυστέρησε το πρόγραμμα από την αρχή, και τις τελευταίες τέσσερεις δεκαετίες ο βαθμός της υπεροψίας τους πήρε δικτατορικές διαστάσεις, που αύξησαν τις πιθανότητες να πετύχουν. Εν τούτοις, τώρα έχετε ένα νομισματικό σύστημα που έχει καταρρεύσει και το οποίο, όπως ο Τιτανικός, βυθίζεται στα μελανά βάθη της ολοκληρωτικής καταστροφής. Από την άλλη πλευρά, αυτή η εξέλιξη δημιουργεί μια ευκαιρία να εκδιωχθούν αυτοί που με τέτοια επιμονή εμποδίζουν την πολυπόθητη ευημερία του κόσμου. Οι αλλαγές του επερχόμενου νέου καθεστώτος επιτρέπουν στους Γήινους Συμμάχους μας να επισπεύσουν τα πράγματα και μαζί με αυτό να απελευθερώσουν τις απορριφθείσες τεχνολογίες. Αυτά τα θέματα θα είναι μέρος των ανακοινώσεων που θα εξαγγείλουν οι προσωρινές κυβερνήσεις και θα μεταδοθούν επισήμως αμέσως αφού αναλάβουν την εξουσία.

       ΜΗΝΥΜΑ 23 Φεβρουαρίου 2010. Επιστρέφουμε με περισσότερα πράγματα να μοιραστούμε μαζί σας. Αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα μια μεγάλη δραστηριότητα στον κόσμο σας. Τίθενται οι τελευταίες πινελιές στον τρόπο με τον οποίο ένας αριθμός κυβερνήσεων πρόκειται να αλλάξει. Επιπλέον, η προετοιμασία των ανακοινώσεων, που θα δημοσιοποιήσουν το νέο νομισματικό σύστημα που θα βασίζεται στο χρυσό, βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο. Αυτές οι δραστηριότητες μας δείχνουν ότι η μεγαλειώδης μεταμόρφωση της παγκόσμιας κοινωνίας σας είναι έτοιμη να εκδηλωθεί. Έχουμε δει αυτές τις πράξεις να προχωρούν σταθερά προς τα εμπρός, και τώρα που τα προκαταρκτικά έχουν ολοκληρωθεί, οι αλλαγές τις οποίες από καιρό χρειάζονται πολλές από τις κοινωνίες σας, πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα. Αυτόν τον καιρό επιμελούμαστε τη διοικητική μέριμνα που θα επιτρέψει στις νέες κυβερνήσεις να σας παρουσιάσουν ένα τεράστιο όγκο τεχνολογιών, οι οποίες μέχρι τώρα σας είχαν κρατηθεί μυστικές, και οι οποίες ποικίλουν από τρόπους να καθαρίζετε το περιβάλλον σας μέχρι τα υπέρ ταχύτατα αεροπλάνα που θα μπορούν να μεταφέρουν επιβάτες και εμπορεύματα από τη μία πλευρά του πλανήτη στην άλλη, μέσα σε λιγότερο από μία ώρα. Αυτές οι συσκευές δίνουν τέλος στην εποχή του πετρελαίου και των ορυκτών καυσίμων και αποτελούν μόνο την αρχή αυτών που πρόκειται να επακολουθήσουν.

       Εισέρχεστε σε μία εποχή πλήρους συνειδητότητας. Σε αυτή την πραγματικότητα, τα πράγματα που θεωρείτε «φυσιολογικά» θα εξαφανιστούν σταδιακά. Εισέρχεστε σε ένα βασίλειο μεγάλης γνώσης και σοφίας, και σε αυτό το περιβάλλον γίνεστε ένα Ων που είναι ικανό να υλοποιήσει αυτό που πραγματικά χρειάζεστε, και όταν το χρειάζεστε. Εδώ ο τρόπος που βιώνετε την ύπαρξή σας μπορεί να θεωρηθεί ονειρικός και θα τη βιώνετε με απόλαυση και χαρά. Όταν αυτή η νέα περίοδος που ακολουθεί την τριτοδιάστατη πραγματικότητα σας εκδηλωθεί, θα βρεθείτε σε μία μεταβατική κατάσταση. Θα είστε όλοι σίγουροι για την ύπαρξή μας και ότι βρίσκεστε στη διαδικασία να αποκτήσετε πλήρη συνειδητότητα. Αυτό σημαίνει ότι θα εκπαιδευτείτε για να αντιληφθείτε καλύτερα το τι σημαίνει η μετάβαση σε πλήρη συνειδητότητα. Εκείνη είναι η στιγμή που θα επέμβουμε πλήρως και θα εξηγήσουμε τα πολλά θέματα τα οποία αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζετε. Αυτό το πακέτο σοφίας είναι απαραίτητο για να ολοκληρωθεί αυτή η μετάβαση. Η Ουράνια Ιεραρχία και εμείς, αναμένουμε με μεγάλη προσδοκία για να σας μεταφέρουμε αυτές τις διδαχές. Αυτές οι νέες τεχνολογίες και η γνώση που θα διευρύνει το πνεύμα σας, είναι αυτά που θα σας κάνουν να κατανοήσετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον. Εν τούτοις, δεν θα είστε σε θέση να κατανοήσετε πλήρως το μέλλον σας μέχρι ότου να αναληφθείτε σε πλήρως συνειδητά άτομα.

       Παρακολουθούμε όλες αυτές τις εξελίξεις και εκτιμούμε το πώς θα επηρεάσουν την πρώτη μας επαφή. Όσο πιο πολύ μελετούμε τον κόσμο σας, τόσο αντιλαμβανόμαστε πόσο κοντά ήρθατε σε μια σειρά καταστροφών, και από τη φύση και από τον Άνθρωπο, που θα καταδίκαζαν τον όμορφο κόσμο σας στην ολοκληρωτική καταστροφή. Η Μητέρα Γη είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Είναι το ιερό σκεύος που περιέχει τη μοναδικότητα που γέννησε τον γαλαξία μας. Δεν μπορούμε ούτε καν να διανοηθούμε ότι θα χάσει τη ζωτικότητα του επίγειου κόσμου της. Η Ουράνια Ιεραρχία γνωρίζει πολύ καλά αυτά που το σκότος σχεδίαζε με τόση αχρειότητα. Οι σκοτεινοί υπήκοοί του στον κόσμο σας βρίσκονταν κοντά στην επιτυχία όταν οι Αφέντες τους, οι Ανουνάκοι ξαφνικά συμμάχησαν με το Φως. Την τελευταία δεκαετία, το σκότος ανασυγκροτήθηκε και ετοίμασε το τελευταίο πλήγμα του, όμως εις μάτην.

       Στην πορεία αυτού του μηνύματος, σας κάναμε να δείτε την πρώτη επαφή από διαφορετικές γωνίες. Πρώτον, είναι Θείο καθήκον για εμάς να αποτελέσουμε τους μέντορές σας στην ανάληψη προς πλήρη συνειδητότητα. Η Ουράνια Ιεραρχία ζήτησε αυτή την πρώτη επαφή, παρακολουθώντας και οδηγώντας μας προσεκτικά στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα. Η Ουράνια Ιεραρχία γνωρίζει επίσης ότι η Μητέρα Γη χρειάζεται απεγνωσμένα ανανέωση. Πρέπει να ξαναενωθεί με το πεμπτοδιάστατο βασίλειο που βρίσκεται κάτω από εσάς. Αυτός ο κόσμος της Εσωτερικής (Κοίλης) Γης δεν επικοινωνεί, προς το παρόν, με το βασίλειο της επιφάνειάς της, πράγμα που αποτελεί ασθένεια, η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατόν. Αυτός είναι άλλος ένας λόγος για την επιστροφή σας σε πλήρη συνειδητότητα και την επανένωσή σας με τις διαστημικές και ουράνιες οικογένειές σας. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν ερχόμαστε να σας βοηθήσουμε σε μια επιχείρηση διαφυγής. Η Μητέρα Γη και εσείς πρέπει να ενωθείτε πάλι με την Πηγή και τη μαγευτική πραγματικότητα από την οποία προήλθατε 13 χιλιάδες χρόνια πριν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ indexB

 

Bn128.jpg

C1n06.jpg

Bn182.jpg

Bn128   Rose petals curtain

Η κουρτίνα από πέταλα ρόδων

C1n06  A cut in the brain of an extraterrestrial

Τομή στον εγκέφαλο ενός εξωγήινου

Bn182   A colony of crystal corals

Αποικία κρυστάλλινων κοραλλιών

C2n49.jpg

C2n230.jpg

Bg1089.jpg

C2n49 The sleeping beauty of our explosive desires

          Η ωραία κοιμωμένη των εκρηκτικών μας πόθων

C2n230  Orange blue and green reflections

Πορτοκαλί, μπλε και πράσινοι αντικατοπτρισμοί

Bg1089 Petrifications with precious metals

Πετρώματα με πολύτιμα μέταλα

Bg520.jpg

C2g879.jpg

Bg1043.jpg

Bg520a View from the cave by the sea

Θέα από την σπηλιά στην παραλία

C2g879  Seashore under the moonlight

        Παραλία υπό το σεληνόφως

Bg1043 A rocky coast by the ocean

Μια βραχώδης ακτή παρά τον ωκεανό

Bd99.jpg

Bd101.jpg

Bd97.jpg

Bd99  The tree with the ghosts in the haunded park

Το δένδρο με τα φαντάσματα στο στοιχειωμένο πάρκο

Bd101 The souls of the plants and flowers

ΟΙ ψυχές των φυτών και λουλουδιών

Bd97 A road with hounded trees

Ο δρόμος με τα στοιχειωμένα δένδρα

Cd208

Bg862

Cd77

Cd208 Yellow coast and sky in the 4th and 5th dimension

Κίτρινη ακτή και ουρανός στην 4η και 5η διάσταση

Bg862 A calm blue coast under the blue sky

Μια ήρεμη μπλε ακτή κάτω από τον γαλάζιο ουρανό

Cd77 Living erect cliffs in the 4th and 5th dimensions

Ζωντανοί όρθιοι βράχοι στην 4η και 5η διάσταση

Bg775

Cd598

Bg961

Bg775 Roaring waves over the brown cliffs

Βρυχώμενα κύματα πάνω από τους βράχους

Cd598 A beautiful view in the 4th and 5th dimensions

Μια όμορφη θέα στην 4η και 5η διάσταση

Bg961 A steep inhospitable coast with living rocks

Μια απότομη αφιλόξενη ακτή με ζωντανούς βράχους

An04.jpg

An05.jpg

C1n19.jpg

An21.jpg

An04 Cells against viruses in our blood

Κύτταρα εναντίον ιών στο αίμα μας

An05  Our alter ego watching us

Το άλλο εγώ που μας παρακολουθεί

C1n19  Trees in the yellow sky

Δένδρα στον κίτρινο ουρανό

An21  Anatomy of feelings

Ανατομία των συναισθημάτων