ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ-ΦΙΛΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ-ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ

A810.jpg

An237.jpg

An212.jpg

A810  The brown disk of Faistos

                 Ο καφέ δίσκος της Φαιστού

An237  In the planet of Pluto

   Στον πλανήτη Πλούτωνα

An212  Landscape in a planet of Scorpion

      Τοπίο σε πλανήτη του Σκορπιού

C2g467.jpg

An194.jpg

An96

C2g467  The many faces of the flowers

Τα πολλά πρόσωπα των λουλουδιών

An194  The navel of our earth

     Ο ομφαλός της γης μας

An96 The overflow of senses and hope

Το ξεχείλισμα των αισθήσεων και των ελπίδων

Bg94.jpg

C1n17.jpg

c2g75.jpg

Bg94  Faces hidden in our dreams 

Πρόσωπα κρυμμένα στο μυαλό μας

C1n17  The polar star which guides us

 Ο πολικός αστέρας που μας οδηγεί

C2g75  The colorful feathers of hope

    Τα πολύχρωμα φτερά της ελπίδας

 

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Επειδή δέχτηκα πολλές ερωτήσεις που ζητούσαν περισσότερες λεπτομέρειες συμπλήρωσα το παρόν κείμενο με πολλά νέα στοιχεία. Ακόμη στο τέλος του κειμένου προσέθεσα (τον Ιανουάριο 2010) πληροφορίες και για άλλους εξωγήινους (πέραν των Πλειάδιων) που μου εζήτησαν οι αναγνώστες. Επίσης στο τέλος της σελίδας μου II.2.D1 υπάρχουν 5 ηχητικές μπάρα που μπορούν να ενεργοποιήσουν όσοι θέλουν να ακούσουν μια συνέντευξη μου, όπου μίλησα περιληπτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας μέχρι το 2012 και πως αυτά θα επιλυθούν, για τις αλλαγές που θα γίνουν στην Γη και τους κατοίκους της μέχρι τότε μπαίνοντας στην πέμπτη διάσταση, καθώς και για την βοήθεια που μας δώσουν οι εξωγήινοι στην μετάβαση μας αυτή. Την συνέντευξη αυτή μπορείτε επίσης να διαβάσετε στο τέλος της σελίδας μου II.2.D1 με τις εκ των υστέρων συμπληρώσεις στα σημεία που χρειάζονταν διευκρινήσεις, για να διαπιστώσετε τον πολύτιμο ρόλο που θα διαδραματίσουν οι εξωγήινοι για τον πλανήτη μας και τους κατοίκους του.

       Α) ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

       Όπως γράφω και στα ‘’Ειδικά συμβάντα’’ (βλέπε σελ. ΙΙ.2.Β3 του site μου) ‘’Μια άλλη πηγή της έμπνευσης μου είναι να μπαίνω σε βαθύ διαλογισμό και να φαντάζομαι ότι χρησιμοποιώ την τεχνική ενός μεγάλου ζωγράφου του μέλλοντος και ότι βρίσκομαι σε έναν άλλο πλανήτη…’’. Σιγά-σιγά εξασκώντας αυτή την πρακτική παρατήρησα, με μεγάλη μου έκπληξη την πρώτη φορά, την συνείδηση μου να φεύγει από το σώμα μου και να περιπλανάται στο διάστημα, έχοντας μια αίσθηση μεγάλης ευφορίας, και να βλέπει διάφορα πρωτόγνωρα πράγματα μέχρις ότου να ξαναγυρίσει πίσω στο σώμα μου. Αυτό με τον καιρό άρχισε να συμβαίνει και τις νύχτες που κοιμόμουν, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, και όπως μου εξήγησαν ειδικοί με τους οποίους συζήτησα το γεγονός, αυτά λέγονται ‘’αστρικά ταξίδια’’ και πολλοί άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να τα κάνουν, σε πολλούς μάλιστα αυτό έχει συμβεί σε καταστάσεις νάρκωσης στο χειρουργείο.

       Ενθουσιασμένος από τις νέες μου αυτές εμπειρίες, και δεδομένου του έμφυτου ενδιαφέροντος μου για άλλους πλανήτες και πολιτισμούς, άρχισα συνειδητά να κατευθύνω τα αστρικά μου ταξίδια σε συγκεκριμένους στόχους, ζητώντας το βράδυ στον διαλογισμό μου πριν κοιμηθώ, να επισκεφθώ στον ύπνο μου έναν άλλο πλανήτη και να επικοινωνήσω με τα νοήμονα όντα που τυχόν ζουν εκεί. Μετά από πολλές προσπάθειες αυτό άρχισε, προς μεγάλη μου ευχαρίστηση, να συμβαίνει, και είτε (α) είναι αποτέλεσμα ενός φανταστικού σεναρίου που δημιουργεί το υποσυνείδητο μου ανταποκρινόμενο στην έντονη επιθυμία μου, είτε (β) έχει κάποια βάση πραγματικότητας, περίπτωση για την οποία έδινα (το 2007) μια πιθανότητα 50% να συμβαίνει. Η πιθανότητα όμως αυτή συνεχώς αυξάνει, όσο περνά ο καιρός και συμβαίνουν διάφορα γεγονότα, και διασταυρώνω τις πληροφορίες που πήρα με χαρισματικούς ανθρώπους, που έχουν παρόμοιες εμπειρίες και απόψεις, ώστε σήμερα (στα μέσα του 2009) να πλησιάζει την βεβαιότητα. Αποφάσισα λοιπόν να περιγράψω μερικές από τις πάμπολλες αυτές εμπειρίες μου και να τις βάλω στο διαδίκτυο, συνδέοντάς τες, καθ’ ότι είμαι δύσπιστος τεχνοκράτης, με χειροπιαστά γεγονότα, τα οποία ευ όσον συμβούν όπως τα έχω δει κατά τα επόμενα δύο χρόνια θα σημαίνει ότι ισχύει η περίπτωση (β), ενώ στην ακραία περίπτωση που δεν συμβούν θα σημαίνει ότι πρόκειται για την περίπτωση (α), ή ότι οι πληροφορίες που μου δίδουν δεν είναι 100% ακριβείς. Παράλληλα θεωρώ χρήσιμο να ανταλλάξω και να ελέγξω αυτές μου τις εμπειρίες (που όπως προανέφερα αποτελούν και μία από τις πηγές έμπνευσης της ζωγραφικής μου), και με άλλους ανθρώπους που τυχόν έχουν ανάλογες εμπειρίες, πράγμα που το έχω κάνει ήδη σε ορισμένες περιπτώσεις, (και μάλιστα με ανθρώπους που λειτουργούν σαν ‘‘κανάλια’’ και επικοινωνούν με τους ‘‘ανώτερους εαυτούς μας’’ και άλλες οντότητες), με πολύ θετικά αποτελέσματα.

       Σημείωση: Βάσει των όσων αναφέρω σε σχετική παράγραφο πιο κάτω οι αναμενόμενες εμφανίσεις διαστημοπλοίων έχουν ήδη ξεκινήσει σε μεγάλους αριθμούς (δείτε επίσης φωτογραφίες τους στο τέλος του κειμένου αυτού).

       Β) ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ

       Για να μην μακρηγορώ, θα αναφερθώ μόνο σε επισκέψεις που έκανα σε έναν συγκεκριμένο πλανήτη του αστερισμού των Πλειάδων (οι οποίες έχουν νομίζω επτά μεγάλους ήλιους και περίπου 200 άλλους μικρότερους και περισσότερους από 250.000 πλανήτες, πολλοί των οποίων έχουν νερό και θάλασσες όπως και η Γή), όπου τα νοήμονα όντα έχουν ως επί το πλείστον ανθρωποειδή μορφή. Όμως ξέρω επίσης και για άλλους πλανήτες τόσο στις Πλειάδες, όσο και στον Σίριο (που θεωρείται ο ερυθρός σταυρός του γαλαξία μας), στον Ωρίωνα, και στον αστερισμό του Κενταύρου, καθώς και πλανήτες σε άλλους γαλαξίες όπως της Ανδρομέδας (που αποκαλείται η ‘‘έδρα της νόησης’’). Σε αυτούς τους πλανήτες  τα νοήμονα όντα έχουν εκτός από την ανθρωποειδή και άλλες μορφές (σαυροειδείς, αιλουροειδείς, δρακοειδείς, κλπ). Το κοινό χαρακτηριστικό των περισσοτέρων από τα όντα αυτά, με τα οποία επικοινωνεί κανείς τηλεπαθητικά (δηλαδή διαβάζουν την σκέψη σου και σου μεταδίδουν αυτό που θέλουν να σου πουν, ή αυτό που τους ρωτάς, κατ ευθείαν σαν να προέρχεται από το υποσυνείδητο σου), είναι ότι είναι πολύ φιλικά και ακτινοβολούν αγάπη, πράγμα που τα κάνει ευχάριστα αποδεκτά παρά την αποκρουστική εμφάνιση που έχουν για εμάς πολλά από αυτά.

       Οι άνθρωποι λοιπόν στον συγκεκριμένο πλανήτη των Πλειάδων, άνδρες και γυναίκες, είναι πολύ ωραίοι για τα δικά μας γούστα, αλλά και πολύ φιλάρεσκοι και ψηλομύτες και έχουν μεγάλη μανία με την εμφάνιση τους, την ομορφιά γενικά και το σεξ. Είναι ιδιαίτερα ψιλοί (γύρω στα 2.00 - 2.20 μέτρα), με μεγάλα γαλάζια μάτια και μακριά δάκτυλα, ενώ τα πόδια (για πολλούς από αυτούς) αποτελούνται από τρία τμήματα με δύο γόνατα, πράγμα που δίνει μεγάλη χάρη στο λικνιζόμενο περπάτημά τους, οι δε άνδρες μπορούν ανεβάζοντας τις δονήσεις τους να μην έχουν γένια αλλά μόνον μακριά μαλλιά. Το χρώμα που επικρατεί π.χ. στα ρούχα τους, (που είναι πολύ απλά και θυμίζουν αρχαίο Ελληνικό χιτώνα, ή εναλλακτικά ρούχα των αρχαίων Βίκινγκς) και γενικότερα στο περιβάλλον, είναι το μπλε με όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου, ενώ και ο ήλιος τους είναι μπλε,  γι αυτό και ο αστερισμός τους ονομάζεται και ως οι ‘‘Μπλε Πλειάδες’’. Έχουν πολύ μεγάλη έφεση με τις τέχνες γενικά, υποπτεύομαι μάλιστα ότι κατά κάποιο μυστηριώδη τρόπο με έχουν βοηθήσει να πολλαπλασιαστεί η παραγωγικότητα μου σε ζωγραφικά μου έργα, (σήμερα στο site μου έχω φορτώσει περισσότερα από 9300 έργα μου και ακολουθούν και άλλα). Έχουν φοβερό μυαλό και είναι πολύ οργανωτικοί, με αποτέλεσμα ένας και μόνος να μπορεί να συντονίζει με ακρίβεια εκατοντάδες δραστηριότητες που συμβαίνουν συγχρόνως, σαν ένας πελώριος υπολογιστής.

       Στην ‘‘Γαλαξιακή Συνομοσπονδία’’ (δείτε σελίδα μου II.2.D2) οι Πλειάδιοι γενικά θεωρείται ότι αποτελούν τους ιστορικούς και τους επιστήμονες. Επίσης διαθέτουν υπολογιστές (υψηλής τεχνίτης νοημοσύνης) αποτελούμενους από αμινοξέα, με τους οποίους επικοινωνούν προφορικά, ακόμη δε και τηλεπαθητικά, ενώ έχουν μαζί τους μια μικρή συσκευή (όπως ένα κινητό τηλέφωνο) στην οθόνη της οποίας μπορούν να δουν πληροφορίες, εικόνες και διαγράμματα που τους μεταδίδουν τα κομπιούτερ. Ακόμη έχουν μεγάλα εργαστήρια όπου οι επιστήμονες τους ελέγχουν και κατευθύνουν τις διαφορές λειτουργίες στον πλανήτη, με γιγαντοοθόνες όπου προβάλλονται και αναλύονται δεδομένα και γεγονότα. Έχουν βιβλιοθήκες όπου οι διαφορές πληροφορίες είναι καταγεγραμμένες σε κρυστάλλους, ενώ με τους κρυσταλλικούς προβολείς μπορούν να δουν πληροφορίες και γεγονότα σε τρισδιάστατα ολογράμματα, ασχέτως του πότε αυτά συνέβησαν. Εν κατακλείδι επικεντρώνονται σε δύο βασικά ενδιαφέροντα, την τέχνη και την επιστήμη που αποτελούν και τις βάσεις του πολιτισμού τους.

       Ακόμη έχουν διαστημόπλοια σε σχήμα ιπτάμενου δίσκου διαμέτρου γύρω στα 12 μέτρα (αναγνωριστικά) και σχήματος πούρου μήκους γύρω στα 400 μέτρα (διοικήσεως). Για τα ταξίδια τους στον γαλαξία διαθέτουν δύο είδη ‘‘μητρικών’’ διαστημόπλοιων. Τα συνήθη (εξερεύνησης και επιστημών) έχουν μήκος γύρω στα οκτώ χιλιόμετρα και περιέχουν γύρω στα 700 διαστημόπλοια των δύο προηγουμένων κατηγοριών, ενώ τα μεγάλα (‘‘μητρικά διαστημόπλοια’’ για μακρινές και διαγαλακτικές αποστολές) έχουν διαστάσεις μεγαλύτερες των 100 χιλιόμετρων και περιέχουν ένα στόλο από 4000 έως 7000 μικρά διαστημόπλοια. Συγκεκριμένα τα μητρικά διαστημόπλοια των Σίριων φτάνουν την διάμετρο των 300 μιλίων (480 χιλιομέτρων περίπου) με αντίστοιχο ύψος πολλών δεκάδων μιλίων και απέραντη χωρητικότητα. Αυτό σημαίνει ότι αν η μια άκρη του είναι στην Αθήνα η άλλη φτάνει στην Θεσσαλονίκη. Τα μητρικά αυτά διαστημόπλοια ουδέποτε προσεδαφίζονται και κινούνται στα όρια και εκτός της ατμόσφαιρας. Η ηλικία των διαστημοπλοίων αυτών μπορεί να φτάνει το ένα εκατομμύριο χρόνια και η κατασκευή τους γίνεται με την βοήθεια ειδικών εργοστασίων όπου η λειτουργία τους κατευθύνεται τηλεπαθητικά με την σκέψη των επιστημόνων, ενώ χρησιμοποιείται ένα είδος υγρού μετάλλου που παίρνει την μορφή και το σχήμα που επιθυμούμε. Τα διαστημόπλοια και οι υπολογιστές τους διαθέτουν νοημοσύνη και συνειδητότιτα (όπως οι ζωντανοί οργανισμοί), και δέχονται τηλεπαθητικές εντολές από το πλήρωμα. Την στοιχειώδη αυτή συνειδητότιτα (πέραν της τεχνητής τους νοημοσύνης) τα διαστημόπλοια (αλλά και τα ρομπότ κλπ γενικότερα, που όλα τα θεωρούμε ως άψυχη ύλη), την παίρνουν και σχηματίζεται από την συλλογική συνειδητότιτα των ανθρώπων που τα κατασκεύασαν, ενώ σε κάθε άτομο και μόριο, οργανικό ή ανόργανο, περιέχεται και κάποια μορφή ψυχικής ενέργειας που μπορεί να την κάνουμε να εκδηλωθεί σε συλλογικό επίπεδο.

       Η επιβίβαση και αποβίβαση στα διαστημόπλοια, πληρωμάτων και επιβατών, γίνεται με δαιακτινισμό καθώς και η μετάβαση των διαστημοπλοίων στους διάφορους προορισμούς (καθορίζοντας τις συντεταγμένες των προορισμών ακόμη και σε άλλους γαλαξίες) και στην συνέχεια τα διαστημόπλοια εξαφανίζονται περνώντας μέσα από χρόνο-χωρικές πύλες για να βρεθούν εκεί σε λίγο και αργότερα ξαναεμφανίζονται όταν επιστρέφουν. Έτσι απαιτούνται 1.5 λεπτά για να πληκτρολογήσουν την συχνότητα μιας δια-διαστασιακής διάστασης και στην συνέχεια την του προορισμού, και μόνον 30 δευτερόλεπτα για την μετάβαση ανεξαρτήτως αποστάσεως. Με τα διαστημόπλοια τους αυτά τόσο οι Πλειάδιοι όσο και οι εξωγήινοι από τον Σίριο και άλλους 50 αστερισμούς παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Γη που την επισκέπτονται από αρχαιοτάτων χρόνων. Σημειωτέον ότι οι Ανδρομέδιοι έχουν κατασκευάσει διαστημόπλοια από πλάσμα ώστε να είναι αόρατα και άτρωτα, ενώ τα λοιπά διαστημόπλοια γίνονται αόρατα ανεβάζοντας τις δονήσεις τους. Ακόμη δεδομένου ότι τόσο τα διαστημόπλοια όσο και οι επιβάτες τους συντονίζονται στις υψηλές δονήσεις, δεν υπάρχει το πρόβλημα της αδράνειας, γι’ αυτό και μπορούν να παίρνουν απότομες στροφές και επιταχύνσεις εκατοντάδων χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο. Η φωτεινότητα που εκπέμπουν τα διαστημόπλοια οφείλεται στα ενεργειακά πεδία που το περιβάλουν που είναι το εξωτερικό για προστασία, το μεσαίο για την πλοήγηση και το εσωτερικό (που είναι και το πιο πυκνό) για την προώθηση, συνήθως δε είναι χρωματιστά.

      Όσον αφορά τον τρόπο που λειτουργούν οι κυβερνήσεις τους, από τα λίγα πού γνωρίζω, έχουν δώδεκα συμβούλια (που τα μέλη τους εναλλάσσονται), που θα λέγαμε ότι αντιστοιχούν στα δικά μας υπουργία, τα οποία καλύπτουν μεταξύ άλλων τα εξής θέματα: 1) Διοίκηση. 2) Επιστήμη. 3) Επιστήμη της ζώσης ύλης. 4) Τεχνολογία. 5) Τεχνολογία της ζώσης ύλης. 6) Πνευματική επιστήμη (της συνειδητότητας και της ψυχής). 7) Τεχνολογία της πνευματικής επιστήμης. 8) Σύμβουλοι - Μέντορες. 9) Πρέσβεις - Εκπρόσωποι. 10) Σχεδιασμός και Κατασκευές. 11) Ιστορία και Αρχεία. 12) Πολιτισμός Τέχνες και Παραδώσεις. Από ότι μπορώ να συμπεράνω από την ως άνω διάρθρωση, φαίνεται ότι δίνουν μεγάλη σημασία στην επιστήμη και τεχνολογία, και μάλιστα της ζώσης ύλης, ακόμη δε και στην ‘‘πνευματική επιστήμη’’ (φαντάζομαι ότι εννοούν την ψυχή και την συνειδητότητα των όντων γενικά, στα οποία συμπεριλαμβάνουν τα ζώα, τα φυτά, τους πλανήτες, κλπ), για την οποία (κατά τρόπο περίεργο για εμάς) έχουν αναπτύξει και σχετική ‘‘τεχνολογία’’ (φαντάζομαι ότι αφορά, μεταξύ άλλων, μεθόδους και τελετουργίες για την άνοδο της συνειδητότητας). Θεωρούν ότι το DNA τους περιλαμβάνει στους κώδικες του, όχι μόνον τα φυσικά τους χαρακτηριστικά αλλά και την προϊστορία τους από προηγούμενες ζωές και διαστάσεις, καθώς και τις εμπειρίες τους και την σοφία που απέκτησαν (μέσω αυτών). Για τον λόγο αυτό στης τελετουργίες τους στέλνουν, μεταξύ άλλων, τους κώδικες του  DNA τους μέσω του ‘‘κρυσταλλικού πλέγματος’’, (δείτε περί αυτού στην σελίδα μου II.2.D5), ώστε να διαμορφώσουν το βέλτιστο συλλογικό DNA του πλανήτη τους, που τον θεωρούν και αυτόν σαν (άλλης κλίμακας) ζωντανό όν. Τις τελετουργίες τους συνοδεύουν άσματα (που θα τα ονομάζαμε ‘‘ουράνιες μελωδίες’’) και μουσικά όργανα που θυμίζουν άρπα, τύμπανο και συνδυασμό σάλπιγγας και φλάουτου. Τέλος δείχνουν να ενδιαφέρονται για τις τέχνες και την παράδοση, ενώ δεν φαίνεται να τους απασχολούν θέματα ασφάλειας, άμυνας, δικαιοσύνης, οικονομίας, εργασίας, υγείας, κλπ, διότι προφανώς όλα αυτά τα έχουν ξεπεράσει.

       Μερικές από τις βασικές ικανότητες που έχουν και που θα αποκτήσουμε και εμείς όταν μπούμε στην ‘‘πέμπτη διάσταση’’ (δείτε επόμενη σελίδα μου II.2.D1 ‘‘Η Γη στην πέμπτη διάσταση’’) είναι οι εξής: α) Η τηλεπάθεια. Ακούνε, βλέπουν και αισθάνονται ότι υπάρχει κοντά τους ή μακριά τους, και ότι συμβαίνει ή σκέπτονται οι άλλοι σαν να είναι ένα με αυτούς. Γι’ αυτό έχουν εξασκηθεί να ‘‘κλίνουν τους άλλους διακόπτες’’ και να επικεντρώνονται μόνο σε ότι τους ενδιαφέρει, ή ότι είναι σημαντικό για αυτούς. Ακόμη η τηλεπάθεια αυτή τους συνδέει και με τα ζώα και τα φυτά, με τα οποία επικοινωνούν και τα επηρεάζουν, ακόμη δε και με τους κρυστάλλους τα νερά και την ανόργανη ύλη γενικότερα. β) Η τηλεκίνηση. Μπορούν να μετακινούν ή να  λειτουργούν με την σκέψη τους αντικείμενα ή συσκευές και να κάνουν διάφορες δουλειές. γ) Η τηλεμεταφορά. Μπορούν με την σκέψη τους να διακτινίζονται με το υλικό τους σώμα όπου θέλουν και να επιστρέφουν, ή να πετούν και να αιωρούνται στον αέρα υπερνικώντας την βαρύτητα. δ) Η υλοποίηση. Μπορούν να σκέπτονται διάφορα πράγματα (αντικείμενα ή καταστάσεις κλπ), ή να αισθάνονται διάφορα πράγματα. Όταν όμως αυτό που σκέπτονται το αισθάνονται συγχρόνως να συμβαίνει, τότε μπορούν και το υλοποιούν. Βεβαία η υλοποίηση γίνεται πληρέστερα και ευκολότερα με την χρίση συσκευών (εξομοιωτές και ολογραφικά θέατρα) που περιγράφω πιο κάτω. Πάντως αυτό ενισχύει και την θεωρία που ισχύει και για την τωρινή μας κατάσταση στην Γη, ότι δηλαδή ο καλλίτερος τρόπος για να βοηθήσουμε να γίνει κάτι, δεν είναι απλώς να το επικαλούμαστε, αλλά να αισθανόμαστε έντονα με την φαντασία μας ότι ήδη το έχουμε ή ότι ήδη συμβαίνει.

      Ζούνε αμέτρητα (χιλιάδες) χρόνια, (συνήθως 1000-3000) γι’ αυτό δεν δίνουν την σημασία που δίνουμε εμείς στον χρόνο, έμαθα δε ότι έχουν ακόμη και την δυνατότητα να ταξιδεύουν στον χρόνο, (τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον), ενώ ότι ο χρόνος συνδυάζει γι αυτούς το παρόν με το παρελθόν, ή ακόμη και με το μέλλον, και δεν βιάζονται για τίποτε. Δεν βιάζονται να πάνε σε επόμενες ενσαρκώσεις, διότι θέλουν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες και να γίνουν σοφότεροι στο ίδιο σώμα, χωρίς να χρειάζεται να ξαναρχίζουν από τη  αρχή. Μάλιστα όσο περισσότερο έχουν δουλέψει και βοηθήσει τον πλανήτη τους, τόσο υψηλοτέρα αξιώματα καταλαμβάνουν στην διοίκηση και διακυβέρνηση του, τα οποία όμως δεν είναι αξιώματα ισχύος (όπως στην Γη) αλλά μάλλον τιμητικά και ανιδιοτελούς υπηρεσίας. Η διοίκηση γίνεται συνήθως με δωδεκαμελή συμβούλια όπου τα άτομα εναλλάσσονται, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, και του κάθε θέματος επιλαμβάνεται κυρίως αυτός που διαθέτει το μεγαλύτερο ‘‘ταλέντο’’ που σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα ή πρόβλημα. Τέλος όταν αποφασίσουν να πεθάνουν (καθ ότι θεωρούν ότι κάλυψαν όλους τους στόχους της παρούσης ενσάρκωσης τους), τότε καλούν τους φίλους τους σε ένα μεγάλο αποχαιρετιστήριο πάρτι και στην συνέχεια επιβιβάζονται σε ένα δια-διαστασιακό όχημα που δημιουργούν που ονομάζεται ‘‘μέρκαμπα’’ και εξαφανίζονται (μαζί με το σώμα τους), για να πάνε σε άλλα επίπεδα που τα καθορίζουν οι επουράνιοι σύμβουλοι τους, μέχρι την επόμενη ενσάρκωση τους στον ίδιο, ή σε άλλον πλανήτη. Εν γένει θεωρούν ότι οι ψυχές κατοικούν στην ένατη διάσταση και κατεβαίνουν σε κατώτερες για να συλλέξουν εμπειρίες, για να επιστρέψουν εκεί όταν ‘‘πεθάνουν’’, ενώ στις ανώτερες διαστάσεις (10η, 11η, και 12η), κατοικούν ανώτερα όντα (άγγελοι, αρχάγγελοι, κλπ). Κάνουν λίγα, σχετικά με τον πληθυσμό τους παιδιά (χωρίς πόνους κατά την γέννηση και με σύντομη εγκυμοσύνη) και τα μεγαλώνουν συλλογικά, σαν τα παιδιά να είχαν πολλούς γονείς, ενώ έχουν (αντίθετα με άλλους εξωγήινους) μεγάλη ελευθερία στις σεξουαλικές τους σχέσεις, που τις θεωρούν ευκαιρία για ανταλλαγή ζωτικής και αναζωογονητικής ενέργειας. Τα πιστεύω τους περιγράφονται, μεταξύ άλλων, με την εξής φράση: ‘‘Βλέπουμε τον εαυτό μας σαν συσσωρευτές πληροφοριών για τον ‘Πρώτο Δημιουργό’ (δηλαδή τον Θεό), δεν κρίνουμε τον εαυτό μας και ζούμε για να μαθαίνουμε. Αν μια εμπειρία δεν μας ολοκληρώνει πάμε σε άλλη, διότι έχουμε δει πόσο τρομακτική είναι η βαρεμάρα και δεν θέλουμε να την ξαναζήσουμε’’.

       Όσον πάλι αφορά στις πόλεις τους, τα μέσα που διαθέτουν και στην τεχνολογία τους, που ευρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, ισχύουν σε γενικές γραμμές, μεταξύ άλλων, και όσα περιγράφω στην επόμενη σελίδα (ΙΙ.2.D1 του site μου) ότι θα ισχύσουν και για την Γη όταν και αυτή μπει στην ‘’πέμπτη διάσταση’’, στην οποίαν αυτοί βρίσκονται εδώ και πάμπολλα χρόνια, καθώς και όσα περιγράφω αναλυτικότερα για τις πόλεις της Κοίλης Γης στην σελίδα μου ΙΙ.2.D7. Τα κτήρια τους στις πόλεις τους συνήθως θυμίζουν πελώριους πολυώροφους κρυστάλλους, που μάλιστα μπορεί να αλλάζουν σχήμα, χρώμα και μέγεθος, και είναι διαφανείς από μέσα προς τα έξω και αδιαφανείς από έξω, ενώ οι πόρτες τους εμφανίζονται όταν το ζητήσει κανείς (τηλεπαθητικά) για να μπει ή να βγει. ΟΙ χώροι μέσα σε αυτά, δωμάτια και διαμερίσματα, ενώ έχουν συγκεκριμένες εξωτερικές διαστάσεις, όταν μπεις μέσα εμφανίζουν μια νέα εσωτερική διάσταση αρκετά μεγάλη για να καλύπτει κάθε σου ανάγκη. Τα κτήρια αυτά μπορούν εύκολα (υπερνικώντας την βαρύτητα), να μεταφέρονται σε άλλη θέση, εάν οι κάτοικοι αποφασίσουν να αλλάξουν περιβάλλον, περιβάλλονται δε από πλούσια βλάστηση με μεγάλα δένδρα. Πολλές φορές, όσο και αν μας φαίνεται παράξενο, οι διαχωριστικοί τοίχοι μεταξύ των διαμερισμάτων-κατοικιών έχουν αντικατασταθεί από κατάλληλη βλάστηση, ώστε το φυτικό στοιχείο, που αποτελεί πυγή ενέργειας για τους κατοίκους, να έχει έντονη την παρουσία του (δειτε λεπτομέρειες στη σελίδα ΙΙ.2.D7.)

       Εκείνο που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι ο πλανήτης τους είναι εσωτερικά κυλλός, αποτελούμενος από μια χονδρή κρούστα πάχους εκατοντάδων χιλιομέτρων, της οποίας η εσωτερική επιφάνεια είναι παρόμοια με την εξωτερική, ενώ στο κέντρο υπάρχει ένας πελώριος κρύσταλλος που αποτελεί τον ‘‘κεντρικό ήλιο’’. Η εσωτερική αυτή επιφάνεια (που όμως δεν επισκέφτηκα) με πληροφόρησαν ότι επίσης κατοικείται και συγκοινωνεί με την εξωτερική. Στην εξωτερική επιφάνεια υπάρχουν έξη μεγάλες ήπειροι που περικλείουν πολλές λίμνες και χωρίζονται από επτά μεγάλες θάλασσες, όπου επικρατούν τα δελφίνια που είναι όντα με συνειδητότητα στα οποία έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια και επικοινωνούν τηλεπαθητικά μαζί τους. Εντυπωσιακή είναι η πυκνή βλάστηση με τα πελώρια δένδρα και τα μεγάλα και μυρωδάτα λουλούδια που αλλάζουν χρώματα (δίνοντας την αίσθηση ότι αναπνέουν), η οποία εκτός από την ύπαιθρο επεκτείνεται και στις πόλεις. Κάτι πού φαίνεται απίστευτο, είναι ότι τα δένδρα που είναι εν γένει αιωνόβια, έχουν και αυτά κάποια μορφή συνειδητότητας και επικοινωνούν μεταξύ τους ανταλλάσοντας και καταγράφοντας ότι συμβαίνει στον πλανήτη, αποτελώντας έτσι μία μεγάλη βάση δεδομένων από την οποία οι Πλειάδιοι αντλούν πληροφορίες, καθ ότι μπορούν και επικοινωνούν τόσο με τα ζώα όσο και με τα φυτά του πλανήτη. Ακόμη δεν κόβουν δένδρα ούτε και λουλούδια, (όπως κάνουμε ασύστολα εμείς), ούτε σκοτώνουν ζώα, ενώ όταν περπατούν στην φύση τα πόδια τους δεν τσαλαπατούν την βλάστηση αλλά παραμένουν μερικά χιλιοστά πάνω από αυτήν. Τέλος θεωρούν ότι τα δένδρα αποτελούν πηγή ζωτικότητας για τον πλανήτη και τους ιδίους και στέλνουν συχνά την αγάπη τους σ’ αυτά, ενώ δεν επεμβαίνουν εις την φύση, όπως κάνουμε εμείς, αλλά την αφήνουν να αναπτύσσεται ανεμπόδιστα όπως αυτή πολύ καλά ξέρει.

       Γενικά μπορώ να πω ότι η υψηλή τεχνολογία τους συνδέεται με την υψηλή συνειδητότητα τους και η (λεπτοφυής) ενέργεια της σκέψης τους κυριαρχεί και κατευθύνει την ύλη και τις λειτουργίες της. Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι οι συσκευές υλοποίησης (εξομοιωτές) που έχουν όλοι οι εξωγήινοι, (και που σύντομα θα αποκτήσουμε και εμείς στην πέμπτη διάσταση), όπου με την σκέψη τους παραγγέλλουν (και οι συσκευές άμεσα τους παρέχουν) τα έπιπλα, τα σκεύη, τα αντικείμενα, τα ρούχα, τα φαγητά, κλπ που επιθυμούν. Όταν μάλιστα παύουν να τα χρειάζονται τα επιστρέφουν πίσω στις συσκευές, και ξαναγίνονται από υλη ενεργεία, (χωρίς να χρειάζεται να πλένουν ή να καθαρίζουν), ενώ οι τροφές και τα ποτά που τρώνε αφομοιώνονται πλήρως από το σώμα, (καθ ότι είναι στην ουσία ενεργεία και φώς) και δεν κινδυνεύουν να γίνουν υπέρβαροι, ούτε χρειάζεται να αποβάλλουν τίποτε, γι’ αυτό και δεν έχουν τουαλέτες. Η τηλεπαθητική επικοινωνία επιτυγχάνεται διότι όπως οι λέξεις δημιουργούν δονήσεις στον χώρο, έτσι και οι σκέψεις δημιουργούν δονήσεις στον αιθερικό χώρο τις οποίες αντιλαμβάνεται η συσκευή και αντιδρά καταλλήλως.  Οι εξομοιωτές ελκύουν την δια-διαστασική ενέργεια που περνά από τρία επίπεδα ‘‘μαγνητών’’ που την συμπυκνώνουν διαδοχικά ώστε σχεδόν να υλοποιηθεί και στην συνέχεια την περνούν από ‘‘πρίσματα’’ που της καθορίζουν διαφορές συχνότητες το καθένα, ενώ ο συνδυασμός των συχνοτήτων αυτών κατά διαφόρους τρόπους καθορίζει και τα διάφορα είδη της ύλης που παράγει ο εξομοιωτής για να τα χρησιμοποιήσουμε. Έτσι δίνουμε π.χ. τηλεπαθητική εντολή στον εξομοιωτή να δημιουργήσει ένα τραπέζι για 10 προσκεκλημένους μας, με τα σερβίτσια και τα φαγητά της επιλογής μας, και αφού φάνε οι καλεσμένοι μας τα επιστρέφουμε πίσω στον εξομοιωτή που τα ξανακάνει ενέργεια. Ομοίως επιλέγουμε την διακόσμηση του σπιτιού μας ή τα ρούχα που θέλουμε κάθε φορά, τα οποία σημειωτέον προσαρμόζονται τέλεια στο σώμα μας και μεταβάλουν την θερμομόνωση που παρέχουν (λειτουργώντας και σαν κλιματιστικά) και το πόσο εφαρμοστά η χαλαρά είναι κατά την εκάστοτε επιθυμία μας. 

       Για να καθαρίζονται μπαίνουν σε ‘‘δονητικά ηχητικά ντους’’ για 30-60 δευτερόλεπτα που πάλλουν έντονα το δέρμα (συμπεριλαμβανομένων και των δοντιών), ώστε να απελευθερωθεί κάθε ακαθαρσία και κακοσμία, ενώ για άλλα 30-60 δευτερόλεπτα ‘‘βομβαρδίζεται’’ το δέρμα ώστε να απομακρυνθεί κάθε περιττό, και βγαίνοντας υλοποιούν με τους εξομοιωτές και τα ρούχα που προτιμούν. Παράλληλα τα ντους αυτά σου προσφέρουν και ένα αναζωογονητικό μασάζ που εξισορροπεί την ενεργεία και σε ξεκουράζει και αναζωογονεί σωματικά, πνευματικά και ψυχικά. Τα κρεβάτια τους όταν ξαπλώσεις παίρνουν το σχήμα του σώματος και σε περιβάλουν απαλά ώστε να αισθάνεσαι ότι ξαπλώνεις σε σύννεφα, (πράγμα που όταν το δοκίμασα με έκανε να θέλω να μένω ξαπλωμένος επί ώρες, απολαμβάνοντας συγχρόνως και την ζωογόνο ενέργεια που όλο το σπίτι εκπέμπει), ενώ μία με δύο ώρες ύπνου την ημέρα είναι υπερ αρκετές για να ξεκουράσει όλλα σου τα όργανα. Σημειωτέον ότι τα σπίτια είναι όλο καμπύλες, χωρίς εν γένει γωνίες και ακμές, ώστε να ρέει ελεύθερα η ενέργεια που τα πλημυρίζει, η οποία δημιουργεί και ένα αίσθημα εσωτερικής και συνεχούς χαράς και ευεξίας,

       Μεγαλύτερης κλίμακας συσκευές είναι τα λεγόμενα ‘‘ολογραφικά θέατρα’’ όπου δίνεις π.χ. τα σχέδια και τις λεπτομέρειες του σπιτιού που θέλεις να αποκτήσεις, με τον κήπο του και το περιβάλλον του, και σε σύντομο χρονικό διάστημα, (νομίζω ωρών, ή το πολύ μιας ημέρας), το σπίτι βρίσκεται μπροστά σου απόλυτα αληθινό και έτοιμο να το κατοικήσεις, ενώ στην συνέχεια μπορείς να το αλλάζεις (π.χ. να το μεγαλώνεις) ανάλογα με τις επιθυμίες σου. Επίσης τα θέατρα αυτά μπορούν να δημιουργούν και ‘‘εικονικές πραγματικότητες’’ π.χ. στο πίσω κήπο του σπιτιού σου μια ωραία λίμνη με τα ψάρια της όπου να μπαίνεις και να κολυμπάς χιλιόμετρα ενώ στην ουσία έχεις μετακινηθεί λίγα μόνον μετρά. Έτσι μπορείς να αισθάνεσαι ότι κάνεις τις διακοπές σου π.χ. σε ένα τροπικό νησί με την βλάστηση και την πανίδα του, χωρίς στην πραγματικότητα να έχεις φύγει από τον χώρο σου, ή ότι κάνεις σκι σε μία χιονισμένη πλαγιά και η συσκευή να μετακινεί το εικονικό περιβάλλον γύρω σου (ακόμη και τον αέρα που σε φυσάει) με μεγάλη ταχύτητα, ώστε να νομίζεις ότι έχεις διανύσει χιλιόμετρα. Ακόμη τα ολογραφικά θέατρα μπορούν να μας παρέχουν πληροφόρηση με τα ‘‘παράθυρα εκπαίδευσης’’ που δημιουργούν, μέσα από τα οποία μπορούμε να δούμε τρισδιάστατα και ολογραφικά όλες τις πληροφορίες και τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στα συμπαντικά ‘‘ακασικά’’ αρχεία ενώ ακόμη οι πεμτοδιάστατοι εξωγήινοι  μπορούν επί πλέον να διαβάζουμε και τις σκέψεις των όντων που εμφανίζονται εκεί. Τέτοια θα ήσαν π.χ. όσον αφορά στον πλανήτη Γη, η πάλη δυο προϊστορικών τεράτων, η ζωή στην αρχαία Αίγυπτο, μια ομιλία του Χριστού, ή η μάχη των Θερμοπυλών ή του Βατερλό, ή ο Μπετόβεν να συνθέτει, κλπ.

       Βεβαίως και τα ολογραφικά θέατρα έχουν τους περιορισμούς τους, γι’ αυτό για να κατασκευάσουμε κάτι μεγάλο και πολύπλοκο (όπως είναι π.χ. ένα διαστημόπλοιο), απαιτούνται ειδικά εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας, που εκτός από την ενέργεια χρησιμοποιούν και ήδη υπάρχουσα ύλη, όπως π.χ. κρυστάλλους, ‘‘υγρά μέταλλα’’, πλάσμα, κλπ, (όπου μια μικρή σχετικά ποσότητα μπορεί να επαναλαμβάνει εαυτήν και έτσι να αυξάνει όσο χρειαστεί), ενώ το ολογραφικά θέατρα και οι τηλεπαθητικές εντολές αποτελούν απλώς ‘‘εργαλεία’’ μέσα στα εργοστάσια αυτά. Τέλος για επεμβάσεις σε κλίμακα αστρικών σωμάτων (πλανήτες, ήλιους, κλπ), απαιτείται και η συνδρομή του Θεού-Πρώτου Δημιουργού που υλοποιείται μέσω των πνευμάτων– Αρχαγγέλων που εμείς τα ονομάζουμε ‘‘Ελοχήμ’’ και είναι οι φορείς της Θεϊκής ενέργειας και δημιουργίας.

       Ακόμη μία άλλη πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή είναι της τηλεπικοινωνίας, όπου μπορούν να καλέσουν οποιοδήποτε άτομο στον πλανήτη (αλλά και σε ολόκληρο τον γαλαξία), και να εμφανιστεί μπροστά τους το τρισδιάστατο ολόγραμμα του σε φυσικό μέγεθος, με το οποίο μπορούν να συνομιλούν μετατρέποντας (με κατάλληλη συσκευή) αυτόματα την γλώσσα τους στην δική του, και αντιστρόφως, ενώ συγχρώνως και ο ίδιος μεταφέρεις το ολόγραμμα σου στον χώρο του άλου. Σε πονηρή ερώτηση μου για το αν μπορεί κανείς να κάνει και άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα με ένα ωραίο ολόγραμμα, μου απάντησαν ότι μάλλον όχι, διότι αυτά τα  ολογράμματα είναι δυστυχώς άυλα.

       Έχω επίσης την εντύπωση ότι, σε αντίθεση με τους ανθρώπους της Γης, οι ιστοί του σώματος τους έχουν μια έντονα κρυσταλλική μορφή (με βάση την σιλικόνη αντί τον άνθρακα), πράγμα που τους κάνει πολύ δυνατούς και ανθεκτικούς σε εξωτερικές επιδράσεις. Η εξωτερική τους εμφάνιση εξακολουθεί να παραμένει νεανική (σαν να είναι 20-30 ετών) ανεξαρτήτως μεγάλης ηλικίας, ενώ θεωρούνται παιδιά μέχρι τα 20, έφηβοι από τα 20 έως τα 70 και ενήλικες μετά τα 70 χρόνια ζωής (με βάση τον δικό μας χρόνο). Έως ότου να ενηλικιωθούν λαμβάνουν εντατική εκπαίδευση με μέσα (όπως ολογραφικοί υπολογιστές και κρυσταλλικές βιβλιοθήκες), που σε σύντομο χρόνο παρέχουν τις γνώσεις που εμείς δίδομε σε ένα ολόκληρο σχολικό έτος, και μάλιστα σε ένα περιβάλλον χαράς και έντονου ενδιαφέροντος. Στην ανάπτυξή τους αυτή υποστηρίζονται από μια ομάδα πολλών ανθρώπων (που μπορεί να φθάνουν και τους 60), οι οποίοι λύνουν τις απορίες τους και τους βοηθούν στην πρακτική εφαρμογή των γνώσεων και της εκπαίδευσης που παίρνουν, ενώ συγχρόνως τους ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και τη ασφάλεια που νιώθουν. Δεν χρειάζονται στην πραγματικότητα ύπνο όπως εμείς αλλά λίγη ώρα (π.χ. 120 γήινα λεπτά την ημέρα) διαλογισμού για να ξεκουραστούν και να ανανεωθούν, ενώ ότι εργασία και αν κάνουν τους δημιουργεί χαρά, όπως δημιουργεί για μας το παιχνίδι. Βεβαίως έχουν και αυτοί παιχνίδια και μάλιστα ομαδικά, που τα παίζουν σε όλες τις ηλικίες, πολλά των οποίων βασίζονται στις τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές τους ικανότητες, χωρίς όμως να κυριαρχεί το στοιχείο του ανταγωνισμού. Συνηθίζουν να χορεύουν και να τραγουδούν (με ρυθμούς που θυμίζουν άπω ανατολή) όπως και εμείς, συνήθως κατά τρόπο τελετουργικό, ενώ μια από τις βασικές τους διασκεδάσεις είναι και οι τελετουργίες που κάνουν καθημερινώς, που εκτός από την χαρά και την βοήθεια που τους προσφέρουν βοηθούν και τον πλανήτη τους αλλά και τον γαλαξία τους γενικότερα.

       Τέλος δείχνουν να ξέρουν με κάθε λεπτομέρεια το τι συμβαίνει στην Γη, σαν να τα έχουν δει σε τηλεόραση, ή να τα έχουν διαβάσει σε σκέψεις γήινων, ενώ εκείνο για το οποίο ρωτούν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι για το πως αισθανθήκαμε όταν μας συνέβη το ένα ή το άλλο γεγονός, και μάλιστα τα συναισθήματα μας σε περιπτώσεις πόνου, λύπης, απελπισίας, ανέχειας, κλπ, συναισθήματα που δεν μπορούν να νιώσουν, διότι οι ανωτέρω αιτίες έχουν προ πολλού πάψει να υπάρχουν στον πλανήτη τους. Μάλιστα ο πολυπληθής στόλος των διαστημοπλοίων, των 50 και πλέον γαλαξιακών αστερισμών της συνομοσπονδίας που είναι επιφορτισμένοι με το να εξασφαλίσουν την όσο το δυνατόν ανώδυνη και ασφαλή μετάβαση της Γης στην πέμπτη διάσταση, παρακολουθεί από κοντά το τι συμβαίνει στην Γη και αποτρέπει καταστρεπτικές ενέργειες  των ισχυρών που μας κυβερνούν. Έτσι εξουδετέρωσαν δύο φορές τις πυρηνικές κεφαλές πύραυλων κλπ, για όσο διάστημα υπήρχε κρίση που μπορούσε τυχόν να οδηγήσει στην χρήση τους, ενώ ενημέρωσαν όλες τις κυβερνήσεις των πυρηνικών χωρών ότι δεν θα επιτρέψουν σε καμία περίπτωση την χρήση πυρηνικών όπλων (που σημειωτέον ότι η ενεργεία τους περνά και σε πέραν της τρίτης διαστάσεις). Ακόμη εξουδετέρωσαν και εξουδετερώνουν ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής που προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστροφές που να αποδώσουν σε τρομοκράτες, για να δικαιολογήσουν την κήρυξη στρατιωτικού νομού και κατάργηση των όσων ελευθεριών έχουν πραγματικά απομείνει στον ταλαίπωρο λαό της. Δύο τέτοιες ενέργειες ήταν π.χ. η χρυσή χημικών όπλων σε μεγάλο αεροδρόμιο των ΗΠΑ, όπου ειδοποίησαν τηλεπαθητικά τους υπεύθυνους συντηρητές να ελέγξουν τους αεραγωγούς και να εντοπίσουν τα χημικά σώζοντας χιλιάδες ζωές, και ο εμπρησμός σε μεγάλο διυλιστήριο του Τέξας, όπου επίσης ειδοποίησαν και σβήστηκε εγκαίρως η φωτιά, που αλλιώς θα είχε τις καταστρεπτικές συνέπειες της εκτάσεως πυρηνικής έκρηξης. Σε ερώτηση μου γιατί δεν απέτρεψαν την καταστροφή των δύο πύργων στην Νέα Υόρκη, που όλοι πλέον ξέρουμε ότι ήταν έργο της  CIA, που παράλληλα με την πρόσκρουση των δύο μη επανδρωμένων στρατιωτικών αεροπλάνων, ανατίναξε με εκρηκτικά που έβαλε σε κάθε όροφο τα δύο κτήρια, που αλλιώς δεν θα έπεφταν, όπου σκοτώθηκαν χιλιάδες (έκτος από τους Εβραίους που ειδοποιήθηκαν να μην πάνε εκείνη την ημέρα στη δουλειά τους).για να δικαιολογηθεί η επέμβαση στο Αφγανιστάν και στην συνέχεια στο Ιράκ, καθώς και η ψήφηση αντιλαικών ανελέυθερων νόμων (δείτε http://www.youtube.com/watch?v=SLBWIi3ykxk και http://www.youtube.com/watch?v=hSwJZoxr77c&feature=related,http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw&feature=PlayList&p=0484F20532E038FD&index=0&playnext=1) η απάντηση τους ήταν διότι ήθελαν κάποτε να βγει στην επιφάνεια ο σκοτεινός ρόλος που διαδραματίζουν οι κυβερνόντες τον πλανήτη δισεκατομμυριούχοι τραπεζίτες, που διορίζουν (και καμιά φορά σκοτώνουν) προέδρους, που τους χρησιμοποιούν σαν πειθήνια όργανα τους.

       Γ) ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ

       Από αυτούς, αλλά και από άλλους εξωγήινους, έμαθα και διασταύρωσα πολλά πράγματα που μου είπαν για την Γη μας. Το κύριο χαρακτηριστικό της Γης που την κάνει μοναδική στον γαλαξία μας είναι οι πολλές ‘’πύλες’’ που έχει που θα την καταστήσουν το ‘‘αεροδρόμιο’’ του γαλαξία όταν η Γη μπει και αυτή στην ‘’πέμπτη διάσταση’’. Μέσω των ‘‘χρόνο - χωρικών’’ αυτών πυλών μπορεί ένα άτομο κατάλληλα εξοπλισμένο, ή ένα διαστημόπλοιο, να μπει και να μεταφερθεί άμεσα στην άλλη άκρη του γαλαξία, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύει επί χιλιετηρίδες. Πολλές τέτοιες πύλες έχει και η Ελλάδα όπως π.χ. στον βράχο της Ακροπόλεως, στην περιοχή του μαντείου των Δελφών, στην αρχαία Ολυμπία, αλλά και σε όλους σχεδόν τους αρχαίους ιερούς τόπους, που την καθιστούν μία προνομιούχο χώρα στην Γή. Οι πύλες αυτές αρχίζουν σιγά-σιγά να ενεργοποιούνται, βοηθώντας τον επισκέπτη στην έμπνευση και στην λήψη πληροφοριών, σαν αυτές να προέρχονται από το υποσυνείδητό του. Γι’ αυτό συνιστώ στους επισκέπτες των χώρων αυτών να το επιχειρήσουν, κάνοντας (όσοι ξέρουν) διαλογισμό, και πιστεύω ότι οι πιο ‘‘ευαίσθητοι’’ θα δοκιμάσουν την ευχάριστη έκπληξη που δοκίμασα και εγώ. Σημειωτέον ότι πολλές φορές οι πληροφορίες αυτές διοχετεύονται κατ ευθείαν στο υποσυνείδητο και δεν γίνονται αμέσως αντιληπτές από εμάς, μέχρις ότου να χρειασθεί να τις αξιοποιήσουμε, οπότε βγαίνουν στην επιφάνεια και μας καθοδηγούν. Σημειωτέον ότι πρόσφατα στους Δελφούς απαγορεύουν πλέον οι αρχές (με κάποια αστεία δικαιολογία) την πρόσβαση στα ενεργοποιημένα αυτά σημεία. Τέλος ειδικότερα πάνω από το Ιράκ και το Ιράν υπάρχουν πελώριες πύλες που μπορούν να χωρέσουν διαστημόπλοια μήκους δεκάδων χιλιομέτρων, πράγμα που καθιστά και τις χώρες αυτές προνομιούχες.

       Ακόμη στο τέλος του 2008 άρχισε να ενεργοποιείται και μια πύλη που βρίσκεται σε μία έκταση 50 στρεμμάτων στην Αττική (που το υποσυνείδητο μου με είχε οδηγήσει να αγοράσω), κοντά σε αρχαίο ναό του Απόλλωνα, που στο υπέδαφος της υπάρχουν μεγάλες ποσότητες κρυσταλλικού χαλαζία. Πολλοί (ευαίσθητοι) φίλοι μου που με επισπεύτηκαν εκεί τελευταία, ένοιωσαν μια έντονη ενέργεια να τους γεμίζει και ορισμένοι την αισθάνθηκαν πολύ δυνατά. Από την πύλη αυτή περιμένω με ανυπομονησία να έχω την πρώτη φυσική επαφή με τους Πλειάδειους, όταν αποφασίσουν να κατεβούν στον πλανήτη μας, όπως μου υποσχέθηκαν. Τέλος θέλω να προσθέσω ότι υπάρχουν τρεις κατηγορίες πυλών. α) Οι λεγόμενες ‘‘σκουληκότρυπες’’ για άμεση μετάβαση από ένα σημείο σε άλλο, που για κατανόηση της λειτουργίας τους φανιστείτε δύο απομεμακρυσμένα σημεία σε έναν χάρτη (δυο διαστάσεων), που όμως αν διπλώσουμε το χαρτί του χάρτη ώστε το ένα σημείο να πέσει πάνω στο άλλο (τρίτη διάσταση) τότε η μετάβαση γίνεται άμεση. β) Οι χρονο-χωρικές πύλες (gates) που μέσω αυτών μπορούμε να ταξιδέψουμε τόσο στον χρόνο (μπρος ή πίσω), όσο και να πάμε σε μια άλλη διάσταση, από την οποία όμως μπορούμε να επιστρέψουμε σε οποιαδήποτε (απομεμακρυσμένο ή μη) σημείο της αρχικής μας διάστασης μέσα σε 30 δευτερόλεπτα (όπως είδαμε και προηγουμένως). γ) Οι απλές πύλες (portals που είναι και οι πολυαριθμότερες), μέσω των οποίων παίρνουμε πληροφορίες και επικοινωνούμε με άλλες οντότητες (πνεύματα, κλπ), ή μέσω των οποίων περνάμε σε ‘‘παράλληλες πραγματικότητες’’ που συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο με την δική μας. Εμπειρίες τέτοιων πυλών portals και παραλλήλων πραγματικοτήτων ειχαν ορισμένοι άνθρωποι (που μου τηλεφώνησαν σχετικά με τις εμπειρίες τους), όπου ενώ προχωρούσαν στην φύση βρέθηκαν ξαφνικά σε ένα τελείως διαφορετικό τοπίο από αυτό που ήξεραν, για να επανέλθουν αργότερα στο γνωστό, ενώ αν υπήρχε κάποιος που θα τους παρακολουθούσε, θα τους έβλεπε να εξαφανίζονται ξαφνικά για να επανεμφανιστούν αργότερα κάπου αλλού. Έτσι εξηγούνται και τα ίχνη που εντοπίζονται στο χιόνι στα Ιμαλάια, τα οποία ξεκινούν και διακόπτονται ξαφνικά, και που οφείλονται στο πλάσμα big foot (μεγαλοπόδαρο) που κατά διαστήματα περνάει για λίγο από την δική του στην δική μας πραγματικότητα.

       Ένα άλλο χαρακτηριστικό του πλανήτη μας που τον κάνει πολύτιμο για την ‘’Γαλαξιακή Συνομοσπονδία’’, στην οποία θα συμμετάσχουμε όταν μπούμε στην πέμπτη διάσταση, είναι η μεγάλη ποικιλία του ορυκτού μας πλούτου που δύσκολα τον βρίσκεις σε άλλους πλανήτες, και που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σπουδαιότητα εκ του ότι, με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας, μικρή ποσότητα ενός ορυκτού μπορεί να καλύψει πολλαπλάσιας ποσότητος ανάγκες. Κάτι ακόμη που δηλώνει την σημασία του πλανήτη μας, είναι το παραμύθι που λένε οι Ανδρομέδιοι στα παιδία τους που λέει: ‘‘Κάποτε ο κόσμος αποφάσισε να είναι όλο αγάπη και το αρνητικό μέρος του εαυτού του το απομάκρυνε και συνέχισε να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται μέσα στην αγάπη. Κάποια στιγμή όμως έφτασε σε ένα όριο που ο Δημιουργός του είπε ότι για να ανέβει ψιλότερα πρέπει να έχει μαζί του και το αρνητικό κομμάτι του που απομάκρυνε. Αυτό όμως είχε επίσης μεγαλώσει και αναπτυχθεί και μία ένωση μαζί του θα προκαλούσε ανισορροπία στο σύμπαν και καταστροφή. Γι αυτό αποφάσισε και έστειλε ένα μικρό κομμάτι του, κατάλληλα προετοιμασμένο, το οποίο πήγε και ενσωματώθηκε στο αρνητικό αυτό τμήμα για να το μαλακώσει και να το αλλάξει, ώστε στην συνέχεια η συνένωση να μπορεί να γίνει ομαλά χωρίς ανισορροπίες, Το τμήμα αυτό που έστειλε ονομάζεται ‘‘οι Γήινοι’’. Την ερμηνεία αυτού του παραμυθιού που φανερώνει την σημασία που έχει το πείραμα αυτό με την Γη και την μετάβαση της στην πέμπτη διάσταση, θα δώσω σε προσεχή μου σελίδα.

      Επίσης με πληροφόρησαν για την Σελήνη, η οποία (αντίθετα με το ότι πιστεύουμε) αποτελεί τεχνητό δορυφόρο της Γης. Αυτή ήταν το σπουδαιότερο επιστημονικό διαστημόπλοιο στον στόλο των Πλειάδων, με αποστολή να εξερευνά την ζωή σε διάφορους πλανήτες του γαλαξία, αποτελούμενη από φλοιό τιτανίου και κενό εσωτερικά, γεμάτο με επιστημονικά εργαστήρια. Όταν έφτασε στην Γή το πλήρωμα του εντυπωσιάστηκε από το οικοσύστημα της και τον πλούτο της, και παρέμεινε εκεί αρχικά για να την μελετήσει και αργότερα για να την προστατεύσει από ερπετοειδείς εξωγήινους εισβολείς, οι οποίοι όμως κατέστρεψαν το σύστημα προώθησης της (που βασίζονταν σε κρυστάλλους), και έτσι παρέμεινε έκτοτε εγκλωβισμένη ως δορυφόρος της Γης, ενώ η σημερινή κατάσταση της επιφανείας της δημιουργήθηκε από τα ουράνια σώματα και άλλα υλικά που έπεσαν επάνω της δια μέσου των χιλιετιών. Σημειωτέον ότι όταν οι αστροναύτες του Απόλλων δημιούργησαν, για λόγους ερευνητικούς, μια έκρηξη στην επιφάνεια της Σελήνης, αυτή αντηχούσε επί ώρες, πράγμα που η NASA (όπως έκανε και με τόσα άλλα θέματα) το απέκρυψε. Όταν πάντως μπούμε στην πέμπτη διάσταση, η Σελήνη θα ενεργοποιηθεί εκ νέου και θα συνεχίσει το ταξίδι της προς τον Άρη και τον πλανήτη Μάλτεκ που έχει διαλυθεί (κατά τον πόλεμο ‘‘καλών’’ και ‘‘κακών’’) και κατέληξε σε μια ζώνη μετεωριτών, αλλά που θα δημιουργηθεί εκ νέου τότε, ενώ και η Γη θα αποκτήσει εκ νέου τους δύο φυσικούς της δορυφόρους που κατεστράφησαν (δείτε επομένη παράγραφο). Τέλος η επαναδημιουργία πλανητών και δορυφόρων καθώς και η αναζωογόνηση των ερημωθέντων από τους πολέμους πλανητών, ώστε να γίνουν κατοικήσιμοι, θα γίνει στην πέμπτη διάσταση (βάσει του θεϊκού σχεδίου επαναφοράς του ηλιακού μας συστήματος στην αρχική του κατάσταση), με την βοήθεια των Ελοχήμ που είναι οι φορείς της θείας δημιουργίας. Υπάρχει μάλιστα και το σενάριο επαναφοράς ολόκληρου του ηλιακού μας συστήματος στον αστερισμό του Σίριου, όπου αρχικά ήταν και από όπου μεταφέρθηκε από τους Ελοχήμ στην άκρη αυτή του γαλαξία, για να προχωρήσει προστατευμένο στο σημαντικό αυτό πείραμα που επιτελείται στην Γη.

      Ακόμη έμαθα και πολλά άλλα εντυπωσιακά πράγματα όπως, για το πώς πριν από 900.000 χρόνια περίπου εξωγήινοι, κυρίως από τον Σίριο, δημιούργησαν στην Γη μια αποικία τους την Λεμούρια (Mου) στον Ειρηνικό (μεγαλύτερη από την Ασία, εκτεινόμενη από τις Φιλιππίνες μέχρι και την Χαβάη), η οποία αργότερα δημιούργησε άλλες αποικίες στην Γη μεταξύ των οποίων την Ατλαντίδα στον Ατλαντικό, (εκτεινόμενη από την Καραϊβική μέχρι και τας Καναρίους και κοντά στις Αγγλικές νήσους). Στήν Ατλαντίδα, πριν περίπου 300,000 χρόνια, ήρθαν νέοι κάτοικοι, κυρίως από τις Πλειάδες και τον Βήτα του κενταύρου. Είχαν επηρεαστεί από τον μεγάλο σκοταδισμό της Anchara (ένωση των ‘‘κακών’’ εξωγήινων), και ήσαν πιο άμεσα υπεύθυνοι για κακόβουλες ωμότητες που προκαλεσαν. Επίσης έμαθα για τις αιτίες για τις οποίες οι ανεπτυγμένοι αυτοί πολιτισμοί καταστράφηκαν, (ενώ πληροφορίες για την ζωή γενικότερα σε αυτές, λόγω των πόλων ερωτήσεων που πήρα, μπορεί να περιλάβω σε προσεχή σελίδα μου). Για τις αιτίες καταστροφής της Λεμούριας και της Ατλαντίδος συνοπτικά αναφέρω εδώ τα εξής: Η Λεμούρια καταστράφηκε από τους ‘‘κακούς’’ Άτλαντες οι οποίοι με τις ελκτικές ακτίνες πελώριων διαστημόπλοιων των ‘‘κακών’’ εξωγήινων συμμάχων τους, μετακίνησαν έναν από τους δύο φυσικούς δορυφόρους που είχε τότε η Γη (στο μέγεθος των ¾ της σημερινής σελήνης). Τον φυσικό αυτό δορυφόρο διέλυσαν με τις πολεμικές ακτίνες των διαστημοπλοίων, λίγο πριν μπει στην ατμόσφαιρα και κατεύθυναν τα συντρίμμια του επάνω στην Λεμούρια, η οποία χτυπημένη από τα συντρίμμια αλλά και από τις προσκληθείσες εκρήξεις υπόγειων φυσικών αερίων και ηφαιστείων βυθίστηκε, ενώ όσοι επέζησαν κατέφυγαν στην εσωτερική Γη δημιουργώντας την πόλη Τέλος. Στην συνεχεία,  σε μια προσπάθεια παγκόσμιας κυριαρχίας, κατέστρεψαν και μια άλλη μεγάλη Λεμουριανή αποικία που δεν υποτάσσονταν, την Γιου στο Θιβέτ, της οποίας οι επιζήσαντες κατέφυγαν στην σημερινή Σιαμπάλα πρωτεύουσα της Κοίλης Γης (δείτε σελίδα μου II.2.D7).

       Παράλληλα προχώρησαν οι επιστήμονες της άρχουσας τάξης σε γεννητικά πειράματα (με την βοήθεια και των ‘‘κακών’’ εξωγήινων), για να δημιουργήσουν μια φυλή υποανάπτυκτων ανθρώπων που θα τους χρησιμοποιούσαν σαν σκλάβους εμφανιζόμενοι σ’ αυτούς σαν οι θεοί τους. Στην προσπάθεια τους αυτή αντιδρούσαν ορισμένοι φωτισμένοι επιστήμονες, οι οποίοι για τον λόγο αυτό εξορίζονταν σε μια άλλη Λαιμουριανή αποικία την Ιωνία στην νοτιοανατολική Ευρώπη, όπου βρίσκεται και η σημερινή Ελλάδα. Με τα πειράματα αυτά, (πού είχαν ως παρενέργειες και την δημιουργία τεράτων όπως οι Κένταυροι, ο Μινώταυρος, ο Κύκλωπας, κλπ της Ελληνικής μυθολογίας), κατόρθωσαν τελικά να αποσυνδέσουν και να  απενεργοποιήσουν τους 10 από τους 12 έλικες του DNA των ανθρώπων, οι οποίοι όμως υπάρχουν και παρέμειναν αδρανείς στο ενεργειακό τους σώμα, διότι δεν πρόλαβαν να τους εξαφανίσουν λόγω της επελθούσης καταστροφής τους. Αυτό καθιστά πολύ ποιο εύκολη και γρήγορη την επανασύνδεση και ενεργοποίηση των κωδικών και των υπολοίπων 10 ελίκων, γεγονός που θα μας μετατρέψει από μερικώς συνειδητά όντα σε πλήρως συνειδητά πεμπτοδιάστατα όντα. Η καταστροφή τους επήλθε στην προσπάθεια τους να καταστρέψουν την ‘‘ανυπάκουη’’ Ιωνία χρησιμοποιώντας (όπως και για την Λεμούρια), τον δεύτερο φυσικό δορυφόρο της Γης. Την προσπάθεια τους όμως αυτή αντελήφθησαν εγκαίρως οι επιστήμονες της Ιωνίας που περίμεναν κάτι τέτοιο, και οδήγησαν τελικά τα συντρίμματα του δορυφόρου στην Ατλαντίδα και την κατέστρεψαν. Στην συνέχεα πολλοί Ιόνιοι κατεβήκαν και εγκαταστάθηκαν στην Σιαμπάλα της Κοίλης Γης, ενώ οι ολίγοι που παρέμειναν είναι οι μακρινοί πρόγονοι των Ελλήνων, εξ ου και ο υψηλός πολιτισμός της αρχαίας Ελλάδος. Αντίθετα οι επιζήσαντες Άτλαντες τις ‘‘ελίτ’’ κατέφυγαν στον Βήτα του Κενταύρου, ενώ οι ‘‘σκλάβοι’’ παρέμειναν στην Γη ζητώντας νέα αφεντικά, που ως τέτοια εμφανιστήκαν οι Ανουνάκοι, που φρόντισαν να καταστήσουν σκλάβους και όλους τους άλλους κατοίκους του πλανήτη, (πολλούς από τους οποίους εξολόθρεψαν με διάφορους κατακλυσμούς, πυρκαγιές, πανδημίες και δημιουργώντας τους μεταξύ τους πολέμους).

       Προς ολοκλήρωση της ιστορίας θα πρέπει να προσθέσω ότι ο Άτλας που ήταν ο τελευταίος ‘‘βασιλιάς’’ της Ατλαντίδος (ένας από τους δώδεκα που εναλλάσσονταν κάθε δεκαετία), ήταν αντίθετος με τα γενετικά πειράματα και αντιδρούσε, επειδή όμως φοβόταν για την ζωή του και της οικογένειας του, έστειλε τον αδελφό της γυναίκας του Μάγιαμ στην Αμερική, και τον γιο του Όσιρις και την κόρη του Ίσις στη Αίγυπτο, οι οποίοι ηγήθηκαν των εκεί αποικιών. Μετά την καταστροφή της Ατλαντίδος, τους Άτλαντες διαδέχτηκαν οι Ανουνάκοι, (‘‘κακοί’’ εξωγήινοι από τον πλανήτη Ιμπίρου), με μορφή άλλοι ανθρώπων, άλλοι γιγάντων και άλλοι δαιμόνων, (αυτοί που εμφανίζονταν στην μαύρη μαγεία). Αυτοί για 13.000 χρόνια εμφανίζονταν (με τις υπερφυσικές τους δυνάμεις) σαν θεοί – δημιουργοί των ανθρώπων, που εισήγαγαν ή μετάλλαξαν τις διάφορες θρησκείες, αφ’ ενός για την εύκολη χειραγώγηση των πιστών, και αφ’ ετέρου για να εισπράττουν την ενέργεια με την λατρεία που τους δίδουμε, νομίζοντας ότι την δίνομε στον Θεό-Πρώτο Δημιουργό και τους πραγματικούς εκπροσώπους του. Οι ενέργειές τους αυτές, που τις επότρεψε αρχικώς η Θεία Ιεραρχίας (έτσι ώστε η Γη να περάσει στο σκοτάδι και στη συνέχεια να επιστρέψει στο φως, σύμφωνα με το Θείο Σχέδιο), στην συνέχεια τις περιόρισε με την ενσάρκωση Θεικών πλασμάτων (όπως ο Ιησούς, Βούδας, κλπ. ), που είχαν ως αποστολή να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να θυμυθεί την πραγματική της προέλευση. Ακόμη οι Ανουνάκοι χρησιμοποιούν σαν συνεργάτες τους επίλεκτους ανθρώπους και οικογένειες (Ιλουμινάτοι, τραπεζίτες, βασιλείς, κλπ), τους οποίους βοηθούν να κατέχουν τις ανώτατες πολιτικές και οικονομικές θέσεις ισχύος. Αυτό κράτησε μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1990, όποτε με την υπογραφείσα Γαλαξιακή Συνθήκη Ειρήνης μεταξύ ‘‘καλών’’ και ‘‘κακών’’, οι Ανουνάκοι απεχώρησαν και έμειναν μόνον οι γήινοι συνεργάτες τους, να συνεχίζουν από κεκτημένοι ταχύτητα (και για να μην χάσουν τα προνόμια τους), το υποχθόνιο έργο τους καταδυνάστευσης και εκμετάλλευσης των πολλών. Όμως αυτό, απ’ ότι υποστηρίζουν οι εξωγήινοι, σύντομα θα σταματήσει και όλοι αυτοί θα υποστούν τις συνέπειες που τους αξίζουν.

       Ακόμη με πληροφόρησαν και για άλλους αρχαίους γήινους πολιτισμούς (Αμερική, Ασία, Αφρική, κλπ), τους οποίους είχαν επισκεφτεί επανειλημμένως και βοηθήσει. Για την ζωή στην ‘‘Κοίλη Γη’’, την επιφάνια της, τον κεντρικό ήλιο της, τις κρυστάλλινες πόλεις της και τους ανθρώπους της, που βρίσκονται ήδη  στην πέμπτη διάσταση καθώς και την αιθερική πρωτεύουσα τους που έχει ξεπεράσει και την πέμπτη διάσταση και είναι ήδη μέλος της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας, και για τις βάσεις των εξωγήινων εκεί που ελέγχουν και προστατεύουν τον πλανήτη μας τόσο από εξωτερικούς κινδύνους (π.χ. απομάκρυνση επικινδύνων μετεωριτών), όσο και από εσωτερικούς (π.χ. αποτρέποντας ενέργειες των σκοτεινών γήινων δυνάμεων των ισχυρών που μας ταλανίζουν). Ακόμη για την σημαντική βοήθεια που θα μας δώσουν οι αδελφοί μας της κοίλης Γης, με τις ‘‘θάλαμοι  μεταμόρφωσης’’ που έφτιαξαν ήδη για εμάς, κλπ, ώστε να ολοκληρώσουμε επιτυχώς και σύντομα (μέσα σε τρείς ημέρες αντί σε δεκάδες χρόνια), την αναβάθμιση του DNA μας και την είσοδο μας στην πέμπτη διάσταση. Λόγω μάλιστα του σημαντικού ρόλου που θα παίξουν βοηθώντας τους εξωγήινους στο έργο τους, στο να γίνουμε δηλαδή πλήρως συνειδητά όντα. (Δείτε περιγραφή για την κοίλη Γη, τις πόλεις και τους ανθρώπους της σε ιδιαίτερη σελίδα του site μου II.2.D7).

       Δ) ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

       Επίσης έμαθα για τα ‘‘παράλληλα σύμπαντα’’ που μπορούν να συνυπάρχουν με το δικό μας σύμπαν και για το πώς αυτά δημιουργούνται. Για της διάφορες ‘‘πραγματικότητες’’ (στις οποίες ανήκει το κάθε παράλληλο σύμπαν), και για τις ‘‘Δημιουργίες’’ όπου ανοίκουν όλλες μαζί οι πραγματικότητες. Αυτές της δημιουργεί ο Θεός-Πρώτος Δημιουργός, για να περάσουν ένα πελώριο χρονικά κύκλο εξέλιξης, και αφού επιτελέσουν τους στόχους τους (που είναι κυρίως η συλλογή εμπειριών για τον Δημιουργό), εξαφανίζονται για να δημιουργηθούν εκ νέου. Ότι η σημερινή Δημιουργία είναι η έκτη κατά σειράν (από καταβολής κόσμου) με βασικό στόχο το πάντρεμα του φωτός και του σκότους (του καλού και του κακού), για να προκύψει περισσότερο φως, και ότι η Γη μας παίζει ένα βασικό ρόλο στην επίτευξη αυτού του στόχου. Για το ‘‘αστρικό μας σώμα’’ και τα άλλα άυλα σώματα μας, και την μετά θάνατον ζωή. Για την μετενσάρκωση, και το πώς επιλέγουμε τους γονείς μας και τον χρόνο και τον τόπο που θα γεννηθούμε. Για το ‘‘σχεδιάγραμμα εμπειριών’’ που θέτουμε στον εαυτό μας και καταγράφεται στο ‘‘βιβλίο της ζωής μας’’ πριν από κάθε ενσάρκωση, και πως μπορούμε να προσθέτουμε αλλαγές σ’ αυτό κατά την διάρκεια της ζωής μας (δείτε σελίδα μου ΙΙ.2.D3). Για τις ‘‘πύλες εξόδου’’ από αυτή την ζωή, που επίσης θέτουμε οι ίδιοι πριν ενσαρκωθούμε και αποφασίζουμε εν ζωή (συνήθως υποσυνείδητα) ποια από αυτές θα πάρουμε (δηλαδή πότε θα πεθάνουμε). Επίσης το ότι καμιά φορά ενσαρκωνόμαστε και σε άλλους πλανήτες, ή προερχόμαστε από άλλους πλανήτες. Ακόμη για το ‘‘πέπλο’’ που μπαίνει στην μνήμη μας ώστε να μην θυμόμαστε (τουλάχιστον συνειδητά) τις εμπειρίες μας τόσο από τις προηγούμενες ζωές μας, όσο και από την ‘‘άλλη’’ (την μετά θάνατον) ζωή, πως μπορούμε να το ξεπεράσουμε προσωρινά με τις ‘‘αναδρομές’’, και ότι στην πέμπτη διάσταση το πέπλο αυτό δεν θα έχει λόγο να υπάρχει. Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να πω ότι έχω κάνει και εγώ προσπάθειες για αναδρομές σε προηγούμενες ζωές μου, με τέσσερεις διαφορετικούς ‘‘δασκάλους’’, καμία όμως δεν με έπεισε 100% ότι πήγα πράγματι σε προηγούμενες ζωές, και ότι δεν ήσαν όσα είδα απλώς αποτέλεσμα μιας καθοδηγούμενης φαντασίας μου.

      Ακόμη έμαθα για τον Θεό - Πρώτο Δημιουργό και τις άλλες θείες οντότητες και τον ρόλο που διαδραματίζει η κάθε μια στο ‘‘θεϊκό σχέδιο’’. Ανάμεσα σε αυτές αναφέρω τους αγγέλους και αρχαγγέλους, τον άρχοντα Μέτατρον, τον άρχοντα Σουρέα και τον αρχάγγελο Μιχαήλ (που φροντίζουν τον γαλαξία μας). Με τους δύο τελευταίους έχω την εντύπωση ότι έχω μια υποσυνείδητη επικοινωνία, από την οποία λαμβάνω οδηγίες και προστασία, και όποτε τους φέρνω στον νου μου αισθάνομαι μια μεγάλη ευφορία. Επίσης τους Ελοχήμ, που είναι αυτοί που δημιουργούν (π.χ. τα ουράνια σώματα, κλπ), τους Σεραφείμ (που διευθύνουν το θεϊκό σχέδιο), τον Χριστό, την Παναγία, τον Γαβριήλ, τον Αριέλ, τον Ουριέλ, την λοιπή ουράνια ιεραρχία (και πως αυτή κλιμακώνεται στα σύμπαντα, στους γαλαξίες, στους αστερισμούς και τους πλανήτες), τους φυσικούς (με υλικό σώμα) αγγέλους και τους αναληφθέντες διδασκάλους, μεταξύ των οποίων αναφέρω αυτούς που κυρίως ασχολούνται σήμερα με τα θέματα της ‘‘μεταμόρφωσης’’ μας, όπως είναι ο Άγιος Γερμανός (Saint Germaine), ο Ιλαρίων, ο Σέραπις Μπέη (Serapis Bey που είναι ο μάστερ της σοφίας) κλπ. Ακόμη έμαθα για τα διάφορα Θεϊκά συμβούλια όπως των εννέα (το σημαντικότερο), των επτά, των δώδεκα, κλπ, καθώς και για τις τέσσερεις βασικές ενέργειες που εκπορεύονται από τον Πρώτο Δημιουργό. Για τον ‘‘ανώτερο εαυτό’’ μας (και τον ανώτερο εαυτό του ανώτερου εαυτού μας, κ.ο.κ.), και την επικοινωνία μας με αυτόν, με τους ‘‘συμβούλους’’ μας και με τους ‘‘φύλακες αγγέλους μας’’. Για τις ‘‘αδερφές ψυχές μας’’ που η ψυχή μας μπορεί να είναι συγχρόνως ενσαρκωμένη σε περισσότερα σώματα και διαστάσεις. Για το τι είναι η συνειδητότητα και το τι σημαίνει το να είμαστε ‘‘πλήρως συνειδητά όντα’’, και τον διπλό ρόλο πού παίζουμε στην ζωή σαν ‘‘εκτελεστές’’ (το υλικό κομμάτι μας), και σαν παρατηρητές (το πνευματικό κομμάτι μας), και πως μπορούμε να συνδυάζουμε τους δύο αυτούς ρόλους. ‘Επίσης έμαθα για τον άυλο κόσμο των διαφόρων πνευμάτων που υπάρχουν γύρω μας, και εκπροσωπούν την συνειδητότητα των δένδρων και των φυτών, καθώς και την συλλογική συνειδητότητα της ανόργανης ύλης, όπως είναι π.χ. τα νερά, ακόμη δε και των φυσικών φαινομένων, όπως είναι π.χ. ο καιρός. Με αυτά μπορούμε, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, να επικοινωνούμε, όπως π.χ. με το να στέλνουμε αγάπη σε ένα φυτό για να αναπτυχθεί, ή π.χ. με τον χορό της βροχής που χορεύουν οι ινδιάνοι για να βρέξει. Ακόμη έμαθα για την συνειδητότητα των ζώων (με τα οποία θα συνομιλούμε όταν μπούμε στην πέμπτη διάσταση) και μάλιστα για αυτήν των δελφινιών και των φαλαινών, που έχουν υψηλή νοημοσύνη και συντελούν και στην ισορροπία του πλανήτη.

       Ακόμη σε πολλές ερωτήσεις που πήρα για το πώς θα μπορούσαν και άλλοι να κάνουν αστρικά ταξίδια (τώρα μάλιστα που με την οικονομική κρίση τα πραγματικά ταξίδια δεν είναι τόσο εύκολα), νομίζω ότι ένας καλός τρόπος θα ήταν να ξαπλώνουμε, να χαλαρώνουμε και να φανταζόμαστε ότι ή συνειδητότητα μας φεύγει από το σώμα μας και ανεβαίνει στο ταβάνι και από εκεί να προσπαθούμε να δούμε τη γίνεται στο δωμάτιο. Προσπαθώντας το αυτό επανειλημμένως και χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα, κάποια στιγμή θα το κατορθώσουμε, και τότε χωρίς να φοβόμαστε θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε όλο και μακρύτερα, και κάποια στιγμή μπορεί να έχουμε την τύχη να βρεθούμε και σε άλλο πλανήτη. Σε αυτή την διαδικασία θα βοηθούσε πολύ το να ανοίξουμε και να ενεργοποιήσουμε, με τους κρυστάλλινους ήχους που δίδω στην σελίδα μου ΙΙ.2.D6, τα τσάκρα μας και μάλιστα το τσάκρα του ‘‘τρίτου ματιού’’. Επίσης στις ερωτήσεις για το πώς θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε με τον ανώτερο εαυτό μας (που ανέφερα πιο πάνω), για να πάρουμε πολύτιμες πληροφορίες για τις επιλογές που πρέπει να κάνουμε και για την ζωή μας γενικότερα, η απλούστερη απάντηση που μπορώ να δώσω είναι να ξαπλώνουμε να χαλαρώνουμε και να κάνουμε την ερώτηση μέσα μας, χωρίς να επιδιώκουμε μια συγκεκριμένη απάντηση (π.χ. που επιθυμούμε, ή που φοβόμαστε, κλπ) και χωρίς άγχος, σαν να ρωτούσαμε για ένα τρίτο πρόσωπο, και να δεχόμαστε και να εμπιστευόμαστε την πρώτη σκέψη, ή εικόνα που θα μας έρθει στον νου χωρίς να προσπαθήσουμε να την κρίνουμε, να την αναλύσουμε, ή να την αμφισβητήσουμε. Όσο περισσότερο εμπιστευόμαστε στις απαντήσεις αυτές που παίρνουμε από το υποσυνείδητο μας, τόσο καλύτερη επαφή εδραιώνουμε με τον ανώτερο εαυτό μας, τον οποίον όμως α) δεν πρέπει να τον ξαναρωτούμε για το ίδιο πράγμα που σημαίνει ότι αμφιβάλουμε (εκτός αν εν τω μεταξύ οι συνθήκες άλλαξαν άρδην), και β) δεν πρέπει να τον απασχολούμε για επουσιώδη θέματα, διότι τότε μπορεί να χάσουμε την καλή επικοινωνία που είχαμε μαζί του. 

       Επίσης έμαθα για την προέλευσή μας ως ανθρώπινο γένος, το DNA μας με τους δύο μόνον έλικες (τρείς για τα ‘‘κρυστάλλινα παιδιά’’), ενώ οι άλλοι εξωγήινοι έχουν δώδεκα, και τον λόγο για τον οποίο μείναμε υποανάπτυκτοι όλα αυτά τα χρόνια, και για το πώς μπορούμε από τώρα να ξανασυνδέσουμε και τους υπόλοιπους 10 έλικες στο αστρικό μας σώμα, πολλαπλασιάζοντας έτσι τις δυνατότητες μας σαν άνθρωποι. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνδυασμοί των χημικών στοιχείων (κώδικες) που απαρτίζουν τους έλικες του DNA, λειτουργούν και σαν αντένες επικοινωνίας με το περιβάλλον, το οποίον (όταν είναι ανοικτές) και το επηρεάζουν. Το άνοιγμα τους επηρεάζεται από τα (‘‘καλά’’ ή ‘‘κακά’’) συναισθήματα μας, και κατ’ επέκταση τα συναισθήματα μας επηρεάζουν έτσι και το περιβάλλον μας καθώς και τα άτομα που κατοικούν εις αυτό (δείτε αναλυτικότερα στις επόμενες σελίδες μου II.2.D1 και II.2.D5). Έμαθα ακόμη για τις μελέτες που κάνανε παλαιότερα ορισμένοι εξωγήινοι σε ανθρώπινα σώματα και μάλιστα στο ‘‘συναισθηματικό σώμα’’, παίρνοντας ανθρώπους στον ύπνο τους και φέρνοντας τους πάλι πίσω, χωρίς αυτοί εν γένει να θυμούνται τι έγινε. Για τις διάφορες εσφαλμένες πεποιθήσεις μας και προσκολλήσεις μας, που έχουν αρνητικές επιπτώσεις τόσο στην ψυχική μας διάθεση όσον και κατ επέκταση στην υγεία μας. Τέλος για την μεγάλη σημασία που έχει να διατηρούμε την ‘‘αύρα’’ μας αρραγή και να την ‘‘καθαρίζουμε’’ τακτικά, ώστε να μας προφυλάσσει από κινδύνους (όπως ασθένειες, κλπ.), και να μην την ‘‘διαρρηγνύουμε’’ με εσωτερικές (όπως αρνητικά συναισθήματα, κλπ.) ή εξωτερικές (όπως επικίνδυνες ακτινοβολίες π.χ. των κινητών τηλεφώνων, κλπ.) αιτίες, αλλά και πώς να την ‘‘ξαναφτιάχνουμε’’ όταν οι αιτίες αυτές συμβαίνουν (δείτε σελίδα μου ΙΙ.2.D3). Όλα τα ανωτέρω, που είναι λίγα από όσα έμαθα από αυτούς, απλώς τα αναφέρω χωρίς να τα αναλύω διότι δεν αποτελούν το κύριο αντικείμενο αυτής της σελίδας.

       Επίσης έμαθα ότι πολλοί εξωγήινοι επισκέπτονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια την Γή μας με τα διαστημόπλοια τους και μας παρακολουθούν, αλλά δεν τους βλέπουμε διότι τόσο αυτοί όσο και τα διαστημόπλοια τους ευρίσκονται στην ‘’πέμπτη διάσταση’’, ενώ εμείς ήμασταν στην ‘’τρίτη’’, την καθαρά υλική διάσταση, και μόλις το 2006 εισήρθαμε στην ‘’τέταρτη διάσταση’’ που αποτελεί τον προθάλαμο της ‘’πέμπτης’’ στην οποίαν θα αρχίσουμε να μπαίνουμε μετά τον Δεκέμβριο του 2012 . Όμως με την χρήση κάποιας συσκευής μπορούν να κατεβάζουν την δόνηση τους στην τέταρτη διάσταση και να γίνονται ορατοί, ‘’φορώντας’’ μάλιστα ανθρωπινή μορφή. Αυτό το κάνουν πολύ συχνά τελευταία, κυρίως για να επικοινωνούν και να συναλλάσσονται με ορισμένες κυβερνήσεις τις οποίες και επηρεάζουν, (πράγμα που ξεκίνησε από το 1947 και γίνεται σήμερα πολύ τακτικά και σε μεγάλη κλίμακα), οι οποίες κυβερνήσεις προφανώς μας το κρύβουν. Εκείνο που είναι συνταρακτικό είναι ότι και ορισμένα ιστορικά αλλά και υποτιθέμενα μυθικά πρόσωπα της αρχαίας Ελλάδας (όπως π.χ. οι αρχαίοι Θεοί), αλλά και άλλων αρχαίων πολιτισμών, υπήρξαν εξωγήινοι που πέρασαν ένα διάστημα της ζωής τους στην Γή και μας μετέδωσαν τις γνώσεις τους.

       Τέλος έμαθα για την μεγάλη σημασία που έχει για τον γαλαξία μας το ‘‘παιχνίδι’’ που παίζεται με την είσοδο της Γης στην πέμπτη διάσταση. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις που ένας πλανήτης πέρασε από την τρίτη στην πέμπτη διάσταση, όλος ο πληθυσμός του πλανήτη πέθανε προ της μετάβασης και μετενσαρκώθηκε μετά από πολλά χρόνια στην νέα διάσταση με τα πεμπτοδιάστατα σώματα του. Στην ειδική περίπτωση της Γης μεταβαίνουμε στην πέμπτη διάσταση εν ζωή με το τριτοδιάστατο σώμα μας που αλλάζει σε πεμπτοδιάστατο και έτσι μεταφέρουμε στην νέα διάσταση και όλες τις εμπειρίες μας από την προηγούμενη. Αυτό είναι ένα ‘‘παιχνίδι’’ που το παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον όλοι οι εξωγήινοι, οι οποίοι τότε θα μας επισκέπτονται σε μεγάλους αριθμούς και θα παραμένουν μαζί μας για μεγάλα διαστήματα, αποκτώντας κοντά μας τις νέες αυτές εμπειρίες. Μάλιστα μιλούν για ένα ‘‘πάρτι εμπειριών’’ που θα διαρκέσει στην Γη τουλάχιστον για χίλια χρόνια.

       Η μοναδική αυτή ιδιότητα μας να έχουμε εμπειρίες τόσο από το ‘‘κακό’’ όσο και από το ‘‘καλό’’ και για το πώς μπορούμε να μεταβούμε από το κακό στο καλό, θα κάνει τους ανθρώπους της Γης (όταν θα γίνουμε πλήρως πεμτοδιάστατα όντα), περιζήτητους όχι μόνο στον γαλαξία μας αλλά και σε γειτονικούς γαλαξίες, όπου θα μας καλούν να πηγαίνουμε και να δίνουμε συνεντεύξεις διδάσκοντας και μεταφέροντας και στα εκεί όντα τις εμπειρίες μας αυτές. Έτσι πολλοί από εμάς θα παίξουμε τον ρόλο πρεσβευτή για το ηλιακό μας σύστημα, αλλά και δασκάλου, που σημαίνει ότι πολλά και ενδιαφέροντα ταξίδια μας περιμένουν, που εκτός των άλλων θα αυξήσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας, κάνοντας μας με τα χρόνια ιδιαίτερα σοφά όντα στον γαλαξία μας, ικανά να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα τους. Ακόμη προβλέπεται πολλοί από εμάς να αποικίσουμε και τους άλλους ‘‘υδάτινους’’ πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, όταν γίνουν και αυτοί πεμτοδιάστατοι και αποκτήσουν νερό και ζωή, όπως είναι ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Μάλτεκ (νέος πεμτοδιάστατος πλανήτης) κλπ, πράγμα που επίσης πρόκειται να γίνει σύντομα. Τέλος μού  έδωσαν να καταλάβω ότι το καινούριο DNA που θα αποκτήσουμε, μας φέρνει στην κορυφή της κλίμακας των πεμτοδιάστατων πολιτισμών, όχι μόνον του γαλαξία μας αλλά και των άλλων γαλαξιών, πράγμα για το οποίο ορισμένοι πολιτισμοί θα επιχειρήσουν πιθανώς να χειραγωγήσουν πολλούς από εμάς για να μας εκμεταλλεύονται, προσφέροντας σαν δέλεαρ την πολύ υψηλή τεχνολογία τους. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, κυρίως όταν έχουμε να κάνουμε με πολιτισμούς άλλων γαλαξιών.

       Ε) Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ ΤΩΝ

       Στην ερώτηση μου για το πότε το ευρύ κοινό θα μπορέσει να δει τα διαστημόπλοια τους, και αν πρόκειται αυτό να συμβεί τον Δεκέμβριο του 2012, η απάντηση τους επί λέξει είναι: ‘’Για τον δικό σας χρόνο και με τον ρυθμό που προχωρείτε θα πρέπει ο πολύς κόσμος να έχει δει τα διαστημόπλοια μας, (καλώς εχόντων των πραγμάτων), απο το τέλος του 2009 ή λίγο αργότερα’’. Σε πρόσφατη ερώτηση μου τι εννοούν ‘‘καλώς εχόντων των πραγμάτων’’ η απάντηση ήταν: Ήδη είναι εδώ τα διαστημόπλοια μας της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας (που είναι η ένωση πολλών Γαλαξιακών Ομοσπονδιών), αλλά θα μπορέσετε να τα δείτε όταν αρκετοί άνθρωποι στην Γη θα μας θελήσουν να έρθουμε να τους βοηθήσουμε, οι οποίοι τώρα αφυπνίζονται και ο αριθμός τους αυξάνει με επιταχυνόμενο ρυθμό. Αυτό γίνεται διότι σεβόμαστε τον συμπαντικό νόμο της μη επεμβάσεως εκτός αν μας ζητηθεί. Όταν θα έρθουμε θα ανακατασκευάσουμε ολόκληρο τον πλανήτη με την τεχνολογία μας και θα σας βοηθήσουμε από κάθε άποψη σιωπηλά, ήρεμα, ειρηνικά, και με σεβασμό προς όλες της κουλτούρες του πλανήτη. Επί πλέον θα έρθουμε για να βοηθήσουμε στην αλλαγή της ‘‘λειτουργικής συχνότητας’’ των ανθρώπων του πλανήτη, ώστε να παρακολουθήσει την αύξηση της συχνότητας της Γης, διότι αν αυτό δεν γίνει, τότε θα το επιβάλει η ίδια η Γή στους ανθρώπους, και δεν θα είναι εύκολο για αυτούς. Έχουμε δώσει την τεχνολογική μας κλπ βοήθεια με επιτυχία και σε πολλούς άλλους πλανήτες και ολόκληρα αστρικά συστήματα που χρειάστηκαν βοήθεια. Ήδη εδώ και δεκαετίες έχουμε επαφές και διαπραγματεύσεις με τις κυβερνήσεις σας οι οποίες όμως αντιδρούν. Το εμπόδιο έγκειται στην διαφορά ιδεολογίας με τους κυβερνώντες του πλανήτη, που εξακολουθούν να κυβερνούν με την ισχύ και την  βία και να χρησιμοποιούν συστήματα που κοντρολάρουν και υποδουλώνουν τους ανθρώπους. Όμως με τα στοιχεία και τις αποδείξεις που τους δίνομε για τις αναπόφευκτες επερχόμενες αλλαγές στον πλανήτη, αρχίζουν να αλλάζουν γνώμη επειδή αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν άλλη επιλογή, και αρχίζουν να αντιμετωπίζουν την νέα πραγματικότητα, την οποίαν γνωρίζουν πλέον αλλά επιμελώς αποκρύπτουν από τις μάζες’’.

       Για να επιταχύνουμε τα πράγματα, τόσο εγώ όσο και εκατοντάδες χιλιάδες συνάνθρωποι μου, προσπαθούμε να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για αυτό που πρόκειται να συμβεί, ενώ πολύς κόσμος σήμερα βρίσκεται σε απόγνωση με αυτά που συμβαίνουν γύρω του, και προσεύχεται για κάποια λύση. Η προσπάθεια μας αυτή αποσκοπεί στο να δημιουργηθεί γρήγορα μια ‘‘κρίσιμη μάζα’’ του 1% έως 3% του πληθυσμού του πλανήτη, που να είναι θετικοί στην εμφάνιση των εξωγήινων και να τους βλέπουν σαν όντα που θέλουν να μας βοηθήσουν, ώστε οι εξωγήινοι να είναι ευπρόσδεκτοι. Λόγω όμως του ότι τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης είναι ελεγχόμενα και προσπαθούν να γελοιοποιούν κάθε αναφορά σε UFO και εξωγήινους, το μόνο μέσο που τελικά παραμένει ακόμη ανεξάρτητο είναι το διαδίκτυο, (το οποίο και κυρίως χρησιμοποιούμε), όπου υπάρχουν ήδη εκατοντάδες sites και ‘‘internet communities’’, (με χιλιάδες βίντεο και εκατομμύρια μελή), που μιλούν για UFO και εξωγήινους, καθώς και για το 2012 και την πέμπτη διάσταση. Ήδη, όπως αναφέρω και αλλού, είμαι μέλος σε 62 τέτοιες ‘‘internet communities’’, που τα μελή τους συνολικά πλησιάζουν τα 2.000.000, όπου καταχωρώ συχνά κάθε νέα πληροφορία που λαμβάνω, ενώ δέχομαι στο email μου μέχρι και 100 μηνύματα ημερησίως, τα οποία προφανώς δεν προφταίνω να διαβάσω.

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εδώ θέλω να τονίσω ότι είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ότι οι εξωγήινοι είναι ήδη εδώ στην Γη με τα διαστημόπλοια τους, όπως αποδεικνύεται από εκατοντάδες (ακόμα και χιλιάδες) ανθρώπων που έχουν δει αυτά που πετούν, ή προσγειώνονται, ή συντρίβονται στο έδαφος, και έχουν πάρει φωτογραφίες και βίντεο από αυτά τα συμβάντα, και σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και φωτογραφίες από εξωγήινα πληρώματα. Ως απόδειξη των παραπάνω μπορείτε να επισκεφθείτε το Disclosure Project (πρόγραμμα αποσυνκάλυψης www.disclosureproject.org ), το οποίο είναι ένα μη κερδοσκοπικό ερευνητικό πρόγραμμα με σκοπό την αποκάλυψη των πραγματικών περιστατικών για τα UFO, την εξωγήινη νοημοσύνη, και την αποσιωπούμενη (από τις κυβερνήσεις που την έλαβαν) τεχνολογία για την καθαρή ενέργεια και για τα προηγμένα συστήματα προώθησης σκαφών. Το πρόγραμμα αριθμεί πάνω από 400 ανώτερα κυβερνητικά και στρατιωτικά στελέχη, (που είναι τώρα συνταξιούχοι) που μαρτυρούν (και είναι έτοιμοι να καταθέσουν και ενόρκως στο κοινοβούλιο) για της άμεσες, προσωπικές, και από πρώτο χέρι εμπειρίες τους με UFO, εξωγήινους, εξωγήινη τεχνολογία, καθώς και την απόκρυψη που γίνεται για τις πληροφορίες αυτές. Την Τετάρτη, 9η Μαΐου, 2001, πάνω από είκοσι άτομα (στρατιωτικοί, στελέχη πληροφοριών, στελέχη της κυβέρνησης, εταιριών και ερευνών), καταθέσαν ως μάρτυρες τις εμπειρίες τους στην Εθνική Λέσχη Τύπου στην Ουάσιγκτον για να εδραιώσουν την πραγματικότητα για τα UFO, την εξωγήινη μορφή ζωής, και τις προηγμένες τεχνολογίες τους για την ενέργεια και την προώθηση. Το βάρος αυτής της μαρτυρίας από πρώτο χέρι, μαζί με τα υποστηρικτικά κυβερνητικά στοιχεία και άλλα αποδεικτικά έγγραφα, θα καταδείξουν χωρίς αμφιβολία την πραγματικότητα αυτών των φαινομένων, (δείτε το σχετικό βίντεο με τις μαρτυρίες στο παραπάνω site). Οι εξωγήινοι μας έδωσαν τεχνολογία για καθαρή ενεργεία προκειμένου να περιορίσουμε την μόλυνση στον πλανήτη, αλλά οι διοικούντες που την πήραν μας την αποκρύπτουν λόγω των συμφερόντων που έχουν με τα διάφορα είδη καυσίμων. Θα αντιγράψω μια φράση που μού άρεσε από αυτό το βίντεο σχετικά με την απόκρυψη των αρχών που κάνουν οι ΗΠΑ σε όλα τα στοιχεία για UFO κλπ: "Η απουσία επισήμων αποδείξεων δεν είναι απόδειξη της απουσίας τους (εννοεί των UFO)".

       Ο Dr Steven Greer του Disclosure Project λέει στο βίντεο του μεταξύ πόλων άλλων τα εξής: (δείτε το www.youtube.com/watch?v=f0oLJNfs_rM&feature=player_embedded#t=2864). Από μικρός είχε επαφές με εξωγήινους και έβλεπε διαστημόπλοια, και όταν μεγάλωσε εντάχτηκε στον πιο πάνω οργανισμό και δημιούργησε και σχολή για επαφές με εξωγήινους. Επί κυβερνήσεως Κλίντον είδε του ίδιο και τον αρχηγό πληροφοριών της CIA και τους ενημέρωσε για τους εξωγήινους, την ανώτερη τεχνολογία που έχουν δώσει στην Αμερική και σε άλλες χώρες τα τελευταία 50 έτη, και ότι σε μία υπόγεια Αμερικανική βάση φυλάσσονται 8 διαστημόπλοια που είχαν κατά καιρούς πέσει, καθώς και πτώματα εξωγήινων. Τότε έμαθε με μεγάλη του έκπληξη ότι τόσο στον πρόεδρο όσο και σε όλα τα στελέχη του, τους έχουν αρνηθεί πρόσβαση στα ως άνω στοιχεία, μερικές εκατοντάδες άτομα που αποτελούν ένα είδος ‘‘Σκοτεινής Κυβέρνησης’’ που κινεί τα νήματα, και κρατά ζηλότυπα τις  τεχνολογίες που έχουν δοθεί. Σε προτάσεις που παρέδωσε στον Κλίντον (μαζί με αναφορά 600 σελίδων για το τι συμβαίνει), πήρε την απάντηση μέσω του αρχηγού της CIA ότι πιστεύει ότι αν επιχειρήσει να αντιμετωπίσει την ‘‘Σκοτεινή Κυβέρνηση’’ θα έχει την τύχη του δολοφονηθέντος J. f. Kennedy. Ακόμη 100-200 δισεκατομμύρια $ διατίθενται ανεξέλεγκτα ετησίως για μυστικά προγράμματα της Σκοτεινής Κυβέρνησης. Μεταξύ αυτών είναι η δημιουργία διαστημοπλοίων που να τα παρουσιάσουν την κατάλληλη στιγμή ότι είναι των εξωγήινων, και η δημιουργία σεναρίων ‘‘πολέμου των άστρων’’ ώστε ο κόσμος να πιστέψει ότι οι εξωγήινοι έρχονται με επιθετικούς σκοπούς και να φοβηθεί, ενώ ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Ο Dr Greer ενημέρωσε αξιωματούχους και άλλων κυβερνήσεων (που μάλιστα είναι πιο ελαστικές στην αποκάλυψη των στοιχείων που κατέχουν από ότι η Αμερική), αλλά και αυτές περιμένουν να κάνει κάποιος άλλος την αρχή για να ακολουθήσουν. Ήδη από το 35% των Αμερικανών που πίστευαν στην ύπαρξη των εξωγήινων όταν πρωτο δημιουργήθηκε το Disclosure Project, σήμερα (2009) πιστεύει το 80%. Ακόμη πολλά από τα στελέχη που φυλάσσουν ή έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές, αρχίζουν να πιστεύουν ότι πρέπει πολλές από τις πληροφορίες αυτές πλέον να αποκαλυφθούν. Τέλος τόσον όπως ο Dr Greer λέει, όσο και όπως εγώ ακράδαντα πιστεύω, αν τις πληροφορίες αυτές δεν τις αποκαλύψουν οι αρμόδιοι ‘‘με το καλό’’, τότε θα αποκαλυφθούν ‘‘με το ζόρι’’ όταν φτάσει ‘‘ο κόμπος (του χρόνου) στο κτένι’’ (Για τις μεθόδους καθαρής και δορεάν ενέργειας δείτε την σελίδα μου II.2.D7).

       Επιπλέον, στο Εθνικό Κέντρο Αναφοράς UFO των ΗΠΑ (www.nuforc.org ) μπορείτε να βρείτε δεκάδες χιλιάδες αναφορές για εμφανίσεις UFO (μόνο για τις ΗΠΑ), με ταξινόμηση κατά πολιτεία, ή κατά ημερομηνία αναφοράς, ή κατά είδος διαστημικού οχήματος, κ.λπ.  Επίσης ένα άλλο κέντρο αναφοράς εμφανίσεως UFO που γνωρίζω (από τα πολλά που προφανώς υπάρχουν) είναι στις Φιλιππίνες, όπου δεκάδες αναφορές ανά μήνα (συμπεριλαμβανομένου και του Αυγούστου 2009 που έληξε προ 2 ημερών), περιλαμβάνονται σε ένα γκρουπ του ning community (http://innercoredaystarcommand.ning.com/group/wwwdaystarcommandcom), με τίτλο “They are hosts of heavens not Ets”. Ακόμη δείτε το βίντεο για την ‘‘Χρυσή Εποχή’’ του David Wilcock (http://sunchildren.ning.com/group/5thdimension) και πολλά άλλα άρθρα του και βίντεο που μιλούν για εξωγήινους την πέμπτη διάσταση και το 2012 στο (http://divinecosmos.com/index.php/videos). Ακόμη, επειδή οι εικόνες μιλούν καλύτερα από τα λόγια, παραθέτω στο τέλος του κειμένου και τρεις από τις εκατοντάδες φωτογραφίες (αλλά και βίντεο) που έχουν ληφθεί και κυκλοφορούν και στο διαδίκτυο. Οι πρώτες δύο είναι από το γκρουπ Space Brothers του ning community OV (http://mountzion144.ning.com/group/spacebrothers ) ενώ η τρίτη μου εστάλη με e-mail από φύλο από την Αμερική, που τραβηχτικέ (τον Αύγουστο του 2009) από τον Dr. Boylan στο Stroudsburg της Pennsylvania στις ΗΠΑ. Μάλιστα τώρα τα UFO ονομάζονται πλέον IFO, δηλαδή αντί ως μη αναγνωρίσιμα ιπτάμενα αντικείμενα (Unidentified Fling Objects), ως αναγνωρίσιμα ιπτάμενα αντικείμενα (Identified Fling Objects). Επιπλέον έχω πληροφορηθεί πρόσφατα (Μάιος 2010) από τους εξωγήινους, ότι η απροκάλυπτες και για μεγάλο χρονικό διάστημα εμφανίσεις των διαστημοπλοίων τους, θα είναι όλο και πιο συχνές πλέον, έτσι ώστε οι άνθρωποι να είναι εξοικειωμένοι με την ύπαρξή τους, (δείτε για εντυπωσιακές θεάσεις και στην Ελλάδα στην σελίδα μου II.2.D2). Ακόμη παραθέτω ένα 45-λεπτο βίντεο που παρουσίασε η Walt Disney Television και μετά απαγορεύθηκε η αναμετάδοση του, ενώ κάποιος τηλεθεατής το είχε ήδη μαγνητοσκοπήσει, δείτε το στο http://www.wanttoknow.info/ufos/ufos_video_disney). Σημειωτέον ότι η απόκρυψη που γίνεται οφείλεται κατά Αμερικανό κυβερνητικό αξιωματούχο, στο ότι η αποκάλυψη της ύπαρξης των εξωγήινων ‘‘αποτελεί δυναμίτιδα στα θεμέλια της ομαλής λειτουργίας της κυβέρνησης’’, γι’ αυτό και αξιωματούχοι εν ενεργεία που προέβηκαν σε αποκαλύψεις τιμωρήθηκαν παλαιότερα ακόμη και με μακροχρόνια φυλάκιση.

       Τέλος επειδή πολλές συζητήσεις γίνονται για ‘‘καλούς’’ και ‘‘κακούς’’ εξωγήινους θέλω να προσθέσω τα έξης: Μετά από πολέμους που διήρκεσαν εκατομμύρια χρόνια μεταξύ των δυνάμεων της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας (κυρίως ανθρωποειδείς εξωγήινοι), και των δυνάμεων του ‘‘σκότους’’ (σαυροειδείς, γκρίζοι, Ανουνάκοι, κλπ), υπεγράφη το 1995 ειρήνη και οι κακοί προσχώρησαν και αυτοί στην Γαλαξιακή Συνομοσπονδία και έγιναν καλοί, προκειμένου να αποκτήσουν και αυτοί το ‘‘φωτεινό σώμα’’ που τους έλειπε. Έτσι από το 1998 που όλοι προσχώρησαν δεν υπάρχουν πλέον σχεδόν καθόλου κακοί εξωγήινοι, και οι Ανουνάκοι που επί 13.000 χρόνια μας κρατούσαν υποανάπτυκτους και σκλάβους, (μετά την καταστροφή της Ατλαντίδος), πρόσφατα απεχώρησαν, ενώ αυτοί που έμειναν είναι οι γήινοι πράκτορες τους, οι ισχυροί της Γής (πολιτικοί, τραπεζίτες, δισεκατομμυριούχοι, κλπ), που συνεχίζουν από κεκτημένη ταχύτητα (ευτυχώς για πολύ λίγο ακόμη), το καταχθόνιο έργο τους εναντίον των συνανθρώπων τους, ελπίζοντας μάταια στην δημιουργία μιας ‘‘παγκόσμιας (δικτατορικής) κυβέρνησης’’ και ενός κεντρικού έλεγχου της οικονομίας.

       Η πιο πάνω εμφάνιση των διαστημοπλοίων τους είναι, μεταξύ άλλων, ένα από τα ορόσημα που μου χρησιμεύουν σαν κριτήρια για να καταλήξω στην επιβεβαίωση των όσων μου είπαν στα αστρικά μου ταξίδια, (που μου εμφανίζονται τόσο εναργή και χωρίς καθόλου αντιφάσεις), και στο ότι θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα μια επερχόμενη συγκλονιστική και υπέροχη (όπως θα δούμε στην επόμενη σελίδα II.2.D1 του site μου) πραγματικότητα. Βεβαίως ορισμένες εμφανίσεις διαστημοπλοίων έχουν παρατηρηθεί και διασταυρωθεί ήδη, όπως π.χ. αναφέρω στην προηγουμένη παράγραφο, (οι οποίες γίνεται κάθε προσπάθεια να κρατηθούν μυστικές), αλλά η ερώτησή μου προς τους εξωγήινους αφορούσε την εμφάνιση των διαστημοπλοίων τους μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Οι εξωγήινοι πάντως προτιμούν προ της εμφανίσεως των διαστημοπλοίων τους να γίνει επίσημη ανακοίνωση από τις κυβερνήσεις των χωρών για την ύπαρξή τους, για την τεχνολογία που έχουν προσφέρει και για τις καλές τους προθέσεις, ώστε να μην τρομάξει η εμφάνιση τους τον κόσμο. Βάσει προσφάτων πληροφοριών που πήρα (αρχές του Ιανουαρίου 2010, δείτε την σελίδα μου II.2.D10), αυτές οι ανακοινώσεις θα αρχίσουν να γίνονται ανεπίσημα και από σπόντα μετά το 2010, και μάλιστα ξεκινώντας από τις μικρότερες χώρες, διότι οι μεγάλες δυνάμεις (ελεγχόμενες πλήρως από τους Ιλουμινάτοι) προσπαθούν όσο μπορούν να τις καθυστερήσουν.

       Εδώ πρέπει να προσθέσω σημαντικές μαρτυρίες για την ύπαρξη των εξωγήινων στον πλανήτη μας που παρουσιάζονται από τον Bob Dean στο σχετικό συνέδριο της Βαρκελώνης την 25.Ιουλ.09  (δείτε το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=_ngvIP0Za9M&feature=player_embedded). Στο μεγάλης διάρκειας βίντεο αυτό φαίνονται φωτογραφίες από εξωγήινα διαστημόπλοια μήκους πολλών χιλιομέτρων που συνόδευαν τις εκτοξεύσεις του προγράμματος Απόλλων, που η ΝΑΣΑ έβγαλε και παρέδωσε και στους Ιάπωνες, (βάσει ακριβοπληρωμένης σύμβασης που είχε μαζί τους), από όπου τις πήρε και ο ομιλητής διότι η ΝΑΣΑ τις δικές της τις είχε απόρρητες. Ακόμη έδειξε δορυφορικές φωτογραφίες εξωγήινης βάσης στην επιφάνια του Άρη καθώς και υπόγειας πόλης (δείτε το site http://www.examiner.com/x-2912-Seattle-Exopolitics-Examiner~y2009m9d9-Two-whistleblowers-independently-report-teleporting-to-Mars-and-meeting-Martian-extraterrestrials). Ο ίδιος επίσης δήλωσε ότι εργαζόμενος σε σχετικό κυβερνητικό πρόγραμμα είχε διακτινιστεί στην βάση στον Άρη και είχε συναντήσει τους εξωγήινους εκεί. Επίσης ένας άλλος πρώην κυβερνητικός ερευνητής ο Arthur Neumann, δήλωσε στο ίδιο συνέδριο ότι είχε επίσης διακτινιστεί στον Άρη και είχε παρακαθίσει σε μιας ώρας συνεδρίαση με τους εξωγήινους στην υπόγεια πόλη. Ο ίδιος είχε διακτινιστεί παλαιότερα από υπόγεια βάση στις ΗΠΑ σε υπόγεια βάση στην Αυστραλία για διακοπές. Τέλος ένας τρίτος πρώην κυβερνητικός ερευνητής στην ατομική ενέργεια είπε ότι διαπίστωσε ότι δύο από τους συνεργάτες του, που έδιδαν ιδέες και λύσεις στην έρευνα, δεν μπορούσε να είναι γήινοι. Τους ρώτησε λοιπόν την γνώμη τους για την ανθρώπινη φυλή και ο ένας είπε: Μια που ρωτάς σου λέμε ότι είστε για τα δικά μας στάνταρτ πρωτόγονοι, άγριοι (savage) και επικίνδυνοι για τον εαυτό σας, γι’ αυτό είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουνε, ενώ ο δεύτερος προσέθεσε ότι έχετε και μια άσχημη μυρωδιά. Ακόμη στο συνέδριο υποστηρίχθηκε ότι οι επανδρωμένες πτήσεις έγιναν με την βοήθεια των εξωγήινων, διότι αλλιώς θα χρειάζονταν θωράκιση του θαλαμίσκου με 60 εκατοστά μολύβι για την ισχυρή ακτινοβολία στο διάστημα, πράγμα που θα έκανε την εκτόξευση αδύνατη. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε πολλούς σημαντικούς ανθρώπους να μιλούν για τους εξωγήινους, μαζί με πολλές φωτογραφίες από τα διαστημόπλοια τους στο βίντεο www.youtube.com/watch?v=yUZg8VseRwk&feature=player_embedded#!, καθώς και τον Henry McElroy στο βίντεο www.youtube.com/watch?v=hYOn2ChUxIE&feature=player_embedded ο οποίος ενημέρωνε τον Αϊζενχάουερ για την παρουσία των εξωγήινων, ενώ και ο ίδιος ο Αϊζενχάουερ συνάντησε αυτούς τους "ξένους αστροναύτες’’ το 1961. Επιπλέον έχω πληροφορηθεί πρόσφατα (Μάιος 2010) από τους εξωγήινους, ότι οι χωρίς προκάλυψη και για μεγάλο χρονικό διάστημα εμφανίσεις των διαστημόπλοιων τους, θα γίνονται ολοένα και πιο συχνές τώρα, έτσι ώστε οι άνθρωποι να εξοικειωθούν με την ύπαρξή τους, (βλ. εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Ελλάδα στην σελίδα μου II.2.D2). Ακόμη μου αποκάλυψαν ότι οι σκοτεινές δυνάμεις με την τεχνολογία που απέκτησαν και που συνεχώς βελτιώνουν, προσπάθησαν πέντε φορές μέχρι σήμερα να εμφανίσουν τα δικά τους διαστημόπλοια ως δήθεν διαστημόπλοια των εξωγήινων, και μάλιστα σε επιθετικές έναντι του πλανήτη ενέργειες, ώστε να πιστέψει ο κόσμος ότι οι εξωγήινοι είναι εχθροί μας και να τους αποφεύγει, αλλά και τις πέντε φορές η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία ματαίωσε τα σχέδια τους.

       Εγώ δεν έχω δει διαστημόπλοια ή κάτι σχετικό, αλλά μου συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2007 να δω το σούρουπο στην βεράντα μου με την άκρη του ματιού μου δεξιά τρία ιδιαίτερα υψηλά άτομα ντυμένα με κάτι σαν χιτώνες, που μόλις γύρισα να τα κοιτάξω αυτά εξαφανίστηκαν, γεγονός που συνετέλεσε και αυτό στο να ξεκινήσω  (τον ίδιο μήνα) να γράφω αυτές τις σελίδες στο site μου. Τέλος για το ποιες θα είναι ορισμένες από τις αλλαγές που θα συμβούν στην πεμπτοδιάστατη Γη μας, και που ήδη έχουν συμβεί πριν από πάρα πολλά χρόνια στους πεμπτοδιάστατους πλανήτες τους, δίνω μια στοιχειώδη περιγραφή, βάσει των λεγομένων τους, στις σελίδες μου ΙΙ.2.D0 και II.2.D1.

       Ζ) ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ

       Επειδή πήρα εν τω μεταξύ πολλές ερωτήσεις για το τι συμβαίνει και με τους εξωγήινους άλλων αστερισμών παραθέτω εδώ ορισμένες πληροφορίες για τέσσερα ακόμη ‘‘αστρικά έθνη’’: Της Λύρας, του Κενταύρου, του Σίριου, και του γαλαξία της Ανδρομέδας, (προφανώς αυτά είναι τα ονόματα που τους δίνομε εμείς και όχι οι ίδιοι), και τούτο διότι από αυτούς κυρίως προερχόμαστε και εμείς στην Γη κατόπιν εποικισμού και μετενσαρκώσεων, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό καλύπτεται από τους Σίριους και τους Πλειάδειους. Για τον λόγο αυτό αυτές οι πιο πάνω κατηγορίες εθνών και πολιτισμών (με προεξέχοντες τους Σίριους) είναι οι κυρίως ασχολούμενοι με την Γή μας, ανάμεσα σε 50 περίπου έθνη που βρίσκονται τώρα στο ηλιακό μας σύστημα για να μας βοηθήσουν να μεταβούμε σύντομα, άνετα και ασφαλώς στην πέμπτη διάσταση. Μάλιστα επειδή οι Γήινοι έχουν το προνόμιο να αποτελούνται από μείγμα αυτών των πολιτισμών, όταν γίνουμε πεμτοδιάστατοι και πλήρως συνειδητά όντα (όποτε θα επανέλθουν και οι μνήμες μας από την αστρική καταγωγή μας), τότε θα αποτελέσουμε ένα εξέχον έθνος στον γαλαξία μας, που θα συνδυάζει τα προτερήματα όλων αυτών των πολιτισμών, και γι’ αυτό αλλά και για τους άλλους λόγους που προανέφερα σχετικά με τον ρόλο του πλανήτη μας, θα αποτελέσουμε ένα είδος δασκάλων για τα άλλα έθνη. Τα κοινά χαρακτηριστικά αυτών των πολιτισμών είναι τα εξής:

       Το ύψος τους κυμαίνεται από 1.75 (κυρίως για τις Γυναίκες) έως 2.10 (κυρίως για τους άνδρες) και έχουν τα χαρακτηριστικά όλων των φυλών της Γης (ξανθών, μελαχρινών, αφρικανών, κινέζων, ερυθροδέρμων, κλπ) αλλά και με γαλάζιο ή πορτοκαλί χρώμα του δέρματος, αναλόγως της προέλευσης τους. Ζουν συνήθως από χίλια (οι Πλειάδιοι) έως 3000 (οι Σίριοι) χρόνια ή και πολύ περισσότερα και πεθαίνουν όταν αυτοί το αποφασίσουν, ενώ η εμφάνιση των ενηλίκων είναι σαν ανθρώπου ηλικίας 20-30 ετών, και είναι ιδιαίτερα όμορφοι καθ ότι μπορούν να διαμορφώνουν το σώμα τους όπως αυτοί θέλουν ενώ παραμένουν συνέχεια υγιείς. Τα χρώματα της ενδυμασίας τους που είναι απλή δηλώνουν συνήθως την ιδιότητα τους (π.χ. μπλε οι επιστήμονες, γαλάζιο οι διπλωμάτες, καφέ οι διοικητικοί, μωβ οι ασχολούμενοι με τα πνευματικά, κλπ). Η τροφή τους αποτελείται συνήθως από δύο γεύματα ημερησίως από παχύρευστες πολύχρωμες πρωτεϊνικές σούπες υψηλής ενέργειας, διαφόρων γεύσεων αναλόγως των προτιμήσεων του κάθε αστερισμού, που δημιουργούν οι εξομοιωτές και σερβίρονται σε μπολ . Για τα διαστημόπλοια τους ισχύουν εν γένει όσα είπα και για τους Πλειάδειους. Τα εξερευνητικά είναι διαστάσεων 15 με 100 μέτρα με πλήρωμα 8-20 ατόμων διαφόρων σχημάτων αναλόγως του αστερισμού και είναι αυτά που θα προσγειωθούν κατά την πρώτη επαφή μας μαζί τους, γύρω στα 10 εκατομμύρια στην πρώτη φάση και στα 100 εκατομμύρια στην δεύτερη, ώστε κάθε Γήινος να έχει επαφή με έναν εξωγήινο σύμβουλο (μέντορα, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και τα αδέλφια μας της Κοίλης Γης), που θα τον ενημερώνει και εκπαιδεύει στις νέες δυνατότητες που θα αποκτήσει. Τα διευθυντικά είναι διαστάσεων ολίγων χιλιομέτρων με πλήρωμα μερικών χιλιάδων ατόμων και περιέχουν μέσα τους πολλά εξερευνητικά. Τέλος τα μητρικά έχουν όπως είδαμε διαστάσεις εκατοντάδων χιλιομέτρων με πελώρια χωρητικότητα και παίρνουν μέσα τους τις δύο προηγούμενες κατηγορίες. προκειμένου να ταξιδέψουν από αστερισμό σε αστερισμό ή να πάνε σε άλλο γαλαξία. Κάθε αστερισμός έχει την δική του ιδιαίτερη κουλτούρα και φημίζεται για τις ιδιαίτερες ικανότητες του στους διάφορους τομείς, ώστε ό ένας αστερισμός να συμπληρώνει τον άλλο, ενώ όλοι διακρίνονται για την πολύ υψηλή τους τεχνολογία και πνευματικότητα και έχουν όλοι ανεξαιρέτως ανεβεί με την εξέλιξη σε άτομα γεμάτα ανιδιοτελή αγάπη προς όλους, χωρίς αντιπαλότητες και ανταγωνισμούς, πράγμα που ισχύει πλέον το ίδιο και για όλους τους μη ανθρωποειδής εξωγήινους της πέμπτης και ανωτέρων διαστάσεων. Αναλυτικότερα ανά αστερισμό μπορούμε να πούμε τα εξής:

       1) Λύριοι. Ο αστερισμός της Λύρας αποτελεί την κοιτίδα των ανθρωποειδών όντων (που αποτελούν το 40% του πληθυσμού του γαλαξία μας) οι οποίοι προ εκατομμυρίων ετών αποίκησαν άλλους αστερισμούς του γαλαξία μας. Το κύριο άστρο τους το Βέγκα απέχει 26 έτη φωτός από εμάς. Φημίζονται ως εξαιρετικοί διπλωμάτες γι’ αυτό τα ρούχα τους είναι συνήθως γαλάζια. Έχουν, όπως και οι Πλειάδειοι το σύστημα των 12 συμβουλίων. Διοικητικά 64 άτομα αποτελούν ένα ‘‘πόντλετ΄΄, 500 πόντλετ αποτελούν ένα ‘‘ποντ’’ και 11.000 ποντ αποτελούν ένα ‘‘κλαν’’. Τα κλαν αποτελούν τους πλανήτες, αυτοί τα ‘‘ηλιακά συστήματα’’, και αυτά τους αστερισμούς, ενώ 200.000 αστερισμοί του γαλαξία αποτελούν την ‘‘Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός’’ (που βοηθά στην μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση) και όλες μαζί την ‘‘Γαλαξιακή Συνομοσπονδία’’, όπου συμμετέχει και ο Γαλαξίας της Ανδρομέδας. Αντίστοιχο διοικητικό σύστημα έχουν και οι άλλοι αστερισμοί που εξετάζουμε εδώ, με την διάφορα ότι οι Σίριοι διοικούνται με 6 συμβούλια αντί για 12 όπως και αρκετοί ακόμη αστερισμοί.

      2) Σίριοι. Ο αστερισμός του Σίριου Β βρίσκεται 8 χρόνια φωτός μακριά από εμάς και εκεί βρίσκονταν παλαιά και το ηλιακό μας σύστημα, προτού μεταφερθεί από τους Ελοχήμ στην θέση που βρίσκεται σήμερα, προκειμένου να γίνει το μεγάλο επιχείρημα της μετάβασης μας με τα υλικά μας σώματα στην πέμπτη διάσταση. Οι Σίριοι φημίζονται για την πνευματικότητα τους (γι αυτό και τα συνήθη ρούχα τους είναι μωβ), και οι ιερείς τους ταξιδεύουν στους διάφορους αστερισμούς και οργανώνουν τις τελετουργίες που σκοπό έχουν την αρμονία και εξέλιξη ολόκληρου του γαλαξία. Είναι γεμάτοι ενέργεια και ηγούνται της αποστολής των 50 περίπου αστερισμών που είναι επιφορτισμένοι με την βοήθεια που μας δίδουν για την μετάβασή μας στην πέμπτη διάσταση. Στόχος τους είναι να υπάρχει χαρά σε ότι κάνουν. Από τον Σίριο προέρχονται πολλοί ‘‘αναληφθέντες δάσκαλοι’’ όπως π.χ. ο Άγιος Γερμανός και πολλοί άλλοι θρησκευτικοί αρχηγοί, ενώ ο Βούδας προέρχεται από την Ανδρομέδα. Σημειωτέον ότι αναληφθέντες δάσκαλοι είναι οι ψυχές που από μια σειρά ενσαρκώσεων έχουν φτάσει πλέον στην τελειότητα και δεν χρειάζονται άλλες ενσαρκώσεις, ενώ κατεβαίνουν πλέον στην Γη και τους άλλους πλανήτες μόνον για συγκεκριμένη βοήθεια που χρειάζεται να δώσουν στους ανθρώπους. Πολλοί τέτοιου αναληφθέντες διδάσκαλοι θα συνοδεύσουν τους εξωγήινους για να βοηθήσουν στην πνευματική μας ανάληψη ώστε να γίνουμε πλήρως συνειδητά όντα στην πέμπτη διάσταση.  

       3) Ανδρομέδιοι. Η Ανδρομέδα αποτελεί γαλαξία που απέχει 2.2 – 2.5 εκατομμύρια έτη φωτός από τον δικό μας. Παρ όλα αυτά οι Ανδρομέδιοι που αποτελούνται από πολλούς αστερισμούς, με διαφορετικές κουλτούρες, οι οποίοι μιλούν ένα εκατομμύριο διαφορετικές διαλέκτους (γεγονός που όμως δεν αποτελεί πρόβλημα διότι αφ’ ενός υπάρχει τηλεπαθητική επικοινωνία και αφ’ ετέρου μικρές συσκευές αυτόματης μετάφρασης), είναι στενά συνδεδεμένοι με τους κατοίκους και τις δραστηριότητες του γαλαξία μας. Μάλιστα κάτοικοι της Ανδρομέδας έχουν αποικήσει έναν αστερισμό στον Γαλαξία μας γι’ αυτό και θεωρούνται ως μέλη της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας. Είναι εξαίρετοι επιστήμονες και ερευνητές γι’ αυτό όπως προαναφέραμε η Ανδρομέδα αποτελεί την έδρα της νόησης. Η εμφάνιση τους ποικίλει και  καλύπτει όλες τις ράτσες που έχουμε στην Γη, τα δε ρούχα τους είναι συνήθως μπλε και πορτοκαλί. Έχουν αναπτύξει εξαιρετικές δραστηριότητες σε θέματα ψυχαγωγίας και τελετών όπου χρησιμοποιούν υπέροχα μουσικά όργανα, ενώ ο κύριος στόχος τους είναι η συνεχής βελτίωση του περιβάλλοντος με το οποίο επικοινωνούν και το διαμορφώνουν. Κατά τα λοιπά από πλευράς διάρκειας ζωής (2000 - 2500 χρόνια), τροφής, κλπ ισχύουν ότι και για τον γαλαξία μας, ενώ έχουν κατασκευάσει, πλην των κοινών, και διαστημόπλοια από πλάσμα που είναι άτρωτα και αόρατα όπως προαναφέραμε. Σημειωτέον πάντως ότι μετά την συνθήκη ειρήνης μεταξύ ‘‘καλών’’ (κυρίως ανθρωποειδών) και ‘‘κακών’’ (κυρίως σαυροειδών) εξωγήινων, άλλαξε και η χρήση και ο εξοπλισμός όλων των πολεμικών διαστημοπλοίων.

       4) Κενταύριοι. Ο Κένταυρος αποτελεί του πλησιέστερο στη Γη αστερισμό που απέχει μόνον 4.5 – 5 έτη φωτός από εμάς και αποτελείται από 3 βασικά άστρα. Υπήρξε αποικία της Λύρας και της Ανδρομέδας που ήλθαν εκεί πριν από τρία εκατομμύρια χρόνια γι’ αυτό και μοιάζουν με αυτούς. Είναι ιδιαίτερα ικανοί στην διοίκηση και οργάνωση και μπορούν τόσο αυτοί όσο και οι κάτοικοι του αστερισμού του Ηρακλή να κουμαντάρουν με επιτυχία μεγάλες ομάδες ανθρώπων διαφόρων προελεύσεων και ικανοτήτων. (Επί τη ευκαιρία σημειώνω ότι ο αστερισμός του Ηρακλή απέχει 112 έτη φωτός από εμάς και οι κάτοικοι του θεωρούνται και εξαιρετικοί ψυχολόγοι). Το χρώμα των ρούχων τους είναι καφέ (διοικητικοί) και χρυσό και είναι γεμάτοι ενέργεια. Τους αρέσει να επικοινωνούν με το περιβάλλον με αγάπη και να ‘‘συνομιλούν’’ με τα ζώα και τα φυτά. Τα μικρά μητρικά τους διαστημόπλοια έχουν την ιδιομορφία να αποτελούνται από τρία πούρα μήκους 16 χιλιομέτρων και διαμέτρου 5.5 χιλιομέτρων το κάθε ένα που ενώνονται μεταξύ τους ανά δύο με τούνελ επικοινωνίας, ώστε (σε τομή) να βρίσκονται στις κορυφές ενός ισοπλεύρου τριγώνου που οι πλευρές του είναι τα τούνελ επικοινωνίας. Οι Κενταύριοι ήσαν οι πρώτοι που αποίκησαν στην Ατλαντίδα, ενώ μετά την καταστροφή της ανέλαβαν οι Ανουνάκοι από τον πλανήτη Ιμπίρου που όπως είδαμε μας εξουσίαζαν μέσω των Γήινων υπηρετών τους (Ιλουμινάτοι κλπ) για 13000 χρόνια, και που έφυγαν με την υπογραφή της γαλαξιακής ειρήνης, ενώ παρέμειναν οι Ιλουμινάτοι προσπαθώντας να συνεχίσουν (ευτυχώς για πολύ λίγο ακόμη) την καταδυνάστευση του πλανήτη μας.

       Πριν τελειώσω θα περιλάβω την περιγραφή της φίλης μου Σάρον για τον πλανήτη της Altone της Ανδρομέδας (η οποία τώρα ζει στη Γη) και έχει ως εξής: Αγαπητέ Γιώργο, Οι διαφορές με τα λεγόμενά σου για την Ανδρομέδα δεν είναι τόσο μεγάλες, αλλά θέλω πραγματικά να γνωρίζεις πως είναι ο πλανήτης μου και ο  δίδυμος πλανήτης του. Όπως γνωρίζεις ο πλανήτης μου είναι ο Altone, ένας μπλε και πράσινος πλανήτης σαν τη Γη, με ποικίλες καιρικές συνθήκες όπως η Γη, μόνο πολύ πιο ήπιες και ευχάριστες. Κάθε εποχή είναι μια χαρά για να την ζεις, καθώς δεν υπάρχει η σκληρότητα των εποχών που υπάρχει στη Γη. Πιστεύουμε ότι για όλα η ζωή είναι σημαντική, και ότι όλοι και όλα έχουν το δικαίωμα σε αυτήν. Δεν υπάρχει έγκλημα ή βία, συμπεριλαμβανομένης της κακομεταχείρισης των ζώων ή των δέντρων. Δεν καταστρέφουμε τα φυτά, ενώ βλέπουμε τα πάντα ως ψυχές ζώσες με το ίδιο δικαίωμα στη ζωή. Εμείς δεν κλαδεύουμε ούτε κόβουμε  λουλούδια για να στολίσουμε τα σπίτια μας, καθώς αυτό θα ήταν ανήθικο, αλλά τα ευχαριστούμε που μας επιτρέπουν να είμαστε μαζί τους. Επειδή είμαστε πεμπτοδιάστατα όντα δεν χρειάζεται να τρώμε, όπως το κάνουμε εδώ στη Γη. Όμως απολαμβάνουμε ένα καλό ολογραφικό γεύμα κάθε τόσο. Παίρνουμε την ενέργεια μας από το περιβάλλον. Δεν έχουμε πεπτικές διαδρομές και ακόμα μας αρέσει η ολογραφική γεύση του ορισμένα τρόφιμα έχουν και είναι καταπληκτική.

       Η κύρια καλλιέργεια μας είναι ένα είδος κάνναβης που το χρησιμοποιούμε για πάρα πολλά πράγματα. Επωδή πιστεύουμε ότι τα δέντρα είναι ζωντανά και δεν θα πρέπει να θανατώνονται, γι’ αυτό κάνουμε ένα προϊόν που μοιάζει με το ξύλο χωρίς να είναι. Ο δίδυμος πλανήτης μας, που λειτουργεί επίσης σαν φεγγάρι, κατοικείται από έναν λαό που θα θύμιζε έντομα σε σας. Είναι πολύ μεγάλα όντα, αλλά και πολύ έξυπνα. Σχετικά με τον πλανήτη τους έχουν αυτά που εμείς δεν έχουμε, ώστε μαζί μα είμαστε σε θέση να συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Έτσι δημιουργούμε υλικά για την οικοδόμηση κατασκευών, ενώ όπως και οι άλλοι πλανήτες, χρησιμοποιούμε πολύ τους κρυστάλλους. Είμαστε μια πολύ παλιά φυλή, από τις παλαιότερες. Ζούμε γύρω στα 2000-2500 χρόνια και όταν πεθαίνουμε, (διότι αυτή είναι η επιλογή μας), μπορούμε να πάμε όπου αισθανόμαστε ότι υπάρχει η επιθυμία ή η ανάγκη για να προχωρήσουμε στην εξέλιξη μας. Έχουμε διάφορα χρώματα του δέρματος μας που κυμαίνονται από πολύ λευκό ή λευκό με φακίδες (που είναι αυτό που έχω εγώ), μέχρι κεχριμπαρένιο χρώμα που έχει η κόρη μου. Τα μάτια μας είναι σαν τα δική σας σε διάφορα χρώματα, και τα δικά μου είναι γαλάζια, ενώ της κόρης μου, του γιού μου και του συζύγου μου είναι καφέ, Οι άνδρες μπορούν να κυμαίνονται σε ύψος από 6 έως 7.5 πόδια και οι γυναίκες από 6 έως 7 πόδια. Όταν θα παντρευτεί κάποιος, θα παντρευτεί για όλη του την ζωή, αλλά προτού να παντρευτούμε απολαμβάνουμε την ζωή μας καθώς και το ελεύθερο σεξ που το βρίσκουμε πολύ ευχάριστο. Υπάρχουν και πολύ περισσότερα που μπορώ να σου πω. αλλά τώρα θα ήθελα να προχωρήσω στο σκέλος των απαντήσεων στις ερωτήσεις σου.

 

       ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προς υποστήριξή αλλά και τσεκάρισμα των πιο πάνω πληροφοριών που μου έδωσαν οι Πλειάδιοι, παραθέτω στην Αγγλική μου σελίδα ΙΙ.1.D ατόφιο το κείμενο (στα Αγγλικά) που έδωσαν προσφάτως οι εξωγήινοι από τον Σίριο στον χαρισματικό Δρ. Sheldan Nidle (info@paoweb.com και site www.paoweb.com) ο οποίος έχει εκτός από το ‘‘channelling’’ και τα αστρικά ταξίδια, και πολλές φυσικές επαφές μαζί τους (δείτε επίσης τις αγγλικές σελίδες μου II.1.D1, II.1.D2 II.1.D4, II.1.D5, II.1.D7, II.1.D10 και II.1.D11, καθώς και στις Ελληνικές II.2.D7, II.2.D8, και II.2.D10). (Σημειωτέον ότι ακόμη από τον Sheldan Nidle πήρα και τις πληροφορίες για τους λοιπούς εξωγήινους που έδωσα λίγο πιο πάνω, τους οποίους δεν έχω επισκεφθεί ακόμη). Το κείμενο αυτό αναφέρεται κυρίως στην πρώτη επίσημη επίσκεψη τους στην Γη και στην επαφή τους με εμάς, (που την προετοιμάζουν με την βοήθεια και ανθρώπων του πλανήτη μας και των αδελφών μας που ζουν στην Κοίλη Γη, και ενάντια προς τα συμφέροντα των σήμερα διοικούντων), η οποία επαφή, καθώς και η μεγάλη και σωτήρια βοήθεια που θα μας δώσουν, επίκειται σύντομα να συμβεί. Ακόμη περιλαμβάνω και δέκα συνολικά παραγράφους που επέλεξα από τέσσερα αλλά παρόμοια μηνύματα (του Μαρτίου και Απριλίου 2009), που αναφέρονται στην ιδιαίτερη σημασία του πλανήτη Γη, στις σχέσεις των εξωγήινων με τις σημερινές κυβερνήσεις, στο μέλλον των τραπεζών, και στην αντιμετώπιση των ‘‘σκοτεινών δυνάμεων’’ που αντιδρούν στις αλλαγές, για να μην χάσουν τα προνόμια που κατέχουν. (Ίσως βρω τον χρόνο να μεταφράσω κάποια στιγμή στα Ελληνικά μια περίληψη των σημαντικών αυτών μηνυμάτων που μας στέλνουν)..

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ (indexA)

 

UFO3c.jpg

Ph01 First photo of UFOs

Πρώτη φωτογραφία των διαστημοπλοίων

Ph02 Second photo of UFOs

Δεύτερη φωτογραφία των διαστημοπλοίων

Ph03 Third photo of UFOs

Τρίτη φωτογραφία των διαστημοπλοίων

C2g265a.jpg

C2g625a.jpg

C2g365a.jpg

C2g265a Tree in the colorful night

Δένδρο στην πολύχρωμη νύχτα

C2g625a  The soft sting of the flower

     Το απαλό κεντρί του λουλουδιού

C2g365a  The cataract of abundance

          Ο καταρράκτης της αφθονίας

Bg354.jpg

C2n32.jpg

Bg56.jpg

Bg354  Our worries that are chasing us

           Οι έγνοιες που μας κυνηγούν

C2n32  Three explosive princesses

   Τρεις εκρηκτικές πριγκίπισσες

Bg56   A view of our great expectations

Μια ματιά  στις μεγάλες μας προσδοκίες

Be07.jpg

C2g730.jpg

An189

Be07  Sparkling stars of Super cosmos

Λάμποντα αστέρια του υπερκόσμου

C2g730  The aura of Kremlin

     Η αύρα του Κρεμλίνου

An189  A valley in the burning planet

Μια κοιλάδα στον φλεγόμενο πλανήτη

C1n16

Bg517.jpg

Bg51.jpg

C1n16  The green galaxy of Andromeda

Ο πράσινος γαλαξίας της Ανδρομέδας

Bg517  The dence forest of our thouts

 Το πυκνό δάσος των σκέψεων μας

Bg51 Green flower of another planet

Πράσινο λουλούδι ενός άλλου πλανήτη

Cd372

Cd657

Cd739

Cd372 Red cliffs by the coast in the 4th and 5th dimension

Κόκκινοι βράχοι στην ακτή στην 4η και 5η διάσταση

Cd657 Cloudy mountains in the 4th and 5th dimensions

      Νεφελώδη βουνά στην 4η και 5η διάσταση

Cd739  A red calm sea in the 4th and 5th dimensions

Μια ήρεμη κόκκινη θάλασσα στην 4η και 5η διάσταση

Ch472

Bh45

Cd126

Ch472  A small atoll in the 5th dimension

Μια μικρή ατόλλη στην 4η και 5η διάσταση

Bh45 The spirits of the mountains in the 5th dimension

       Τα πνεύματα των βουνών στην 5η διάσταση

Cd126  A dry valley in the 4th and 5th dimensions

      Μια ξερή κοιλάδα στην 4η και 5η διάσταση